Alt, tir 06. okt, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 06:30 Drømmehager (4)
Dansk haveserie. Krukker med sommerplanter, en hage tegnet av Arne Jacobsen og busker og trær med spesielt flotte blader skal inspirere oss i kveld. Til slutt blir det nye, underlige påfunn i Nederland.
07:00 Skattejegerne (3)
Da. serie. Mange historiske og verdifulle skatter skjuler seg i de danske hjem. Antikvitetseksperter reiser rundt i Danmark og graver frem arvestykker og antikviteter. De møter alle slags mennesker som har spennende historier å fortelle og sterke følelser knyttet til de ulike skattene. Også loppemarkeder og auksjoner har mye å by på.
07:30 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
07:45 [nyh]Politisk kvarter
Samsending med P2.
08:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
08:10 Landgang (4)
Svensk matserie. Anne Lundberg lagar mat ved den svenske ambassaden i Washington. Ei heil veke assisterer ho kokken Frida Johansson medan ho lagar mat for ministrar og tjenestemenn i maktsenteret. Anne møter korrespondenten Stefan Åsberg som fortel om sine hemmelege journalistknep og som lagar Washington-delikatessa crabcake.
08:40 P3morgen
Se høydepunktene fra dagens P3morgen.
09:10 Når livet vender
Svensk serie. Fredrik er på veg hjem etter en hard svømmeøkt i bassenget. Han har bare noen kilometer igjen å sykle. Deretter husker han ikke mer. Han var nær ved å miste livet, måtte amputere og havnet i rullestol. På under et år har han lært seg å gå igjen, med proteser. Klarer han også å gjenerobre sin mannlighet og seksualitet? Anja Kontor møter mennesker som forteller om alvorlige hendelser i livet.
09:35 Ut i naturen
Naturdokumentar. Vi får se opptak av mange forskjellige dyr, bl.a. elg og rådyr. Naturopplevelser (Naturopplevelser) En av Ut i naturens beste amatørfotografer, Anders Tveit, gir oss vakre naturopplevelser fra Sørlandet. Vi får se opptak av mange forskjellige dyr, bl.a. elg og rådyr.
10:00 Trontaledebatt fra Stortinget
12:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.
12:15 Trontaledebatt fra Stortinget
15:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
15:15 Trontaledebatt fra Stortinget
17:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 Trontaledebatt fra Stortinget
17:30 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
17:45 [nyh]Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 Glimt av Norge
Norsk dokumentar. En gruppe fra DNT besøker Galdhøpiggen, Glittertind og flere andre 2000-meterstopper. Turen opp med tungt skiutstyr og stor sekk kan være svært slitsom. Belønningen kommer når skifellene tas av og turdeltakerne får sette utfor. På topptur i Jotunheimen (På topptur i Jotunheimen)
18:00 Under hammeren (4)
Dansk serie. Mye står på spill når alt fra blomster og kveg til fine antikviteter og konkursbo skal auksjoneres bort rundt omkring i Danmark. I dag skal verdien på et maleri vurderes, mens Johannes Jensen er på jakt etter store maskiner til en kommende auksjon. Åpningsbudet på et par grønlandske figurer kommer som en overraskelse.
18:30 Extra
18:45 [nyh]Distriktsnyheter
19:00 [nyh]Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.
19:45 Norges villmarker (1)
(Norges villmarker) Norsk naturprogram. Skogen (Skogen) Skogen er tema i Arne Nævras og Torgeir Beck Landes første del av storserien om norsk natur og dyreliv som er beregnet på det internasjonale markedet. Unike bilder av bjørn, rovfugler, tiurleik og elg som på dramatisk vis krysser stri elv er noen av ingrediensene.
20:35 Min tur: På to hjul langs gamle spor
(Min tur: På to hjul langs gamle spor) Norsk reiseprogram. Nedlagte jernbanestrekninger bukter seg mange steder som langstrakte kulturminner gjennom landskapet. Flere av disse strekningene er ypperlige sykkelveier. Bli med Gry Jakobsen fra Drammen og hennes familie på sykkeltur i den frodige og idylliske Lierdalen. Ved Ingar Holm.
20:55 [nyh]Distriktsnyheter
21:00 [nyh]Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.
21:30 Leif Ove og Harmonien
(Leif Ove og Harmonien) Norsk dokumentar. Eldst og best: "Harmonien" i Bergen er ett av verdens eldste symfoniorkestre. Leif Ove Andsnes er en av verdens fremste pianister. Se hvordan Andsnes lager 250-års jubileumskonsert sammen med orkesteret som står hans hjerte nærmest. Jubileumskonserten sendes i sin helhet søndag 11. oktober på NRK2.
22:30 Mobilfotografene (7)
(Mobilfotografene) Underholdningsserie. Seks deltakere konkurrerer om å ta de beste bildene med sine mobiltelefoner. I kveld skal det avgjøres om det er Marco, Morten eller Marthe som får siste finaleplass. I denne serien har du mulighet til å få tips og råd som kan gjøre dine egne bilder ti ganger bedre. Programleder:Misgina Ghebremeskel.
23:00 [nyh]Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 Når livet vender (6)
(När livet vänder) Svensk serie. Anja Kantor møter mennesker som er rammet av det ufattelige. Eva Norbergs første ektemann dør i en ulykke. Hennes andre mann, Hasse, brekker nakken og blir helt lam. Eva velger å være både kone og pleier, å bli værende og kjempe sammen med ham. Kjærligheten holder, og ekteparet lever sammen i 24 år. I 2012 dør Hasse i kreft, og Eva blir alene for første gang på lenge. Hvordan oppleves friheten? Anja Kantor møter mennesker som er rammet av det ufattelige.
23:45 Symesterskapet (5)
(Symesterskapet) Underholdningsprogram. Åtte av Norges fremste amatørsyere skal konkurrere om tittelen Norges beste amatørsyer. De må takle knallharde tidsfrister, utfordrende oppgaver og strenge dommere. Hver uke må en av dem forlate konkurransen, helt til en vinner står igjen til slutt. Kjendisdesigner Tine Solheim og Savile Row-skredder Andreas Feet er dommere. I Symesterskapet kjemper deltakerne med mønstret stoff. Selve kongen av rutete dresser, Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke, er gjestedommer når syerne skal kombinere mønstret stoff. Dommerne sender enda en deltaker hjem fra kampen om å bli Norges beste amatørsyer. Programleder:Christine Hope.
00:45 Unge inspektør Morse (1)
(Endeavour) Britisk krimserie. En ung sekretærelev dør plutselig, og unge Morse er ikke overbevist om at dødsårsaken virkelig er hjerteslag. I tillegg skjer en rekke postkontorran. Morse aner mer enn han vet at det ligger flere hunder begravet i denne saken. (Girl) En ung sekretærelev dør plutselig, og unge Morse er ikke overbevist om at dødsårsaken virkelig er hjerteslag. I tillegg skjer en rekke postkontorran. Morse aner mer enn han vet at det ligger flere hunder begravet i denne saken. Medvirkende:Shaun Evans, Roger Allam, Anton Lesser.
02:15 30 grader i februar (8)
Svensk dramaserie. Glenn bygger hus til seg og Oh, uvitende om hennes store hemmelighet. Joy sliter med å dra fra familien sin. Det blir enda vanskeligere for Majlis å skjule bruddet.
03:10 Broen (2)
(Broen) Dansk-svensk krimserie. Saga og hennes nye danske kollega fortsetter å etterforske mordet på Helle Anker. De prøver å finne Helles sønn som mangler alibi, men han er sporløst forsvunnet. Nok et lik dukker opp, og også denne gang har morderen lagt vekt på estetiske detaljer. Medvirkende:Sofia Helin, Kim Bodnia, Puk Scharbau.
Vis alt
TV 2 05:30 Halvveis til himmelen (5)
(Halvvägs till himlen) Svensk komiserie. Presten Albin Olsson kommer tilbake fra Afrika for å jobbe som kirkeverge i en liten og trangsynt menighet i Skåne. Drømmen hans er å reformere kirken, men må hanskes med både gjenstridige kolleger og mistenksomme menighetsfolk. Medvirkende:Anders Jansson, Jenny Skavlan, Michael Segerström, Johan Glans.
06:00 Solsidan (7)
Svensk komiserie. Vi følger de to naboparene Alex og Anna og Fredde og Mickan i deres hverdagsforviklinger. Ved et uhell kommer Alex borti en pasients bryster, og blir stemplet som overgriper. Verre blir det når damen viser seg å være medlem i Annas mammagruppe. Mickan synes Fredde begynner å bli tjukk og gjør alt hun kan for å forhindre det. Medvirkende:Felix Herngren, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Mia Skäringer, Henrik Dorsin.
06:30 [nyh]Nyhetene
06:55 God morgen Norge
Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.
10:00 God morgen Norge
Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.
12:00 Fingrene av fatet (29)
(Fingrene av fatet) Norsk underholdning. Hver dag møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder gjennom prosessen. Etter en halv time skal maten være ferdig. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren. Anne Marie Ottersen og Fridtjov Såheim spiller rollene som kokker for en halvtime i god stil.
12:30 Heder og Hammer (29)
Norsk livsstilsprogram. Katarina Flatland inntar kjendisers hus med et team designere og arbeidsfolk for å pusse opp et rom. Parallelt med oppussingen, blir vi kjent med kjendisens liv og karriere gjennom samtaler og aktiviteter sammen med Katarina. Denne uken er vi hos komiker og dragartist Terje Schrøder, som har en stue han ikke helt får til å fungere. Terje er Norges aller mest kjente dragartist, men han er også en dreven komiker. Terje har turnert med legendariske Great Garlic Girls siden åttitallet, og har vært en av foregangspersonene i den norske dragunderholdningen. Terje er kjent for å ha landets lengste bein og en overdådig, glamorøs stil. Han bor i dag i en leilighet på Oslos vestkant. Programleder:Katarina Flatland.
13:00 Bolighjelpen (20)
(Love it or List it) Kanadisk realityserie. Designer Hilary Farrr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller Davids som vinner.
14:00 Bygglov (3)
(Bygglov) Svensk livsstilsserie. Snekkere og interiøreksperter reiser rundt i Sverige med en trailer full av alt som kreves for ulike byggeprosjekter.
15:00 En moderne familie (12)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Claire og Phil får litt å tenke på når de ber Alex ta studiene med ro, mens Gloria og Jay leter etter nye venner til Jays fortvilelse. Mitchell og Cameron møter en av Mitchells gamle flammer, noe som byr på problemer. Medvirkende:Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet.
15:30 En moderne familie (13)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Når barna skal overraske foreldrene med frokost, blir det en pinlig affære for Phil og Claire. Jay og Gloria får turen til Las Vegas spolert av en brutalt ærlig og feilsendt e-post. Mitch og Cam prøver desperat å få innpass ved den nye og populære restauranten gjennom Lilly. Medvirkende:Ed O'Neill, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet.
16:00 Home and Away (132)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay. Alf benekter lidelsen sin, og lar det istedet gå ut over de han er glad i. Ash finner ut hva som har skjedd mellom Billie og Kyle.
16:30 Home and Away (133)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay. Ash og Denny prøver å overbevise Ricky om at hun blir en god mor. Hannah takler dårlig å bo med Andy, og Jett forteller Marilyn om militærplanene sine, til tross for Johns skepsis.
17:00 Solsidan (3)
(Solsidan) Svensk komiserie. Om de to parene Alex og Anna og Fredde og Mickan og deres omgivelser. Oppussingskaoset holder på å gjøre Anna og Alex gal. Saken blir ikke bedre av at Jonas forteller om hvordan han og Elsas ekteskap gikk i stykker da de var i samme situasjon. Han anbefaler Anna og Alex å gå i parterapi og de innser at det kanskje ikke er en dum idé. Medvirkende:Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch.
17:30 Fingrene av fatet (29)
(Fingrene av fatet) Norsk underholdning. Hver dag møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder gjennom prosessen. Etter en halv time skal maten være ferdig. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren. Anne Marie Ottersen og Fridtjov Såheim spiller rollene som kokker for en halvtime i god stil.
18:00 Hotel Cæsar (19)
På hotellet utspiller det seg et drama fylt av lidenskapelig kjærlighet og bitter maktkamp. Juni i herretrøbbel.Juni har store problemer: Hun har en naken livløs mann liggende på kjøkkenet, og en beiler i stuen. Medvirkende:Anette Hoff, Kim-Daniel Sannes, Nikis Theophilakis, Julia Schacht, Tarjei Westby.
18:30 [nyh]Nyhetene
18:45 [nyh]Været
18:50 [sport]Sportsnyhetene
19:00 Fingrene av fatet (30)
(Fingrene av fatet) Norsk underholdning. Hver dag møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder gjennom prosessen. Etter en halv time skal maten være ferdig. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren. Syklist Edvald Boasson Hagen møter sykkelkommentator Christian Paasche til duell. Til vanlig kommenterer Christian Edvald sin innsats på sykkelen, men i dag stiller de begge med blanke ark når de skal lage mat for hver sin kokk i matduell.
19:30 Hotel Cæsar (20)
(Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. På hotellet utspiller det seg et drama fylt av lidenskapelig kjærlighet og bitter maktkamp. .Jenny våkner fra et mareritt hvor Joey slår ned lillesøsteren til Stian. Juni avviser Winthers kjærlighetserklæring, men går samtidig med på å være følget hans på middagen i rederiforeningen dagen etter. Medvirkende:Anette Hoff, Kim-Daniel Sannes, Nikis Theophilakis, Julia Schacht, Tarjei Westby.
20:00 Truls - Oppdrag Norge (1)
(Truls - Oppdrag Norge) Norsk underholdningsserie. Truls Svendsens venner sender ham ut på nye oppdrag og spennende utfordringer, både for å riste litt tak i ham igjen, men også fordi de finner stor fornøyelse i å se ham slite. Og denne gang står hele Norge for tur! Truls får prøve seg som operasjonssykepleier i Tromsø, han møter på ulv i Bardu, blir testet knallhardt både fysisk og psykisk sammen med marinejegere i Harstad og får prøvd friluftsyoga på Skrova. Og testingen av lystgass er ubetalelig.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:20 [nyh]Været
21:25 [sport]Sportsnyhetene
21:40 Det er lov å være blid med Else (4)
Norsk talkshow. I en ellers grå og kjedelig hverdag har Else Kåss Furuseth utnevnt seg selv til gledens ambassadør, og lover en halvtime med solskinn hver uke! Åsne Seierstad er ukens gjest hos Else, og har tatt personlighetstest som utgangspunkt for praten. Programleder:Else Kåss Furuseth.
22:15 Hæsjtægg (4)
Norsk humordramaserie. Å ha en blogg er ikke så enkelt som en skulle tro. Det er en 24-timers jobb. I humordramaserien Hæsjtægg følger vi seks forskjellige bloggere som alle har til felles at livet sirkulerer rundt bloggen deres. Thale tester ut "Thigh gap på fem minutter". Livsstilsblogger Tina Yvonne lager et veldedighetsinnlegg med en uteligger i Oslo. Naturblogger Bård får noen nye venner på campingtur. Videoblogger Thale har funnet på et triks for å få tynnere lår. Og pappablogger Robert er på besøk i barnehagen for å finne ut om Vilhild skal gå der. Medvirkende:Laila Goody, Jakob Oftebro, Mariann Hole, Morten Ramm, Mattis Herman Nyquist, Iben M. Akerlie.
22:45 Humans (4)
(Humans) Britisk dramaserie fra 2015. Forskere har klart å utvikle den perfekte roboten, og det er et must for enhver travel familie å eie en "Synth" - en robot-tjener som ser så ekte ut at det forandrer menneskenes levemåte totalt. Når Mattie forteller at hun har sett Anita oppføre seg rart, insisterer Laura på at familien skal få Anita testet. Medvirkende:Tom Goodman-Hill, Gemma Chan, Ivanno Jeremiah.
23:45 Jakten på kjærligheten (7)
(Jakten på kjærligheten) Norsk realityserie fra 2015. Vi følger utvalgte gårdbrukere som er på jakt etter en livsledsager. Jaktenbøndene Ruben og Kjartan må velge hvilke frier de skal sende hjem i kveld. Og valgene er langt fra lett. Programleder:Katarina Flatland.
00:45 Farmen 2015 (7)
(Farmen 2015) Norsk realityserie. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. Vi går inn i tredje uke av Farmen og deltakerne begynner å bli godt kjent med hverandre. Hittil har det kun vært menn som har blitt valgt til storbonde. Vil det bli en kvinne denne uken? Ukesoppdraget blir godt mottatt, og spesielt guttene koser seg. Et nytt liv oppstår på gården, til deltakernes store glede og begeistring. Programleder:Gaute Grøtta Grav.
01:40 Criminal Minds (12)
(Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. En pike er ute og leker på en lekeplass i nærheten av der hun bor. Helt frem til nå har området vært betraktet som trygt og idyllisk. Forsvinningen skjer midt på lyse dagen og politiet har ingen spor. Spesialetterforskerne med personlighet og atferd som spesialfelt blir koblet inn. De tror i første omgang at det er jentas far som har bortført henne, men han har alibi.
02:25 Criminal Minds (13)
(Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Spesialetterforskerne i Criminal Minds reiser til New Jersey. Årsaken er at flere mennesker er blitt forgiftet og en av dem er død.
03:10 Blue Bloods (15)
(Blue Bloods) Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Dedication Var noen ute etter å snikmyrde Frank Reagan, eller var det en tilfeldig skyteepisode? Medvirkende:Tom Selleck, Donnie Wahlberg.
04:00 Criminal Minds (12)
(Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. En pike er ute og leker på en lekeplass i nærheten av der hun bor. Helt frem til nå har området vært betraktet som trygt og idyllisk. Forsvinningen skjer midt på lyse dagen og politiet har ingen spor. Spesialetterforskerne med personlighet og atferd som spesialfelt blir koblet inn. De tror i første omgang at det er jentas far som har bortført henne, men han har alibi.
05:30 Halvveis til himmelen (6)
(Halvvägs till himlen) Svensk komiserie. Presten Albin Olsson kommer tilbake fra Afrika for å jobbe som kirkeverge i en liten og trangsynt menighet i Skåne. Drømmen hans er å reformere kirken, men må hanskes med både gjenstridige kolleger og mistenksomme menighetsfolk. Medvirkende:Anders Jansson, Jenny Skavlan, Michael Segerström, Johan Glans.
Vis alt
TV3 05:35 The Middle (23)
(The Middle) Amerikansk komiserie. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv. Hun er middelaldrende, tilhører middelklassen og bor midt i landet, og er en trebarnsmor som bruker humor for å få familien gjennom hverdagsproblemene sine. Frankie jobber som bilselger, og mannen hennes, Mike, er sjef på det lokale steinbruddet. Mellom jobben og spising foran TV-en bruker paret tiden på å oppdra barna sine på en kjærlig og praktisk måte. Sue vinner en tur til Disney World og venter i spenning på at familien skal starte bilturen dit. Brick vil heller reise til North Carolina for å treffe kjæresten sin som han har møtt på Internett.
06:00 Dr. Phil (2223)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Videobloggeren Romina (18) skapte furore da hun i sosiale medier sa at dersom kjæresten slår deg, er det et tegn på kjærlighet. Som rollemodell med 153.000 følgere, innser hun hva meldingen innebærer? Programleder:Phil McGraw.
07:00 TV-shop
(TV Shop)
08:00 The Middle (24)
(The Middle) Amerikansk komiserie. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv. Hun er middelaldrende, tilhører middelklassen og bor midt i landet, og er en trebarnsmor som bruker humor for å få familien gjennom hverdagsproblemene sine. Frankie jobber som bilselger, og mannen hennes, Mike, er sjef på det lokale steinbruddet. Mellom jobben og spising foran TV-en bruker paret tiden på å oppdra barna sine på en kjærlig og praktisk måte. Hecks-familien ankommer Disney World, men ting går ikke som planlagt.
08:30 The Ellen DeGeneres Show (153)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. Ellen får besøk av en rekke spennende gjester i dagens episode. Programleder:Ellen DeGeneres.
09:20 Dr. Phil (2224)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Christi sier hun var en prisvinnende TV-reporter, men at alkoholproblemene hennes førte til at hun mistet hjem, jobb og familie. Nå møter hun døtrene igjen etter to år. Vil de gi henne en ny sjanse? Programleder:Phil McGraw.
10:15 Cousins Undercover (4)
(Cousins Undercover) Amerikansk realityserie. Hvert nabolag har en lokal hverdagshelt som gjør livet litt lettere for alle rundt seg. Nå er det endelig på tide å gjøre stas på noen av disse fantastiske personene. Sammen med teamet reiser fetterne Anthony Carrino og John Colaneri Amerika rundt og overrasker nabolagshelter ikke bare med en totalrenovering av boligen hans eller hennes, men i tillegg et luksushelgeopphold mens oppusningen foregår. Bli med bak kulissene, og ikke minst, se det fantastiske resultatet tilpasset hver enkelt helt. En barneterapeut som har dedikert livet sitt til å hjelpe ungdom får selv en hjelpende hånd fra fetterne. De forvandler blant annet den oversvømte kjelleren hennes til et hyggelig oppholdsrom.
11:10 Hell's Kitchen USA (9)
(Hell's Kitchen USA) Amerikansk realityserie. Det blir hett når perfeksjonisten Gordon Ramsay forsøker å viderformidle sin kjærlighet til mat, og med sitt rykte på spill presser han amatørene hardt. Deltagerne får 30 minutter på seg til å forberede en rett ut fra en overaskelsesingrediens. Med 12 amatørkokker igjen tar Ramsay seg tid til individuelle evalueringer. Programleder:Gordon Ramsay.
12:05 The Ellen DeGeneres Show (154)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. Programleder:Ellen DeGeneres.
13:00 Svenske Hollywoodfruer (7)
(Svenska Hollywoodfruar) Svensk realityserie. I denne sesongen møter vi fruene Gunilla Persson, Maria Montazami, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian. Gunilla skal i møte med en svensk prest for å få støtte, råd og veiledning om mammarollen, og hun blir helt betatt. Senere havner hun i boblebad sammen med en gammel flamme. Maria skal bytte ut inngangsdøren, mens Agnes-Nicole planlegger motevisningen sin og får hjelp fra Moods of Norway. Isabel skal arrangere bursdagsfeiring for datteren og skal leie inn hester, griser, kaniner og høner.
14:00 Gordon Ramsay rydder opp (1)
(Kitchen Nightmares) Amerikansk realityserie. Gordon Ramsay reiser rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Gordon Ramsay besøker familierestauranten Hot Potato Café i Philadelphia. Ramsay må få orden på tingene for å redde Ellen og Danielle fra å gå konkurs. Programleder:Gordon Ramsay.
15:00 Million Dollar Listing New York (8)
(Million Dollar Listing New York) Amerikansk realityserie. Den svenske megleren Fredrik Eklund har solgt leiligheter til Cameron Diaz, John Legend og Daniel Craig. Nå er han en av hovedpersonene i Million Dollar Listing New York. Her får vi se de mest eksklusive objektene på Manhattans svinedyre boligmarked. Dette er leiligheter som de fleste av oss bare kan drømme om. Million Dollar Listing New York følger tre av Manhattans mest ambisiøse meglerfirma og gir seerne innblikk i det aggressive boligmarkedet i New York, der man gjør avtaler verdt millioner av dollar uten å blunke. Ryan kjemper hardt for å få fortsette salget av sin klubbkompis' leilighet. Samtidig er Luis fast bestemt på å sjarmere en vanskelig klient.
16:00 Kongen av Queens (29)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. Deacon og Kelly spør Doug og Carrie om de vil være faddere til deres nyfødte sønn Major. Doug og Carrie klarer imidlertid ikke å bestemme seg for om de skal takke ja eller ikke. Arthur får problemer på jobb når han får hele hovedansvaret i saltstangsjappa. Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
16:30 How I Met Your Mother (1)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Stella må gi Ted et svar, og Barney har noe han må fortelle Robin. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neal Patrick Harris, Cobi Smulders.
17:00 How I Met Your Mother (2)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Marshall prøver å finne igjen det stedet i New York hvor han spiste sin første hamburger. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neal Patrick Harris, Cobi Smulders.
17:30 Luksusfellen Sverige (1)
(Lyxfällan) Svensk underholdningsserie. I "Luksusfellen Sverige" følger vi økonomiekspertene når de begir seg ut i Sverige for å grave frem en økonomisk sans hos noen av landets mest sløsete personer. De har ikke silkehanskene på når de prøver å forandre livene for vanlige svensker som har vanskelig for å begrense pengebruken. SMS-lån, kredittkort og et vanvittig forbruk byttes raskt ut med månedsbudsjett, sparekonto og ekstrajobb. Luksusfellens eksperter Patrick og Magnus viser vei mot en ny økonomisk fremtid for personer som har fornektet sin økonomiske situasjon alt for lenge. Mette og Karl er sykepleiere, men lever som om de eier hvert sitt suksessfulle firma. "Det jeg kjøpte for to dager siden er gammelt i dag. Da kjøper jeg noe nytt", sier Karl. Kan ekspertene i "Luksusfellen" hjelpe? Programleder:Patrick Grimlund.
18:30 MasterChef Norge (21)
(MasterChef Norge) Norsk underholdningsserie. Nye kjendiser får prøve kokkekunnskapene sine. Kjartan Skjelde og Gregory Paul tar imot 48 spente kjendiser på "MasterChef"-kjøkkenet denne sesongen. Dommerne stiller høye krav til deltakerne som har svært varierende erfaring med matlagning, men felles for alle er matglede. Mens noen overrasker både seg selv og dommerne, møter andre veggen i møte med tidspresset og mangel på struktur og kreativitet. I "MasterChef Norge" denne sesongen er temperaturen høy, oppgavene varierte, kravene høye og nervene i helspenn. Denne uken ser du Marna Haugen, Erlend Bratland, Christer Tornell, Christian Ingebrigtsen, Stine Brun Kjeldaas og Anette Bøe konkurrere på MasterChef-kjøkkenet. Deltakerne deles opp i jentelag og guttelag og skal gjennom en stafett der de blant annet skal lage majones, og utbene samt steke kjøtt perfekt. Vinnerlaget går videre til i morgen, de tre på taperlaget får hver sin mystery box med en ingrediens som de skal lage en valgfri rett av. Mye stress og uvante råvarer skal håndteres og for noen svikter teknikken og smaksløkene, mens andre lykkes med sin rett.
19:30 MasterChef Norge (22)
(MasterChef Norge) Norsk underholdningsserie. Nye kjendiser får prøve kokkekunnskapene sine. Kjartan Skjelde og Gregory Paul tar imot 48 spente kjendiser på "MasterChef"-kjøkkenet denne sesongen. Dommerne stiller høye krav til deltakerne som har svært varierende erfaring med matlagning, men felles for alle er matglede. Mens noen overrasker både seg selv og dommerne, møter andre veggen i møte med tidspresset og mangel på struktur og kreativitet. I "MasterChef Norge" denne sesongen er temperaturen høy, oppgavene varierte, kravene høye og nervene i helspenn. Deltagere skal lage en fri rett med svin og får 60 minutter til å lage noe godt, men de blir trukket ett minutt for hver råvare de henter ut av spiskammerset. Her er det viktigste å tilberede svinet perfekt og ha passende tilbehør, og de to med best resultat kan slappe av på balkongen, mens de tre andre må inn i eliminering. Pannekaker er temaet, og de skal lage MasterChefs egen pannekakerett, som viser seg å være komplisert.
20:30 Kongen på haugen (4)
(Kongen på haugen) Norsk konkurransereality. Hvem er best i absolutt alt? Vinneren må mestre alt fra friluftsliv til stand up, matlaging og synging. Dette må bevises gjennom konkurranser slik vi har sett i reality-programmer tidligere. I mange år har vi sett både kjente og ukjente nordmenn synge, danse, lage mat og bestige fjell i ulike tv-serier. Nå samler vi en gjeng norske kjendiser for å finne ut av hvem som er best i alt. Gjennom både morsomme og tøffe konkurranser og en dose galskap kåres en vinner som er best til å håndtere alle sjangrene. Vinneren må mestre alt fra friluftsliv til stand up, matlaging og synging. I Kongen på haugen har konkurransene en litt mer hverdagslig vri, en god dose humor og godt kvalifiserte gjestedommere. Det er dag fire på gården og temaet er intelligens. Dagen starter noe uventet da Rafto informerer om at det ifølge regelboken ikke er lov med rene jentelag, og derfor må stemmehaugen sende tilbake en av de gamle deltakerne. Første konkurranse er en flåtegåte og deltakerne har ti minutter på å løse gåten, noe som blir et utfordring både psykisk og fysisk da det er trillebår inne i bildet. Andre konkurranse er et klassisk gameshow der det gjelder å svare riktig på ulike spørsmål. Dagens utstemming går ikke helt som planlagt og det blir enda en overraskelse for deltakerne. Programleder:Øyvind Rafto.
21:55 Norge på dop (4)
(Norge på dop) Norsk dokumentarserie. Nordmenn er i ferd med å ta alle midler i bruk for å klare hverdagen. I dette programmet tar programlederne Stein Inge Stølen og Anders Kvaal seerne med på en roadtrip der de nødvendige spørsmålene stilles. Du trodde kanskje at det fortsatt er oljen som smører Norge? At nordmenn er et lovlydig folkeferd som nyter velstanden med beina på bordet eller turer i marka? Vår påstand er at det er dopet som smører Norge. Nordmenn er i ferd med å ta alle midler i bruk for å klare hverdagen. Amfetamin for å være skarpe, såkalte smartdrugs for å skreddersy effekten, medikamenter for å få sove. De nye dopkombinasjonene dukker opp der du helst ikke ønsker å se det, og det er nesten overalt. I Norge på dop tar programlederne Stein Inge Stølen og Anders Kvaal seerne med på en reise for å finne ut hvordan det egentlig står til. Vi går makta og yrkesgrupper du er avhengige av etter i sømmene. Vi går undercover for å finne dopet og konfronterer ansvarlige uansett hvem de måtte være. Hva om de som vedtar strenge lover og dømmer deg har noe annet enn rent mel i posen? I rettsstaten Norge har myndighetene besluttet at det skal være nulltoleranse i narkotika-politikken. Men klarer myndighetene selv å etterleve den strenge politikken? Programlederne Stein Inge Stølen og Anders Kvaal retter lupen mot folkevalgte og embetsverket for å finne ut om det er sammenheng mellom liv og lære. De finner kilder som hevder at det er mer mellom himmel og jord enn rettskafne politikere, og går undercover på Stortinget for å få svar på hva som brukes når samfunnsansvaret blir for tungt. Programleder:Stein Inge Stølen, Anders Kvaal.
22:55 Lukket visning (3)
(Lukket visning) Norsk boligprogram. Her får du bli med på visning i markedets dyreste boliger. Velkommen inn bak dører som ellers ville vært lukket, for en eksklusiv visning. Lukket visning er tilbake med en ny sesong fylt av ekstravagante hus og fritidsboliger. Nok en gang åpner våre meglere Nils Nordvik, Sanna Damhaug, Øyvind Olstad, Espen Hordnes og Fredrik Lilloe dørene til de dyreste, mest storslåtte og luksuriøse boligene på markedet i Norge så vel som i utlandet. Disse sjeldne boligperlene selges bak lukkede dører, der det viser seg at det som er fantasi for folk flest faktisk er virkelighet for noen få. Jannecke Weeden er programleder, og sammen med meglerne lar hun seg begeistre over de kostbare objektene - enten det er norske fjellhytter, praktfulle italienske slott eller råflotte New York-leiligheter - og stiller spørsmålene vi alle lurer på. La deg pirre av et gløtt inn i en verden som er fremmed for de fleste av oss. Velkommen til lukket visning! I denne episoden besøker Jannecke og eiendomsmegler Espen Hordnes en enorm enebolig på Slemdal i Oslo. Villaen på over 650 m2 kan bl.a. skilte med et fantastisk svømmebasseng, egen elv og bro. I solfylte Sør-Frankrike tar megler Fredrik Lilloe imot Jannecke i fantastiske Villa Lumin. Villaen har egen tårnsuite. Og i ferieparadiset Hankø klapper Jannecke og Espen til kai for å se på Norges dyreste oppussingsobjekt. Programleder:Jannecke Weeden.
23:55 Sex og singelliv (11)
(Sex and the City) Amerikansk komiserie. Carrie er overbevist om at hun og Mr. Big aldri vil dele seng igjen. Samantha lengter etter god gammeldags sex, mens Miranda lengter etter hvilken som helst type sex. Charlottes kjæreste vil heller ha mental balanse enn et aktivt sexliv. Regi:Allison Anders, Daniel Algrant, John David Coles, Allen Coulter, Dennis Erdman, Michael Fields.
00:30 Luksusfellen Sverige (1)
(Lyxfällan) Svensk livsstilsprogram fra høsten 2012 Mette og Karl er sykepleiere, men lever som om de eier hvert sitt suksessfulle firma. "Det jeg kjøpte for to dager siden er gammelt i dag. Da kjøper jeg noe nytt," sier Karl. (S13, Ep1) I den trettende sesongen av Luksusfellen Sverige følger vi økonomiekspertene når de begir seg ut i Sverige for å grave frem et økonomisk sinne hos noen av landets mest sløsete personer. De har ikke silkehanskene på når de prøver å forandre livene for vanlige svensker som har vanskelig for å begrense pengebruken. SMS-lån, kredittkort og et vanvittig forbruk byttes raskt ut med månedsbudsjett, sparekonto og ekstrajobb. Luksusfellens eksperter Patrick og Magnus viser vei mot en ny økonomisk fremtid for personer som har fornektet sin økonomiske situasjon alt for lenge. Patrick Grimlund driver selskapet Coaching i Næringslivet, men er utdannet siviløkonom i England og USA. Professor i bedriftsøkonomi ved Uppsala universitet, Magnus Hedberg, er foreleser, coach og konsulent innenfor områdene kundeservice, kommunikasjon og lederskap. Mette og Karl er sykepleiere, men lever som om de eier hvert sitt suksessfulle firma. "Det jeg kjøpte for to dager siden er gammelt i dag. Da kjøper jeg noe nytt," sier Karl. Kan Luksusfellens eksperter hjelpe? Programleder:Patrick Grimlund.
01:30 NCIS (21)
(Navy NCIS) Amerikansk dramaserie NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. (S8, Ep21) NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, er en actionfylt dramaserie, inspirert av suksessen "JAG", som omhandler en gruppe spesialagenter. Jethro Gibbs er en intelligent og erfaren etterforsker, som er villig til å tyne reglene for å få jobben gjort. Under seg har han tre agenter som alle har ulik bakgrunn og erfaring. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter - disse spesialagentene reiser jorden rundt for å etterforske alle forbrytelser knyttet til sjøforsvaret og marineinfanteriet. En soldat har blitt filmet av et sikkerhetskamera når han begikk et mord og NCIS enheten må finne den skyldige. Gibbs gir agent Barrett lov til å ta over en sak med sin egen enhet. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.
02:20 How I Met Your Mother (1)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Stella må gi Ted et svar, og Barney har noe han må fortelle Robin. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neal Patrick Harris, Cobi Smulders.
02:45 How I Met Your Mother (2)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Marshall prøver å finne igjen det stedet i New York hvor han spiste sin første hamburger. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neal Patrick Harris, Cobi Smulders.
03:10 Kongen av Queens (29)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon, Spence og Danny. De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem. Deacon og Kelly spør Doug og Carrie om de vil være faddere til deres nyfødte sønn Major. Doug og Carrie klarer imidlertid ikke å bestemme seg for om de skal takke ja eller ikke. Arthur får problemer på jobb når han får hele hovedansvaret i saltstangsjappa. Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
03:35 Will & Grace (111)
(Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Grace flytter inn i Leos leilighet i Brooklyn og møter hans vennlige nabo, Julie. Hun er massør og gir Grace en gratis massasje, men ikke helt på den måten Grace er vant til. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.
04:00 Will & Grace (112)
(Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Will og Jack starter sitt Barry-prosjekt og Karen gir dem penger. Will jobber med det indre, mens Jack jobber med det fysiske. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.
05:15 Million Dollar Listing New York (8)
(Million Dollar Listing New York) Amerikansk realityserie. Den svenske megleren Fredrik Eklund har solgt leiligheter til Cameron Diaz, John Legend og Daniel Craig. Nå er han en av hovedpersonene i Million Dollar Listing New York. Her får vi se de mest eksklusive objektene på Manhattans svinedyre boligmarked. Dette er leiligheter som de fleste av oss bare kan drømme om. Million Dollar Listing New York følger tre av Manhattans mest ambisiøse meglerfirma og gir seerne innblikk i det aggressive boligmarkedet i New York, der man gjør avtaler verdt millioner av dollar uten å blunke. Ryan kjemper hardt for å få fortsette salget av sin klubbkompis' leilighet. Samtidig er Luis fast bestemt på å sjarmere en vanskelig klient.
Vis alt
TVNorge 05:05 Visning på stranda (7)
(Buying the Beach) Amerikansk livsstilsprogram. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. (Island Millionaire) Vi møter et par som ønsker å oppgradere til et millionhjem med utendørskjøkken, brygge og strandutsikt.
05:30 Visning på stranda (8)
(Buying the Beach) Amerikansk livsstilsprogram. Amerikanske familier på jakt etter sin egen bit av paradis, presenteres for tre unike eiendommer med fantastisk beliggenhet på stranda i populære områder som Texas, Mississippi og Florida. De slikker sol mens de sjekker ut hvilke eventyr som venter i deres nye strandhus. (4x4 Shores) Vi følger et nygift par som ønsker å etablere seg og stifte familie ved kysten av North Carolina. De har én viktig forutsetning: De må kunne kjøre på stranden med firhjulingen sin.
06:00 What's New Scooby-Doo? (11)
(What's New Scooby-Doo?) Amerikansk animasjonsserie. Den eventyrlystne gjengen er alltid klare for actionfylte og hårreisende mysterier. (Gold Paw) Den eventyrlystne gjengen er alltid klare for actionfylte og hårreisende mysterier.
06:20 What's New Scooby-Doo? (12)
(What's New Scooby-Doo?) Amerikansk animasjonsserie. Den eventyrlystne gjengen er alltid klare for actionfylte og hårreisende mysterier. (Reef Grief!) Den eventyrlystne gjengen er alltid klare for actionfylte og hårreisende mysterier.
06:45 Baby Daddy (3)
(Baby Daddy) Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. (LIGHTS! CAMERA! NO ACTION!)
07:10 Baby Daddy (4)
(Baby Daddy) Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. (BONNIE'S UNREAL ESTATE)
07:35 Mom (7)
(Mom) Amerikansk komiserie. Christy er alenemor til to, edru på den fjerde måneden, og forsøker å få livet sitt tilbake på rett kjøl. Hun settes imidlertid raskt på prøve da moren, også en tørrlagt alkoholiker, kommer inn i livet hennes igjen. (ESTROGEN AND HEARTY BREAKFAST) Christy tar et oppgjør med Lukes konservative foreldre som er opprørte over Violets graviditet. Samtidig prøver Bonnie å håndtere overgangsalderen.
08:00 Cougar Town (10)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. Jules Cobb er en nyskilt mor i 40-årene som står overfor humoristiske utfordringer og fallgruver i sin nye livssituasjon. Hennes tenåringssønn, eksmann og venner utgjør en dysfunksjonell, men støttende, utvidet familie - selv om de har en merkelig måte å vise det på noen ganger. (SOUTHERN ACCENTS) Jules har problemer med å akseptere at Holly er en del av livet hennes, noe som ikke bli lettere etter at hun finner ut at Holly og Travis har tilbrakt natten sammen. Andy ønsker å stille til valg som borgermester for å endre reglene for bryllup på stranden - noe Jules ønsker seg.
08:25 Ullared (1)
(Ullared) Svensk dokumentarserie. (Ullared, sesong 4) Vi er tilbake på det gule kjøpesenteret Gekås i Ullared som er blitt bygget ut siden sist. Morgan strever med kleshengere og pappesker på lageret, mens Ola-Conny forsøker å sette seg inn i et nytt system som skal brukes til å bestille brød. Administrerende direktør Boris trives i det nyutbygde senteret, men har, akkurat som kundene, litt problemer med å finne fram blant hyllerekkene.
09:15 Baby Daddy (5)
(Baby Daddy) Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. (LIFE'S A BEACH)
09:40 Baby Daddy (6)
(Baby Daddy) Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. (ROMANCING THE PHONE)
10:05 Millionær søker kjæreste (3)
(Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens. (Brooklyn vs Botox)
11:00 Millionær søker kjæreste (4)
(Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rikinger koblet med potensielt passende partnere som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens. (House of Cards)
12:00 The Big Bang Theory (12)
(The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. (The Big Bang Theory, år 3) Mens Sheldon og Koothrappali har jenter på besøk, er Leonard oppgitt over Penny som tror på synske.
12:25 The Big Bang Theory (13)
(The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. (The Big Bang Theory, år 3) Etter et innbrudd i leiligheten henter Sheldon og Leonard vennene sine for å installere et sikkerhetssystem - noe Sheldon har vanskeligheter med å håndtere.
12:50 America's Funniest Home Videos (46)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs. (F923)
13:20 Sinnasnekker'n (21)
(Sinnasnekker'n) Norsk livsstilsserie. (621 Narvik: Vegar og Merethe) Merete og Vegar har et stort hus på 200 kvm i Narvik, men bor kun på 40 av dem. Hele huset er et stort skall, og ingen av etasjene er fullført. Merete har ikke orket å gå opp i 2. etasje på over et halvt år. Paret har en stor drøm om å stifte familie, men sliter med prøverør og kan ikke bli godkjent for adopsjon eller fosterbarn før huset er beboelig. Programleder:Otto Robsahm.
14:20 Ullared (2)
(Ullared) Svensk dokumentarserie. (Ullared, sesong 4) Ethvert varehus med respekt for seg selv har et fiskespa, og administrerende direktør Boris innvier Ullareds nye spa. Her kan slitne shoppingføtter få massasje av små fisker som spiser på føttene. Ola-Conny og Morgan er på treningsstudioet for å komme i bedre form, mens søstrene Maritta og Gunnel handler piknikutsyr og begir seg ut på utflukt til en innsjø.
15:20 Cougar Town (11)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. Jules Cobb er en nyskilt mor i 40-årene som står overfor humoristiske utfordringer og fallgruver i sin nye livssituasjon. Hennes tenåringssønn, eksmann og venner utgjør en dysfunksjonell, men støttende, utvidet familie - selv om de har en merkelig måte å vise det på noen ganger. (DOWN SOUTH) Jules arrangerer fest idet en storm blåser inn i byen. Travis bestemmer seg for å lage et skuespill for Laurie.
15:50 Mom (8)
(Mom) Amerikansk komiserie. Christy er alenemor til to, edru på den fjerde måneden, og forsøker å få livet sitt tilbake på rett kjøl. Hun settes imidlertid raskt på prøve da moren, også en tørrlagt alkoholiker, kommer inn i livet hennes igjen. (BIG SUR AND STRAWBERRY LUBE) Christy er nervøs for å dra på en romantisk helgetur med Adam. Gabriels kone er redd han er utro og søker trøst hos Christy.
16:15 Friends (14)
(Friends) Amerikansk komiserie. (The One with Joey's Dirty Day) Joey har sin første dag på jobb i en storfilm, og en legendarisk Hollywood-stjerne overrasker ham i dusjen. Rachel ber Ross om en tjeneste, men angrer når det begynner å slå romantiske gnister. Charleton Heston gjestespiller i denne episoden. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.
16:45 Friends (15)
(Friends) Amerikansk komiserie. (The One with All the Rugby) Chandlers slitsomme ekskjæreste Janice dukker opp igjen. Monica finner en mystisk knapp i Joey og Chandlers gamle leilighet. Ross prøver å imponere Emily ved å spille rugby. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.
17:15 Two and a Half Men (1)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. (818-JKLPUZO) Når Mia kommer tilbake, må Charlie velge mellom henne og Chelsea.
17:40 Two and a Half Men (2)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. (Whipped Unto the Third Generation) Etter at Chelsea overtaler Charlie til å la Melissa flytte inn med Alan, ender jentene opp med å ta over huset.
18:10 The Big Bang Theory (14)
(The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. (The Big Bang Theory, år 3) Sheldon får jernteppe mens han prøver å finne svaret på et fysikkproblem. Det leder ham til The Cheesecake Factory med Penny.
18:35 The Big Bang Theory (15)
(The Big Bang Theory, år 3) Amerikansk komiserie. (The Big Bang Theory, år 3) Det er valentinsdag, og Leonard kan kun ta med seg én person til Sveits for å se verdens største og høyeste energipartikkelakselerator. Tar han med seg Penny eller Sheldon?
19:00 World's Funniest Videos Top 10 Countdown (1)
(World's Funniest Videos Top 10 Countdown) Amerikansk underholdningsprogram fra 2015. (Sun Activities) Det blir latter fra ende til annen når vi teller ned de morsomste videoklippene som får deg til å føle at du er tilstede, men er glad du ikke er. Dette programmet teller ned de ti beste klippene med aktiviteter i sola.
19:30 Sinnasnekker'n (22)
(Sinnasnekker'n) Norsk livsstilsserie. (622 Aurskog: Caroline og Ola) For en tid siden døde faren til Ola, og nær sagt over natten måtte han og familien flytte hjem til mor for å berge huset fra å bli solgt. Siden da har han, kona Caroline og begge barna blitt boende på en etasje sammen med mor og lillebror. Nå er boforholdene i ferd med å rive familien i fillebiter. Programleder:Otto Robsahm.
20:30 Brille (5)
(Brille) Norsk underholdning. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. Denne ukens panel består av Tore Sagen, Live Nelvik og Christopher Schjelderup. Programleder:Harald Eia.
21:30 Kjendiskveld med Magnus Devold (5)
(Kjendiskveld med Magnus Devold) Norsk underholdningsprogram. Magnus Devold lager kjendisnyheter slik kun amerikanerne har laget dem til nå og nekter å sitte passiv og vente på de gode sakene. Programleder:Magnus Devold.
22:00 En helt vanlig dag (4)
(En helt vanlig dag) Norsk underholdningsserie. Hvor morsomt kan det egentlig bli når norske komikere gjør relativt hverdagslige ting? Det skal Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen finne ut av i TVNorges nye humorsatsing «En helt vanlig dag». Med seg har de fått Morten Ramm, Linn Skåber, Else Kåss Furuseth, Espen Eckbo, Are Kalvø, Dag Sørås, Anne-Kat. Hærland, Hasse Hope, Knut Nærum og Thomas Seltzer. (Else Kåss Furuseth) På en helt vanlig dag med Else Kåss Furuseth skal Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson hjelpe til med å rydde i boden hennes. Else ikke så glad i å kaste ting. Hun er særlig knyttet til et lakse-fat formet som en laks, et kunstbilde laget av knust porselen og ødelagt bestikk. Vi møter også Norges mest effektive flyttebyrå og Henrik viser sin variant av «Helt perfekt» - «Godeste Thodesen». Programleder:Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen.
22:30 Special Victims Unit (22)
(Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. (Parent's Nightmare) En ung gutt blir kidnappet på skolen, og moren får overlevert et krav om løsepenger. Etterforskerne finner ut at gutten kjente kidnapperen, men det dårlige forholdet mellom foreldrene sinker etterforskningen.
23:30 CSI (14)
(CSI) Amerikansk krimserie. (DE LOS MUERTOS) En kvinne blir funnet drept i Mexico, mens i Las Vegas blir et par funnet livløse i sin egen oppkjørsel. I etterforskningen av to atskilte saker finner CSI-teamet bevis i en sak som kan hjelpe dem med å løse den andre.
00:25 Castle (5)
(Castle) Amerikansk krimserie. (Castle, år 3) Når bærerne i en begravelse mister kontrollen over en overraskende tung kiste, faller en ukjent kvinne ut ved siden av den første omkomne. Når Castle og Beckett finner ut at offeret var lege ved County Hospital, tar etterforskningen dem til en verden av amorøse sengehester.
01:20 Special Victims Unit (15)
(Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. (COMIC PERVERSION) En komiker havner i SVU-etterforskernes søkelys når to studenter blir overfalt etter et standup-show. Komikeren forteller grove vitser om voldekt og kvinner, og teamet mistenker at noen fans har tatt vitsene for bokstavelig. Medvirkende:Mariska Hargitay, Tracy Ice-T Marrow, Richard Belzer, Dann Florek, Kelli Giddish.
02:15 CSI: NY (16)
(CSI: NY, år 7) Amerikansk krimserie. (CSI: NY, år 7) Når en kvinne som er besatt av konspirasjoner blir funnet død, etterforsker CSI saken og finner ut at noen av teoriene hennes har noe for seg.
03:00 CSI (15)
(CSI) Amerikansk krimserie. (LOVE FOR SALE) Nick og Greg etterforsker drapet på en 16 år gammel jente med forbindelser til et bordell.
03:45 The Closer (11)
(The Closer, år 6) Amerikansk actionserie. (The Closer, år 6) En av Brendas etterforskere jobber ute på gata for å finne motivet bak et angrep. Etterforskningen snus til et race for å renvaske etterforskerens navn for beskyldninger fra vitner.
Vis alt
NRK 2 08:15 Derrick (8)
(Derrick) Tysk krimserie. Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og assistenten hans, Harry Klein, bruker kløkt og sunn fornuft til å løse kompliserte mordgåter. Medvirkende:Horst Tappert, Fritz Wepper.
09:15 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
09:30 [nyh]Distriktsnyheter Østlandssendingen
09:45 [nyh]Distriktsnyheter Østfold
09:55 [nyh]Distriktsnyheter Østnytt
10:10 [nyh]Distriktsnyheter Østafjells
10:20 [nyh]Distriktsnyheter Sørlandet
10:35 [nyh]Distriktsnyheter Rogaland
10:50 [nyh]Distriktsnyheter Vestlandsrevyen
11:00 [nyh]Distriktsnyheter Møre og Romsdal
11:15 [nyh]Distriktsnyheter Midtnytt
11:30 [nyh]Distriktsnyheter Nordland
11:45 [nyh]Distriktsnyheter Nordnytt
12:00 [nyh]Aktuelt
Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.
12:30 Urix
Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen, Gry Blekastad Almås.
12:50 Eventyrjenter (4)
Dokumentarserie, Med hvert sitt kamera som følgesvenn drar Tonje, Elise, Maria og Randi bak blånene for å måle krefter med naturen. I dag nærmer alle seg målet, men utfordres av været på Finnmarkskysten, en uventet diagnose, mørkeredsel og temperamentet.
13:30 Hotellenes hemmeligheter (4)
(Richard E. Grant's Hotel Secrets) Britisk dokumentarserie. (VIP) Skuespiller Richard E. Grant lurer på hvordan det oppleves å være VIP på verdens fineste hoteller. Han tar en titt på en suite på Dorchester i London, der Elizabeth Taylor bodde, Le Maurice i Paris, der Salvador Dali bodde 30 år på rad, og Mandalay Hotel i Las Vegas.
14:15 Schrödingers katt
Faktaprogram fra 2015. På åttitallet sto hårsprayen og kjøleskapet ditt i fare for å ødelegge verden. De var begge skyld i at det ble hull i ozonlaget og at flere farlige UV-stråler strømmet ned over oss og kloden. Hva skjedde - og hvordan har det gått? Vi reiser tilbake i tid for å se på hva vi var redde for, og om det fremdeles er grunn til bekymring. Tilbake til framtiden - Ozon (Tilbake til framtiden - Ozon)
14:45 Nøkkelen til suksess (3)
Portrettserie. De jobber på legendariske scener og samarbeider med verdenseliten. Møt fire norske kunstnere som har tatt steget ut av Norge, og gjort verdensomspennende suksess. Tora Augestad (Tora Augestad)
15:15 Norges smarteste (6)
(Norges smarteste) Norsk underholdningsserie. Nå skal noen av landets skarpeste hjerner konkurrere om den gjeve tittelen Norges smarteste. 25 usedvanlig kloke deltakere skal gjennom spennende og utfordrende konkurranser hvor de vil bli testet i matematiske, logiske, musikalske og lingvistiske evner. De må også bevise at de har en sylskarp observasjonsevne når de må holde oversikt over alt fra hip hop-dansere, mattestykker og rebuser, til søsken og kjærestepar. Denne gangen må deltagerne følge godt med når de blant annet skal finne fram til hvilke melodier som hører sammen når det danske bandet Bottle Boys spiller live i studio. De må også være særdeles observante når hallingdanserne i Villniss entrer scenen. Programleder:Nadia Hasnaoui.
16:15 Med hjartet på rette staden (25)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Medvirkende:William Simons, Peter Benson, Sophie Ward, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Gwen Taylor, Jonathan Kerrigan, Mark Jordan.
17:00 Derrick (9)
(Derrick) Tysk krimserie. Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og assistenten hans, Harry Klein, bruker kløkt og sunn fornuft til å løse kompliserte mordgåter. Medvirkende:Horst Tappert, Fritz Wepper.
18:00 [nyh]Dagsnytt atten
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 Hotellenes hemmeligheter (5)
(Richard E. Grant's Hotel Secrets) Britisk dokumentarserie. (The Extra Factor) Skuespiller Richard E Grant oppdager hva verdens fineste hoteller kan by på av ekstra service. I kjelleren til et flott hotell i Paris får han smake på de eksklusive vinene, og i Los Angeles prater han med en som arrangerer bryllupsfester for kjendisene.
19:45 Herskapelig
Toppen Bech inviterer til det herskapelige liv på landet. I dag befinner vi oss på Sygard Grytting i Harpefoss, og herskapet er Stig Grytting og Hilde Nustad Grytting.
20:15 [nyh]Aktuelt
Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.
20:45 Dra tilbake dit du kom fra (3)
(Go Back to Where You Came From) Australsk dokumentarserie. Seks australiere får utfordret sine holdninger til flyktninger og asylsøkere når de følger fluktrutene deres tilbake til noen av de farligste stedene i verden. Denne gangen reiser en del av gruppen til en uoffisiell leir. Her bor mange av de 140.000 medlemmene av en etnisk minoritet som måtte flykte fra hjemmene sine to år tidligere. Resten av gruppen besøker to av de farligste stedene i verden - Syria og Bagdad. Til slutt samles alle i Kambodsja for å oppsummere sine erfaringer.
21:40 Kontinenta veks fram (4)
(Rise of the Continents) Britisk dokumentarserie. For 250 millionerr år siden fantes det berre et landstykke på jorda, Pangea. Det ble revet i stykker av kjempekrefter og delt opp i flere kontinenter. Hvordan skjedde det, og på hvilken måte kommer disse kreftene til å fortsette å endre jorda vår? Programleder:Iain Stewart.
22:30 Urix
Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen, Gry Blekastad Almås.
22:50 Brenner & bøkene (2)
Litterært samtaleprogram. Hans Olav Brenner har dratt til Litteraturhuset i Bergen og på scenen har han med seg Roy Jacobsen som igjen opplever kjempesuksess med skildringer av kystbefolkningen i Nord-Norge. Og direkte fra USA, Elizabeth Strout, forfatteren bak HBO-serien "Olive Kitteridge". Professor Frank Aarebrot gir deg Bergens litteraturhistorie på 200 sekunder. Programleder:Hans Olav Brenner.
23:35 Skandinavia i Hitlers jerngrep (3)
Dansk dokumentarserie. Norge, Sverige og Danmark opplevde den andre verdenskrigen på svært ulike måter, og krigen har satt forskjellige slags spor i de ulike landene. I denne samproduksjonen skildrer NRK, Danmarks radio og Sveriges utbildningsradio krigen gjennom historier og arkivmateriale som aldri før har vært vist i nabolandene.
00:05 Walkabout (3)
(Walkabout) Norsk reisedokumentarserie. Detroit, The American Dream En gang USAs industrielle motor med nær to millioner innbyggere, nå et postapokalyptisk høl, hvor rundt 700.000 prøver å overleve. Nils & Ronny leter etter lys i tunellen i den største byen som noen gang har gått konkurs, men er det bare toget som kommer?
00:45 [film]Pervert Park: Sexforbrytarane
(Pervert Park) Dansk dokumentar fra 2014. Florida Justice Transitions ligner enhver annen amerikansk Trailer Park. Diskré fotlenker og sporadisk hærverk vitner imidlertid om noe helt annet. De rundt 120 beboerne er alle dømte seksualforbrytere. De lever isolert fra omverdenen og er overlatt til seg selv å finne ut hva som kommer etter forbrytelse og straff. Vil de noengang klare å skape seg et nytt liv? Regi:Frida Barkfors, Lasse Barkfors.
01:40 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
01:55 [nyh]Distriktsnyheter Østlandssendingen
02:10 [nyh]Distriktsnyheter Østfold
02:20 [nyh]Distriktsnyheter Østnytt
02:35 [nyh]Distriktsnyheter Østafjells
02:45 [nyh]Distriktsnyheter Sørlandet
03:00 [nyh]Distriktsnyheter Rogaland
03:15 [nyh]Distriktsnyheter Vestlandsrevyen
03:25 [nyh]Distriktsnyheter Møre og Romsdal
03:40 [nyh]Distriktsnyheter Midtnytt
03:55 [nyh]Distriktsnyheter Nordland
04:05 [nyh]Distriktsnyheter Nordnytt
Vis alt
NRK 3 19:30 Bondi Beach (14)
(Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.
19:55 P3Morgen
Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.
20:25 Dama til (3)
Underholdningsprogram. P3morgens Live Nelvik tester hvordan det er å være kjæreste med kjente menn. Stian Blipp (Stian Blipp) Hjemme i leiligheten til Stian Blipp finner Live ut at Stian ikke er fullt så moden som hun trodde. Men i møte med svigerfar overbeviser Stian stort da han gjennomgår den store Nelvik-familietradisjonen.
20:55 Line jorda rundt (1)
(Line jorda rundt) Underholdningsserie. Ubereiste Line Elvsåshagen reiser jorda rundt uten penger til mat og overnatting. Hun er avhengig av hjelp fra sosiale medier for å skaffe nye venner og kokko opplevelser i alle verdensdeler. Line tar avskjed fra familien og setter kurs mot Russland. Nå er det til opp til følgerne på sosiale medier hvordan reisen fortsetter. En av utfordringene hun får er at hun skal kline med en jente midt på åpen gate i St. Petersburg. Hvordan går det når Line provoserer russernes homofiendtlige lover? Og klarer hun skaffe seg mat og overnatting kun ved hjelp fra internett?
21:25 Det hemmelege studentlivet (4)
(The Secret Lives of Students) Britisk dokumentarserie. Vi følger tolv nye studenter den første tiden ved Leicester University. Hvordan stemmer oppdateringene deres på sosiale medium med det de virkelig opplever? Vi følgjer 12 nye studentar den første tida ved Leicester University. Korleis stemmer oppdateringane deira på sosiale medium med det dei verkeleg opplever? Det nærmer seg slutten av semesteret. Har studentene funnet den rette balansen mellom festing og lesing, har de betalt regningene sine, og har de funnet seg til rette blant de andre studentene?
22:15 Hipsters (3)
(Hipsters) Australsk dokumentarserie. Salg av produkter av og for hipstere er blitt "big business" verden over, og eierne i bransjen er gjerne unge, smarte mennesker. Er de listige utnyttere av trender? Eller er de bare kule ungdommer som har vært heldige? En kombinasjon av begge deler? Uansett, de lager i hvert fall god kaffe! Programleder:Samuel Johnson.
22:40 SoFo (3)
(Söder om Folkungagatan) Svensk komiserie. Cissi, Rebecka og Gunnar driver kombinert kafé, smoothiebar og treningssenter. De er på stadig søken etter meningen med livet, i en by og i en tid der de fleste meninger med livet allerede er funnet. En dramakomedie om strevet etter å følge med i tiden, og frykten for å ikke ha "fattat grejen". Samtidig ligger det et lite håp om at vi er bra nok som vi er, uavhengig av hvor mange følgere vi har på Instagram. Cissi blir bekymret når hun innser at hun og vennegjengen har mange likheter med sine middelklasseforeldre. Kan løsningen være å bli kjent med en innvandrer? Gunnar lengter etter Rebecka, og Isak har problemer med å finne en dypere kontakt med skjegget sitt. Medvirkende:Nour El-Refai, Mattias Fransson, Björn Gustafson, Lisa Henni.
23:00 Broen (2)
(Broen) Dansk-svensk krimserie. Saga og hennes nye danske kollega fortsetter å etterforske mordet på Helle Anker. De prøver å finne Helles sønn som mangler alibi, men han er sporløst forsvunnet. Nok et lik dukker opp, og også denne gang har morderen lagt vekt på estetiske detaljer. Medvirkende:Sofia Helin, Kim Bodnia, Puk Scharbau.
23:55 P3Morgen
Se høydepunktene fra dagens P3Morgen på TV.
00:30 Top Gear (4)
Britisk underholdningsserie. Hvordan gjøre togreisen billigere, raskere og mer interessant? Programlederne har en frisk idé som de setter ut i livet. Så tar Jeremy en prøvetur med en Jaguar XKR-S og en ny versjon av Nissan GT-R. Hvilken av dem foretrekker han?
01:20 Psykiatrisk avdeling (3)
(Bedlam) Britisk dokumentarserie fra 2013. Verdens eldste psykiatriske institusjon, Sør-London og Maudsley (SLaM), åpner sine dører. Vi får høre om myter, tabuer og stigma knyttet til psykiske lidelser i dagens Storbritannia. Psykose (Psychosis) For femti år siden ble mennesker med psykiske lidelser låst inne på asyler, og fikk ikke ferdes fritt i samfunnet. I dag får mange pasienter pleie og omsorg hjemme i stedet for på sykehus. Det er imidlertid ulike oppfatninger blant folk om dette er trygt.
02:05 Psykiatrisk avdeling (4)
(Bedlam) Britisk dokumentarserie fra 2013. Verdens eldste psykiatriske institusjon, Sør-London og Maudsley (SLaM), åpner sine dører. Vi får høre om myter, tabuer og stigma knyttet til psykiske lidelser i dagens Storbritannia. Sammenbrudd (Breakdown) Psykiatriprofessor Robert Howard jobber med eldre mennesker som har mentale lidelser. 67 år gamle Lorraine har en sjelden psykisk tilstand, såkalt hysteri. Etter å ha prøvd flere ulike behandlingsmetoder, uten fremgang, bestemmer Howard seg for ta i bruk den kontroversielle behandlingen elektrosjokk.
02:55 Ung og kroppsfiksert
(I Want to Change My Body) Britisk dokumentar. Unge briter går drastisk til verks for å få et nytt utseende og filmer seg selv underveis. Alex tar en neseoperasjon som hun har drømt om siden hun var 12 år gammel, mens Jamie forsøker å skjule at han holder på å bli skallet.
04:20 Bondi Beach (14)
(Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.
Vis alt
FEM 06:00 Fødeavdelingen (7)
(One Born Every Minute UK) Britisk dokumentarserie. (Episode 17) Det blir en dramatisk start på en lykkelig tid for Emma som venter sitt første barn. Når Emmas mor fikk kreft, bestemte familien hennes seg for å fortelle den store hemmeligheten de hadde skjult i mange år. Hun fant ut at søsteren, egentlig er hennes biologiske mor, som fikk Emma da hun var bare 16 år.
06:50 Unge mødre Danmark (11)
(De unge mødre) Dansk realityserie. (De unge mødre, sesong 18) Sandra er på sykehuset med veer. Michela og ekskjæresten Benjamin blir ikke enige om samværet med datteren Smilla, og har et møte på et offentlig kontor. Julia har fått mer selvtillit etter at hun ble mor, og nå skal hun gå moteshow. Amanda Sisse tar sønnen William med på kafé for at de to skal ha en hyggedag sammen.
07:45 24 timer på legevakten (1)
(24 Hours in A&E) Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia. Programleder:Anthony Philipson.
08:40 Hundehviskeren (6)
(Dog Whisperer, år 3) Amerikansk dokumentarserie. Den kjente hundeeksperten Cesar Millan hjelper deg å se verden gjennom din hunds øyne så du endelig kan få en slutt på uønsket oppførsel. (Dog Whisperer, år 3)
09:35 Fødeavdelingen (8)
(One Born Every Minute UK) Britisk dokumentarserie. (Episode 18) I kveldens episode er det kjærligheten som er i fokus. Alt du trenger er kjærlighet, sier jordmødrene. Et par som møttes for første gang da de var åtte år, kommer inn på Fødeavdelingen for å sette sitt andre barn til verden, tyve år senere. Et par som opplevde kjærlighet ved første blikk på en nattklubb i Blackpool, og nå venter sitt første barn, er på vei til Fødeavdelingen.
10:25 Judge Judy (248)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten. (Episode 4507)
10:55 24 timer på legevakten (2)
(24 Hours in A&E) Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia. Programleder:Anthony Philipson.
11:50 One Tree Hill (10)
(One Tree Hill, år 7) Amerikansk dramaserie. (One Tree Hill, år 7) Brooke innrømmer overfor Julian hvor bekymret hun er når det gjelder hans spirende forhold til Alex, Skills følger en ny karriere i L.A. og Millicents narkotikaproblem forverres.
12:40 Gilmore Girls (11)
(Gilmore Girls, år 2) Amerikansk dramaserie. Den viljesterke alenemoren Lorelai og hennes like bestemte tenåringsdatter Rory bor i småbyen Stars Hallow i Connecticut. Med kun 16 års aldersforskjell har mor og datter et spesielt og nært forhold; de er som bestevenninner som forteller hverandre alt. (Gilmore Girls, år 2)
13:35 Gossip Girl (24)
(Gossip Girl, år 5) Amerikansk dramaserie. (The Return of the Ring) Sesongavslutning: Gossip Girl er etter Blair som aldri før, og Serena innrømmer at hun uten å mene det kan ha spilt en viktig rolle i Blairs siste mareritt. Samtidig inviterer Nate Lola til å flytte inn hos seg, og Lily må ta en stor avgjørelse om framtiden. Blair må velge mellom de to mennene i livet sitt; blir det Chuck eller Dan?
14:25 Ugly Betty (3)
(Ugly Betty) Amerikansk komiserie. Betty Suarez er både søt, intelligent og hardt arbeidende. Men i moteverdenen legger de i hvert fall ikke merke til henne. (Ugly Betty, år 1) Den tidligere Queens-gutten Vincent Bianchi er ønsket som fotograf i Mode, og Betty benytter sine forbindelser i hjembyen. Da Bianchi insisterer på å møte Betty i en fancy restaurant, føler hun seg presset til å gjennomføre en "makeover". Som vanlig går ikke tingene helt som planlagt.
15:25 One Tree Hill (11)
(One Tree Hill, år 7) Amerikansk dramaserie. (One Tree Hill, år 7) Nathan og Haleys karrierer medfører en tøff avgjørelse for familien og Julian avslører en hemmelighet for Alex som leder til en konfrontasjon med Brooke. Samtidig forsøker Clay å blåse nytt liv i sin karriere som agent og Jamie får vite sannheten om Skills nye jobb. I tillegg finner Millie, som akkurat er løslatt fra fengselet, en uventet støttespiller i Victoria.
16:20 Sofias engler (6)
(Sofias änglar) Svensk livsstilserie. Sofias engler hjelper familier som har havnet i vanskelige situasjoner i livet. Stefan mistet sin kone Anneli i kreft. Han stod alene igjen med tre døtre og et hjem å ta vare på. Huset er slitt, kjøkkenet er lite og upraktisk, gangen er for trang og spiseplassen og stua er i dårlig stand.
17:20 Kakekrigen (1)
(Kakekrigen) Norsk realityserie fra 2015. (Kakekrigen, sesong 4) Programleder Fridtjof Nilsen står klar til å ta imot de fem første deltakeren i en ny sesong av "Kakekrigen". Matjournalist Monica Csango og konditormester Lars Lian bedømmer kakene, og i løpet av uka vil den beste deltakeren sendes videre til finaleuka. Ukas utfordrere er Sandra, Kine, Martin, Julianne og Melanie.
18:25 Sinnasnekker'n Sverige (5)
(Arga snickaren) Svensk livsstilsserie. (Arga snickaren, sesong 8) Johan (31) jobber som gravemaskinfører, er singel og har bodd hele livet hos mamma. For fire år siden kjøpte han et renoveringsobjekt. Huslånet må betales og bygningen må varmes opp, men Johan bor fortsatt hos moren sin.
19:25 Friends (12)
(Friends) Amerikansk komiserie. (The One with the Embryos) Phoebes livmor blir satt på prøve. En tilsynelatende harmløs lek mellom gutta og jentene utvikler seg til en alvorlig konkurranse for å se hvem som vet mest om de andre. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.
19:55 Friends (13)
(Friends) Amerikansk komiserie. (The One with Rachel's Crush) Chandler takler ikke at Kathy er halvnaken på scenen mens hun simulerer sex med en kjekk motspiller. Rachel prøver å få en attraktiv klient til å be henne ut på date. Og Monica savner å være vertinne etter å ha byttet leilighet med gutta. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.
20:30 Kakekrigen (2)
(Kakekrigen) Norsk realityserie fra 2015. Deltakerne utfordres til å bake dommer Lars sin oppskrift på rullekake med pasjonsfrukt og créme fraiche. I et eget dommertips viser Lars hvordan han baker rullekaken. Dagens vinner kan smykke seg med et gult lederforkle, og får benytte seg av programleder Fridtjof Nilsens hjelp i morgendagens konkurranse, mens den dårligste må reise hjem.
21:30 Slankekrigen (11)
(The Biggest Loser) Amerikansk livsstilserie (Penalty Box) En deltaker fra hvert lag skal komme seg over et basseng på en gigantisk tredemølle. Hvis de ikke klarer det, vil de falle i vannet. Vinneren får bestemme straffen for de andre lagene.
22:30 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (1)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge, sesong 4) Norsk livsstilserie. Trinny & Susannah er tilbake i Norge for å gi flere norske kvinner en ny stil. Denne runden er det også norske kjediskvinner som får passet sitt påskrevet. Trinny & Susannah får merke allerede på første møte at det er noe utenomjordisk ved Gry Jannicke Jarlum. Klarer Trinny å gjøre 80-tallsidolet om til en sexy og feminin kvinne på catwalken? Komiker og skuespiller Trine Lise Olsen synes sitt eget forhold til kroppen er "complicated", og gjør narr av den når hun står på scenen. Klarer Susannah å skrelle av alle lagene med ironi og få Trine Lise til å se seg selv i et annet lys? (413 Gry Jannicke Jarlum, Trine Lise Olsen) Trinny og Susannah merker allerede ved første møte at det er noe utenomjordisk ved Gry Jannicke Jarlum. Klarer Trinny å gjøre 80-tallsidolet om til en sexy og feminin kvinne på catwalken? Komiker og skuespiller Trine Lise Olsen beskriver forholdet til kroppen sin som «complicated», og gjør narr av den når hun står på scenen. Klarer Susannah å skrelle av alle lagene med ironi og få Trine Lise til å se seg selv i et annet lys? Programleder:Trinny Woodall, Susannah Constantine.
23:30 Kakekrigen (2)
(Kakekrigen) Norsk realityserie fra 2015. (Kakekrigen, sesong 4) Deltakerne utfordres til å bake dommer Lars sin oppskrift på rullekake med pasjonsfrukt og créme fraiche. I et eget dommertips viser Lars hvordan han baker rullekaken. Dagens vinner kan smykke seg med et gult lederforkle, og får benytte seg av programleder Fridtjof Nilsens hjelp i morgendagens konkurranse, mens den dårligste må reise hjem.
00:35 48 timer (39)
(48 Hours) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. (Ryan Ferguson #032914)
01:35 Medium (13)
(Medium) Amerikansk dramaserie. (Medium, år 2) Allison hjelper til med å lokalisere et savnet barn, men får deretter et oppskakende syn som viser alle de fryktelige tingene barnet vil gjøre i fremtiden. Når Allison oppdager identiteten på ungens kidnapper, har hun vanskelig med å bestemme seg for hvorvidt vedkommende bør settes bak lås og slå. Lar hun ham gå, vil barnets liv igjen komme i fare. Men domfeller hun ham, risikerer hun at fremtidsvisjonen blir virkelighet.
02:30 Cold Case (20)
(Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet har lenge benyttet sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen til å løse mordsaker av nyere dato. Nå får hun nye utfordringer - å gjenoppta uløste drapssaker. (Cold Case, år 1)
03:30 Lagerskattene (30)
(Storage Hoarders) Britisk livsstilserie. Aggie MacKenzie tar en titt på den økende etterspørsel etter lagerplass og retter søkelyset mot personer som har for mange eiendeler. De blir utfordret til å gå gjennom tingene sine, kaste ting som ikke har noen verdi og tjene penger på lagerskattene som dukker opp i alt rotet. (Storage Hoarders, sesong 2)
Vis alt
Viasat 4 05:20 Community (18)
(Community) Amerikansk komiserie fra 2010 Advokaten Jeff Winger må tilbake på skolebenken etter at han blir anklaget for å ha forfalsket universitetsutdannelsen sin. Advokaten Jeff Winger må tilbake på skolebenken etter at han blir anklaget for å ha forfalsket universitetsutdannelsen sin. Mot sin vilje blir han lederen for en gjeng mislykkede medstudenter, og han oppdager snart at det ikke alltid lønner seg å velge enkleste utvei. Annie bestemmer seg for å arrangere babyfest for Shirley, mens Shirley prøver å holde Senor Chang på avstand. Britta har en ny mann i livet sitt.
06:00 Ax Men (13)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. Oppe i fjellene fortsetter Gabes plan på feil spor når en av lagkameratene hans konverterer til det andre laget. Big gunn sloss mot sin tøffeste deadline hittil, mens Shelbys trofaste assistent Willy blir borte i sumpen.
06:50 Ax Men (14)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. Tidevannet skifter og gjør at S&S går på en smell, mens Buck & Swilley får uventet hjelp fra James. I Alaska drar Papac på fisketur på åpent hav, mens Big Gun trenger maskinhjelp for å overkomme farlig terreng. I sumpen kan et uhell føre til at Shelby mister ennå en av sine assistenter.
07:35 Cheers (12)
(Cheers) Amerikansk komiserie. Woody bestemmer seg for å stjele kjæresten til en snobbete riking etter at han fornærmer ham.
08:00 TV-shop
(TV Shop)
09:00 Bundy (206)
(Married with Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. Bud blir med på et laboratorie-eksperiment - om sex. Samtidig oppdager Jefferson en bryter på veggen til Al, som de satser tid, krefter og helse på å finne ut hva er til for. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.
09:30 Bundy (207)
(Married with Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. Al og bowlinglaget hans er nære ved å vinne "The Pugge Weaver Cup". Derfor har de bestemt seg for å beskytte sine vevre hender fram til avgjørelsens sekund, omgangen mot A.J.'s Casketeria. Mye skjer innen den tid. Al blir bundet, robbet og etterlatt i skobutikken. Resultatet er at han saksøker kjøpesenteret for at han nå er blitt redd for sko! Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.
10:00 Anger Management (17)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Charlie dater en kvinne som jobber med nettbasert matchmaking. Hun gjør det slutt av profesjonelle grunner, og hjelper Charlie og Sean å finne to andre kvinner, men Charlie tror hun har forvekslet dem. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez, Noureen Dewulf.
10:30 Seinfeld (174)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry innleder et forhold til vaskehjelpen, noe som resulterer i at hun blir mer og mer slumsete i arbeidet. George finner ut at han trenger et kallenavn med litt kraft i, men ender opp med et navn han fint kunne klart seg uten.
11:00 Seinfeld (175)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. På vei hjem fra en baseball-kamp blir Jerry, Elaine, Kramer og George sittende fast midt i en parade som markerer "Puerto Rican Day". Det å komme seg ut av paraden igjen skal vise seg å være lettere sagt enn gjort.
11:30 The Goldbergs (23)
(The Goldbergs) Amerikansk dramakomiserie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Adam og Beverly syns Erica bør lage en musikkvideo som hun kan levere sammen med søknaden til Juilliard, men resultatet blir ikke helt som forventet. Vennskapet mellom Murray og Laineys far styrkes. Medvirkende:Wendi Mclendon-Covey, Sean Giambrone, Hayley Orrantia, Jeff Garlin.
12:00 Simpsons (15)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er deres attende sesong. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er deres attende sesong. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Pappa Homer har dårlige manerer, arbeider i et kjernekraftverk og er ganske dum, men han elsker sin familie over alt på jord. Sønnen Bart er konstant på jakt etter nye apestreker, mens datteren Lisa er den intelligente. Baby Maggie kommuniserer med omverdenen gjennom smokken, og mamma Marge forsøker å holde orden på dem alle. Homer får juridisk tildelt en regnskapsfører når han igjen roter til sin personlige økonomi. Samtidig sitter Selma og Grandpa barnevakt, med store konsekvenser.
12:30 Simpsons (16)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er deres attende sesong. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er deres attende sesong. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Pappa Homer har dårlige manerer, arbeider i et kjernekraftverk og er ganske dum, men han elsker sin familie over alt på jord. Sønnen Bart er konstant på jakt etter nye apestreker, mens datteren Lisa er den intelligente. Baby Maggie kommuniserer med omverdenen gjennom smokken, og mamma Marge forsøker å holde orden på dem alle. Homer prøver å tjene noen raske penger og blir paparazzi. Kjendisene i Springfield får litt å slite med når Homer er på banen, men de finner en passende hevn.
13:00 Kongen av Queens (12)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie Denne serien handler om Doug (Kevin James), og Carrie (Leah Remini) Heffernan, et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Denne serien handler om Doug (Kevin James), og Carrie (Leah Remini) Heffernan, et par fra arbeiderklassen i Queens, New York. Paret deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur (Jerry Stiller). Hver dag, etter å ha gjort unna en lang arbeidsøkt som pakkebud, vender Doug hjem med et ønske om å slappe av - et ønske som ofte spoleres av svigerfar Arthur. De eneste gangene Doug får fred og ro er når han får være alene med Carrie eller kameratene Deacon (Victor Williams), Spence (Patton Oswalt) og Danny (Gary Valentine). De gir han råd som kunne hatt en stor innflytelse på livet hans - hvis han bare hadde fulgt dem... Carrie sørger for at Spence møter Jenny fra kontoret hennes, til tross for Dougs høylydte protester. Etter litt nervøsitet finner de tonen, men senere foreslår Doug at Spence inviterer henne med til kjærlighetsredet i garasjen... Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Patton Oswalt, Larry Romano, Patton Oswalt. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
13:30 Kongen av Queens (13)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie må true Doug for å få ham med i bryllupet til barndomsvennen Todd. Doug har nemlig fått høre at Carrie og brudgommen var mer enn bare gode venner i sin tid, og han surmuler under hele seremonien. I mellomtiden prøver Arthur å bytte inn fisketallerkenen han bestilte for åtte uker siden med en biff. Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Patton Oswalt, Larry Romano.
14:00 How I Met Your Mother (3)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted går med på gi Barney sjansen til å krydre kjærlighetslivet sitt, og sammen flyr de til Philadelphia. Det skal vise seg å bli litt av en tur! Medvirkende:Josh Radnor, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Jason Segel.
14:30 How I Met Your Mother (4)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Teds syn på kjærligheten settes i nytt lys når han finner en gammel T-skjorte som han ikke har sett på år og dag. Medvirkende:Josh Radnor, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Jason Segel.
15:00 Simpsons (19)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. Santa's Little Helper får problemer med magen, og alle i familien Simpson må ofre seg for å få råd til operasjonen. Sparingen fører til krangling i familien, og dermed stikker bikkja av og blir vakthund hos Mr. Burns.
15:30 Simpsons (20)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. Etter en dårlig kinoopplevelse drar Homer på en bar hvor han oppdager talentet til countrysangeren Lurleen Lumpkin. Homer blir Lurleens manager - til Marges store misnøye.
16:00 Simpsons (21)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. Sideshow Bob blir løslatt fra fengselet og gifter seg med Selma. Bart fatter mistanke om at han ikke har rent mel i posen.
16:30 Simpsons (22)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. Det viser seg at Otto ikke har førerkort og han mister jobben som sjåfør for skolebussen. Etter at han blir kastet ut av leiligheten flytter han inn med familien Simpson.
17:00 Kongen av Queens (14)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carries nye naboer har bare én feil, hunden Stanley. Men etter nærmere undersøkelser finner Doug ut at det hele skyldes mangel på oppmerksomhet, og dermed begynner han å gå tur med Stanley i all hemmelighet. Samtidig blir Arthur overbevist om at Charles Schultz bruker ham som inspirasjon for Charlie Brown. Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Patton Oswalt, Larry Romano, Patton Oswalt. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:30 Kongen av Queens (15)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie er deppa over å bli 30 år og ber Doug om å ignorere bursdagen. Hun behøver ikke be to ganger, Doug vil gjerne se en bra kamp på TV isteden. Men på selve dagen begynner skyldfølelsen å krype inn, og han bestemmer seg for å overraske henne på stort vis likevel. Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Patton Oswalt, Larry Romano, Patton Oswalt. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
18:00 How I Met Your Mother (5)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted og Barney gjør sitt inntog i nattelivet sammen med Robin, mens Lily og Marshall prøver seg på noe mer voksent, nå som bryllupet nærmer seg med stormskritt. Medvirkende:Josh Radnor, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Jason Segel.
18:30 How I Met Your Mother (6)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted drar på sitt årlige Halloween-party i håp om å treffe en jente han møtte for mange år siden. Samtidig blir Robin dumpet av kjæresten fordi hun er for selvstendig. Medvirkende:Josh Radnor, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Jason Segel.
19:00 Storage Hunters (2)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. I dag skal Brandon og Lori på en uvanlig auksjon der to veldig spesielle ting skal selges. Hva er det som gjemmer seg bak døren til Mones store husvogn? Programleder:Brandon Bernier.
19:30 Storage Hunters (3)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. T Money vinner et mystisk lagringsrom med en enorm ståldør. Hva skjuler seg bak døren? Programleder:Brandon Bernier.
20:00 Simpsons (18)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er deres attende sesong. Bart blir byens helt når han sørger for at baseballaget kommer videre til mesterskapet for første gang. Homer har også lykken med seg når han sovner i en utstillingsseng i et kjøpesenter og får tilbud om en jobb som selger i avdelingen.
20:30 Simpsons (19)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er deres attende sesong. Når Marge tar fra Maggie smokken holder huset på å falle sammen under Maggies påfølgende raserianfall. Hun får istedet en pipende tøyhund som etterhvert driver Homer gal av mangel på søvn. Han bestemmer seg derfor for å bli brannmann.
21:00 Two and a Half Men (17)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Lyndsey finner ut at Alan ligger med Larrys søster, og Walden prøver å fortelle Barry at han må finne et eget sted å bo. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.
21:30 [film]Welcome to the Jungle
(The Rundown) Amerikansk actionkomedie fra 2003. Beck er en ekspert på å finne "savnede" mennesker. Travis, sønnen til en beryktet mafiaboss, blir meldt savnet i jakten på en kunstskatt i Amazonas, og mafiaen sender sin innkrever, Beck, for å hente ham hjem. Til tross for uenigheter og at de begge strides om den samme kvinnen, må Beck og Travis jobbe sammen for å ta innersvingen på sjefen for en lokal gullgruvevirksomhet som er etter den samme skatten som dem. Medvirkende:Dwayne "The Rock" Johnson, Seann William Scott, Christopher Walken, Rosario Dawson, Ewen Bremner, Stephen Bishop, Stuart F. Wilson. Regi:Peter Berg. (15 år)
23:25 Family Guy (51)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. (S4, Ep51) Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Peter bestemmer seg for å invitere Lois på en andre bryllupsreise, men ting går ikke helt som planlagt.
23:55 Family Guy (52)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Læreren til Chris vinner i Lotto og slutter, og Brian tar over. Alt går greit, helt til Brian blir flyttet over til en annen klasse. I mellomtiden blir Chris betatt av sin nye lærerinne, som lover å være sammen med ham hvis han dreper mannen hennes. Medvirkende:Seth MacFarlane, Alex Borstein, Mila Kunis, Seth Green, Lori Alan.
00:25 Two and a Half Men (17)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie fra 2013 Lyndsey finner ut at Alan ligger med Larrys søster og Walden prøver å fortelle Barry at han må finne sitt eget sted å bo. (S11, Ep17) Den allsidige Ashton Kutcher inntar den ellevte sesongen av komiserien Two and a Half Men. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Lyndsey finner ut at Alan ligger med Larrys søster og Walden prøver å fortelle Barry at han må finne sitt eget sted å bo. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.
00:55 Cops Reloaded (13)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
01:25 Cops Reloaded (14)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
01:55 Seinfeld (174)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret. (S9, Ep174) Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret. I ni sesonger gledet Jerry Seinfeld hele verdens humorister med sine betraktninger over hverdagslivet i kanskje den beste komiserien som noengang er laget. Sammen med Elaine, George, Kramer og en hel rekke uforglemmelige biroller, hvorav ufyselige Newman er et spesielt populært innslag, har Seinfeld for alltid etterlatt seg spor i komiserienes verden. "Observational humor" er serien med rette blitt kalt, for mye av det som skjer i de ulike episodene er basert på det Seinfeld selv, de andre i crewet og ikke minst det alle vi seerne opplever hver dag. Dermed kan man oppleve å se en Seinfeld-episode som helt og holdent dreier seg om å vente på bord på en kinesisk restaurant eller å lete etter bilen på parkeringsplassen på et kjøpesenter. Samtidig krydres handlingen med en rekke sprø innfall, eller hva skal man kalle innkjøp av dusjhoder på svartebørs, ona Jerry innleder et forhold til vaskehjelpen, noe som resulterer i at hun blir mer og mer slumsete i arbeidet. George finner ut at han trenger et kallenavn med litt kraft i, men ender opp med et navn han fint kunne klart seg uten.
02:25 Seinfeld (175)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret. (S9, Ep175) Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret. I ni sesonger gledet Jerry Seinfeld hele verdens humorister med sine betraktninger over hverdagslivet i kanskje den beste komiserien som noengang er laget. Sammen med Elaine, George, Kramer og en hel rekke uforglemmelige biroller, hvorav ufyselige Newman er et spesielt populært innslag, har Seinfeld for alltid etterlatt seg spor i komiserienes verden. "Observational humor" er serien med rette blitt kalt, for mye av det som skjer i de ulike episodene er basert på det Seinfeld selv, de andre i crewet og ikke minst det alle vi seerne opplever hver dag. Dermed kan man oppleve å se en Seinfeld-episode som helt og holdent dreier seg om å vente på bord på en kinesisk restaurant eller å lete etter bilen på parkeringsplassen på et kjøpesenter. Samtidig krydres handlingen med en rekke sprø innfall, eller hva skal man kalle innkjøp av dusjhoder på svartebørs, ona På vei hjem fra en baseball-kamp blir Jerry, Elaine, Kramer og George sittende fast midt i en parade som markerer "Puerto Rican Day". Det å komme seg ut av paraden igjen skal vise seg å være lettere sagt enn gjort.
02:55 Bundy (206)
(Married With Children) Amerikansk komiserie Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. Bud blir med på et laboratorie-eksperiment - om sex. Samtidig oppdager Jefferson en bryter på veggen til Al, som de satser tid, krefter og helse på å finne ut hva er til for. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.
03:20 Bundy (207)
(Married With Children) Amerikansk komiserie Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. Al og bowlinglaget hans er nære ved å vinne "The Pugge Weaver Cup". Derfor har de bestemt seg for å beskytte sine vevre hender fram til avgjørelsens sekund, omgangen mot A.J.'s Casketeria. Mye skjer innen den tid. Al blir bundet, robbet og etterlatt for å tilbringe kvelden i skobutikken. Resultatet er at han saksøker kjøpesenteret for at han nå er blitt redd for sko! Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.
03:45 American Dad (117)
(American Dad) Amerikansk animert serie fra 2012 En grusom orkan ankommer Langley Falls og familien Smith kjemper for å overleve. Seth MacFarlane, mannen som ga oss ”Family Guy”, står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. En grusom orkan ankommer Langley Falls og familien Smith kjemper for å overleve. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith. Regi:Chris Bennett, Tim Parsons.
04:05 Cops Reloaded (13)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie fra 2013 Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie. (S, Ep13) Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
04:30 Cops Reloaded (14)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie fra 2013 Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie. (S, Ep14) Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
05:20 Cheers (12)
(Cheers) Amerikansk komiserie fra 1988 Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren ”Cheers”. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. (S7, Ep12) Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren ”Cheers”. Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine, le av hverandres tabber og støtte hverandre når det trengs. ”Cheers” er stedet der alle vet hvem du er… Woody bestemmer seg for å stjele kjæresten til en snobbete riking etter at han fornærmer ham.
Vis alt
NRK Super 06:30 Bing!
Britisk dukkeanimasjon. Ender. Bing og Sulla skal mate endene i parken. Bing kastar all maten på vatnet samtidig, men så kjem ei stor skummel gås.
06:40 Lille Jack
Britisk serie. Reis til magiske land og møt rare skapninger sammen med søte og nysgjerrige Lille Jack.
06:50 Bitte lille Benny
Fransk animasjonsserie. Første gang jeg mistet mamma på butikken. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye og spennende ting for aller første gang.
07:00 Zack & Quack
Britisk animasjonsserie. Bli med Zack og Quack på spennende eventyr i en pop-opp-verden der alt kan skje.
07:10 Dyrestien 64
Britisk animasjonsserie. Lissi bor i Dyrestien 64 like ved en zoologisk hage. Hver kveld banker sjiraffen Georgina på soveromsvinduet. Lissi står opp og sklir ned sjiraffens lange hals for å møte naboene sine.
07:25 Tøfferud
Britisk animasjonsserie om lokomotivene Koko, Bruno og Wilson og deres eventyr i togbyen Tøfferud.
07:35 Lille Prinsesse
Britisk animasjonsserie. Jeg vil ha anda mi. Lille Prinsesse nyter en lat dag ved dammen da Scruff plutselig finner tre små andeegg. Prinsessen kan verken se redet eller andemoren og må passe på de tre eggene, som snart blir til tre veldig sultne og lekne andunger.
07:45 Brannmann Sam
Britisk dukkefilmserie. Nå skal du få bli kjent med brannmann Sam og vennene hans som bor i en liten by i England.
08:00 Elias på eventyr
Svensk serie. Hva skal Elias gjøre i dag? Det er skatter å finne, dyr å hilse på og fisker å fange. Alt kan skje i Elias' verden. Da er det fint at pappa vil være med!
08:10 Pingu
Sveitsisk animasjonsserie.
08:15 Olivia
Britisk animasjonsserie. Olivia bor sammen med mamma, pappa, brødrene Ian og William, hunden Perry og katten Edvin. Hun har mange venner og mye fantasi. Det skjer alltid noe spennende der Olivia er.
08:25 Masha og Mishka
Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.
08:35 Rampete Robin
Kanadisk animasjonsserie. Rampete Robin bor sammen med mamma, pappa og lillebror, Perfekte Peter. Robin er en fantasifull gutt som stadig får nye ideer. Selv synes han at ideene er gode, men noen oppfatter ham som svært rampete.
08:45 Kasper og Lisa
Britisk animasjonsserie. Bestevennene Kasper og Lisa er ofte litt uheldige, men som regel klarer de å ordne opp igjen.
08:55 Sauen Shaun
(Shaun the Sheep) Britisk animasjonsserie. Når bonden snur ryggen til sauen Shaun blir det kaos på gården.
09:05 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
09:15 Super-Gunnar 2.0
Amerikansk animasjonsserie. Super-Gunnar 2.0 bruker sin superkraft til å fly verden rundt for å løse problemer og hjelpe andre.
09:30 Ugler i mosen
Vet du at det finnes mange ville dyr i byen? I dag tar Finn Arve oss med rundt i byen og hilser på noen av disse dyra.
09:50 Blekkulf
Norsk animasjonsserie. Sammen med Sprelline og Pelle tar Blekkulf på seg oppgaven med å rydde havbunnen ren for søppel.
09:55 Bertine på besøk
Bertine besøker dyrebarn. I dag treffer hun kalven Martine.
10:00 Barna i Myanmar (8)
Dansk dokumentarserie. Vi besøker barn i Myanmar som har en helt annen hverdag enn norske barn.
10:05 Undrende Milly
Fransk animasjonsserie. Hvor kommer vi fra? Finnes romvesen? Hva vil det si å være normal? Slike ting grubler Milly på hver dag.
10:10 Mini-kryp
Fransk animasjonsserie om insekters hverdag i storm og stille vær.
10:15 Dinosaurtoget
Amerikansk animasjonsserie. I Pteranodonåsen bor søsknene Småen, Don, Petra og Kompis. Ved å gå om bord i Dinosaurtoget kan familien reise gjennom en tidstunnel og tilbake i tid for å hilse på alle de ulike dinosaurartene.
10:30 Drømmehagen
Britisk animasjonsserie for de aller minste. Vi møter de morsomme innbyggerne i Drømmehagen.
11:00 Frosken og venene
Amerikansk animasjonsserie. Frosken og vennene hans finner alltid på hyggelige ting sammen.
11:05 Lilly i Paradisbukta
Irsk animasjonsserie. En selsom kunde. Bli med Lilly på eventyr i Paradisbukta.
11:15 Ugleskogen
Britisk tegnefilmserie. Bli med Ulrik og Loppa til Ugleskogen der alt kan skje.
11:25 Professor Balthazar
Kroatisk animasjonsserie om verdens mest oppfinnsomme oppfinner, den snille og hjelpsomme professor Balthazar.
11:35 Rakettgjengen
Amerikansk animasjonsserie.
11:45 Poko
Canadisk animasjonsserie. Poko er en livlig liten gutt som er veldig glad i å tegne og å leke med hunden Minus og venninnen Bibi.
12:00 Solsikkesmuget 19
Tysk animasjonsserie. Barna som bor i Solsikkesmuget 19 liker å ha det gøy. Med livlig fantasi opplever de små og store eventyr hver dag.
12:05 Ronnys rullande sirkus
Britisk animasjonsserie. Syv år gamle Ronny har et helt sirkus han må styre. Det blir store utfordringer, men også mye show og moro!
12:15 Petter Kanin
Britisk animasjonsserie. Bli med snille og modige Petter Kanin med vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.
12:25 Gjengen på taket
Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.
12:40 Moffene
Tysk animasjonsserie. Hver gang Luzi leser de magiske ordene på kartet kommer moffene Leopold, Panini og Bruno ned gjennom taket. Sammen oppdager de en fantastisk verden av nattlige eventyr.
12:45 Spionligaen
Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De skal slåss mot kriminalitet med helt spesielt utstyr.
13:05 Spionligaen
Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De skal slåss mot kriminalitet med helt spesielt utstyr.
13:30 Supernytt
Nyheter for barn mellom åtte og tolv år.
13:40 Gumballs fantastiske verden
Britisk-amerikansk animasjonsserie. Tolv år gamle Gumball tiltrekker seg uhell. Sammen med sin beste venn Darwin, hans tidligere gullfisk som fikk ben, ramler de bort i de merkeligste ting.
14:00 Helt hekta
Kanadisk animasjonsserie. Sommervikarene på surfeparadishotellet er helt hekta på surfing, men hotelldrift viser seg også å være hardt arbeid.
14:25 Tenketanken
Irsk humorserie. Bli med Dr. Lurum og Prof. Kork når de svarer på de små og store spørsmålene i livet.
14:30 Galakseparken (25)
Belgisk sciencefictionserie. Ungdommene vet ikke helt hva de skal tro når Katharina og Finn påstår at de har gode intensjoner. Paula forblir svært skeptisk, men de andre synes de fortjener en sjanse til å fortelle historien sin.
14:45 Galakseparken (26)
Belgisk sciencefictionserie. Ungdommene er nå overbevist om at Katharina og Finn snakker sant. Hvis antraene er i nød, må de få hjelp. I mellomtiden blir Paula litt sjalu når hun oppdager at Bo og Frida har det så fint sammen.
14:55 iCarly (2)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor. iGo to Japan, del 2
15:20 iCarly (3)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:40 Hank Zipzer (11)
Amerikansk dramaserie. Uken jeg ble et geni. Ekstratimene til frøken Adolf leder uventet til at Hank blir et geni.
16:05 M.I. High (7)
Britisk dramaserie. De tre ungdomskoleelevene, Blane, Daisy og Rose, er hemmelige agenter. Deres leder er agent M.1.9, og han jobber forkledd som skolens vaktmester. Den onde trollmannen. Tom oppdager at karakteren "Den Onde Trollmannen" fra dataspillet hans, Blade Quest, har blitt ekte.
16:35 Den ultimate Spider-Man
(Spider-Man) Amerikansk animasjonsserie. Iron Spider. Tony Stark (Iron Man) tar Peter Parker under sine vinger og forbedrer drakten hans.
17:00 Piia ja Heidi
(troll) . Piia og Heidi havner i drømmeverden hvor de får forskjellige utfordringer av Stállu. Oppgavene må løses innen en viss tidfrist og hvis de ikke klarer det, så må de bli stállu sine tjenestepiker.
17:15 Bien Maja
Tysk animasjonsserie. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.
17:30 Bing!
Britisk dukkeanimasjon. Ender. Bing og Sulla skal mate endene i parken. Bing kastar all maten på vatnet samtidig, men så kjem ei stor skummel gås.
17:40 Lille Jack
Britisk serie. Reis til magiske land og møt rare skapninger sammen med søte og nysgjerrige Lille Jack.
17:55 Bitte lille Benny
Fransk animasjonsserie. Første gang jeg mistet mamma på butikken. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye og spennende ting for aller første gang.
18:00 Elleville Elfrid
Norsk animasjonsserie. Lille Elfrid er fem år og en gledesspreder. Når hun endelig får lov til å utforske verden på egenhånd blir vi med på en oppdagelsesferd som er både skummel og fantastisk.
18:05 Rakettgjengen
Amerikansk animasjonsserie.
18:20 Klart eg kan
Norsk dokumentarserie. Tannlegen har bestemt at Nora må trekke to melketenner for å få plass til dei nye tennene. Nora gruar seg veldig, for ho har aldri trekt tenner hos tannlegen før. Tenk om det er vondt og tenk om noko gale skjer?
18:35 Hotell 13 (32)
Tysk dramaserie. Tom og Anna får sommerjobb på Hotell 13. Hotellet skjuler mystiske ting og både drama og forelskelse blir en del av hverdagen.
18:50 Supernytt
Nyheter for barn mellom åtte og tolv år.
19:00 Spartikkelmysteriet (8)
Britisk dramaserie. Fiskerjentene. Emilie befrir Bua, en fiskerjente fra jernalderen som har falt gjennom et ormehull.
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)