Alt, tir 31. mar, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 06:10 Det gode bondeliv (8)
Dansk livstilsserie. Frank og Theresa plukker de første jordbærene på Kastaniegården, og Frank tester om det kan lønne seg å binder knuter på hvitløk. Frank og Theresa plukker de første jordbærene på Kastaniegården, og Frank tester om det kan lønne seg å binder knuter på hvitløk.
06:40 Niklas' mat (8)
Svensk matserie. Kokken Niklas Ekstedt frister med godbiter fra kjøkkenet.
07:10 Hygge i hagen (11)
(Trädgårdsonsdag) Svensk hageserie. I denne serien får du tips for å skape en enkel og naturlig hage.
07:40 Historiske hager (2)
Dansk serie. Mange herregårder gjemmer på vakre hager som ble anlagt dengang man hadde råd til å holde dem. Nå er flere av disse forsvunnet i ugresset, men ikke alle. Vi får presentert hagen på Løvenborg Gods ved Holbæk i Danmark.
08:10 Billedbrev fra Europa
Norsk dokumentar. Bare de færreste kjenner den spennende historien bak Romas vakre fontener. Det er en fortelling som starter for mer enn 2000 år siden og som er uløselig knyttet til byen Romas egen historie.
08:20 Påskenøtter (1)
Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer seks spennende og underholdende oppgaver for hele familien. Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer sju spennende og underholdende oppgaver for hele familien.
08:35 Løsning påskenøtter
08:40 Jakt for føde (5)
(Nak & æd) Dansk friluftsserie. Friluftsmannnen Jørgen Skouboe og kokken Nikolaj Kirk slippes løs i den danske natur med våpen og kjøkkenkniver. Oppgaven er klar: Jørgen skal «nakke» et dyr, og Nikolai skal så tilberede det over åpen ild og servere det med tilbehør fra den danske fauna. Men de har visse regler for hvordan ting skal skje dersom Jørgen ikke får drept dyrene. Jørgen og Nikolaj sender en ilder ned i kaninhulene på øya Fanø, og håper de små buskehalene dukker opp og lar seg skyte. Deretter kan Henrik tilberede et måltid av det milde kjøttet som ligner litt på kylling, men som er mørkere og har en fyldigere smak.
09:10 Fjellfolk (5)
Norsk dokumentarserie. Henki klatrer på stål og betong i Nordsjøen og etter 76 rastløse år finner Bjørn stedet som gir ham ro. Løssnøen blir for dyp i Sogn, vinden blir for kald i Sunndalen, og Solbjørg må innse at et liv i fjellet ikke er for alle.
09:50 Glimt av Norge
Norsk dokumentar. I gamle dager balanserte folk på isflaka over Svelviksundet, men så kom Svelvikferja. Norges korteste bilferjestrekning er på kun 180 meter! «180 meter med Svelvikferja.»
10:00 Med hjartet på rette staden (14)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Jackie får uventet besøk av moren sin Edwina, som bor hos noen venner i nærheten. Vernon ser en sjanse til å tjene penger når han får vite at det blir planlagt en popkonsert i Ashfordly. Medvirkende:Derek Fowlds, Jason Durr, Fiona Dolman, Bill Maynard, Kazia Pelka, Philip Franks.
10:50 Sanger om Norge (2)
Noen byer er så spesielle at kjente musikere har skrevet en sang om dem. «Sanger om Norge» er Tore Strømøys reise til disse byene, hvor låtskriverne viser fram byens kjente og ukjente sider. I kveld legger Tore kursen til Kristiansund for å møte bysbarnet Frode Alnæs, og deretter til Ål i Hallingdal hvor Arne Moslåtten og Aslag Haugen fra Hellbillies er klare til å vise fram sin hjembygd.
11:30 Tilbake til 90-tallet (3)
Norsk dokumentarserie. Ti kvelder skal vi reise tilbake til 90-tallet. Ved hjelp av NRKs rikholdige arkiv får vi et halvtimes møte med hvert av årene, fra 1990 til 1999. I hvert program møter vi tre mennesker som på ulike måter satte sitt preg på nettopp dette året. «1992.» Fra 1992 har vi invitert musiker Anneli Drecker, miljøaktivist Kurt Oddekalv og TV 2-programleder Paal-Tarjei Aasheim.
12:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
12:15 En bok og en forfatter (3)
Svensk litteraturprogram. Det finnes strategier som kan øke din makt og gi deg mer kontroll over tilværelsen. Elaine Eksvärd blir intervjuet om sin bok «Vardagsmakt", som handler om det mange vil ha, men få vil erkjenne at de streber etter. Det finnes strategier som kan øke din makt og gi deg mer kontroll over tilværelsen. Elaine Eksvärd blir intervjuet om sin bok «Vardagsmakt", som handler om det mange vil ha, men få vil erkjenne at de streber etter.
12:35 Jessica Fletcher (7)
(Fatal Paradise) Amerikansk krimserie. Jessica Fletcher har en egen evne til å løse gåter - både som krimforfatter og som etterforsker.
13:20 Hvem tror du at du er? (3)
Norsk underholdningsserie. Kjente personer søker etter sine røtter. Visesanger Halvdan Sivertsen prøver å finne sannheten om sin tipp-tippoldefars skandaleomsuste liv. Det blir en spennende reise fylt av avsløringer som gir Halvdan et helt nytt syn på sin forfader.
14:20 Hygge i Strömsö (10)
Finsk livsstilsserie. I den gamle villaen på øya nord for Vasa lager de lekre retter og alskens fine ting. Dessuten er det en kunst å holde et gammelt trehus og en stor hage i god stand.
15:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
15:15 Herskapelig redningsaksjon (4)
(Country House Rescue) Britisk dokumentarserie. Hvordan kan eierne av praktfulle gamle bygninger ta vare på dem uten å gå konkurs? Ruth Watson hjelper fortvilte huseiere med å finne måter å tjene penger på, samtidig som de sikrer de verdifulle eiendommene for fremtiden. En velmenende far og jurist har nesten ødelagt helsen på å opprettholde den store eiendommen han arvet. Barna vil gjerne bidra, men de slipper ikke til.
16:00 Husdrømmer (2)
Livsstilserie. En arkitekt skal bygge Sveriges første nullenergihus i Lund, og kjæresten skal flytte inn. Pernilla Månsson Colt følger familier som skal realisere boligdrømmene sine. Og arkitekt Gert Wingårdh viser fram villaer, loftsleiligheter, nybygg og oppussingsobjekter.
17:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 Danne og Bleckan (9)
Svensk dokumentarserie. Et TV-team følger livet i Salong Betong, et vellykket tatoveringsstudio som drives av kameratene Danne og Bleckan. De har hatt en utrygg oppvekst og har levd på siden av samfunnet. Ved hjelp av den enes kunstnerlige talent og den andres drivkraft, har de skapt en bedrift og et godt liv.
17:30 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
17:45 [nyh]Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 Fysikk på roterommet
Vi får et gjensyn med Helmut Ormestad og Otto Øgrim.
18:00 Rundlurt (3)
Norsk underholdningsserie. Magiker Kevin Lunde lurer godtroende folk og kjendiser ved hjelp av fingerferdigheter og avledning. Magiker Kevin Lunde setter folks tålmodighet på prøve når han jobber i en skomakerbutikk, lurer musiker Maya Vik, og gjør et episk stunt for programleder og rikstøffing Leo Ajkic.
18:30 Extra
18:45 [nyh]Distriktsnyheter
19:00 [nyh]Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:30 Påskenøtter (2)
Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer seks spennende og underholdende oppgaver for hele familien. Øystein Bache og Rune Gokstad presenterer sju spennende og underholdende oppgaver for hele familien.
19:45 Ut i naturen
«Drømmefiske.» (Drømmefiske.) Kenneth Bruvik er kjent for sitt brennende engasjement for naturen og menneskene han har rundt seg. Men verdensvant er han ikke! Med sitt naive, sunne bondevett skal han nå ut og oppdage verden. Han drar på fisketur til Belize.
20:40 Glimt av Norge
Norsk dokumentar. «Telemarkskua - den fagraste rosa.» (Glimt av Norge: Telemarkskua - den fagraste rosa.) Hun er vakker, klok og en å søke trøst hos hvis dagen er grå. Det sier bonde Gina Rui Oxum om Telemarkskua. Hun er en av få bønder som fortsatt holder fast på den eldgamle, fargerike kurasen, som det nå bare er 300 voksne dyr igjen av i hele landet.
20:55 [nyh]Distriktsnyheter
21:00 [nyh]Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.
21:30 Prey (2)
(Prey) Britisk krimserie. Farrow får tak i noen sjokkerende opplysninger om en gammel sak. Alle politienheter leter etter ham, og når etterforsker Reinhardt får et tips om hvor han er, henger rømlingens sjanse til å renvaske seg i en tynn tråd. Medvirkende:John Simm.
23:00 Løsning påskenøtter
23:05 [nyh]Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:20 Stereo - Dagfinn Lyngbø
Standup. Hva har mopeder, kaffetraktere, småbarn, hester, telefoner, dansker og idolvinnere til felles? De avgir lyd. Pipelyd, ulyd, gromlyd, dunkelyd, skrapelyd, koselyd... Lyd, i begrepets videste forstand, er altså nøkkelordet i showet til Dagfinn Lyngbø fra Latter på Aker Brygge. På scenen har Lyngbø også med seg musiker Bjarte Jørgensen.
00:35 Solgt! (2)
Underholdningsprogram. Hemsedal er kjent som et vinterparadis med eksklusive og dyre hytter, men hva koster en hytte med utedo og uten strøm og vei? Programleder Frode Søreide tar med seg meglere til skibygda i Hallingdal for å tippe salgsprisen på tre ulike hytter. Hvem tipper nærmest?
01:05 Mord uten grenser (6)
(The Team) Dansk krimserie. Når det danske politiet ankommer den illegale kyllingfarmen, står den i full brann. Mange av arbeiderne blir innestengt og omkommer. Er dette moderne slaveri på sitt verste? Og er alle bevis mot Loukauskis gått opp i røyk? For å nagle Loukauskis må etterforskningsteamet ty til Jean Louis' materiale. Medvirkende:Lars Mikkelsen, Jasmin Gerat, Verle Baetens.
02:05 Krigens unge hjarte (1)
(Unsere Mütter, unsere Väter) Tysk dramaserie. (Eine andere Zeit.) Fem tyske ungdommer tar farvel sommeren 1941 og lover hverandre å møtes igjen når krigen tar slutt. Men de ander ikke at krigen kommer til å vare lenge, og at de kommer til å forandre seg på grunn av de ufattelige erfaringene, savnet og redslene som den fører med seg. Medvirkende:Volker Bruch, Tom Schilling, Katharina Schüttler.
Vis alt
TV 2 05:30 Fikse eller flytte? (16)
(Reno vs Relocate) Kanadisk livsstilsprogram. Designer Robin Lewis og eiendomseksperten Vanessa Roman gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de fikse hjemmet de allerede har - eller flytte? Robin frister med renoveringsplan som med litt arbeid vil totalforvandle huset deres, mens Vanessa finner nye boliger som matcher både ønskelise og budsjett.
06:00 Halvveis til himmelen (1)
(Halvvägs till himlen) Svensk komiserie. Presten Albin Olsson kommer tilbake fra Afrika for å jobbe som kirkeverge i en liten og trangsynt menighet i Skåne. Drømmen hans er å reformere kirken, men må hanskes med både gjenstridige kolleger og mistenksomme menighetsfolk. Medvirkende:Anders Jansson, Jenny Skavlan, Michael Segerström, Johan Glans.
06:30 Halvveis til himmelen (2)
(Halvvägs till himlen) Svensk komiserie. Presten Albin Olsson kommer tilbake fra Afrika for å jobbe som kirkeverge i en liten og trangsynt menighet i Skåne. Drømmen hans er å reformere kirken, men må hanskes med både gjenstridige kolleger og mistenksomme menighetsfolk. Antall besøkende i kirken har minket katastrofalt etter at Albin tok over jobben. Noe må gjøres, og Albin og Fanny drar rundt på dørene til folk i håp om å lokke dem tilbake til kirken. Medvirkende:Anders Jansson, Jenny Skavlan, Michael Segerström, Johan Glans.
07:00 [film]Barbie og de 12 dansende prinsessene
(Barbie in the 12 Dancing Princesses) Amerikansk animasjonsfilm fra 2006. Se Barbie som den vakre prinsesse Genevieve. Hun og hennes elleve dansende prinsessesøstre oppdager en hemmelig inngang til en eventyrlig og magisk verden hvor alle ønsker går i oppfyllelse. Men prinsessenes far er i ferd med å miste kongeriket sitt, så prinsesse Genevieve og hennes søstre må samarbeide for å redde faren og hindre at dette skjer. Regi:Greg Richardson.
08:20 [film]LEGO Batman: DC Super Heroes Unite
(LEGO Batman: The Movie - DC Super Heroes Unite) Amerikansk-britisk animasjonsfilm fra 2013. Batman, Supermann og resten av superheltene må slå seg sammen for å stanse Jokeren, Lex Luthor og de andre skurkene som vil ødelegge Gotham. Regi:Jon Burton.
09:40 Junior Masterchef (5)
Britisk realityserie. Det blir inspirerende og moro for hele familien, når unge amatørkokker i alderen ni til tolv år skal vise sine kokkekunster i konkurransen om tittelen Junior Masterchef.
10:10 Junior Masterchef (6)
Britisk realityserie. Det blir inspirerende og moro for hele familien, når unge amatørkokker i alderen ni til tolv år skal vise sine kokkekunster i konkurransen om tittelen Junior Masterchef.
10:40 Matkontrollen (3)
Norsk livsstilsserie. Vi nordmenn stoler på de som produserer maten vår, men burde vi det? Vet du egentlig hva du spiser? «Matkontrollen» skal undersøke smak, hygiene og kvalitet, og sjekke om du får det du betaler for. Vi avslører hvordan du blir lurt - og hvem som står bak. I over 25 år har Gilde hatt et produkt de har kalt Smårettbacon. Men hadde du kjøpt det om du visste hva det egentlig er? De store butikkjedene kjøper inn frukt og grønt i enorme kvanta. Hvorfor klarer de ikke da å matche prisene til de små frukt- og grøntbutikkene? Går det an å smake forskjell på dyr og billig olivenolje? «Matkontrollen» lar både smaksekspertene og amatørene kåre sine smaksfavoritter. Mange av oss har mat i kjøleskapet som slettes ikke burde vært der. Og det er heller ikke det samme hvor i kjøleskapet forskjellig typer mat står.
11:10 Matkontrollen (4)
Norsk livsstilsserie. Vi nordmenn stoler på de som produserer maten vår, men burde vi det? Vet du egentlig hva du spiser? «Matkontrollen» skal undersøke smak, hygiene og kvalitet, og sjekke om du får det du betaler for. Vi avslører hvordan du blir lurt - og hvem som står bak. Matkontrollen ser nærmere på hvordan Rema 1000 kan love deg middag til under hundrelappen og hvorfor hel pepper i pose koster så mye mer enn pepper på glass. Kjetil Rekdal og Vålerengas A-lag blindtester hvitoster, og så sjekker vi om du kan stole på merkingen på yoghurt som er merket med «uten tilsatt sukker".
11:40 Celebrity Masterchef (16)
(Celebrity Masterchef) Britisk underholdningsserie. 16 nye britiske kjendiser er klare for å kjempe om tittelen som masterchef. Dommerne de skal imponere er John Torode og Gregg Wallace.
12:50 Bolighjelpen (10)
(Love it or List it) Kanadisk livsstilsserie. Designer Hilary Farr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller Davids som vinner.
13:45 Fikse eller flytte? (17)
(Reno vs Relocate) Kanadisk livsstilsprogram. Designer Robin Lewis og eiendomseksperten Vanessa Roman gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de fikse hjemmet de allerede har - eller flytte? Robin frister med renoveringsplan som med litt arbeid vil totalforvandle huset deres, mens Vanessa finner nye boliger som matcher både ønskelise og budsjett.
14:10 Tid for hjem (1)
Norsk livsstilsserie. Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig. Sesongpremieren skal ikke bare handle om total rehabilitering av et kjøkken, opptil flere elementer skal også være svevende.
15:05 Grey's Anatomy (4)
(Grey's Anatomy) Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. «Tainted Obligation.» Meredith og Lexies far blir innlagt, døden nær. Lexie er knust, mens Meredith klarer fremdeles ikke å tilgi faren.
16:00 Home and Away (21)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay. En skamfull Spencer nekter å fortelle sin side av historien. Den anspente stemningen mellom Sophie og Hannah forverres, og gjør at Nate havner i trøbbel.
16:30 Home and Away (22)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay. Brax blir glad når han oppdager at det er hans gamle kompis Ash som har prøvd å få tak i ham. Samtidig blir Maddy knust når hun får sparken, og Nate forteller Hannah at han vil ut av ekteskapet med Sophie.
17:00 Modern Family (6)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Jay og Gloria arrangerer et hagesalg for å hjelpe Manny og Luke med veldedighetsarrangementet til skolen. Hele familien tar med ting å selge.
17:30 Modern Family (7)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Phil og Claire får en sen telefon om at Haley har blitt arrestert for drikking. Familieadvokaten, Mitchell, blir med på politistasjonen. Cameron skal passe Alex og Luke i mellomtiden, men får trøbbel. I tillegg er Jay ute med Gloria for å handle til babyen.
18:00 Hotel Cæsar (121)
(Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. .Juni og de andre får triste nyheter. Pelle virker å ha stålkontroll frem mot skjenkebevillingsprøven og er derfor høyt oppe.
18:30 [nyh]Nyhetene
18:45 [nyh]Været
18:50 [sport]Sportsnyhetene
19:00 Toget - på sporet av en morder (2)
Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.
19:15 Toget - på sporet av en morder (3)
Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. To lik, tre misstenkte følg med når Holm og Berg nøster i saken. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.
19:30 Hotel Cæsar (122)
(Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Jenny vil ha med Sarah på festen, og Eva sier at det er greit. Jenny klarer også å overbevise Storm til å sette Stian og noen andre gutter på gjestelista. Hun tyr til desperate metoder for å få oppmerksomheten til Stian.
20:00 Tjukken & Lillemor (2)
Norsk dokumentarserie. I «Tjukken og Lillemor» følger vi Truls Svendsen og verdens mest erfarne kvinnelige polfarer, Cecilie Skog, på deres ekspedisjon over Grønland og opptreningen til denne turen. Det nærmer seg avreise Grønland, og opptreningen fortsetter. Før de legger ut på tur vil Cecilie utfordre Truls sin høydeskrekk. Men Truls lar Cecilie få smake sin egen medisin.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:20 [nyh]Været
21:25 [sport]Sportsnyhetene
21:40 Grey's Anatomy (13)
Amerikansk dramaserie. Kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. Ingen tid å miste.Dr. Hermans operasjon nærmer seg, og får oppmerksomhet fra de andre kollegene når Amelia går igjennom den kompliserte kirurgien..Det er ingen tid å miste før operasjonen, og både Arizona og Dr. Herman samarbeider for å få gjennomslag for alle operasjonene de planlegger før inngrepet. Bailey ber dem om hjelp til å behandle en gravid pasient som betyr svært mye for henne.
22:40 Madam Secretary (13)
(Madam Secretary) Amerikansk dramaserie. Elizabeth McCord er tøff, bestemt og nyansatt som USAs utenriksminister. Hun må navigere seg gjennom både globale og nasjonale utfordringer, og hanskes med intriger både i Det Hvite Hus og i sitt eget hjem. Henrys far kommer på besøk, samtidig som Elizabeth presser på for å tiltale en diplomat fra Bahrain anklaget for å holde hushjelpen sin som gissel i sitt eget hjem. Medvirkende:Tim Daly, Téa Leoni, Geoffrey Arend.
23:35 Mayday (2)
(Mayday) Britisk spenningsserie. Mayday er en liten by full av hedenske tradisjoner. Når den 14-årige mai-dronningen Hattie plutselig forsvinner, står byen overfor erkjennelsen av at en forferdelig forbrytelse har blitt begått. I Mayday er det ingen man kan stole på. Byens befolkning reagerer ulikt på Hatties forsvinning. Letingen er i gang, men flere av innbyggerne oppfører seg merkelig. Mens noen driver etterforsking, søker andre oppmerksomhet.
00:40 Toget - på sporet av en morder (2)
Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.
00:55 Toget - på sporet av en morder (3)
Norsk påskekrim. Ett av NSBs persontog er på vei fra Oslo til Bergen. Ombord på toget er to etterforskere på vei hjem og på ferie. Plutselig blir toget tatt av ras på Finse, og når strømmen kommer tilbake, oppdager de at de har to lik i vognen. To lik, tre misstenkte følg med når Holm og Berg nøster i saken. Medvirkende:John Brungot, Morten Ramm.
01:10 Suits (13)
(Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. Harvey og Louis drar for å møte en klient de begge har dype bånd til. Harvey benytter anledningen til å ta opp Louis og Mike sine tillitsproblemer.
02:05 Hawaii Five-0 (14)
(Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. En palmesusende spenningsserie med et etterforskningsteam som har frie tøyler. De skal tørke ut all kriminalitet som bølger opp på Hawaiis vakre strender. En rømt fange kidnapper Steve og Danny i et forsøk på å bevise sin uskyld. Samtidig slår Grace ned en medstudent på skolen.
03:00 Blue Bloods (19)
(Blue Bloods) Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Dannys etterforskning av drapet på en religiøs kvinne avdekker samtidig en stor hemmelig som sjokkerer familien hennes. Frank og kollegene må takle en forsmådd tidligere politimann som angriper de han mener har ødelagt for ham. Medvirkende:Tom Selleck, Bridget Moynahan, Donnie Wahlberg, Will Estes.
03:45 Uskyldig dømt (6)
(Oskyldigt dömd) Svensk spenningsserie. En jussprofessor og studentene hans tar opp jakten på de virkelige gjerningsmennene i saker der de mener at noen kan være uskyldig dømt. Fia bestemmer seg for å endelig ta tyren ved hornene, og vil nå se på faren Johnnys sak. Medvirkende:Mikael Persbrandt, Sofia Ledarp, Helena af Sandeberg, Francisco Sobrado.
Vis alt
TV3 05:30 Nanny (16)
(The Nanny) Amerikansk komiserie. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Hele Sheffield-klanen, inkludert C.C. og Fran, skal på ferie til Florida, men en fryktelig snøstorm rammer hele byen og fører til at flyplassen må stenge. De ender til slutt hjemme hos foreldrene til Fran i Queens. Strandet i Frans barndomshjem forelsker Maggie seg i nabogutten, C.C. kryper opp i sengen til Niles, og Fran finner et kjærlighetsbrev til moren, fra slakteren.
05:59 No program
(END)
06:00 Dr. Phil (2083)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dr. Phil legger harde fakta på bordet, foretar dyptgående analyser og er handlingsorientert. Resultatet er et program som balanserer underholdning og opplysning. Lisas bryllupsdag ble et mareritt da hun sammen med onkelen forsøkte og stoppe et slagsmål, noe som resulterte i at de begge ble overkjørt. Hendelsen fikk katastrofale følger for familien, kan Dr. Phil hjelpe dem å gjenbygge familierelasjonene?
07:00 TV-shop
08:00 Will & Grace (115)
(Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Will og Jacks forvandling av Karens fetter Barry er endelig fullført, noe som resulterer at Will innser at han er tiltrukket av ham. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.
08:30 The Ellen DeGeneres Show (101)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Ellen DeGeneres er tilbake med en tolvte sesong av sitt populære talkshow! Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier, er det dukket for underholdende dagtids-TV. Vertinnen selv er en Emmy Award-vinner, komiker og bestselgende forfatter, skuespiller og TV-personlighet, som også byr på massevis av komiske innslag underveis. I dagens episode får Ellen besøk av Connie Britton, Kym Douglas og Ricky Martin.
09:20 Dr. Phil (2089)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dr. Phil legger harde fakta på bordet, foretar dyptgående analyser og er handlingsorientert. Resultatet er et program som balanserer underholdning og opplysning. Jerame syns ikke at kona Jessica tar ordentlig vare på seg selv, men med to barn og fulltidsjobb mener hun selv at hun ikke tid til å tenke på utseende. Kan Dr. Phils kone Robin hjelpe dem?
10:15 Boligjakten (3)
(Boligjakten) Norsk livsstilsprogram. Boligjaktens meglere, Karianne Amlie og Hans Christian Espenes, mål er å hjelpe boligkjøpere over hele landet i jakten på den perfekte boligen og, ikke minst, vinne budrundene. I dette programmet skal megler Hans Christian Espenes hjelpe et ungt par med å kjøpe sin første leilighet, og det spesielle er at de har aldri vært på visning før! Da er det bra at de har en erfaren megler til å hjelpe seg. Karianne skal til Mysen for å møte Christina og Antonio som skal gifte seg, og er desperate etter å flytte ut av pikerommet til Christina og inn i eget hus.
11:10 Gordon Ramsay rydder opp (14)
(Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Gordon Ramsay har igjen tatt på seg oppdraget med å hjelpe restauranter i krise. Den kjente kokken reiser rundt i USA for å forsøke å gi en hjelpende hånd. Gordon Ramsay har igjen tatt på seg oppdraget med å hjelpe restauranter i krise. Den kjente kokken reiser rundt i USA for å forsøke å gi en hjelpende hånd. Ramsay besøker Charlie's, en italiensk restaurant i California og finner en kjedelig meny og en utdatert innredning.
12:05 The Ellen DeGeneres Show (102)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Ellen DeGeneres er tilbake med en tolvte sesong av sitt populære talkshow! Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier, er det dukket for underholdende dagtids-TV. Vertinnen selv er en Emmy Award-vinner, komiker og bestselgende forfatter, skuespiller og TV-personlighet, som også byr på massevis av komiske innslag underveis. I dagens episode får Ellen besøk av Michael Keaton og Rosamund Pike.
13:00 The Real Housewives of Orange County (6)
(The Real Housewives of Orange County) Amerikansk realityserie. Orange County er et av USAs rikeste lokalsamfunn, og i «The Real Housewives of Orange County» får vi innblikk i de svært glamorøse livene til fem sofistikerte kvinner og familiene deres. Damene pakker og forbereder helgeturen til Florida! Reiseleder Vicki er imidlertid bekymret for at mennene deres vil ødelegge jenteturen ved å invitere seg selv med.
14:00 MasterChef USA (11)
(Masterchef USA) Amerikansk realityserie. Dagens kreative utfordring dreier seg om dessert. Kokkene drar ut for å fiske, og det de får må de bruke i rettene sine for å imponere tre matkritikere. De to som gjør det dårligst, må gjennom en eliminasjonstest, og en av dem sendes hjem. Del 2 av 2. Programleder:Gordon Ramsay.
15:00 Alle elsker Raymond (23)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Raymond får en ny sjanse til å delta på et talkshow om sport. Denne gangen får han hendene fulle med en direktesending... Medvirkende:Ray Romano, Brad Garrett, Doris Roberts, Peter Boyle, Patricia Heaton, Madylin Sweeten.
15:30 Alle elsker Raymond (24)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Ray får så ørene flagrer av Debra når han ikke vil delta på et kurs om oppdragelse. Men han innser snart at kurset kan komme godt med når det gjelder andre saker enn akkurat å være foreldre. Han finner nemlig ut at de nye oppdragerteknikkene fungerer vel så bra på foreldrene sine som på barna... Medvirkende:Ray Romano, Brad Garrett, Doris Roberts, Peter Boyle, Patricia Heaton, Madylin Sweeten.
16:00 Svenske Hollywoodfruer (7)
(Svenske Hollywoodfruer) Svensk realityserie. Vi møter Lena Jolton, Suzanne Saperstein, Päivi Hacker, Maria Montazami og Anna Anka. Alle forlot Sverige og fant lykken, kjærligheten og rikdommen i Amerika. I dag lever de et luksusliv blant verdens rikeste og mest berømte mennesker i Hollywood. Men luksustilværelsen har også en bakside med baksnakkende venninner, utro menn, griske advokater, innpåslitne fotografer og skjønnhetshysteri. Maria Monazami forbereder seg på å dele ut en pris på en galla i Stockholm. Det er ikke lett å velge kjole, for som hun selv sier er hun fin i alt. Päivi Häcker forteller venninnene på en Barbie-fest at hun aldri har jobbet som servitrise, så hun begynner å jobbe på en hamburgerrestaurant for å prøve yrket. Lena Jolton oppsøker sin faste spåkone for å lære mer om sin nye type, kirurgen Marc Mani. Suzanne Saperstein har samlet inn store summer til et museum som viser hvordan forfedrene våre har kledd seg opp gjennom historien.
17:00 Luksusfellen Sverige (5)
(Lyxfällan) Svensk livsstilprogram. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? Seksbarnsforeldrene Benny og Nina er totalt uinteresserte i sin egen økonomi. Hver gang lønnen kommer inn tar de ut alle pengene og legger dem i et lite skrin. Hvor pengene tar veien etter det er et stort mysterium, og familien går en kvart million i underskudd årlig. Tar de seg ikke sammen snart står de i fare for å miste huset.
18:00 Hageliv (1)
(Outdoor Room with Jamie Durie) Amerikansk livsstilsserie. Jamie Duries klienter inkluderer kjendiser og luksushoteller og han har blitt en av de mest etterspurte landskapsarkitekter i verden. Nå har han samlet et nytt team av designere, gartnere og håndverkere for å bringe internasjonal stil inn i folks bakgårder. Men klarer teamet å henge med? Jamie stiller nemlig tøffe krav og tester teamet sitt fra dag én. Kun det perfekte er godt nok. Lauren og Christopher er et funky rockepar som fikser gamle biler i hagen. Nå trenger de å fikse opp bakgården så den står mer i stil med paret selv.
18:30 Hageliv (2)
(Outdoor Room with Jamie Durie) Amerikansk livsstilsserie. Jamie Duries klienter inkluderer kjendiser og luksushoteller og han har blitt en av de mest etterspurte landskapsarkitekter i verden. Nå har han samlet et nytt team av designere, gartnere og håndverkere for å bringe internasjonal stil inn i folks bakgårder. Men klarer teamet å henge med? Jamie stiller nemlig tøffe krav og tester teamet sitt fra dag én. Kun det perfekte er godt nok. Katie og Andrew er et ung California-par som bor i et klassisk 60-talls hjem. De har basseng, men drømmer om et større uteområde der de kan samle venner og familie.
19:00 Idas fristelser (6)
(Idas fristelser) Norsk matlagingsserie. Bli med inn i det kreative bakeuniverset til Hele Norge baker-vinnereren Ida Gran-Jansen. Kreative smaksopplevelser og gamle klassikere i ny drakt, alt i en lekker og trendy innpakning. Ida inviterer kjente bakere og gode venner inn på det søte kjøkkenet sitt. I løpet av 20 episoder vil hun servere alt fra bakst med øl til syndige sjokoladekaker og muffins med finurlige spesialingredienser à la bringebærfrosting. Hun vil gå gjennom egne oppskrifter trinn for trinn, avsløre smarte teknikker og forene ukjente smaker. Idas hjerte banker spesielt hardt for sjokolade og seig karamell. Du er herved advart! Ida har fått sjokolade på hjernen! Hun skal ha det i alt, og det resulterer i et sjokoladebrød som passer fint på en lat søndag. I tillegg lager hun en herlig hjemmelaget Nutella, som man kan smøre på sjokoladebrød. Som om ikke dette var nok, lager hun også noen gode - men ujålete - muffins som passer perfekt som ekstra næring på tur og en liten presang til deg selv i matboksen.
19:30 Boligjakten (4)
(Boligjakten) Norsk livsstilsprogram. Boligjaktens meglere, Karianne Amlie og Hans Christian Espenes, mål er å hjelpe boligkjøpere over hele landet i jakten på den perfekte boligen og, ikke minst, vinne budrundene. Megler Karianne møter det unge paret Karen Kristine og Rune som vil flytte fra en leilighet midt i Oslo sentrum, til Holmlia i utkanten av Oslo. De ønsker seg et rekkehus med stort kjøkken og uteplass der Rune kan kokkelere. Hans Christian tar med seg Siv Anita og Andreas på visning denne gangen, og de ønsker seg en leilighet i Bærum som rommer den lille familien på tre. Med et begrenset budsjett må Hans Christian finne sine beste triks for å skaffe dem en ny bolig.
20:30 Pascals konditori (1)
(Pascals konditori) Norsk dokumentarserie. Konditor Pascal Dupuy inviterer deg inn i sitt travle bakeverksted i Tollbugata i Oslo. Foruten eksklusiv sniktitt på arbeidsmetoder og tips og triks fra Pascal selv, blir vi kjent med de ansatte og hvordan de jobber. Bakeriet i Tollbugata leverer dessuten kaker til alle filialene, så her blir det fort travelt, hektisk og til tider dramatisk. Vi blir med på en avskjedsfest for en av Pascals ansatte, en konditor som nå skal starte for seg selv. Pascal er vemodig, fordi han anser den ansatte omtrent som sin egen sønn. Samtidig får Pascal inn Fabien - en ny og ung konditor på prøve. Pascal blir stresset da det viser seg at en ansatt har tatt i mot bestilling på to jordbærterter uten å informere om dette.
21:30 Hundepatruljen Oslo (12)
(Hundepatruljen Oslo) Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. Kriminaliteten i Oslos gjengmiljøer har gjennom årene variert. Ifølge Kripos anses trusselmiljøet blant gjenger i Oslo nå som høyt. Tonje som er etterretningsleder ved Hundetjenesten har også som jobb å oppdatere resten av enheten på interessante personer og gjenger. I kveldens episode blir vi med når Tonje og Torill bistår i et narkosøk, der de ved hjelp av hund finner narkotika og et stort beløp kontakter. Kristian og Nestor går et søk etter gjerningspersoner etter en påsatt bilbrann.
22:30 Paradise Hotel (14)
(Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten?
23:30 Sex og singelliv (51)
(Sex and the City) Amerikansk komiserie. Carrie nyter sitt platoniske vennskap med Big, og går ut for en drink med han i ny og ne. Men Big blir tydelig sjalu når andre menn flørter med henne. Charlotte nyter endelig livet sammen med Trey - sammen har de funnet en løsning på problemene - så langt. Samantha går ut med en lesbisk dame, men er det hennes greie? Medvirkende:Chris Noth. Regi:Allison Anders, Daniel Algrant, John David Coles, Allen Coulter, Dennis Erdman, Michael Fields.
00:10 Chicago P.D. (12)
(Chicago P.D.) Amerikansk krimserie. Om mennene og kvinnene som jobber i District 21 i politiavdelingen i Chicago. Denne avdelingen består av to meget forskjellige grupper: de uniformerte betjentene, som patruljerer gatene og bekjemper kriminalitet, og etteretningstjenesten, som kjemper mot byens største forbrytelser innenfor organisert kriminalitet, narkotikahandel og drapssaker. Etteretningstjenesten jobber for å finne de ansvarlige bak en eksplosjon på Chicago Medical. Voight ot teamet bruker sine egne metoder, mens Antonio forhører leger som jobbet på en ambassade i Syria.
01:00 Luksusfellen Sverige (5)
(Lyxfällan) Svensk livsstilprogram. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? Seksbarnsforeldrene Benny og Nina er totalt uinteresserte i sin egen økonomi. Hver gang lønnen kommer inn tar de ut alle pengene og legger dem i et lite skrin. Hvor pengene tar veien etter det er et stort mysterium, og familien går en kvart million i underskudd årlig. Tar de seg ikke sammen snart står de i fare for å miste huset.
01:50 Paradise Hotel (14)
(Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten?
02:40 Kongen av Queens (109)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie vinner fire billetter til alle New York Knicks-kamper i en hel måned. Hun nekter plent å gi de to ekstra billettene til Danny, Spence og Deacon i frykt for at hun vil kjede seg i deres selskap. I stedet inviterer hun venninnen Elly og mannen hennes, men det viser seg å være en dårlig løsning.
03:05 Will & Grace (116)
(Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Will og Jack er begge interessert i Barry og ber ham velge mellom dem. Barry velger Will og sammen har de to en fantastisk uke sammen. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.
03:30 Will & Grace (117)
(Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. En kjærlighetssyk Will sørger tapet av Barry og lager en klubb for de med knust hjerte, der både Karen og hans merkelige sjef er medlemmer. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.
03:55 Bones (7)
(Bones) Amerikansk krimserie. Forfatteren og rettsmedisineren dr. Temperance Brennan er ekspert på å tyde ledetråder og bevismateriale. Sammen med teamet og FBI-agenten Seeley Booth hjelper Brennan til med å løse vanskelige drapssaker. Booth må ta skarpskyttermerket for FBI på nytt, men er ikke like god til å skyte som før operasjonen. Enheten etterforsker mordet på en dverg som drev med wrestling under navnet «Iron Leprechaun".
Vis alt
TVNorge 05:25 Episodes (8)
(Episodes, år 2) Amerikansk komiserie. Matt må takle konsekvensene av å ha brutt den første regelen med å være kjendis: ikke ligg med stalkeren din. Carol blir kalt inn til et møte med sjefen for TV-selskapet, Elliot Salad. Beverly forbereder seg til en ny date med Mornings bror Rob, men situasjonen har blitt mer komplisert nå som Sean har funnet ut at hun er i et forhold. Medvirkende:Matt LeBlanc, Tamsin Greig, Stephen Mangan.
06:00 Shake It Up (30)
(Shake It Up) Amerikansk dramaserie. CeCe Jones og Rocky Blue har drømmejobb som bakgrunnsdansere i det populære tenåringsdanseshowet «Shake It Up, Chicago!». Innimellom nye dansetrinn og backstage-konfrontasjoner med meddansere, må de balansere ansvar på hjemmebane med sin nyvunne sosiale status på skolen. De møter mange komiske hindringer på veien.
06:25 Shake It Up (31)
(Shake It Up) Amerikansk dramaserie. CeCe Jones og Rocky Blue har drømmejobb som bakgrunnsdansere i det populære tenåringsdanseshowet «Shake It Up, Chicago!». Innimellom nye dansetrinn og backstage-konfrontasjoner med meddansere, må de balansere ansvar på hjemmebane med sin nyvunne sosiale status på skolen. De møter mange komiske hindringer på veien.
06:50 Gøy på landet (18)
(Gøy på landet, år 2) Norsk realityserie. I dag imponerer begge ungkarene med en tradisjonsrik dag i Lærdal. Therese begynner å få et godt øye til Petter, mens Olav inviterer damene hjem til gården sin, der han imponerer med munnharpespill og godt humør. Fridtjof og Alexander intervjuer Liv Signe Navarsete, og kommer opp med en idé som skal gjøre Lærdal enda mer kjent.
07:35 America's Funniest Home Videos (15)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk komiserie. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.
08:00 Cougar Town (23)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. Nyskilte Jules møter mange overraskelser når hun begir seg ut i en datekultur som hittil har vært ukjent for henne. Når hun møter pur unge Bobby, innser hun at den nye sivilstatusen gir mange fordeler. Jules oppmuntrer Travis til å holde tale under vitnemålsutdelingen. Til tross for Graysons advarsel, snikleser Jules talen uten tillatelse og blir knust når hun innser at hun ikke vil bli takket. Samtidig gjør Ellie noe hyggelig for Laurie, mens Bobby forsøker å unngå å gjøre Travis forlegen på hans store dag.
08:25 Ullared (2)
(Ullared, år 2) Svensk dokumentarserie. Kjell innvier det ombygde varehuset Gekås i Ullared som nå er blitt enda større. Det holdes en stor innvielsesfest med artister, gjester og verdens lengste rullekake. Flere av varehusets mest trofaste kunder er på plass; supershopperne fra Skåne, Kjell og Rose-Marie, de fnisete damene fra Göteborg, Maggan og Gittan og naturligvis personalet som har jobbet hardt før innvielsen, deriblant Morgan, Ola-Conny og Boris.
09:15 Sinnasnekker'n (6)
(Sinnasnekker'n, år 3) Norsk underholdningsserie. Huset til Cathrine og Hans fra Sarpsborg forfaller og er ikke et trygt hjem for barna. Han rømmer bort fra ansvar gjennom jobb og fiskehobby, mens hun er hjemme med hjertesykt barn. Otto og hans team har hjulpet dem i en uke men rakk ikke å bli ferdige, så de har gitt oppussingsprosjektet en uke til. Kan huset og forholdet reddes?
10:05 Millionær søker kjæreste (3)
(Millionaire Matchmaker, år 4) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.
10:55 Millionær søker kjæreste (4)
(Millionaire Matchmaker, år 4) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.
11:55 The Big Bang Theory (9)
(The Big Bang Theory, år 6) Amerikansk komiserie. Når universitetet gir Sheldons ubrukte parkeringsplass til Howard, blir hele gjengen dratt inn i den påfølgende rivaliseringen mellom de to vennene.
12:25 The Big Bang Theory (10)
(The Big Bang Theory, år 6) Amerikansk komiserie. Sheldon må ta seg av Amy når hun blir syk, og hun vet å utnytte situasjonen for alt den er verdt. Bernadette planlegger en fisketur for Howard og faren hennes.
12:50 Mom (19)
(Mom) Amerikansk komiserie. Christy er alenemor til to, edru på den fjerde måneden, og forsøker å få livet sitt tilbake på rett kjøl. Hun settes imidlertid raskt på prøve da moren, også en tørrlagt alkoholiker, kommer inn i livet hennes igjen. Christy og Bonnie hjelper Regina med forberedelsene før hun skal i fengsel, og Alvin bruker dagen på å bli kjent med barnebarna sine.
13:20 Sinnasnekker'n (7)
(Sinnasnekker'n, år 3) Norsk underholdningsserie. Ungdomskjærestene Inga og Mats venter sitt andre barn og har flyttet inn i Ingas barndomshjem. Hennes største drøm er å lage en fremtid for familien i huset hun har så mange minner fra. Men Mats begynte på altfor mange prosjekter i hele huset og nå er alt blitt et ork. Han er utrolig lei av oppussingen og føler seg ikke som en mann, men som en som har sviktet familien.
14:20 Ullared (3)
(Ullared, år 2) Svensk dokumentarserie. Liv fra Småland overrasker samboeren sin, som hater Ullared, med frieri inne på Gekås. Senere blir det bryllup - midt inne i varehuset - mellom dameklærne og papirserviettene. Brudgommen kjøper seg bryllupsantrekk og administrerende direktør Boris stiller opp som vitne. Etter vielsen blir det turisttog til campingplassen der festen skal holdes.
15:15 Baby Daddy (8)
(Baby Daddy) Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen, Tucker, og broren, Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en eks-kjæreste på trappa utenfor leiligheten deres. Før Izzy går med på å la Ben bli medlem i elitegruppa «Mamma og meg», tilbyr hun seg å hjelpe ham med å bli mer ordentlig. Tucker og Danny lager en «mannehule» på vaskerommet, mens Bonnie og Riley blir tatt for nasking når Emma blir litt for klåfingret på handletur.
15:45 Cougar Town (24)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. Nyskilte Jules møter mange overraskelser når hun begir seg ut i en datekultur som hittil har vært ukjent for henne. Når hun møter pur unge Bobby, innser hun at den nye sivilstatusen gir mange fordeler. Jules og Grayson tenker ut en omstendelig plan for hvordan de skal fortelle Bobby at de offisielt dater, og Travis ser vreden til en virkelig sint kvinne for første gang når han glemmer sitt meget betydningsfulle syv måneders jubileum med Kylie.
16:15 Friends (5)
(Friends) Amerikansk komiserie. Phoebes halvbror kommer på besøk, men de sliter med å knytte bånd. Joey prøver å bygge et multimediaskap. Ross blir utfordret til å liste opp fem kjendiser han vil ligge med.
16:45 Friends (6)
(Friends) Amerikansk komiserie. Janice spør gjengen om noen av dem har ligget sammen, og vennene ser tilbake på en hendelse for tre år siden.
17:15 Two and a Half Men (19)
(Two and a Half Men, år 2) Amerikansk komiserie. Etter at Charlie kjører Alan til øyelegen, havner de på en café der de støter på Charlies ekskjæreste, Sherri. Alan bestemmer seg for å be henne ut, men sliter med å komme over forholdet hun hadde med Charlie.
17:40 Two and a Half Men (20)
(Two and a Half Men, år 2) Amerikansk komiserie. Når Charlie og Alan lar sine personlige frustrasjoner gå ut over hverandre, blander Rose seg inn i et forsøk på å hjelpe brødrene.
18:05 The Big Bang Theory (12)
(The Big Bang Theory, år 6) Amerikansk komiserie. Sheldon blir anklaget for sexpress ved universitetet og tar med seg Leonard, Raj og Howard i dragsuget. «Southland"s Regina King gjestespiller som universitetets HR-representant.
18:35 The Big Bang Theory (13)
(The Big Bang Theory, år 6) Amerikansk komiserie. Gutta drar til en tegneseriekonferanse i Bakersfield kledd ut som karakterer fra «Star Trek: The Next Generation», mens jentene blir igjen hjemme og forsøker å forstå hvor guttas fascinasjon for tegneserier kommer fra.
19:00 Mom (20)
(Mom) Amerikansk komiserie. Christy er alenemor til to, edru på den fjerde måneden, og forsøker å få livet sitt tilbake på rett kjøl. Hun settes imidlertid raskt på prøve da moren, også en tørrlagt alkoholiker, kommer inn i livet hennes igjen. Violet finner det perfekte paret til å adoptere barnet hennes, og Christy og Bonnie prøver å få det til å gå så smertefritt som mulig.
19:30 Top 20 Funniest (12)
(Top 20 Funniest) Amerikansk underholdningsserie.
20:30 Mellom bakkar og berg (3)
(Mellom bakkar og berg) Norsk humorserie. Mellom bakkar og berg er en vri på nasjonalskatten «Norge rundt", men denne gangen er Ola og Kari Nordmann byttet ut med et mangfold av humoristiske rollefigurer. Disse spilles av Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen, Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen og Kevin Vågenes, som alle får utfolde seg i fri dressur med hele landet som lekegrind. Mellom bakkar og berg er TVNorges vri på nasjonalskatten Norge Rundt, men denne gangen er Ola og Kari Nordmann byttet ut med et mangfold av humoristiske rollefigurer spilt av Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen, Odd-Magnus Williamson, Henrik Thodesen og Kevin Vågenes, som alle får utfolde seg i fri dressur med hele landet som lekegrind.
21:00 Neste sommer (3)
(Neste sommer) Norsk komiserie. Eva vil gjerne imponere barndomsvenninnen Siri. Men det er ikke lett når man er gift med Per Ivar, og han attpåtil blir stukket av en veps i munnen. Anki vil gjerne vise Terje at hun fremdeles er ung og ender på fest med en guttegjeng som er yngre enn henne. Medvirkende:Pia Tjelta, Eivind Sander, Trond Fausa Aurvåg, Janne Formoe.
21:30 Neste sommer (4)
(Neste sommer) Norsk komiserie. Det er fotball-VM og Per Ivar (Trond Fausa Aurvåg) har gledet seg som en unge. Men når han vil gå til innkjøp av TV, møter han innbitt motstand fra resten av familien. I den gule hytta går Terje (Eivind Sander) i vranglås når han oppdager at folk i nabolaget bruker trappa hans. Medvirkende:Pia Tjelta, Eivind Sander, Trond Fausa Aurvåg, Janne Formoe.
22:00 Neste sommer (5)
(Neste sommer) Norsk komiserie. Terje prøver å imponere søsteren Eva, og går til innkjøp av den dyreste og smaleste konkurransekajakken han kan finne. Men den viser seg å være vanskeligere å håndtere enn han tror. Per Ivar blir utsatt for en innpåsliten turkamerat. Medvirkende:Pia Tjelta, Eivind Sander, Trond Fausa Aurvåg, Janne Formoe.
22:30 [film]Two Weeks Notice
(Two Weeks Notice) Amerikansk komedie fra 2002. Millionæren George Wade pleier å ansette attraktive kvinnelige medarbeidere kun for å gå til sengs med dem. Når de så gjør alvorlige feil, må broren avskjedige dem. Så dukker det opp en klok, kvinnelig advokat som får jobben, og livet blir plutselig annerledes. Medvirkende:Sandra Bullock, Hugh Grant, Alicia Witt. Regi:Marc Lawrence.
00:25 Castle (20)
(Castle, år 2) Amerikansk spenningsserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir med ett mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine. Da Castle gjester et talkshow for å snakke om sin nye bok, får han beskjed av programlederen Bobby Mann i en reklamepause om at Mann mener hans liv står i fare. Da Mann blir funnet død senere samme kveld, prøver Castle å overbevise Beckett om at dødsfallet ikke er av naturlige årsaker. Mens etterforskningen pågår blir Castle i tillegg forført av en Hollywood-stjerne som også var gjest på Manns show kvelden han døde. Medvirkende:Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas.
01:20 CSI: Miami (11)
(CSI: Miami, år 10) Amerikansk krimserie. CSI-teamet avdekker grums i skjønnhetskonkurranser for barn idet moren til et av barna blir drept.
02:15 Special Victims Unit (17)
(Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. Under forberedelsene til å vitne mot halliken Bart Ganzel, påstår en kvinne at Brian Cassidy voldtok henne mens han jobbet undercover som etterforsker. Barba, Benson og SVU-teamet venter med spenning på resultatet av rettssaken, bekymret som de er både for Cassidy og den pågående rettsforfølgelsen av Ganzel.
03:10 CSI: NY (21)
(CSI: NY) Amerikansk krimserie. I metropolen New York, som huser over 18 millioner mennesker, kjemper politiet en konstant kamp mot kriminalitet. Etterforskerne Mac Taylor og Stella Bonasera tar deg med ned i The Big Apples underverden. Etterforskerne Mac og Danny befinner seg på et drapsåsted da Danny hører mystiske lyder fra bakrommet. En væpnet mann styrter fram og slår ham overende, men Danny tar opp jakten på morderen. Medvirkende:Gary Sinise, Carmine Giovinazzo, Eddie Cahill, Melina Kanakaredes.
03:55 Body of Proof (3)
(Body of Proof) Amerikansk dramaserie. Dr. Megan Hunt er i en klasse for seg selv: en glimrende og verdenskjent nevrokirurg på toppen av sin karriere, selv om suksessen og berømmelsen har kostet henne et ekteskap og forholdet til hennes tolv år gamle datter. Megan løser mysteriene rundt menneskers død mens hun samtidig forteller deres livshistorier. Under en obduksjon av en ung kvinne som ble drept på et sjuskete hotellrom, blir Megan sjokkert av å oppdage en personlig kobling til offeret. Samtidig blir hun oppmerksom på hvor mye hun går glipp av på kontoret, og bestemmer seg for å involvere seg mer, til alles forlystelse. Medvirkende:Dana Delany, Jeri Ryan, Geoffrey Arend.
Vis alt
NRK 2 08:40 Hvem tror du at du er? (2)
Norsk underholdningsserie. Kjente personer søker etter sine røtter. Programleder Jon Almaas ønsker å finne ut mer om sin slekt på farssiden. En slekt ingen tidligere har snakket noe om. Underveis i jakten avdekkes flere dramatiske livshistorier som også setter dype spor i Jon selv.
09:40 Midt i naturen: Costa Rica (3)
Svensk naturserie. Pungrotten er det dyret i regnskogen det er forsket minst på. Martin Emtenäs drar til Tirimbina nordøst i landet for å overvære et forskningseksperiment med dyret.
10:40 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
10:55 [nyh]Distriktsnyheter
13:20 Uangripelige Wall Street
(The Untouchables) Amerikansk dokumentar. Mer enn fire år etter finanskrisen i USA er det ingen ledere på børsen i Wall Street som er stilt for retten. Er de for mektige til å straffes? Justisdepartementet har latt være å reise tiltale, selv om det foreligger tydelige bevis på at Wall Street med vitende og vilje solgte lån det ikke var dekning for. Korrespondent Martin Smith har undersøkt saken.
14:15 çrdna: Samisk kulturmagasin
Samisk duodji og design er i medvind, men utøverne savner en bedre tilskuddsordning til dem som ønsker å leve av det. For mange er han bare Jan Ole, men ikke alle er klar over at han er en av Norges mest ettertraktede gitarister.
14:45 Verdas språk (7)
Svensk dokumentarserie. Kina tvinger Tibet til å bytte språk. Den kinesiske staten prøver å få alle til å kommunisere på rikskinesisk og skrive med forenklede tegn. Kan denne språkpolitikken spre seg til flere land?
15:10 Midt i naturen: Uganda (1)
Svensk naturserie. Programleder Martin Emtenäs er i Uganda, Afrikas perle. I nasjonalparken Queen Elisabeth fins det løver som lever farlig. Gjetere forsøker å ta livet av dem med forgiftede kadaver. En radiosender på hannen Papa kan redde løvegruppen. Men hvordan finne ham?
16:10 Med hjartet på rette staden (14)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Jackie får uventet besøk av moren sin Edwina, som bor hos noen venner i nærheten. Vernon ser en sjanse til å tjene penger når han får vite at det blir planlagt en popkonsert i Ashfordly. Medvirkende:Derek Fowlds, Jason Durr, Fiona Dolman, Bill Maynard, Kazia Pelka, Philip Franks.
17:00 Derrick (11)
Tysk krimserie. Kriminalsjefsinspektør Stephan Derrick og hans assistent Harry Klein bruker kløkt og sunn fornuft til å løse kompliserte mordgåter. Medvirkende:Horst Tappert, Fritz Wepper.
18:00 [nyh]Dagsnytt atten
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 David Suchet og gåten Agatha Christie
(David Suchet: The Mystery of Agatha Christie) Britisk dokumentar. Gjennom sin rolle som Poirot kjenner nok David Suchet Agatha Christies historier bedre enn de fleste. I denne dokumentaren går han i fotsporene til den gåtefulle suksessforfatteren. I denne dokumentaren ønsker David Suchet å bli bedre kjent med den gåtefulle forfatteren. Suchet besøker plassene der Christie bodde, og stedene som inspirerte henne.
19:55 Mysteriet Maria Magdalena
(The Mystery of Mary Magdalene) Britisk dokumentar. Maria Magdalena er Bibelens mest gåtefulle og kontroversielle figur, og i evangeliene spiller hun en sentral rolle i historien om påsken. Hun er til stede ved Jesu korsfestelse, og hun er vitne til hans oppstandelse. Hvorfor blir hun først og fremst husket som den prostituerte kvinnen som forførte Jesus Kristus? Melvyn Bragg avdekker den virkelige historien bak Maria Magdalenas legendariske status, fra hennes vitale rolle i kristendommens første århundre og frem til hennes rolle i nåtidens Jesus Christ Superstar og Da Vinci-koden. (Mysteriet Maria Magdalena.)
20:55 I Larsens leilighet (8)
Norges fremste skuespillere, i samtale med Vegard Larsen. «Ingrid Bolsø Berdal.» (Ingrid Bolsø Berdal.) Ingrid Bolsø Berdal forteller om Hollywood-karrieren og om hvordan hun tar den amerikanske drømmen med en klype salt og prøver å ha bena godt plantet på jorda.
21:25 Kystlandskap i fugleperspektiv
Europeiske strender og kystområder slik de oppleves fra lufta.
21:30 Europas syke økonomi
(The Trail of The Troika) Tysk dokumentar. Hellas er et av flere kriserammede land i Europa som har mottatt store lån fra EU og Det internasjonale pengefondet (IMF). Samtidig har långiverne gitt enorm makt til den såkalte Troikaen: IMF, Den europeiske sentralbanken og EU-kommisjonen. Troikaen tvinger Hellas og de andre kriselandene til å føre en politikk som river fra hverandre den sosiale strukturen i landene, og det uten at Troikaen selv blir stilt til offentlig ansvar. (Europas sjuke økonomi.)
23:00 Programmene som endret TV (8)
Svensk dokumentarserie. Hvorfor ble Ali G en så stor suksess? Og hvordan tenkte Larry Charles da han skapte komiserien «Seinfeld»? Få også et innblikk i humorprogrammet «Saturday Night Live".
23:30 Dagbøker frå første verdskrig (7)
(Tagebücher des Ersten Weltkrieges) Tysk dokumentarserie. 100 år etter at krigen brøt ut, får vi en ny historie om de grufulle årene, ikke fortalt gjennom makthaverne, men slik 14 personer har skildret opplevelsene sine. De åtte episodene er satt sammen av oppdiktede scener, gamle arkivklipp og animasjoner. 17-år gamle Marina Yurlova tjenestegjør nå som adjutant i Kaukasus. Hun opplever begge revolusjonene, opprøret i troppen sin og drapet på kapteinen. Vincenzo D’Aquila blir selv offer for den grusomme behandlingen på sanatorium. De fleste militærleger ser på sine traumatiserte pasienter som sveklinger. Mange psykisk syke blir sendt tilbake til fronten. Ernst Jünger er nå en høydekorert løytnant som fører sitt første kompani, bare 23 år gammel.
00:25 Den kalde krigen: Hat, kjærlighet og propaganda (2)
(Love, Hate & Propaganda: The Cold War) Kanadisk dokumentarserie. (Den kalde krigen: Hat, kjærlighet og propaganda.) På midten av 50-tallet bestod mye av den psykologiske krigen mellom USA og Sovjetunionen av å forby ting som hadde med den andre nasjonen å gjøre. Sovjetunionen valgte blant annet å forby jazzmusikk, fordi de trodde den var amerikansk. Stalins arvtaker, Nikita Khrusjtsjov, sto imidlertid for nye tanker som ikke var så USA-fiendtlige. Han inviterte deltakere fra hele verden til The World Youth Festival i Moskva i 1957. Der var også jazz på spillelista.
01:05 Ut i naturen
«Drømmefiske.» (Drømmefiske.) Kenneth Bruvik er kjent for sitt brennende engasjement for naturen og menneskene han har rundt seg. Men verdensvant er han ikke! Med sitt naive, sunne bondevett skal han nå ut og oppdage verden. Han drar på fisketur til Belize.
02:00 [film]Too Big to Fail
(Too Big to Fail) Amerikansk drama fra 2011. I 2008 ble skjebnen til verdensøkonomien avgjort i løpet av et par uker. Finansminister Henry Paulson står sentralt i fortellingen om det symbiotiske forholdet mellom Wall Street og Washington. Medvirkende:William Hurt, Topher Grace, Paul Giamatti. Regi:Curtis Hanson.
03:35 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
Vis alt
NRK 3 19:30 Bondi Beach (6)
(Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.
19:50 Big Bang (2)
Populærvitenskapelig underholdningsprogram. Et ekspertpanel bestående av fysiker og rosablogger Sunniva Rose, Marlen Ferrer (historiker), Tian Sørhaug (sosialantropolog), Stig Johannesen (lege) og Dag Hessen (biolog) forsøker å besvare Linhave og Berghs mange spørsmål om stort og smått. Programleder:Kåre Magnus Bergh , Ingrid Gjessing Linhave.
20:50 Underholdningsavdelingen (9)
Underholdning. Sketsjebasert humorprogram der Robert Stoltenberg, Silje Torp, Vidar Magnussen, Kristine Riis, Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen står for underholdningen.
21:30 Pinlige sykdommer (8)
(Embarrassing Bodies) Britisk helseserie. Det ambulerende helseteamet er reist nordover til en festivalcamp i Skottland. Dr. Dawn får en pasient som har irriterende plager under kilten og et par som har fått problemer etter en het natt. På klinikken møter dr. Christian en kvinne som i sju år har kjempet for å holde hemmelig sykdommen som stadig blir verre.
22:20 Ryan Giggs' liv i Manchester United
(Life of Ryan) Britisk dokumentar. En av de mest meritterte spillerne i engelsk fotball la opp i 2014. Walisiske Ryan Giggs spilte for Manchester United fra tidlig på 1990-tallet og fikk mer enn 1000 kamper for klubben. Han scoret i alle sesongene han spilte, bortsett fra den siste.
23:05 Norske fordommer (6)
Norsk humorserie. Lars Berrum og Martin Beyer-Olsen tar en humoristisk vandring i seks temaer som frembringer fordommer blant det norske folk. Vi møter fargerike karakterer, tar tempen på holdninger i samfunnet og får føle på egne fordommer. Dagens tema er sykdom. Det er lett å være syk i Norge. Hva er sykdom, og hva kan du bruke det til?
23:30 [film]Siste sjanse Harvey
(Last Chance Harvey) Amerikansk drama fra 2008. En ikke helt vellykket amerikansk komponist er på helgetur i London. Han er skilt, holder på å miste jobben, og nå skal datteren hans gifte seg. Tilfeldigvis støter han på en ugift kvinne. De er begge ensomme, og sakte men sikkert drister de seg til å bli bedre kjent. Medvirkende:Dustin Hoffman, Emma Thompson, Eileen Atkins. Regi:Joel Hopkins.
01:00 Top Gear (5)
Britisk motorserie. Richard Hammond er i Abu Dhabi for å kjøre en ny hybrid sportsbil fra Porsche.
01:55 Bondi Beach (6)
(Bondi Rescue) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranden.
02:15 Rundlurt (3)
Norsk underholdningsserie. Magiker Kevin Lunde lurer godtroende folk og kjendiser ved hjelp av fingerferdigheter og avledning. Magiker Kevin Lunde setter folks tålmodighet på prøve når han jobber i en skomakerbutikk, lurer musiker Maya Vik, og gjør et episk stunt for programleder og rikstøffing Leo Ajkic.
02:45 Rome (5)
(Rome) Amerikansk dramaserie. Vorenus og Pullo drar tilbake til Collegium, men alt er ikke slik det var. Etter hvert kommer Octavius tilbake og starter med å forhandle om en plass i Senatet. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.
03:40 Rome (6)
(Rome) Amerikansk dramaserie. To hærer støter sammen, og framtiden til Roma står på spill. Pullo blir sendt av gårde på et svært brutalt oppdrag. Medvirkende:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker.
Vis alt
FEM 05:05 Body of Proof (1)
(Body of Proof) Amerikansk dramaserie. Dr. Megan Hunt er i en klasse for seg selv: en glimrende og verdenskjent nevrokirurg på toppen av sin karriere, selv om suksessen og berømmelsen har kostet henne et ekteskap og forholdet til hennes tolv år gamle datter. Megan løser mysteriene rundt menneskers død mens hun samtidig forteller deres livshistorier. En kvinnelig jogger blir funnet flytende i Schuylkill River. Dr. Megan Hunt og hennes partner Peter Dunlop begir seg ut i felten for å etterforske saken. Samtidig som hun prøver å finne ut av dødsårsaken, må hun løse en personlig floke - hva er den perfekte gaven til datterens 12-årsdag? Medvirkende:Dana Delany, Jeri Ryan, Geoffrey Arend.
06:15 Judge Judy (112)
(Judge Judy, sesong 14) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
06:40 Skjønnheten og udyret (5)
(Beauty and the Beast) Britisk dokumentarserie. Da Laura Summers fylte 18 år, kunne hun velge om hun ville ha bil eller brystoperasjon i gave. Hun valgte det siste, og i dag er den 26 år gamle modellen oppslukt av eget utseende. 22 år gamle Michael Boateng er student og friidrettsutøver med ambisjoner om å delta i OL i 2012. Åtte måneder gammel smeltet ansiktet hans bokstavelig talt bort på et brennhett vannrør. Løpingen har hjulpet Michael å være komfortabel i eget skinn. Har motpolene Laura og Michael noe å lære av hverandre?
07:35 Project Runway (15)
(Project Runway, år 9) Amerikansk livsstilserie. Heidi Klum og Elle Magazine lar ambisiøse designerspirer konkurrere om en sjanse til å lykkes i motebransjen. Hver uke blir en designer slått ut av konkurransen etter å ha vist fram arbeidet sitt for et dommerpanel. Denne sesongens 16 talentfulle designere møter de tøffeste utfordringene så langt i seriens historie. Tim Gunn gir oss sin uredigerte vurdering av sesongens hemmeligheter.
08:25 Hundehviskeren (2)
(Dog Whisperer Down Under) Amerikansk dokumentarserie. Cesar Millan drar til Australia for å hjelpe fortvilte hundeeiere med å finne ut av problemene.
09:25 Fødeavdelingen (2)
(One Born Every Minute) Britisk dokumentarserie. Hvert eneste minutt, hver dag, blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overværer dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden.
10:25 Judge Judy (113)
(Judge Judy, sesong 14) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
10:55 Switched at Birth (5)
(Switched at Birth) Amerikansk dramaserie. Kathryn er begeistret over å få en ny sjanse til å bli forfatter når Renzo setter opp et møte hvor hun kan vise frem boken til Renzos venn på forlaget. Bay er bekymret for om Tank kan være forelsket i henne. Daphne blir urolig når hun finner ut mer om Sharees liv. Samtidig har John og Nikkis mor, Jennice, skjult noen dårlige nyheter for Toby når de hjelper ham å flytte.
11:50 One Tree Hill (5)
(One Tree Hill, år 1) Amerikansk dramaserie. Tenåringene Lucas og Nathan liker ikke hverandre. De konkurrerer om kjærligheten til samme jente. Den ene har vokst opp i luksus, den andre i fattigdom. Det Lucas og Nathan ikke vet, er at de faktisk er brødre.
12:40 Gossip Girl (10)
(Gossip Girl, år 5) Amerikansk dramaserie. Lily holder et selskap for Charlie for å introdusere henne offisielt til New Yorks sosietet, men Charlies ekskjæreste, Max truer hennes fremtid som Upper East Side-prinsesse. Dan bestemmer seg for at det er på tide å fortelle Blair sannheten om hva han føler for henne.
13:35 Gilmore Girls (7)
(Gilmore Girls) Amerikansk dramaserie. Møt den viljesterke alenemoren Lorelai og hennes like bestemte tenåringsdatter Rory. Med kun 16 års aldersforskjell har mor og datter et spesielt tett og nært forhold; de er som bestevenninner som forteller hverandre alt. Med Lorelairs anstrengte forhold til overklasseforeldrene, Rorys skoletilværelse og begges romantiske komplikasjoner, er det duket for rikelig med drama i småbyen Stars Hallow i Connecticut.
14:30 Ugly Betty (11)
(Ugly Betty, år 2) Amerikansk komiserie. I nok et forsøk på å finne ut hvem faren er, besøker Amanda en klarsynt kvinne hun håper kan bidra med innsikt i farens identitet. Samtidig er Betty bekymret over budskapet Mode sender ut til Justin og hans klassekamerater på besøk i motemagasinet. Dessuten gjør hun hva hun kan for å få Daniel til å bruke «ekte» modeller under moteuken.
15:25 One Tree Hill (6)
(One Tree Hill, år 1) Amerikansk dramaserie. Tenåringene Lucas og Nathan liker ikke hverandre. De konkurrerer om kjærligheten til samme jente. Den ene har vokst opp i luksus, den andre i fattigdom. Det Lucas og Nathan ikke vet, er at de faktisk er brødre.
16:20 Kakekrigen (18)
(Kakekrigen) Norsk livsstilserie. Ambisiøse kakebakere fra hele landet skal kjempe om å bli den beste. Dommere er konditormester Lars Lian og matblogger og kokebokforfatter Monica Csango. I Kakekrigen i dag skal deltakerne servere to typer franske makroner til dommerne. Baketiden er på halvannen time, og den som tapte gårsdagens utfordring, får tidsstraff i dagens konkurranse, mens den som vant i går, stiller med gult lederforkle og får hjelp av programleder Fridtjof Nilsen en gang i løpet av bakeprosessen. Programleder:Fridtjof Nilsen.
17:20 Ekstremt vekttap (6)
(Extreme Makeover: Weight Loss Edition) Amerikansk realityserie. Ashley er en motebevisst 20-åring på 147 kilo. Hun vokste opp med en dominerende mor, en dopavhengig far og fire tynne, lite støttende søsken, og har aldri vært i stand til å overvinne vekten. Hun bor fortsatt hjemme i et usunt familiemiljø, og søker desperat hjelp fra Chris Powell for å kunne gjøre krav på sin uavhengighet og gjenvinne helsen. Del 2 av 2.
18:20 Sinnasnekker'n Sverige (2)
(Arga snickaren) Svensk livsstilsserie. Drømmehuset på landet ble til en brakke. Elisbet og Magnus bor med sine tre barn på Arholma i Stockholms skjærgård. De kjøpte huset sammen for å bygge drømmehuset sitt. Men oppussingen har gått langsomt og nå brakka de bør begynt å mugne.
19:25 Friends (3)
(Friends) Amerikansk komiserie. Phoebe går ut med en fyr som tror han følger etter tvillingsøsteren. Ross og Rachel gir Chandler kjæresteråd. Monica bruker fritiden etter bruddet med Richard til å lage syltetøy og vurderer å la seg inseminere via en spermbank.
19:55 Friends (4)
(Friends) Amerikansk komiserie. Phoebe utgir seg for å være Joeys agent. Ross bekymrer seg for sønnen, som leker med dukker. Chandler tar forholdet til Janice et steg videre, men innser at han er redd for å forplikte seg.
20:30 Red Band Society (13)
(Red Band Society, sesong 1) Amerikansk dramaserie. Gruppa prøver å takle tapet av en av sine egne, noe som resulterer i nytt håp for en av dem. Det er kjærlighet i luften mellom sykepleier Jackson og Dr. Naday, mens Dashs kjærlighet kan koste ham livet. Sjokkerende nyheter fører til nytt håp, og Emma og Kara må ta familieforholdene sine inn over seg. Del 2 av 2.
21:30 Ekstremt vekttap (17)
(Extreme Makeover: Weight Loss Edition, sesong 3) Amerikansk realityserie. Da hun var kun 10 år gammel var Alyssa utsatt for en forferdelig bilulykke som tok livet av moren hennes. Som en reaksjon på traumene este Alyssa ut til sine nåværende 188 kilo. Hun er overlykkelig over å bli utvalgt til å være med i programmet, men etter kun et par uker begynner hun å kaste opp under morgentreningen. Del 1 av 2.
22:30 Ekstremt vekttap (18)
(Extreme Makeover: Weight Loss Edition, sesong 3) Amerikansk realityserie. Da hun var kun 10 år gammel var Alyssa utsatt for en forferdelig bilulykke som tok livet av moren hennes. Som en reaksjon på traumene este Alyssa ut til sine nåværende 188 kilo. Hun er overlykkelig over å bli utvalgt til å være med i programmet, men etter kun et par uker begynner hun å kaste opp under morgentreningen. Del 2 av 2.
23:35 Åndenes makt (6)
(Åndenes makt) Norsk serie om overnaturlige fenomener. Midt i Ski sentrum ligger «Kjeller'n», et populært møte- og aktivitetssenter for barn og unge i kommunen. Huset ble opprinnelig bygget som prestebolig i 1917 og senere overtatt av Oslo Indremisjon som drev barnehjem her fram til 1971 før bygningen ble overtatt av kommunen. Men de som driver ungdomsklubben, mener at noen av medlemmene er godt over myndighetsalder og garantert begravd for lenge siden...
00:35 Medium (8)
(Medium, år 2) Amerikansk dramaserie. Mens Devalo går for gjenvalg har Allison et syn som vil kunne komme til å sette både Devalos og hennes egen fremtid i fare. Samtidig møter Joe ved en tilfeldighet en gammelkjæreste fra college som ønsker å ta opp tråden, men han innser snart at hun vil ha mer enn bare et fornyet vennskap.
01:35 Ghost Whisperer (3)
(Ghost Whisperer, år 3) Amerikansk dramaserie. Melinda hjelper en krigsveteran som ikke er i stand til å riste av seg spøkelset han har brakt med seg hjem fra Irak.
02:35 Cold Case (18)
(Cold Case) Amerikansk krimserie. Den intelligente og ressurssterke etterforskeren Lilly Rush i Philadelphia-politiet benytter sin instinktive forståelse av den kriminelle hjernen i arbeidet med å gjenoppta uløste drapssaker. Nick Veras ungdomskjæreste ber etterforskningsteamet gjenoppta saken der hennes eldre søster døde. Saken ble erklært en ulykke og ble glemt inntil en mann står frem og mener at han så henne den skjebnesvangre natten.
03:30 Supernatural (23)
(Supernatural) Amerikansk actionserie. Crowley forbereder seg på sitt siste skritt i den storslåtte kampen mot Himmelen. Bare Dean, Sam og Kevin er i stand til å stoppe ham. Samtidig samarbeider Castiel og Metatron i et forsøk på å stoppe Naomis planer.
Vis alt
Viasat 4 05:05 Covert Affairs (7)
(Covert Affairs) Amerikansk krimserie. Annie Walker er en CIA-aspirant som på mystisk vis ender opp med å bli forfremmet til agent og blir sendt ut i felten. Annie oppdager fort at ikke alt er som det skal, og begir seg ut i søken etter sannheten. Medvirkende:Annie Walker, Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Sendhil Ramamurthy, Anne Dudek, Peter Gallagher. Regi:Tim Matheson, Felix Enriquez Alcalá, John T. Kretchmer, Allan Kroeker.
05:59 No program
(END)
06:00 Ax Men (12)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. Phils savnede mann blir funnet i god behold, men bilen er totalvraket.
06:45 Ax Men (13)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. Brownings raske tempo fører til flere komplikasjoner enn fordeler, Joe er på jakt etter tømmerstokker og tvinger Mike til å delta i en trehoggingskonkurranse.
07:35 Growing Up Fisher (9)
(Growing Up Fisher) Amerikansk komiserie. Det er ikke hver dag man møter en familie som har kommet nærmere hverandre av en skilsmisse, men Fisher-familien er beviset på at det går an. Mel Fisher hugger trær, lærer datteren å kjøre bil og spiller fotball med sønnen. Alt dette på tross av at han er blind. Moren Joyce oppfører seg som en tenåring, hun er opptatt av klær og bruker mye tid på skolearbeid. Morens oppførsel gjør livet vanskelig for den faktiske tenåringen i familien, nemlig Katie, som fungerer som rådgiver og psykolog for sin egen mor. Midt i alt dette står Henry, familiens 11-åring som alltid har fungert som sin fars høyre hånd. Når førerhunden Elvis tar over den viktige rollen som farens øyne, er Henry alt annet enn begeistret. Joyce må takle sin frykt for konfrontasjoner når hun må stå i returneringskø i en møbelbutikk.
08:00 Whose Line Is It Anyways (USA) (15)
(Whose Line Is It Anyways (USA)) Amerikansk underholdningsserie. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertelentene. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjester Mel B og Gary Anthony Williams, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker med innspill fra publikum.
08:30 Cheers (18)
(Cheers) Amerikansk komiserie. Sam og Coach tar et kveldskurs i geografi, men mens Coach studerer, flørter Sam med læreren. Medvirkende:Nicholas Colasanto, Kelsey Grammer, Kirstie Alley, Ted Danson, Shelley Long.
09:00 Bundy (248)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Peggy slår hodet sitt og får hukommelsestap. Al utnytter situasjonen til å innbille henne at hun elsker å lage mat og gjøre husarbeid. I tillegg overbeviser han henne om at hun ikke liker sex. Når Marcy prøver å fortelle Peggy sannheten, er Peggy så hjernevasket at hun tror Marcy er sjalu og vil ha Al for seg selv. Men ingen drømmekone varer evig... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison.
09:30 Bundy (249)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Bud ber Al om hjelp til å skaffe seg en «date", men Al drar fra jobben før Bud kommer for å hente han. Dermed møter Bud Als sjef, og hun føler seg straks tiltrukket av den unge Bundy. Al besvimer når Gary kommer opp fra kjelleren til Bud morgenen etter, men blir etterhvert mer velvillig når han får nye fordeler på jobben. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison.
10:00 Anger Management (19)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. Sean får sparken etter at Charlie har hoppet i seng med en av danserne. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.
10:30 Seinfeld (94)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Kramer kvitter seg med kjøleskapet sitt og bestemmer seg for å bare spise fersk mat. George ber en servitør ut på stevnemøte, men klarer å si akkurat feil ting. Elaine går ut med en engelskmann. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
11:00 Seinfeld (95)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. George ansetter en sekretær. Jerry oppdager en mann på renseriet med sine klær på seg, og Kramer får tak i telefonnummeret til Uma Thurman. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
11:30 Whose Line Is It Anyways (USA) (16)
(Whose Line Is It Anyways (USA)) Amerikansk underholdningsserie. Gamle klassikere kombineres med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste amerikanske komikertelentene. Med Aisha Tylar som vertinne settes komikerferdighetene til Ryan Stiles, Wayne Brady og Colin Mochrie, samt gjestene Mel B og Gary Anthony Williams, på prøve gjennom en rekke spontane improviseringsleker med innspill fra publikum.
12:00 Simpsons (22)
(The Simpsons) Amerikansk komiserie. Etter å ha reddet fru Krabappels liv, begynner Ned Flanders og Edna å date. Det går bra, helt til Ned oppdager alle mennene fru Krabappel har vært ute med tidligere, som inkluderer Moe, Lenny, Comic Book Guy og Aerosmith-trommisen Joey Kramer. Homer prøver imidlertid å overbevise Ned om å ikke la Ednas fortid komme i veien for et potensielt forhold mellom dem.
12:30 The Simpsons (1)
(The Simpsons) Amerikansk komiserie. I sesongåpningen av den 25. sesongen av The Simpsons mener Lisa at Homer oppfører seg merkelig. Derfor kontakter hun FBI for å finne ut hva som foregår.
13:00 Kongen av Queens (66)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Deacon og Kelly tar ut separasjon, og Carrie begynner å tvile på sitt eget ekteskap. Hun og Doug blir enige om å la seksuallivet hvile for en stund og heller løse diskusjonene verbalt. Samtidig treffer Arthur en kvinne som påstår at hun er Frank Sinatras ekskjæreste. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
13:30 Kongen av Queens (67)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug lyver til Carrie og sier at han må jobbe sent for å slippe å gå på et seminar som hun skal holde. I virkeligheten blir han sittende hjemme for å se på tv helt til han sovner. Så begynner han å drømme de merkeligste drømmer... Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
14:00 How I Met Your Mother (1)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Ted treffer på Cindy, jenta han var sammen med og som bor med hans fremtidige kone. Robin er lei seg fordi Don flytter til Chicago, og Marshall klarer ikke å slutte å snakke om at han vil ha barn.
14:30 How I Met Your Mother (2)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Barney og James finner et brev i morens hus som vil la en av dem møte faren sin. Robin sender Ted på en blind date, men skryter for mye av ham på forhånd.
15:00 Family Guy (14)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Stewie prøver å gjøre seg selv tøffere. Meg gjør sitt beste for å ta seg av Joe.
15:30 Family Guy (15)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Chris og Meg synes foreldrene har det lett, men Peter og Lois er uenige, så alle bytter roller. Chris jobber på bryggeriet mens Meg styrer huset. Det tar ikke lang tid før ansvaret begynner å tære på Chris og Meg.
16:00 Simpsons (4)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. I en drøm får Homer tillatelse fra Gud om å slippe å gå i kirken, men ikke uten innvendinger fra Marge.
16:30 Simpsons (5)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Homer melder på Lisa i en skjønnhetskonkurranse for barn. Hun kommer på andreplass, men når vinneren skader seg, overtar Lisa rollen som Little Miss Springfield. Bob Hope gjestespiller.
17:00 Kongen av Queens (68)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug synes synd på Arthur og lar ham gå på et cocktailparty i stedet for den ukentlige dansen på eldresenteret. Carrie blir ikke blid når hun finner ut om dette. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:30 Kongen av Queens (69)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug får høre at en av sjåførene på jobben tjener dobbelt så mye som ham selv. Doug spiller høyt for å få lønnspålegg, men det ender med at han får sparken i stedet. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
18:00 How I Met Your Mother (3)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Barney bruker sjekketriksene sine for å prøve å få Ted til å designe en bygning for GNB. Robin ringer Don i fylla.
18:30 How I Met Your Mother (4)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Robin skal bevise at hun er en ekte New Yorker ved å komme før resten av gjengen til en restaurant der Woody Allen skal befinne seg.
19:00 Family Guy (16)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Peter mister yndlingsskjorten sin og flyr i flint. Brian prøver å få et stevnemøte med en ny venn, men alt slår feil.
19:30 Family Guy (17)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Mayor West gifter seg med Louis' søster, Carol, og flytter inn hos Griffins for å bo som en stor og lykkelig familie.
20:00 The Simpsons (2)
(The Simpsons) Amerikansk komiserie. Innledningssekvensen til denne Halloween-spesialen er regissert av Guillermo del Toro.
20:30 The Simpsons (3)
(The Simpsons) Amerikansk komiserie. Etter en begravelse bestemmer Homer, Marge, Mr. Burns og Kent Brockman seg for å rette opp i hendelser fra fortiden som de angrer på.
21:00 [film]Spring Break
(Mardi Gras: Spring Break) Amerikansk komedie fra 2011. En gruppe collegestudenter legger ut på en roadtrip til New Orleans’ villeste og mest løsslupne fest: Mardi Gras. Ølet flyter og jentene er villige. Vil Mardi Gras-magien slå til og oppfylle deres villeste fantasier? Medvirkende:Carmen Electra, Josh Gad, Nicholas D'Agosto, Bret Harrison. Regi:Phil Dornfeld.
22:35 Cops (5)
(Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
23:05 Cops (6)
(Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
23:35 Seinfeld (94)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Kramer kvitter seg med kjøleskapet sitt og bestemmer seg for å bare spise fersk mat. George ber en servitør ut på stevnemøte, men klarer å si akkurat feil ting. Elaine går ut med en engelskmann. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
00:05 Seinfeld (95)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. George ansetter en sekretær. Jerry oppdager en mann på renseriet med hans klær på seg, og Kramer får tak i telefonnummeret til Uma Thurman. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
00:35 Bundy (248)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Peggy slår hodet sitt og får hukommelsestap. Al utnytter situasjonen til å innbille henne at hun elsker å lage mat og gjøre husarbeid. I tillegg overbeviser han henne om at hun ikke liker sex. Når Marcy prøver å fortelle Peggy sannheten, er Peggy så hjernevasket at hun tror Marcy er sjalu og vil ha Al for seg selv. Men ingen drømmekone varer evig... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison.
01:10 Bundy (249)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Bud ber Al om hjelp til å skaffe seg en «date", men Al drar fra jobben før Bud kommer for å hente han. Dermed møter Bud Als sjef, og hun føler seg straks tiltrukket av den unge Bundy. Al besvimer når Gary kommer opp fra kjelleren til Bud morgenen etter, men blir etterhvert mer velvillig når han får nye fordeler på jobben. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison.
01:40 Anger Management (19)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. Sean får sparken etter at Charlie har hoppet i seng med en av danserne. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.
02:10 American Dad (5)
(American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss ”Family Guy”, står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Etter en krangel mellom Stan og Francine foreslår Stan at de går i terapi. Terapauten hypnotiserer Francine, og når hun våkner tror hun at hun er en kjent komiker. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith.
02:35 Covert Affairs (8)
(Covert Affairs) Amerikansk krimserie. Annie Walker er en CIA-aspirant som på mystisk vis ender opp med å bli forfremmet til agent og blir sendt ut i felten. Annie oppdager fort at ikke alt er som det skal, og begir seg ut i søken etter sannheten. Øko-terrorister har tatt en gruppe sjefer innenfor oljeindustrien som gisler i Mexico City og Ben Mercer blir satt på saken sammen med Annies team. Medvirkende:Annie Walker, Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Sendhil Ramamurthy, Anne Dudek, Peter Gallagher. Regi:Tim Matheson, Felix Enriquez Alcalá, John T. Kretchmer, Allan Kroeker.
03:20 Covert Affairs (9)
(Covert Affairs) Amerikansk krimserie. Annie Walker er en CIA-aspirant som på mystisk vis ender opp med å bli forfremmet til agent og blir sendt ut i felten. Annie oppdager fort at ikke alt er som det skal, og begir seg ut i søken etter sannheten. Annie oppdager at det siste CIA-offeret er hennes tidligere professor som hun ikke ante at var en del av byrået. Hun blir satt til å finne et hemmelig budskap i hans dokumenter før hans mordere gjør det. Medvirkende:Annie Walker, Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Sendhil Ramamurthy, Anne Dudek, Peter Gallagher. Regi:Tim Matheson, Felix Enriquez Alcalá, John T. Kretchmer, Allan Kroeker.
04:05 Cops (5)
(Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
04:30 Cops (6)
(Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
Vis alt
NRK Super 06:30 Fantorangen
Norsk barneprogram.
06:30 Musti
Belgisk animasjonsserie. Katten Musti bor i et lite hus med moren og faren sin. Utenfor huset har de en hage hvor det finnes flere dyr. Musti er ofte sammen med herr Kanin og fru And, og ikke minst Skilpadde. Forteller: Kari Simonsen.
06:35 Pocoyo
Spansk-britisk animasjonsserie. Pocoyo er en vennlig liten gutt som alltid har det gøy med vennene sine, den rosa elefanten Elly og den morsomme anden Pato.
06:45 Timmy-tid
Britisk animasjonsserie om det lille lammet Timmy som går i barnehage.
07:00 Kaias klesskap
Fransk animasjonsserie. Kaia og vennene hennes opplever nye eventyr hver gang de kler seg ut med klær fra Kaias magiske klesskap.
07:10 Professor Balthazar
Kroatisk animasjonsserie om verdens mest oppfinnsomme oppfinner, den snille og hjelpsomme professor Balthazar.
07:20 Fugleveien 3
Britisk animasjonsserie. De tre småfuglene Samuel, Muffin og Rudy elsker å synge, danse og leke! Stadig er de ute i skogen på spennende eventyr, og er de heldige tar herr Nebbe og fru Kiwi seg tid til å leke og synge sammen med dem.
07:30 Påskemorgen
Påskepynten er funnet fram, og Christer og Selda gjør seg klare til å underholde deg gjennom hele påsken med morsomme filmer, kule gjester, tøffe eksperiment og mange fartsfylte konkurranser.
07:30 Zack & Quack
Britisk animasjonsserie. Bli med Zack og Quack på spennende eventyr i en pop-opp-verden der alt kan skje.
07:45 Lille Prinsesse
Britisk animasjonsserie. Jeg vil bli berømt. Prinsessen vil bli berømt sånn at hun kan få en statue laget til sin ære, akkurat som grandonkel Walter har fått. Hva kan Lille Prinsesse gjøre som ingen andre har gjort før henne?
08:00 Petter Kanin
Britisk animasjonsserie. Bli med snille og modige Petter Kanin med vennen Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.
08:15 Sofia Flux og det magiske høreapparatet (1)
Norsk dramaserie. Iben og Albert tror sommeren kommer til å bli kjedelig fordi de ikke skal på ferie. Så skjer det mystiske ting når Sofia Flux ber dem passe på noe for henne - noe veldig hemmelig. Iben og Albert tror sommeren kommer til å bli kjedelig fordi de ikke skal på ferie. Så skjer det mystiske ting når Sofia Flux ber dem passe på noe for henne - noe veldig hemmelig.
08:40 Øisteins blyant ABC
Norsk serie. D = Dinosaur. Bli med Øistein og Dudle når de tegner og fargelegger en bokstav som forvandles til en morsom figur!
08:50 Heidi
Tysk animasjonsserie. Redde Pippi. Heidi finner ein skada fugl som ho så gjerne vil redde livet til, men det er vanskeleg. Peter er ikkje heime, så Heidi må først finne han, før ho kan be han om hjelp.
09:15 Leon - savannens skrekk
Fransk animasjon om løven Leon som prøver å være dyrenes konge.
09:20 Kaptein Sabeltann (4)
Norsk dramaserie. Bli med selveste Kaptein Sabeltann på en eventyrlig reise, og kanskje får Pinky oppfylt ønsket sitt om å bli verdens yngste sjørøver.
09:35 Just Kidding - Bare tulla
Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.
09:50 Superkrim (2)
Norsk krimserie for barn. «Prikkedøden.» NRK Supers medarbeidere er hardt rammet av et mystisk virus. Hvem skal lage TV for barna nå? Vaktmann Zook er kjapt på åstedet når den eneste friske programlederen utsettes for en forbrytelse, men klarer han å løse saken uten din hjelp?
10:00 Emil i Lønneberget (4)
Svensk familieserie. Emil bodde i Småland i Sverige for ganske lenge siden. Gården han bodde på het Katthult. Og området, eller soknet, der Katthult ligger, heter Lønneberget. En god ting med Emil var at han ville undersøke alt.
10:25 Alle sammen sammen (3)
Norsk komiserie. To familier bor sammen i huset de har arvet. Guro og Lea kommer i trøbbel med en kattematspisende vekter på kjøpesenteret.
10:50 Hva nå, Scooby Doo?
Amerikansk tegnefilmserie. Scooby Doo er en hund med nese for mysterier. Sammen med vennene sine snuser han opp spennende, nifse og ofte morsomme eventyr.
11:10 Kung Fu Panda
Amerikansk animasjonsserie. Po trener, beskytter, slåss, lærer, snubler og skravler for å bli den nye helten i dalen. Og sammen med De fantastiske fem møter han stadig nye utfordringer.
11:30 Skyskraperhøns
Fransk animasjonsserie. Hver morgen i en storby, oppmuntrer den uansvarlige hanen Zino sine fire høner til å legge egg, store egg.
11:40 Hvis jeg var deg
Norsk reality. Julie som har vokst opp på en bondegård får prøve livet til Bertine som bor på en husbåt midt i Bergen sentrum.
12:10 Vaffelhjarte (1)
Norsk dramaserie. Trille og Lena er de eneste to barna på samme alder som bor på den lille plassen Knert-Mathilde langt ut mot havet. Trille vil veldig gjerne være bestevennen til Lena, men Lena mener det holder å være gode naboer.
12:30 Påskestreker
12:30 Milly og Molly
Australsk animasjonsserie om eventyrene til bestevennene Milly og Molly.
12:45 Dyrestien 64
Britisk animasjonsserie. Lissi bor i Dyrestien 64 like ved en zoologisk hage. Hver kveld banker sjiraffen Georgina på soveromsvinduet. Lissi står opp og sklir ned sjiraffens lange hals for å møte naboene sine.
12:55 Gjett med Jess
Britisk animasjonsserie. Katten Jess bor på Greendale-gården sammen med en frosk, en rosa kanin, en hest og to hundevalper. Hver episode har et viktig spørsmål som må besvares.
13:05 Små poteter
Britisk animasjonsserie. Opplev fantastisk musikklek, og lær samtidig om verden. Hver epiosde har sin originale sang i forskjellig musikalske stilarter.
13:10 Dora utforskeren
Amerikansk animasjonsserie. Det dukker ofte opp problemer når Dora og bestevennen er ute og går. Innimellom må de be deg om hjelp. Kanskje blir problemene enklere å løse når dere hjelper hverandre?
13:30 Hundehagen
Kanadisk animasjonsserie. Hunder kan også gå i barnehage - bli med til Hundehagen!
13:40 MK-X (4)
Norsk dramaserie. Mirja og venninnen skal spise pizza og kake, men storesøster er sleip og prøver å jukse seg til å få mest ved å bruke brøk. Kan Mirja lære fra MK-X og avsløre søsterens slue plan?
13:55 Masha og Mishka
Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.
14:00 Super-Gunnar 2.0
Amerikansk animasjonsserie. Super-Gunnar 2.0 bruker sin superkraft til å fly verden rundt for å løse problemer og hjelpe andre.
14:05 Superkrim (2)
Norsk krimserie for barn. «Prikkedøden.» NRK Supers medarbeidere er hardt rammet av et mystisk virus. Hvem skal lage TV for barna nå? Vaktmann Zook er kjapt på åstedet når den eneste friske programlederen utsettes for en forbrytelse, men klarer han å løse saken uten din hjelp?
14:15 Fjellgården i Trollheimen
Norsk dramaserie. Om sju år gamle Oda som bor på en fjellgård i Trollheimen.
14:30 Tricky TV
Britisk serie. Stephen Mulhern viser noen av de kuleste magiske triksene, og han avslører hemmelighetene bak noen geniale triks som du kan gjøre hjemme.
14:50 Hakke Hakkespett
Amerikansk animasjonsserie. Bli med Hakke Hakkespett og vennene hans på ville eventyr.
15:00 iCarly (1)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:20 iCarly (3)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:45 M.I. High (5)
Britisk dramaserie. Et nytt kull med elever på agentskolen er klare til å bli trent opp. Dan, Aneisha, Zoe og Tom er blant de utvalgte. Deres leder er M.I. 9-agent Frank, og han jobber forkledd som skolens vaktmester.
16:15 Gumballs fantastiske verden
Britisk-amerikansk animasjonsserie. Tolv år gamle Gumball tiltrekker seg uhell. Sammen med sin beste venn Darwin, hans tidligere gullfisk som fikk ben, ramler de bort i de merkeligste ting.
16:30 Barda (4)
Norsk rollespillserie. Det magiske og fredede eventyrlandet Barda er truet av en ond kraft - Skyggekrigeren. Spillmester Kristian gir unge, modige eventyrere oppgaver som skal befri Barda fra Skyggekrigeren.
17:00 Mánáid-tv
17:15 Oggy og kakerlakkene
Fransk tegnefilm. Oggy er en stor katt som liker å slappe av og ta dagene som de kommer. Men han blir stadig vekk plaget av noen kakerlakker som gjør alt de kan for å lage vanskeligheter for ham.
17:20 Undrende Milly
Fransk animasjonsserie. Hvor kommer vi fra? Finnes romvesen? Hva vil det si å være normal? Slike ting grubler Milly på hver dag.
17:30 Musti
Belgisk animasjonsserie. Katten Musti bor i et lite hus med moren og faren sin. Utenfor huset har de en hage hvor det finnes flere dyr. Musti er ofte sammen med herr Kanin og fru And, og ikke minst Skilpadde. Forteller: Kari Simonsen.
17:35 Pocoyo
Spansk-britisk animasjonsserie. Pocoyo er en vennlig liten gutt som alltid har det gøy med vennene sine, den rosa elefanten Elly og den morsomme anden Pato.
17:45 Timmy-tid
Britisk animasjonsserie om det lille lammet Timmy som går i barnehage.
18:00 Ridder Mikkel
Britisk-kanadisk animasjonsserie. Med hjelp fra sine to dragevenner og trofaste hest, gjør Mikkel alt han kan for å bli en modig ridder. Underveis lærer han å være ansvarsfull og å hjelpe andre.
18:10 Verdens vakreste begravelser
Tysk drama for barn. Ester, Putte og Ulf starter et begravelsesbyrå. Fugler, dyr og insekter får alle flotte gravferder der barna leser opp dikt, og pynter med kors og blomster.
18:30 Tenk om
Svensk animasjon av barnesanger. Om å være veggdyr.
18:35 Vaffelhjarte (2)
Norsk dramaserie. Trille og Lena er de eneste to barna på samme alder som bor på den lille plassen Knert-Mathilde langt ut mot havet. I dag er det midtsommeraften i Knert-Mathilde, og den skal feires med heksebrenning.
18:55 Superkrim (2)
Norsk krimserie for barn. «Prikkedøden.» NRK Supers medarbeidere er hardt rammet av et mystisk virus. Hvem skal lage TV for barna nå? Vaktmann Zook er kjapt på åstedet når den eneste friske programlederen utsettes for en forbrytelse, men klarer han å løse saken uten din hjelp?
19:05 Dauinger (3)
Norsk dramaserie. Den pensjonerte lensmannen blir funnet død. Ble han drept? Steffen gjør en skremmende oppdagelse som snur absolutt alt opp-ned for ham.
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)