Alt, tor 04. sep, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 06:45 Niklas' mat (5)
Svensk matserie. Kokken Niklas Ekstedt frister med godbiter fra kjøkkenet.
07:15 Luksus i ørkenen
«Luksus i ørkenen.» (Luksus i ørkenen.) Dansk dokumentar. Torben Schou tar deg med til Dubai, Abu Dhabi og Oman. Bli med opp i verdens høyeste bygning 828 meter over havet, eller i verdens raskeste berg- og dalbane som kan akselerere fra 0 til 240 km/t på 4,9 sekunder. Om du fortsatt er med, skal vi også til verdens eneste hotell der man ankommer med paraglider.
07:45 [nyh]NRK nyheter
08:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
08:10 Australias villmark (3)
(Mitt i naturen - Australien) Svensk naturserie. Krokodiller som lever i saltvann, kan fange og spise omtrent alt, også mennesker. Med mer enn 60 tenner i gapet, og kjaker som har det sterkeste bittet i dyreverdenen, er det ikke rart at krokodillen blir kalt et monster. Martin Emtenäs er i Darwin, nord i Australia, og dykker ned til en krokodille som er over fire meter lang og dessuten ganske sulten.
08:40 Glimt av Norge
Dokumentarserie. Hver sommer kommer en gruppe menn fra fjellfolket Sherpa i Himalaya til Norge for å restaurere eldgamle bygninger og stier. De er sterke, utholdande og bygger hus og veier med bare hendene i ville vestlandsfjell. «Sherpafolket i Sogn.» (Glimt av Norge: Sherpafolket i Sogn.)
08:50 Ut i naturen
«Friluftsliv for alle.» (Friluftsliv for alle.) Hvem blir årets ildsjel og hvem får Friluftslivets hederspris? Prisutdeling, aktiviteter og musikalsk underholdning på idylliske Stenberg friluftsmuseum på Toten.
09:30 Folk: Veien til øyriket
Norsk underholdningsdokumentar. Det er som en liten Noahs ark - med okser og sauer på dekk. Og nede i lasterommet mjølsekker og tønner med smør. Ytterst mot Atlanterhavet, mellom forblåste holmer og i trange sund, er skipper Hilmar Endstad og matros Magnar Ravnøy på jobb, om bord på den siste fraktebåten som går i rute til øyriket mellom Bergen og Stad. (Folk: Veien til øyriket.)
10:00 Med hjartet på rette staden (24)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Carol ber Joe om hjelp da det blir reist mistanke rundt et uventet dødsfall. Peggy oppdager en haug med skrot i bakgården som ikke tilhører henne, og Gina nærmer seg slutten på svangerskapet. Medvirkende:William Simons, Peter Benson, Sophie Ward, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Steven Blakeley, Gwen Taylor, Joe Mcfadden.
10:45 Billedbrev fra Europa
Norsk dokumentar. «Romas fontener.» (Romas fontener.) Norsk dokumentar. Bare de færreste kjenner den spennende historien bak Romas vakre fontener. Det er en fortelling som starter for mer enn 2000 år siden og som er uløselig knyttet til byen Romas egen historie.
11:00 [sport]VM hestesport
Kjøring. Direkte fra World Equestrian Games i Normandie, Frankrike. På dagens program står kjøring med fire hester og vogn i dressur. Komm.: Ingrid Sørli Glomnes og Øivind Mikkelsen.
12:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
12:15 [sport]VM hestesport
Kjøring. Direkte fra World Equestrian Games i Normandie, Frankrike.
12:30 Team Bachstad i Sør-Amerika (1)
Norsk reiseserie. Med Øystein Bache og Rune Gokstad. Team Bachstad er på tur igjen! Denne gangen skal de krysse det søramerikanske kontinentet. Eventyret starter i Perus hovedstad Lima der første utfordring blir å kjøpe en bruktbil som er i stand til å klare den 6000 kilometer lange grensen over Andesfjellene til Buenos Aires i Argentina. Det viser seg å bli langt vanskeligere enn forventet.
13:00 Andri reiser vestover (3)
Islandsk dokumentarserie. Hva gjør islendingene som emigrerte til Nord-Amerika? Islandsk serie. Turen går vidare inn i Canada gjennom eit distrikt som heiter çrnes, og til småbyen Riverton. Her treffer Andri vest-islendingar som driv med ulike yrke. Kva gjer islendingane som emigrerte til Nord-Amerika? (Andri på flander - i Västvärlden).
13:30 [sport]VM hestesport
Kjøring, voltige og sprangridning finale lag. Direkte fra World Equestrian Games i Normandie, Frankrike. På dagens program står finale i sprangridning lag, kjøring med fire hester og vogn i dressur, samt voltige, som er turn på en hest i bevegelse. Komm. sprangridning: Rita Morvik og Nina Braaten. Komm. kjøring: Ingrid Sørli Glomnes og Øivind Mikkelsen. Komm. voltige: Mari Rasmussen og Anton Granhus. (Kjøring, voltige og sprangridning finale lag.)
15:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
15:15 [sport]VM hestesport
Kjøring, voltige og sprangridning finale lag. Direkte fra World Equestrian Games i Normandie, Frankrike. (Kjøring, voltige og sprangridning finale lag.)
17:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 [sport]VM hestesport
Kjøring, voltige og sprangridning finale lag. Direkte fra World Equestrian Games i Normandie, Frankrike. (Kjøring, voltige og sprangridning finale lag.)
17:30 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
17:45 [nyh]Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 Dronningens palasser (3)
(The Queen's Palaces) Britisk dokumentarserie. Fiona Bruce viser oss rundt i tre slott som har vært knyttet til britenes historie i flere hundre år. Holyroodhouse er et av de minste, men har spilt en avgjørende rolle i både Englands, Frankrikes og Skottlands historie. Slottet er fullt av spesielle gjenstander som kan fortelle om slottets turbulente fortid.
18:45 [nyh]Distriktsnyheter
19:00 [nyh]Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 Schrödingers katt
Populærvitenskapelig program. Etter døden skal menneskekroppen brytes ned og bli til jord. På mange kirkegårder i Norge går prosessen altfor langsomt fordi verken mikrober eller oksygen når ned dit kista ligger. Nå er det utviklet en kjemisk løsning som kan sprøytes ned i graven for å få fortgang i prosessen.». Programleder:Per Olav Alvestad , Eldrid Borgan.
20:15 Folk: Mona - miss og mamma
Norsk dokumentar. (Folk: Mona, - miss og mamma.) For første gang i historien ble en norsk jente kåret til Miss Universe i 1990. Den ukjente 19 åringen ble verdensberømt over natta. Plutselig visste alle hvem Mona Grudt var. I dette programmer møter vi Mona i det livet hun lever i dag.
20:45 Glimt av Norge: Trehusbyen Levanger
Norsk dokumentar. (Glimt av Norge: Trehusbyen Levanger.) Norsk dokumentar. Krigen raserte mange av de gamle trehusbyene i Midt-Norge, men Levanger i Nord-Trøndelag unnslapp. Derfor er byen i dag et enestående minnesmerke om hvordan en norsk småby så ut på slutten av 1800-tallet.
20:55 [nyh]Distriktsnyheter
21:00 [nyh]Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.
21:30 [nyh]Debatten
Debatt fra Litteraturhuset i Oslo med publikum i salen. Programleder:Ingunn Solheim.
22:30 Karl Johan (2)
Talkshow. Humortalkshow ledet nesten direkte fra Karl Johans gate av Erik Solbakken og Hasse Hope. Alt - eller i hvert fall noe - kan skje i dette nesten planlagte programmet, hvor mannen i gata blir til mannen på tv.
23:00 [nyh]Kveldsnytt
23:15 Kystvakta (5)
(Sea Patrol) Australsk dramaserie. På HMAS Hammersley, en patruljebåt i den australske marinen, bor og jobber 24 menn og kvinner tett på hverandre. Pakket sammen i denne trykkokeren av en båt, må mannskapet mobilisere alt de har av kunnskap, humor og ikke minst tålmodighet for å løse både store og små oppdrag. Et fartøy som driver ulovlig fiske, har dukket opp på radaren. «Hammersley» prøver å arrestere båten, men får problemer med en militant gruppe som dukker opp. Medvirkende:Lisa McCune, John Batchelor, Matthew Holmes.
00:00 Hit and Miss (1)
(Hit and Miss) Britisk dramaserie. Mia, en transkjønnet leiemorder, oppdager at hun har en sønn fra et tidligere forhold. Barnets mor er død, og Mia påtar seg motstrebende ansvaret for gutten. Samtidig skal hun gjøre jobben sin. Klarer hun å forene de to rollene? Medvirkende:Jonas Armstrong, Chloë Sevigny, Peter Wright.
00:45 [film]Kongen av Bastøy
(Kongen av Bastøy) Norsk drama fra 2010. Syv år gamle Erling kommer til skolehjemmet for «slemme gutter» en kald høstdag i 1915. Skolen drives av en autoritær bestyrer og en alkoholisert husfar. Brutaliteten og undertrykkingen er påfallende. Hvor langt er Erling villig til å gå for å komme seg vekk? Filmen er basert på virkelige hendelser. (Kongen av Bastøy.) Medvirkende:Stellan Skarsgård, Benjamin Helstad, Kristoffer Joner. Regi:Marius Holst. (18. år)
02:35 Girls (9)
(Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og de tre venninnene er i begynnelsen av 20-årene, og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Svarene er ikke alltid klare eller enkle, men det hjelper å ta en tabbe om gangen. (Leave Me Alone.) Am. komiserie. Hannah er nesten blakk og likar ikkje at ei venninne har hatt litterær suksess. Noko må gjerast. Shoshanna tar óg ein sjanse. Ho går på ein date med ein ho er blitt kjend med på nettet. (Leave Me Alone). Medvirkende:Jemima Kirke, Allison Williams, Lena Durham.
03:00 Girls (10)
(Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og de tre venninnene er i begynnelsen av 20-årene, og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Svarene er ikke alltid klare eller enkle, men det hjelper å ta en tabbe om gangen. (She Did.) Am. komiserie. Jessa arrangerer eit stort mysterieparty for alle jentene. I løpet av kvelden finn dei ut at draumane deira ikkje lenger er som før. (She Did). Medvirkende:Jemima Kirke, Allison Williams, Lena Durham.
03:30 Boardwalk Empire (8)
(Boardwalk Empire) Amerikansk dramaserie. (The Old Ship of Zion.) Am. dramaserie. Nuckys forsendelse fra Florida viser seg å inneholde noe annet enn forventet. Eli blir presset opp i et hjørne, og Daughter Maitland får et oppdrag hun ikke har lyst til å gjennomføre. (The Old Ship of Zion). Medvirkende:Michael Shannon, Kelly MacDonald, Steve Buscemi.
Vis alt
TV 2 05:15 112 - Politet (7)
(112 - Polisen) Svensk realityserie. Vi følger menneskene som jobber på Kristianstad politistasjon i Sverige.
06:00 Solsidan (7)
(Solsidan) Svensk komiserie. «Solsidan» handler først og fremst om de to parene Alex og Anna samt Fredde og Mickan og deres omgivelser. Alex og Anna synes vennene de har er for opptatt av det ytre og materialistiske, og ønsker å finne nye venner. Mickan har fått et merkelig utslett i pannen. Kan det være stress? Fredde kommer i klammeri med skattemyndighetene og må bygge om kjelleren for å kunne få avdrag for spavirksomhet.
06:30 [nyh]Nyhetene
06:55 God morgen Norge
Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time. Nyheter og værmelding hver hele og halve time. Møte med aktuelle gjester.
10:00 God morgen Norge
Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.
11:40 TV 2 hjelper deg (15)
(Tv 2 hjelper deg) Norsk forbrukermagasin. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester. «TV 2 hjelper deg» byr denne uken på tidenes største test av værtjenestene Yr og Storm og avslører hvilken av værvarslingene du kan stole mest på. Du får dessuten tester av alkoholfri vin, nettbrett og oppblåsbare leker for fartsfylt moro bak båt. Programleder:Solveig Barstad.
12:10 Familieråd med Jo Frost (14)
Britisk realityserie. «Supernanny» Jo Frost inviterer foreldre og barn til talkshow for å snakke om følelser og konflikter innad i familien, og søker å finne gode og konkrete løsninger som vil gjøre livet lettere for hver enkelt familie.
13:10 En moderne familie (23)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Hele familien samles hos Jay før de drar på Alex sin vitnemålsutdeling fra ungdomsskolen. Jay er opptatt med å skjule et Botoxuhell, Cameron er fortvilet over Mitchells hang til å more seg på hans bekostning, og Phil prøver å vise medfølelse for, men også motvirke, Claires forestående sammenbrudd over at barna vokser til for fort. Medvirkende:Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet.
13:35 American Dreams (23)
(American Dreams) Amerikansk dramaserie. Bli kjent med familien Pryor fra Philadelphia i USA på midten av 60-tallet.
14:30 Malcolm i midten (6)
(Malcolm in the Middle) Amerikansk komiserie. Malcolm er mellomste sønn i en ganske sær familie, men han er også litt av et geni. Malcolm skal sove over hos Stevie, og får sjokk når han får oppleve hvor overbeskyttende foreldrene hans er. De sniker seg ut til en spillehall midt på natten, og får et kjempeproblem når Stevies rullestol plutselig er borte. Medvirkende:Frankie Muniz, Jane Kaczmarek, Justin Berfield, Erik Per Sullivan.
15:00 Last Man Standing (16)
Amerikansk komiserie. Mike Baxter er sjefen for en butikk som selger fritidsutstyr i Denver, Colorado. Mike befinner seg i en verden dominert av kvinner, hovedsakelig hans egen kone og tre døtre.
15:30 Naboer (6696)
(Neighbours) Australsk dramaserie. Vi følger dagliglivet til familiene i gaten Ramsay Street i den australske byen Erinsborough.
16:00 Home and Away (5943)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.
16:30 Home and Away (5944)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.
17:00 En moderne familie (1)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. «Dude Ranch.» I sesongpremieren er det duket for stor-utflukt for hele familien når alle sammen drar til Wyoming for et ekte utendørs eventyropphold. Det går selvfølgelig ikke helt knirkefritt.
17:30 Solsidan (8)
(Solsidan) Svensk komiserie. «Solsidan» handler først og fremst om de to parene Alex og Anna samt Fredde og Mickan og deres omgivelser. Mickan har blitt kjent med en italiener som har pappapermisjon, og Fredde blir både mistenksom og sjalu. Alex forsøker å roe ned Fredde, men etter at han har spionert på casanovaen på lekeplassen, bestemmer Fredde seg for å gi igjen med samme mynt.
18:00 Oppgrader! (1)
(Oppgrader!) Norsk gameshow. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på. I sesongpremieren av «Oppgrader!» får Sigurd Sollien prøvd seg som gårdsgutt. Han tar med seg sin fullastede trailer på besøk til familien Pettersen som driver en generasjonsgård i Rakkestad i Østfold. Programleder:Sigurd Sollien.
18:30 [nyh]Nyhetene
18:45 [nyh]Været
18:50 [sport]Sportsnyhetene
19:00 Hotel Cæsar (2696)
(Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Kapoor vil treffe Benedikte etter arbeidstid. Er han forelsket i Benedikte? Vanessa er eventyrlysten og trenger penger. Fristelsen blir stor når hun kommer over kredittkortet til en gjest.
19:30 Hotel Cæsar (2697)
(Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Juni lytter stadig mer til Edvin. Han vil bygge et nytt hotel og tar Juni med for å vise henne tomten. Han har store planer for hvordan Hotel Cæsar skal komme seg tilbake på banen. Rahim er opptatt med dansetrening i arbeidstiden, men blir tatt på fersken av Kapoor.
20:00 Bønder i by'n (2)
Norsk livsstilsserie. I serien «Bønder i by'n» får åtte byfamilier hjelp til å leve et sunnere og bedre liv. Programleder Anders Østensen og bøndene Inga Berit Lein og Ingvald Erga kommer til byen på traktor for å gi gode råd og sunt bondevett til byfolket. Byfamiliene får blant annet hjelp til å rette opp i matbudsjettet, spise sunnere, gjøre storinnkjøp, drive matauk, avle opp høner og produsere egg, slakte og partere dyr, sylte og safte. Bøndene drar til Fredrikstad der samboerparet Roy Kenneth Nilsbakken (32) og Kristine Drøbak (31) sliter med en tomt full av rot og uferdige prosjekter. Programleder:Anders Østensen.
20:30 TV 2 hjelper deg (2)
Forbrukermagasin. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester. «TV 2 hjelper deg» har satt alarmselskapene på prøve. Både på nattestid og på dagtid. Testen avslører selskapene som kommer etter at tyvene har tømt hele huset. I tillegg får du svaret på om superchips faktisk er supert, og du får vite om det er Spotify eller Wimp som er den beste strømmetjenesten for musikk. Programleder:Solveig Barstad.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:20 [nyh]Været
21:25 [sport]Sportsnyhetene
21:40 Secret State (4)
(Secret State) Britisk dramaserie. Serien ser på forholdet melom en demokratisk valgt regjering på den ene siden, og bankene og forretningsverdenen på den andre. Agnes forsøker på alle mulige måter å få tak i Tom Dawkins slik at hun kan dele informasjonen hun har funnet - om hva som gjorde at statsministerens fly gikk ned. Når M16 briefer Dawkins om hva som skjedde da flyet krasjet, går han drastisk til verks for å ivareta sine prinsipper. Medvirkende:Charles Dance, Gabriel Byrne, Ralph Ineson.
22:40 Blue Bloods (10)
(Blue Bloods) Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Danny og Baez etterforsker en lokal bombing, men blir møtt med anspenthet og motstand fra samfunnet under etterforskningen.
23:35 Almost Human (10)
(Almost Human) Amerikansk spenningsserie. Året er 2048, og politiet har satt inn roboter for å bekjempe kriminaliteten som herjer i gatene. Etterforsker John Kennex får roboten Dorian som sin nye partner, men John verken liker eller stoler på maskinene. Det viser seg imidlertid at Dorian er alt annet enn en vanlig robot. Når Kennex og Dorian etterforsker det uventede dødsfallet til to genmanipulerte barn, ser det ut til at dødsårsaken er en fatal dose av et perfekt designerdop. Underveis i etterforskningen dukker det opp et offer for drukning som ser ut til å ha en forbindelse til de to barna, og saken tar en ny vending.
00:30 Hawaii Five-0 (13)
(Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Chin blir kidnappet og brakt til Halawa Fengsel, hvor han blir kledd som en fange. Chin er i livsfare og må prøve å komme seg ut så fort som mulig - før identiteten hans som politimann blir avslørt.
01:25 Criminal Minds (1)
(Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. FBI-teamet blir avhørt av Senatet på grunn av deres hevnaksjoner etter den antatte forsvinningen av Emily Prentiss. Men det viser seg at et kjent ansikt kan hjelpe dem å vinne deres sak, og holde teamet sammen. Medvirkende:Thomas Gibson, Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Shemar Moore.
02:10 Numbers (21)
Amerikansk krimserie. Spesialagent Don Eppes har rekruttert sin bror til FBI i håp om at han kan løse kriminalsaker fra et annet perspektiv. Broren Charlie er nemlig et matematisk geni, som ved hjelp av formler og algoritmer løser krimgåter. Charlie sliter med skyldfølelse etter at han satte Dons liv i fare, og setter alt inn i jakten på en seriemorder.
02:55 Arrow (9)
(Arrow) Amerikansk spenningsserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin.
03:40 Teen Wolf (16)
(Teen Wolf) Amerikansk science fiction-serie. Scott McCall er en helt gjennomsnittlig tenåring. Men han har en hemmelighet: Han er varulv.
Vis alt
TV3 05:15 Anger Management (13)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Charlie får Seans hjelp til å holde århundrets fest. Samtidig får Lacey Ed til å bli avhengig av narkotika ved et uhell. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.
05:35 Anger Management (14)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Charlie og Nolan konkurrerer om den deilige studenten som observerer Charlies gruppe. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.
05:59 No program
(END)
06:00 Dr. Phil (2033)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dr. Phil legger harde fakta på bordet, foretar dyptgående analyser og er handlingsorientert. Resultatet er et program som balanserer underholdning og opplysning. Matt (51) påstår at han har blitt overvåket og forfulgt de siste fire årene. Spørsmålet er om han i det hele tatt lever i virkeligheten, eller om han har skapt sin egen?
07:00 TV-shop
08:00 Alle elsker Raymond (169)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Standupkomiker Ray Romano har hovedrollen i serien som handler om Ray Barone; en suksessfull sportsskribent bosatt på Long Island med sin vakre kone Debra og deres tre barn. Ray og Debra kan ikke bli enige om hvem som skal pakke ut av en koffert som har stått i trappen i to uker. Frank og Marie trår til med hver sine gode råd... Medvirkende:Ray Romano, Patricia Heaton, Peter Boyle, Doris Roberts, Brad Garrett.
08:30 The Ellen DeGeneres Show (129)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Ellen får besøk av Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, og DJ tWitch.
09:20 Dr. Phil (2034)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dr. Phil legger harde fakta på bordet, foretar dyptgående analyser og er handlingsorientert. Resultatet er et program som balanserer underholdning og opplysning. Kristen mener niesene Danielle (15) og Jessica (18) er to sinte, voldelige tenåringer ute av kontroll som misbruker alkohol og narkotika. Hun mener det er søsteren Michelles skyld. Kan jentene komme tilbake på rett spor igjen eller er det for sent? Vi får også Danielle og Jessicas syn på saken.
10:15 Ekstrem oppussing USA (164)
(Extreme Makeover: Home Edition) Amerikansk underholdningsserie. I denne programserien får vi bli med når et team av designere, snekkere og andre oppussingseksperter må jobbe sammen for å gjøre unna et fire måneders prosjekt på bare én uke. Familien Frisch på 13 personer har vokst seg ut av huset sitt. Nå får de hjelp av Ty og teamet til å bygge det ut. Faren i huset, Aaron Frisch, er brannmann og sykepleier, og kona Jackie er prest. Hun lider av en sjelden sykdom, som har gjort at hun har hatt tre slag og en hjerteoperasjon.
11:10 Real Housewives of Vancouver (8)
(The Real Housewives of Vancouver) Amerikansk realityserie. Ronnies bursdagsfeiring inkluderer en helg med «glamping» - glamorøs camping. I tillegg oppdager fruene at Mary alltid kan skape drama, til tross for at hun ikke er tilstede.
12:05 The Ellen DeGeneres Show (130)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Ellen får besøk av Greg Kinnear, Nene Leakes, og 19-år gamle Sarah Forsberg fra Jakobsberg, Finland som har blitt et YouTube-fenomen.
13:00 Supersize VS. Superskinny (9)
(Supersize vs. Superskinny) Britisk realityserie. To personer med ekstreme, dysfunksjonelle matvaner må bytte diett. Den ene deltageren er supertynn, mens den andre er alvorlig overvektig. Målet med det fem dager lange diettbyttet er å få de to deltagerne til å innse hvor absurde deres egne matvaner er. Kanskje får eksperimentet dem til å ville leve et sunnere liv? Dr. Christian Jessen veileder deltagerne. Vi får et gjensyn med tre tidligere deltakere. Har de klart å legge de dårlige matvanene på hylla?
14:00 Gordon Ramsay rydder opp (7)
(Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Etter suksessen «Hell's Kitchen» er han tilbake, og nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Pizzarestauranten Sebastian's i California serverer frossenmat, og servitørene er kun opptatt av den neste auditionen de skal på. Ramsay tar på seg å forandre Sebastian's til et hyggelig sted å spise.
15:00 How I Met Your Mother (3)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Teds nye stil tiltrekker seg kvinner - også fra fortiden hans. Resten av gjengen prøver å hjelpe ham med å få mest mulig ut av situasjonen.
15:30 How I Met Your Mother (4)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney og Ted slåss om den samme jenta, og Robin later som om hun liker sin nye kjærestes sønn.
16:00 Kongen av Queens (155)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Dougs foreldre, Janet og Joe, kommer på besøk slik at Joe kan dra på sin faste årlige konferanse for modelltog. Mens Joe er på konferansen, tilbringer Arthur mye tid med Janet, og Doug blir litt ubekvem. Doug overtaler derfor faren til å tilbringe litt tid med moren. Joe samtykker, og for første gang i sitt liv får Doug være alene med modelltogene og prøvekjøre dem. Det skal vise seg å bli en eksplosjonsartet feiltakelse.
16:30 Anger Management (15)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Charlie må ansette en ny psykolog til å erstatte Kate i exundersøkelsen. Den nye psykologen viser seg å være alt annet enn en stabil innflytelse. Medvirkende:Charlie Sheen.
17:00 Anger Management (16)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Charlie ligger med Jordans AA-sponsor som også viser seg å være sexavhengig. Medvirkende:Charlie Sheen.
17:30 NCIS (15)
(Navy NCIS) Amerikansk krimserie. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen «JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Director Vance kommer over uventet personlig informasjon, noe som får ham til å tvile på alt. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.
18:30 MasterChef Norge (7)
(MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en MasterChef i en storslått finale. Denne uken skal Aylar Lie, Jon Niklas Rønning, Sigurd Sollien, Per Heimly, Tommy Fredvang og Guri Schanke vise hva de er gode for på MasterChef-kjøkkenet. De blir delt inn i to lag og de skal lage en kake som heter Vaniljekrone med en halv oppskrift hver. Vanilje er også stikkord for hovedretten der dommerne frister med en Mysterybox. Men vil den gjøre det lettere eller vanskeligere å lage retten?
19:30 MasterChef Norge (8)
(MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en Masterchef i en storslått finale. Denne uken skal Aylar Lie, Jon Niklas Rønning, Sigurd Sollien, Per Heimly, Tommy Fredvang og Guri Schanke vise hva de er gode for på MasterChef-kjøkkenet. De gjenværende deltakerne får seg en stor og vanskelig oppgave, som noen nekter å gjennomføre. Når de har kommet over den kneika, må de lage mat på et kjøkken som plutselig slutter å virke. Hvem leverer best under tidspress og kommer til semifinalen?
20:30 Boligjakten (2)
(Boligjakten) Norsk livsstilsprogram. I «Boligjakten» går ingenting hus forbi når de erfarne eiendomsmeglerne Siri Graf Stenberg og Hans Christian Espenes igjen hjelper boligkjøpere over hele landet med å finne det perfekte hjem. Eiendomsmeglerne Siri Graf Stenberg og Hans Christian Espenes skal igjen hjelpe folk over hele landet med å slå kloa i drømmeboligen i seerfavoritten «Boligjakten". Enten det er hytte, småbruk, leilighet i byen eller spesialtilpasset hus de er på jakt etter, finner Siri og Hans Christian gode alternativer og til slutt den perfekte boligen. Å kjøpe bolig er en av de største investeringene man gjør i livet, og med våre eksperters kunnskap om boligkjøp og budrunder skal boligdrømmene endelig oppfylles. Ekspertene gir også nyttige råd og tips til seerne underveis i programmet, som hva man skal se etter på visning og hvordan man kan vinne en budrunde. Å være førstegangskjøper byr på utfordringer, og i denne episoden skal våre meglere hjelpe Ole Petter og Karoline og Karianne med å kjøpe sin første bolig. Ole Petter og Karoline har aldri bodd sammen før og er i tillegg helt blanke på hva de skal se etter på visning, mens Karianne skal kjøpe alene og blir begrenset av budsjettet sitt. Felles for dem er at de vil flytte sentralt i Oslo, og de vil fort oppdage at markedet for førstegangskjøpere er hett i hovedstaden.
21:30 Bones (13)
(Bones) Amerikansk krimserie. «Bones» er basert på virkelige hendelser, og skildrer livet og arbeidet til forfatteren, antropologen og rettsmedisineren Dr. Temperence Brennan, en ekspert i å tyde uklare ledetråder og bevismateriale innpreget i sterkt skadede skjeletter. I tillegg til arbeidet som rettsmedisiner er doktor Brennan en dyktig krimforfatter, noe som viser seg å være en viktig egenskap. Sammen med teamet på Jeffersons Rettsmedisinske Laboratorium og FBI-agenten Seely Booth, hjelper doktor Brennan til med å løse vanskelige drapssaker. Levningene etter en countrysanger blir funnet i en grunn grav. Praktikant Wendell Bray brekker armen, og når Brennan underøker saken oppdager han noen skemmende nyheter. Medvirkende:Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, T.J. Thyne, John Francis Daley.
22:30 The Night Shift (4)
(The Night Shift) Amerikansk dramaserie. Nattevaktene på sykehuset San Antonio Memorial er en spesiell rase, spesielt adrenalinavhengige TC Callahan. Etter tre utmattende oppdrag i Afghanistan er TC Callahan i ferd med å innse at de tøffeste oppdragene finnes på hjemmebane. Det er riktignok rom for å spille hverandre et puss eller to, men når liv står på spill, er det blodig alvor. En rekonstruksjon av slaget ved Alamo går galt, og Jordan behandler en mann ulovlig. TC fanges i en følelsesmessig krig mellom Jordan og Landry.
23:30 How I Met Your Mother (3)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Teds nye stil tiltrekker seg kvinner - også fra fortiden hans. Resten av gjengen prøver å hjelpe ham med å få mest mulig ut av situasjonen.
00:00 How I Met Your Mother (4)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney og Ted slåss om den samme jenta, og Robin later som om hun liker sin nye kjærestes sønn. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
00:30 Kongen av Queens (155)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Dougs foreldre, Janet og Joe, kommer på besøk slik at Joe kan dra på sin faste årlige konferanse for modelltog. Mens Joe er på konferansen tilbringer Arthur mye tid med Janet og Doug blir litt ubekvem. Doug overtaler derfor faren til å tilbringe litt tid med moren. Joe samtykker og for første gang i sitt liv får Doug være alene med modelltogene og prøvekjøre dem. Det skal vise seg å bli en eksplosjonsartet feiltakelse. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
01:00 NCIS (15)
(Navy NCIS) Amerikansk krimserie. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen «JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Director Vance kommer over uventet personlig informasjon, noe som får ham til å tvile på alt. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.
01:55 NCIS (3)
(Navy NCIS) Amerikansk krimserie. NCIS (Naval Criminal Investigative Service) må reise jorden rundt på spennende oppdrag for å etterforske alle saker tilknyttet den amerikanske marinen eller marinekorpset. Liket av en marineoffiser blir skylt i land sammen med to narkotikasmuglere, men Gibbs nekter å tro at den drepte offiseren var uhederlig.
02:50 NCIS (4)
(Navy NCIS) Amerikansk krimserie. NCIS (Naval Criminal Investigative Service) må reise jorden rundt på spennende oppdrag for å etterforske alle saker tilknyttet den amerikanske marinen eller marinekorpset. Da en matros blir funnet på havbunnen med hvit kappe og et sverd, tar NCIS saken. Etterforskerne finner ut at han var avhengig av et rollespill, men hvor involvert i spillet var han, og hvor langt ville han gå for å hevne seg på erkefienden sin?
03:40 Gordon Ramsay rydder opp (7)
(Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Etter suksessen «Hell's Kitchen» er han tilbake, og nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Pizzarestauranten Sebastian's i California serverer frossenmat, og servitørene er kun opptatt av den neste auditionen de skal på. Ramsay tar på seg å forandre Sebastian's til et hyggelig sted å spise.
Vis alt
TVNorge 05:35 Shit My Dad Says (3)
(Shit My Dad Says) Amerikansk komiserie. 72 år gamle Ed hater å gå rundt grøten og er ikke redd for å uttrykke sin spontane og ofte politisk ukorrekte mening til alle som befinner seg i nærheten. Ed nekter å ta skylden for at en ansatt får sparken fra avdelingen for motorkjøretøyer, noe som provoserer Henry som fortsatt er sint for at faren ikke tar noe ansvar for foreldrenes skilsmisse for flere år siden.
06:00 The Looney Tunes Show (1)
(The Looney Tunes Show) Amerikansk animasjonsserie. Snurre Sprett, hans mer eller mindre permanente romkamerat Daffy Duck og alle de andre Looney Tunes-figurene havner alltid i komiske hverdagssituasjoner. Sammen med de velkjente kortfilmene til Bippe Stankelbein og Per Ulv holder de latteren i gang med sine animerte spillopper.
06:25 America's Funniest Home Videos (38)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
06:50 Ullared (2)
(Ullared) Svensk dokumentarserie. Ethvert varehus med respekt for seg selv har et fiskespa, og administrerende direktør Boris innvier Ullareds nye spa. Her kan slitne shoppingføtter få massasje av små fisker som spiser på føttene. Ola-Conny og Morgan er på treningsstudioet for å komme i bedre form, mens søstrene Maritta og Gunnel handler piknikutsyr og begir seg ut på utflukt til en innsjø.
07:40 Melissa & Joey (20)
(Melissa & Joey) Amerikansk komiserie. Mel Burke er lokalpolitiker i Toledo i Ohio. I tillegg er hun nødt til å ta seg av sin niese og nevø. Medvirkende:Joseph Lawrence, Melissa Joan Hart, Taylor Spreitler, Nick Robinson.
08:05 Cougar Town (10)
(Cougar Town, år 3) Amerikansk komiserie. Jules Cobb er en nyskilt mor i 40-årene som står overfor humoristiske utfordringer og fallgruver i sin nye livssituasjon. Hennes tenåringssønn, eksmann og venner utgjør en dysfunksjonell, men støttende, utvidet familie - selv om de har en merkelig måte å vise det på noen ganger. Jules har problemer med å akseptere at Holly er en del av livet hennes, noe som ikke bli lettere etter at hun finner ut at Holly og Travis har tilbrakt natten sammen. Andy ønsker å stille til valg som borgermester for å endre reglene for bryllup på stranden - noe Jules ønsker seg.
08:30 Den syvende himmel (1)
(7th Heaven, år 7) Amerikansk dramaserie. Vi følger livene til de syv medlemmene i prestefamilien Camden. Serien dreier rundt både viktige og trivielle samfunnstemaer, så vel som de utfordringene en storfamilie på syv står overfor.
09:20 Baby Daddy (3)
(Baby Daddy) Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen, Tucker, og broren, Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en eks-kjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. Emma har en legetime og Ben flørter med en sykepleier, som fører til at de begynner å date. Riley er sjalu på Ben og sykepleieren, Cassie, men prøver å bli venn med henne på oppfordring fra Ben. Tucker er uheldig og ødelegger lykkegenseren til Danny før han skal spille sin første kamp med NY Rangers.
09:45 The War at Home (3)
(The War at Home, år 1) Amerikansk komiserie. Dave og Vicky har tenåringer i huset, og alt deres barn i det hele tatt kan tenkes å gjøre, har Dave og Vicky allerede gjort - minst et par ganger! Men kunnskap er ikke makt - det er en stor smerte!
10:10 Millionær søker kjæreste (12)
(Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger basert på deres skjønnhet og intelligens.
11:00 Millionær søker kjæreste (1)
(Millionaire Matchmaker, år 3) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger, basert på deres skjønnhet og intelligens.
12:00 The Big Bang Theory (9)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Sheldon protesterer når gjengen drar ham med hjem til Mrs. Wolowitz på Thanksgiving. Samtidig må Penny og Leonard rette opp en tabbe fra Pennys fortid. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.
12:25 The Big Bang Theory (10)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Amy hjelper Sheldon med å takle skammen han føler etter at hans tilfeldige bidrag til vitenskapen ble motbevist. Samtidig må Raj bo hos Howard og Bernadette i en uke. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.
12:50 Trophy Wife (16)
(Trophy Wife) Amerikansk dramaserie. Det sies at «alle gode ting er tre», og det håper den tidligere partyjenta Kate er tilfelle når hun blir Petes tredje kone. Etter å ha, bokstavelig talt, falt for hverandre på en karaokebar, befinner Kate seg ett år senere i en storfamilie komplett med tre stebarn og Petes to ekskoner. Pete og Kate har lovet Bert tidenes bursdagsfeiring med brannsluker på stylter, profesjonelle dansere og en spesiell gjest. Samtidig blir Warren kompis med gutten Hillary har et godt øye til. Medvirkende:Marcia Gay Harden, Malin Akerman, Bradley Whitford, Michaela Watkins.
13:20 Melissa & Joey (21)
(Melissa & Joey) Amerikansk komiserie. Mel Burke er lokalpolitiker i Toledo i Ohio. I tillegg er hun nødt til å ta seg av sin niese og nevø. Medvirkende:Joseph Lawrence, Melissa Joan Hart, Taylor Spreitler, Nick Robinson.
13:45 The War at Home (4)
(The War at Home, år 1) Amerikansk komiserie. Dave og Vicky har tenåringer i huset, og alt deres barn i det hele tatt kan tenkes å gjøre, har Dave og Vicky allerede gjort - minst et par ganger! Men kunnskap er ikke makt - det er en stor smerte! Vicky inviterer Tayes familie på grilling, men Dave kommer ikke overens med Tayes far, Omar, en velstående, velutdannet afroamerikansk kirurg. Dave fornærmer Omar med sine kommentarer, som blir oppfattet som rasistiske. Vicky insisterer på at Dave skal be Omar om unnskyldning, og det ender med at han får en praktfull dag på Omars eksklusive country club. Men så snart de kommer hjem igjen finner de ut at Hillary og Taye har problemer i forholdet.
14:15 Ullared (3)
(Ullared) Svensk dokumentarserie. Boris har stadig nye forretningsidéer som må testes ut. Denne gangen er det et splitter nytt fototelt som han må klippe sløyfebåndet på. Han forsøker også å vise fram sitt nyoppussede kontor, men kan ikke finne det i virvaret av ganger og hyller. På grunn av bilhavari har ikke søstrene Gunnel og Maritta fått reist hjem til Hofors ennå. Mens bilen er på verksted rekker de å handle enda litt mer på kjøpesenteret.
15:15 Baby Daddy (4)
(Baby Daddy) Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen, Tucker, og broren, Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en eks-kjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. Bonnie har vært til god hjelp med Emma, men hun dukker stadig opp uanmeldt og Ben føler at hun tar litt mye plass slik at han nesten at han ikke får «pappa-tid» med Emma. Samtidig har Riley møtt en ny studiekamerat, Jack,som Ben oppmuntrer henne til å gå ut på en date med han, selv om Danny virker sjalu.
15:45 Cougar Town (11)
(Cougar Town, år 3) Amerikansk komiserie. Jules Cobb er en nyskilt mor i 40-årene som står overfor humoristiske utfordringer og fallgruver i sin nye livssituasjon. Hennes tenåringssønn, eksmann og venner utgjør en dysfunksjonell, men støttende, utvidet familie - selv om de har en merkelig måte å vise det på noen ganger. Jules arrangerer fest idet en storm blåser inn i byen. Travis bestemmer seg for å lage et skuespill for Laurie.
16:15 Friends (16)
(Friends) Amerikansk komiserie. Gjengen holder avskjedsfest for Rachel. Hun sier farvel til alle vennene sine, untatt Ross, som føler at Rachel ikke bryr seg om ham.
16:45 Friends (17)
(Friends) Amerikansk komiserie. I seriens siste episode har Ross vanskeligheter med å takle Rachels valg om å flytte til Paris, og han bestemmer seg for å dra etter henne. Moren til Monica og Chandlers barn skal føde og de får seg en overraskelse.
17:40 Two and a Half Men (16)
(Two and a Half Men, år 4) Amerikansk komiserie. Charlie gjør alt for å bevise at han ikke har blitt gammel. Charlies unge, vakre kjæreste tar ham med til en ny klubb og inviterer med Alan for å møte en av venninnene hennes. Men brødrene overraskes av at de blir ansett som «gamle».
18:10 The Big Bang Theory (11)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Mens Sheldon er i Texas for å besøke familien, samles alle de andre for å pynte juletreet i leiligheten. Der forestiller de seg hvordan livene deres hadde vært hvis de aldri hadde møtt Sheldon. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.
18:35 The Big Bang Theory (12)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard sliter med å trøste Penny etter at hennes store sjanse som skuespiller mislykkes. Samtidig prøver Sheldon å lære seg å være morsom, mens Raj tørrtrener på sjekketriks. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.
19:00 Trophy Wife (17)
(Trophy Wife) Amerikansk dramaserie. Det sies at «alle gode ting er tre», og det håper den tidligere partyjenta Kate er tilfelle når hun blir Petes tredje kone. Etter å ha, bokstavelig talt, falt for hverandre på en karaokebar, befinner Kate seg ett år senere i en storfamilie komplett med tre stebarn og Petes to ekskoner. Etter at Kate finner Petes gamle bryllupsbilder med Diane og Jackie, innser hun at hun også ønsker seg et drømmebryllup. Samtidig gjør Diane forholdet sitt offentlig, og Jackie sliter med å fortelle Bert om sin nye kjæreste. Del 1 av 2. Medvirkende:Marcia Gay Harden, Malin Akerman, Bradley Whitford, Michaela Watkins.
19:30 Sinnasnekker'n (4)
(Sinnasnekker'n, sesong 5) Norsk livsstilsserie. Otto reiser på gjenbesøk til familier han har hjulpet tidligere. Har de blitt ferdig med det som gjenstod, er de fornøyd og har de fått en bedre hverdag? Det skal Otto finne ut av i kveld.
20:30 Et lite stykke Thailand (8)
(Et lite stykke Thailand, år 2) Norsk dokumentarserie. Vi blir kjent med flere thai-norske par som søker lykken sammen og vi følger dem gjennom en periode av livet med små og store gleder og utfordringer. Er disse ekteskapene annerledes enn det vi er vant til? Kay har fridd til Koy, og for å feire forlovelsen arrangerer de en middag for familien før Kay reiser tilbake til Thailand. Pooky får ikke jobben hun hadde håpet på, og innser at hun må lære seg bedre norsk. Rolv og Wangit planlegger en thailandsk seremoni til forlovelsen sin og Mon er klar for sin første skoledag på norskundervisningen.
21:30 Typisk deg (7)
(Typisk deg) Norsk underholdningsprogram. Langt unna loslitte psykologdivaner finner Petter Schjerven ut hvorfor vi mennesker er som vi er og, ikke minst, hvorfor vi gjør som vi gjør. Gjennom morsomme eksempler og tester av mannen i gata, viser programmet at vi ikke alltid er som vi tror vi er, og at selvbildet vårt kanskje mangler rot i virkeligheten. Petter Schjerven ser nærmere på empati. Empati kan kalles evnen til å sette seg i andres emosjonelle sko. Men kommer det naturlig for oss? Petter skal la deg finne ut om du tenker som en psykopat og han skal prøve å få Solveig Kloppen til å gråte i ankomsthallen på Gardermoen. I tillegg skal han finne ut av hvorfor det er sånn at du gjesper lettere av dem du bryr deg om, og han skal dra på ekspedisjon til Norges mest empatiske sted.
22:30 Ønskebarn (1)
(Ønskebarn) Norsk dokumentarserie. En eller annen gang i livet må alle forholde seg til det å få barn. Men hva gjør du når du ikke kan få barn med den du elsker? Eller hva velger du «når det aldri kommer en prins ridende på en hvit hest», som en av de medvirkende sier? I Ønskebarn følger vi seks personlige historier, alle med et sterkt og inderlig ønske om å få lov til å bli foreldre gjennom adopsjon. Temaet er sårt og privat, men vi får være til stede på mange opp- og nedturer:. Hvordan oppleves det å bli foreldre gjennom adopsjon? Hvem kontakter man og hvordan går man fram? Kristin og Kristoffer har stått i adopsjonskø en stund og lengter etter å få høre at det er deres tur til å få tildeling. Jannike og Dag har nettopp bestemt seg for å adoptere, mens Ellen venter på muligheten for å starte med å adoptere sitt andre barn.
23:30 Castle (9)
(Castle, år 1) Amerikansk krimserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle hjelper politiet og den attraktive etterforskeren Kate Beckett med å løse drapsgåter. Kontrollfriken Kate har store vansker med å samarbeide med Castle - de har nemlig en svært ulik måte å jobbe på. Beckett blir mildt sagt overrasket når hun treffer på ekskjæresten i forbindelse med en forsvinningssak. Gamle følelser blusser opp igjen, men blir tvunget til side i jakten på den to år gamle savnede jenta. Castle ser hva som er i ferd med å skje og melder seg frivillig til å hjelpe til med etterforskningen.
00:25 CSI (1)
(CSI, år 11) Amerikansk krimserie. Tenåringen Jason McCann må ta en vanskelig beslutning som berører hans eneste bror, en beslutning som fører til en voldsom konfrontasjon med CSI. Langston kjemper for livet etter å ha blitt knivstukket av en psykopat.
01:20 Special Victims Unit (4)
(Special Victims Unit, år 12) Amerikansk krimserie. En tenåringsjentes død avdekker et nettverk av trafficking. Etterforskerne Benson og Stabler slår seg sammen med en gammel advokatvenn i etterforskningen av saken.
02:15 CSI: Miami (18)
(CSI: Miami, år 3) Amerikansk krimserie. Noen bruker laserlys for å blinde en pilot og styrte et jetfly som bærer med seg 1,2 millioner dollar. Pengene fraktes i form av sjekker som skal leveres til banker på østkysten. Bevis på åstedet avslører et offer, en ung kjendis som var inne i flyet, men som ble drept før krasjet.
03:05 48 timer (15)
(48 Hours Mystery) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.
03:55 Banged up (3)
(Banged Up) Dokumentarserie. Tenåringer som er kommet ut av kontroll er med på et unikt sosialt eksperiment. Kan ti dager i fengsel hindre at de blir kriminelle resten av livet?
Vis alt
NRK 2 09:50 Raya - Dronning uten rike
Norsk dokumentar. Sangeren og danseren Raya Bielenberg følger sine egne fotspor gjennom et intenst liv som sigøyner og internasjonal artist. Nå entrer hun igjen scenen 81 år gammel, like energisk som før. Sammen med sin familie etablerte hun Den norske sigøynerfestivalen som arrangeres i Oslo. (Raya - Dronning uten rike.) No. dokumentar. Sangeren og danseren Raya Bielenberg følger sine egne fotspor gjennom et intenst liv som sigøyner og internasjonal artist. Nå entrer hun nok en gang scenen i høy alder, like energisk som før. Sammen med sin familie etablerte hun Den norske sigøynerfestivalen som arrangeres i Oslo.
10:45 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
11:00 [nyh]Distriktsnyheter
11:00 [nyh]Distriktsnyheter Østlandssendingen
11:10 [nyh]Distriktsnyheter Østfold
11:25 [nyh]Distriktsnyheter Østnytt
11:40 [nyh]Distriktsnyheter Østafjells
11:50 [nyh]Distriktsnyheter Sørlandet
12:05 [nyh]Distriktsnyheter Rogaland
12:20 [nyh]Distriktsnyheter Vestlandsrevyen
12:30 [nyh]Distriktsnyheter Møre og Romsdal
12:45 [nyh]Distriktsnyheter Midtnytt
13:00 [nyh]Distriktsnyheter Nordland
13:10 [nyh]Distriktsnyheter Nordnytt
13:25 [nyh]Aktuelt
Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.
14:05 En smak av det nye Afrika (2)
Dansk dokumentarserie. TV-kokken Nikolaj Kirk og kjæresten Karen Mukupa, som er musiker, reiser rundt i verden. Nå fordyper Nikolaj seg i afrikanske matretter, mens Karen utforsker hvordan det går med folk i utviklingslandene. Hun møter mennesker fra den nye middelklassen som har store ambisjoner på egne og landets vegne.
14:40 Kongelige juveler (1)
Dansk dokumentar. Da Napoleon skulle krones i 1804, ble det laget overdådige og kostbare smykker. Hans første forlovede, Désirée, hadde på seg dyrebare rubiner og diamanter. Noen av disse kongelige juvelene er nå havnet i de svenske og danske kongehusene.
15:40 Med hjartet på rette staden (24)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Carol ber Joe om hjelp da det blir reist mistanke rundt et uventet dødsfall. Peggy oppdager en haug med skrot i bakgården som ikke tilhører henne, og Gina nærmer seg slutten på svangerskapet. Medvirkende:William Simons, Peter Benson, Sophie Ward, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Steven Blakeley, Gwen Taylor, Joe Mcfadden.
16:30 Derrick (7)
(Die seltsame Sache Liebe) Tysk krimserie. Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og assistenten hans, Harry Klein, bruker kløkt og sunn fornuft til å løse kompliserte mordgåter. Medvirkende:Horst Tappert, Fritz Wepper.
17:30 [sport]VM hestesport
Sprangridning finale lag. Direkte fra World Equestrian Games i Normandie, Frankrike. Komm.: Rita Morvik og Nina Braaten. Programleder: Ida Nysæter Rasch.
18:00 [nyh]Dagsnytt atten
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 Osmanane - Europas muslimske herskarar (1)
Britisk dokumentarserie. Det osmanske riket var et av de største og mektigste imperiene i verdensshistorien. Det strakk seg over tre kontinenter og overlevde i over seks hundre år. Men historier blir ofte farget av minnene fra de siste, blodige kampene på slagmarken under første verdenskrig. I denne serien følger vi utviklingen fra den spede begynnelsen på 1200-tallet til oppløsningen på midten av 1900-tallet. Hvordan oppstod dette riket? Rageh Omaar begynner reisen med å undersøke noen overraskende osmanske røtter.
19:55 Verdas farlegaste vegar (2)
(Dangerous Roads) Britisk dokumentarserie. «Nepal.» Komikerne Rhod Gilbert og Greg Davis krysser Nepal på et veinett som varierer fra moderne motorveier mellom de store byene, til små kjerreveier mellom små landsbyer. Landet er med i toppen på verdensstatistikken for trafikkulykker. Flom og jordras kan noen ganger sprerre veiene i dagevis.
20:55 Programmene som endret TV (4)
Svensk dokumentarserie. Fra Japan og USA har verden fått glitrende TV-formater som «Sasuke Ninja Warrior» og «America's Funniest Home Videos". Og når konkurranser og realityformatene ble koblet sammen på 2000-årsskiftet, var det duket for hyllemeter med den typen programmer.
21:25 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
21:30 Hit and Miss (1)
(Hit and Miss) Britisk dramaserie. Mia, en transkjønnet leiemorder, oppdager at hun har en sønn fra et tidligere forhold. Barnets mor er død, og Mia påtar seg motstrebende ansvaret for gutten. Samtidig skal hun gjøre jobben sin. Klarer hun å forene de to rollene? Medvirkende:Jonas Armstrong, Chloë Sevigny, Peter Wright.
22:15 Peter Gabriel - So
Britisk musikkdokumentar. Albumet «So» var Peter Gabriels store gjennombrudd verden over med låter som «Sledgehammer» som ble en kjempehit og samtidig en grensesprengende video. I tillegg vakte duetten med Kate Bush stor oppsikt i den vakre «Don't Give Up". Dette er historien om tilblivelsen av albumet som også gikk til topps i Norge i 1986.
23:15 Europa - en reise gjennom det 20. århundret (27)
Nederlandsk dokumentarserie. Vi følger den bestselgende historikeren og forfatteren Geert Mak på en praktfull reise, geografisk og historisk, gjennom det 20. århundret i Europa.
23:50 Osmanane - Europas muslimske herskarar (1)
Britisk dokumentarserie. Det osmanske riket var et av de største og mektigste imperier i verdensshistorien. Det strakk seg over tre kontinenter og overlevde i over seks hundre år. Men historier blir ofte farget av minnene fra de siste, blodige kampene på slagmarken under første verdenskrig. I denne serien følger vi utviklingen fra den spede begynnelsen på 1200-tallet til oppløsningen på midten av 1900-tallet. Hvordan oppstod dette riket? Rageh Omaar begynner reisen med å undersøke noen overraskende osmanske røtter.
00:45 Programmene som endret TV (4)
Svensk dokumentarserie. Fra Japan og USA har verden fått glitrende TV-formater som «Sasuke Ninja Warrior» og «America's Funniest Home Videos". Og når konkurranser og realityformatene ble koblet sammen på 2000-årsskiftet, var det duket for hyllemeter med den typen programmer.
01:15 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
01:30 [nyh]Distriktsnyheter
01:30 [nyh]Distriktsnyheter Østlandssendingen
01:40 [nyh]Distriktsnyheter Østfold
01:55 [nyh]Distriktsnyheter Østnytt
02:10 [nyh]Distriktsnyheter Østafjells
02:20 [nyh]Distriktsnyheter Sørlandet
02:35 [nyh]Distriktsnyheter Rogaland
02:50 [nyh]Distriktsnyheter Vestlandsrevyen
03:00 [nyh]Distriktsnyheter Møre og Romsdal
03:15 [nyh]Distriktsnyheter Midtnytt
03:30 [nyh]Distriktsnyheter Nordland
03:40 [nyh]Distriktsnyheter Nordnytt
Vis alt
NRK 3 19:30 Bondi Beach (7)
(Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.
19:50 Byttelåne liv
«Espen Thoresen og Lars Berrum.» Lars Berrum flytter ut på Hovedøya, mens Espen Thoresen kommer med nye ideer til TV-programmet til Lars og Martin Beyer-Olsen. Hva skjer når Espen må spille improteater foran full sal? Og hvordan går det med båten til Espen når Lars skal bytte olje på motoren?
20:00 [sport]VM hestesport
Voltige. Direkte fra World Equestrian Games i Normandie, Frankrike. På kveldens program står voltige, som er turn på en hest i bevegelse.
21:30 Pinlige sykdommer (2)
(Embarrassing Bodies) Britisk helseserie. Legene som hjelper pasienter med plager de skjemmes over, oppsøker festivaler og feriesteder. Under den brennende solen i Magaluf trives bakteriene på steder den ikke slipper til. Og feriesykdommene fører til ekstremt mange pasienter på sykehusene.
22:20 Girls (9)
(Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og de tre venninnene er i begynnelsen av 20-årene, og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Svarene er ikke alltid klare eller enkle, men det hjelper å ta en tabbe om gangen. (Leave Me Alone.) Hannah er nesten blakk og liker ikke at en venninne har hatt litterær suksess. Noe må gjøres. Shoshanna tar også en sjanse. Hun går på en date med en hun er blitt kjent med på nettet. Medvirkende:Jemima Kirke, Allison Williams, Lena Durham.
22:45 Girls (10)
(Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og de tre venninnene er i begynnelsen av 20-årene, og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Svarene er ikke alltid klare eller enkle, men det hjelper å ta en tabbe om gangen. (She Did.) Jessa arrangerer et stort mysterieparty for alle jentene. I løpet av kvelden finner de ut at drømmene deres ikke lenger er som før. Medvirkende:Jemima Kirke, Allison Williams, Lena Durham.
23:15 Kjendisjakta
(The Celeb Hunter - 2 Chairs 1 Chat) Britisk dokumentar. Chris Stark var en helt vanlig fyr. Han hadde en god idé, to tomme hender, to campingstoler og en navneliste med berømte folk han ville intervjue. Chris drømte om å få sitt eget talkshow.
00:05 Top Gear (8)
(Top Gear: Top 41) Britisk bilserie. Richard Hammond har valgt ut de 41 beste innslagene fra Top Gear-seriene. Richard Hammond er kommet til de ti beste innslagene fra Top Gear seriene.
01:50 Chicago Fire (19)
(Chicago Fire) Amerikansk dramaserie. Et mislykket forsøk på å redde folk fra en brennende boligblokk setter en støkk i brannmannskapene. Medvirkende:Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymond.
02:30 Bondi Beach (7)
(Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.
02:50 Girls (5)
(Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og de tre venninnene er i begynnelsen av 20-årene, og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Svarene er ikke alltid klare eller enkle, men det hjelper å ta en tabbe om gangen. (Hard Being Easy.) Hannah er forvirret over de doble signalene både sjefen og Adam sender ut. Marnie og Charlie vurderer forholdet sitt, mens Jessa har bestemt seg for å erobre en ekskjæreste på nytt. Medvirkende:Jemima Kirke, Allison Williams, Lena Durham.
03:20 Girls (6)
(Girls) Amerikansk komiserie. Hannah og de tre venninnene er i begynnelsen av 20-årene, og prøver å finne ut hva de vil ha ut av livet sitt, av guttene, seg selv og hverandre. Svarene er ikke alltid klare eller enkle, men det hjelper å ta en tabbe om gangen. (The Return.) Hannah er hjemme hos foreldrene sine i Michigan. Her får hun en følelse av hvordan livet ville ha artet seg om hun hadde fortsatt å bo på hjemstedet. Medvirkende:Jemima Kirke, Allison Williams, Lena Durham.
Vis alt
FEM 06:10 Søstre (70)
(Sisters) Amerikansk dramaserie. De fire søstrene Alex, Georgie, Teddy og Frankie deler fortid og fremtid med familietradisjoner, rivalisering og dype, mørke hemmeligheter. Medvirkende:Swoosie Kurtz, Julianne Phillips, Sela Ward.
07:00 Mitt hemmelige tenåringsliv (8)
(The Secret Life of the American Teenager, sesong 8) Amerikansk dramaserie. Tenåringene på Grant High lever livet i turbofart. Mellom forelskelsens trekantdramaer, hemmeligheter, beskyldninger, sladder, forvirring og skandaløse rykter, er det aldri et kjedelig øyeblikk. Tenåringene på Grant High lever livet i turbofart. Mellom forelskelsens trekantdramaer, hemmeligheter, beskyldninger, sladder, forvirring og skandaløse rykter, er det aldri et kjedelig øyeblikk. Fra graviditeter til lykkelige gjenforeninger og uventet kjærlighet - det er alltid noe som skjer.
07:55 Hundehviskeren (13)
(Dog Whisperer) Amerikansk dokumentarserie. Den kjente hundeeksperten Cesar Millan hjelper deg å se verden gjennom din hunds øyne så du endelig kan få en slutt på uønsket oppførsel.
08:50 Tabatha tar over (6)
(Tabatha Takes Over) Amerikansk realityserie. Tabatha besøker Bombshells Salon and Spa, drevet av bestevenninnene Jennifer og Tiffany. Hun oppdager fort at jentenes gode vennskap står i fare, og at Tiffanys overforbruk og Jennifers passive innstilling skaper mye frustrasjon blant de ansatte. Klarer Tabatha å hjelpe dem med å stå sammen om driften og redde både vennskapet og salongen?
09:45 Fødeavdelingen: Tiden etterpå (1)
(One Born Every Minute UK: Where are They Now?) Britisk dokumentarserie. «Fødeavdelingen» har vært med på mer enn hundre barnefødsler og formidlet følelsene rundt det å bringe et nytt liv til verden. Men hvordan har det gått med familiene etter at de kom hjem fra sykehuset? Tendayi og Maxwell har veldig forskjellig tilnærming til foreldrerollen og oppdragelsen av sine to gutter. Deres travle hverdag skal snart bil enda travlere når de får to barn til i familien. Donna og Wayne ventet lenge på babyen Emilia. I dag har de to jenter, og Wayne avslører en uvanlig belønning når de gjør noe bra. Kelly og Jon har fullt opp med sine fem barn, men Kelly har slitt med depresjon etter brorens død.
10:40 Judge Judy (230)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie. Dommer Judith Sheindlin bringer ulike saker for retten.
11:05 One Tree Hill (22)
(One Tree Hill, år 2) Amerikansk dramaserie. Det blir hetere mellom Brooke og Lucas når de drar til New York sammen for å overnatte hos Haley. Nathan og Deb rotter seg sammen og planlegger å forlate Dan for godt.
12:00 Gossip Girl (5)
(Gossip Girl, år 4) Amerikansk dramaserie. En påstand fra «Gossip Girl» får skadelige rykter om Serena til å florere. Samtidig bestemmer Blair seg for å ta timer med en mektig forretningskvinne, men hindringer kommer snart i veien...
12:55 Gilmore Girls (15)
(Gilmore Girls) Amerikansk dramaserie. Møt den viljesterke alenemoren Lorelai og hennes like bestemte tenåringsdatter Rory. Med kun 16 års aldersforskjell har mor og datter et spesielt tett og nært forhold; de er som bestevenninner som forteller hverandre alt. Med Lorelairs anstrengte forhold til overklasseforeldrene, Rorys skoletilværelse og begges romantiske komplikasjoner, er det duket for rikelig med drama i småbyen Stars Hallow i Connecticut.
13:50 Switched at Birth (12)
(Switched at Birth) Amerikansk dramaserie. Emmett inviterer Bay til Carltons ball og Daphne spør Wilke. Men Wilke forteller at han ikke kan gå fordi han skriver en avis, noe som gjør Daphne mistenksom. Regina får en telefon fra Angelo som blir holdt i varetekt.
14:45 One Tree Hill (23)
(One Tree Hill, år 2) Amerikansk dramaserie. Peyton blir strålende fornøyd da hun får bandet Jimmy Eat World til å opptre når Jake slipper ut av fengsel. Andy inviterer Karen til å tilbringe sommeren sammen med ham i New Zealand.
15:40 Det lille paret (19)
(The Little Couple) Amerikansk realityserie. Det er behov for Jen ved sykehuset, noe som fører til at Bill må videreformidle hennes ønsker for utseendet på huset.
16:15 Det lille paret (20)
(The Little Couple) Amerikansk realityserie. Bills foreldre er i byen, og Jen og Bill skal til sin første store samtale med Dr. Boostanfar. Men dessverre får de høre at Jens hormonbehandling ikke har virket så godt som de først forventet.
16:50 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (32)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og nå er de tilbake i Norge. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. Kristina er ektefødt globetrotter som aldri har brydd seg om hvordan hun ser ut. Men når selv naboen reagerer, har hun innsett at det er på tide å ta grep. Mamma Sissel og datter Rebecca rager begge godt over bakkeplan, og lurer på hvordan de egentlig skal kle seg riktig for høyden? I Oslo er Trinny og Susannah på en avsluttende speiding etter mennesker med stilmessige utfordringer, og dermed er det Kristina, Sissel og Rebecca som får æren av sesongens siste doser forvandlingsmagi...
17:50 Unge mødre (3)
(Unge mødre) Norsk dokumentarserie. I Stavanger tar Anna med seg Michelle på Lekeland, og det ser ut til at Anna hygger seg mer enn datteren. Eivor er tilbake på jobb som servitør, men det er noe annet hun drømmer om å gjøre. Og i Kongsvinger tar Michelle med seg hele søskenflokken på aketur i bakken.
18:25 Unge mødre (4)
(Unge mødre) Norsk dokumentarserie. Vi blir kjent med en ny ung mor, Michelle Iren. Hun er fra Narvik, og der bor hun sammen med datteren Lilly Valentina. Det er tøffe dager for Eivor som er i Trondheim på sikkerhetskurs, og i Kongsvinger drar Michelle på harryhandel til Charlottenberg med handleliste og et budsjett på 500 kroner.
18:55 Friends (14)
(Friends) Amerikansk komiserie. Chandler og Monica drar for å se på sitt nye hus, og Phoebe endrer navnet sitt til Princess Consuela Bananahammock.
19:25 Friends (15)
(Friends) Amerikansk komiserie. Phoebe prøver å skjule at Joeys agent Estelle er død, og Ross prøver å få Rachel ansatt hos Ralph Lauren igjen. Monica og Chandler forsøker å få Janice til å trekke tilbake tilbudet sitt når de finner ut at hun byr på nabohuset.
20:00 Hus til salgs Australia (1)
(Selling Houses Australia, sesong 6) Australsk livsstilserie. Eiendomsekspert Andrew Winter hjelper huseiere i Australia med gode råd og hjelp til å selge hus som har vært lenge på markedet uten å bli solgt.
21:00 Big Brother (4)
(Big Brother 2014) Norsk realityserie. Pia Lykke og Adam Alsing er er programlederne som sammen skal lede høstens Big Brother. Nå åpner programlederparet dørene til det nye, glamorøse huset for årets deltakere, som kommer fra både Norge og Sverige.
22:00 Big Brother Live (1)
(Big Brother Live 2014) Norsk realityserie. Adam Alsing og Pia Lykke åpner dørene og leder direktesendingen fra studio utenfor huset i den legendariske realityserien. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge og de jakter alle på en million kroner. Publikum bestemmer hvem som skal inn og hvem som skal ut av huset.
23:00 Big Brother Directors Cut 2014 (1)
(Big Brother Directors Cut 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Høydepunkter fra uken som gikk.
23:30 Mistresses (11)
(Mistresses) Amerikansk dramaserie. April opplever det optimale sviket, Joss sjokkerer alle med en stor kunngjøring, Jacob gir Karen et fristende tilbud og Dom er fast bestemt på å slå Toni i hennes eget spill.
00:30 Big Brother (4)
(Big Brother 2014) Norsk realityserie. Pia Lykke og Adam Alsing er er programlederne som sammen skal lede høstens Big Brother. Nå åpner programlederparet dørene til det nye, glamorøse huset for årets deltakere, som kommer fra både Norge og Sverige. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Pia Lykke og Adam Alsing leder direktesendingene på torsdager, mens denne sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.
01:30 Big Brother Live (1)
(Big Brother Live 2014) Norsk realityserie. Adam Alsing og Pia Lykke åpner dørene og leder direktesendingen fra studio utenfor huset i den legendariske realityserien. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge og de jakter alle på en million kroner. Publikum bestemmer hvem som skal inn og hvem som skal ut av huset.
02:30 Special Victims Unit (3)
(Special Victims Unit, år 12) Amerikansk krimserie. Benson og Stabler hjelper et voldtektsoffer.
03:25 Cold Case (13)
(Cold Case, år 3) Amerikansk krimserie. Når en utslitt mor kommer styrtende inn til Philadelphia-politiet og hevder å vite hvem som kan ha drept hennes datter på et debutantball i 1968, får det Lilly og teamet hennes til å gjenoppta saken.
Vis alt
Viasat 4 05:30 Cops (2)
Amerikansk underholdningsserie.
06:00 Ice Road Truckers (7)
(Ice Road Truckers) Kanadisk dokumentarserie. Om den risikofylte hverdagen til lastebilsjåførene som leverer forsyninger til gruvene nord i Canada. Deler av boretårnet må fraktes til Langley, og Bear og Alex påtar seg jobben. Men blir den tunge og farlige lasten for mye for Alex?
07:00 Bundy (161)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Når familien begynner å få flaks, minner Al dem på at det hviler en forbannelse over dem. Medvirkende:Ed O´neill, Katy Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.
07:30 TV-shop
08:30 Ice Road Truckers (8)
(Ice Road Truckers) Kanadisk dokumentarserie. Om den risikofylte hverdagen til lastebilsjåførene som leverer forsyninger til gruvene nord i Canada. Bear og Eric må frakte viktig utstyr til Langley, samtidig som en isbjørn blir oppdaget i området. Rick er forbannet på sjefene etter å ha fått tildelt en femdagerstur, og truer med å slutte. Alex blir sendt på sykehus.
09:30 The Fresh Prince of Bel Air (81)
(The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanta og onkelen sin i Bel Air da han havner i problemer hjemme. Will og Carlton prøver å bli godtatt av en afroamerikansk studentforening. Will passer inn, men medlemmene ser Carlton som en bortskjemt riking.
10:00 Anger Management (9)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Jennifers yngre kjæreste, Canvas, erter Charlie for alderen hans, noe som får Charlie til å ville hevde seg. Laceys «drømmefotografering» blir ikke som hun hadde håpet. Medvirkende:Charlie Sheen.
10:30 Seinfeld (120)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Elaine har begynt å treffe en jazz-saksofonist. Han skriver en sang om forholdet sitt til Elaine, noe som skal vise seg å få en stor betydning for hans karriere. Susans foreldre spiser middag med familien Costanza for aller første gang. Begge familiene blir besatt av et rugbrød som Frank tar med seg hjem. Regi:Larry David.
11:00 Seinfeld (121)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Kramer blir kjent med en caddie som hjelper ham med golfsvingen, i tillegg til andre råd. George blir vurdert til en forfremmelse, siden bilen hans har stått på parkeringsplassen før de andre på jobben er kommet, og fortsatt står der etter at alle har gått hjem. Regi:Larry David.
11:30 Family Guy (27)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Et bryggeri tilbyr en flott premie i en av sine ølbokser, så Peter og en venn drikker i dagevis for å vinne. I mellomtiden håper Lois at en av hennes pianoelever vil vinne en stor pianokonkurranse, men det skal vise seg at hun har et talent innenfor husets fire vegger.
12:00 Simpsons (13)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er ute på tur og besøker en hule med dryppstein. Homer prøver å brekke av en bit og gulvet i hulen gir etter! Hele familien faller ned i et hull - bortsett fra Homer som sitter fast. Mens resten av familien går etter hjelp, forteller Lisa Homer en historie.
12:30 Simpsons (14)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Homer må være barnevakt mens Marge passer nabobarna Rod og Todd. Homer tar med barna til et hjem for gamle dyr, men der blir Bart tatt som gissel av en apekatt.
13:00 Kongen av Queens (134)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Det er høsttakkefest, og Carrie står på kjøkkenet og lager mat for ti gjester, mens Doug slipper inn en fremmed mann som gjerne vil låne telefonen. Carrie er skeptisk til den fremmede, mens Doug er overbevist om at han er en hyggelig fyr.
13:30 Kongen av Queens (135)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie irriterer Doug noe fryktelig da hun mister jobben og mister motet. Doug synes hun burde lete etter ny jobb istedenfor å henge med nebbet, mens Carrie hevder hun ikke er umotivert men rett og slett prøver å finne seg selv. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
14:00 Two and a Half Men (21)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Alans kjæreste Gretchen insisterer på at han avslører sin sanne identitet overfor Larry. Walden drar på en road trip med Jenny og Barry for å se sin første bil. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.
14:30 Family Guy (28)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Etter å ha vært på telttur sammen, oppdager Peter hvor uansvarlig Chris er og skaffer ham en jobb i golfklubben. Chris er fornøyd med jobben helt til han oppdager at Peter har meldt seg på en far-sønn-konkurranse med en annen.
15:00 Family Guy (29)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Brian får seg jobb som snifferhund, og trenes opp til å finne kokain. Jobben gjør ham avhengig av stoffet, og han må på avvenningsklinikk. Uheldigvis får han plass samtidig som familien Griffin skal på ferie på Bahamas. Medvirkende:Seth MacFarlane, Alex Borstein, Mila Kunis, Seth Green, Lori Alan.
15:30 Simpsons (20)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Marge går inn i politiet og hjelper til med å avsløre piratproduksjon av jeans.
16:00 Simpsons (21)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Springfields elskede sitrontre blir stjålet av en gruppe barn fra den rivaliserende nabobyen Shelbyville. Bart leder an i kampen for å ta tilbake treet, og han og vennene hans marsjerer mot nabobyen.
16:30 Kongen av Queens (136)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie tar en midlertidig jobb i firmaet til Doug, men Doug syns det er helt uutholdelig. Arthur vil gjerne lage julekort med bilde, og prøver å samle forskjellige venner til fotoseansen. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:00 Kongen av Queens (137)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie finner ut at det er ti år siden de flyttet inn i huset. Mens de mimrer om huskjøpet husker de også at det var Carries valg, og at Doug helst ville kjøpe et annet hus. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:30 How I Met Your Mother (9)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted kommer uanmeldt inn og ser Robins date sittende naken på sofaen. Medvirkende:Cobi Smulders.
18:00 How I Met Your Mother (10)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted vil vise at han ikke er svak, og Barney vil imponere Robin, så de begynner å slåss med en gjeng som sitter ved yndlingsbordet deres på MacLaren’s. Medvirkende:Cobi Smulders.
18:30 Family Guy (30)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Brian sliter som manusforfatter i Hollywood, men får til slutt en sjanse som regissør - i en pornofilm. I mellomtiden gjør Stewie en god audition for et tv-program, og familien Griffin får en gratis tur til Los Angeles. Medvirkende:Seth MacFarlane, Alex Borstein, Mila Kunis, Seth Green, Lori Alan.
19:00 Simpsons (15)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Homer er på fest hos Lenny som har fått seg ny flatskjerm-tv. Etter tre dager er Homer fortsatt der, helt besatt av det nye vidunderet. Marge sier ja til å bli med på ”Konebytte” slik at Homer kan vinne penger til å kjøpe sin egen flatskjerm-tv.
19:30 Simpsons (16)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Homer står i spissen for en kampanje for å få profesjonell fotball til Springfield. Ønsket blir oppfylt! Mannen som skal fortelle Springfield den gode nyheten, blir slått ned av bestefar Abe, og fotballrettighetene blir trukket tilbake. Det blir ikke tatt godt imot, og Abe blir støtt ut av byen. Han prøver å bevise at han fremdeles har motet i behold ved å bli Springfields nye tyrefekter.
20:00 How I Met Your Mother (11)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Søsteren til Ted er på besøk, og Ted prøver å holde henne unna Barney. Medvirkende:Cobi Smulders.
20:30 How I Met Your Mother (12)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Robin og Ted utforsker konseptet «venner med frynsegoder". Marshall har problemer med noen TV-kjendiser. Medvirkende:Cobi Smulders.
21:00 Crossbones (5)
(Crossbones) Amerikansk eventyrserie. Året er 1729 og vi befinner oss på øya Santa Compana, det første funksjonelle demokrati i Amerika, hvor den djevelske piraten Edward Teach, bedre kjent som Blackbeard, hersker over en stat av tyver, kriminelle og uærlige sjømenn. Når leiemorderen Tom Lowe blir sendt ut for å ta Blackbeard og overta hans herredømme, går ikke ting som planlagt. Lowe blir i stedet inspirert av Blackbeards politiske idealer og begynner å beundre piraten. Men Lowe er ikke den eneste faren som lurer, Blackbeard har nemlig mange finender og én stor svaket: en lidenskapelig kvinne som han ikke klarer å motstå. Tom Lowe tror at Blackbear planlegger et angrep på de britiske styrkene, så han finner tilbake til sin gamle mester, William Jagger. Men når han først ankommer, innser han at Jagger er den største galningen.
22:00 Biljegerne (4)
(Extreme Auto Hunters) Amerikansk sportsserie. Det vil si Todd Jansonius, hans kone Nancy, bror Rex og makker Dan «Big D» Dreesen- et dedikert team av eksperter som gjør hva som helst for å finne sjeldne og verdifulle bilder i USA. Todd er ikke overbegeistret når Nancy blir spurt om å posere i bikini for en bilkalender, men når han finner ut at hun skal posere med en Super B, kaster han nærmest bikinien etter henne. Senere reiser Todd og Rex ut på landsbydga i jakten på noen sjeldne biler, og de blir svært overrasket over å finne en Mercury Comet Caliente fra 1967.
22:30 Tatastrofe (7)
(Tattoos After Dark) Amerikansk realityserie. Bli med på en vill ferd bak kulissene ved to av Los Angeles mest populære tatoveringssjapper: House of Ink og Ink Candy. To søstre tar matchende havfruetatoveringer, en kvinne feirer skilsmissen sin med en ny piercing, og en mann tatoverer sin kones kallenavn over brystet.
23:00 Tatastofe (8)
(Tattoos After Dark) Amerikansk realityserie. Bli med på en vill ferd bak kulissene ved to av Los Angeles mest populære tatoveringssjapper: House of Ink og Ink Candy. I denne episoden får vi se nærmere på en korsryggstatovering og et par tar tatoveringer basert på råd fra en spirituell leder. En bestevenn blir plutselig usikker på om like tatoveringer på ryggen er en god idé.
23:30 Best Ink (4)
(Best Ink) Amerikansk realityserie. Tatoveringsartister konkurrerer om en pengepremie og mestertittel. I en rekke utfordringer må kunstnerne lage mesterverk på ekte mennesker for å vise frem sitt talent. Tatovørene drar til The Viper Room for møte Pete Wentz, og blir møtt med en overraskelsesforestilling. De blir deretter utfordret til å ta smertefulle ribbenstatoveringer, noe som setter en av deltagernes fremtid i konkurransen på spill når huden hennes ikke takler smerten.
00:30 Cops (3)
Amerikansk underholdningsserie.
01:00 Cops (4)
Amerikansk underholdningsserie.
01:30 Seinfeld (120)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Elaine har begynt å treffe en jazz-saksofonist. Han skriver en sang om forholdet sitt til Elaine, noe som skal vise seg å få en stor betydning for hans karriere. Susans foreldre spiser middag med familien Costanza for aller første gang. Begge familiene blir besatt av et rugbrød som Frank tar med seg hjem. Regi:Larry David.
02:00 Seinfeld (121)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Kramer blir kjent med en caddie som hjelper ham med golfsvingen, i tillegg til andre råd. George blir vurdert til en forfremmelse, siden bilen hans har stått på parkeringsplassen før de andre på jobben er kommet, og fortsatt står der etter at alle har gått hjem. Regi:Larry David.
02:30 Bundy (161)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Når familien begynner å få flaks, minner Al dem på at det hviler en forbannelse over dem. Medvirkende:Ed O´neill, Katy Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.
03:00 The Fresh Prince of Bel Air (81)
(The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanta og onkelen sin i Bel Air da han havner i problemer hjemme. Will og Carlton prøver å bli godtatt av en afroamerikansk studentforening. Will passer inn, men medlemmene ser Carlton som en bortskjemt riking.
03:25 Anger Management (9)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Jennifers yngre kjæreste, Canvas, erter Charlie for alderen hans, noe som får Charlie til å ville hevde seg. Laceys «drømmefotografering» blir ikke som hun hadde håpet. Medvirkende:Charlie Sheen.
03:50 American Dad (11)
(American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Om den overspente CIA-agenten Stan Smith. En servitør hugger klørne i Max Jets, som akkurat har kommet ut av fengselet og hjelper familien Smith med sine økonomiske problemer.
Vis alt
NRK Super 06:35 Moro med Klaus
Tysk animasjonsserie. Isbjørnen Klaus og familien hans har flyttet fra Arktis til Bjørneby, og der er det litt annerledes enn de er vant til.
06:50 Sarah og Kvakk
Britisk animasjonsserie. Sju år gamle Sarah og andekompisen Kvakk utforskar verda omkring seg. Dei opplever spennande og fantastiske ting, og møter mange morosame figurar på sine eventyr.
07:00 Supermorgen
07:00 Sigge
Tysk animasjonsserie basert på bøkene av Brian Paterson. Sigge Sebra bor på en øy inne i jungelen og havner ofte i trøbbel. Med god hjelp fra bestevennene Fugl Frans og Morten Mare klarer han alltid å finne en løsning.
07:15 Postmann Pat - Spesialpakkeservice
Britisk animasjonsserie. Postvesenet i Greendale har blitt veldig modernisert, og Postmann Pat får travle dager med mye å gjøre. Heldigvis har han nå motorsykkel, helikopter og en egen varebil i tillegg til sin gode, gamle postbil.
07:30 Frida fantaserer
Svensk dramaserie. Frida fantaserer om hvordan det ville vært hvis saker og ting hadde vært litt annerledes. Forteller: Thea Iuel Hersoug.
07:35 Dyrestien 64
Britisk animasjonsserie. Lissi bor i Dyrestien 64 like ved en zoologisk hage. Hver kveld banker sjiraffen Georgina på soveromsvinduet. Lissi står opp og sklir ned sjiraffens lange hals for å møte naboene sine.
07:45 Rakettgjengen
Amerikansk animasjonsserie.
08:00 Pingu
Sveitsisk animasjonsserie.
08:05 Stella og Sam
Kanadisk animasjonsserie. Sam spør om alt i hele verden. Storesøster Stella kan alle svarene, så lenge man ikke bryr seg om fakta.
08:20 Tøfferud
Britisk animasjonsserie om lokomotivene Koko, Bruno og Wilson og deres eventyr i togbyen Tøfferud.
08:30 Ekornvei-ligaen
Norsk dramaserie. Vidar og Line bor i samme blokk. I dag spiller de fotball sammen. Ballen blir sparket opp i lufta , farer til himmels og faller ned rett foran sykkelhjulet til den skumle gutten Ronny. Barna lurer på hva de skal gjøre.
08:35 Brannmann Sam
Britisk dukkefilmserie. Nå skal du få bli kjent med brannmann Sam og vennene hans som bor i en liten by i England.
08:45 Andys ville eventyr
Britisk serie. Bli med Andy og Kip når de drar på spennende reiser over hele jorden for å lete etter ville dyr.
09:00 Trenk og Tekla
Tysk animasjonsserie. Den fattige bondegutten Trenk drar ut i verden med drømmer om å bli en stor ridder. På sin vei møter han Thekla, og sammen lærer de det som skal til for å bli gode riddere. Men ofte er det godt med litt ekstra hjelp.
09:30 MK-X (3)
Norsk dramaserie. Bakeriinspektøren er tilbake og prøver å sette Helene i mattetrøbbel mens hun hjelper onkel Jan i bakeriet. Kan MK-X hjelpe Helene denne gangen?
09:40 Barna i Myanmar (3)
Dansk dokumentarserie. Vi besøker barn i Myanmar som har en helt annen hverdag enn norske barn.
09:45 Tegneby
Norsk animasjonsserie laget av barnetegninger.
09:50 Georg Krymp
Kanadisk tegnefilm. Georg er ikke som andre gutter - han er bitte liten, men det hindrer ham ikke i å klare det aller meste.
10:15 Mini-kryp
Fransk animasjonsserie om insekters hverdag i storm og stille.
10:20 Øisteins blyant ABC
Norsk serie. F = Falk. Bli med Øistein og Dudle når de tegner og fargelegger en bokstav som forvandles til en morsom figur!
10:30 Timmy-tid
Britisk animasjonsserie om det lille lammet Timmy som går i barnehage.
10:40 Lodde og Linn
Britisk serie. Noen ganger kan nye ting virke skremmende. Heldigvis kan kosedyret Lodde hjelpe Linn å se at nye ting også kan være morsomt.
10:45 Lille Jack
Britisk serie. Reis til magiske land og møt rare skapninger sammen med søte og nysgjerrige Lille Jack.
11:00 Superstrekar
11:00 Bosse
Svensk tegnefilmserie. Bosse er en trivelig bjørn med stripet lue og rød overall. Han oppdagar alltid noe på veien som han må se nærmere på. Noen mener at Bosse er litt dum, mens andre synes at han er smart. Men er det noe Bosse kan, så er det å ha det moro.
11:05 Tilly og vennene
Irsk animasjonsserie. Bli med Tilly og vennene mens de drar på eventyr i en helt spesiell verden.
11:15 Den lille røde traktoren
Britisk animasjonsserie. Den lille røde traktoren er kanskje ikke så stor og moderne, men han er alltid til å stole på for gårdbruker Stein og alle vennene hans.
11:25 Frosken og venene
Amerikansk animasjonsserie. Frosken og vennene hans finner alltid på hyggelige ting sammen.
11:35 Professor Balthazar
Kroatisk animasjonsserie om verdens mest oppfinnsomme oppfinner, den snille og hjelpsomme professor Balthazar.
11:45 Lalla uten skall
Fransk animasjonsserie. Om Lalla og vennene hennes - og alt det morsomme de finner i naturen.
11:55 Kastanjeskogen
Fransk animasjonsserie. Kastanjeskogen er en trivelig plass å være. Det synes både musene, ekornene, harene, villsvinene, revene og bjørnene, men de er ikke alltid like gode venner.
12:10 Ronnys rullande sirkus
Britisk animasjonsserie. Syv år gamle Ronny har et helt sirkus han må styre. Det blir store utfordringer, men også mye show og moro!
12:20 Milly og Molly
Australsk animasjonsserie om eventyrene til bestevennene Milly og Molly.
12:35 Petter Kanin
Britisk animasjonsserie. Bli med snille og modige Petter Kanin med vennen Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.
12:45 Her er eg!
Serie med portrett av unge på Vestlandet.
12:50 Ville Vilde
Kanadisk animasjonsserie. Vilde bor sammen den tålmodige faren sin. De har ikke helt vanlige kjæledyr.
13:05 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
13:15 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
13:30 Supernytt
Nyheter for barn mellom åtte og tolv år.
13:40 Amigo Grande
Gameshow for hele familien. Tre generasjoner. To familier. Én Sydentur. En av deltagerne får en overraskende telefon når familiene fra Sotra og Bjugn møtes i kveld. Programleder: Stian Barsnes-Simonsen.
14:15 Hotell 13 (4)
Tysk dramaserie. Tom og Anna får sommerjobb på Hotell 13. Hotellet skjuler mystiske ting og både drama og forelskelse blir en del av hverdagen.
14:30 Den ultimate Spider-Man
Amerikansk animasjonsserie. Rhino. Spider-Man må stoppe Rhinos personlige hevn mot den som er nederst på skolekameratlista, Flash Thompson.
14:50 M.I. High (6)
Britisk dramaserie. De tre ungdomskoleelevene, Blane, Daisy og Rose, er hemmelige agenter. Deres leder er agent M.1.9, og han jobber forkledd som skolens vaktmester.
15:20 iCarly (3)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:45 iCarly (4)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
16:10 Galakseparken (4)
Belgisk sciencefictionserie. Selv om de klarte å bli kvitt insektene raskt, kommer det dessverre fortsatt inn kommentarer fra klagende gjester.
16:20 Galakseparken (5)
Belgisk sciencefictionserie. Etter det merkelige jordskjelvet, lider Steff plutselig av en uforklarlig hodepine. Skjelvet ser ut til å ha noe å gjøre med det, men gjengen vet ikke hva som foregår.
16:35 SuzAnn
Amerikansk animasjonsserie. Etter å ha fått problemer med SuzAnns suztabolisme som har fått ham til å bli enormt stor, utnytter alle skurkene i byen muligheten og gir dermed SuzAnn sitt livs treningsøkt.
16:45 Chumballene (12)
Fransk animasjonsserie. Følg den spennende historien om de tre vennene og en robot som kjemper for å redde jorda.
17:00 Mánáid-TV
Britisk-amerikansk animasjonsserie. Tolv år gamle Gumball tiltrekker seg uhell. Sammen med sin beste venn Darwin, hans tidligere gullfisk som fikk ben, ramler de bort i de merkeligste ting.
17:15 Roboten og eg
Fransk animasjonsserie. Ta del i en noe annerledes hverdag på robotskolen med elevene Eivind, Jostein, Maia og den lure roboten Chip...
17:30 Uki
Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.
17:35 Moro med Klaus
Tysk animasjonsserie. Isbjørnen Klaus og familien hans har flyttet fra Arktis til Bjørneby, og der er det litt annerledes enn de er vant til.
17:50 Sarah og Kvakk
Britisk animasjonsserie. Sju år gamle Sarah og andekompisen Kvakk utforskar verda omkring seg. Dei opplever spennande og fantastiske ting, og møter mange morosame figurar på sine eventyr.
18:00 Lilly i Paradisbukta
Irsk animasjonsserie. Bli med Lilly på eventyr i Paradisbukta.
18:05 Andys ville dinoeventyr
Britisk serie. Placerias og leire. Andy reiser 220 millioner år tilbake i tid til da Placerias levde. Hans oppdrag er å lage et placeriashode av leire og erstatte den som ble ødelagt på mus?et.
18:25 Professor Balthazar
Kroatisk animasjonsserie om verdens mest oppfinnsomme oppfinner, den snille og hjelpsomme professor Balthazar.
18:35 Sigve og Haifinn
Amerikansk animasjonsserie. Møt hyenen Sigve og haien Haifinn, som er forelsket i en liten havfrue.
18:45 Supernytt
Nyheter for barn mellom åtte og tolv år.
19:00 Barnas restaurant (1)
Norsk matprogram. Seks barn skal overta en flott restaurant og på egen hånd servere en tre-retters middag til 30 kresne gjester. Men først venter beintøff opplæring med en mesterkokk. Programleder:Asgeir Borgemoen.
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
torsdag
fredag
lørdag
søndag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)