Alt, man 02. feb, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 06:15 Gintberg i utkanten (5)
Dansk underholdningsserie. Komikeren Jan Gintberg har nok en gang reist ut på jakt etter humoristiske karaktertrekk i utkantsdanmark. Er distriktene i nabolandet vårt virkelig fattigslig og underutviklet? Komikeren Jan Gintberg har reist til den lille byen Tarm i Vestjylland på jakt etter humoristiske sider ved livet der. Etter å ha gravd fram et par underlige saker opptrer han for dem han møter, og lokker frem både selvironi og en god latter.
06:45 Spis Vietnam (5)
Dansk matserie. I hovedstaden Hanoi er Anh Lé på en slangefarm. Deretter tilbereder hun syv retter av en to meter lang kobraslange, krydrede kjøttboller og safrandampet fisk med urter og nudler. Sammen med en venninne besøker hun et lokalt bryggeri og improviserer ølsmaking.
07:15 Hygge i hagen (4)
Svensk hageserie. I denne serien får du tips for å skape en enkel og naturlig hage.
07:45 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
08:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
08:10 Antikkduellen (20)
Dansk serie. Danske antikvitetshandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. Peter Ry fra Brugtvare fra Viby og Mads Holst fra København får kjøpernes dom når de stiller ut antikvitetene sine.
08:40 Norskekysten (1)
Norsk dokumentarserie. Vi følger Dag Lindebjerg på den 3500 km lange reisen fra den russiske grensen i Grense Jakobselv via 130 steder, til svenskegrensen i Kosterhavet. I det første programmet blir vi med skøyta «Senjapynt» langs Finnmarkskysten under svært varierende værforhold.
09:20 Normal galskap (1)
Norsk underholdningsserie. Are Sende Osen går inn i nye miljøer der mennesker lever ut sin galskap. «Kjæledyr.» (Normal galskap - kjæledyr.) Noen elsker å våkne med tre kvelerslanger på magen. Andre klarer ikke å sove uten fem hunder i senga. I Norge finnes to millioner kjæledyr. Programleder Are Sende Osen har ingen. Hva er galt med folk? Programleder:Are Sende Osen.
10:00 Med hjartet på rette staden (21)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Gina tar opp igjen sangkarrieren i Whitby nattklubb, men blir arrestert da det blir funnet narkotika i håndvesken hennes. Ventress sovner på toget mens han har nattevakt. I håp om å skjule det later han som han har skadet armen, men så ringer stasjonsmesteren... Medvirkende:Derek Fowlds, Jason Durr, Bill Maynard, Kazia Pelka.
10:50 Billedbrev
Norsk dokumentar. «Beethovens Bonn.» (Beethovens Bonn.) Ludvig van Beethoven er mest kjent for musikken han skapte i Wien, men fødebyen Bonn satser på å «ta tilbake» sin store sønn. Med konserter, utstillinger og festivaler vil de skape «Beethovens Bonn".
11:00 Lisenskontrolløren (2)
Arkivprogram. «Lisenskontrolløren» er en serie med subjektiv forskning i NRKs programarkiver. Programleder Njål Engesæth harselerer på kjærlig vis over gull og gråstein blant kringkasterens produksjon, og finner ut om man har gjort seg fortjent til lisenskronene. I over femti år har NRK forsøkt å lage helgeunderholdning som skal treffe hele det norske folk. Til tider har resultatet endt mer i forargelse enn forlystelse. Lisenskontrolløren undersøker hva som skjer når helgeunderholdningen ikke underholder. Programleder:Njål Engesæth.
11:30 Tilbake til 60-tallet (6)
Norsk dokumentarserie. 1965 var året da den 20 år lange Gerhardsen-epoken tok slutt. Einar Gerhardsen gikk av som statsminister, og Per Borten overtok som leder for en borgerlig regjering. En russisk romfarer stod for den første spaserturen i verdensrommet, og USA tok i bruk napalmbomber i Vietnam-krigen. «Granatmannen» skremte Oslos befolkning med flere eksplosjoner, og The Beatles sang «Yesterday". Tre norske personligheter som preget dette året kommenterer årets begivenheter. Sverre Kjelsberg oppnådde Beatles-hysteriske tilstander med gruppa Pussycats, Bjørn Nilsen reiste landet rundt som reporter i Dagsrevyen, og Wenche Foss spilte inn film og radioteater om dagen og stod på scenen på Nationaltheatret om kvelden, i tillegg til å være mor for Fabian.
12:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
12:15 Norsk attraksjon (4)
Dokumentarserie. Linda Eide guider oss til ukjente attraksjoner landet rundt. I dag avslører hun sensasjonelle nyheter om den norske bindersen. En forviklingshistorie av dimensjoner! Dessuten synger hun duett med Oddgeir Bruaset og avslutter en gang for alle lokaliseringsdebatten om hvor «der ingen skulle tro at noen kunne bo» virkelig ligger. Linda prøver det verdsberømte kunstløpspranget oppfunnet av en nordmann og finner svar på hvorfor folk spyr verden rundt når de ser bilde av en bergenser?
12:45 Fader Brown (9)
(Father Brown) Britisk dramaserie. Etter å ha lyttet til utallige skriftemål, er landsbypresten Fader Brown godt utrustet til å avsløre en sjel på farlige veier. Med humor og hjertevarme løses den ene kriminalgåten etter den andre i den engelske landsbyen. (The Mayor and the Magician.) Kembleford har fått ny ordfører. Men det viser seg at han muligens har en uryddig fortid. Og plutselig faller han død om. Medvirkende:Mark Williams, Sorcha Cusack, Nancy Carroll.
13:30 Forbrukerinspektørene (14)
Forbrukermagasin. Etter en vanlig morgen på badet, har vi alle fått en god dose av kjemiske stoffer fra såpa, sjampo, deodorant og kremer. Men går det inn i kroppen vår? Og er det noe farlig? Vi tester nye råe dingser til å ha med seg i alpinbakken. Du kan spare titusener av kroner på å bytte bank, forsikring, strøm og telefon. Vi har ringt på tre tilfeldige dører med et par eksperter. Programleder:Marit Evertsen Grimstad , Christian Strand , Pia Rivelsrud.
14:00 Anno (15)
Norsk realityserie. 14 deltakere skal i ti uker bo i en bygård hvor alt er som det var for 250 år siden, midt i dagens Bergen. Deltakerne skal leve sammen og konkurrere mot hverandre, jobbe seg opp fra fattigdom og slit, til rikdom og ære. Men både å gjøre opp ild på 1700-talls vis og å få «døden» på besøk i bakgården viser seg å være vanskeligere enn man kunne forutse!
15:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
15:15 Byttelåne liv
«Siri Kristiansen og Christian Borch.» (Siri Kristiansen og Christian Borch.) Christian Borch tar ledelsen i «Lørdagsrådet» og Siri Kristiansen kommer med kreative forslag til Urix. Hvordan går det når Borch må på bootcamp, hvor fornøyd blir han med tilbakemeldingene fra Trinny og Susannah, og kan egentlig Siri spille tennis?
15:30 Lisenskontrolløren
I over 50 år har fjernsynet i NRK hatt nyhetsjournalister som har rettet et kritisk søkelys mot makta i samfunnet. Lisenskontrolløren retter i stedet et kritisk blikk mot NRKs journalister, og kartlegger fjernsynets nyhetsdekning - fra vevende menn til korrespondentenes rapporter fra skuddlinjen. Programleder Njål Engesæth.
16:00 Hvem tror du at du er? (6)
Norsk underholdningsserie. Kjente personer søker etter sine røtter. En luring av en tippoldefar, en sta oldemor og en avslørende dagbok er noen av overraskelsene Birgit Skarstein får når hun graver i den til nå ukjente Skarstein-slekten. Men kan hun ved veis ende være stolt av å kalle seg en Skarstein?
17:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 Beppes reiser (3)
Svensk serie. Beppe Starbrink reiser til spennende steder i verden.
17:30 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
17:45 [nyh]Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 Spansk landsbyliv (4)
(Spanish Country) Dokumentarserie. Syden og solkysten er mer enn strender, golf, barer og latmannsliv. Rett innenfor kysten ligger gammelt jordbruksland, dype, frodige daler og ville fjell. Marlene besøker svensken Rickard Enkvist, som folk i området kaller «El loco", galningen. Han dyrker røde vindruer i det solfylte Ronda-distriktet i Andalusia. Prosjektet ble møtt med mye skepsis, men romerne gjorde det for 2000 år siden, så hvorfor ikke?
18:15 Norsk attraksjon (7)
Dokumentarserie. Linda Eide guider oss til ukjente attraksjoner landet rundt. I siste episoden denne sesongen springer Linda Eide tre maraton på et døgn! En kraftprestasjon til ære for idrettsstjernen som Norge glemte. Hun besøker også stedet der Rødhette helst ikke vil stoppe, møter selveste Mor Norge på Jæren og hilder på Else Dordy, Jane Helen og Glen Tony som deler øy med frihetsgudinnen, men likevel ikke bor i USA.
18:45 [nyh]Distriktsnyheter
19:00 [nyh]Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 Anno (16)
Norsk realityserie. 14 deltakere skal i ti uker bo i en bygård hvor alt er som det var for 250 år siden, midt i dagens Bergen. Deltakerne skal leve sammen og konkurrere mot hverandre, jobbe seg opp fra fattigdom og slit, til rikdom og ære. Men både å gjøre opp ild på 1700-talls vis og å få «døden» på besøk i bakgården viser seg å være vanskeligere enn man kunne forutse!
20:25 Puls
Dokumentar. Hva gjør man når verdens beste menneske - et søsken, en forelder eller en venn - har tatt livet sitt? Alt raser sammen, spørsmålene hoper seg opp og mange går helt i kjelleren. Stine, Marius og Maiken er tre ungdommer som forteller om hvordan de har stablet livet sitt på plass igjen etter at det verste har skjedd, og hva det betyr for dem at andre viser at de bryr seg. Dokumentar laget av Bravissimo.
20:55 [nyh]Distriktsnyheter
21:00 [nyh]Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.
21:30 Arvingane (5)
Dansk dramaserie. Isa ønsker en avklaring med Thomas. Frederik har nok med seg selv, samtidig som han skal ta seg av barna. Gro ødelegger den siste sjansen til å redde jordbruket, og Signe tar en avgjørelse som setter hele Grønnegaard på hodet. Medvirkende:Trine Dyrholm, Trond Espen Seim, Jesper Christensen.
22:30 Latter Live (6)
Underholdning. Norges ledende komikere både på scenen og backstage. I kveld hevder Jonna Støme å ha sett nesten sure sørlendinger. Adam Schjølberg synes homoparade er fantastisk, og Ørjan Burøe synes det er vanskelig å stave navnet sitt for amerikansk innreisekontroll. Hege Schøyen på sin side synes det er gøy å jobbe med unge komikere.
23:00 [nyh]Kveldsnytt
23:15 [film]Mordene i Fjällbacka: Tyskerungen
(Tyskungen) Svensk krim fra 2013. Den vellykkede forfatteren Erica Falck mister begge foreldrene i en bilulykke. En tid senere blir hun kontaktet av en mann som påstår at han er halvbroren hennes. Hun avviser ham. Etter noen dager blir han funnet myrdet. (Mordene i Fjällbacka: Tyskerungen.) Medvirkende:Richard Ulfsäter, Jan Malmsjö, Claudia Concha. Regi:Per Hanefjord. (11. år)
00:45 Kampen om tungtvannet (6)
Norsk dramaserie. Tyskerne bestemmer seg for å flytte hele tungtvannsanlegget til Tyskland, og de allierte bestemmer seg nok en gang for å sabotere tyskernes planer. Leif Tronstad kommer tilbake til Norge for å gjennomføre aksjonen «Sunshine". Medvirkende:Dennis Storhøi, Anna Friel, Espen Klouman-Høiner, Christoph Bach.
01:30 Fortitude (1)
(Fortitude) Britisk krimserie. Handlingen i dette spennende krimdramaet er lagt til fiktive Fortitude, verdens nordligste by og et av de tryggeste stedene på kloden. Men så blir et grusomt drap begått, og i kjølvannet avdekkes mørke hemmeligheter som etterhvert truer det lille samfunnets fremtid. Den unge britiske vitenskapsmannen Vincent Rattey ankommer Fortitude for å begynne med grensesprengende forskning innen kannibalisme hos isbjørner og et arktisk miljø i endring. I mellomtiden gjør to barn, Carrie Morgan og Liam Sutter, en oppsiktsvekkende oppdagelse i permafrosten som vil komme til å forandre begges liv for alltid. Fortitudes politisjef Dan Andersen finner en fremtredende person i det lille samfunnet deres brutalt drept i sitt eget hjem. Medvirkende:Stanley Tucci, Sofie Gråbøl, Richard Dormer.
02:20 [film]Dagslys
(Daylight) Amerikansk actionthriller fra 1996. En fluktbil med ranere er på vei gjennom tunnelen som binder Manhattan og New Jersey sammen da ulykken skjer. De kolliderer med en lastebil fylt med eksplosivt materiale. Den voldsomme eksplosjonen ødelegger bærekonstruksjonen i tunnelen og blokkerer begge utgangene. De overlevende inne i tunnelen er fanget i en dødsfelle. Hvis ikke hjelpen kommer snart, vil de dø av oksygenmangel - hvis ikke veggene kollapser og vannet fra Hudson-elva når dem først... (Dagslys.) Medvirkende:Sylvester Stallone, Amy Brenneman, Viggo Mortensen, Dan Hedaya, Karen Young. Regi:Rob Cohen.
Vis alt
TV 2 05:10 [nyh]60 Minutes (38)
Amerikansk reportasjemagasin. Anerkjent verden over for sin kritiske og uredde journalistikk.
06:00 En moderne familie (16)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Haley må noe motvillig bli med Phil på bankett for eiendomsmeglere, mens Cam føler seg ekskludert når en populær spankslærer kommer tilbake, og han må be Claire om hjelp. Gloria og Jay skal sitte barnevakt for Lily.
06:30 [nyh]Nyhetene
06:55 God morgen Norge
Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.
10:00 God morgen Norge
Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.
11:40 Masterchef (20)
(Masterchef: The Professionals) Britisk realityserie. Det blir kokkekunst på høyt nivå når åtte profesjonelle kokker skal kjempe om tittelen Masterchef. Dommerne de skal imponere er Monica Galetti, Michel Roux Jr. og Gregg Wallace.
12:50 Bolighjelpen (21)
(Love it or List it) Kanadisk realityserie. Designer Hilary Farrr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller Davids som vinner.
13:40 Grey's Anatomy (4)
(Grey's Anatomy) Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. «Heart of the Matter.» Izzie betror seg om forholdet til George, mens Richard må hanskes med sin egen familietragedie på sykehuset. Medvirkende:Ellen Pompeo, Patrick Dempsey, Sandra Oh, Katherine Heigl.
14:35 Privat praksis (11)
(Private Practice) Amerikansk dramaserie. Addison driver en privat legepraksis i California sammen med gode kolleger. Dagene er preget av store utfordringer - både medisinsk og på privatfronten. Addison har begynt å sette spørsmåltegn ved hvor mye hun egentlig ønsker seg en baby. Violet vurderer å takke ja til en date, mens Sam og Pete satser på et barbesøk for gutta. Samtidig får Charlotte et etisk dilemma etter at Amelia avslører en hemmelighet om Masons mor.
15:30 Malcolm i midten (19)
(Malcolm in the Middle) Amerikansk komiserie. Malcolm er mellomste sønn i en ganske sær familie, men han er også litt av et geni.
16:00 Home and Away (210)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.
16:30 Home and Away (211)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.
17:00 En moderne familie (20)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Hele gjengen drar til Australia med Phil, som vil oppfylle morens drøm om at å besøke landet hvor han ble unnfanget. Men Phils forsøk på å passe inn i landet slår noe feil.
17:30 En moderne familie (21)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Phil roter det til når han får beskjed om å holde seg hjemme når det kommer arbeidsfolk. Dermed lager han en så komplisert løgn ovenfor Claire at han blir fysisk dårlig av stresset. I mellomtiden blir Gloria fullstendig besatt av ansvaret hun har fått for årets store familieportrett.
18:00 Solsidan (6)
(Solsidan) Svensk komiserie. «Solsidan» handler først og fremst om de to parene Alex og Anna samt Fredde og Mickan og deres omgivelser. En fredagskveld får Alex panikk og forsøker å få med seg noen kompiser på ut på byen. Han springer på Sofie, ungdomsskolens mest populære jente. Dermed begynner Alex å fundere over sin egen alder og hvordan årene bare forsvinner mens han sitter foran tv'n kveld etter kveld.
18:30 [nyh]Nyhetene
18:45 [nyh]Været
18:50 [sport]Sportsnyhetene
19:00 Hotel Cæsar (88)
(Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Camilla vil at Knut skal snakke med Line om å satse på den nye gutten de hadde en dobbeldate med, men Knut nøler. Senere er Knut på Baker Hansen for å hente søtsaker av Line og spør om de kan ta en prat sammen. Knut prøver å fortelle Line hva han føler for henne, men blir avbrutt da Camilla ringer ham.
19:30 Hotel Cæsar (89)
(Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Knut ber Line om å få ta en prat. Hun avviser ham først, men går med på å møtes senere, bare de to. Line sier til Knut at det siste hun vil er å ødelegge for Knut og Camilla som er forlovet og har vært sammen i en evighet. Knut er distrahert med Line i tankene og går ned på Baker Hansen for å prate med henne igjen, men da overhører han henne og Jon som har en god tone sammen.
20:00 En kveld hos Kloppen (2)
Norsk underholdning. Solveig Kloppen inviterer tre kjente mennesker som hun er nysgjerrig på og fascinert av hjem til seg for en hyggelig kveld i Tåsen Hageby. Solveig er en kløpper på fest og god stemning, men hun er rett og slett elendig til å lage mat. Hun har derfor gjort det sånn at hun står for hus og vin, mens gjestene hennes bidrar med en enkel rett hver. Solveig Kloppen har denne uken invitert Kjetil Jansrud, Silya Nymoen og Truls Svendsen hjem til seg på en hyggelig kveld. Kjemien er upåklagelig, og det blir ganske så løssluppen stemning utover kvelden! Truls Svendsen har Solveig kjent i mange år, og de har også laget flere tv-programmer sammen. Og i likhet med Truls synes Solveig at det er veldig stas at alpinist og OL-mester Kjetil Jansrud også kommer på besøk. I tillegg kommer Silya Nymoen, som slo gjennom med en brak da hun vant Stjernekamp i 2013.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:20 [nyh]Været
21:25 [sport]Sportsnyhetene
21:45 De bortførte barna (2)
Norsk dokumentarserie. Hvert eneste år bortføres flere barn fra mor eller far. Tilbake står fortvilte foreldre som er villig til å gjøre alt de kan for å få barna tilbake. Marco Elsafadi møter begge parter og prøver å få til dialog og hjelp fra myndighetene. Hans mål er at barna skal få det så bra som overhodet mulig. Tommies to år gamle sønn er bortført fra Norge til Polen. Barnets mor, Dobbie, bortførte sønnen etter en stor samlivskonflikt. Marco Elsafadi møter Tommie og får høre hans historie, og sammen blir de enige om å dra til Polen for å prøve å finne en løsning på konflikten.
22:45 Livet er rart
Norsk dokumentar. Jan er 46 år og psykiatrisk pasient. Etter et langt liv på psykiatrisk institusjon ønsker han å forandre livet sitt. Han har to store drømmer - overvinne angsten, og få seg kjæreste. Hans gode venn Rolf Arne bestemmer seg for å hjelpe ham. Gjennom ett år følger vi Jan - som drømmer om et lykkeligere og mer «normalt» liv. Rolf Arne vil legge forholdene til rette for at Jan får drømmene oppfylt. Men hvilke utfordringer møter Jan på veien? Og er egentlig lykken for Jan et liv utenfor institusjonen? «Livet er rart» er en varm og humørfylt film om kjærlighet, lykke og vennskap.
23:45 Suits (12)
(Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Han ender opp med å rekruttere Mike Ross, han er den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout», og et vindunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. En klient, Trent Devon, bestemmer seg pluteselig for at selskapet hans ikke skal på børsen likevel. Harvey blir mistenksom, også fordi Devon uttrykker skepsis til å beholde Pearson Hardman. Allison Holt som arbeider for et konkurrerende firma, angriper Pearson Hardman og prøver å overta flere av de viktigste kundene.Frustrasjonene er store i firmaet, Lois anklager Harold, sparker ham, og vurderer selv å forlate firmaet.
00:40 Hawaii Five-0 (5)
(Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Rituelle drap er utfordringen til Five-0-teamet når det er Halloween på Hawaii.
01:35 Blue Bloods (8)
(Blue Bloods) Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Etter et møte med føderale agenter i Chinatown, blir Jamie vitne til en kriminell handling. I jakten på de skyldige blir den antatte gjerningsmannen drept, og Danny må løse saken for å renvaske Jamie. Medvirkende:Tom Selleck, Donnie Wahlberg.
02:30 Beck (5)
(Beck) Svensk krimserie. En rekke voldsomme mord på T-banen i Stockholm skaper panikk blant de reisende. Ingen aner om hvorfor - eller hvordan disse grufulle mordene begås. Martin Beck kalles inn for å spore opp og stoppe morderen, og oppdager en gruppe kriminelle som behersker sitt territorium bedre enn noen andre. En rekke mord på T-banen i Stockholm skaper panikk blant de reisende. Ingen aner hvorfor eller hvordan disse grufulle mordene begås. Martin Beck kalles inn for å spore opp og stoppe morderen, og oppdager en gruppe kriminelle som behersker sitt territorium bedre enn noen andre. Medvirkende:Peter Haber, Mikael Persbrandt. (15. år)
03:20 Suits (12)
(Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Han ender opp med å rekruttere Mike Ross, han er den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout», og et vindunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. En klient, Trent Devon, bestemmer seg pluteselig for at selskapet hans ikke skal på børsen likevel. Harvey blir mistenksom, også fordi Devon uttrykker skepsis til å beholde Pearson Hardman. Allison Holt som arbeider for et konkurrerende firma, angriper Pearson Hardman og prøver å overta flere av de viktigste kundene.Frustrasjonene er store i firmaet, Lois anklager Harold, sparker ham, og vurderer selv å forlate firmaet.
04:05 Hawaii Five-0 (5)
(Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Rituelle drap er utfordringen til Five-0-teamet når det er Halloween på Hawaii.
Vis alt
TV3 05:25 Untying the Knot (6)
(Untying the Knot) Amerikansk realityserie. Når ekteskapet rakner trår Vikki Ziegler inn for å hjelpe, enten det gjelder mekling, råd eller deling av eiendeler. Hver episode tar for seg et par midt i en skilsmisse som sliter med å dele alt fra diamanter til kjæledyr. Takstmennene Michael Millea og Mark Millea evaluerer tingene og hjelper Vikki med å dele rettferdig. Etter 26 års ekteskap skal Stuart og Iret skilles. Det blir svært vanskelig å fordele eiendelene deres, spesielt fordi Stuart jobber med å oppfylle andres bryllupsdrømmer og ikke tar bruddet så godt.
05:59 No program
(END)
06:00 Dr. Phil (2047)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dr. Phil legger harde fakta på bordet, foretar dyptgående analyser og er handlingsorientert. Resultatet er et program som balanserer underholdning og opplysning. Angie er lei av at svigermoren Kathy konstant blander seg i hennes og ektemannens liv, og har fått nok av den frekke, nedlatende holdningen hennes. Kathy beskylder Angie for løgn og utroskap, og setter spørsmålstegn ved om sønnen er far til barnebarnet Jason. Hva vil farskapstesten vise, og kan Dr. Phil redde familieforholdene?
07:00 TV-shop
08:00 Alle elsker Raymond (159)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Standupkomiker Ray Romano har hovedrollen i serien som handler om Ray Barone; en suksessfull sportsskribent bosatt på Long Island med sin vakre kone Debra og deres tre barn. Frank får seg en ydmykende lærepenge av Ally, da han tar forbudte smaksprøver i butikken. Medvirkende:Ray Romano, Patricia Heaton, Peter Boyle, Doris Roberts, Brad Garrett.
08:30 The Ellen DeGeneres Show (60)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Ellen DeGeneres er tilbake med en tolvte sesong av sitt populære talkshow! Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier, er det dukket for underholdende dagtids-TV. Vertinnen selv er en Emmy Award-vinner, komiker og bestselgende forfatter, skuespiller og TV-personlighet, som også byr på massevis av komiske innslag underveis. Ellen får besøk av Jessica Chastain i dagens episode.
09:20 Dr. Phil (2048)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dr. Phil legger harde fakta på bordet, foretar dyptgående analyser og er handlingsorientert. Resultatet er et program som balanserer underholdning og opplysning. De 16 år gamle tvillingene Georgia og Patterson Inman vil arve familiens enorme tobakksformue når de fyller 21 år. På tross av en glamorøs oppvekst påstår de at de i mer enn et tiår har blitt mishandlet og holdt fanget i farens hjem, hvor de bodde etter foreldrenes skilsmisse. Nå er faren død og jentene tilbake hos moren. Hvordan er livet og fremtidsutsiktene deres i dag?
10:15 Real Housewives of Beverly Hills (15)
(The Real Housewives of Beverly Hills) Amerikansk realityserie. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, entreprenører og en familie av barneskuespillere og vi får rikelige mengder av drama og glamour. Kim setter seg ned med Lisa og Ken for å diskutere problemene deres. Brandi avslører spennende informasjon til Kyle og Kim, mens Carlton arrangerer fest for ektemannens klienter.
11:10 Gordon Ramsay rydder opp (10)
(Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Etter suksessen «Hell's Kitchen» er han tilbake, og nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Gordon Ramsay prøver å fiffe opp en indisk restaurant.
12:05 The Ellen DeGeneres Show (61)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Ellen DeGeneres er tilbake med en tolvte sesong av sitt populære talkshow! Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier, er det dukket for underholdende dagtids-TV. Vertinnen selv er en Emmy Award-vinner, komiker og bestselgende forfatter, skuespiller og TV-personlighet, som også byr på massevis av komiske innslag underveis. Ellen får besøk av Eva Mendes og Tony Robbins i dagens episode.
13:00 Ekstreme samlere (9)
(Hoarders) Amerikansk realityserie. I denne serien møter vi en rekke tvangssamlere som ikke klarer å takle situasjonen på egen hånd. Med hjelp fra en psykolog, en organiseringsekspert og et rengjøringsteam får de vite hva som skal til for å holde samlemanien i sjakk. Vi gir hver familie en ny start, og så møter vi dem igjen noen uker senere for å se om de har fulgt rådene. Lisa er en aktiv kokk og ekspert på historiske kjøkkenredskaper. Men hun samler også på mat og datteren hennes sier hun husker at moren lagde måltider av mat som var utgått på dato. Nå må hun gjøre rent innen 40 dager eller så ender hun opp i fengsel.
14:00 Top Model USA (7)
(America's Next Top Model) Amerikansk realityserie. Sesong 20 av den legendariske serien med Tyra Banks i spissen er tilbake, med nye premier og en helt ny vri! For første gang består de håpefulle kandidatene nemlig av både kvinner og menn! Dagens fotografering går ikke etter planen når noen av modellene begynner å krangle og mister fokus.
15:00 Alle elsker Raymond (160)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Standupkomiker Ray Romano har hovedrollen i serien som handler om Ray Barone; en suksessfull sportsskribent bosatt på Long Island med sin vakre kone Debra og deres tre barn. Rays venn Andy får jobb i en radiostasjon, og Ray er gjest i et program. Når det viser seg at programlederen ikke liker Ray, blir Robert overlykkelig. Endelig er det en som ikke liker Ray. Medvirkende:Ray Romano, Patricia Heaton, Peter Boyle, Doris Roberts, Brad Garrett.
15:30 Alle elsker Raymond (161)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Standupkomiker Ray Romano har hovedrollen i serien som handler om Ray Barone; en suksessfull sportsskribent bosatt på Long Island med sin vakre kone Debra og deres tre barn. Robert vil fri til Amy, men han må først overbevise hennes strenge foreldre. Medvirkende:Ray Romano, Patricia Heaton, Peter Boyle, Doris Roberts, Brad Garrett.
16:00 Kongen av Queens (51)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug oppdager at Carrie blir opphisset hver gang han imiterer Rico, en nyansatt på jobben. Kan det virkelig ha seg slik at Carrie er lei av gode, gamle Doug?
16:30 The Middle (11)
(The Middle) Amerikansk komiserie. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv. Hun er middelaldrende, tilhører middelklassen og bor midt i landet, og er en trebarnsmor som bruker humor for å få familien gjennom hverdagsproblemene sine. Frankie jobber som bilselger, og mannen hennes, Mike, er sjef på det lokale steinbruddet. Mellom jobben og spising foran TV-en bruker paret tiden på å oppdra barna sine på en kjærlig og praktisk måte. Sue er fast bestemt på å lure Axl når hun finner ut at det var hans forslag å lure henne til å ha på seg et kyllinghode når hun var maskot for skolen.
17:00 Bones (3)
(Bones) Amerikansk krimserie. Serien er basert på virkelige hendelser, og skildrer livet og arbeidet til forfatteren, antropologen og rettsmedisineren Dr. Temperence Brennan, en ekspert i å tyde uklare ledetråder og bevismateriale innpreget i sterkt skadede skjeletter. I tillegg til arbeidet som rettsmedisiner er doktor Brennan en dyktig krimforfatter, noe som viser seg å være en viktig egenskap. Sammen med teamet på Jeffersons Rettsmedisinske Laboratorium og FBI-agenten Seely Booth, hjelper doktor Brennan til med å løse vanskelige drapssaker. Etter en eksplosjon i en garasje på et hotell må Jeffersonian-teamet undersøke restene på gjerningsstedet for å sammenligne dem med offeret. Men etterforskningen blir enda vanskeligere når det viser seg at mannen som de trodde var død faktisk er i live. For å få en forfremmelse må Booth ta på seg litt papirarbeid, noe som betyr at Sweets får en midlertidig partner, FBI-agent Olivia Sparling.
18:00 Luksusfellen Sverige: Hvordan gikk det etterpå? (2)
(Lyxfällan: Hur gick det sen?) Svensk livsstilsprogram. Luksusfellens eksperter Patrick Grimlund og Magnus Hedberg drar tilbake til familier som tidligere har vært med i programmet. Hva skjedde da kameraene ble skrudd av og ekspertenes råd skulle settes ut i praksis? I denne episoden møter vi igjen Pia fra Gøteborg, som shoppet så mye at hun var på randen av økonomisk sammenbrudd. Det er også ett år siden Karl og Mette i Eskilstuna lagde sitt første budsjett. Hvordan går det med dem nå?
19:00 Brannstasjonen (9)
(Brannstasjonen) Norsk dokumentarserie. Bli med til Norges tøffeste og mest givende arbeidsplass! I dokumentarserien Brannstasjonen følger vi hverdagen på Stavanger brannstasjon - en av Norges travleste brannstasjoner. I denne episoden av «Brannstasjonen» må Stein Egil rykke ut til et kjøkken fylt av giftig røyk. Kåres vinnerinstinkt blir satt på prøve under en tennismatch, og brigadesjef Sven Kåre må redde tre okser ut fra en gjødselkjeller.
19:30 MasterChef spesial (9)
(MasterChef spesial) Norsk realityserie. Vi har invitert kjente MasterChef-veteraner til kjøkkenet igjen, der de skal møte lidenskapelige amatørkokker fra hele Norge som de skal konkurrere mot. De som kommer tilbake til MasterChef-kjøkkenet for å vise hva de kan er; Hans Erik Dyvik Husby, Ørjan Burøe og Jannecke Weeden. De utfordres av hobbykokkene Anniken Valstad, Cornelia Bull og Tage Skotvold, som møter opp fulle av selvtillit og er sikre på at de skal klare å slå ut kjendisene. Fallhøyden er stor når de to og to, en kjendis og en hobbykokk, skal lage en rett fra en av Hellstrøms kokebøker. Den fryktede desserten soufflé skal serveres dommerne til slutt, og den som har laget den dårligste må reise hjem med halen mellom beina.
20:30 Marry Me (8)
(Marry Me) Amerikansk komiserie. Jake og Annie er endelig forlovet etter seks år sammen. Hun er ekstremt utadvendt og energisk, mens han tar livet med ro. De forskjellige personligehetene setter teorien om at “motsetninger tiltrekker hverandre” på prøve. Jo nærmere bryllupet de kommer, desto klarere fremstår det for dem at det å være forlovet er den enkleste etappen ... Annie, Kay og Dennah overbeviser Jake om at Gil har blitt for avhengig av ham. Han presser henne derfor til å ta ansvar for livet sitt, men ubalansen i deres forhold påvirker hele gruppedynamikken. Medvirkende:Casey Wilson, Ken Marino.
21:00 Inte OK (8)
(Inte OK) Svensk humorprogram. Felix Herngren og Brita Zackari utforsker våre uskrevne hverdagsregler. Ved hjelp av sketsjer og spørreundersøkelser viser vi hva som anses som akseptabelt, og hva som er uakseptabelt. I sesongavslutningen stiller Felix og Brita opp som julens voktere og guider oss igjennom den svenske julefeiringen! Det sosiale kaoset som herjer, er forankret i eldgamle tradisjoner. God jul, sa du?
21:30 NCIS: New Orleans (3)
(NCIS: New Orleans) Amerikansk krimserie. Bli med det lokale NCIS teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i byen kjent for musikk, underholdning og dekadens. Spesialagent Dwayne «King» Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith «Merri» Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med. En buss med fanger kolliderer, og fire fanger klarer å flykte, blant andre en svartebørsmekler som anses som en av nasjonens største sikkerhetstrusler. Medvirkende:Scott Bakula, Lucas Black, Zoe McLellan, Rob Kerkovich, Cch Pounder.
22:30 Navy NCIS (2)
(Navy NCIS) Amerikansk krimdramaserie. Spesialagent Jethro Gibbs er sjefen for NCIS (Naval Criminal Investigative Service), et team høyt kvalifiserte etterforskere og forhørere som er villige til å tøye reglene for og løse kriminalsaker. Under seg har han tre svært ulike agenter, men som alle har en ting til felles; de er beinharde i jobben sin. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter, reiser de jorden rundt for å etterforske forbrytelser knyttet til det amerikanske sjø- og marineinfanteriet. Da en marineløytnant blir drept på vei til et privat møte med presidenten, får NCIS oppgaven med å finne ut om mordet var del av en tyveribølge i området, eller et målrettet angrep i forbindelse med besøket. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, David Mccallum Mfl.
23:30 Sex og singelliv (18)
(Sex and the City) Amerikansk komiserie. Carrie blir offisielt sammen med Mr. Big, Charlotte blir oppslukt av lesbiske maktkvinner, Mirandas nye kjæreste lar henne konkurrere med pornofilmer og Samantha får en overraskelse av sin personlige trener. Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis.
00:05 Våre sexvaner (3)
(Sex Education) Britisk dokumentarserie. Denne britiske serien setter søkelyset på pornografi, kjønnssykdommer og sex blant tenåringer. Tenåringene på Raines skole i London får anatomiopplæring ved hjelp av levende, eldre modeller. Elevene lærer også om vaginal helse og blir oppfordret til å snakke om sex med foreldrene sine.
01:05 Bones (3)
(Bones) Amerikansk krimserie. Serien er basert på virkelige hendelser, og skildrer livet og arbeidet til forfatteren, antropologen og rettsmedisineren Dr. Temperence Brennan, en ekspert i å tyde uklare ledetråder og bevismateriale innpreget i sterkt skadede skjeletter. I tillegg til arbeidet som rettsmedisiner er doktor Brennan en dyktig krimforfatter, noe som viser seg å være en viktig egenskap. Sammen med teamet på Jeffersons Rettsmedisinske Laboratorium og FBI-agenten Seely Booth, hjelper doktor Brennan til med å løse vanskelige drapssaker. Etter en eksplosjon i en garasje på et hotell må Jeffersonian-teamet undersøke restene på gjerningsstedet for å sammenligne dem med offeret. Men etterforskningen blir enda vanskeligere når det viser seg at mannen som de trodde var død faktisk er i live. For å få en forfremmelse må Booth ta på seg litt papirarbeid, noe som betyr at Sweets får en midlertidig partner, FBI-agent Olivia Sparling.
02:05 Alle elsker Raymond (160)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Standupkomiker Ray Romano har hovedrollen i serien som handler om Ray Barone; en suksessfull sportsskribent bosatt på Long Island med sin vakre kone Debra og deres tre barn. Rays venn Andy får jobb i en radiostasjon, og Ray er gjest i et program. Når det viser seg at programlederen ikke liker Ray, blir Robert overlykkelig. Endelig er det en som ikke liker Ray. Medvirkende:Ray Romano, Patricia Heaton, Peter Boyle, Doris Roberts, Brad Garrett.
02:30 Kongen av Queens (51)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug oppdager at Carrie blir opphisset hver gang han imiterer Rico, en nyansatt på jobben. Kan det virkelig ha seg slik at Carrie er lei av gode, gamle Doug?
02:55 NCIS (113)
(Navy NCIS) Amerikansk krimserie. Da et medlem av teamet blir drept må de resterende agentene finne morderen før han kommer etter Gibbs. I en svært vanskelig etterforskning står teamet sammen, imot Vances vilje. Del 2:2.
03:40 Redningskvinner (401)
(Redningskvinder) Dansk dokumentarserie. De har tøffe, krevende jobber i frontlinjen av barske miljø. De er vant til å måtte ta skjebnesvangre beslutninger og har actionfylte hvedager. I denne nye dokumentarserien møter vi Danmarks tøffeste kvinner; leger, redningsarbeidere, leger og sykepleiere. Vi møter mennesker som ofrer alt for å redde andre. Vi følger dem inn på sykehuset, på fødestuen og inn i ambulansen. Fødselslegen Lise Lotte i Odense har akkurat utført et akutt keisersnitt på en kvinne med svangerskapsforgiftning. Barnet har det fint, men mor blør kraftig.
Vis alt
TVNorge 05:30 Money From Strangers (5)
(Money From Strangers, sesong 2) Amerikansk underholdning. Forbipasserende blir lurt til å utføre hysteriske skøyerstreker for å få sjansen til å vinne penger. Skjult kamera fanger det påfølgende kaoset mens programleder og komikere kommer med instruksjoner via en hemmelig mikrofon i øret. Premiepotten øker etter hvert som oppgavene blir mer og mer ekstreme. Klarer våre kandidater å utføre skøyerstrekene uten å avsløre seg eller bli tatt av politiet?
06:00 Phineas og Ferb (35)
(Phineas and Ferb) Amerikansk animasjonsserie. Phineas og Ferb bestemmer seg for å gjøre hver dag i sommerferien så spennende som mulig. De ender alltid opp med å gå sin tenåringssøster Candace på nervene, og hun prøver stadig å sladre på dem til mor, men har liksom aldri håndfaste bevis å slå i bordet med. Og familiens troskyldige nebbdyr-kjæledegge Perry fører et dobbeltliv som hemmelig agent og kommer i klammeri med den onde Dr. Doofenschmirtz i hver episode.
06:20 Phineas og Ferb (1)
(Phineas and Ferb) Amerikansk animasjonsserie. Phineas og Ferb bestemmer seg for å gjøre hver dag i sommerferien så spennende som mulig.
06:45 America's Funniest Home Videos (24)
(America's Funniest Home Videos, år 22) Amerikansk underholdning.
07:10 America's Funniest Home Videos (25)
(America's Funniest Home Videos, år 22) Amerikansk underholdning.
07:35 Melissa & Joey (12)
(Melissa & Joey) Amerikansk komiserie. Tidligere rampunge Mel Burke er nettopp blitt valgt inn som lokalpolitiker i Toledo i Ohio. Men i tillegg til sin nye jobb blir hun nødt til å ta seg av sin niese og nevø fordi faren deres har rømt landet etter å ha vært med på pyramidespill og moren deres er i fengsel. Så krysser Joe hennes vei. Medvirkende:Joseph Lawrence, Melissa Joan Hart, Taylor Spreitler, Nick Robinson.
08:00 Cougar Town (10)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. Bobby har en flørt med en kvinne han møter på Target. Jules tilbringer mye tid med terapeuten sin etter å ha oppdaget at vennene har holdt ting hemmelig for henne. Laurie får smaken på ødeleggelse på grunn av sine blandede følelser for Travis. Medvirkende:Christa Miller, Courteney Cox, Busy Phillips, Dan Byrd.
08:25 Ullared (1)
(Ullared, år 2) Svensk dokumentarserie. Vinteren er over, lavkonjunkturen har snudd og det store varehuset i Ullared har blitt enda større. Lageret bugner av fryseposer, tannkrem, strømper og tennvæske, og administrerende direktør Boris forsøker å dirigere personalet da alt skal flyttes om i det nybygde varehuset. Morgan og hans kollega og kamerat, Ola-Conny, hjelper til med flyttingen sammen med blant andre den syngende truckføreren Anders.
09:15 Baby Daddy (3)
(Baby Daddy) Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen på trappa utenfor leiligheten deres.
09:40 The War at Home (19)
(The War at Home, år 1) Amerikansk komiserie. Dave og Vicky har tenåringer i huset, og alt deres barn i det hele tatt kan tenkes å gjøre, har Dave og Vicky allerede gjort - minst et par ganger! Men kunnskap er ikke makt - det er en stor smerte! Hillary forstuer ankelen mens hun står på ski, og havner på sykestua. En irritert Dave blir enda sintere når han skjønner at Vicky ga tillatelse til skituren uten hans samtykke. Men når de kommer til sykehuset og forstår at Hillary har løyet for dem begge, bryter de ut i full krangel. Larry går og venter på telefon fra en jente.
10:05 Millionær søker kjæreste (11)
(Millionaire Matchmaker, år 4) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.
11:00 Millionær søker kjæreste (12)
(Millionaire Matchmaker, år 4) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.
12:00 The Big Bang Theory (20)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere som virkelig forstår hvordan universet fungerer. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre mennesker, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. Da Stuart, selgeren i tegneseriebutikken, sjarmerer Penny og får henne til å gå ut med ham blir alle forundret over hvordan han fikk det til. Leonard fortviler over at Penny ville gå ut med Stuart og ikke ham, men han får senere muligheten til å tilby henne en trøstende skulder. Samtidig går Howard og Koothrappali på bar for å sjekke damer, med vekslende hell.
12:25 The Big Bang Theory (21)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere som virkelig forstår hvordan universet fungerer. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre mennesker, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. Da Leslie gjør det slutt med Howard blir han så knust at han går med på å bli med Leonard og Koothrappali til Las Vegas. Det viser seg å bli vanskelig å få ham med ut av leiligheten siden han bruker all sin tid på å spore Leslies nettaktiviteter. Samtidig låser Sheldon seg ute og må tilbringe natten hos Penny.
12:55 Are You There, Chelsea? (10)
(Are You There, Chelsea?) Amerikansk komiserie. Serien handler om en gjeng venner som henger i en bar, og blant dem er Chelsea som ser humoren i livet og som mye heller vil ha et vilt eventyr klokken fire på natten enn å sitte og se på gamle filmer og vente på at drømmeprinsen skal ringe på. Chelsea aksepterer en invitasjon til dra på havfiske med sin nye lege, Dr. Thomas, og hans partner Dr. Rosen, og hun tar med seg Nikki og Dee Dee på turen. Dee Dee finner tonen med kapteinen, og Nikki og Chelsea planlegger å bli sammen med legene, men jentene får seg en overraskelse når legene viser seg å være mer enn bare forretningspartnere.
13:20 Melissa & Joey (13)
(Melissa & Joey) Amerikansk komiserie. Tidligere rampunge Mel Burke er nettopp blitt valgt inn som lokalpolitiker i Toledo i Ohio. Men i tillegg til sin nye jobb blir hun nødt til å ta seg av sin niese og nevø fordi faren deres har rømt landet etter å ha vært med på pyramidespill og moren deres er i fengsel. Så krysser Joe hennes vei. Medvirkende:Joseph Lawrence, Melissa Joan Hart, Taylor Spreitler, Nick Robinson.
13:50 The War at Home (20)
(The War at Home, år 1) Amerikansk komiserie. Dave og Vicky har tenåringer i huset, og alt deres barn i det hele tatt kan tenkes å gjøre, har Dave og Vicky allerede gjort - minst et par ganger! Men kunnskap er ikke makt - det er en stor smerte! Dave bestemmer seg for å ta med seg familien til Florida for å besøke sine foreldre, men han finner snart ut at Mike hater å fly, at Vicky hater foreldrene hans og at Hillary helst vil bli i byen så de kjekke guttene ikke skal glemme henne. Larry er altså den eneste som ser fram til turen, og han har startet en slankekur som skal få ham til å se bra ut i en fei. Ting begynner imidlertid å skjære seg da sikkerhetsvaktene på flyplassen oppdager Hillarys nye piercing i brystvorten og foretar en sikkerhetssjekk av Dave.
14:15 Ullared (2)
(Ullared, år 2) Svensk dokumentarserie. Kjell innvier det ombygde varehuset Gekås i Ullared som nå er blitt enda større. Det holdes en stor innvielsesfest med artister, gjester og verdens lengste rullekake. Flere av varehusets mest trofaste kunder er på plass; supershopperne fra Skåne, Kjell og Rose-Marie, de fnisete damene fra Göteborg, Maggan og Gittan og naturligvis personalet som har jobbet hardt før innvielsen, deriblant Morgan, Ola-Conny og Boris.
15:15 Baby Daddy (4)
(Baby Daddy) Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen på trappa utenfor leiligheten deres.
15:40 Cougar Town (11)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. Grayson melder på hele gjengen til å spille kanonball. Ellie bekymrer seg for at Andy ikke er tiltrukket av henne lenger. Travis og Andy trekker i tøylene når Bobby dater en guttejente. Medvirkende:Christa Miller, Courteney Cox, Busy Phillips, Dan Byrd.
16:10 Friends (13)
(Friends) Amerikansk komiserie. Mens Rachel finner ut av følelsene sine for Gavin, må Chandler hjelpe Ross med å møte attraktive kvinner som kan gjøre henne sjalu. Monicas gjennomsiktige kjole blir populær når Phoebe tar henne med på en karaokekveld. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.
16:45 Friends (14)
(Friends) Amerikansk komiserie. Joey og Phoebe planlegger å arrangere grusomme dater for både Rachel og Ross, i håp om at det vil få dem til å se hvor bra de hadde det i sitt tidligere forhold. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.
17:15 Two and a Half Men (22)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie sørger over tapet av sitt ungkarshjem når han motvillig tillater Chelsea å flytte inn. Alan oppdager at det ikke lenger er mye plass igjen i huset for ham.
17:40 Two and a Half Men (23)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Alan og Chelsea blir venner, og Charlie utnytter fritiden til å gjøre det han liker på egen hånd.
18:05 The Big Bang Theory (22)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere som virkelig forstår hvordan universet fungerer. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre mennesker, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. En ny date mellom Penny og Stuart ender i katastrofe da Penny roper Leonards navn istedenfor Stuarts mens de hygger seg i senga. Samtidig oppdager Howard en stor designfeil på NASA-toalettet sitt og trenger førstehjelp fra vennene sine.
18:35 The Big Bang Theory (23)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere som virkelig forstår hvordan universet fungerer. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre mennesker, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. Da Sheldon møter Dean på universitetet og blir spurt om han vil lede en arktisk ekspedisjon til Nordpolen, spør han vennene sine om de vil være med. Under sterk tvil bestemmer de seg for å bli med, men begynner fort å angre når treningen starter. Da Penny finner ut at de skal reise bort bestemmer hun seg for å vise Leonard hva hun føler ved å strikke et skjerf til ham.
19:00 America's Funniest Home Videos (19)
(America's Funniest Home Videos, år 22) Amerikansk underholdning.
19:30 4-stjerners middag (13)
(4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Det blir garantert søl, smil, tårer og latterkuler når 44 nye kjendiser skal invitere seere og tre andre stjerner hjem til seg selv i sjuende sesong av «4-stjerners middag». Oppskriften til den nye sesongen inneholder masse matlaging, en dæsj fjas, flere tusen gram kjente fjes - og det hele tas med en klype salt. Denne uken er vi i Bergen, og Jon Hartvig Børrestad er første mann ut til å invitere til middag. Gjester er Eli Kari Gjengedal, Carl-Erik Torp og selveste ordføreren, Trude Drevland. Og siden vi er i Bergen, har vi også fått tak i Vestlandets beste kokk som supervikar for Ole Martin Alfsen: norgesmester og nordisk mester i kokkekunst, Erling Sundal. Jon har kjøpt inn ny gryte for å steke lammeskankene han skal servere til hovedrett, men det nye redskapet byr på store problemer og Jon ender opp med et røyklagt kjøkken. Da hjelper det heller ikke at lam er det verste Eli Kari vet om. Til underholdning får gjestene på seg bind for øynene og utsatt for tre bokser med ymse innhold de skal kjenne seg fram til hva inneholder. Heldigvis for Jon er Carl-Erik utstyrt med pacemaker, som gjør at det hele føles litt tryggere.
20:30 På liv og død (4)
(På liv og død, sesong 2) Norsk dokumentarserie. På liv og død dokumenterer tilstanden i det norske helsevesenet, og viser menneskene bak tallene - ansatte så vel som pasienter. I løpet av 24 timer fanger kameraene fødsler, livreddende behandling, kompliserte operasjoner og møter med døden. De følger dramatikken i akuttmottak, i ambulansen og på lokale legekontor. På liv og død går over åtte episoder. Tolv år gamle Julie, som har Tourettes syndrom, får behandling for ufrivillige tics. Einar har fått konstatert kreft og må til Ahus for å fjerne både urinblære, prostata og en nyre. På ambulansebåten som dekker de nordlige delene av Helgelandskysten må de rykke ut for å hjelpe en mann som har kuttet seg i foten med en motorsag.
21:30 Thomas Giertsen: Helt perfekt (3)
(Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. Når Thomas oppdager at Ine har gitt opp å bli gift, bestemmer han seg for å gjøre det rette og fri til henne. Thomas er overbevist om at frieriet bør være originalt og oppsøker Jørn Hoel for å få hjelp. Det viser seg imidlertid at Jørn har sine egne problemer å stri med. Ine får sitt første skuespilleroppdrag på lenge, men det er ikke akkurat rollen hun har drømt om.
22:00 Thomas Giertsen: Helt perfekt (4)
(Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. Ine oppdager til sin begeistring at hun har fått sin første fan: 16 år gamle Clara som drømmer om å bli skuespiller. Thomas er ikke komfortabel med at Ine plutselig er stjernen i huset, og blir ikke mildere stemt når Clara etterlater seg en suvenir på sofaen. Ting blir enda mer komplisert når Ine drar på audition for Tre nøtter til Askepott og får en ubehagelig overraskelse.
22:30 Årsrevyen med Harald Eia (4)
(Årsrevyen med Harald Eia) Norsk underholdningsprogram. Bård Tufte Johansen og Harald Eia ppsummerer året som gikk, og med seg har de et elitelag av norske komikere. Harald Eia er programleder og et rullerende panel skal hver uke prøve å huske hva som var viktige nyheter i 2014.
23:30 Castle (12)
(Castle) Amerikansk krimserie. Drapet på en ung mann som jobbet i en videobutikk tar en uventet vending når teamet oppdager at han tidligere var datahacker. Men det er ingentinig sammenlignet med sjokket Castle får når etterforskningen fører dem rett til faren hans.
00:25 CSI: Miami (17)
(CSI: Miami) Amerikansk spenningsserie. Resepsjonisten Renee blir funnet drept i heissjakten på arbeidsplassen sin. Horatio Caine og resten av CSI oppdager at den avdøde var kjent for å sladre til sjefene og hadde kallenavnet «Kontornazien". Obduksjonen av kvinnen viser at hun ble forgiftet. Medvirkende:David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Rex Linn.
01:20 Special Victims Unit (21)
(Law & Order: Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. En dommer som presiderer over en trakasseringssak ber etterforskerne om hjelp til å løse en 30 år gammel kidnappingssak. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay.
02:15 CSI: NY (15)
(CSI: NY) Amerikansk krimserie. Mac og teamet fordyper seg i dataspillkonkurranser da de oppdager at et drap kan ha forgreninger i en turnering der store pengesummer står på spill.
03:00 The Walking Dead (7)
(The Walking Dead, sesong 4) Amerikansk dramaserie. Et nytt og skremmende kapittel utfolder seg i en leir på utsiden av fengselet. Vil det være mulig å opprettholde freden når gruppen får flere medlemmer?
03:45 Special Victims Unit (10)
(Special Victims Unit, år 7) Amerikansk spenningsserie. Special Victims Unit er en dramatisk og emosjonell serie om et håndplukket team av politibetjenter som etterforsker seksualforbrytelser i New York.
Vis alt
NRK 2 08:05 Afrika (4)
(Africa) Britisk dokumentarserie. David Attenborough tar oss med på en utrolig reise gjennom det store og mangfoldige afrikanske kontinentet. Ingen andre steder i verden kan vi oppleve så mange ulike ville dyr i ørkenene, på savannene og i de dype regnskogene. Sør-Afrika er preget av havstrømmene fra øst og vest som støter sammen ved Kapp det gode håp. De danner store skybanker og tåke, som skaper et rikt dyreliv både på land og i havet. Det mest imponerende fenomenet er den såkalte sardinflukten, som er den største samlingen av av rovfisk på kloden.
08:55 Norsk polarhistorie (5)
Norsk dokumentarserie. «Nytt land - to poler.» (Nytt land - to poler.) I løpet av 20 år la nordmenn under seg enorme landområder både i Arktis og Antarktis. Til og med det sterkt voksende Hitler-Tyskand måtte se seg slått av lille Norge.
09:50 Hovedscenen
«Cellisten Sol Gabetta - «En del av min sjel».» (Cellisten Sol Gabetta - «En del av min sjel».) Den unge argentinske cellisten Sol Gabetta gjør stor internasjonal karriere. Hun er bare 33 år gammel, men har allerede markert seg som en moden musiker og hun sier selv at celloen er en del av hennes sjel. I dette portrettet følger vi henne på prøver med ulike dirigenter og orkestre og vi slutter av kvelden med hennes fremførelse av Edward Elgars Cellokonsert fra Baden-Baden med Sir Simon Rattle som dirigent. Presentert av Arild Erikstad. Programleder:Arild Erikstad.
11:20 Lille Norge og stormaktene (4)
Norsk dokumentarserie. Akkurat nå endres verden. Hva får dette å si for vår hverdag i lille Norge? Hege Moe Eriksen reiser til USA. USA er verdens eneste supermakt og Norges sterkeste allierte, men lever den amerikanske drømmen fortsatt?
12:20 Hvem tror du at du er? (6)
Norsk underholdningsserie. Kjente personer søker etter sine røtter. En luring av en tippoldefar, en sta oldemor og en avslørende dagbok er noen av overraskelsene Birgit Skarstein får når hun graver i den til nå ukjente Skarstein-slekten. Men kan hun ved veis ende være stolt av å kalle seg en Skarstein?
13:20 Mesternes mester (5)
Underholdningsserie. Elleve tidligere toppidrettsutøvere har reist til Italia for å bli med på årets mest spennende oppgjør. I løpet av ti programmer skal blant andre Mini Jakobsen, Tora Berger, Pål Gunnar Mikkelsplass og Monica Valen kjempe om den ærefulle tittelen Mesternes Mester! Dagens tema som er fokus og strategi. Det blir et gjensyn med «planken» hvor deltagerne må svare på spørsmål om hverandre og gå planken en etter en, og det er også duket for to nye, spennende konkurranser i temaet fokus og strategi. Programleder:Dag Erik Pedersen.
14:20 Kontinenta veks fram (2)
(Rise of the Continents) Britisk dokumentarserie. En gang hang Australia sammen med Antarktis. Ørkenene var dekket av skog. Da kontinentet ble splittet i to, bevegde den ene delen seg nordover til en varmere sone, mens klimaet på Antarktis ble kaldere og tørrere. Bevisene på at det var slik det skjedde, finner vi i den helt spesielle plante- og dyreverdenen i Australia.
15:10 Skavlan (4)
Fredrik Skavlan møter norske, svenske og internasjonale gjester. Fredrik Skavlan møter norske, svenske og internasjonale gjester. Uhøytidelig stemning, samtalen i fokus - og den beste musikken.
16:10 Med hjartet på rette staden (21)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Gina tar opp igjen sangkarrieren i Whitby nattklubb, men blir arrestert da det blir funnet narkotika i håndvesken hennes. Ventress sovner på toget mens han har nattevakt. I håp om å skjule det later han som han har skadet armen, men så ringer stasjonsmesteren... Medvirkende:Derek Fowlds, Jason Durr, Bill Maynard, Kazia Pelka.
17:00 Derrick (1)
(Der Fotograf) Tysk krimserie. Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og assistenten hans, Harry Klein, brukar kløkt og sunn fornuft til å løyse kompliserte mordgåter. Medvirkende:Horst Tappert, Fritz Wepper.
18:00 [nyh]Dagsnytt atten
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:05 Verdens beste skijenter (5)
Norsk dokumentarserie. Hvordan holder skijentene motivasjonen oppe når livet byr på store utfordringer? I dagens episode møter vi Astrid Uhrenholdt Jacobsen, en skiløper med en spesiell historie. Astrid har vært gjennom flere prøvelser enn de fleste. Allikevel fortsetter hun å satse. Hvordan holder hun motivasjonen oppe når livet byr på store utfordringer?
19:45 Jakten på Nordlyset (2)
Norsk dokumentar. Hvem kan si nei til et frieri under nordlyset? Engelske Chris har «lurt» kjæresten Sarah med seg til Tromsø for å fri til henne under nordlyset, men vil nordlyset vise seg for paret?
20:25 [nyh]Aktuelt
Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.
20:55 Brenner & Bøkene: på tomannshånd (3)
Litterært talkshow. Hans Olav Brenner møter regjerende brageprisvinner Rune Christiansen og britiske Edward St. Aubyn som har skrevet roman som harselerer over fenomenet litteraturpriser.
21:25 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
21:35 Død over apartheid (1)
(Mandela: Death of Apartheid) Britisk dokumentar. Om Mandelas kamp for å styrte apartheidstyret i Sør-Afrika. «The Prisoner.» I 1985, da Nelson Mandela satt fengslet, bestemte han seg for å forhandle med The National Party. De andre lederne i ANC, som levde i eksil, ble sjokkerte over dette. Men Mandela brydde seg ikke om de interne vedtakene i ANC. I townshipene hadde folk i lang tid gjort opprør mot apartheidsystemet.
22:30 Urix
Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen , Gry Blekastad Almås.
22:50 Død over apartheid (2)
(Mandela: Death of Apartheid) Britisk dokumentar. Om Mandelas kamp for å styrte apartheidstyret i Sør-Afrika. «The Whites' Last Stand.» Maktkampen mellom ANC på den ene siden og alliansen mellom National Party og selvstyrete svarte homelands/bantustans på den andre siden, ga Mandela store utfordringer. (.
23:40 Kampen om tungtvannet (6)
Norsk dramaserie. Tyskerne bestemmer seg for å flytte hele tungtvannsanlegget til Tyskland, og de allierte bestemmer seg nok en gang for å sabotere tyskernes planer. Leif Tronstad kommer tilbake til Norge for å gjennomføre aksjonen «Sunshine". Medvirkende:Dennis Storhøi, Anna Friel, Espen Klouman-Høiner, Christoph Bach.
00:25 Kontinenta veks fram (2)
(Rise of the Continents) Britisk dokumentarserie. En gang hang Australia sammen med Antarktis. Ørkenene var dekket av skog. Da kontinentet ble splittet i to, bevegde den ene delen seg nordover til en varmere sone, mens klimaet på Antarktis ble kaldere og tørrere. Bevisene på at det var slik det skjedde, finner vi i den helt spesielle plante- og dyreverdenen i Australia.
01:15 Puls
01:45 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
02:00 [nyh]Distriktsnyheter
02:00 [nyh]Distriktsnyheter Østlandssendingen
02:15 [nyh]Distriktsnyheter Østfold
02:25 [nyh]Distriktsnyheter Østnytt
02:40 [nyh]Distriktsnyheter Østafjells
02:50 [nyh]Distriktsnyheter Sørlandet
03:05 [nyh]Distriktsnyheter Rogaland
03:20 [nyh]Distriktsnyheter Vestlandsrevyen
03:30 [nyh]Distriktsnyheter Møre og Romsdal
03:45 [nyh]Distriktsnyheter Midtnytt
04:00 [nyh]Distriktsnyheter Nordland
04:10 [nyh]Distriktsnyheter Nordnytt
Vis alt
NRK 3 19:30 Bondi Beach (13)
(Bondi Rescue) Australsk realityserie. Badevaktene på Bondi-stranden er storfornøyd med sin innsats i denne omgang og ser frem til neste sesong.
19:55 Top Gear (3)
(Top Gear) Britisk underholdningsprogram. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May har tatt med seg fulle lommebøker til Spania, der penger er mangelvare. De vil gjerne oppføre seg diskret og plukker ut lite prangende biler. Jeremy Clarkson velger en McLaren 12C Spider, Richard Hammond en Ferrari 458 Spider og James May en Audi R8 V10 Spyder.
20:45 Rundlurt - UK (5)
(Tricked) Britisk underholdningsserie. Gjennom triks, forkledning og illusjoner jakter magikeren Ben Hanlin på kjendiser og tilfeldig forbipasserende for å overraske dem. Denne gangen får Ben tak i en luksusbil som gir eieren en kostbar overraskelse og Amy Child får en sjokkartet opplevelse i en leketøysbutikk.
21:30 [film]Dagslys
(Daylight) Amerikansk actionthriller fra 1996. En fluktbil med ranere er på vei gjennom tunnelen som binder Manhattan og New Jersey sammen da ulykken skjer. De kolliderer med en lastebil fylt med eksplosivt materiale. Den voldsomme eksplosjonen ødelegger bærekonstruksjonen i tunnelen og blokkerer begge utgangene. De overlevende inne i tunnelen er fanget i en dødsfelle. Hvis ikke hjelpen kommer snart, vil de dø av oksygenmangel - hvis ikke veggene kollapser og vannet fra Hudson-elva når dem først... Medvirkende:Sylvester Stallone, Amy Brenneman, Viggo Mortensen, Dan Hedaya, Karen Young. Regi:Rob Cohen.
23:20 Ikke gjør dette hjemme - Canada (4)
(Never Do this at Home) Kanadisk underholdningsserie. Med en dose vitenskap, litt risiko og mye humor utfører Teddy Wilson og Norm Sousa de villeste eksperimenter du ikke må finne på å gjøre hjemme. I denne episoden brukes blant annet såpebobler, kano og en svært farlig oksygenbeholder.
00:05 Top Gear (3)
(Top Gear) Britisk underholdningsprogram. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May har tatt med seg fulle lommebøker til Spania, der penger er mangelvare. De vil gjerne oppføre seg diskret og plukker ut lite prangende biler. Jeremy Clarkson velger en McLaren 12C Spider, Richard Hammond en Ferrari 458 Spider og James May en Audi R8 V10 Spyder.
00:55 Bondi Beach (13)
(Bondi Rescue) Australsk realityserie. Badevaktene på Bondi-stranden er storfornøyd med sin innsats i denne omgang og ser frem til neste sesong.
01:20 True Blood (5)
(True Blood) Amerikansk dramaserie. Serien tar oss med til en nær fremtid, der vampyrer har kommet ut av kistene sine. Vampyren Pam lider etter å ha blitt offer for heksen Marnie, og Bill har fått nok; han setter Marnie bak lås og slå. Lite vet innbyggerne i Bon Temps om hvilke krefter som nå er satt i sving.
02:15 Kates affærar (13)
(Fairly Legal) Amerikansk dramaserie. Kate Reed, en advokat som har sett seg lei på byråkrati og urett, vil heller løse konflikter enn vinne saker. Kate gransker en sak der et lesbisk par har mistet jobben og oppdager en skandale som kan få ringvirkninger. På samme tid blir Kate nødt til å velge mellom Justin og Ben. Medvirkende:Sarah Shahi, Michael Trucco, Virginia Williams.
03:00 Rome (7)
(Rome) Amerikansk dramaserie. Servilia viser sin sorg i offentligheten, noe som uroer Atia. Octavius og Marcus Antonius skaper nye alllianser, både på politisk og personlig vis. Timon og Levi legger en plan for å ødelegge for Herodes. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.
03:55 Rome (8)
(Rome) Amerikansk dramaserie. (A Necessary Fiction.) Octavius erklærer en ny epoke for Roma. Og Vorenus avslører at forræderi er årsaken til at en forsendelse med gull er savnet. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.
Vis alt
FEM 06:10 Judge Judy (71)
(Judge Judy, sesong 14) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
06:35 Ungkaren (6)
(The Bachelor, år 16) Amerikansk realityserie. 25 gifteklare kvinner kvesser neglene i kampen om ungkaren Ben Flajnik, som fikk hjertet knust foran millioner av TV-seere i «Ungkarskvinnen". Ben og de ni gjenværende damene reiser til Panama. Chris Harrison komfronterer Casey S. med hennes oppsiktsvekkende hemmelighet, og to av jentene får alenedater.
08:15 Hundehviskeren (1)
(Dog Whisperer) Amerikansk dokumentarserie. Den kjente hundeeksperten Cesar Millan hjelper deg å se verden gjennom din hunds øyne så du endelig kan få en slutt på uønsket oppførsel.
09:15 Fødeavdelingen (1)
(One Born Every Minute UK, sesong 5) Britisk dokumentarserie. Fødeavdelingen, den høyt elskede, BAFTA prisbelønte serien er tilbake på et nytt sykehus. Med flere fødsler og mer drama, blir vi vitne til oppturer og nedturer i den travleste fødeavdelingen i West Country - Southmead Hospital i Bristol. Den første episoden i den femte sesongen introduserer det fritt-talende jordmor-teamet i Bristol, der en forventningsfull far risikerer å gå glipp av sin datterens fødsel, og en på teamet må hjelpe sin egen nabo gjennom en fødsel full av følelser.
10:15 Judge Judy (72)
(Judge Judy, sesong 14) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
10:45 Ugly Betty (16)
(Ugly Betty, år 4) Amerikansk komiserie. Justing elsker teaterskolen, ledet av den eksentriske Lena Korvinka, og finner seg selv i et uventet triangel med sine nye venner, Austin og Lily. Når Betty stikker innom klassen blir hun betatt av den unge forfatteren Zachary, som hun gjerne vil portrettere i Mode. Men hun får et etisk dilemma når hun går ut med ham. Wilhelmina blir innlagt på sykehus med magesår, men selv som sengeliggende klarer hun ikke å styre sin fiendtlige oppførsel.
11:40 One Tree Hill (21)
(One Tree Hill, år 7) Amerikansk dramaserie. Nathan sliter med å nå frem til en stadig mer nedslått Haley, mens Quinn leder Jamie på en skattejakt i Tree Hill. Julian viser sin ferdige film for Brooke, og Clay vet ikke hvordan han skal takle sinnsforvirrede Katie.
12:35 Gossip Girl (13)
(Gossip Girl, år 3) Amerikansk komiserie. Våre venner fra Upper East Side i ferd med å bli voksne. De er ferdige med videregående, men du kan være helt sikker på at en fremtid fylt av kjærlighet, skandaler og hemmeligheter venter. Jenny tenker ut en plan for å hjelpe Damian med å klare en utfordring under en middag for den franske ambassadøren, men det tar ikke lang tid før han har glemt henne da noen andre kommer inn i bildet.
13:25 Gilmore Girls (9)
(Gilmore Girls, år 1) Amerikansk dramaserie. Møt den viljesterke alenemoren Lorelai og hennes like bestemte tenåringsdatter Rory. Med kun 16 års aldersforskjell har mor og datter et spesielt tett og nært forhold; de er som bestevenninner som forteller hverandre alt. Med Lorelairs anstrengte forhold til overklasseforeldrene, Rorys skoletilværelse og begges romantiske komplikasjoner, er det duket for rikelig med drama i småbyen Stars Hallow i Connecticut.
14:25 Switched at Birth (15)
(Switched at Birth) Amerikansk dramaserie. Vel hjemme fra sin sjelegranskende tur til Island etter sitt mislykkede ekteskap, har Toby fått et nytt perspektiv på livet og en overraskende ny giv for karrieren sin. Bays drømmer om college får seg en knekk når hun ikke får nyhetene hun forventet. Og Angelo gir Daphne en bake-utfordring i håp om at det kan hjelpe henne å stresse ned.
15:20 One Tree Hill (22)
(One Tree Hill, år 7) Amerikansk dramaserie. Haley forsøker å overvinne sin depresjon ved å bli med Nathan, Jamie og resten av gjengen i Tree Hill på en tur til Utah i forbindelse med premieren på Julians film.
16:20 Ghost Whisperer (5)
(Ghost Whisperer) Amerikansk dramaserie. Melinda og Andrea leies inn for å auksjonere bort møbler fra et lokalt gjestgiveri før det rives av den nye eieren. Idet de går løs på kjelleren, oppdager Melinda tre gutteånder og en hund som omkom under en brann på et barnehjem i 1956. Nå må hun hjelpe dem over til den andre siden før bygningen raseres, ellers risikerer de å forbli jordbundne ånder for all ettertid.
17:20 Ekstremt vekttap (4)
(Extreme Makeover: Weight Loss Edition) Amerikansk realityserie. Tony (49) har vært overvektig så lenge han kan huske. Hans usunne livsstil og matavhengighet skyldes et ustabilt familieliv gjennom hele barndommen. Tonys nåværende vekt på 182 kilo har skylden for at han er arbeidsledig og truer fremtiden med hans forlovede. Uten hjelp fra Chris Powell frykter Tony at han aldri vil få kontroll på vekt- og matavhengigheten. Del 2 av 2.
18:20 Sinnasnekker'n Sverige (9)
(Arga snickaren, sesong 7) Svensk realityserie. Anders besøker Glenn og Maria i Huddinge. De kjøpte huset sitt i 2008 og skulle pusse det opp sammen. Slik har det ikke blitt. Glenn bygger alene. Maria synes hun bare får de kjedelige jobbene og gjør derfor ingenting.
19:25 Friends (11)
(Friends) Amerikansk komiserie. Rachel møter den kjekke rivalen som har hatt hennes jobb mens hun har hatt mammapermisjon. Den umiddelbare konkurransen mellom dem får henne til å ta en avgjørelse hun kan angre på. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.
19:55 Friends (12)
(Friends) Amerikansk komiserie. Rachel blir irritert da hun finner ut at Gavin er invitert til bursdagsfesten hennes. Ross sliter med å holde Joey unna Emmas vakre nye barnepike. Phoebe tvinger Mike til å hjelpe henne med å ta vare på et kull av babyrotter. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.
20:30 Once Upon a Time (8)
(Once Upon a Time) Amerikansk dramaserie. Emma begynner å miste kontrollen over kreftene sine, og oppsøker Gold for å få hjelp. Elsa og Annas forhold blir satt på prøve, og Snødronningens planer avsløres. Del 1 av 2.
21:30 Kakekrigen (17)
(Kakekrigen) Norsk realityserie. Glade bakeamatører fra hele Norge måler melis, sukker og krefter mot hverandre. Hver uke skal fem nye amatører konkurrere så smøret spruter og melskyen står. Ukesvinnerne går videre til en finaleuke hvor vinneren kåres. Matjournalist Monica Csango og konditormester Lars Lian står klare til å bedømme kakene, og i løpet av uka vil den beste deltakeren sendes videre til finalen. De siste fem bakeentusiastene er Elisabeth Hunskaar fra Tønsberg, Desideria Bergstrøm fra Oslo, Janne Kristine Johannessen fra Aurskog, Linda Karine Gangnes fra Mysen og Elise Klett Gabrielsen fra Bergen. Dagens utfordring er å bake noe fristende til en hagefest.
22:30 Ungkaren Australia (6)
(The Bachelor Australia, sesong 1) Australsk realityserie. Tim tar med alle jentene på date til en gård der de mater dyrene og det arrangeres en stor låvefest. Senere blir Natalie med Tim på en singeldate der de klatrer i Blue Mountains og utforsker grotter og klipper. Flere av jentene får alenetid med Tim, og en av dem gir Tim det han beskriver som «et eventyrlig» kyss.
23:40 Åndenes makt (1)
(Åndenes makt) Norsk serie om overnaturlige fenomener. Det er ikke bare betalende gjester som bor på ærverdige Norlandia Karl Johan Hotell, noe de ansatte har fått merke ved gjentatte anledninger. Selv når det ikke bor noen på hotellet, er heisen aktiv og det høres at noen går i trappene. Tom Strømnæss tar med seg klarsynte Lena Ranehag til hotellet for å få svar.
00:45 Kakekrigen (17)
(Kakekrigen) Norsk realityserie. Glade bakeamatører fra hele Norge måler melis, sukker og krefter mot hverandre. Hver uke skal fem nye amatører konkurrere så smøret spruter og melskyen står. Ukesvinnerne går videre til en finaleuke hvor vinneren kåres. Matjournalist Monica Csango og konditormester Lars Lian står klare til å bedømme kakene, og i løpet av uka vil den beste deltakeren sendes videre til finalen. De siste fem bakeentusiastene er Elisabeth Hunskaar fra Tønsberg, Desideria Bergstrøm fra Oslo, Janne Kristine Johannessen fra Aurskog, Linda Karine Gangnes fra Mysen og Elise Klett Gabrielsen fra Bergen. Dagens utfordring er å bake noe fristende til en hagefest.
01:45 Medium (17)
(Medium) Amerikansk dramaserie. Allison Dubois arbeider som konsulent hos statsadvokaten i Phoenix, Arizona. Som travle forstadsfruer flest sjonglerer hun mellom familieliv og en hektisk jobb, men med Allison er det én vesentlig forskjell. Hun har synske evner og bistår i løsningen av de mest brutale og grusomme kriminalsaker.
02:45 Ghost Whisperer (6)
(Ghost Whisperer) Amerikansk dramaserie. Ånden til en tenåringsgutt kontakter Melinda for å få hjelp til å finne sin kjødelige mor. Usikker på hvor hun skal begynne, henvender Melinda seg til guttens adoptivmor for mer informasjon og blir fortalt at hans virkelige opphav ikke ønsket å ha noe med ham å gjøre. Melinda er derimot ikke overbevist.
03:45 Cold Case (22)
(Cold Case) Amerikansk krimserie. Valens og Rush leter etter spor i et forsøk på å redde Lilys søster. Samtidig jobber Jeffries med å hjelpe en mor der saken om hennes drepte datter har vært uløst i 17 år.
Vis alt
Viasat 4 06:00 Ice Road Truckers (10)
(Ice Road Truckers) Kanadisk dokumentarserie. Om den risikofylte hverdagen til lastebilsjåførene som leverer forsyninger til minene nord i Canada. Isen har begynt å smelte, og veien er nesten tom. Nå er det bare de tøffeste og galeste sjåførene som fortsatt befinner seg på isen. Konkurransen om hvem som frakter mest i løpet av sesongen fortsetter, og en siste tur kan bety seier for de gjenværende sjåførene.
07:00 Cheers (4)
(Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren «Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. Carlas temperament skaper problemer i baren. Diane foreslår at Carla begynner i terapi for å lære å kontrollere sinnet.
07:30 TV-shop
08:30 Ice Road Truckers (1)
(Ice Road Truckers) Kanadisk dokumentarserie. Om den risikofylte hverdagen til lastebilsjåførene som leverer forsyninger til gruvene nord i Canada. Tilbakeblikk på seriens første sesong.
09:30 Bundy (159)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Al har invitert Peggy på hotellopphold i sitt gamle nabolag under påskudd av en ny bryllupsreise. I virkeligheten er han tilkalt av Mary Ellen, en tidligere kjæreste, som har problemer med en guttegjeng som lager bråk i butikken hennes. Vel framme på hotellet foreslår Al at de tar en liten lur, men Peggy har helt andre planer og forlanger sex med en gang. Til slutt klarer Al å snike seg ut. Men gjengen som plager Mary Ellen er tøffere enn beregnet, og Al tilkaller vennene sine fra gamle dager... Medvirkende:Ed O´neill, Katy Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.
10:00 Anger Management (18)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. Charlies kjæreste tar med seg en venninne hjem og plutselig befinner alle tre seg i samme seng... Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.
10:30 Seinfeld (157)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Kramer leier en college-student som en slags tjener. George nekter å innse at han har fått sparken, og velger å bli på jobb, koste hva det koste vil.
11:00 Seinfeld (158)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Elaine blir invitert på bar mitzvah av sønnen til sin tidligere sjef. Den unge mannen har bestemt seg for at Elaine er den rette til å gi en innføring i manndommen. Jerry forsøker å overbevise kjæresten om at han kan bli sint, og Georges far begynner å selge datamaskiner.
11:30 Whose Line Is It Anyways (USA) (11)
(Whose Line Is It Anyways (USA)) Amerikansk underholdningsserie. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertelentene. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Rob Gronkowski og Jonathan Magnum, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.
12:00 Simpsons (7)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Når Moes bar blir stengt av helsemyndighetene, tar Homer opp et lån for at Moe skal kunne gjenåpne - uten å si ifra til Marge. Når Marge finner ut dette, overtaler hun Moe til å gjøre om baren til en ekte engelsk pub.
12:30 Simpsons (8)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Homer gjør stor suksess som danser på en lokal tilstelning, og blir snart kontaktet av store stjerner som vil ha hjelp med sin egen koreografi. Samtidig er Flanders så opprørt over det han ser på tv at han vil lage sine egne filmer. De bibelske filmene blir stappfulle av vold og blod - omtrent som «Passion of the Christ".
13:00 Kongen av Queens (172)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie fra 2005. Dette er 8. sesong av denne komiserien som handler om Doug og Carrie Heffernan, et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Dette er 8. sesong av denne komiserien som handler om Doug og Carrie Heffernan, et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av, et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir ham råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem... Doug overtaler Carrie til å lære seg pole dancing, men han blir skuffet når han får se resultatet.
13:30 Kongen av Queens (173)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Etter å ha sett et referat av en av kranglene sine, bestemmer Doug og Carrie seg for å oppsøke en samlivsterapeut. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
14:00 How I Met Your Mother (23)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Gjengen forteller Ted hva de egentlig synes om Zoey mens han prøver å ta en avgjørelse som kan påvirke fremtiden deres sammen. Medvirkende:Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
14:30 How I Met Your Mother (24)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Barney og Robin kommer bedre overens igjen mens de blander seg borti Teds forhold. Ted er opptatt med å være forlover, mens Lily og Marshall venter på at han skal bli matforgiftet. Medvirkende:Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
15:00 Family Guy (1)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Stewie blir besatt av Lois etter at hun redder Rupert, men Lois er ikke så begeistret for den «nye» Stewie. Peter tror at han blir utsatt for et seksuelt overgrep hos legen.
15:30 Family Guy (2)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Peters føler seg forlatt da moren bestemmer seg for å skilles. Men han ser en ny farsfigur i morens nye kjæreste, Tom Tucker.
16:00 Simpsons (21)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Bart gjør en rekke livsfarlige stunts etter at han ser en våghals opptre på Monster Truck Rally.
16:30 Simpsons (22)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Etter å sett en Itchy og Scratchy-film, slår Maggie Homer i hodet med en hammer. Etter dette sverger Marge på å stoppe vold i tegnefilmer.
17:00 Kongen av Queens (174)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Carrie oppdager at Doug fortalte en løgn i begynnelsen av forholdet deres for å få henne til å gå til sengs med ham. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:30 Kongen av Queens (175)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Både Doug og Carrie sliter med populariteten på jobb og gjør alt de kan for å rette på situasjonen. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
18:00 How I Met Your Mother (1)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney forbereder bryllupet sitt med en hemmelig brud, mens han og Ted minnes Punchys bryllup og dagen da Marshall og Lily annonserte at de skulle ha en baby. Samtidig overveier Robin å fortelle Barney at hun har følelser for ham.
18:30 How I Met Your Mother (2)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted prøver å finne en date til arkitektfesten. En pinlig video på Internett kan koste Marshall hans nye jobb og Barney tar en stor sjanse for å overbevise Nora om at han er en ny mann. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
19:00 Family Guy (3)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Meg får seg jobb på den nye Superstore-butikken. De andre butikkene går konkurs og Superstore bruker all strømforsyning i byen. Brian og Stewie går sammen for å redde byen fra den store butikkjeden.
19:30 Family Guy (4)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Stewie og Brian verver seg som soldater og blir sendt til Irak, der de prøver så godt de kan å bli sendt hjem igjen. Chris bestemmer seg for å bli med i et goth-band.
20:00 Simpsons (9)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Bart sniker seg ut av huset for å se en rap-konsert han ikke får lov til å dra på. Når foreldrene oppdager dette, later Bart som om han er blitt kidnappet for å slippe husarrest. Det blir opp til politimester Wiggum å løse saken.
20:30 Simpsons (10)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Springfield legaliserer ekteskap mellom to av samme kjønn, og Homer skaffer seg vielsesrett via internett. Marge får seg et sjokk når storesøster Patty kommer og ber Homer vie henne og en kvinnelig golfspiller.
21:00 Hundepatruljen Oslo (7)
(Hundepatruljen Oslo) Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. I 2013 var det en enorm ransbølge i hovedstaden, og Oslo ble omtalt som ranshovedstaden. I kveld er Hundepatruljen ute i gatene for å forebygge flere ran. Morten og Lars er først på stedet der en gravid kvinne er overfalt og ranet. Senere pågriper de to andre personer som har stjålet mobiltelefoner. Karoline og avsnittsleder Tor kjører sammen for første gang på leting etter ranerne, og finner en gjeng ungdommer i besittelse av narkotika. Kristian og Lars bistår Follo Politidistrikt når en utenlansk bande har ranet en gullsmed i Drøbak. Frustrasjonen rundt vinningskriminaliteten er stor blant politiet og hundeførerne, men gleden er desto større når politet klarer å jobbe sammen, og sammen med politihundene for å forebygge og pågripe de kriminelle som driver med dette.
22:00 Agents of S.H.I.E.L.D (10)
(Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D) Amerikansk actionserie. Coulson og teamet er etterlyste flykninger, men det stopper dem ikke i å forsøke og redde verdenen fra mektige og uforutsette trusler. Men kan tilliten til S.H.I.E.L.D. gjenoppbygges? Coulson og Whitehalls tropper barker sammen i en eksplosiv konfrontasjon som dramatisk endrer alles skjebner. Skye oppdager en sjokkerende hemmelighet om sin fortid.
23:00 Two and a Half Men (4)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Den allsidige Ashton Kutcher inntar den tolvte sesongen av komiserien Two and a Half Men. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Walden og Alan møter en kvinne som vurderer å adoptere bort babyen sin til dem. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Conchata Ferrell, Maggie Lawson.
23:30 Simpsons (4)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 26 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. I den årlige Halloweenspesialen blir Bart og Lisa transportert til et demonfylt alternativt univers fordi Bart leser noen symboler han finner skrevet under pulten sin.
00:00 Brickleberry (5)
(Brickleberry) Amerikansk animasjonsserie. Brickleberry er en animasjonsserie som følger en gjeng rimelig mislykkede skogvoktere som jobber i en nasjonalpark som muligens må stenge. Derfor ansetter de en ny skogvokter som skal piske de andre til å jobbe hardere og dermed redde parken. Serien er produsert og skrevet av Daniel Tosh, sammen med komikerne Waco O'Guin og Roger Black. Karnevalet kommer til Brickleberry med et sprøtt show som Connie blir besatt av. Når Steve blir skadd, får Malloy jobben som advokaten hans, og ting endres i parken for å høyne standarden.
00:30 Cops (7)
(Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
01:00 Cops (8)
(Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
01:30 Seinfeld (157)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Kramer leier en college-student som en slags tjener. George nekter å innse at han har fått sparken, og velger å bli på jobb, koste hva det koste vil.
02:00 Seinfeld (158)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Elaine blir invitert på bar mitzvah av sønnen til sin tidligere sjef. Den unge mannen har bestemt seg for at Elaine er den rette til å gi en innføring i manndommen. Jerry forsøker å overbevise kjæresten om at han kan bli sint, og Georges far begynner å selge datamaskiner.
02:25 Bundy (159)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Al har invitert Peggy på hotellopphold i sitt gamle nabolag under påskudd av en ny bryllupsreise. I virkeligheten er han tilkalt av Mary Ellen, en tidligere kjæreste, som har problemer med en guttegjeng som lager bråk i butikken hennes. Vel framme på hotellet foreslår Al at de tar en liten lur, men Peggy har helt andre planer og forlanger sex med en gang. Til slutt klarer Al å snike seg ut. Men gjengen som plager Mary Ellen er tøffere enn beregnet, og Al tilkaller vennene sine fra gamle dager... Medvirkende:Ed O´neill, Katy Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.
02:50 Anger Management (18)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. Charlies kjæreste tar med seg en venninne hjem og plutselig befinner alle tre seg i samme seng... Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.
03:15 American Dad (68)
(American Dad) Amerikansk tegnefilmserie. Om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Smith-familien prøver å arrangere en spillkveld men Roger finner bare opp unnskyldninger for å ikke komme. Men skuffelsen er stor da de finner ut at han har vært «utro» med en anenn familie.
03:40 Whose Line Is It Anyways (USA) (11)
(Whose Line Is It Anyways (USA)) Amerikansk underholdningsserie. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertelentene. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Rob Gronkowski og Jonathan Magnum, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.
04:05 Covert Affairs (30)
(Covert Affairs) Amerikansk krimserie. Annie Walker er en CIA-aspirant som på mystisk vis ender opp med å bli forfremmet til agent og blir sendt ut i felten. Annie oppdager fort at ikke alt er som det skal, og begir seg ut i søken etter sannheten. Medvirkende:Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Sendhil Ramamurthy, Anne Dudek, Peter Gallagher. Regi:Tim Matheson, Felix Enriquez Alcalá, John T. Kretchmer, Allan Kroeker.
Vis alt
NRK Super 06:30 Fantorangen
Norsk barneprogram.
06:30 Store maskiner
Svensk serie for barn. Om store maskiner som traktor, heisekran, hjullaster, truck, veihøvel og gravemaskin.
06:35 Lodde og Linn
Britisk serie. Noen ganger kan nye ting virke skremmende. Heldigvis kan kosedyret Lodde hjelpe Linn å se at nye ting også kan være morsomt.
06:45 Her bor Daniel Tiger
Amerikansk animasjonsserie. Daniel Tiger er bare 4 år og har en hel verden å utforske. Bli med til nabolaget hans hvor alle hjelper til med å løse hverdagens utfordringer. Gjerne med musikk og sang!
07:00 Supermorgen
07:00 Florries drager
Britisk animasjonsserie. Prinsesse Florrie bor i et magisk land med snille drager.
07:15 Robot Rob
Kanadisk animasjonsserie. Bli med Rob og vennene hans på nye reiser rundt i galaksen til nye planeter der de opplever spennende eventyr.
07:25 Postmann Pat - Spesialpakkeservice
Britisk animasjonsserie. Postvesenet i Greendale har blitt veldig modernisert, og Postmann Pat får travle dager med mye å gjøre. Heldigvis har han nå motorsykkel, helikopter og en egen varebil i tillegg til sin gode, gamle postbil.
07:40 Charlie og Lola
Britisk tegnefilmserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.
07:55 Stor og Liten
Britisk dukkeserie. Dukkene Stor og Liten viser at det går fint an å leke, synge og ha det moro sammen selv om ikke alle har samme størrelse og fasong.
08:05 Kurt - en ukjent helt (4)
Dansk dramaserie. (4:5) Kurt ønsker å være en stor helt så Kamilla kan tro han er tøff. Forteller: Lars Olav Rian Brynildsen.
08:15 Kasper og Lisa
Britisk animasjonsserie. Bestevennene Kasper og Lisa er ofte litt uheldige, men som regel klarer de å ordne opp igjen.
08:25 Pingu
Sveitsisk animasjonsserie.
08:30 Milly og Molly
Australsk animasjonsserie om eventyrene til bestevennene Milly og Molly.
08:45 Dinosaurtoget
Amerikansk animasjonsserie. I Pteranodonåsen bor søsknene Småen, Don, Petra og Kompis. Ved å gå om bord i Dinosaurtoget kan familien reise gjennom en tidstunnel og tilbake i tid for å hilse på alle de ulike dinosaurartene.
08:55 Rampete Robin
Kanadisk animasjonsserie. Rampete Robin bor sammen med mamma, pappa og lillebror, Perfekte Peter. Robin er en fantasifull gutt som stadig får nye ideer. Selv synes han at ideene er gode, men noen oppfatter ham som svært rampete.
09:10 Jungelens puls
Afrikansk animasjonsserie. Om mange av Afrikas dyr.
09:15 Med bestefar i lomma
Kanadisk dramaserie. Jason bor i den lille byen Solstranda sammen med mamma, pappa, storesøster Jemima og bestefar. Det ingen vet er at bestefar og Jason har en hemmelighet: Bestefar har en krympelue.
09:30 Kosinus
Dragen Kosinus spiser tall han ikke får lov til å spise. Da havner han i trøbbel og trenger hjelp fra sin matematikkglade venn Solveig. Programleder: Solveig Hareide. Programleder:Solveig Hareide.
09:40 Æsops teater
Britisk animasjonsserie. De kjente Æsop-fablene blir gjenfortalt av en omreisende teatertrupp med en leder som tilfeldigvis også heter Æsop. Med seg i truppen har han reven Penny, kaninen Leon og en gjeng griser kalt Nøfflingene.
09:50 Barna i Myanmar (5)
Dansk dokumentarserie. Vi besøker barn i Myanmar som har en helt annen hverdag enn norske barn.
09:55 Undrende Milly
Fransk animasjonsserie. Å dele eller ikke å dele. Milly vinner en kake på en radiokonkurranse. Men vil helst ikke dele den med Lukas.
10:00 Øisteins blyant
Norsk serie. Finn frem tegnesakene og tegn alt fra krusedullhekser til løkkeansikter sammen med Øistein.
10:15 Katten med hatten
Amerikansk animasjonsserie. Katten tar Nick og Sally med på en rekke opplevelser rundt om i hele verden.
10:30 Bosse
Svensk tegnefilmserie. Bosse er en trivelig bjørn med stripet lue og rød overall. Han oppdagar alltid noe på veien som han må se nærmere på. Noen mener at Bosse er litt dum, mens andre synes at han er smart. Men er det noe Bosse kan, så er det å ha det moro.
10:35 Lille Jack
Britisk serie. Reis til magiske land og møt rare skapninger sammen med søte og nysgjerrige Lille Jack.
10:45 Brannmann Sam
Britisk dukkefilmserie. Nå skal du få bli kjent med brannmann Sam og vennene hans som bor i en liten by i England.
11:00 Superstrekar
11:00 Frosken og venene
Amerikansk animasjonsserie. Frosken og vennene hans finner alltid på hyggelige ting sammen.
11:05 Sarah og Kvakk
Britisk animasjonsserie. Syv år gamle Sarah og andekompisen Kvakk utforsker verden rundt seg. De opplever spennende og fantastiske ting, og møter mange morsomme figurer på sine eventyr.
11:15 Hundehagen
Kanadisk animasjonsserie. Hunder kan også gå i barnehage - bli med til Hundehagen!
11:25 Den lille røde traktoren
Britisk animasjonsserie. Den lille røde traktoren er kanskje ikke så stor og moderne, men han er alltid til å stole på for gårdbruker Stein og alle vennene hans.
11:35 Poko
Canadisk animasjonsserie. Poko er en livlig liten gutt som er veldig glad i å tegne og å leke med hunden Minus og venninnen Bibi.
11:45 Kastanjeskogen
Fransk animasjonsserie. Kastanjeskogen er en trivelig plass å være. Det synes både musene, ekornene, harene, villsvinene, revene og bjørnene, men de er ikke alltid like gode venner.
12:00 Ugleskogen
Britisk tegnefilmserie. Bli med Ulrik og Loppa til Ugleskogen der alt kan skje.
12:10 Rakettgjengen
Amerikansk animasjonsserie.
12:20 Ronnys rullande sirkus
Britisk animasjonsserie. Syv år gamle Ronny har et helt sirkus han må styre. Det blir store utfordringer, men også mye show og moro!
12:30 Petter Kanin
Britisk animasjonsserie. Bli med snille og modige Petter Kanin med vennen Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.
12:45 Her er eg!
Serie med portrett av unge på Vestlandet.
12:50 Roboten og eg
Fransk animasjonsserie. Ta del i en noe annerledes hverdag på robotskolen med elevene Eivind, Jostein, Maia og den lure roboten Chip...
13:05 Roboten og eg
Fransk animasjonsserie. Ta del i en noe annerledes hverdag på robotskolen med elevene Eivind, Jostein, Maia og den lure roboten Chip...
13:15 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
13:30 Madagaskarpingvinene
Amerikansk animasjonsserie. Vi følger eventyrene til de fire pingvinene Skipper, Kowalski, Menig og Rico som utfører ulike oppdrag for å beskytte de andre dyrene i dyreparken.
13:40 Alene i villmarken (12)
Kanadisk realityserie. En gruppe tenåringer blir satt ut i villmarken. Her får de en rekke utfordringer som de må kjempe seg gjennom for å overleve.
14:05 Hotell 13 (100)
Tysk dramaserie. Tom og Anna får sommerjobb på Hotell 13. Hotellet skjuler mystiske ting og både drama og forelskelse blir en del av hverdagen.
14:20 Big Time Rush
Amerikansk serie. Fire hockeygutter fra Minnesota får livet snudd opp ned når de blir valgt ut til å danne et boyband sammen og flytte til Hollywood. De har laget album og vært på turné, men musikkbransjen og livet i Hollywood byr fortsatt på nye og rare utfordringer.
14:45 SuzAnn
Amerikansk animasjonsserie. Grei gutt. SuzAnn får super-empati etter å ha sett en romantisk film, og kan ikke lenger bruke vold for å nedkjempe fiendene sine.
14:55 iCarly (10)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:20 iCarly (11)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:40 M.I. High (1)
Britisk dramaserie. De tre skoleelevene Blane, Daisy og Rose er hemmelige agenter. Deres leder er M.I.9-agent Frank, og han jobber forkledd som skolens vaktmester.
16:10 Galakseparken (49)
Belgisk sciencefictionserie. Til ungdommenes store lettelse har ikke bomben eksplodert ennå, men de innser at det bare er et tidsspørsmål før den gjør det. De har ikke noe annet valg enn å informere Freddy.
16:25 Galakseparken (50)
Belgisk sciencefictionserie. Ungdommene og Freddy innser at de ikke kommer seg vekk fra Galakseparken. Deres siste sjanse er å bruke telefonen i resepsjonen for å ringe politiet. De skaper en avledning sånn at Freddy kan snike seg inn ubemerket.
16:35 Den ultimate Spider-Man
Amerikansk animasjonsserie. Carnage. The Goblin kidnapper Peter og injiserer ham med det samme stoffet som skapte Venom. Spider-Man blir forvandlet til Carnage.
17:00 Mánáid-tv
Laara ja Leisa (Ålloelaejkie - Ulltråden). Sørsamisk serie. (Sesong 2 - 1:10) Laara og Leisa skal nå flytte til fra Røyrvik til Snåsa, for å gå på den samiske skolen. De skal bo på internatet der. Bare i helgene skal Laara og Leisa være hjemme hos familien sin. Laara virker fornøyd med å flytte hjemmefra, men Leisa er spent på om hun kommer til å lengte hjem. Hun gruer seg spesielt til den første natten. Kanskje blir det ikke så skummelt likevel?
17:15 Gromf
Fransk animasjonsserie. Yetien Grompf lever med kameraten Arthur og hans familie, og mye rart og morsomt oppstår når en helt vanlig familie plutselig får en diger, hårete yeti med på laget.
17:30 Store maskiner
Svensk serie for barn. Om store maskiner som traktor, heisekran, hjullaster, truck, veihøvel og gravemaskin.
17:35 Lodde og Linn
Britisk serie. Noen ganger kan nye ting virke skremmende. Heldigvis kan kosedyret Lodde hjelpe Linn å se at nye ting også kan være morsomt.
17:45 Her bor Daniel Tiger
Amerikansk animasjonsserie. Daniel Tiger er bare 4 år og har en hel verden å utforske. Bli med til nabolaget hans hvor alle hjelper til med å løse hverdagens utfordringer. Gjerne med musikk og sang!
18:00 Lille Anna og lange Lasse
Svensk animasjonsserie. Det er ingen venner som er mer ulike hverandre enn lille Anna og lange Lasse. Likevel er det ingen andre lille Anna heller vil være sammen med.
18:05 Trond med hammer'n
Trond og resten av gjengen har et nytt oppdrag å utføre.
18:20 Teddy og Annie
Britisk tegnefilmserie. Teddy og Annie forsøker å finne veien hjem igjen, og underveis opplever de litt av hvert.
18:35 Hotell 13 (101)
Tysk dramaserie. Tom og Anna får sommerjobb på Hotell 13. Hotellet skjuler mystiske ting og både drama og forelskelse blir en del av hverdagen.
18:50 Supernytt
Nyheter for barn mellom åtte og tolv år.
19:00 Kaitangata-skjelvet (5)
Newzealandsk dramaserie. Meredith blir fanget i en kamp mellom gamle legender og nye sannheter.
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
mandag
tirsdag
onsdag
torsdag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)