Alt, man 25. mai, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 05:25 Indiske somre (9)
(Indian Summers) Britisk dramaserie. Madeleine får fryktelige nyheter. Sarah skremmer Alice når hun truer med å avsløre hennes hemmelighet. Spenningen mellom Ralph og Cynthia tiltar. Medvirkende:Julie Walters, Henry Lloyd-Hughes, Nikesh Patel, Olivia Grant, Fiona Glascott.
06:15 Det gode bondeliv (7)
(Bonderøven) Dansk livsstilsserie. På Kastaniegården lever bonden Frank et enkelt liv sammen med familien sin. Gode venner og naboer hjelper til. Det er vår, og marka skal pløyes. Frank må få hjelp til å lære det når det er hesten Solveig som skal trekke plogen. Små kyllinger springer omkring, og Frank får endelig smake på det hjemmelagde ølet sitt.
06:45 Dyreklinikken (2)
(Djursjukhuset) Svensk dokumentarserie. Jonas Leksell hjelper veterinærer med å ta vare på syke og skadde dyr på eksotiske og spennende steder.
07:15 Skattejegerne (4)
Dansk serie. Vi følger skattejegerne i deres jakt på antikviteter, retrofunn og lopper Danmark rundt. Antikvitetshandleren Rikke Fog Sørensen tar alle triks i bruk når hun pruter på prisene på et stort marked i Sverige. Vurderingseksperten Erik Clemmensen er auksjonarius når Blå Kors inviterer til auksjon, mens skredderen og designeren Pauli Tvilling drar på moteshow.
07:45 Norge rundt
Distriktenes magasin.
08:10 To på reise (8)
(Två på resa) Svensk reiseprogram. En rekke kjente personer får reise sammen med en helt spesiell person til et sted de ønsker å komme tilbake til. Høydehopperen Kajsa Bergqvist tar faren med på en reise han har drømt om. De drar på safari til Serengeti i Tanzania, og opplever uventede og dramatiske eventyr.
08:40 Nordisk design
PH-lampa, Tripp Trapp-stolen, Stelton-kanna og Margrethe-bollen er eksempler på klassisk, nordisk design på sitt beste, men hva kjennetegner egentlig vår nordiske måte å formgi på? I 8 episoder går vi gjennom det nordiske hjemmet rom for rom. Hvorfor ser våre hjem ut som de gjør, og hvem er designerne som har skapt det typisk nordiske?
09:10 Filmavisen 1962
09:20 Hygge i Strömsö (6)
Finsk livsstilsserie. Høydepunkter fra tidligere sesonger. Fotografen Christoffer Relander besøker Strömsö. I hagen blir det plantet bartre, mens vi får smake på røkte meieriprodukter i kjøkkenet.
10:00 Med hjartet på rette staden (5)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Ein eldre frukthandlar døyr i drosja til David, og David må hjelpe dotter hans med vareleveransane. Men det dukkar opp uventa problem. En eldre frukthandler dør i drosjen til David, og David må hjelpe datteren hans med vareleveransane. Men det dukker opp uventede problemer. Medvirkende:William Simons, Peter Benson, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Jason Durr, Duncan Bell.
10:50 Yttersia (2)
Norsk dokumentarserie. Sju mil utenfor Tromsø, på en av Norges vakreste kyststrekninger, ligger et øyrike med noen hundre mennesker. Dette området kalles yttersia, og NRK har fulgt menneskene som lever der i et halvt år. Oppskriften må de holde hemmelig slik at de ikke blir utkonkurrert av andre i bransjen. 19-åringen Kristian sin store drøm er å bli fisker, og han flytter til Sommarøya for å få kort vei til fiskebåtene. Islendingene Kristin og Kristjon har funnet opp en type snacks laget av fisk. Oppskriften må de holde hemmelig slik at de ikke blir utkonkurrert av andre i bransjen.19-åringen Kristian sin store drøm er å bli fisker, og han flytter til Sommarøya for å få kort vei til fiskebåtene.
11:25 Redd menig Osen (4)
Norsk underholdningsserie. Are Sende Osen er pasifist, 40 år og utrent. Han liker ikke friluftsliv og har problemer med autoriteter. Nå skal han inn i militæret for å finne ut hva som får unge kvinner og menn til å risikere liv og helse for konge og fedreland. Hvordan skal dette gå? Vil han takle de fysiske utfordringene? Vil en gammel militærnekter klare å adlyde ordre? Menig Osen er på Norges nyeste militærleir, Hærens befalskole på Rena. Han leder en tropp i en simulert gisselsituasjon og får styre en krigsvogn. Are møter også en veteran fra Afghanistan og får kjeft fordi han går med hendene i lomma.
11:55 Eit bondeliv for meg (1)
(A Farmer's Life for Me) Britisk dokumentarserie. Ni par få sitt livs sjanse til å flytte til landsbygda og bli bønder, men de må konkurrere om hvem som er best til å drive gård. Grisebonden Jimmy Doherty deler ut oppgaver som å pløye og fôre husdyr. Og de må kunne velge seg et jordstykke og vise at de kan tjene penger på det.
12:55 Jessica Fletcher (18)
(Murder, She Wrote) Amerikansk krimserie. Jessica Fletcher har en egen evne til å løse gåter - både som krimforfatter og som etterforsker. Medvirkende:Angela Lansbury.
13:40 La humla suse
(Secrets of Bumblebees) Østerriksk dokumentar. Den er mer lubben og lodden enn bien. Den er langt mindre aggressiv og fryktinngytende enn vepsen. Vi snakker om humla, vårens budbringer. Høyteknologisk filmutstyr tar oss med inn i humlas verden, og vi får være vitne til dens unike evner og egenskaper.
14:35 [film]Jeg elsket henne
(Je l'aimais) Belgisk-fransk-italiensk drama fra 2009. Pierre bestemmer seg for å dele sin mest smertefulle hemmelighet med svigerdatteren Chloé, som nylig har blitt forlatt av sin mann, Pierres sønn. Pierres hemmelighet har plaget ham i 20 år og påvirket ham sterkt. Den handler om hans kjærlighet til en kvinne han forlot for å gjøre livet enklere. Medvirkende:Daniel Auteuil, Marie-Josée Croze, Florence Loiret Caille. Regi:Zabou Breitman.
16:25 Hoffretter (1)
Dansk serie. Dronning Margrethes ektemann, prins Henrik av Danmark, har stor gastronomisk interesse og kunnskap. Han er med på å sette sammen hoffrettene, og vi får følge med ham inn i de kongelige slott, haver og kjøkkener. Vi skal først til Fredensborg Slott, der prinsgemalen sammen med kjøkkensjefen skal planlegge kveldens meny og finne friske og passende råvarer i slottets store kjøkkenhave.
16:55 Klassequiz
Kunnskapskonkurranse for 10.klassinger - de kan mer enn du tror. Programleder:Selda Ekiz.
18:00 Eit bondeliv for meg (2)
(A Farmer's Life for Me) Britisk dokumentarserie. Ni par få sitt livs sjanse til å flytte til landsbygda og bli bønder, men de må konkurrere om hvem som er best til å drive gård. Åtte par står igjen og kjemper om å få sitt livs sjanse til å bli bønder, men de må konkurrere om hvem som er best til å drive gard. Oppgaven er nå å avle griser som kan vinne priser og bli til kjøtt de kan tjene på. Men det er ikke lett når grisen stikker av, og drømmen forsvinner i det fjerne.
19:00 [nyh]Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:30 Bygg ditt drømmehus (4)
(Building Dream Homes) Britisk dokumentarserie. Opp-ned-huset er endelig vanntett og eieren Marianne er tilbake på byggeplassen for å inspisere. Vil hun like det hun ser? En gammel falleferdig vindmølle er under restaurering, men arkitekten må trå til etter at byggherren har hatt strenge byggeinspektører på besøk.
20:00 Det gode bondeliv (5)
(Bonderøven) Dansk livsstilsserie. På Kastaniegården bor Frank Erichsen med sin kone og to barn. De ønsker å være selvforsynt og leve et enkelt liv nesten slik bønder gjorde i gamle dager. På Kastaniegården plasserer de en åtte meter høy stolpe med et påmontert rede der de håper et storkepar vil flytte inn. Tilbakeføringen av elva til sitt naturlige leie ser ut til å bli en suksess. Frank besøker også et snekkerverksted i Sønderjylland for å få hjelp til å lage spesialvinduer til det nye bolighuset. Innimellom setter de poteter.
20:30 Vazelinas elleville verden
Musikkdokumentar. Historien om Vazelina Bilopphøggers fortelles endelig i full bredde med mange kjente og noen ukjente låter. I samtale med Andreas Diesen forteller "høggerne" fritt om sin allsidige karriere, og det blir lett å synge med til deres store hits.
21:30 Nytt liv i East End (3)
(Call the Midwife) Britisk dramaserie. En serie om fødsel, liv og død på Londons østkant på begynnelsen av 60-tallet. Det bryter ut dysenteri i bydelen. Den nybakte moren Marie får livet sitt snudd på hodet når mannen hennes blir arrestert for intim omgang med en mann. Søster Crane møter en gravid, irsk kvinne som viser seg å vere underernært og full av loppebitt, og som senere forsvinner. Medvirkende:Miranda Hart, Pam Ferris, Helen George, Charlotte Richie.
22:30 Film fra hedningeland
Norsk dokumentar. Film og kino var stor synd i enkelte miljøer på 50- og 60-tallet. Misjonsfilmer som skulle vises på bedehus ble derfor annonsert som levende lysbilder. Hva var det kulturhistoriske fenomenet misjonsfilm? Denne dokumentaren setter søkelyset på misjon før og nå, og misjonsfilmenes betydning for en generasjon nordmenn og deres møte med andre mennesker og kulturer. Denne dokumentaren setter søkelyset på misjon før og nå, og misjonsfilmenes betydning for en generasjon nordmenn og deres møte med andre mennesker og kulturer.
23:15 [nyh]Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:35 Lewis (2)
(Lewis) Britisk krimserie. (Generation of Vipers) En professor opplever at en privat video er publisert på en nettside som studentene hennes bruker. Neste morgen blir hun funnet død. Alle tror det er selvmord, men Lewis og Hathaway går saken etter i sømmene. Medvirkende:Kevin Whately, Laurence Fox, Clare Holman.
01:05 [film]Bait
(Bait) Amerikansk actiongrøsser fra 2012. En gruppe handleglade mennesker blir innestengt på et oversvømt kjøpesenter i Australia etter at en tsunami treffer Queensland-kysten. Kjøpesenteret blir forvandlet til en skrekkens versjon av Sea World når det viser seg at en gigantisk hvithai også svømmer rundt der inne. Medvirkende:Richard Brancatisano, Xavier Samuel, Chris Betts, Sharni Vinson, Simon Edds. Regi:Kimble Rendall.
02:35 Ondt blod i New York (5)
(Copper) Amerikansk dramaserie. Corcoran og O'Brian er pålagt å oppklare et merkelig dobbeltmord. Når de sammenfatter bevisene, omstendighetene og løgnene, trer et spesielt mønster fram. I Five Points samler folk seg for å se boksekampen alle venter på. Den utvikler seg til noe helt annet enn et vennskapelig oppgjør. Medvirkende:Anastasia Griffith, Tom Weston-Jones, Ato Essandoh, Kevin Ryan, Kyle Schmid.
03:15 Kystvakta (8)
(Sea Patrol) Australsk dramaserie. 24 menn og kvinner bor og jobber tett på hverandre i en patruljebåt i den australske marinen.
04:00 Haven (1)
(Haven) Amerikansk dramaserie. Welcome to Haven FBI-agenten Audrey Parker er sendt ut for å finne en tidligere straffedømt person. Hun kommer til Haven i Maine, en liten vakker småby på østkysten av USA. Snart merker hun at noen av folkene der har overnaturlige evner. Medvirkende:Emily Rose, Lucas Bryant, Nicolas Campbell, Eric Balfour.
Vis alt
TV 2 05:15 [nyh]60 Minutes (7)
Amerikansk reportasjemagasin. Anerkjent verden over for sin kritiske og uredde journalistikk.
06:00 En moderne familie (15)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Phils lange gjenforeningshelg med sine gamle cheerleading-venner får Claire til å ta grep på vei hjem. Gloria vil at Jay skal lære Manny hvordan han skal takle en bølle på kokkekurset, mens Mitchell, Cameron og Pepper holder en forsinket babyshower for Sal.
06:30 [film]Flicka 2 - Venner for alltid
(Flicka 2) Amerikansk familiefilm fra 2010. Carrie er en tenåring fra storbyen som får livet snudd på hodet da hun flytter til en ranch i Wyoming for å bo hos faren. Carrie treffer den ville, kullsvarte mustangen Flicka, som har like sterk frihetsønske og er like sta som henne selv. De to får en spesiell kontakt, og Carrie åpner seg for faren og en kjekk gutt fra området. Med da en sjalu rival setter Flickas liv på spill, er Carrie villig til å gjøre alt som må til for å redde bestevennen. Medvirkende:Patrick Warburton, Tammin Sursok, Clint Black. Regi:Michael Diamant.
08:05 [film]Flicka 3: Bestevenner
(Flicka 3: Country Pride) Amerikansk TV-familiefilm fra 2012. Tenåringen Kelly bor sammen med moren sin på Cherry Creek Farm. En dag starter hestepasseren Toby i ny jobb der. Med seg har han hesten Flicka, og det tar ikke lang tid før Kelly knytter et spesielt bånd til hesten. Når Kelly vil delta i en ridekonkurranse med Flicka blir imidlertid den tidligere venninnen hennes Stephanie besatt av sjalusi. Medvirkende:Clint Black, Lisa Hartman, Kacey Rohl, Lily Pearl Black, Teryl Rothery. Regi:Michael Damian.
09:55 [film]Free Willy 3 - Redningsaksjonen
(Free Willy 3: The Rescue) Amerikansk familiefilm fra 1997. Spekkhoggeren Willy trues denne gangen av illegale hvalfangere og må få hjelp av sine venner på land. Medvirkende:August Schellenberg, Annie Corley, Jason James Richter. Regi:Sam Pillsbury.
11:40 En bit av Norge (5)
Norsk matprogram. Nordisk natur, kultur og mat forenes. Vi blir med til nydelige Göta kana, der programleder Tina Nordstrøm byr på et tradisjonsrikt, svensk krepselag. I sine forberedelser lærer hun deg alle triksene til den beste maten og festen.
12:10 Celebrity Masterchef (18)
(Celebrity Masterchef) Britisk realityserie. 16 britiske kjendiser er klare for å kjempe om tittelen som masterchef. Deltagerne må gjenskape John Torodes lammeskank med salsa verde og potetmos. Etterpå må de lage sin egen to-retters meny. Det er opp til dommerne å bestemme hvem som blir sendt hjem.
13:10 Bolighjelpen (21)
(Love it or List it) Kanadisk livsstilsserie. Designer Hilary Farr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller David som vinner.
14:05 Hus til salgs (2)
(Sell This House) Amerikansk realityserie Programleder Tanya Memme og designer Roger Hazard hjelper folk som har problemer med å selge huset sitt.
14:35 Hekta på oppussing (2)
(Rehab Addict) Amerikansk oppussingsprogram. Nicole Curtis er en selvlært oppussingsekspert og designer, og hennes store lidenskap er å restaurere gamle hus tilbake til sin opprinnelige stand. Hun er ikke er redd for å svinge hammeren, og under renoveringen må hun hanskes med både tøffe håndverkere og vanskelige byråkrater. Prosjektet er et fargerikt baderom med havtema, som eieren vil tilpasse til byggets 20-tallsstil. Nicole må rive absolutt alt, til bare døren står igjen. Programleder:Nicole Curtis.
15:05 Grey's Anatomy (18)
(Grey's Anatomy) Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. Vi får oppleve de ansatte ved Seattle Grace Hospital fra en helt ny side i kveld, idet de begynner å synge de mest populære sangene vi kjenner fra serien. Medvirkende:Ellen Pompeo, Patrick Dempsey, Sandra Oh.
16:00 Home and Away (54)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay. Josh og Evelyn skal ha sin første date etter at de ble gjenforent, men Josh får sjokkerende nyheter om Maddy. Samtidig er det full kjemi mellom Ash og Denny, mens Hanna tar opp tråden igjen med Andy.
16:30 Home and Away (55)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay. Neive tilbyr Phoebe en ny start, men vil hun ta i mot tilbudet eller legge musikkarrieren på is? Maddy blir irritert når Oscar prøver å tvinge henne til å begynne på cellegift. Samtidig er forholdet dampende hett mellom Andy og Hannah.
17:00 En moderne familie (1)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Claire får omsider overbevist Phil om at det er på tide å kvitte seg med den gamle stasjonsvognen. Dette får alle i familien til å se tilbake på spesielle minner. Medvirkende:Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet.
17:30 En moderne familie (2)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Claire handler som en overbeskyttende mor når hun finner ut at Alex er forelsket i en gutt, mens Haley prøver å gi søsteren gode råd. Gloria begynner å lage columbiansk mat til familien. Medvirkende:Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet.
18:00 Solsidan (3)
(Solsidan) Svensk komiserie. Om de to parene Alex og Anna og Fredde og Mickan og deres omgivelser. Oppussingskaoset holder på å gjøre Anna og Alex gal. Saken blir ikke bedre av at Jonas forteller om hvordan han og Elsas ekteskap gikk i stykker da de var i samme situasjon. Han anbefaler Anna og Alex å gå i parterapi og de innser at det kanskje ikke er en dum idé. Medvirkende:Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch.
18:30 [nyh]Nyhetene
18:45 [nyh]Været
18:50 [sport]Sportsnyhetene
19:00 Hotel Cæsar (152)
(Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Storm får en idé som kan renvaske ham, og forteller Juni om smykket Knut kjøpte til Line.
19:30 Hotel Cæsar (153)
(Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Gabriel prøver å overbevise Juni om at Hotel Cæsar bør tilby overnatting for militære på perm, men Juni avviser nok en gang idéen.
20:00 Norges grillmester (7)
Underholdningsprogram. Ti deltagerpar som er grillentusiaster samles på idylliske Fredriksvern verft i Stavern for å konkurrere om å bli "Norges grillmester". Gjennom ti uker skal de vise sine kunnskaper innen grilling, og oppgaveutfordringene og de ulike råvarene gjør at de må være kreative, kunne samarbeide godt og være effektive. Her grilles alt du visste - og ikke visste at man kan legge på grillen. Alle oppgaver er på tid, og programleder Stig Henrik Hoff står klar med stoppeklokken sin. Kortreist, økologisk og bærekraftig matproduksjon blir stadig mer populært - og ikke minst viktig i dagens samfunn. Nå er det satt fokus på nettopp dette på grillen. Hvert deltagerlag får en boks med et hemmelig innhold på sin arbeidsbenk og må lage mat med lokale varer fra deres eget hjemfylke. Programleder:Stig Henrik Hoff.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:20 [nyh]Været
21:25 [sport]Sportsnyhetene
21:40 Badehotellet (3)
(Badehotellet) Dansk dramaserie. Det er 1929, og stamgjestene fra København vender tilbake til Vesterhavet og Andersens Badehotel for nok en sommer med feriefølelser, søte stuepiker og forlokkende mat. Ti år etter at han reiste fra hotellet i sinne, kommer den avdøde hotellvertens sønn Poul tilbake fra Amerika for å avslutte arveoppgjøret med fru Andersen. Det store temaet blant jentene på kjøkkenet er hva som egentlig skjedde med den alvorlige unge mannen og hans far. Har han kun kommet tilbake fordi han vil overta hotellet? Amanda opprettholder isfronten mot faren, inntil han holder sin del av avtalen og frikjenner Morten. Men så oppdager hun plutselig en hemmelighet som kan løse problemet, helt uten hjelp fra grosserer Madsen. Fru Aruland er fortvilet over forholdet til skuespiller Weyse, og beslutter i stedet å forføre sin mann. Medvirkende:Lars Ranthe, Rosalinde Mynster, Bodil Jørgensen, Amalie Dollerup.
22:40 Dokument 2: Edderkoppen
Dokumentar. Norges samfunnsfiende nr. 1 heter Farid. Han er 36 år og vokste opp i Oslo med norsk mor og fransk/algerisk far. PST mener Farid organiserer Syria-krigerne og at pengene hans nettverk samler inn, brukes til å finansiere terrorgrupper i utlandet. Hvordan gikk Farid fra å være en kriminell torpedo til å bli islamist?
23:40 [sport]Fotballkveld
Norsk fotballmagasin. Vi gir deg alle målene fra dagens kamper i Tippeligaen. Reportasjer, analyser og kommentarer fra kampene.
00:10 Suits (15)
(Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Han ender opp med å rekruttere Mike Ross, han er den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout», og et vindunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Harvey er på jakt etter å finne noe snusk på direktøren Hanley Folsom i selskapet Folsom Foods.
01:05 Hawaii Five-0 (23)
(Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Agent Jenna kaye har delt viktig informasjon med Five-0-teamet, og de er nærmere enn noen gang med å arrestere Wo fat. Oppdraget deres tar en ublid vending når bio-terrorisme truer vakre Hawaii. Medvirkende:Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park.
01:55 Blue Bloods (5)
(Blue Bloods) Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. What You See Da Frank, Danny og resten av NYPD får vite at en bombe befinner seg en plass på Manhattan, starter en kamp mot klokka for å finne bomben før den detoneres. Medvirkende:Tom Selleck, Donnie Wahlberg.
02:40 Elementary (13)
(Elementary) Amerikansk krimdramaserie. I "Elementary" møter vi en moderne versjon av Sherlock Holmes. Han har måttet flytte til New York for avrusning, hvor han blir tvunget av sin rike far til å bo sammen med dr. Joan Watson. Sherlock er suspendert fra sitt arbeid som etterforsker av New York-politiet. Isteden etterforsker han på egen hånd en mistenksom traffikkulykke. En konspirasjonsteoretiker er også involvert. Watson forsøker på sin side å skape fred mellom Sherlock og Gregson. Medvirkende:Aidan Quinn, Lucy Liu, Jonny Lee Miller.
03:25 Suits (15)
(Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Han ender opp med å rekruttere Mike Ross, han er den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout», og et vindunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Harvey er på jakt etter å finne noe snusk på direktøren Hanley Folsom i selskapet Folsom Foods.
04:10 Hawaii Five-0 (23)
(Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Agent Jenna kaye har delt viktig informasjon med Five-0-teamet, og de er nærmere enn noen gang med å arrestere Wo fat. Oppdraget deres tar en ublid vending når bio-terrorisme truer vakre Hawaii. Medvirkende:Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park.
Vis alt
TV3 05:30 Nanny (72)
(The Nanny) Amerikansk komiserie. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Brighton stryker i fransk, og Maxwell bestemmer seg for å anskaffe privatlærer. Fran får ansvaret for å velge en, og hun hevder at papirene deres skal avgjøre saken - helt til hun møter høye, mørke, kjekke Phillipe. Til Maxwells fortvilelse går Fran ut med Phillipe, og det ser ut til å bli en svært alvorlig affære. Men Phillipe har ikke bare ærlige hensikter da han frir til Fran... Medvirkende:Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Ann Morgan Guilbert, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Lauren Lane, Daniel Davis. Regi:Randy Bennett, Jim Cox, Fran Drescher, Linda Day, Peter Marc Jacobson.
06:00 Dr. Phil (2146)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. 17-årige Cheyenne har vært sammen med kjæresten Josh på 28 i snart et år, og nå planlegger de bryllup, men det er moren hennes sterkt i mot. Dr. Phil graver i forholdet og gir også råd til alle tre.
07:00 TV-shop
08:00 Kongen av Queens (165)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug vil gjerne vise Deacon at han er en venn man kan stole på og prøver å imponere ham med sine kunnskaper om afroamerikansk historie. I mellomtiden oppdager Carrie hvorfor hun ikke får bestilt time i skjønnhetssalongen.
08:30 The Ellen DeGeneres Show (5)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow fra 2014 Ellen får besøk av Harry Connick Jr. og Mireille Enos. (S12, Ep5) Ellen DeGeneres er tilbake med en tolvte sesong av sitt populære talkshow! Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier, er det dukket for underholdende dagtids-TV. Vertinnen selv er en Emmy Award-vinner, komiker og bestselgende forfatter, skuespiller og TV-personlighet, som også byr på massevis av komiske innslag underveis. Ellen får besøk av Harry Connick Jr. og Mireille Enos. Programleder:Ellen DeGeneres.
09:20 Dr. Phil (2147)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Amie klarer ikke kontrollere sønnen på syv år, og har begynt å legge ut videoer av ham på nett for å få hjelp. Faren sier imidlertid at Amie kun vil ha oppmerksomhet og at hun selv er skyld i oppførselen.
10:15 The Real Housewives of Beverly Hills (21)
(The Real Housewives of Beverly Hills) Amerikansk realityserie. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, forretningsfolk og en familie av barneskuespillere, og vi får rikelige mengder av drama og glamour. Fruene fortsetter å mimre om gode tider og uenigheter.
11:10 Hell's Kitchen USA (17)
(Hell's Kitchen USA) Amerikansk realityserie. Hell's Kitchen er tilbake med sin tiende sesong, og den rappkjeftede stjernekokken Gordon Ramsay er igjen på jakt etter et nytt amerikansk kokketalent. Ramsay kaster seg over oppgaven med liv og sjel, men kan deltagerne leve opp til Ramsays høye standard? Den heldige vinneren får sjansen til å drive sin egen restaurant. Kokkene blir satt på prøve når de får i oppgave å undervise studenter i hvordan man følger oppskrifter.
12:05 The Ellen DeGeneres Show (7)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. Ellen tar imot Zooey Deschanel, Loni Love og Tamar Braxton. Programleder:Ellen DeGeneres.
13:00 Supersize VS. Superskinny (9)
(Supersize vs. Superskinny) Britisk realityserie. To personer med ekstreme, dysfunksjonelle matvaner må bytte diett. Den ene deltageren er supertynn, mens den andre er alvorlig overvektig. Målet med det fem dager lange diettbyttet er å få de to deltagerne til å innse hvor absurde deres egne matvaner er. Kanskje får eksperimentet dem til å ville leve et sunnere liv? Dr. Christian Jessen veileder deltagerne. Vi får et gjensyn med tre tidligere deltakere. Har de klart å legge de dårlige matvanene på hylla?
14:00 Masterchef USA (14)
(Masterchef USA) Amerikansk realityserie. Gordon Ramsay tar med seg Masterchef-konseptet til USA og skal finne den beste hobbykokken i landet. Deltakerne må gjennom en rekke utfordringer og eliminasjonsrunder i løpet av serien og får opplæring og blir bedømt av Gordon Ramsay. Med seg på dommerpanelet har han Joe Bastianich og Graham Elliot. Vinneren får en premie på 250 000 dollar og får gi ut sin egen kokebok. Serien fungerer som en plattform for personer fra alle deler av samfunnet. Det de alle har til felles er at de vil bli en kokkelegende. De gjenværende kokkene arbeider hardt i nok en utfordring. De utstemte deltakerne kommer tilbake og kjemper for en andre sjanse i konkurransen.
15:00 MasterChef Norge (37)
(MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. De aller siste finalistene skal velges ut, og de som skal på MasterChef-kjøkkenet for å knive om tre finaleplasser, er blant andre Terje Sporsem, Rachel Nordtømme, Nadya Khamitskaya, Magne Gundersen, Siri Kristiansen, Sigurd Sollien og Gaute Grøtta Grav. I dag får disse kun èn, men til gjengjeld vanskelig, oppgave. De skal lagvis bake et overflødighetshorn, som er en slags kransekake. Den skal se lekker ut og ha gode smaker. Laget med det dårligste resultatet må vinke farvel til MasterChef-finale.
16:00 Svenske Hollywoodfruer (5)
(Svenska Hollywoodfruar) Svensk realityserie. Suksesserien "Svenske Hollywoodfruer" er tilbake - denne gangen med mye mer glitter og glamour enn tidligere! Denne sesongen gjør Bond-fruen Britt Ekland entré og vi stifter bekjentskap med nok en hollywoodfrue, nemlig Siv Cotton. Maria Montazami er mer folkekjær enn noensinne og er tilbake på amerikansk jord for å ta hånd om familien. Gunilla Persson har selv storslagne prosjekter på gang. I dagens episode får vi være med på mye action; Britts mislykkede øyeoperasjon, Gunillas søvnløse netter etter sexleketøysfesten og Sivs poledansing.
17:00 Luksusfellen Sverige (12)
(Lyxfällan) Svensk underholdningsserie. Linda og Johan tror selv de er veldig prisbevisste. Men det er de ikke. Tross gode inntekter så renner pengene vekk på småting som holder kredittkortene varme. Kan Luksusfellens eksperter hjelpe?
18:00 Brannstasjonen (21)
(Brannstasjonen) Norsk dokumentarserie. Bli med til Norges tøffeste og mest givende arbeidsplass. Vi følger hverdagen på Stavanger brannstasjon, en av Norges travleste brannstasjoner. I denne episoden rykker John Arve, Brynjar og resten av mannskapet ut der det har vært en mistenkelig brann i en ledning til et bolighus. Brigadesjef Sven Kåre må rykke ut til en dramatisk brann på en Mølle i Sandnes sentrum.
18:30 Boligjakten (6)
(Boligjakten) Norsk livsstilsprogram. I Boligjakten går ingenting hus forbi når de erfarne eiendomsmeglerne Siri Graf Stenberg og Hans Christian Espenes hjelper boligkjøpere over hele landet med å finne det perfekte hjem. Å kjøpe bolig er et viktig livsvalg og den største investeringen man gjør. Skal man flytte fra byen, kjøpe bolig for første gang eller gå fra enebolig til leilighet? Våre eksperter hjelper vanlige folk med å finne drømmeboligen i deres nærmiljø. I hver episode blir vi med par, familier og single på ulike visninger i jakten på deres nye hjem. I tillegg får seerne tips og råd fra ekspertene om hva man bør se etter når man leter etter ny bolig, samt hvordan man skal vinne en budrunde. HD. I Boligjakten tar Siri denne uken turen til Telemark og Ibsenbyen Skien for å hjelpe Linda og Roy med å finne drømmeboligen. Paret ønsker seg et utradisjonelt hjem, de drømmer nemlig om å finne en garasje eller et gammelt fabrikklokale som de kan gjøre om til bolig. Siri finner det perfekte objektet, men vil Linda og Roy ha nok penger til å kjøpe det og pusse det opp? Hans Christian er tilbake i Oslo og skal hjelpe førstegangskjøperne Håkon og Kathrine. De møttes mens de studerte på Universitetet for miljø- og biovitenskap på Ås, og nå synes de det er på tide å ta forholdet et steg videre. HD. Tekstet på tekst-tv side 333.
19:30 Norges styggeste rom (21)
(Norges styggeste rom) Norsk oppussingsprogram. Norges styggeste rom er programserien som foretar en uhøytidelig kåring av de siste skanser i en nasjon som ble bitt av oppussingsbasillen for lenge siden. Programleder Jannecke Weeden, interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset setter seg i bobilen og reiser rundt omkring for å finne Norges styggeste rom. Hver uke besøker de et nytt borettslag, rekkehus eller byggefelt, og gir ikke bare ett, men fire rom hos fire forskjellige familier en real overhaling. I tillegg pusser de opp et fellesareal i tilknytning til disse hver uke. Med Halvors stilsikre sans og kunnskap om interiør, og med Torkels fantastiske snekkerferdigheter skal de gjøre om slitne og stygge soverom, kjøkken, kjellerstuer og soverom til hjemmets nye hjerte. Interiørekspert Halvor Bakke får lov til å kjøre bobilen når Jannecke Weeden og snekker Torkel Gjerset drar til Skjetten for å pusse opp et stygt gjesterom, et stygt barnerom, et stygt hobbyrom og en stygg stue. En farmor med seks barnebarn ønsker et fint rom til dem når de kommer på besøk. Et lekent sirkusrom med masse farger og gøyale ting og kostymer er en selvfølge når Halvor får bestemme. Fellesprosjektet for borettslaget er å renovere det gamle treningsrommet.
20:30 Restaurantdrømmen (1)
(Restaurant Start Up) Britisk kokkeprogram. Restaurantmogulene Joe Bastianich og Tim Love er på jakt etter spennende kulinariske konsepter de tror det kan være verdt å investere tid og penger i. Hver uke får to lag muligheten til å presentere sine ideer. Deretter er neste steg å åpne dørene og la publikum teste konseptene, før alt står og faller på Bastianich og Love. Vil de risikere sine penger for å gi noen muligheten til å sette sin drøm ut i virkeligheten? I sesongpremieren begynner vi med å se på konseptideer rundt etnisk kosemat.
21:30 NCIS: New Orleans (18)
(NCIS: New Orleans) Amerikansk krimserie. Bli med det lokale NCIS teamet i New Orleans når de etterforsker kriminalsaker og forbrytelser mot det amerikanske militæret, i byen kjent for musikk, underholdning og dekadens. Spesialagent Dwayne "King" Pride, som alltid forsøker å gjøre det rette, leder teamet som består av den høyt respekterte agenten Christopher LaSalle og medarbeideren Meredith "Merri" Brody, en tøff og karismatisk agent som er overført for å få en ny start. Den fargerike byen har en svært mørk side som teamet må hamle opp med. En seiler blir funnet myrdet på en strippeklubb og teamet kobler mordvåpenet til to uløste saker. De oppdager snart at navnene på alle tre ofrene finnes på et veggmaleri i en falleferdig del av byen. Medvirkende:Scott Bakula, Lucas Black, Zoe McLellan, Rob Kerkovich, Cch Pounder.
22:30 Paradise Hotel (45)
(Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Tre heldige par våkner opp til finaleuken! Juryen kommer inn og finalistene får en unik mulighet, men hvem av dem tør å benytte seg av den? Noen fra dødsriket kan gjenoppstå…. Det blir fest på kvelden med hele gjengen og gjensynsgleden er stor, men den gode stemningen snur fort om til taktikkprat der gamle feider og nye planer diskuteres.
23:30 Sex og singelliv (82)
(Sex and the City) Amerikansk komiserie. Carrie møter Harrys forlover og lar seg forføre, noe hun senere får angre på. Miranda er ikke villig til å innse at Steve har fått seg ny kjæreste og unngår et møte med det nye paret for enhver pris. Samantha blir irritert på seg selv når hun merker at hun har fått Smith på hjernen. Og endelig er det Charlottes bryllupsdag - men ingenting går som hun har planlagt!
00:10 Svenske Hollywoodfruer (5)
(Svenska Hollywoodfruar) Svensk realityserie. Suksesserien "Svenske Hollywoodfruer" er tilbake - denne gangen med mye mer glitter og glamour enn tidligere! Denne sesongen gjør Bond-fruen Britt Ekland entré og vi stifter bekjentskap med nok en hollywoodfrue, nemlig Siv Cotton. Maria Montazami er mer folkekjær enn noensinne og er tilbake på amerikansk jord for å ta hånd om familien. Gunilla Persson har selv storslagne prosjekter på gang. I dagens episode får vi være med på mye action; Britts mislykkede øyeoperasjon, Gunillas søvnløse netter etter sexleketøysfesten og Sivs poledansing.
01:10 Luksusfellen Sverige (12)
(Lyxfällan) Svensk underholdningsserie. Linda og Johan tror selv de er veldig prisbevisste. Men det er de ikke. Tross gode inntekter så renner pengene vekk på småting som holder kredittkortene varme. Kan Luksusfellens eksperter hjelpe?
02:00 Paradise Hotel (45)
(Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Tre heldige par våkner opp til finaleuken! Juryen kommer inn og finalistene får en unik mulighet, men hvem av dem tør å benytte seg av den? Noen fra dødsriket kan gjenoppstå…. Det blir fest på kvelden med hele gjengen og gjensynsgleden er stor, men den gode stemningen snur fort om til taktikkprat der gamle feider og nye planer diskuteres.
02:45 Kongen av Queens (166)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Det som begynner som en kjempefin reise ender i et mareritt når Doug og Arthur blir tvunget til å bytte fly og ender opp i Pittsburgh istedenfor St. Louis. I tillegg oppdager Doug at Arthur har flyskrekk, så han må prate og berolige ham under hele turen. Carrie, som har gledet seg til å være alene hjemme, får uventet besøk av faren til Doug, Joe. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
03:10 Will and Grace (179)
(Will & Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. På ferie hjemme hos Wills mor Marilyn, sjarmeres Grace av Wills bror, og sin gamle flamme, Sam. Karen blir fascinert av Sams adoptivdatter, mens Jack hjelper Wills tydelig homofile ni år gamle nevø med å organisere og opptre på julearrangementet deres, noe Marilyn er i ekstase over. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.
03:35 Will and Grace (180)
(Will & Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Sound of Musics syng-med-musikalversjon har kommet til byen, og ingen er mer begeistret enn Grace. Hun planlegger å gå sammen med Will i matchende kostymer. Karen og Jack forsøker å flykte når hun havner i trøbbel med teatersjefen. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.
04:00 Bones (15)
(Bones) Amerikansk krimserie. Jacob Broadsky er tilbake med sin egen form for rettferdighet og en sak som vil presse Booths egenskaper i et forsøk på å redde det planlagte offeret.
Vis alt
TVNorge 06:00 Scooby-Doo! Mystery Incorporated (2)
(Scooby-Doo! Mystery Incorporated) Amerikansk animasjonsserie. (THE CREEPING CREATURES) Fred, Daphne, Velma, Shaggy og Scooby-Doo løser mysterier i den skumle byen Crystal Cove. Mens byen prøver å tjene penger på ryktet sitt som hjemsøkt, lar ikke gjengen seg stoppe av noe for å avsløre sannheten bak den overnaturlige aktiviteten.
06:20 Scooby-Doo! Mystery Incorporated (3)
(Scooby-Doo! Mystery Incorporated) Amerikansk animasjonsserie. (THE SECRET OF THE GHOST RIG) Fred, Daphne, Velma, Shaggy og Scooby-Doo løser mysterier i den skumle byen Crystal Cove. Mens byen prøver å tjene penger på ryktet sitt som hjemsøkt, lar ikke gjengen seg stoppe av noe for å avsløre sannheten bak den overnaturlige aktiviteten.
06:45 Turistguidene (9)
(Turistguidene) Norsk realityserie. Jobben som turistguide krever at du er både forelder, sosialarbeider og politi. Har du i tillegg en underholdningsartist i magen, er et vandrende oppslagsverk og blid som sola, er du som skapt til jobben som guide. (Turistguidene, år 1) Det er nyttårsaften på Phuket. Men for guidene er det en helt vanlig arbeidsdag, en hverdag hvor de har byttet ut snø og kulde med sol og 30 varmegrader. Familien Elverum ankommer og de er i Thailand for en helt spesiell grunn. Moren i familien har gått bort og de vil minnes hennes siste store reise, som var hit til Thailand. Tarjei prøver å holde humøret oppe hos både seg selv og turistene så han setter i gang en nyttårsquiz. Men det skal vise seg at turistene er mer kravstore til kunnskapen hans enn han liker.
07:35 America's Funniest Home Videos (33)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk komiserie. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.
08:00 Cougar Town (1)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. (BLUE SUNDAY) Grayson havner i trøbbel med Jules bare én uke ut i ekteskapet. Ellie og Laurie trår til for å muntre henne opp. Bobby bestemmer seg for å lære Travis å bli et ekte mannfolk. Medvirkende:Christa Miller, Courteney Cox, Busy Phillips, Dan Byrd.
08:25 Ullared (1)
(Ullared, år 2) Svensk dokumentarserie. (Ullared, år 2) Vinteren er over, lavkonjunkturen har snudd og det store varehuset i Ullared har blitt enda større. Lageret bugner av fryseposer, tannkrem, strømper og tennvæske, og administrerende direktør Boris forsøker å dirigere personalet da alt skal flyttes om i det nybygde varehuset. Morgan og hans kollega og kamerat, Ola-Conny, hjelper til med flyttingen sammen med blant andre den syngende truckføreren Anders.
09:15 Sinnasnekker'n (6)
(Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. (Sinnasnekker'n, år 1) I forrige episode så vi hvordan det komplette kaos hersket hos fembarnsfamilien Werner på Tofte. Nå har hjelpen kommet i form av Sinnsnekker'n Otto Robsahm og hans team. De har forbarmet seg over familien og har satt i gang en oppussingsprosess uten like. Resultatet ser du i kveld.
10:05 Millionær søker kjæreste (4)
(Millionaire Matchmaker, år 3) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger, basert på deres skjønnhet og intelligens. (Smike & Rupert)
11:00 Millionær søker kjæreste (5)
(Millionaire Matchmaker, år 3) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger, basert på deres skjønnhet og intelligens. (Jason & David)
12:00 The Big Bang Theory (2)
(The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. (The Big Bang Theory, år 3) Leonard og Penny strever med å komme over sin første merkelige date, mens Sheldon og Howard satser sine beste tegneserier i et veddemål angående en gresshoppe.
12:25 The Big Bang Theory (3)
(The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. (The Big Bang Theory, år 3) Howard og Raj besøker en nattklubb for å plukke opp damer, mens Sheldon prøver å gjøre Penny bedre ved å bruke en sjokoladebasert adferdsmodifisering.
12:55 Mom (6)
(Mom) Amerikansk komiserie. (Crazy Eyes and a Wet Brad Pitt) Christy og Bonnie nyter å leve i luksus når Christys velstående sponsor, Jill, ber dem å holde henne med selskap den første kvelden hun er ute fra rehabilitering. Medvirkende:Anna Faris, Allison Janney.
13:20 Sinnasnekker'n (7)
(Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. (Sinnasnekker'n, år 1) Fem år med oppussing har ført til en splittet familie i Svelvik. Ikke bare satte de i gang med et stort oppussingsprosjekt, de har også fått to barn midt oppi det hele. Far Kristian Hermann har tatt ansvar for all oppussingen, mens mor Heidi Hermann passer barna. Akkurat nå har de ikke noe forhold, de bare eksisterer sammen.
14:20 Ullared (2)
(Ullared, år 2) Svensk dokumentarserie. (Ullared, år 2) Kjell innvier det ombygde varehuset Gekås i Ullared som nå er blitt enda større. Det holdes en stor innvielsesfest med artister, gjester og verdens lengste rullekake. Flere av varehusets mest trofaste kunder er på plass; supershopperne fra Skåne, Kjell og Rose-Marie, de fnisete damene fra Göteborg, Maggan og Gittan og naturligvis personalet som har jobbet hardt før innvielsen, deriblant Morgan, Ola-Conny og Boris.
15:15 Baby Daddy (21)
(Baby Daddy) Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. (YOU CAN'T GO HOME AGAIN)
15:45 Cougar Town (2)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. (I NEED TO KNOW) Jules avlyser den obligatoriske familiekvelden, men flyr i flint når Travis ikke kommer hjem i tide. Ellie oppdager at hun kan få Andy til å gjøre alt hun vil ved å trene ham opp som en hund. Gutta sparer til bart for å ligne på Tom Selleck. Medvirkende:Christa Miller, Courteney Cox, Busy Phillips, Dan Byrd.
16:10 Friends (10)
(Friends) Amerikansk komiserie. (THE ONE WITH THE ROUTINE) Joey, Ross og Monica er med på innspillingen av programmet «Dick Clark's New Year's Rockin' Eve», hvor Joey har spesielle planer for romkameraten Janine ved midnatt. Medvirkende:Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry.
16:40 Friends (11)
(Friends) Amerikansk komiserie. (THE ONE WITH THE APOTHECARY TABLE) Janine avslører for Joey at hun ikke liker Monica og Chandler etter at de fire har vært ute sammen. Samtidig prøver Rachel å overbevise Phoebe om at hennes nye, fine apotekerbord er en verdifull antikvitet. Medvirkende:Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry.
17:10 Two and a Half Men (9)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. (THE MOOCH AT THE BOO) Charlie blir satt i en ukomfortabel situasjon når Jake drar av gårde med datteren til en tidligere NFL-spiller.
17:40 Two and a Half Men (11)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. (THE DEVIL'S LUBE) Charlie tenker over livsstilen sin når en gammel venn, som levde på samme måte, dør under et besøk.
18:05 The Big Bang Theory (4)
(The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. (The Big Bang Theory, år 3) Raj må finne en ny jobb, ellers blir han sendt tilbake til India. Sheldon derimot har en løsning som innebærer at Leonard og Penny må behandle Howard som et femte hjul på vogna.
18:35 The Big Bang Theory (5)
(The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. (The Big Bang Theory, år 3) Sheldon finner ut hvordan det ligger an mellom han og hans likemann, Wil Wheaton fra "Star Trek: The Next Generation". Wolowitz tigger og ber Leonard om at Penny skal spleise ham med en av venninnene hennes.
19:00 Mom (7)
(Mom) Amerikansk komiserie. (Soapy Eyes and a Clean Slate) Christy prøver å rette opp i fortidens feil. Bonnie bestemmer seg også for å skvære opp med Alvin etter de fryktelige tingene hun gjorde mot ham. Medvirkende:Anna Faris, Allison Janney.
19:30 Sinnasnekker'n (33)
(Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. (Ep 433 Marine og Tom, Hyggen) I flotte omgivelser på Hyggen bor Martine sammen med Tom og datteren Alva. Området er fantastisk, men det samme kan ikke sies om parets renoveringsobjekt. Selv om de har bodd der siden 2006, er det kun stuen som er tilnærmet ferdig. De har kranglet så mye om oppussingen at Tom tok seg jobb i Gøteborg for å slippe å forholde seg til huset utenom i helgene.
20:30 YLVIS i Spektrum - The Expensive Jacket Tour
(YLVIS i Spektrum - The Expensive Jacket Tour) Norsk underholdning. I februar inviterte Bård og Vegard Ylvisåker til et utsolgt show i Oslo Spektrum der de spilte flere av sine nye sanger live for første gang. Fansen som ikke fikk billett da, kan endelig få nyte YLVIS i fri utfoldelse med stort band, spennende gjester og overraskelser på løpende bånd.
22:00 Thomas Giertsen: Helt perfekt (3)
(Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. (Ep 303 Flomvarsel) Ine gleder seg til venninnen Kristin og mannen kommer på overnattingsbesøk. Simon er filmregissør, og Ine aner en gyllen mulighet til å fremme karrieren sin. Så får Thomas vite noe om Kristin som han gjerne skulle vært uvitende om. Jon har ekteskapsproblemer, men prøver så godt han kan å fikse situasjonen.
22:30 Thomas Giertsen: Helt perfekt (4)
(Thomas Giertsen: Helt perfekt) Norsk komiserie. (Ep 304 Driving Miss Daisy) Thomas mister førerkortet etter en uheldig episode på Grønland i Oslo. Eivind tilbyr å skaffe ham en privatsjåfør, og Thomas er fornøyd med løsningen - helt til han oppdager at sjåføren er svart.
23:00 Castle (11)
(Castle) Amerikansk krimserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle hjelper politiet og den attraktive etterforskeren Kate Beckett med å løse drapsgåter. Kontrollfriken Kate har store vansker med å samarbeide med Castle - de har nemlig en svært ulik måte å jobbe på. (Till Death Do US Part) Etter at en kvinnebedårer blir drept, mistenker Castle og Beckett at offerets mystiske dobbeltliv er nøkkelen til mordet. Etterforskningen fører til en sjokkerende vending som truer med å ødelegge Ryans bryllup med Jenny. Medvirkende:Tamala Jones, Jon Huertas, Seamus Dever, Susan Sullivan, Ruben Santiago-Hudson, Molly C. Quinn, Stana Katic, Nathan Fillion.
23:55 CSI (7)
(CSI) Amerikansk spenningsserie. (CSI, år 10) Tredje del av "CSI Crossover"-triologien: Raymond Langston fortsetter søket etter Madeline Briggs. Etterforskningen blir forstyrret når en lokal værmelder blir funnet død utenfor et hotell med en veske som tyder på at hun var involvert i prostitusjon. Når bevisene blir undersøkt finner CSI-teamet sterke forbindelser til Madeline-saken. Hvem drepte værmelderen, og er tiden ute for Madeline?
00:55 Special Victims Unit (8)
(Special Victims Unit, år 9) Amerikansk krimserie. (Special Victims Unit, år 9) Da liket av ei ung jente blir funnet i parken, er etterforskerne Tutuola og Lake sikre på at dødsfallet er knyttet til slåsskamper. Men nye bevis bringer nye mistenkte fram i lyset, og Lakes empati for dem gjør at saken holdes åpen etter at Cragen og Novak ønsker den avsluttet.
01:50 CSI: NY (13)
(CSI: NY) Amerikansk krimserie. (CSI: NY, år 3) Guttunger knuser tilfeldigvis en rute til et tomt lokale og finner en død mann i en blodpøl på gulvet. CSI-teamet finner lukt av rosmarin, champagne og jordbær på åstedet. Hva skjedde før han ble drept, eller etter? Medvirkende:Gary Sinise.
02:40 Body of Proof (13)
(Body of Proof) Amerikansk dramaserie. (DADDY ISSUES) Megan stiller spørsmål ved om faren hennes virkelig begikk selvmord, og moren hennes foreslår at hun undersøker de medisinske dokumentene hans for å finne ut mer om hvordan han døde.
03:25 CSI: Miami (2)
(CSI Miami, år 4) Amerikansk krimserie. (CSI Miami, år 4) Et kokeapparat i en båt eksploderer, noe som fører til panikk blant de fire familiemedlemmene om bord. Datteren, Julie, får panikk, og hopper over bord. Til tross for morens innstendige bønn hopper broren Luke etter for å få henne opp av vannet, der det kryr av hai. Men både Julie og Luke forsvinner i dypet...
Vis alt
NRK 2 09:50 Det store symesterskapet (4)
(Sewing Bee) Britisk underholdning. Hvem er Storbritannias beste amatørsyer? Gjennom fire programmer konkurrerer en gruppe hjemmesyere om å vinne den ærefulle tittelen. Hver uke får deltakerne tre utfordrende syoppgaver som de må løse innen korte tidsfrister. Dommerne May Martin og Patrick Grant avgjør hvem som får bli med videre, og hvem som må reise hjem. Det er finale! Kreativitet og følelser får fritt spillerom når de tre gjenværende syerne skal lage en herreskjorte, dekorere en håndveske og til slutt trylle frem en vakker aftenkjole i luksuriøst stoff.
10:50 Hovedscenen
I påsken var Stavanger symfoniorkester invitert til stor musikkfestival i den spanske middelalderbyen Cuenca. Her blir vi med på konsert i byens vakre, historiske katedral der orkesterets kunstneriske leder Fabio Biondi er solist i Haydns fiolinkonsert i G Dur, og deretter fremføres Mozarts Kroningsmesse i C-Dur KV 317. Med Stavanger symfoniorkester til Spania Programleder:Arild Erikstad.
11:50 Hvem var Alice Miller?
Norsk dokumentar. Alice Miller ble berømt for sine bøker om barndomstraumer og hva de kan føre til. Men hvordan var det å vokse opp som hennes sønn? Og hvorfor holdt hun sin egen historie skjult?
12:40 Kvalfangarane (1)
(Whale Hunters - An Untold History) Britisk dokumentar i to deler. Forfattaren Adam Nicolson får besøke restene etter hvalfangerstasjonene på den britiske øya Sør-Georgia i Antarktis. Enestående arkivmateriale og vitnesbyrd fra den siste britiske hvalfangeren gir oss innsyn i hvordan det var å fange hval for å skaffe olje til såpe og mat i Europa. Hvordan og hvorfor ble hvalbestandene redusert så drastisk på 1900-tallet?
13:30 Arkitektens hjem (6)
Norsk livsstilsserie. Arkitekter jobber daglig med å tegne fantastiske boliger for andre, men hvordan bor de selv? Charlotte Thiis-Evensen har besøkt seks norske arkitekter for å snakke om hva som skaper et godt hjem. I dag: Stein Halvorsen.
14:00 Slik er universet (4)
(How The Universe Works) Britisk vitenskapsprogram. (Clockwork and Creation) I løpet av de siste tyve årene har vi oppdaget en mengde farlige fenomen utenfor vårt eget solsystem. Spørsmålet er: Kan hver eneste planet der ute være en planet fra 'helvete'?
14:45 Svenske dialektmysterium (3)
Svensk språkserie. Kvar ligg Blekinge, og korleis høyrast blekingsk ut? Kvifor vil Fredrik lage eit tv-program om ein så ukjend landsdel?
15:15 Naturen på vippepunktet (2)
(The Tipping Points) Britisk dokumentarserie. (Amazon Rainforest Risks) En gruppe forskere undersøker hva de lange tørkeperiodene har gjort med regnskogene i Amazonas. Mange trær er i ferd med å dø. Skogene er forvandlet til tørre gressmarker. Har utviklingen nådd vippepunktet? Vil skogene komme til å gro fram på nytt?
16:10 Med hjartet på rette staden (5)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Ein eldre frukthandlar døyr i drosja til David, og David må hjelpe dotter hans med vareleveransane. Men det dukkar opp uventa problem. En eldre frukthandler dør i drosjen til David, og David må hjelpe datteren hans med vareleveransane. Men det dukker opp uventede problemer. Medvirkende:William Simons, Peter Benson, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Jason Durr, Duncan Bell.
17:00 Derrick (7)
(Ein Spiel mit dem Tod) Tysk krimserie. Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og hans assistent Harry Klein bruker kløkt og sunn fornuft til å løse kompliserte mordgåter.
18:00 Genesis - sammen og på egen hånd
Britisk dokumentar. Historien om et av Englands største rockeband noensinne. Besetningen fra 1971 til 75, Tony Banks, Phil Collins, Steve Hackett, Mike Rutherford og Peter Gabriel, er forent for første gang siden Gabriel forlot bandet i 1975 for å fortelle om karrierehøydepunkter og skuffelser både i og utenfor gruppen frem til Genesis' endelige oppløsning i 2007. Det presenteres også en rekke arkivklipp fra hele deres karriere.
19:30 Enveisbillett til Mars
(One Way Astronaut) Fransk dokumentar. Hvem er villige til å ofre alt, forlate jorden og legge ut på en enveisreise til en fremmed planet? Innen ti år skal organisasjonen Mars One sende en gruppe mennesker for å bosette seg på Mars. Vi følger fire av de nesten 80 000 ambisiøse og håpefulle jordboerne som har søkt om å få være med på oppdraget. Den nederlandske entreprenøren Bas Lansdorp står bak ideen, og budsjettet er på seks milliarder dollar.
20:30 Glimt av Norge
Norsk dokumentar. Øygruppa Romsa ved grensa til Hordaland er et friluftsområde av de sjeldne. Kulturlandskap og restaurerte hus vitner om folket som en gang bodde der. I dag er det lagt vel til rette for båtfolket som kan legge til kai i mange bukter og viker for å nyte denne naturperlen. Øyperla i Rogaland
20:45 Árdna
Árdna kulturmagasin tilbyr et variert innhold en gang i uka. Det blir temasendinger, gjester i studio og rapporter fra små og store kulturelle begivenheter rundt om i Sápmi. Samisk kulturmagasin
21:15 Historia bak eit bilde (9)
(En tavlas hemlighet) Svensk dokumentarserie. En nyskapende serie som ligger på grensen av det en kan få til i et TV-program. Olaus Magnus var en svensk geistlig som på 1500-talelt ble fordrevet til Italia. Der skrev han om nordisk historie og tegnet et kart over Norden. På kartet finnes både sjøormer og andre mytiske vesen.
21:30 Livet etter Tsunamien
(After The Wave) Britisk dokumentar. Norske Gerd mistet datteren, barnebarnet, svigersønnen og datterens ufødte barn da tsunamien rammet Phi Phi-øyene i Thailand. Denne dokumentaren forteller historien til noen av katastrofens mange ofre og om det enorme arbeidet med å identifisere og sende hjem de over 5 000 døde kroppene.
22:50 Treme, New Orleans (5)
(Treme) Amerikansk dramaserie. I Thought I Heard Buddy Bolden Say (I Thought I Heard Buddy Bolden Say) Foreldrene til Annie T får vite om platekontrakten hun har fått, mens barna til Albert Lambreaux får dårlige nyheter da de hører faren er syk. Samtidig finner Toni Bernette ut at Sofia har kjæreste, og Janette Desautel opplever en gjenforening. Medvirkende:Khandi Alexander, Lucia Micarelli, Sam Robards, Wendell Pierce.
23:45 Korrespondentane (5)
Svensk utenriksmagasin. Korrespondentene undersøker hva slags forhold vi har til spill. Vi møter svenske pokerproffer på Malta og spilleavhengige på Irland, og vi besøker syndige strøk i Sør-Afrika.
00:15 Fanget i Antwerpen (7)
(Cordon) Belgisk thrillerserie. Jana synes det er en anspent og ubehagelig atmosfære på jobb, og vil for enhver pris komme seg vekk derfra. Når Lex avslører et rømningsforsøk, settes krisesenteret i høyeste beredskap. Samtidig mottar Gryspeerts trusler i forbindelse med hans jakt på smittekilden. Medvirkende:Wounter Hendrickx, Liesa Van Der Aa, Tom Dewispelaere.
01:10 Klassequiz
Finale. Kunnskapskonkurranse for 10.klassinger - de kan mer enn du tror. Programleder:Selda Ekiz.
Vis alt
NRK 3 19:30 Bondi Beach (9)
(Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Livredderne Gonzo og Whippet prøver å hjelpe en mann som kollapser i sanden på en av verdens travleste strender.
19:55 P3Morgen
I dag får du se høydepunkter fra tidligere sendinger. Det blir gjensyn med Prebz og Dennis og Cecilie Steinmann Neess og Jakob Schøyen. Du får og en reprise av Markus sin gitarskole.
20:25 Ahmed og Team Physix
(4:6) Dokumentarserie. Ahmed fikk forandret livet sitt da han oppdaget sporten street workout. Nå vil han bruke bakgrunnen sin til å hjelpe andre. Metoden er knallhard trening.
20:35 Kremen av Top Gear (3)
Britisk underholdningsserie.
21:30 Morran og Tobias (13)
(Morran och Tobias) Svensk humorserie. Morran og sønnen Tobias (42) har bodd sammen det aller meste av livet. Og det er sånn Tobias vil leve: Sove, skite og kjøpe ting på nettet. Men tidligere i år ble hjemmet deres ekspropriert av kommunen. Nå har de fått lov å leie det gamle huset og skal bo der en måned. Morran kjederøyker og filosoferer over livet, mens hun og sønnen går gjennom eiendeler de har samlet gjennom et langt liv. Medvirkende:Johan Rheborg, Robert Gustafsson.
21:35 [film]Bait
(Bait) Australsk actiongrøsser fra 2012. En gruppe handleglade mennesker blir innestengt på et oversvømt kjøpesenter i Australia etter at en tsunami treffer Queensland-kysten. Kjøpesenteret blir forvandlet til en skrekkens versjon av Sea World når det viser seg at en gigantisk hvithai også svømmer rundt der inne. Medvirkende:Richard Brancatisano, Xavier Samuel, Chris Betts, Sharni Vinson, Simon Edds. Regi:Kimble Rendall.
23:05 Kremen av Top Gear (3)
Britisk underholdningsserie.
00:00 Skolen (6)
Britisk dokumentarserie. Med 62 kameraer plassert overalt på en skole i sju uker får vi observere hva som skjer i klasserommet, i korridorene, på rektors kontor og i kantinen det siste semesteret før eksamen. Søstrene Mollie og Charlotte mener at lærerne ikke alltid har rett. De er svært flinke, men bruker mesteparten av sin energi til å krangle, furte og bråke, i stedet for å arbeide med fagene sine. Det er snart eksamen, men hvis de ikke skjerper seg, må de til rektor.
00:45 P3Morgen
I dag får du se høydepunkter fra tidligere sendinger. Det blir gjensyn med Prebz og Dennis og Cecilie Steinmann Neess og Jakob Schøyen. Du får og en reprise av Markus sin gitarskole.
01:15 [film]Jarhead
(Jarhead) Amerikansk krigsdrama fra 2005. En selvbiografisk historie, basert på opplevelsene til den tidligere soldaten Anthony Swofford i Golfkrigen i 1991. Medvirkende:Jake Gyllenhaal, Scott Macdonald, Peter Sarsgaard, Jamie Foxx. Regi:Sam Mendes. (15 år)
03:15 Bondi Beach (9)
(Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Livredderne Gonzo og Whippet prøver å hjelpe en mann som kollapser i sanden på en av verdens travleste strender.
03:35 Redd menig Osen (4)
Norsk underholdningsserie. Are Sende Osen er pasifist, 40 år og utrent. Han liker ikke friluftsliv og har problemer med autoriteter. Nå skal han inn i militæret for å finne ut hva som får unge kvinner og menn til å risikere liv og helse for konge og fedreland. Hvordan skal dette gå? Vil han takle de fysiske utfordringene? Vil en gammel militærnekter klare å adlyde ordre? Menig Osen er på Norges nyeste militærleir, Hærens befalskole på Rena. Han leder en tropp i en simulert gisselsituasjon og får styre en krigsvogn. Are møter også en veteran fra Afghanistan og får kjeft fordi han går med hendene i lomma.
04:05 Vinn eller forsvinn (5)
Norsk dokumentarserie. Et ærlig innblikk i den norske idrettshverdagen i overgangen fra barne- til ungdomsidretten, når alvoret setter inn. Fem unge følges i drømmen om å stå på pallen og når barnedrømmer brister. Den drømmen deler han med resten av kameratgjengen på Oppsal IL. Håndballjentene fra Vestli IL skal møte topplag fra hele landet på PW Cup. Taminas trener blir sint på jentenes manglende fokus. Cheerleaderne satser på medalje i NM, til tross for Camillas brukne tommel. Thomas håper på plass på 1.-laget når de går fra 7-er til 11-er fotball. Den drømmen deler han med resten av kameratgjengen på Oppsal IL. Håndballjentene fra Vestli IL skal møte topplag fra hele landet på PW Cup. Taminas trener blir sint på jentenes manglende fokus. Cheerleaderne satser på medalje i NM, til tross for Camillas brukne tommel.
Vis alt
FEM 06:15 Judge Judy (151)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten. (Episode 4410)
06:45 So You Think You Can Dance (6)
(So You Think You Can Dance) Amerikansk underholdning. (So You Think You Can Dance, år 9) Serien feirer sin to hundrede episode, og dommerne annonserer Top 20-finalistene. De ti guttene og ti jentene viser seg frem uten bedømming, slik at publikum blir bedre kjent med dem og deres talent.
08:30 Hundehviskeren (1)
(Dog Whisperer, år 5) Amerikansk dokumentarserie. (Dog Whisperer, år 5) Akrobaten Adir Ionov og hans kone Anastasiia har hatt problemer med sin tre år gamle malteser helt siden de ble sammen. Fluffy har aldri likt å gå med bånd, og så snart de setter det på begynner Fluffy å frese. Kan Cesar hjelpe trapeskongen?
09:25 Fødeavdelingen: Tiden etterpå (1)
(One Born Every Minute UK: Where are They Now?) Britisk dokumentarserie. «Fødeavdelingen» har vært med på mer enn hundre barnefødsler og formidlet følelsene rundt det å bringe et nytt liv til verden. Men hvordan har det gått med familiene etter at de kom hjem fra sykehuset? Tendayi og Maxwell har veldig forskjellig tilnærming til foreldrerollen og oppdragelsen av sine to gutter. Deres travle hverdag skal snart bil enda travlere når de får to barn til i familien. Donna og Wayne ventet lenge på babyen Emilia. I dag har de to jenter, og Wayne avslører en uvanlig belønning når de gjør noe bra. Kelly og Jon har fullt opp med sine fem barn, men Kelly har slitt med depresjon etter brorens død.
10:25 Judge Judy (152)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten. (Episode 4411)
10:55 Cupcake-krigen (13)
(Cupcake Wars) Amerikansk livsstilserie. Fire talentfulle cupcake-bakere drømmer om en sjanse til å få sine herligheter utstilt på en stjernespekket juletretenning i hjertet av Hollywood. (ICE HOUSE) Fire kreative cupcake-bakere kjemper om en sjanse til å servere Hollywoods morsomste legender ved Ice House Comedy Clubs 50-årsjubileum.
11:50 One Tree Hill (22)
(One Tree Hill) Amerikansk dramaserie. (One Tree Hill, år 2) Det blir hetere mellom Brooke og Lucas når de drar til New York sammen for å overnatte hos Haley. Nathan og Deb rotter seg sammen og planlegger å forlate Dan for godt.
12:45 Gilmore Girls (2)
(Gilmore Girls, år 5) Amerikansk dramaserie. Møt den viljesterke alenemoren Lorelai og hennes like bestemte tenåringsdatter Rory. Med kun 16 års aldersforskjell har mor og datter et spesielt og nært forhold. Med Lorelairs anstrengte forhold til overklasseforeldrene, Rorys utforderende skoletilværelse og deres romantiske komplikasjoner, er det duket for rikelig med drama i småbyen Stars Hallow i Connecticut. (Gilmore Girls, år 5)
13:35 Gossip Girl (15)
(Gossip Girl) Amerikansk dramaserie. Blant New Yorks unge elite har alle det til felles at de leser bloggen til den allvitende Gossip Girl, som vet alt som er å vite om alle det er verdt å vite noe om. (Gossip Girl, år 1) Serenas verden blir snudd på hodet når hennes tidligere partner i alle umoralske ting, Georgina Sparks, vender tilbake til Manhattan for å lage bråk.
14:30 Ugly Betty (11)
(Ugly Betty) Amerikansk komiserie. (Ugly Betty, år 4) En medtatt Betty forteller om sin verste uke noensinne til Mr. Z, mens vi ser tilbake på hennes forferdelige siste dager. Frustrert over de intetsigende oppgavene Wilhelmina gir henne hos Mode, og inspirert av Audrey Hepburns memoarer, skaper Betty sin egen blogg om utrolige veldedighetsforetak som inspirerer henne.
15:30 One Tree Hill (23)
(One Tree Hill) Amerikansk dramaserie. (One Tree Hill, år 2) Peyton blir strålende fornøyd da hun får bandet Jimmy Eat World til å opptre når Jake slipper ut av fengsel. Andy inviterer Karen til å tilbringe sommeren sammen med ham i New Zealand.
16:25 24 timer på legevakten (1)
(24 Hours in A&E) Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia.
17:25 Ekstremt vekttap UK (9)
(Extreme Makeover: Weight Loss Edition UK) Britisk realityserie. (Lee Vasey) I løpet av 12 måneder skal Lee Veasey kjempe mot overvekten, slik at han kan få barn. På sitt største veide han 235 kilo, men klarte å slanke bort 20 kilo på egenhånd.
18:25 Sinnasnekker'n Sverige (5)
(Arga snickaren) Svensk livsstilserie. Veronica, Jimmy og deres fem barn bor i et hus i Rönninge. For tre år siden begynte de å pusse opp kjøkkenet. Jimmy koblet fra ventilasjonssystemet og begynte å rive bærevegger for å få inn mer lys. Når et skap raste ned på badet, og det fikk fuktskader, rev Jimmy ut hele badet. I dag mangler de både penger og tiltak og er desperate etter hjelp. Programleder:Anders Öfvergård.
19:25 Friends (8)
(Friends) Amerikansk komiserie. (THE ONE WITH ROSS'S TEETH) Det går rykter om at sjefen til Rachel, Ralph Lauren, prøvde å sjekke opp Phoebe da hun besøkte Rachel på jobb. Ross prøver å imponere daten sin. Medvirkende:Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry.
19:55 Friends (9)
(Friends) Amerikansk komiserie. (THE ONE WHERE ROSS GOT HIGH) Chandler bestemmer seg for å få foreldrene til Monica til å like ham når Monica inviterer til Thanksgiving, mens Rachel prøver ut sine noe forvirrede kokkekunster ved å lage en dessert. Medvirkende:Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry.
20:30 Once Upon a Time (23)
(Once Upon a Time) Amerikansk dramaserie. (Operation Mongoose, Part 2) Forfatteren inngår en allianse med Gold. Emma, hennes foreldre, Kaptein Krok og Regina forsøker å stoppe dem, men det er mørke utsikter for en lykkelig slutt. Henry føler seg kallet til å gjenopprette balansen mellom helter og skurker. Del 2 av 2.
21:30 Ungkaren (9)
(The Bachelor) Amerikansk realityserie. (Week 8) Etter den tøffe avgjørelsen på roseseremonien i Des Monines, besøker Chris de fire gjenværende damenes hjembyer.
23:20 Åndenes makt (7)
(Åndenes makt) Norsk serie om overnaturlige fenomener. (Åndenes makt, år 3) Herøya er en idyllisk øy i Steinsfjorden på Ringerike. Her har Oslo Sporveier feriested for sine ansatte. Men i de gamle bygningene på øya er det ikke bare feriegjester som holder hus. Historien om den "grønne mannen" strekker seg langt tilbake i tid, og flere personer har opplevd en skikkelse som beveger seg rundt, mellom og inne i husene. Det er historier om lys som går på og av, dører som åpner seg og ting som forsvinner. Men det viser seg at det er enda mer når man begynner å lete...
00:25 48 timer (11)
(48 Hours) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. (Death at Cottonwood Creek) Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider.
01:25 Medium (3)
(Medium) Amerikansk dramaserie. Allison Dubois arbeider som konsulent hos statsadvokaten i Phoenix, Arizona. Hun har synske evner og bistår i løsningen av de mest brutale og gruoppvekkende kriminalsaker. (TO HAVE AND TO HOLD) Medvirkende:Miguel Sandoval, Jake Weber, Patricia Arquette.
02:20 Cold Case (11)
(Cold Case) Amerikansk krimserie. (Cold Case, år 4) Jeffries partner kommer med ny informasjon i forbindelse med drapet på en mannlig sanger i 2000 som fører til at saken blir gjenåpnet. Det krever at Rush og en nølende Scotty må reise til Knoxville, Tennessee og utforske countrymusikkens verden. De finner raskt ut at mordet ikke har noe med et trekantdrama å gjøre - alt dreier seg om musikk.
03:20 Once Upon a Time (16)
(Once Upon a Time) Amerikansk eventyrdramaserie. Emma Swans liv har vært alt annet enn et eventyr. Hun er en 28 år gammel dusørjeger, som har klart seg på egenhånd siden hun ble forlatt som baby. Men når Henry - sønnen hun ga fra seg for ti år siden - finner henne, blir alt snudd på hodet. (Heart of Darkness) Mary Margaret ansetter Mr. Gold som forsvarer da Emma blir tvunget til å arrestere henne for mordet på Davids kone Kathryn. I eventyrverdenen prøver drømmeprinsen å stoppe en urokkelig Snøhvit, som fortsatt merker virkningene av Rumplestiltskins trylledrikk, fra å drepe den onde dronningen. Medvirkende:Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin, Jared Gilmore, Robert Carlyle, Lana Parilla.
Vis alt
Viasat 4 05:15 Community (16)
(Community) Amerikansk komiserie. Advokaten Jeff Winger må tilbake på skolebenken etter at han blir anklaget for å ha forfalsket universitetsutdannelsen sin. Annie og Abed tilbringer kvalitetstid sammen med en simulering av "Inspector Spacetime". Snart blir spillet en undersøkelse av studiegruppen og spesielt Abeds tankegang og personlighet. Medvirkende:Joel Mchale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Alison Brie.
05:35 The Office (24)
(The Office) Amerikansk komiserie. Vi møter gjengen som jobber på Dunder Mifflin. Som flue på veggen får vi ta del i alt det morsomme og merkelige som foregår på et kontor mellom ni og fem. Dwight forholder seg lojal overfor Dunder Mifflin i stedet for å begynne hos Michael, noe som skaper bitter stemning mellom Michael og Dwight. På kontoret til Dunder Mifflin later Him som om han har tiltro til Andy. Medvirkende:Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski. Regi:Paul Feig, Ken Whittingham, Ken Kwapis.
06:00 Ax Men (11)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. Jimmy får skulderen ute av ledd, og en konfrontasjon mellom Dave og DJ fører til at Craig avslutter Rygaard-jobben.
06:50 Ax Men (12)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. Phils savnede mann blir funnet i god behold, men bilen er totalvraket.
07:35 Community (17)
(Community) Amerikansk komiserie. Advokaten Jeff Winger må tilbake på skolebenken etter at han blir anklaget for å ha forfalsket universitetsutdannelsen sin. Når en gruppes naturfagprosjekt blir ødelagt, bestemmer de seg for å holde rettsak for å finne den skyldige. Mens Troy og Abed tror de har funnet den skyldige, innser Jeff at saken er mer komplisert enn de først trodde. Medvirkende:Joel Mchale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Alison Brie.
08:00 Go On (16)
(Go On) Amerikansk komiserie. Ryan King er en sportsprogramleder som nylig har blitt enkemann og håper å kunne finne tilbake til et normalt liv. Den motvillige Ryan er plutselig medlem i en terapigruppe som jobber for "livsforandring" og møter en rekke merkelige mennesker som har ulike erfaring med det å miste noen. Terrell får et vikariat hos K-BAL, mens Ryan, Simone og Mr. K drar på meditasjonsleir. Medvirkende:Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman.
08:30 Cheers (2)
(Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. Sam prøver å skulke unna jobben for å vikariere som sportsreporter.
09:00 Bundy (218)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Al og kameratene planlegger en TV-kveld med wrestling, men de oppdager snart at konene deres har okkupert fjernsynet for å se en klissete kjærlighetsfilm. Dermed invaderer de rommet til Bud for å se på TV der, med det resultat at de ødelegger Buds hete stevnemøte... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.
09:30 Bundy (219)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Under forberedelsene til gjenforeningsfesten på skolen mimrer Kelly og vennene hennes over hvor dårlig de pleide å behandle guttene som var interessert i dem. Nå lurer de på om de fremdeles har draget og kan tiltrekke seg guttene på samme måte som tidligere... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.
10:00 Anger Management (13)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. Charlie havner i trøbbel når han hopper i seng med kjæresten til en voldelig innsatt på klinikken og finner ut at den innsatte blir sluppet fri dagen etter. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.
10:30 Seinfeld (31)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry tar med seg en PEZ-dispenser til en pianokonsert der kjæresten til George spiller. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.
11:00 Seinfeld (32)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerrys nabo forsøker å ta sitt eget liv da han tror kjæresten hans legger an på Jerry. George går til en spåkone og får bekreftet sin bekymring. Elaine må faste før hun skal ta røntgenbilder og starter en massiv spiseorgie tre dager i forveien. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.
11:30 Brooklyn Nine-Nine (19)
(Brooklyn Nine-Nine) Amerikansk komiserie. Jake Peralta er begavet nok til verken å ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Men nå får han en ny sjef som er fast bestemt på å følge reglene til punkt og prikke. Amy møter en eks-kjæreste på et obligatorisk treningskurs med jobb. Kaptein Holt er blitt avhengig av et spill på mobilen og Rosa er sur på Charles fordi han ikke har invitert henne i bryllupet sitt. Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero. Regi:Phil Lord, Christopher Miller, Craig Zisk, Troy Miller.
12:00 Simpsons (22)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Marge forbyr Bart å leke med Milhouse etter at de to guttene har endevendt huset til Flanders. Dermed starter en krig i å gjøre gode gjerninger...
12:30 Simpsons (1)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Halloween-spesialepisode. I dagens første historie slår Homer i hjel døden, og dermed kan ingen på jorda dø. I den andre historien vinner Frink en nobelpris, noe han gjerne skulle sett at faren hadde opplevd. Familien Simpsons bestemmer seg for å gjenopplive den nedfryste Frink senior. I tredje og siste historie får Bart kloa i en magisk stoppeklokke. Den kan fryse tiden og Bart er ikke sen om å utnytte dette...
13:00 Kongen av Queens (164)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Treningen med Lou går storartet helt til Carrie sier at de må trene mer - sammen. Arthur oppdager at han nesten ikke er på noen av bildene fra Carries barndom, og prøver derfor å lime bilder av seg selv inn i de gamle. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
13:30 Kongen av Queens (165)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug vil gjerne vise Deacon at han er en venn man kan stole på og prøver å imponere ham med sine kunnskaper om afroamerikansk historie. I mellomtiden oppdager Carrie hvorfor hun ikke får bestilt time i skjønnhetssalongen.
14:00 How I met Your Mother (2)
(How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted er på en blind date og oppdager at han har vært på date med jenta en gang før. Sju år senere har de fortsatt ingenting til felles. Barney tar Marshall med til en strippeklubb der de møter Lilys dobbeltgjenger.
14:30 How I met Your Mother (3)
(How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Robin tror at Barney er utro, men oppdager at han er sammen med Ted på kveldene og lærer alt han kan om hvordan det er å være sammen med henne.
15:00 Family Guy (7)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Da en hetebølge treffer Quahog, overtaler Peter Brian til å bli med på et hundeshow slik at de kan vinne hovedgevinsten på 500 dollar og kjøpe seg airconditionanlegg. Da et av triksene går galt, krangler hele familien. Brian stikker av, men Peter vet råd, han erstatter hunden med en katt.
15:30 Family Guy (8)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Tanta til Lois dør og etterlater seg Cherrywood Mansion. Familien flytter inn i luksushuset, men kort tid etter bærer det rett ut igjen når Peter gjør et rådyrt kjøp på veldedighetsauksjon.
16:00 Simpsons (20)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Gutten som visste for mye.
16:30 Simpsons (21)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Hemmeligheten bak et vellykket ekteskap.
17:00 Kongen av Queens (166)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Det som begynner som en kjempefin reise ender i et mareritt når Doug og Arthur blir tvunget til å bytte fly og ender opp i Pittsburgh istedenfor St. Louis. I tillegg oppdager Doug at Arthur har flyskrekk, så han må prate og berolige ham under hele turen. Carrie, som har gledet seg til å være alene hjemme, får uventet besøk av faren til Doug, Joe. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:30 Kongen av Queens (167)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie tilbyr Holly hjelp med oppussing mot at hun får sitte på til malebutikken, slik at hun kan kjøpe noe hun selv trenger. I mellomtiden får Doug mer enn han ber om da han klager på en liten, men hissig, servitrise. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
18:00 How I met Your Mother (4)
(How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Lily og Marshall oppdager at Robin og Barney er det perfekte paret for dobbeldates og bestemmer seg for å imponere dem. Det blir for mye av det gode, og Barney og Robin prøver å slå opp med dem.
18:30 How I met Your Mother (5)
(How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney prøver å overbevise Robin om å bli amerikansk statsborger, og Ted og Marshalls roadtrip går ikke som planlagt da Lily bestemmer seg for å bli med.
19:00 Family Guy (9)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Peters veldig religiøse far kommer for å bo sammen med familien når han blir tvunget til å pensjonere seg etter et langt yrkesliv.
19:30 Family Guy (10)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Peter får hetta med tanke på tusenårsskiftet og lurer familien til å kansellere alle nyttårsplaner for 1999. For en gangs skyld har han rett, 1. januar 2000 er alle bygninger i verden ødelagt. Det vil si alle bygninger bortsett fra Twinkie-fabrikken - hvor familien setter kurs.
20:00 Simpsons (2)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Homer mottar en kryptisk beskjed om å møte noen på et bestemt sted til en viss tid. Det viser seg at personen er hans ettersøkte mamma.
20:30 Simpsons (3)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. For å stramme inn skolens budsjett bestemmer rektor Skinner seg for å kutte ut gym, forming og musikk. Dette faller ikke i god jord blant elevene.
21:00 Sin City Motors (3)
(Sin City Motors) Canadisk dokumentarserie. Steve Darnell er bilentusiast og ekspert i å finne gjemte skatter på søppeldynga, gårdsjorder og diverse andre steder, før han nærmest forvandler de ulike delene til kunst på fire hjul. Steve gleder seg til å jobbe med en ekte gangsterbil: en Buick fra 1928. Del 3:8
22:00 Agents of S.H.I.E.L.D (13)
(Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D) Amerikansk actionserie. Coulson og teamet er etterlyste flykninger, men det stopper dem ikke i å forsøke og redde verdenen fra mektige og uforutsette trusler. Men kan tilliten til S.H.I.E.L.D. gjenoppbygges? Cal samler noen av de mest begavede agentene inkludert Angar the Screamer og KF Gideon for å ta hevn over Coulson. May tar kontakt med SHIELD-eksmannen Dr. Garners som kanskje kan hjelpe Sky.
23:00 Simpsons (20)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er sesong nummer 26 av den populære serien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Bart begynner å røyke for å imponere Milhouses kusine Annika, mens resten av familien lærer om bestefars dager i luftforsvaret.
23:30 Family Guy (17)
(Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Lois, Bonnie, Donna og mennene deres reiser på ferie til Bahamas. Mannfolka blir imidlertid snart både overrasket og sinte når de oppdager at det faktisk dreier seg om en ekteskapsrådgivningstur.
00:00 Sirens (2)
(Sirens) Amerikansk komiserie. Vi følger en absurd, morsom gjeng som jobber som ambulansesjåfører i Chicago. Mennene har langt fra orden på sine personlige liv, men når det kommer til jobben takler de alle livstruende situasjoner på strak arm. For å bevise at de også kan "gi tilbake", lover Johnny og Hank at de skal holde et førstehjelpskurs, men så får de tak i sportsbilletter på fantastiske plasser. Kan de kombinere begge deler? Medvirkende:Michael Mosley, Kevin Daniels, Kevin Bigley, Jessica Mcnamee, Bill Nunn.
00:30 Cops Reloaded (3)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
01:00 Cops Reloaded (4)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
01:30 Seinfeld (31)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry tar med seg en PEZ-dispenser til en pianokonsert der kjæresten til George spiller. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.
02:00 Seinfeld (32)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerrys nabo forsøker å ta sitt eget liv da han tror kjæresten hans legger an på Jerry. George går til en spåkone og får bekreftet sin bekymring. Elaine må faste før hun skal ta røntgenbilder og starter en massiv spiseorgie tre dager i forveien. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David, Jerry Seinfeld.
02:25 Bundy (218)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Al og kameratene planlegger en TV-kveld med wrestling, men de oppdager snart at konene deres har okkupert fjernsynet for å se en klissete kjærlighetsfilm. Dermed invaderer de rommet til Bud for å se på TV der, med det resultat at de ødelegger Buds hete stevnemøte... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.
02:50 Bundy (219)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Under forberedelsene til gjenforeningsfesten på skolen mimrer Kelly og vennene hennes over hvor dårlig de pleide å behandle guttene som var interessert i dem. Nå lurer de på om de fremdeles har draget og kan tiltrekke seg guttene på samme måte som tidligere... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino.
03:15 Anger Management (13)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. Charlie havner i trøbbel når han hopper i seng med kjæresten til en voldelig innsatt på klinikken og finner ut at den innsatte blir sluppet fri dagen etter. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.
03:40 American Dad (131)
(American Dad!) Amerikansk animasjonsserie. Vi følger livet til Stan Smith, en noe overspent CIA-agent. Stan avslører at Francine var utro natta før bryllupet deres. Han prøver derfor å bevise at Hayley ikke er hans biologiske datter og reiser tilbake i tid for å undersøke saken. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith. Regi:Chris Bennett, Tim Parsons.
04:05 Agents of S.H.I.E.L.D (13)
(Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D) Amerikansk actionserie. Coulson og teamet er etterlyste flykninger, men det stopper dem ikke i å forsøke og redde verdenen fra mektige og uforutsette trusler. Men kan tilliten til S.H.I.E.L.D. gjenoppbygges? Cal samler noen av de mest begavede agentene inkludert Angar the Screamer og KF Gideon for å ta hevn over Coulson. May tar kontakt med SHIELD-eksmannen Dr. Garners som kanskje kan hjelpe Sky.
05:15 Cops Reloaded (4)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
Vis alt
NRK Super 06:30 Molly
Britisk tegnefilmserie. Møt musa Molly som elsker å få nye venner. Forteller: Johannes Joner.
06:35 Lille Charley bjørn
Britisk animasjonsserie for de minste. Vi blir med inn i Charleys fantastiske fantasiverden, der nesten alt er mulig.
06:45 Timmy-tid
Britisk animasjonsserie om det lille lammet Timmy som går i barnehage.
07:00 Lilly i Paradisbukta
Irsk animasjonsserie. Bli med Lilly på eventyr i Paradisbukta.
07:10 Sigge
Tysk animasjonsserie basert på bøkene av Brian Paterson. Sigge Sebra bor på en øy inne i jungelen og havner ofte i trøbbel. Med god hjelp fra bestevennene Fugl Frans og Morten Mare klarer han alltid å finne en løsning.
07:20 Lille Prinsesse
Britisk animasjonsserie. På det kongelige slottet bor kongen, dronningen, statsministeren og mange andre. Men den aller viktigste personen er Lille Prinsesse. Og hun vet hva hun vil.
07:30 Elias
Norsk animasjonsserie. Storrengjøring. Redningsskøyta Elias bor i Lunvik, og sammen med sine gode venner Helinor og Duppe redder de båter i alle mulige situasjoner.
07:45 Bernt og Erling på nye eventyr
Amerikansk animasjonsserie. Bernt og Erling drar jorda rundt på oppdagelsesreise i fortid og framtid.
07:50 Hos mormor (1)
Norsk dramaserie. Maja er fem år og ofte på besøk hos mormoren sin. I dag skal de plukke epler. Epletreet er høyt, men det bryr ikke Maja seg om.
08:00 Solsikkesmuget 19
Tysk animasjonsserie. Barna som bor i Solsikkesmuget 19 liker å ha det gøy. Med livlig fantasi opplever de små og store eventyr hver dag.
08:10 Brannmann Sam
Britisk dukkefilmserie. Nå skal du få bli kjent med brannmann Sam og vennene hans som bor i en liten by i England.
08:20 Pingu
Sveitsisk animasjonsserie.
08:25 Charlie og Lola
Britisk tegnefilmserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.
08:35 Ronnys rullande sirkus
Britisk animasjonsserie. Syv år gamle Ronny har et helt sirkus han må styre. Det blir store utfordringer, men også mye show og moro!
08:50 Klart eg kan
Norsk serie. Vi møter barn som prøver å mestre ting og som tør å gjøre noe de aldri har gjort før.
08:55 Sauen Shaun
(Shaun the Sheep) Britisk animasjonsserie. Når bonden snur ryggen til sauen Shaun blir det kaos på gården.
09:05 Trenk og Tekla
Tysk animasjonsserie. Den fattige bondegutten Trenk drar ut i verden med drømmer om å bli en stor ridder. På sin vei møter han Thekla, og sammen lærer de det som skal til for å bli gode riddere. Men ofte er det godt med litt ekstra hjelp.
09:30 Kosinus
Norsk serie. Kosinus og Solveig har mange spørsmål om kanter. Går det an å sykle med et åttekantet hjul? Kosinus skal i alle fall prøve seg utfor den bratte bakken. Han lærer også en formel som alltid ender med 2. Programleder:Solveig Hareide.
09:40 Æsops teater
Britisk animasjonsserie. De kjente Æsop-fablene blir gjenfortalt av en omreisende teatertrupp med en leder som tilfeldigvis også heter Æsop. Med seg i truppen har han reven Penny, kaninen Leon og en gjeng griser kalt Nøfflingene.
09:50 Øisteins blyant
Norsk serie. Finn frem tegnesakene og tegn alt fra krusedullhekser til løkkeansikter sammen med Øistein.
10:00 Her er eg!
Serie med portrett av unge på Vestlandet.
10:05 Men hvorfor det?
Fransk animasjonsserie. Denne serien tar for seg de store spørsmålene som det kan være fint å gruble litt over.
10:15 Katten med hatten
Amerikansk animasjonsserie. Katten tar Nick og Sally med på en rekke opplevelser rundt om i hele verden.
10:30 Zack & Quack
Britisk animasjonsserie. Bli med Zack og Quack på spennende eventyr i en pop-opp-verden der alt kan skje.
10:40 Lille Jack
Britisk serie. Reis til magiske land og møt rare skapninger sammen med søte og nysgjerrige Lille Jack.
10:50 Lodde og Linn
Britisk serie. Noen ganger kan nye ting virke skremmende. Heldigvis kan kosedyret Lodde hjelpe Linn å se at nye ting også kan være morsomt.
11:00 Tilly og vennene
Irsk animasjonsserie. Bli med Tilly og vennene mens de drar på eventyr i en helt spesiell verden.
11:10 Den lille røde traktoren
Britisk animasjonsserie. Den lille røde traktoren er kanskje ikke så stor og moderne, men han er alltid til å stole på for gårdbruker Stein og alle vennene hans.
11:20 Konrad katt
Britisk tegnefilm. Konrad katt er politi i Puseby, og til å hjelpe seg har han en bamse, en mus og en sjiraff.
11:30 Hundehagen
Kanadisk animasjonsserie. Hunder kan også gå i barnehage - bli med til Hundehagen!
11:40 Kastanjeskogen
Fransk animasjonsserie. Kastanjeskogen er en trivelig plass å være. Det synes både musene, ekornene, harene, villsvinene, revene og bjørnene, men de er ikke alltid like gode venner.
11:55 Petter Kanin
Britisk animasjonsserie. Bli med snille og modige Petter Kanin med vennen Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.
12:05 Masha og Mishka
Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.
12:10 Rakettgjengen
Amerikansk animasjonsserie.
12:25 Ville Vilde
Kanadisk animasjonsserie. Vilde bor sammen med den tålmodige faren sin. De har noen ikke helt vanlige kjæledyr.
12:35 Moffene
Tysk animasjonsserie. Hver gang Luzi leser de magiske ordene på kartet kommer moffene Leopold, Panini og Bruno ned gjennom taket. Sammen oppdager de en fantastisk verden av nattlige eventyr.
12:40 Roboten og eg
Fransk animasjonsserie. Ta del i en noe annerledes hverdag på robotskolen med elevene Eivind, Jostein, Maia og den lure roboten Chip...
12:55 Jungelboken
Tysk animasjonsserie. Den nysgjerrige menneskevalpen Mowgli har mye å lære av sine trofaste venner Bagheera og Baloo, når han skal utforske den store jungelen.
13:05 Jungelboken
Tysk animasjonsserie. Den nysgjerrige menneskevalpen Mowgli har mye å lære av sine trofaste venner Bagheera og Baloo, når han skal utforske den store jungelen.
13:15 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
13:30 Kika og Bob
Nederlandsk tegnefilmserie. Egypt: Major Bob og Prinsessen av ørkenen. Kika og Bob, som leter etter Tilly i Egypt, vil oppleve en vidunderlig cruise på Nilen, i Agatha Christie-stil. Så drar til for å oppdage et eldgammelt egyptisk gravkammer, og slåss med gravrøvere.
13:40 Helt hekta
Kanadisk animasjonsserie. Sommervikarene på surfeparadishotellet er helt hekta på surfing, men hotelldrift viser seg også å være hardt arbeid.
14:05 Gumballs fantastiske verden
Britisk-amerikansk animasjonsserie. Tolv år gamle Gumball tiltrekker seg uhell. Sammen med sin beste venn Darwin, hans tidligere gullfisk som fikk ben, ramler de bort i de merkeligste ting.
14:15 Big Time Rush
Amerikansk serie. Fire hockeygutter fra Minnesota får livet snudd opp ned når de blir valgt ut til å danne et boyband sammen og flytte til Hollywood. De har laget album og vært på turné, men musikkbransjen og livet i Hollywood byr fortsatt på nye og rare utfordringer.
14:40 Mitt liv og meg
Fransk manga-inspirert animasjonsserie. En vennegjeng kommer opp i mange rare, komiske situasjoner.
14:50 iCarly (8)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:15 iCarly (9)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:40 M.I. High (1)
Britisk dramaserie. Vi følger eventyrene til de tre skoleelevene på videregående, Blane, Daisy og Rose som jobber som hemmelige agenter ledet av skolens vaktmester.
16:05 Limbo (11)
Dansk dramaserie. Boye, Ask, Naya og Louise er nå uvenner. Det virker som om alt har gått fra vondt til verre, og alt sammen har skjedd etter at Viktoria begynte i klassen. Boye bestemmer seg for å finne ut hvem Viktoria egentlig er.
16:20 Limbo (12)
Dansk dramaserie. Det bryter ut brann på skolen og Ask redder Viktoria, som har besvimt Viktoria ut av heisen. Boye er sur på Ask fordi han tok Romeo-rollen, så han tar all ære for Ask sin heltedåd.
16:35 Den ultimate Spider-Man
Amerikansk animasjonsserie. Barnemat. Spider-Man stjeler en ting fra Dr. Connors for å ha med i forsker-konkurransen, og forårsaker fullt kaos.
17:00 Mánáid-tv
Laara & Leisa. Sørsamisk serie. Min kjedelige lillesøster (7:10). Laara må passe på lillesøsteren sin. Selv har han lyst til å være i dyreparken å fore dyrene. Han og Leisa tar med søsteren i parken. Dette viser seg å by på mange uante problemer.
17:15 Travelbymysteriene
Kanadisk animasjonsserie. Kåre, Sally og Åme løser små og store mysterier som dukker opp i Travelby.
17:30 Molly
Britisk tegnefilmserie. Møt musa Molly som elsker å få nye venner. Forteller: Johannes Joner.
17:35 Lille Charley bjørn
Britisk animasjonsserie for de minste. Vi blir med inn i Charleys fantastiske fantasiverden, der nesten alt er mulig.
17:45 Timmy-tid
Britisk animasjonsserie om det lille lammet Timmy som går i barnehage.
18:00 Lilly i Paradisbukta
Irsk animasjonsserie. Sommerferie. Bli med Lilly på eventyr i Paradisbukta.
18:05 Tellekorpset
Tellekorpset leker med tall og telling, mengder og størrelser. Dagens tall er 7.
18:15 Dinosaurtoget
Amerikansk animasjonsserie. I Pteranodonåsen bor søsknene Småen, Don, Petra og Kompis. Ved å gå om bord i Dinosaurtoget kan familien reise gjennom en tidstunnel og tilbake i tid for å hilse på alle de ulike dinosaurartene.
18:30 Små poteter
Britisk animasjonsserie. Opplev fantastisk musikklek, og lær samtidig om verden. Hver epiosde har sin originale sang i forskjellig musikalske stilarter.
18:35 Hotell 13 (40)
Tysk dramaserie. Tom og Anna får sommerjobb på Hotell 13. Hotellet skjuler mystiske ting og både drama og forelskelse blir en del av hverdagen.
18:50 Jungelgjengen
Fransk animasjon. Rubiner varer evig. Pingvinen Maurits tror han er en tiger som lever i jungelen. Sammen med de andre dyrene er de heltene som kommer til unsetning når noen er i fare.
19:00 Leonardo (3)
Britisk dramaserie. Vi følger de spennende og eventyrlige dagene til tenåringen Leonardo da Vinci og vennen hans. Pieros trussel om hevn henger tungt over Leonardo. Familien Medici skal ha et stort maskeradeball, og Lorenzo inviterer resten av gjengen i håp om at de kan bli venner igjen. Men foreldrene har en overraskelse til Lorenzo, og en skummel kidnapper bryter seg inn i palasset.
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
mandag
tirsdag
onsdag
torsdag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)