Alt, søn 31. aug, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 07:00 MGPjr - finale 2014
Direkte fra Oslo Spektrum. Igjen er det klart for en spektakulær og humørfylt MGPjr-finale direkte fra Oslo Spektrum. Av 600 bidrag ble ti jenter og ti gutter fordelt på ti bidrag plukket ut gjennom flere juryrunder. Nå skal de få opptre med sine egne låter, og det er seerne som bestemmer hvem som blir kåret til årets vinner. Gjesteartist er Sval, MGPjr-vinner fra 2011. Det blir innslag fra musikalen Billy Elliot og ungdommer fra UKMs landfestival. Programleder:Margrethe Røed , Tooji.
09:05 Norge rundt
Distriktenes magasin.
09:30 Folk: Siste dans med Nordstjernen
Norsk dokumentar. MS «Nordstjernen» var den eldste hurtigruta i Norge da hun i mars 2012 gikk sin aller siste tur mellom Kirkenes og Bergen. Folk fra inn- og utland fulgte henne på den siste reisa. Et vemodig farvel med en gammel dame fra alle de som elsket henne langs kysten. (Folk: Siste dans med Nordstjernen.)
10:20 Miss Marple (3)
(Agatha Christie's Marple) Britisk krim fra 2009. «Lek med speil.» (They Do it With Mirrors.) Miss Marple blir invitert til London av sin gode venninne Ruth van Rydock, som er bekymret for sin søster Carrie-Louise. Hun blir med Ruth videre til Stonygate der Carrie-Louise bor med sin mann, Lewis. Under besøket blir en mann skutt og drept, og det viser seg å være Carrie-Louises stesønn, Christian. Han har hatt ansvaret for driften av fondet som finansierer Stonygate, og mistanken faller dermed på Carrie-Louise. Medvirkende:Julia McKenzie.
11:55 Joanna Lumley møter Will.i.am
(Joanna Lumley meets Will.i.am) Britisk dokumentar. Hvem er han egentlig, mannen som skjuler seg bak pseudonymet Will.i.am.? Joanna Lumley drar til Los Angeles for å møte den lett ekstentriske hjernen bak supergruppen The Black Eyed Peas. (Joanna Lumley møter Will.i.am.)
12:55 [sport]VM roing
Med blant annet finaler i dobbeltsculler og singelsculler. Direkte fra Amsterdam. Kommentator: Lars Bjønness, Eirik Koren.
14:30 [sport]VM hestesport
Feltritt sprangridning. Direkte fra World Equestrian Games i Normandie, Frankrike. Komm.: Rita Morvik, Camilla Rostad og Anton Granhus.
17:10 20 spørsmål (15)
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende er Helén Vikstvedt, Mari Maurstad og Cille Biermann. Programleder er Trond-Viggo Torgersen. (15). Programleder:Trond-Viggo Torgersen.
17:40 Gamle venner
Norsk kortfilm. (Gamle venner.) To eldre tyske menn er på vei til Sørlandet i sin gamle Trabant i 1990. De skal tilbake til «gamle tomter", til en strand de forlot i maidagene 1945. De har ett mål for turen, nemlig å finne noe de en gang gravde ned. Regi: Sverre Ferd.
18:00 Mitt liv som Poirot
(Being Poirot) Britisk dokumentar. Etter å ha spilt en av fjernsynets største ikoner i 25 år, er skuespiller David Suchet kommet til innspillingen av siste episode. Han forteller hvordan han har tolket rollen som den berømte detektiven Hercule Poirot, mens han forbereder seg til opptak. Suchet drar til Agatha Christies feriested i Devon der han møtte forfatteren, og til Belgia for å høre hva folk der mener om sin berømte landsmann. (Mitt liv som Poirot.)
19:00 [nyh]Søndagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med utenriksmagasin, sport og vær.
19:45 [sport]Sportsrevyen
Aktuelle reportasjer og dagens sport.
20:05 Drama i smådyras rike (3)
(Hidden Kingdoms: Mini Meets Metropolis) Britisk naturserie. En ørliten ape sitter fast i trafikken midt i storbyen Rio de Janeiro, helt alene. Greier hun å finne veien tilbake til flokken sin i tide? I Tokyo har en supersterk bille tapt en slåsskamp. Hun finner ut at hun må bruke hjernen og ikke bare styrken sin for å overleve i storbyen.
20:55 [sport]Birkebeinerrittet
«Folkefest på to hjul.» (Folkefest på to hjul.) Reportasje fra det tradisjonsrike terrengsykkelrittet mellom Rena og Lillehammer. Ved Dag Erik Pedersen.
21:25 Nytt liv i East End (3)
(Call the Midwife) Britisk dramaserie. Når jordmødrene ved kvinnefengselet blir syke syke, må Trixie og Julienne steppe inn. Shelagh og dr. Turner legger planer for framtiden, men de får svært dårlig nytt. Medvirkende:Jessica Raine, Jenny Agutter, Pam Ferris.
22:25 En donormors møte med barna
Britisk dokumentar. I 1991 ble Sylvia en av Storbritannias første eggdonorer. Hun så et foto av et tvillingpar i en avis, og følte sterkt at de var 'hennes'. Etter at donorenes anonymitet ble opphevet i 2005, er det mange, blant andre Sylvia, som forsøker å ta kontakt med enten biologiske barn eller foreldre. Hun har selv en sønn som ble til ved hjelp av en anonym sædgiver. (En donormors møte med barna.)
23:15 [nyh]Kveldsnytt
23:35 Familiemiddag (3)
(Friday Night Dinner: Buggy) Britisk komiserie. Mor og far krangler, og guttene får til sin store skrekk vite at årsaken er noko «seksuelt". Adam later som han har fått skulderen ut av ledd for å slippe å rydde på loftet, men Jonny avslører og utpresser ham.
00:00 Den mistenkte (9)
(Prime Suspect) Amerikansk krimserie. Etterforsker Jane Timoney må jobbe hardt for å bli akseptert i det mannsdominerte dapsavsnittet på politistasjonen i New York. Hun har talent for yrket sitt, men kommer det til å koste mer enn hun er villig til å ofre? (Gone to Pieces.) En pornokonge blir mistenkt for mordet på en kollega. Duffy tror ikkj at saken kan løses. Medvirkende:Brian F. O'Byrne, Maria Bello, Kirk Acevedo.
00:40 [film]The Visitor
(The Visitor) Amerikansk drama fra 2007. En collegeprofessor drar tilbake til New York for å delta på en konferanse. Der oppdager han at et ungt par har okkupert leiligheten hans. (The Visitor.) Medvirkende:Richard Jenkins, Hiam Abbass, Haaz Sleiman. Regi:Thomas McCarthy.
02:20 Drama i smådyras rike (3)
(Hidden Kingdoms: Mini Meets Metropolis) Britisk naturserie. En ørliten ape sitter fast i trafikken midt i storbyen Rio de Janeiro, helt alene. Greier hun å finne veien tilbake til flokken sin i tide? I Tokyo har en supersterk bille tapt en slåsskamp. Hun finner ut at hun må bruke hjernen og ikke bare styrken sin for å overleve i storbyen.
03:10 Kystvakta (4)
(Sea Patrol) Australsk dramaserie. På HMAS Hammersley, en patruljebåt i den australske marinen, bor og jobber 24 menn og kvinner tett på hverandre. Pakket sammen i denne trykkokeren av en båt, må mannskapet mobilisere alt de har av kunnskap, humor og ikke minst tålmodighet for å løse både store og små oppdrag. HMAS Hammersley stopper en båt med ulovlige immigranter. Når immigrantene blir tatt om bord, kaster de en bøtte vann på mannskapet. Bøtta viser seg å inneholde mikroskopiske, dødelige maneter. Medvirkende:Lisa McCune, John Batchelor, Matthew Holmes.
Vis alt
TV 2 06:00 TV 2 Junior
Barne-TV.
06:01 Flintstone
Amerikansk animasjonsserie.
06:26 Baby Looney Tunes
06:48 Milo
06:55 Milo
07:02 Charley og Mimmo
Kanadisk tegnefilmserie for barn.
07:08 Charley og Mimmo
Kanadisk tegnefilmserie for barn.
07:14 Hello Kitty
07:24 Gjett hvor glad jeg er i deg
07:35 Lotte
07:47 Peter Pan
08:11 Ninjago
(Ninjago: Masters of Spinjitzu) Dansk animasjonsserie.
08:35 Pokemon
09:00 [nyh]Nyhetsmorgen
Med vær, sport og økonomi.
10:00 Bonanza (14)
(Bonanza) Amerikansk westernserie. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada.
11:00 Bonanza (15)
(Bonanza) Amerikansk westernserie. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada.
12:05 [nyh]60 Minutes (21)
Amerikansk reportasjemagasin. Anerkjent verden over for sin kritiske og uredde journalistikk.
13:00 Dyrepasserne (16)
(Dyrepasserne) Norsk underholdningsserie. Vi følger et knippe av Kristiansand Dyreparks mest sentrale dyrepassere og får et bilde av hvordan livet fortoner seg bak fasaden i landets største dyrepark. Vet du hva som er verdens raskeste dyr? I denne episoden av «Dyrepasserne» får du se når geparden kommer til dyreparken. Den brunstige elgen Odin er ellers på krigsstien, og dyrepasser Alexander må redde en liten kalv. Dyrepasser Harald finner to søte, nyfødte ulvunger i hiet.
13:30 [film]Olsenbanden Jr. og mestertyvens skatt
(Olsenbanden Jr. Mestertyvens skatt) Norsk familiefilm fra 2010. I denne sjette Olsenbanden Jr.-filmen er gjengen på jakt etter en forsvunnet pengeskatt fra ranet av Norges Bank i 1835. De har fått vite om et skattekart, og den spennende jakten leder dem til gamlebyen i Fredrikstad, gjennom mørke ganger på Akershus festning og til slutt til mestertyven Ole Høilands hule i Oslomarka. Vi får også stifte nærmere bekjentskap med Egons familie. Medvirkende:Thomas Stene-Johansen, Fridtjof Tangen, Thorbjørn Harr, Ivar Nørve, Jan Grønli. Regi:Arne Naess Lindtner.
15:00 Susan Boyles verden
(Susan Boyle - There's Something About Susan) Britisk dokumentar. Susan Boyle har strevd med en livslang kamp mot sceneskrekken, kombinert med et ønske om å fremføre musikk. Dokumentaren følger Boyle fra debutkvelden i Skottland til en utsolgt konsert foran 20.000 mennesker i USA. Om alt går bra vil hun reise på en verdensturne, men suksess er langt fra sikkert. Susan Boyle har strevd med en livslang kamp mot sceneskrekken, kombinert med et ønske om å fremføre musikk. Dokumentaren følger Boyle fra debutkvelden i Skottland til en utsolgt konsert foran 20 000 i USA. Om alt går bra vil hun reise på en verdensturne, men suksess er langt fra sikkert.
16:00 Skal vi danse (2)
(Skal vi danse) Norsk underholdningsprogram. Katrine Moholt og Didrik Solli-Tangen er programledere når tolv kjendiser sammen med sine danselærere skal konkurrere om å bli beste selskapsdanser. Endelig skal kjendisene svinge seg på parketten foran dommerpanelet i jubileumssesongen til «Skal vi danse". Hvilket dansepar imponerer mest?
17:30 Skal vi danse (2)
Norsk underholdningsprogram. Katrine Moholt og Didrik Solli-Tangen er programledere når tolv kjendiser sammen med sine danselærere skal konkurrere om å bli beste selskapsdanser. Endelig skal kjendisene svinge seg på parketten foran dommerpanelet i jubileumssesongen til «Skal vi danse". Hvilket dansepar imponerer mest?
18:00 Fyrlyset (4)
(Fyrlyset) Norsk livssynsprogram. «Fyrlyset» er en dokusåpe hvor pastor Egil Svartdahl følger brukere og ansatte ved Frelsesarmeens Fyrlyskorps i Oslo. Her får rusmisbrukere og uteliggere et friminutt fra det tøffe livet på gata, og tilbys mat, klær, sårstell og hjelp til praktiske ting. Egil holder andakt på Fyrlyset. På andakten får Egil med seg bandet «Humming people", der miljøarbeideren Joacim er vokalist. Joacim blir i etterkant utfordret til å være med på innspilling av en låt som Geir, en ev brukerne, ønsker å spille inn til sin datter. Vi følger dem på øvelse med bandet. Ninni, som skal gifte seg med Kjetil, vil sy sin egen brudekjole og får hjelp av redesignavdelingen på Fretex. Vi er også med Ole på «Suppebussen"; han tilbyr et varmt oppholdssted i vinterkulda, samtidig som han jakter på nye spillere til gatefotballen. Medvirkende:Egil Svartdahl.
18:30 [nyh]Nyhetene og Sporten
18:50 [nyh]Været
19:00 [sport]Fotball: Tippeligaen
Brann - Molde, 1. omgang. Direkte. Fra Brann Stadion og 22. runde i Tippeligaen. Kommentatorer: Asbjørn Myhre og Egil «Drillo» Olsen.
19:50 [sport]Tippeligaen: I pausen
Høydepunkter fra 1. omgang i tippeligaoppgjøret mellom Brann og Molde.
20:00 [sport]Fotball: Tippeligaen
Brann - Molde, 2. omgang. Direkte. Fra Brann Stadion og 22. runde i Tippeligaen. Kommentatorer: Asbjørn Myhre og Egil «Drillo» Olsen.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:20 [nyh]Været
21:25 [sport]Sportsnyhetene
21:45 Truls - oppdrag Hurtigruten (8)
(Truls - oppdrag Hurtigruten) Norsk underholdningsserie. Truls Svendsen er blitt 40 år og - ifølge kompisene - litt satt. Som en utfordring sender de ham avgårde med Hurtigruten og gir ham en rekke oppdrag langs ruta. De vil utfordre ham i ting han kanskje ikke er så flink til, men også gi ham fine opplevelser som de mener han fortjener. Målet er å utvide horisonten hans. På turens siste etappe mot Honningsvåg får Truls vite at han skal være engelskspråklig guide på turistbussen til Nordkapp. I Kjøllefjord får han bli med på torsketungeproduksjon før han må til pers som servitør på Hurtigruten i skipets restaurant. På et kaffestopp langs Ishavsveien skjer det uventede ting før han ankommer Ekerøy i Varangerfjorden og han på nytt får prøvd seg som surfer, denne gang med en kite som hjelpemiddel.
22:45 [sport]Fotballkveld
fotballmagasin. Vi gir deg alle målene fra dagens kamper i Tippeligaen. Reportasjer, analyser og kommentarer fra kampene.
23:45 Født i feil kropp (2)
Norsk dokumentarserie. I Norge finnes det en rekke mennesker som føler at de er født jente i en guttekropp, eller som gutt i en jentekropp. De kjemper for å bli forstått og for å få leve som den de er. Dette er historien til en knippe personer som er i ulike faser på vei til drømmen om å få korrigert sitt kjønn. Emma er født gutt, men har vært Emma i ca 3 år. Hun har følt seg som jente siden hun var ganske liten. Emma har en tvillingbror og fra de ble født har de utviklet seg forskjellig. Lisa Marie er aktiv i organisasjonen for ungdom som er født i feil kropp, og holder foredrag og forteller om sin erfaring. Hun ønsker å få gjennomført en feminiserende ansiktsoperasjon. Kim André er født jente. Han ble adoptert fra et barnehjem i Romania som treåring og het da Mikaela Maria. I tre år har han vært Kim André og startet testosteron-behandling for to år siden.
00:45 God kveld Norge
Norsk underholdningsprogram. Siste nytt fra underholdningsfronten. Programleder:Dorthe Skappel.
01:20 Camelot (2)
(Camelot) Amerikansk eventyrserie. Eventyrserie som forteller den tidløse historien om kong Arthur, ridderne av det runde bord, trollmannen Merlin og heksa Morgan, slik du aldri før har fått den fortalt. Arthurs fosterforeldre blir drept, og Camelot trues. Det er bare én ting for Merlin å gjøre: Få overbevist folket om at Arthur er konge.
02:25 Merlin (2)
(Merlin) Britisk eventyrserie. Merlin er en helt spesiell ung mann som ble født med magiske evner. Han må imidlertid holde ferdighetene sine skjult for omverdenen i byen Camelot ettersom kongen forbyr trolldom og magi. Kongeriket er på grensen til kollaps, og Morgana står klar til å angripe. Arthur må gjenvinne Dorocha uten Lancelot. Ettersom Merlin er dødssyk, må Lancelot i hui og hast reise med ham tilbake til Camelot. Selv om turen deres er forbundet med stor fare, kan ingen av Arthurs menn forutse hva Arthur har planer om å ofre der.
03:25 Hamilton (2)
(Hamilton) Svensk dramaserie. Russiske smuglere selger kjernefysiske våpen på det svarte markedet. For å forhindre global katastrofe tvinges Gorbatsjov til å søke hjelp utenfor landets grenser. Den svenske etterretningsagenten Carl Hamilton står overfor sitt farligste oppdrag noensinne. Carl Hamilton og hans menn har gjennomført et livsfarlig oppdrag for den russiske regjeringen. Målet var å stanse våpensmuglere på den russiske tundraen før de nådde svenskegrensen.
Vis alt
TV3 05:10 The New Normal (18)
(The New Normal) Amerikansk komiserie. Paret Bryan og David bor i Los Angeles og har alt de kan ønske seg. Bryan er en suksessfull TV-produsent, og ektemannen David er gynekolog. Dessuten er de veldig forelsket. Men de savner likevel en liten, men veldig viktig, brikke i den ellers så perfekte hverdagen; et barn. Det er Halloween og Bryan prøver å bestemme hva gjengen skal ha på seg. Men de er lei av at han kommanderer dem og legger egne planer for høytiden. Medvirkende:Justin Bartha, Andrew Rannells, Georgia King, Nene Leakes, Ellen Barkin.
05:30 Mike & Molly (4)
(Mike & Molly) Amerikansk komiserie. Mike og Molly er to overvektige personer som finner kjærligheten i en slankegruppe. Mike og Molly bestemmer seg for å prøve å få barn. Carl blir lei seg når han finner ut at Molly fortsatt tilbringer tid med Christina etter at de gjorde det slutt.
05:59 No program
(END)
06:00 The New Normal (19)
(The New Normal) Amerikansk komiserie. Paret Bryan og David bor i Los Angeles og har alt de kan ønske seg. Bryan er en suksessfull TV-produsent, og ektemannen David er gynekolog. Dessuten er de veldig forelsket. Men de savner likevel en liten, men veldig viktig, brikke i den ellers så perfekte hverdagen; et barn. Bryan vil at David skal se bort fra sin medisinske utdanning og overveie en naturlig barnefødsel. Senere får han se en veldig detaljert instruksjonsvideo. Medvirkende:Justin Bartha, Andrew Rannells, Georgia King, Nene Leakes, Ellen Barkin.
06:30 The New Normal (20)
(The New Normal) Amerikansk komiserie. Paret Bryan og David bor i Los Angeles og har alt de kan ønske seg. Bryan er en suksessfull TV-produsent, og ektemannen David er gynekolog. Dessuten er de veldig forelsket. Men de savner likevel en liten, men veldig viktig, brikke i den ellers så perfekte hverdagen; et barn. David, en tidligere speider, går med på å være leder på speidercamp. Men faren til et av barna liker ikke livsstilen hans, og hans medlemskap i speiderforbundet blir inndratt. Medvirkende:Justin Bartha, Andrew Rannells, Georgia King, Nene Leakes, Ellen Barkin.
07:00 TV-shop
08:00 Mike & Molly (52)
(Mike & Molly) Amerikansk komiserie. Mike og Molly er to overvektige personer som finner kjærligheten i en slankegruppe.
08:30 Mike & Molly (53)
(Mike & Molly) Amerikansk komiserie. Mike og Molly er to overvektige personer som finner kjærligheten i en slankegruppe.
09:00 Alle elsker Raymond (166)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Standupkomiker Ray Romano har hovedrollen i serien som handler om Ray Barone; en suksessfull sportsskribent bosatt på Long Island med sin vakre kone Debra og deres tre barn. Ally skal overnatte hos en venninne, og Ray kjører henne bort. Til hans store overraskelse flørter venninnens mor med ham. Medvirkende:Ray Romano, Patricia Heaton, Peter Boyle, Doris Roberts, Brad Garrett.
09:30 Alle elsker Raymond (167)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Standupkomiker Ray Romano har hovedrollen i serien som handler om Ray Barone; en suksessfull sportsskribent bosatt på Long Island med sin vakre kone Debra og deres tre barn. Maries venninne Rose dør, og Marie blir frustrert fordi hun hadde tenkt at Rose skulle ta hennes plass når hun selv gikk bort. Dette får Debra til å fantasere om hvem hun og Ray ville valgt som stedfortredere, og velger til slutt sin pene venninne Linda. Men Rays reaksjon blir hun ikke veldig imponert over. Medvirkende:Ray Romano, Patricia Heaton, Peter Boyle, Doris Roberts, Brad Garrett.
10:00 Nashville (19)
(Nashville) Amerikansk dramaserie. Countrymetropolen Nashville i Texas er, tross sin striglede overflate, en brutal by - der man aldri er bedre enn sin siste låt. Maddies nyheter sprer seg raskt og skaper oppstyr i media. Juliettes turné går ikke etter planen når hun må spille for halvtomme konsertlokaler og hun spør Charlie Wentworth om en tjeneste. Medvirkende:Eric Close, Hayden Panettiere, Jonathan Jackson, Connie Britton, Clare Bowen, Charles Esten, Sam Palladio.
11:00 Nashville (20)
(Nashville) Amerikansk dramaserie. Countrymetropolen Nashville i Texas er, tross sin striglede overflate, en brutal by - der man aldri er bedre enn sin siste låt. I etterkant av Scarletts sammenbrudd legger alle skylden på hverandre. Deacon mener Rayna presset henne for mye, mens Rayna skylder på Juliette for å ha tvunget henne opp på scenen. Medvirkende:Eric Close, Hayden Panettiere, Jonathan Jackson, Connie Britton, Clare Bowen, Charles Esten, Sam Palladio.
11:55 Top Chef Masters (10)
(Top Chef Masters) Amerikansk realityserie. Denne serien tar kokkekamp til et helt nytt nivå! Vi møter 24 verdenskjente kokker, som kjemper mot hverandre i en rekke ukentlige utfordringer. Serien går et skritt lengre enn Top Chef, i og med at det her dreier seg om kokker som allerede har etablert seg i bransjen. Deltakerne konkurrerer om tittelen Top Chef Master og en premie på 100 000 dollar, som skal gå til vinnerens utvalgte veldedige organisasjon. Sesong 5 har kommet til veis ende når finalistene lager minneverdige retter inspirert fra sitt eget liv. Hvem vinner Top Chef Masters denne gangen?
12:55 [film]Rollemodeller
(Role Models) Amerikansk komedie fra 2008. Verdens mest usannsynlige mentorer, Danny og Wheeler, må tilsidesette festlivet og deres selvsentrerte hverdag for å gi uvurderlig visdom til to uhøflige unger. Wheeler og Danny er ikke opplagte kandidater til jobben som barnevakt, langt ifra. Men etter de krasjer firmabilen i påvirket tilstand dømmer retten dem til å være mentorer for en gruppe vanskeligstilte barn. Medvirkende:Paul Rudd, Seann William Scott, Christopher Mintz-Plasse. Regi:David Wain. (15. år)
15:00 MasterChef Norge (1)
(MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en Masterchef i en storslått finale. De første som skal sendes inn på MasterChef-kjøkkenet denne sesongen er Gaute Grøtta Grav, Mira Craig, Terje Sporsem, Andreas Mikkelsen Erlend Elias Bragstad og Margrethe Røed. Det blir en sjokkartet opplevelse når de ser en binge med smågris og en hoggestabbe. Men hva er det de egentlig skal lage?
16:00 MasterChef Norge (2)
(MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en Masterchef i en storslått finale. De første som skal sendes inn på MasterChef-kjøkkenet denne sesongen er Gaute Grøtta Grav, Mira Craig, Terje Sporsem, Andreas Mikkelsen Erlend Elias Bragstad og Margrethe Røed. En heftig konkurranse som involverer kokosnøtter får stor betydning for hovedoppgaven, der ikke alle klarer å levere.
17:00 MasterChef Norge (3)
(MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en Masterchef i en storslått finale. De første som skal sendes inn på MasterChef-kjøkkenet denne sesongen er Gaute Grøtta Grav, Mira Craig, Terje Sporsem, Andreas Mikkelsen Erlend Elias Bragstad og Margrethe Røed. De deles inn i guttelag og jentelag der en leder skal giude de til å lage en rett til en date. Hvem klarer å holde seg til reglene og går seieren til gutta eller jentene?
18:00 MasterChef Norge (4)
(MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en Masterchef i en storslått finale. De første som skal sendes inn på MasterChef-kjøkkenet denne sesongen er Gaute Grøtta Grav, Mira Craig, Terje Sporsem, Andreas Mikkelsen Erlend Elias Bragstad og Margrethe Røed. Nå skal deltakerne kopiere dommer Kjartans retter, men hvem klarer å imponere ham? Stress og mistolkning av oppskriftene fører til kaos på kjøkkenet, men to semifinalister kåres til slutt.
19:00 Luksusfellen Sverige (1)
(Lyxfällan) Svensk livsstilsprogram. Med god økonomisk kunnskap, varme og tøffe sannheter har Luksusfellens Sverige blitt en svensk TV-klassiker. Mikael er alenefar for fire barn, men tjener mer enn to normale familier. Likevel er han et av de verste tilfellene Luksusfellens eksperter har sett. Hvorfor?
20:00 Hellstrøm rydder opp - hjemme (4)
(Hellstrøm rydder opp - hjemme) Norsk underholdningsprogram. Den kjente mesterkokken besøker norske hjem for å rydde opp i folks dårlige matvaner og usunne kjøleskap. Å lage god og sunn mat fra bunnen av behøver ikke å ta lenger tid enn å varme opp en hermetikkboks, og ferske råvarer trenger ikke å koste mer enn frysevarer. I serien besøker Hellstrøm barnefamilier, gamle, unge, aleneforeldre, ungkarer og voksne par som sårt trenger endringer i matvanene og motivasjon på kjøkkenet. Hellstrøm hjelper mannskapet på en fiskebåt med å få kostholdet på rett kurs. De fire lofotfiskerne på Star Viking knasker kjeks hele arbeidsdagen. Når de endelig legger til kai for kvelden, spiser de et enormt, fettholdig måltid. Denne usunne livsstilen fører til at fiskerne legger på seg, og Eyvind avslører at kapteinen Magne står i fare for å miste sitt levebrød om han ikke vinker farvel til kaloririk kjeks og fete middager.
21:00 [film]This Means War
(This Means War) Amerikansk romantisk actionkomedie fra 2012. Verdens dødeligste CIA-agenter er uadskillelige partnere og bestevenner, inntil de forelsker seg i samme kvinne. De tar nå i bruk alt de har av ferdigheter og høyteknologiske dingser for å felle sin største fiende - hverandre. Medvirkende:Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy, Til Schweiger, Angela Bassett. Regi:McG.
23:05 The Mindy project (7)
(The Mindy Project) Amerikansk komiserie. Mindy Lahiri er en ung, begavet fødselslege og gynekolog. Hun er også morsom, utålmodig og politisk ukorrekt, og jobber hardt for å bli «den perfekte kvinne". I hennes øyne betyr det å bli mer punktlig, bruke mindre penger, gå ned i vekt og lese flere bøker. Omgitt av en gruppe eksentriske kolleger forsøker hun å balansere job og fritid, og når hun møter en mann som tikker alle hennes bokser jakter hun sin egen lykkelige, romatiske filmslutt. Danny sier til Mindy at hun er altfor kresen og dømmende, noe hun forsøker å motbevise ved å gå på date med sin rake motsetning. Jeremy blir stesset når faren kommer innom praksisen, og fatter interesse for Peter.
23:35 The Mindy project (9)
(The Mindy Project) Amerikansk komiserie. Mindy Lahiri er en ung, begavet fødselslege og gynekolog. Hun er også morsom, utålmodig og politisk ukorrekt, og jobber hardt for å bli «den perfekte kvinne". I hennes øyne betyr det å bli mer punktlig, bruke mindre penger, gå ned i vekt og lese flere bøker. Omgitt av en gruppe eksentriske kolleger forsøker hun å balansere job og fritid, og når hun møter en mann som tikker alle hennes bokser jakter hun sin egen lykkelige, romatiske filmslutt. En av Dannys pasienter er mammablogger, og han oppmuntrer henne til å skrive om Schulman & Associates. Han oppdager imidlertid raskt at hun har rasistiske synspunkter og setter klinikken i dårlig lys. PR guru Priscilla hyres inn for å gi Danny mediatrening for å gjenvinne kontrollen, men hun ender opp med å forføre ham.
00:05 The Mindy project (8)
(The Mindy Project) Amerikansk komiserie. Mindy Lahiri er en ung, begavet fødselslege og gynekolog. Hun er også morsom, utålmodig og politisk ukorrekt, og jobber hardt for å bli «den perfekte kvinne". I hennes øyne betyr det å bli mer punktlig, bruke mindre penger, gå ned i vekt og lese flere bøker. Omgitt av en gruppe eksentriske kolleger forsøker hun å balansere job og fritid, og når hun møter en mann som tikker alle hennes bokser jakter hun sin egen lykkelige, romatiske filmslutt. Mindy avslører overfor Danny at hun er forelsket, men han misforstår og tror hun er interesset i ham, ikke advokaten Cliff. Morgan og Peter sender en tekstmelding til Cliff fra Mndys telefon, og det som starter svært uskyldig eskalerer raskt.
00:35 Black Box (9)
(Black Box) Amerikansk dramaserie. Catherine Black er en verdenskjent nevrolog som jobber ved den moderne, medisinske instutisjonen kalt «The Cube". Sammen med legeteamet ved institusjonen prøver hun hele tiden å komme til bunns i hjernens store mysterier. Men privat har hun en hemmelighet som ingen vet om: hun er nemlig bipolar. Når en saksofonspiller som lider av håndrykninger frykter at han må ha en hjerneoperasjon, introduserer Dr. Black ham til sin musikerfar. Leo trygler Ian om et anbefalingsbrev, og Catherine erklærer sine følelser for Leo.
01:25 [film]Black Hawk Down
(Black Hawk Down) Amerikansk actiondrama fra 2001. I 1993 blir en elitetropp på mer enn hundre amerikanske menn sluppet inn i krigsrammede Somalia som en del av en større fredsbevarende styrke. Men ting går ikke etter planen. Medvirkende:Josh Hartnett, Ewan McGregor, Jason Isaacs, Tom Sizemore, William Fichtner. Regi:Ridley Scott.
04:10 Necessary Roughness (12)
(Necessary Roughness) Amerikansk dramaserie. Doktor Danielle «Dani» Santino jobber hardt for å være en god mor og en profesjonell psykolog, samtidig som hun skal leve sitt eget liv som en selvstendig kvinne med romantiske behov. Hennes krevende klienter inkluderer fremgangsrike idrettsutøvere, musikere, politikere og andre mennesker som står i rampelyset, men som samtidig går gjennom en krise. Dani er alenemor til to tenåringer og lever et hektisk liv. Likevel klarer hun å holde hodet over vannet, og drives av tanken på at hun hjelper mennesker. Men det er virkelig ikke lett å kombinere privatlivet med det profesjonelle. Doktor Dani vil gjerne begynne å jobbe med pasientene sine igjen, men først må kanskje hun selv være pasient for en stund. TK kommer tilbake til jobb, men noen har tatt hans plass. Medvirkende:Marc Blucas, Scott Cohen, Callie Thorne, Mehcad Brooks, Hannah Marks.
Vis alt
TVNorge 05:15 The Bridge (11)
(The Bridge) Kanadisk dramaserie. Politimannen Frank Leo blir lei av all korrupsjonen og nedbemanningen i avdelingen og setter i gang en streik. Dermed setter han sin egen, og resten av divisjonens, karriere på spill. Serien er basert på tidligere sjef for Toronto-politiets fagforbund, Craig Bromell. Etter at en politimann blir drept i et angrep i veikanten, må Frank stoppe partneren som er ute etter hevn før han ødelegger både livet sitt og karrieren.
06:00 The Looney Tunes Show (23)
(The Looney Tunes Show) Amerikansk animasjonsserie. Snurre Sprett, hans mer eller mindre permanente romkamerat Daffy Duck og alle de andre Looney Tunes-figurene havner alltid i komiske hverdagssituasjoner. Sammen med de velkjente kortfilmene til Bippe Stankelbein og Per Ulv holder de latteren i gang med sine animerte spillopper.
06:20 America's Funniest Home Videos (33)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
06:45 America's Funniest Home Videos (34)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
07:10 Den store overraskelsen (11)
(Mobbed, år 1) Amerikansk dokumentarserie. Deanna og Kevin Scott har prøvd å få barn i over fire år. Deanna ber med seg mannen sin på en utstilling som skal vise hennes fotografier. Der avdekker Deanne hovedattraksjonen, et gigantisk ultralydbilde av deres felles barn.
08:00 Top 20 Funniest (17)
(Top 20 Funniest) Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.
08:45 Tia og Tamera (4)
(Tia & Tamera) Amerikansk realityserie. Tia sliter med å være mor på fulltid, mens Tamera prøver å dele tiden sin mellom hjemmet i Napa og Los Angeles uten at det skal gå ut over karrieren.
09:35 Guinness' gale verden: topp 100
(Guinness World Records Live: The Top 100) Britisk dokumentar. Fearne Cotton teller ned tidenes 100 beste Guinness-rekorder. Listen inkluderer rekorder for verdens lengste fingernegler, høyeste og laveste mann, lengste hår, minste midje, tykkeste tvillinger, lengste fallskjermhopp og største surfebølge. Et halsbrekkende live-stunt runder av det spektakulære showet.
11:15 America's Funniest Home Videos (29)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
11:45 Friends (5)
(Friends) Amerikansk komiserie. Rachels søster, Amy, er barnevakt for Emma, men foreldrene blir sinte når de finner ut hva hun har gjort.
12:20 Friends (6)
(Friends) Amerikansk komiserie. Ross prøver å få bidrag fra Charlies eks-kjæreste, som er villig til å betale hvis han får Charlie tilbake.
12:50 Friends (7)
(Friends) Amerikansk komiserie. Adopsjonsarbeideren, som er ansvarlig for å bedømme Monica og Chandler, har hatt et tidligere sammenstøt med Joey. Phoebe og Mike vurderer å gi bryllupspengene til veldedighet.
13:20 Friends (8)
(Friends) Amerikansk komiserie. Monica og Chandler blir bedt om å være verter på Thanksgiving atter en gang, men så legger Ross, Joey, Phoebe og Rachel andre planer. Ting går ikke bra når de kommer en time for sent til middagen.
13:50 Friends (9)
(Friends) Amerikansk komiserie. Monica og Chandler møter moren til barnet som de har tenkt å adoptere, men de settes i en ubehagelig situasjon når hun tror de er en prest og en lege.
14:20 Two and a Half Men (5)
(Two and a Half Men, år 4) Amerikansk komiserie. Alan ser fram til Judiths forestående bryllup, særlig med tanke på at han da ikke trenger å betale forsørgerbidrag lenger.
14:45 Two and a Half Men (6)
(Two and a Half Men, år 4) Amerikansk komiserie. Charlie dater en kvinne med en personlighet som minner urovekkende mye om moren, men han ser det ikke selv.
15:15 Two and a Half Men (7)
(Two and a Half Men, år 4) Amerikansk komiserie. Bertas datter Naomi er gravid, og Berta tar med seg Charlie for å konfrontere barnefaren. Alan avslører en hemmelig fetisj.
15:40 Two and a Half Men (8)
(Two and a Half Men, år 4) Amerikansk komiserie. Alan får ikke sove, men etter et besøk hos psykiateren finner han ut at søvnløsheten skyldes sjalusi på Charlie og hans manglende evne til å gli gjennom livet.
16:05 Two and a Half Men (9)
(Two and a Half Men, år 4) Amerikansk komiserie. Charlie er lei av Alans snylting og begeret renner over under brødrenes dobbeldate. Jake er hjemme alene for første gang.
16:30 Mom (18)
(Mom) Amerikansk komiserie. Christy er alenemor til to, edru på den fjerde måneden, og forsøker å få livet sitt tilbake på rett kjøl. Hun settes imidlertid raskt på prøve da moren, også en tørrlagt alkoholiker, kommer inn i livet hennes igjen. Når Violet begynner å bli stresset og nervøs over å bli mor, planlegger Christy en gavefest til babyen. Samtidig får Bonnie sin første klient.
17:00 America's Funniest Home Videos (27)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
17:30 America's Funniest Home Videos (42)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
18:00 Et lite stykke Thailand (7)
(Et lite stykke Thailand, år 2) Norsk dokumentarserie. Vi blir kjent med flere thai-norske par som søker lykken sammen og vi følger dem gjennom en periode av livet med små og store gleder og utfordringer. Er disse ekteskapene annerledes enn det vi er vant til? I Thailand skal Buntas nevø bli munk, og begivenheten viser seg å bli noe av det største Johnny har opplevd. I Norge får Koy møte faren til Kay for første gang, og Kay får møte søsteren til Koy som bor like utenfor Ålesund. Og Rolv og Wangit har mange praktiske ting å bli enige om før forlovelsesfesten.
19:00 Sinnasnekker'n (6)
(Sinnasnekker'n) Underholdningsserie. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. Aina og Erik bor i et hus på Dokka med fem barn. Huset er kaldt og trekkfullt med mange uferdige oppussingsprosjekter, men det flyter også over av rot, klær og søppel. Det er mus i tak og vegger, og familien har katter, kaniner, marsvin og andre husdyr som gir en forferdelig lukt inne. Og i tillegg har de vært uten vann i fire måneder!
20:00 Alt for Norge (1)
(Alt for Norge) Norsk realityserie. Denne høsten kan du bli kjent med en ny gjeng norsk-amerikanere, blant annet en amerikansk fotballspiller fra den stadig mer populære «undertøysligaen", en emosjonell bamsehomse, en pastor fra Texas og en kjekk modell fra mormonernes hovedstad Utah. I første program settes de av med helikopter midt i det snødekte Jotunheimen. Her finner de ski, sekker og pulker med utstyr som trengs for å overnatte ute i det ville og kalde fjellandskapet. Det blir litt av en utfordring for amerikanerne, som er langt fra født med ski på beina. Det blir også en tøff natt når kvelden byr på tosifret antall minusgrader, og en vind som bokstavelig talt river ned lavvoene de skal sove i.
21:30 Big Brother (1)
(Big Brother 2014) Norsk realityserie. Pia Lykke og Adam Alsing er er programlederne som sammen skal lede høstens Big Brother. Nå åpner programlederparet dørene til det nye, glamorøse huset for årets deltakere, som kommer fra både Norge og Sverige.
23:00 Rizzoli og Isles (10)
(Rizzoli & Isles, sesong 5) Amerikansk actionserie. Teamet hjelper Korsak med en gammel sak. Jane nekter å innse at hun ikke er klar for å begynne og jobbe igjen, og tar i bruk utradisjonelle metoder for å holde seg oppdatert på etterforskningen.
23:55 [film]Kontakt
(Contact) Amerikansk science fiction fra 1997. En filmatisering av Carl Sagans roman om menneskets første møte med en utenomjordisk kultur. En radiosending når jorden fra den fjerne stjernen Vega. Hele verden slår seg sammen for å forsøke å dekode meldingen. Det de finner er de tekniske tegningene for en maskin beregnet på intergalaktiske reiser. Betyr dette begynnelsen på en ny tidsalder, eller dommedag? Medvirkende:John Hurt, Angela Bassett, Jodie Foster, James Woods, Matthew McConaughey. Regi:Robert Zemeckis. (7. år)
02:30 CSI: Miami (14)
(CSI: Miami, år 3) Amerikansk krimserie. Horatio og CSI: Miami-teamet avslører en kompleks falsknervirksomhet etter at en pikkolo blir funnet myrdet på et av Miamis hotteste hoteller.
03:20 Nikita (6)
(Nikita, år 1) Amerikansk actionserie. Som trøblete tenåringen ble Nikita reddet fra dødsdommen av et hemmelig amerikansk byrå kalt Divisjonen. Etter å ha blitt sveket av de eneste hun kunne stole på, rømte Nikita og nå, tre år etter, er hun på jakt etter hevn. Samtidig rekrutterer Divisjonen fortsatt unge som har havnet på kant med samfunnet: Byrået fjerner alle beviser fra deres tidligere liv og gjør rekruttene om til kalde og effektive drapsmenn. En buss fullastet av rekrutter til Divisjonen blir angrepet av terrorister som kidnapper Alex og Thom.
04:05 Gatwick (7)
(Inside Gatwick) Britisk dokumentarserie. Vi er flue på veggen på Londons flyplass Gatwick, verdens mest travle flyplass med én rullebane. I det siste har Gatwick kjempet for å takle alt som går galt, men nå er det ny ledelse på flyplassen som har som mål å skape verdens beste flyplass. På Gatwick merker de den globale konjunkturnedgangen. Det er blitt mer utfordrende å drive kommersiell flyplass de senere årene.
Vis alt
NRK 2 09:15 Finanskrisens vinnere
(Staatsgeheimnis Bankenrettung) Tysk dokumentar. 50 millliarder euro til Hellas, 70 milliarder til Irland, 40 milliarder til Spania - det ene EU-landet etter det andre bevilger store pengesummer for å dekke tapene til finansinstitusjonene etter at de foretok usunne investeringer. Men hvor blir de svimlende beløpene av, og hvem tjener på dette? Journalist Harald Schumann reiser Europa på kryss og tvers med dette enkle spørsmålet. Han får en del merkverdige svar. (Finanskrisens vinnere.)
10:15 Økonomisk vekst - lavere lønn
(Dokument inifrån: Lönesänkarna) Svensk dokumentar. Stadig mindre av den økende velstanden kommer de vanlige lønnsmottakerne til gode. Ikke på hundre år har de fått så lite betalt for det de faktisk produserer. De siste tretti årene har lønnsforskjellene i Sverige økt kraftig.
11:15 Med pensjonen som innsats
Svensk dokumentar. Påstanden om at risiko alltid gir høy avkastning på sikt, har vist seg å ikke alltid stemme. Det ble klart under finanskrisen i 2008. Da det svenske AP-fondsystemet ble lansert, var troen på børsens bidrag til avkasting stor. Hva lærte svenske myndigheter av erfaringene? «Med pensjonen som innsats.» (Med pensjonen som innsats.)
12:15 [film]Hansen og Hansen
(Hansen og Hansen) Norsk komedie fra 1941. En ung og ukjent Hansen kommer til et pensjonat der man samme dag venter en storsjarmør og levemann med samme navn. Mystiske ting skjer, blant annet begynner det å brenne. Men er det rett person som er arrestert? Og hvem får til slutt den vakre mannekengen, Frøken Noer? (Hansen og Hansen.) Medvirkende:Joachim Holst-Jensen, Carsten Winger, Liv Bredal. Regi:Alfred Maurstad.
13:40 Jakten på Norge 1814-2014 (1)
Dokumentarserie. «Nordmannen.» (Nordmannen.) Faktaserie om Norgeshistorien til Grunnlovsjubileet. Hva er det norske og hva gjør oss til nordmenn? Og hvor ble det av den originale grunnloven fra Eidsvoll? Haddy N'jie og svenske Per Sinding-Larsen jakter på nordmannen og hans grunnlov. Programleder:Haddy N'jie , Per Sinding-Larsen.
14:30 [sport]Tour de France i 100 år (1)
(The Tour - The Legend of the Race) Fransk dokumentar i to deler. Sykkelløpet ble arrangert første gang i 1903. Det tiltrakk seg et entusiastisk publikum som hyllet sine helter. Fra starten og fram til 60-årene har konkurransen gjennomgått opp- og nedturer, triumfer og skandaler.
15:25 Kongsbergjazz i 50 år
«Kongsbergjazz i 50 år.» (Kongsbergjazz i 50 år.) På Kongsberg har jazzen sydet i gruver, saler og på torg i 50 år. Vi bringer høydepunktene fra disse årene samt aktuelle opptak fra sommerens jubileumsfestival.
16:25 Jazz med Chet Baker Kvartett
(Jazz med Chet Baker Kvartett.) Trompeteeren Chet Baker i opptak fra Kongsberg kino i 1979.
17:05 Kampen om Nilen (1)
Norsk dokumentarserie i tre deler. Professor Terje Tvedt har brukt det meste av sitt voksne liv på å forske på Nilen, elven som er livets åre for millioner av mennesker. Nilen renner gjennom elleve land hvor befolkningsvekst, ny teknologi og miljøendringer gjør kampen om vannet stadig mer desperat. I denne serien tar Tvedt en reise gjennom dette gigantiske elvesystemets historie og nåtid, i møte med mennesker og statsledere, fra utløpet i Middelhavet til den hvite Nilens kilde i hjertet av Afrika. I første episode reiser vi ut i ørkenen og ser hvordan Egypt, i det aller varmeste og tørreste området på vår klode, ble skapt av Nilen. Vannet fra elven som hver høst flommet ut av en regnfri ørken, skapte et av de mest fruktbare områdene i verden - og en av historiens største sivilisasjoner.
18:00 Norge rundt og rundt
Hyggelige gjensyn fra «Norge rundt"s rikholdige arkiv. (Norge rundt og rundt.) Hyggelige gjensyn fra Norge Rundts rikholdige arkiv. Gjensyn med ulike program fra ulike tidsepoker, i dag fra 29. august 1986 med programleder Ola Onstad. Dette er ekte retrofjernsyn - velbekomme!
18:30 Shakespeares univers (1)
(Shakespeare Uncovered) Britisk dokumentarserie. Skuespillere, instruktører og forskere tar for seg åtte av William Shakespeares skuespill. Hva preget tiden da de ble skrevet, og hva er det med innholdet som gjør at de fortsatt griper publikum så sterkt? Den skotske skuespilleren David Tennant er svært opptatt av Hamlet og hvordan andre har spilt den krevende, men spennende, rollen.
19:25 På sporet av dronningane (2)
(På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie) Dansk historieserie. Dronning Elisabeth er det fornemste byttet en dansk konge noen gong har lagt ned. I 1515 ble hun gift med Christian den 2. Men Elisabeth måtte dele han med frillen Dyveke og moren hennes. Likevel holdt hun seg trofast til mannen sin og støttet ham i flere viktige saker.
20:05 GPS - kven har kontroll?
(GPS - A Global War) Fransk dokumentar. GPS, det satellittbaserte radionavigasjonssystemet, har gjort livet vårt enklere. Nå er flere land i ferd med å utvikle nye lignende systemer. Men kan disse brukes parallelt? Og er amerikanerne villig til å gi opp sitt monopol? (GPS - kven har kontroll?)
21:00 [nyh]Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 Hovedscenen
«Et liv på flukt - et Wagnerportrett.» (Et liv på flukt - et Wagnerportrett.) ''The Wagner Files'' er en nyskapende og dynamisk blanding av musikkdokumentar, fiksjon og tegnefilm. Med et kritiske blikk blir vi ledet inn i livet og den musikalske kreativiteten til en av verdens mest berømte - og utvilsomt mest kontroversielle - tyske komponister på en måte vi ikke har sett før. Her konsentrerer man seg nok mer om personen Wagner enn å analysere musikken i detalj - men musikken er der hele tiden som den også var i Wagner liv.
23:00 Europa - en reise gjennom det 20. århundret (24)
Nederlandsk dokumentarserie. Vi følger den bestselgende historikeren og forfatteren Geert Mak på en praktfull reise, geografisk og historisk, gjennom det 20. århundret i Europa. 1950: Visjonære statsoverhoder samles i Luxemburg for å bygge et nytt Europa basert på fred.
23:40 Partikkel-feber
(Particle Fever) Sveitsisk dokumentar. Hvem ville ikke ha vært til stede da Edison tente sin første lyspære, eller da Franklin fikk elektrisk støt for første gang? Seks fremragende forskere forsøker å avsløre universets mysterier mens et kamerateam er tilstede. Både vellykkede eksperimenter og det de ikke får til, blir dokumentert. (Partikkel-feber.)
01:15 [film]En prest og en plage
(En prest og en plage) Norsk dokumentarfilm fra 2014. Børre Knudsen bodde til sin død i august 2014 i en hytte i Balsfjord i Troms sammen med kona Ragnhild. Han var tidvis sterkt plaget av Parkinsons sykdom. Gjennom ekteparets dagligliv og tanker føres vi tilbake til fortiden og kampen mot abortloven. Hva er konsekvensene for dem som ytrer seg mot de etablerte sannheter? Dette er en film om å slåss for det man tror på, uten tanke på konsekvensene. (En prest og en plage.) Regi:Fridtjof Kjæreng.
02:35 Et støt i hjernen
Dansk dokumentar. Susanne fikk elektrosjokk mot en tung depresjon. Nå strever hun med hukommelsessvikt. Mange dansker får denne behandlingen som legene mener er skånsom og effektiv. Pasientene forteller om store bivirkninger.
Vis alt
NRK 3 19:30 Karl Johan (1)
Talkshow. «Karl Johan» er et humortalkshow ledet nesten direkte fra Karl Johans gate av Erik Solbakken og Hasse Hope. Alt - eller i hvert fall noe - kan skje i dette nesten planlagte programmet, hvor mannen i gata blir til mannen på tv.
20:00 Top Gear (5)
(Top Gear: Top 41) Britisk bilserie. Richard Hammond har valgt ut de 41 beste innslagene fra Top Gear-seriene.
20:50 Millioner på spill (3)
(The Secret Millions) Britisk dokumentarserie. Den britiske TV-kanalen Channel 4 har utfordret kjente personer til å bli med på en dugnad for å ta tak i noen av de største sosiale problemene i Storbritannia. Dersom prosjektene blir bra, stiller ulike veldelige fond opp med en stor slump penger. Katie Piper, et kjent voldsoffer i Storbritannia, stiller opp for kriminelle som trenger jobb etter endt soning. Et snekkerfirma ønsker å hjelpe henne med prosjektet. Går prosjektet bra, vil de få økonomisk støtte fra et lotteriselskap til å fortsette prosjektet.
21:40 [film]United
(United) Britisk drama fra 2011. En film basert på den sanne historien om Manchester Uniteds «Busby Babes", det yngste fotballaget som noen gang har vunnet ligamesterskapet. Med en snittalder på henholdsvis 21 og 22 år vant laget både i 1955-56 og 1956-57. Suksessen fikk en tragisk bråstopp i 1958 da åtte av spillerne omkom i den såkalte «München-ulykken". Flyet laget satt i krasjet under take-off etter en mellomlanding i München, og 23 av de 44 passasjerene ombord døde. Filmen har tatt utgangspunkt i intervjuer med de overlevende og spillernes familier, og den forteller en sterk historie om et lag og et samfunn som forsøker å hanskes med tapet og sorgen. (United.) Medvirkende:Dougray Scott, David Tennant, Sam Claflin, Jack O'Connell. Regi:James Strong.
23:15 Top Gear (5)
(Top Gear: Top 41) Britisk bilserie. Richard Hammond har valgt ut de 41 beste innslagene fra Top Gear-seriene.
00:05 [film]The Eagle
(The Eagle) Amerikansk-britisk eventyrdrama fra 2011. Den unge underoffiseren Marcus Aquila kommer tilbake til Skottland i år 140. Der vil han løse mysteriet med forsvinningen til den niende legionen, og gjenopprette ryktet til faren sin, som ledet legionen inn i fjellene. Medvirkende:Channing Tatum, Jamie Bell, Donald Sutherland, Mark Strong, Tahar Rahim. Regi:Kevin MacDonald.
01:55 Førstiser (1)
(Freshers) Britisk dokumentarserie. Seks studenter starter på sitt første år ved Bedfordshire universitet i England. Hvordan klarer de seg vekke fra familiene sine, med studier, nye venner og nattelivet i Luton?
02:40 Millioner på spill (3)
(The Secret Millions) Britisk dokumentarserie. Den britiske TV-kanalen Channel 4 har utfordret kjente personer til å bli med på en dugnad for å ta tak i noen av de største sosiale problemene i Storbritannia. Dersom prosjektene blir bra, stiller ulike veldelige fond opp med en stor slump penger. Katie Piper, et kjent voldsoffer i Storbritannia, stiller opp for kriminelle som trenger jobb etter endt soning. Et snekkerfirma ønsker å hjelpe henne med prosjektet. Går prosjektet bra, vil de få økonomisk støtte fra et lotteriselskap til å fortsette prosjektet.
03:25 Ein idiot på tur (8)
(An Idiot Abroad) Britisk dokumentarserie. Karl Pilkington, den motvillige turisten, legger ut på nye reiser. Han går med på å bli sendt rundt til noen av stedene på lista over «100 plasser du må se før du dør". Karl kommer hjem til London for å treffe vennene Ricky og Steve.
Vis alt
FEM 06:40 Dyreflyplassen (12)
(Animal Airport, sesong 2) Britisk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.
07:10 Dyreflyplassen (13)
(Animal Airport, sesong 2) Britisk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.
07:40 [film]Som hund og katt: Kittys hevn
(Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore) Amerikansk familiefilm fra 2010. Kitty Galore, tidligere agent for kattespionorganisasjonen MJAUS, har havnet på ville veier og klekket ut en djevelsk plan. Den skal ikke bare få hundefiendene hennes på plass, men også beseire de tidligere kattevennene og gjøre hele verden til hennes kattestativ. Stilt overfor sin hittil største trussel må katter og hunder samarbeide for første gang i historien. Medvirkende:James Marsden, Nick Nolte, Christina Applegate. Regi:Brad Peyton.
09:00 Hundehviskeren (9)
(Dog Whisperer) Amerikansk dokumentarserie. Den kjente hundeeksperten Cesar Millan hjelper deg å se verden gjennom din hunds øyne så du endelig kan få en slutt på uønsket oppførsel.
10:00 Slankekrigen (14)
(The Biggest Loser) Amerikansk livsstilserie. I sesong elleve av «Slankekrigen» får elleve familie- og vennelag valget mellom å trene med Bob Harper og Jillian Michaels, som også har vært med i de tidligere sesongene, eller å trene på et hemmelig sted med to ukjente trenere og samtidig få fire uker immunitet. Uken starter med en utfordring der deltakerne må beregne lengden av en engelsk mil. Vinnerlaget får en kveld på byen i skikkelig Hollywood-stil, mens de andre blir beordret om å bli på ranchen for å gjennomføre hovedrengjøring.
11:35 Kakekrigen (1)
(Kakekrigen) Norsk underholdningsserie. Før ambisiøse kakebakere fra hele landet får slippe til på kjøkkenet, skal fire kjente fjes teste ut sine bakeferdigheter. De som skal i ilden er programleder Johanna Grønneberg Mesa, trimdronning Kari Jaquesson, tidligere toppalpinist Finn Christian Jagge og programleder Pia Haraldsen. Dommerne er matblogger og kokebokforfatter Monica Csango og konditormester Lars Lian. Programleder:Fridtjof Nilsen.
12:30 Kakekrigen (2)
(Kakekrigen) Norsk underholdningsserie. I dag skal deltakerne bake sin aller beste sjokoladekake, og en sjokoladeekspert viser dem hvordan man glaserer en sjokoladekake på profesjonelt vis. Pia Haraldsen velger å bake mors sjokoladekake, mens Finken har bestemt seg for å ha smilsjokolader og peanøtter i sin kake. Kari tilsetter rødbeter i sin sjokoladekake, og Johanna satser på å imponere med masse, masse sjokolade. Programleder:Fridtjof Nilsen.
13:25 Kakekrigen (3)
(Kakekrigen) Norsk underholdningsserie. Dagens utfordring er å lage minipavlovaer. Dommer og konditormester Lars Lian demonstrerer hvordan man lager perfekte marengsbunner før deltakerne selv skal i ilden. Utforming og fyll er opp til hver enkelt, og Johanna velger en erotisk tilnærming til oppgaven. Så gjenstår det å se om det faller i smak hos dommerne. Programleder:Fridtjof Nilsen.
14:20 Kakekrigen (4)
(Kakekrigen) Norsk underholdningsserie. I dag skal det kåres en vinner, og dagens utfordring er å lage marsipankake med en overraskelse. I tillegg til å overraske med smak eller utseende på kaken, må marsipanlokket være tynt og sukkerbrødet saftig for å få dommerne til å juble. Ukas kjente fjes velger å tilsette både likør, bær, nutella og custard. Finken bestemmer seg dessuten for å utforme kaken sin som en ski, men holder det til seier, mon tro? Programleder:Fridtjof Nilsen.
15:15 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (26)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og nå er de tilbake i Norge. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. Hun fikk sitt første barn som 16-åring. Ytterligere tre unger og 19 år senere, er Kari endelig moden for å ta grep om et ytre som henger igjen på 1990-tallet. Egentlig har hun gaselle-legger, men Mette - som hater beina sine fordi de er dekket av arr etter hudkreft - trenger hjelp for å bekjempe frykt og usikkerhet. Neelams familie mener hun ser ut som et juletre, og med sivile klær på jobb blir den psykiatriske legen ofte tatt for å være blant pasientene. Tre nye oppdrag for Trinny og Susannah altså, som denne uken tilfører stilfulle vitamininnsprøytninger i Lillestrøm.
16:15 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (27)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og nå er de tilbake i Norge. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. Kristine ble i barne- og ungdomsårene utsatt for både seksuelt misbruk og voldtekt. Opplevelsene fikk henne til å hate seg selv og sin egen kropp, men nå vil hun legge den vonde fortiden bak seg. Kristiane er på landslaget i kappgang, og frisk etter to år med spiseforstyrrelser trenger hun hjelp til å komme ut av sponsor-klærne. Og som eneste hane i kurven har eks-tungvekter Roger behov for å finne seg selv og sin egen stil før han kan hjelpe andre med livsstilsendringer. I Lillestrøm fanges nye SOS opp av Trinny og Susannah, som sørger for at trioen går en stilsikker fremtid i møte.
17:15 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (28)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og nå er de tilbake i Norge. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. Da Siv fikk kreft og måtte fjerne begge bryst, var det som om hun mistet all kvinnelighet. Etter alt hun har vært igjennom ser hun langt eldre ut enn sine 36 år, og har ett eneste ønske: å føle seg vakker igjen. Lindas innvendige sår har ikke helet etter en tøff ungdomstid, og hun er ikke i stand til å se den pene jenta hun egentlig er. Anne Grete rødmer bare hun hører ordet «mann», og tenåringsdatteren mener hun trenger en real ytre oppgradering i prosessen med å finne seg en. På plass i Lillestrøm tar Trinny og Susannah grep om ukens siste stilbooster - til uvurderlig nytte for både kropp og sinn.
18:15 Fødeavdelingen: Tiden etterpå (5)
(One Born Every Minute UK: Where are They Now?) Britisk dokumentarserie. «Fødeavdelingen» har vært med på mer enn hundre barnefødsler og formidlet følelsene rundt det å bringe et nytt liv til verden. Men hvordan har det gått med familiene etter at de kom hjem fra sykehuset? Lucy prøver å komme tilbake som profesjonell operasanger to år etter at hun ble mor, mens James skal stelle hjemme. Kirri og Brendan har fått barn nummer to. Shannon fra Detroit og engelske Chris prøver å kombinere det beste fra to verdener når de oppdrar sine to barn.
19:20 [film]I Love You, Man
(I Love You, Man) Amerikansk komedie fra 2009. Peter skal gifte seg, men har problemer med å finne en venn som kan være forlover. Han har nemlig ingen guttevenner, så hans kommende brud oppfordrer ham til å skaffe seg kompiser. Medvirkende:Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones, Sarah Burns. Regi:John Hamburg.
21:30 Big Brother (1)
(Big Brother 2014) Norsk realityserie. Pia Lykke og Adam Alsing er er programlederne som sammen skal lede høstens Big Brother. Nå åpner programlederparet dørene til det nye, glamorøse huset for årets deltakere, som kommer fra både Norge og Sverige.
23:00 [film]Coyote Ugly
(Coyote Ugly) Amerikansk dramakomedie fra 2000. Violet Sanford reiser til New York for å realisere drømmen om å slå igjennom som låtskriver. For å få endene til å møtes tar hun ekstrajobb på baren Coyote Ugly; byens hotteste nattklubb. En bar der rocken herjer, folk danser, stemningen er høy og bartenderne kun består av vakre og ressurssterke kvinner som underholder det mannlige klientellet. Medvirkende:Piper Perabo, Adam Garcia, John Goodman, Izabella Miko, Tyra Banks. Regi:David McNally. (11. år)
01:10 Big Brother (1)
(Big Brother 2014) Norsk realityserie. Pia Lykke og Adam Alsing er er programlederne som sammen skal lede høstens Big Brother. Nå åpner programlederparet dørene til det nye, glamorøse huset for årets deltakere, som kommer fra både Norge og Sverige.
02:45 The Graham Norton Show (7)
(The Graham Norton Show) Britisk talkshow. Dawn French, Kirsten Dunst, Bear Grylls, Conchita Wurst og Sam Smith er gjester hos den prisvinnende, irske talkshow-verten Graham Norton.
03:45 Fødeavdelingen (9)
(One Born Every Minute USA) Amerikansk dokumentarserie. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i USA. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden.
Vis alt
Viasat 4 05:10 Ice Road Truckers (3)
(Ice Road Truckers) Kanadisk dokumentarserie. Om den risikofylte hverdagen til lastebilsjåførene som leverer forsyninger til gruvene nord i Canada. Sjåførene får nye utfordringer på tundraen flere hundre kilometer nord for polarsirkelen. De skal frakte viktige forsyninger på en vei av is over en tilfrosset elv, og videre et stykke over havet.
05:59 No program
(END)
06:00 Ripley's Believe It or Not! (7)
(Ripley's Believe It or Not!) Amerikansk realityserie.
06:30 Ripley's Believe It or Not! (8)
(Ripley's Believe It or Not!) Amerikansk realityserie.
07:00 Cheers (8)
(Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren «Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. Sam legger an på en venninne av Diane.
07:30 TV-shop
08:30 Ice Road Truckers (4)
(Ice Road Truckers) Kanadisk dokumentarserie. Om den risikofylte hverdagen til lastebilsjåførene som leverer forsyninger til gruvene nord i Canada. Sesongens første storm er på vei, og isveien må stenges. Det blir et dramatisk kappløp for sjåførene, som må komme seg vekk fra veien før katastrofen rammer.
09:30 The Office (7)
(The Office) Amerikansk komiserie. Basert på den populære BBC-serien ved samme navn er The Office en fantastisk morsom serie der vi møter gjengen som jobber på Dunder Mifflin. Som flue på veggen får vi ta del i alt det morsomme og merkelige som foregår på et kontor mellom 9 og 5. Michael og Jan prøver å dra i land en kontrakt med Lackawanna County ved å ta dem med på Chili's. Jim finder et manus skrevet av Michael som minner veldig om en biografi.
10:00 The Office (8)
(The Office) Amerikansk komiserie. Basert på den populære BBC-serien ved samme navn er The Office en fantastisk morsom serie der vi møter gjengen som jobber på Dunder Mifflin. Som flue på veggen får vi ta del i alt det morsomme og merkelige som foregår på et kontor mellom 9 og 5. Michael tar et møte med alle sine undersåtter for å diskutere sin egen arbeidsinnsats så langt. Samtidig prøver Jim og Pam å overbevise Dwight om at det er fredag når det egentlig er torsdag.
10:30 The Office (9)
(The Office) Amerikansk komiserie. Basert på den populære BBC-serien ved samme navn er The Office en fantastisk morsom serie der vi møter gjengen som jobber på Dunder Mifflin. Som flue på veggen får vi ta del i alt det morsomme og merkelige som foregår på et kontor mellom 9 og 5. Michael begynner å overvåke mail som blir sendt blant de ansatte, noe som skaper misnøye hos de ansatte. Pam tror at Dwight og Angela er mer enn bare kolleger.
11:00 The Office (10)
(The Office) Amerikansk komiserie. Basert på den populære BBC-serien ved samme navn er The Office en fantastisk morsom serie der vi møter gjengen som jobber på Dunder Mifflin. Som flue på veggen får vi ta del i alt det morsomme og merkelige som foregår på et kontor mellom 9 og 5. Michael arrangerer julebord på kontoret, der alle må gi ferdigkjøpte gaver til en tilfeldig kollega. Michael prøver seg på vodkashots, mens de andre konkurrerer om en iPod, og Jim håper hans sentimentale gave ment for Pam ikke ender opp hos Dwight.
11:30 Simpsons (3)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Maggie får vannkopper. Flanders vil gjerne at guttene hennes skal bli smittet, og Homer og Marge bestemmer seg for å holde en vannkoppfest. Homer blir selvfølgelig smittet og Marge har sin fulle hyre med å få ham til at la være å klø på dem. Til festen får Milhouses foreldre en del margaritas for mye og finner sammen igjen. Dermed glemmer de alt om Milhouse, så nå vil han at de skal gå fra hverandre igjen.
12:00 Simpsons (4)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. De to romvesnene Kang og Kodos har en finger med i spillet i den sjette kampen av «World Series» - og hele verden går til grunne! Dette er en tredelt episode. I første del faller Bart i dyp koma, og når han våkner har familien byttet ham ut med David, en robot. I andre del må noen av Springfields innbyggere være med på en farlig konkurranse hos Mr. Burns, hvor han er jeger og deltagerne er byttet. I siste del blir den halvårlige Halloween-festen arrangert, og en heks forvandler alle til det de er kledd ut som. Maggie, som var kledd ut som en heks, er den eneste som kan redde Springfield.
12:30 Simpsons (5)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Hele familien drar til Paradis Pier, der Marge kjøper en tandemsykkel. Homer nekter å sykle med henne, så Bart tar plassen hans. De to har det kjempegøy sammen, men det varer ikke lenge før Marge blir bekymret for at de skal bli like ille som Skinner og moren hans.
13:00 Simpsons (6)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Det er farsdag og Lisa gir Homer en gave hun har laget selv, mens Bart kjøper en kniv til ham. Homer liker kniven best, og Lisa reagerer med å gå amok på skolen. Bart stjeler et skilt med «Bart Boulevard» på, og en av de andre gutta i gjengen trekker opp Munch-maleriet «Skrik» fra sekken!
13:30 Kongen av Queens (128)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug kan takle tapet mot Arthur i pingpong, men verre blir det når han taper mot Carrie. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
14:00 Kongen av Queens (129)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug kunngjør sin kjærlighet til Carrie en kveld de er ute og spiser middag på en romantisk restaurant. Etterpå bestemmer de seg for å fornye ekteskapsløftet, men å planlegge et bryllup har aldri vært en enkel affære. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
14:30 Ax Men (17)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. På et nattlig oppdrag kommer Shelby over noe som kan føre til den største lønningssjekken han noensinne har sett. I Washington planlegger Craig og Wayne en skøyerstrek for å lære Dave en lekse.
15:30 Ax Men (18)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. Med kun tre uker igjen trappes konkurransen om å bli fjellets konge opp. I sumpen jager Shelby etter gull i Lake Ponchartrain. Tømmeravlastingen i Florida får en brå slutt, mens en grønnskollings feilsteg koster laget sesongens overskudd i Big Gun.
16:30 Storage Hunters (15)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. Kjøperne konkurrerer om en bøtte full av motorsykkeldeler, mens et lagerrom med en likpose og kroker hengende fra taket gjør samtlige av kjøperne nysgjerrige.
17:00 Storage Hunters (16)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. Papa Bear og Mone er ute etter samme innhold i en bøtte, mens T Money gambler på at det finnes våpen i en annen bøtte.
17:30 Storage Hunters (17)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. En søppelbøtte fra «down under» gjemmer på en mørk og mystisk overraskelse. Papa Bear presser Brandon til bristepunktet.
18:00 Storage Hunters (18)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. På årets varmeste dag kan det fort bli vanskelig for kjøperne å holde hodet kaldt. Hva gjemmer seg i enheten gjemt bak plastikk?
18:30 Storage Hunters (19)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. Brandon kommer alene til auksjon, men viser fortsatt muskler. I dag kjemper de om innspillingsutstyr fra et lydstudio.
19:00 Simpsons (7)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Det er tid for påskefeiring i i Springfield, og Homer gjør Marge forlegen foran vennene hennes. For å bøte på skaden forsøker Homer å finne noen nye venner til henne, men uten hell. Marge treffer kvinnene i «The Cheery Red Tomatoes", en klubb for kvinner over en viss alder. De har en plan: de skal stjele en million dollar fra Mr. Burns og gi til veldedige formål.
19:30 Simpsons (8)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Homer og familien er i Italia for å hente Mr. Burns' nye bil, en Lamborgotti Fasterossa. Et uhell med en ostetransport skaper problemer, og Homer må sette ut på jakt etter noen som snakker engelsk. Det kan byens borgermester, som viser seg å være Sideshow Bob!
20:00 Brooklyn Nine Nine (15)
(Brooklyn Nine Nine) Amerikansk komiserie. Jake Peralta er begavet nok til å verken ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Kanskje er det derfor han har lykkes i å ta flest kriminelle på hele stasjonen? Det som er helt sikkert er at han har vært bortskjemt. Men nå får han en ny sjef som er fast bestemt på å følge reglene til punkt og prikke. Jake og kollegene konkurrerer mot hverandre, synger karaoke, flørter og blander seg inn i hverandres privatliv, men når alt kommer til alt så er de gode venner som tar godt vare på hverandre. Jake finner ut at Amy vurderer å slutte for å jobbe i Special Crimes-avdelingen med hans nemesis «The Vulture". Terry og Kaptein Holt prøver å effektivisere arbeidsplassen. Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero. Regi:Phil Lord, Christopher Miller, Craig Zisk, Troy Miller.
20:30 Brooklyn Nine Nine (16)
(Brooklyn Nine Nine) Amerikansk komiserie. Jake Peralta er begavet nok til å verken ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Kanskje er det derfor han har lykkes i å ta flest kriminelle på hele stasjonen? Det som er helt sikkert er at han har vært bortskjemt. Men nå får han en ny sjef som er fast bestemt på å følge reglene til punkt og prikke. Jake og kollegene konkurrerer mot hverandre, synger karaoke, flørter og blander seg inn i hverandres privatliv, men når alt kommer til alt så er de gode venner som tar godt vare på hverandre. Alle fra stasjonen er invitert til Kaptein Holts hus for å feire bursdagen hans og gjør et dårlig inntrykk på ektemannen hans. Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero. Regi:Phil Lord, Christopher Miller, Craig Zisk, Troy Miller.
21:00 Men at Work (4)
(Men at Work) Amerikansk komiserie. Fire menn jobber sammen i et magasin. Milo er nydumpet, og vennene gjør sitt beste for å få ham tilbake opp på hesten. Gruppen består av den sensitive Neal, morsomme Tyler og kvinnebedåreren Gibbs. De velmenende gutta tar for seg dating, sex og kvinnerealasjoner, kanskje ikke alltid på den beste måten, men de har det i det minste gøy underveis. Gibbs går med på å gifte seg med sin britiske kjæreste for at hun skal få oppholdstillatelse, mens Milo blir opprørt når han finner ut at hans nye kjæreste er nær venn og forretningspartner med sin lesbiske ekskjæreste. Tyler på sin side kjemper hardt for å få godkjennelse fra sin nye sjef. Medvirkende:Danny Masterson, James Lesure, Adam Busch, Michael Cassidy.
21:30 Men at Work (5)
(Men at Work) Amerikansk komiserie fra 2014. Fire menn jobber sammen i et magasin. Milo er nydumpet, og vennene gjør sitt beste for å få ham tilbake opp på hesten. Gruppen består av den sensitive Neal, morsomme Tyler og kvinnebedåreren Gibbs. De velmenende gutta tar for seg dating, sex og kvinnerealasjoner, kanskje ikke alltid på den beste måten, men de har det i det minste gøy underveis. Milos forsøk på å selge inn en bok til et forlag tar en uvented vending. Tyler og Gibbs har fått oppgaven med å skrive twittermeldinger for Myron, mens Neal ansetter en aldrende praktikant. Medvirkende:Danny Masterson, James Lesure, Adam Busch, Michael Cassidy.
22:00 [film]Master and Commander
(Master and Commander: The Far Side of the World) Amerikansk actioneventyr fra 2003. Året er 1805 og Napoleonskrigene rår. Kaptein Jack Aubrey og besetningen på det britiske skipet HMS Surprise sendes ut med oppdraget å fange eller senke det franske skipet Acheron. Ute i Stillehavet begynner en intens maktkamp og Surprise oppdager snart at de står opp mot en tungt bevæpnet og hensynsløs fiende. Medvirkende:Russell Crowe, Paul Bettany, James D'Arcy, Edward Woodall. Regi:Peter Weir. (11. år)
00:30 Aksjonen (3)
(Aktionen) Dansk realityserie. Et reportasjeprogram der seerne får være med på de store aksjonene man vanligvis bare leser om i avisen. I hver episode følger vi en aksjon fra start til slutt, med utgangspunkt i planleggingen og helt fram til aksjonens gjennomførelse. Vi møter også noen av dem aksjonen har til formål å fange eller hjelpe. Reportasjeserien gir et fascinerende innblikk i myndighetenes arbeid under en aksjon, enten det er snakk om politiet, skatteetaten eller kriminalomsorgen. Kriminalomsorgen samler sikkerhetsansatte og narkohunder fra hele landet for å utføre årets grundigste fengselsrazzia. De gjennomsøker et av Danmarks største åpne fengsler for narkotika, doping, våpen og andre ulovlige gjenstander.
01:30 Aksjonen (4)
(Aktionen) Dansk realityserie. Et reportasjeprogram der seerne får være med på de store aksjonene man vanligvis bare leser om i avisen. I hver episode følger vi en aksjon fra start til slutt, med utgangspunkt i planleggingen og helt fram til aksjonens gjennomførelse. Vi møter også noen av dem aksjonen har til formål å fange eller hjelpe. Reportasjeserien gir et fascinerende innblikk i myndighetenes arbeid under en aksjon, enten det er snakk om politiet, skatteetaten eller kriminalomsorgen. Aksjonen går bak et av landets største festivaler, Skive Festival på Jylland. En blanding av mange mennesker, alkohol, musikk og narkotika fører til at politiet og vaktene får mer enn nok å gjøre.
02:30 The Rock’s helter (2)
(The Hero) Amerikansk realityserie. Dwayne «The Rock» Johnson er programleder for denne nye serien som tester heltepotensialet til ni helt alminnelige mennesker. Ni mennesker flytter sammen i et penthouse i Panama for å konkurrere mot hverandre i ulike oppdrag som tester deres intelligens, fysiske styrke og moral. De kjemper for å vinne tittelen som «helt» og ikke minst; pengepremien på en million dollar. I denne ukes utfordring må deltakerne dytte en bil gjennom Colon Citys gater og fly helikopter. Shaun blir fristet, og Patty jobber med å overvinne frykten sin.
03:25 Ax Men (18)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. Med kun tre uker igjen trappes konkurransen om å bli fjellets konge opp. I sumpen jager Shelby etter gull i Lake Ponchartrain. Tømmeravlastingen i Florida får en brå slutt, mens en grønnskollings feilsteg koster laget sesongens overskudd i Big Gun.
04:20 30 Rock (13)
(30 Rock) Amerikansk komiserie. Liz blir venninne med en gravid tenåringsjente hun møter på donutsjappa og håper hun får adoptere barnet hennes.
Vis alt
NRK Super 06:30 Uki
Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.
06:35 Moro med Klaus
Tysk animasjonsserie. Isbjørnen Klaus og familien hans har flyttet fra Arktis til Bjørneby, og der er det litt annerledes enn de er vant til.
06:50 Sarah og Kvakk
Britisk animasjonsserie. Sju år gamle Sarah og andekompisen Kvakk utforskar verda omkring seg. Dei opplever spennande og fantastiske ting, og møter mange morosame figurar på sine eventyr.
07:00 Supermorgen
07:00 Bernhard Brannbil
Britisk animasjonsserie. Ingen dager i Snilleby er like, og Bernhard Brannbil og vennene hans opplever mye spennende.
07:10 Elleville Elfrid
Norsk animasjonsserie. Lille Elfrid er fem år og en gledesspreder. Når hun endelig får lov til å utforske verden på egenhånd blir vi med på en oppdagelsesferd som er både skummel og fantastisk.
07:20 Ridder Mikkel
Britisk-kanadisk animasjonsserie. Med hjelp fra sine to dragevenner og trofaste hest, gjør Mikkel alt han kan for å bli en modig ridder. Underveis lærer han å være ansvarsfull og å hjelpe andre.
07:30 Æsops teater
Britisk animasjonsserie. De kjente Æsop-fablene blir gjenfortalt av en omreisende teatertrupp med en leder som tilfeldigvis også heter Æsop. Med seg i truppen har han reven Penny, kaninen Leon og en gjeng griser kalt Nøfflingene.
07:45 Andys ville dinoeventyr
Britisk serie. Stegosaurus og maling. Andy reiser 150 millioner år tilbake i tid helt til Nord-Amerika der det fantes stegosaurus. Hans oppdrag er å ta et bilde av platene til en sint stegosaurus, slik at han kan gjøre ferdig Hattys maleri på mus?et.
08:00 Tellesprell
Spansk animasjonsserie. Lær deg å telle på engelsk på en enkel og morsom måte.
08:05 Livet leker (2)
Svensk dramaserie. Om vennskap og eventyr med vennene Billie, Tage og Jonas. Sammen har de en skjult plass i skogen, rett i nærheten av skolen. I dag skal alle i første klasse få en fadder på skolen. Tage får Felicia som fadder, og hun er en av de tøffeste jentene i fjerde klasse.
08:15 Sauen Shaun
(Shaun the Sheep) Britisk animasjonsserie. Når bonden snur ryggen til sauen Shaun blir det kaos på gården.
08:20 Ville Vilde
Kanadisk animasjonsserie. Vilde bor sammen den tålmodige faren sin. De har ikke helt vanlige kjæledyr.
08:35 Lillefot og vennene hans
Amerikansk animasjonsserie. Dinosauren Lillefot og vennene hans er ute på oppdagelsesferd i eventyrland. Men det er ikke helt ufarlig, for der kan de møte den store, sinte Rødklo med sine skarpe tenner og skarpe klør.
08:55 Pat og Stan
Britisk animasjon. Pat og Stan er to fantastiske karakterer som begge har eventyrlysten i behold.
09:05 Jungelgjengen
Fransk animasjon. Blodsbær. Pingvinen Maurits tror han er en tiger som lever i jungelen. Sammen med de andre dyrene er de heltene som kommer til unsetning når noen er i fare.
09:15 Roboten og eg
Fransk animasjonsserie. Ta del i en noe annerledes hverdag på robotskolen med elevene Eivind, Jostein, Maia og den lure roboten Chip...
09:25 Hakke Hakkespett
Amerikansk animasjonsserie. Bli med Hakke Hakkespett og vennene hans på ville eventyr.
09:35 MGPjr - finale 2014
Igjen er det klart for en spektakulær og humørfylt MGPjr-finale direkte fra Oslo Spektrum. Av 600 bidrag ble 10 jenter og 10 gutter fordelt på ti bidrag plukket ut gjennom flere juryrunder. Nå skal de få opptre med sine egne låter, og det er seerne som bestemmer hvem som blir kåret til årets vinner. Gjesteartist er Sval, MGPjr-vinner fra 2011. Det blir innslag fra musikalen Billy Elliot og ungdommer fra UKMs landfestival. Programledere er Tooji og Margrethe Røed.
11:40 Min pappa av papp
Norsk kortfilm. Glenn har forelsket seg i sin kollega, Karen, og skal møte den sju år gamle sønnen hennes Nils. Men det Glenn ikke vet er at Nils har en pappa av papp, nærmere bestemt en supermann i helfigur. Nils er ikke interessert i at hans pappa av papp skal vike plassen for denne Glenn, og det blir mange forviklinger.
11:55 Øisteins blyant
Norsk serie. Øistein er på reise og ser mange forskjellige dyr. Han tegner dem, og du kan lære hvordan.
12:00 Roy
Irsk dramaserie. Roy er en animert pappfigur som lever i den virkelige verden. Han tar del i hverdagslivet, som innebærer skole, venner og familie.
12:30 Superstreker
12:30 I Mummidalen
Animasjonsserie etter Tove Janssons historier.
12:55 Dykk Olli, dykk
Amerikansk animasjonsserie. Den lille gule undervannsbåten Olli opplever mye spennende under vann sammen med dykker Dag og bestevennen Britt.
13:05 Sangsilla
Britisk serie. På en tropisk øy bor Tang, Tom, Zak og Panse. De har sitt eget band, og sammen med ulike gjester klarer de å skape fantastisk sangsillamusikk.
13:25 Bendik og Bill
Fransk animasjonsserie. Bendik og bestevennen hans, hunden Bill, opplever mye rart sammen. Det blir mye moro og mange forviklinger, og noen rampestreker.
13:35 Gisle Wink på eventyr
Amerikansk animasjonsserie. Bestefar Gisle Wink forteller spennende historier til barnebarna sine fra den gang han selv var liten.
13:55 Gubben og katten
Svensk tegnefilm. En dag lander en flokk digre fugler i potetåkeren til Pettersen og begynner å spise opp alle settepotetene hans. Da må Pettersen finne på noe lurt.
14:10 Rampete Robin
Kanadisk animasjonsserie. Rampete Robin bor sammen med mamma, pappa og lillebror, Perfekte Peter. Robin er en fantasifull gutt som stadig får nye ideer. Selv synes han at ideene er gode, men noen oppfatter ham som svært rampete.
14:20 Oggy og kakerlakkene
Fransk tegnefilm. Oggy er en stor katt som liker å slappe av og ta dagene som de kommer. Men han blir stadig vekk plaget av noen kakerlakker som gjør alt de kan for å lage vanskeligheter for ham.
14:30 Mánáid-TV
Britisk-amerikansk animasjonsserie. Tolv år gamle Gumball tiltrekker seg uhell. Sammen med sin beste venn Darwin, hans tidligere gullfisk som fikk ben, ramler de bort i de merkeligste ting.
14:45 Mánáid-TV
Máret og Mihkkal går i samme klasse. De har også noe annet til felles, de er nemlig detektivduoen M&M og har et talent for å løse mysterier. (2:5).
15:00 Superkviss
Temaet i dag: MGPjr. To vennepar konkurrerer om hvem som vet mest om dagens tema. Programleder:Kristine Magnesen.
15:15 Superkviss
Temaet i dag: MGPjr. To vennepar konkurrerer om hvem som vet mest om dagens tema. Programleder:Kristine Magnesen.
15:30 Superkviss
Temaet i dag: MGPjr. To vennepar konkurrerer om hvem som vet mest om dagens tema. Programleder:Kristine Magnesen.
15:45 Pat og Stan
Britisk animasjon. Pat og Stan er to fantastiske karakterer som begge har eventyrlysten i behold.
16:15 Spionligaen
Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De skal slåss mot kriminalitet med helt spesielt utstyr.
16:35 Quantum Ray fra kosmos
Amerikansk animasjonsserie. Robbie finner en portal til den niende dimensjon. Han blir medlem av Kvanteteamet som passer på at lovene til universet blir fulgt.
17:00 Min galaktiske forsvarer
Fransk animasjonsserie. En vennegjeng hjelper utenomjordiske tilbake til sin planet.
17:15 Roboten og eg
Fransk animasjonsserie. Ta del i en noe annerledes hverdag på robotskolen med elevene Eivind, Jostein, Maia og den lure roboten Chip...
17:30 Uki
Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.
17:35 Moro med Klaus
Tysk animasjonsserie. Isbjørnen Klaus og familien hans har flyttet fra Arktis til Bjørneby, og der er det litt annerledes enn de er vant til.
17:50 Sarah og Kvakk
Britisk animasjonsserie. Sju år gamle Sarah og andekompisen Kvakk utforskar verda omkring seg. Dei opplever spennande og fantastiske ting, og møter mange morosame figurar på sine eventyr.
18:00 Elias
Norsk animasjonsserie. Superkruse. Redningsskøyta Elias er tilbake, kvikkere og livligere enn noen gang. Han bor i Lunvik, og sammen med sine gode venner Helinor og Duppe redder de båter i alle mulige situasjoner.
18:10 Petter Kanin
Britisk animasjonsserie. Bli med snille og modige Petter Kanin med vennen Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.
18:25 Øisteins kruseduller
Det finnes ikke grenser for hva en krusedull kan forestille, og hva du kan tegne!
18:30 Wallace og Gromit - Tett på
Britisk animasjonsfilm. Det oppstår søt musikk da Wallace faller for den nydelige eieren av den lokale garnforretningen, og som vanlig har han en ny oppfinnelse på gang - en strikk-o-matikk-maskin. Her blir det mye ull og tull.
19:00 Barn ingen adgang
Norsk serie. Det blir gjensyn med flammebowling, strikk- og melonkonkurranse, eksplosjoner og fryktidrett.
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
søndag
mandag
tirsdag
onsdag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)