Alt, lør 01. nov, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 07:20 [nyh]Debatten
Debatt fra Litteraturhuset i Oslo med publikum i salen. Programleder:Ingunn Solheim.
08:20 Forbrukerinspektørene (8)
Forbrukermagasin. Hvor mye forbrukslån kan man skaffe seg på en dag? Programleder Marit Evertsen Grimstad prøver. Middag i et privat hjem er et restaurantkonsept som har vokst frem i mange storbyer. Vi prøver et i Barcelona. Også ser vi nærmere på rulleskibremser, og hvordan komme enklere opp skibakken. Programleder:Marit Evertsen Grimstad , Christian Strand , Pia Rivelsrud.
08:50 Puls (9)
Programmet om helse og livsstil. Hva skjer når en sporty dame på 37 år rammes av hjerneslag? Programleder Helene Sandvig får vite at flere yngre rammes av slag, og mange sliter psykisk flere år setter slaget. Programleder Truls Pedersen jakter på treningstrender i Los Angeles. På reisens siste dag møter han Johanna Grønneberg Mesa som er kjendistrener i Hollywood. Vi får bli med opp i fjellene når hun trener en tidligere Miss Universe, og lære triks for å å trene som en bokser. En japansk utkledningskultur har bredt seg til Norge. I cosplay-miljøet er det å skille seg ut, det normale. Programleder:Helene Sandvig , Truls Pedersen.
09:20 Norge rundt
Distriktenes magasin. Programleder:Lise Andreassen Hagir.
09:45 Skavlan (7)
Fredrik Skavlan møter norske, svenske og internasjonale gjester. Uhøytidelig stemning, gode samtaler - og den beste musikken. Forfatter Cecilia Samartin åpner seg om sitt liv i et voldelig forhold, rockeikonet og vegetarianeren Chrissie Hynde utfordrer vårt forhold til mat og moral, og soulstjernen John Legend trollbinder ved flygelet hos Skavlan.
10:45 Tidsvitne (2)
Norsk dokumentarserie. «Oddvar Brå vant gull....endelig.» (Oddvar Brå vant gull....endelig.) En februardag i 1982 tok Oddvar Brå sitt første, etterlengtede VM-gull. Klipp fra NRKs arkiver og oppdaterte intervjuer lar oss gjenoppleve tida da Brå kjempa mot sykdom og bakglatte ski før han endelig kunne juble i Holmenkollen. Medvirkende: Jon Herwig Carlsen og Thor Gotaas.
11:15 Finnmark 1944 - Familiebildet
Norsk dokumentar. Hvor ble det av kjærligheten og samholdet i familien? Et barnebarn vil samle de 44 etterkommerne etter bestemoren til et familiefotografi. Bestemor Rut Thomassen på snart 92 år bor i Alta. Resten av familien er spredt rundt om i landet. Alt bestemoren tenkte på under evakueringen i 1944, var at familien ikke måtte komme fra hverandre. Hun prøvde på best mulig måte å redde familien sin. I dag er de splitta. Bestemoras største ønske er at barna skal føle samhold igjen. No. dokumentar. Kor blei det av kjærleiken og samhaldet i familien? Eit barnebarn vil samle 6 av barna etter bestemora til eit familiefotografi. Bestemor Ruth Thomassen som nå er 96 år bor i Alta. Resten av familien er spreidd rundt om i landet. Alt bestemora tenkte på under evakueringa i 1944, var at familien ikkje måtte komme frå kvarandre. Ho prøvde på best mogleg måte å redde familien sin. I dag er dei splitta. Bestemoras største ønske er at barna skal føle samhald igjen.
12:15 Kulturquiz (6)
Underholdningsprogram. Kulturquiz er spørreprogrammet der åtte lag med etablerte kulturpersonligheter må svare riktig på spørsmål fra høyt og lavt i kulturen for å få muligheten til å gi et ungt talent drahjelp i starten av karrieren. I kveld har vi kommet til andre semifinale. Programleder:Siss Vik.
12:45 [sport]Fotball: Toppserien
LSK Kvinner - Stabæk. Siste serierunde i Toppserien. NRK-sporten følger seriefinalen i LSK-hallen, samt kampen om bronse og bunnstriden.
15:15 Danmark på prærien - Tilbake til Elk
Dansk dokumentar. Elk Horn på prærien i Iowa ble kjent i Danmark gjennom dokumentaren «Danmark på prærien". Under et nytt besøk i den lille landsbyen viser det seg at innbyggerne har blitt enda mer bevisste på sine danske røtter. Danmark står på timeplanen på skolen og borgermester Stan Jens prøver å lage sin første leverpostei.
16:10 Claridges åpner dørene (3)
(Inside Claridges) Britisk dokumentarserie. Hva skjer bak kulissene i femstjernershotellet i hjertet av London? Claridges er kjent for å ta imot de kongelige, de mest velstående gjestene og svært kjente personer. Ulike delegasjoner som skal delta på olympiaden, er ventet. Norma er i ballsalen der verdens ledere møtes til daglig.
17:05 Beat for beat (1)
Underholdningsprogram. Ivar Dyrhaug får besøk av Julie Mathiesen Kleive og Tiril Heide-Steen som utfordres til sanglek mot Sebastian T. Brynestad og Kevin Vågenes.
18:00 Sofa (4)
Norsk underholdningsserie. «Sofa» er en humoristisk og varm serie der vi følger åtte familier i deres daglige TV-titting hjemme i sofaen. Vi er flue på veggen når familiene diskuterer, kommenterer og reagerer på det de ser på skjermen de siste sju dagene. Hva blir de opprørte av, hva får dem til å drømme seg bort, brøle av latter eller til å bli rykende uenige? I «Sofa» er det folket selv som avgjør hva som er godt eller dårlig TV. I Sofa er tiden kommet den store humordiskusjonen. Hva er lov å spøke med, hva er morsomt nå og hva lo vi av før. Hjemme hos familien Prøis er det åpenbart at barna ikke har samme humor som de voksne. Uenighet i sofaen blir det også når Skavlan får besøk av «Baywatch"-stjernen Pamela Anderson. Er hun alle menns drømmedame? Synes Jan at Pamela er like flott som Brigitte Bardot? Og hyller Tore og Adam stjernen som et homseikon?
18:30 Fotballproff (7)
Norsk dokumentarserie. Sigurd drar på treningsleir til Belgia og føler på profflivet. Håvard satser knallhardt for å vise den engelske treneren hvor god han er. Bruno må inn på trenerens kontor for å få en oppsummering på hvordan han ligger an etter en krevende sesong.
19:00 [nyh]Lørdagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.
19:45 Lotto-trekning
19:55 Stjernekamp (8)
Norsk underholdningsserie. I Stjernekamp konkurrerer Anita Skorgan, Raylee, Mohamed «Mo» Abdi Farah, Reidun Sæther, Nora Jabri, Paul Hansen, Unni Wilhelmsen, Jørn Hoel, Lars Erik Blokkhus og Eddie Guz i en rekke ulike musikksjangere og sloss om tittelen som Norges ultimate entertainer. Musikkjournalist Mona B. Riise og rocker Thomas Felberg utgjør konkurransens ekspertpanel. Fire Stjernekamp-artister gjenstår og i kveld skal paljettene og platåskoene innta scenen. For denne uken har artistene fordypet seg i sjangeren «norsk på norsk". I tillegg til hver sin norske sang skal artistene også synge en duett med en annen av stjernekamp-deltakerne som duettpartner. Programleder:Kåre Magnus Bergh.
21:30 Side om side (8)
Norsk situasjonskomedie. Lisbeth og Frode får utfordringer med datteren Vilde. Hun skal på skoletur til Tyskland, men Lisbeth har ikke tatt den store og viktige «praten". Maria og Jonas skal kjøpe seg bil, og Kopperud låner bort Celine til Jonas, siden hun er en mester i å prute. Medvirkende:Marie Blokhus, Jon Almaas, Pernille Sørensen, Tore Sagen, Charlotte Frogner.
21:55 Lindmo (9)
Talkshow. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester.
22:55 Rundlurt
23:00 [nyh]Kveldsnytt
23:15 [film]Safe House
(Safe House) Amerikansk actionkrim fra 2012. Matt Weston er en nyutdannet CIA-agent som vokter et såkalt «safe house» i Sør-Afrika når Tobin Frost, CIAs mest ettersøkte avhopper, tas til fange og plasseres under Westons varetekt. Under forhøret av avhopperen blir huset stormet av leiesoldater på jakt etter Frost. Weston og Frost flykter, og de to må samarbeide om å holde seg i live lenge nok til at de kan finne ut hvem som ønsker dem døde. Medvirkende:Denzel Washington, Ryan Reynolds, Vera Farmiga, Brendan Gleeson, Sam Shepard, Liam Cunningham. Regi:Daniel Espinosa.
01:05 Lilyhammer (1)
Norsk komidramaserie. Det er nyttårsaften i Lillehammer, og Frank gjør seg klar til fest. Gjennom vinduet oppdager han en ung kvinne i nød og bestemmer seg for å komme til unnsetning. Men snart er det Frank som trenger hjelp. Medvirkende:Fridtjov Såheim, Steinar Sagen, Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Robert Skjærstad.
01:50 Dansefot jukeboks
Stem frem dine favoritter innen dansebandvideoer! (Dansefot jukeboks.)
03:20 Scott og Bailey (4)
(Scott & Bailey) Britisk krimdramaserie. En kvinne blir funnet drept på et hotellrom i Manchester. Mens etterforskningen pågår, skjer det også mye i privatlivene til Rachel Bailey og Janet Scott. Gill introduserer Rachel for Will Pemberton, uvitende om at de to har hatt et hemmelig, lidenskapelig forhold i flere måneder. Janet tester speed-dating, men tar seg selv i å oppføre seg som om møtene er et avhør. Medvirkende:Suranne Jones, Lesley Sharp.
04:10 Normal galskap (6)
Norsk underholdningsserie. Are Sende Osen går inn i nye miljøer der mennesker lever ut sin galskap. «Jul.» (Jul.) I siste episode av «Normal galskap» i denne omgang jakter Are Sende Osen på jula. Hva handler den egentlig om? Are besøker Are det som må være Norges mest julepynta hus. Han drar på juleblot og ofrer grøt og mjød til de gamle gudene, og han får opplæring i etisk korrekt nisseoppførsel. Til slutt prøver han å komme seg ut fra julebobla.
Vis alt
TV 2 05:20 Rules of Engagement (16)
Amerikansk komiserie. Vi følger vennskapet mellom et gift par, et nyforlovet par og en ganske så fornøyd ungkar.
06:00 TV 2 Junior
Barne-TV.
06:01 Prinsesse Lillefe
06:14 Wendy
06:40 Malcolm i midten (3)
(Malcolm in the Middle) Amerikansk komiserie. Malcolm er mellomste sønn i en ganske sær familie, men han er også litt av et geni.
07:05 Malcolm i midten (4)
(Malcolm in the Middle) Amerikansk komiserie. Malcolm er mellomste sønn i en ganske sær familie, men han er også litt av et geni.
07:35 Malcolm i midten (5)
(Malcolm in the Middle) Amerikansk komiserie. Malcolm er mellomste sønn i en ganske sær familie, men han er også litt av et geni.
08:00 Malcolm i midten (6)
(Malcolm in the Middle) Amerikansk komiserie. Malcolm er mellomste sønn i en ganske sær familie, men han er også litt av et geni.
08:30 Malcolm i midten (7)
(Malcolm in the Middle) Amerikansk komiserie. Malcolm er mellomste sønn i en ganske sær familie, men han er også litt av et geni.
09:00 [nyh]Nyhetsmorgen
Med vær, sport og økonomi.
10:00 Bonanza (31)
Amerikansk westernserie.
11:00 Bonanza (32)
Amerikansk westernserie.
12:00 En moderne familie (18)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Phil bestemmer seg for å lære barna praktiske kunnskaper. Gloria har kvalitetstid med Manny, og Jay må være alene med spedbarnet. Mitchell på sin side, hjelper Lily å hanskes med en bølle på skolen hennes. Medvirkende:Ty Burrell, Julie Bowen, Ed O'Neill, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Sofia Vergara.
12:30 En moderne familie (19)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Phil blir med Claire til sykehuset, der de møter en familie som er ganske lik dem selv, bare eldre. Phil og Claire liker ikke synet av fremtiden. Manny drar Jay med på besøk til en potensiell privat skole. Mitchell og Cameron på sin side, arrangerer en «jentedag» for Gloria og Lily. Medvirkende:Ty Burrell, Julie Bowen, Ed O'Neill, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Sofia Vergara.
13:00 Hvem bryr seg (2)
Norsk underholdning. Programleder Klaus Sonstad setter søkelys på hvor mye nordmenn egentlig bryr seg om hverandre. Gjennom skjult kamera skal han følge skuespillere i situasjoner vi alle kan ha sett eller opplevd selv. En kvinne får en frekk kommentar på kafe om at hun er overvektig, romfolk kastes ut av burgersted og Klaus Sonstad tester hvor mye folk bryr seg når noen prøver å stjele Mac-en hans. Programleder:Klaus Sonstad.
13:25 TV 2 hjelper deg (10)
Forbrukermagasin. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester. «TV 2 hjelper deg» har testet batterier på populære smarttelefoner. Den avdekket enorme forskjeller. Og: En stor sjekk avdekker markedsføringstriksene som får mange av oss til å bli ufrivillige abonnenter på produkter. «TV 2 hjelper deg» ser også nærmere på kosttilskuddet «Grønnsaksbjørner". Er det bra å gi barna grønnsakspastiller i stedet for grønnsaker? Programleder:Solveig Barstad.
13:55 Ingen kjære mor (4)
(Ingen kjære mor) Norsk dokusåpeserie. I «Ingen kjære mor» møter vi seks ulike jenter som fortsatt bor hjemme hos foreldrene selv om det ikke lenger er verken naturlig eller nødvendig. Nå er tiden inne for å kutte navlestrengen. Jentene blir sendt ut på en ekstrem dannelsesreise til Rwanda. Her må de gjennoføre tøffe turer og øvelser i villmarka. Dette vil være hardt for jentene både fysisk og psykisk, men de vil oppleve den gode følelsen av mestring når de endelig lykkes. I kveldens episode av «Ingen kjære mor» skal det handle om å trosse frykt, og jentene lærer at de må våge mer for å komme videre i livet.
15:00 Jakten på kjærligheten (10)
Norsk realityserie. Vi følger utvalgte gårdbrukere som er på jakt etter en livsledsager. Gårdsuken nærmer seg slutten. Fire friere flyttet inn på hver gård, nå står to igjen. Marianne, Johan-Martin, Knut Erik og Tor Espen må nå bestemme seg for hvem de ønsker å ta med seg på en ferietur. Programleder:Katarina Flatland.
16:00 Idol Junior (4)
(Idol Junior) Norsk underholdningsprogram. Programleder Ida Fladen og dommerne, Sandra Lyng, Margaret Berger, Alejandro Fujentes og Aleksander With er klare med fantastiske sangtalenter. Det er to plasser igjen til finalerundene i Idol jr. Nå får du vite hvem som stikker av med dem.
17:00 Idol (21)
(Idol) Norsk underholdningsprogram. Programleder Stian Blipp har sammen med Idol-juryen reist landet rundt på tidenes lengste audition-runde for å finne Norges nye Idol! Finalistene får frie tøyler i forhold til Møkkabandet, og skal selv være med å arrangere låtene og dirigere gutta til å spille sånn som de vil. Programleder:Stian Blipp.
18:00 Idol (21)
(Idol) Norsk underholdningsprogram. Finalistene får frie tøyler i forhold til Møkkabandet, og skal selv være med å arrangere låtene og dirigere gutta til å spille sånn som de vil. Programleder:Stian Blipp.
18:30 [nyh]Nyhetene
18:50 [nyh]LørdagsMagasinet
19:10 [sport]Sportsnyhetene
19:20 [nyh]Været
19:30 Skal vi danse (11)
(Skal vi danse) Norsk underholdningsprogram. Katrine Moholt og Didrik Solli-Tangen er programledere når tolv kjendiser sammen med sine danselærere skal konkurrere om å bli beste selskapsdanser.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:15 [nyh]Været
21:20 [sport]Sportsnyhetene
21:40 Skal vi danse (11)
(Skal vi danse) Norsk underholdningsprogram. Katrine Moholt og Didrik Solli-Tangen er programledere når tolv kjendiser sammen med sine danselærere skal konkurrere om å bli beste selskapsdanser.
22:15 God kveld Norge
Norsk underholdningsprogram. Siste nytt fra underholdningsfronten. Programleder:Dorthe Skappel.
22:50 [film]Fool's Gold
(Fool's Gold) Amerikansk romantisk komedie fra 2008. Ekteparet Finn og Tess har vært gift i åtte år og lett etter skjulte skatter like lenge. Funnene har vært minimale, noe som har tært på ekteskapet. Men da Finn kommer på sporet av en skatt fra 1700-tallet, vekkes eventyrlysten og følelsene de en gang hadde for hverandre på nytt. Medvirkende:Matthew McConaughey, Kate Hudson, Donald Sutherland. Regi:Andy Tennant.
01:05 Senkveld med Thomas og Harald (9)
Norsk talkshow. Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø.
02:10 [film]Fuck Up
(Fuck Up (AKA Et slags liv)) Norsk svart komedie fra 2012. 30-årige Jack har bestemt seg for å roe ned den ville livsstilen sin når bestevennen plutselig omkommer i en ulykke med 2,5 kilo kokain i bagasjerommet på grensen mellom Norge og Sverige. Jack dras inn i røren som oppstår og innser at når man først har nådd bunnen, kan man ikke synke lenger ned. Medvirkende:Atle Antonsen, Tuva Novotny, Jon Øigarden, Anders Baasmo Christiansen. Regi:Øystein Karlsen.
Vis alt
TV3 05:05 Ekstrem oppussing USA (3)
(Extreme Makeover: Home Edition) Amerikansk realityserie. Huset til familien Marshall er herjet av sopp. Ikke så bra for Cameron Marshall som lider av leukemi. Patrick Dempsey fra Grey's Anatomy er gjest i denne episoden. Programleder:Ty Pennington.
06:00 Til Death (13)
(Til Death) Amerikansk komiserie. Familien Stark og familien Woodcock fortsetter sine parallelle liv i hver sin ende av ekteskapsskalaen. Det er dagen før Ally og Dougs store dag, og alle er nervøse for morgendagen. På grunn av stresset drømmer alle om forskjellige bryllupskatastrofer.
06:30 Til Death (14)
(Til Death) Amerikansk komiserie. Familien Stark og familien Woodcock fortsetter sine parallelle liv i hver sin ende av ekteskapsskalaen. Joys mor kommer på besøk og driver Joy til vanvidd med all klagingen sin, og Eddie prøver å dempe spenningen. Eddie møter også en representant for et forlag som vil gjøre manuskriptet hans om til en bildebok.
07:00 TV-shop
08:00 Up All Night (9)
(Up All Night) Amerikansk komiserie. Reagan Brinkley er en fantastisk kone, suksessfull karrierekvinne og nybakt mor. Reagan prøver å tilpasse seg sitt nye liv og med hjelp av sin hjemmeværende mann returnerer hun til arbeidslivet. Hun er bestemt på å ikke la foreldrerollen gå utover verken karrieren eller hennes tøffe rykte. Det nybakte foreldreparet prøver å finne ut av sitt nye liv, men selvtilliten forsvinner i takt med antall timer søvn per natt. Mens Reagan henger med sin eks-svigerinne konkurrerer Connie, Chris og Scott med Scotts eks-svigerfar om diverse jobber. Ava tar med en fan og familien hennes på en uvanlig Hollywood-tour. Medvirkende:Christina Applegate, Will Arnett, Maya Rudolph.
08:30 Hjemme hos Jamie Oliver (15)
(Jamie at Home) Britisk kokkeprogram fra 2007. Jamie er på jakt etter sopp til den perfekte sopprisottoen. Men han finner ikke sopp i sin egen hage, så derfor må han ut i skogen. TV-kokken Jamie oliver finner bokstavelig talt tilbake til sine røtter. I sin egen kjøkkenhage viser han oss hvor fint det er å dyrke frukt og grønnsaker. Det han høster fra hagen bruker han til å lage lekre retter til hele familien. Og oppskriftene, de deler han med oss. Jamie er på jakt etter sopp til den perfekte sopprisottoen. Men han finner ikke sopp i sin egen hage, så derfor må han ut i skogen.
09:05 Parenthood (14)
(Parenthood) Amerikansk dramaserie. Om alle utfordringene ved å oppdra barn i en moderne verden fylt med teknologiske hjelpemidler. Dette er historien om fire søsken som deler hodepinen, hjertesorgene og gledene ved å være foreldre. Mark og Sarah snakker om forholdet sitt, noe som bekymrer Hank. Joel og Julia diskuterer langtidseffektene rundt Victors adopsjon, mens Crosby og Jasmin blir frustrert når Renee går over grensen.
10:00 The Ellen DeGeneres Show (124)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Emma Watson og Allison Janney kommer på besøk hos Ellen i dag. Countrysangeren Brandy Clarke og YouTube-rapperen Mac Lethal kommer også innom.
11:00 The Ellen DeGeneres Show (125)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Skuespiller Lindsay Lohan og komiker Amy Schumer kommer på besøk.
11:55 Hotelinspektør Alex Polizzi (6)
(Alex Polizzi's Hotel Inspector) Britisk livsstilsprogram. Hotellsjef Alex Polizzi reiser rundt til noen av Storbritannias verste hotell for å hjelpe dem. Alex drar til Hay-on-Wye for å besøke Hollybush Inn, der eieren Barbara har en litt for avslappet stil når hun ønsker gjestene velkommen.
12:55 Hotelinspektør Alex Polizzi (7)
(Alex Polizzi's Hotel Inspector) Britisk livsstilsprogram. Hotellsjef Alex Polizzi reiser rundt til noen av Storbritannias verste hotell for å hjelpe dem. Alex prøver å snu lykken for Grosvenor Hotel i Warwickshire, som har slitt med dårlig økonomi. Nå sliter eieren med gjeld og kjemper for å overleve.
13:55 Mamma søker kjæreste (9)
(Nya ensam mamma söker) Svensk realityserie. Kjærlighetsfesten er tilbake! Nå får tre nye og håpefulle alenemødre muligheten til å finne kjærligheten. My, Therese og Madelene tar sjansen på å finne den rette på TV. Heldigvis fikk de en haug av brev fra intereresserte menn som gjerne ville få sjansen til å bli bedre kjent med jentene. Kommer det til å ende i ekte kjærlighet? Mødrene reiser videre rundt i Sverige og besøker guttene. De møter foreldre og gode venner, og følelsene vokser.
14:55 Ladies of London (4)
(Ladies of London) Amerikansk realityserie. I Ladies of London følger vi en gjeng britiske sosietetskvinner og amerikanske utvandrere som nyter overklassens glamorøse liv i London. Britiske Annabelle Neilson og Caroline Stanbury treffer amerikanske Juliet Angus, Caprice Bourret, Marissa Hermer og Noelle Reno. Selv om de alle bor i samme by, har vært gift med rockestjerner, datet kongelige menn, fotfølges av paparazzifotografer og er latterlig rike, er de helt ulike hverandre. De tilhører samme omgangskrets, men lever i ulike verdener, noe som ikke sjeldent fører til konflikter. Juliet og Marissa arrangerer fest for å feire USAs uavhengighetsdag, men det hele utarter seg til en konflikt mellom damene.
15:50 Amerikanske drømmebyggere (10)
(American Dream Builders) Amerikansk realityserie. Design, kreativitet og stil er i fokus i denne konkurransen hvor to lag bestående av designere prøver å levere den beste husrenoveringen. Tolv dyktige designere fordeles på to lag som i hver episode får i oppgave å renovere et hus fra innerst til ytterst. De har bare to dager på seg, og husene som skal forvandles, er alle i forskjellige stilarter. Det forventes at designerne skal gi dem en frisk look, samtidig som de skal ta hensyn til husets opprinnelige sjarm og periodetrekk. Et dommerpanel bestående av Nate Berkus, interiørarkitekt Monica Pedersen og landskapsarkitekt Eddie George inspirerer lagene og vurderer hvem som har oppnådd best resultat. Deretter må det tapende laget sende én deltaker hjem. I finalen må Jay og Lukas forvandle to strandhus. Til å hjelpe seg har de alle de eliminerte designerne.
17:35 The Crazy Ones (3)
(The Crazy Ones) Amerikansk komiserie. Simon Roberts driver sitt eget reklamebyrå og ville sikkert fått sparken hvis han ikke var sin egen sjef. Datteren Sydney er Simons rake motsetning. Hun er skarp, organisert og ivrig etter å bygge opp karrieren. Når Simon innser at det er hans feil at Sydney er redd for å kjøre bil, bestemmer han seg for å øvelseskjøre med henne. Medvirkende:Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Hamish Linklater, Amanda Setton.
18:10 The Crazy Ones (4)
(The Crazy Ones) Amerikansk komiserie. Simon Roberts driver sitt eget reklamebyrå og ville sikkert fått sparken hvis han ikke var sin egen sjef. Datteren Sydney er Simons rake motsetning. Hun er skarp, organisert og ivrig etter å bygge opp karrieren. Teamet lærer nye ting om hverandres liv når de prøver å finne inspirasjon til en kampanje for burritos. Medvirkende:Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Hamish Linklater, Amanda Setton.
18:40 How I Met Your Mother (18)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Barney blir skremt av følelsene han har for Nora. Robins nye kjæreste viser hundetendensene sine. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
19:15 [film]Ghostbusters 2
(Ghostbusters II) Amerikansk actionkomedie fra 1989. Spøkelsesligaen er tilbake for å redde verden. Fem år har gått siden Manhattan var truet av spøkelser. Venkman, Stanz, Zeddemore og Spengler har fortsatt sine karrierer på forskjellige måter, enten med videre forskning på parapsykologiske fenomener, eller med å underholde i barneselskaper. Dana Barret er enslig mor bosatt i New York med sin åtte måneder gamle sønn Oscar. Alt virker normalt til Oscars barnevogn en dag på mystisk vis begynner å trille på egen hånd ut i trafikken. Dana klarer i siste liten å redde barnet, men skjønner at spøkelsene er på ferde igjen. Hun vet bare om en gjeng hun kan ringe - Ghostbusters! Medvirkende:Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Harold Ramis, Rick Moranis, Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Rick Moranis. Regi:Ivan Reitman. (11. år)
21:30 [film]The Devil Wears Prada
(The Devil Wears Prada) Amerikansk dramakomedie fra 2006. En naiv ung kvinne kommer til New York og får jobb som assistenten til en av byens mektigste moteredaktører, den ubarmhjertige og kyniske Miranda Priestly. Medvirkende:Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt. Regi:David Frankel.
23:45 [film]Enough
(Enough) Amerikansk dramathriller fra 2002. Livet til servitrisen Slim forandrer seg for alltid den dagen hun gifter seg med den formuende leverandøren Mitch. Hun finner seg godt til rette i et idyllisk nabolag. Tilsynelatende har arbeiderklassejenta Slim skutt gullfuglen og fått alt hun kan ønske seg; en god mann, et fint hjem og datteren Gracie. Drømmen blir imidlertid knust. Hun oppdager at ektemannen er langt fra perfekt, og har bedratt henne under hele ekteskapet. Etter at han begynner å slå henne ser hun ingen annen utvei enn å rømme, og blir nesten drept under flukten. Slim gjør sitt beste for å starte et nytt liv, men Mitch finner henne og er på nytt en trussel. Hun plasserer Gracie på et trygt sted og forbereder seg grundig før hun oppsøker Mitch, for å vise at hun har hatt nok. Medvirkende:Jennifer Lopez, Billy Campbell, Tessa Allen, Juliette Lewis, Dan Futterman, Noah Wyle. Regi:Michael Apted. (15. år)
02:05 Det du vil vite om sex (4)
(69 saker du vill veta om sex) Svensk underholdningsserie. Vi vet alle at det finnes ting vi vil vite om sex, men aldri har spurt om. Iblant er det så pirrende at vi knapt våger å tenke tanken. Det kan handle om fenomener, nytelser og rene fakta. I den nye sesongen av «69 saker du vil vite om sex» fortsetter programleder Robin Olsson sin reise for å gi svenskene mer og bedre kunnskap om sex og samliv. Vi tar med seerne på en fengslende, underholdende og pirrende reise rundt i verden i jakten på svarene seerne ikke våger å stille. Over hele verden finnes mennesker som bokstavelig talt elsker sexleketøy. En japansk Love Doll i silikon kan koste over 50.000 kroner. Robin Olsson er i Tokyo for å møte produsentene bak verdens dyreste sexleketøy, som selger over 1000 dukker i året. Programleder:Robin Olsson.
03:00 [film]Step Brothers
(Step Brothers) Amerikansk komedie fra 2008. Brennan Huff og Dale Doback er begge 40 når Brennans mor og Dales far gifter seg. Sønnene bor fortsatt sammen med foreldrene, så nå må de dele rom. I begynnelsen truer motvilje husholdningens fred og ro, samt foreldrenes ekteskap. Medvirkende:Will Ferrell, John C. Reilly, Mary Steenburgen, Richard Jenkins, Adam Scott. Regi:Adam McKay.
Vis alt
TVNorge 05:05 Harry's Law (4)
(Harry's Law) Amerikansk dramaserie. Harry og Ollie går sammen for å forsvare en tenåringsjente, kjent på skolen for bloggen «Snark Queen», som brutalt avslørte at en klassekamerat var lesbisk, noe som førte til jentas tragiske selvmord. Statsadvokat Mendelsohn får Harry og Ollie på defensiven ved å tiltale tenåringsjenta for uaktsomt drap. Medvirkende:Kathy Bates, Nathan Corddry, Christopher McDonald, Karen Olivo.
06:00 Shaggy and Scooby-Doo på sporet (11)
(Shaggy and Scooby-Doo Get a Clue!) Amerikansk animasjonsserie. Shaggy og Scooby-Doo flytter inn i luksushuset til Shaggys onkel Albert, som har forsvunnet på mystisk vis. I huset oppdager de onkel Alberts hemmelige laboratorium, som blant annet inneholder en mystisk maskin som kan forvandles til en rekke transportmidler og Scooby-snacks som gjør at hundehelten vår kan fly, bli en robot og forvandle seg til en enorm magnet. Nå prøver de å finne onkel Albert, samtidig som de må forhindre at den onde Dr. Phineus Phibes får tak i Scooby-snacks-teknologien.
06:20 Shaggy and Scooby-Doo på sporet (12)
(Shaggy and Scooby-Doo Get a Clue!) Amerikansk animasjonsserie. Shaggy og Scooby-Doo flytter inn i luksushuset til Shaggys onkel Albert, som har forsvunnet på mystisk vis. I huset oppdager de onkel Alberts hemmelige laboratorium, som blant annet inneholder en mystisk maskin som kan forvandles til en rekke transportmidler og Scooby-snacks som gjør at hundehelten vår kan fly, bli en robot og forvandle seg til en enorm magnet. Nå prøver de å finne onkel Albert, samtidig som de må forhindre at den onde Dr. Phineus Phibes får tak i Scooby-snacks-teknologien.
06:45 America's Funniest Home Videos (5)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
07:05 America's Funniest Home Videos (7)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
07:30 America's Funniest Home Videos (41)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
07:55 America's Funniest Home Videos (40)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
08:20 [film]Hannah Montana: The Movie
(Hannah Montana: The Movie) Amerikansk familiefilm fra 2009. Miley er en vanlig jente, men hun har en jobb som gjør henne litt anderledes enn den ordinære tenåringsjenta: Hun er nemlig også Hannah Montana, en popstjerne med supersuksess. Hun synes hun har det beste av begge verdener, men faren synes det er på tide å sende henne til landsbygde for å få beina tilbake på jorden og å velge én verden. Medvirkende:Miley Cyrus, Billy Ray Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Mitchel Musso. Regi:Peter Chelsom.
10:00 Wipeout (24)
(Wipeout USA) Amerikansk underholdning. Amerikanske menn og kvinner skal komme seg gjennom en hinderløype utenom det vanlige. Det blir svimlende saltomortaler, spektakulære tryn og katastrofale fall. De fire raskeste og sprekeste kommer til finalen i «The Wipeout Zone» der de skal kjempe om 50.000 dollar.
10:50 Top 20 Funniest (13)
(Top 20 Funniest) Amerikansk underholdningsserie. Vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene av mennesker og dyr som begår fantastiske feiltrinn. Nedtellingen starter med to kamerater utkledd som superhelter som utfordrer hverandre i en parkour-duell.
11:45 Friends (25)
(Friends) Amerikansk komiserie. Phoebe leter etter sin biologiske far og overbeviser vennegjengen om å dra på helgetur til et strandhus. Ross oppdager at Rachel fremdeles elsker ham og må velge mellom sin nye kjæreste og Rachel, hans store kjærlighet. Og Chandler lurer på hvorfor Monica ikke tar ham seriøst.
12:15 Friends (1)
(Friends, år 4) Amerikansk komiserie. Ross må velge mellom Rachel og sin skallede kjæreste Bonnie. Phoebe sliter med å takle avsløringen om at morens venninne faktisk er moren hennes. Monica blir brent av en brennmanet, og Chandler og Joy må trå til for å døyve smertene. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.
12:45 Friends (2)
(Friends, år 4) Amerikansk komiserie. Phoebe tror at sjelen til hennes adoptivmor har tatt bolig i en katt. Monica går på date med Rachels high school-kjæreste, som var kul i skoleårene, men nå er en taper. Og når Joey og Chandler bestemmer seg for å selge multimediasenteret, tar de idioti til et helt nytt nivå. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.
13:10 Friends (3)
(Friends, år 4) Amerikansk komiserie. Monica lager mat til en fest for moren, som fremdeles ikke vet hvordan hun skal snakke med datteren. Chandlers møte med Rachels sjef fører til en flau situasjon. Og en leksikonselger utnytter Joey. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.
13:40 Friends (4)
(Friends, år 4) Amerikansk komiserie. Joey prøver seg på selskapsdans for å forhindre at Monica og Rachel blir kastet ut av leiligheten. Phoebe er tiltrukket av en av klientene sine, og Chandler sliter med å si opp avtalen på treningssenteret. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.
14:10 Two and a Half Men (22)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie får førerkortet sitt suspendert så Jake blir sjåføren hans. Alan planlegger å dra til Chelseas bursdagsfest.
14:35 Two and a Half Men (1)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake. Charlie Harpers bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake. Medvirkende:Charlie Sheen, Jon Cryer, Marin Hinkle, Angus T. Jones, Holland Taylor.
15:05 Two and a Half Men (2)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake. Charlie er usikker på hvordan han skal reagere etter at Jake slipper en måkeflokk inn på rommet sitt. Alan blir overrasket av Judith da han drar hjem for å fikse sprinkleranlegget. Medvirkende:Charlie Sheen, Jon Cryer, Marin Hinkle, Angus T. Jones, Holland Taylor.
15:30 Two and a Half Men (3)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake. Alans forsøk på å gi Jake en morsom helg går galt, og Charlie tar broren med seg til den lokale baren for å drukne sorgene. Kvelden ender hos moren, hvor de prøver å fortelle akkurat hva de mener om henne. Medvirkende:Charlie Sheen, Jon Cryer, Marin Hinkle, Angus T. Jones, Holland Taylor.
16:00 Two and a Half Men (4)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake. Charlies vaskedame Berta sier opp jobben, og han innser at han ikke klarer seg uten henne. Samtidig får Charlie i oppdrag å gjøre Jake klar for Judith, som skal ta sønnen med på en fin middag med foreldrene hennes. Rockestjernen Steven Tylers stemme dukker opp i denne episoden. Medvirkende:Charlie Sheen, Jon Cryer, Marin Hinkle, Angus T. Jones, Holland Taylor.
16:30 Top 20 Funniest (5)
(Top 20 Funniest) Amerikansk underholdningsserie. Det spøkes med en edderkopp, en amatørstuntmann mislykkes og et oppussingsprogram tuller det til. I dette programmet får du de mest lattervekkende klippene på nettet.
17:30 Gift ved første blikk (3)
(Gift ved første blikk, sesong 1) Norsk realityserie. Seks single har sagt ja til å bli matchet av et knippe eksperter, for deretter å gifte seg med et menneske de aldri før har møtt. Parene skal leve sammen som mann og kone i fire uker. Hvis det oppstår kjærlighet underveis, så har eksperimentet lykkes. Hvis ikke, blir de skilt. I kveldens episode våkner parene opp etter bryllupsnatta. Etter å ha vært gift i under et døgn drar de nygifte på bryllupsreise til Riga, Amsterdam og Berlin. Hvordan vil det gå med ekspertenes perfekte matcher når de skal tilbringe tid sammen, helt alene?
18:30 71º nord (9)
(71º nord) Norsk realityserie. Med Tom Stiansen som programleder skal tolv deltakere konkurrere hele veien fra Lindesnes til Nordkapp. Deltakerne befinner seg i Sandnessjøen og skal bestige så mange av «De syv søstre» de kan i løpet av to dager. For hver topp de bestiger får de hotellovernatting for én person i tillegg til penger til vinnerkontoen. Klarer de alle syv betyr det at samtlige deltagere kan bytte ut soveposen og liggeunderlaget med laken og dundyne og 80 000 kroner.
20:00 Alt for Norge (9)
(Alt for Norge) Norsk realityserie. Denne høsten kan du bli kjent med en ny gjeng norsk-amerikanere, blant annet en amerikansk fotballspiller fra den stadig mer populære «undertøysligaen", en emosjonell bamsehomse, en pastor fra Texas og en kjekk modell fra mormonernes hovedstad Utah. Etter en uke med sommeridyll og båtliv i Kragerø, er det nå duket for semifinale i røffere og rotnorske omgivelser. De fem norsk-amerikanerne som fortsatt er med oss, skal få kjenne på seterlivet. De skal også få en liten introduksjon i norske fortellertradisjoner, og våre underjordiske skapninger.
21:30 [film]The Hunger Games
(The Hunger Games) Amerikansk eventyraction fra 2012. 16-årige Katniss Evergreen bor sammen med moren og lillesøsteren Prim i distrikt 12 i det som er igjen av fremtidens Nord-Amerika. Selv om Katniss er en dyktig jeger med pil og bue, strever hun med å mate familien. Hvert år må distrikt 12 ofre én gutt og én jente til «The Hunger Games", et dødelig spill mot de andre distriktene der kun én vinner står igjen i live. Når Prim mot alle odds velges ut til å representere distrikt 12, tar Katniss frivillig hennes plass. Og blant konkurrentene er gutten som på avstand har vært forelsket i henne i lang tid. Medvirkende:Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Wes Bentley, Stanley Tucci, Willow Shields. Regi:Gary Ross. (11. år)
00:10 Special Victims Unit (5)
(Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. En collegestudent som betaler for studiene ved å jobbe som pornoskuespiller, blir seksuelt overfalt av noen medstudenter som ikke klarer å skille fantasi fra virkelighet. Selv om hun ikke er den som står på tiltalebenken, må hun bevise sin uskyld i retten.
01:10 [film]Maverick
(Maverick) Amerikansk westernkomedie fra 1994. Bret Maverick er profesjonell pokerspiller på vei til den årlige store pokerkonkurransen, hvor innsatsen er 25.000 dollar. Dette er penger han ikke har, men er nødt til skaffe seg for å delta. Den kvinnelige spilleren Annabelle er på vei til den samme konkurransen. Også hun er på jakt etter startkapital for å kunne delta i pokerkonkurransen. Hun har en forholdsvis frynset moral, og går ikke av veien for svindel og triks for å få tilgang til startkapitalen. Maverick og Annabelle slår seg sammen for å skaffe tilstrekkelig med penger. Medvirkende:Jodie Foster, Alfred Molina, Mel Gibson, James Garner. Regi:Richard Donner. (11. år)
03:30 Guinness' gale verden (4)
(Totally Insane Guinness World Records) Britisk underholdningsserie. Bli med på en fartsfylt reise gjennom noen av verdens mest utrolige rekordforsøk.
Vis alt
NRK 2 08:50 Svensk for enhver pris (8)
Svensk dokumentarserie. Åtte deltakere fra hele verden har tatt utfordringen med å lære seg svensk på bare åtte uker. Det er klart for eksamen. Har de åtte elevene klart å lære seg svensk på bare åtte uker?
09:20 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
09:35 [nyh]Distriktsnyheter
09:35 [nyh]Distriktsnyheter Østlandssendingen
09:45 [nyh]Distriktsnyheter Østfold
10:00 [nyh]Distriktsnyheter Østnytt
10:15 [nyh]Distriktsnyheter Østafjells
10:25 [nyh]Distriktsnyheter Sørlandet
10:40 [nyh]Distriktsnyheter Rogaland
10:55 [nyh]Distriktsnyheter Vestlandsrevyen
11:05 [nyh]Distriktsnyheter Møre og Romsdal
11:20 [nyh]Distriktsnyheter Midtnytt
11:35 [nyh]Distriktsnyheter Nordland
11:45 [nyh]Distriktsnyheter Nordnytt
12:00 [film]Gjest Baardsen
(Gjest Baardsen) Norsk dramakomedie fra 1939. Gjest Baardsen har rømt fra fengselet, og lensmennene jager ham over hele landet. Gjest stjeler, men bare fra de rike - og han blir folkets helt. Medvirkende:Alfred Maurstad, Vibeke Falk, Joachim Holst-Jensen. Regi:Tancred Ibsen. (7. år)
13:35 Marlene Dietrich - engelen fra fiendeland
(Le crépuscule d'un ange) Fransk dokumentar. 6. mai 2012 var det 20 år siden den legendariske artisten døde. I den anledning ser filmmakerne med nye øyne på den mytiske kvinnen med den særegne stemmen. Best kjent var hun i rollen som «Den blå engel» og senere fra ulike Hollywood-produksjoner. Hun brøt med sitt hjemland på grunn av nazismen og ble amerikansk statsborger. (Marlene Dietrich - engelen fra fiendeland.)
14:25 Hovedscenen: Bugge Wesseltoft - OK World
«Hovedscenen: Bugge Wesseltoft - OK World.» (Hovedscenen: Bugge Wesseltoft - OK World.) I denne dokumentaren følger vi Bugge Wesseltoft på en musikalsk reise med musikervenner fra ulike verdensdeler - et musikalsk samarbeidsprosjekt med Oslo World Music Festival som endte opp med stor konsert i Oslo Konserthus i fjor høst. OK World handler om å vise at musikk er et språk alle forstår, en kunstform de fleste har et forhold til, et sterkt virkemiddel i en verden preget av uro. Filmen tar seerne med til India, Libanon og Mosambik. Til slutt i Hovedscenen får vi en reportasje fra den nylig avsluttede internasjonale Grieg-pianokonkurransen i Bergen. Presentert av Arild Erikstad. Programleder:Arild Erikstad.
15:25 Hovedscenen: Grieg pianokonkurranse i Bergen
«Hovedscenen: Grieg pianokonkurranse i Bergen.» (Hovedscenen: Grieg pianokonkurranse i Bergen.) Programleder:Arild Erikstad.
15:45 Brenner & bøkene (4)
Litterært samtaleprogram.
16:15 Mitt liv (5)
Norsk dokumentarserie. Portrett av personer som har vært med på å forme vår norske samtidshistorie. «Edith Roger.» (Edith Roger.) En av de mest betydningsfulle scenekunstnere i Norge etter krigen, Edith Roger, forteller om hele sitt liv. Fra barndom og oppvekst, til tiden som anerkjent danser, koreograf, skuespiller og teaterinstruktør.
16:55 Kunnskapskanalen
«Globalisering og den økologiske krisen - perspektiver fra Gregory Bateson.» (Globalisering og den økologiske krisen - perspektiver fra Gregory Bateson.) Gregory Bateson (1904-1980) var en av det 20. århundrets mest originale og allsidige tenkere. Han var opprinnelig antropolog, men forsket blant annet på delfiners kommunikasjon, schizofreni og balinesisk mimikk. Han var også opptatt av miljø og økologi. Vi møter to forskere, Terrence Deacon og Jesper Hoffmeyer, fra et symposium som diskuterte Batesons tanker om økologi og betydningen av sammenhenger og helhetlig tenkning i forhold til vår tids klimakrise. Produsert av UniMedia, Universitetet i Oslo.
18:00 En grønnmalt benk i - Rio? (2)
Underholdningsprogram. En hyllest til Otto Nielsen. Med sanger som «En grønnmalt benk", «Det har vi» og andre slagere skrev og sang Otto Nielsen seg inn i norske hjerter. Han var også en av de viktigste personene i NRKs historie. I 22 år var han redaktør i Søndagsposten, et av NRKs mest populære radioprogram gjennom tidene. Gitaristen Tom Lund har gjort en solid gravejobb i arkivene og satt sammen en konsert som gir oss tilbake øyeblikkene fra radioens gullalder. Sammen med Kringkastingsorkestret og solister setter han brasiliansk farge på musikken.
18:30 Finnmark 1944 - Familiebildet
Norsk dokumentar. Hvor ble det av kjærligheten og samholdet i familien? Et barnebarn vil samle de 44 etterkommerne etter bestemoren til et familiefotografi. Bestemor Rut Thomassen på snart 96 år bor i Alta. Resten av familien er spredt rundt om i landet. Alt bestemoren tenkte på under evakueringen i 1944, var at familien ikke måtte komme fra hverandre. Hun prøvde på best mulig måte å redde familien sin. I dag er de splitta. Bestemoras største ønske er at barna skal føle samhold igjen.
19:30 Kulturquiz (7)
Underholdningsprogram. Kulturquiz er spørreprogrammet der åtte lag med etablerte kulturpersonligheter må svare riktig på spørsmål fra høyt og lavt i kulturen for å få muligheten til å gi et ungt talent drahjelp i starten av karrieren. Endelig har vi kommet til den store finalen! Hvem stikker av med 100.000 kroner til sitt talent? Programleder:Siss Vik.
20:00 Nordens beste
(Nordens beste.) Nordisk råds kulturpriser ble delt ut denne uken. I dette programmet får du møte årets prisvinnere i samtale med Jessika Gedin og Kristofer Lundström.
21:00 [nyh]Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 Fellende beviser (5)
Dansk dokumentarserie. Tidligere danske kriminalteknikere skildrer saker hvor de fant ett spesielt bevis som ble avgjørende for å få gjerningsmannen dømt. Her får man et unikt innblikk i hvilke metoder kriminalteknikerne benytter når de jakter på mordere. En mann stjeler en bil fordi han har fått tips om at det ligger masse penger i bagasjerommet. Et halvt år senere sitter han på tiltalebenken i Danmarkshistoriens største forfalskningssak. Bilen inneholdt litt over 1,5 millioner danske kroner i forfalskede tusenlapper. Få et innblikk i hvordan kriminalteknikere jobber for å avsløre og stoppe de ekstremt dyktige falksmyntnerne.
21:35 Finnmark mellom øst og vest (1)
Norsk dokumentarserie. Finnmark og Nord-Troms opplevde krigens beinharde realiteter fra 1944. 400.000 tyske soldater rømte for livet med en overmektig sovjetisk hær etter seg. Tyskerne brant alt for å hindre sovjetisk framrykking. «Forspillet.» Knut Erik Jensen skildret dramaet rundt brenningen av den enorme landsdelen hvor han selv vokste opp, og gjenoppbyggingen som ble den viktigste oppgaven i Norge etter krigen.
23:10 Finnmark mellom øst og vest (2)
Norsk dokumentarserie. Finnmark og Nord-Troms opplevde krigens beinharde realiteter fra 1944. 400.000 tyske soldater rømte for livet med en overmektig sovjetisk hær etter seg. Tyskerne brant alt for å hindre sovjetisk framrykking. «Den brente jord.» Tyskerne brant alt for å hindre sovjetisk framrykking. Knut Erik Jensen skildret dramaet rundt brenningen av den enorme landsdelen hvor han selv vokste opp. Som barn var han med på evakueringen fra Finnmark.
00:25 Ronnie Wood Show (7)
(Ronnie Wood Show) Britisk underholdningsprogram. Rockelegenden Ronnie Wood har sitt eget radioprogram der han intervjuer store gjester og spiller kjente rockelåter. Bobby Gillespie er ukens gjest i radiostudioet til Ronnie Wood. Gillespie var med å starte 'Primal Scream'. Han synger sin siste låt, demonstrerer sitt eminente gitarspill og fremfører sine kunster på munnspill. Så fordyper de seg i låter de ble påvirket av, alt fra Ray Charles til The Velvet Underground.
00:50 The Newsroom (1)
(The Newsroom) Amerikansk dramaserie. «The Greater Fool.» Livet kan bli både hektisk og kaotisk i nyhetsredaksjonen i tv-kanalen ACN Network. Den første arbeidsdagen blir tøff for den ofte spydige programlederen Will McAvoy og hans splitter nye stab. En oljerigg har eksplodert i Mexicogulfen, og de gjør alt de kan for å dekke saken på en verdig måte. Medvirkende:Jeff Daniels, Emily Mortimer, Sam Waterston.
02:00 The Newsroom (10)
(The Newsroom) Amerikansk dramaserie. Nina Howard overrasker Mac med en fellende avsløring. Sloan har fått et jobbtilbud og vurderer om han skal slå til. Will, Mac og Charlie tar et oppgjør med Leona og Reese under et spent lunsjmøte. Medvirkende:Jeff Daniels, Emily Mortimer, Sam Waterston.
02:55 The Newsroom (3)
(The Newsroom) Amerikansk dramaserie. (The 112th Congress.) Will tar en stor sjanse når han på direkten ber om unnskyldning for tidligere nyhetssendinger. Medvirkende:Jeff Daniels, Emily Mortimer, Sam Waterston.
03:55 Skavlan (7)
Fredrik Skavlan møter norske, svenske og internasjonale gjester. Uhøytidelig stemning, gode samtaler - og den beste musikken. Forfatter Cecilia Samartin åpner seg om sitt liv i et voldelig forhold, rockeikonet og vegetarianeren Chrissie Hynde utfordrer vårt forhold til mat og moral, og soulstjernen John Legend trollbinder ved flygelet hos Skavlan.
Vis alt
NRK 3 19:30 Nytt på nytt (9)
Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Ingrid Gjessing Linhave og Knut Nærum. Gjerster denne uken er Kjetil B. Alstadheim og Tine Sundtoft.
20:00 Side om side (7)
Norsk situasjonskomedie. Hele nabolaget er viklet inn i den årlige og svært prestisjefylte «Granli-quiz". Både ære, husfred og en tur til London ligger i potten i det naboene barker sammen. Quizmaster Christian Kopperud får en stri tørn med å holde orden på evenementet. Medvirkende:Marie Blokhus, Jon Almaas, Pernille Sørensen, Tore Sagen, Charlotte Frogner.
20:25 Rundlurt (7)
Norsk underholdningsserie. Magiker Kevin Lunde lurer godtroende folk og kjendiser ved hjelp av fingerferdigheter og avledning. En taxisjåfør får et litt spesielt oppdrag, og det blir storfangst når bodybuilder og skuespiller Daniel Stisen blir med Kevin på photoshoot ombord i en båt. Kevin får også testet stressnivået til vokalist Malin Pettersen fra bandet Lucky Lips.
20:55 Standup: Live fra Apollo (1)
Britisk standupshow. Storbritannias ledende standup-komikere boltrer seg på scenen i Hammersmith Apollo Theatre i London. I kveld introduserer Michael McIntyre oss for komikerne Rich Hall og Rhod Gilbert.
21:40 Typen til (7)
Underholdningsprogram. «Lise Myhre.» (Lise Myhre.) Leo Ajkic er typen til Nemi-tegner Lise Myhre og sjekker ut hvordan det er å være kjæresten til landets mest kjente tegneserieskaper. Er hun alltid like tøff, rocka, rappkjefta og bestemt som hun fremstår, eller kan Leo klare å mykne henne opp ved hjelp av alle forføringstriksene sine? Hvor mye av livet med Lise handler om også å leve med figuren Nemi? Og hva skjer når Nemi-fansen får treffe Leo, Lises nye «u-rocka» kjæreste?
22:10 [film]Friends with Kids
(Friends with Kids) Amerikansk komedie fra 2011. En gruppe gode venner oppdager at livet forandrer seg når man får barn. De to single vennene i gjengen registrerer foreldrerollens effekt på vennenes forhold, og mener det må finnes en bedre måte å gjøre ting på. De bestemmer seg for å få barn sammen - og gå ut med andre. Dette ukonvensjonelle «eksperimentet» utløser rungende latter og uventede følelser, og får alle i gruppen til å stille spørsmål ved grunnleggende konsepter som vennskap, familie og ekte kjærlighet. (Friends with Kids.) Medvirkende:Adam Scott, Jennifer Westfeldt, Jon Hamm, Kristen Wiig, Maya Rudolph. Regi:Jennifer Westfeldt. (11. år)
23:50 Side om side (8)
Norsk situasjonskomedie. Lisbeth og Frode får utfordringer med datteren Vilde. Hun skal på skoletur til Tyskland, men Lisbeth har ikke tatt den store og viktige «praten". Maria og Jonas skal kjøpe seg bil, og Kopperud låner bort Celine til Jonas, siden hun er en mester i å prute. Medvirkende:Marie Blokhus, Jon Almaas, Pernille Sørensen, Tore Sagen, Charlotte Frogner.
00:20 Standup: Live fra Apollo (1)
Britisk standupshow. Storbritannias ledende standup-komikere boltrer seg på scenen i Hammersmith Apollo Theatre i London. I kveld introduserer Michael McIntyre oss for komikerne Rich Hall og Rhod Gilbert.
01:05 Top Gear (4)
Britisk underholdningsserie. Ingen bil er trygg når Jeremy Clarkson og kolleger får den under lupen. Dette er bilunderholdning for alle! Richard og James prøver å levere post raskere enn det britiske postvesenet, mens Jeremy prøver å slå den britiske hæren på hjemmebane. Verdens raskeste mann, Usain Bolt, er gjest.
01:55 HitRECord (7)
Kanadisk serie. Unormalt tv-show fra internett. Skuespilleren Joseph Gordon-Levitt samler medlemmer fra sitt globale nettsamfunn hitRECord. Til sammen komponerer de alle elementene til en nyskapende tv-serie med korte filmer, live-opptredener, musikk, animasjon, samtaler og mye mer. Serien vant Emmy for beste eksperimenterende tv-serie i 2014. Hver episode fokuserer på et tema der alle med en internett-tilkobling oppfordres til å bidra med innspill. Dagens tema er penger.
02:20 Ondt blod i New York (1)
(Copper) Amerikansk dramaserie. 1860-årene i den skitne irske bydelen Five Points på Manhattan, New York. Den unge, grovbarkede politimannen Kevin Corcoran patruljerer i farlige omgivelser for å bevare freden i området. Samtidig må han løse en personlig kriminalsak: hans kone er forsvunnet, og datteren er død. Medvirkende:Anastasia Griffith, Tom Weston-Jones, Ato Essandoh, Kevin Ryan.
03:04 Burlesque - Når striptease er kunst
Dansk dokumentar. Alle kvinnekropper er vakre og skal dyrkes, uansett hvilken form de har. Dette er budskapet til en gruppe dansere som koreograferer striptease med politiske budskap i form av retro pin-up show. (Burlesque - Når striptease er kunst.)
03:55 Interne affærar (5)
(Against the Wall) Amerikansk dramaserie. Da Abby og Lina etterforsker mordet på en stripper, finner de ut at faren til Abby er medlem i klubben som var åsted. Medvirkende:Kathy Baker, Marisa Ramirez, Raphael Carpani.
Vis alt
FEM 06:00 Med saks & kam (3)
(Shear Genius, år 1) Amerikansk realityserie. Tolv talentfulle frisører går bokstavelig talt hode mot hode i kreative utfordringer som krever mer enn vanlig håndlag med saks og kam. Overvåket av hoveddommer Jaclyn Smith, bringer ulike oppgaver dem stadig en hårklipp nærmere den høythengende tittelen som frisørgeni. Da skuespilleren Meg Ryan ble utstyrt med en såkalt Hershberger-frisyre, ble den berømt. Den raggete og litt uflidde stilen er utgangspunkt når frisørtalentene med utsikter til å bli genierklært, skal kreere frisyren på 60 minutter. Deretter skal modellenes lange hår klippes kort, og det med heller utradisjonelle redskaper til disposisjon.
06:50 Med saks & kam (4)
(Shear Genius, år 1) Amerikansk realityserie. Tolv talentfulle frisører går bokstavelig talt hode mot hode i kreative utfordringer som krever mer enn vanlig håndlag med saks og kam. Overvåket av hoveddommer Jaclyn Smith, bringer ulike oppgaver dem stadig en hårklipp nærmere den høythengende tittelen som frisørgeni. Unike hårfrisyrer står på agendaen for frisørtalentene på jakt etter den høythengende genitittelen. En og samme modell skal først utstyres med en konservativ hverdagsfrisyre, for deretter å forvandles til en nattens glamourdronning. Hvem som går videre? Ja, det er blant annet opp til gjestedommer Vanessa Williams, selveste Wilhelmina i suksesserien «Ugly Betty», å bestemme!
07:45 Med saks & kam (5)
(Shear Genius, år 1) Amerikansk realityserie. Tolv talentfulle frisører går bokstavelig talt hode mot hode i kreative utfordringer som krever mer enn vanlig håndlag med saks og kam. Overvåket av hoveddommer Jaclyn Smith, bringer ulike oppgaver dem stadig en hårklipp nærmere den høythengende tittelen som frisørgeni. Å bli forvandlet fra standard til fiks på en time er denne ukens utfordring for frisørtalentene med mål om å bli genierklært. Nå er det menn det gjelder - kan en litt satt «hvermansen» bli forvandlet til et sexy eksemplar av arten? I utvelgelsesprosessen skal talentene også gjenskape en frisyre fra en spesifikk æra. Gjestedommere er den ettertraktede stjernefrisøren Christophe, samt Ken Paves - kjent for å holde orden på Jessica Simpsons lokker. Hvem må forlate den hårete konkurransen i kveld?
08:35 Forny din kone (1)
(Your Style in His Hands) Britisk livsstilserie. Programleder og moteguru Lisa Snowden hjelper kvinner som trenger en ny stil og gir dem en etterlengtet makeover verdt 5000 pund. Den eneste haken er at klærne skal kjøpes inn av ektemennene deres. Men et ekspertteam gir kyndige råd og hjelper mennene med å se hvilke snitt og farger, og hva slags sminke og frisyre som passer best for deres bedre halvdel.
09:30 Forny din kone (2)
(Your Style in His Hands) Britisk livsstilserie. Programleder og moteguru Lisa Snowden hjelper kvinner som trenger en ny stil og gir dem en etterlengtet makeover verdt 5000 pund. Den eneste haken er at klærne skal kjøpes inn av ektemennene deres. Men et ekspertteam gir kyndige råd og hjelper mennene med å se hvilke snitt og farger, og hva slags sminke og frisyre som passer best for deres bedre halvdel.
10:25 Hundehviskeren (30)
(Dog Whisperer, år 5) Amerikansk dokumentarserie. En pitbull angriper to voksne og et barn i Dallas, en gjeterhund angriper eieren sin, en labrador dreper en toåring og en pomeranian dreper en seks uker gammel jente i Los Angeles. Alle hunder kan bli aggressive, men enkelte raser har utviklet et spesielt dårlig rykte som farlige hunder. Noen hunder er til og med blitt forbudt. Cesar drar på gjenvisitt til noen av de vanskeligste tilfellene han har vært borti og sjekker historien til disse misforståtte rasene for å fjerne noen av mytene om aggresjon.
11:25 Hundehviskeren (31)
(Dog Whisperer, år 5) Amerikansk dokumentarserie. Dr. Rick Garcia har lenge vært en venn av Cesar Millan. Han har hjulpet Cesar og klinikken hans med sterilisering og til og med enkelte krisesituasjoner. Men denne gangen er det dr. Rick som trenger hjelp av Cesar. Terriermiksen Daisy Mae er en av dr. Garcias pasienter. Hun har epilepsi og trenger rutineundersøkelse av en veterinær. Men Daisy Mae er redd og aggressiv mot alle som jobber hos veterinæren. Mobster, en annen av dr. Garcias pasienter, trenger hjelp, men hver gang han kommer på besøk går han til angrep. Klarer Cesar å roe ned hundene så de kan få den hjelpen de trenger?
12:20 Hundehviskeren (32)
(Dog Whisperer, år 5) Amerikansk dokumentarserie. I det nesten perfekte samfunnet Moorpark i California har ni familier blitt venner. De hilser på hverandre på gaten, hjelper hverandre når noen trenger hjelp og holder legendariske fester. Det er bare ett problem: hundene.
13:20 Slankekrigen (9)
(Biggest Loser, sesong 15) Amerikansk livsstilserie. Femten splitter nye deltakere, håndplukket av trenerne er klare for en ny runde med Slankekrigen. De ankommer alle som individer, men snart skal de få prøve seg i ulike grupper, kjenne på samholdet, presset og bli med på sitt livs kanskje tøffeste utfordring. Denne uken blir litt annerledes for lagene. Den begynner med en quiz på en lokal restaurant. Deltakerne må svare på spørsmål om hva som kan være sunt og usunt, på en gjennomsnittlig amerikansk arbeidsplass. Det tapende laget må jobbe i kafeen hele uken. Med en utstemming i vente, må det tapende laget raskt lære seg å balansere arbeid og trening.
14:15 Judge Judy (7)
(Judge Judy, sesong 14) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
14:45 Judge Judy (8)
(Judge Judy, sesong 14) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
15:15 Judge Judy (9)
(Judge Judy, sesong 14) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
15:45 Judge Judy (10)
(Judge Judy, sesong 14) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
16:15 Judge Judy (11)
(Judge Judy, sesong 14) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
16:45 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (7)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og nå er de tilbake i Norge. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. Lene er en reflektert «bimbo» som er lei av å tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet. Laila sliter med å være komfortabel i egen kropp etter vektøkning, mens høyreiste Ida tyr til kjærestens klær for ikke å ruve for mye i terrenget. I Halden går våre britiske styling-eksperter, Trinny og Susannah, til aksjon, armert med doser av sofistikert og stilsikker veiledning.
17:45 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (8)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og nå er de tilbake i Norge. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. Da russiske Irina flyttet til Norge for sju år siden ble hun overrasket over nordmenns mangel på stil. Nå har hun falt inn i det samme mønsteret selv. Grethe innser at hun er blitt den litt eldre damen som fremdeles kler seg som en tenåring, mens Hege gikk ned over 40 kilo da hun fikk leukemi og nå er i villrede om hvem hun egentlig er stilmessig. Trinny og Susannah får med dette trekløveret sine siste oppdrag i Halden, og sender damene gjennom spenstige forvandlingsprosesser.
18:45 [film]Footloose
(Footloose) Amerikansk drama fra 1984. Bygutten Ren McCormick flytter til en besteborgerlig by i Midtvesten, der dansing - og dermed all ungdommelig moro - er forbudt. Sammen med bestevennen Willard og prestens datter gjør Ren opprør. Filmen inneholder et skattkammer av hits, og pulserer av energi og imponerende dansescener. Medvirkende:Kevin Bacon, Lori Singer, John Lithgow, Dianne Wiest, Chris Penn, Sarah Jessica Parker. Regi:Herbert Ross. (11. år)
21:00 Big Brother (45)
(Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.
22:00 [film]Mad Money
(Mad Money) Amerikansk komedie fra 2008. Tre meget ulike kvinner som arbeider i USAs sentralbank, planlegger å stjele flere millioner i gamle sedler som skal kasseres. Medvirkende:Diane Keaton, Ted Danson, Katie Holmes. Regi:Callie Khouri.
00:05 Big Brother (45)
(Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.
01:05 Devious Maids (6)
(Devious Maids, sesong 2) Amerikansk dramaserie. Marisol oppdager flere hemmeligheter om Opal. Rosie forsøker å hjelpe Lucinda, noe som bare fører til ytterligere strid innenfor Miller-familien. Carmen forbereder seg til en forestilling. Zoila prøver å komme videre, og går på en date. Genevieve forstyrrer forholdet til Valentina og Ethan.
02:00 Cold Case (23)
(Cold Case, år 4) Amerikansk krimserie. Teamet gjenåpner en sak fra 1998 med en dødssyk mann når en sykepleier tilstår å ha begått barmhjertighetsdrap på seks av sine tidligere pasienter.
03:00 Cold Case (24)
(Cold Case, år 4) Amerikansk krimserie. En gisselsituasjon oppstår idet hele teamet blir holdt fanget mens de etterforsker en sak fra 2006 der en familie som nettopp hadde flyttet inn i et nytt hus, ble drept.
03:55 Cold Case (1)
(Cold Case, år 5) Amerikansk krimserie. Lilly Rush er tilbake på jobb flere uker etter at hun ble skutt. Hun forsøker å overbevise Stillman, og seg selv, om at hun er følelsesmessig klar for å lede gjenopptakelsen av en sak fra 1994, der tre gutter ble slått i hjel. Utfallet av saken den gang kan ha ledet til at to utstøtte tenåringer ble urettsmessig fengslet.
Vis alt
Viasat 4 05:20 American Dad (11)
(American Dad) Amerikansk tegnefilmserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss «Family Guy", står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Stan gjør alt han kan for å lure Steve til å dra på sommerleir mot hans vilje, men ting går skrekkelig galt, og i stedet for å ende opp på sommerleiren, finner Steve seg midt i en flyktningeleir! Den alltid optimistiske Stan er også med, og snart organiserer han OL mellom flyktningene og soldatene på den andre siden av elva.
05:59 No program
(END)
06:00 Ripley's Believe It or Not! (41)
(Ripley's Believe It or Not!) Amerikansk realityserie.
06:30 Ripley's Believe It or Not! (42)
(Ripley's Believe It or Not!) Amerikansk realityserie.
07:00 Cheers (12)
(Cheers) Amerikansk komiserie. Cliff blir betatt av en kvinne han treffer på en kostymefest, men han er redd for å treffe henne igjen som seg selv. Medvirkende:Nicholas Colasanto, Kelsey Grammer, Kirstie Alley, Ted Danson, Shelley Long.
07:30 TV-shop
08:30 Ax Men (11)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Det har blitt kalt Nord-Amerikas tøffeste jobb: felling av trær i de fjerne områdene i nordvest. I denne serien møter vi tømmerhuggerne fra virkeligheten. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. Sesongen er i ferd med å nærme seg slutten, og presset blir større. Dave slipper ut av fengsel, men har kanskje ikke en jobb å gå tilbake til. Shelby er på jakt etter sesongens største funn, og Conners nyutdannede piloter flyr sine første solooppdrag. Jimmy står ovenfor et dilemma, og det er over og ut for Browning.
09:30 Chuck (5)
(Chuck) Amerikansk komiserie. Chuck Bartowski er en datanerd som jobber i en elektronikkbutikk. Hans daglige gjøremål er blant annet å fjerne datavirus. Ved et uhell får Chuck tilgang til topphemmelig informasjon, og han kastes inn i en ny karriere som regjeringens mest hemmelige agent. Verdens sikkerhet ligger i hans hender, og i stedet for å bekjempe datavirus må han nå bryne seg på leiemordere og internasjonale terrorister. Chuck ber Verbanski om hjelp til å finne et datavirus. Lester og Jeffs vennskap blir komplisert når det dukker opp en ny ansatt hos Buy More. Medvirkende:Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Adam Baldwin, Joshua Gomez, Sarah Lancaster. Regi:Josh Schwartz, Chris Fedak.
10:30 The Exes (4)
(The Exes) Amerikansk komiserie. Phil, Haskell og Stuart er tre fraskilte menn som bor sammen i en leilighet de leier av sin kvinnelige skilsmisseadvokat, Holly. Holly har selv aldri vært gift, og hun strever med å avverge bråk mellom sine tre leieboere. Dermed unngår hun å ta tak i sine egne kjærlighetsproblemer. Etter hvert innser de tre nyskilte ungkarene at de har de samme problemene med hverandre som de hadde med sine ekskoner. Holly er fortvilet over kjærlighetslivet sitt, så guttene lager en profil til henne på en datingside. De får snart finne ut hvordan det er å date - fra en kvinnes perspektiv. Medvirkende:Donald Faison, Wayne Knight, David Alan Basche, Kelly Stables, Kristen Johnston.
11:00 The Exes (5)
(The Exes) Amerikansk komiserie. Phil, Haskell og Stuart er tre fraskilte menn som bor sammen i en leilighet de leier av sin kvinnelige skilsmisseadvokat, Holly. Holly har selv aldri vært gift, og hun strever med å avverge bråk mellom sine tre leieboere. Dermed unngår hun å ta tak i sine egne kjærlighetsproblemer. Etter hvert innser de tre nyskilte ungkarene at de har de samme problemene med hverandre som de hadde med sine ekskoner. Haskell, Holly og guttene feirer slutten på barnebidragene, siden Haskells eks-kone skal gifte seg. Men gleden er kortvarig, plutselig ringer sykehuset og sier at hun har mistet hukommelsen etter en bilulykke. Medvirkende:Donald Faison, Wayne Knight, David Alan Basche, Kelly Stables, Kristen Johnston.
11:30 The Exes (6)
(The Exes) Amerikansk komiserie. Phil, Haskell og Stuart er tre fraskilte menn som bor sammen i en leilighet de leier av sin kvinnelige skilsmisseadvokat, Holly. Holly har selv aldri vært gift, og hun strever med å avverge bråk mellom sine tre leieboere. Dermed unngår hun å ta tak i sine egne kjærlighetsproblemer. Etter hvert innser de tre nyskilte ungkarene at de har de samme problemene med hverandre som de hadde med sine ekskoner. Phil og Holly bestemmer seg for å be om lønnsøkning, men det ender med at Phil får sparken. Holly prøver å hjelpe ham med å få tilbake jobben igjen. Medvirkende:Donald Faison, Wayne Knight, David Alan Basche, Kelly Stables, Kristen Johnston.
12:00 The Fresh Prince of Bel Air (80)
(The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanta og onkelen sin i Bel Air da han havner i problemer hjemme. Hilary ber en synsk person om hjelp til å få kontakt med Trevor, og Will ender opp med en forbannelse hengende over seg.
12:30 Community (7)
(Community) Amerikansk komiserie. Advokaten Jeff Winger må tilbake på skolebenken etter at han blir anklaget for å ha forfalsket eksamensvitnemålet sitt. Mot sin vilje blir han lederen for en gjeng mislykkede medstudenter, og han oppdager snart at det ikke alltid lønner seg å velge enkleste utvei. Annie arrangerer en fest på biblioteket, og Jeff prøver å skaffe seg en date med sin sexy statistikklærer, professor Slater.
13:00 Community (5)
(Community) Amerikansk komiserie. Advokaten Jeff Winger må tilbake på skolebenken etter at han blir anklaget for å ha forfalsket universitetsutdannelsen sin. Mot sin vilje blir han lederen for en gjeng mislykkede medstudenter, og han oppdager snart at det ikke alltid lønner seg å velge enkleste utvei. Shirley vil lage en religiøs film og ber Abed om hjelp. Hun oppdager at Abed allerede planlegger å lage sin egen film. Pierce føler seg for gammel for gjengen, og blir rekruttert av en studiegruppe med medlemmer på hans egen alder.
13:30 Community (2)
(Community) Amerikansk komiserie. Advokaten Jeff Winger må tilbake på skolebenken etter at han blir anklaget for å ha forfalsket universitetsutdannelsen sin. Mot sin vilje blir han lederen for en gjeng mislykkede medstudenter, og han oppdager snart at det ikke alltid lønner seg å velge enkleste utvei. «Community» feirer Valentinsdagen med en Halloween-episode.
14:00 The Office (5)
(The Office) Amerikansk komiserie. Basert på den populære BBC-serien ved samme navn er The Office en fantastisk morsom serie der vi møter gjengen som jobber på Dunder Mifflin. Som flue på veggen får vi ta del i alt det morsomme og merkelige som foregår på et kontor mellom 9 og 5. Mens alle på kontoret koser seg med Halloween-festligheter og diskuterer kostymer, mens Michael lurer på hvem han skal sparke når han får beskjed ovenfra om å spare penger.
14:30 The Office (1)
(The Office) Amerikansk komiserie. Vi møter gjengen som jobber på Dunder Mifflin. Som flue på veggen får vi ta del i alt det morsomme og merkelige som foregår på et kontor mellom ni og fem. Personalet på kontoret i Scranton deltar i en slankekonkurranse med en av de andre avdelingene. Del 1:2. Medvirkende:Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, B.J. Novak, Jenna Fischer. Regi:Paul Feig, Ken Whittingham, Ken Kwapis.
15:00 Family Guy (49)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. En spesialepisode av «Familien Griffin", der Brian går gjennom post og brev fra seerne, og svarer på omfattende spørsmål om serien, seg selv og familien sin. Medvirkende:Seth MacFarlane, Alex Borstein, Mila Kunis, Seth Green, Lori Alan.
15:30 Family Guy (76)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Når Joe bygger hjemmekino, bestemmer Peter seg for å bygge et multipleks i bakhagen. Mens han graver forstyrrer han en urgammel indiansk gravplass, og dermed blir huset invadert av onde ånder.
16:00 Family Guy (5)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Peter og Joe planlegger en rekke halloween-stunts for familie, venner og naboer. Stewie og Brian går ut på knask eller knep-runde, og Meg drar på fest.
16:30 Family Guy (3)
(Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Quagmire blir bortført av sin nye kjæreste som insisterer på å gjøre ham til sin sexslave.
17:00 Kongen av Queens (81)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug kjøper et gresskarhode til Halloween, men så snart Arthur får se dette, knuser han det og forbyr all feiring. Frustrert tar Doug saken i egne hender og dekorerer huset med fatale konsekvenser. Deacon prøver å skaffe et superheltkostyme til sønnen, men er frustrert over mangelen på fargede superhelter. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:30 How I Met Your Mother (6)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted drar på sitt årlige Halloween-party i håp om å treffe en jente han møtte for mange år siden. Samtidig blir Robin dumpet av kjæresten fordi hun er for selvstendig. Medvirkende:Neil Patrick Harris, Cobi Smulders, Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel.
18:00 How I Met Your Mother (7)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Marshall vil ikke gi Randy sparken, på tross av at han er inkompetent. Zoey melder seg inn i Teds klasse og får studentenes støtte i kampen for å redde hotellet som skal rives for å gi plass til GNB-kontorene.
18:30 Simpsons (1)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Halloween-spesialepisode. I dagens første historie slår Homer i hjel døden, og dermed kan ingen på jorda dø. I den andre historien vinner Frink en nobelpris, noe han gjerne skulle sett at faren hadde opplevd. Familien Simpsons bestemmer seg for å gjenopplive den nedfryste Frink senior. I tredje og siste historie får Bart kloa i en magisk stoppeklokke. Den kan fryse tiden og Bart er ikke sen om å utnytte dette...
19:00 Simpsons (1)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. To Halloween-historier. Først er det Ned Flanders som slår hodet, og deretter får evnen til å forutsi hvordan folk kommer til å dø. Når Ned oppdager at det er han selv som kommer til å drepe Homer, prøver han å endre skjebnen. I den andre historien blir Maggie krympet og havner i en vitaminpille som Burns svelger. Resten av familien Simpsons drar på redningstokt.
19:30 Simpsons (4)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. De to romvesnene Kang og Kodos har en finger med i spillet i den sjette kampen av «World Series» - og hele verden går til grunne! Dette er en tredelt episode. I første del faller Bart i dyp koma, og når han våkner har familien byttet ham ut med David, en robot. I andre del må noen av Springfields innbyggere være med på en farlig konkurranse hos Mr. Burns, hvor han er jeger og deltagerne er byttet. I siste del blir den halvårlige Halloween-festen arrangert, og en heks forvandler alle til det de er kledd ut som. Maggie, som var kledd ut som en heks, er den eneste som kan redde Springfield.
20:00 How I Met Your Mother (8)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted treffer en gammel flamme fra en Halloween-fest for over ti år siden, men er det fortsatt kjemi mellom dem? Lily overbeviser sin «gravide hjerne» om at det er lurt å flytte ut av byen. Barney finner ut at han er kvart kanadisk. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
20:30 How I Met Your Mother (13)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Gjengen møter en fyr i bryllupet som bevisst prøver å skape problemer mellom dem. Marshall ankommer endelig Farhampton Inn.
21:00 Legends (3)
(Legends) Amerikansk dramaserie. Den hemmelige CIA-agenten Martin Odum jobber for FBIs Deep Cover Operations (DCO). Han kan forandre personlighet for enhver jobb, men når en mystisk fremmed påstår at Martin ikke er personen har gir seg ut for å være, setter han spørsmålstegn ved sin egen identitet. Martin oppsøker den legendariske Dante Auerbach, en internasjonal våpendealer kjent som «Lord of War", i et forsøk på å spore salget av VX-gass og dermed redde fysikeren Richard Hubbard. Han utvikler også et romantisk forhold til den vakre våpenselgeren Ana Paulanos, for å vinne «The Colonels» tillitt. Medvirkende:Ali Larter, Sean Bean, Tina Majorino.
22:00 [film]Psycho
(Psycho) Amerikansk grøsser fra 1998. Etter å ha stjålet førti tusen dollar fra sjefen sin, er Marion Crane på vei til California for å starte et nytt liv. Underveis kjører hun seg vill og bestemmer seg for å sjekke inn på Bates Motell, som drives av einstøingen Norman Bates. Det skal vise seg å bli et skjebnesvangert valg. Medvirkende:Vince Vaughn, Anne Heche, Julianne Moore, Viggo Mortensen, William H. Macy. Regi:Gus Van Sant. (15. år)
23:50 [film]Fryktens sommer 2
(I Still Know What You Did Last Summer) Amerikansk action fra 1998. Den ondskapsfulle morderen Ben Willis er nok en gang vendt tilbake for å forfølge de to overlevende tenåringene Julie og Ray. De forlot ham da de trodde han var død. Medvirkende:Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr., Brandy Norwood. Regi:Danny Cannon.
01:50 [sport]Formel 1: USA Grand prix - kvalifisering
(Formel 1: USA Grand prix - kvalifisering) Redigert opptak fra kvalifiseringen i Austin, Texas.
02:50 Cops Reloaded (31)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
03:20 Cops Reloaded (32)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
03:40 Cops (35)
(Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
04:05 Tattoosalongen (3)
(Tattoo Salonen) Dansk livsstilsprogram. Tattoosalongen er tilbake med sin tredje sesong. Blant sesongens kunder finner vi politikeren Nasser Khader, sangerinnen Julie Ivalo Berthelsen, frisøren Dennis Knudsen, musikeren Mike Tramp, golfspilleren Monica Christiansen, bandet Dúné, internetfenomenet Ronni Garner og Dovne Robert. De har alle én ting til felles: etter et besøk i Tattoosalongen ser kroppene deres litt annerledes ut. Men det er ikka bare blant kundene at vi ser nye ansikter. Tatovørene Maria og Christian har nemlig fått to nye kolleger: Dario og Elliot. Morten og Jonas kaster seg ut i et helt nytt eventyr i en verden hvor store, synlige tatoveringer ikke alltid er så godt mottatt, mens riktig påkledning derimot er veldig viktig.
Vis alt
NRK Super 06:30 Fantorangen
Norsk barneprogram.
06:30 Virre Nøff
Britisk animasjonsserie. Virre Nøff er en sjarmerende liten gris som er nysgjerrig på alt rundt seg. Med vennene Storegris, Lillegris, Prikken, Pjusken og Grisetvillingene legger Virre ut på eventyr.
06:40 Ra Ra, den bråkete løven
Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.
06:55 Bitte lille Benny
Fransk animasjonsserie. Første gang jeg brakk foten. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye, spennende, hverdagslige og ordinære ting for aller første gang.
07:00 Supermorgen
07:00 Fugleveien 3
Britisk animasjonsserie. De tre småfuglene Samuel, Muffin og Rudy elsker å synge, danse og leke! Stadig er de ute i skogen på spennende eventyr, og er de heldige tar herr Nebbe og fru Kiwi seg tid til å leke og synge sammen med dem.
07:10 Robot Rob
Kanadisk animasjonsserie. Bli med Rob og vennene hans på nye reiser rundt i galaksen til nye planeter der de opplever spennende eventyr.
07:20 Kasper og Lisa
Britisk animasjonsserie. Bestevennene Kasper og Lisa er ofte litt uheldige, men som regel klarer de å ordne opp igjen.
07:35 Rodde & Kikkan
Norsk dukkeserie. Rodde og Kikkan har sluttet å være leketøy og har fått sitt eget TV-show! Rodde er redd for at han har såret Kikkan, og vil ordne opp med å synge en sang til bestevennen. Programleder: Rodde (Håvard Lilleheie) og Kikkan (Christian Eriksen).
07:55 Super-Gunnar 2.0
Amerikansk animasjonsserie. Super-Gunnar 2.0 bruker sin superkraft til å fly verden rundt for å løse problemer og hjelpe andre.
08:00 Tre Fu Tom
Britisk animasjonsserie. Følg Tom og hans Tre Fu magi i Tretopolis.
08:25 Lesekorpset
Lesekorpset inspirerer barn til å utforske alfabetet. Med Lesekorpset finner barna lyden som hører til bokstaven. Hvilket ord lager stavemaskinen i dag?
08:35 Sauen Shaun
(Shaun the Sheep) Britisk animasjonsserie. Når bonden snur ryggen til sauen Shaun blir det kaos på gården.
08:45 Robin Hood, rampestreker i Sherwood-skogen
Fransk animasjonsserie. Erobringen av Sherwoodskogen. Robin hindrer Prins Johans forsøk i å finne gjemmestedet hans og tar tilbake gullet prinsen har stjålet fra landsbyfolket.
08:55 Jungelgjengen
Fransk animasjon. Pingvinen Maurits tror han er en tiger som lever i jungelen. Sammen med de andre dyrene er de heltene som kommer til unsetning når noen er i fare.
09:10 Sigve og Haifinn
Amerikansk animasjonsserie. Møt hyenen Sigve og haien Haifinn, som er forelsket i en liten havfrue.
09:15 SuzAnn
Amerikansk animasjonsserie. MiniBank. Etter at SuzAnn overvinner noen bankrannere, tar Geir 500 kroner og mister kreftene sine. Han må returnere pengene for å få igjen kreftene sine og ødelegge filmen fra overvåkningskameraet.
09:35 Pippi Langstrømpe (11)
Svensk dramaserie. Laget etter bokserien til Astrid Lindgren. Pippi er skipbrudden.
10:00 Dragerytterne - Borkøys beskyttere
Amerikansk animasjonsserie. Frossen. Vikingene på Borkøy har lært seg å trene drager, men de holder fortsatt på å venne seg til å bo sammen med dem!
10:25 Bevinget
Kanadisk komiserie. Porter, en sorgløs skytsengel under opplæring, er sendt til Jorden på eksamensoppdrag. For å gjøre seg fortjent til vingene sine, må han forvandle uheldige Carl til den mest populære gutten på skolen.
10:45 Kung Fu Panda
Amerikansk animasjonsserie. Po trener, beskytter, slåss, lærer, snubler og skravler for å bli den nye helten i dalen. Og sammen med De fantastiske fem møter han stadig nye utfordringer.
11:10 Gumballs fantastiske verden
Britisk-amerikansk animasjonsserie. Tolv år gamle Gumball tiltrekker seg uhell. Sammen med sin beste venn Darwin, hans tidligere gullfisk som fikk ben, ramler de bort i de merkeligste ting.
11:20 Hakke Hakkespett
Amerikansk animasjonsserie. Bli med Hakke Hakkespett og vennene hans på ville eventyr.
11:30 Barna på Luna (1)
Svensk dramaserie. Fire foreldreløse barn gjemmer seg for politiet om bord på fiskeskøyta Luna.
12:00 Newton
Line prøver å holde seg våken i 72 timer, altså tre døgn. Er det virkelig mulig å holde seg våken så lenge, og er det kanskje til og med farlig? Programleder: Line Jansrud.
12:30 Superstreker
12:30 I Mummidalen
Animasjonsserie etter Tove Janssons historier.
12:50 Dykk Olli, dykk
Amerikansk animasjonsserie. Den lille gule undervannsbåten Olli opplever mye spennende under vann sammen med dykker Dag og bestevennen Britt.
13:05 Tre Fu Tom
Britisk animasjonsserie. Følg Tom og hans Tre Fu magi i Tretopolis.
13:25 Bendik og Bill
Fransk animasjonsserie. Bendik og bestevennen hans, hunden Bill, opplever mye rart sammen. Det blir mye moro og mange forviklinger, og noen rampestreker.
13:30 Gisle Wink på eventyr
Amerikansk animasjonsserie. Bestefar Gisle Wink forteller spennende historier til barnebarna sine fra den gang han selv var liten.
13:55 Yakari
Fransk tegnefilmserie. Den lille indianergutten Yakari har en magisk evne til å forstå og snakke med alle dyr. Yakaris bestevenner er indianerjenta Regnbue og ponnien Lille Torden, og sammen hjelper de både mennesker og dyr.
14:05 Rampete Robin
Kanadisk animasjonsserie. Rampete Robin bor sammen med mamma, pappa og lillebror, Perfekte Peter. Robin er en fantasifull gutt som stadig får nye ideer. Selv synes han at ideene er gode, men noen oppfatter ham som svært rampete.
14:20 Oggy og kakerlakkene
Fransk tegnefilm. Oggy er en stor katt som liker å slappe av og ta dagene som de kommer. Men han blir stadig vekk plaget av noen kakerlakker som gjør alt de kan for å lage vanskeligheter for ham.
14:30 Mánáid-TV
Fransk animasjonsserie. Kårni er en usedvanlig intelligent hund med mange talenter. Men klok som han er, skjuler han disse evnene overfor alle andre enn hundepasseren Børni.
14:45 Mánáid-TV
Fire barn prøver ut forskjellige yrker og gir dem terningkast. (1:7).
15:00 Dragerytterne - Borkøys beskyttere
Amerikansk animasjonsserie. Frossen. Vikingene på Borkøy har lært seg å trene drager, men de holder fortsatt på å venne seg til å bo sammen med dem!
15:25 iCarly (5)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:45 iCarly (1)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
16:10 SvampeBob
Amerikansk animasjonsserie. Nede på havets bunn finner du SvampeBob og vennene hans.
16:30 Just Kidding - Bare tulla
Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.
16:45 Min galaktiske forsvarer
Fransk animasjonsserie. En vennegjeng hjelper utenomjordiske tilbake til sin planet.
17:00 Min galaktiske forsvarer
Fransk animasjonsserie. En vennegjeng hjelper utenomjordiske tilbake til sin planet.
17:15 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
17:30 Virre Nøff
Britisk animasjonsserie. Virre Nøff er en sjarmerende liten gris som er nysgjerrig på alt rundt seg. Med vennene Storegris, Lillegris, Prikken, Pjusken og Grisetvillingene legger Virre ut på eventyr.
17:40 Ra Ra, den bråkete løven
Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.
17:55 Bitte lille Benny
Fransk animasjonsserie. Første gang jeg brakk foten. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye, spennende, hverdagslige og ordinære ting for aller første gang.
18:00 Rodde & Kikkan
Norsk dukkeserie. Rodde og Kikkan har sluttet å være leketøy og har fått sitt eget TV-show! Rodde er redd for at han har såret Kikkan, og vil ordne opp med å synge en sang til bestevennen. Programleder: Rodde (Håvard Lilleheie) og Kikkan (Linda Mahala Mathiassen).
18:20 Masha og Mishka
Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.
18:30 Lille store hjerte
Norsk dokumentarfilmserie. Forelskelse. I dagens episode lurer vi på hvordan det er å være forelsket.
18:35 Best i mest (4)
Norsk serie. Åtte 14-åringer som er blant de beste i landet i hver sin idrett, skal gjennom 8 episoder lære hverandres idretter og konkurrere i dem. Hvor god er det mulig å bli i en ny idrett på to dager, og hvem blir best i mest? Dagens idrett er roing.
19:15 Energina (4)
Svensk dramaserie. (4:12). «Energina og tidstyven.» Alle klokker i Metroborg forsvinner. Politiet skjønner ikke hvorfor, men det går rykter om at Doktor Doominator har planer om å stoppe tiden.
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
lørdag
søndag
mandag
tirsdag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)