Alt, ons 05. aug, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 05:10 Mysteriet på Sommerbåten (32)
(Mysteriet på Sommerbåten) Norsk dramaserie. "Mysteriet på Sommerbåten" er historien om mannskapet på MS "Sjøkurs". Den starter natta før skipet skal leies ut til NRK Sommeråpent for en lang reise lang norskekysten. Kokken er forsvunnet på Sommerbåten, og politimannen Martin leter etter løsningen på mysteriet. Dette har skjedd så langt: Torvald stjal først penger fra Victoria. Så stjal noen pengene fra Torvald. Alle skylder på kokken, men Martin vet at han var en politivarsler. Medvirkende:Nader Khademi, Hildegunn Eggen, Janne Heltberg, Terje Ranes.
06:00 Niklas' mat (4)
Svensk matserie. Kokken Niklas Ekstedt frister med godbiter fra kjøkkenet.
06:30 Danmarks flotteste hjem (9)
Dansk livsstilsserie. Hyggelige huler, arkitektoniske perler og fantasifulle boliger, - jakten på Danmarks flotteste hjem er igang, og hundrevis av familier er med i konkurransen om 100.000 kroner. Vakre boliger finnes det flust av på Nordvest-Sjælland. Kommer juryen til å feste seg ved en av de tre kandidatene?
07:00 Hygge i hagen (3)
(Trädgårdsonsdag) Svensk hageserie. I denne serien får du tips for å skape en enkel og naturlig hage.
07:30 Norsk attraksjon (1)
Dokumentarserie. Linda Eide guider oss til ukjente attraksjoner landet rundt. Dessutan badar ho i eit fjellvatn fult av store gullfiskar og reddar ein historisk furustubbe frå sin sikre død. I Stavanger legg Norsk Oljemuseum seg heilt flat og stiller i all hast ut ein forsømt attraksjon. I dette første programmet drar hun til telefonkiosken som ble lenket fast med kjettinger og kampesteiner og endte som fast innslag på BBC World. Dessuten bader hun i et fjellvann fult av store gullfisker og redder en historisk furustubbe fra sin sikre død. I Stavanger legger Norsk Oljemuseum seg helt flat og stiller i all hast ut en forsømt attraksjon.
08:00 Gull på Godset (3)
(Guld på Godset) Dansk livsstilserie. Staarup Hovedgaard i Højslev ble på 1300-tallet bygget som et festningsanlegg. Eier Lis Messmann viser frem det herskapelige hjemmet og tar i mot de tre profesjonelle oppkjøperne som skal by på danskenes medbragte skatter.
08:55 Sommeråpent (32)
Underholdning. Sommeråpent inviterer til feriehygge med gode historier, spennende gjester og fin musikk. Mandal I kveld retter hele Norge blikket mot Mandal, hvor Sommerbåten ligger til kai. Programledere er Dan Børge Akerø og Jeannette Platou.
09:40 Med hjartet på rette staden (7)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Merton tror at sprengstoff fra en lokal flyplass er knyttet opp til et ran, men han kan ikke gjøre noe da en høyere politioffiser setter foten ned. Vernon ser en sjanse til å tjene penger da David kommer over en sjelden plante i blomstershowet i Aidensfield. Medvirkende:William Simons, Peter Benson, Geoffrey Hughes.
10:30 [sport]Landsskytterstevnet
12:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
12:10 [sport]Landsskytterstevnet
15:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
15:10 [sport]Landsskytterstevnet
17:55 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
18:00 [nyh]Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
18:05 [sport]Landsskytterstevnet
18:45 [nyh]Distriktsnyheter
19:00 [nyh]Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:30 På vei til Grimstad
Norsk underholdningsserie. I åtte uker seiler NRK langs kysten med Sommerbåten. Hvor har vi seilt i dag, hvem har vi møtt på vår vei - og hvordan ble vi tatt imot?
20:05 [sport]Landsskytterstevnet
Direkte fra Lesja.
20:35 Turistfilm: Friluftsliv i Sør-Norge
(Sportsman's El Dorado in South Norway) Turistfilm fra 1960-tallet. Norge er et eldorado for fiskere og andre naturelskere.
20:45 Vikinglotto
20:55 [nyh]Distriktsnyheter
21:00 [nyh]Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.
21:30 Sommeråpent (33)
Underholdning. Sommeråpent inviterer til feriehygge med gode historier, spennende gjester og fin musikk. Grimstad I kveld retter hele Norge blikket mot Grimstad, hvor Sommerbåten ligger til kai. Programledere er Dan Børge Akerø og Jeannette Platou.
22:15 Mysteriet på Sommerbåten (33)
(Mysteriet på Sommerbåten) Norsk dramaserie. "Mysteriet på Sommerbåten" er historien om mannskapet på MS "Sjøkurs". Den starter natta før skipet skal leies ut til NRK Sommeråpent for en lang reise lang norskekysten. Kokken er forsvunnet på Sommerbåten, og politimannen Martin leter etter løsningen på mysteriet. Kassandra får sparken. Torvald er redd og leier inn to bodyguards. Martin er på sporet etter svarte penger. Medvirkende:Nader Khademi, Hildegunn Eggen, Janne Heltberg, Terje Ranes.
22:30 Fader Brown (13)
(Father Brown) Britisk krimserie. Fader Brown og Mrs. McCarthy er tilfeldigvis i banken når den blir utsatt for et ran. En død mann blir funnet i det låste hvelvet, og bankranerne flykter. Fader Brown må løse mysteriet for å unngå at en uskyldig mann blir nødt til å betale prisen. Medvirkende:Mark Williams, Sorcha Cusack, Nancy Carroll.
23:15 [nyh]Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:30 20 spørsmål (13)
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Deltagere er Helén Vikstvedt, Cille Biermann og Rune Gokstad. Programleder:Trond-Viggo Torgersen.
00:00 Tause vitner (5)
(Silent Witness) Britisk krimserie. Leo er fast bestemt på å finne sannheten om et mystisk dødsfall hvor en ung jente døde etter at hun ble behandlet av en av hans studiekamerater. Medvirkende:Emilia Fox, Tom Ward, William Gaminara.
01:40 [film]The Runaways
(The Runaways) Amerikansk biografisk drama fra 2010. Historien om to rebelske tenåringer som ble stjerner over natten og som banet vei for fremtidige generasjoners jentegrupper gjennom det legendariske rockebandet The Runaways. Sentralt i filmen står de to rebelske tenåringene Joan Jett og Cherie Currie og vi følger dem i medgang og motgang på turneer og plateinnspillinger. Medvirkende:Kristen Stewart, Dakota Fanning, Michael Shannon. Regi:Floria Sigismondi. (11 år)
03:20 [sport]Landsskytterstevnet
Direkte fra Lesja.
03:50 På vei til Grimstad
Norsk underholdningsserie. I åtte uker seiler NRK langs kysten med Sommerbåten. Hvor har vi seilt i dag, hvem har vi møtt på vår vei - og hvordan ble vi tatt imot?
Vis alt
TV 2 05:05 Homeland (5)
(Homeland) Amerikansk dramaserie. En sersjant returnerer til sin familie i USA etter åtte år i fangenskap i Irak. Han blir hyllet som en helt av sine egne, men blir forfulgt av CIA-agenten Carrie Mathison, som er overbevist om at han er en overløper, hjernevasket av Al-Qaida. Brody konfronterer den eneste overlevende av de Afghanske opprørerne som holdt han fanget, noe som får Carrie til å tro at hun har fått det endelige beviset for at hun har rett i sine mistanker. Medvirkende:Claire Danes, Mandy Patinkin, Damian Lewis.
06:00 Solsidan (3)
Svensk komiserie. Vi følger de to naboparene Alex og Anna og Fredde og Mickan i deres hverdagsforviklinger. Alex og Anna pusser opp huset sitt og flytter hjem til moren til Alex mens arbeidet pågår. Hun kan avsløre at hun dater en ny mann, som er ingen ringere enn den sinte naboen Alex husker fra barndommen. Mickan prøver å få tilbake hushjelpen sin, mens Ove prøver å bli venn med en milliardær. Medvirkende:Felix Herngren, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Mia Skäringer, Henrik Dorsin.
06:25 Mot i brøstet (15)
Norsk komiserie. Hjemme hos den livlige gjengen som bor i Karls hus dukker det stadig opp nye overraskelser. Høye bølger - del 2 Medvirkende:Arve Opsahl, Nils Vogt, Sven Nordin.
06:55 Mot i brøstet (16)
Norsk komiserie. Hjemme hos den livlige gjengen som bor i Karls hus dukker det stadig opp nye overraskelser. I all hemmelighet Ved flere anledninger har de oppdaget merkelig bakgrunnsstøy i telefonen. Nå er Karl sikker på at telefonen blir avlyttet. Han er overbevist om at det er ham de er ute etter. Medvirkende:Arve Opsahl, Nils Vogt, Sven Nordin.
07:30 Mot i brøstet (17)
Norsk komiserie. Hjemme hos den livlige gjengen som bor i Karls hus dukker det stadig opp nye overraskelser. Rett mann på rett sted Karl venter en forretningsforbindelse og Henry venter en sosionom. Men selvsagt blir det forviklinger når ingen av dem er tilstede når de dukker opp. Medvirkende:Arve Opsahl, Nils Vogt, Sven Nordin.
08:00 The Block (38)
(The Block) Australsk underholdningsprogram. Vi følger en spennende oppussingskonkurranse mellom flere par i Melbourne, Australia. Parene får utdelt hver sin falleferdige bolig som de skal pusse opp. De jobber hardt for å gjøre boligen og rommene mer attraktiv enn konkurrentenes. Underveis får de mange små og store oppdrag som kan gi dem fordeler i konkurransen. Det ultimate målet er å få solgt boligen på en auksjon.
09:00 Bolighjelpen (6)
(Love it or List it) Kanadisk realityserie. Designer Hilary Farrr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller Davids som vinner.
10:00 Masterchef Sverige (13)
Svensk realityserie. Svenske amatørkokker skal vise sine kulinariske kunnskaper for en jury bestående av stjernekokkene Markus Aujalay, Leif Mannerström og Per Morberg. Ingen er trygge, og det gjelder å hele tiden prestere på toppnivå for å få bli med videre i konkurransen.
11:00 En bit av Norge (16)
Norsk livsstilsprogram. Natur, kultur og mat forenes når matskribenten Andreas Viestad drar Norge rundt for å lage mat.
11:30 Fikse eller flytte? (14)
(Reno vs Relocate) Kanadisk livsstilsprogram. Designer Robin Lewis og eiendomseksperten Vanessa Roman gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de fikse hjemmet de allerede har - eller flytte? Robin frister med renoveringsplan som med litt arbeid vil totalforvandle huset deres, mens Vanessa finner nye boliger som matcher både ønskelise og budsjett.
12:00 God sommer Norge (30)
Underholdningsprogram. Den gode sommerstemningen formidles direkte fra studio på Karl Johan og landet for øvrig.
13:00 Bolighjelpen (7)
(Love it or List it) Kanadisk realityserie. Designer Hilary Farrr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller Davids som vinner.
14:00 Sommer med Ernst (8)
(Sommar med Ernst) Svensk livsstilsprogram. Ernst Kirchsteiger reiser rundt i Sverige gjennom sommeren, og med sin smarte og enkle innredningsfilosofi renoverer han alt fra gamle byggverk til bortgjemte bondegårder sammen med snekkerne Per "Pirre" Starrin og Marcus "Mackan" Nylén. Ernst disker også opp med lekre matretter og gode hagetips.
15:00 Grey's Anatomy (8)
(Grey's Anatomy) Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. Meredith ber Heather om å gjøre alt hun kan for å redde Dereks hånd. Cristina starter en konkurranse med Stephanie og Leah, men dette fører til at pasienten til Cristina blir oversett. Alex på sin side, ser Jo i et nytt lys når de jobber med å redde et lite barns liv. I tillegg blir det nye kullet av legekandidater involvert i dramaet på Seattle Grace. De må kjapt komme seg opp på et nytt nivå. Skuespilleren Neve Campell (kjent fra serien «Party of Five» og «Skrik»-filmene) gjester kveldens episode av «Grey's Anatomy». Medvirkende:Patrick Dempsey, Sandra Oh, Justin Chambers, Ellen Pompeo.
16:00 Home and Away (90)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.
16:30 Home and Away (91)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.
17:00 Modern Family (24)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Familien flyr til Florida for å delta i begravelsen til Phils mor. Hennes siste ønske var at Phil skulle koble enkemannen hennes med en ny kvinne. Cam tilbringer tid med de andre pensjonistene i nabolaget, og stortrives med alt sladderet som dominerer samtalene deres.
17:30 Modern Family (1)
Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Mitch og Cam planlegger begge det perfekte frieri, uten å vite om hverandres planer. Cam ber om hjelp fra Jay og Gloria, mens Mitch tyr til Claire og Phils hjelp. Medvirkende:Julie Bowen, Ed O'Neill, Sofia Vergara.
18:00 Solsidan (4)
Svensk komiserie. Vi følger de to naboparene Alex og Anna og Fredde og Mickan i deres hverdagsforviklinger. Anette og Oves papegøye skaper problemer for Anna, som fra før sliter med svigermor. Medvirkende:Felix Herngren, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Mia Skäringer.
18:30 [nyh]Nyhetene
18:45 [nyh]Været
18:50 [sport]Sportsnyhetene
19:00 På hjul med Dag Otto (7)
Norsk underholdningsprogram. Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård har reist gjennom åtte land på sykkel. Her har de møtt norske kjendiser og kjente syklister, og blitt kjent med sykkelkulturen i landet de besøker. Dag Otto deler av sine basiskunnskaper om sykkel i hvert program. Erik Solér og Terje Skonseng Naudéer er gjester hos Dag Otto når Tyskland står for tur for å teste terrengsykling. Det blir og et besøk hos sykkelfantasten Ingvar Ambjørnsen.
20:00 God sommer Norge (31)
Underholdningsprogram. Den gode sommerstemningen formidles direkte fra studio på Karl Johan og landet for øvrig.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:20 [nyh]Været
21:25 [sport]Sportsnyhetene
21:40 Hamilton: Men ikke hvis det gjelder din datter (1)
(Hamilton: Men inte om det gäller din dotter) Svensk spenningsserie fra 2012. Spesialagent Hamiltons guddatter blir kidnappet av terrorister. Hamilton blir tvunget til å ta opp jakten på egen hånd, når han innser at han ikke vil få noe hjelp av de svenske myndighetene. But not if it concerns your daughter En gang i tiden hadde den svenske etteretningsagenten Carl Hamilton en familie. Men den ble revet fra han i en hevnaksjon. Når Carls 7 år gamle guddatter kidnappes, kommer alle de vonde minnene tilbake. Og når kidnappingens bakenforliggende motiv blir kjent, inntar de svenske myndighetene en passiv rolle. Dermed blir Hamilton tvunget til å handle på egen hånd. Ved hjelp av internasjonale kontakter lykkes han i komme på sporet av de skyldige. Et politisk spill gjør at kidnapperne føler seg trygge i sitt hjemland. Men de har ikke regnet med Hamilton, som sammen med noen kollegaer fra det militære planlegger en livsfarlig redningsaksjon. Alt for sent innser Hamilton hvilke enorme krefter og makter som motarbeider hans oppdrag. (Del 1 av 2) Medvirkende:Mikael Persbrandt, Frida Hallgren, Saba Mubarak.
22:40 Hamilton: Men ikke hvis det gjelder din datter (2)
(Hamilton: Men inte om det gäller din dotter) Svensk spenningsserie fra 2012. Spesialagent Hamiltons guddatter blir kidnappet av terrorister. Hamilton blir tvunget til å ta opp jakten på egen hånd, når han innser at han ikke vil få noe hjelp av de svenske myndighetene. But not if it concerns your daughter En gang i tiden hadde den svenske etteretningsagenten Carl Hamilton en familie. Men den ble revet fra han i en hevnaksjon. Når Carls 7 år gamle guddatter kidnappes, kommer alle de vonde minnene tilbake. Og når kidnappingens bakenforliggende motiv blir kjent, inntar de svenske myndighetene en passiv rolle. Dermed blir Hamilton tvunget til å handle på egen hånd. Ved hjelp av internasjonale kontakter lykkes han i komme på sporet av de skyldige. Et politisk spill gjør at kidnapperne føler seg trygge i sitt hjemland. Men de har ikke regnet med Hamilton, som sammen med noen kollegaer fra det militære planlegger en livsfarlig redningsaksjon. Alt for sent innser Hamilton hvilke enorme krefter og makter som motarbeider hans oppdrag. (Del 2 av 2) Medvirkende:Mikael Persbrandt, Frida Hallgren, Saba Mubarak.
23:45 Suits (9)
(Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Det ender med at han rekrutterer Mike Ross, den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en "College dropout", og et vidunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Harvey og Mike er på sporet av grovt underslag i en veldedighetsorganisasjon, og en far vil at de skal undersøke hvorfor hans 25 år gamle datter trenger falsk legimitasjon.
00:40 Hawaii Five-0 (18)
(Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Five-O oppdager at en myrdet barnehageansatt levde et hemmelig dobbeltliv som «Roller-Derby»-stjerne. Samtidig blir uvurderlig informasjon stjålet fra Lois McGarrett's safe, informasjon som kan sette henne i fare.
01:30 Blue Bloods (2)
Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Danny får en actionstjerne fra Hollywood på slep, som skal lære seg hvordan NYPD jobber som forberedelse til en stor filmrolle.
02:20 Elementary (7)
Amerikansk dramaserie. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker. Joan får i oppdrag å finne en kvinne som forsvant på mystisk vis fem år tidligere. Snart avdekker Joan, Sherlock og Kitty en rekke andre forsvinningssaker alle har samme fellestegn; lukten av muskat. Medvirkende:Aidan Quinn, Lucy Liu, Jonny Lee Miller. (15 år)
03:05 Suits (9)
(Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Det ender med at han rekrutterer Mike Ross, den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en "College dropout", og et vidunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Harvey og Mike er på sporet av grovt underslag i en veldedighetsorganisasjon, og en far vil at de skal undersøke hvorfor hans 25 år gamle datter trenger falsk legimitasjon.
03:45 Hawaii Five-0 (18)
(Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Five-O oppdager at en myrdet barnehageansatt levde et hemmelig dobbeltliv som «Roller-Derby»-stjerne. Samtidig blir uvurderlig informasjon stjålet fra Lois McGarrett's safe, informasjon som kan sette henne i fare.
05:10 Homeland (6)
(Homeland) Amerikansk dramaserie. En sersjant returnerer til sin familie i USA etter åtte år i fangenskap i Irak. Han blir hyllet som en helt av sine egne, men blir forfulgt av CIA-agenten Carrie Mathison, som er overbevist om at han er en overløper, hjernevasket av Al-Qaida. Good soldier CIA beordrer løgdetektortester på alle som har vært involvert med Nazir, inkludert Brody. Carrie håper dette vil gi henne sannheten om Brody. Medvirkende:Claire Danes, Mandy Patinkin, Damian Lewis.
Vis alt
TV3 05:35 Nanny (140)
(The Nanny) Amerikansk komiserie. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de. Og derfra går det bare en vei... Fran og Maxwell øver seg på å bli tvillingforeldre ved å låne et par dukker. Samtidig prøver Maxwell å få Fran til å passe sine egne saker når det gjelder Niles og hans følelser.
06:00 Dr. Phil (2168)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Vanessa og Kurt er redde for at Vanessas 15 år gamle datter, Emily, er på vei ned en farlig vei med sin dristige og hensynsløse oppførsel. Emily sier hun ikke er den ekstreme partydronningen de tror.
07:00 TV-shop
08:00 Mike & Molly (2)
(Mike & Molly) Amerikansk komiserie. Mike og Molly er to overvektige personer som finner kjærligheten i en slankegruppe. Molly har skrivesperre og kan miste forskuddssummen hun har fått om hun ikke kommer i gang snart. Medvirkende:Billy Gardell, Melissa McCarthy, Reno Wilson, Katy Mixon.
08:30 The Ellen DeGeneres Show (62)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. Ellen får besøk av Steve Carell i dagens show. Programleder:Ellen DeGeneres.
09:20 Dr. Phil (2169)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Sønnen til Minny og Lon, Andrue, forsøkte å begå selvmord på grunn av foreldrenes fysiske og psykiske mishandling. Av samme grunn ble søsknene plassert i fosterhjem. Hvordan er situasjonen i dag?
10:15 Hjelp, han pusser opp! (2)
(Hjelp, han pusser opp!) Norsk livsstilsprogram. Nyetablerte par får muligheten til å realisere sine oppussingsdrømmer. I to uker får mannen hele ansvaret for alt fra planlegging til gjennomføring av oppussingen, mens kvinnen blir sendt ut av huset. Paret har ingen kontakt underveis, og hun har dermed ingen mulighet til å påvirke hvordan han velger å løse oppgaven. Hva skjer hvis han vil ha fargerike rom med hjemmekino, biljardbord og tappekran, mens hun ønsker det hjemmekoselig, luksuriøst og shabby chic? Hvor godt kjenner parene hverandre egentlig, og hvordan vil oppussingen påvirke forholdet? Mens mannen svetter for å holde tidsfristene hjemme, skal kvinnen sammen med interiøreksperter lage sin egen drømmemodell i full størrelse av hvordan hun ville løst oppgaven. Noen dager før hun kommer hjem får han se modellen hennes. Samstemmer stilen, eller er de på to ulike planeter? Blir han fristet til å forandre noe i siste liten, eller har han klokkertro på sine egne valg og ferdigheter? I Fjellhammar har brennevinselgeren Vegar fått ansvar for å pusse opp hans og samboerens kaotiske enebolig. Sofia drømmer om et praktisk hjem for den lille familien på fire. Vegar har imidlertid ingen planer om å ta hensyn til sin kjære, og river alle vegger i første etasje for å oppfylle sin store drøm om en bar. Hva vil Sofia si når hun kommer hjem til Fjellhamars neste vannhull?
11:10 Gordon Ramsay rydder opp (7)
(Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Gordon Ramsay reiser rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Gordon Ramsay drar til den historiske restauranten Olde Hitching Post i Massachusetts. Der møter han en sta eier som er så bestemt på å gjøre ting på sin måte at han taper penger.
12:05 The Ellen DeGeneres Show (63)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. Ellen får besøk av Reese Witherspoon og Dan Bucatinsky i dagens show. Programleder:Ellen DeGeneres.
13:00 Top Model USA (4)
(America's Next Top Model) Amerikansk realityserie. Sesong 20 av den legendariske serien med Tyra Banks i spissen er tilbake, med nye premier og en helt ny vri! For første gang består de håpefulle kandidatene nemlig av både kvinner og menn! Det er klart for sesongens brutale makeover! Etterpå fotograferes deltakerne sammen med supermodellene Rob Evans og Alessandra Ambrossio.
14:00 Masterchef USA (6)
(Masterchef USA) Amerikansk realityserie. Gordon Ramsay tar med seg Masterchef-konseptet til USA og skal finne den beste hobbykokken i landet. Deltakerne må gjennom en rekke utfordringer og eliminasjonsrunder i løpet av serien og får opplæring og blir bedømt av Gordon Ramsay. Med seg på dommerpanelet har han Joe Bastianich og Graham Elliot. Vinneren får en premie på 250 000 dollar og får gi ut sin egen kokebok. Serien fungerer som en plattform for personer fra alle deler av samfunnet. Det de alle har til felles er at de vil bli en kokkelegende. De 16 konkurrentene må takle den merkeligste mysterieboksen så langt i MasterChefs historie! Vinneren får en kjempefordel i elimineringsrunden hvor også to tidligere MasterChef-vinnere kommer tilbake med en egen utfordring...
15:00 Hjelp, han pusser opp! (3)
(Hjelp, han pusser opp!) Norsk livsstilsprogram. Nyetablerte par får muligheten til å realisere sine oppussingsdrømmer. I to uker får mannen hele ansvaret for alt fra planlegging til gjennomføring av oppussingen, mens kvinnen blir sendt ut av huset. Paret har ingen kontakt underveis, og hun har dermed ingen mulighet til å påvirke hvordan han velger å løse oppgaven. Hva skjer hvis han vil ha fargerike rom med hjemmekino, biljardbord og tappekran, mens hun ønsker det hjemmekoselig, luksuriøst og shabby chic? Hvor godt kjenner parene hverandre egentlig, og hvordan vil oppussingen påvirke forholdet? Mens mannen svetter for å holde tidsfristene hjemme, skal kvinnen sammen med interiøreksperter lage sin egen drømmemodell i full størrelse av hvordan hun ville løst oppgaven. Noen dager før hun kommer hjem får han se modellen hennes. Samstemmer stilen, eller er de på to ulike planeter? Blir han fristet til å forandre noe i siste liten, eller har han klokkertro på sine egne valg og ferdigheter? På Torshov i Oslo skal vimsete Kyrre pusse opp familiens småkaotiske leilighet. Hans myndige kone Irene har liten tro på Kyrres handyman-ferdigheter. Kyrre har store ambisjoner, men mangler både gjennomføringsevne og erfaring. Hva vil Irene si til hans jungeltema? Blir Kyrre i det hele tatt ferdig i tide?
16:00 How I Met Your Mother (3)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted går med på gi Barney sjansen til å krydre kjærlighetslivet sitt, og sammen flyr de til Philadelphia. Det skal vise seg å bli litt av en tur! Medvirkende:Neil Patrick Harris, Cobi Smulders, Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel.
16:30 Luksusfellen Sverige (12)
(Lyxfällan) Svensk livsstilprogram. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? I sesongavslutningen blir det oppfølgingsintervjuer med noen av deltagerne. Hva har skjedd siden de fikk besøk av "Luksusfellen"?
17:30 NCIS: Los Angeles (24)
(NCIS: Los Angeles) Amerikansk krimserie. Jakten på stjålne atomvåpen gjenopptas og Hetty sender Callen og Kensi ut av landet. Samtidig hjelper Deeks til i USA, mens Sam og Michelle går undercover. Medvirkende:Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Linda Hunt.
18:30 Restaurantdrømmen (6)
(Restaurant Start Up) Amerikansk realityserie. «Restaurant Start up» er tilbake med en ny sesong hvor restaurantmogulene Joe Bastianich og Tim Love igjen jakter spennende kulinariske konsepter de tror det kan være verdt å investere tid og penger i! Hver uke får to lag muligheten til å presentere sine ideer, fra spennende restauranter til spesialitetsmatbutikker, for investorene. Deretter er neste steg å åpne dørene og la publikum teste konseptene, før alt står og faller på Bastianich og Love... Vil de risikere sine penger for å gi noen muligheten til å sette drømmen sin ut i virkeligheten? Vi møter et par som driver en restaurant i Las Vegas som serverer et utvalg internasjonale retter, og en restaurant som serverer langstekt kjøtt med mange sunne alternativer i en hurtigmatssetting.
19:30 Hellstrøm rydder opp - hjemme (1)
(Hellstrøm rydder opp - hjemme) Norsk underholdningsprogram. Den kjente mesterkokken besøker norske hjem for å rydde opp i folks dårlige matvaner og usunne kjøleskap. Å lage god og sunn mat fra bunnen av behøver ikke å ta lenger tid enn å varme opp en hermetikkboks, og ferske råvarer trenger ikke å koste mer enn frysevarer. I serien besøker Hellstrøm barnefamilier, gamle, unge, aleneforeldre, ungkarer og voksne par som sårt trenger endringer i matvanene og motivasjon på kjøkkenet. Småbarnsfaren Cato fra Austrheim spiser en halv kilo kjøttdeig til middag hver dag. Han avskyr vanlig kjøtt, fisk og alle typer grønnsaker. Han er blitt så sær at kona Renathe krever at han spiser middagen adskilt fra resten av familien. Hun er livredd for at han skal påvirke sønnen Aron (3), og har bedt om hjelp fra Eyvind Hellstrøm til å få mannen avvent fra kjøttdeig. Hellstrøm tar drastiske virkemidler i bruk for å vise Cato hva det ensidige kjøttdeig-kostholdet gjør med kroppen hans.
20:30 Luksusfellen Sverige (12)
(Lyxfällan) Svensk realityserie. Mange kjenner til privatøkonomiens fallgruber, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss, en felle mange mennesker havner i. Økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg forsøker å redde svenske familier ut av deres økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? Småbarnsmor Johanna hjelper alle som behøver det, være seg dyr eller ekskjærester som ikke betaler tilbake. Med nettshopping som en kjær hobby står hun på ruineringens rand. Kan luksusfellen hjelpe?
21:30 Empire (8)
(Empire) Amerikansk dramaserie. Lucious Lyon er kongen av hiphop. Han er sjarmerende og smart, sjef for musikkimperiet Empire Entertainment, og tidligere ganster. Hans musikkfirma har hatt enorm fremgang i mange år, men alt forandres når han rammes av en sykdom som i løpet av tre år vil gjøre ham lam. Lyon-familien samles for å spille inn et album med Lucious, Hakeem og Jamal for å ta vare på familiearven. Jamal har nyheter som sjokkerer alle. Cookie og Camilla møtes endelig ansikt til ansikt. Medvirkende:Terrence Howard, Jussie Smollett, Bryshere Y. Gray, Trai Byers.
22:30 Chicago P.D. (10)
(Chicago P.D.) Amerikansk krimserie. Om mennene og kvinnene som jobber i District 21 i politiavdelingen i Chicago. Denne avdelingen består av to svært ulike grupper: de uniformerte betjentene og etteretningstjenesten. Det enorme ansvaret ligger tungt på skuldrene til politiet i denne avdelingen og ofte får jobben følelsesmessige konsekvenser som merkes godt utenfor arbeidstid. Burgess havner på sykehuset med skuddskader i forbindelse med etterforskningen av en potensiell terrortrussel. Teamet jakter på de ansvarlige og Lindsay tilbyr seg å hjelpe. Medvirkende:Jon Seda, Jesse Lee Soffer, Jason Beghe, Marina Squerciati.
23:30 Sex og singelliv (56)
(Sex and the City) Amerikansk komiserie. Pc-en til Carrie kræsjer og det ser ut til at hun har mistet alt hun hadde på harddisken. Da Aidan kjøper en ny til henne, blir hun irritert. Krangelen som oppstår fører til at Aidan gir tilbake nøkkelen til leiligheten og går. Mirandas mor har hatt et hjerteinfarkt, og Miranda reiser hjem. Etter at moren hennes dør, reagerer jentene forskjellig. Samantha sliter mest og får seg ikke til å ringe Miranda. Regi:Allison Anders, Daniel Algrant, John David Coles, Allen Coulter, Dennis Erdman, Michael Fields.
00:10 Sex og singelliv (57)
(Sex and the City) Amerikansk komiserie. Miranda får vite av Aidan at Steve har testikkelkreft og konfronterer ham med det på en lite taktfull måte. Carrie blir med Aidan på hytta hans, men må innrømme at hun er ei ekte byjente. Samantha er flinkere til å finne underholdning på landet, mens Charlotte og Trey jobber med å formere seg på landet.
00:50 Luksusfellen Sverige (12)
(Lyxfällan) Svensk livsstilprogram. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? I sesongavslutningen blir det oppfølgingsintervjuer med noen av deltagerne. Hva har skjedd siden de fikk besøk av "Luksusfellen"?
01:40 NCIS: Los Angeles (24)
(NCIS: Los Angeles) Amerikansk krimserie. Jakten på stjålne atomvåpen gjenopptas og Hetty sender Callen og Kensi ut av landet. Samtidig hjelper Deeks til i USA, mens Sam og Michelle går undercover. Medvirkende:Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Linda Hunt.
02:25 NCIS (10)
(Navy NCIS) Amerikansk krimserie. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Teamet etterforsker mordet på en prestesønn. Samtidig prøver Gibbs å finne ut hvorfor faren hans plutselig oppfører seg merkelig.
03:10 How I Met Your Mother (3)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted går med på gi Barney sjansen til å krydre kjærlighetslivet sitt, og sammen flyr de til Philadelphia. Det skal vise seg å bli litt av en tur! Medvirkende:Neil Patrick Harris, Cobi Smulders, Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel.
03:35 Will and Grace (41)
(Will and Grace) Amerikansk komiserie. Når Rob og Ellen spør Will og Grace om de vil være forlovere i bryllupet deres, kommer Graces fortid med brudgommen fram i lyset. Medvirkende:Eric McCormack, Debra Messing.
04:00 Will and Grace (42)
(Will and Grace) Amerikansk komiserie. Grace tilbringer en morsom kveld med Val, til tross for deres fortid, mens Will mistenker henne for å ha stjålet fra dem. Medvirkende:Eric McCormack, Debra Messing.
05:35 Nanny (135)
(The Nanny) Amerikansk komiserie. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de. Og derfra går det bare en vei... Rodney, Maxwells kjekke kamerat fra studietiden, kommer på besøk, og han overtaler Fran til å gi ham 1 million dollar til sine lysskye forretninger. Når Fran finner ut at Rodney er en svindler, må hun få tak i pengene før Maxwell ser at de er borte... Medvirkende:Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Rachel Chagall, Lauren Lane, Ann Morgan Guilbert. Regi:Peter Marc Jacobson, Randy Bennett, Jim Cox, Fran Drescher, Linda Day.
Vis alt
TVNorge 05:30 Tatt på fersken (1)
(Shoplifters Caught on Camera) Britisk dokumentar. "Tatt på fersken" hjelper noen av de butikkene i Storbritannias som er hardest rammet av butikktyver. Ved å sørge for avanserte overvåkningssystemer og med hjelp fra sikkerhetseksperter hjelper vi butikkene med å ta tyvene på fersken. (FLEMINGTON'S)
06:00 Shake It Up (3)
(Shake It Up) Amerikansk dramaserie. CeCe Jones og Rocky Blue har drømmejobb som bakgrunnsdansere i det populære tenåringsdanseshowet "Shake It Up, Chicago!". Innimellom nye dansetrinn og backstage-konfrontasjoner med meddansere, må de balansere ansvar på hjemmebane med sin nyvunne sosiale status på skolen. De møter mange komiske hindringer på veien. (Spirit It Up F055)
06:20 Shake It Up (4)
(Shake It Up) Amerikansk dramaserie. CeCe Jones og Rocky Blue har drømmejobb som bakgrunnsdansere i det populære tenåringsdanseshowet "Shake It Up, Chicago!". Innimellom nye dansetrinn og backstage-konfrontasjoner med meddansere, må de balansere ansvar på hjemmebane med sin nyvunne sosiale status på skolen. De møter mange komiske hindringer på veien. (Lock It Up F056)
06:45 Top 20 Funniest (20)
(Top 20 Funniest) Amerikansk underholdningsserie. Morsom, morsommere, morsomst. Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. (Happy Fun Times) Barn finner på skøyerstreker overfor foreldrene, en strandbums prøver en vannsklie og er det så lurt å dykke i en fontene på et kjøpesenter? Programleder:Mocean Melvin.
07:35 America's Funniest Home Videos (41)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdning. (America's Funniest Home Videos, år 22)
08:00 Cougar Town (12)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. Nyskilte Jules møter mange overraskelser når hun begir seg ut i en datekultur som hittil har vært ukjent for henne. Når hun møter pur unge Bobby, innser hun at den nye sivilstatusen gir mange fordeler. (Cougar Town, år 1) Jules friker ut når ting blir hetere mellom henne og kjæresten, samtidig som Laurie søker etter avledningssex med en intetanende venn og Andy avslører sin store hemmelighet.
08:25 Camping på Öland (3)
(Böda Camping) Svensk realityserie. Det er klart for svensk sommer når den er på sitt beste, på den solfylte øya Öland. Ta fram grillen, spenn opp forteltet og blås opp baderingen - det er tid for en ny campingsommer i gode naboers selskap. (Böda Camping, sesong 4) Kjærligheten blomstrer på Böda Camping. Caroline og Magnus feirer at det er ett år siden de forlovet seg, en gjeng fra Uppsala har ankommet campingen for å sjekke opp damer og Aidin og Maria får danse med Tony Irving.
09:15 Sinnasnekker'n (10)
(Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. (Sinnasnekker'n, år 3) Miriam og Kims drømmehus har forvandlet seg til et oppussingsmareritt. De har ikke engang et eget soverom, men sover i gangen mellom barnas rom. Mangelen på privatliv tærer på forholdet, og Miriam har flere ganger vært nær ved å flytte ut.
10:05 Millionær søker kjæreste (5)
(Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens. (Dateapause)
10:55 Millionær søker kjæreste (6)
(Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens. (Cinderella and Moondoogie Walk into a Bar)
11:55 The Big Bang Theory (12)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (THE HESITATION RAMIFICATION) Leonard sliter med å trøste Penny etter at hennes store sjanse som skuespiller mislykkes. Samtidig prøver Sheldon å lære seg å være morsom, mens Raj tørrtrener på sjekketriks. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.
12:20 The Big Bang Theory (13)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (THE OCCUPATION RECALIBRATION) Sheldon blir tvunget til å ta ferie, men i stedet for å slappe av, tilbringer han det meste av tiden sammen med Penny. Samtidig sliter Leonard med å støtte Penny, og Bernadette får hjelp fra Stuart med å erstatte en av Howards tegneserier. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.
12:50 America's Funniest Home Videos (35)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs. (F913)
13:20 Sinnasnekker'n (1)
(Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. (Sinnasnekker'n, år 1) I første program skal vi til Fetsund, til et hus med 100 uferdige prosjekter. Her bor Kent Jonassen (32), som er platearbeider, Cathrine Sørensen (36), som er akupunktør, og barna Christine (15), Nicolay (8), og Odin (3).I familiens hus er det Kent som pusser opp på egen hånd. Han har startet på prosjekter i absolutt alle rom, og det meste står halvferdig. I mangel av en skikkelig plan har han kjøpt inn masse materialer på tilbud, som alle ligger urørt i garasjen. Han har til og med lånt alle konfirmasjonspengene til stedatteren for å kjøpe panel. Datteren ønsket seg et stort klesskap på soverommet for pengene sine, men det har det altså ikke blitt noe av.
14:20 Camping på Öland (4)
(Böda Camping) Svensk realityserie. Det er klart for svensk sommer når den er på sitt beste, på den solfylte øya Öland. Ta fram grillen, spenn opp forteltet og blås opp baderingen - det er tid for en ny campingsommer i gode naboers selskap. (Böda Camping, sesong 4) Livet på campingen er styrt av uskrevne regler som kan være forvirrende for nybegynnere. Med hjelp fra Gurra, Steffe, Bertil og Leif finner vi ut av hva som er rett og galt. Brannbil-Markus, derimot, gjør ting på sin egen måte.
15:20 Cougar Town (13)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. Nyskilte Jules møter mange overraskelser når hun begir seg ut i en datekultur som hittil har vært ukjent for henne. Når hun møter pur unge Bobby, innser hun at den nye sivilstatusen gir mange fordeler. (Cougar Town, år 1) I kjølvannet av bruddet med Jeff, tyr Jules til Bobby for litt trøst. Men når en flaske vin leder til et lidenskapelig kyss, vil de begge være enige om at det var tilfeldig og meningsløst? Samtidig oppdager Laurie en felles tråd mellom Jules og Grayson, og Travis' planer for en natt med kjæresten, Kylie, går ikke akkurat som planlagt.
15:45 Mom (8)
(Mom) Amerikansk komiserie. (Free Therapy and a Dead Lady's Yard Sale) Familiehemmeligheter avsløres når Christy og Bonnie blir spurt om å være med på Violets terapisesjon. Medvirkende:Anna Faris, Allison Janney.
16:15 Friends (17)
(Friends) Amerikansk komiserie. (The Last One) I seriens siste episode har Ross vanskeligheter med å takle Rachels valg om å flytte til Paris, og han bestemmer seg for å dra etter henne. Moren til Monica og Chandlers barn skal føde og de får seg en overraskelse.
17:15 Two and a Half Men (4)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. (Your Dismissive Attitude Toward Boobs) Berta skaper dårlig stemning mellom Charlie og Alan når hun flytter midlertidig inn til dem. Medvirkende:Charlie Sheen, Jon Cryer.
17:40 Two and a Half Men (5)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. (We Called It Mr.Pinky) Charlie sliter med å inngå forpliktende forhold og bestemmer seg for at det er morens skyld. Jake rådfører seg med Charlie om ei jente på skolen. Medvirkende:Charlie Sheen, Jon Cryer.
18:10 The Big Bang Theory (14)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (THE CONVENTION CONUNDRUM) Når gutta ikke får tak i billetter til Comic-Con, bestemmer Sheldon seg for å arrangere sin egen tegneseriekonferanse - og ender opp med å tilbringe kvelden med James Earl Jones (stemmen til Darth Vader i Star Wars-filmene). Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.
18:35 The Big Bang Theory (15)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (THE LOCOMOTIVE MANIPULATION) Amy overtaler Sheldon til å bli med på en romantisk utflukt til Napa Valley sammen med Howard og Bernadette for å feire valentinerdagen. Samtidig må Leonard og Penny ta med hunden til Raj til dyrlegen. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.
19:00 America's Funniest Home Videos (36)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs. (F914)
19:30 Top 20 Funniest (1)
(Top 20 Funniest) Amerikansk underholdningsserie. (Goofs And Gaffes) Nedtellingen er i gang. Her får du det beste nettet har å by på i form av klipp med potensiale til å gi deg latterkrampe. Programleder:Mocean Melvin.
20:30 Gift ved første blikk (5)
(Gift ved første blikk) Norsk realityserie. Seks single har sagt ja til å bli matchet av et knippe eksperter, for deretter å gifte seg med et menneske de aldri før har møtt. Parene skal leve sammen som mann og kone i fire uker. Hvis det oppstår kjærlighet underveis, så har eksperimentet lykkes. Hvis ikke, blir de skilt. (Gift ved første blikk, sesong 1) Parene har vært gift i ti dager og begynner for alvor å kjenne på livet som mann og kone. Nå har hverdagen kommet og ekteparene forsøker å bli kjent med hverandres rutiner, vaner og uvaner. De skal også til samtale med presten. Vil romantikken overleve når de nå skal få hverdagen til å fungere?
21:30 CSI (10)
(CSI) Amerikansk krimserie. (Dead Rails) CSI-teamet etterforsker et merkelig drap på en mann som ble drept to ganger.
22:30 The Whispers (9)
(The Whispers) Amerikansk science fiction-dramaserie. En usynlig kraft manipulerer samfunnets mest uskyldige - våre barn - til å handle for sin sak. Mens barna uvitende hjelper sin ukjente fiende, pågår kappløpet for å redde menneskeheten. Broken Child (Broken Child) Claire, Sean, Wes og Lena prøver å finne ut av fortiden til en mann som traff Drill for over 30 år siden. Kanskje den kan lede til en måte å drepe det - før Drill tar livet av mannen først. Medvirkende:Tate Birchmore, Barry Sloane, Lily Rabe, David Andrews, Kylie Rogers.
23:25 I kveld med YLVIS LIVE (9)
(I kveld med YLVIS LIVE) Norsk underholdning. Hver uke sendes en ny YLVIS-forestilling direkte fra Folketeateret. Helt uten sikkerhetsnett, og med ti ganger flere publikummere enn et vanlig norsk talkshow. Flere musikkvideoer, filmtrailere, sketsjer og rekorder. Du vet aldri hva du får med denne gjengen, men som en live-opplevelse vil ikke en gang Bård, Vegard, Calle eller Magnus kunne forutsi hva som vil skje underveis. Gjest er Einar Tørnquist.
00:25 Castle (17)
(Castle) Amerikansk krimserie. (IN THE BELLY OF THE BEAST) Beckett blir spurt om å hjelpe til i en narkosak, men et mislykket undercover-oppdrag setter livet hennes i fare. For å overleve må Beckett håndtere noen av de farligste mennene i New Yorks underverden, deriblantt en mektig fiende fra hennes fortid. Medvirkende:Nathan Fillion, Stana Katic.
01:20 CSI (15)
(CSI, år 12) Amerikansk krimserie. (STEALING HOME) Et hus blir stjålet rett fra fundamentet, og CSI er på saken med en rekke spørsmål. Samtidig får den nye etterforskeren Julie Finlay vist sine evner innen blodanalyse. Medvirkende:Marg Helgenberger, Ted Danson, George Eads.
02:20 Special Victims Unit (19)
(Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. (STREET REVENGE) En rekke voldtekter i Soho inspirerer en borgervernsgruppe til å organisere seg både mot kriminalitet i nabolaget og NYPD. Mens reporter Dennis Griscomb benytter enhver anledning til offentlig å kritisere politiets innsats, kjemper SVU-etterforskerne for å finne en ledetråd i saken før en av borgervernerne blir angrepet. Idet de andre etterforskerne slåss om å få kontrollen over så vel granskning som sinte innbyggere, distraheres Amaro av mistanken om at hans kone har et forhold til en annen mann. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay, Richard Belzer, Dann Florek.
03:10 CSI: NY (20)
(CSI: NY) Amerikansk krimserie. Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå. (CSI: NY, sesong 5) En sangpedagog blir funnet drept og Mac og teamet hans blir satt på saken. Sangpedagogen virket tilsynelatende som en ærlig mann, men etter hvert som Mac avhører vitner kommer det fram at offeret slettes ikke var så harmløst som det først så ut til. Kan han ha fått som fortjent?
03:55 The Closer (11)
(The Closer, år 2) Amerikansk krimserie. (The Closer, år 2) Da Brenda kommer til åstedet for et massemord, står hun og medarbeiderne overfor en ny utfordring; de finner ikke likene noe sted. For å kunne løse denne saken, må de først lete etter ofrene, før de kan jakte på morderen.
Vis alt
NRK 2 08:35 Andri reiser vestover (4)
(Andri på flander - i Västvärlden) Islandsk dokumentarserie. Hva gjør islendingene som emigrerte til Nord-Amerika? Robbie Rousseau viser Andri rundt i storbyen Winnipeg. Her bor det mange vest-islendinger. Et jenteband med navnet Fish og en park for rullebrettkjørere er noe av alt det han får med seg.
09:10 Sommeråpent (32)
Underholdning. Sommeråpent inviterer til feriehygge med gode historier, spennende gjester og fin musikk. Mandal I kveld retter hele Norge blikket mot Mandal, hvor Sommerbåten ligger til kai. Programledere er Dan Børge Akerø og Jeannette Platou.
09:55 Mysteriet på Sommerbåten (32)
(Mysteriet på Sommerbåten) Norsk dramaserie. "Mysteriet på Sommerbåten" er historien om mannskapet på MS "Sjøkurs". Den starter natta før skipet skal leies ut til NRK Sommeråpent for en lang reise lang norskekysten. Kokken er forsvunnet på Sommerbåten, og politimannen Martin leter etter løsningen på mysteriet. Dette har skjedd så langt: Torvald stjal først penger fra Victoria. Så stjal noen pengene fra Torvald. Alle skylder på kokken, men Martin vet at han var en politivarsler. Medvirkende:Nader Khademi, Hildegunn Eggen, Janne Heltberg, Terje Ranes.
10:10 Mandal - Grimstad minutt for minutt
(Sommerbåtens seilas minutt for minutt) Direkte fra Sommerbåten.
14:50 [sport]VM orientering
Stafett, kvinner. Direkte fra Inverness, Skottland.
16:50 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:00 [sport]VM svømming
Semifinaler og finaler. Direkte fra Kazan, Russland.
18:00 [nyh]Dagsnytt atten
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 [sport]VM orientering
Stafett, menn. Fra Inverness, Skottland.
20:05 På reise i arkivet
Drama på havet - dramatikk i ord (Drama på havet - dramatikk i ord) I kjølvannet av Ibsens forlis utenfor Grimstad. Ved Finn Oscar Olsen.
20:25 Sørlandsbanen skyr byer
20:45 Tilbake til 70-tallet (3)
Norsk underholdningsserie. Ved hjelp av NRKs fjernsynsarkiv får vi en halvtimes møte med hvert av årene, fra 1970 til 1979. I hvert program møter vi tre mennesker som på ulike måter satte sitt preg på nettopp dette året. Nå er året 1972, som vi ledes gjennom av Elsa Lystad. Hun tolket Ibsen i Fjernsynsteatret og forlystet publikum på Chat Noir. Vi møter også Arne Haugestad, som førte Norge til et Nei til EF - og Vibeke Løkkeberg, som framsto som modell, sanger, filmskaper og skuespiller.
21:15 På jakt med Lotta og Leif (1)
Svensk dokumentarserie. Hva skjer når matskribenten Lotta Lundgren skal på jakt i skogen med Leif GW Persson? Han har gått på jakt hele livet, mens hun aldri har tatt i et våpen. (På jakt med Lotta og Leif)
21:30 Uran - en farlig ressurs (1)
(Uranium: Twisting the Dragon's Tail) Amerikansk dokumentar i to deler. Uran er et av klodens mest fascinerende og kontroversielle grunnstoff og har brakt så vel håp og framskritt som ødeleggelse. Det har revolusjonert samfunnet, både innen medisin og krigføring. Tidlig på 1900-tallet var uran nærmest ukjent og verdiløst. Men Marie Curie, Ernest Rutherford og Albert Einstein skulle snart fravriste uranatomet dets hemmeligheter. Og snart skulle fryktinngytende krefter slippes løs over Hiroshima og endre verden for all tid. Fysiker Derek Muller forteller oss historien om uranet.
22:25 Hemmelige rom
Dommedagssentralen Fra hemmelige rom, under en bygård i Oslo, skulle Norge styres etter atomkrigen.
22:30 Willochs historie
Portrett. Til høsten fyller Kåre Willoch 87 år. Fremdeles er engasjementet hans stort, han har full avtalebok og han er en aktiv debattant. I denne dokumentaren snakker Kåre Willoch åpenhjertig om sitt liv og sin politiske karriere.
00:00 Sommeråpent (33)
Underholdning. Sommeråpent inviterer til feriehygge med gode historier, spennende gjester og fin musikk. Grimstad I kveld retter hele Norge blikket mot Grimstad, hvor Sommerbåten ligger til kai. Programledere er Dan Børge Akerø og Jeannette Platou.
00:45 Mysteriet på Sommerbåten (33)
(Mysteriet på Sommerbåten) Norsk dramaserie. "Mysteriet på Sommerbåten" er historien om mannskapet på MS "Sjøkurs". Den starter natta før skipet skal leies ut til NRK Sommeråpent for en lang reise lang norskekysten. Kokken er forsvunnet på Sommerbåten, og politimannen Martin leter etter løsningen på mysteriet. Kassandra får sparken. Torvald er redd og leier inn to bodyguards. Martin er på sporet etter svarte penger. Medvirkende:Nader Khademi, Hildegunn Eggen, Janne Heltberg, Terje Ranes.
01:00 [film]1971
(1971) Amerikansk dokumentarfilm. FBI er en beskyttet og uangripelig organisasjon. Inntil 1971. Da bryter en gruppe helt vanlige innbyggere seg inn i FBIs kontorer i Media i Pennsylvania, stjeler alle datafiler, deler dem med nyhetsbyråene og avslører med dette - for hele det amerikanske folk - organisasjonens hemmelige, illegale overvåknings- og spionprogrammer. Innbruddstyvene blir aldri tatt, men 43 år senere står de frem med sin historie. Regi:Johanna Hamilton.
01:55 Astrid - en fortelling om Astrid Lindgrens liv (2)
(Starkast i världen) Svensk dokumentarserie. Hun ble et helt lands Astrid og en hel verdens Astrid Lindgren. Hennes historier og figurer har reist over alle grenser. Se brev, dagbøker og filmer som aldri tidligere har vært vist.
02:55 President nr. 41
(41) Amerikansk dokumentar fra 2012. Et portrett av George H. W. Bush som var president fra 1989-1993 og far til den 43. amerikanske presidenten, George W. Bush. Nå bruker han tiden på å fiske og å være sammen med sin kone. Han begynte med fallskjermhopping i høy alder og beviser at gamle menn fortsatt kan ha det moro.
Vis alt
NRK 3 19:30 Bondi Beach (4)
(Bondi Rescue) Australsk realityserie. Det skjer mye på Bondi-stranden når tyver er på ferde og badevaktene må leke detektiver.
19:55 Top Gear (1)
Britisk motormagasin. Ingen bil er trygg når Jeremy Clarkson og kolleger får den under lupen. Dette er bilunderholdning for alle! Med spørsmålet "Hvorfor finnes det ikke flere trehjulsbiler?" går de tre karene i gang med jobben. De tar en titt på den såkalte Reliant Robin, og de utsetter Toyota Hilux pickup for en noe spesiell test: Kan den kjøre opp en islandsk vulkan? På testbanen jobber den ukjente Stig med den nye Bentley Continental Supersports. Og til slutt inviterer de en britisk kjendis til programmet sitt. Programleder:James May, Richard Hammond, Jeremy Clarkson.
20:40 Stand-up fra Boston (2)
(The Half Hour) Amerikansk underholdning. Med Tommy Johnagin og Adam Newman.
21:25 Lilyhammer (2)
Norsk komidramaserie. Roar har rotet seg opp i det kriminelle miljøet i Brasil. Frank og Torgeir slipper det de har i hendene, og snart får både norsk diplomati og brasiliansk rettsvesen uvante krefter å bryne seg på. Medvirkende:Fridtjov Såheim, Steinar Sagen, Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Robert Skjærstad.
22:10 House (9)
(House) Amerikansk dramaserie. En pasient som lider av Alzheimer får et raseriutbrudd og kaster opp blod. Samtidig er Wilson opptatt med en annen pasient som klager over at hun lever i et ekteskap uten sex. Medvirkende:Hugh Laurie, Odette Annable, Thom Barry.
22:55 Top Gear (1)
Britisk motormagasin. Ingen bil er trygg når Jeremy Clarkson og kolleger får den under lupen. Dette er bilunderholdning for alle! Med spørsmålet "Hvorfor finnes det ikke flere trehjulsbiler?" går de tre karene i gang med jobben. De tar en titt på den såkalte Reliant Robin, og de utsetter Toyota Hilux pickup for en noe spesiell test: Kan den kjøre opp en islandsk vulkan? På testbanen jobber den ukjente Stig med den nye Bentley Continental Supersports. Og til slutt inviterer de en britisk kjendis til programmet sitt. Programleder:James May, Richard Hammond, Jeremy Clarkson.
23:40 Ung og gifteklar
(Baby Face Brides) Britisk dokumentar. De er bare tenåringer, men fast bestemte på å gifte seg. Vil Laurens (18) detaljerte bryllupsplaner kunne gjennomføres? Vil 18 år gamle Rebeccas 600 kroners kjole komme fra Kina i tide? Hva med Emmie (17)? Passer ballkjolen hennes fortsatt?
00:25 Stand-up fra Boston (2)
(The Half Hour) Amerikansk underholdning. Med Tommy Johnagin og Adam Newman.
01:10 Jakta på rettferd (17)
(Life) Amerikansk dramaserie. (Shelf Life) En soldat på perm blir funnet knivstukket og drep. Han og de tre soldatvennene hans har frilanset som sikkerhetsvakter, og Crews må finne ut hvorfor de tok jobben. Medvirkende:Damian Lewis, Brent Sexton, Sarah Shahi.
01:50 Bondi Beach (4)
(Bondi Rescue) Australsk realityserie. Det skjer mye på Bondi-stranden når tyver er på ferde og badevaktene må leke detektiver.
02:15 House (9)
(House) Amerikansk dramaserie. En pasient som lider av Alzheimer får et raseriutbrudd og kaster opp blod. Samtidig er Wilson opptatt med en annen pasient som klager over at hun lever i et ekteskap uten sex. Medvirkende:Hugh Laurie, Odette Annable, Thom Barry.
02:55 Lilyhammer (2)
Norsk komidramaserie. Roar har rotet seg opp i det kriminelle miljøet i Brasil. Frank og Torgeir slipper det de har i hendene, og snart får både norsk diplomati og brasiliansk rettsvesen uvante krefter å bryne seg på. Medvirkende:Fridtjov Såheim, Steinar Sagen, Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Robert Skjærstad.
03:45 Top Gear (1)
Britisk motormagasin. Ingen bil er trygg når Jeremy Clarkson og kolleger får den under lupen. Dette er bilunderholdning for alle! Med spørsmålet "Hvorfor finnes det ikke flere trehjulsbiler?" går de tre karene i gang med jobben. De tar en titt på den såkalte Reliant Robin, og de utsetter Toyota Hilux pickup for en noe spesiell test: Kan den kjøre opp en islandsk vulkan? På testbanen jobber den ukjente Stig med den nye Bentley Continental Supersports. Og til slutt inviterer de en britisk kjendis til programmet sitt. Programleder:James May, Richard Hammond, Jeremy Clarkson.
Vis alt
FEM 06:00 24 timer på legevakten (12)
(24 Hours in A&E) Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia. Programleder:Anthony Philipson.
06:55 Slankekrigen (7)
(The Biggest Loser) Amerikansk livsstilserie. 15 nye sykelig overvektige deltakere befinner seg midt i ørkenen idet bussen kjører avgårde. Programleder Alison ønsker alle velkommen til El Mirage i nærheten av Death Valley i California der de skal konkurrere om å gå mest ned i vekt. Det blir tøffe tak både fysisk og psykisk for deltakerne som blir delt inn i tre lag fordelt etter alder: alle under 30 på ett lag, alle over 50 på ett og resten på det tredje. Det er også tre trenere, hvorav to av dem er helt nye. (EPISODE 1207) Deltakerne bytter lag og trenere etter en kaloritelling, noe som utløser visse spenninger. Senere står de nye lagene overfor sin første utfordring sammen.
08:30 Hundehviskeren (16)
(Dog Whisperer) Amerikansk dokumentarserie. Den kjente hundeeksperten Cesar Millan hjelper deg å se verden gjennom din hunds øyne så du endelig kan få en slutt på uønsket oppførsel. (Dog Whisperer, år 6)
09:30 Fødeavdelingen: Tiden etterpå (7)
(One Born Every Minute UK: Where are They Now?) Britisk dokumentarserie. «Fødeavdelingen» har vært med på mer enn hundre barnefødsler og formidlet følelsene rundt det å bringe et nytt liv til verden. Men hvordan har det gått med familiene etter at de kom hjem fra sykehuset? Kjærligheten til den lille vokser i takt med babyen, men ingen ting kunne ha forberedt dem på søvnløse netter, uendelige bleieskift og mangel på sex. (EPISODE 6) Elleve måneder etter at datteren ble født, planlegger Nicola og Craig bryllup, selv om søvn er mangelvare i familien. Rosie og Jonny skyndte seg med å bli gravide med baby nummer to etter at Rosie ble redd for livmorhalskreft. Nå må Jonny skynde seg å pusse opp huset. «Jeg tror ikke graviditetshormonene hennes har blitt normale igjen», sier Janet om sin lesbiske partner Vicki.
10:30 Judge Judy (204)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten. (Episode 4463)
10:55 Cupcake-krigen (6)
(Cupcake Wars) Amerikansk livsstilsserie. (TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES) Fire bakere bestående av ektefeller må bli ninjaer på kjøkkenet for å vinne kampen om å servere sine cupcakes på en fest for den nye animasjonsserien «Teenage Mutant Ninja Turtles.»
11:50 One Tree Hill (8)
(One Tree Hill, år 5) Amerikansk dramaserie. Vi følger tenåringsbrødrene Lucas og Nathan begivenhetsrike liv i Tree Hill. (One Tree Hill, år 5) Haley sliter med tanken på hvorvidt hun skal avsløre informasjon som kan ødelegge Lucas' forhold eller ei. Samtidig innrømmer Peyton sine ekte følelser for Lucas. Mouth forsøker å overbevise Millicent om at han er en bedre mann enn hun tror han er. Og Nathan settes i en posisjon som kan bety slutten på ekteskapet hans.
12:45 Gilmore Girls (10)
(Gilmore Girls, år 7) Amerikansk dramaserie. Møt den viljesterke alenemoren Lorelai og hennes like bestemte tenåringsdatter Rory. Med kun 16 års aldersforskjell har mor og datter et spesielt tett og nært forhold; de er som bestevenninner som forteller hverandre alt. Med Lorelairs anstrengte forhold til overklasseforeldrene, Rorys skoletilværelse og begges romantiske komplikasjoner, er det duket for rikelig med drama i småbyen Stars Hallow i Connecticut. (Gilmore Girls, år 7)
13:40 Gossip Girl (2)
(Gossip Girl, år 4) Amerikansk dramaserie. (Gossip Girl, år 4) Mens hun lever ut et virkelighetens eventyr i Paris, blir Blair forfulgt av Louis - en kjekk, ung mann som Blair mistenker er medlem av fyrstefamilien i Monaco. Samtidig er Chuck i ferd med å tilpasse seg en ny start i den franske hovedstaden sammen med mystiske Eva.
14:30 Ugly Betty (2)
(Ugly Betty) Amerikansk komiserie. (Ugly Betty, år 3) Wilhelmina jobber med sin første utgave som redaktør for Mode og prøver å lure Betty over til sin side ved å tilby henne jobb som personlig assistent. Samtidig oppdager Daniel at han står overfor en kamp om foreldreretten dersom han ønsker å beholde Daniel Jr. i USA. Hildas hemmelige kjærlighetsforhold til trener Diaz blir stadig hetere, og Christina er mistenksom til hvorvidt Stuart har oppriktige motiver.
15:30 One Tree Hill (9)
(One Tree Hill, år 5) Amerikansk dramaserie. Vi følger tenåringsbrødrene Lucas og Nathan begivenhetsrike liv i Tree Hill. (One Tree Hill, år 5) Samtidig som Ravens skal spille sesongens første basketballkamp, blir Haley, Brooke, Peyton, Lindsey og Mia innelåst på biblioteket. Peyton og Lindsey ryker i tottene på hverandre over Lucas, og Brooke prøver å forsvare moren sin når vennene hennes går til angrep.
16:25 Unge mødre Danmark (12)
(De unge mødre, sesong 18) Dansk realityserie. (De unge mødre, sesong 18) Fødselen har startet for Sandra (19). Sajsa (16) får besøk av barselgruppa, og hun gleder seg til å diskutere en viktig sak med dem. Selv om Michela er alene med datteren, Smilla, og for tiden er plaget av dårlig rygg, er det viktig for henne å gi datteren en god og konsekvent oppdragelse. Louise har begynt på skole, så dermed må kjæresten Jesper ta seg av barna.
17:25 Ekstremt vekttap (20)
(Extreme Makeover: Weight Loss Edition) Amerikansk realityserie. (Mike #302B) Familiemannen Mike blir snart 50, samtidig som han skal feire 20 års bryllupsdag. Han håper på å klare å halvere sine 189 kilo slik at han kan være en superhelt for sine tre barn og en skinnende ridder for sin kone. En gang var han en talentfull atlet, men etter at faren døde glemte han å leve sundt. Men Mike blir den første deltakeren som stryker på den medisinske testen. Hvordan skal Chris legge opp det videre løpet for Mike nå?
18:25 Sinnasnekker'n Sverige (10)
(Arga snickaren) Svensk livsstilserie. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp. (Arga snickaren, sesong 10) Patrik har de siste ti årene renovert og bygd om huset sitt. De siste tre årene har byggingen stått stille fordi Patrik har blitt utbrent. I kjelleren står det nå et oppakket kjøkken, tre bardisker og mye annet som Patrik har startet på de siste årene. Hagen er dessuten helt oppgravd. Tenåringssønnen, Henrik, sier faren har lovet ham og lillebroren egne rom i en årrekke, men ingenting skjer. De kan heller ikke sparke ball i hagen.
19:25 Friends (15)
(Friends) Amerikansk komiserie. (The One Where Estelle Dies) Phoebe prøver å skjule at Joeys agent Estelle er død, og Ross prøver å få Rachel ansatt hos Ralph Lauren igjen. Monica og Chandler forsøker å få Janice til å trekke tilbake tilbudet sitt når de finner ut at hun byr på nabohuset.
20:00 Friends (16)
(Friends) Amerikansk komiserie. (The One with Rachel's Going Away Party) Gjengen holder avskjedsfest for Rachel. Hun sier farvel til alle vennene sine, untatt Ross, som føler at Rachel ikke bryr seg om ham.
20:30 Motehuset DVF (1)
(House of DVF) Amerikansk realityserie. I serien House of DVF møter vi den legendariske designeren Diane von Furstenberg, og får et innblikk i livet til den populære designeren. Hun er verdenskjent for sine ikoniske omslagskjoler, og fantasifulle mønster. Serien er filmet i New York, og gir et tett og nært innblikk i designerens og hennes team sin hverdag. En gruppe på ti ambisiøse og talentfulle jenter er med i kampen om å bli Global Brand Ambassador for DVF. Vi får se jentene delta på arrangementer rundt i hele verden, møte med kjendiser, lære om merkevaren og arrangere veldedighetsvisninger og arrangement. (House of DVF)
21:30 Unge mødre Danmark (12)
(De unge mødre) Dansk dokumentarserie. (De unge mødre, sesong 19) Natascha Linea må innse at romantiske middager og store planer om bryllup ikke var nok til å holde forholdet med Bent gående. Stefanie venter utålmodig på at fødselen skal sette i gang. Sandra nyter bo for seg selv, mens Victoria er stormforelsket og besøker kjæresten i København.
22:30 Mistresses (4)
(Mistresses) Amerikansk dramaserie. (Into The Woods) Joss og Harrys forhold utvikler seg litt for raskt og en misforståelse mellom Karen og Vivian leder til et dypere vennskap. Lucys sexy rektor, Blair, lærer April en ting eller to om oppdragelse og Calista lar seg forlede av Luca. Medvirkende:Rochelle Aytes, Yunjin Kim, Jes Macallan, Brett Tucker.
23:30 Åndenes makt (5)
(Åndenes makt) Norsk serie om overnaturlige fenomener. (Åndenes makt, år 4) Trikkestallen i Drammen har vært en del av bybildet i nesten hundre år. Hit kom Rolf Larsen med store ideer om butikken han skulle skape i hjertet av Drammen. Men allerede samme dag som de flyttet inn merket Rolf og de ansatte at noe ikke stemte. Flere opplever å få merkelige beskjeder om at de skal komme seg ut av huset.
00:35 48 timer (23)
(48 Hours) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. (Blaming Melissa)
01:35 Medium (20)
(Medium) Amerikansk dramaserie. Allison Dubois arbeider som konsulent hos statsadvokaten i Phoenix, Arizona. Som travle forstadsfruer flest sjonglerer hun mellom familieliv og en hektisk jobb, men med Allison er det én vesentlig forskjell. Hun har synske evner og bistår i løsningen av de mest brutale og grusomme kriminalsaker. (Time Keeps on Slipping)
02:35 Cold Case (21)
(Cold Case, år 6) Amerikansk spenningsserie. (Cold Case, år 6) Lilly og teamet gjenopptar en sak fra 1963 der en svindler ble skutt og drept samme dag som president John F. Kennedy. Medvirkende:Kathryn Morris, John Finn, Thom Barry, Jeremy Ratchford, Danny Pino, Tracie Thoms.
03:35 48 timer (22)
(48 Hours) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. (Fall From Grace) Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.
Vis alt
Viasat 4 05:30 Cops Reloaded (95)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
06:00 Ax Men (7)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. I Montana ender den unge Travis opp i en situasjon som kunne ha tatt livet av ham. Far og sønn-laget hos S&S når bunnen før de finner gull.
06:50 Ax Men (8)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. Et veddemål på Rygaard går for langt og ender i full krangel mellom far og sønn. På Suwanee River når Jimmy og James bunnen, mens Shelby og kusinen, Kelly, er på jakt i Louisiana.
07:35 Community (9)
(Community) Amerikansk komiserie. Når det avsløres at advokatutdanningen til Jeff Wingers er falsk, blir løgneren tvunget til å returnere til skolebenken. Jeff, Shirley og Hickey finner en haug med ubrukte lærebøker, men begynner snart å krangle om hvordan de skal selge dem. Annie og Abed trenger en ny person å dele leiligheten med og spiller dataspill om Annies bror eller Abeds kjæreste skal få flytte inn. Medvirkende:Joel Mchale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Alison Brie.
08:00 Brooklyn Nine-Nine (17)
(Brooklyn Nine-Nine) Amerikansk dramaserie. Offiser Jake Peralta er en bekymringsløs, men fremgangsrik politibetjent som er begavet nok til å verken ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Kanskje er det derfor han har lykkes i å ta flest kriminelle på hele stasjonen? Dagen for Charles og Ginas foreldres bryllup har kommet, og hele troppen har fått ulike oppdrag å utføre. Jake og Amy havner imidlertid på forbryterjakt isteden. Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero.
08:30 Cheers (2)
(Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. Cliff blir henrykt da moren hans bestemmer seg for å gifte seg med en rik mann, helt til brudgommen bestemmer seg for å gi bort formuen til et veldedig formål. Medvirkende:Nicholas Colasanto, Kelsey Grammer, Kirstie Alley, Ted Danson.
09:00 Bundy (218)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Al og kameratene planlegger en TV-kveld med wrestling, men de oppdager snart at konene deres har okkupert fjernsynet for å se en klissete kjærlighetsfilm. Dermed invaderer de rommet til Bud for å se på TV der, med det resultat at de ødelegger Buds hete stevnemøte... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.
09:30 Bundy (219)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Under forberedelsene til gjenforeningsfesten på skolen mimrer Kelly og vennene hennes over hvor dårlig de pleide å behandle guttene som var interessert i dem. Nå lurer de på om de fremdeles har draget og kan tiltrekke seg guttene på samme måte som tidligere... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.
10:00 Brooklyn Nine-Nine (18)
(Brooklyn Nine-Nine) Amerikansk dramaserie. Offiser Jake Peralta er en bekymringsløs, men fremgangsrik politibetjent som er begavet nok til å verken ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Kanskje er det derfor han har lykkes i å ta flest kriminelle på hele stasjonen? Jake er i ekstase når hans fraværende far kommer på besøk til New York, men Charles aner ugler i mosen. Holt lager en vanskelig oppgave som Amy, Terry, Gina og Rosa må løse for å få gå på konsert. Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero.
10:30 Seinfeld (69)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry og Elaine blir bedt om å være gudfar og gudmor for barnet til et vennepar. George saksøker sykehuset etter at en pasient hopper ut for å begå selvmord og lander på bilen hans. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
11:00 Seinfeld (70)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry blir sjarmert av en linjedommer på tennisturneringen US Open, som viser seg å være døv. George vil gjerne låne henne til å lese på sin kjærestes lepper og finne ut hva hun sier om ham. Hun stiller opp, med Kramer som oversetter. Det skaper selvfølgelig problemer for George. Elaine får på sin side problemer med en limousinsjåfør. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
11:30 The Goldbergs (2)
(The Goldbergs) Amerikansk komiserie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Beverly er en overbærende, overbeskyttende mamma som styrer slik hun selv ønsker, mens pappa Murray må lære seg å oppdra barna uten å skrike til dem, av hensyn til sin egen helse. Ericas humørsvingninger truer familiens rulleskøytetradisjon, mens Beverly handler skoleklær med Adam. Medvirkende:Wendi Mclendon-Covey, Jeff Garlin, Sean Giambrone, Troy Gentile, Hayley Orrantia.
12:00 Simpsons (21)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Mr. Burns prøver å bli populær ved å hente Loch Ness-monsteret til Springfield.
12:30 Simpsons (22)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Lisa blir tilbudt et medlemskap i MENSA, mens Homer får tilbud om å bli foreviget med erotiske bilder helt gratis.
13:00 Kongen av Queens (113)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug blir besatt av sin egen Super Bowl-fest når han finner ut at mange av kollegaene hans skal på en lignende fest arrangert av en ny medarbeider. Mens Doug konsentrerer seg om å vinne tilbake så mange gjester som mulig, klager Carrie over at Doug ikke tenker nok på henne. Det blir problemer når Doug prøver å arrangere den ultimate Super Bowl-festen og samtidig bevise for Carrie at han er en oppmerksom ektemann. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
13:30 Kongen av Queens (114)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie forveksler bildene sine med et annet par, og finner ut at det andre paret har et bedre liv enn dem. Arthur får seg en moblitelefon, men ingen ringer til ham. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
14:00 How I Met Your Mother (10)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney begynner å miste draget på damene og tar en tur på undertøysfirmaet Victoria's Secrets moteoppvisning for å få inspirasjon.
14:30 How I Met Your Mother (11)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted skal på date med legen sin, og de andre kommer med eksempler på hvorfor det er en dårlig idé å gå ut med en person man allerede treffer regelmessig.
15:00 Family Guy (6)
(Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Etterat Stewie ødelegger tidsmaskinen sin, endrer et uventet dødsfall livene til Griffin-familien for alltid.
15:30 Family Guy (13)
(Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Peter og kompisene deltar i en global leteaksjon etter Gud og ber om at Gud skal slutte å påvirke resultatet av fotballkamper.
16:00 Simpsons (18)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Homer starter med hjemmebrenning da Springfield gjeninnfører strenge alkohollover.
16:30 Simpsons (19)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Bart avslører Skinner og Krabappels tvilsomme forretninger.
17:00 Kongen av Queens (115)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug kan ikke feire valentinsdagen sammen med Carrie fordi han har fått i oppgave å transportere pingviner fra en dyrehage til en annen, og i kjent stil blir jobben langt fra ukomplisert. Carrie havner også i forviklinger da hun sender en venninne på date med sjefen sin. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:30 Kongen av Queens (116)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie storkoser seg på ferie i St. Croix, men gleden blir kortvarig da Arthur ringer hjemmefra for å fortelle dem at huset må repareres. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
18:00 How I Met Your Mother (12)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted feirer St. Patrick's Day som om det var hans siste dag på Jorden. Lily og Marshall tilbringer kvelden sammen med Robin i den nye leiligheten sin.
18:30 How I Met Your Mother (13)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted prøver å forføre en kvinne ved navn Stella, men lykkes bare å få oppmerksomhet fra resepsjonisten hennes.
19:00 Family Guy (15)
(Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Etter at Peter begynner å røyke blir han bedt om å være med i en anti-røykekampanje, men under én betingelse: Peter kan ikke slutte å røyke. Stewie hjelper Chris med å takle skolens bøller.
19:30 Family Guy (16)
(Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Stewie får en kjønnssykdom av Brian, mens Peter og kompisene tar affære når en annen gjeng tar favorittbordet deres på Drunken Clam.
20:00 Simpsons (23)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Familien reiser på en billigferie og ender opp i Tokyo der blir de blakke fortere enn de har regnet med.
20:30 Simpsons (1)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Mel Gibson ansetter Homer som konsulent for sin nye film, noe som gir filmen en noe annen vri enn opprinnelig planlagt.
21:00 24 timer i varetekt (11)
(24 Hours in Police Custody) Britisk dokumentarserie. Et innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen Bedfordshire Police. De hardbarkede etterforskerne Hutton og Brecknok sjokkeres av en spesielt urovekkende sak hvor en person har blitt forsøkt myrdet i sitt eget hjem.
22:00 [film]Moneyball
(Moneyball) Amerikansk dramakomedie fra 2011. Billy Beane er en tidligere profesjonell baseballspiller som nå jobber som manager for baseballklubben Oakland Athletics. De er i ferd med å miste tre av sine beste spillere til mer pengesterke klubber. Med lite penger i klubbkassa innser Beane at han må radikalt forandre hvordan han evaluerer hva hver spiller kan tilføre klubben. Når han møter Peter Brand, en talentfull økonomistudent, er Beane sikker på at han har funnet mannen som kan hjelpe ham med å utvikle det nye systemet. Basert på en sann historie. Medvirkende:Brad Pitt, Jonah Hill, Philip Seymour Hoffman, Robin Wright, Chris Pratt. Regi:Bennett Miller.
00:25 Simpsons (18)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Homer starter med hjemmebrenning da Springfield gjeninnfører strenge alkohollover.
00:55 Simpsons (19)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Bart avslører Skinner og Krabappels tvilsomme forretninger.
01:25 Cops Reloaded (96)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
01:55 Cops Reloaded (97)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
02:25 Seinfeld (69)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry og Elaine blir bedt om å være gudfar og gudmor for barnet til et vennepar. George saksøker sykehuset etter at en pasient hopper ut for å begå selvmord og lander på bilen hans. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
02:55 Seinfeld (70)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry blir sjarmert av en linjedommer på tennisturneringen US Open, som viser seg å være døv. George vil gjerne låne henne til å lese på sin kjærestes lepper og finne ut hva hun sier om ham. Hun stiller opp, med Kramer som oversetter. Det skaper selvfølgelig problemer for George. Elaine får på sin side problemer med en limousinsjåfør. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
03:20 Bundy (218)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Al og kameratene planlegger en TV-kveld med wrestling, men de oppdager snart at konene deres har okkupert fjernsynet for å se en klissete kjærlighetsfilm. Dermed invaderer de rommet til Bud for å se på TV der, med det resultat at de ødelegger Buds hete stevnemøte... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.
03:50 Bundy (219)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Under forberedelsene til gjenforeningsfesten på skolen mimrer Kelly og vennene hennes over hvor dårlig de pleide å behandle guttene som var interessert i dem. Nå lurer de på om de fremdeles har draget og kan tiltrekke seg guttene på samme måte som tidligere... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.
04:15 American Dad (51)
(American Dad) Amerikansk tegnefilmserie. Etter en krangel mellom Stan og Roger, legger Francine en plan for at de skal bli venner igjen. Hun vil vise Roger at Stan bryr seg om ham og arrrangerer en falsk kidnapping av Roger. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith, Steve Smith.
05:25 Cops Reloaded (97)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
Vis alt
NRK Super 06:30 Hei Kembo
06:40 Ra Ra, den bråkete løven
Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.
06:50 Lodde og Linn
Britisk serie. Noen ganger kan nye ting virke skremmende. Heldigvis kan kosedyret Lodde hjelpe Linn å se at nye ting også kan være morsomt.
07:00 Kaias klesskap
Fransk animasjonsserie. Kaia og vennene hennes opplever nye eventyr hver gang de kler seg ut med klær fra Kaias magiske klesskap.
07:10 Molly Monster
Tysk animasjonsserie. Lille Molly Monster er et fornøyd lite monster som bor i Monsterland sammen med foreldrene sine og bestevennen Edison.
07:15 Nysgjerrige Nils
Amerikansk tegnefilmserie. Nils er en nysgjerrig liten apekatt som finner på mye rart.
07:30 Fugleveien 3
Britisk animasjonsserie. De tre småfuglene Samuel, Muffin og Rudy elsker å synge, danse og leke! Stadig er de ute i skogen på spennende eventyr, og er de heldige tar herr Nebbe og fru Kiwi seg tid til å leke og synge sammen med dem.
07:40 Lille Prinsesse
Britisk animasjonsserie.
07:50 Polo
Fransk animasjonsserie. Polo har en øy helt for seg selv og ingen plikter. Han er fri som fuglen og reiser hvor enn fantasien hans bestemmer.
07:55 Brannmann Sam
Britisk dukkefilmserie. Nå skal du få bli kjent med brannmann Sam og vennene hans som bor i en liten by i England.
08:10 Charlie og Lola
Britisk tegnefilmserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.
08:20 Franklin og vennene
Kanadisk animasjonsserie.
08:30 Heidi (20)
Tysk animasjonsserie. På tur i parken Heidi, Klara, Sebastian og bestemor er på tur i parken. Klara og Heidi jager to sommarfugler da de møter på Rudy.
08:55 Dinosaurene kommer
Kanadisk serie. Ingen vet at Jens kan se dinosaurer, akkurat som storebroren Dan.
09:05 Mini-kryp
Fransk animasjonsserie om insekters hverdag i storm og stille vær.
09:10 Robin Hood, rampestreker i Sherwood-skogen
Fransk animasjonsserie. Helten John. Prins Johan tyr til lureri for å øke populariteten sin blant landsbyfolket, samtidig som han stjeler fra dem. Robin lurer han i felle, noe som kommer landsbyfolket til gode.
09:30 Jungelgjengen
Fransk animasjon. Mysteriet i den gule hulen. Pingvinen Maurits tror han er en tiger som lever i jungelen. Sammen med de andre dyrene er de heltene som kommer til unsetning når noen er i fare.
09:40 Stallen (7)
Fransk animasjonsserie. Ungdommene ved den lille stallen tilbringer dagene sammen med hverandre og hestene sine. De opplever spennende eventyr og forelskelser.
10:05 Helt hekta
Kanadisk animasjonsserie. Sommervikarene på surfeparadishotellet er helt hekta på surfing, men hotelldrift viser seg også å være hardt arbeid.
10:25 Pat og Stan
Britisk animasjon. Pat og Stan er to fantastiske karakterer som begge har eventyrlysten i behold.
10:35 Pat og Stan
Britisk animasjon. Pat og Stan er to fantastiske karakterer som begge har eventyrlysten i behold.
10:40 Dyrehjelperne (6)
Tysk dramaserie. Underjordisk Det finnes dyr som gjør seg upopulære. Blant disse finner man muldvarpen. Hageeier Püringer hater at hans fine grønne plen blir ødelagt. Han prøver å stoppe muldvarpene ved å sette ut feller og legge ut gift, og ringer til slutt dyrevennene Nelly og Jessie for å få hjelp.
11:10 Dex Hamilton
Kanadisk animasjonsserie. Animasjonsserie om romentomologen Dex og laget hans, som er eksperter på alle slags vanvittige insekter, både fra jorda og andre steder i universet.
11:35 SvampeBob
Amerikansk animasjonsserie. Nede på havets bunn finner du SvampeBob og vennene hans.
12:00 Ponniskolen
Svensk realityserie. Åtte barn mellom 11 og 14 år tillbringer to uker på rideleir der de får hjelp med ulike problemer de har med ponniene sine.
12:30 Sauen Shaun
(Shaun the Sheep) Britisk animasjonsserie. Når bonden snur ryggen til sauen Shaun blir det kaos på gården.
12:35 Ville Vilde
Kanadisk animasjonsserie. Vilde bor sammen med den tålmodige faren sin. De har noen ikke helt vanlige kjæledyr.
12:50 Rakettgjengen
Amerikansk animasjonsserie.
13:00 Kastanjeskogen
Fransk animasjonsserie. Kastanjeskogen er en trivelig plass å være. Det synes både musene, ekornene, harene, villsvinene, revene og bjørnene, men de er ikke alltid like gode venner.
13:15 Lilly i Paradisbukta
Irsk animasjonsserie. Sommerferie. Bli med Lilly på eventyr i Paradisbukta.
13:25 Petter Kanin
Britisk animasjonsserie. Bli med snille og modige Petter Kanin med vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.
13:35 Professor Balthazar
Kroatisk animasjonsserie om verdens mest oppfinnsomme oppfinner, den snille og hjelpsomme professor Balthazar.
13:40 Dyrefamilien
Britisk dyreserie. Bli med en dag i livet til en dyreunge.
13:45 Gjengen på taket
Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.
14:00 Moffene
Tysk animasjonsserie. Hver gang Luzi leser de magiske ordene på kartet kommer moffene Leopold, Panini og Bruno ned gjennom taket. Sammen oppdager de en fantastisk verden av nattlige eventyr.
14:05 Dyra i Hjorteparken (7)
Europeisk animasjonsserie. Modig, sønnesønn til Rev har forsvunnet. Rev ber Plystre om å lete etter han. Ugle er på jakt etter en make. Hun har kommet tilbake til Dyreskogen og ser at nå fins det bare et stort bøketre igjen av hele skogen. I Hjorteparken blir det flere og flere rotter.
14:30 Min galaktiske forsvarer
Fransk animasjonsserie. En vennegjeng hjelper utenomjordiske tilbake til sin planet.
14:50 Galakseparken (32)
Belgisk sciencefictionserie. Steffs arm blir plutselig fin igjen etter at Robin kom på besøk. Hun er også en exo, som ble sendt til jorden for å rapportere tilbake til moderskipet om extronen.
15:00 Galakseparken (33)
Belgisk sciencefictionserie. Frida er sjalu på Robin og Steff, og i tillegg savner hun Paula. Freddy krever at teamet begynner å fokusere på jobben igjen.
15:15 iCarly (1)
(iCarly) Amerikansk serie. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor. Medvirkende:Miranda Cosgrove, Jennette Mccurdy, Nathan Kress.
15:40 iCarly (2)
(iCarly) Amerikansk serie. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor. Medvirkende:Miranda Cosgrove, Jennette Mccurdy, Nathan Kress.
16:05 Danseakademiet (24)
Australsk dramaserie. Tara har alltid hatt en drøm om å bli ballerina. Når hun kommer inn på Danseakademiet skjønner hun hvor mye hun har igjen å lære, og at hun må kunne mye mer enn å danse for å klare seg på denne skolen.
16:30 Bevinget
Kanadisk komiserie. Porter, en sorgløs skytsengel under opplæring, er sendt til Jorden på eksamensoppdrag. For å gjøre seg fortjent til vingene sine, må han forvandle uheldige Carl til den mest populære gutten på skolen.
16:50 Kung Fu Panda
Amerikansk animasjonsserie. Po trener, beskytter, slåss, lærer, snubler og skravler for å bli den nye helten i dalen. Og sammen med De fantastiske fem møter han stadig nye utfordringer.
17:15 Ridder Mikkel
Britisk-kanadisk animasjonsserie. Med hjelp fra sine to dragevenner og trofaste hest, gjør Mikkel alt han kan for å bli en modig ridder. Underveis lærer han å være ansvarsfull og å hjelpe andre.
17:30 Hei Kembo
17:40 Ra Ra, den bråkete løven
Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.
17:50 Lodde og Linn
Britisk serie. Noen ganger kan nye ting virke skremmende. Heldigvis kan kosedyret Lodde hjelpe Linn å se at nye ting også kan være morsomt.
18:00 Nelly og Nora
Britisk animasjonsserie. Moro og eventyr, uansett vær.
18:05 Gjengen på taket
Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.
18:20 Detektivklubben (1)
Norsk dramaserie. Carmen flytter til et nytt sted hvor hun oppdager at noen av barna har en detektivklubb som bruker urene metoder. Som en innflyttingsgave arver hun kofferten til oldemor, som var Argentinas første kvinnelige detektiv.
18:35 Alle sammen sammen (4)
Norsk komiserie. To familier bor sammen i huset de har arvet. Tobias deltar i en konkurranse som kan sende ham ut i verdensrommet for evig tid. Lea og Tyras rykter trues på merkelig vis av en bok Tyra har glemt å levere tilbake til biblioteket. Og hvem er smugrøykeren i huset?
19:00 Ghost Rockers (42)
Belgisk dramaserie. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...
19:10 Ghost Rockers (43)
Belgisk dramaserie. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
onsdag
torsdag
fredag
lørdag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)