Alt, ons 30. jul, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 07:30 Niklas' mat
Svensk matserie. Kokken Niklas Ekstedt frister med godbiter fra kjøkkenet.
08:00 Historiske hager (2)
Dansk serie. Mange herregårder gjemmer på vakre hager som ble anlagt dengang man hadde råd til å holde dem. Nå er flere av disse forsvunnet i ugresset, men ikke alle. Vi får presentert hagen på Løvenborg Gods ved Holbæk i Danmark.
08:30 Australias villmark (1)
(Mitt i naturen - Australien) Svensk naturserie. På Kangaroo Island tar Martin Emtenäs for seg den gruppen dyr som vi forbinder med Australia, pungdyrene. De føder unger som er blinde og bare et par centimeter store. Disse kravler selv til lomma på morens mage med de sterke armene sine. Der utvikler de seg, og etter noen måneder titter de ut.
09:00 De danske druer (3)
(De danske druer) Dansk dokumentarserie. Helge og Nikolaj drar til Dons, like utenfor Kolding. Her dyrkes det druer til musserende vin som i Frankrike kalles champagne. Mens Helge smaker på de boblende dråpene, går Nikolaj i gang med å steke skogssvin og epler.
09:30 Gintberg i utkanten (2)
Dansk underholdningsserie. Komikeren Jan Gintberg er på jakt etter humoristiske karaktertrekk i Distrikts-Danmark. Komikeren Jan Gintberg har nok en gang reist ut på jakt etter humoristiske karaktertrekk i utkants-Danmark. På Nord-Sjælland ligger Hundested. Her kaster han seg ut i kamp mot byens kvinnelige rugbyspillere, tar Danmarks minste ferge og får klappe en fisk. Han avslutter med et lokalt show proppet med selvironi og en forløsende latter.
10:00 Med hjartet på rette staden (22)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Emily Merryweather har nylig blitt enke for andre gang. Forrige gang giftet hun seg igjen etter bare tre måneder, og nå virker det som hun tar sikte på å bli fru Bernie Scripps. Peggy og Oscar Blaketon vedder på om hun vil lykkes, og det er et veddemål Peggy ikke har tenkt å tape. Medvirkende:William Simons, Peter Benson, Sophie Ward, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose.
10:45 Jessica Fletcher (5)
(Dear Deadly) Amerikansk krimserie. Jessica Fletcher har en egen evne til å løse gåter - både som krimforfatter og som etterforsker.
11:30 Tilbake til 80-tallet (10)
Norsk underholdningsserie. Vi skal reise tilbake til 80-tallet. Ved hjelp av NRKs rikholdige arkiv får vi et møte med hvert av årene i skulderputene, støttekonsertene og jappenes tiår, fra 1980 til 1989. I hvert program møter vi tre mennesker som på ulike måter satte sitt preg på nettopp dette året. «1989.» (1989.) I seriens siste program skal vi reise tilbake til 1989, hvor vi møter tre mennesker som på ulike måter satte sitt preg på nettopp dette året. Vi har invitert tidligere Moskva-korrespondent Marit Christensen, suksessforfatteren Herbjørg Wassmo og skuespiller Anna Bache-Wiig, som fikk sin debut i 1989 med fjernsynsserien «Borgen skole".
12:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
12:10 Bondi Beach (3)
(Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.
12:30 Slik går no dagan (1)
(Getting On) Britisk komiserie. Velkommen inn i hjertet, for ikke å snakke om hoftene og tarmene, i B4, en ikke helt glamorøs geriatrisk sykehusavdeling. Her møter Kim, Den og Pippa nok en vanlig arbeidsdag. Kim er akkurat kommet tilbake fra et kurs, og Pippas forsker videre på avføring. Medvirkende:Jo Brand, Joanna Scanlan, Vicki Pepperdine.
13:00 Danmarks flotteste hjem (1)
Dansk livsstilsserie. Hyggelige huler, arkitektoniske perler og fantasifulle boliger, - jakten på Danmarks flotteste hjem er igang, og hundrevis av familier er med i konkurransen om 100.000 kroner. En dommertrio starter i region Sjælland, nærmere bestemt til Sønderborg, Christiansfeld og Kolding.
13:30 Kommunepamper (3)
Svensk dokumentarserie. Hvem er egentlig menneskene som jobber i det offentlige systemet og påvirker livene til hver enkelt av oss? En varm og humoristisk skildring fra fire svenske kommuner. Sosialdemokratene med Miquel i spissen planlegger et kupp for å ta over styret i Kungälv.
14:30 Alt var bedre før (2)
Før var kroppen lettstelt ... For de fleste av oss er de fysiske utfordringene i hverdagen for små til at de holder kroppen vedlike. For noen tiår siden krevde det normale livet i Norge nok til at man holdt seg i god form. I dag må mange oppsøke treningssentre for å holde fysikken i orden. Var det ikke bedre før?
15:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
15:10 Derrick (9)
(Ein Tod auf dem Hinterhof) Tysk krimserie. Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og assistenten hans, Harry Klein, brukar kløkt og sunn fornuft til å løyse kompliserte mordgåter. Medvirkende:Horst Tappert, Fritz Wepper.
16:10 30 Rock (20)
(30 Rock) Amerikansk komiserie. (Queen of Jordan 2: The Mystery of the Phantom.) «Queen of Jordan» kommer tilbake til TGS i forbindelse med lanseringen av Angie Jordans nye kleskolleksjon, men kameraene fokuserer på Jack når nyheter om hans kone tvinger ham til å takle sine følelser for Diana. I mellomtiden havner Liz i en krangel med realityshowets yngste medlem.
16:30 Tilbake til 80-tallet (10)
Norsk underholdningsserie. Vi skal reise tilbake til 80-tallet. Ved hjelp av NRKs rikholdige arkiv får vi et møte med hvert av årene i skulderputene, støttekonsertene og jappenes tiår, fra 1980 til 1989. I hvert program møter vi tre mennesker som på ulike måter satte sitt preg på nettopp dette året. «1989.» (1989.) I seriens siste program skal vi reise tilbake til 1989, hvor vi møter tre mennesker som på ulike måter satte sitt preg på nettopp dette året. Vi har invitert tidligere Moskva-korrespondent Marit Christensen, suksessforfatteren Herbjørg Wassmo og skuespiller Anna Bache-Wiig, som fikk sin debut i 1989 med fjernsynsserien «Borgen skole".
17:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:10 Sommeråpent (16)
Underholdningsprogram. Sommeråpent ønsker publikum velkommen til taket på Den Norske Opera & Ballett i Oslo. Sommerkvelden skal nytes med aktuelle gjester og spennende artister. Sommeråpent-bilen med reporter Olav Viksmo Sletten er i Oppdal i Sør-Trøndelag. Programleder er Anne Rimmen.
17:55 [nyh]Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
18:00 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
18:05 Ingen kontroll på ungene (6)
Dansk dokumentarserie. Et ungt par som fikk to barn ganske tidlig i forholdet, har et hjem som er preget av krangling og konflikter. De oppsøker psykolog Ulla Dyrløv for å få hjelp.
18:45 [nyh]Distriktsnyheter
19:00 [nyh]Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:30 Husdrømmer (5)
Livsstilserie. Monika og Jörgen skal bygge et hus der miljøhensyn står høyt.
20:30 Glimt av Norge
Norsk dokumentar. «Komletorsdag.» På hele Vestlandet er torsdag den store komledagen. Eller ball-dagen, eller raspekake-dagen. Og framfor alt i Rogaland: Hver eneste torsdag spiser tusenvis av rogalendinger den tradisjonsrike retten til middag. Folk valfarter til spisestedene for å innta til dels enorme porsjoner. Retten blir servert på brune kafeer, gourmetrestauranter, ferjer og til og med på fylkets kinarestauranter.
20:45 Vikinglotto
20:55 [nyh]Distriktsnyheter
21:00 [nyh]Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.
21:30 Sommeråpent (17)
Underholdningsprogram. Sommeråpent ønsker publikum velkommen til taket på Den Norske Opera & Ballett i Oslo. Sommerkvelden skal nytes med aktuelle gjester og spennende artister. Sommeråpent-bilen med reporter Olav Viksmo Slettan er på Røros i Sør-Trøndelag. Programleder er Anne Rimmen.
22:15 Fader Brown (8)
(Father Brown) Britisk krimdramaserie. (The Prize of Colonel Gerard.) En krigsfange som satt fengslet i Nord-Korea, er kommet hjem. Onkelen hans er svært misfornøyd med at nevøen sympatiserer med nordkoreanerne. Plutselig blir onkelen myrdet, og en hel rekke personer kommer i politiets søkelys - mange av dem fra den samme familien. Medvirkende:Mark Williams, Sorcha Cusack, Nancy Carroll.
23:00 [nyh]Kveldsnytt
23:15 Ei verd av krydder (6)
(Spice Trip) Britisk dokumentarserie. Mens vi drysser litt kanel på eplekaken og på grøten, har familiene i Kerala kaneltre i hagen og bruker krydderet i fisk, frukt og karriretter. Kanel er også viktig i ayurvedisk medisin. Stevie og Emma finner fram til en mesterkokk som lager tradisjonsmat fra Sør-India. Han lager surra kyllling med kanel og sitron, rikotta, kanel-kake og en fristende fiskerett med karri.
00:00 The Newsroom (6)
(The Newsroom) Amerikansk dramaserie. (Bullies.) Will sover så dårlig at han oppsøker terapeuten sin som han ikke har sett på flere år. Sloan er vikar for Elliot og gjør et meget dristig intervju. Det går plutselig opp for Will at han ikke kan herse med intervjuobjektene etter eget forgodtbefinnende. Medvirkende:Jeff Daniels, Emily Mortimer, Sam Waterston.
00:55 Lillebror ser deg
Norsk dokumentar. Hva skjer når helt vanlige folk begynner å stille spørsmålstegn ved et prosjekt det offentlige har startet i deres nærmiljø? Er svarene de får, nødvendigvis sannheten? Dokumentarfilmskaper Anne Berit Vestby har fulgt flyttingen av nærmere en halv million kubikkmeter giftig slam fra Oslo Havn til et sted lenger ut i Oslofjorden.
01:55 Grønn glede (9)
Norsk hageprogram. 1814 var også året da Norge fikk en botanisk hage i Oslo. Grønn glede besøker jubilanten og får se både det typisk norske og det mer sjeldne.
02:25 Husdrømmer (5)
Livsstilserie. Monika og Jörgen skal bygge et hus der miljøhensyn står høyt.
Vis alt
TV 2 05:25 Alarm 112 - Luftambulansen (2)
(Alarm 112 - Lægehelikopteren) Dansk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til helsepersonell og livreddere i Danmark.
06:00 TV 2 Junior
Barne-TV.
06:01 Tom og Jerry
06:24 Mona vampyr
Kanadisk barneprogram.
06:48 Bananer i pyjamas
07:00 Thomas Toget og vennene hans
(Thomas the Tank Engine & Friends) Britisk animasjonsserie.
07:11 Byggmester Bob
Britisk tegnefilmserie for barn.
07:21 Arthur
07:46 Manon
07:53 Elias
Norsk tegnefilmserie.
08:03 LazyTown
(Latibær) Islandsk barneprogram.
08:29 Chima
08:52 Chaplin
09:00 [nyh]Nyhetsmorgen
Med vær, sport og økonomi.
09:45 [sport]Sportsnyhetene
10:00 Bonanza (9)
(Bonanza) Amerikansk westernserie.
11:00 Sommertid (27)
Norsk underholdningsprogram. Guri Solberg, Ida Fladen og Gunhild Dahlberg er klare med direktesendt sommerstemning fra Aker Brygge. Det blir live musikk, aktuelle gjester, underholdning og deilig sommermat hver ukedag gjennom hele sommeren.
12:00 En bit av Norge (7)
(En bit av Norge) Matprogram. Natur, kultur og mat forenes når matskribenten Andreas Viestad drar Norge rundt for å lage mat. Andreas Viestd drar til Hemsedal der han blant annet lager carpaccio av lammefilet, lammeburger med lokal ost og lammerull med urter.
12:30 Welcome to Sweden (3)
(Welcome to Sweden) Svensk komiserie. Amerikanske Bruce Evans sier opp jobben i New York for å flytte til Sverige med sin store kjærlighet, svenske Emma. Men det er ikke lett for Bruce å starte et nytt liv i et fremmed land, med store kulturforskjeller, en noe merkelig svigerfamilie og det store spørsmålet om kjærligheten deres vil overleve. Emma og Bruce flytter inn i leiligheten sin, og Bruce prøver å gjøre et godt inntrykk på naboene. Samtidig banker de svenske immigrasjonsmyndighetene på døren.
13:00 [sport]Norway Cup 2014
Programlederne Freddy dos Santos og Helene Husvik tar pulsen på Norway Cup, med intervjuer, høydepunkter og innslag fra livet på Ekebergsletta.
13:30 Sommer i Dyreparken (3)
Norsk underholdningsprogram. Programleder Gaute Grøtta Grav, Janne Formoe og tvillingene Marcus og Martinus har med seg kjente artister og aktuelle gjester til Kjuttaviga i Dyreparken. Sommerkosen fortsetter når Adelen, Terje Formoe, Didrik og Emil Solli-Tangen gjester «Sommer i Dyreparken". Adelen er aktuell som bare det med egen fotball-låt, men hun blir og utfordret av Janne til å rengjøre buret til en pytonslange. Didrik og Emil må bli med på rebus i Kardemommeby.
14:30 The Millers (3)
Amerikansk komiserie. Nyskilte Nathan og søsteren Debbie får sjokk når foreldrene deres går fra hverandre etter 43 år. Som om ikke det er nok, flytter mamma Carol inn hos Nathan, mens pappa Tom flytter inn hos Debbie. De to søsknene prøver så godt de kan å takle sine umulige foreldre. Debbie er lei av at faren er så glemsk, og klager om det til Nathan. Nathan kjøper en smarttelefon med automatiske påminnelser til faren, og er sikker på at problemet nå er løst.
15:00 Last Man Standing (3)
(Last Man Standing) Amerikansk komiserie. Mike Baxter er sjefen for en butikk som selger fritidsutstyr i Denver, Colorado. Mike befinner seg i en verden dominert av kvinner, hovedsakelig hans egen kone og tre døtre.
15:30 Naboer (6672)
(Neighbours) Australsk dramaserie. Vi følger dagliglivet til familiene i gaten Ramsay Street i den australske byen Erinsborough.
16:00 Home and Away (5919)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.
16:30 Home and Away (5920)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.
17:00 En moderne familie (3)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. «Earthquake.» Et jordskjelv rammer byen, og skaper ulike forviklinger for våre venner i «En moderne familie". Medvirkende:Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet.
17:30 På hjul med Dag Otto (3)
Norsk underholdningsprogram. Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård har reist gjennom åtte land på sykkel. Her har de møtt norske kjendiser og kjente syklister, og blitt kjent med sykkelkulturen i landet de besøker. Dag Otto deler av sine basiskunnskaper om sykkel i hvert program. Kristian og Dag Otto har tatt turen til vakre Toscana sammen med Odd-Bjørn Hjelmeset og Ove Aunli. Og skal de se ut som italienske toppsyklister, trenger de en skikkelig make over.
18:30 [nyh]Nyhetene
18:45 [nyh]Været
18:50 [sport]Sportsnyhetene
19:00 Holms (9)
(Holms) Norsk komiserie. Dr. Holm og hans familie opplever livet på ulikt vis. Det oppstår det mange morsomme og noen kinkige situasjoner av. «Orden i sakene.» Jørgen og Eva er lei av å ha Philip og Sarah boende. De har nærmest overtatt styringen. Nå er det nok. Medvirkende:Anne Marie Ottersen, Lasse Lindtner, Karen Louise Grindvold, Wenche Kvamme.
19:30 [sport]Norway Cup 2014
Programlederne Freddy dos Santos og Helene Husvik tar pulsen på Norway Cup, med intervjuer, høydepunkter og innslag fra livet på Ekebergsletta.
20:00 Sommertid (28)
Norsk underholdningsprogram. Guri Solberg, Ida Fladen og Gunhild Dahlberg er klare med direktesendt sommerstemning fra Aker Brygge. Det blir live musikk, aktuelle gjester, underholdning og deilig sommermat hver ukedag gjennom hele sommeren.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:20 [nyh]Været
21:25 [sport]Sportsnyhetene
21:40 På hjul med Dag Otto (7)
(På hjul med Dag Otto) Norsk underholdning. Det er tre år siden sist de var på tur. Nå er Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård klar for en ny sesong av «På hjul med Dag Otto". De har vært i åtte land og hatt med seg spennende gjester på turene. Dag Otto og Kristian er i LA. Her oppsøker Kristian sportspsykolog, de sykler de med selveste Patrick Dempsey ("McDreamy") og prøver ut konkurranseinnstinktet med gjestene Espen Bredesen og Oddvar Brå.
22:40 Fotballeventyret Carew
Norsk dokumentar. Dette er historien om gutten fra Lørenskog som ble en av Europas beste spisser. John Carew har hatt en spektakulær karriere preget av store forventninger, enorme prestasjoner og hyppige klubbskifter. I denne dokumentaren møter vi trenere og spillere som har vært tett på Carew, og vi blir med til Villa Park når han får sin hyllest av fansen som elsket ham høyest.
23:40 Under The Dome (3)
(Under The Dome) Amerikansk dramaserie. En mystisk og ugjennomtrengelig barriere omringer småbyen Chester's Mill, og stenger innbyggerne inne fra omverdenen. Etter hvert som panikken brer seg, bestemmer en liten gruppe mennesker seg for å opprettholde ro og orden i byen. Samtidig prøver de å avdekke sannheten om barrieren og hvordan de skal klare å rømme. Barbie risikerer livet sitt for å hjelpe Rebecca med å redde byens matlager. Hun oppdager nemlig at avlingene er infisert med sommerfuglegg.
00:35 Hawaii Five-O (15)
(Hawaii Five-O) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne all kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Fortiden innhenter Danno. En korrupt politimann fra Dannos fortid kommer til øya for å hevne seg på ham. Grunnen er at han mener Danno ødela livet hans. Mannen er ikke bare ute etter Danno, men også familien hans. Steve McGarrett og Five-0-teamet må finne en måte å hjelpe Danno på.
01:30 Criminal Minds (4)
(Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste kriminelle før de slår til igjen, har FBIs spesialteam lært seg å tenke som dem. «Compromising Positions.» I løpet av en uke blir to ektepar funnet drept og ille tilrett i Ohio. FBI-teamet til Hotch må finne drapsmannen.
02:25 Numbers (18)
(Numbers) Amerikansk krimserie. Spesialagent Don Eppes rekrutterer broren sin til FBI i håp om at han kan løse kriminalsaker fra et annet perspektiv. Broren Charlie er nemlig et matematisk geni, som ved hjelp av formler og algoritmer løser krimgåter. En kollega av Charlie blir arrestert mistenkt for å ha forbindelse med en terroristgruppe.
03:20 Arrow (11)
(Arrow) Amerikansk dramaserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin. Diggles tidligere overordnede er den neste på Roberts liste, og Oliver bestemmer seg for å gripe inn. Samtidig noterer Thea seg når Moira og Malcolm er sammen, mens Tommy og Laurel spiser middag med Tommys far. Medvirkende:Katie Cassidy, Stephen Amell, Colin Donnell.
04:05 Teen Wolf (7)
(Teen Wolf) Amerikansk spenningsserie. Scott McCall er en helt gjennomsnittlig tenåring. Men han har en hemmelighet: Han er varulv. Jackson rømmer fra fangetransporten, og hans far sørger for at Scott og Stiles ikke får komme i nærheten av ham. Scotts mor gjennomsøker rommet hans, finner ut at han har sex med Allison, og varsler Allisons mor. Medvirkende:Tyler Posey, Crystal Reed, Dylan O'Brien.
Vis alt
TV3 05:10 Go On (21)
(Go On) Amerikansk komiserie. Ryan King er en sportsprogramleder som nylig har blitt enkemann og håper å kunne finne tilbake til et normalt liv. Den motvillige Ryan er plutselig medlem i en terapigruppe som jobber for «livsforandring» og møter en rekke merkelige mennesker som har ulike erfaring med det å miste noen. Ryan forandrer perspektivet sitt fra innsiden av en K-BAL maskotdrakt. Jentene drar på Laurens utdrikningslag der Ryan hjelper henne med å ta noen tøffe avgjørelser. Medvirkende:Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman.
05:59 No program
(END)
06:00 Dr. Phil (2007)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dr. Phil legger harde fakta på bordet, foretar dyptgående analyser og er handlingsorientert. Resultatet er et program som balanserer underholdning og opplysning. I 2007 ble Dr. Martin MacNeill dømt for mordet på sin kone, Michele. Nå møter Dr Phil hans elskerinne, Gypsy Willis.
07:00 TV-shop
08:00 Alle elsker Raymond (142)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Ray Barone er en suksessfull sportsskribent bosatt på Long Island med sin vakre kone Debra og deres tre barn. Rays foreldre Frank og Marie, som bor rett over gaten, praktiserer «Su casa es mi casa". Debra stiller til valg i skolestyret, men taper. Hun blir rimelig forbannet da det viser seg at selv Ray stemte mot henne. Medvirkende:Madylin Sweeten.
08:30 The Ellen DeGeneres Show (31)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Ellen ønsker Viola Davis, Nicole «Snooki» Polizzi og Jennifer «JWoww» Farley velkommen i dagens episode.
09:20 Dr. Phil (2008)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dr. Phil legger harde fakta på bordet, foretar dyptgående analyser og er handlingsorientert. Resultatet er et program som balanserer underholdning og opplysning. Ty forteller at kona, Nicole, ikke har snakket med sin mor Katherine på mer enn syv år. Katherine har beskyldt datteren for flere seriøse lovbrudd, blant annet mord og politisk korrupsjon.
10:10 Hele Sverige baker (7)
(Hela Sverige bakar) Svensk underholdningsserie. Tolv deltakere konkurrerer om å bli Sveriges beste amatørbaker. Under tidspress må deltakerne prøve å imponere dommerne, Johan Sorberg og Birgitta Rasmussen, ved å bake seg gjennom velkjente klassikere og nye, spennende oppskrifter. Både utseende, smak og konsistens er avgjørende og hver uke må den som presenterer det minst vellykkede bakverket reise hjem. Programleder er Tilde de Paula. Den første utfordringen for de gjenværende bakerne er å lage en dessertpai med sommerinspirert fyll. Birgitta står for oppskriften i den tekniske utfordringen.
11:05 Top Model USA (14)
(America's Next Top Model) Amerikansk realityserie. Sesong 20 av den legendariske serien med Tyra Banks i spissen er tilbake, med nye premier og en helt ny vri! For første gang består de håpefulle kandidatene nemlig av både kvinner og menn! En treningskonkurranse bringer frem den konkurranselystne siden hos gutta. Senere må modellene posere mens de henger opp-ned med flaggermus, og en av modellene sliter med å få et bra bilde.
12:00 The Ellen DeGeneres Show (32)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Ellen ønsker Ethan Hawke velkommen. I tillegg står Lady Antebellum på scenen for å framføre sin nye sang, «Compass".
13:00 Ekstreme samlere (13)
(Hoarders) Amerikansk realityserie. I denne serien møter vi en rekke tvangssamlere som ikke klarer å takle situasjonen på egen hånd. Med hjelp fra en psykolog, en organiseringsekspert og et rengjøringsteam får de vite hva som skal til for å holde samlemanien i sjakk. Vi gir hver familie en ny start, og så møter vi dem igjen noen uker senere for å se om de har fulgt rådene. Bonnies hus er så skittent at hun selv nesten døde av et virus hun fikk fra å bo der. Doktoren hennes rådet henne til å holde seg borte fra huset sitt fram til det ble vasket.
14:00 Hell's Kitchen USA (15)
(Hell's Kitchen USA) Amerikansk realityserie. Den rappkjeftede stjernekokken Gordon Ramsay er igjen på jakt etter et nytt, amerikansk kokketalent. Ramsay kaster seg over oppgaven med liv og sjel, men kan deltagerne leve opp til Ramsays høye standard? Den heldige vinneren får sjansen til å drive sin egen restaurant. Gordon vurderer deltakernes signaturretter, og vinneren blir belønnet med immunitet. Kokkene må senere prøve å imponere Maria Menounos og Jeremy Sisto.
15:00 How I Met Your Mother (19)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Gjengen finner ut at Barney og Quinn har planer om å flytte sammen og prøver derfor å ødelegge forholdet deres. I mellomtiden havner Robin og Ted i en heftig diskusjon om hvem som har mest rett til å leie ut leiligheten hennes. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
15:30 How I Met Your Mother (20)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted, Marshall og Barney ser den originale Star Wars-triologien og begynner å tenke over hvordan deres liv kommer til å se ut om tre år. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
16:00 Kongen av Queens (129)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug kunngjør sin kjærlighet til Carrie en kveld de er ute og spiser middag på en romantisk restaurant. Etterpå bestemmer de seg for å fornye ekteskapsløftet, men å planlegge et bryllup har aldri vært en enkel affære. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
16:30 Bones (16)
(Bones) Amerikansk krimserie. En snøstorm fører til strømbrudd under en viktig mordetterforskning, og enheten må tilpasse seg det nye lavteknologiske miljøet sitt for å hindre en mulig biologisk katastrofe.
17:30 NCIS (13)
(Navy NCIS) Amerikansk dramaserie. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen «JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. En løytnant blir funnet drept i en bygning som er i ferd med å settes opp, og NCIS må finne drapsmannen. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.
18:30 Hele Sverige baker (8)
(Hela Sverige bakar) Svensk underholdningsserie. Tolv deltakere konkurrerer om å bli Sveriges beste amatørbaker. Under tidspress må deltakerne prøve å imponere dommerne, Johan Sorberg og Birgitta Rasmussen, ved å bake seg gjennom velkjente klassikere og nye, spennende oppskrifter. Både utseende, smak og konsistens er avgjørende og hver uke må den som presenterer det minst vellykkede bakverket reise hjem. Programleder er Tilde de Paula. I den første utfordringen har deltakerne 90 minutter på seg til å lage en dessert lover åpen ild. Senere skal de lage en sjokoladefondant som ikke må bli for stekt i midten.
19:30 Top Model USA (15)
(America's Next Top Model) Amerikansk realityserie. Sesong 20 av den legendariske serien med Tyra Banks i spissen er tilbake, med nye premier og en helt ny vri! For første gang består de håpefulle kandidatene nemlig av både kvinner og menn! Med finalen svært nær kommer de tidligere deltagerne tilbake for a assistere de tre gjenværende modellene. En finalist blir opprørt når gruppen ikke er støttende overfor henne. Under en fotoshoot for Guess toppes spenningen når alle modellene får krass kritikk. De utstemte modellene overraskes av en tvist og får konkurrere om en pengepremie.
20:30 Luksusfellen (2)
(Luksusfellen) Norsk livsstilsprogram. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Hallgeir Kvadsheim, Jonas Bakkevig, Silje Sandmæl, Christian Vennerød, Cecilie Lynum og Magne Gundersen hjelper folk med skakkkjørt økonomi på rett kjøl. Lena (28) er alenemor, men har festet og shoppet i stedet for å betale ned på lån og husleie. Hun skylder 1,6 millioner kroner, og bilen har allerede gått på tvangssalg. Borettslaget har fått nok, og nå er leiligheten i ferd med å gå samme vei. Jonas og Magne må lære henne å prioritere pengene riktig, dersom hun skal kunne redde leiligheten.
21:30 The Mentalist (20)
(The Mentalist) Amerikansk krimdramaserie. Patrick Jane har en imponerende merittliste og har løst flere vanskelige saker ved hjelp av sin utrolige observasjonsevne. Innad i CBI er han kjent for sin totale mangel på respekt for overordnede og for å tidligere ha påstått å ha paranormale evner. CBI-enheten, som ledes av Teresa Lisbon, synes alle at han er en uforutsigbar rebell, men de beundre sjarmen hans og evnen han har til å løse vanskelige saker. Janes frihet står på spill når en jury skal avgjøre om han skal stilles for retten for drapet på Red John. Lisbon forsøker å finne ut hvordan Jane føler om at hun skal flytte fra Austin med Pike. Cho og Abbot følger en ny ledetråd om en menneskesmuglingsring de nettopp har oppdaget. Medvirkende:Simon Baker, Tim Kang, Amanda Righetti, Owain Yeoman.
22:30 Crisis (8)
(Crisis) Amerikansk actionserie. Secret Service-agenten Marcus Finley befinner seg på sin første dag på jobb midt i en international krise. I sin jagt etter sannheten må han overskride både moralske og lovmessige grenser, idet han navigerer i en verden av makt og korrupsjon på høyeste nivå. Dunn må gå til ekstreme lengder for å beskytte Meg. Samtidig stiller Gibson et krav som kan føre til løslatelse av noen av elevene. Medvirkende:Stevie Lynn Jones, Adam Scott Miller, Gillian Anderson, Dermot Mulroney, Lance Gross, Rachael Taylor.
23:30 How I Met Your Mother (19)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Gjengen finner ut at Barney og Quinn har planer om å flytte sammen og prøver derfor å ødelegge forholdet deres. I mellomtiden havner Robin og Ted i en heftig diskusjon om hvem som har mest rett til å leie ut leiligheten hennes. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
23:55 How I Met Your Mother (20)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted, Marshall og Barney ser den originale Star Wars-triologien og begynner å tenke over hvordan deres liv kommer til å se ut om tre år. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
00:25 Kongen av Queens (129)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug kunngjør sin kjærlighet til Carrie en kveld de er ute og spiser middag på en romantisk restaurant. Etterpå bestemmer de seg for å fornye ekteskapsløftet, men å planlegge et bryllup har aldri vært en enkel affære. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
00:55 NCIS (13)
(Navy NCIS) Amerikansk dramaserie. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen «JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. En løytnant blir funnet drept i en bygning som er i ferd med å settes opp, og NCIS må finne drapsmannen. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.
01:50 Bones (16)
(Bones) Amerikansk krimserie. En snøstorm fører til strømbrudd under en viktig mordetterforskning, og enheten må tilpasse seg det nye lavteknologiske miljøet sitt for å hindre en mulig biologisk katastrofe.
02:50 Crisis (8)
(Crisis) Amerikansk actionserie. Secret Service-agenten Marcus Finley befinner seg på sin første dag på jobb midt i en international krise. I sin jagt etter sannheten må han overskride både moralske og lovmessige grenser, idet han navigerer i en verden av makt og korrupsjon på høyeste nivå. Dunn må gå til ekstreme lengder for å beskytte Meg. Samtidig stiller Gibson et krav som kan føre til løslatelse av noen av elevene. Medvirkende:Stevie Lynn Jones, Adam Scott Miller, Gillian Anderson, Dermot Mulroney, Lance Gross, Rachael Taylor.
03:40 Redningskvinner (5)
(Redningskvinder) Dansk dokumentarserie. Vi møter Danmarks tøffeste kvinner, leger, redningsarbeidere, leger og sykepleiere, som ofrer alt for å redde andre. De har tøffe, krevende jobber i frontlinjen av barske miljø. De er vant til å måtte ta skjebnesvangre beslutninger og har actionfylte hvedager. Paramedisiner Sussi har blitt kalt ut til et sommerhusområde der en gjerningsmann har brutt seg inn i et hus og skutt et vennepar. Mannen er trolig død, mens kvinnen har søkt tilflukt hos nabokvinnen.
Vis alt
TVNorge 05:15 Shit My Dad Says (9)
(Shit My Dad Says) Amerikansk komiserie. 72 år gamle Ed hater å gå rundt grøten og er ikke redd for å uttrykke sin spontane og ofte politisk ukorrekte mening til alle som befinner seg i nærheten. Bonnie og Vince gjør et risikabelt karieretrekk etter å ha vært på et motivasjonsseminar holdt av Charlotte Ann Robinson. Ed konfronterer den attraktive livscoachen med deres totalt forskjellige meninger og finner ut at hjertet hans får en «jump-start» motivasjonsmessig.
05:40 America's Funniest Home Videos (34)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
06:00 The Looney Tunes Show (17)
(The Looney Tunes Show) Amerikansk animasjonsserie. Snurre Sprett, hans mer eller mindre permanente romkamerat Daffy Duck og alle de andre Looney Tunes-figurene havner alltid i komiske hverdagssituasjoner. Sammen med de velkjente kortfilmene til Bippe Stankelbein og Per Ulv holder de latteren i gang med sine animerte spillopper.
06:20 Batman the Brave and the Bold (20)
(Batman the Brave and the Bold) Amerikansk eventyrserie. Det blir action og eventyr fra start til slutt når Batman slår seg sammen med andre superhelter som Blue Beetle, Green Arrow og Aquaman for å bekjempe kriminalitet.
06:45 America's Funniest Home Videos (40)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
07:10 Camping på Öland (5)
(Böda Camping, år 2) Svensk dokumentarserie. For enkelte er det viktig med materielle goder, også på camping. Det er ikke bare campingvognen eller teltet som er viktig. Bilen, grillen, teltmodellen og blomsterkrukkene må også være riktig type. Vi tar en titt på hvordan camperne egentlig bor og hva de ikke kunne klart seg uten.
07:55 Happy Endings (13)
(Happy Endings, år 2) Amerikansk komiserie. Penny har en ny kjæreste som hun ønsker å dumpe, Dave på sin side er redd for at hans kjæreste har tenkt å dumpe ham. Alex er på festjakt, og tannlegetimen til Jane går fryktelig galt.
08:20 Cougar Town (6)
(Cougar Town, år 2) Amerikansk komiserie. Faren til Jules kommer på besøk til en spesiell Halloween-fest. Jules er bestemt på å gjenoppta kontakten med faren og siden Halloween er hans favoritthelligdag, gir Jules etter og kler seg ut. Det viser seg også at Greyson kommer godt overens med Jules sin far. Bobby vil bli Stans formynder igjen, i tilfelle noe skjer med Ellie og Andy. Vil Laurie klare å vise Travis hvor moro Halloween er? Medvirkende:Courteney Cox, Christa Miller, Busy Phillips, Dan Byrd, Brian Van Holt.
08:45 Den syvende himmel (18)
(7th Heaven, år 5) Amerikansk dramaserie. Vi følger livene til de syv medlemmene i prestefamilien Camden. Serien dreier rundt både viktige og trivielle samfunnstemaer, så vel som de utfordringene en storfamilie på syv står overfor.
09:30 Real Housewives of New Jersey (20)
(Real Housewives of New Jersey) Amerikansk realityserie. Husmødrene gjenforenes til en prat om dramatikken, konfliktene og de gode stundene gjennom sesongen.
10:20 Millionær søker kjæreste (13)
(Millionaire Matchmaker, år 4) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.
11:15 Millionær søker kjæreste (14)
(Millionaire Matchmaker, år 4) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.
12:10 The Big Bang Theory (5)
(The Big Bang Theory, år 5) Amerikansk komiserie. Sheldon og Leonard blir invitert til en innflyttingsfest hos Wil Wheaton, mens Howard får en fantastisk mulighet. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco.
12:40 The Big Bang Theory (6)
(The Big Bang Theory, år 5) Amerikansk komiserie. Sheldon er på utkikk etter litt moderlig kjærlighet, men må konkurrere mot gjengen for oppmerksomheten fra moren. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco.
13:05 Happy Endings (14)
(Happy Endings, år 2) Amerikansk komiserie. Hele gjengen, med unntak av Dave, elsker Grant og Max begynner å lure på om han er god nok til å date den «perfekte» fyren. Samtidig vil Dave bevise at han er mye kulere enn Max’ nye kjæreste.
13:30 Melissa & Joey (16)
(Melissa & Joey) Amerikansk komiserie. Mel Burke er lokalpolitiker i Toledo i Ohio. I tillegg er hun nødt til å ta seg av sin niese og nevø. Medvirkende:Joseph Lawrence, Melissa Joan Hart, Taylor Spreitler, Nick Robinson.
13:55 Den syvende himmel (19)
(7th Heaven, år 5) Amerikansk dramaserie. Vi følger livene til de syv medlemmene i prestefamilien Camden. Serien dreier rundt både viktige og trivielle samfunnstemaer, så vel som de utfordringene en storfamilie på syv står overfor.
14:55 Camping på Öland (6)
(Böda Camping, år 2) Svensk dokumentarserie. Når 7000 mennesker bor så tett som på en campingplass, er det nødvendig med en del regler for at alle skal trives, men ikke alle er like nøye på å følge reglementet. En av reglene er at det skal være stille klokka elleve, men klarer MC-gjengen det? På stranden gjelder andre regler, er det for eksempel OK å sole seg toppløs? Gunilla og familien har med seg tolv høylytte hunder - er det greit?
15:50 Cougar Town (7)
(Cougar Town, år 2) Amerikansk komiserie. I denne episoden feirer Jules sin bursdag nummer 42 og det betyr bare en ting: gavekonkurranse! Hvert år holder Jules en konkurranse om hvem som kan gi henne den beste gaven, og Ellie vinner alltid. I år har Laurie bestemt seg for å vinne for å trosse Ellie, og får hjelp av Grayson. Vil hun klare å ta tittelen fra Ellie? I mellomtiden foreslår Andy at Jules skal feire bursdagen sin med en dansekveld. Medvirkende:Courteney Cox, Christa Miller, Busy Phillips, Dan Byrd, Brian Van Holt.
16:20 Friends (12)
(Friends) Amerikansk komiserie. Ross får muligheten til å holde et viktig kurs, men oppdager snart at det ligger på den andre siden av byen og at han ikke rekker fram i tide. Joey tar med Rachel på en liksom-date for å muntre henne opp siden hun ikke kan ha et vanlig forhold på grunn av graviditeten. Medvirkende:Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer.
16:45 Friends (13)
(Friends) Amerikansk komiserie. Ross og Rachel diskuterer mulige navn til babyen og krangler om de vil finne ut om det er gutt eller jente. Joey prøver å ha en seriøs samtale om «reglene» med Chandler og Monica, noe som får dem til å tro at han ønsker å gjøre det samme som dem - med Phoebe. Medvirkende:Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer.
17:15 Two and a Half Men (12)
(Two and a Half Men, år 2) Amerikansk komiserie. Alan blir sjalu da en tidligere klassekamerat, som nå er en vakker kvinne, er mer interessert i å date Charlie.
17:40 Two and a Half Men (13)
(Two and a Half Men, år 2) Amerikansk komiserie. Alan tilbyr Judith å bo hos Charlie etter et jordskjelv, men blir sjalu da hun drar på date.
18:10 The Big Bang Theory (7)
(The Big Bang Theory, år 5) Amerikansk komiserie. En søt tegneserietegner setter Leonards forhold til Priya på prøve. Sheldon prøver å skremme gutta på Halloween. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco.
18:35 The Big Bang Theory (8)
(The Big Bang Theory, år 5) Amerikansk komiserie. Sheldon er sitt ansvar bevisst og trøster Amy da Penny og Bernadette utelukker henne fra å være med på bryllupsforberedelsene. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco.
19:00 Hvem kan slå Aamodt og Kjus? (3)
(Hvem kan slå Aamodt og Kjus?) Norsk underholdningsprogram. I kveld er det svømmeprofilene Sara Nordenstam og Ingvild Snildal som skal forsøke å slå Aamodt og Kjus. Åpningsøvelsen foregår stort sett i bassenget og bør kunne gi jentene en fordel, men samarbeidsevne og koordinasjon trengs også når en stålkule skal trilles gjennom en 3x3 meter labyrint - og hvem er egentlig flinkest til å kjøre enorme dumpere?
20:30 Sinnasnekker'n (2)
(Sinnasnekker'n) Underholdningsserie. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. Laila og Ingolf bor på Rakkestad med tre barn. Fire av familiemedlemmene deler soverom. For to år siden kjøpte de en bolig og lagde et tilbygg, men nå har arbeidet stått stille i lang tid. Materialene utenfor huset har ligget fastfrosset under presenning i hele vinter, og forholdet mellom Laila og Ingolf er dårlig. Kan Sinnasnekker’n hjelpe familien ut av krisa?
21:30 Major Crimes (6)
(Major Crimes) Amerikansk krimserie. Påtalemyndigheter og politi i LA samarbeider for å løse kriminalsaker. En ung rømling blir drept, og Major Crimes-teamet innleder en vanskelig etterforskning for å finne gjerningsmannen og avdekke offerets identitet. Raydor strekker ut hånden til ektemannen for å diskutere et forslag som omhandler Rusty.
22:25 Costa del Kongsvik (5)
(Costa del Kongsvik) Norsk komiserie. Lene Kongsvik Johansen tar med seg sitt karaktergalleri til Gran Canaria og charterhotellet Costa del Kongsvik. Ulrika tar med seg en busslast gjester på utflukt. Rose sår tanker i hodet på venninnene om at ektemennene deres er utro. Livsgledekurset som Wenche deltar på har dramadag. Birgitte og Torvald har invitert Torvalds kvinnelige sjef med ut på middag. Medvirkende:Lene Kongsvik Johansen.
22:55 Thomas Giertsen: Helt perfekt (3)
(Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. Ine gleder seg til venninnen Kristin og mannen kommer på overnattingsbesøk. Simon er filmregissør, og Ine aner en gyllen mulighet til å fremme karrieren sin. Så får Thomas vite noe om Kristin som han gjerne skulle vært uvitende om. Jon har ekteskapsproblemer, men prøver så godt han kan å fikse situasjonen.
23:25 Castle (6)
(Castle) Amerikansk krimserie. Castle og Beckett etterforsker drapet på en ung kvinne som blir funnet i en bisarr positur. Når teamet finner en samling av merkelige symboler i leiligheten hennes, og hovedmistenkte viser seg å være en mystisk munk, blir Castle overbevist om at de har snublet over en konspirasjon som har store likheter med «Da Vinci-koden».
00:20 CSI (22)
(CSI, år 9) Amerikansk spenningsserie. En rekke merkelige dødsfall gir Langston og etterforskerne hans i C.S.I. en utfordring av de sjeldne. Langston frykter at de står overfor en offentlig helsekrise som kan få fatale følger.
01:15 Special Victims Unit (2)
(Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. Når liket til en kvinne blir funnet gjemt i en koffert, mistenker etterforskerne Stabler og Benson at morderen kan være en hallik.
02:10 CSI: Miami (6)
(CSI: Miami, år 2) Amerikansk krimserie. Horatio og hans etterforskere løser nye kriminalsaker. CSI-teamet hjelper til i redingsarbeidet etter at orkanen Anthony har herjet langs Miami og etterlatt seg tre døde. Ved nærmere øyesyn oppdager Horatio at det ikke er naturkreftene som står bak alle dødsfallene, og jakten på en morder begynner...
03:00 48 timer (4)
(48 Hours Mystery) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.
03:45 Boston Public (41)
(Boston Public, år 1 og 2) Amerikansk dramaserie. På Boston Public møter vi lærere og elever ved Winslow High, en middels stor videregående skole utenfor Boston. Her kjemper lærerne en daglig kamp mot manglende respekt, mobbing og illsinte foreldre.
Vis alt
NRK 2 10:00 Sommeråpent (16)
Underholdningsprogram. Sommeråpent ønsker publikum velkommen til taket på Den Norske Opera & Ballett i Oslo. Sommerkvelden skal nytes med aktuelle gjester og spennende artister. Sommeråpent-bilen med reporter Olav Viksmo Sletten er i Oppdal i Sør-Trøndelag. Programleder er Anne Rimmen.
10:45 To grådige italienere (2)
(Two Greedy Italians) Britisk matserie. Vennene og sjefskokkene Antonio Carluccio og Gennaro Contaldoer har reist tilbake til Italia for å se hva som har forandret seg på de 40 årene de har bodd i England. Er matkulturen i gamlelandet den samme? Fattigmannskost står på menyen når mesterkokkene Antonio Carluccio og Gennaro Contaldo spiser seg rundt i regionen Campania. De ser på hvordan fattigdom og knapphet på råvarer ligger til grunn for det som i dag er Italias mest populære kjøkken. Gjett om det smaker!
11:45 Fra Sverige til himmelen (5)
(Från Sverige til himlen) Svensk livssynsserie. Mullika Bäckström fra Thailand bor i Dalarne, men har funnet sitt andre hjem i et thaibuddhistisk tempel i skogen utenfor Borlänge. Programleder Anna Lindman Barsk får være med på et buddhistisk retreat blant munker som lever der i sølibat og forsøker å spre den buddhistiske læren.
12:15 Det hendte her (2)
(Det hände här) Svensk serie. Alle små steder har en ukjent fortid som kan få enhver til å måpe. I Boxholm finner de tre historikerne en ukjent Robin Hood, nazigeneralen Rommels gamle våpen og en spøkelseshistorie.
13:15 [film]Sommerlunsj i Roma
(Pranzo di Ferragosto) Italiensk drama fra 2008. Middelaldrende Gianni bor sammen med sin 90 år gamle mor. De har stor gjeld, og hans eneste trøst er å besøke den lokale baren. Men når nøden er størst, kommer husverten med et forslag. Medvirkende:Gianni Di Gregorio, Valeria De Franciscis, Maria Cali. Regi:Gianni Di Gregorio.
14:30 Hvem tror du at du er? (5)
(Who Do You Think You Are?) Amerikansk dokumentarserie. Den amerikanske fotballhelten Jerome Bettis vet en del om farsslekten. Morssiden vet han lite om. Bettis er sterkt opptatt av rettferdighet og finner ut at han har det til felles med sine avdøde slektninger.
15:10 To grådige italienere (3)
(Two Greedy Italians) Britisk matserie. Vennene og sjefskokkene Antonio Carluccio og Gennaro Contaldoer har reist tilbake til Italia for å se hva som har forandret seg på de 40 årene de har bodd i England. Er matkulturen i gamlelandet den samme? (Regional Pride.) Er det fremdeles sånn at alle synes maten i deres eget distrikt er best? Antonio drar til hjembyen Borgo Franco hvor han mesker seg med trøfler, ost og vilt fra Piemonte nordvest i landet.
16:10 Med hjartet på rette staden (22)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Emily Merryweather har nylig blitt enke for andre gang. Forrige gang giftet hun seg igjen etter bare tre måneder, og nå virker det som hun tar sikte på å bli fru Bernie Scripps. Peggy og Oscar Blaketon vedder på om hun vil lykkes, og det er et veddemål Peggy ikke har tenkt å tape. Medvirkende:William Simons, Peter Benson, Sophie Ward, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose.
17:00 Derrick (10)
(Der Schrei) Tysk krimserie. Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og assistenten hans, Harry Klein, brukar kløkt og sunn fornuft til å løyse kompliserte mordgåter. Medvirkende:Horst Tappert, Fritz Wepper.
18:00 [nyh]Dagsnytt atten
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 Antikkduellen (23)
Dansk serie. Danske antikvitetshandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. Denne uken konkurrerer Niels Jørgen Andreasen fra Aarhus mot Rikke Fog Sørensen i Næstved.
19:30 Romerrikets vekst og fall (5)
Britisk dokudrama. I en serie på seks episoder skal vi oppleve Romerrikets skjebnesvangre historie. Gjennom spektakulære rekonstruksjoner og moderne animasjoner blir historiene levendegjort - seks historier fulle av grådighet, maktbegjær, blodige ambisjoner og moralsk forfall. I år 312 e.Kr. var Romerriket i krise. Det mektige imperiet var delt mellom fire herskere, som alle kjempet innbyrdes. Redningen ble keiser Konstantin den store, som samlet riket ved hjelp av militær makt og en ny religion - kristendommen.
20:20 Andri reiser vestover (5)
Islandsk dokumentarserie. Hva gjør islendingene som emigrerte til Nord-Amerika?
21:00 Kaos på kjøkkenet (5)
(Whites) Britisk komiserie. Bak den idylliske fasaden til et lite hotell finnes det et kjøkken der stemningen er særs høy og kaotisk. Men kjøkkensjefen Roland White tar det helt med ro, som den late mannen han er. Vennen og soussjefen Bib holder oversikten over grytene og den udugelige assistenten sin. Bib må lage en stor buffet, helt alene. Roland har tatt med seg Skoose for å delta i eit matprogram på TV. Medvirkende:Katherine Parkinson, Alan Davies, Darren Boyd.
21:30 Den sanne historien (5)
(True Stories) Britisk dokumentarserie. Hva er sant i berømte filmer? Serien skiller fakta fra fiksjon i noen av verdens mest kjente filmer for deretter å røpe hvem de virkelige heltene og skurkene var. «Titanic.» (Titanic.) Regissør James Cameron var svært nøye med detaljene til storfilmen om det synkende skipet, Titanic. Selv om kjærlighetshistorien har fått stor plass i filmen, er det mange detaljer som stemmer med den virkelige hendelsen i 1912.
22:15 Pygmeanes ukjende liv
(Inkulal) Svensk dokumentar. Yaka/Mbendjele-stammen lever i den tropiske regnskogen i Kongo. Etter å ha hatt minimal kontakt med vestlige folk i flere hundre år, er omstendighetene i ferd med å endre seg. Det største skogselskapet i landet barberer skogen, og de to gruppene kommer til å møtes.
23:55 [film]Nordwand
(Nordwand) Tysk drama fra 2008. Eiger, et av de farligste fjellene i Alpene, var målet for to lag med klatrere som kjempet om å komme først til toppen. Filmen er basert på en sann historie fra 1936 der tyske Toni Kurz og Andi Hinterstoisser lurte seg ut av militærtjenesten for å konkurrere med et østerriksk lag. I nazitiden var det ikke til å unngå at det gikk politikk i bragdene. Medvirkende:Benno Fürmann, Johanna Wokalek, Florian Lukas. Regi:Philipp Stölzl.
Vis alt
NRK 3 19:30 Bondi Beach (2)
(Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.
19:55 Top Gear (1)
Britisk bilserie. De kjente programlederne drar til Italia for å gå på motorshow. Der konsenterer de seg om en Lamborghini Aventador, en McLaren MP4-12C og en Noble M600. Showet er kjempedigert! Og det går fort unna. Programleder:Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May.
20:45 House (10)
(House) Amerikansk dramaserie. En ung soldat kommer til klinikken med merkelige symptomer. Han har trent hardt, og sersjanten på treningskurset kommer til klinikken litt senere med de samme symptomene. Masters og House oppdager en spesiell forbindelse mellom dem.
21:25 Karl Johan (3)
Talkshow. «Karl Johan» er et humortalkshow ledet nesten direkte fra Karl Johans gate av Erik Solbakken og Hasse Hope. Alt - eller i hvert fall noe - kan skje i dette nesten planlagte programmet, hvor mannen i gata blir til mannen på tv.
21:55 Pinlige sykdommer - rett hjem (6)
Britisk livsstilsserie. Pasientene sitter hjemme foran et web-kamera og får råd fra legene som befinner seg i et stort tv-studio i Birmingham. Kommer Suzanne til å få høre stemmen til barna sine for første gang ved å få et 'sneglehus'- implantat? To studenter er med på et hodeluseksperiment, og en spesialist gir råd om vekt og livsstil.
22:35 Bates Motel (7)
(Presumed Innocent) Amerikansk dramaserie. (Presumed Innocent.) Mens sheriffen henter inn nye bevis, begynner Norma å miste tilliten til sønnen sin. Zane er lysten på hevn, og Codys vennskap med Norman blir satt på prøve. Medvirkende:Max Thieriot, Freddie Highmore, Vera Fara.
23:20 Top Gear (1)
Britisk bilserie. De kjente programlederne drar til Italia for å gå på motorshow. Der konsenterer de seg om en Lamborghini Aventador, en McLaren MP4-12C og en Noble M600. Showet er kjempedigert! Og det går fort unna. Programleder:Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May.
00:10 House (10)
(House) Amerikansk dramaserie. En ung soldat kommer til klinikken med merkelige symptomer. Han har trent hardt, og sersjanten på treningskurset kommer til klinikken litt senere med de samme symptomene. Masters og House oppdager en spesiell forbindelse mellom dem.
00:50 30 Rock (8)
(30 Rock) Amerikansk komiserie. «My Whole Life Is Thunder.» (My Whole Life Is Thunder.) Jack utarbeider en plan som skal forhindre at den besøkende moren hans blir skuffet. Jennas bryllupssjalusi går Liz på nervene og Tracy prøver å oppmuntre Kenneth. (11. år)
01:10 30 Rock (9)
(30 Rock) Amerikansk komiserie. «Game Over.» (Game Over.) I syvende sesong er Liz klar for å oppfylle drømmen om lykke, graviditet og suksess. Liz besøker legen for å få hjelp til å bli gravid. Tilbake på kontoret meddeler Tracy at han er opptatt med den nye Harriet Tubman-filmen sin og kommer ikke til å være tilgjengelig for TGS denne uken. Det blir imidlertid alt annet en uproblematisk under filmingen, og Tracy får hendene fulle. (11. år)
01:35 Pinlige sykdommer - rett hjem (5)
Britisk livsstilsserie. Pasientene sitter hjemme foran et web-kamera og får råd fra legene som befinner seg i et stort tv-studio i Birmingham. En ung mann har tidligere fått hjelp med en skade på penis. Hvordan går det nå? Dr. Dawn deltar i et eksperiment for å finne ut om rosenkål i store mengder inneholder stoffer som kan bremse kreftceller.
02:15 [film]Son of Rambow
(Son of Rambow) Fransk-britisk-tysk familiekomedie fra 2007. Will er en stille gutt som er strengt oppdradd, mens Lee er ei urokråke som gjør akkurat det han vil. Tilfeldigvis blir de venner, og sammen bestemmer de seg for å lage en film inspirert av rambohistorien «First Blood". Medvirkende:Neil Dudgeon, Bill Milner, Will Poulter, Tallulah Evans, Anna Wing. Regi:Garth Jennings.
03:45 Bates Motel (7)
(Presumed Innocent) Amerikansk dramaserie. (Presumed Innocent.) Mens sheriffen henter inn nye bevis, begynner Norma å miste tilliten til sønnen sin. Zane er lysten på hevn, og Codys vennskap med Norman blir satt på prøve. Medvirkende:Max Thieriot, Freddie Highmore, Vera Fara.
04:30 Bondi Beach (2)
(Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.
Vis alt
FEM 06:30 Søstre (44)
(Sisters) Amerikansk dramaserie. De fire søstrene Alex, Georgie, Teddy og Frankie deler fortid og fremtid med familietradisjoner, rivalisering og dype, mørke hemmeligheter. Medvirkende:Swoosie Kurtz, Julianne Phillips, Sela Ward.
07:20 Mitt hemmelige tenåringsliv (5)
(The Secret Life of the American Teenager, år 6) Amerikansk dramaserie. Dylan og vennene hennes overrasker Ben på skolen, mens Grace ikke ønsker at Jacob skal gå på skolen med henne. Kathleen forsøker å forstå hemmelighetene etter sin døde mann, og en utslitt Amy er grinete hjemme med Ricky.
08:10 Hundehviskeren (22)
(Dog Whisperer, år 5) Amerikansk dokumentarserie. John og Maria Hiney dro til en vel ansett oppdretter når de plukket ut sine nyeste hunder, to grand danoiser med lang stamtavle. I ettertid innser de at de overså et dårlig tegn hos valpene.
09:05 Salong Makeover (8)
(Tabatha's Salon Takeover, år 1) Amerikansk realityserie. Den karismatiske og munnrappe frisørmesteren Tabatha Coffey tar saksen i egen hånd når hun legger ut på redningsaksjon i Los Angeles og New York City. I områdene ligger en rekke frisørsalonger på randen av kollaps, der både eiere og frisører har et tvingende behov for hennes kløktige forretningstalent. Hun har én uke til rådighet. Evner hun å få salongene på rett kjøl... eller er det på tide å stenge for godt?
09:55 Fødeavdelingen (8)
(One Born Every Minute UK) Britisk dokumentarserie. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden.
10:50 Judge Judy (204)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie. Dommer Judith Sheindlin bringer ulike saker for retten.
11:15 One Tree Hill (18)
(One Tree Hill, år 1) Amerikansk dramaserie. Tenåringene Lucas og Nathan liker ikke hverandre. De konkurrerer om kjærligheten til samme jente. Den ene har vokst opp i luksus, den andre i fattigdom. Det Lucas og Nathan ikke vet, er at de faktisk er brødre.
12:05 Switched at Birth (13)
(Switched at Birth) Amerikansk dramaserie. Bay og Emmett jobber sammen for å bekjempe Matthews utpressings-trussel, og gjør en uventet oppdagelse. Daphne får en stor mulighet på klinikken men engster seg over hvordan det vil påvirke kjæresten Campbell. Samtidig nyter Kathryn fordelene av å være forfatteren bak en etterlengtet bok, inntil en fra hennes fortid truer publiseringen av den.
13:00 Gossip Girl (1)
(Gossip Girl, år 3) Amerikansk komiserie. Våre venner fra Upper East Side i ferd med å bli voksne. De er ferdige med videregående, men du kan være helt sikker på at en fremtid fylt av kjærlighet, skandaler og hemmeligheter venter. «Reversals of Fortune.» Blair og Chuck er stormende forelsket og må tilpasse seg sin nye status. Serena kommer hjem fra sitt europeiske eventyr med mange hemmeligheter på lur, og Nate kommer hjem med en mystisk brunette på slep. Rufus, Dan og Jenny har tilbrakt sommeren i The Hamptons og har tilpasset seg den glamorøse livsstilen mye raskere enn noen av dem hadde forventet.
13:50 Gilmore Girls (11)
(Gilmore Girls, år 2) Amerikansk dramaserie. Den viljesterke alenemoren Lorelai og hennes like bestemte tenåringsdatter Rory bor i småbyen Stars Hallow i Connecticut. Med kun 16 års aldersforskjell har mor og datter et spesielt og nært forhold; de er som bestevenninner som forteller hverandre alt.
14:45 One Tree Hill (19)
(One Tree Hill, år 1) Amerikansk dramaserie. Tenåringene Lucas og Nathan liker ikke hverandre. De konkurrerer om kjærligheten til samme jente. Den ene har vokst opp i luksus, den andre i fattigdom. Det Lucas og Nathan ikke vet, er at de faktisk er brødre.
15:40 Det lille paret (8)
(The Little Couple) Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. Jen og Bill reiser hjem etter å ha vært i Boston. Jen blir i byen for å få medisinsk trening, mens Bill drar til Albany for å besøke et av firmaets call-sentere.
16:15 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (6)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og nå er de tilbake i Norge. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. På byggeplassen er hun en av gutta, og det er overskudd av menn også på hjemmebane. Selv den mest jentete av jenter kan komme på stilmessig villspor i et slikt terreng, og Hege trenger en overhaling. Sangglade Heidi har endt opp med et forvrengt bilde av seg selv etter å ha tatt av over 45 kilo, mens den vordende bruden Sunniva er så misfornøyd med kroppen at hun aller helst gifter seg i flagrende gevanter. I Halden kommer damene i stilguruene Trinny og Susannahs søkelys, og snart kan Hege, Heidi og Sunniva møte sine nye jeg på catwalk-en.
17:15 Unge mødre (6)
(Unge mødre, år 7) Norsk dokumentarserie. Renate kommer ett skritt nærmere drømmen om å bli glamourmodell på sexy fotoshoot. Rykter har gått om at Vanessa (20) lurte seg til å bli gravid, og Malin blir «Viggo Venneløs» når alle de andre koser seg med karuseller på Tusenfryd.
17:45 Unge mødre (7)
(Unge mødre, år 7) Norsk dokumentarserie. Hestejenta Stine (19) drømmer om å komme tilbake på landslaget etter at hun fødte tvillinger for noen måneder siden. Vanessa tar den etterlengtede turen til Lørenskog, og Malin og Niclas får se gutten sin for første gang - inni mammas mage.
18:15 Fødeavdelingen (9)
(One Born Every Minute UK) Britisk dokumentarserie. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden.
19:25 Friends (10)
(Friends) Amerikansk komiserie. Chandler blir irritert når Monica kjøper et par dyre og smertefulle støvletter. Phoebe prøver desperat å få tak i konsertbilletter til Sting. Medvirkende:Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer.
19:55 Friends (11)
(Friends) Amerikansk komiserie. Ross får panikk og syns forholdet går litt for raskt når Mona ønsker å sende ut et felles julekort. Chandlers nyskilte sjef prøver å invitere Chandler og Monica på middag, men Monica kan ikke fordra ham. Rachels graviditetshormoner får henne til å legge an på nesten alle hun møter. Medvirkende:Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer.
20:30 Kakekrigen (15)
(Kakekrigen) Norsk underholdningsserie. Det skal bakes kaker med grønnsaker i dagens utgave av Kakekrigen. De fire gjenværende konkurrentene velger seg blant annet rødbeter, fennikel og squash når de tar fatt på dagens bakeutfordring. Den som gjør det dårligst i dagens konkurranse, må reise hjem, mens de gjenværende tre møtes til ukesfinale i morgen. Programleder:Fridtjof Nilsen.
21:30 So You Think You Can Dance (7)
(So You Think You Can Dance) Amerikansk realityserie. Sesongens 20 finalister viser hva de er gode for før de får vite hvilke to dansere som må reise hjem.
23:25 Special Victims Unit (1)
(Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. Betjent Nate Kendall blir tilkalt for å hjelpe etterforskerne Olivia Benson og Elliot Stabler med å løse en rekke voldtektssaker. De er nære på å kunne profilere en serieforbryter, men stemningen blir dårlig da etterforskerne mener Kendall ikke er rett mann for saken fordi han er kjent for å ha en ustabil personlighet.
00:25 Body of Proof (6)
(Body of Proof) Amerikansk dramaserie. Kate involverer seg med en mann hun traff på et politisk møte. Når en ung russisk kvinne blir funnet drept, mistenker hun ham for å ha noe med drapet å gjøre og oppsøker Megans hjelp.
01:25 Ghost Whisperer (11)
(Ghost Whisperer) Amerikansk dramaserie. Når Delias nyeste salgsobjekt viser seg å være hjemsøkt av en 14 år gammel gutt, må Melinda komme til bunns i en familiær løgn før enda en tragedie inntreffer. Samtidig begynner Sam å få glimt av hukommelsen tilbake. Minnene er i stor grad i overensstemmelse med Jims, men er det nok til å holde forbindelsen med Melinda ved like?
02:25 The Closer (1)
(The Closer, år 7) Amerikansk krimserie. Brenda og teamet etterforsker eieren av et hip-hop-plateselskap når en av rapartistene hans og seks uskyldige personer blir skutt. Samtidig forbereder sjefen seg på å kunngjøre avdelingens nye organisasjonskart akkurat i det Brenda blir saksøkt i et sivilt søksmål mot politiavdelingen. Medvirkende:Kyra Sedgwick, J.K. Simmons, Jon Tenney, Corey Reynolds.
03:15 Cold Case (10)
(Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. Den fire år gamle drapssaken på en ung, ambisiøs statsadvokat blir gjenopptatt når hans kone står fram med nye opplysninger. Det viser seg at den unge advokaten holdt på med en meget interessant sak da han ble tatt av dage...
04:00 Pretty Little Liars (10)
(Pretty Little Liars) Amerikansk dramaserie. Den perfekte, lille byen Rosewood bærer så visst sin byrde av hemmeligheter, og for fire tidligere bestevenninner, Aria, Spencer, Hanna og Emily, er de aller mørkeste i ferd med å komme til overflaten. Mrs. DiLaurentis tilbyr å la Emily flytte inn i Alis gamle rom. I et forsøk på å bli mer involvert i Jakes interesser, benytter Aria muligheten til å følge et spor. Medvirkende:Ashley Benson, Troian Bellisario, Lucy Hale, Shay Mitchell.
Vis alt
Viasat 4 05:15 Cops (15)
(Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
05:59 No program
(END)
06:00 Ax Men (7)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. Fjellet er ute etter hevn og værforholdene fører til at R&R's pilot blir sittende på bakken. Trærne gjør motstand mot Phils arbeidsmenn, og elven truer med å dele Jimmy Smiths lekter i to. Og Rygaard må gjøre alt omvendt når de flytter til et nytt område med nedoverbakke.
07:00 Bundy (240)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Både Al og hans arbeidskamerat Griff forventer lønnsforhøyelse, men sjefen annonserer at den eneste som får mer penger, er den som vinner en salgskonkurranse. Når Griff leder, forsøker Al å overtale ham til at de skal dele pengene uansett hvem som vinner. Men når de oppdager «snusk» i sjefens forretninger er veien til utpressing kort. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison.
07:30 TV-shop
08:30 Ax Men (8)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. Det er de mindre selskapenes sjanse i dagens episode. Jimmy Smith finner vanntømmerets hellige gral da han prøver å dra en flytebrygge opp av vannet. Mennene i Pihl Logging kjemper mot de største trærne de noensinne har sett. Rygaard får problemer på grunn av en grønnskolling, og helikopterne sliter med en ny pilot.
09:30 The Fresh Prince of Bel Air (55)
(The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanten og onkelen sin i Bel Air når han havner i problemer hjemme. Phillip prøver å bli kvitt den ineffektive dommer Robertson, og Will blir kjærlighetsslaven til en veldig generøs student.
10:00 Anger Management (5)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Charlie sjekker opp e i jente når han besøker fengselet, men noen uker senere for han vite at hennes bror er en seriemorder. Lacey holder et privat strippeshow for Nolan. Medvirkende:Charlie Sheen.
10:30 Seinfeld (69)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry og Elaine blir bedt om å være gudfar og gudmor for barnet til et vennepar. George saksøker sykehuset etter at en pasient hopper ut for å begå selvmord og lander på bilen hans. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
11:00 Seinfeld (70)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry blir sjarmert av en linjedommer på tennisturneringen US Open, som viser seg å være døv. George vil gjerne låne henne til å lese på sin kjærestes lepper og finne ut hva hun sier om ham. Hun stiller opp, med Kramer som oversetter. Det skaper selvfølgelig problemer for George. Elaine får på sin side problemer med en limousinsjåfør. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
11:30 Family Guy (19)
(Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Stewie gjør alt får å få tilbake teddybjørnen Rupert. Peter blir syk og kan derfor ikke fullføre bowlingturneringen så Lois tar hans plass. Men Lois kommer litt for godt overens med lagkameratene så Peter blir sjalu.
12:00 Simpsons (1)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Dette er den tradisjonelle Halloween-episoden, som er delt i tre mindre historier. I «House of Whacks» er Pierce Brosnan stemmen til en datamaskin som blir forelsket i Marge. Homer inkarneres som Døden i «Curse of the Dummy". Den siste historien er inspirert av «Harry Potter» og handler om hvordan barna på Springfield Elementary School for Wizards lærer å forvandle frosker til prinser.
12:30 Simpsons (2)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Bart blir tiltalt for råkjøring med politisjefens bil. Han får en streng straff: å passe på Homer døgnet rundt.
13:00 Kongen av Queens (80)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie blir invitert med til feriehuset firmaet hennes disponerer, og er overlykkelig. Doug på sin side er ikke begeistret over å måtte tilbringe hele helgen uten TV. Mens Carrie er sosial og snakker med advokatene og partnerne, blir Doug stående i skyggen. Dermed ender han opp med en løgn om å ha besteget Mount Everest. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
13:30 Kongen av Queens (81)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug kjøper et gresskarhode til Halloween, men så snart Arthur får se dette, knuser han det og forbyr all feiring. Frustrert tar Doug saken i egne hender og dekorerer huset med fatale konsekvenser. Deacon prøver å skaffe et superheltkostyme til sønnen, men er frustrert over mangelen på fargede superhelter. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
14:00 Two and a Half Men (18)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger - og sist, men ikke minst, kjærlighet. Alan og Walden har en krangel, og Alan flykter til Herb. Medvirkende:Ashton Kutcher, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell, Marin Hinkle. Regi:James Widdoes.
14:30 Family Guy (20)
(Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Eieren av The Clam blir drept, og baren stenger. Peter, Quagmire og Joe må derfor finne en måte å redde plassen på. Meg får jobb i et begravelsesbyrå.
15:00 Family Guy (21)
(Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Quahog blir mer og mer farlig, så Peter bestemmer seg for å kjøpe en gård for å unngå at farlige ting skjer med familien hans.
15:30 Simpsons (14)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Lisa synes den nye Malibu Stacy-dukken er kvinnediskriminerende. Hun finner den opprinnelige dukkemakeren, og de lager en dukke som gjenspeiler den moderne tid.
16:00 Simpsons (15)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. NASAs popularitet er dalende. For å skape blest om seg selv, bestemmer de seg for å sende en vanlig fyr til verdensrommet. Den heldige fyren er Homer Simpson.
16:30 Kongen av Queens (82)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Mens Arthur forbereder seg på hjerteoperasjonen oppdager Carrie noe han gjorde for flere år siden og som forandret livet hennes dramatisk. Samtidig kommer Doug i prat med rar fremmed på sykehuset, noe han snart angrer. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:00 Kongen av Queens (83)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Etter at Arthur har kommet hjem fra sykehuset ønsker Carrie at de skaffer seg en livsforsikring. Doug oppdager at Carrie har begynt å røyke igjen, noe som utvikler seg til flere konflikter mellom ekteparet. Deacon, Spence og Danny blir hektet på «sendingene» fra kameraet Doug og Carrie har installert for å overvåke Arthur. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:30 How I Met Your Mother (11)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted leier en limousin til nyttårsaften slik at han og vennene kan kjøre fra fest til fest for å finne den beste. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
18:00 How I Met Your Mother (12)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Robin takker ja til en bryllupsinvitasjon, men takket være Ted er det stor sjanse for at paret aldri når frem til alteret. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
18:30 Family Guy (22)
(Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Brian og Stewie drar til Vegas med en teleporteringsmaskin som kloner dem.
19:00 Simpsons (3)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Moe drar på kurs for å oppdatere seg på bartenderfaget. Homer tar over ansvaret i baren i mellomtiden. Når Moe kommer tilbake med planer om ominnredning, blir Homer sur og starter sitt eget utested i garasjen.
19:30 Simpsons (4)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Homer får ny jobb som forfatter av spådommer i kinesiske lykkekaker. Mr Burns leser en spådom som lover ham at et kjærlighetsforhold er under oppseiling. Julia Louis-Dreyfus (Elaine i «Seinfeld") er stemmen til Mr. Burns date.
20:00 How I Met Your Mother (13)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted treffer en ny dame i bryllupet. For at de skal huske kveldens magi, blir de blir enige om å ikke utveksle navn eller telefonnummer. Men Ted kan ikke dy seg og prøver å finne ut hva hun heter.
20:30 How I Met Your Mother (14)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Etter å ha bestemt seg for å ta ting langsomt og ikke ha sex på en måned blir Ted og Victoria raskt enige om at de har ventet lenge nok. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
21:00 Garasjen (8)
(Garasjen) Norsk bilserie. Bilentusiasten Asgeir Borgemoen reiser landet rundt for å besøke likesinnede med lidenskap for bil og bilsport. Ettersom Asgeir selv er en ivrig bilmann, deler han kunnskapen broderlig når han hjelper til med å ferdigstille biler for utstillinger og konkurranser. I kveld får Asgeir endelig en innføring i hvordan man sveiser. Jonas får kjøre med selveste Henning Solberg. Asgeir prøver trialbilen til Tommy, som kjører der ingen trodde det var mulig at en bil kan kjøre. Pål tester Formula Offroad-bilen sin i hagen hos Roar. Programleder:Asgeir Borgemoen.
22:00 [film]Istid 2
(Ice Age 2: The Meltdown) Amerikansk animasjonsfilm fra 2006. Da dalen de bor i trues av at isen smelter, råder Manny, Sid og Diego de andre dyrene til å finne ly et annet sted. Under flukten møter trioen Ellie, en hunnmammut som tror hun er en pungrotte. Regi:Carlos Saldanha. (7. år)
23:35 Cops (16)
(Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
00:10 Cops (17)
(Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
00:35 Seinfeld (69)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry og Elaine blir bedt om å være gudfar og gudmor for barnet til et vennepar. George saksøker sykehuset etter at en pasient hopper ut for å begå selvmord og lander på bilen hans. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
01:05 Seinfeld (70)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry blir sjarmert av en linjedommer på tennisturneringen US Open, som viser seg å være døv. George vil gjerne låne henne til å lese på sin kjærestes lepper og finne ut hva hun sier om ham. Hun stiller opp, med Kramer som oversetter. Det skaper selvfølgelig problemer for George. Elaine får på sin side problemer med en limousinsjåfør. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
01:35 Bundy (240)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Både Al og hans arbeidskamerat Griff forventer lønnsforhøyelse, men sjefen annonserer at den eneste som får mer penger, er den som vinner en salgskonkurranse. Når Griff leder, forsøker Al å overtale ham til at de skal dele pengene uansett hvem som vinner. Men når de oppdager «snusk» i sjefens forretninger er veien til utpressing kort. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison.
02:10 The Fresh Prince of Bel Air (55)
(The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanten og onkelen sin i Bel Air når han havner i problemer hjemme. Phillip prøver å bli kvitt den ineffektive dommer Robertson, og Will blir kjærlighetsslaven til en veldig generøs student.
02:40 Anger Management (5)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Charlie sjekker opp e i jente når han besøker fengselet, men noen uker senere for han vite at hennes bror er en seriemorder. Lacey holder et privat strippeshow for Nolan. Medvirkende:Charlie Sheen.
03:10 American Dad (123)
(American Dad!) Amerikansk animasjonsserie. Vi følger livet til Stan Smith, en noe overspent CIA-agent. Med Rogers hjelp prøver Steve å bevise for sin far at han er modig. Samtidig er Francine redd for at hun er gravid. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith. Regi:Chris Bennett, Tim Parsons.
03:40 Paradise Hotel (31)
(Paradise Hotel) Norsk realityserie. En gruppe unge jenter og gutter er sikret et hotellopphold i Mexico de sent vil glemme. Hotellet er nytt av året. Det er samme antall rom på dette hotellet, men det sjekker inn flere gjester enn vanlig. Oppgaven de får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Under frokosten får Charlotta beskjed om at hun skal på date med en av guttene, og på daten kommer det en tvist de slett ikke hadde forutsett. På Pandoras får deltakerne beskjed om å gjennomføre en barneregle som får et fatalt resultat for en av gjestene som må sjekke ut av hotellet umiddelbart. Erik vet ikke hvem han vil spille med og vingler frem og tilbake mellom ulike allianser. Programleder:Triana Iglesias.
Vis alt
NRK Super 06:31 Uki
Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.
06:35 Timmy-tid
Britisk animasjonsserie om det lille lammet Timmy som går i barnehage.
06:50 Sarah og Kvakk
Britisk animasjonsserie. Sju år gamle Sarah og andekompisen Kvakk utforskar verda omkring seg. Dei opplever spennande og fantastiske ting, og møter mange morosame figurar på sine eventyr.
07:00 Sommermorgen
I Sommermorgen får du se mange morsomme filmer og du får også være med Alma på gøyale uteaktiviteter i hele sommer!
07:00 Tikketitakk
Britisk animasjonsserie. Bli med Tommy og Tallulah og se hva som foregår inni klokka.
07:10 Peppa Gris
Britisk animasjonserie om Peppa gris og familien hennes.
07:15 Bien Maja
Tyske animasjonsserie. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.
07:30 Mikkel og Klara (7)
Norsk dramaserie. Mikkel og Klara er bestevenner. De er veldig glad i dyr og liker å titte på maur ute i skogen. De vil hjelpe de små dyra som ingen tenker på, derfor starter de en Vær-snill-mot-alle-dyra-klubb.
07:35 Tøfferud
Britisk animasjonsserie om lokomotivene Koko, Bruno og Wilson og deres eventyr i togbyen Tøfferud.
07:50 Georg Krymp
Kanadisk tegnefilm. Georg er ikke som andre gutter - han er bitte liten, men det hindrer ham ikke i å klare det aller meste.
08:15 Øisteins blyant
Norsk serie. Øistein er på reise og ser mange forskjellige dyr. Han tegner dem, og du kan lære hvordan.
08:20 Ville Vilde
Kanadisk animasjonsserie. Vilde bor sammen den tålmodige faren sin. De har ikke helt vanlige kjæledyr.
08:30 Dinosaurene kommer
Kanadisk serie. Ingen vet at Jens kan se dinosaurer, akkurat som storebroren Dan.
08:40 Sigve og Haifinn
Amerikansk animasjonsserie. Møt hyenen Sigve og haien Haifinn, som er forelsket i en liten havfrue.
08:50 Jungelboken
Tysk animasjonsserie. Den nysgjerrige menneskevalpen Mowgli har mye å lære av sine trofaste venner Bagheera og Baloo, når han skal utforske den store jungelen.
09:00 Gromf
Fransk animasjonsserie. Yetien Grompf lever med kameraten Arthur og hans familie, og mye rart og morsomt oppstår når en helt vanlig familie plutselig får en diger, hårete yeti med på laget.
09:15 Fanboy og Chum Chum
Amerikansk animasjonsserie. To fryktløse venner forvandler den vanlige verden rundt seg til et fantastisk sted der alt kan skje.
09:35 Stallen (20)
Fransk animasjonsserie. Ungdommene ved den lille stallen tilbringer dagene sammen med hverandre og hestene sine. De opplever spennende eventyr og forelskelser.
09:55 Jungelgjengen
Fransk animasjon. Skriket. Pingvinen Maurits tror han er en tiger som lever i jungelen. Sammen med de andre dyrene er de heltene som kommer til unsetning når noen er i fare.
10:10 Helt hekta
Kanadisk animasjonsserie. Sommervikarene på surfeparadishotellet er helt hekta på surfing, men hotelldrift viser seg også å være hardt arbeid.
10:30 SvampeBob
Amerikansk animasjonsserie. Nede på havets bunn finner du SvampeBob og vennene hans.
10:55 Tricky TV
Britisk serie. Stephen Mulhern viser noen av de kuleste magiske triksene, og han avslører hemmelighetene bak noen geniale triks som du kan gjøre hjemme.
11:15 Den ultimate Spider-Man
Amerikansk animasjonsserie. Howling Commandos. Spider-Man slår seg sammen med Howling Commandos for å stoppe Dracula.
11:40 Spionligaen
Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De skal slåss mot kriminalitet med helt spesielt utstyr.
12:00 Quantum Ray fra kosmos
Amerikansk animasjonsserie. Robbie finner en portal til den niende dimensjon. Han blir medlem av Kvanteteamet som passer på at lovene til universet blir fulgt.
12:30 Sommerstreker
12:30 Sauen Shaun
(Shaun the Sheep) Britisk animasjonsserie. Når bonden snur ryggen til sauen Shaun blir det kaos på gården.
12:35 Yakari
Fransk tegnefilmserie. Den lille indianergutten Yakari har en magisk evne til å forstå og snakke med alle dyr. Yakaris bestevenner er indianerjenta Regnbue og ponnien Lille Torden, og sammen hjelper de både mennesker og dyr.
12:50 Nysgjerrige Nils
Amerikansk tegnefilmserie. Nils er en nysgjerrig liten apekatt som finner på mye rart.
13:00 Charlie og Lola
Britisk tegnefilmserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.
13:10 Klart eg kan
Norsk serie. Vi møter barn som prøver å mestre ting og som tør å gjøre noe de aldri har gjort før.
13:20 Molly Monster
Tysk animasjonsserie. Lille Molly Monster er et fornøyd lite monster som bor i Monsterland sammen med foreldrene sine og bestevennen Edison.
13:25 Brannmann Sam
Britisk dukkefilmserie. Nå skal du få bli kjent med brannmann Sam og vennene hans som bor i en liten by i England.
13:35 Elleville Elfrid
Norsk animasjonsserie. Lille Elfrid er fem år og en gledesspreder. Når hun endelig får lov til å utforske verden på egenhånd blir vi med på en oppdagelsesferd som er både skummel og fantastisk.
13:45 Florries drager
Britisk animasjonsserie. Prinsesse Florrie bor i et magisk land med snille drager.
13:55 Barna fra Papua (3)
Dansk dokumentarserie om barn på Papua Ny-Guinea.
14:00 Dykk Olli, dykk
Amerikansk animasjonsserie. Den lille gule undervannsbåten Olli opplever mye spennende under vann sammen med dykker Dag og bestevennen Britt.
14:15 Roboten og eg
Fransk animasjonsserie. Ta del i en noe annerledes hverdag på robotskolen med elevene Eivind, Jostein, Maia og den lure roboten Chip...
14:30 Scouts Safari (3)
Amerikansk dramaserie. Etter at Jennifer «Scout» Lauers far får årskontrakt på en jobb, må Scout flytte til moren sin i Sør-Afrika. Ulikhetene mellom New York og hennes nye tilværelse på «The Edge Safari Lodge» som familien eier og driver, er stor.
14:50 Scouts Safari (4)
Amerikansk dramaserie. Etter at Jennifer «Scout» Lauers far får årskontrakt på en jobb, må Scout flytte til moren sin i Sør-Afrika. Ulikhetene mellom New York og hennes nye tilværelse på «The Edge Safari Lodge» som familien eier og driver, er stor.
15:20 Undrende Milly
Fransk animasjonsserie. Hvor kommer vi fra? Finnes romvesen? Hva vil det si å være normal? Slike ting grubler Milly på hver dag.
15:25 iCarly (19)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:50 iCarly (20)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
16:15 Big Time Rush
Amerikansk serie. Fire hockeygutter fra Minnesota får livet snudd opp ned da de blir valgt ut til å danne et boyband sammen og flytte til Hollywood. Men har de det som skal til for å lykkes i musikkbransjen?
16:35 Danseakademiet (2)
Australsk dramaserie. Tara og vennen går nå andre året på Danseakademiet. Forventningene til dem er høye og presset er stort. Det gjør det ikke lettere når man ikke alltid vet hvem man kan stole på.
17:00 Just Kidding - Bare tulla
Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.
17:15 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
17:30 Uki
Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.
17:35 Timmy-tid
Britisk animasjonsserie om det lille lammet Timmy som går i barnehage.
17:50 Sarah og Kvakk
Britisk animasjonsserie. Sju år gamle Sarah og andekompisen Kvakk utforskar verda omkring seg. Dei opplever spennande og fantastiske ting, og møter mange morosame figurar på sine eventyr.
18:00 Oi sann, Molly!
Novellefilm. Molly lager en bursdagsgave til bestefar, men så skjer det noe med den fine pakken. Norges bidrag i en nordisk utveksling av små novellefilmer for barn.
18:05 Tinga Tinga-fortellinger
Kenyansk animasjonsserie. Her får du spennende afrikanske eventyr om hvorfor de forskjellige dyrene ble som de ble.
18:15 Franklin og vennene
Kanadisk animasjonsserie.
18:30 Barna i Myanmar (12)
Dansk dokumentarserie. Vi besøker barn i Myanmar som har en helt annen hverdag enn norske barn.
18:35 Dragerytterne - Borkøys beskyttere
Amerikansk animasjonsserie. Appetitt for ødeleggelse. Vikingene på Borkøy har lært seg å trene drager, men de holder fortsatt på å venne seg til å bo sammen med dem!
19:00 Hotell 13 (85)
Tysk dramaserie. Tom og Anna får sommerjobb på Hotell 13. Hotellet skjuler mystiske ting og både drama og forelskelse blir en del av hverdagen.
19:10 Hotell 13 (86)
Tysk dramaserie. Tom og Anna får sommerjobb på Hotell 13. Hotellet skjuler mystiske ting og både drama og forelskelse blir en del av hverdagen.
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
onsdag
torsdag
fredag
lørdag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)