Alt, fre 18. apr, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 06:25 Niklas' mat (7)
Svensk matserie. Kokken Niklas Ekstedt frister med godbiter fra kjøkkenet.
06:55 Danmarks beste kaker (10)
Dansk matserie. Konditor Mette Blomsterberg reiser rundt til byer og små steder i Danmark for å samle inn oppskrifter til de aller, aller lekreste kakene som finnes. Og så lager hun dem.
07:25 Påskenøtter (4)
Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer sju spennende og underholdende oppgaver for hele familien.
07:40 Løsning påskenøtter
(Løsning påskenøtter.)
07:45 Drømmeturen (4)
Dokumentarserie. «Jotunheimen.» (Jotunheimen.) Camilla har en drøm om å komme opp på fjellet der faren hennes bodde og jobbet i sin ungdom. Cecilie Skog og Aleksander Gamme tar henne med på drømmetur til Fannaråken i Jotunheimen, og på toppen får hun en helt spesiell overraskelse.
08:45 Antikkduellen (5)
Dansk serie. Danske antikvitetshandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. De beste kjøpene skal under hammeren på auksjonshuset i Hørsholm.
09:15 Jessica Fletcher (2)
(Murder, She Wrote) Amerikansk krimserie. Jessica Fletcher har en egen evne til å løse gåter - både som krimforfatter og etterforsker. (Jessica Fletcher.) Medvirkende:Angela Lansbury.
10:00 Med hjartet på rette staden (1)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. En nykommer skaper uro på Ashfordly politistasjon. Rob Walker er oppvokst i Aidensfield, men familieforholdene var langt fra perfekte. Faren hans, for eksempel, holder seg ikke alltid på den rette siden av loven. Oscar Blaketon husker Walker senior altfor godt, og han har også noe uoppgjord med Rob. (Heartbeat). Medvirkende:William Simons, Peter Benson, Geoffrey Hughes.
10:50 Glimt av Norge: Skipshandelen
Norsk dokumentar. (Glimt av Norge: Skipshandelen.) Det er som en liten tidsreise. I et stilfullt jugendhus like ved Brosundet driver snart 80 år gamle Arve Eidsvik byens siste gammeldagse skipshandel. Nabohusene som før var fiskemottak, er nå omgjort til moderne hoteller og restauranter. Sjølukta, husfasadene, en og annen sjark og Eidsviks Skipshandel er det eneste som er igjen av en tid som var.
11:00 Langfredag i Ilen kirke, Trondheim
(Langfredag i Ilen kirke, Trondheim.) Musikk- og tekstandakt fra årets påskekirke. Sokneprest Thormod Høyen. Med bla..musikkgruppene Dype spor, FEB, Therese Ulvan, Frimurerkoret, koret Sonare, Børge Pedersen og Karianne Aar.
11:45 Påskekonsert med Kringkastingsorkestret
(Påskekonsert med Kringkastingsorkestret.) Sangerne Marianne Beate Kielland, Mahsa Vahdat og cellisten Audun Sandvik er solister med Kringkastingsorkestret i denne påskekonserten fra Ris kirke i Oslo. Ari Rasilainen dirigerer og Hildegun Riise er programleder.
12:40 Bibelen (5)
(The Bible: A History) Britisk dokumentarserie. Syv personer presenterer sitt syn på Bibelen og hvorfor den er relevant i dag. (Jesus.) Gerry Adams, politiker og IRA-støttespiller, er opptatt av Jesus. Gerry er katolikk og medlem av kirken. Han er på jakt etter den virkelige, historiske Jesus og ikke den versjonen han lærte om da han var barn. Hvem drepte Jesus, og hvorfor?
13:30 Isaac Newton: Magi og vitenskap
(Isaac Newton: The Last Magician) Britisk dokumentar. Var Storbritannias største vitenskapsmann en rasjonell matematiker, eller var han herre over mørkets kunnskaper? Biografene beskriver geniet som en eneboer, tyrann, kjetter og alkymist. Skuespillere og eksperter puster liv i bildet av Isaac Newton. (Isaac Newton: Magi og vitenskap.)
14:20 Nordisk villmark (5)
(Nordic Wild) Tysk naturserie. Med snøfall om sommeren, breer, høye fjell og dype daler er Norge hjemsted for mange dyr og fugler som lever fritt. Fjellrev, jerv, villrein og lemen er kjent for de fleste. På Dovrefjell beiter moskusfeet. Kysten i nord er for et fuglenes paradis å regne.
15:10 Observatoriet
Norsk dokumentar. Det skal handle om breddegrader, lengdegrader, tid og magnetisme - og et helt spesielt hus. Observatoriet i Oslo var det første bygget som ble reist for det nye norske universitetet. I 1834 flyttet vitenskapsmannen Christopher Hansteen inn. Herfra utførte han sine astronomiske observasjoner og fikk bokstavelig talt satt Norge på kartet.
15:35 Herskapelig redningsaksjon (4)
(Country House Rescue) Britisk livsstilsserie. Heath House ble bygget i 1840 på en eiendom der familien Phillip har bodd siden 1500-tallet. Nå er han og kona i 70-årene, og de opplever at eiendommen tar alle krefter og alle midlene de har. Kan Ruth Watson hjelpe? Kommentator: Hilde Hummelvoll.
16:20 Hotel Savoy åpner dørene (2)
(The Savoy) Britisk dokumentar. Da det berømte Savoy Hotell i London stengte dørene for første gang på 118 år, fikk et filmteam følge prosessen. Hotellet skulle moderniseres. Direktøren og prosjektlederen hadde et budsjett på 100 millioner pund og en arbeidsstyrke på 1000 personer til rådighet. Men var det mulig å holde tidsfristen og den økonomiske rammen? Nå er det like før åpningen, og alle detaljene i interiøret er på plass. Hvordan går det med bemanningen? Hver eneste ansatt, fra butleren til restaurantsjefen opplever presset og forventingene fra de nye eierne. Var det verdt å investere 220 millioner pund på oppgraderingen?
17:05 David Suchet og historien om Paulus (1)
(The Story of St. Paul with David Suchet) Britisk dokumentar i to deler. Skuespilleren som gir liv til mesterdetektiven Poirot, foretar en storslått reise ved Middelhavet. David Suchet skal finne ut hva som motiverte apostelen Paulus til å misjonere for kristendommen og overvinne den rådende ideologien i Romerriket. På tre hundre år vokste den kristne menigheten fra rundt tusen til seks millioner tilhengere. Et livsverk som lever den dag i dag.
18:00 Musikalar i 100
Det Norske Teatret ble 100 år i 2013. Dette er en festforestilling med smakebiter fra de mange musikalsuksessene ved teateret. Her framfører en utdrag fra blant annet «Les Misérables", «Spellemann på taket", «Tolvskillingsoperaen", «Cats» og «Trost» i taklampa. Skuespiller er Heidi Gjermundsen Broch, Heidi Ruud Ellingsen, Gjertrud Jynge, Paul Johannesen, Frank Kjosås, Ingeborg Sundrehagen Raustøl, Pål Christian Eggen og Jon Bleiklie Devik.
19:00 [nyh]Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:30 Påskenøtter (5)
Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer sju spennende og underholdende oppgaver for hele familien.
19:45 Norge rundt
Distriktenes magasin. Programleder Karin Jegtvik blir med familien Vabø på påskeferie i campingvogn. Familien fra Austrheim består av far og mor Vabø og ti unger.
20:15 Adils hemmelige dansere (1)
Norsk underholdningsserie. En av Norges fremste dansere, Adil Khan, er tilbake! Adil har funnet en gjeng som overhodet ikke kan danse. De er derimot gode i jobben sin som lærere. Dette er en utfordring Adil ikke klarer si nei til, og lærerne gir alt. Men holder det? I løpet av tre uker skal de øve alt de makter i hemmelighet, forvandles til ekte streetdansere for til slutt å vise resultatet for venner og familie - og ikke minst elevene sine på skolen!
21:15 Poirot (3)
(Agatha Christie's Poirot) Britisk krimserie. (The Labours of Hercules.) Et kunsttyveri fører Poirot til et høyfjellshotell i de sveitsiske Alpene. Der møter han en mengde mysterier og et ansikt han kjenner fra fortiden. Medvirkende:David Suchet.
22:45 Billedbrev
Norsk dokumentar. «Påskefeiring i Spania.» (Påskefeiring i Spania.) Arnt Stefansen rapporterer om de fargerike prosesjonene som samler en million deltakere og tilskuere i Spania.
22:55 Løsning påskenøtter
(Løsning påskenøtter.)
23:00 [nyh]Kveldsnytt
23:15 Ripper Street (3)
(Ripper Street) Britisk krimserie. I Londons bakgater på slutten av 1800-tallet hersker det lovløse tilstander. Kan en liten gruppe dedikerte politimenn klare å skape orden i politidistriktet der knivene sitter løst? Et plutselig utbrudd av kolera skaper panikk. Politistyrkene i distrikt H og City of London må forsøke å avdekke om det er et mønster i smittespredningen. Medvirkende:Jerome Flynn, Adam Rothenberg, Matthew Mcfayden.
00:05 Andrea Bocelli - Love in Portofino
(Andrea Bocelli - Love in Portofino.) Andrea Bocelli har trollbundet et stort publikum med sin stemme og sin sjarm i en årrekke. I dette nye konsertopptaket legger han vekk klassiske perler til fordel for kjente og populære internasjonale melodier fra lettere sjangre. Havnen i Portofino er berømt for sin romantiske atmosfære, og her er der bare å drømme seg bort til kommende, varme sommerkvelder.
01:35 Poirot (3)
(Agatha Christie's Poirot) Britisk krimserie. «Påskekrim: Poirot.» (The Labours of Hercules.) Et kunsttyveri fører Poirot til et høyfjellshotell i de sveitsiske Alpene. Der møter han en mengde mysterier og et ansikt han kjenner fra fortiden. Medvirkende:David Suchet.
03:05 Musketerene (7)
(The Musketeers) Britisk dramaserie. Athos, Aramis og Porthos er de tre musketerene fra Alexandre Dumas' kjente historie. De er langt mer enn kongens livvakter i 1600-tallets Paris. De slåss for æren, kjærligheten og fordi de liker det. Musketerene etterforsker en sak som fører dem inn i det ukjente miljøet rundt Ninon, en helt spesiell kvinne. Medvirkende:Santiago Cabrera, Tom Burke, Luke Pasqualino.
04:00 Hotel Savoy åpner dørene (2)
(The Savoy) Britisk dokumentar. Da det berømte Savoy Hotell i London stengte dørene for første gang på 118 år, fikk et filmteam følge prosessen. Hotellet skulle moderniseres. Direktøren og prosjektlederen hadde et budsjett på 100 millioner pund og en arbeidsstyrke på 1000 personer til rådighet. Men var det mulig å holde tidsfristen og den økonomiske rammen? Nå er det like før åpningen, og alle detaljene i interiøret er på plass. Hvordan går det med bemanningen? Hver eneste ansatt, fra butleren til restaurantsjefen opplever presset og forventingene fra de nye eierne. Var det verdt å investere 220 millioner pund på oppgraderingen?
Vis alt
TV 2 05:25 Alarm 112 (1)
Dansk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til helsepersonell og livreddere i Danmark.
06:00 TV 2 Junior
Barne-TV.
06:01 Familien Stor
06:11 Pusekatten Poppy
(Poppy Cat) Britisk animasjonsserie.
06:22 Byggmester Bob
Britisk tegnefilmserie for barn.
06:32 Thomas Toget og vennene hans
(Thomas the Tank Engine & Friends) Britisk animasjonsserie.
06:43 Milo
06:48 Bananer i pyjamas
07:00 [film]Lokomotivet Thomas - Dagens helt
(Hero of the Rails) Britisk animasjonsfilm fra 2009. I denne filmen møter lokomotivet Thomas og vennene hans et gammelt lokomotiv som heter Hiro. Hiro er langt hjemmefra og havner i problemer da han prøver å følge tempoet til Spencer. Det er ikke lett fordi Spencer er det raskeste lokomotivet på Sodor. Thomas og Hiro blir riktig gode venner, og kanskje Thomas kan gi han litt hjelp og råd? Regi:Greg Tiernan.
08:00 Piknik med kake
08:23 Mona vampyr
Kanadisk barneprogram.
08:47 [film]Barbie Perleprinsessen
(Barbie: The Pearl Princess) Amerikansk animasjonsfilm fra 2014. En ung havfrue som bor sammen med tanten sin kan utføre magi med perlene i havet. Regi:Ezekiel Norton.
10:00 Bonanza (8)
dramaserie. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada. Lov og rett er ennå et fremmedord i Virginia City, og det er bare de tøffeste som lykkes.
11:00 Bonanza (9)
Amerikansk dramaserie.
12:00 TV 2 hjelper deg (11)
Norsk forbrukermagasin. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester. Vi tar blant annet turen til Grand Canaria, hvor en mystisk nordmann har lurt norske turister for store summer. I tillegg blir det test av kjøkkenmaskiner, vaffeljern og sunn sjokolade.
13:00 [film]Pippi Langstrømpe på rømmen
(På rymmen med Pippi Långstrump) Svensk familiefilm fra 1970. Tommy og Annika er lei av at mamma alltid maser. De bestemmer seg for å rømme hjemmefra. Men å rømme uten Pippi er ikke noe morsomt, så hun blir også med. Medvirkende:Inger Nilsson, Maria Persson, Pär Sundberg. Regi:Olle Hellbom.
14:40 [film]Emil og grisungen
(Emil och griseknoen) Svensk familiefilm fra 1973. Emil har ikke forbedret seg - han sitter stadig i snekkerboden for å bøte på sine synder. Denne gangen klarer han å skaffe seg ei ku, en halt høne og en grisunge. Og ikke en hvilken som helst gris; en som kan hoppe hinder og sitte og gi labb. Medvirkende:Jan Ohlsson, Allan Edwall, Lena Wisborg. Regi:Olle Hellbom.
16:20 [film]Istid 3 - Dinosaurene kommer
(Ice Age: Dawn of the Dinosaurs) Amerikansk animasjonsfilm fra 2009. Manny og flokken hans oppdager en tapt verden med vilt morsomme dinosaurer, deriblant en gretten T-Rex som har en høne å plukke med Sid. Samtidig blir Scrat sprø av den vakre Scratine. Men ønsker hun å stjele hjertet hans eller eikenøtten? Regi:Carlos Saldanha, Mike Thurmeier.
18:00 Oppgrader! (9)
Norsk gameshow. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på. Ibou fra Senegal og norsk-svenske Alin bor på Grønland i Oslo og er klare for besøk av Sigurd og 'Oppgrader!'. Programleder:Sigurd Sollien.
18:30 [nyh]Nyhetene
18:45 [nyh]Været
18:50 [sport]Sportsnyhetene
19:00 Oppgrader! (23)
Norsk gameshow. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på. I kveldens episode er Sigurd på Kløfta hos Lena og hennes to barn. Klarer de Sigurds' quiz eller mister de alt de satser? Finn det ut i kveldens episode av «Oppgrader»! Programleder:Sigurd Sollien.
19:30 Toget - på sporet av en morder (5)
Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.
19:45 Toget - på sporet av en morder (6)
Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.
20:00 Brimi og Lian - Påskespesial 2014
Norsk matprogram. Arne Brimi og Lars Lian gir deg tips til den perfekte påskematen. Mange lurer på hva de skal servere gjestene sine i påsken, og mange faller på klassikerne som lammestek med hvitløksgratinerte poteter og tilslørte bondepiker. Hva med å prøve noe nytt? Arne Brimi og Lars Lian viser deg hvordan et ekte treretters påskemåltid skal lages. Sammen skal de lage de mest fantastiske matretter og desserter hvor gammel tradisjon møter nye trender.Et godt måltid består også av god drikke. Derfor har Arne fått med seg Christer Berens, som er utdannet sommelier ved Gastronomisk Institutt. Han skal velge ut nydelige viner, og kanskje en øl og to til festmåltidet. Kokken Per-Ivar Berget, kjøkkensjefen på Vianvang, er også med. Hans spesialitet er ost. Med disse fire bak grytene og flaskene, blir påskemåltidet en unik smaksopplevelse.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:20 [nyh]Været
21:25 [sport]Sportsnyhetene
21:40 Susan Boyles verden
(Susan Boyle - There's Something About Susan) Britisk dokumentar. Susan Boyle har strevd med en livslang kamp mot sceneskrekken, kombinert med et ønske om å fremføre musikk. Dokumentaren følger Boyle fra debutkvelden i Skottland til en utsolgt konsert foran 20.000 mennesker i USA. Om alt går bra vil hun reise på en verdensturne, men suksess er langt fra sikkert.
22:40 Mayday (5)
(Mayday) Britisk spenningsserie. Mayday er en liten by full av hedenske tradisjoner. Når den 14-åringe mai-dronningen Hattie plutselig forsvinner, står byen overfor erkjennelsen av at en forferdelig forbrytelse har blitt begått. I Mayday er det ingen man kan stole på. Når befolkningen samler seg for å minnes Hattie, får det dramatiske konsekvenser. Steve får endelig sitt øyeblikk med Angie - vil han klare å få familien sin tilbake? Fiona må møte sine gamle kolleger på en måte hun aldri trodde ville skje. Caitlin opplever en uhyggelig forvandling, og Everett og Linus har en konfrontasjon som tar forholdet til et nytt nivå.
23:45 Eurojackpot (12)
Norsk underholdningsprogram. 17 land er med i spillet, og det er store pengesummer og fantastiske opplevelser i premiepotten. En nordmann vinner i hvert program en opplevelse til rundt en halv million på direkten: turer til stillehavsøyer, møter med superstjerner, privatfly og luksusliv.
00:00 Toget - på sporet av en morder (5)
Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.
00:15 Toget - på sporet av en morder (6)
Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.
00:30 [film]Den grønne mil
(The Green Mile) Amerikansk drama fra 1999. John Coffey er dødsdømt og må snart gå opp det grønne linoliumgulvet til den elektriske stolen. I 60 år har Paul Edgecomb slitt med søvnløshet og dårlig samvittighet. En hendelse fra hans tid som fangevokter på 30-tallet har festet seg i sinnet for alltid. Paul var på avdelingen for dødsdømte i beryktede Cold Mountain i depresjonstiden. Her ventet fangene på sin siste vandring, «den grønne mil", over det grønne linoleumsgulvet mot den elektriske stol. Den sindige fangevokteren utvikler et vennskap med den milde kjempen. Paul begynner for alvor å lure på om Coffey kan være uskyldig. Men tiden begynner å bli knapp. Coffey skal snart gå «den grønne mil». Der hjelper det ikke med unike evner. Medvirkende:Tom Hanks, David Morse, Bonnie Hunt, Michael Clarke Duncan, James Cromwell, Graham Greene. Regi:Frank Darabont.
03:35 American Idol (6)
Amerikansk underholdningsprogram. I dommerpanelet sitter Mariah Carey, Nicki Minaj, og Keith Urban.
Vis alt
TV3 05:25 How I Met Your Mother (10)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted fester altfor hardt og må stole på vennene sine for å bli representativ neste dag. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
06:00 Pregnant in Heels (8)
(Pregnant in Heels) Amerikansk realityserie. Vi følger motedesigneren og graviditetsrådgiver Rosie Pope når hun leder vordende mødre gjennom gleden og bekymringene ved å forberede seg på å bli mamma. I sesongfinalen må Matt Fato gjennom farskapstrening, og må lære seg å ta vare på det kommende barnet når kona Lucy skal tilbake på jobb. Rosie står for opplæringen av Matt, og må også hjelpe Michelle Fitzer med å finne en ny barnepike.
07:00 Homsepatruljen USA (29)
(Queer Eye for the Straight Guy) Amerikansk realityserie. Homespatruljen er tilbake i New York, hvor de trår til for å hjelpe Asher og Tsiliana. De to turtelduene traff hverandre på en dating-webside på nettet, og nå planlegger de å gifte seg. Det å organisere bryllupet viser seg å bli vanskelig. Ashers foreldre er ortodokse jøder, Tsilianas familie er ikke religiøs i det hele tatt, og paret har et svare strev med å oppfylle alles ønsker for den store dagen. Heldigvis for Tsiliana og Asher har Homepatruljen et par tips på lager - og organiserer et bryllup verdig dem begge!
08:00 Alle elsker Raymond (70)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Det går opp for Ray og Debra at de behandler fremmede bedre enn de behandler hverandre, og de bestemmer seg for å gjøre noe med saken. Det er ikke bare lett.
08:30 Ekstrem oppussing USA (6)
(Extreme Makeover: Home Edition) Amerikansk realityserie. Ty prøver å gjenoppbygge huset til en brannmann. Etter å ha spinket og spart ble familien kvitt gjelden sin, men de hadde ikke råd til å pusse opp. Familien sendes til Hawaii, og teamet gjør seg klare til å pusse opp huset. Del 1. Programleder:Ty Pennington.
09:20 The Crazy Ones (9)
(The Crazy Ones) Amerikansk komiserie. Simon Roberts driver sitt eget reklamebyrå og ville sikkert fått sparken hvis han ikke var sin egen sjef. Datteren Sydney er Simons rake motsetning. Hun er skarp, organisert og ivrig etter å bygge opp karrieren. Det er klart for den årlige softball-konkurransen mellom avdelingene. Medvirkende:Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Hamish Linklater, Amanda Setton.
09:50 Two and a Half Men (9)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Walden ender opp på en date med ei veldig klomsete kvinne, mens Alan er involvert med ei dame som deler altfor mye. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.
10:20 Hell's Kitchen USA (4)
(Hell's Kitchen USA) Amerikansk realityserie. Hell's Kitchen er tilbake med sin tiende sesong, og den rappkjeftede stjernekokken Gordon Ramsay er igjen på jakt etter et nytt amerikansk kokketalent. Ramsay kaster seg over oppgaven med liv og sjel, men kan deltagerne leve opp til Ramsays høye standard? Den heldige vinneren får sjansen til å drive sin egen restaurant. 15 aspirerende kokker står igjen og dagens oppdrag går ut på å lage fire lekre retter med lam.
11:15 [film]Beethoven
(Beethoven) Amerikansk komedie fra 1991. Beethoven er en søt liten St. Bernhardsvalp, som raskt vokser til en 100 kilos hårball som helst vil sitte på fanget. Far i huset river seg i håret over sko som er bitt i stykker, hundemat-regninger og alle de forbaskede hundehårene som er overalt. Likevel, man kan ikke annet enn å elske Beethoven. Han er faktisk ganske smart, og barna får full støtte og en god del hjelp av «bamsen". Medvirkende:Bonnie Hunt, Oliver Platt, David Duchovny, Charles Grodin, Bonnie Hunt, Dean Jones, Oliver Platt, David Duchovny. Regi:Brian Levant.
12:45 Ekstreme samlere (6)
(Hoarders) Amerikansk realityserie. I denne serien møter vi en rekke tvangssamlere som ikke klarer å takle situasjonen på egen hånd. Med hjelp fra en psykolog, en organiseringsekspert og et rengjøringsteam får de vite hva som skal til for å holde samlemanien i sjakk. Vi gir hver familie en ny start, og så møter vi dem igjen noen uker senere for å se om de har fulgt rådene. Megan har spilt inn tusenvis av timer med lyd og video over flere tiår. Huset hennes er fylt opp av videokassetter og nå truer en av døtrene hennes med å varsle de sosiale myndigheter hvis hun ikke søker hjelp.
13:45 Hellstrøm rydder opp - hjemme (1)
(Hellstrøm rydder opp - hjemme) Norsk underholdningsserie. Eyvind Hellstrøm er tilbake med fjerde sesong av Hellstrøm rydder opp - hjemme, der den kjente mesterkokken besøker norske hjem for å rydde opp i folks dårlige matvaner og usunne kjøleskap. I første episode tar Eyvind turen til Vikersund. Der treffer han Øystein og Astrid. Sistnevnte har sendt brev til Eyvind, der hun slår alarm: Øystein spiser bare brødskiver med Nugatti til alle måltider. Det usedvanlig lite næringsrike og ensformige kostholdet har nå gjort at Øystein har mye vondt i hodet, har lite overskudd og har en fysisk alder som er langt høyere enn det den egentlig er. Ettersom Øystein ikke har smakt på noe annet på mange år, har han et sett med lite utviklede smaksløker. Klarer Eyvind å få småbarnsfamilien på rett kjøl, slik at de kan endelig spise middag sammen igjen?
14:45 How I Met Your Mother (11)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted leier en limousine til nyttårsaften slik at han og vennene kan kjøre fra fest til fest for å finne den beste. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
15:15 How I Met Your Mother (12)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Robin takker ja til en bryllupsinvitasjon, men takket være Ted er det stor sjanse for at paret aldri når frem til alteret. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
15:45 Kongen av Queens (56)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug jobber som lærervikar på sin søsters skole mens streiken pågår. Læreryrket er imidlertid ikke så lett som Doug hadde trodd. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
16:15 Kongen av Queens (57)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Det er streikens tredje uke, og Doug og Deacon begynner å kjede seg. De begynner å oppføre seg som guttunger og setter i gang med rampestreker. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
16:45 Kongen av Queens (58)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug og Carrie prøver å minnes hvem det var som sa «jeg elsker deg» på den første høsttakkefesten de tilbragte sammen. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:15 [film]The Tale of Despereaux
(The Tale of Despereaux) Amerikansk animasjonsfilm fra 2008. En historie om tre usannsynlige helter: en mistilpasset mus som foretrekker å lese bøker fremfor å spise dem, en ulykkelig rotte som pønsker på å forlate fangehullests mørke og en klossete tjenestepike. De tre heltenes skjebner flettes sammen med skjebnen til prinsessen på slottet. Regi:Sam Fell, Robert Stevenhagen.
18:50 Hele Norge baker (7)
(Hele Norge baker) Norsk realityserie. Tolv lidenskapelige og særdeles kompetente deltagere konkurrerer om å bli Norges beste amatørbaker. Dommere er Pascal Dupuy og Øyvind Lofthus. Dagens signaturbakst er en god, gammel klassiker og det er Napoelonskaken. Deltakerne får lage sin egen variant av Napoleonskaken og det eksperimenteres med både bær og sjokolade. Pascal forventer en velbygget kake med sprø butterdeig, hvem lykkes best med det? Dagens tekniske utfordringen er å lage et dusin kokosboller med to ulike bunner, noe som blir en ny opplevelse for de aller fleste i teltet på Bogstad gård. Programleder:Line Verndal.
19:50 [film]Mr. Deeds
(Mr. Deeds) Amerikansk romantisk komedie fra 2002. Longfellow Deeds lever et enkelt liv som pizzabaker i Mandrake Falls. Men etter at han arver 40 milliarder dollar blir livet hans snudd på hodet. Longfellow Deeds er en godt likt fyr som lever et enkelt og lykkelig liv i lille Mandrake Falls, New Hampshire. Han eier en populær pizzarestaurant, som dessverre ikke tjener så mye penger. Livet hans blir snudd på hodet den dagen to menn banker på hos Deeds for å fortelle ham at han ikke trenger å lage pizza lenger. Han har nemlig arvet 40 milliarder dollar, verdens største medieselskap, et amerikansk fotballag, et basketballag og et privat helikopter som står klart til å fly ham inn i Amerikas forretningsverden. Hele lokalsamfunnet blir satt på hodet, og byens journalister inkludert Babe Bennett nærmest sikler over historien og dens potensiale. Med hjelp fra sin trofaste venn Emilio oppdager Deeds til slutt hva livet egentlig handler om, og at penger endrer alt - men ikke alle! Medvirkende:Adam Sandler, Winona Ryder, John Turturro, Steve Buscemi, Peter Gallagher, Adam Sandler, Winona Ryder, John Turturro, Steve Buscemi, Peter Gallagher. Regi:Steven Brill, Jared Harris.
21:30 [film]Da Vinci-koden
(The Da Vinci Code) Amerikansk dramathriller fra 2006. Symbolforskeren Robert Langdon blir kalt inn til Louvre-museet i Paris for å undersøke et merkelig mord. Det blir begynnelsen på en jakt som fører ham fra Frankrike til England i et forsøk på å løse en gammel kode og avsløre tidenes største mysterium. Medvirkende:Tom Hanks, Audrey Tautou, Ian McKellen. Regi:Ron Howard. (15. år)
00:00 [film]Mumien
(The Mummy) Amerikansk actioneventyr fra 1999. En gruppe skattejegere drar på ekspedisjon til Sahara-ørkenen i 1925. Der snubler de over en gammel grav og gjenoppliver en tre tusen år gammel hevnlysten mumie. Medvirkende:Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, Arnold Vosloo, Kevin J. O'Connor. Regi:Stephen Sommers. (15. år)
01:55 [film]Screwed
(Screwed) Amerikansk komedie fra 2000. Willard Fillmore har jobbet som butler, gartner og sjåfør for den rike frøken Crock i 15 år, men da hun nekter å kjøpe en ny uniform til ham, bestemmer han seg for at han har fått nok av hennes krevende oppførsel. Sammen med sin beste venn Rusty, legger han en idiotsikker plan: Å kidnappe frøken Crocks elskede hund, Muffin, og kreve én million dollar i løsepenger. Medvirkende:Danny DeVito, Norm Macdonald, David Chappelle, Danny DeVito, Norm Macdonald, David Chappelle, Elaine Stritch, Daniel Benzali. Regi:Scott Alexander, Larry Karaszewski. (15. år)
03:15 Hell's Kitchen USA (4)
(Hell's Kitchen USA) Amerikansk realityserie. Hell's Kitchen er tilbake med sin tiende sesong, og den rappkjeftede stjernekokken Gordon Ramsay er igjen på jakt etter et nytt amerikansk kokketalent. Ramsay kaster seg over oppgaven med liv og sjel, men kan deltagerne leve opp til Ramsays høye standard? Den heldige vinneren får sjansen til å drive sin egen restaurant. 15 aspirerende kokker står igjen og dagens oppdrag går ut på å lage fire lekre retter med lam.
04:00 Ekstreme samlere (6)
(Hoarders) Amerikansk realityserie. I denne serien møter vi en rekke tvangssamlere som ikke klarer å takle situasjonen på egen hånd. Med hjelp fra en psykolog, en organiseringsekspert og et rengjøringsteam får de vite hva som skal til for å holde samlemanien i sjakk. Vi gir hver familie en ny start, og så møter vi dem igjen noen uker senere for å se om de har fulgt rådene. Megan har spilt inn tusenvis av timer med lyd og video over flere tiår. Huset hennes er fylt opp av videokassetter og nå truer en av døtrene hennes med å varsle de sosiale myndighetene hvis hun ikke søker hjelp.
Vis alt
TVNorge 05:10 Rookie Blue (8)
(Rookie Blue) Amerikansk actionserie. Etter at Gail og Traci tar med en tilsynelatende full mistenkt til Division - og han kollapser av en mystisk sykdom - blir hele avdelingen satt i karantene. Andy og Swarek samarbeider for å finne den medskyldige i et bankran. Chris går undercover i varetektsfengselet, og Dov dater en sexy bombetekniker. Medvirkende:Gregory Smith, Missy Peregrym, Enuka Okuma.
06:00 Tom og Jerry (13)
(Tom and Jerry) Amerikansk tegnefilmserie. Katt-og-mus-jakten fører Tom og Jerry opp i en rekke hysterisk morsomme situasjoner.
06:20 Scooby-Doo! Mystery Incorporated (24)
(Scooby-Doo! Mystery Incorporated) Amerikansk animasjonsserie. Fred, Daphne, Velma, Shaggy og Scooby-Doo løser mysterier i den skumle byen Crystal Cove. Mens byen prøver å tjene penger på ryktet sitt som hjemsøkt, lar ikke gjengen seg stoppe av noe for å avsløre sannheten bak den overnaturlige aktiviteten.
06:45 Winter Wipeout (7)
(Winter Wipeout) Norsk realityserie. 24 skandinaviske deltakere setter sin modighet, styrke og balanse på prøve når de tar seg gjennom en ellevill hinderløype i Argentina - som i år er forvandlet til et hvitt vinterlandskap. Det blir spektakulære knall og fall når deltakerne må dukke unna objekter som slår ut fra vegger, hoppe over store røde baller, holde seg oppe i en skiheis og snurre seg gjennom en afterskiløype. Kun den beste fra hvert land vil klare å ta seg helt til Wipeout-sonen og få sjansen til å stikke av med førstepremien på 50 000 kroner. Utegående reporter Synnøve Skarbø er, som alltid, til stede som mental krykke for de engstelige deltakerne, mens Anders Hoff og Øyvind Rafto fra «Raske menn» fyller rollen som kvalifiserte kommentatorer. Vi følger blant annet Jesusfrelste Ole Kristian, den forvokste babyen Sandra, det sorte hullet Ahmed, og surfecowboyen Dallas.
07:35 Happy Endings (13)
(Happy Endings, år 2) Amerikansk komiserie. Penny har en ny kjæreste som hun ønsker å dumpe, Dave på sin side er redd for at hans kjæreste har tenkt å dumpe ham. Alex er på festjakt, og tannlegetimen til Jane går fryktelig galt.
08:00 Cougar Town (22)
(Cougar Town, år 2) Amerikansk komiserie. Jules og gjengen planlegger en felles ferie. Siden Travis plutselig bestemmer seg for å flytte til Hawaii, drar de etter ham for å tilbringe ferien der sammen med ham. Jules sliter med å akseptere Travis' valg samtidig som Grayson forteller henne at han vil ha barn. I mellomtiden prøver Laurie å legge en plan for å få Travis til å flytte hjem igjen. Medvirkende:Courteney Cox, Christa Miller, Busy Phillips, Dan Byrd, Brian Van Holt.
08:25 Den syvende himmel (11)
(7th Heaven) Amerikansk dramaserie. Vi følger livet til de syv medlemmene i prestefamilien Camden. Serien dreier rundt både viktige og trivielle samfunnstemaer, så vel som de utfordringene en storfamilie på syv står overfor.
09:15 Real Housewives of New York (20)
(Real Housewives of New York, år 4) Amerikansk realityserie.
10:05 Millionær søker kjæreste (1)
(Millionaire Matchmaker, år 1) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger, basert på deres skjønnhet og intelligens.
10:55 Millionær søker kjæreste (2)
(Millionaire Matchmaker, år 1) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes utholdende ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivning og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger, basert på deres skjønnhet og intelligens.
11:55 The Big Bang Theory (18)
(The Big Bang Theory, år 4) Amerikansk komiserie. Leonard må velge mellom sin nye kjæreste og vennskapet med Penny. Samtidig driver Howard Sheldon til vanvidd med magiske triks.
12:20 The Big Bang Theory (19)
(The Big Bang Theory, år 4) Amerikansk komiserie. Når noen hacker Sheldons online spillkonto, bestemmer guttene seg for å finne synderen.
12:50 Happy Endings (14)
(Happy Endings, år 2) Amerikansk komiserie. Hele gjengen, med unntak av Dave, elsker Grant og Max begynner å lure på om han er god nok til å date den «perfekte» fyren. Samtidig vil Dave bevise at han er mye kulere enn Max’ nye kjæreste.
13:15 Melissa & Joey (4)
(Melissa & Joey) Amerikansk komiserie. Tidligere rampunge Mel Burke har nettopp blitt valgt inn som lokalpolitiker i Toledo i Ohio. Men i tillegg til sin nye jobb blir hun nødt til å ta seg av sin niese og nevø fordi faren deres rømmer landet etter å ha vært med på pyramidespill og moren deres havner i fengsel. Så krysser Joe hennes vei.
13:45 Den syvende himmel (12)
(7th Heaven) Amerikansk dramaserie. Vi følger livet til de syv medlemmene i prestefamilien Camden. Serien dreier rundt både viktige og trivielle samfunnstemaer, så vel som de utfordringene en storfamilie på syv står overfor.
14:45 Winter Wipeout (8)
(Winter Wipeout) Norsk realityserie. 24 skandinaviske deltakere setter sin modighet, styrke og balanse på prøve når de tar seg gjennom en ellevill hinderløype i Argentina - som i år er forvandlet til et hvitt vinterlandskap. Det blir spektakulære knall og fall når deltakerne må dukke unna objekter som slår ut fra vegger, hoppe over store røde baller, holde seg oppe i en skiheis og snurre seg gjennom en afterskiløype. Kun den beste fra hvert land vil klare å ta seg helt til Wipeout-sonen og få sjansen til å stikke av med førstepremien på 50 000 kroner. Utegående reporter Synnøve Skarbø er, som alltid, til stede som mental krykke for de engstelige deltakerne, mens Anders Hoff og Øyvind Rafto fra «Raske menn» fyller rollen som kvalifiserte kommentatorer. I denne episoden følger vi blant andre sykepleieren Rebekka, sykkelentusiasten René, flyplassvekteren Gunnar og den høye elektrikeren Hege.
15:40 Cougar Town (1)
(Cougar Town, år 3) Amerikansk komiserie. Jules Cobb er en nyskilt mor i 40-årene som står overfor humoristiske utfordringer og fallgruver i sin nye livssituasjon. Hennes tenåringssønn, eksmann og venner utgjør en dysfunksjonell, men støttende, utvidet familie - selv om de har en merkelig måte å vise det på noen ganger. Jules blir i dårlig humør etter at Grayson, som har et underliggende motiv, kaller henne forutsigbar. Ellie er bekymret for at lille Stan skal bli en rampeunge, eller verre, å vokse opp til å bli som Laurie.
16:10 Friends (12)
(Friends, år 2) Amerikansk komiserie. Ross besøker Marcel mens han er i California og finner ut at apekatten har blitt filmstjerne. Joey dater en fan som tror at rollefigurene i «Days of Our Lives» er virkelige. Phoebe synger for barna på biblioteket, men foreldrene blir forskrekket av sangtekstene. Brooke Shields og Chris Isaak gjestespiller i denne episoden. Del 1 av 2.
16:40 Friends (13)
(Friends, år 2) Amerikansk komiserie. Rachel og Monica konkurrer om oppmerksomheten til Jean Claude Van Damme etter å ha møtt ham på et filmsett. Joey får en statistrolle i filmen, mens Ross og Marcel maler byen rød. Jean Claude Van Damme og Julia Roberts gjestespiller i denne episoden. Del 2 av 2.
17:10 Two and a Half Men (3)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie oppdager at Alan og Judith har begynt å date igjen. Medvirkende:Charlie Sheen, Jon Cryer.
17:40 Two and a Half Men (4)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Berta skaper dårlig stemning mellom Charlie og Alan når hun flytter midlertidig inn til dem. Medvirkende:Charlie Sheen, Jon Cryer.
18:05 The Big Bang Theory (20)
(The Big Bang Theory, år 4) Amerikansk komiserie. Sheldon og Amy eksperimenterer med vennene sine ved å spre sladder. Howard tar et stort skritt i forholdet til Bernadette.
18:30 The Big Bang Theory (21)
(The Big Bang Theory, år 4) Amerikansk komiserie. Når Priya bruker sine advokatkunnskaper til å plukke fra hverandre avtalen mellom romkameratene tar jentene med seg Sheldon ut for å danse.
19:05 [film]Se opp
(Up) Amerikansk animasjonsfilm fra 2009. Den 78 år gamle selgeren Carl Fredricksen virkeliggjør endelig sin livslange drøm når han fester tusenvis av ballonger til huset sitt og flyr inn i Sør-Amerikas villmark. Altfor sent oppdager han blindpassasjeren han har fått med seg, den overoptimistiske åtteåringen Russell. Regi:Pete Docter, Bob Peterson. (7. år)
20:35 Winter Wipeout (10)
(Winter Wipeout) Norsk realityserie. 24 skandinaviske deltakere setter sin modighet, styrke og balanse på prøve når de tar seg gjennom en ellevill hinderløype i Argentina - som i år er forvandlet til et hvitt vinterlandskap. Det blir spektakulære knall og fall når deltakerne må dukke unna objekter som slår ut fra vegger, hoppe over store røde baller, holde seg oppe i en skiheis og snurre seg gjennom en afterskiløype. Kun den beste fra hvert land vil klare å ta seg helt til Wipeout-sonen og få sjansen til å stikke av med førstepremien på 50 000 kroner. Utegående reporter Synnøve Skarbø er, som alltid, til stede som mental krykke for de engstelige deltakerne, mens Anders Hoff og Øyvind Rafto fra «Raske menn» fyller rollen som kvalifiserte kommentatorer. Vi følger blant annet den rocka saueklipperen Eivind, Angry Bird-en Robin, robotnerden Malin og pole-danseren Maria.
21:25 [film]Skulk med stil
(Ferris Bueller's Day Off) Amerikansk komedie fra 1986. Ferris Bueller er skolens mest oppfinnsomme skulker. En vårdag bestemmer han seg for å bryte alle regler og tyvlåne farens Ferrari. Med seg får han venninnen Sloane og kameraten Cameron. I løpet av dagen får de tre vennene mer spenning enn de ønsker. Medvirkende:Matthew Broderick, Alan Ruck, Mia Sara. Regi:John Hughes. (11. år)
23:05 The Graham Norton Show (1)
(The Graham Norton Show) Britisk talkshow. Russell Crowe, Cameron Diaz, Richard Auoade og Kylie Minogue er gjester hos den prisvinnende, irske talkshow-verten Graham Norton.
00:00 [film]Season of the Witch
(Season of the Witch) Amerikansk action-eventyr fra 2011. En gruppe riddere i det 14. århundre vokter en antatt heks som blir anklaget for å ha en forbindelse med pesten som herjer i landet. Ridderne fører henne til et kloster for å fremstille henne for en rett, men der venter en forferdelig oppdagelse og en sterk, ødeleggende kraft. Medvirkende:Nicolas Cage, Ron Perlman, Claire Foy, Stephen Campbell Moore, Robert Sheehan. Regi:Dominic Sena. (15. år)
01:25 Castle (4)
(Castle, år 3) Amerikansk krimserie. Castle og Beckett ser på en drapssak der en ung matematiker ble skutt med en 200 år gammel kule og Castle klekker ut en vill teori om en tidsreisende drapsmann. Men kanskje har hans gale ideer noe for seg likevel?
02:10 CSI: Miami (12)
(CSI: Miami, år 9) Amerikansk spenningsserie. Kun jentenes skjørt er kortere enn lunta når CSI etterforsker et mord under en roller derby-kamp.
02:55 CSI: NY (9)
(CSI: NY, år 5) Amerikansk krimserie. Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå. Etter å ha funnet et lik i mange deler inni en sammenklemt metallboks, som en gang var en bil, setter Mac og teamet hans sammen det ødelagte liket i håp om å finne svar på det mystiske dødsfallet.
03:45 CSI: Miami (13)
(CSI: Miami, år 2) Amerikansk krimserie. Horatio og hans etterforskere løser nye kriminalsaker. En kjent kriminell med cubansk tilhørighet blir funnet torturert til døde i sin tobakksforretning. Delko og Yelina er først på åstedet, og blir rystet over hva de finner. En naken mann, bundet på hender og føtter med brennmerker og avskåret penis...
Vis alt
NRK 2 09:30 Historiske hager (1)
Dansk serie. I denne serien legger vi ut på en 300 år gammel hagehistorie. Herregårdshagene i Danmark er en viktig del av den danske kulturarven, og mange steder holder den flere hundre år gamle historien på å forsvinne i ugress. Dette blir det gjort noe med nå. I denne episoden er vi i hagen på Bregentved.
10:00 Pavarotti - Tidenes stemme
(Pavarotti - Tidenes stemme.) I fjor var det 50 år siden Luciano Pavarotti debuterte i rollen som Rodolfo i La Bohéme på operascenene i Amsterdam, Wien, Zürich og London. Han ble fort en superstjerne og hans kraftfulle røst med sin naturlig sjarm og nyanserte farger regnes av mange fremdeles som tidenes største stemme. I dette programmet får vi gjenhør med hans mest populære arier og sanger - alt fra opera til duetter med Bono, Sting og Eric Clapton.
11:00 24 timer i Jerusalem
Klokka er 15.00. 13 grader og lettskyet. Ingen vet hvor mange tyske jøder som slapp unna Holocaust og kom seg til Israel. De markerer seg med punktlighet og ulastelig antrekk.
12:00 24 timer i Jerusalem
Klokka er 16.00. 13 grader, lettskyet. De fleste offentlige kontorer stenger. Arbeidskontoret har vært stengt siden kl. 15.00. Kontoret for trafikkontroll er åpent til 17.30.
13:00 24 timer i Jerusalem
Klokka er 17.00. 13 grader. Parkene er fulle av joggere og butikkene forbereder seg på at kundene kommer etter arbeidstid.
14:00 [film]Kristine Valdresdatter
(Kristine Valdresdatter) Norsk romantisk drama fra 1930. År etter år kommer lord Wakefield til Vang i Valdres for å fiske. En sommer treffer lorden den vakre Anne budeie, og blir straks forelsket i henne. Våren etter får Anne et barn, og i sin fortvilelse forlater hun barnet og drukner seg selv. Lensmannen tar barnet til seg som sitt eget og hun får navnet Kristine Valdresdatter. Medvirkende:Aase Bye, Rasmus Rasmussen, Tore Foss. Regi:Rasmus Breistein.
15:15 Kampen mot den nye tida
Islandsk dokumentar. Folk og bønder i Budardal prøver å skrape sammen en inntekt de kan leve av. De slåss mot korrupsjon og forretningsfolk som presser prisene ned på varene de leverer. Systemet tar større hensyn til markedskreftene og det moderne samfunnet enn de gamle verdiene på bygda. (Kampen mot den nye tida.)
16:10 Med hjartet på rette staden (1)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. En nykommer skaper uro på Ashfordly politistasjon. Rob Walker er oppvokst i Aidensfield, men familieforholdene var langt fra perfekte. Faren hans, for eksempel, holder seg ikke alltid på den rette siden av loven. Oscar Blaketon husker Walker senior altfor godt, og han har også noe uoppgjord med Rob. (Heartbeat). Medvirkende:William Simons, Peter Benson, Geoffrey Hughes.
17:00 Derrick (9)
Tysk krimserie. Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og hans assistent Harry Klein bruker kløkt og sunn fornuft til å løse kompliserte mordgåter. Medvirkende:Horst Tappert, Fritz Wepper.
18:00 Ei iskald verd (6)
(Frozen Planet) Britisk dokumentarserie. Den globale oppvarmingen endrer forholdene lengst nord og lengst sør på kloden vår. Sir David Attenborough leser kommentarene til en ekspedisjon til polområdene som de færreste kommer til å se med egne øyne. Samspillet mellom isen, været og havet er nøkkelen til å forstå hva som skjer med livet under og over havoverflaten. Mennesket er ikke skapt for å overleve på Sydpolen og Nordpolen. Likevel er vi blitt en del av det polare miljøet, slik som dyrene. Men for mennesket handler det om eventyrlyst og å utnytte ressursene der.
19:00 Klostrene ved verdens ende
Norsk dokumentar. Klostrene i Norge har spennende historier. Blant de nordligste var Munkeby og Tautra i Trøndelag, som samtiden mente lå ved verdens ende. Ikke langt fra de gamle ruinene på Tautra ligger nå et nytt cistercienserkloster. Og franske munker kom i 2009 til Munkeby for å starte et nytt kloster der. Hvordan opplever lokalmiljøene disse klostrene, og hvilken funksjon har de i en travel, moderne tid? (Klostrene ved verdens ende.)
19:30 Antikkduellen (10)
Dansk serie. Danske antikvitetshandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. Andre ukes antikviteter skal under hammeren. Margit og Ulrik har brukt 40.000 kroner så langt. Hvem har brukt dem best?
20:00 Freak out!
(Freak Out!) Tysk dokumentar. Langt hår, barfot, fri kjærlighet og narkotika. For mer enn hundre år siden ble en alternativ bevegelse startet ved en liten landsby i det sydlige Sveits. Dette er historien om en gruppe middelklasseungdommer som gjorde opprør mot sin egen tid tidlig på 1900-tallet.
21:00 [nyh]Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 Rome (6)
(Rome) Amerikansk dramaserie. To hærer støter sammen, og framtiden til Roma står på spill. Pullo blir sendt av gårde på et svært brutalt oppdrag. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.
22:05 Rome (7)
(Rome) Amerikansk dramaserie. Servilia viser sin sorg i offentligheten, noe som uroer Atia. Octavius og Marcus Antonius skaper nye alllianser, både på politisk og personlig vis. Timon og Levi legger en plan for å ødelegge for Herodes. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.
23:00 [film]Vindauge mot bakgarden
(Rear Window) Amerikansk krim fra 1954. En reportasjefotograf sitter lenket til rullestolen etter en ulykke. Fra vinduet følger han naboene og livet i bakgården. Det hele tar en farlig vending da fotografen blir vitne til et mord og forteller det til kjæresten. (Vindauge mot bakgarden.) Medvirkende:James Stewart, Grace Kelly, Wendell Corey, Thelma Ritter. Regi:Alfred Hitchcock. (15. år)
00:50 Fra catwalk til Kongo
(Judith - Going Back to Congo) Britisk dokumentar. Foreldrene sendte Judith til London da hun var tre år gammel. Tjue år senere gjenforenes de i Den demokratiske republikken Kongo, og Judith får oppleve det konfliktpregede landet hun forlot. Hvorfor brukes voldtekt som våpen i krig, og hvorfor ofres barn på slagmarkene? Judith vil fortelle verden hva hun ser. (Fra catwalk til Kongo.)
01:50 Okej - 80-tallets største popmagasin
Svensk dokumentar. Sommeren 1984 selger popbladet Okej 156.000 eksemplarer. Leserundersøkelser viste at 500.000 barn og ungdommer i Sverige leste bladet - det vil si hele målgruppen. Verken før eller senere har et tidsskrift hatt så stor innvirkning på en hel generasjon. I dokumentaren møter vi blant andre Samantha Fox, Herreys, Alice Cooper og ikke minst gründeren selv, den fargerike fotografen Hans Hartwig. (Okej - 80-tallets største popmagasin.)
Vis alt
NRK 3 19:30 Bondi Rescue: Bali (4)
(Bondi Rescue: Bali) Dokumentarserie. Det er høysesong på Bali, og badevaktene på Kuta-stranden er i høy beredskap. Samtidig lærer de seg å bruke det nye utstyret fra Australia.
19:55 Musketerene (7)
(The Musketeers) Britisk dramaserie. Athos, Aramis og Porthos er de tre musketerene fra Alexandre Dumas' kjente historie. De er langt mer enn kongens livvakter i 1600-tallets Paris. De slåss for æren, kjærligheten og fordi de liker det. Musketerene etterforsker en sak som fører dem inn i det ukjente miljøet rundt Ninon, en helt spesiell kvinne. Medvirkende:Santiago Cabrera, Tom Burke, Luke Pasqualino.
20:45 Chicago Fire (8)
(Chicago Fire) Amerikansk dramaserie. Brannfolk og ambulansepersonalet står overfor liv og død på jobben hver dag. De er som en stor familie med sterke bånd og flere konflikter. Men hva som enn skjer, må de ta vare på hverandre. En jente blir skutt i nabolaget til Cruz og broren Leon. Det får dem til å tenke på gjengen de har forsøkt å forlate. Konflikten mellom Boden og McLeod blir stadig verre. Medvirkende:Jesse Spencer, Lauren German, Taylor Kinney.
21:30 Gjengangerne (5)
(Les Revenants) Fransk dramaserie. De døde kommer gradvis ut i samfunnet, men klarer ikke å gjenoppta sine normale liv. Julie begynner å tvile på seg selv, har hun også vært død? En gruppe mennesker i Alpene befinner seg i en forvirret tilstand. De forsøker å finne hjemmene sine etter en ulykke, men vet ikke at de har vært døde i flere år. Medvirkende:Anne Consigny, Frédéric Pierrot, Clotilde Hesme.
22:25 Typen til (8)
Underholdningsprogram. Leo Ajkic tester hvordan det er å være kjæreste med åtte norske kjendiser. «Anne Rimmen.» I kveld: Anne Rimmen. Leo Ajkic finner kjærligheten på jobb i sesongens siste episode når han blir typen til Anne Rimmen fra NRK-sporten. Det følger både fordeler og ulemper med å være sammen med en kollega. Hvordan er det egentlig å date en som jobber på samme sted? Vil de få Arne Scheies velsignelse til slutt?
22:55 Homsestudier (5)
Dansk dokumentarserie. Er det egentlig så stor forskjell på heterofile og homofile menn? Dansk fjernsyn har undersøkt saken. Tror du at du kan se på en mann om han er homse eller ikke? Bare en prosent av danske homser mener at de er feminine. Er det egentlig så stor forskjell på heterofile og homofile menn? Dansk fjernsyn har undersøkt saken.
23:25 Rådet (2)
Norsk underholdningsprogram. Tre kjente personer gir råd til unge folk. Dette er en ærlig gjeng som bruker sine egne erfaringer, feiltrinn og suksesser for å komme til bunns i seernes små og store problemer. Er klining utroskap? Hva synes egentlig Kjetil Andre Aamodt, Sandra Lyng Haugen og Ronny Brede Aase om å spise mat fra søpla? Programleder:Siri Kristiansen.
23:55 Fylla (3)
Populærvitenskapelig serie. Populærvitenskapelig guide til alkohol for deg som lurer på hva som egentlig skjer når du løfter flaska til munnen. Når man tar med seg en skjønnhet hjem fra fest og dagen etter våkner ved siden av et troll, er det lett å skylde på ølbriller. Men finnes de virkelig? Vi arrangerer speed-dating med promille for å se om det stemmer at folk blir mer attraktive i fylla. I tillegg blir vi med til Jessheim hvor Ali skal delta i kåringen av Norges kjekkeste mann.
00:25 Pinlige sykdommer (6)
(Embarrassing Bodies Down Under) Britisk helseserie. Legene er i party-paradiset, The Gold Coast, i Australia. Dr. Ginni blir oppsøkt av en kvinne som er plaget av en svært smertefull og ikke så kjent sykdom i underlivet.
01:10 True Blood (1)
(True Blood) Amerikansk vampyrserie. Med en blanding av spenning, romantikk, mystikk og humor havner vi midt i striden mellom 'vampyrmyndighetene' og 'vampyrfundamentalistene'. Utfallet av den politiske maktkampen kan bli avgjørende ikke bare for Sookie og vennene hennes, men for hele menneskeheten. (Turn! Turn! Turn!) Sookie og Lafayette er redde for å miste Tara. Bill og Eric får besøk av en utsending fra vampyrmyndigheten. Medvirkende:Ryan Kwanten, Anna Paquin, Stephen Moyer, Nelsan Ellis, Alexander Skarsgård.
02:00 True Blood (2)
(True Blood) Amerikansk vampyrserie. Med en blanding av spenning, romantikk, mystikk og humor havner vi midt i striden mellom 'vampyrmyndighetene' og 'vampyrfundamentalistene'. Utfallet av den politiske maktkampen kan bli avgjørende ikke bare for Sookie og vennene hennes, men for hele menneskeheten. (Authority Always Wins.) Tara gjenoppstår i Bon Temps, men er ikke helt fortrolig med sitt nye jeg. I vampyrmyndighetenes hovedkvarter blir Eric og Bill kjent med avhørsmetodene de bruker. Pam minnes tiden som menneske da hun var bordellmamma og møtte Eric for første gang. Medvirkende:Ryan Kwanten, Anna Paquin, Stephen Moyer, Nelsan Ellis, Alexander Skarsgård.
02:55 True Blood (3)
(True Blood) Amerikansk vampyrserie. Med en blanding av spenning, romantikk, mystikk og humor havner vi midt i striden mellom 'vampyrmyndighetene' og 'vampyrfundamentalistene'. Utfallet av den politiske maktkampen kan bli avgjørende ikke bare for Sookie og vennene hennes, men for hele menneskeheten. (Whatever I Am, You Made Me.) Bill og Eric forhandler med vampyrmyndighetene for å beholde livet. Sookie ber Pam om hjelp. Andys allianse med Holly slår tilbake på ham, og Jason treffer på en gammel lærer. Medvirkende:Ryan Kwanten, Anna Paquin, Stephen Moyer, Nelsan Ellis, Alexander Skarsgård.
03:50 Nurse Jackie (5)
(Nurse Jackie) Amerikansk dramaserie. Kevin har invitert Jackie ut på lunsj. Vil han at de skal flytte sammen igjen? Medvirkende:Edie Falco, Merritt Wever, Paul Schulze.
04:20 Nurse Jackie (6)
(Nurse Jackie) Amerikansk dramaserie. Når motgangen tynger, blir Jackie fristet av en helt spesiell pille. Zoey mister forlovelsesringen sin, og Coop, som stadig lengter etter å skaffe seg sin egen familie, finner en farsrolle han kan steppe inn i. Medvirkende:Edie Falco, Merritt Wever, Paul Schulze.
Vis alt
FEM 05:05 Chop Shop (10)
(Chop Shop) Kanadisk realityserie. Chop Shop er en frisørsalong med et permanent hån og et hjerte av gull. Det blir mye moro når vi følger salongeier og bad-boy Daniel Hudon og hans brokete samling av rock'n'roll-stylister i motkultur-salongens sexy verden. Daniel flytter ut av byen og inviterer sine ansatte til innflyttingsfest. Hvordan går det når hans nye, konservative naboer møter den brokede forsamlingen fra Chop Shop? Samtidig kjører Paymon, John og Jeff en god gammeldags innvielsesprosess på nykommeren Danny Lovelock.
06:30 Søstre (24)
(Sisters, år 1-3) Amerikansk dramaserie. De fire søstrene Alex, Georgie, Teddy og Frankie deler fortid og fremtid med familietradisjoner, rivalisering og dype mørke hemmeligheter.
07:25 Mitt hemmelige tenåringsliv (19)
(The Secret Life of the American Teenager, år 5) Amerikansk dramaserie. Ben er bakfull og bestemmer seg for å flytte fra Adrian og leiligheten, mens Jack avslører for Grace at han har slått opp med Madison. Rachel er urolig og overlater Tom alene med barna mens hun drar på en forretningsreise.
08:20 Hundehviskeren (5)
(Dog Whisperer, år 3) Amerikansk dokumentarserie. Den kjente hundeeksperten Cesar Millan hjelper deg å se verden gjennom din hunds øyne så du endelig kan få en slutt på uønsket oppførsel.
09:15 Tabatha tar over (11)
(Tabatha Takes Over, år 4) Amerikansk realityserie. Tabatha, som tidligere har reddet frisørsalonger fra konkurs, bruker denne gangen sin ekspertise for å redde mange forskjellige forretninger som sliter. Alt fra bakerier til hundehoteller får profesjonelle råd om både ledelse, markedsføring og kundebehandling. Kim Krohn har en «Jeg bryr meg ikke»-holdning som har smittet over på de ansatte og skadet salongen hennes. Tabatha prøver å vise Kim at hun må være til stede i salongen - handling snakker tydeligere enn ord - men Kim er uvillig. Klarer Tabatha å få Kim og mannen til å våkne opp før det er for sent?
10:10 Fødeavdelingen (9)
(One Born Every Minute) Britisk dokumentarserie. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden.
11:10 Judge Judy (131)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie. Dommer Judith Sheindlin bringer ulike saker for retten.
11:35 One Tree Hill (2)
(One Tree Hill, år 7) Amerikansk dramaserie. Haley holder på å spille inn et nytt album og må kjempe for å beskytte Red Bedroom records, noe hun heldigvis får hjelp til av Mia. Clay forsvarer Nathan mot en gryende skandale, og Dan avslører sin nye kone. Julian og Brooke bestemmer seg for å flytte sammen og Brooke får endelig vist frem sin nye kleskolleksjon.
12:25 Switched at Birth (2)
(Switched at Birth) Amerikansk dramaserie. Når kunstlæreren hennes ikke er lett å imponere, må Bay tenke helt nytt på talentet sitt. I tillegg til det, må hun mot sin vilje bli med på skolens nye innebandylag. Daphne gjør en tabbe på klinikken, men får hjelp av Campbell. Kathryn presenterer sin nye venn Renzo til John, og i mellomtiden tror Emmet han vet hvem som har gjort hærverk på bilene på Carlton.
13:20 Gossip Girl (5)
(Gossip Girl, år 5) Amerikansk dramaserie. Midt i Yom Kippur-feiringen med familie og venner befinner Blair og Louis seg i en maktkamp med Louis' familie. Serenas sjef setter henne i en vanskelig situajon da han ber henne velge mellom sin nye jobb og forholdet til Dan.
14:10 Gilmore Girls (3)
(Gilmore Girls, år 6) Amerikansk dramaserie. Møt den viljesterke alenemoren Lorelai og hennes like bestemte tenåringsdatter Rory. Med kun 16 års aldersforskjell har mor og datter et spesielt tett og nært forhold; de er som bestevenninner som forteller hverandre alt. Med Lorelairs anstrengte forhold til overklasseforeldrene, Rorys skoletilværelse og begges romantiske komplikasjoner, er det duket for rikelig med drama i småbyen Stars Hallow i Connecticut.
15:05 One Tree Hill (3)
(One Tree Hill, år 7) Amerikansk dramaserie. Clay og Nathan er uenige om hvordan de skal takle den stadig voksende skandalen, og Haley begynner å lure på de faktiske forholdene rundt Renees beskyldninger. Kan de ha noe for deg? Samtidig organiserer Quinn og Brooke et fotoshoot, Mouth satser ytterligere i sin kamp mot Skills og Alex kommer med et interessant forslag til Julian.
15:55 Unge mødre (3)
(Unge mødre) Norsk dokumentarserie. Morten har et spennende møte med en musikkprodusent i Oslo som skal hjelpe ham på veien til en musikkarriere. Rannveig får en frisk start i sin nye leilighet, men er ikke helt fornøyd med fargen. Ingrid Marie har også kommet på plass i ny leilighet og har derfor invitert gamle og nye venninner på pizzakveld hjemme hos seg.
16:25 Unge mødre (4)
(Unge mødre) Norsk dokumentarserie. Morten fra Lillesand er i Oslo for et viktig møte med musikkgiganten Universal og i Mosjøen har Ingrid Marie tid til å tenke litt på framtiden. I Alta er Rannveig godt i gang med å etablere seg i sin nye leilighet og tar seg derfor tid til et møte med presten som skal døpe sønnen Nathaniel.
16:55 Bortskjemte prinsesser (12)
(Princess) Kanadisk realityserie. De er unge kvinner som «må» ha designervesker og dyre biler. De lever på familie, venner og lånte penger. Nå får «prinsessene» hjelp til å lære å se på prislappen, og at de ikke kan handle for mer enn de tjener. Det gjør vondt å levere inn kredittkortene, men det er nødvendig.
17:25 Fødeavdelingen (10)
(One Born Every Minute) Britisk dokumentarserie. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden.
18:30 Unge mødre (5)
(Unge mødre) Norsk dokumentarserie. For Rannveig er den store dåpsdagen endelig her, og Morten er på nok en Oslo-tur. Samtidig i Mosjøen har Ingrid Marie fått barn og forteller om utfordringene det har ført med seg.
19:00 Unge mødre (6)
(Unge mødre) Norsk dokumentarserie. Vi blir kjent med unge Anna fra Stavanger som ble gravid som 14-åring. Og vi får vite hvorfor Universal igjen ville ha et møte med Morten som senere skal på middag med Elisabeth. Ingrid Marie tar noen minutter for seg selv med et dagspa i Mosjøen.
19:30 Friends (10)
(Friends, år 2) Amerikansk komiserie. Monica blir sammen med «Fun Bobby» igjen og oppmuntrer ham til å slutte å drikke. Joey får rollen som Dr Drake Ramoray, en nevrokirurg i såpeserien «Days of Our Lives". Rachel dater en fyr som heter Russ, og som er kliss lik Ross.
20:00 Friends (11)
(Friends, år 2) Amerikansk komiserie. Carol og Susan planlegger bryllupet og får hjelp av en svært utilpass Ross.
20:30 Jenta som ble tre gutter
(The Girl Who Became Three Boys) Britisk dokumentar. Gemma Barker (21) soner 30 måneder i fengsel for bedrageri og seksuelt misbruk. I løpet av flere måneder oppfant Gemma tre forskjellige gutter, Aaron, Luke og Connor, og under tre forskjellige forkledninger forførte hun to tenåringsjenter. Vi får høre Gemmas ofre fortelle den skremmende historien om bedrag, misbruk og de store konsekvensene misbruk av moderne sosiale nettverk hadde på livene til to uskyldige tenåringsjenter.
21:40 [film]Fool's Gold
(Fool's Gold) Amerikansk romantisk komedie fra 2008. Ben «Finn» Finnegan er skattejeger, og besatt av å finne skuta Queen Mary som sank til bunns i 1715, sammen med førti skattekister. Nyss om hvor skuta hviler vekker eventyrlysten til Finn og kona, og kjærligheten dem i mellom blomstrer på nytt. Medvirkende:Matthew McConaughey, Kate Hudson, Donald Sutherland. Regi:Andy Tennant.
23:55 Tabatha tar over (12)
(Tabatha Takes Over, år 4) Amerikansk realityserie. Tabatha, som tidligere har reddet frisørsalonger fra konkurs, bruker denne gangen sin ekspertise for å redde mange forskjellige forretninger som sliter. Alt fra bakerier til hundehoteller får profesjonelle råd om både ledelse, markedsføring og kundebehandling. Dianne Bennett fra Hollywood har jobbet som musikkspaltist i en avis. Men Hollywood-stilen er helt fraværende i hennes Bed & Breakfast, som ikke engang serverer frokost. Klarer Tabatha å overbevise Dianne om at hun må fokusere mer på gjestenes opplevelser enn på sitt eget natteliv for å redde levebrødet?
00:55 Supernatural (16)
(Supernatural) Amerikansk actionserie. Crowley gir etter for sin avhengighet av menneskeblod i stedet for å hjelpe Sam og Dean i jakten på «The First Blade». Brødrene får derfor hjelp fra annet hold for å finne bladet før Abaddon. Medvirkende:Jensen Ackles, Jared Padalecki.
01:55 Ghost Whisperer (9)
(Ghost Whisperer, år 5) Amerikansk dramaserie. Melinda og Jim er midt oppe i det klassiske foreldredilemmaet; å beskytte barnet sitt mot dårlige venner. Men i deres tilfelle er lekekameraten til Aiden et spøkelse. Problemet utvikler seg til krise da Aiden forsvinner, anført av spøkelset etter avdøde Julia Miller. Melinda, Jim og halve byen begir seg ut på leting etter den forsvunne gutten. Få innser at bak hendelsen lurer de ondskapsfulle «Skyggene".
02:40 The Closer (7)
(The Closer) Amerikansk krimserie. Visepolitisjef Brenda Johnson leder drapsavsnittet ved LAPD med høyst uortodoks stil. Hennes medfødte evne til å lese mennesker og få dem til å tilstå, gjør at Brenda og teamet hennes løser byens tøffeste og mest sensitive saker.
03:30 Cold Case (23)
(Cold Case, år 4) Amerikansk krimserie. Teamet gjenåpner en sak fra 1998 med en dødssyk mann når en sykepleier tilstår å ha begått barmhjertighetsdrap på seks av sine tidligere pasienter.
Vis alt
Viasat 4 05:15 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (8)
(Agents of S.H.I.E.L.D.) Amerikansk actionserie. Vi følger en hemmelig agentorganisasjon som må hanskes med overnaturlige krefter og ekstraordinære hendelser. Serien kretser rundt Agent Phil Coulson, som leder en gruppe S.H.I.E.L.D.-agenter som skal beskytte samfunnet i en stadig mer bisarr og farlig verden. Etter Dark Elves angrep Jorden har Coulson og teamet blitt tilkalt for å rydde opp. I stedet finner de en gjenstand som kanskje kan ta livet av en av dem.
06:00 Ice Road Truckers (9)
(Ice Road Truckers) Amerikansk dokumentarserie. Serie om den risikofylte hverdagen til lastebilsjåførene som leverer forsyninger til minene nord i Canada. For å komme dit må de kjøre langs en 500 kilometer lang vei over islagte innsjøer. Det er bare to uker igjen av sesongen, og Lisa skynder seg til Carlile for å hente den neste lasten. Phil og Drew krangler om hvem som har kjørt flest turer.
07:00 [film]Beethoven 5
(Beethoven's 5th) Amerikansk komedie fra 2003. Det populære eventyret med alles favoritthund Beethoven fortsetter i den femte filmen. Beethoven har gravd opp en gammel 10-dollarseddel, noe som vekker mistanke i Cedar Woods. Når folk senere får vite at seddelen er en del av en tapt skatt, prøver hele byen å få Beethoven til å hjelpe dem med å finne resten. Medvirkende:Daveigh Chase, Dave Thomas, Sammy Kahn, Faith Ford. Regi:Mark Griffiths.
08:30 Ice Road Truckers (3)
(Ice Road Truckers) Amerikansk dokumentarserie. Serie om den risikofylte hverdagen til lastebilsjåførene som leverer forsyninger til minene nord i Canada. For å komme dit må de kjøre langs en 500 kilometer lang vei over islagte innsjøer. Vintersesongen er i full gang, og det haster å frakte alt utstyret over isen. Hugh og Alex drar ut på sin første tur til Prudhoe Bay, og de må foreta noen vanskelige beslutninger underveis.
09:30 The Fresh Prince of Bel Air (74)
(The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanta og onkelen sin i Bel Air da han havner i problemer hjemme. Will og Carlton flytter ut sammen, og Carlton inviterer drømmedama på besøk. Men så kommer alle festdeltakerne...
10:00 The Fresh Prince of Bel Air (75)
(The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanta og onkelen sin i Bel Air da han havner i problemer hjemme. Will forteller Carlton at Jackie er en gammel venninne fra Philly, guttene blir kasta ut av leiligheten, og Hilary ber om et spesielt frieri fra Trevor, noe hun får.
10:25 Seinfeld (103)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jimmy refererer til seg selv i tredjeperson, noe som skaper forvirring. Kramer blir tatt for å være mentalt tilbakestående etter at han har vært hos tannlegen og fått Novocain. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
10:55 Seinfeld (104)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry får lus og må flytte ut av leiligheten samme helg som foreldrene hans kommer på besøk. Elaine fikser en suite på et luksushotell for foreldrene hans, og de benytter anledningen til å bevilge seg selv litt ekstra luksus i hverdagen. Kramer mister smakssansen etter at han oppholder seg litt for lenge i den nylig desinfiserte leiligheten til Jerry. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
11:25 Family Guy (65)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Brian begynner på skolen igjen for å ta eksamen, mens Peter og noen venner lager sin egen versjon av «A-team".
11:55 Simpsons (4)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Marge ser Homer flørte med to kvinner og blir bekymret for at han ikke er interessert i henne lenger. Hun prøver å teste ham, og han sovner! Marge går derfor til en plastikkirurg for å ta fettsuging, men får ved et uhell silikonbryster. Legen lover å ta dem ut igjen, men ber henne teste sin nye tilværelse i to døgn før hun bestemmer seg.
12:25 Simpsons (5)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Ved en tilfeldighet havner familien Simpson i et hus hvor det filmes et nytt realityshow - beboerne må leve som om det er år 1895.
12:55 Kongen av Queens (141)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie blir rasende da Doug blir lagt inn for en blindtarmoperasjon og bare snakker om andre damer mens han er dopet ned. For å gjøre situasjonen lettere for seg selv, skriver Carrie en liste over aksepterte fantasier - og kvinner - som Doug kan få drømme om. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
13:25 Kongen av Queens (142)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug får ny leveranserute i jobben og blir straks irritert over en mann som alltid åpner døren iført kun et håndkle. Carrie som fortsatt er arbeidsledig, tar jobb som hundeturgåer sammen med Holly, men hun misliker det sterkt fra første stund og ender med å betale et barn i nabolaget for å gå med bikkja.
13:55 Two and a Half Men (6)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie fra 2013. Alan overtaler Walden til å invitere Lynda Carter på middag. (S11, Ep6) Den allsidige Ashton Kutcher inntar den ellevte sesongen av komiserien Two and a Half Men. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Alan overtaler Walden til å invitere Lynda Carter på middag. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.
14:30 Family Guy (66)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Peter tar med Stewie til Disneyland for at de skal bli bedre kjent, mens Chris betaler tilbake en gjeld ved hjelp av husarbeid.
15:00 Family Guy (67)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Peter starter en klubb for overvektige, mens Lois oppdager at hun har en bror som er drapsmann - og overvektig!
15:30 Simpsons (19)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Bart og Todd Flanders blir med på en turnering i minigolf. Homer og Ned Flanders inngår et veddemål om at den tapende guttens far må slå naboens plen i konas søndagskjole. Medvirkende:Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith.
16:00 Simpsons (20)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Bart stikker av hjemmefra da han ved et uhell ødelegger Lisas borddekorasjon og nekter å unnskylde seg.
16:30 Kongen av Queens (143)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Deacons forhold får seg en liten knekk, etter at Deacon blir, uvitende, venn med Dougs erkerival på skolen. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:00 Kongen av Queens (144)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie inviterer Deacon og Kelly med til svigerforeldrene, slik at hun og Doug har en grunn til å bo på hotell under besøket. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:30 How I Met Your Mother (19)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Gjengen finner ut at Barney og Quinn har planer om å flytte sammen og prøver derfor å ødelegge forholdet deres. I mellomtiden havner Robin og Ted i en heftig diskusjon om hvem som har mest rett til å leie ut leiligheten hennes. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
18:00 How I Met Your Mother (20)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted, Marshall og Barney ser den originale Star Wars-triologien og begynner å tenke over hvordan deres liv kommer til å se ut om tre år. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
18:30 Family Guy (68)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Peter får besøk av faren, som er en strengt troende katolikk. Dermed bestemmer han seg for å skape sin egen religion.
19:00 Simpsons (6)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. En mystisk person er ute etter å drepe Homer, og Sideshow Bob blir satt fri for å kunne hjelpe til med å fange den psykotiske morderen.
19:30 Simpsons (7)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Bart nominerer lærerinnen sin til «Årets lærer", etter at rektor Skinner har skuffet henne nok en gang.
20:05 [film]Charlie og sjokoladefabrikken
(Charlie and the Chocolate Factory) Amerikansk familiekomedie fra 2005. En fattig gutt vinner en tur til verdens mest uvanlige og vidunderlige godterifabrikk. Historien om Charlie Bucket, en liten gutt uten penger, men med et godt hjerte, som drømmer om å kunne kjøpe godteriet som andre barn nyter. Charlie trer inn i en magisk verden da han vinner en av fem gullbilletter til å besøke den mystiske sjokoladefabrikken som eies av den eksentriske Willy Wonka, og som drives av hans dyktige besetning av umpa-lumpaer. Innenfor portene får Charlie og bestefaren Joe selskap av en rekke karakterer på en reise hvor de oppdager at det er langt viktigere å ha et godt hjerte enn å være godtegris. Basert på Roald Dahls roman ved samme navn. Medvirkende:Johnny Depp, Freddie Highmore, David Kelly, Helena Bonham Carter, Noah Taylor. Regi:Tim Burton.
22:00 [film]Hulken
(Hulk) Amerikansk actiondrama fra 2003. Da vitenskapsmannen Bruce Banner forvandles til en gigantisk, grønn skapning, tvinges han ikke bare til å kjempe mot de onde kreftene i verden, han må også kjempe mot demonene i seg selv. Ang Lees filmversjon av historien om den klassiske tegneseriehelten. Medvirkende:Eric Bana, Jennifer Connelly, Nick Nolte, Sam Elliott. Regi:Ang Lee.
00:20 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (9)
(Agents of S.H.I.E.L.D.) Amerikansk actionserie. Vi følger en hemmelig agentorganisasjon som må hanskes med overnaturlige krefter og ekstraordinære hendelser. Serien kretser rundt Agent Phil Coulson, som leder en gruppe S.H.I.E.L.D.-agenter som skal beskytte samfunnet i en stadig mer bisarr og farlig verden. Melinda må konfrontere fortiden når en mystisk kraft truer teamet.
01:05 [film]The Roommate
(The Roommate) Amerikansk thrillerdrama fra 2011. Hun er søt. Hun er lojal. Hun er psykotisk. Og hun er, uheldigvis for Sara, romkameraten hennes. Da Sara begynner på college blir hun kjæreste med Stephen og venner med romkameraten Rebecca. Det som begynner som et vennskap blir snart noe helt annet da Sara innser at den nye bestevennen er mentalt ustabil og besatt av henne - og kanskje til og med en morder! Medvirkende:Leighton Meester, Minka Kelly, Cam Gigandet, Aly Michalka, Danneel Ackles. Regi:Christian E. Christiansen. (15. år)
02:35 Cops (2)
(Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
03:00 Airwolf (1)
(Airwolf) Amerikansk actionserie. Om det høyteknologiske helikopteret Airwolf og teamet som jobber ombord på helikopteret. De reiser rundt på ulike oppdrag rundt i verden. Hawke tar en tilsynelatende luksuriøs jobb på Santini Air, men blir lurt inn i en skummel plan av den kriminelle John Bradford Horn.
03:50 Ice Road Truckers (10)
(Ice Road Truckers) Amerikansk dokumentarserie. Serie om den risikofylte hverdagen til lastebilsjåførene som leverer forsyninger til minene nord i Canada. For å komme dit må de kjøre langs en 500 kilometer lang vei over islagte innsjøer. Hugh kjører nordover sammen med kjørelæreren sin, Phil Kromm, og blir frustrert over den lave farten de holder. Hugh får kjøre foran gjennom det farlige Atigun-passet, men den aggressive kjørestilen hans ender nesten med katastrofe.
Vis alt
NRK Super 06:30 Fantorangen
Norsk barneprogram.
06:30 Molly
Britisk tegnefilmserie. Møt musa Molly som elsker å få nye venner. Forteller: Johannes Joner.
06:35 Lille Charley bjørn
Britisk animasjonsserie for de minste. Vi blir med inn i Charleys fantastiske fantasiverden, der nesten alt er mulig.
06:45 Lille Jack
Britisk serie. Reis til magiske land og møt rare skapninger sammen med søte og nysgjerrige Lille Jack.
07:00 Tikketitakk
Britisk animasjonsserie. Bli med Tommy og Tallulah og se hva som foregår inni klokka.
07:10 Alf Prøysens barnesanger
Norsk animasjonsserie med kjente barnesanger. Nøtteliten.
07:15 Postmann Pat - Spesialpakkeservice
Britisk animasjonsserie. Postvesenet i Greendale har blitt veldig modernisert, og Postmann Pat får travle dager med mye å gjøre. Heldigvis har han nå motorsykkel, helikopter og en egen varebil i tillegg til sin gode, gamle postbil.
07:30 Påskemorgen
07:30 Dora utforskeren
Amerikansk animasjonsserie. Det dukker ofte opp problemer når Dora og bestevennen er ute og går. Innimellom må de be deg om hjelp. Kanskje blir problemene enklere å løse når dere hjelper hverandre?
07:55 Bien Maja
Tyske animasjonsserie. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.
08:10 Rakettgjengen
Amerikansk animasjonsserie.
08:25 Sauen Shaun
(Shaun the Sheep) Britisk animasjonsserie. Når bonden snur ryggen til sauen Shaun blir det kaos på gården.
08:35 Øisteins pappeske
Norsk serie. Sebra. Bli med Øistein og Box som tegner, bygger og maler helsprø pappfigurer!
08:45 Dinosaurene kommer
Kanadisk serie. Ingen vet at Jens kan se dinosaurer, akkurat som storebroren Dan.
09:10 Tords garasje
Norsk serie. Tord undersøker små og store ting, og det er mye du får du svar på hvis du blir med inn i garasjen hans.
09:15 Stallen (7)
Fransk animasjonsserie. Ungdommene ved den lille stallen tilbringer dagene sammen med hverandre og hestene sine. De opplever spennende eventyr og forelskelser.
09:40 Kampen
Norsk humorserie. Sesong 2. Kampen mot busa. Stian får hverdagens utfordringer kommentert av to sportskommentatorer.
09:50 Superkrim (5)
Norsk krimserie for barn. «Iskald hevn.» Stian er en av favorittene til å bli plukket ut til Norges TV-kjendisfotballag. Noen mener Stian bør ryddes av veien. Er det Kash, som mener at han selv er best i fotball? Eller hva med broren til Stian, og hvorfor er han der? Eller er det Tobias fra «Alle sammen sammen» som har noe uoppgjort med Stian? Alle har sine grunner.
10:00 Hva nå, Scooby Doo?
Amerikansk tegnefilmserie. Scooby Doo er en hund med nese for mysterier. Sammen med vennene sine snuser han opp spennende, nifse og ofte morsomme eventyr.
10:20 Dragerytterne fra Borkøy
Amerikansk animasjonsserie. Vikingene på Borkøy har lært seg å trene opp drager, men å venne seg til å bo med dem tar tid!
10:40 Marvin Marvin
Amerikansk humorserie. Marvin ble sendt til Jorden av foreldrene sine for å beskytte ham mot de farlige vesenene på planeten Klooton. Her må han innrette seg etter vår kultur, og det er ikke alltid like enkelt.
11:05 Madagaskarpingvinene
Amerikansk animasjonsserie. Vi følger eventyrene til de fire pingvinene Skipper, Kowalski, Menig og Rico som utfører ulike oppdrag for å beskytte de andre dyrene i dyreparken.
11:15 Labyrint (7)
Norsk konkurranseprogram. Tre venner reiser til Daidalos sin skumle labyrintverden med vanskelige oppgaver, slim og ekle robotskapninger. Det er «Mari(e)hønene» fra Trondheim som skal forsøke å overvinne Daidalos.
11:45 Just Kidding - Bare tulla
Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.
12:10 Vaffelhjarte (6)
Norsk dramaserie. Trille og Lena er de eneste to barna på samme alder som bor på den lille plassen Knert-Mathilde langt ut mot havet. Ho vil ikkje vere med ut og leike, og Trille får ikkje komme på besøk. Lena får ikke fortalt Trille at hun skal flytte. Hun oppfører seg merkelig.
12:30 Påskestreker
12:30 Ville Vilde
Kanadisk animasjonsserie. Vilde bor sammen den tålmodige faren sin. De har ikke helt vanlige kjæledyr.
12:40 Super-Gunnar 2.0
Amerikansk animasjonsserie. Super-Gunnar 2.0 bruker sin superkraft til å fly verden rundt for å løse problemer og hjelpe andre.
12:50 Villmarksbarna (5)
Norsk serie. Runa og familien hennes bor i Alta i Finnmark. De er veldig glad i å dra på tur ut i naturen hvor de kan jakte, fiske og ligge i sovepose.
13:00 Petter Kanin
Britisk animasjonsserie. Bli med snille og modige Petter Kanin med vennen Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.
13:15 Mamma Mø og Kråka
Mamma Mø og Kråka er en morsom animasjonsfilm for de minste om den uvanlige kua Mamma Mø.
13:20 Timmy-tid
Britisk animasjonsserie om det lille lammet Timmy som går i barnehage.
13:30 Linus i Svingen (4)
Norsk serie. Hvem vinner kappløpet til Digernuten? Linus og vennene hans, eller Marvin og Klara?
14:00 MK-X (7)
Norsk dramaserie. Å telle 93 egg er ikke så enkelt. Men MK-X kan en måte som gjør det enklere å telle. Klarer Frida oppgaven?
14:10 Jungelboken
Tysk animasjonsserie. Den nysgjerrige menneskevalpen Mowgli har mye å lære av sine trofaste venner Bagheera og Baloo, når han skal utforske den store jungelen.
14:20 Superkrim (5)
Norsk krimserie for barn. «Iskald hevn.» Stian er en av favorittene til å bli plukket ut til Norges TV-kjendisfotballag. Noen mener Stian bør ryddes av veien. Er det Kash, som mener at han selv er best i fotball? Eller hva med broren til Stian, og hvorfor er han der? Eller er det Tobias fra «Alle sammen sammen» som har noe uoppgjort med Stian? Alle har sine grunner.
14:30 Epletyvene (1)
Finsk-svensk dramaserie. Arthur bor sammen med pappaen sin. Han synes ikke det er spesielt stas når pappa sin kjæreste flytter inn med sine tre barn. Et av barna hennes, Gustav, er jevngammel med Arthur. De må dele rom, og det går ikke så bra i starten, og de krangler om alt mulig. Når Arthur og Gustav blir beskyldt av den grinete naboen Roger for å ha stjålet eplene hans, bestemmer de seg for å løse mysteriet sammen.
14:55 Epletyvene (2)
Finsk-svensk dramaserie. Arthur bor sammen med pappaen sin. Han synes ikke det er spesielt stas når pappa sin kjæreste flytter inn med sine tre barn. Et av barna hennes, Gustav, er jevngammel med Arthur. De må dele rom, og det går ikke så bra i starten, og de krangler om alt mulig. Når Arthur og Gustav blir beskyldt av den grinete naboen Roger for å ha stjålet eplene hans, bestemmer de seg for å løse mysteriet sammen.
15:25 iCarly (23)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:50 iCarly (24)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
16:15 Marvin Marvin
Amerikansk humorserie. Marvin ble sendt til Jorden av foreldrene sine for å beskytte ham mot de farlige vesenene på planeten Klooton. Her må han innrette seg etter vår kultur, og det er ikke alltid like enkelt.
16:35 Jinx
Britisk dramaserie. Lulu kan kokkelere. Med sin magiske mat prøver hun å gjøre mennesker og situasjoner rundt seg bedre, men den gode feen Cookie er ikke alltid den beste til å hjelpe.
17:00 Mánáid-TV
Beassás-illu. Påskekrim (4:7). I dagens påskekrim skal vi til Oddasat hvor programlederen på mystisk vis har fått tegnet en bart på seg. Hvem er den skyldige? Få med deg den spennende avsluttingen av Jieknamáilbmi. Hvor Issát har funnet lekescooteren og skal prøve å få den med seg hjem.
17:15 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
17:30 Molly
Britisk tegnefilmserie. Møt musa Molly som elsker å få nye venner. Forteller: Johannes Joner.
17:35 Lille Charley bjørn
Britisk animasjonsserie for de minste. Vi blir med inn i Charleys fantastiske fantasiverden, der nesten alt er mulig.
17:45 Lille Jack
Britisk serie. Reis til magiske land og møt rare skapninger sammen med søte og nysgjerrige Lille Jack.
18:00 Duften av gulrøtter
Fransk animasjonsfilm. En kanin er på utkikk etter en ny hule, og finner et nydelig sted ved foten av et tre hvor et ekorn har laget sitt hjem. De to dyrene blir gode naboer og venner. Ute i skogen lusker farer og dyrene må passe på hverandre.
18:25 Moffene
Tysk animasjonsserie. Hver gang Luzi leser de magiske ordene på kartet kommer moffene Leopold, Panini og Bruno ned gjennom taket. Sammen oppdager de en fantastisk verden av nattlige eventyr.
18:35 Sam tar over (5)
Svensk dramaserie. Sam på åtte år finner en ring som viser seg å ha magiske krefter. I vanskelige situasjoner forvandles han til den han minst vil være, og for å bli seg selv igjen må han klare å løse problemet.
18:55 Superkrim (5)
Norsk krimserie for barn. «Iskald hevn.» Stian er en av favorittene til å bli plukket ut til Norges TV-kjendisfotballag. Noen mener Stian bør ryddes av veien. Er det Kash, som mener at han selv er best i fotball? Eller hva med broren til Stian, og hvorfor er han der? Eller er det Tobias fra «Alle sammen sammen» som har noe uoppgjort med Stian? Alle har sine grunner.
19:00 Hjerterått (6)
Norsk dramaserie. Den tolv år gamle Oslo-jenta Anneli må flytte mot sin vilje til Kautokeino. I Kautokeino møter hun nabogutten og sin nye klassekamerat Isak. De kommer fra hver sin kultur og det første møtet bærer mer preg av skepsis enn nysgjerrighet. Anneli og Isak drar til Niillas, som hjelper dem videre i etterforskningen, men de blir forfulgt og havner i fare.
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
fredag
lørdag
søndag
mandag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)