Alt, man 27. okt, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 06:45 Det søte liv (4)
(Det søde liv) Dansk matserie. Hun heter Mette Blomsterberg, er utdannet konditor og forelsket i det søte liv. Mette har bestemt seg for å inspirere deg til å lage de herligste fristelser. Is, desserter, kaker, kremer - alt er lov.
07:15 Magnus og Petski tester jobber (6)
(Magnus och Petski på TV - Hur svårt kan det vara?) Finsk underholdningsserie. Nå er de er tilbake, Magnus Silfvenius og Peter Westerholm som prøver seg i ulike yrker under mottoet: «Det kan da ikke være så vanskelig!». Fordomsfulle, men morsomme Magnus og Petski prøver seg som kokker. De testes på råvarer, hjelper til med å servere lunsj og konkurrerer i matlaging. Hvem er den beste kokken?
07:45 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
08:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
08:10 Doktoren på hjørnet (1)
Dokumentarserie. Vi møter legene Magnus Eriksson og Lotta Brohult som bor i nærheten av sine pasienter på Söder i Stockholm. Dokumentarserie. I denne serien møter vi legene Magnus Eriksson og Lotta Brohult som bor i nærheten av sine pasienter på Söder i Stockholm.
08:40 Det gode bondeliv (6)
(Bonderøven) Dansk livsstilsserie. Bondeknølen er tilbake med nye episoder fra Kastaniegården. Her forsøker Frank Erichsen å være selvforsynt og leve et enkelt liv sammen med kona Theresa og den lille sønnen deres. Frank og Theresa er fortsatt på besøk i en liten fransk landsby. Her fyrer de opp i den gamle ovnen og steker pizza. En eldre kvinne viser hvordan hun lager geitost. Det blir også tid til en tur på det lokale markedet.
09:10 Nordisk villmark (2)
(Nordic Wild) Tysk naturserie. De store skogene i Finland er basisområdet for den brune bjørnen. I Skandinavia har vi Europas største villmark som fortsatt er intakt. Her lever et stort mangfold av pattedyr, og lengst nord kan vi se spor etter hvordan jordkloden er blitt formet. Ild, is og snø har dannet landskapet og gjør det fortsatt.
10:05 Med hjartet på rette staden (3)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Politimannen Nick ville vekk fra Londonlivet og flyttet til idylliske Aidensfield sammen med kona si. Men er det så fredelig på bygda, og er det det rette stedet for ei moderne yrkeskvinne? Medvirkende:Derek Fowlds, Niamh Cusack, Nick Berry.
11:00 Antikkduellen (2)
Dansk livsstilserie. De to antikkhandlerne Margit og Søren får 10.000 kroner hver til å handle antikviteter og retroting for. Etter fem timers jakt i Roskilde får de tingene sine vurdert. Dagens vinner er den som har gjort de beste valgene. På finaledagen blir alle kjøpene auksjonert bort.
11:30 Koht på jobben (4)
Norsk underholdningsserie. Christine Koht reiser Norge rundt og møter folk på arbeidsplassen for å finne alt vi gjør, og alt vi ikke gjør, på jobben. Norsk underholdningsserie. Christine Koht reiser Norge rundt og møter folk på arbeidsplassen for å finne alt vi gjør, og alt vi ikke gjør, på jobben. Er det norske arbeidslivet fullt av skulkere og slabbedasker? Nei, sier Christine Koht, som tvert imot treffer folk som strekker seg langt for jobben sin. Programleder:Christine Koht.
12:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
12:15 Korpsfiksert (4)
Norsk dokumentarserie. De vant den første store konkurransen, og brassbandet starter NM-forberedelsene med stor selvtillit. Magnus går i gang med sitt eget musikk-prosjekt, og skaffer seg spilletid på en kafé i Bergen. Alle venter i skrekkblandet fryd på at den sagnomsuste gjestedirigenten David King skal komme fra Australia for å lede dem til NM-seier.
12:55 Jakta på lykka (1)
Svensk dokumentarserie. Programleder Hanna Hellquist snur på hver stein for å finne fram til denne etterlengtede følelsen. Hun treffer Sveriges mest ukjente milliardær for å høre om penger kan få lykkefeberen til å stige. Dessuten starter hun et lykkeeksperiment på det lille stedet Gnesta.
13:25 Miss Marple (3)
(Agatha Christie's Marple) Britisk krim fra 2009. «Lek med speil.» (They Do it With Mirrors.) Miss Marple blir invitert til London av sin gode venninne Ruth van Rydock, som er bekymret for sin søster Carrie-Louise. Hun blir med Ruth videre til Stonygate der Carrie-Louise bor med sin mann, Lewis. Under besøket blir en mann skutt og drept, og det viser seg å være Carrie-Louises stesønn, Christian. Han har hatt ansvaret for driften av fondet som finansierer Stonygate, og mistanken faller dermed på Carrie-Louise. Medvirkende:Julia McKenzie.
15:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
15:15 Naturens farlige krefter (2)
(Storm City) Britisk dokumentarserie. (Wind.) Folk som har opplevd de ødeleggende kreftene i tornadoer og orkaner, forteller sterke historier. Forskere bygger et hus for å teste ut hva det tåler av vind og gjenstander som kastes mot det. Kommentator: Olav Njaastad.
16:00 Mesternes mester (1)
Norsk underholdningsserie. Elleve tidligere toppidrettsutøvere er samlet på Kypros hvor de bor og lever sammen, samtidig som de konkurrerer mot hverandre om tittelen «Mesternes mester". I hvert program må de gjennom utfordrende konkurranser som setter alle deres egenskaper på prøve. Den som havner sist må ut i den fryktede natt-testen - en vinn-eller-forsvinn-konkurranse som avgjør om deltakeren får være med videre eller må reise hjem. Programleder:Dag Erik Pedersen.
17:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 Det søte liv (21)
17:30 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
17:45 [nyh]Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 Utrolige kaker (6)
(Planet Cake) Australsk underholdningsserie. Australsk serie. Paris forsøker å stagge kritikerne, og setter igang et gedigent prosjekt. De skal lage en to meter høy kake til den årlige påskeutstillingen. Vil de lykkes? (Planet Cake: Taking on the Traditionalists).
18:15 Hjertevenner (12)
(Hjärtevänner) Finsk serie. Seks enslige menn og kvinner mellom 65 og 90 år leter etter kjærlighet og vennskap. Gunvor (77) og Bengt treffes igjen under en vinsmaking. Gunvor nøler, mens Bengt virker sikker på hva han vil. Seks enslige menn og kvinner mellom 65 og 90 år leter etter kjærlighet og vennskap.
18:45 [nyh]Distriktsnyheter
19:00 [nyh]Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 Puls (9)
Hva skjer når en sporty dame på 37 år rammes av hjerneslag? Programleder Helene Sandvig får vite at flere yngre rammes av slag, og mange sliter psykisk flere år setter slaget. Programleder Truls Pedersen jakter på treningstrender i Los Angeles. På reisens siste dag møter han Johanna Grønneberg Mesa som er kjendistrener i Hollywood. Vi får bli med opp i fjellene når hun trener en tidligere Miss Universe, og lære triks for å å trene som en bokser. En japansk utkledningskultur har bredt seg til Norge. I cosplay-miljøet er det å skille seg ut, det normale.
20:15 Munter mat - på tur (3)
Dansk matserie. Den første gangen James Price var på reise, dro han til Venezia. Hans far, John Price, var reiseguide og fortalte fengslende om severdigheter som Markusplassen, Dogepalasset og Sukkenes bro. Nå er det brødrenes tur til å reise, lage mat og nyte en verden av venetianske forretter, hovedretter og desserter i en helt egen klasse for seg selv. De begynner med en pasta carbonara med San Daniele-skinke som bare tar åtte minutter å lage.
20:55 [nyh]Distriktsnyheter
21:00 [nyh]Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.
21:30 Øyevitne (2)
Norsk thrillerserie. Den unge jenta Zana er innelåst i en bygård i Oslo sentrum av sin kriminelle far da det oppstår en livsfarlig situasjon. Helen Sikkeland knyttes til saken, og ser en mulig forbindelse til drapene i Mysen. Politispaneren Camilla kjemper for å holde søsteren Siri vekk fra MC-klubben, i frykt for at informanten Christers dobbeltspill skal bli avslørt. Imens skjuler øyevitnene sine spor. Medvirkende:Anneke von der Lippe, Per Kjerstad, Yngvil Støen Grotmol, Tobias Santelmann.
22:30 30 grader i februar (8)
(30 grader i februari) Svensk dramaserie. Om mennesker som forlater hjemlandet for å søke lykken i Thailand. Glenn bygger hus til seg og Oh, uvitende om hennes store hemmelighet. Joy sliter med å dra fra familien sin. Det blir enda vanskeligere for Majlis å skjule bruddet. Medvirkende:Maria Lundqvist, Kjell Bergqvist, Lotta Tejle.
23:25 [nyh]Kveldsnytt
23:40 Unge inspektør Morse (3)
(Endeavour) Britisk krimserie. «Unge inspektør Morse.» (Rocket.) Hennes majestet prinsesse Margaret er ventet på besøk til en våpenfabrikk. Uheldigvis blir en av de ansatte funnet myrdet på stedet. Det gjelder å få løst saken i all hast. Medvirkende:Shaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser.
01:10 [film]Fast and the Furious: Tokyo Drift
(The Fast and the Furious: Tokyo Drift) Amerikansk actionfilm fra 2006. Tenåringsgutten Sean fra Alabama må flytte til Tokyo for å unngå fengsel hjemme. I storbyen havner han i vanskeligheter, men gjør det sterkt i såkalt «drift racing". Medvirkende:Lucas Black, Bow Wow, Zachery Bryan, Sung Kang, Brian Tee. Regi:Justin Lin.
02:50 Familiemiddag (7)
(Friday Night Dinner) Britisk komiserie. Når guttene kommer hjem en fredag, finner de huset i et fryktelig kaos. Mor har gjemt seg i bua, og far skal til å lage middag. Medvirkende:Tamsin Greig, Simon Bird, Paul Ritter.
03:15 Downton Abbey (4)
Britisk dramaserie. Violet avslører for Isobel den overraskende sannheten om sin fortid med prins Kuragin. Sarah Bunting fortsetter å provosere enkelte i familien Crawley.
Vis alt
TV 2 05:30 Rules of Engagement (15)
Amerikansk komiserie. Vi følger vennskapet mellom et gift par, et nyforlovet par og en ganske så fornøyd ungkar.
06:00 En moderne familie (12)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Jay og Gloria arrangerer en overraskelsesfest for Manny, som blir 14. I tillegg er Jay og Glorias baby rett rundt hjørnet. Cameron blir sjalu på den tette relasjonen som Lily og Mitch har. Medvirkende:Ty Burrell, Julie Bowen, Ed O'Neill, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Sofia Vergara.
06:30 [nyh]Nyhetene
06:55 God morgen Norge
Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time. Nyheter og værmelding hver hele og halve time. Møte med aktuelle gjester.
10:00 God morgen Norge
Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.
11:45 Celebrity Masterchef (6)
(Celebrity Masterchef) Britisk realityserie. 16 britiske kjendiser er klare for å kjempe om tittelen som masterchef.
12:45 Grey's Anatomy (6)
Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for de fem nyutdannede legene som har kirurgpraksis ved prestisjetunge Grace Hospital i Seattle. «If Tomorrow Never Comes.» Dr. Miranda Bailey misliker sterkt at kollega Derek ønsker tett samarbeid med unge Meredith.
13:35 Privat praksis (19)
(Private Practice) Amerikansk dramaserie. Addison har forlatt Seattle og startet et nytt liv i California på en privat legepraksis. Men også her er dagene preget av store medisinske utfordringer - og minst like mye drama på privatfronten. «What Women Want.» Violet må overbevise en gravid og synsk kvinne om å gå med på en operasjon som vil redde livet hennes.
14:30 En moderne familie (13)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Gloras familie kommer på besøk fra Colombia med tradisjoner og babynavn i kofferten. Lily har begynt å få noen dårlige vaner, og derfor forsøker Mitchell og Cameron å vise seg som gode forbilder. Medvirkende:Ty Burrell, Julie Bowen, Ed O'Neill, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Sofia Vergara.
15:00 Malcolm i midten (3)
(Malcolm in the Middle) Amerikansk komiserie. Malcolm er mellomste sønn i en ganske sær familie, men han er også litt av et geni.
15:30 Last Man Standing (11)
(Last Man Standing) Amerikansk komiserie. Mike Baxter er sjefen for en butikk som selger fritidsutstyr i Denver, Colorado. Mike befinner seg i en verden dominert av kvinner, hovedsakelig hans egen kone og tre døtre.
16:00 Home and Away (5980)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.
16:30 Home and Away (5981)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.
17:00 En moderne familie (14)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Cameron setter opp «Operafantomet» på skolen, men hovedpersonen blir syk, Manny stjeler hovedrollen. I mellomtiden lærer Jay opp Phil i golf. Medvirkende:Ty Burrell, Julie Bowen, Ed O'Neill, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Sofia Vergara.
17:30 En moderne familie (15)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. En morsom Valentines-lek med Phil og Claire sine alter ego, «Clive Bixby» og «Julianna», tar en uventet vending, og Claire ender opp på sykehuset. Jay og Glorias romantikk blir konstant avbrutt av barna, og Cameron og Mitch arrangerer en knuste hjerters-fest. Medvirkende:Ty Burrell, Julie Bowen, Ed O'Neill, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Sofia Vergara.
18:00 Solsidan (8)
(Solsidan) Svensk komiserie. Vi følger parene Alex og Anna og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden. De strever med livets små og store spørsmål. Anna er misfornøyd med utseendet sitt og vurderer å ta en plastisk operasjon. Hun føler seg imidlertid enda verre når hun ber om Alex sin mening. Freddie blir forsinket til en tennisavtale med Alex og sender jobbkollegaen Ludde istedet. Men han blir sjalu når Alex og Ludde kommer så godt overens.
18:30 [nyh]Nyhetene
18:45 [nyh]Været
18:50 [sport]Sportsnyhetene
19:00 Hotel Cæsar (2725)
(Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Storm er i full gang med å gjøre om garasjen til nattklubb. Pengene sitter løst, og Storm er utålmodig etter å komme i gang. Han vil ansette serviører og bartendere, og vil ha Kristen til å hjelpe seg med intervjurundene. Kristen er derimot skeptisk, siden Storm fortsatt holder på med avhør. Eddie begynner å stille spørsmål og lage bråk. Edvin svarer med å putte dop i teen hans.
19:30 Hotel Cæsar (2726)
(Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Harald er i fengsel, mens Storm blir truet av Haralds sjef, Adrian Krykke. Storm er i full gang med å planlegge sitt nye utested. Utestedet har rekordbudsjett, og Storm er helt klar på at denne gangen skal han drive lovlig og ikke blande inn lysskye forretninger. Men når Haralds gamle sjef, Adrian Krykke, dukker opp, spørs det om det er Storm som bestemmer. Pelle har igjen økonomiske problemer, etter at han har spilt bort de ansattes penger på børsen.
20:00 Jakten på kjærligheten (10)
Norsk realityserie. Vi følger utvalgte gårdbrukere som er på jakt etter en livsledsager. Gårdsuken nærmer seg slutten. Fire friere flyttet inn på hver gård, nå står to igjen. Marianne, Johan-Martin, Knut Erik og Tor Espen må nå bestemme seg for hvem de ønsker å ta med seg på en ferietur. Programleder:Katarina Flatland.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:20 [nyh]Været
21:25 [sport]Sportsnyhetene
21:40 Farmen 2014 (16)
Norsk realityserie. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. Programleder:Gaute Grøtta Grav.
22:40 Dritseint med Edel (5)
Norsk talkshow. Den grovkorna forfatteren Edel Hammersmark Gjervan - i Henriette Steenstrups skikkelse - trer inn i programlederrollen og intervjuer ukesaktuelle gjester, med spørsmål du ikke får høre i noe annet tv-program. I tillegg blir det høytlesning fra nye diktbøker og innslag fra Edels egen au pair og sidekick, Jan. Thor Hushovd og Kristian Kjelling er ukens gjester i «Dritseint med Edel». Sykkelhelten Hushovd får blant annet prøvd seg i spillet «Fox eller flatbanker», mens håndballstjerna Kjelling får seg en tur på Edels fang. Du får også se hvordan det gikk da talkshowdronninga Edel leverte stuntpoesi til tilfeldige mennesker i en dagligvareforretning.
23:10 Nårje (5)
(Nårje) Norsk humorprogram. Otto Jespersen, John Brungot og Henriette Steenstrup er klare med sitt karakterbaserte sketsjeprogram «Nårje» - som gir et skråblikk på det moderne, norske samfunn, sett med svenske øyne. Sett med svenske øyne er nordmenn et sindig folkeslag. Men noen timer inn i helgen skifter de totalt personlighet.
23:40 Suits (10)
(Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Han ender opp med å rekruttere Mike Ross, han er den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout», og et vindunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Daniel Hardman blir valgt til leder i firmaet. Han ønsker å bli kvitt Harvey, og får de fleste med seg. Rachel blir overrasket over at Mike kommer på jobb så snart etter bestemorens død, men møter en avvisende Mike. På toppen av det hele kaster Harvey på dør etter en krangel mens han stadig blir pålagt mer arbeid. Harvey drar i bestemorens begravelse der han treffer Tess. Han åpner seg for henne.
00:35 Hawaii Five-0 (18)
(Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. En palmesusende spenningsserie med et etterforskningsteam som har frie tøyler. De skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. Five-0 undersøker drapet på datteren til en nøtte-magnat. Hun ble drept med en stiletthæl under gjenforeningsfesten for Chins high school.
01:25 Criminal Minds (6)
(Criminal Minds) Amerikansk spenningsserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Flere prostituerte i Miami blir funnet drept. BAU-teamet må jobbe for å finne en seriemorder. En morder som har drept flere på kort tid.
02:05 Numbers (10)
(Numbers) Amerikansk krimserie. Spesialagent Don Eppes rekrutterer broren sin til FBI i håp om at han kan løse kriminalsaker fra et annet perspektiv. Broren Charlie er nemlig et matematisk geni, som ved hjelp av formler og algoritmer løser krimgåter. Don og resten av teamet må redde en av sine egne da en FBI-agent blir skutt og tatt til fange.
02:50 Beauty and the Beast (15)
(Beauty and the Beast) Amerikansk thrillerdramaserie. For ni år siden ble Catherine Chandler vitne til at moren ble skutt, samtidig som hun selv ble reddet av det som trolig var et monster. Ni år senere er hun etterforsker, og får en sak som leder henne til eks-soldaten Vincent Keller. Etter hvert som hun blir kjent med Vincent, avdekker hun også hva som egentlig skjedde med moren. Cat er bestemt på å beskytte Vincent for enhver pris. Det medøfer at hun må forfølge et vitne og true vedkommende på et maskeradeball. Vincent, på sin side, er redd han mister kontroll om han blir romantisk involvert med Cat. Medvirkende:Max Brown, Kristin Kreuk, Jay Ryan.
03:30 Suits (10)
(Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Han ender opp med å rekruttere Mike Ross, han er den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout», og et vindunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Daniel Hardman blir valgt til leder i firmaet. Han ønsker å bli kvitt Harvey, og får de fleste med seg. Rachel blir overrasket over at Mike kommer på jobb så snart etter bestemorens død, men møter en avvisende Mike. På toppen av det hele kaster Harvey på dør etter en krangel mens han stadig blir pålagt mer arbeid. Harvey drar i bestemorens begravelse der han treffer Tess. Han åpner seg for henne.
Vis alt
TV3 05:20 Up All Night (8)
(Up All Night) Amerikansk komiserie. Reagan Brinkley er en fantastisk kone, suksessfull karrierekvinne og nybakt mor. Reagan prøver å tilpasse seg sitt nye liv og med hjelp av sin hjemmeværende mann returnerer hun til arbeidslivet. Hun er bestemt på å ikke la foreldrerollen gå utover verken karrieren eller hennes tøffe rykte. Det nybakte foreldreparet prøver å finne ut av sitt nye liv, men selvtilliten forsvinner i takt med antall timer søvn per natt. Reagan, Chris og Scott blir invitert på hytta til Gene og Terry i anledning deres årlige «Family Funlympics". Reagan bestemmer seg for å forlate hytta for å se til Ava, men Ava har fått nye venner. Medvirkende:Christina Applegate, Will Arnett, Maya Rudolph.
05:59 No program
(END)
06:00 Dr. Phil (2070)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dr. Phil legger harde fakta på bordet, foretar dyptgående analyser og er handlingsorientert. Resultatet er et program som balanserer underholdning og opplysning. Darlene godtar ikke at datteren Abby har konvertert til Islam. Hun mener Abby er hjernevasket, men selv sier Abby at moren er trangsynt og uinformert.
07:00 TV-shop
08:00 Alle elsker Raymond (28)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. På en overraskelsesfest for Frank og Maries 40 års bryllupsdag får Ray vite at foreldrene en gang var separert i ett år. De hadde sannsynligvis også tatt ut skilsmisse hvis ikke Frank hadde kommet hjem for å hjelpe til med Rays brukne arm ... Medvirkende:Ray Romano, Brad Garrett, Doris Roberts, Peter Boyle, Patricia Heaton, Madylin Sweeten.
08:30 The Ellen DeGeneres Show (166)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Ellen tar imot Leah Remini og All-Star-dansere fra «So You Think You Can Dance". One Republic fremfører deres nye hit «Love Runs Out» fra albumet «Native", før Ellen intervjuer frontsangeren Ryan Tedder.
09:20 Dr. Phil (2071)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dr. Phil legger harde fakta på bordet, foretar dyptgående analyser og er handlingsorientert. Resultatet er et program som balanserer underholdning og opplysning. Eric sier at kona Melissa gjør livet hans til et mareritt, mens Melissa påstår at Eric har voldtatt, kidnappet og misbrukt henne. Kan Dr. Phil komme til bunns i problemene deres?
10:15 Ekstrem oppussing USA (30)
(Extreme Makeover: Home Edition) Amerikansk realityserie. I denne programserien får vi bli med når et team av designere, snekkere og andre oppussingseksperter må jobbe sammen for å gjøre unna et fire måneders prosjekt på bare én uke. Her er det ikke snakk om nytt gulv eller et strøk maling. Ty og gjengen drar til North Carolina for å hjelpe den tidligere politikvinnen Devonda Friday, som er fostermor for over 30 barn, i tilegg til at hun og mannen James har ett eget barn og et adoptivbarn. Del 2.
11:10 I'm Having Their Baby (4)
(I'm Having Their Baby) Amerikansk realityserie. Brandalynn overveier å følge i sin mors fotsport og adoptere bort babyen sin. Mercedes er derimot bekymret for å miste kjæresten sin og familien hans hvis hun gir bort barnet deres.
12:05 The Ellen DeGeneres Show (167)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Ellen tar imot Jeff Bridges og DJ Loni Love.
13:00 Hjelp, han pusser opp! (4)
(Hjelp, han pusser opp!) Norsk livsstilsprogram. Nyetablerte par får muligheten til å realisere sine oppussingsdrømmer. I to uker får mannen hele ansvaret for alt fra planlegging til gjennomføring av oppussingen, mens kvinnen blir sendt ut av huset. Paret har ingen kontakt underveis, og hun har dermed ingen mulighet til å påvirke hvordan han velger å løse oppgaven. Hva skjer hvis han vil ha fargerike rom med hjemmekino, biljardbord og tappekran, mens hun ønsker det hjemmekoselig, luksuriøst og shabby chic? Hvor godt kjenner parene hverandre egentlig, og hvordan vil oppussingen påvirke forholdet? Mens mannen svetter for å holde tidsfristene hjemme, skal kvinnen sammen med interiøreksperter lage sin egen drømmemodell i full størrelse av hvordan hun ville løst oppgaven. Noen dager før hun kommer hjem får han se modellen hennes. Samstemmer stilen, eller er de på to ulike planeter? Blir han fristet til å forandre noe i siste liten, eller har han klokkertro på sine egne valg og ferdigheter? På Holmlia har egosentriske Richard fått i oppgave å pusse opp familiens kjedelige hjem. Kona Liv drømmer om en leilighet i landlig og romantisk stil, men Richard har ingen planer om å ta hensyn til henne. Hva vil Liv si til Richards macho stil - som inkluderer en signalrød stuevegg med et enormt portrett av seg selv?
14:00 Gordon Ramsay rydder opp (7)
(Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Gordon Ramsay har igjen tatt på seg oppdraget med å hjelpe restauranter i krise. Den kjente kokken reiser rundt i USA for å forsøke å gi en hjelpende hånd. Gordon Ramsay har igjen tatt på seg oppdraget med å hjelpe restauranter i krise. Den kjente kokken reiser rundt i USA for å forsøke å gi en hjelpende hånd. Ramsay ser lite framgang på Burger Kitchen i Los Angeles og må presse de ansatte til å forbedre seg.
15:00 Alle elsker Raymond (29)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Debra leser en nyhetsartikkel om folk som tilbringer mer tid på jobben enn hjemme. Dette setter henne på ideen om at Ray bør få sitt eget hjemmekontor. Medvirkende:Ray Romano, Brad Garrett, Doris Roberts, Peter Boyle, Patricia Heaton, Madylin Sweeten.
15:30 Alle elsker Raymond (30)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Debra er lei av å lese de samme godnatthistoriene for Ally og bestemmer seg for å begynne å skrive barnebøker selv. Hun er glad for at hun kan gjøre noe annet i tillegg til å være mamma, og hun inviterer Ray til å arbeide med barnebøkene sammen med henne. Det fører prosjektet inn i en helt ny fase ... Medvirkende:Ray Romano, Brad Garrett, Doris Roberts, Peter Boyle, Patricia Heaton, Madylin Sweeten.
16:00 Kongen av Queens (192)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug skaffer seg adgang til Carries jobbarrangement uten å vite at hun har tatt seg fri for å tilbringe dagen sammen med venninner. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
16:30 How I Met Your Mother (9)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Barney får tak i en episode av Space Teens, det kanadiske showet som var bakgrunnen til Robin Sparkles, og finner ut hvorfor hun ikke snakker med den gamle partneren sin. Medvirkende:Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
17:00 How I Met Your Mother (10)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. En natt med festing sammen med The Blitz ødelegger Teds planlagte thanksgiving-middag, og gjengen ender opp med å feire hos Zoey.
17:30 NCIS: Los Angeles (4)
(NCIS: Los Angeles) Amerikansk krimserie. NCIS-enheten etterforsker drapet på en marinesoldat som hadde tilgang til topphemmelig informasjon. Soldaten ble funnet drept på en parkeringsplass i Beverly Hills, og noen har tatt den ene hånden hans.
18:30 Hellstrøm rydder opp - hjemme (8)
(Hellstrøm rydder opp - hjemme) Norsk underholdningsserie. Eyvind Hellstrøm er tilbake med fjerde sesong av Hellstrøm rydder opp - hjemme, der den kjente mesterkokken besøker norske hjem for å rydde opp i folks dårlige matvaner og usunne kjøleskap. Hellstrøm får en stor utfordring når han drar til Sandefjord for å møte Linda, som er avhengig av junkfood. Spisevanene er kommet helt ut av kontroll, og moren hennes er sterkt bekymret. Flere ganger om dagen tar Linda turen til sin lokale bensinstasjon for å kjøpe pølser og hamburgere, og ellers propper hun i seg chips, sjokolade, kyllingvinger og svineribbe fra morgen til kveld. Hellstrøm avdekker at mat er blitt en erstatning for noe vesentlig som mangler i livet til Linda, og han mistenker at løsningen på problemene ligger her.
19:30 MasterChef Norge (37)
(MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en MasterChef i en storslått finale. De aller siste finalistene skal velges ut, og de som skal på MasterChef-kjøkkenet for å knive om tre finaleplasser, er blant andre Terje Sporsem, Rachel Nordtømme, Nadya Khamitskaya, Magne Gundersen, Siri Kristiansen, Sigurd Sollien og Gaute Grøtta Grav. I dag får disse kun èn, men til gjengjeld vanskelig, oppgave. De skal lagvis bake et overflødighetshorn, som er en slags kransekake. Den skal se lekker ut og ha gode smaker. Laget med det dårligste resultatet må vinke farvel til MasterChef-finale.
20:30 Boligjakten (7)
(Boligjakten) Norsk livsstilsprogram. I «Boligjakten» går ingenting hus forbi når de erfarne eiendomsmeglerne Siri Graf Stenberg og Hans Christian Espenes igjen hjelper boligkjøpere over hele landet med å finne det perfekte hjem. Eiendomsmeglerne Siri Graf Stenberg og Hans Christian Espenes skal igjen hjelpe folk over hele landet med å slå kloa i drømmeboligen i seerfavoritten «Boligjakten". Enten det er hytte, småbruk, leilighet i byen eller spesialtilpasset hus de er på jakt etter, finner Siri og Hans Christian gode alternativer og til slutt den perfekte boligen. Å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør i livet, og med våre eksperters kunnskap om boligkjøp og budrunder skal boligdrømmene endelig oppfylles. Ekspertene gir også nyttige råd og tips til seerne underveis i programmet, som hva man skal se etter på visning og hvordan man kan vinne en budrunde. Berit og Christian drømmer om å bo landlig, men samtidig nært barnehage, skole og butikker. De vil altså ha i pose og sekk, og dette blir en kjempeutfordring for Hans Christian. Han lykkes nesten i oppgaven, men de syns faktisk at et hus han viser dem er for fint! Siri prøver å finne en bolig til småbarnsforeldrene Åse og Stig Erik på nest beste vestkant i Oslo. De bor i dag i en leilighet på Sagene, men trenger nå mer plass til barna og syklene til Stig Erik.
21:30 NCIS: Los Angeles (1)
(NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling, Office of Special Projects (OPS), hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi drar teamets veltrente agenter ut på hemmelige oppdrag, og ofte setter de sine egne liv i fare for å få has på de kriminelle. Spesialagent G Callen er en kameleon som kan forvandle seg til hvem som helst for å infiltrere den kriminelle underverdenen. Partneren hans er spesialagent og overvåkingsekspert Sam Hanna, en tidligere marinesoldat som har vært stasjonert både i Afghanistan og Irak. Vi blir også kjent med agentene Kensi Blye og Dominic Vail, psykologen Nate og deres assistent Hetty. Teamet er utstyrt med det siste innen teknologi, og de blir ofte sendt inn i livsfarlige situasjoner hvor de er avhengige av hverandre for å beskytte både seg selv og Amerika. Sesong 6 fortsetter der forrige sesong sluttet, med Callen og Sam fanget i terroristenes væpnede ubåt med kurs mot et hangarskip i San Diego. Hetty ignorerer ordren om å rapportere til Washington, mens teamet forsøker å lokalisere og stanse ubåten.
22:30 NCIS (12)
(Navy NCIS) Amerikansk krimserie. Vi følger en gruppe spesialagenter i NCIS, Naval Criminal Investigative Service. En stjålet drone blir koblet til terroristen Parsa og NCIS-teamet må samarbeide med Forsvarsdepartementet for å løse saken. Der jobber blant annet Gibbs eks-kjæreste. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.
23:30 Paradise Hotel Sverige (25)
(Paradise Hotel) Svensk realityserie. Single svenske gutter og jenter når de sjekker inn på luksushotellet i Mexico, med Malin Gramer som programleder. Oppgaven de får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Programleder:Malin Gramer.
00:30 How I Met Your Mother (9)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Barney får tak i en episode av Space Teens, det kanadiske showet som var bakgrunnen til Robin Sparkles, og finner ut hvorfor hun ikke snakker med den gamle partneren sin. Medvirkende:Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
01:00 How I Met Your Mother (10)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. En natt med festing sammen med The Blitz ødelegger Teds planlagte thanksgiving-middag, og gjengen ender opp med å feire hos Zoey.
01:30 Kongen av Queens (192)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug skaffer seg adgang til Carries jobbarrangement uten å vite at hun har tatt seg fri for å tilbringe dagen sammen med venninner. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
02:00 Alle elsker Raymond (29)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Debra leser en nyhetsartikkel om folk som tilbringer mer tid på jobben enn hjemme. Dette setter henne på ideen om at Ray bør få sitt eget hjemmekontor. Medvirkende:Ray Romano, Brad Garrett, Doris Roberts, Peter Boyle, Patricia Heaton, Madylin Sweeten.
02:30 NCIS: Los Angeles (4)
(NCIS: Los Angeles) Amerikansk krimserie. NCIS-enheten etterforsker drapet på en marinesoldat som hadde tilgang til topphemmelig informasjon. Soldaten ble funnet drept på en parkeringsplass i Beverly Hills, og noen har tatt den ene hånden hans.
03:20 NCIS (51)
(Navy NCIS) Amerikansk krimdramaserie. En offiser blir skutt på en motorvei, og NCIS blir tilkalt for å etterforske saken. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray.
04:05 NCIS (52)
(Navy NCIS) Amerikansk krimdramaserie. Kona til en marinesoldat blir drept, og hele hendelsen sendes direkte på Internett. Etterforskningen avslører at to hjemmeværende hustruer har en hjemmeside fylt med sex. Nå har de begge forsvunnet, og teamet må finne webmasteren. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, David McCallum, Sean Murray.
Vis alt
TVNorge 05:35 Breaking In (2)
(Breaking In) Amerikansk komiserie. Om et sikkerhetsfirma som tar ekstreme - og ofte tvilsomme - metoder i bruk for å selge sine tjenester. Selskapet sliter økonomisk, og Veronica gir Oz ordre om å takke nei til et ettertraktet gratisoppdrag og heller fokusere på å få tak i betalende kunder. Molly mistenker Oz for å benytte seg av hemmelige koder for å undergrave henne autoritet, og rapporterer ham straks til Veronica.
06:00 Shaggy and Scooby-Doo på sporet (6)
(Shaggy and Scooby-Doo Get a Clue!) Amerikansk animasjonsserie. Shaggy og Scooby-Doo flytter inn i luksushuset til Shaggys onkel Albert, som har forsvunnet på mystisk vis. I huset oppdager de onkel Alberts hemmelige laboratorium, som blant annet inneholder en mystisk maskin som kan forvandles til en rekke transportmidler og Scooby-snacks som gjør at hundehelten vår kan fly, bli en robot og forvandle seg til en enorm magnet. Nå prøver de å finne onkel Albert, samtidig som de må forhindre at den onde Dr. Phineus Phibes får tak i Scooby-snacks-teknologien.
06:25 America's Funniest Home Videos (1)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
06:50 Wipeout (19)
(Wipeout USA) Amerikansk underholdning. Amerikanske menn og kvinner skal komme seg gjennom en hinderløype utenom det vanlige. Det blir svimlende saltomortaler, spektakulære tryn og katastrofale fall. De fire raskeste og sprekeste kommer til finalen i «The Wipeout Zone» der de skal kjempe om 50.000 dollar.
07:40 Melissa & Joey (12)
(Melissa & Joey) Amerikansk komiserie. Mel Burke er lokalpolitiker i Toledo i Ohio. I tillegg er hun nødt til å ta seg av sin niese og nevø. Medvirkende:Joseph Lawrence, Melissa Joan Hart, Taylor Spreitler, Nick Robinson.
08:05 Cougar Town (4)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. Nyskilte Jules møter mange overraskelser når hun begir seg ut i en datekultur som hittil har vært ukjent for henne. Når hun møter pur unge Bobby, innser hun at den nye sivilstatusen gir mange fordeler. «I Won't Back Down.» Da Jules ved en feiltakelse forteller Grayson at han er hot og han ikke sier noe til gjengjeld, setter hun seg fore å få ham til å innrømme at hun er sexy. Og med litt hjelp fra Laurie og Ellie, avslører Jules den beste måten å sette Grayson på plass. Samtidig føler Ellie at utseendet hennes har tapt seg etter at Stan ble født, og Bobby og Travis leter etter noe som kan knytte et bånd mellom dem.
08:30 Ullared (6)
(Ullared) Svensk dokumentarserie. Det er høstferie, og varehuset er sprengfullt av kunder. Det er årets absolutt mest stressende uke, og kassekøene strekker seg langt inn i butikken. Blant kundene finner vi den entusiastiske Anna som arrangerer et kundevognrace inne i varehuset og lystige Monica fra Gøteborg som handler pynt og krimskrams.
09:15 Baby Daddy (14)
(Baby Daddy) Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres.
09:40 The War at Home (18)
(The War at Home, år 2) Amerikansk komiserie. Da forsikringsselskapet som Dave jobber hos, kutter provisjonen og dropper bagelfrokosten, slutter Dave og to av hans kollegaer for å starte egen business. Hillary har ikke fått bekreftet plass på college, og bestemmer seg i stedet for å ta militærtjenesten, spesielt etter at hun har møtt en søt innrulleringssjef på kafé. Og Larry har bestemt at han ikke ønsker å ta lappen.
10:05 Millionær søker kjæreste (3)
(Millionaire Matchmaker, år 1) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger, basert på deres skjønnhet og intelligens.
11:00 Millionær søker kjæreste (4)
(Millionaire Matchmaker, år 1) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger, basert på deres skjønnhet og intelligens.
11:55 The Big Bang Theory (20)
(The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. Når Leonard og Penny ikke snakker til hverandre, gjør Sheldon alt han kan for å gjøre begge glade.
12:25 The Big Bang Theory (21)
(The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon konkurrerer om oppmerksomheten til en kjent kvinnelig fysiker, Dr. Elizabeth Plimpton.
12:50 Trophy Wife (9)
(Trophy Wife) Amerikansk dramaserie. Det sies at «alle gode ting er tre», og det håper den tidligere partyjenta Kate er tilfelle når hun blir Petes tredje kone. Etter å ha, bokstavelig talt, falt for hverandre på en karaokebar, befinner Kate seg ett år senere i en storfamilie komplett med tre stebarn og Petes to ekskoner. Når Kate prøver å spleise Diane og en annen forelder på skoletur, skjønner hun at det ikke blir lett. Pete blitt syk, og Jackie trøster, mens Hillary lærer Bert å bli likt av læreren. Medvirkende:Marcia Gay Harden, Malin Akerman, Bradley Whitford, Michaela Watkins.
13:20 Melissa & Joey (13)
(Melissa & Joey) Amerikansk komiserie. Mel Burke er lokalpolitiker i Toledo i Ohio. I tillegg er hun nødt til å ta seg av sin niese og nevø. Medvirkende:Joseph Lawrence, Melissa Joan Hart, Taylor Spreitler, Nick Robinson.
13:50 The War at Home (19)
(The War at Home, år 2) Amerikansk komiserie. I et misforstått forsøk på å bli i bedre form avstår Mike fra å onanere - noe som får Dave og Vicky til å tro at han er gretten på grunn av steroider. Men, noen av Mikes spenninger blir frigjort da artisten Tila Tequila «besøker» ham i en drøm.
14:20 Ullared (7)
(Ullared) Svensk dokumentarserie. Nå er det vår i Ullared, og Morgan og Ola-Conny reiser til hovedstaden og videre til Finland. I Ullared er søstrene Maritta, Laila og Gunnel tilbake med et sterkt sug etter flesk og løksaus. Boris innvier varehusets nye restaurant - sannsynligvis Sveriges største.
15:15 Baby Daddy (15)
(Baby Daddy) Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres.
15:45 Cougar Town (5)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. Nyskilte Jules møter mange overraskelser når hun begir seg ut i en datekultur som hittil har vært ukjent for henne. Når hun møter pur unge Bobby, innser hun at den nye sivilstatusen gir mange fordeler. «You Wreck Me.» Jules kommer alltid til å angre dagen da eksmannen hennes Bobby og naboen Grayson ble venner etter en golfrunde arrangert av henne selv for å øke Bobbys selvtillit. Samtidig overrasker Laurie alle, inkludert seg selv, når hun skaffer seg en ny klient for å bevise for Jules hva hun er god for.
16:10 Friends (25)
(Friends) Amerikansk komiserie. Phoebe leter etter sin biologiske far og overbeviser vennegjengen om å dra på helgetur til et strandhus. Ross oppdager at Rachel fremdeles elsker ham og må velge mellom sin nye kjæreste og Rachel, hans store kjærlighet. Og Chandler lurer på hvorfor Monica ikke tar ham seriøst.
16:40 Friends (1)
(Friends, år 4) Amerikansk komiserie. Ross må velge mellom Rachel og sin skallede kjæreste Bonnie. Phoebe sliter med å takle avsløringen om at morens venninne faktisk er moren hennes. Monica blir brent av en brennmanet, og Chandler og Joy må trå til for å døyve smertene. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.
17:10 Two and a Half Men (22)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie får førerkortet sitt suspendert så Jake blir sjåføren hans. Alan planlegger å dra til Chelseas bursdagsfest.
17:40 Two and a Half Men (1)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake. Charlie Harpers bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake. Medvirkende:Charlie Sheen, Jon Cryer, Marin Hinkle, Angus T. Jones, Holland Taylor.
18:10 The Big Bang Theory (22)
(The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. Leonard forteller Penny hvordan han møtte Sheldon for første gang, og hva som skjedde med heisen.
18:35 The Big Bang Theory (23)
(The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. Mens Penny er bekymret for at datingen med Leonard har ødelagt hennes sjanser hos normale gutter, leter Wolowitz og Koothrappali etter Sheldons perfekte match på nettet.
19:00 America's Funniest Home Videos (40)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
19:30 Sinnasnekker'n (17)
(Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. Etter at Erik og Lina kjøpte Eriks barndomshjem i Moss, viste det seg raskt at huset var i mye dårligere stand enn først antatt. Verandaen er farlig for både barn og voksne, soverommet er i en trist forfatning, badet har fuktskader og gulvet rundt sluket er råttent. I tillegg er det elektriske anlegget direkte farlig.
20:30 71º nord (9)
(71º nord) Norsk realityserie. Med Tom Stiansen som programleder skal tolv deltakere konkurrere hele veien fra Lindesnes til Nordkapp. Deltakerne befinner seg i Sandnessjøen og skal bestige så mange av «De syv søstre» de kan i løpet av to dager. For hver topp de bestiger får de hotellovernatting for én person i tillegg til penger til vinnerkontoen. Klarer de alle syv betyr det at samtlige deltagere kan bytte ut soveposen og liggeunderlaget med laken og dundyne og 80 000 kroner.
22:00 Morgan og Ola-Conny gjør Norge (7)
(Morgan og Ola-Conny gjør Norge) Norsk realityserie. Morgan og Ola-Conny reiser til Lofoten, der de bor i en gammel rorbu. I Lofoten står naturen og dyrelivet i fokus, og gutta får bryne seg på mange ulike aktiviteter, som å ri på fjordhest, dra på ørnsafari, sette garn og male bilder av naturen. Gutta jobber også som servitører på Hurtigruta, og i Trollfjorden kler de seg ut som troll.
23:00 Kanal Valen (6)
(Kanal Valen) Norsk humorprogram. Kristian Valen er tilbake på TVNorge. Grunnet stor konkurranse har alle norske kanaler valgt å slå seg sammen under paraplyen Kanal Valen. På toppen sitter en krevende tv-sjef, på bunnen finner vi komiker Kristian Valen som inviterer kjente gjester og byr på både gamle og nye karakterer. Vi møter legenden Willam Shatner som har spilt Captain Kirk i Star Trek og Danny Crane i Boston Legal. Tutta går berserkergang i sportsnyhetene og Herman Friele prøver å redde koffeinavhengige i videoen «Friel The World". Hollywoodfrue Maria Montazami møter seg selv i speilet, og har mye å fortelle om sitt glamorøse liv.
23:30 Castle (12)
(Castle, år 3) Amerikansk krimserie. Når eieren av den historiske butikken Drake’s Magic Shop i New York blir funnet druknet i Houdinis berømte vanntank, må Castle og Beckett dykke inn i magiens verden for å finne hans drapsmann.
00:25 CSI (16)
(CSI, år 12) Amerikansk krimserie. Hele byen blir mørklagt etter et strømbrudd, og CSI-teamet må benytte seg av gammeldagse metoder for å løse saken med et forsvunnet barn. Medvirkende:Marg Helgenberger, Ted Danson, George Eads.
01:25 Special Victims Unit (17)
(Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. Et voldtektsoffer er brakt til sykehus etter et opprivende og langvarig overgrep, og Benson gjenkjenner detaljer fra en sak som ble oppklart åtte år tilbake i tid. Etter tøffe utspørringer tilsto den fengslende voldtektsforbryteren, men har hevdet sin uskyld helt siden domfellingen. SVU-etterforskerne er tvunget til å gjenåpne Bensons gamle sak for å avgjøre om de arbeider med en copycat eller et tilfelle av urettmessig fengsling. Samtidig som Benson utfordres i etterforskningsarbeidet, kommer hennes personlige forhold til Haden i fare når Bayard Ellis blir involvert. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay, Richard Belzer, Dann Florek.
02:15 CSI: NY (15)
(CSI: NY, år 5) Amerikansk krimserie. Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå. Stella, som er til stede på et veldedighetsarrangement, blir like sjokkert som resten av gjestene når verten plutselig svever død i lufta hengende fast i en klase med ballonger. Det som skulle vært et hyggelig arrangement for å samle inn penger til en god sak, blir med ett åsted for drap.
03:05 Seriemorderne (1)
(Born to Kill, år 3) Britisk dokumentarserie. I 1982, da likene av tre kvinner ble oppdaget under overflaten av Seattles Green River, var det ingen som innså at det var starten på en drapsrekke som ville forbløffe politiet i 19 år. Gary Ridgway, «The Green River Killer», ble dømt for å ha tatt livet av 48 kvinner, men det var først i 2001 at DNA-spor avslørte identiteten til seriemorderen.
03:55 Banged up (4)
(Banged Up) Dokumentarserie. Tenåringer som er kommet ut av kontroll er med på et unikt sosialt eksperiment. Kan ti dager i fengsel hindre at de blir kriminelle resten av livet?
Vis alt
NRK 2 09:55 Mitt liv (4)
Norsk dokumentarserie. Portrett av personer som har vært med på å forme vår norske samtidshistorie. «Per Kleppe.» (Per Kleppe.) Per Kleppe er den lengstsittende norske finansminister på 1900-tallet og blir sett på som en av de mest markante og dyktige personer som har sittet i denne sentrale posisjonen. Han forteller om hele sitt liv fra barndom til dramatiske opplevelser under krigen og til en lang politisk karriere.
10:35 Hovedscenen: Bugge Wesseltoft - OK World
«Hovedscenen: Bugge Wesseltoft - OK World.» (Hovedscenen: Bugge Wesseltoft - OK World.) I denne dokumentaren følger vi Bugge Wesseltoft på en musikalsk reise med musikervenner fra ulike verdensdeler - et musikalsk samarbeidsprosjekt med Oslo World Music Festival som endte opp med stor konsert i Oslo Konserthus i fjor høst. OK World handler om å vise at musikk er et språk alle forstår, en kunstform de fleste har et forhold til, et sterkt virkemiddel i en verden preget av uro. Filmen tar seerne med til India, Libanon og Mosambik. Til slutt i Hovedscenen får vi en reportasje fra den nylig avsluttede internasjonale Grieg-pianokonkurransen i Bergen. Presentert av Arild Erikstad. Programleder:Arild Erikstad.
11:35 Hovedscenen: Grieg pianokonkurranse i Bergen
«Hovedscenen: Grieg pianokonkurranse i Bergen.» (Hovedscenen: Grieg pianokonkurranse i Bergen.) Programleder:Arild Erikstad.
11:55 Stjernekamp (7)
Norsk underholdningsserie. I Stjernekamp konkurrerer Anita Skorgan, Raylee, Mohamed «Mo» Abdi Farah, Reidun Sæther, Nora Jabri, Paul Hansen, Unni Wilhelmsen, Jørn Hoel, Lars Erik Blokkhus og Eddie Guz i en rekke ulike musikksjangere og sloss om tittelen som Norges ultimate entertainer. Musikkjournalist Mona B. Riise og rocker Thomas Felberg utgjør konkurransens ekspertpanel. Ti Stjernekamp-artister har blitt til fem, og nå hardner konkurransen virkelig til. For denne uken må artistene fremføre låter i to sjangre på samme kveld. Disse sjangrene er pop fra 2000 og fram til i dag, og den litt mer teatralske sjangeren musikal. Programleder:Kåre Magnus Bergh.
13:30 Lindmo (8)
Talkshow. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester. Anne Lindmo får besøk av Maria Haukaas Mittet, som etter mange år i hovedstaden har gjenfunnet sin nordnorske identitet og gjenoppdaget den nordnorske visetradisjonen. Vi får også møte snowboardstjernen Silje Norendal. Hun er bare 21 år, men har hevdet seg i verdenstoppen i flere år. Kommer gjør også landbruksminister Sylvi Listhaug.
14:30 Kampen mot hackerne
(Horizon: Defeating the Hackers) Britisk dokumentar. Eksperter på fysikk, matematikk og data jobber intenst for å ligge i forkant av forbryterne som stjeler informasjon og penger fra cyberspace. Ved hjelp av avansert kryptologi og matematikk jobber globale aktører for å sikre verdiene våre. (Kampen mot hackerne.)
15:20 Havets skjulte landskap
(Light the Ocean) Britisk dokumentar. Langs den undersjøiske fjellkjeden Den midtatlantiske ryggen kan man se skapninger som aldri før er filmet. Og i Kaikoura Canyon utenfor New Zealand får en se på nært hold når spermhvaler dykker ned i de mørke dypene.
16:10 Med hjartet på rette staden (3)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Politimannen Nick ville vekk fra Londonlivet og flyttet til idylliske Aidensfield sammen med kona si. Men er det så fredelig på bygda, og er det det rette stedet for ei moderne yrkeskvinne? Medvirkende:Derek Fowlds, Niamh Cusack, Nick Berry.
17:00 Derrick (8)
(Riekes trauriger Nachbar) Tysk krimserie. Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og hans assistent, Harry Klein, bruker kløkt og sunn fornuft til å løse kompliserte mordgåter.
18:00 [nyh]Dagsnytt atten
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 30 svar (18)
Finsk dokumentar. En kan være høyrehåndt venstrehendt eller ambidekster (like god med begge hender eller føtter). Men kan en bli født med «nullhet", at ingen side er spesielt god?
19:05 Normal galskap (5)
Norsk underholdningsserie. Are Sende Osen går inn i nye miljøer der mennesker lever ut sin galskap. «Mann.» (Normal galskap - Mann.) Tar en mann oppvasken? Triller han barnevogn? Lukter han svette eller parfyme? Er muskler sexy? Har kvinnefrigjøringen gjort oss en bjørnetjeneste eller åpnet for mannens muligheter? Are Sende Osen prøver å forstå den moderne mannen.
19:45 Siffer (2)
Et populærvitenskapelig underholdningsprogram om tall. Matematiker og programleder Jo Røislien vil prøve å overbevise deg om at du liker tall, selv om du påstår du hater dem. Han tar oss med på en reise i tallenes verden, helt uten tavler og diagrammer, men desto mer entusiastisk. «Tallsystemer.» Mennesker har telt til alle tider, men hva er egentlig den beste måten å telle på? Programleder Jo Røislien lærer deg å telle som en datamaskin, møter verdensmester i hoderegning og avslører at jorda neppe går under i 2012.
20:15 [nyh]Aktuelt
Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.
20:45 Bak kamera i smådyras rike (3)
(The Making of Hidden Kingdoms) Britisk dokumentarserie. Jo mindre tingene du skal filme er, jo større og tyngre blir utstyret. Hvordan er det mulig å filme skapninger vi knapt kan se og de mikroskpiske sporene etter spissmus, biller og andre smådyr?
20:55 Kobra (4)
Svensk kulturmagasin.
21:25 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
21:30 Finnmark 1944 - Familiebildet
Norsk dokumentar. Hvor ble det av kjærligheten og samholdet i familien? Et barnebarn vil samle de 44 etterkommerne etter bestemoren til et familiefotografi. Bestemor Rut Thomassen på snart 92 år bor i Alta. Resten av familien er spredt rundt om i landet. Alt bestemoren tenkte på under evakueringen i 1944, var at familien ikke måtte komme fra hverandre. Hun prøvde på best mulig måte å redde familien sin. I dag er de splitta. Bestemoras største ønske er at barna skal føle samhold igjen.
22:30 Urix
Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen , Gry Blekastad Almås.
22:50 Palme (3)
(Palme) Svensk dokumentar i tre deler. Da statsminister Olof Palme ble myrdet en kveld i februar 1986, ble Sverige lammet. Kristina Lindström og Maud Nycader har laget en film om livet hans, tidsepoken og det Sverige han var med på å skape. På 70-tallet jobbet Olof Palme mye med den svenske utenrikspolitikken. Han kritiserte diktaturene og var den første lederen fra Vesten som besøkte Cuba. Innenrikspolitikken var preget av høye skatter og mange skandaler. SAP tapte valget. Det gikk hardt inn på Palme. De neste årene var han internasjonalt engasjert, og i 1982 satt han nok en gang i statsministerstolen. Den 28. februar ble han myrdet, og Sveriges historieskriving ble forandret.
23:50 Døden - ein serie om livet (1)
Norsk dokumentarserie. Alle skal dø, men hvor ille er egentlig det? Hvordan ville det gått med livet uten døden? En alenefar og datteren hans må leve uten mor. De reiser rundt i verden for å finne ut mer om hvordan de kan ta stilling det det uunngåelige fenomenet, døden. Hvilken nytte har egentlig døden i naturen - og iblant for andres liv? På humoristisk vis får vi et innblikk i sammenhengen mellom døden og livet. I første program skal vi se på hva som skjer med oss når vi eldes og dør.
00:45 Den grøne planeten (2)
(Green Planet) Svensk dokumentarserie. Mangfoldet av liv og den enorme variasjonen av arter på planeten vår er truet av befolkningsvekst og de mange formene for menneskelig aktivitet. Kan menneskene noen gang ta tak i problemene med en felles stemme?
01:35 Puls
02:05 Motstandskamp i skyggeland (3)
(Les combattants de l'ombre) Fransk dokumentarserie. «Massedrap.» (Massedrap.) Tyskland øket innsatsen for å utrydde den jødiske befolkningen i 1942-43. Stilt overfor «Den endelige løsningen» var det enkelte i motstandsbevegelsen som involverte seg, og andre ikke. Det medførte både vellykkede aksjoner og tragiske feil. Samtidig organiserte enkelte jøder sin egen flukt, i et par tilfeller også med væpnet motstand.
03:00 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
04:35 [nyh]Distriktsnyheter Østlandssendingen
Vis alt
NRK 3 05:20 Kampen for tilværelsen (7)
Norsk dramaserie. «Sex og samfunn.» (Sex og samfunn.) Norsk dramaserie. Tomasz har fått et tips og oppsøker bussjåføren Yngve som kanskje er hans far. Yngve er veldig hyggelig, men Tomasz syns ikke de ligner så veldig mye og vil ha en DNA-test. Herr Kiran oppsøker fru Kirans brevvenn Holger og kjører ham ned med bilen. Vidkun har en god forklaring til Line på den mystiske sykdommen sin. Manus ved Erlend Loe, Per Schreiner og Bjørn Olaf Johannessen. I noen av rollene: Bartek Kaminski, Ola G. Furuseth, Trine Wiggen, Kjersti Botn Sandal og Nils Jørgen Kaalstad. Medvirkende:Mads Ousdal, Øystein Røger, Tone Mostraum, Lena Kristin Ellingsen, Bartek Kaminski.
19:30 Bondi Beach (10)
(Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Noen av strandgjestene melder fra til Bondi-livredderne om at de har sett haier.
19:55 Top Gear (3)
Britisk underholdningsserie. Ingen bil er trygg når Jeremy Clarkson og kolleger får den under lupen. Dette er bilunderholdning for alle! I kveldens episode prøver entusiastene rimelige og morsomme biler som passer til finanskrisen. Jermey prøver en helt rå Mercedes Benz, også kommer komikeren Michael McIntyre på besøk.
20:45 House (14)
(House) Amerikansk dramaserie. (Love is Blind.) Mens House og teamet hans behandler en blind pasient, forteller moren til House om sitt nye kjærlighetsforhold. Medvirkende:Hugh Laurie, Odette Annable, Thom Barry.
21:30 [film]Fast and the Furious: Tokyo Drift
(The Fast and the Furious: Tokyo Drift) Amerikansk actionfilm fra 2006. Tenåringsgutten Sean fra Alabama må flytte til Tokyo for å unngå fengsel hjemme. I storbyen havner han i vanskeligheter, men gjør det sterkt i såkalt «drift racing". Medvirkende:Lucas Black, Bow Wow, Zachery Bryan, Sung Kang, Brian Tee. Regi:Justin Lin.
23:10 HitRECord (6)
Kanadisk serie. Unormalt tv-show fra internett. Skuespilleren Joseph Gordon-Levitt samler medlemmer fra sitt globale nettsamfunn hitRECord. Til sammen komponerer de alle elementene til en nyskapende tv-serie med korte filmer, live-opptredener, musikk, animasjon, samtaler og mye mer. Serien vant Emmy for beste eksperimenterende tv-serie i 2014. Hver episode fokuserer på et tema der alle med en internett-tilkobling oppfordres til å bidra med innspill. Dagens tema er spill.
23:35 På sjekker'n (7)
(First Dates) Britisk realityprogram. Single briter møtes på First Date-restauranten. Br. serie. Bestevennene Ben og Ross fra Bournemouth ankommer dating-restauranten samtidig. Ross har ett godt råd til sin nervøse kompis; «Bare vær morsom". Klarer Ben å få sønderknuste Lucy til å le så mye at hun blir med på en date nummer to? (First Dates).
00:20 Lilyhammer (3)
(Lilyhammer) Norsk dramaserie. Norsk dramaserie. Tre engelskmenn ankommer Lillehammer for å finne ut hva som skjedde med Duncan. Det blir en kamp på liv og død. Med Steven van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Fridtjov Såheim, Tommy Karlsen Sandum, Steinar Sagen, Robert Skjærstad m.fl. Medvirkende:Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Marian Saastad Ottesen, Fridtjov Såheim, Tommy Karlsen Sandum, Anne Krigsvoll, Steinar Sagen, Jakob Oftebro.
01:05 Lilyhammer (4)
(Lilyhammer) Norsk dramaserie. Norsk dramaserie. Frank kåres som årets ildsjel og får «Flammeprisen» - noe som åpner nye dører i Lillehammers forretningsliv. Men det er mørke skyer i horisonten da noen finner ut om Franks egentlige identitet. Med Steven van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Fridtjov Såheim, Tommy Karlsen Sandum, Steinar Sagen m.fl. Medvirkende:Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Marian Saastad Ottesen, Fridtjov Såheim, Tommy Karlsen Sandum, Anne Krigsvoll, Steinar Sagen, Jakob Oftebro.
01:50 House (14)
(House) Amerikansk dramaserie. (Love is Blind.) Mens House og teamet hans behandler en blind pasient, forteller moren til House om sitt nye kjærlighetsforhold. Medvirkende:Hugh Laurie, Odette Annable, Thom Barry.
02:35 DJ-stjerner
Britisk dokumentarserie. «DJ-stjerner.» (DJ-stjerner.) Br. dokumentar. Hordan har jobben som DJ utviklet og endret seg? Og hvordan vil en DJ jobbe i fremtiden? Radiokjendis og tidligere DJ Annie Mac prater med promotører, managere og DJer for å finne svar.
03:20 Naturens farlige krefter (2)
(Storm City) Britisk dokumentarserie. (Wind.) Folk som har opplevd de ødeleggende kreftene i tornadoer og orkaner, forteller sterke historier. Forskere bygger et hus for å teste ut hva det tåler av vind og gjenstander som kastes mot det. Kommentator: Olav Njaastad.
04:05 Entourage (11)
(What About Bob?) Amerikansk komiserie. Filmstjerna Vince Chase fra New York beveger seg rundt i den ukjente filmbransjen i Los Angeles. Han har med seg en gjeng kompiser og agenten sin for å kapre de beste filmrollene. Medvirkende:Kevin Dillon, Adrian Grenier, Kevin Connolly.
04:30 Entourage (12)
(Sorry, Ari) Amerikansk komiserie. Filmstjerna Vince Chase fra New York beveger seg rundt i den ukjente filmbransjen i Los Angeles. Han har med seg en gjeng kompiser og agenten sin for å kapre de beste filmrollene. Medvirkende:Kevin Dillon, Adrian Grenier, Kevin Connolly.
Vis alt
FEM 06:15 Med saks & kam (8)
(Shear Genius, år 3) Amerikansk underholdning. Den kreative frisørkonkurransen er tilbake i sin tredje sesong, og modellen og veskedesigneren Camila Alves debuterer som programleder. Mesterskapet er også internasjonalt for første gang, og etter å ha finkjemmet verden i søken etter toppstylister er det tolv usedvanlig talentfulle personer som hever konkurransen til et nivå vi aldri har sett tidligere. Utfordringene er mer glamorøse, håret mer flokete og intensiviteten langt tøffere i kampen om den høythengende tittelen som frisørgeni. Jon, Janine, Brig og Matthew utgjør firkløveret som stadig klipper seg nærmere tittelen som genierklært frisør. Deres neste oppgave skal bedømmes av kjendisstylist Mark Townsend, og til denne er valg av verktøy, stil og inspirasjonstema overlatt til konkurrentene. I eliminasjonsrunden handler det om frisyrer fra klassiske Hollywood-filmer. Allures redaktør Linda Wells inntar dommerpanelet, og hun er ikke den eneste som blir brydd når Brig og Janine fyker i tottene på hverandre... igjen!
07:05 Tia og Tamera (3)
(Tia & Tamera) Amerikansk realityserie. Tia og Tamera Mowry sjarmerte alle som barnestjerner i serien i «Sister, Sister". Nå er de blitt voksne og klare til å ta fatt på voksenlivet.
08:00 Hundehviskeren (30)
(Dog Whisperer, år 5) Amerikansk dokumentarserie. En pitbull angriper to voksne og et barn i Dallas, en gjeterhund angriper eieren sin, en labrador dreper en toåring og en pomeranian dreper en seks uker gammel jente i Los Angeles. Alle hunder kan bli aggressive, men enkelte raser har utviklet et spesielt dårlig rykte som farlige hunder. Noen hunder er til og med blitt forbudt. Cesar drar på gjenvisitt til noen av de vanskeligste tilfellene han har vært borti og sjekker historien til disse misforståtte rasene for å fjerne noen av mytene om aggresjon.
08:55 Fødeavdelingen (10)
(One Born Every Minute UK) Britisk dokumentarserie. To mødre ønsker seg naturlige fødsler, men er det mulig å gjennomføre? Kan den lille, slanke moren presse ut en stor baby, og tåler den overvektige moren påkjenningen en fødsel kan være for kvinner med vektproblemer?
09:55 Judge Judy (7)
(Judge Judy, sesong 14) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
10:20 Ugly Betty (11)
(Ugly Betty, år 1) Amerikansk komiserie. Daniel skal ha trikset med en reiseregning på 20.000 dollar, og pappa Bradford setter foten ned. I håp om å få junior til å ta mer ansvar for de finansielle sidene av livet, sørger han for å sperre Daniels kredittkort. At dette inntreffer akkurat nå, er alt annet enn beleilig - og Betty ofrer seg nok en gang for sjefen.
11:15 One Tree Hill (14)
(One Tree Hill) Amerikansk dramaserie. Haley konfronterer Brooke med tyveriet av matteprøven. Lukas og Peyton tar forholdet sitt ett skritt videre. Og på en fest dukker plutselig en sexvideo med Nathan opp. Medvirkende:Bethany Joy Galeotti, Hilarie Burton, James Lafferty, Chad Michael Murray.
12:05 Gossip Girl (20)
(Gossip Girl, år 5) Amerikansk dramaserie. Blair og Dan gjør en offisiell opptreden som par ved en glamorøs salong med britisk tema. Lola drar i land en audition, men Gossip Girl kan ha andre planer for den nye it-jenta i Upper East Side.
13:00 Gilmore Girls (5)
(Gilmore Girls, år 5) Amerikansk dramaserie. Møt den viljesterke alenemoren Lorelai og hennes like bestemte tenåringsdatter Rory. Med kun 16 års aldersforskjell har mor og datter et spesielt og nært forhold. Med Lorelairs anstrengte forhold til overklasseforeldrene, Rorys utforderende skoletilværelse og deres romantiske komplikasjoner, er det duket for rikelig med drama i småbyen Stars Hallow i Connecticut.
13:50 Switched at Birth (8)
(Switched at Birth) Amerikansk dramaserie. Daphne leker med tanken på medisinstudier og spør om å få mer ansvar på klinikken, men det blir for mye. Travis er bekymret for at hans hørende kjæreste vil miste interessen, og inviterer henne på skoleballet under tvil. Han kan nemlig ikke danse! Bay blir stresset når læreren hennes krever flere kunstverk av henne selv om hun er skadet.
14:45 One Tree Hill (15)
(One Tree Hill) Amerikansk dramaserie. Peyton vil ikke gå på skoleballet, men Lucas nekter å ta et nei for et nei. Etter den avslørende sexvideoen forlanger Haley å få en liste over alle jentene Nathan har hatt sex med. Rachel er utvist på grunn av juks på matteprøven. Medvirkende:Bethany Joy Galeotti, Hilarie Burton, James Lafferty, Chad Michael Murray.
15:40 Det lille paret (9)
(The Little Couple, sesong 6) Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. Livet har endret seg drastisk etter at Bill og Jen kom hjem fra India med sitt andre barn, Zoey. Det nye familielivet er en blanding av familietid og medisinske nødvendigheter, men Bill og Jen jobber for å finne en god balanse.
16:15 Det lille paret (10)
(The Little Couple, sesong 6) Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. Paret ser tilbake på utfordringer de har møtt med sin nye familie, samtidig som de kjemper mot en sjelden kreftform. Jen får nyheter fra onkologen sin.
16:55 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (7)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og nå er de tilbake i Norge. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. Lene er en reflektert «bimbo» som er lei av å tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet. Laila sliter med å være komfortabel i egen kropp etter vektøkning, mens høyreiste Ida tyr til kjærestens klær for ikke å ruve for mye i terrenget. I Halden går våre britiske styling-eksperter, Trinny og Susannah, til aksjon, armert med doser av sofistikert og stilsikker veiledning.
17:55 Sinnasnekker'n Sverige (1)
(Arga snickaren) Anders besøker Joakim og broren Patrik med samboer Linda og deres to barn. De bor sammen i et hus de kjøpte i 2002 og som i dag virker umulig å restaurere. Brødrene var tidligere bestevenner, men bosituasjonen har ført til at de har glidd fra hverandre og at de i dag krangler om alt.
18:55 Friends (23)
(Friends) Amerikansk komiserie. Joeys teaterstykke har premiere: Ross er alene og er sikker på at Rachels date er mentalt ustabil. Joey forelsker seg i Kate, som blir tilbudt en jobb i Los Angeles. Og stakkars Phoebe må vente på telefon i dagesvis.
19:25 Friends (24)
(Friends) Amerikansk komiserie. Til Monicas store skrekk planlegger Pete å delta i en slåssturnering. Når han nekter å gi opp selv om han er sjanseløs, må hun revurdere framtiden med ham. Chandler sliter med en overentusiastisk sjef. Phoebe arrangerer en date for Ross med en kvinne som tidligere var skallet.
20:00 Unge mødre Danmark (9)
(De unge mødre, sesong 18) Dansk realityserie. Vi møter Sasja (16) som er mor til Annalia (3 mnd.). Sandra (19) har termin i dag, men fødselen har ikke startet, til stor frustrasjon for den kommende moren. Victoria har ikke hatt det bra etter at hun ble mor til Noah for to år siden, og nå har hun tatt en drastisk beslutning. Natascha Linea og Bent lager hjemmelaget mat til Lia, som har blitt fem måneder gammel.
21:00 Big Brother (41)
(Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.
22:00 Ungkarskvinnen (11)
(The Bachelorette) Amerikansk realityserie. Romantikk, rivalisering og kjærlighet. Andi Dorfman (27) trodde hun hadde funnet lykken med Juan Pablo i forrige sesong av «Ungkaren", men han viste seg å ikke være den rette. Hun lar ikke de dårlige erfaringene stoppe henne fra å prøve igjen, og setter karrieren på vent for å få en ny sjanse til å finne drømmemannen og ekte kjærlighet. I sesongfinalen slites Andi mellom to av mennene og kan fint forestille seg en fremtid med begge to. Men tiden renner ut. Kan familien hjelpe? Hvordan ender Andis reise?
23:55 Ungkarskvinnen (12)
(The Bachelorette) Amerikansk realityserie. Romantikk, rivalisering og kjærlighet. Andi Dorfman (27) trodde hun hadde funnet lykken med Juan Pablo i forrige sesong av «Ungkaren", men han viste seg å ikke være den rette. Hun lar ikke de dårlige erfaringene stoppe henne fra å prøve igjen, og setter karrieren på vent for å få en ny sjanse til å finne drømmemannen og ekte kjærlighet. Andi og hennes utvalgte ser tilbake på den følelsesladede slutten på kjærlighetsreisen.
00:45 Big Brother (41)
(Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.
01:45 Sinnasnekker'n Sverige (1)
(Arga snickaren) Anders besøker Joakim og broren Patrik med samboer Linda og deres to barn. De bor sammen i et hus de kjøpte i 2002 og som i dag virker umulig å restaurere. Brødrene var tidligere bestevenner, men bosituasjonen har ført til at de har glidd fra hverandre og at de i dag krangler om alt.
02:45 Ghost Whisperer (21)
(Ghost Whisperer, år 2) Amerikansk dramaserie. Melinda engster seg for en av sine kjære da et spøkelse viser henne visjoner om en dødelig fremtid. Samtidig fortsetter en likesinnet av Melinda - dog med en annen agenda - å snike seg rundt i Grandview...
03:45 Cold Case (23)
(Cold Case, år 4) Amerikansk krimserie. Teamet gjenåpner en sak fra 1998 med en dødssyk mann når en sykepleier tilstår å ha begått barmhjertighetsdrap på seks av sine tidligere pasienter.
Vis alt
Viasat 4 05:59 No program
(END)
06:00 Ax Men (5)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Det har blitt kalt Nord-Amerikas tøffeste jobb: felling av trær i de fjerne områdene i nordvest. I denne serien møter vi tømmerhuggerne fra virkeligheten. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. Melvins fremgangsmåte setter hele mannskapet i fare. Rygaards grønnskollinger kjemper om en fast stilling, Jimmy treffer på en alligator og Jay får heteslag.
07:00 Bundy (198)
(Married with Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket «dum blondine» en helt ny dimensjon. Alt er som vanlig: Bud har problemer med sexlivet, Kelly er skuffet over å ha tapt en rolle til Meryl Streep, og Al kjemper mot en irriterende fugl i hagen! Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.
07:30 TV-shop
08:30 Ax Men (6)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Det har blitt kalt Nord-Amerikas tøffeste jobb: felling av trær i de fjerne områdene i nordvest. I denne serien møter vi tømmerhuggerne fra virkeligheten. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. Jay Browning kjemper mot allergisk sjokk, Gabe Rygaards gir en av grønnskollingene sparken. Og Jimmy og Joe Collins havner i en svær krangel.
09:30 The Fresh Prince of Bel-Air (118)
(The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som måtte flytte til tanta og onkelen i Bel Air fordi han havnet i trøbbel hjemme. Will overrasker Philip ved å gi ham råd om å investere i en bygning. Men leieboerne er ikke like fornøyde. Medvirkende:Will Smith, James Avery, Alfonso Ribeiro, Karyn Parsons, Tatyana Ali. Regi:Ellen Falcon, Debbie Allen, Madeline Cripe, Eddie Gorodetsky, Shelley Jensen.
10:00 The Exes (2)
(The Exes) Amerikansk komiserie. Phil, Haskell og Stuart er tre fraskilte menn som bor sammen i en leilighet de leier av sin kvinnelige skilsmisseadvokat, Holly. Etterhvert innser de tre nyskilte ungkarene at de har de samme problemene med hverandre som de hadde med sine ekskoner. Phil bruker Hollys assistent til å få tak i en stjernejockey som klient. Haskell prøver å overtale Stuart til å selge noen ting fra tiden med sin eks-kone, men Stuart sliter med å gi slipp. Medvirkende:Donald Faison, Wayne Knight, David Alan Basche, Kelly Stables, Kristen Johnston.
10:30 Seinfeld (15)
Amerikansk komiserie. Kramer overtaler Jerry til å skaffe seg kabel-tv ulovlig. Elaine holder selskap for en gravid venninne, og George føler behov for å konfrontere henne med noe som skjedde i fortiden. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.
11:00 Seinfeld (16)
Amerikansk komiserie. Jerry, George og Elaine skal se kultfilmen «Plan 9 From Outer Space» på kino, men må vente ulidelig lenge på et ledig bord på en kinarestaurant først. Mens de venter, ser Jerry en kvinne han vet han har møtt før, men som han ikke husker navnet på.
11:30 Family Guy (3)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Joe føler at hans handikap hindrer Bonnie i å leve et fullverdig liv, og han bestemmer seg for å gjennomføre en bentransplantasjon.
12:00 Simpsons (19)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Homer bestemmer seg for å sette opp en vindturbin i hagen for å slippe å betale for strøm. Og en storm ender med at en hval strander i Springfield.
12:30 Simpsons (20)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Chief Wiggum og politiet blir overivrige og monterer sikkerhetskameraer over hele Springfield etter en bombetrussel. Samtidig bestemmer Lisa seg for å farge håret brunt fordi hun er lei av at blondiner blir kalt dumme.
13:00 Kongen av Queens (15)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie er deppa over å bli 30 år og ber Doug om å ignorere bursdagen. Hun behøver ikke be to ganger, Doug vil gjerne se en bra kamp på TV isteden. Men på selve dagen begynner skyldfølelsen å krype inn, og han bestemmer seg for å overraske henne på stort vis likevel. Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Patton Oswalt, Larry Romano, Patton Oswalt. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
13:30 Kongen av Queens (16)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie har store planer for valentinsdagen - et romantisk måltid og huset for seg selv ... Men alt går ikke etter planen. Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Patton Oswalt, Larry Romano.
14:00 Two and a Half Men (14)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Alan oppdager at Lyndsey har gjort det slutt med Larry uten å si noe til ham. Noen stiller spørsmål ved Waldens maskulinitet så han bestemmer seg for å bevise at han er en ekte mann. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.
14:30 Family Guy (4)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Dette er episode nummer 100, og det feires med tilbakeblikk på tidligere høydepunkter.
15:00 Family Guy (5)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Lois og Peter drar på cruise. Stewie må bli igjen hjemme og legger en djevelsk plan for å hevne seg.
15:30 Simpsons (7)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Lisa blir forelsket i bølla Nelson Muntz.
16:00 Simpsons (8)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Ned Flanders får sammenbrudd etter at en tornado har ødelagt hjemmet hans.
16:30 Kongen av Queens (17)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie blir bøtelagt av trafikkpolitiet for fjerde gang på ett år, noe som går utover forsikringspremien. Utrolig nok ringer betjenten som stoppet henne og ber henne med ut på middag. Doug øyner sjansen til å bli kvitt boten og oppmuntrer Carrie til å bli med ut. Motvillig lar Carrie seg overtale til å møte betjenten. Det blir litt av et møte... Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Patton Oswalt, Larry Romano, Patton Oswalt. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:00 Kongen av Queens (18)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug blir forfremmet på jobben, noe ikke alle kollegene er like fornøyde med. Carrie vet ikke om hun skal oppmuntre Doug til å være ambisiøs eller til å holde seg på et lavere nivå der han i det minste kan være lykkelig. Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Patton Oswalt, Larry Romano, Patton Oswalt. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:30 How I Met Your Mother (3)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Lily oppdager at Ted har en liste over ting han vil gjøre i New York før han flytter til Chicago og blir frustrert over at hun er den eneste som vet om det.
18:00 How I Met Your Mother (4)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney har funnet ut at Ted fortsatt har følelser for Robin og prøver å takle sinnet. Marshall skyper dem for å være dommer i saken. Lily innser at hun er Robins eneste venninne.
18:30 Family Guy (6)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Etter at Stewie prøvde å drepe Lois, er hele byen på jakt etter ham. Stewie er fast bestemt på å bli verdens enehersker, og bare Lois kan stoppe ham.
19:00 Simpsons (5)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson presenterer tre skrekkhistorier: I «The Shinning» er Homer på et isolert hotell på fjellet, uten tv og øl. Han blir gal, og bare Bart kan redde ham. I «Time and Punishment» blir Ned Flanders enehersker over en George Orwell-aktig verden etter at Homer bruker en brødrister til å forandre fortiden. I «Nightmare Cafeteria» må rektor Skinner gå drastisk til verks når han må kutte i kantinebudsjettet og rekordmange elever må sitte igjen.
19:30 Simpsons (3)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Barnevernet syns Homer og Marge er uegnede som foreldre, og Bart, Lisa og Maggie blir fosterbarn hos familien Flanders. Marge og Homer må endre denne oppfatningen - før barna deres blir som familien Flanders.
20:00 How I Met Your Mother (5)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney må velge side i en krangel mellom Robin og hans mor. Ted og Marshall diskuterer bryllupsgaver og takkebrev.
20:30 How I Met Your Mother (6)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted prøver å velge mellom tre dater til bryllupshelgen og tar dessverre et dårlig valg. Samtidig har Barney og Robin en diskusjon med presten.
21:00 Two and a Half Men (15)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Alan ber Lyndsey om å velge mellom ham og Larry. Jenny er bekymret for at hun og Brooke vokser fra hverandre. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.
21:30 Whose Line Is It Anyways (USA) (9)
(Whose Line Is It Anyways (USA)) Amerikansk underholdningsserie. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertelentene. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjest Keegan Michael Key, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.
22:00 Whose Line Is It Anyways (USA) (10)
(Whose Line Is It Anyways (USA)) Amerikansk underholdningsserie. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertelentene. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Jack Osbourne og Nyima FunK, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker hvor publikum kommer med innspill.
22:30 Men at Work (4)
(Men at Work) Amerikansk komiserie. Fire menn jobber sammen i et magasin. Milo er nydumpet, og vennene gjør sitt beste for å få ham tilbake opp på hesten. Gruppen består av den sensitive Neal, morsomme Tyler og kvinnebedåreren Gibbs. De velmenende gutta tar for seg dating, sex og kvinnerealasjoner, kanskje ikke alltid på den beste måten, men de har det i det minste gøy underveis. Gibbs går med på å gifte seg med sin britiske kjæreste for at hun skal få oppholdstillatelse, mens Milo blir opprørt når han finner ut at hans nye kjæreste er nær venn og forretningspartner med sin lesbiske ekskjæreste. Tyler på sin side kjemper hardt for å få godkjennelse fra sin nye sjef. Medvirkende:Danny Masterson, James Lesure, Adam Busch, Michael Cassidy.
23:00 Sirens (4)
(Sirens) Amerikansk komiserie. Vi følger en absurd, morsom gjeng som jobber som ambulansesjåfører i Chicago. Mennene har langt fra orden på sine personlige liv, men når det kommer til jobben takler de alle livstruende situasjoner på strak arm. Etter å ha mistet en pasient som minnet Johnny om hans far, bestemmer han seg for å ta opp kontakten med faren igjen. Brian blir rørt over en døende manns siste ord. Medvirkende:Michael Mosley, Kevin Daniels, Kevin Bigley, Jessica Mcnamee, Bill Nunn.
23:30 Cops (28)
(Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
00:00 Cops (29)
(Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
00:30 Seinfeld (15)
Amerikansk komiserie. Kramer overtaler Jerry til å skaffe seg kabel-tv ulovlig. Elaine holder selskap for en gravid venninne, og George føler behov for å konfrontere henne med noe som skjedde i fortiden. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.
01:00 Seinfeld (16)
Amerikansk komiserie. Jerry, George og Elaine skal se kultfilmen «Plan 9 From Outer Space» på kino, men må vente ulidelig lenge på et ledig bord på en kinarestaurant først. Mens de venter, ser Jerry en kvinne han vet han har møtt før, men som han ikke husker navnet på.
01:30 Bundy (198)
(Married with Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket «dum blondine» en helt ny dimensjon. Alt er som vanlig: Bud har problemer med sexlivet, Kelly er skuffet over å ha tapt en rolle til Meryl Streep, og Al kjemper mot en irriterende fugl i hagen! Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.
02:00 The Fresh Prince of Bel-Air (118)
(The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som måtte flytte til tanta og onkelen i Bel Air fordi han havnet i trøbbel hjemme. Will overrasker Philip ved å gi ham råd om å investere i en bygning. Men leieboerne er ikke like fornøyde. Medvirkende:Will Smith, James Avery, Alfonso Ribeiro, Karyn Parsons, Tatyana Ali. Regi:Ellen Falcon, Debbie Allen, Madeline Cripe, Eddie Gorodetsky, Shelley Jensen.
02:25 American Dad (21)
(American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss «Family Guy", står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Stan vil at Steve skal bli populær, så han gir ham steroider slik at han kan bli stor og høy. Dessverre har steroidene en uventet bivirkning som gjør at Steve virkelig får oppmerksomhet!
02:50 The Exes (2)
(The Exes) Amerikansk komiserie. Phil, Haskell og Stuart er tre fraskilte menn som bor sammen i en leilighet de leier av sin kvinnelige skilsmisseadvokat, Holly. Etterhvert innser de tre nyskilte ungkarene at de har de samme problemene med hverandre som de hadde med sine ekskoner. Phil bruker Hollys assistent til å få tak i en stjernejockey som klient. Haskell prøver å overtale Stuart til å selge noen ting fra tiden med sin eks-kone, men Stuart sliter med å gi slipp. Medvirkende:Donald Faison, Wayne Knight, David Alan Basche, Kelly Stables, Kristen Johnston.
03:10 Grimm (6)
(Grimm) Amerikansk dramaserie. Husker du eventyrene du ble fortalt som liten? Vel, de var ikke eventyr, de var advarsler. Monroes eks-kjæreste, Angelina, kommer tilbake til Portland og han oppdager at han kanskje må betale for å være forbundet med en Grimm. Renard får besøk fra Europa. Medvirkende:David Giuntoli, Russell Hornsby, Bitsie Tulloch, Silas Weir Mitchell.
03:55 Cops (28)
(Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
04:20 Cops (29)
(Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
Vis alt
NRK Super 06:30 Fantorangen
Norsk barneprogram.
06:30 Prikk og Flekk
Svensk animasjonsserie. De to vennene Prikk og Flekk finner på mye rart og mye lurt. Forteller: Nina Elisabeth Bøe.
06:40 Ra Ra, den bråkete løven
Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.
06:50 Bitte lille Benny
Fransk animasjonsserie. Første gang jeg reddet en liten fugl. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye og spennende ting for aller første gang.
07:00 Supermorgen
07:00 Gjett med Jess
Britisk animasjonsserie. Katten Jess bor på Greendale-gården sammen med en frosk, en rosa kanin, en hest og to hundevalper. Hver episode har et viktig spørsmål som må besvares.
07:10 Elias
Norsk animasjonsserie. Havfruen Kjapp. Redningsskøyta Elias er tilbake, kvikkere og livligere enn noen gang. Han bor i Lunvik, og sammen med sine gode venner Helinor og Duppe redder de båter i alle mulige situasjoner.
07:20 Lille Prinsesse
Britisk animasjonsserie.
07:35 Brannmann Sam
Britisk dukkefilmserie. Nå skal du få bli kjent med brannmann Sam og vennene hans som bor i en liten by i England.
07:45 Nysgjerrige Nils
Amerikansk tegnefilmserie. Nils er en nysgjerrig liten apekatt som finner på mye rart.
08:00 Pingu
Sveitsisk animasjonsserie.
08:05 Mysteriebyrået (2)
Finsk dramaserie. Konrad og mormoren hans lever dobbeltliv som hemmlige agenter. Sammen utgjør de «Mysteriebyrået".
08:10 Charlie og Lola
Britisk tegnefilmserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.
08:25 Ronnys rullande sirkus
Britisk animasjonsserie. Syv år gamle Ronny har et helt sirkus han må styre. Det blir store utfordringer, men også mye show og moro!
08:35 Elleville Elfrid
Norsk animasjonsserie. Lille Elfrid er fem år og en gledesspreder. Når hun endelig får lov til å utforske verden på egenhånd blir vi med på en oppdagelsesferd som er både skummel og fantastisk.
08:45 Dinosaurene kommer
Kanadisk serie. Ingen vet at Jens kan se dinosaurer, akkurat som storebroren Dan.
08:55 Undrende Milly
Fransk animasjonsserie. Hvor kommer vi fra? Finnes romvesen? Hva vil det si å være normal? Slike ting grubler Milly på hver dag.
09:00 Gisle Wink på eventyr
Amerikansk animasjonsserie. Bestefar Gisle Wink forteller spennende historier til barnebarna sine fra den gang han selv var liten.
09:30 Kosinus
Når Kosinus roter seg bort i trøbbel må han ha hjelp av Solveig. Hun løser oppgaver sammen med barna for å finne nøklene til dragelåsen og redde sin beste venn. Programleder: Solveig Hareide. Programleder:Solveig Hareide.
09:45 Men hvorfor det?
Fransk animasjonsserie. Denne serien tar for seg de store spørsmålene som det kan være fint å gruble litt over. Kanskje Hugo også skal stifte egen familie en dag.
09:50 Blekkulf
Norsk animasjonsserie. Sammen med Sprelline og Pelle tar Blekkulf på seg oppgaven med å rydde havbunnen ren for søppel.
09:55 Tegneby
Norsk animasjonsserie laget av barnetegninger.
10:00 Katten med hatten
Amerikansk animasjonsserie. Katten tar Nick og Sally med på en rekke opplevelser rundt om i hele verden.
10:10 Dyrefamilien
Britisk dyreserie. Bli med en dag i livet til en dyreunge.
10:15 Dinosaurtoget
Amerikansk animasjonsserie. I Pteranodonåsen bor søsknene Småen, Don, Petra og Kompis. Ved å gå om bord i Dinosaurtoget kan familien reise gjennom en tidstunnel og tilbake i tid for å hilse på alle de ulike dinosaurartene.
10:30 Drømmehagen
Britisk animasjonsserie for de aller minste. Vi møter de morsomme innbyggerne i Drømmehagen.
11:00 Superstrekar
11:00 Tilly og vennene
Irsk animasjonsserie. Bli med Tilly og vennene mens de drar på eventyr i en helt spesiell verden.
11:10 Den lille røde traktoren
Britisk animasjonsserie. Den lille røde traktoren er kanskje ikke så stor og moderne, men han er alltid til å stole på for gårdbruker Stein og alle vennene hans.
11:20 Konrad katt
Britisk tegnefilm. Konrad katt er politi i Puseby, og til å hjelpe seg har han en bamse, en mus og en sjiraff.
11:30 Ugleskogen
Britisk tegnefilmserie. Bli med Ulrik og Loppa til Ugleskogen der alt kan skje.
11:40 Rakettgjengen
Amerikansk animasjonsserie.
11:50 Kastanjeskogen
Fransk animasjonsserie. Kastanjeskogen er en trivelig plass å være. Det synes både musene, ekornene, harene, villsvinene, revene og bjørnene, men de er ikke alltid like gode venner.
12:05 Klart eg kan
Norsk serie. Vi møter barn som prøver å mestre ting og som tør å gjøre noe de aldri har gjort før.
12:15 Gjengen på taket
Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det «ille bra» sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.
12:25 Molly Monster
Tysk animasjonsserie. Lille Molly Monster er et fornøyd lite monster som bor i Monsterland sammen med foreldrene sine og bestevennen Edison.
12:30 Solsikkesmuget 19
Tysk animasjonsserie. Barna som bor i Solsikkesmuget 19 liker å ha det gøy. Med livlig fantasi opplever de små og store eventyr hver dag.
12:40 Moffene
Tysk animasjonsserie. Hver gang Luzi leser de magiske ordene på kartet kommer moffene Leopold, Panini og Bruno ned gjennom taket. Sammen oppdager de en fantastisk verden av nattlige eventyr.
12:45 Sauen Shaun
(Shaun the Sheep) Britisk animasjonsserie. Når bonden snur ryggen til sauen Shaun blir det kaos på gården.
12:50 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
13:05 Roboten og eg
Fransk animasjonsserie. Ta del i en noe annerledes hverdag på robotskolen med elevene Eivind, Jostein, Maia og den lure roboten Chip...
13:15 Roboten og eg
Fransk animasjonsserie. Ta del i en noe annerledes hverdag på robotskolen med elevene Eivind, Jostein, Maia og den lure roboten Chip...
13:30 Hubert
Norsk animasjonsserie basert på barnebøker av Arne Svingen. Hubert er ingen superhelt, selv om han har et superstort hjerte. Følg med på hvordan Hubert kjemper seg gjennom første klasse.
13:40 Amigo Grande
Gameshow for hele familien. Tre generasjoner. To familier. Én Sydentur. Lommedalen møter Hølen i kveldens Amigo Grande. Programleder: Stian Barsnes-Simonsen.
14:10 Tenketanken
Irsk humorserie. Bli med Dr. Lurum og Prof. Kork når de svarer på de små og store spørsmålene i livet.
14:15 Hotell 13 (41)
Tysk dramaserie. Tom og Anna får sommerjobb på Hotell 13. Hotellet skjuler mystiske ting og både drama og forelskelse blir en del av hverdagen.
14:30 Den ultimate Spider-Man
Amerikansk animasjonsserie. Hulken lengter hjem. Spider-Man må hjelpe Hulken når han blir angrepet av fremmede skapninger.
14:50 M.I. High (4)
Britisk dramaserie. De tre ungdomskoleelevene, Blane, Daisy og Rose, er hemmelige agenter. Deres leder er agent M.1.9, og han jobber forkledd som skolens vaktmester.
15:20 Mikke Mus
Amerikansk animasjonsserie. Klassisk Mikke Mus på sitt beste.
15:25 iCarly (21)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:45 iCarly (22)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
16:10 Galakseparken (41)
Belgisk sciencefictionserie. Bo kan ikke tro sine egne øyne når det viser seg at Katharina er tilbake, og bruker identiteten hennes for å finne ut hvor kapslene ligger skjult. De andre aner ikke at deres venn Bo faktisk er Katharina.
16:20 Galakseparken (42)
Belgisk sciencefictionserie. Akkurat i det den falske Bo er i ferd med å overmanne Johs, kommer Didi og Steff inn uten å skjønne at de har reddet vennen sin. Den ekte Bo gjør i mellomtiden alt hun kan for å rømme, sånn at hun kan advare vennene sine, men hun klarer det bare ikke.
16:35 SuzAnn
Amerikansk animasjonsserie. SuzPang. Når SuzAnns avrevne fingerneil havner i noen giftige kjemikalier, oppstår SuzPang, hans onde klone, og gjør store ødeleggelser i Megastad.
16:45 Chumballene (20)
Fransk animasjonsserie. Følg den spennende historien om de tre vennene og en robot som kjemper for å redde jorda.
17:00 Mánáid-TV
Heidi er tilbake i Ribat-Rábat studio for å lage nye ting av søppel. I søppelparadiset lever Ruskekongen og Garjá i fred og harmoni, helt til Skávhli bryter idyllen. I tillegg får vi et gledelig gjensyn med musikkvideoer. (1:8).
17:15 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
17:30 Prikk og Flekk
Svensk animasjonsserie. De to vennene Prikk og Flekk finner på mye rart og mye lurt. Forteller: Nina Elisabeth Bøe.
17:40 Ra Ra, den bråkete løven
Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.
17:50 Bitte lille Benny
Fransk animasjonsserie. Første gang jeg reddet en liten fugl. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye og spennende ting for aller første gang.
18:00 Det lille spøkelset Laban
Svensk animasjonsserie basert på Inger og Lasse Sandbergs bøker. Laban vil så gjerne bli et skummelt spøkelse, men han er egentlig litt redd av seg. Forteller: Laila Goody.
18:05 Tøfferud
Britisk animasjonsserie om lokomotivene Koko, Bruno og Wilson og deres eventyr i togbyen Tøfferud. Det gamle sporet til sølvgruven. Bruno skal lære seg å sveise. Når han og Koko kjører inn på det gamle nedlagte sporet til sølvgruven, går skinnene fra hverandre og de blir sittende fast. Dermed får han vist hva han har lært.
18:20 Milly og Molly
Australsk animasjonsserie om eventyrene til bestevennene Milly og Molly.
18:35 Superkviss
Temaet i dag: matte. To vennepar konkurrerer om hvem som vet mest om dagens tema. Programleder:Kristine Magnesen.
18:50 Supernytt
Nyheter for barn mellom åtte og tolv år.
19:00 Dobbeltliv (9)
Svensk dramaserie. Amanda og Alex skal passe Line, men Amanda stikker av til Niko, så Alex og Line blir alene. Plutselig er Line er borte.
19:15 Dobbeltliv (10)
Svensk dramaserie. Peter og Kristina drar tilbake til byen for å finne ut av ting. De lar Line, Alex og Amanda være på hytta alene over natten.
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
mandag
tirsdag
onsdag
torsdag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)