Alt, ons 02. des, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 06:30 Dyreklinikken (9)
(Djursjukhuset) Svensk dyreserie. Maria har hatt papegøyen Clara i 36 år, men nå er fuglen svært syk, og veterinærene finner ikke helt ut av det. Alle de nyfødte reinsdyrkalvene i dyreparken dør i ung alder, men for å undersøke saken, må man først fange en rein, og det er lettere sagt enn gjort.
07:00 Antikkduellen (19)
Dansk serie. Danske antikvitetshandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. Denne uken konkurrerer Peter Ry fra Brugtvare Terminalen i Viby mot Mads Holst i København.
07:30 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
07:45 [nyh]Politisk kvarter
Samsending med P2.
08:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
08:10 Niklas' mat (2)
Svensk matserie. Kokken Niklas Ekstedt tar oss med på en reise gjennom sitt barndoms matlandskap, Kullaberg i Skåne. Her finnes råvarer av beste kvalitet som tilberedes rett fra gården eller havet.
08:40 P3Morgen
Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.
09:10 Det gode bondeliv (5)
(Bonderøven) Dansk livsstilsserie. Frank vil gjerne lage sin egen kalk, men til det trenger han en kalkovn. I tillegg må noen gamle vinduer renoveres. Midt i travelheten tar Frank seg tid til å reise til Sønderjylland for å hente kreps til sjøen sin.
09:40 Glimt av Norge
Norsk dokumentar. Noen fjellturer er mer enn en tur på fjellet. Preikestolen i Rogaland tiltrekker seg 150 000 turister i året. De kommer fra hele verden og lager en babelsk forvirring i det - som tilsynelatende - er en vanlig norsk tursti. Preikestolen (Preikestolen)
10:00 Muntlig spørretime
Direktesending fra Stortinget.
11:15 Med hjartet på rette staden (16)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Legene Carol og Chris er uenige om hvilket råd en gravid tenåringsjente bør få, og pelsmotstanderen Sue Padgett kommer i vanskeligheter da kjæresten hennes starter en brann. Medvirkende:William Simons, Peter Benson, Sophie Ward, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Steven Blakeley, Gwen Taylor, Joe Mcfadden.
12:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
12:15 Krøll på hjernen (9)
(Fuckr med dn hjrne) Dansk serie. Ikke alt er som det gir seg ut for å være. Illusjonisten Jan Hellesøe viser oss hvordan han kan lure hjernen og gir oss råd om hvordan man kan bruke både den og sansene på en skarpere måte.
12:40 Anno (8)
Norsk realityserie. 14 deltakere skal i ti uker bo i en bygård hvor alt er som det var for 250 år siden, midt i dagens Bergen. Deltakerne skal leve sammen og konkurrere mot hverandre, jobbe seg opp fra fattigdom og slit, til rikdom og ære. Det tilspisser seg mellom lagene. Spenningen rundt hvem som blir svenn vedvarer helt til dommen er avsagt, og det er igjen klart for valg av førsteduellant.
13:20 Anno (9)
Norsk realityserie. 14 deltakere skal i ti uker bo i en bygård hvor alt er som det var for 250 år siden, midt i dagens Bergen. Deltakerne skal leve sammen og konkurrere mot hverandre, jobbe seg opp fra fattigdom og slit, til rikdom og ære. Alle deltakerne får en overraskelse, og det viser seg at å bade i 1764 var mer omfattende enn i dag. I turnering må de bruke sine egne brannbøtter for å unngå å havne i den påfølgende fekteduellen.
14:20 Anno (10)
Norsk realityserie. 14 deltakere skal i ti uker bo i en bygård hvor alt er som det var for 250 år siden, midt i dagens Bergen. Deltakerne skal leve sammen og konkurrere mot hverandre, jobbe seg opp fra fattigdom og slit, til rikdom og ære. Nye svennelærlinger skal velges og denne gangen skal de testes som kokker og i slakt.
15:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
15:15 Top Gear (1)
Britisk motorserie. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May legger ut på en stor reise i tre små biler med små motorer. De skal krysse fjell og daler i Ukraina med sine klassiske 80-talls modeller med ganske små motorer. Kjendisgjester og biltester er som før faste poster.
16:10 P3Morgen
Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.
16:40 Bondi Beach (8)
(Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Et hopp fra klippene nord på Bondi Beach ender med at Dimitri brekker begge beina. Livredderne prøver å finne ut hvordan det kunne skje.
17:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 Muntre gjensyn med "Skjult kamera"
Glimt fra den gang Harald Tusberg introduserte "lure-tv" i Norge. Ved Andreas Diesen og Per A. Anonsen.
17:30 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
17:45 [sport]V-cup skiskyting
20 km menn. Direkte fra Östersund. Forts. på NRK2. 20 km menn (20 km menn)
19:00 [nyh]Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 [nyh]Distriktsnyheter
19:55 Husdrømmer (3)
Svensk serie. Pernilla Monsson Colt følger familier som skal realisere boligdrømmene sine. Arkitekt Gert Wingårdh viser fram villaer, loftsleiligheter, nybygg og oppussingsobjekter. Jesper og Eva bygger sitt drømmehus i Saltsjö-Boo. For tre år siden gikk Jespers mor bort, og det ble en tankevekker for både ham og ektefellen Eva. De bestemte seg for å selge tomannsboligen og sommerhuset sitt, kvitte seg med alle unødvendige ting og tenke mer på det viktige i livet. Pernilla Monsson Colt følger familier som skal realisere boligdrømmene sine. Og arkitekt Gert Wingårdh viser fram villaer, loftsleiligheter, nybygg og oppussingsobjekter.
20:55 [nyh]Distriktsnyheter
21:00 [nyh]Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.
21:35 Underholdningsmaskinen (4)
(Underholdningsmaskinen) Norsk serie. Programleder Njål Engesæth og NRK-veteran John Andreassen ser på 50 år med topper og bunner, i et forsøk på å forstå hvorfor fjernsynets talkshow har blitt slik de har blitt. Satiren i NRK har gått fra kongeparodier og banning, til kyllingstunt og pornosketsjer. I over 50 år har TV-seere og offentlige personer blitt provosert, og programleder Njål Engesæth undersøker om reaksjonene har vært på sin plass.
22:05 Liberty åpner dørene (3)
(Making Liberty) Britisk dokumentarserie. Det vakre varehuset Liberty i London har i mer enn 130 år solgt sine utsøkte og utradisjonelle varer. Følg betjeningen og kundene gjennom hektiske hverdager og spesielle anledninger. De seks viktigste ukene i året for Liberty er tiden for julehandel. Arrangements- og utstillingsteamet får i oppdrag å gjøre et stort nummer ut av høytiden. Kan de levere?
22:50 Vikinglotto
22:55 Julekalender 2015
23:00 [nyh]Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 Unge lovende (3)
(Unge lovende) Norsk humordrama. Elise, Alex og Nenne er tre ambisiøse jenter i 20-årene som prøver å følge drømmene sine. Venninnene gjenforenes når Elise er en svipptur innom Oslo for å fornye visumet sitt til USA. Medvirkende:Jakob Oftebro, Ole Christoffer Ertvaag, Siri Seljeseth, Alexandra Gjerpen, Gine Cornelia Pedersen.
23:45 Smæsj (6)
(Smæsj) Norsk underholdningsserie. I Smæsj drar Linda Eide ut i den store verden og utforsker hvordan ulike sporter har blitt til. I dag koster Linda Eide gjennom heile curlinghistorien på 40 minutter. Og det er godt gjort for den historien er lang! Hvem fant opp curling og hvordan så den første steinen ut? Og hvordan kan det ha seg at alle curlingsteiner kommer fra en eneste plass? Linda curler med gamlekarene på Bygdøy, Dordi Norby viser fram sin største bragd på isen, og vi møter mannen som var verdensmester i sju sekunder. Programleder:Linda Eide.
00:25 Mesternes mester (2)
Norsk underholdningsserie. Ti tidligere toppidrettsutøvere er samlet i Ungarn for å konkurrere mot hverandre om tittelen "Mesternes mester 2012". I kveldens episode holder det ikke å være best alene for å vinne de ulike utfordringene. Deltakerne skal jobbe i tomannslag i tre utfordrende øvelser. Etter konkurransen venter en aldri så liten nyhet som vil overraske deltakerne stort. Programleder:Dag Erik Pedersen.
01:25 Doktor Foster (1)
(Doctor Foster) Britisk dramaserie fra 2015. Doktor Gemma Foster lever lykkelig sammen med ektemannen Simon og deres sønn, inntil hun får mistanke om at Simon er utro. I stedet for å konfrontere sin mann, velger hun å finne ut av hans hemmeligheter på egenhånd. Avsløringene ryster henne helt inn til margen. Er livet hennes i ferd med å gå i oppløsning? Medvirkende:Suranne Jones, Bertie Carvel, Tom Taylor.
02:20 [film]Jeg er kjærlighet
(Io sono l'amore) Italiensk romantisk drama fra 2009. Den aldrende partriarken Edoardo Recchi hører til det øvre sjikt i Milanos overklasse. Hans kone Emma har født ham tre barn, og hun nyter stor respekt. Emma er ikke direkte ulykkelig, men hun føler tomhet. Plutselig en dag vekkes lidenskapen til live i henne igjen, takket være hennes sønns kamerat og partner. En dag vekkes lidenskapen i henne igjen, takket være sønnens kamerat og partner. Medvirkende:Tilda Swinton, Flavio Parenti, Edoardo Gabbriellini, Pippo Delbono, Alba Rohrwacher. Regi:Luca Guadagnino. (15 år)
Vis alt
TV 2 05:30 What Went Down (37)
(What Went Down) Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess?
06:00 Solsidan (2)
(Solsidan) Svensk komiserie. Om de to parene Alex og Anna og Fredde og Mickan og deres omgivelser. Alex og Anna må velge barnehage til Vilma. Mickan har angst på grunn av at Victor ikke er i nok aktivitet. Medvirkende:Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch.
06:30 [nyh]Nyhetene
06:55 God morgen Norge
Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.
10:00 God morgen Norge
Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.
12:00 Masterchef Sverige (14)
Svensk realityserie. Svenske amatørkokker skal vise sine kulinariske kunnskaper for en jury bestående av stjernekokkene Markus Aujalay, Leif Mannerström og Per Morberg. Ingen er trygge, og det gjelder å hele tiden prestere på toppnivå for å få bli med videre i konkurransen.
13:00 Bolighjelpen - Vancouver (9)
(Love it or List it - Vancouver) Kanadisk livsstilsprogram fra 2013. Designer Jillian Harris og eiendomsmegler Todd Talbot gir huseiere i Vancouver den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? Todd bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Jillian viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Jillian eller Todd som vinner. Programleder:Jillian Harris, Todd Talbot.
14:00 Tid for hjem (10)
(Tid for hjem) Norsk livsstilsserie. Kjersti Bergesen, Einar Nilsson, Andreas Nygård og Gunnar Fjellstad pusser opp for folk. Et ungt par i Harstad har kjøpt et eldre hus. Nå får de hjelp til oppussing av stuen. Det er mye som må pusses opp, og samtidig som de skal pusse opp er de opptatt av å ta vare på de originale kvalitetene. Kjersti Bergesen og resten av gjengen får med seg designer Karin Faber.
15:00 Modern Family (22)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Jay, Gloria og Manny utfordrer hverandres komfortsoner. Samtidig har Mitch og Cams bryllup blitt så svært og dyrt at de må begynne å selge eiendelene sine. Medvirkende:Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen.
15:30 Modern Family (23)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Cam og Mitchells bryllupsdag er endelig her, men dagen forløper seg så klart ikke uten forviklinger. Gloria og Jay gir kjærlighetsråd til Cams foreldre, noe som får et uventet resultat. Phil og Claire lærer barna bedre å kjenne, mens Haley plutselig havner i midten av et brudd. Medvirkende:Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen.
16:00 Home and Away (173)
(Home and Away) Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.
16:30 Home and Away (174)
(Home and Away) Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.
17:00 Solsidan (7)
(Solsidan) Svensk komiserie. Om de to parene Alex og Anna og Fredde og Mickan og deres omgivelser. Anna begynner å føle seg kvalt av at Alex aldri gjør noe selv, og prøver derfor å få ham til å aktivisere seg. Det går ikke så bra. Det at Anette og Fredde samkjører til jobb, gjør Ove mer og mer sjalu. I et forsøk på å utkonkurrere Fredde, prøver han å forbedre sitt utseende. Samtidig har Lussan møtt en ny mann, Richard, og alle lurer på hva hun egentlig finner attraktivt med ham. Han er verken kjekk eller rik. Men ifølge Freddes "kompensasjonsfaktorteori" det noe ved alle, og det viser seg at han har rett. Medvirkende:Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch.
17:30 Fingrene av fatet (14)
(Fingrene av fatet) Norsk underholdning. Hver dag møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder gjennom prosessen. Etter en halv time skal maten være ferdig. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren. Det blir alt annet enn mild bris når Desta Marie Beeder og Isabella Martinsen konkurrerer om å lage den beste fiskesuppa. De må fungere som kokkene sine verktøy - kokkene får ikke ta på noe som helst. Smaker den nordnorske eller vestlandske fiskesuppa best?
18:00 Hotel Cæsar (52)
(Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Eva er fra seg av alle uhellene som rammer dem før bryllupet, og saken blir ikke bedre av at hun har mottatt feil brudekjole fra Milan. Ninni er urolig etter at hun så Haakenaasen på hotellet, og får mistanken sin bekreftet når hun snubler over informasjon om at Hotel Cæsar skal rives. Medvirkende:Anette Hoff, Kim-Daniel Sannes, Nikis Theophilakis, Julia Schacht, Tarjei Westby.
18:30 [nyh]Nyhetene
18:45 [nyh]Været
(Været)
18:50 [sport]Sportsnyhetene
19:00 Fingrene av fatet (15)
(Fingrene av fatet) Norsk underholdning. Hver dag møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder gjennom prosessen. Etter en halv time skal maten være ferdig. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren. Siv Jensen og Terje Schrøder spiser ofte mat sammen - da lager Siv maten, mens Terje dekker på. I dag må begge lage mat, og det i ett heseblesende tempo. Kokkene får ikke ta på noe, og stresser deltagerne i kampen for å lage den beste risottoen. Siv glemmer alt som heter smilekurs i kampens hete, mens Terje er mest opptatt av å kaste søppel på venninnen sin.
19:30 Hotel Cæsar (53)
(Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Bryllupsdagen har kommet, og alt går bra helt til Harshad får en telefon fra fogden om at hun har blitt syk og ikke kan vie dem likevel. Og når han får vite at selskapslokalet de har leid til bryllupsfesten har fått kloakkskader, virker det som om uhellene forfølger dem. Bør de gifte seg, eller blir Harshad og Eva overbevist om at alle uhellene er et hint om at de ikke hører sammen? Medvirkende:Anette Hoff, Kim-Daniel Sannes, Nikis Theophilakis, Julia Schacht, Tarjei Westby.
20:00 Fjellmat - med Rune, Margit og Moi (2)
(Fjellmat - med Rune, Margit og Moi) Norsk livsstilsprogram fra 2015. Rune Andersen, Margit Dale og Trond Moi drar på kulinarisk skattejakt i eventyrlige Setesdal. Det blir en reise med humor, tradisjon og mesterkokkelering i en frydefull blanding. De jakter, sanker og høster, og sammen med dem vi får oppleve hvordan eldgamle norske mattradisjoner gir ny inspirasjon. Fjellørret står menyen når Rune drar på fisketur, sammen med jakt- og fangstmannen Sondov Bjåen, i Breivatn. Vi får lære at fiskeskrøner oppstår av en grunn, det er nemlig ikke så lett å gjette vekten på fisken. Vi skal også følge trioen på en spektakulær reinsdyrjakt i den vidstrakte fjellheimen ved Hovden. Trond er fast bestemt på å lage reinsdyrtartar.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:20 [nyh]Været
(Været)
21:25 [sport]Sportsnyhetene
21:40 Farmen 2015 (32)
(Farmen 2015) Norsk realityserie. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. Deltakerne kjemper videre i finaleuken av Farmen, og for de tre som fortsatt ikke er klare for semifinalen, starter nå kampen for tilværelsen for alvor. De skal konkurrere mot hverandre om de to siste semifinalebillettene, og må yte sitt ytterste for å sikre seg muligheten til å vinne Farmen 2015. Programleder:Gaute Grøtta Grav.
22:40 Mordene i Sandhamn (1)
(Morden i Sandhamn) Svensk krimserie. Kriminaletterforsker Thomas Andreasson forsøker å løse mysteriene som dukker opp i Sandhamn. Sesongstart. Det er midtsommerhelg i Sandhamn og ungdommene samles til feiring. Men når en ung jente bli rmeldt savnet, og en ung gutt blir funnet drept dagen etter, blir kriminalinspektør Thomas Andreasson og hans kollega Mia Holmgren koblet inn i saken. Medvirkende:Jakob Cedergren, Alexandra Rapaport, Anki Lidén.
23:40 Edels jul (1)
(Edels jul) Norsk humorprogram. Den grovkorna forfatteren og talkshowdronninga Edel Hammersmark Gjervan tar oss med på juleforberedelser - på sin måte. Edel fyller adventstiden med stemningsfull julehygge med fokus på Jesus, som jo jula tross alt egentlig handler om. Hun gir seeren tips om hvordan man skal optimalisere alle aspekter ved jula, det være seg dorullnisselaging, testing av all juleølen, ribbemakeri på gamlemåten og julebaksten. Dette gjør hun først og fremst ved å vise hvordan hun selv feirer jul. Medvirkende:Edel Hammersmark Gjervan.
00:10 The Odd Couple (11)
(The Odd Couple) Amerikansk komiserie. Slasken Oscar og streitingen Felix er to tidligere skolekamerater som plutselig blir romkamerater etter at de begge blir skilt. Oscar blir besatt av tanken på å sammenligne seg selv med den tidligere baseball-spilleren Murph. Han finner nemlig ut at hans nyeste kvinnelige bekjentskap har en fortid med Murph. Emily på sin side, blir med på en nyinnspilling av historien til immigrantøyen Ellis island, for å kunne tilbringe mer tid sammen med Felix, men Felix er altfor opptatt med å gå inn i rollen sin til å legge merke til det. Medvirkende:Matthew Perry, Thomas Lennon, Lindsay Sloane, Yvette Nicole Brown.
00:40 Criminal Minds (13)
(Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. FBIs spesialteam får en sak der foreldrene til en jente drept, mens jenten selv blir kidnappet.
01:22 Criminal Minds (14)
(Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. Spesialteamet tar opp jakten på en seriemorder som balsamerer ofrene sine før de dør.
02:05 Elementary (18)
(Elementary) Amerikansk dramaserie. Sherlock Holmes har rømt fra avrusning i London til Manhattan, hvor han må bo sammen med den edruelige Dr. Watson. Det umake paret må jobbe sammen for å løse New York-politiets vanskeligste saker.
02:50 Blue Bloods (3)
Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. En av politiets informanter ender opp med å holde Erin som gissel i rettsalen, og Danny må forhandle med gisseltakeren. Frank må bestemme hva som skal bli Jamies straff for å ha brutt reglene.
03:35 Criminal Minds (13)
(Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, må man tenke som dem. FBIs spesialteam får en sak der foreldrene til en jente drept, mens jenten selv blir kidnappet.
Vis alt
TV3 06:00 Dr. Phil (2264)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Caries mor Diane var en gang en suksessfull butikkeier i Las Vegas, men siden hun spilte bort hele formuen sin har forholdet dem i mellom vært turbulent. Kan Dr. Phil få dem på talefot igjen? Programleder:Phil McGraw.
07:00 TV-shop
(TV Shop)
08:00 Alle elsker Raymond (5)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Serien er basert på standup-komikeren Ray Romanos virkelige liv. Nemos niese Angelina tar seg jobb som servitør hos Nemo's. Hun klarer å få Rays oppmerksomhet, men problemene oppstår da hun ringer hjem til ham. Det viser seg nemlig at Ray har glemt igjen lommeboken på Nemo's. Debra er ikke særlig fornøyd med situasjonen og bestemmer seg for å besøke Nemo's for å se hva alt oppstyret bunner i. Medvirkende:Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Peter Boyle, Brad Garrett, Madylin Sweeten.
08:30 Ellen DeGeneres Show (2)
(Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow fra 2015. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I trettende sesong av sitt talkshow, byr Emmy Award-vinner, komiker, bestselgende forfatter og tv-pioner Ellen DeGeneres på seg selv og sin unike humor. En rekke stjernespekkede intervjuer og musikalske innslag, samt møter med vanlige folk med usedvanlige historier, legger til rette for et morsomt og uforutsigbart alternativ i tv-underholdningen, der man kan få et nytt og friskt syn på verden. Ellen får besøk av en rekke spennende gjester i dagens episode. Programleder:Ellen DeGeneres.
09:20 Dr. Phil (2265)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. For tre år siden ble 17 år gamle Hope bortført og brukt som sexslave i tre uker av en person hun møtte på nett. Hun påvirkes fremdeles sterkt av hendelsen. Kan Dr. Phil hjelpe henne videre? Programleder:Phil McGraw.
10:15 Hot Listings Miami (2)
(Hot Listings Miami) Amerikansk realityserie. Vi følger Katrina Campins, eieren av et luksuriøst meglerfirma i Miami. Katrina og eksmannen Ben Moss leder teamet av eiendomsmeglere, deriblant søsteren Camille og nyansatte Sunita. Sammen selger de luksuriøse eiendommer i Miami. Moren Sophia er markedsføringsansvarlig, men ofte skaper hun mer stress enn noe annet. Ben kritiserer Katrina for å markedsføre firmaet på en seksuell måte, mens Tomi viser et hus til skuespilleren Vivica A.
11:10 Top Model USA (6)
(America's Next Top Model) Amerikansk realityserie. Modellene får en tøff hår-utfordring i en vindfull shoot. På grunn av en straff har en av dem kun fem sjanser. Gjesten Nick Cannon gir dem muligheten til å bli ansiktet i hans nye kampanje. Programleder:Tyra Banks.
12:05 Ellen DeGeneres Show (3)
(Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow fra 2015. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. I trettende sesong av sitt talkshow, byr Emmy Award-vinner, komiker, bestselgende forfatter og tv-pioner Ellen DeGeneres på seg selv og sin unike humor. En rekke stjernespekkede intervjuer og musikalske innslag, samt møter med vanlige folk med usedvanlige historier, legger til rette for et morsomt og uforutsigbart alternativ i tv-underholdningen, der man kan få et nytt og friskt syn på verden. Ellen får besøk av en rekke spennende gjester i dagens episode. Programleder:Ellen DeGeneres.
13:00 Real Housewives of Beverly Hills (12)
(The Real Housewives of Beverly Hills) Amerikansk realityserie fra 2013. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, entreprenører og en familie av barneskuespillere og vi får rikelige mengder av drama og glamour. Kim arrangerer en Luaufest for datteren. Brandi og Joyce prøver å ordne opp i problemene sine.
14:00 Masterchef USA (10)
(Masterchef USA) Amerikansk realityserie fra 2015. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef". Hobbykokkene må i dag presentere en risrett i løpet av 60 minutter, med ukjente ingredienser. Programleder:Gordon Ramsay.
15:00 Hot Listings Miami (3)
(Hot Listings Miami) Amerikansk realityserie. Vi følger Katrina Campins, eieren av et luksuriøst meglerfirma i Miami. Katrina og eksmannen Ben Moss leder teamet av eiendomsmeglere, deriblant søsteren Camille og nyansatte Sunita. Sammen selger de luksuriøse eiendommer i Miami. Moren Sophia er markedsføringsansvarlig, men ofte skaper hun mer stress enn noe annet. Fotballsesongen er igang igjen og holder alle på kontoret opptatt. Katrina prøver å bedre stemningen mellom seg selv og Kelly, og Ben konfronterer Tomi.
16:00 Svenske Hollywoodfruer (8)
(Svenske Hollywoodfruer) Svensk realityserie. Vi møter Lena Jolton, Suzanne Saperstein, Päivi Hacker, Maria Montazami og Anna Anka. Alle forlot Sverige og fant lykken, kjærligheten og rikdommen i Amerika. I dag lever de et luksusliv blant verdens rikeste og mest berømte mennesker i Hollywood. Men luksustilværelsen har også en bakside med baksnakkende venninner, utro menn, griske advokater, innpåslitne fotografer og skjønnhetshysteri. Lena Jolton må hjelpe en venninne som har en ektemann som har blitt slapp i sengen. Heldigvis vet Lena råd og viser venninnen hvordan hun lager en helt spesiell grøt som kan bote på problemet. Suzanne Saperstein er på date med kjæresten Chris. Han har laget middag med tre desserter, men bare to av de kan vises på TV. Päivi Hacker egner tiden sin til veldedighet. Denne gangen samler hun inn leker til vanskeligstilte barn, men det er først ikke så lett å få vennene til også å donere gamle leker. Maria Montazami deler ut en pris på en galla hvor hun selv er nominert til to priser. Nervøsiteten stiger, vil hun få noen pris? Etterpå tar Maria familien med på en hamburgerrestaurant så de kan få smake på hennes spesialhamburger.
17:00 How I Met Your Mother (23)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie fra 2010. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. Gjengen forteller Ted hva de egentlig synes om Zoey mens han prøver å ta en avgjørelse som kan påvirke fremtiden deres sammen. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neal Patrick Harris, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
17:30 Luksusfellen Sverige (7)
(Lyxfällan) Svensk livsstilprogram fra 2014. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? Ida (21) og Daniel (31) har blitt foreldre til tvillinger, men det blir problemer når paret ikke betaler regningene sine, tar opp SMS-lån og låner penger av foreldrene. Ida ser heller ikke poenget i å jobbe. Programleder:Patrick Grimlund, Magnus Hedberg.
18:30 Norges styggeste rom (11)
(Norges styggeste rom) Norsk oppussingsserie. En uhøytidlig kåring av de siste skanser i en nasjon som ble bitt av oppussingsbasillen for lenge siden. Programleder Jannecke Weeden, interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset setter seg i bobilen og reiser rundt omkring for å finne Norges styggeste rom. Hver uke besøker de et nytt borettslag, rekkehus eller byggefelt, og gir ikke bare ett, men fire rom hos fire forskjellige familier en real overhaling. Denne uken tar programleder Jannecke Weeden med seg interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset til et borettslag på Jessheim. I tillegg til å oppgradere den felles lekeplassen besøker de Kristin og Jørn Ove og deres tre barn. Halvor velger et industrielt uttrykk, og tenåringen Sivert får et stilig og rocka gutterom.
19:30 Masterchef USA (11)
(Masterchef USA) Amerikansk realityserie fra 2015. På leting etter de beste hobbykokkene har nasjonen blitt saumfart, og den heldige vinneren vil få kulinarisk stjernestatus, samt tittelen "Masterchef". Hobbykokkene drar til Ville Vesten i deres neste lagutfordring, og forbereder biffmåltid for 101 cowboyer og gårdseiere. Programleder:Gordon Ramsay.
20:30 Luksusfellen Sverige (9)
(Lyxfällan) Svensk livsstilsprogram. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I "Luksusfellen Sverige" forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? Niclas dykkerdrømmer har ført til at tobarnsfamiliens økonomi har gått ad undas. De bor nå i et midlertidig hjem og risikerer å bli arbeidsløse og havne på gaten. Kan Patrick og Magnus hjelpe?
21:30 Jul med Hellstrøm og venner (1)
(Jul med Hellstrøm og venner) Norsk underholdningsserie. Eyvind Hellstrøm inviterer kjente og kjære venner til en villa i Oslo for en aldri så liten førjulsaften. Med seg på kjøkkenet har han konditoren over alle konditorer, nemlig Pascal Dupuy. Deilig julemat skal lages i ekte Hellstrøm-stil, mens Pascal står for dessertene. Per Sundnes er husvert. Det blir hyggelige samtaler, sang og musikk når Eyvind Hellstrøm inviterer oss inn på julekjøkkenet. Asgeir Borgemoen og Helene Bøksle banker på døra. Hellstrøm serverer selleri- og gresskarsuppe som forrett og pinnekjøtt à la Hellstrøm. Pascal disker opp julekuler med riskrem, og Helene Bøksle avrunder med en julesang.
22:30 The Art of More (2)
(The Art of More) Amerikansk thrillerserie fra 2015. Art of More er en nyskapende amerikansk dramaserie som tar oss med inn i auksjonshusenes glamorøse, men ondskapsfulle virkelighet. En auksjon med rock'n'roll-suvenirer blir satt på spill når en Pete Townshend-gjenstand blir stjålet. To av Grahams tidligere medsammensvorne kommer til New York, og lokker ham tilbake til smuglingen. Medvirkende:Kate Bosworth, Dennis Quaid, Cary Elwes, Christian Cooke, Patrick Sabongui.
23:30 Sex og singelliv (39)
(Sex and the City) Amerikansk komiserie. Et direkte og komisk blikk på moderne singelliv og seksuelle forhold i storbyen New York. Mr. Big og Carrie havner i samme seng. Charlotte ser ut til å nå målet om å gifte seg, men forlovelsen skjer ikke på "riktig" måte. Steve fortsetter å bo hos Miranda selv om det er slutt, noe som blir vanskelig etter at han møter en annen. Samantha bestemmer seg for at ukens mann skal få smake sin egen medisin. Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth.
00:10 Luksusfellen Sverige (7)
(Lyxfällan) Svensk livsstilprogram fra 2014. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? Ida (21) og Daniel (31) har blitt foreldre til tvillinger, men det blir problemer når paret ikke betaler regningene sine, tar opp SMS-lån og låner penger av foreldrene. Ida ser heller ikke poenget i å jobbe. Programleder:Patrick Grimlund, Magnus Hedberg.
01:10 Svenske Hollywoodfruer (8)
(Svenske Hollywoodfruer) Svensk realityserie. Vi møter Lena Jolton, Suzanne Saperstein, Päivi Hacker, Maria Montazami og Anna Anka. Alle forlot Sverige og fant lykken, kjærligheten og rikdommen i Amerika. I dag lever de et luksusliv blant verdens rikeste og mest berømte mennesker i Hollywood. Men luksustilværelsen har også en bakside med baksnakkende venninner, utro menn, griske advokater, innpåslitne fotografer og skjønnhetshysteri. Lena Jolton må hjelpe en venninne som har en ektemann som har blitt slapp i sengen. Heldigvis vet Lena råd og viser venninnen hvordan hun lager en helt spesiell grøt som kan bote på problemet. Suzanne Saperstein er på date med kjæresten Chris. Han har laget middag med tre desserter, men bare to av de kan vises på TV. Päivi Hacker egner tiden sin til veldedighet. Denne gangen samler hun inn leker til vanskeligstilte barn, men det er først ikke så lett å få vennene til også å donere gamle leker. Maria Montazami deler ut en pris på en galla hvor hun selv er nominert til to priser. Nervøsiteten stiger, vil hun få noen pris? Etterpå tar Maria familien med på en hamburgerrestaurant så de kan få smake på hennes spesialhamburger.
02:00 NCIS (6)
(Navy NCIS) Amerikansk krimserie. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Del 1:2. En militærløytnant blir funnet død etter et brutalt overfall og teamet avhører offerets venn, marinekaptein Joe Wescott. Gibbs finner ut at marinekapteinen lider av posttraumatisk stresslidelse. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.
02:45 How I Met Your Mother (23)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie fra 2010. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Det hele begynte da Teds bestevenn, Marshall, fortalte Ted at han hadde planer om å fri til kjæresten sin. Nyhetene fikk Ted til å tenke på seg selv, og at han var langt fra på samme stadiet som kameraten. Tiden var i ferd med å renne ut for Ted om han skulle finne den store kjærligheten, så han bestemte seg for å steppe opp jakten på den eneste ene. Heldigvis for Ted hevder kameraten hans Barney at han har en sjekkemetode som ikke kan slå feil. Når Ted møter Robin er han overbevist om at det er kjærlighet ved første blikk, men skjebnen har andre planer. Gjengen forteller Ted hva de egentlig synes om Zoey mens han prøver å ta en avgjørelse som kan påvirke fremtiden deres sammen. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neal Patrick Harris, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
03:10 Will and Grace (176)
(Will & Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. På flyet til London havner Will og Grace på samme fly som hennes eksmann Leo. Etter å ha sparket Rosario har Karen ansatt en ny hushjelp som er slem mot Jack når han forsvarer sin ekskones posisjon. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.
03:30 Will and Grace (177)
(Will & Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Will er overlykkelig over å hjelpe Jack med å se etter en ny leilighet når han bestemmer seg for å flytte, men etter å ha blitt involvert i en episode mellom to homofile pingviner i dyrehagen, begynner han å lure på om flyttingen egentlig er en god idé. Karen og Grace opplever en funksjonsfeil på garderobene i Beverlys kones "minne-feiring". Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.
03:55 Playing House (2)
(Playing House) Amerikansk dramaserie fra 2013. Bestevenninnene Maggie Caruso og Emma Crawford har delt endeløse eventyr opp igjennom barndommen i Pinebrook, Connecticut. Nå står de foran sitt største eventyr og utfordring så langt, å oppdra et barn. Når Maggie oppdager at ektemannen er utro over internett, gir Emma opp karrieren sin i Kina og flytter hjem til Pinebrook for å hjelpe Maggie med babyen. Mens Maggie forbereder ankomsten til sin førstefødte, som alenemor, må Emma konfrontere en fortid hun i all hast la bak seg 13 år tidligere. Det inkluderer hennes første kjærlighet Mark, som nå har blitt politi, sin pripne mor, og en hjemby hun aldri følte seg konfortabel i. På tross av sine ulikheter komplementerer kvinnene hverandre på en måte kun bestevenninner kan, og sammen takler de utfordringer fra fortiden, nåtiden og fremtiden. Emma og Maggie takker ved et uhell ja til en brunch med Marks kone Tina, en irriterende ulykkesfugl de døpte "fugleben" på videregående. Mark advarer Maggie og Emma om å falle tilbake til sine gamle vaner, og oppførsel fra skoledagene, og de to lover å oppføre seg. Medvirkende:Lennon Parham, Jessica St. Clair.
05:05 NCIS (6)
(Navy NCIS) Amerikansk krimserie. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Del 1:2. En militærløytnant blir funnet død etter et brutalt overfall og teamet avhører offerets venn, marinekaptein Joe Wescott. Gibbs finner ut at marinekapteinen lider av posttraumatisk stresslidelse. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.
Vis alt
TVNorge 05:30 Money From Strangers (13)
(Money From Strangers, sesong 2) Amerikansk underholdning. Forbipasserende blir lurt til å utføre hysteriske skøyerstreker for å få sjansen til å vinne penger. Skjult kamera fanger det påfølgende kaoset mens programleder og komikere kommer med instruksjoner via en hemmelig mikrofon i øret. Premiepotten øker etter hvert som oppgavene blir mer og mer ekstreme. Klarer våre kandidater å utføre skøyerstrekene uten å avsløre seg eller bli tatt av politiet? (I'm Trash!)
06:00 What's New Scooby-Doo? (14)
(What's New Scooby-Doo?) Amerikansk animasjonsserie. Den eventyrlystne gjengen er alltid klare for actionfylte og hårreisende mysterier. (A Scooby-Doo Halloween) Den eventyrlystne gjengen er alltid klare for actionfylte og hårreisende mysterier.
06:20 Dyreflyplassen (1)
(Animal Airport, sesong 2) Britisk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.
06:45 Gøy på landet (35)
(Gøy på landet, år 1) Norsk realityserie. 20 single byjenter setter seg på "Gøy på landet"-bussen for å reise landet rundt for å finne kjærligheten blant norske ungkarer på bygda. (Gøy på landet, år 1) Byjentene får ulike oppdrag, og de skal konkurrere om hvem som utøver oppgavene raskest og best. De skal innom båtbygging, filetere fisk og peke ut innvoller, og til slutt tilberede kveldens middag. Konkurransen avsluttes med en samling hvor vinneren kåres og får tilbud om jobb i kommunen!
07:35 Christine (1)
(New Adventures of Old Christine, år 2) Amerikansk komiserie. (New Adventures of Old Christine, år 2) Det er første skoledag i fjerde klasse for Ritchie. Når Christine og de andre mødrene får se den nye, superkjekke læreren, bestemmer de seg for å innkalle til foreldre-lærer-møte med en gang.
08:00 Cougar Town (8)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. (This One's For Me) Jules oppdager en bag med merkelige gjenstander som Grayson har gjemt unna. Medvirkende:Christa Miller, Courteney Cox, Dan Byrd, Busy Philipps.
08:25 Mom (4)
(Mom) Amerikansk komiserie. Christy er alenemor til to, edru på den fjerde måneden, og forsøker å få livet sitt tilbake på rett kjøl. Hun settes imidlertid raskt på prøve da moren, også en tørrlagt alkoholiker, kommer inn i livet hennes igjen. (Loathing and Tube Socks) Christys tålmodighet blir satt på prøve av alle hun kjenner, mens Bonnie møter en gammel rival.
08:50 Christine (2)
(New Adventures of Old Christine, år 2) Amerikansk komiserie. (New Adventures of Old Christine, år 2) Christine innser at hun savner "nye" Christine, og engasjerer seg på Richards vegne for å bringe dem sammen igjen. Hennes anstrengelser resulterer i en uventet fordel for Matthews kjærlighetsliv.
09:15 Ullared (6)
(Ullared) Svensk dokumentarserie. Det svenske varehuset Gekås i Ullared har blitt synonymt med vanvittig shopping, kupp og folkefornøyelse. I et inferno av strømper, fryseposer og tannkrem hamstrer over fire millioner svensker hvert år ting man aldri trodde man hadde bruk for. Og de er ikke redd for køer. (Ullared, år 1) I Malmø er Kjell, Rose-Marie og døtrene hjemme igjen etter to ukers handling i Ullared. I fjor brukte de 50 000. Hvor mye ble det i år? Morgan griller og prater om matlaging og hvordan hans drømmejente skal være. Og Boris har invitert Gabriel Forss og hans gospelkor for å underholde gjestene som står i kø utenfor varehuset mens regnet øser ned.
10:05 Millionær søker kjæreste (7)
(Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens. (Trevor & Tricia)
11:00 Millionær søker kjæreste (8)
(Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger, basert på deres utseende og intelligens. (Douglas & Nicole)
11:55 The Big Bang Theory (24)
(The Big Bang Theory, år 6) Amerikansk komiserie. (The Bon Voyage Reaction) Sesongavslutning. Leonard får tilbud om å jobbe utenlands i sommermånedene, noe som overrasker både Penny og Sheldon. Raj bekymrer seg for at Lucie ikke vil like vennene hans, så han prøver å lede forholdet deres i en annen retning.
12:20 The Big Bang Theory (1)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (The Hofstadter Insufficiency) Penny og Sheldon føler savnet etter Leonard, men finner heldigvis trøst i hverandre. Leonard stortrives i Nordsjøen og savner ikke Penny i det hele tatt. Amy og Bernadette knytter bånd på biologikonferanse, mens Raj prøver å sjekke opp damer nå som han endelig er i stand til å snakke med dem. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.
12:50 The Big Bang Theory (2)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (The Deception Verification) Sheldon og Penny deler intime hemmeligheter mens Leonard er til sjøs. Når Leonard vender tilbake, blir Sheldons følelser knust. Samtidig blir Raj trøstet etter bruddet med ekskjæresten, og Wolowitz' forhold til moren fører til en uvanlig trussel mot hans mannlighet. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.
13:20 Sinnasnekker'n (7)
(Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. (Sinnasnekker'n, år 1) Fem år med oppussing har ført til en splittet familie i Svelvik. Ikke bare satte de i gang med et stort oppussingsprosjekt, de har også fått to barn midt oppi det hele. Far Kristian Hermann har tatt ansvar for all oppussingen, mens mor Heidi Hermann passer barna. Akkurat nå har de ikke noe forhold, de bare eksisterer sammen.
14:20 Ullared (1)
(Ullared, år 2) Svensk dokumentarserie. (Ullared, år 2) Vinteren er over, lavkonjunkturen har snudd og det store varehuset i Ullared har blitt enda større. Lageret bugner av fryseposer, tannkrem, strømper og tennvæske, og administrerende direktør Boris forsøker å dirigere personalet da alt skal flyttes om i det nybygde varehuset. Morgan og hans kollega og kamerat, Ola-Conny, hjelper til med flyttingen sammen med blant andre den syngende truckføreren Anders.
15:20 Cougar Town (9)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. (Two Men Talking) Jules forsøker å koble faren sin med Grayson. Medvirkende:Christa Miller, Courteney Cox, Dan Byrd, Busy Philipps.
15:50 Mom (5)
(Mom) Amerikansk komiserie. Christy er alenemor til to, edru på den fjerde måneden, og forsøker å få livet sitt tilbake på rett kjøl. Hun settes imidlertid raskt på prøve da moren, også en tørrlagt alkoholiker, kommer inn i livet hennes igjen. (Six Thousand Bootleg T-shirts and a Prada Handbag) Christy får en ny venn i Regina, en kvinne med store problemer. Samtidig prøver Bonnie for én gangs skyld å sette noen andres behov foran sine egne.
16:15 Friends (23)
(Friends) Amerikansk komiserie. (The One with Monica and Chandler's Wedding (1)) Monica og Chandler gjør sine siste bryllupsforberedelser, men under prøvemiddagen oppstår et stort problem: Chandler er savnet. Mens Ross leter etter ham, gjør Rachel og Phoebe alt de kan for å distrahere bruden. Samtidig spiller Joey mot en skuespiller som spytter ham i ansiktet (Gary Oldman).
16:45 Friends (24)
(Friends) Amerikansk komiserie. (The One with Monica and Chandler's Wedding (2)) Joey prøver å komme seg bort fra filmsettet for å forrette vielsen idet stjernen (Gary Oldman) dukker opp ravende full. Jentene kommer over en positiv graviditetstest som de antar er Monicas, men det viser seg at den faktisk tilhører Rachel.
17:15 Two and a Half Men (21)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake. (No Sniffing, No Wowing) Charlie setter Alans skilsmisseoppgjør i fare da han ligger med advokaten hans, Laura. Heather Locklear gjestespiller i denne episoden. Medvirkende:Charlie Sheen, Jon Cryer, Marin Hinkle, Angus T. Jones, Holland Taylor.
17:40 Two and a Half Men (22)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake. (My Doctor Has a Cow Puppet) Alan går stadig i søvne, og Charlie prøver å hjelpe ham med problemet. Jake begynner i samtaleterapi. Medvirkende:Charlie Sheen, Jon Cryer, Marin Hinkle, Angus T. Jones, Holland Taylor.
18:05 The Big Bang Theory (3)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (The Scavenger Vortex) Hele gjengen deltar i et rebusløp der gutta må samarbeide med kjæresten til en av de andre. Løpet får fram både det beste og det verste i dem. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.
18:35 The Big Bang Theory (4)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (The Raiders Minimization) Sheldon sverger hevn etter at Amy ødelegger en av hans favorittfilmer, «Indiana Jones: Jakten på den forsvunne skatten». Samtidig oppdager Leonard hvordan han kan få Penny til å gjøre alt han vil, og Raj og Stuart prøver seg på nettdating. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.
19:00 The Big Bang Theory (5)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (The Workplace Proximity) Sheldon må bestemme seg for hvor mye «Amy-tid» som er for mye når hun får seg jobb ved universitetet. Samtidig tilbringer Howard natten på sofaen til Raj etter en krangel med Bernadette. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.
19:30 America's Funniest Home Videos (2)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie fra 2015. Slipp latteren løs.
20:00 Asbjørns julekalender (1)
(Asbjørns julekalender) Norsk underholdningsserie fra 2015. Komiker Espen Eckbo har igjen fått i oppdrag å lage julekalender for TVNorge. Denne gang "outsourcer" han oppgaven til Norges kanskje største jule-entusiast, hans velkjente alter ego Asbjørn Brekke. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn Brekke døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. (Asbjørns julekalender, sesong 1) Første gjest ut er Tone Damli Aaberge.
20:15 Asbjørns julekalender (2)
(Asbjørns julekalender) Norsk underholdningsserie fra 2015. Komiker Espen Eckbo har igjen fått i oppdrag å lage julekalender for TVNorge. Denne gang "outsourcer" han oppgaven til Norges kanskje største jule-entusiast, hans velkjente alter ego Asbjørn Brekke. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn Brekke døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. Kveldens gjest er skiskytter Emil Hegle Svendsen.
20:30 Jul i Tangerudbakken (1)
(Jul i Tangerudbakken) Norsk underholdningsserie. Det sjarmerende borettslaget inviterer seerne med på juleforberedelser litt utenom det vanlige. (Jul i Tangerudbakken) Det er mer enn juleverksted og strømpefylling som står på programmet for Hege Anette, Olav, Hansine, Bjørn Terje, Cecilie og Hans. Hansine har lenge vært bruker av Kirkens Bymisjon, og nå vil hun og resten av gjengen være med på å vise at julen handler om mer enn fråtsing og gaver. Gjengen har selv tatt initiativ til å være med på Bymisjonens aktiviteter i førjulstiden under mottoet: "Gled en som gruer seg til jul". De lager en uforglemmelig julekonsert med alle sine favorittartister i Kulturkirken Jakob. Kaptein Sabeltann og Plumbo er selvsagte gjester, og med seg har de også Ingrid Olava, Anita Skorgan og Christel Alsos.
21:30 CSI: Cyber (8)
(CSI: Cyber) Amerikansk krimserie. (Corrupted Memory) Avery risikerer livet for å fakke FBI Cybers mest ettersøkte forbryter etter at han dreper en Interpol-agent. Medvirkende:Patricia Arquette, James Van Der Beek, Shad Moss.
22:30 Special Victims Unit (10)
(Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. (PRESUMED GUILTY) Høytiden blir avbrutt for Tutuola når hans tidligere svoger blir arrestert for å ha fornærmet en prest. Fin er overbevist om at han er uskyldig, på tross av hans kriminelle rulleblad, og ber etterforskerne finne beviser som renvasker ham. I prosessen avsløres en skjult kirkeskandale.
23:25 Asbjørns julekalender (1)
(Asbjørns julekalender) Norsk underholdningsserie fra 2015. Komiker Espen Eckbo har igjen fått i oppdrag å lage julekalender for TVNorge. Denne gang "outsourcer" han oppgaven til Norges kanskje største jule-entusiast, hans velkjente alter ego Asbjørn Brekke. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn Brekke døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. (Asbjørns julekalender, sesong 1) Første gjest ut er Tone Damli Aaberge.
23:45 Asbjørns julekalender (2)
(Asbjørns julekalender) Norsk underholdningsserie fra 2015. Komiker Espen Eckbo har igjen fått i oppdrag å lage julekalender for TVNorge. Denne gang "outsourcer" han oppgaven til Norges kanskje største jule-entusiast, hans velkjente alter ego Asbjørn Brekke. Kanalen har lovet ham 24 celebre overraskelsesgjester, så hver kveld fram mot jul åpner en forventningsfull Asbjørn Brekke døren til sitt lille juleverksted for en ny potensiell venn. (Asbjørns julekalender, sesong 1) Kveldens gjest er skiskytter Emil Hegle Svendsen.
00:00 CSI (13)
(CSI: Crime Scene Investigation) Amerikansk krimserie. Grissom og hans team fortsetter sitt arbeid for å fakke forbrytere som gjør Las Vegas' gater utrygge. Med det siste av høyteknologisk utstyr til rådighet sørger de for at det minste lille feiltrinn blir registrert, analysert og brukt som fellende bevis i saken. (CSI, år 8) Grissom og hans team fortsetter sitt arbeid for å fakke forbrytere som gjør Las Vegas' gater utrygge. Med det siste av høyteknologisk utstyr til rådighet sørger de for at det minste lille feiltrinn blir registert, analysert og brukt som fellende bevis i saken. Medvirkende:William L. Petersen, Marg Helgenberger, George Eads, Jorja Fox.
00:55 Castle (22)
(Castle) Amerikansk krimserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle hjelper politiet og den attraktive etterforskeren Kate Beckett med å løse drapsgåter. Kontrollfriken Kate har store vansker med å samarbeide med Castle - de har nemlig en svært ulik måte å jobbe på. (UNDEAD AGAIN) Castle og Beckett etterforsker mordet på en mann med spor av menneskebitt på kroppen, og et av vitnene insisterer på at en zombie er løs. Teamet følger sporene etter en levende død gjerningsmann inn i New Yorks underverden for å fange morderen - død, levende død eller levende. Medvirkende:Tamala Jones, Jon Huertas, Seamus Dever, Susan Sullivan, Ruben Santiago-Hudson, Molly C. Quinn, Stana Katic, Nathan Fillion.
01:55 Special Victims Unit (13)
(Law & Order: Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. (Special Victims Unit, år 10) Moren til en kidnappet ung jente leder etterforskerne til faren hennes, som nettopp er kommet ut av fengsel for voldtekt og kidnapping. De oppdager snart at bestefaren er en mestertyv og har mange fiender, men på grunn av alzheimers kan ikke bestefaren huske så mye fra fortiden. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay.
02:45 CSI: NY (17)
(CSI: NY) Amerikansk krimserie. (Today is Life) Politiet mistenkes for å ha drept en ubevæpnet mann. Mac og teamet rykker ut for å løse saken. Samtidig planlegger Mac framtiden med Christine. Medvirkende:Sela Ward, Eddie Cahill, Hill Harper, Carmine Giovinazzo.
03:30 CSI (14)
(CSI: Crime Scene Investigation) Amerikansk krimserie. Grissom og hans team fortsetter sitt arbeid for å fakke forbrytere som gjør Las Vegas' gater utrygge. Med det siste av høyteknologisk utstyr til rådighet sørger de for at det minste lille feiltrinn blir registrert, analysert og brukt som fellende bevis i saken. (CSI, år 8) Grissom og hans team fortsetter arbeidet for å fakke forbrytere som gjør Las Vegas' gater utrygge. Med det siste av høyteknologisk utstyr til rådighet sørger de for at det minste lille feiltrinn blir registrert, analysert og brukt som fellende bevis i saken. Medvirkende:William L. Petersen, Marg Helgenberger, George Eads, Jorja Fox.
Vis alt
NRK 2 07:35 Naturen på vippepunktet (6)
(The Tipping Points) Britisk dokumentarserie. Ganges fører friskt vann fra kilder i Himalaya og over Indias sletter. Men drikkevannet til over en milliard mennesker er truet. Hva holder på å skje? En ekspedisjon er i området for å undersøke forholdene.
08:30 Derrick (10)
(Das dunkle Licht) Tysk krimserie. Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og hans assistent, Harry Klein, bruker kløkt og sunn fornuft til å løse kompliserte mordgåter.
09:30 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
09:45 [nyh]Distriktsnyheter Østlandssendingen
10:00 [nyh]Distriktsnyheter Østfold
10:10 [nyh]Distriktsnyheter Østnytt
10:25 [nyh]Distriktsnyheter Østafjells
10:35 [nyh]Distriktsnyheter Sørlandet
10:50 [nyh]Distriktsnyheter Rogaland
11:05 [nyh]Distriktsnyheter Vestlandsrevyen
11:15 [nyh]Distriktsnyheter Møre og Romsdal
11:30 [nyh]Distriktsnyheter Midtnytt
11:45 [nyh]Distriktsnyheter Nordland
12:00 [nyh]Distriktsnyheter Nordnytt
12:15 [nyh]Aktuelt
Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.
12:45 Urix
Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen, Gry Blekastad Almås.
13:05 Jeg ser deg
(Jeg ser deg) Norsk dokumentar. Rena er 17 år og blind. Hennes største ønske er ikke å kunne se, men å bli sett. Blinde møter hver dag utfordringer og fordommer fra mennesker som aldri har opplevd hvordan det er å leve uten syn. Vi får ta del i Renas reise for å finne seg selv og sin plass i samfunnet.
14:05 Landeplage (2)
Norsk dokumentarserie. Hva er det som gjør at en låt nekter å dø og blir stående på musikkhimmelen? Hvorfor tar stadig nye generasjoner til seg en låt som sin egen? Take on me (Take on me) "Take on me", fremført av a-ha, ble gitt ut i 1984 og solgte i tre hundre eksemplarer. Men året etter spilte de inn låta på nytt, og da solgte de rundt sju millioner singler på verdensbasis. Ravi ser på historien bak "Take on me", og hvorfor låta spilles den dag i dag. Programleder:Ravi.
14:35 Ville og vakre Kina (1)
(Wild China) Britisk dokumentarserie. Kina er en av de eldste sivilisasjonene i verden, fylt med historie og unikt mangfold. I århundrer har grensene vært stengt for verden utenfor, men endelig har Kina åpnet opp sitt rike. Et sammensatt land med en fantastisk natur, en sjelden og overraskende dyreverden og fargerike mennesker. Et sammensatt land med en fantastisk natur, en sjelden og overraskende dyreverden og fargerike mennesker. I denne episoden reiser vi til de fascinerende fjellene sør i Kina. I denne episoden reiser vi til de fascinerende fjellene sør i Kina.
15:25 Derrick (11)
(Zeuge Karuhn) Tysk krimserie. Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og hans assistent, Harry Klein, bruker kløkt og sunn fornuft til å løse kompliserte mordgåter.
16:20 Med hjartet på rette staden (16)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Legene Carol og Chris er uenige om hvilket råd en gravid tenåringsjente bør få, og pelsmotstanderen Sue Padgett kommer i vanskeligheter da kjæresten hennes starter en brann. Medvirkende:William Simons, Peter Benson, Sophie Ward, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Steven Blakeley, Gwen Taylor, Joe Mcfadden.
17:10 [sport]V-cup skiskyting
Direkte fra Östersund. Forts. på NRK1. 20 km menn (20 km menn)
17:45 [nyh]Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 Billedbrev (3)
Norsk dokumentar. Bitcoin - digitale penger - har i dag mer enn to millioner brukere verden over. Vi besøker en café i Berlin der både innehaver og gjester er overbevist om at Bitcoin er fremtiden. De nye pengene (De nye pengene) Bitcoin - digitale penger - har i dag mer enn to millioner brukere verden over. Vi besøker en café i Berlin der både innehaver og gjester er overbevist om at Bitcoin er fremtiden.
18:00 [nyh]Dagsnytt atten
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 [sport]V-cup skiskyting
20 km menn. Direkte fra Östersund. 20 km menn (20 km menn)
19:15 Slik er foreldre (5)
(Sådan er forældre) Dansk livsstilsserie. Kjærligheten har magre kår hos nybakte foreldre. Hvor ble det av tiden de skulle bruke til sex og de gode samtalene?
19:35 Der ingen skulle tru at nokon kunne bu (5)
(Der ingen skulle tru at nokon kunne bu) Norsk dokumentarserie. Noen av naboene gir Lisa Instefjord Gilje og Svein Eivind Gilje et år når de flytter fra blokka i Fitjar til den veiløse øya Sørfonn sammen med ettåringen Lars Eivind. Men det unge paret har drømt om et sted som Sørfonn hele livet. Robert Sørfonn liker at ensomhet ute på øya blir brutt, men lurer på hvordan dette skal gå.
20:15 [nyh]Aktuelt
Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.
20:45 Punx (2)
(Punx) Norsk dokumentarserie. Punx er en dokumentarserie om norsk punk, new wave, hardcore og postpunk fra 1977 og frem til i dag. Punx - en serie om norsk punk, new wave, hardcore og postpunk fra 1977 og frem til i dag. Norske tekster fornyes med punken og grunnlaget legges for "de fire store" Dumdum Boys, Raga Rockers, Jokke & Valentinerne og deLillos.
21:15 Historia bak eit bilde (6)
(En tavlas hemlighet) Svensk dokumentarserie. En nyskapende serie som ligger på grensen av det en kan få til i et TV-program. Opplev Lemkes maleri der den svenske kong Karl X og soldatene krysser isen på vei mot København.
21:30 Louis Theroux - De utilregnelige (1)
(Louis Theroux: By Reason of Insanity) Britisk dokumentar i to deler. Hvordan behandler vi mennesker som har begått til dels grusomme kriminelle handlinger mens de var alvorlig sinnslidende? Louis Theroux møter noen av dem i Ohio, USA. Han treffer også helsepersonellet som skal hjelpe dem å bli friske. Når er en pasient klar for å komme tilbake til samfunnet?
22:30 Urix
Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen, Gry Blekastad Almås.
22:50 En ny start
(En ny start) Norsk dokumentar. Høsten 2014 kom Anas (15) Mamdouh (11) og Maher (9) til Norge. Sammen med foreldrene la de ut på en farlig og dramatisk flukt over middelhavet. Vel fremme på asylmottaket i Hemsedal får vi være med når den syriske familien skal skape seg et nytt liv og en fremtid i Norge.
23:20 Etterforskarane (1)
(The Detectives) Britisk dokumentarserie. Seksuelle overgrep er blant de forbrytelsene som gir strengest straff, men det er få tilfelle som fører til dom. Hvordan tenker og arbeider etterforskerne som har disse sakene som sitt spesialområde? Vi følgjer etterforskinga av den kjende plateprataren Ray Teret, ein ven av Jimmy Savile. Teret er skulda for å ha forgripe seg på ei rekkje skolejenter på 60- og 70-talet. I så gamle saker har politiet ingen åstad, ingen DNA-prov og ingen opptak frå overvakingskamera til å hjelpe seg. Manhunt (Jakta) Vi får følge etterforskningen av den kjente plateprateren Ray Teret, en venn av Jimmy Savile. Teret er beskyldt for å ha forgrepet seg på en rekke skolejenter på 60- og 70-tallet. I så gamle saker har politiet intet åsted, ingen DNA-bevis og ingen opptak fra overvåkningskameraer til å hjelpe seg.
00:20 Orkanen (2)
(Superstorm) Britsk dramadokumentar fra 2007. Kan vi mennesker manipulere været slik at orkaner får uante krefter? Etter at orkanen Katrina hadde rast over New Orleans, begynte en gruppe vitenskapsmenn å se etter muligheter for å temme en orkan. De oppdaget at små feil kunne utløse kjempekrefter i atmosfæren. Dette ga bakgrunn for å lage et spennende senario om hvor galt det kan gå når menneskene vil kontrollere været.
01:10 Frigjøringen av Europa (1)
(Surrender) Fransk dokumentar. En skildring av den siste tiden før Europas frigjøring 8. mai 1945, dagen da Nazi-Tyskland overgir seg til de allierte. Filmen er basert på unike arkivbilder og vitnesbyrd fra soldater, sykepleiere og sivile fra krigens begge sider.
01:55 Korrespondentane (4)
Svensk utenriksmagasin.
02:25 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
02:40 [nyh]Distriktsnyheter Østlandssendingen
02:55 [nyh]Distriktsnyheter Østfold
03:05 [nyh]Distriktsnyheter Østnytt
03:20 [nyh]Distriktsnyheter Østafjells
03:30 [nyh]Distriktsnyheter Sørlandet
03:45 [nyh]Distriktsnyheter Rogaland
04:00 [nyh]Distriktsnyheter Vestlandsrevyen
04:10 [nyh]Distriktsnyheter Møre og Romsdal
04:25 [nyh]Distriktsnyheter Midtnytt
04:40 [nyh]Distriktsnyheter Nordland
Vis alt
NRK 3 19:30 Julekongen (2)
(Julekongen) Norsk dramaserie. Kevin vil finne ut mer om den mystiske hansken han fant i hulen sin i skogen, men Peder gjør det vanskelig for ham. Det Kevin ikke vet er at hansken skal ta han med til en verden han aldri før har sett. Medvirkende:Jon Skolmen, Gisken Armand, Kyrre Hellum, Henrik Horge, Paul-Ottar Haga, Robert Stoltenberg, Herborg Kråkevik, Vetle Qvenild Werring, Emma Rebecca Storvik, Oscar Reistad Fosse, Stella Stenman Hagen.
19:55 P3Morgen
Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.
20:25 Tara og Vegard
(Tara og Vegard) Norsk realityserie. Tara har 100.000 følgere på sosiale medier - men i det virkelige liv er hun helt ubrukelig. Vegard hjelper henne til å gjøre noe med det.
20:35 Ein idiot på tur (1)
(An Idiot Abroad) Britisk reiseserie. Karl Pilkington følger i sporene til Marco Polo langs Silkeveien. Dette er reisen som skal gi Karl minner for livet. Venice to Macedonia Karl og reisefølget starter i Venezia, der de deltar i karnevalet. Ricky Gervais har lagt opp reiseruten, og neste stopp er Makedonia.
21:20 Standup: Live fra Apollo (4)
(Live at the Apollo) Britisk underholdning. Fra det legendariske Hammersmith Apollo-teateret i London. Live fra Apollo (Live fra Apollo) Sara Pascoe og Nathan Caton er gjester hos komikeren Jon Richardson.
22:05 Natta, Norge (4)
(Natta, Norge) Norsk dokumentarserie. Thomas Seltzer reiser Norge rundt for å møte mennesker som har både solskinnshistorier og måneskinnshistorier å fortelle.
22:35 Magikaren Troy (5)
Britisk underholdning. Troy ser kanskje ut som en helt vanlig 24 år gammel London-gutt. Men la deg ikke lure: Han er en av de beste illusjonistene i Storbritannia. Han brukar hverdagslige ting og situasjoner til å forbløffe og forvirre tilfeldige mennesker, som ikke alltid vet at de blir filmet. Troy tar oss med på noen av favorittgjøremålene sine i London. Han forvandler en prøvedokke til et menneske og tar vindusshopping et steg videre. Han underholder pubgjester og skremmer tilfeldig forbipasserende på en kirkegård.
23:20 Top Gear (1)
Britisk motorserie. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May legger ut på en stor reise i tre små biler med små motorer. De skal krysse fjell og daler i Ukraina med sine klassiske 80-talls modeller med ganske små motorer. Kjendisgjester og biltester er som før faste poster.
00:15 P3Morgen
Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.
00:45 Fulford-dynastiet (4)
(Life is Toff) Britisk dokumentarserie. Vi følger den eksentriske og frittalende aristokraten Francis Fulford og den like usedvanlige familien hans gjennom et helt år. De bor på et 800 år gammelt gods i England. Francis blir bedt om å åpne landsbyfesten. Familien ser det som en anledning til å bedre forholdet sitt til lokalsamfunnet. Men alt går ikke helt etter planen. Vi følger den eksentriske og frittalande aristokraten Francis Fulford og den like usedvanlige familien hans gjennom et helt år.
01:15 Det siste kongeriket (6)
(The Last Kingdom) Britisk dramaserie fra 2015. I denne serien kjemper historiske og fiktive helter side om side og mot hverandre i en saga om politikk, religion, mot, kjærlighet og identitetssøken. Uhtred tar med seg en gjeng til Cornwall, på jakt etter rikdom og uavhengighet. De ender opp som leiesoldater for en kornisk konge, og Uhtred vekker interesse hos en vakker, hedensk dronning. Medvirkende:Nicholas Rowe, Alexander Dreymon, Emily Cox.
02:15 Chicago Fire (19)
(Chicago Fire) Amerikansk dramaserie. Et mislykket forsøk på å redde folk fra en brennende boligblokk setter en støkk i brannmannskapene. Medvirkende:Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymond.
02:55 Top Gear (8)
(Top Gear: Top 41) Britisk bilserie. Richard Hammond har valgt ut de 41 beste innslagene fra Top Gear-seriene. Richard Hammond er kommet til de ti beste innslagene fra Top Gear seriene.
Vis alt
FEM 05:15 Judge Judy (29)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie fra 2015. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
06:10 Judge Judy (29)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie fra 2015. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten. (Episode 4548) Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
06:35 Fødeavdelingen: Tiden etterpå (1)
(One Born Every Minute UK: Where are They Now?) Britisk dokumentarserie. «Fødeavdelingen» har vært med på mer enn hundre barnefødsler og formidlet følelsene rundt det å bringe et nytt liv til verden. Men hvordan har det gått med familiene etter at de kom hjem fra sykehuset? Kjærligheten til den lille vokser i takt med babyen, men ingen ting kunne ha forberedt dem på søvnløse netter, uendelige bleieskift og mangel på sex. (PILOT) «Fødeavdelingen» har vært med på mer enn hundre barnefødsler og formidlet følelsene rundt det å bringe et nytt liv til verden. Men hvordan har det gått med familiene etter at de kom hjem fra sykehuset? Kjærligheten til den lille vokser i takt med babyen, men ingen ting kunne ha forberedt dem på søvnløse netter, uendelige bleieskift og mangel på sex.
07:35 24 timer på legevakten (12)
(24 Hours in A&E) Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia.
08:30 Hundehviskeren (26)
(Dog Whisperer) Amerikansk dokumentarserie. Den kjente hundeeksperten Cesar Millan hjelper deg å se verden gjennom din hunds øyne så du endelig kan få en slutt på uønsket oppførsel. (Dog Whisperer, år 4)
09:25 Fødeavdelingen: Tiden etterpå (2)
(One Born Every Minute UK: Where are They Now?) Britisk dokumentarserie. «Fødeavdelingen» har vært med på mer enn hundre barnefødsler og formidlet følelsene rundt det å bringe et nytt liv til verden. Men hvordan har det gått med familiene etter at de kom hjem fra sykehuset? Kjærligheten til den lille vokser i takt med babyen, men ingen ting kunne ha forberedt dem på søvnløse netter, uendelige bleieskift og mangel på sex. (EPISODE 1) Etter to år med mislykkede forsøk, ble Caroline og Chris endelig gravide - med trillinger! I dag får vi bli med på hårklipp som ender i tårer. Ikke fra guttene, men fra mor. Hvordan går det med Kate og Nicks sønn som fikk fysiske handikapp etter at han ble smittet av hjernehinnebetennelse bare to uker gammel? Og hvordan takler det lesbiske paret Becky og Annie alle spørsmålene som kommer fra de to jentene de har med samme sæddonor?
10:25 Judge Judy (30)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie fra 2015. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
10:55 24 timer på legevakten (13)
(24 Hours in A&E) Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia.
11:50 One Tree Hill (7)
(One Tree Hill, år 9) Amerikansk dramaserie. (LAST KNOWN SURROUNDINGS) Haley søker hjelp fra Lucas, mens Nathan forsøker å rømme. Brooke befinner seg ansikt til ansikt med Xavier. Julian avdekker bevis som hjelper Dan i letingen etter Nathan.
12:40 Gilmore Girls (8)
(Gilmore Girls) Amerikansk dramaserie. Møt den viljesterke alenemoren Lorelai og hennes like bestemte tenåringsdatter Rory. Med kun 16 års aldersforskjell har mor og datter et spesielt tett og nært forhold; de er som bestevenninner som forteller hverandre alt. Med Lorelairs anstrengte forhold til overklasseforeldrene, Rorys skoletilværelse og begges romantiske komplikasjoner, er det duket for rikelig med drama i småbyen Stars Hallow i Connecticut. (Gilmore Girls, år 4)
13:35 Gossip Girl (13)
(Gossip Girl) Amerikansk komiserie. New Yorks unge elite har alle det til felles at de leser bloggen til Gossip Girl, som vet alt om alle det er verdt å vite noe om. I sentrum står Serena og Blair. Deres trofaste hoff består av unge, vakre, rike og trendy mennesker som lever og ånder for sladder, sex, skandaler, mote, shopping og festing i Manhattans indre sirkler. (O Brother, Where Bart Thou?) En plutselig og tragisk hendelse setter spor.
14:25 Ugly Betty (3)
(Ugly Betty) Amerikansk komiserie. (Ugly Betty, år 3) På Mode blir samtlige lamslått av en ulykke. Senere forsøker Betty å finne ut hva som virkelig skjedde, når en kriminaletterforsker ankommer i samme hensikt. Samtidig får Ignacio sjokk når han hører sannheten om Hilda og trener Diaz.
15:25 One Tree Hill (8)
(One Tree Hill, år 9) Amerikansk dramaserie. (A RUSH OF BLOOD TO THE HEAD) Haley mottar nyheter om en mulig tragedie. Dans leting etter Nathan leder ham tilbake til hans mørke fortid. Clay har et gjennombrudd i behandlingen, og Brooke og Julian tar seg av Xavier.
16:20 Sofias engler (5)
(Sofias änglar) Svensk livsstilserie. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. (Sofias änglar, sesong 2) 20 år gamle Nathalies foreldre adopterte henne fra Vietnam. Foreldrene ble skilt og hun vokste opp med sin mor som fikk kreft. Dagen etter at Nathalie var ferdig med videregående døde moren. Nå bor Nathalie alene i leiligheten, men den er veldig nedslitt.
17:20 Kakekrigen (11)
(Kakekrigen) Norsk underholdningsserie. I dag er alle elektriske hjelpemidler fjernet, og deltakerne må klare seg med håndkraft når de baker. Å piske eggedosis eller marengs blir derfor litt av en treningsøkt. Den som taper i dag må forlate konkurransen. Programleder:Fridtjof Nilsen.
18:25 Sinnasnekker'n Sverige (2)
(Arga snickaren) Svensk realityserie. (602) Anders besøker Linda og Dennis som bor med fire barn i et tidligere sommerhus i Tungelsta. Linda flyttet på landet for å kunne ha hester, men måtte selge dem for å få råd til å bygge ut. Dennis sover i boden med tre av barna, mens Linda sover på sofaen med minstemann. Paret har ikke delt soverom på tre år, de har ingen dusj og ingen steder å vaske klærne.
19:25 Friends (21)
(Friends) Amerikansk komiserie. (The One with the Vows) Å skrive bryllupsløfter blir en utfordrende oppgave for Monica og Chandler. De andre vennene bekymrer seg over forandringene som ligger foran dem idet de ser tilbake på parets forhold.
19:55 Friends (22)
(Friends) Amerikansk komiserie. (The One with Chandler's Dad) Monica arrangerer et møte mellom Chandler og faren hans i håp om at de kan komme til en forsoning før bryllupet. Rachel og en motvillig Ross låner nøkkelen til Monicas Porsche.
20:30 Millionær søker kjæreste (7)
(The Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie fra 2015. (Chris Manzo and Max Hodges) Caroline Manzo fra «The Real Housewives of New Jersey» hjelper Patti med å finne en date til hennes yngste sønn, Chris. Er han fortsatt for mye mammagutt til å finne kjærligheten? Surferen Max Hodges har de siste årene jobbet «on air» for TMZ, men ønsker nå å slå seg til ro.
21:30 How to Get Away with Murder (5)
(How to Get Away with Murder) Amerikansk dramaserie fra 2015. (Meet Bonnie) Asher oppdager at ikke alt er som det ser ut når man jobber for Annalise. Samtidig må Frank ta seg av problemer på hjemmefronten, mens Wes har et farlig sammenstøt i jakten på svar om Rebeccas forsvinning. Medvirkende:Viola Davis, Billy Brown, Alfred Enoch.
22:30 Sofias engler (6)
(Sofias änglar) Svensk livsstilserie. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. (Sofias änglar, sesong 2) Stefan mistet sin kone Anneli i kreft. Han stod alene igjen med tre døtre og et hjem å ta vare på. Huset er slitt, kjøkkenet er lite og upraktisk, gangen er for trang og spiseplassen og stua er i dårlig stand.
23:30 Party i Magaluf (5)
(The Resort, sesong 3) Britisk realityserie. (EPISODE 5) De tre Brighton-jentene Dani, Jasmine og Maddie sjekker inn, og Maddie er tydelig på hva hun vil ha ut av ferien og starter flørtingen umiddelbart. Snart kommer også Tom, Harry og Mike, og Mike avslører snart at han aldri har kysset en jente.
00:35 Big Brother (45)
(Big Brother) Svensk realityserie fra 2015. Et ti uker langt maktspill pågår i Big Brother-huset. Hver uke utpekes en Maktspiller som får muligheten til å styre spillet. Den som spiller smartest stikker av med premien på 500.000 svenske kroner. Programleder:Adam Alsing.
01:40 Medium (10)
(Medium, år 4) Amerikansk Dramaserie (Wicked Game (2)) Allison Dubois arbeider som konsulent hos statsadvokaten i Phoenix, Arizona. Som travle forstadsfruer flest sjonglerer hun mellom familieliv og en hektisk jobb, men med Allison er det én vesentlig forskjell: Hun har synske evner og bistår i løsningen av de mest brutale og grusomme kriminalsaker. Medvirkende:Miguel Sandoval, Jake Weber, Patricia Arquette.
02:35 The Closer (3)
(The Closer, år 6) Amerikansk actionserie. (The Closer, år 6) Mens politiet etterforsker et mistenkelig selvmord, kommer de over en stygg barnefordelingssak mellom en døende mann og hans narkotikaavhengige eks-kone. Samtidig søker Pope på stillingen som politisjef, men Brenda kan ha et ord med i laget om hvorvidt han får jobben eller ikke.
03:30 The Closer (4)
(The Closer, år 6) Amerikansk actionserie. (The Closer, år 6) Provenza befinner seg igjen i en, profesjonelt sett, pinlig situasjon da han oppdager en død kropp i borettslaget hos en flyvertinne han plukket opp mens han utleverte en fange.
Vis alt
Viasat 4 05:30 The Office (8)
(The Office) Amerikansk komiserie. Vi møter gjengen som jobber på Dunder Mifflin. Som flue på veggen får vi ta del i alt det morsomme og merkelige som foregår på et kontor mellom ni og fem. Michael skal på forretningsreise til Canada og tar med seg Oscar og Andy. Jim gleder seg til Pam er ferdig på kunstskolen. Medvirkende:Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski. Regi:Paul Feig, Ken Whittingham, Ken Kwapis.
06:00 The A-Team (10)
(The A-Team) Amerikansk actionserie. Fire Vietnam-veteraner er på rømmen fra militæret etter å ha rømt fra høyrisikofengselet de satt fengslet i, etter å ha blitt uskyldig dømt for en forbrytelse de ikke hadde begått. På rømmen i Los Angeles livnærer de seg som leiesoldater. Hvis du har et problem som ingen andre kan hjelpe deg med så kan du leie The A-team...om du kan finne dem. The A-team flytter en rockestjerne som er truet med kidnapping, inn i et rolig nabolag som ikke forblir rolig lenge.
06:50 The A-Team (11)
(The A-Team) Amerikansk actionserie. Fire Vietnam-veteraner er på rømmen fra militæret etter å ha rømt fra høyrisikofengselet de satt fengslet i, etter å ha blitt uskyldig dømt for en forbrytelse de ikke hadde begått. På rømmen i Los Angeles livnærer de seg som leiesoldater. Hvis du har et problem som ingen andre kan hjelpe deg med så kan du leie The A-team...om du kan finne dem. Murdock må stoppe en morder før han slår til igjen. Den eneste måten han kan komme nære morderen er ved å gå undercover som agent Logan Ross.
07:35 Cheers (22)
(Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. Diane maser seg til et møte med en engelsk ekteskapsrådgiver før bryllupet, men etterpå nekter hun å følge rådene hans. Medvirkende:Nicholas Colasanto, Kelsey Grammer, Kirstie Alley, Ted Danson.
08:00 TV-shop
(TV Shop)
09:00 Bundy (133)
(Married with Children) Amerikansk komiserie. Peggy synes hun og Al bør snakke mer sammen for å gjøre livene deres mer spennende. Medvirkende:Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Ed O'Neill, Amanda Bearse.
09:30 Bundy (134)
(Married with Children) Amerikansk komiserie. Peggy oppdager at nevøen Seven ikke aner når bursdagen hans er, så familien bestemmer seg for å feire den - på Als bursdag! Medvirkende:Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Ed O'Neill, Amanda Bearse.
10:00 Anger Management (14)
(Anger Management) Amerikansk komiserie fra 2014. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Charlie setter sitt eget liv på spill når han bestemmer seg for å ligge med en sprø adrenalinsjunkie. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.
10:30 Seinfeld (93)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Seinfeld er baseret på daglige hverdagshændelser som både Seinfeld selv og resten af skuespillerne har været ude for. Samtidig krydres handlingen med en række skøre indfald. George blir overtalt til å kjøpe en cabriolet som visstnok skal ha tilhørt Jon Voight. Kramer forsøker å redde en liten skomakerbutikk, noe som får ringvirkninger også for Jerry. Elaine vinner billetter for Mr. Pitt, men han er også ønsket som deltager i Macys parade på Thanksgiving. Jon Voight gjestespiller som seg selv. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
11:00 Seinfeld (94)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Seinfeld er baseret på daglige hverdagshændelser som både Seinfeld selv og resten af skuespillerne har været ude for. Samtidig krydres handlingen med en række skøre indfald. Kramer kvitter seg med kjøleskapet sitt og bestemmer seg for å bare spise fersk mat. George ber en servitør ut på stevnemøte, men klarer å si akkurat feil ting. Elaine går ut med en engelskmann. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
11:30 The Goldbergs (17)
(The Goldbergs) Amerikansk dramakomiserie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Erica inspireres til å sette utdanningen på vent til fordel for en sangkarriere, men Beverly er bekymret for at hun vil bli skuffet. Adam og Barry havner på krigsstien etter en aprilsnarr-spøk. Medvirkende:Wendi Mclendon-Covey, Sean Giambrone, Hayley Orrantia, Jeff Garlin.
12:00 Simpsons (21)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Bart og Lisas skole feirer middelalderfestival, og Lisa blir valgt som dronning. Bart serverer en levende rottepai til dronningen, med resultat at han blir utvist fra skolen. Marge sender Bart til en streng katolsk skole i håp om at han roer seg ned litt, men hun blir bekymret når Bart begynner å tenke på å konvertere. Homer blir også fristet av katolisismen, og Marge blir bekymret for at familien vil havne i forskjellige himmelriker.
12:30 Simpsons (1)
(The Simpsons) Amerikansk komiserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Pappa Homer har dårlige manerer, arbeider i et kjernekraftverk og er ganske dum, men han elsker sin familie over alt på jord. Sønnen Bart er konstant på jakt etter nye apestreker, mens datteren Lisa er den intelligente. Baby Maggie kommuniserer med omverdenen gjennom smokken, og mamma Marge forsøker å holde orden på dem alle. Homer blir venn med sikkerhetsvakten på atomkraftverket og finner ut at han er en tidligere CIA-agent som sliter med voldelige episoder.
13:00 Kongen av Queens (110)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Deacon vil gi barna sine en ordentlig familiefeiring på høsttakkefesten, men han kan ikke organisere alt alene. Doug foreslår at Deacon kan ”låne” Carrie for kvelden, noe hun er lite fornøyd med. Hun blir likevel overtalt, og Deacon ser frem til en hyggelig familiefeiring - helt til han smaker Carries mat. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
13:30 Kongen av Queens (111)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug er på jakt etter en “Mentalo-figur”, et leketøy han hadde som liten. Han prøver alle muligheter for å få tak i dukken, men blir stoppet av Carrie når han prøver å kjøpe den på en internett-auksjon. Kan Doug likevel få tak i sin barndoms favoritt-figur? Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
14:00 How I met Your Mother (14)
(How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney prøver å få til en perfekt uke og ligge med en ny jente for hver dag i uka. Og resten av gjengen heier ham fram for å slippe å tenke på sine egne problemer. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel.
14:30 How I met Your Mother (15)
(How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Lily og Marshalll glemmer å skaffe Ted en date til valentinerdagen, og bruker en av Barneys tidligere jenter for å se om de kan passe sammen. Robin blir invitert hjem til kollegaen sin på fest. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel.
15:00 Simpsons (11)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Barts T-skjorte skaper så mye ståhei på skolen at rektor Skinner innfører bruk av skoleuniformer.
15:30 Simpsons (12)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Homer er sjalu på all oppmerksomhet som blir hans nye naboer, George og Barbara Bush, til del. Dette fører til en eksplosjon når den tidligere presidenten gir Bart juling.
16:00 Simpsons (13)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Familien Simpson får mulighet til å komme inn i de finere kretser etter at Marge får en invitasjon til Springfield Country Club.
16:30 Simpsons (14)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Når Bart ved en feiltagelse avslører klovnen Krusty overfor skattemyndighetene, finner Krusty ut at det er på tide å forsvinne.
17:00 Kongen av Queens (112)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie tror Doug trenger profesjonell hjelp for å kontrollere overspisingen sin, og overtaler ham til å gå til en terapeut. Arthur sliter med sine egne problemer når han er redd han har blitt avhengig av nesespray. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:30 Kongen av Queens (113)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug blir besatt av sin egen Super Bowl-fest når han finner ut at mange av kollegaene hans skal på en lignende fest arrangert av en ny medarbeider. Mens Doug konsentrerer seg om å vinne tilbake så mange gjester som mulig, klager Carrie over at Doug ikke tenker nok på henne. Det blir problemer når Doug prøver å arrangere den ultimate Super Bowl-festen og samtidig bevise for Carrie at han er en oppmerksom ektemann. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
18:00 How I met Your Mother (16)
(How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Gjengen prøver å overbevise Ted om at Tiffany bare leker med ham, og tenker tilbake på lignende situasjoner de har opplevd selv. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel.
18:30 How I met Your Mother (17)
(How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Robin søker råd hos en selvhjelpsguru for å lære seg å takle sinnet hun føler overfor Barney på grunn av oppførselen hans da de slo opp. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel.
19:00 Storage Hunters (10)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie fra 2013. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. Kjøperne satser store penger for å vinne bortgjemte skatter i dagens actionfylte episode.
19:30 Storage Hunters (11)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie fra 2013. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. En auksjon holdes i California og Jesse og David håper de kan ta med seg et skap som inneholder verdifull vin hjem.
20:00 Simpsons (2)
(The Simpsons) Amerikansk komiserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Pappa Homer har dårlige manerer, arbeider i et kjernekraftverk og er ganske dum, men han elsker sin familie over alt på jord. Sønnen Bart er konstant på jakt etter nye apestreker, mens datteren Lisa er den intelligente. Baby Maggie kommuniserer med omverdenen gjennom smokken, og mamma Marge forsøker å holde orden på dem alle. Chalmers får sparken etter å ha brukt ukonvensjonelle metoder til å lære Bart og vennene hans om Teddy Roosevelt, så guttene tar over skolen mens han er borte.
20:30 Simpsons (3)
(The Simpsons) Amerikansk komiserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Pappa Homer har dårlige manerer, arbeider i et kjernekraftverk og er ganske dum, men han elsker sin familie over alt på jord. Sønnen Bart er konstant på jakt etter nye apestreker, mens datteren Lisa er den intelligente. Baby Maggie kommuniserer med omverdenen gjennom smokken, og mamma Marge forsøker å holde orden på dem alle. Tiden har kommet for en ny Halloween-episode fylt med grusomme fortellinger fra Springfield.
21:00 Almost Genius (5)
(Almost Genius) Kanadisk humorprogram fra 2015. Morsomme videoklipp fra hele verden får nytt liv i regi av ulike humorister. Når folk satser høyt og synker lavt på nesten geniale måter, er vi der for å feire dem.
21:30 [film]A Good Day to Die Hard
(A Good Day to Die Hard) Amerikansk actionthriller fra 2013. Den arrete politimannen og problemløseren John McClane holder seg nå så langt unna trøbbel som han kan, men når sønnen Jack forsvinner under uklare omstendigheter i Russland, flyr John til Moskva for å finne ham. Det viser seg at Jack jobber som CIA-agent, og far og sønn McClane havner i en dødelig konflikt med en gjeng russiske banditter. Medvirkende:Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch. Regi:John Moore.
23:25 Family Guy (12)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Peter blir med Quagmire på jobb og ender opp med å få ham sparket som pilot. Quagmire får hjelp fra sitt idol, Hugh Hefner.
23:55 Family Guy (13)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Peter fikser et punktert dekk for Bill Clinton, og de to blir gode venner. Etter hvert blir Lois overbevist om at Bill har dårlig innflytelse på Peter. Men da hun konfronterer Bill, ender det det med at de to har sex. Peter prøver først å hevne seg på Lois ved å være utro han også, men klarer ikke å gjennomføre planen.
00:25 Cops Reloaded (82)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
00:55 Cops Reloaded (83)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
01:25 Seinfeld (93)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Seinfeld er baseret på daglige hverdagshændelser som både Seinfeld selv og resten af skuespillerne har været ude for. Samtidig krydres handlingen med en række skøre indfald. George blir overtalt til å kjøpe en cabriolet som visstnok skal ha tilhørt Jon Voight. Kramer forsøker å redde en liten skomakerbutikk, noe som får ringvirkninger også for Jerry. Elaine vinner billetter for Mr. Pitt, men han er også ønsket som deltager i Macys parade på Thanksgiving. Jon Voight gjestespiller som seg selv. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
01:55 Seinfeld (94)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Seinfeld er baseret på daglige hverdagshændelser som både Seinfeld selv og resten af skuespillerne har været ude for. Samtidig krydres handlingen med en række skøre indfald. Kramer kvitter seg med kjøleskapet sitt og bestemmer seg for å bare spise fersk mat. George ber en servitør ut på stevnemøte, men klarer å si akkurat feil ting. Elaine går ut med en engelskmann. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
02:30 Bundy (133)
(Married with Children) Amerikansk komiserie. Peggy synes hun og Al bør snakke mer sammen for å gjøre livene deres mer spennende. Medvirkende:Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Ed O'Neill, Amanda Bearse.
02:55 Bundy (134)
(Married with Children) Amerikansk komiserie. Peggy oppdager at nevøen Seven ikke aner når bursdagen hans er, så familien bestemmer seg for å feire den - på Als bursdag! Medvirkende:Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Ed O'Neill, Amanda Bearse.
03:20 American Dad (14)
(American Dad) Amerikansk tegnefilmserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss "Family Guy", står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Stan drar på konferanse men ender opp med å tale for en gruppe homofile republikanere.
03:45 Cops Reloaded (82)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
04:10 Cops Reloaded (83)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
04:30 Cheers (22)
(Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. Diane maser seg til et møte med en engelsk ekteskapsrådgiver før bryllupet, men etterpå nekter hun å følge rådene hans. Medvirkende:Nicholas Colasanto, Kelsey Grammer, Kirstie Alley, Ted Danson.
05:20 30 Rock (27)
(30 Rock) Amerikansk dramaserie. 30 Rock handler om Liz Lemon, en sukessfull manusforfatter som står bak komiserien 'The Girlie Show'. Når sjefen hennes dør får hun en ny sjef som krever at hun skriver inn en ny skuespiller i serien. Jack ligger med en dame han møtte på fest, men oppdager til sin store skrekk at hun sitter i kongressen for det demokratiske partiet. Liz mistenker hennes nabo fra Midtøsten for å være terrorist. Medvirkende:Tina Fey, Alec Baldwin, Tracy Morgan, Jane Krakowski. Regi:Gail Mancuso, Michael Engler, Don Scardino.
Vis alt
NRK Super 06:30 Poppeloppane
Britisk animasjonsserie. Bli med Storehu, Tuddelu, Pippeli og Pip på oppdagingsferd!
06:40 Nelly og Nora
Britisk animasjonsserie. Varme føtter. Moro og eventyr, uansett vær.
06:50 Bitte lille Benny
Fransk animasjonsserie. Første gang jeg danset en koreografi. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye, spennende, hverdagslige og ordinære ting for aller første gang.
07:00 Mamma Mø og Kråka
Mamma Mø og Kråka er en morsom animasjonsfilm for de minste om den uvanlige kua Mamma Mø.
07:10 Polo
Fransk animasjonsserie. Polo har en øy helt for seg selv og ingen plikter. Han er fri som fuglen og reiser hvor enn fantasien hans bestemmer.
07:20 Charlie og Lola
Britisk tegnefilmserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.
07:30 Barnas superjul
Telma liker å spionere på julegavene og finne ut hvor de er gjemt. Gaute superkatt besøker Gunnar bonde og har med gaver til dyra, og Henrik forteller hvordan man kan lage en fin gaveeske.
07:50 Brannmann Sam
Britisk dukkefilmserie. Nå skal du få bli kjent med brannmann Sam og vennene hans som bor i en liten by i England.
08:05 Sixten og Snilleblixten
Svensk serie. Sixtens bestevenn er sneglen Snilleblixten. Sammen finner de på mye rart.
08:10 Sauen Shaun
(Shaun the Sheep) Britisk animasjonsserie. Når bonden snur ryggen til sauen Shaun blir det kaos på gården.
08:20 Petter Kanin
Britisk animasjonsserie. Bli med snille og modige Petter Kanin med vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.
08:30 Olivia
Britisk animasjonsserie. Olivia bor sammen med mamma, pappa, brødrene Ian og William, hunden Perry og katten Edvin. Hun har mange venner og mye fantasi. Det skjer alltid noe spennende der Olivia er.
08:40 Her er eg!
Serie med portrett av unge på Vestlandet.
08:50 Teddy og Annie
Britisk tegnefilmserie. Teddy og Annie forsøker å finne veien hjem igjen, og underveis opplever de litt av hvert.
09:00 Kasper og Lisa
Britisk animasjonsserie. Bestevennene Kasper og Lisa er ofte litt uheldige, men som regel klarer de å ordne opp igjen.
09:15 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
09:30 Tellekorpset
Tellekorpset leker med tall og telling, mengder og størrelser. Dagens tall er 8.
09:40 Tords garasje
Norsk serie. Varmekamera. Tord undersøker små og store ting, og det er mye du får svar på hvis du blir med inn i garasjen hans. I dag tester Tord et kamera som kan se varmen fra kroppen din.
09:45 Katten med hatten
Amerikansk animasjonsserie. Katten tar Nick og Sally med på en rekke opplevelser rundt om i hele verden.
09:55 Trond med hammer'n
Trond og resten av gjengen har et nytt oppdrag å utføre.
10:10 Brev fra Felix
Britisk animasjonsserie. På vei hjem fra ferie mister Sofie lekekaninen sin, Felix. Hun savner ham veldig, men plutselig en dag får hun et brev i posten - det er fra Felix som reiser jorda rundt.
10:20 Tegneby
Norsk animasjonsserie laget av barnetegninger.
10:30 Hei Kembo
Britisk animasjon. Dyrkemerket. Kembo sår frø. Småtrollene vil også så noe, men hvem skal så hva?
10:35 Timmy-tid
Britisk animasjonsserie om det lille lammet Timmy som går i barnehage.
10:45 Tilly og vennene
Irsk animasjonsserie. Bli med Tilly og vennene mens de drar på eventyr i en helt spesiell verden.
11:00 Den lille røde traktoren
Britisk animasjonsserie. Den lille røde traktoren er kanskje ikke så stor og moderne, men han er alltid til å stole på for gårdbruker Stein og alle vennene hans.
11:10 Frosken og venene
Amerikansk animasjonsserie. Frosken og vennene hans finner alltid på hyggelige ting sammen.
11:15 Ugleskogen
Britisk tegnefilmserie. Bli med Ulrik og Loppa til Ugleskogen der alt kan skje.
11:25 Milly og Molly
Australsk animasjonsserie om eventyrene til bestevennene Milly og Molly.
11:40 Rakettgjengen
Amerikansk animasjonsserie.
11:50 Florries drager
Britisk animasjonsserie. Prinsesse Florrie bor i et magisk land med snille drager.
12:00 Romling
Britisk animasjonsserie. Boing! Boing! Boing! Romling og Opsy hopper rundt omkring på hoppestokker, mens Helle og Edvin prøver å finne ut hvem eller hva som lager rare spor.
12:15 Professor Balthazar
Kroatisk animasjonsserie om verdens mest oppfinnsomme oppfinner, den snille og hjelpsomme professor Balthazar.
12:20 Roboten og eg
Fransk animasjonsserie. Ta del i en noe annerledes hverdag på robotskolen med elevene Eivind, Jostein, Maia og den lure roboten Chip...
12:35 Spionligaen
Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De skal slåss mot kriminalitet med helt spesielt utstyr.
13:00 Ponniskolen
Svensk realityserie. Åtte barn mellom 11 og 14 år tillbringer to uker på rideleir der de får hjelp med ulike problemer de har med ponniene sine.
13:30 Supernytt
Nyheter for barn mellom åtte og tolv år.
13:40 Tara Duncan
Fransk animasjonsserie. Tara er en tenåring med magiske evner. Sammen med vennene sine må hun slåss mot monstre fra en annen verden, og samtidig sørge for at ingen på jorden får vite at magi eksisterer.
14:00 Kung Fu Panda
Amerikansk animasjonsserie. Po trener, beskytter, slåss, lærer, snubler og skravler for å bli den nye helten i dalen. Og sammen med De fantastiske fem møter han stadig nye utfordringer.
14:25 Ghost Rockers (14)
Belgisk dramaserie. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker... Å være eller ikke være
14:35 Ghost Rockers (15)
Belgisk dramaserie. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker... Engelen
14:50 iCarly (8)
(iCarly) Amerikansk serie. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor. Medvirkende:Miranda Cosgrove, Jennette Mccurdy, Nathan Kress.
15:15 iCarly (9)
(iCarly) Amerikansk serie. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor. Medvirkende:Miranda Cosgrove, Jennette Mccurdy, Nathan Kress.
15:40 Hank Zipzer (9)
Amerikansk dramaserie.
16:05 Sigve og Haifinn
Amerikansk animasjonsserie. Møt hyenen Sigve og haien Haifinn, som er forelsket i en liten havfrue.
16:10 M.I. High (23)
Britisk dramaserie. Vi følger eventyrene til de tre skoleelevene på videregående, Blane, Daisy og Rose som jobber som hemmelige agenter ledet av skolens vaktmester.
16:35 Den ultimate Spider-Man
Amerikansk animasjonsserie. Galaksens voktere. Spider-Man henger seg på når Nova blir hentet til verdensrommet for å bli med sitt andre team, Galaksen Voktere, i kampen mot Korvac.
17:00 Manaid-TV (12)
Fem hellige ting er stjålet fra en gammel samisk offerplass. Det sies at man aldri skal ta noe fra en hellig plass, for da vil noe forferdelig skje. Åtte barn har fått i oppdrag å finne og føre tilbake de stjålne tingene. For å klare dette må de ta seg gjennom Sveriges tøffeste fjell, men vil de rekke det i tide? Hástalusat - Det store oppdraget (Mánáid-tv - Samisk barne-tv: Hástalusat - Det store oppdraget)
17:15 Nysgjerrige Nils
Amerikansk tegnefilmserie. Nils er en nysgjerrig liten apekatt som finner på mye rart.
17:30 Poppeloppane
Britisk animasjonsserie. Bli med Storehu, Tuddelu, Pippeli og Pip på oppdagingsferd!
17:45 Nelly og Nora
Britisk animasjonsserie. Varme føtter. Moro og eventyr, uansett vær.
17:55 Bitte lille Benny
Fransk animasjonsserie. Første gang jeg danset en koreografi. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye, spennende, hverdagslige og ordinære ting for aller første gang.
18:00 Julekongen (2)
Norsk julekalender. Kevin vil finne ut mer om den mystiske hansken han fant i hulen sin i skogen, men Peder gjør det vanskelig for han. Det Kevin ikke vet er at hansken skal ta han med til en verden han aldri før har sett.
18:25 Pingu
Sveitsisk animasjonsserie.
18:35 Hedenhøsbarna finner opp julen (2)
Svensk julekalender. Romferden, del 1 Sture jobber med fremtidsraketten til den ekle statsministeren. Familien Hedenhøs gjør seg klare til å tenne stjernen. På museet finner Stella et magisk sagogryn.
18:50 Supernytt
Nyheter for barn mellom åtte og tolv år.
19:00 Tidsreisen (2)
Dansk serie. Andre desember Sofie vil finne ut mer om hvem Dixie er, og hvordan han vet så mye om henne. Samtidig må hun bestemme seg for hvor hun skal feire juleaften, hos faren eller sammen med moren.
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
onsdag
torsdag
fredag
lørdag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)