Alt, søn 27. jul, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 07:35 Danmarks beste kaker (11)
Dansk matserie. Konditor Mette Blomsterberg reiser rundt til byer og små steder i Danmark for å samle inn oppskrifter til de aller, aller lekreste kakene som finnes. Og så lager hun dem.
08:05 Det gode bondeliv (9)
(Bonderøven) Dansk livsstilsserie. På Kastaniegården bor Frank Erichsen sammen med sin kone og to barn. De ønsker å være selvforsynt og leve et enkelt liv nesten slik bønder gjorde i gamle dager. I Ebeltoft får Frank brygget ølet sitt av bygget han har dyrket. Først må det renses for rotspirer. På jordet står rugen høyt, og to nye griser er kommet til gården.
08:35 Norskekysten (9)
Norsk dokumentarserie. Vi følger Dag Lindebjerg på den 3500 km lange reisen fra den russiske grensen i Grense Jakobselv via 130 steder, til svenskegrensen i Kosterhavet. I dette programmet ligger kysten av Aust-Agder foran oss. Vi skal runde både Lista og Lindesnes, og seile innom flere av de kjente sørlandsperlene, på vår vei fra Rasvåg på Hidra til Kristiansand.
09:15 Fienden kommer (3)
Dansk dokumentarserie. Ved Danmarks grense mot syd ligger forsvarsverket Dannevirke som har hindret fri adgang til landet helt siden jernalderen. Men som militær forpost har den lange vollen ikke vært i bruk mange ganger. Symboleffekten har betydd mest.
09:45 Krøll på hjernen (8)
Dansk serie. Siste episode av serien tar for seg kroppsspråk og manipulasjon. Illusjonisten Jan Hellesøe viser oss hvordan han kan lure hjernen, og gir oss råd om hvordan vi kan bruke både hjernen og sansene på en skarpere måte.
10:15 Price og Blomsterberg (4)
Dansk matserie. Den profesjonelle konditoren, Mette Blomsterberg, og James Price som er en selvlært og lekende kokk, møtes på historiske Kronborg slott for å kokkelere sammen.
10:45 Riksforsamlinga (4)
Norsk underholdningsserie. Dagens tema er folkestyre. Are prøver å samle folkelig støtte for den nye grunnloven, blant annet med folketog og sjarm. Og så prøver han å få Karen-Marie Ellefsen og Erik Thorstvedt til å kle seg nakne i en kjendisaksjon for den nye loven.
11:15 Husdrømmer (4)
Livsstilserie. En familie med fire gutter skal bygge enda et nytt hus. Forrige gang var det mye som gikk galt.
12:15 Edinburgh militær tattoo 2013
Britisk produksjon. «Edinburgh militær tattoo 2013.» (Edinburgh militær tattoo 2013.) Den storslåtte militærparaden i 2013 feiret Skottlands vakre natur. Med Edinburghs slott som bakteppe kunne publikum nyte musikk og fargerike oppvisninger fra mange av verdens land.
13:30 Miss Marple (1)
(Agatha Christie's Miss Marple) Britisk krimfortelling. «Mysterium i Vestindia.» (A Caribbean Mystery.) Den vennlige eldre damen befinner seg på et overdådig luksushotell på den tropiske øya St. Honore. Stedet skulle by på en himmelsk hvile, men så dør en av gjestene like etter at han er ankommet. Miss Marple slår seg ikke til ro med meldingen om hjerteslag, og setter igang sin egen etterforskning. Medvirkende:Julia McKenzie.
15:00 Grønn glede (8)
Norsk hageprogram. Palmesus i Larvik! Thor Heyerdahls barndomshage trenger et strøk av Fatuhiva. Det finnes nemlig eksotiske planter som kan klare seg i Norge.
15:30 20 spørsmål (10)
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende er Cille Biermann, Rune Gokstad og Mari Maurstad. Programleder:Trond-Viggo Torgersen.
16:00 To grådige italienere (4)
(Two Greedy Italians) Britisk matserie. Vennene og sjefskokkene Antonio Carluccio og Gennaro Contaldoer har reist tilbake til Italia for å se hva som har forandret seg på de 40 årene de har bodd i England. Er matkulturen i gamlelandet den samme? Ikke like mange italienere går i kirken som før, men Antonio og Gennaro vil likevel vite hva som står på menyen på helligdagene. Selv lager de påskelam med erter, sursøt brødsalat og en spesiell ricottakake som fattigfolk spiste til jul.
17:00 Sommeråpent (15)
Underholdningsprogram. Sommeråpent ønsker publikum velkommen til taket på Den Norske Opera & Ballett i Oslo. Sommerkvelden skal nytes med aktuelle gjester og spennende artister. Vår reisende Sommeråpent-bil og reporter Nora Thorp Bjørnstad har i dag tatt turen til Gjendesheim i Oppland. Kveldens artist er Jørn Simen Øverli samt Sølvguttene.
18:00 Drømmen om landet (5)
Svensk dokumentarserie. Fire familier fra storbyen har flyttet ut for å begynne et nytt liv. Hvordan går det? Blir det så rolig og fredelig som de trodde, eller blir det kultursjokk og for mye å gjøre? På gården på Öland må Marcelo hjelpe bonden å flytte grisene som skal slaktes. Flere familier fra storbyen har flyttet til distriktet for å begynne et nytt liv. Blir det så rolig og fredelig som de trodde?
19:00 [nyh]Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:30 Med Attenborough til Galapagos (2)
(Galapagos) Britisk naturserie. Krypdyr som svømmer i havet, fugler som ikke kan fly og prestekrager så store som trær; dyre- og plantelivet på Galapagos vitner om hvor ekstreme livsvilkårene var da de første organismene erobret øyriket.
20:20 The Paradise (5)
(The Paradise) Britisk dramaserie. Historie om kjærlighet og ambisjoner, og det skjer i et av Storbritannias første varehus i viktoriatiden. Historien er basert på en roman av Emil Zola. Tom Weston og Morey kjemper om oppmerksomhet for sine avdelinger, og Denise blir dradd inn i konflikten. Medvirkende:Emun Elliott, Joanna Vanderham, Elaine Cassidy.
21:15 [film]Kompani Orheim
(Kompani Orheim) Norsk drama fra 2012. 1980-tallets Stavanger: Jarle Klepp går gjennom hverdagen med en alkoholisert far og en undertrykt mor. De vil begge sønnens beste, men klarer ikke alltid å vise det. I søken på en identitet skifter Jarle etternavn til Orheim og prøver å finne svar i musikk, politikk og jenter. Basert på Tore Renbergs roman. Medvirkende:Vebjørn Enger, Kristoffer Joner, Cecilie A. Mosli, Glenn André Viste Bøe, Rolf Kristian Larsen. Regi:Arild Andersen.
22:55 Billedbrev - VM i Brasil (2)
Norsk dokumentar i to deler. Fotballmesterskapet ble magisk for mange av innbyggerne i Brasil. 40 år gamle Maria Santos håper at landet også kan arrangere et fotball-VM for kvinner. Arnt Stefansen rapporterer.
23:05 [nyh]Kveldsnytt
23:25 Familiemiddag (4)
(Friday Night Dinner) Britisk komiserie. Hvordan skal mor få far til å kaste de gamle pappeskene med magasiner? Medvirkende:Tamsin Greig, Paul Ritter, Simon Bird, Tom Rosenthal.
23:50 Den mistenkte (4)
(Prime Suspect) Amerikansk krimserie. Etterforsker Jane Timoney må jobbe hardt for å bli akseptert i det mannsdominerte dapsavsnittet på politistasjonen i New York. Hun har talent for yrket sitt, men kommer det til å koste mer enn hun er villig til å ofre? En flott aksjemegler er drept på mystisk vis, og Jane mistenker kona hans for å stå bak. Medvirkende:Brian F. O'Byrne, Maria Bello, Kirk Acevedo.
00:30 Blodig urett (2)
(Injustice) Britisk krimserie i to deler. Forsvarsadvokat William Travers er i ferd med å komme til hektene etter en tøff periode i London. Han lar seg overtale til å forsvare en gammel venn som er tiltalt for mordet på sekretæren sin. Saken skal komme til å bli ytterst intrikat og setter William og familien hans på en hard prøve. Medvirkende:James Purefoy, Dervla Kirwan, Charlie Creed.
02:05 Med Attenborough til Galapagos (2)
(Galapagos) Britisk naturserie. Krypdyr som svømmer i havet, fugler som ikke kan fly og prestekrager så store som trær; dyre- og plantelivet på Galapagos vitner om hvor ekstreme livsvilkårene var da de første organismene erobret øyriket.
02:55 The Paradise (5)
(The Paradise) Britisk dramaserie. Historie om kjærlighet og ambisjoner, og det skjer i et av Storbritannias første varehus i viktoriatiden. Historien er basert på en roman av Emil Zola. Tom Weston og Morey kjemper om oppmerksomhet for sine avdelinger, og Denise blir dradd inn i konflikten. Medvirkende:Emun Elliott, Joanna Vanderham, Elaine Cassidy.
Vis alt
TV 2 05:25 Rules of Engagement (1)
(Rules of Engagement) Amerikansk komiserie. Vi følger vennskapet mellom et gift par, et nyforlovet par og en ganske så fornøyd ungkar.
06:00 TV 2 Junior
Barne-TV.
06:01 Tom og Jerry
06:24 Mona vampyr (2)
(Mona the Vampire) Kanadisk barneprogram.
06:48 Bananer i pyjamas
07:00 Thomas Toget og vennene hans (8)
(Thomas the Tank Engine & Friends) Britisk animasjonsserie.
07:11 Byggmester Bob (8)
Britisk tegnefilmserie for barn.
07:21 Arthur (58)
(Arthur) Barneprogram.
07:46 Manon (49)
07:53 Elias
Norsk tegnefilmserie.
08:03 LazyTown (30)
(Latibær) Islandsk barneprogram.
08:29 Chima (8)
(Chima)
08:52 Chaplin (47)
(Chaplin)
09:00 [nyh]Nyhetsmorgen
Med vær, sport og økonomi.
10:00 Bonanza (5)
(Bonanza) Amerikansk westernserie.
11:00 Bonanza (6)
(Bonanza) Amerikansk westernserie.
12:00 Norway Cup-konsert 2014
Underholdningsprogram. Ekebergsletta fylles til randen av ungdom fra hele verden den kommende uka i anledning Norway Cup. Det hele sparkes i gang med konserten med artister som Isac Elliot, Adelèn, Kaveh, Sandra Lyng Haugen, Katastrofe, Gabrielle og Robin & Bugge.
13:30 [sport]Tour de France: 21. etappe
évry - Paris (137,4 km). Siste etappe. Kommentator: Christian Paasche, Johan Kaggestad.
20:00 [sport]Tour de France: Høydepunkter
TV 2 Sporten gir deg alt om dagens etappe i Tour de France.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:20 [nyh]Været
21:25 [sport]Sportsnyhetene
21:35 [sport]Tour de France: I kveld
Jan Ove Kjøndal og resten av TV 2s Tour de France-team serverer deg nyheter og reportasjer fra verdens største sykkelritt.
21:50 Truls - oppdrag Hurtigruten (3)
(Truls - oppdrag Hurtigruten) Norsk underholdningsserie. Truls Svendsen er blitt 40 år og - ifølge kompisene - litt satt. Som en utfordring sender de ham avgårde med Hurtigruten og gir ham en rekke oppdrag langs ruta. De vil utfordre ham i ting han kanskje ikke er så flink til, men også gi ham fine opplevelser som de mener han fortjener. Målet er å utvide horisonten hans. Utenfor Trondheim ligger Lensvik kirke. Her vil de at Truls skal være prest under en gudstjeneste. Menighetspresten Lars Birger Aadland ønsker Truls velkommen og gir ham noen gode råd før menigheten inntar kirken. Men hva skal han snakke om? Og er det ikke vanlig å snakke ut fra egne erfaringer? Truls, som vanligvis ikke har noen problemer med å opptre foran folk, blir fryktelig nervøs nå som han ikke kan gjemme seg bak tullet. I tillegg tar Kurt Asle Arvesen Truls med på sykkeltur i Molde, før turen går til klippfiskhovedstaden Kristiansund. På Storsanden camping møter han menesket bak Trøndelags rareste latter, og på Lerkendal venter hovedtrener Per Joar Hansen og resten av Rosenborg på den nye mannen som kommer på prøvespill.
22:50 [sport]Fotballkveld
Vi gir deg alle målene fra dagens kamper i Tippeligaen. Reportasjer, analyser og kommentarer fra kampene.
23:50 Welcome to Sweden (8)
(Welcome to Sweden) Svensk komiserie. Amerikanske Bruce Evans sier opp jobben i New York for å flytte til Sverige med sin store kjærlighet, svenske Emma. Men det er ikke lett for Bruce å starte et nytt liv i et fremmed land, med store kulturforskjeller, en noe merkelig svigerfamilie og det store spørsmålet om kjærligheten deres vil overleve. Plutselige hendelser i familien gjør at Bruce og Emmas planer om å flytte tilbake til USA blir usikre. Bengt ber Bruce om hjelp til å treffe kvinner. Samtidig kommer Emmas eks-kjæreste til byen.
00:20 Halvveis til himmelen (2)
(Halvvägs till himlen) Svensk komiserie. Presten Albin Olsson kommer tilbake fra Afrika for å jobbe som kirkeverge i en liten og trangsynt menighet i Skåne. Drømmen hans er å reformere kirken, men må hanskes med både gjenstridige kolleger og mistenksomme menighetsfolk. Medvirkende:Anders Jansson, Jenny Skavlan, Michael Segerström, Johan Glans.
00:50 Johan Falk: Alle rans mor (5)
(Johan Falk: Alla råns moder) Svensk krimserie. Politimannen Johan Falk må vende seg til ukonvensjonelle og brutale arbeidsmetoder når han begynner å jobbe for Göteborg-politiet. «Del 1.» Noen menn bryter seg inn hjemme hos den pensjonerte sjefsingeniøren Arthur Jönsson. Målrettet saumfarer de boligen på jakt etter noen tegninger. En stund senere utfører de samme mennene, som viser seg å være fra det svenske forsvaret, et verditransportran. Et ran Johan Falk og hans kolleger på GSI får en merkelig følelse av bare er en øvelse foran et mye større ran. Et ran, som det viser seg, får alle andre ran i politiets historie til å blekne. Del 1 av 2. Medvirkende:Jakob Eklund.
01:50 Johan Falk: Alle rans mor (6)
(Johan Falk: Alla råns moder) Svensk krimserie. Politimannen Johan Falk må vende seg til ukonvensjonelle og brutale arbeidsmetoder når han begynner å jobbe for Göteborg-politiet. «Del 2.» Noen menn bryter seg inn hjemme hos den pensjonerte sjsefingeniøren Arthur Jönsson. Målrettet saumfarer de boligen på jakt etter noen tegninger. En stund senere utfører de samme mennene, som viser seg å være fra det svenske forsvaret, et verditransportran. Et ran Johan Falk og hans kolleger på GSI får en merkelig følelse av bare er en øvelse foran et mye større ran. Et ran, som det viser seg, får alle andre ran i politiets historie til å blekne. Del 2 av 2. Medvirkende:Jakob Eklund.
02:50 Fiendens Fiende (5)
(FIENDENS FIENDE) Svensk dramaserie. Utgangspunktet for dramaet i «Fiendens fiende» er tre hendelser som inntreffer samtidig - i tre forskjellige byer i tre forskjellige land. Om det er forbindelser mellom disse hendelsene er det Carl Gustav Gilbert Hamilton som må finne ut av. Carl Gustav Gilbert Hamilton blir sendt til Moskva som militærattaché. Medvirkende:Krister Henriksson, Peter Haber, Maria Grip, Sture Djerf, Mikael Persbrandt.
03:55 Stephen King's Golden Years (5)
(Stephen King's Golden Years) Amerikansk spenningsserie. Et topphemmelig amerikansk laboratorium eksploderer, og den 70 år gamle vaktmesteren, Harlan Williams, blir eksponert for noen mystiske kjemikalier. Gradvis begynner han å bli yngre, noe som fatter regjeringens interesse. Williams bestemmer seg for å flykte, og blir dermed jaktet på over hele USA.
Vis alt
TV3 05:20 Go On (20)
(Go On) Amerikansk komiserie. Ryan King er en sportsprogramleder som nylig har blitt enkemann og håper å kunne finne tilbake til et normalt liv. Den motvillige Ryan er plutselig medlem i en terapigruppe som jobber for «livsforandring» og møter en rekke merkelige mennesker som har ulike erfaring med det å miste noen. Anne hooker opp Ryan med ei pen enke hun traff på kirkegården. Yolande blir sent på et cruise for single asiater av foreldrene sine, men fyren hun liker vil ha en annen. Medvirkende:Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman.
06:00 Go On (21)
(Go On) Amerikansk komiserie. Ryan King er en sportsprogramleder som nylig har blitt enkemann og håper å kunne finne tilbake til et normalt liv. Den motvillige Ryan er plutselig medlem i en terapigruppe som jobber for «livsforandring» og møter en rekke merkelige mennesker som har ulike erfaring med det å miste noen. Ryan forandrer perspektivet sitt fra innsiden av en K-BAL maskotdrakt. Jentene drar på Laurens utdrikningslag der Ryan hjelper henne med å ta noen tøffe avgjørelser. Medvirkende:Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman.
06:30 Go On (22)
(Go On) Amerikansk komiserie. Ryan King er en sportsprogramleder som nylig har blitt enkemann og håper å kunne finne tilbake til et normalt liv. Den motvillige Ryan er plutselig medlem i en terapigruppe som jobber for «livsforandring» og møter en rekke merkelige mennesker som har ulike erfaring med det å miste noen. Lauren er full av energi og vil gå videre etter bruddet med Wyatt. Hele gruppen innser at de vil komme seg videre i livet, men at de ikke er klare. Medvirkende:Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman.
07:00 TV-shop
08:00 Made in Jersey (1)
(Made in Jersey) Amerikansk dramaserie. Serien følger Martina, en advokat fra arbeiderklassen som konkurrerer mot sine tilsynelatende perfekte kollegaer på et advokatfirma i New York. Men Martina tar utfordringen på strak arm, til tross for den tøffe konkurransen og konstante forstyrrelser fra hennes italienske familie. Hun forsvarer klientene på sin egen måte - med en blanding av strategi, intelligens og Jersey-attitude. Martina Garretti har fått jobb hos et anerkjent advokatfirma på Manhattan. Kollegaene hennes er tøffe, og tilsynelatende perfekte, men Martina tar utfordringen. Medvirkende:Janet Montgomery, Felix Solis, Erin Cummings.
09:00 Alle elsker Raymond (140)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Ray Barone er en suksessfull sportsskribent bosatt på Long Island med sin vakre kone Debra og deres tre barn. Rays foreldre Frank og Marie, som bor rett over gaten, praktiserer «Su casa es mi casa". Debra finner et gammelt kassettbånd Ray har tatt vare på som minne om en av sine ekskjærester. I stedet for å svare på hvorfor han har tatt vare på det, spør han om hun har tatt vare på noe fra sine gamle flammer, og dermed når Rays sjalusi nye høyder.
09:30 Alle elsker Raymond (141)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Ray Barone er en suksessfull sportsskribent bosatt på Long Island med sin vakre kone Debra og deres tre barn. Rays foreldre Frank og Marie, som bor rett over gaten, praktiserer «Su casa es mi casa". Det er på tide at Ray tar en prat med Ally om blomstene og biene, men det viser seg at hun er mer interessert i meningen med livet. Hvordan skal Ray forklare det?
10:00 Nashville (19)
(Nashville) Amerikansk dramaserie. Countrymetropolen Nashville i Texas er, tross sin striglede overflate, en brutal by - der man aldri er bedre enn sin siste låt. I dramaserien Nashville følger vi den prisvinnende countrystjernen Rayna James som har herjet hitlistene i en årrekke. Nå sliter hun med synkende popularitet og labert platesalg. Raynas manager forsøker å redde sin klients karriere ved å invitere den sexy og fremadstormende, men utspekulerte og manipulerende, artisten Juliette Barnes med på neste turné. Det faller ikke i god jord hos den falmende stjernen, og det ligger an til heftig rivalisering mellom de to divaene. En fest arrangeres av Edgehill Records for å feire Rayna og Juliette som er blitt nominert til en musikkpris. Juliette står overfor nye utfordringer, mens Scarlett bekymrer seg for Gunnar. Medvirkende:Eric Close, Hayden Panettiere, Connie Britton, Clare Bowen, Charles Esten.
11:00 Nashville (20)
(Nashville) Amerikansk dramaserie. Countrymetropolen Nashville i Texas er, tross sin striglede overflate, en brutal by - der man aldri er bedre enn sin siste låt. I dramaserien Nashville følger vi den prisvinnende countrystjernen Rayna James som har herjet hitlistene i en årrekke. Nå sliter hun med synkende popularitet og labert platesalg. Raynas manager forsøker å redde sin klients karriere ved å invitere den sexy og fremadstormende, men utspekulerte og manipulerende, artisten Juliette Barnes med på neste turné. Det faller ikke i god jord hos den falmende stjernen, og det ligger an til heftig rivalisering mellom de to divaene. Lamar viser seg å bli en uventet alliert for Rayna, mens Jolene kjemper for å hjelpe Juliette. Samtidig får Will og Avery mulighet til å henge med kjendiser. Medvirkende:Eric Close, Hayden Panettiere, Connie Britton, Clare Bowen, Charles Esten.
12:00 Nashville (21)
(Nashville) Amerikansk dramaserie. Countrymetropolen Nashville i Texas er, tross sin striglede overflate, en brutal by - der man aldri er bedre enn sin siste låt. I dramaserien Nashville følger vi den prisvinnende countrystjernen Rayna James som har herjet hitlistene i en årrekke. Nå sliter hun med synkende popularitet og labert platesalg. Raynas manager forsøker å redde sin klients karriere ved å invitere den sexy og fremadstormende, men utspekulerte og manipulerende, artisten Juliette Barnes med på neste turné. Det faller ikke i god jord hos den falmende stjernen, og det ligger an til heftig rivalisering mellom de to divaene. Countryartisten Brad Paisley er gjestestjerne og opptrer sammen med Rayna og Deacon i kveldens episode. Medvirkende:Eric Close, Hayden Panettiere, Connie Britton, Clare Bowen, Charles Esten.
13:00 Top Chef (15)
(Top Chef) Amerikansk realityserie. Kokkene reiser til Aspen, Colorado, hvor de skal lage maten til den årlige Snowmass Rodeo Riders-middagen. Etterpå skal det avgjøres hvem som går videre til finalen.
14:15 [film]D.E.B.S.
(D.E.B.S.) Amerikansk actionkomedie fra 2004. Fire skolejenter trenes av en hemmelig, statlig organisasjon for å verves som nye medlemmer av elitegruppen D.E.B.S., som skal forsvare landet. Fire sexy skolejenter håndplukkes for å arbeide på det eksklusive spionakademiet. De har blitt valgt på grunnlag av sine karakterer samt sin overlegne evne til å lyve, bedra, stjele og drepe. Gruppen består av Max, Janet, Dominique og Amy. D.E.B.S. (som er en forkortelse for disiplin, energi, skjønnhet og styrke) er utrustet med superkorte miniskjørt og gjør seg klare til sitt hittil viktigste oppdrag: å fange den dødelige gangsterbossen Lucy Sky. Medvirkende:Sara Foster, Devon Aoki, Michael Clarke Duncan. Regi:Angela Robinson.
15:55 Ekstrem oppussing USA (32)
(Extreme Makeover: Home Edition) Amerikansk realityserie. I denne programserien får vi bli med når et team av designere, snekkere og andre oppussingseksperter må jobbe sammen for å gjøre unna et fire måneders prosjekt på bare én uke. Her er det ikke snakk om nytt gulv eller et strøk maling. Teamet hjelper til med å bygge et hjem for en veteran som hjelper soldater finne jobb og støtte dem når de vender tilbake til det sivile liv.
16:55 Masterchef Canada (7)
(Masterchef Canada) Kanadisk kokkeprogram. Kanadiske amatørkokker får en mulighet til å utvikle sine kulinariske ferdigheter. Deltakerne står overfor individuelle og lagbaserte konkurranser, og ved slutten av hver episode vil en deltaker bli sendt hjem. De elleve finalistene får en følelsesladd konfrontasjon med sine røtter gjennom en mysterieboks. Vinneren får en strategisk fordel i elimineringsrunden, der temaet er biffkjøtt fra hode til hale. Noen av kroppsdelene er betydeligere enklere å tilberede enn andre.
18:00 Gordon Ramsay rydder opp (4)
(Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå er han tilbake med en ny sesong av «Gordon Ramsay rydder opp", hvor han reiser rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Ramsay reiser til bydelen Queens i New York i håp om å redde Kati Allo, en gresk restaurant drevet av ekteparet Manny og Christine. Det viser seg imidlertid raskt at det ikke kun er restauranten som sliter, men også eiernes ekteskap og familielivet med datteren Evelyn. Kan Gordon Ramsay helpe?
19:00 Luksusfellen (1)
(Luksusfellen) Norsk livsstilsprogram. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Hallgeir Kvadsheim, Jonas Bakkevig, Silje Sandmæl, Christian Vennerød, Cecilie Lynum og Magne Gundersen hjelper folk med skakkkjørt økonomi på rett kjøl. Marius (28) trodde han skulle bli rik på å spille poker, men sitter i stedet med en gjeld på over en million kroner. Nå har Marius og kona Marit tilkalt «Luksusfellen» for å rydde opp. Silje og Jonas blir kraftig provosert og bestemmer seg for å lære paret at lettvinte løsninger sjelden fungerer godt.
20:00 Hellstrøm rydder opp - hjemme (11)
(Hellstrøm rydder opp - hjemme) Norsk underholdningsprogram. Eyvind Hellstrøm er tilbake med andre sesong av «Hellstrøm rydder opp - hjemme", der den kjente mesterkokken besøker norske hjem for å rydde opp i folks dårlige matvaner og usunne kjøleskap. For deltakerne i serien har mat og kosthold blitt et ork og de tyr til kosttilskudd, ferdigpizza og halvfabrikata for å få hverdagen til å gå rundt. Det er her Hellstrøms ekspertise kommer til nytte. I flotte omgivelser på Hvaler bor Tina og Henning Lorentzen med sine tre barn. Paret har i alle år prioritert barnas fritidsinteresser, og familiens kosthold har derfor bestått av lettvinte løsninger som takeaway og ferdigmat. Paret frykter at barna skal flytte hjemmefra uten å ha lært noe om gode middagsrutiner, og Tina er i ferd med å gi opp drømmen om å bli en mamma som lager mat ungene hennes lengter hjem til. Eyvind Hellstrøm blir sjokkert over familiens kaotiske handleturer og mangel på rutiner, og tar dem med på en reise i lokale matressurser på Hvaler. Hellstrøm viser også hvordan man ved hjelp av enkle og praktiske grep kan planlegge en hektisk hverdag.
21:00 24: Live Another Day (11)
(24: Live Another Day) Amerikansk dramaserie. Fire år har gått siden sist, og Jack befinner seg i London der han kjemper en intens kamp mot klokka for å stoppe et terrorangrep som kommer det til å resultere i et globalt kaos dersom det utføres. Audrey presser sine diplomatkontakter i håp om å forhindre en verdenskrig. Jack, Kate og Mark forsøker å lokalisere sitt mål før tiden er ute og verden forandres for alltid. Medvirkende:Kiefer Sutherland, Gbenga Akinnagbe, Benjamin Bratt, William Devane, Tate Donovan.
22:00 [film]Syv liv
(Seven Pounds) Amerikansk drama fra 2008. Ben Thomas, som jobber i skattevesenet, hjemsøkes av skyld og sorg etter at konens og seks fremmede dør fordi han sendte en tekstmelding mens han kjørte. To år senere søker han befrielse ved å radikalt forandre livene til syv personer han ikke kjenner. Ingenting kan stoppe ham når planen er lagt. Det er i hvert fall det han tror. Men Ben hadde ikke planlagt å forelske seg i ett av disse menneskene. Han ventet heller ikke at hun var den som skulle forandre ham. Medvirkende:Will Smith, Rosario Dawson, Barry Pepper. Regi:Gabriele Muccino.
00:10 Black Box (4)
(Black Box) Amerikansk dramaserie. Catherine Black er en verdenskjent nevrolog som jobber ved den moderne, medisinske instutisjonen kalt «The Cube". Sammen med legeteamet ved institusjonen prøver hun hele tiden å komme til bunns i hjernens store mysterier. Men privat har hun en hemmelighet som ingen vet om: hun er nemlig bipolar. Dr. Bickman diskuterer monogami med Catherine etter hun introduserer ham for Will.
01:10 [film]Chicago
(Chicago) Amerikansk musikaldrama fra 2002. Roxy drømmer om å bli like berømt som vaudeville-stjernen Velma Kelly, som er enhver manns drøm. Hun lar seg lure av snakk og falske lovnader, og dreper mannen som fører henne bak lyset. I fengselet viser det seg at også Velma Kelly sitter inne, etter å ha begått et sjalusidrap. Felles for dem er at de forsvares av Billy Flynn, som er en mester til å spille på pressen. Dette blir Roxys vei til berømmelse. Medvirkende:Renée Zellweger, Catherine Zeta-Jones, Richard Gere, Queen Latifah. Regi:Rob Marshall. (11. år)
03:05 Necessary Roughness (4)
(Necessary Roughness) Amerikansk dramaserie. Doktor Danielle «Dani» Santino jobber hardt for å være en god mor og en profesjonell psykolog, samtidig som hun skal leve sitt eget liv som en selvstendig kvinne med romantiske behov. Hennes krevende klienter inkluderer fremgangsrike idrettsutøvere, musikere, politikere og andre mennesker som står i rampelyset, men som samtidig går gjennom en krise. Dani er alenemor til to tenåringer og lever et hektisk liv. Likevel klarer hun å holde hodet over vannet, og drives av tanken på at hun hjelper mennesker. Men det er virkelig ikke lett å kombinere privatlivet med det profesjonelle. Dani får i oppdrag å hjelpe en baseballstjerne som er i en nedgangsperiode. Konflikt oppstår når Matt blir kjent med Danis barn. Medvirkende:Marc Blucas, Scott Cohen, Callie Thorne, Mehcad Brooks, Hannah Marks.
Vis alt
TVNorge 05:20 Shit My Dad Says (6)
(Shit My Dad Says) Amerikansk komiserie. 72 år gamle Ed hater å gå rundt grøten og er ikke redd for å uttrykke sin spontane og ofte politisk ukorrekte mening til alle som befinner seg i nærheten. Ed forsøker å sette en stopper for en artikkel Henry skriver om ham. Samtidig blir Vince og Bonnie venner med et «it"-par fra eiendomsmeglermiljøet.
06:00 The Looney Tunes Show (14)
(The Looney Tunes Show) Amerikansk animasjonsserie. Snurre Sprett, hans mer eller mindre permanente romkamerat Daffy Duck og alle de andre Looney Tunes-figurene havner alltid i komiske hverdagssituasjoner. Sammen med de velkjente kortfilmene til Bippe Stankelbein og Per Ulv holder de latteren i gang med sine animerte spillopper.
06:20 Batman the Brave and the Bold (17)
(Batman the Brave and the Bold) Amerikansk eventyrserie. Det blir action og eventyr fra start til slutt når Batman slår seg sammen med andre superhelter som Blue Beetle, Green Arrow og Aquaman for å bekjempe kriminalitet.
06:45 America's Funniest Home Videos (35)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
07:10 America's Funniest Home Videos (36)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
07:30 Den store overraskelsen (1)
(Mobbed, år 1) Amerikansk dokumentarserie. Howie Mandel fra America’s Got Talent, Deal or No Deal og Howie Do It hjelper personer som ønsker å overraske sine kjære med å gjøre det følelsesladet og storslått - blant annet ved hjelp av en dansende folkemengde. I første episode blir en drøm til virkelighet for Nikki idet kjæresten Justin Davis frir til henne og de umiddelbart gifter seg foran en stor forsamling.
08:20 Top 20 Funniest (12)
(Top 20 Funniest) Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.
09:10 Tia og Tamera (2)
(Tia & Tamera, år 1) Amerikansk realityserie. Tia og Tamera Mowry sjarmerte alle som barnestjerner i serien i «Sister, Sister". Nå er de blitt voksne og klare til å ta fatt på voksenlivet. Tia forbereder seg på å bli mor og Tamera planlegger sitt kommende bryllup. Søstrene står overfor to av livets største milepæler, og trenger hverandres støtte mer enn noen gang.
10:00 So You Think You Can Dance (15)
(So You Think You Can Dance, år 9) Amerikansk underholdning. Kampen om å bli Amerikas neste favorittdanser fortsetter, og deltakerne gir alt de har for å imponere dommere og fans.
12:00 America's Funniest Home Videos (22)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
12:25 Friends (3)
(Friends) Amerikansk komiserie. Chandler og Monica forbereder seg på bryllupsreisen samtidig som Rachel forbereder seg på å fortelle Ross at han er faren til barnet hennes. Joey og Phoebe prøver å komme seg inn i de nygiftes leilighet. Monica og Chandler blir misunnelige på et annet par som blir forfremmet til første klasse på flyet. Medvirkende:Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer.
12:55 Friends (4)
(Friends) Amerikansk komiserie. Ross og Rachel har forskjellige synspunkter om hvem som la an på hvem da Rachel ble gravid, helt til Ross ved en tilfeldighet avslører at han har deres møte på video. Monica og Chandler er tilbake fra bryllupsreisen og er svært begeistret for et par de møtte på flyet hjem. Men det viser seg snart at paret ga dem feil telefonnummer. Medvirkende:Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer.
13:25 Friends (5)
(Friends) Amerikansk komiserie. Joey spleiser Rachel med en annen skuespiller, noe som gjør Ross opprørt. Monica planlegger å sparke en klumsete kokk, mens Phoebe protesterer siden hun planlegger å slå opp med ham. Medvirkende:Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer.
13:50 Friends (6)
(Friends) Amerikansk komiserie. Phoebe blir tiltrukket av tvillingsøsteren Ursulas forlovede (Sean Penn) på Monicas halloweenfest. Ross og Chandler utfordrer hverandre for å se hvem som er tøffest. Medvirkende:Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer.
14:20 Friends (7)
(Friends) Amerikansk komiserie. Monica mistenker at hennes nye hushjelp stjeler fra henne. Eric (Sean Penn) har slått opp med Ursula og er klar for å date Phoebe, men klarer ikke å se på henne uten å se Ursula. Ross prøver å skaffe Rachel en leilighet i bygningen sin, men kvinnen som bor der lever fortsatt i beste velgående. Medvirkende:Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer.
14:45 Two and a Half Men (3)
(Two and a Half Men, år 2) Amerikansk komiserie. Jake blir nesten suspendert fra skolen etter at han viser finger'n til læreren sin, Miss Pyle. Charlie prøver å redde Jake ved å date henne, men mislykkes flere ganger.
15:10 Two and a Half Men (4)
(Two and a Half Men, år 2) Amerikansk komiserie. Jake snakker om morens nye kjæreste hele tiden, noe som plager Alan. Evelyn låner bilen til Charlie for å imponere en saudiarabisk prins, slik at hun kan selge ham en eiendom. Når Charlie får bilen tilbake, finner han morens bh i baksetet.
15:40 Two and a Half Men (5)
(Two and a Half Men, år 2) Amerikansk komiserie. Charlie møter en dame som er bedre enn ham til å gjøre seg uoppnåelig, noe som gjør at han bare får enda mer lyst på henne.
16:05 Two and a Half Men (6)
(Two and a Half Men, år 2) Amerikansk komiserie. Alan nekter for at han nasket en leke som barn og frykter at han har en mørk side ved seg. Charlie innrømmer at han plantet den på Alan for å unngå bråk.
16:35 Two and a Half Men (7)
(Two and a Half Men, år 2) Amerikansk komiserie. Charlie og Alan ansetter Bertas søster til å lage mat til en fest som moren deres lurte dem til å arrangere for henne.
17:00 Mom (13)
(Mom) Amerikansk komiserie. Christy er alenemor til to, edru på den fjerde måneden, og forsøker å få livet sitt tilbake på rett kjøl. Hun settes imidlertid raskt på prøve da moren, også en tørrlagt alkoholiker, kommer inn i livet hennes igjen. Når Christy skader foten sin, nekter hun å innrømme at hun trenger Bonnies hjelp. Samtidig ber Luke Baxter om råd vedrørende farsrollen.
17:30 Et lite stykke Thailand (2)
(Et lite stykke Thailand, år 2) Norsk dokumentarserie. Vi blir kjent med flere thai-norske par som søker lykken sammen og vi følger dem gjennom en periode av livet med små og store gleder og utfordringer. Er disse ekteskapene annerledes enn det vi er vant til? Kay og Koy har i noen uker holdt kontakten på internett, og nå har Kay bestemt seg for å reise til Thailand for å treffe drømmedama. Lars Johan og Nantaya planlegger Thailandstur, og dette er første gangen Lars Johan blir med som hennes ektemann. Geir jobber så mye at Mon blir bekymret for helsa hans og hun føler seg ensom. Det hun ikke vet, er at Geir jobber så mye for å overraske henne med en tur til Thailand.
18:30 Turnuslegene (4)
(Turnuslegene) Norsk dokumentarserie. Vi blir med fem nyutdannede leger når de ankommer fem ulike legekontor i distrikts-Norge, der de skal ha turnustjeneste de neste seks månedene. For første gang skal de ut og praktisere det de har lært og ta selvstendig ansvar for pasienter. I Kjøllefjord har Bita legevakt, og det kommer inn en mann som har prøvd å hoppe på Hurtigruten i fart og fått et komplisert benbrudd og et stort sår. For å få sendt mannen til Hammerfest sykehus må Bita stabilisere bruddet med gips. Men såret slutter ikke å blø, det gjør gipsingen veldig vanskelig. Spørsmålet er om det er forsvarlig å kjøre mannen 50 mil med ambulanse?
19:30 Endelig ferie (9)
(Endelig ferie) Norsk livsstilserie. Selv om mange nordmenn reiser til utlandet på ferie, velger fortsatt halvparten av oss å tilbringe ferien i vårt eget land. Vi møter et knippe nordmenn som skal ta oss med på sin norgesferie, og vi får oppleve vårt langstrakte land på kryss og tvers. Vi er med på alt fra ferie med bobil og seteropphold på fjellet, til guttegjengen som skal kjøre Norge på langs i traktor. På Holmsbu Bad og Fjordhotell er det et nytt sommerbryllup på gang og nå skal Carina og Anders for en gang skyld være gjester på sin egen arbeidsplass. Guttegjengen som er på kiteferie finner sitt sommerparadis på Jomfruland utenfor Kragerø, mens familien Undeland bytter ut luksusbobilen for noen dager med ei fiskeskøyte.
20:30 Castle (2)
(Castle, sesong 6) Amerikansk krimserie. I den spennende fortsettelsen fra forrige episode må Beckett handle raskt for å finne et stjålet giftstoff som kan drepe titusener av mennesker. Situasjonen blir ikke bedre av at Castle er utsatt for giftstoffet og bare har 24 timer igjen å leve.
21:30 Åndenes makt (9)
(Åndenes makt) Norsk serie om overnaturlige fenomener. Da Sandra flyttet inn til Hugo i et trivelig hus utenfor Leknes i Lofoten, oppdaget hun raskt at ikke alt var som det skulle være der. Hun ser stadig skyggen av en mann, og etter hvert må også skeptikeren Hugo innrømme at det er noe underlig fatt, særlig når det natt etter natt bråker i kjelleren som om noen arbeidet der. Men kjelleren er og blir tom.
22:30 Rizzoli og Isles (5)
(Rizzoli & Isles, sesong 5) Amerikansk actionserie. Maura treffer en potensiell Mr. Right mens hun underviser en klasse, men blir usikker på om hun skal gjøre framstøt. Samtidig blir en velstående kvinne som var dødssyk funnet drept.
23:25 The Walking Dead (12)
(The Walking Dead, sesong 4) Amerikansk dramaserie. Daryl hjelper Beth med å oppfylle et ønske, og underveis får paret vite mer om hverandre enn de hadde forventet.
00:25 [film]The Losers
(The Losers) Amerikansk action fra 2010. En elitegruppe fra spesialstyrkene sendes på oppdrag i den bolivianske jungelen. Men teamet finner raskt ut at de er ofre for et dødelig forræderi av en mektig fiende som går under navnet Max. Gruppen bruker det til sin fordel at de nå er antatt å være døde. De går dypt under jorden og utformer en farlig plan om å renvaske seg selv og hevne seg på Max. Medvirkende:Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana, Chris Evans. Regi:Sylvain White.
02:15 CSI: Miami (3)
(CSI: Miami, år 2) Amerikansk krimserie. Horatio og hans etterforskere løser nye kriminalsaker. CSI-teamet ankommer et åsted for så å oppdage at «offeret» deres fortsatt puster! Medisinsk personell blir tilkalt øyeblikkelig, og åstedet blir fullstendig ødelagt i forsøk på å redde piken.
03:05 Nikita (1)
(Nikita, år 1) Amerikansk actionserie. Som trøblete tenåringen ble Nikita reddet fra dødsdommen av et hemmelig amerikansk byrå kalt Divisjonen. Etter å ha blitt sveket av de eneste hun kunne stole på, rømte Nikita og nå, tre år etter, er hun på jakt etter hevn. Samtidig rekrutterer Divisjonen fortsatt unge som har havnet på kant med samfunnet: Byrået fjerner alle beviser fra deres tidligere liv og gjør rekruttene om til kalde og effektive drapsmenn. Nikita er en ung kvinne som har havnet på utsiden av samfunnet. Hun har levd et destruktivt liv, men blir reddet av en hemmelig avdeling i den amerikanske etteretningstjenesten, bedre kjent som Division, som trener henne opp til å bli deres beste leiemorder. Men noe skjer og Nikita vender seg mot Division. Idet serien starter har hun gått under jorden og drives av et kompromissløst ønske om å hevne seg på de som har forrådt henne.
03:45 Boston Public (38)
(Boston Public, år 1 og 2) Amerikansk dramaserie. På Boston Public møter vi lærere og elever ved Winslow High, en middels stor videregående skole utenfor Boston. Her kjemper lærerne en daglig kamp mot manglende respekt, mobbing og illsinte foreldre.
Vis alt
NRK 2 09:35 Sommeråpent (15)
Underholdningsprogram. Sommeråpent ønsker publikum velkommen til taket på Den Norske Opera & Ballett i Oslo. Sommerkvelden skal nytes med aktuelle gjester og spennende artister. Vår reisende Sommeråpent-bil og reporter Nora Thorp Bjørnstad har i dag tatt turen til Gjendesheim i Oppland. Kveldens artist er Jørn Simen Øverli samt Sølvguttene.
10:35 [film]Om Shanti Om
(Om Shanti Om) Indisk musikal fra 2007. Historien er satt til 1970. Den unge mannen Om ønsker sterkt å bli skuespiller, men han blir myrdet for så å bli reinkarnert til vår tid. Han forsøker å oppklare mysteriet om sin egen død, og finner Shantipriya, som han elsket i sitt forrige liv. Denne Bollywood-filmen var den største kassasuksessen i India i 2007. Den inneholder et spektakulært dansenummer med de aller største stjernene i moderne tid. Medvirkende:Shah Rukh Khan, Deepika Padukone, Arjun Rampal. Regi:Farah Khan.
13:15 Andri reiser vestover (4)
Islandsk dokumentarserie. Hva gjør islendingene som emigrerte til Nord-Amerika? Robbie Rousseau viser Andri rundt i storbyen Winnipeg. Her bor det mange vest-islendinger. Et jenteband med navnet Fish og en park for rullebrettkjørere er noe av alt det han får med seg.
13:50 Hvem tror du at du er? (4)
(Who Do You Think You Are?) Amerikansk dokumentarserie. «The Queen of Country Music", Reba McEntire, lurer på hvor drivkraften hennes kommer fra. Hun vil vite så mye som mulig, så langt tilbake som mulig. Hvordan kom slektene hennes til USA?
14:30 [film]Midnight in Paris
(Midnight in Paris) Amerikansk-spansk romantisk komedie fra 2011. Gil og Inez reiser til Paris på ferie i følge med Inez' foreldre, som er i byen på forretningsreise. Gil er en vellykket filmforfatter fra Hollywood som strever med å skrive sin første roman. Han forelsker seg i byen, og mener de bør flytte dit etter at de har giftet seg. Men Inez deler ikke hans romantiske syn på byen. Eller ideen om at 1920-tallet var en historisk glansperiode. Mens Inez er ute å danser med vennene sine, spaserer Gil langs Paris' gater og oppdager det som kan være den ultimate kilden til inspirasjon. Gils nattlige måneskinnsturer i Paris fører ham nærmere byens hjerte, men lenger og lenger bort fra kvinnen han skal gifte seg med. Medvirkende:Owen Wilson, Rachel McAdams, Kurt Fuller, Mimi Kennedy., Michael Sheen. Regi:Woody Allen.
16:00 Kunnskapskanalen
«Forsker grand prix 2013 - Tromsø.» Forsker grand prix er en konkurranse i forskningsformidling for doktorgradskandidater, og er knyttet til de årlige Forskningsdagene. For tredje år på rad arrangeres Forsker grand prix i Tromsø. Deltakerne fra Universitetet i Tromsø, Fiskerihøgskolen, Universitetssenteret på Svalbard, NILU og Framsenteret får fire minutter til å formidle sin forskning på best mulig måte. Hvem klarer å vinne publikums og fagjuryens stemmer? De to beste går videre til finalen i Oslo. Produsert av Universitetet i Tromsø.
17:50 Norge rundt og rundt
Hyggelige gjensyn fra «Norge rundt"s rikholdige arkiv. I dag fra 29. juli 1988 med programleder Ove Eriksen.
18:20 Dialektriket (4)
Norsk dialektserie. Hva er det med disse dialektene her i landet? Hvorfor gjør de oss så glade og stolte, og samtidig så sinte og såre? Programleder Yasmin Syed prøver å finne ut hvor spesiell tilstanden i dialektriket Norge egentlig er og blir dratt inn i en dialektgalskap hun ikke visste om. Kan det blir for mye av det gode? Forstår vi hverandre? Yasmin Syed møter keeperhelt Frode Grodås som la om dialekten, eller begynte å «knote", da han gjorde karriere. Hvorfor føler bygdefolket at han sviktet dem, og hva skjer når den bortkomne sønnen vender hjem? Kan Hornindal tilgi bygdas store sønn? Programleder:Yasmin Syed.
19:00 Slik går no dagan (4)
(Getting On) Britisk komiserie. Velkommen inn i hjertet, for ikke å snakke om hoftene og tarmene, i B4, en ikke helt glamorøs geriatrisk sykehusavdeling. Hilary har satt igang et forbedrigstiltak som får utilsiktede resultater. Medvirkende:Jo Brand, Joanna Scanlan, Vicki Pepperdine.
19:30 Legendariske kvinner (12)
(Extraordinary Women) Britisk dokumentarserie. Om tretten kjente kvinner som taklet motgang og framsto som inspirerende og tøffe forbilder i det 20. århundret. «Dr Ruth Westheimer.» I USA er «Dr. Ruth» synonymt med seksualopplysning. Ruth Westheimer ble kjent på 80-tallet for sine bramfrie råd til lyttere og seere. Før det levde hun et eksepsjonelt liv. Som jødisk flyktning, snikskytter i Palestina, psykologistudent i Frankrike og enslig mor på Manhattan, er hun et levende bevis på menneskets evne til å overleve.
20:20 Europa - en reise gjennom det 20. århundret (11)
Nederlandsk dokumentarserie. Vi følger den bestselgende historikeren og forfatteren Geert Mak på en praktfull reise, geografisk og historisk, gjennom det 20. århundret i Europa.
21:00 [nyh]Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 Hovedscenen
«Musikk i et «grenseløst» Korea.» Den koreanske komponisten Isang Yun er en musikalsk brobygger mellom Nord- og Sør-Korea. Han er en av de ganske få som er anerkjent og høyt respektert på begge sider av grensen. I denne dokumentaren møter vi et liv som er blitt tolket og beskrevet på ulik måte og vi får et innblikk i begge lands ulike politiske system og musikkliv. Isang Yun forsøkte hele livet å bringe disse to politiske systemene til forsoning. Programleder Arild Erikstad.
22:40 Livet i oldtida (6)
(Ancient Worlds) Britisk dokumentarserie. BBC tar oss med på en reise i sivilisasjonens utvikling. (City of Man, City of God.) De materielle levekårene i Romerriket var etter hvert blitt så gode at folk fikk overskudd til å undre seg over meningen med livet. Kristendomen vokste og fylte det åndelige tomrommet i den romerske sivilisasjonen. Roma ble etter hvert til Guds hellige by. (6:6).
23:35 Slaget om Pirate Bay
(The Pirate Bay - Away From Keyboard) Svensk dokumentar. Tre svensker klarte å få den internasjonale musikk- og filmindustrien til å skjelve da de opprettet fildelingssiden «The Pirate Bay". Nettsiden ble så populær at Det hvite hus truet den svenske regjeringen med handelssanksjoner. Dokumentaren forteller hvordan Peter Sunde, Gottfrid Svartholm Warg og Fredrik Neij tenker, og følger rettssaken som ble reist mot dem.
01:00 Hva er Det muslimske brorskapet?
(La confrérie: Qui sont les Frères musulmans ?) Fransk dokumentar. Det politiske og religiøse fellesskapet ble etablert i 1928 av Hassan Al Bana. Innflytelsen fra Det muslimske brorskapet har spredd seg og blitt en destabiliserende faktor i verden. Dokumentaren ser nærmere på brorskapets historie fra opprettelsen og frem til i dag.
01:55 [film]Faustas perler
(La teta asustada) Spansk-peruviansk drama fra 2009. Fausta er en ung kvinne fra Peru. Hennes gamle mor har nettopp sovnet stille inn, og Fausta ønsker å oppfylle morens siste ønske om en gravplass på fødestedet. Men Fausta har ingen penger og i tillegg stor angst for omgivelsene. Hun lider av «sorgens melk", en sykdom man mener er påført henne gjennom morsmelken. For moren har opplevd de grusomste ting mens hun gikk gravid under terroren på 1980-tallet. Medvirkende:Magaly Solier, Susi Sánchez, Efraín Solís. Regi:Claudia Llosa.
Vis alt
NRK 3 19:30 Prosjekt perfekt (5)
Norsk livsstilsprogram. Blir man kåt av å dra på dobbeldate? Og hvordan bli mer romantisk? Ida skal i denne episoden bli den perfekte kjæreste. Sex tre dager i uken står på timeplanen, og det gjør også en ikke like vellykket telttur med kjæresten .
20:00 Top Gear (5)
Britisk underholdningsserie. Jeremy Clarkson tester den nye Lotus T125 og en ny versjon av klassikeren Jensen Interceptor. Deretter tar de tre programlederne en utfordring: Med utrangert militært utstyr forsøker de å rive en gammel husrekke på kortere tid enn et proft team.
20:50 Underholdningsavdelingen (6)
Sketsjebasert humorprogram. Sketsjebasert humorprogram der Robert Stoltenberg, Live Nelvik, Bjarte Tjøstheim, Silje Torp, Vidar Magnussen og Kristin Grue står for underholdningen.
21:30 [film]Sahara
(Sahara) Amerikansk-spansk-tysk actionkomedie fra 2005. Den fryktløse eventyreren og oppdageren Dirk Pitt finner en sjelden mynt i Vest-Afrika. Han tror mynten kommer fra et gammelt krigsskip som forsvant for lenge siden. Skipet var kjent som «Dødens skip". Dirk og vennen Al Giordino bestemmer seg for å finne det. På veien treffer de dr. Eva Rojas, en forsker som prøver å finne opphavet til en livsfarlig epidemi som fór over landet i fjern fortid. Medvirkende:Matthew McConaughey, Penélope Cruz, William H. Macy. Regi:Breck Eisner. (15. år)
23:30 [film]Shoot 'Em Up
(Shoot 'Em Up) Amerikansk actionthriller fra 2007. Smith er en bitter og ensom tidligere soldat som ufrivillig blir dratt inn i en innfløkt konspirasjon. Det begynner med at en kvinne og det nyfødte barnet hennes blir jaget av voldsmenn. Kvinnen blir drept, og Smith må ta seg av spedbarnet. Smith tar med seg barnet til den vakre DQ, og sammen tar de opp jakten på de ansvarlige for angrepet på mora. Medvirkende:Clive Owen, Paul Giamatti, Monica Bellucci. Regi:Michael Davis. (18. år)
00:50 Top Gear (5)
Britisk underholdningsserie. Jeremy Clarkson tester den nye Lotus T125 og en ny versjon av klassikeren Jensen Interceptor. Deretter tar de tre programlederne en utfordring: Med utrangert militært utstyr forsøker de å rive en gammel husrekke på kortere tid enn et proft team.
01:40 [film]The League of Gentlemen's Apocalypse
(The League of Gentlemen's Apocalypse) Britisk komedie fra 2005. Den oppdiktede verdenen Royston Vasey er på randen av undergang, og den eneste muligheten innbyggerne har til å redde seg selv, er å reise ut i den virkelige verden og konfrontere sine skapere. Gjengen må ut på en merkelig tidsreise, og utsettes for utallige prøvelser i sin komiske kamp for å redde Royston Vasey. Medvirkende:Mark Gatiss, Steve Pemberton, Reece Shearsmith, Michael Sheen. Regi:Steve Bendelack.
03:05 Ein idiot på tur (3)
(An Idiot Abroad) Britisk dokumentarserie. Karl Pilkington, den motvillige turisten, legger ut på nye reiser. Han går med på å bli sendt rundt til noen av stedene på lista over «100 plasser du må se før du dør". Ricky Gervais og Stephen Merchant sender sin skeptiske venn Karl Pilkington til Australia. Her tror han at han skal svømme med delfinene. Men først må han en liten svipptur innom Thailand.
03:50 Top Gear (5)
Britisk underholdningsserie. Jeremy Clarkson tester den nye Lotus T125 og en ny versjon av klassikeren Jensen Interceptor. Deretter tar de tre programlederne en utfordring: Med utrangert militært utstyr forsøker de å rive en gammel husrekke på kortere tid enn et proft team.
Vis alt
FEM 07:10 Dyreflyplassen (5)
(Animal Airport, sesong 1) Amerikansk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.
07:35 Dyreflyplassen (6)
(Animal Airport, sesong 1) Amerikansk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.
08:05 Tori & Dean i Hollywood (6)
(Tori & Dean Home Sweet Hollywood, år 6) Amerikansk realityserie. Nå som Tori har offentliggjort graviditeten, er hun omringet av media, men hun er redd for at hun skal miste kontakten med Liam og Stella, som vokser opp alt for fort. Dean sliter med å forplikte seg til sin nye karriere.
08:55 Hundehviskeren (18)
(Dog Whisperer, år 5) Amerikansk dokumentarserie. Debbie Ruggieros labrador raserer hagen og hopper opp på sin eier, Heather og Chris' første hund prøver å gjete andre hunder når de er ute på tur, og Greg og Karen har en hund som spiser alt den kommer over. Kan Cesar Millan hjelpe de fortvilte hundeeierne?
09:50 Hundehviskeren (19)
(Dog Whisperer, år 5) Amerikansk dokumentarserie. Cesar Millan kommer til en arbeidsplass der hunder er velkomne til å være med på jobb, men der tre av hundene er uvillige til å følge spillereglene. Alice Pavlisko trenger hjelp med sin blandingshund Mafia som ikke er begeistret for fremmede. Michael Pourmohsen er hele tiden bekymret for at hans lille pinscher/chihuahua-blanding, Jack, skal angripe de andre ansatte eller hundene i selskapet. Sist er rottweileren Grady som ønsker en ny sjanse til å være med eieren Romy Flint på jobben. Cesar Millan tar turen til verdens åttende største reklamebyrå i håp om å hjelpe det hundevennlige kontorfolket med å finne en balanse.
10:45 Slankekrigen (9)
(The Biggest Loser) Amerikansk livsstilserie. I sesong elleve av «Slankekrigen» får elleve familie- og vennelag valget mellom å trene med Bob Harper og Jillian Michaels, som også har vært med i de tidligere sesongene, eller å trene på et hemmelig sted med to ukjente trenere og samtidig få fire uker immunitet. Tiden er kommet for en kjærkommen pause for de gjenværende deltakerne, nemlig en to ukers «ferie» på hjemmebane. Men hva skjer når de gjenforenes med venner og familie, og tilbake i sitt virkelige liv må navigere mellom alle fristelsene som i utgangspunktet sendte dem til ranchen? Blir det en opptur å oppdage alle tingene de er i stand til å gjennomføre nå, og som var umulig tidligere?
12:25 Kakekrigen (9)
(Kakekrigen) Norsk underholdningsserie. Fem nye konkurrenter står klare for å vise hva de er gode for. Kakekrigens deltakere denne uka er Thomas Olsen fra Tønsberg, Ellen Wikse Ravndal fra Hommersåk, Veronica Stelander fra Vormedal, Lisbeth Bacon fra Halden, og Tonje Ofstad-Pettersen fra Hamar. Deltakerne får i oppgave å bake til en premierefest til ære for sin favorittfilm eller artist. Programleder:Fridtjof Nilsen.
13:20 Kakekrigen (10)
(Kakekrigen) Norsk underholdningsserie. I dag skal det avgjøres hvem som baker den beste kaken med gele og bær. Å få gele til å stivne i løpet av baketiden på halvannen time krever kløkt og god tidsdisposisjon. Gårsdagens taper stiller dessuten med tidsstraff på ti minutter i dagens konkurranse. Den som dommerne mener gjør det dårligst i dag, må reise hjem. Programleder:Fridtjof Nilsen.
14:15 Kakekrigen (11)
(Kakekrigen) Norsk underholdningsserie. I Kakekrigen i dag er alle elektriske hjelpemidler fjernet, og deltakerne må klare seg med håndkraft når de baker. Å piske eggedosis eller marengs blir derfor litt av en treningsøkt. Den som taper i dag må forlate konkurransen. Programleder:Fridtjof Nilsen.
15:05 Kakekrigen (12)
(Kakekrigen) Norsk underholdningsserie. I ukesfinalen i Kakekrigen skal det skal bakes kaker med promille. De gjenværende tre deltakerne tyr til både øl og likør i dagens bakst, og dommerne har store forventninger før de skal smake. Etter ukas siste bedømming skal det kåres en vinner som går videre til den store finalen. Programleder:Fridtjof Nilsen.
16:05 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (1)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og nå er de tilbake i Norge. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. Ann-Sølvi føler seg bortkommen og sliten i alenemortilværelsen, men håper å finne en ny mann å dele livet med. Mia vil fremstå mer feminin og sexy både overfor seg selv og kjæresten, mens Ingrid - som sliter med sosial angst og depresjoner, ønsker å gå en selvsikker og mer normal fremtid i møte. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og tilbake i Norge treffer de dette trekløveret på første destinasjon; Tromsø.
17:05 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (2)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og nå er de tilbake i Norge. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. Etter å ha opplevd en voldtekt i ungdomstiden, skjuler Nadia seg bak en anonym stil og ser nå ut som en guttejente. Venninnene Heidi og Sølvi har begge vært gjennom slankeoperasjoner, men er ikke i stand til å se resultatene av disse i speilet. I Tromsø møter de stilekspertene Trinny og Susannah, som får trioen til å strutte av selvtillit - slik de har gjort med tusenvis av kvinner over hele verden.
18:00 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (3)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og nå er de tilbake i Norge. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. Jeanette har en drøm om å erobre ungdomstiden hun mistet. Merete må tilføres en solid dose selvtillit før hun lar en ny mann slippe inn i hjertet hennes, og Sandra, - som etter tøffe erfaringer er blitt en sterk og trygg kvinne på innsiden - også vil vise det på utsiden. I Tromsø kommer trioen i Trinny og Susannahs søkelys, og det er duket for nye forvandlingsprosesser i regi av de verdenskjente stilekspertene.
19:00 Fødeavdelingen: Tiden etterpå (7)
(One Born Every Minute UK: Where are They Now?) Britisk dokumentarserie. «Fødeavdelingen» har vært med på mer enn hundre barnefødsler og formidlet følelsene rundt det å bringe et nytt liv til verden. Men hvordan har det gått med familiene etter at de kom hjem fra sykehuset? Kjærligheten til den lille vokser i takt med babyen, men ingen ting kunne ha forberedt dem på søvnløse netter, uendelige bleieskift og mangel på sex. Elleve måneder etter at datteren ble født, planlegger Nicola og Craig bryllup, selv om søvn er mangelvare i familien. Rosie og Jonny skyndte seg med å bli gravide med baby nummer to etter at Rosie ble redd for livmorhalskreft. Nå må Jonny skynde seg å pusse opp huset. «Jeg tror ikke graviditetshormonene hennes har blitt normale igjen», sier Janet om sin lesbiske partner Vicki.
20:00 Devious Maids (7)
(Devious Maids) Amerikansk dramaserie. Marisol står i fare for å avsløre forkledningen sin når en tidligere student gjenkjenner henne foran Rosie. Valentina oppdager grunnen til Remis humørsvingninger og søker hjelp hos Zoila. Carmen og Sam er uenige om forholdet sitt.
21:00 [film]Lucky You
(Lucky You) Amerikansk drama fra 2007. Den unge og talentfulle gambleren Huck Cheever lærer ett og annet om både risiko og belønning i møte med den hardt arbeidende Las Vegas-sangeren Billie Offer og hennes søster. De er på kollisjonskurs med en far de aldri har kjent under en pokerturnering i byen, når Huck prøver lykken i en verden der det bare finnes vinnere og tapere... Medvirkende:Eric Bana, Drew Barrymore, Robert Duvall. Regi:Curtis Hanson. (7. år)
23:25 [film]Terror ombord
(Dead Calm) Amerikansk thriller fra 1989. Da deres lille sønn dør, legger ekteparet John og Rae Ingram ut på seiltur over Stillehavet. På sin fredfulle ferd oppdager de en båt i drift, og tar den livredde, amerikanske unggutten Hughie om bord. Han hevder å være eneste overlevende etter det han karakteriserer som en ulykke. Men Hughie er en ganske annen enn han gir seg ut for... Medvirkende:Nicole Kidman, Sam Neill, Billy Zane. Regi:Phillip Noyce. (15. år)
01:20 The Graham Norton Show (2)
(The Graham Norton Show) Britisk talkshow. Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx og Paolo Nutini er gjester hos den prisvinnende, irske talkshow-verten Graham Norton.
02:20 Cold Case (6)
(Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. Lilly gjenopptar en uløst drapssak fra 1990, der en ung pike ble funnet drept på en lokal badeplass. Nå har det dukket opp et nytt lik, og mange av funnene på den døde er skremmende like dem man fant i den gamle, uløste saken. Kan det være samme morder?
03:15 Cold Case (7)
(Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. Rush og Valens blir kontaktet av en homofil mann hvis partners død forble en uløst mordgåte. Mannen, som pådro seg AIDS allerede i 1983, kan fortelle at kjæresten hans ble kvalt etter mange år som forkjemper for å spre kunnskap om AIDS i det homofile miljøet. Han hadde mange fiender, selv i sin egen familie...
04:00 No Ordinary Family (6)
(No Ordinary Family, år 1) Amerikansk dramaserie. Familien Powell har overlevd et flykrasj, og dette har gitt dem superevner. Da Stephanies kravstore foreldre kommer på uventet besøk, må familien Powell prøve å skjule superevnene sine i frykt for å røpe hemmeligheten sin. Men Barbara og Allan mistenker at noe ikke er som det pleier da de blir vitne til merkelig oppførsel.
Vis alt
Viasat 4 05:05 Ax Men (4)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. R&R Conner Aviation står overfor et vanskelig valg, de må enten tenke på arbeidernes sikkerhet eller prøve å øke produksjonen. Jimmy og James kjemper med en tømmerstok kjent som «Moby Dick".
06:00 Ripley's Believe It or Not! (31)
(Ripley's Believe It or Not!) Amerikansk reality.
06:30 Ripley's Believe It or Not! (32)
(Ripley's Believe It or Not!) Amerikansk reality.
07:00 Cheers (23)
(Cheers) Amerikansk komiserie. Norms spesielle måte å avskjedige folk på gjør at han blir forfremmet. Medvirkende:Nicholas Colasanto, Kelsey Grammer, Kirstie Alley, Ted Danson, Shelley Long.
07:30 TV-shop
08:30 Ax Men (5)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. R&R Conner Aviation står ovenfor et vanskelig valg, de må enten tenke på arbeidernes sikkerhet eller prøve å øke produksjonen sin. Jimmy og James kjemper med en tømmerstok kjent som «Moby Dick".
09:30 The Office (25)
(The Office) Amerikansk komiserie. Vi møter gjengen som jobber på Dunder Mifflin. Som flue på veggen får vi ta del i alt det morsomme og merkelige som foregår på et kontor mellom ni og fem. Michaels virksomhet skaffer kunder ved å operere med lavere priser enn Dunder Mifflins. Michael og co kommer imidlertid ikke særlig langt før de går tom for penger. Dunder Mifflin, som har mistet mange kunder på grunn av deres nye konkurrent, er desperat etter å finne en løsning. Medvirkende:Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, B.J. Novak, Jenna Fischer. Regi:Paul Feig, Ken Whittingham, Ken Kwapis.
10:00 The Office (26)
(The Office) Amerikansk komiserie. Vi møter gjengen som jobber på Dunder Mifflin. Som flue på veggen får vi ta del i alt det morsomme og merkelige som foregår på et kontor mellom ni og fem. Dunder Mifflins selgere er sinte på Ryan og Pam, og krever å få kundene Michael Scott Paper Company har stjålet fra dem tilbake. I mellomtiden tar noen av medarbeiderne ideen om 'Casual Friday' litt for seriøst. Medvirkende:Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, B.J. Novak, Jenna Fischer. Regi:Paul Feig, Ken Whittingham, Ken Kwapis.
10:30 The Office (27)
(The Office) Amerikansk komiserie. Vi møter gjengen som jobber på Dunder Mifflin. Som flue på veggen får vi ta del i alt det morsomme og merkelige som foregår på et kontor mellom ni og fem. Michael forsøker å lage et rom som han kan bruke til å koble av og komme vekk fra jobben. Jim og Pam vurderer å ta fri og gifte seg. Medvirkende:Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, B.J. Novak, Jenna Fischer. Regi:Paul Feig, Ken Whittingham, Ken Kwapis.
11:00 The Office (28)
(The Office) Amerikansk komiserie. Vi møter gjengen som jobber på Dunder Mifflin. Som flue på veggen får vi ta del i alt det morsomme og merkelige som foregår på et kontor mellom ni og fem. Medvirkende:Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski. Regi:Paul Feig, Ken Whittingham, Ken Kwapis.
11:30 Men at Work (9)
(Men at Work) Amerikansk komiserie. Milo har drevet kjæresten sin i armene på en annen og er knust av kjærlighetssorg. Hans ironiske og muntre vennegjeng gir ham flust med råd og spøkefulle puff i siden. De jobber alle fire i magasinet Full Steam, men bruker mesteparten av tiden på å snakke om jenter, sex og sjekking. Sammen prøver de å navigere seg frem og finne formelen for livet. Tyler og Rachel prøver å komme seg gjennom de kjipe periodene som kommer med et langvarig forhold. Neal og Ammy angrer på at de lot Tyler bruke leiligheten deres som en møteplass. Medvirkende:Danny Masterson.
12:00 Men at Work (10)
(Men at Work) Amerikansk komiserie. Milo har drevet kjæresten sin i armene på en annen og er knust av kjærlighetssorg. Hans ironiske og muntre vennegjeng gir ham flust med råd og spøkefulle puff i siden. De jobber alle fire i magasinet Full Steam, men bruker mesteparten av tiden på å snakke om jenter, sex og sjekking. Sammen prøver de å navigere seg frem og finne formelen for livet. Tyler og Milo begynner begynner å krangle da Tyler går over grensen. Amys far prøver å erstatte Neal med en mer suksessfull mann. Litt måneskinn fører til et nytt bryllup, til alles store overraskelse. Medvirkende:Danny Masterson.
12:30 Simpsons (15)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Homer flykter fra en vanskelig økonomisk situasjon, og havner på en øde øy i Stillehavet. Her blir han nødt til å opptre som misjonær. Medvirkende:Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith.
13:00 Simpsons (16)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Moe får utført en plastikkoperasjon og får sporenstreks en rolle i såpeoperaen «It Never Ends". Medvirkende:Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith.
13:30 Simpsons (17)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Familien Simpson drar til et indiansk kasino, der en indianerhøvding forteller Bart hvordan framtiden vil se ut: Lisa er USAs første kvinnelige president, Millhouse hennes rådgiver, mens Bart selv strever med å slå gjennom som rockestjerne. Medvirkende:Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith.
14:00 Simpsons (18)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Barney begynner en karriere som edru etter å ha sett seg selv på video, mens Bart og Lisa deltar i en fotokonkurranse. Medvirkende:Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith.
14:30 Ax Men (10)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. Shelby og kusinen Belinda er under press for å finne en stor sypress i sumpen. I Florida ansetter S&S en ny sjåfør, men må også si farvel til en gammel ringrev.
15:30 Ax Men (11)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. I Hourse Country må tømmerhuggerne ty til nye høyder for å felle det siste treet, og gutta havner i klammeri med en annen hugger som er ute etter Shelbys overskudd.
16:30 Storage Hunters (17)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. Dan vender tilbake og skaper drama i gruppen. Brandon og Lori satser stort for å beskytte sitt territorium.
17:00 [sport]Formel 1 høydepunkter
(Formel 1 høydepunkter) Motorsport. Høydepunkter fra Ungarn Grand Prix, fra Budapest.
18:00 Storage Hunters (18)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. T Money avslører sjokkerende detaljer som setter spørsmålstegn ved hans ærlighet, og de nye kjøperne er fast bestemt på å vise de andre hvem som er sjefen.
18:30 Storage Hunters (19)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. Team Brandori øyner en stor gevinst når brødrene Alvarado tar en sjanse og blir skremt av de profesjonelle.
19:00 Simpsons (19)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Captain Jack, hele Floridas yndlingsalligator, blir overkjørt og drept i en bilulykke. Sjåføren er Homer, og familien Simpson må dermed bruke resten av ferien til å unngå Floridas myndigheter. Istedenfor å slappe av og kose seg må familien bo i en bobil og jobbe på en restaurant. Medvirkende:Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith.
19:30 Simpsons (20)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Bart og Milhouse skal på sommerleir, men det ender med at de tilbringer tiden på kjøpesenteret isteden. Der blir ødeleggelsene store, og politisjef Wiggum starter jakten på det han tror er ei kjemperotte. Lisa skal forsøke å lære tangoens vanskelige kunst, mens Homer bestemmer seg for å forbedre synet ved hjelp av laser. Medvirkende:Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith.
20:00 Brooklyn Nine Nine (5)
(Brooklyn Nine Nine) Amerikansk komiserie. Jake Peralta er begavet nok til å verken ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Kanskje er det derfor han har lykkes i å ta flest kriminelle på hele stasjonen? Det som er helt sikkert er at han har vært bortskjemt. Men nå får han en ny sjef som er fast bestemt på å følge reglene til punkt og prikke. Jake og kollegene konkurrerer mot hverandre, synger karaoke, flørter og blander seg inn i hverandres privatliv, men når alt kommer til alt så er de gode venner som tar godt vare på hverandre. Jake forsøker å ta hevn etter at en annen avdeling blander seg inn i hans etterforskning. Samtidig tar Kaptein Holt og Gina med seg Terry til en skytebane for å fornye hans våpenlisens. Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero.
20:30 Brooklyn Nine Nine (6)
(Brooklyn Nine Nine) Amerikansk komiserie. Jake Peralta er begavet nok til å verken ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Kanskje er det derfor han har lykkes i å ta flest kriminelle på hele stasjonen? Det som er helt sikkert er at han har vært bortskjemt. Men nå får han en ny sjef som er fast bestemt på å følge reglene til punkt og prikke. Jake og kollegene konkurrerer mot hverandre, synger karaoke, flørter og blander seg inn i hverandres privatliv, men når alt kommer til alt så er de gode venner som tar godt vare på hverandre. Jake prøver å stjele kaptein Holts tapperhetsmedalje, mens Amy anstrenger seg for å prøve å like Halloween. Samtidig graver Terry i Rosas fortid. Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero.
21:00 The Goldbergs (17)
(The Goldbergs) Amerikansk komiserie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Beverly er en overbærende, overbeskyttende mamma som styrer slik hun selv ønsker, mens pappa Murray må lære seg å oppdra barna uten å skrike til dem, av hensyn til sin egen helse. Mens Murray tappert forsøker å få Adam interessert i hockey, prøver Beverly å hjelpe Erica med eksamensforberedelsene, som foreløpig ikke ser bra ut. Medvirkende:Wendi Mclendon-Covey, Jeff Garlin, Sean Giambrone, Troy Gentile, Hayley Orrantia.
21:30 The Goldbergs (18)
(The Goldbergs) Amerikansk komiserie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Beverly er en overbærende, overbeskyttende mamma som styrer slik hun selv ønsker, mens pappa Murray må lære seg å oppdra barna uten å skrike til dem, av hensyn til sin egen helse. Da Beverly bytter ut Murrays favorittstol bryter krigen løs. I mellomtiden får Adam Barrys hjelp til å håndtere en bølle, noe han snart får angre på. Medvirkende:Wendi Mclendon-Covey, Jeff Garlin, Sean Giambrone, Troy Gentile, Hayley Orrantia.
22:00 [film]Transporter 3
(Transporter 3) Fransk-britisk actioneventyr fra 2008. Frank Martin tar på seg kjørehanskene for å frakte Valentina, den kidnappede datteren til en ukrainsk embetsmann, fra Marseille til Odessa. Underveis må han slåss mot banditter som ønsker å hindre at Valentina kommer trygt frem, samt passe på at personlige følelser ikke kommer i veien for oppdraget. Medvirkende:Jason Statham, Natalya Rudakova, François Berléand, Robert Knepper, Jeroen Krabbé. Regi:Olivier Megaton. (15. år)
23:50 Verdens villeste politivideoer (11)
(World's Wildest Police Videos) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se politiets råeste og villeste klipp fra virkelige biljakter, dramatiske kidnappinger og bevæpnete ran. Tidligere politimann, John Bunnell er programleder.
00:50 Verdens villeste politivideoer (12)
(World's Wildest Police Videos) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se politiets råeste og villeste klipp fra virkelige biljakter, dramatiske kidnappinger og bevæpnete ran. Tidligere politimann, John Bunnell er programleder.
01:50 Ax Men (10)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. Shelby og kusinen Belinda er under press for å finne en stor sypress i sumpen. I Florida ansetter S&S en ny sjåfør, men må også si farvel til en gammel ringrev.
02:50 Ax Men (11)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. I Hourse Country må tømmerhuggerne ty til nye høyder for å felle det siste treet, og gutta havner i klammeri med en annen hugger som er ute etter Shelbys overskudd.
03:45 30 Rock (3)
(30 Rock) Amerikansk komiserie. Liz og Jennas venninne Claire Harper dukker uventet opp i New York for å besøke dem. Hun blir fiksert på Jack og vil ha ham for seg selv.
04:15 30 Rock (4)
(30 Rock) Amerikansk komiserie. Liz og Jack drar på fest i det flotte huset til Jacks venn Gavin Volure, og Gavin blir hodestups forelsket i Liz. Tracy mistenker barna for må ha baktanker når de plutselig blir hyggelige mot ham.
Vis alt
NRK Super 06:30 Fantorangen
Norsk barneprogram.
06:30 Uki
Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.
06:35 Timmy-tid
Britisk animasjonsserie om det lille lammet Timmy som går i barnehage.
06:50 Sarah og Kvakk
Britisk animasjonsserie. Sju år gamle Sarah og andekompisen Kvakk utforskar verda omkring seg. Dei opplever spennande og fantastiske ting, og møter mange morosame figurar på sine eventyr.
07:00 Sommermorgen
I Sommermorgen får du se mange morsomme filmer og du får også være med Alma på gøyale uteaktiviteter i hele sommer!
07:00 Tikketitakk
Britisk animasjonsserie. Bli med Tommy og Tallulah og se hva som foregår inni klokka.
07:10 Peppa Gris
Britisk animasjonserie om Peppa gris og familien hennes.
07:20 Bien Maja
Tyske animasjonsserie. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.
07:30 Alle vi barna i Bakkebygrenda (9)
Svensk dramaserie basert på de klassiske barnebøkene av Astrid Lindgren. Vi følger de seks barna i Bakkebygrenda og deres opplevelser i 1920-årenes Småland.
07:55 Dinosaurtoget
Amerikansk animasjonsserie. I Pteranodonåsen bor søsknene Småen, Don, Petra og Kompis. Ved å gå om bord i Dinosaurtoget kan familien reise gjennom en tidstunnel og tilbake i tid for å hilse på alle de ulike dinosaurartene.
08:05 Solsikkesmuget 19
Tysk animasjonsserie. Barna som bor i Solsikkesmuget 19 liker å ha det gøy. Med livlig fantasi opplever de små og store eventyr hver dag.
08:15 Gubben og katten
Svensk tegnefilm. Findus finner et telt på loftet, og Pettersen tar ham med på telttur.
08:25 Masha og Mishka
Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.
08:35 Sånn er jeg, og sånn er det
Norsk serie. Vi får et innblikk i hverdagen til barn som har en ekstra utfordring å leve med.
08:45 Gromf
Fransk animasjonsserie. Yetien Grompf lever med kameraten Arthur og hans familie, og mye rart og morsomt oppstår når en helt vanlig familie plutselig får en diger, hårete yeti med på laget.
09:00 Monstermas
Britisk-australsk komiserie. Familien Carlson flytter inn i et nytt, perfekt hus. Men med på kjøpet får de noe de ikke hadde regnet med, for i kjelleren bor det nemlig tre monstre. Ikke skumle monstre, men monstre som så gjerne vil være en del av familien, og som kan være en 10-årings beste venner!
09:35 Hva nå, Scooby Doo?
Amerikansk tegnefilmserie. Scooby Doo er en hund med nese for mysterier. Sammen med vennene sine snuser han opp spennende, nifse og ofte morsomme eventyr.
09:55 Marvin Marvin
Amerikansk humorserie. Marvin ble sendt til Jorden av foreldrene sine for å beskytte ham mot de farlige vesenene på planeten Klooton. Her må han innrette seg etter vår kultur, og det er ikke alltid like enkelt.
10:15 Kung Fu Panda
Amerikansk animasjonsserie. Po trener, beskytter, slåss, lærer, snubler og skravler for å bli den nye helten i dalen. Og sammen med De fantastiske fem møter han stadig nye utfordringer.
10:40 Gumballs fantastiske verden
Britisk-amerikansk animasjonsserie. Tolv år gamle Gumball tiltrekker seg uhell. Sammen med sin beste venn Darwin, hans tidligere gullfisk som fikk ben, ramler de bort i de merkeligste ting.
11:05 Limbo (10)
Dansk dramaserie. Rastløse Ask, pene Louise, løpejenta Naya og nerdete Boye har lite til felles og de kjenner heller ikke hverandre - ennå. Men underlige hendelser fører dem etter hvert sammen. Boyes far skal gå til behandling, mens Louise nyter at moren hennes er blitt mer avslappet. Moren til Ask skal snart føde, og Ask føler det kommer til å skje tidligere enn forventet. Nayas far flytter ut, men Naya blir med i mesterskapet likevel.
11:35 Ponniskolen
Svensk realityserie. Åtte barn mellom 11 og 14 år tillbringer to uker på rideleir der de får hjelp med ulike problemer de har med ponniene sine.
12:05 Legenden om Enyo (19)
Nordisk animasjonsserie. I en fremmed verden må nomadestammen Doodjierne og den tolvårige adoptivgutten Enyo styre mot et ukjent reisemål. Enyo skal føre sin stamme til den legendariske Glemte Dal.
12:30 Sommerstreker
12:30 Sauen Shaun
(Shaun the Sheep) Britisk animasjonsserie. Når bonden snur ryggen til sauen Shaun blir det kaos på gården.
12:35 Øisteins blyant
Norsk serie. Øistein er på reise og ser mange forskjellige dyr. Han tegner dem, og du kan lære hvordan.
12:45 Olivia
Britisk animasjonsserie. Olivia bor sammen med mamma, pappa, brødrene Ian og William, hunden Perry og katten Edvin. Hun har mange venner og mye fantasi. Det skjer alltid noe spennende der Olivia er.
12:55 Livet leker (6)
Svensk dramaserie. Om vennskap og eventyr med vennene Billie, Tage og Jonas. Sammen har de en skjult plass i skogen, rett i nærheten av skolen. Billie og Jonas blir uvenner og Jonas får skylden for at Billie slår seg. Tage gjør alt han kan for at de skal bli venner igjen.
13:05 Ronnys rullande sirkus
Britisk animasjonsserie. Syv år gamle Ronny har et helt sirkus han må styre. Det blir store utfordringer, men også mye show og moro!
13:15 Kaias klesskap
Fransk animasjonsserie. Kaia og vennene hennes opplever nye eventyr hver gang de kler seg ut med klær fra Kaias magiske klesskap.
13:25 Lille Jack
Britisk serie. Reis til magiske land og møt rare skapninger sammen med søte og nysgjerrige Lille Jack.
13:40 Elias
Norsk animasjonsserie. Blanke dingser. Redningsskøyta Elias er tilbake, kvikkere og livligere enn noen gang. Han bor i Lunvik, og sammen med sine gode venner Helinor og Duppe redder de båter i alle mulige situasjoner.
13:50 Dora utforskeren
Amerikansk animasjonsserie. Det dukker ofte opp problemer når Dora og bestevennen er ute og går. Innimellom må de be deg om hjelp. Kanskje blir problemene enklere å løse når dere hjelper hverandre?
14:10 Med bestefar i lomma
Kanadisk dramaserie. Jason bor i den lille byen Solstranda sammen med mamma, pappa, storesøster Jemima og bestefar. Det ingen vet er at bestefar og Jason har en hemmelighet: Bestefar har en krympelue.
14:30 Roy
Irsk dramaserie. Roy er en animert pappfigur som lever i den virkelige verden. Han tar del i hverdagslivet, som innebærer skole, venner og familie.
15:00 Kung Fu Panda
Amerikansk animasjonsserie. Po trener, beskytter, slåss, lærer, snubler og skravler for å bli den nye helten i dalen. Og sammen med De fantastiske fem møter han stadig nye utfordringer.
15:25 iCarly (16)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:45 iCarly (17)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
16:10 M.I. High (2)
Britisk dramaserie. De tre ungdomskoleelevene, Blane, Daisy og Rose, er hemmelige agenter. Deres leder er agent M.1.9, og han jobber forkledd som skolens vaktmester.
16:35 M.I. High (3)
Britisk dramaserie. De tre ungdomskoleelevene, Blane, Daisy og Rose, er hemmelige agenter. Deres leder er agent M.1.9, og han jobber forkledd som skolens vaktmester.
17:05 Undrende Milly
Fransk animasjonsserie. Hvor kommer vi fra? Finnes romvesen? Hva vil det si å være normal? Slike ting grubler Milly på hver dag.
17:15 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
17:30 Uki
Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.
17:35 Timmy-tid
Britisk animasjonsserie om det lille lammet Timmy som går i barnehage.
17:50 Sarah og Kvakk
Britisk animasjonsserie. Sju år gamle Sarah og andekompisen Kvakk utforskar verda omkring seg. Dei opplever spennande og fantastiske ting, og møter mange morosame figurar på sine eventyr.
18:00 Karsten og Petra
Norsk dramaserie. Karsten og Petra er bestevenner, og sammen med Løveungen og frøken Kanin opplever de masse morsomme ting.
18:15 Æsops teater
Britisk animasjonsserie. De kjente Æsop-fablene blir gjenfortalt av en omreisende teatertrupp med en leder som tilfeldigvis også heter Æsop. Med seg i truppen har han reven Penny, kaninen Leon og en gjeng griser kalt Nøfflingene.
18:25 Froskegåter
Fransk leiranimasjonsserie. Frosken Grete har alltid en morsom dyregåte på lur. Klarer du å gjette hvilket dyr hun tenker på? Forteller: Hedda Sandvig.
18:30 Emil i Lønneberget (8)
Svensk familieserie. Emil bodde i Småland i Sverige for ganske lenge siden. Gården han bodde på het Katthult. Og området, eller soknet, der Katthult ligger, heter Lønneberget. En god ting med Emil var at han ville undersøke alt.
19:00 Barn ingen adgang
Norsk serie. Selda, Håvard og PK har fått et spesialoppdrag av rektor. Skolen skal feire jubileum, og de tre lærene går i gang med å planlegge og teste århundrets bursdag.
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
søndag
mandag
tirsdag
onsdag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)