Alt, fre 03. okt, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 06:35 Saras kjøkken (3)
Svensk serie om mat. En humørfylt serie om mat som hele kroppen har godt av. Hvordan kan vi spise godt, enkelt og sunt? Hvordan styres vi av farger, dufter smaker og appetitt?
07:05 Oppdrag lykke (8)
Norsk livsstilserie. Kan fire vanlige mennesker lære å bli lykkeligere i løpet av fire måneder? I siste episode får vi svaret. Veileder og lykkeforsker Lisa Vivoll Straume møter Aina, Stål, Kristan og Stine en siste gang for å oppsummere hvordan reisen har vært. Det blir mange sterke tilbakeblikk for deltagerne, som forteller om det de har lært.
07:45 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
08:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
08:10 Dyreklinikken (5)
(Djursjukhuset) Svensk dokumentarserie. Jonas Leksell hjelper veterinærer med å ta vare på syke og skadde dyr på eksotiske og spennende steder.
08:40 Det gode bondeliv (7)
Dansk livsstilsserie. Frank og familien førsøker å drive Kastaniegården på den gode, gamle måten.
09:10 Mannen og havet
(Expedition den gamle och havet) Svensk dokumentar. 14 år gammel leser Martin Falklind romanen «Den gamle mannen og havet". Siden har han drømt om å kjempe med en fisk som er større enn båten hans. Etter fire ekspedisjoner til Mexico er filmen om å fange sverdfisk fra en kajakk blitt en realitet. (Mannen og havet.)
10:10 Med hjartet på rette staden (21)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. En mann blir skutt og drept like utenfor huset sitt. Den fortvilte kona hans finner ham og ringer politiet. Mason finner ut at mannen er bigamist. Medvirkende:William Simons, Peter Benson, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Joe Mcfadden, Gwen Taylor.
11:01 Anne lager mat i New York (1)
Dansk matserie. Anne har reist til «The Big Apple» og tar oss med på en kulinarisk tur i verdensbyen.
11:30 Lisa Goes to Hollywood (1)
Norsk dokumentarserie. Lisa Stokke har hatt hovedroller i store musikaler som «Mamma Mia» og «Guys and Dolls» i London, og stor suksess i TV-serier og filmer. Nå har hun bestemt seg for å få sitt gjennombrudd i Hollywood. Med to barn og mamma i bagasjen flytter Lisa inn i et av Hollywoods fineste strøk for å prøve lykken i verdens tøffeste filmindustri. Vi følger Lisa i en serie som handler om opp- og nedturer i en bransje der utseende teller mer enn talent, og hvor bekjentskaper er det viktigste som finnes. Klarer hun å få seg en rolle, og hvordan balanserer hun familielivet i Hollywood?
12:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
12:15 Ei verd av krydder (2)
(Spice Trip) Britisk dokumentarserie. (Zanzibar/Cloves.) Nellik er et av de dyreste krydderene vi har, men mange vet ikke hvordan en skal bruke det. På Zanzibar vokser nellik på et eviggrønt tre. Hvordan bruker folk de tørka knoppene i maten?
13:05 Ut i naturen
Dokumentar. Botaniker Per Salvesen og Kjell Fuglehaug er på jakt etter en sjelden italiensk plante. Ryktet forteller at den eksotiske planten bare finnes et spesielt sted på den berømte Rallarvegen langs Bergensbanen. (Italienar på ville vegar.)
13:30 Poirot (1)
(Agatha Christie's Poirot) Britisk krimserie. (Elephants Can Remember.) Poirot er i ferd med å etterforske mordet på en kjent psykiater. Samtidig driver hans venn og krimforfatter Ariadne Oliver på med sin egen sak. Kanskje hun også er en ganske dyktig amatørdetektiv? Medvirkende:David Suchet.
15:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
15:15 Eit enklare liv (2)
(Where the Wild Men Are With Ben Fogle) Britisk dokumentarserie. Ben Fogle reiser jorda rundt til folk som har snudd ryggen til den moderne sivilisasjonen, og bosatt seg der ingen skulle tro at noen kunne bo. I Alaska treffer Ben Fogle en liten familie som bor i et selvlaget husvære i fjellene, og bruker halve året på fotturer.
16:00 Adils hemmelige dansere (3)
Norsk underholdningsserie. En av Norges fremste dansere, Adil Khan, mener han kan lære alle å danse. På NAV i Askim jobber gjengen på åtte. Det eneste de har felles er at de jobber samme sted og at de har lite danseerfaring. Adil går på med krum hals og sverger på at NAV-gjengen om tre uker skal ha et proft danseshow å vise familie og venner.
17:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 Glimt av Norge
Norsk dokumentar. «Brynesteinen frå Eidsborg.» (Glimt av Norge: Brynesteinen frå Eidsborg.) Bryner fra Telemark er kanskje den eldste og lengstvarende industrivaren fra Norge. Eksporten kom i gang på 700-tallet og varte fram til i 1952.
17:30 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
17:45 [nyh]Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 Side om side (3)
Norsk situasjonskomedie. Jonas og Maria får besøk av Marias kusine, som har massiv kjærlighetssorg. Jonas synes hun tar veldig stor plass, og når Frode sliter med å få solgt en altfor stor bunke lodd til inntekt for fotballgruppa, prøver de å finne en løsning på begge problemene samtidig. Medvirkende:Marie Blokhus, Jon Almaas, Pernille Sørensen, Tore Sagen, Charlotte Frogner.
18:15 Karl Johan (6)
Talkshow. Humortalkshow ledet nesten direkte fra Karl Johans gate av Erik Solbakken og Hasse Hope. Alt - eller i hvert fall noe - kan skje i dette nesten planlagte programmet, hvor mannen i gata blir til mannen på tv.
18:45 [nyh]Distriktsnyheter
19:00 [nyh]Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:40 Norge rundt
Distriktenes magasin. Programleder:Lise Andreassen Hagir.
20:05 The Hit (5)
Underholdningsserie. Ukjente låtskrivertalenter får presentert sine låter til kjente norske artister. Drømmer virkeliggjøres når artistene fremfører og utgir låta de har størst tro på. Kveldens artister er A1 og Åge Sten Nilsens Ammunition. Programleder:Marte Stokstad.
20:55 Nytt på nytt (5)
Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Ingrid Gjessing Linhave og Knut Nærum.
21:25 Skavlan (3)
Fredrik Skavlan møter norske, svenske og internasjonale gjester. Uhøytidelig stemning, gode samtaler - og den beste musikken.
22:25 Vera (3)
(Vera) Britisk krimserie. (The Deer Hunters.) En mann blir funnet død i det som ser ut som en jaktulykke. Men Vera vet at forklaringen umulig kan være så enkel. Medvirkende:Brenda Blethyn, David Leon.
23:00 [nyh]Kveldsnytt
23:15 Vera (3)
(Vera) Britisk krimserie. (The Deer Hunters.) En mann blir funnet død i det som ser ut som en jaktulykke. Men Vera vet at forklaringen umulig kan være så enkel. Medvirkende:Brenda Blethyn, David Leon.
00:10 Chuck Berry med venner: Hail! Hail! Rock 'n' Roll
(Chuck Berry: Hail! Hail! Rock 'n' Roll) Amerikask konsertdokumentar. Chuck Berry feiret sin 60-årsdag i 1986 med en stjernespekket konsert på Fox Theatre i fødebyen St. Louis, Missouri. Filmen tar også for seg livet og karrieren til den feirede rockemusikeren som ble født i 1926. Blant hans mest kjente låter er «Maybellene", «Roll Over Beethoven", «Rock and Roll Music» og «Johnny B. Goode". (Chuck Berry med venner: Hail! Hail! Rock 'n' Roll.)
02:05 [film]Taxi Driver
(Taxi Driver) Amerikansk thriller fra 1976. Den søvnløse, ensomme og paranoide vietnamveteranen Travis Bickle lever på piller og tjener til livets opphold ved å kjøre taxi i New Yorks gater om natten. Etter et svært mislykket stevnemøte med blondinen Betsy legger Travis om livsstilen: Han begynner å trene opp kroppen og terper skyteferdighetene. Travis planlegger et blodbad og har utpekt presidentkandidaten Charles Palatine til sitt offer. (Taxi Driver.) Medvirkende:Robert De Niro, Cybill Shepherd, Jodie Foster. Regi:Martin Scorsese. (18. år)
Vis alt
TV 2 05:10 Homeland (8)
(Homeland) Amerikansk dramaserie. Etter at ny informasjon kommer fram, tar Carrie og Quinn opp jakten på en hovedmistenkt bak Langley-bombingen.
06:00 Solsidan (4)
(Solsidan) Svensk komiserie. «Solsidan» handler først og fremst om de to parene Alex og Anna og Fredde og Mickan og deres omgivelser. Alex og Anna må leve på en stram økonomi etter salget av huset. Ove er i ferd med å bli fortært av sin sjalusi på Fredde. Medvirkende:Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch.
06:30 [nyh]Nyhetene
06:55 God morgen Norge
Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time. Nyheter og værmelding hver hele og halve time. Møte med aktuelle gjester.
10:00 God morgen Norge
Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.
11:40 TV 2 hjelper deg (6)
Norsk forbrukermagasin. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester. Test av smartklokker, skismøring som kan være helsefarlig og sannheten om grønn te står på menyen.
12:05 Familieråd med Jo Frost (35)
(Family Matters With Jo Frost) Britisk realityserie. «Supernanny» Jo Frost inviterer foreldre og barn til talkshow for å snakke om følelser og konflikter innad i familien, og søker å finne gode og konkrete løsninger som vil gjøre livet lettere for hver enkelt familie.
13:05 Bønder i by'n (6)
Norsk livsstilsserie. I serien «Bønder i by'n» får åtte byfamilier hjelp til å leve et sunnere og bedre liv. Programleder Anders Østensen og bøndene Inga Berit Lein og Ingvald Erga kommer til byen på traktor for å gi gode råd og sunt bondevett til byfolket. Byfamiliene får blant annet hjelp til å rette opp i matbudsjettet, spise sunnere, gjøre storinnkjøp, drive matauk, avle opp høner og produsere egg, slakte og partere dyr, sylte og safte. På Rasta bor Jorunn Hagberg og Tom Engen med en hage som forfaller. Nå ber de bøndene om hjelp. Programleder:Anders Østensen.
13:35 TV 2 hjelper deg (6)
Forbrukermagasin. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester. Programleder:Solveig Barstad.
14:05 Malcolm i midten (11)
(Malcolm in the Middle) Amerikansk komiserie. Malcolm er mellomste sønn i en ganske sær familie, men han er også litt av et geni. Dewey begynner å gå med veske på skolen, Francis får selskap av kompisen Richie ved millitærakademiet og Malcolm blir slave hos en gammel dame i nabolaget.
14:30 Malcolm i midten (12)
(Malcolm in the Middle) Amerikansk komiserie. Malcolm er mellomste sønn i en ganske sær familie, men han er også litt av et geni. Det begynner en ny jente i klassen, og Malcolm blir hodestups forelsket. Cynthia kommer fra New York og er litt rar. Malcolm er ikke akkurat helt A4 han heller, så de to burde være som skapt for hverandre.
15:00 Last Man Standing (13)
(Last Man Standing) Amerikansk komiserie. Mike Baxter er sjefen for en butikk som selger fritidsutstyr i Denver, Colorado. Mike befinner seg i en verden dominert av kvinner, hovedsakelig hans egen kone og tre døtre. Medvirkende:Tim Allen.
15:30 Naboer (6717)
(Neighbours) Australsk dramaserie. Vi følger dagliglivet til familiene i gaten Ramsay Street i den australske byen Erinsborough.
16:00 Home and Away (5964)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.
16:25 Home and Away (5965)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.
16:55 Kollektivet (1)
(Kollektivet) Norsk humorprogramserie. Kollektivet tar deg med inn i natten hver torsdag kveld med humor, tøys og parykker. Mange parykker.
17:25 Karl & Co (9)
Norsk komiserie. Dagliglivet til ungkaren og hissigproppen Karl går sin skjeve gang. Familie, naboer og mer eller mindre tilfeldig bekjente vandrer ut og inn av leiligheten hans. «På usikker grunn.» Karl er blitt medlem i en eksklusiv vinklubb. Problemet er bare at han ikke har peiling på vin. Men han tar saken alvorlig og øver blant annet på prøvesmaking. Medvirkende:Nils Vogt, Minken Fosheim, Knut Lystad, Turid Balke, Wenche Foss, Harald Heide-Steen Jr., Grethe Kausland, Arne Hjeltnes.
17:55 Karl & Co (10)
Norsk komiserie. Dagliglivet til ungkaren og hissigproppen Karl går sin skjeve gang. Familie, naboer og mer eller mindre tilfeldig bekjente vandrer ut og inn av leiligheten hans. «Skumle symptomer.» Karl oppdager en kul på brystet. Han tar det hele med stor ro, men når han får høre hva som har skjedd med andre med samme symptomer, kommer han seg raskt til legen. Medvirkende:Nils Vogt, Minken Fosheim, Knut Lystad, Turid Balke, Wenche Foss, Harald Heide-Steen Jr., Grethe Kausland, Arne Hjeltnes.
18:30 [nyh]Nyhetene
18:45 [nyh]Været
18:50 [sport]Sportsnyhetene
19:00 Jaget (1)
(The Chase) Norsk underholdningsprogram. Sturla Berg-Johansen er tilbake med et fartsfylt gameshow der kjendiser kan vinne store pengesummer til et veldedig formål! Kjendislag: Jan Åge Fjørtoft, Lisa Tønne, Rein Aleksander og Terje Sporsem. Programleder:Sturla Berg-Johansen.
20:00 Idol (17)
(Idol) Norsk underholdningsprogram. Programleder Stian Blipp har sammen med Idol-juryen reist landet rundt på tidenes lengste audition-runde for å finne Norges nye Idol! Femte og siste semifinale. Åtte deltakere skal i ilden, og det er TV-seerne som bestemmer hvilke to som får de siste finaleplassene. Programleder:Stian Blipp.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:20 [nyh]Været
21:25 [sport]Sportsnyhetene
21:40 Idol (17)
(Idol) Norsk underholdningsprogram. De siste opptredenene, samt kveldens resultat der vi får vite hvem som går videre til finalerundene. Femte og siste semifinale. Åtte deltakere skal i ilden, og det er TV-seerne som bestemmer hvilke to som får de siste finaleplassene. Programleder:Stian Blipp.
22:15 Senkveld med Thomas og Harald (5)
Norsk talkshow. Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø.
23:20 Golden Goal (3)
Norsk underholdningprogram. Underholdning for deg som elsker idrett, og for deg som ikke vet at du gjør det. Programleder:Johan Golden , Henrik Elvestad.
23:50 Eurojackpot (36)
Norsk underholdningsprogram. Trekningen ledes av Geir Håkonsund og Emilie Skolmen. 17 land er med i spillet, og det er store pengesummer og fantastiske opplevelser i premiepotten. En nordmann vinner i hvert program en opplevelse til rundt en halv million på direkten: turer til stillehavsøyer, møter med superstjerner, privatfly og luksusliv.
00:05 Torsdag kveld fra Nydalen (4)
Sketsjer, livemusikk og nye gjesteprogramledere hver uke. Med komikerne John Brungot, Else Kåss Furuseth, Sigrid Bonde Tusvik, Mikkel Niva og Anders Nilsen.
01:05 Dritseint med Edel (1)
Norsk talkshow. Den grovkorna forfatteren Edel Hammersmark Gjervan - i Henriette Steenstrups skikkelse - trer inn i programlederrollen og intervjuer ukesaktuelle gjester, med spørsmål du ikke får høre i noe annet tv-program. I tillegg blir det høytlesning fra nye diktbøker og innslag fra Edels egen au pair og sidekick, Jan. Endelig får Edel Hammersmark Gjervan, kjent fra «Torsdag kveld fra Nydalen», eget talkshow på TV 2! Gjester i første program er Jan Thomas Mørch Husby og Truls Svendsen.
01:35 Kollektivet (1)
(Kollektivet) Norsk humorprogramserie. Kollektivet tar deg med inn i natten hver torsdag kveld med humor, tøys og parykker. Mange parykker.
02:05 [film]Wild Wild West
(The Wild Wild West) Amerikansk westernkomedie fra 1999. Den statsansatte spesialagenten James West tyr regelmessig til metoder som ligger langt utenfor regelverket. Det samme gjelder for spesialagent Artemus Gordon, et teknisk geni som kommer opp med den ene innretningen mer fantastisk enn den andre. Uten at de to agentene vet om hverandre, er begge sendt ut for å stanse den gale Dr. Arliss Loveless. Loveless truer med å legge USA i grus med et nytt farlig våpen, «The Tarantula», om han ikke får overta styringen av landet. Snart gir presidenten West og Gordon ordre om å samarbeide for å ta knekken på den maktsyke oppfinneren. Problemet er bare at de ikke tåler trynet på hverandre. James West (Will Smith) er en spesialagent med sans for damer og slagferdige løsninger. I «Wild Wild West» må han stanse en stormannsgal oppfinner som vil erobre USA etter borgerkrigen. Medvirkende:Kevin Kline, Kenneth Branagh, Will Smith. Regi:Barry Sonnenfeld.
Vis alt
TV3 06:00 Dr. Phil (2054)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dr. Phil legger harde fakta på bordet, foretar dyptgående analyser og er handlingsorientert. Resultatet er et program som balanserer underholdning og opplysning. I 2012 beskyldte Amanda sin eksmann George for å ha misbrukt deres den gang 7 år gamle datter. Som resultat ble han fengslet, men hans foreldre er overbevist om at han er uskyldig.
07:00 TV-shop
08:00 Alle elsker Raymond (206)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Marie blir opprørt da Frank bruker salt på den hjemmelagede lasagnen henns. Hun tror det er noe i veien med måten hun lager mat på, men det viser seg snart at det er Frank som er problemet.
08:30 The Ellen DeGeneres Show (150)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Ellen får besøk av Megan Fox og Taye Diggs.
09:20 Dr. Phil (2055)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dr. Phil legger harde fakta på bordet, foretar dyptgående analyser og er handlingsorientert. Resultatet er et program som balanserer underholdning og opplysning. I 2012 skjøt Minnys den gang 17 år gamle sønn, Andrue, seg selv. Under det påfølgende sykehusoppholdet påstår Mindy at guttens far, David, bortførte ham til en mormonersekt. Hva sier David? Vi får også høre Andrues versjon.
10:15 Ekstrem oppussing USA (14)
(Extreme Makeover: Home Edition) Amerikansk realityserie. I denne programserien får vi bli med når et team av designere, snekkere og andre oppussingseksperter må jobbe sammen for å gjøre unna et fire måneders prosjekt på bare én uke. Her er det ikke snakk om nytt gulv eller et strøk maling. Ty og teamet drar til Lewes i Delaware for å overraske Dunning-familien i en spesiell Thanksgiving-episode. Dale Dunning startet «Jusst Sooup» da hun gikk på bibelskolen og lagde suppe for klassekameratene sine. I dag står hun, mannen hennes og sønnen deres opp klokka 2 hver eneste natt for å lage suppe til de som trenger det. De har over 17 suppekjøkken og bor i et leid hus som fungerer som lager for «Jusst Sooup". Drømmen er å utvide og bygge en ranch med bedre plass. Kan Ty hjelpe? Del 1.
11:10 Real Housewives of Beverly Hills (19)
(The Real Housewives of Beverly Hills) Amerikansk realityserie. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, entreprenører og en familie av barneskuespillere og vi får rikelige mengder av drama og glamour. Damene er invitert til The Beverly Hils Hotel og det er første gang de alle er sammen siden Puerto Rico. Kim ber Ken om unnskyldning og Yolanda, Brandi og Kyle prøver å ordne opp med Lisa.
12:05 The Ellen DeGeneres Show (151)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Ellen får besøk av Kevin Spacey og Alison Sweeney. Ariana Grande opptrer, samt den tre år gamle danseren Heaven King og moren Tianne.
13:00 Hjelp, han pusser opp! (2)
(Hjelp, han pusser opp!) Norsk livsstilsprogram. Nyetablerte par får muligheten til å realisere sine oppussingsdrømmer, men det er én hake ved det. Mannen får nemlig hele ansvaret for alt fra planlegging til gjennomføring av oppussingen, mens kvinnen blir sendt ut av huset. Hvor godt kjenner parene hverandre egentlig, og hvordan vil oppussingen påvirke forholdet? Chris og Annie har nylig kjøpt en leilighet på Grünerløkka i Oslo. De er begge kreative mennesker og har ganske lik stil, men Annie liker sterke farger mens Chris går for det hvite og grå. Chris er veldig glad i retromøbler, mens Annie liker moderne møbler bedre. Chris har aldri pusset opp før, han er perfeksjonist, han klarer ikke å ta avgjørelser og prosessen går derfor langsomt fremover. Kommer Chris til å forvandles fra en nybegynner med ti tommeltotter til en handyman? Har Chris tatt hensyn til Annies smak, og får hun sin røde sofa?
14:00 Gordon Ramsay rydder opp (4)
(Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Gordon Ramsay drar til en kubansk restaurant i Brooklyn, der eierne Marcelo og Kata, et par som tidligere var gift, krangler om absolutt alt. Gordon prøver å redde restauranten og forholdet deres.
15:00 Alle elsker Raymond (207)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Amy blir sint når det kommer henne for øret at Ray synes hun prater for mye.
15:30 Alle elsker Raymond (208)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Rays siste plan er å stadig takke nei til hennes invitasjoner på soverommet.
16:00 Kongen av Queens (176)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Carrie prøver å hindre Holly i å flytte til Manhattan. Doug blir misunnelig da Deacon får en sandwich oppkalt etter seg.
16:30 How I met Your Mother (1)
(How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Gjengen finner ut at Barney og Robin ikke vil sette merkelapp på forholdet sitt, og Lily tvinger dem til å gjøre det de frykter mest: se på hverandre som kjærester.
17:00 How I met Your Mother (2)
(How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted er på en blind date og oppdager at han har vært på date med jenta en gang før. Sju år senere har de fortsatt ingenting til felles. Barney tar Marshall med til en strippeklubb der de møter Lilys dobbeltgjenger.
17:30 NCIS: Los Angeles (12)
(NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. En forbryter på permisjon blir drept, og Callen vil ta seg av saken alene. Teamet prøver å følge ham på avstand når han tar i bruk en av sine gamle falske identiteter. Medvirkende:Chris O'Donnell, Peter Cambor, Daniela Ruah, Adam Jamal Craig.
18:30 MasterChef Norge (24)
(MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en MasterChef i en storslått finale. Denne uken kommer Magne Gundersen, Siri Kristiansen, Ewa Da Cruz, Sophie-Elise Isachsen, Mads Østberg og Donna Ioanna til København og MasterChef-kjøkkenet. Tre av dem kjemper nå om to semifinaleplasser, og i dag får de en ny sjef. Heidi Bjerkan er kokk ved Slottet til daglig, og i dag er det hun som bestemmer om maten er bra nok til å serveres. Et treretters måltid skal lages, men klarer deltakerne å holde hennes standard?
19:30 Million Dollar Listing New York (7)
(Million Dollar Listing New York) Amerikansk realityserie. Den svenske megleren Fredrik Eklund har solgt leiligheter til Cameron Diaz, John Legend og Daniel Craig. Nå er han en av hovedpersonene i Million Dollar Listing New York. Her får vi se de mest eksklusive objektene på Manhattans svindyre boligmarked. Dette er leiligheter som de fleste av oss bare kan drømme om. Million Dollar Listing New York følger tre av Manhattans mest ambisiøse meglerfirma og gir seerne innblikk i det aggressive boligmarkedet i New York, der man gjør avtaler verdt millioner av dollar uten å blinke. Luis’ drømmebolig viser seg å være et mareritt. Etter å ha slått seg sammen med yndlingskunden sin, lærer Fredrik at man bør lytte til magefølelsen.
20:25 Svenske Hollywoodfruer (1)
(Svenska Hollywoodfruar) Svensk realityserie. Vi møter kvinner som har flyttet fra Sverige til fordel for et luksuriøst drømmeliv i Hollywood. Det blir gjensyn med seerfavorittene Maria Montazami, Gunilla Persson og Britt Ekland, og Åsa Vesterlund, kjent fra Svenske New York-fruer, slår seg også sammen med trioen i årets sesong. Vi følger fruenes sosietetsliv hvor de som vanlig ikke lar en eneste mulighet til å sladre, eller verbalt angripe hverandre, glippe. Maria Montazami har fått en ny hvit Ferrari, og hun er også fryktelig stolt av sin nye walk in-garderobe som er større enn en gjennomsnittlig svensk studentleilighet. Gunilla Persson er på sin side er travelt opptatt med å filme sitt eget nye datingshow, og kravene til hennes kommende mann er mildt sagt spesielle.
21:30 [film]Mr. Popper's Penguins
(Mr. Popper's Penguins) Amerikansk komedie fra 2011. Mr. Popper er en dreven forretningsmann som er håpløs når det gjelder de viktige tingene i livet - inntil han arver seks pingviner. Poppers pingviner medfører at den luksuriøse leiligheten hans i New York forvandles til et magisk vinterrike og snur resten av livet hans på hodet. Medvirkende:Jim Carrey, Carla Gugino, Angela Lansbury. Regi:Mark Waters.
23:25 [film]Casanova
(Casanova) Amerikansk drama-komedie fra 2005. For første gang i sitt liv møter den legendariske Casanova sin like, når den forførende Francesca gjør det eneste den notoriske kvinnebedåreren ikke trodde var mulig - hun avviser ham. Med forkledninger, knep og list lykkes det Casanova å komme nærmere inn på Francesca. Men han spiller det farligste spillet han noensinne har begitt seg ut på. Et spill der han ikke bare risikerer sitt liv og rykte, men også sin eneste sjanse til ekte kjærlighet. Medvirkende:Heath Ledger, Sienna Miller, Jeremy Irons. Regi:Lasse Hallström. (7. år)
01:35 [film]The Matchmaker
(The MatchMaker) Irsk-britisk-amerikansk komedie fra 1997. Marcy Tizard reiser til en liten by i Irland for å oppspore forfedrene til sin arbeidsgiver. Der havner hun midt oppi den årlige gifteknivfestivalen. Medvirkende:Janeane Garofalo, David O'Hara, Jay O. Sanders. Regi:Mark Joffe.
Vis alt
TVNorge 05:25 Breaking In (4)
(Breaking In, år 2) Amerikansk komiserie. Om et sikkerhetsfirma som tar ekstreme - og ofte tvilsomme - metoder i bruk for å selge sine tjenester. Molly mistenker at den legandariske selgeren Jones, som ingen har møtt, egentlig fungerer som en stråmann for Oz, og at det er han som hever lønnen til Jones. Veronica rekrutterer Cash for å avsløre Oz, og arrangerer en fest for å komme bedre overens med sine ansatte.
06:00 Phineas og Ferb (33)
(Phineas and Ferb) Amerikansk animasjonsserie. Phineas og Ferb bestemmer seg for å gjøre hver dag i sommerferien så spennende som mulig. De ender alltid opp med å gå sin tenåringssøster Candace på nervene, og hun prøver stadig å sladre på dem til mor, men har liksom aldri håndfaste bevis å slå i bordet med. Og familiens troskyldige nebbdyr-kjæledegge Perry fører et dobbeltliv som hemmelig agent og kommer i klammeri med den onde Dr. Doofenschmirtz i hver episode.
06:25 America's Funniest Home Videos (24)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
06:50 Ullared (4)
(Ullared) Svensk dokumentarserie. Det svenske varehuset Gekås i Ullared har blitt synonymt med vanvittig shopping, kupp og folkefornøyelse. I et inferno av strømper, fryseposer og tannkrem hamstrer over fire millioner svensker hvert år ting man aldri trodde man hadde bruk for. Og de er ikke redd for køer. Morgan prater politikk, Rose-Marie har nesten handlet alt hun trenger til det neste året, og radiovertene Kjell Eriksson og Paul Haukka tar en utflukt til Ullared for å handle billig.
07:40 Melissa & Joey (11)
(Melissa & Joey) Amerikansk komiserie. Mel Burke er lokalpolitiker i Toledo i Ohio. I tillegg er hun nødt til å ta seg av sin niese og nevø. Medvirkende:Joseph Lawrence, Melissa Joan Hart, Taylor Spreitler, Nick Robinson.
08:05 Cougar Town (1)
(Cougar Town, sesong 5) Amerikansk komiserie. Gjengen synes det er rart at Laurie og Travis dater, men Jules har bestemt seg for å late som ingenting. Bobby og Andy gjør det stort når Penny Can blir globalt. Men når Bobby begynner å sløse med pengene, konfronterer Grayson ham med årevis med ubetalte barregninger. Samtidig sliter Andy med å få Stan til å sove etter en brutal film.
08:30 Den syvende himmel (22)
(7th Heaven, år 7) Amerikansk dramaserie. Vi følger livene til de syv medlemmene i prestefamilien Camden. Serien dreier rundt både viktige og trivielle samfunnstemaer, så vel som de utfordringene en storfamilie på syv står overfor.
09:15 Baby Daddy (14)
(Baby Daddy, sesong 2) Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen på trappa utenfor leiligheten deres. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen, Tucker, og broren, Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en eks-kjæreste på trappa utenfor leiligheten deres.
09:40 The War at Home (2)
(The War at Home, år 2) Amerikansk komiserie. Dave blir overlykkelig da Larry informerer om at han stiller som kandidat som elevådsformann, men håpet om at Larry noen gang skal bli populær brister da det viser seg at det er presidentvervet i sjakklubben han higer etter.
10:05 Millionær søker kjæreste (2)
(Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.
11:00 Millionær søker kjæreste (3)
(Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.
11:55 The Big Bang Theory (10)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere som virkelig forstår hvordan universet fungerer. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre mennesker, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. Da Penny avslører sannheten om Leonard og Stephanies forhold; at de bare dater fordi hun liker ham, bestemmer Penny seg for å snakke med Leonard om saken.
12:25 The Big Bang Theory (12)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere som virkelig forstår hvordan universet fungerer. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre mennesker, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. Etter at Kripke utfordrer dem til en robotduell, bygger guttene roboten MONTE, med egenskaper som gjøre at den kan drepe. Men da roboten taper konkurransen, blir guttene ydmyket foran Kripke. Penny forteller endelig Howard hva han synes om hans uforskammede oppførsel overfor kvinner. Dette tar han veldig tungt og får ham til å tenke på alle kjærlighetsproblemene han har hatt.
12:50 Trophy Wife (15)
(Trophy Wife) Amerikansk dramaserie. Det sies at «alle gode ting er tre», og det håper den tidligere partyjenta Kate er tilfelle når hun blir Petes tredje kone. Etter å ha, bokstavelig talt, falt for hverandre på en karaokebar, befinner Kate seg ett år senere i en storfamilie komplett med tre stebarn og Petes to ekskoner. Når Pete bytter ut Kates chiligryte med sin egen før skolens innsamlingsaksjon, konfronteres han av Diane. Samtidig blir barna fascinert av Meg hjemme hos Harrison-familien. Medvirkende:Marcia Gay Harden, Malin Akerman, Bradley Whitford, Michaela Watkins.
13:20 Melissa & Joey (12)
(Melissa & Joey) Amerikansk komiserie. Mel Burke er lokalpolitiker i Toledo i Ohio. I tillegg er hun nødt til å ta seg av sin niese og nevø. Medvirkende:Joseph Lawrence, Melissa Joan Hart, Taylor Spreitler, Nick Robinson.
13:50 The War at Home (3)
(The War at Home, år 2) Amerikansk komiserie. Kennys pappa kan ikke kjøre guttene til en tegneseriekonferanse, derfor spør Larry om Dave kan kjøre. Han oppdager at de faderlige pliktene dreier seg om å kjøre dem til konferansen, samtidig som han går flipp av en fotballkamp.
14:15 Ullared (5)
(Ullared) Svensk dokumentarserie. Det svenske varehuset Gekås i Ullared har blitt synonymt med vanvittig shopping, kupp og folkefornøyelse. I et inferno av strømper, fryseposer og tannkrem hamstrer over fire millioner svensker hvert år ting man aldri trodde man hadde bruk for. Og de er ikke redd for køer. Det er «raggar"-treff i Ullared, og Kjell og Morgan møter hverandre når de er ute og kikker på alle bilene. Bilinteresserte Morgan får kjøre med en knallgul racerbil og er strålende fornøyd.
15:15 Baby Daddy (15)
(Baby Daddy, sesong 2) Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen på trappa utenfor leiligheten deres. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen, Tucker, og broren, Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en eks-kjæreste på trappa utenfor leiligheten deres.
15:45 Cougar Town (2)
(Cougar Town, sesong 5) Amerikansk komiserie. Jules havner i en bilulykke med en attraktiv mann (Matthew Perry som spiller Chandler i Friends). Når Jules oppdager at gifteringen har falt av i sammenstøtet kan hun ikke motstå fristelsen til å akseptere Sams tilbud om å ta henne med på en date. Samtidig forbereder Bobby seg på en stor snøstorm. Men det er liten sjanse for at snøværet inntreffer, og Travis er bekymret for at faren kommer til å bli skuffet.
16:10 Friends (17)
(Friends, år 2) Amerikansk komiserie. Phoebe blir oppdaget av en musikkprodusent som vil lage musikkvideo til «Smelly Cat". Ross sitt nye forhold til Rachel får Monica til å føle det som at hun bor med broren igjen. Joey vurderer å flytte tilbake til Chandler, men Chandler har en ny romkamerat.
16:40 Friends (18)
(Friends, år 2) Amerikansk komiserie. Joeys rollefigur i «Days of Our Lives» faller ned i en heissjakt etter at Joey kommer på kant med manusforfatterne. Phoebe hjelper Chandler med å komme bedre overens med sin nye romkamerat, og Monica og Richard har sin første krangel.
17:10 Two and a Half Men (14)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Alan begynner å tro at familien ikke setter pris på ham, så han flytter inn med Melissa og moren hennes.
17:40 Two and a Half Men (15)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie blir enig om å gå til parterapi med Chelsea.
18:05 The Big Bang Theory (13)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere som virkelig forstår hvordan universet fungerer. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre mennesker, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. Da Sheldon finner ut at Kripke er den eneste personen som kontrollerer en ny superdatamaskin ved universitetet, bestemmer han seg for å bli venn med ham. Men hvor lenge varer vennskapet når det avsløres at Kripke i virkeligheten ikke har noen kontroll over supermaskinen?
18:35 The Big Bang Theory (14)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere som virkelig forstår hvordan universet fungerer. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre mennesker, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. Etter at Penny får pengeproblemer, låner Sheldon henne penger selv om hun ikke liker det. Leonard bestemmer seg for å finne ut grunnen til krisen, og oppdager snart at ekskjæresten hennes, Kurt, skylder henne penger han ikke har gitt tilbake. Leonard tar med seg resten av guttene for å ta dette opp med Kurt, men ting går ikke helt som planlagt.
19:00 The Big Bang Theory (2)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Alles favorittnerder i The Big Bang Theory er tilbake i sin åttende sesong. Sheldon må undervise på universitetet, og gjengen blir overrasket når Howard melder seg på kurset hans. Amy utnytter den dårlige stemningen mellom Penny og Bernadette til sin fordel.
19:30 Kanal Valen (3)
(Kanal Valen) Norsk humorprogram. Kristian Valen er tilbake på TVNorge. Grunnet stor konkurranse har alle norske kanaler valgt å slå seg sammen under paraplyen Kanal Valen. På toppen sitter en krevende tv-sjef, på bunnen finner vi komiker Kristian Valen som inviterer kjente gjester og byr på både gamle og nye karakterer. Ole Paus, Lars Lillo-Stenberg og Morten Abel fortsetter å radbrekke hverandres låter i «Hvorfor skal vi møtes». Hans Olav Lahlum møter seg selv i speilet, og Bjørn Kjos har satt seg Kjosfast igjen. Lilli Bendriss får latterkrampe når hun får besøk av Maria Montazami. Alle karakterer er i Kristian Valens skikkelse.
20:00 I kveld med YLVIS LIVE (3)
(I kveld med YLVIS LIVE) Norsk underholdning. Hver uke sendes en ny YLVIS-forestilling direkte fra Folketeateret. Helt uten sikkerhetsnett, og med ti ganger flere publikummere enn et vanlig norsk talkshow. Flere musikkvideoer, filmtrailere, sketsjer og rekorder. Du vet aldri hva du får med denne gjengen, men som en live-opplevelse vil ikke en gang Bård, Vegard, Calle eller Magnus kunne forutsi hva som vil skje underveis.
21:00 Morgan og Ola-Conny gjør Norge (4)
(Morgan og Ola-Conny gjør Norge) Norsk realityserie. Morgan begynner å bli lei av villmarkslivet og lengter tilbake til sivilisasjonen. Reisen går derfor videre til Oslo. Der sjekker de inn på luksushotell og får en guidet tur til Nasjonalmuseet, Vigelandsparken og operaen. Når de likevel er i byen passer det godt å dra på treningsstudio med en personlig trener, som gir Morgan gode kostholds- og treningstips. På 17. mai får gutta være med en norsk familie på ekte 17. mai-feiring. Morgan begynner å bli lei av snø og villmark. Han er egentlig et storbymenneske, så det passer bra at de nå skal til Oslo. Der sjekker de inn på luksushotell og får en guidet tur til Nasjonalmuseet, Vigelandsparken og Operaen. På 17. mai får gutta være med en norsk familie på ekte 17. mai-feiring.
22:00 Klovn til kaffen (3)
(Klovn til kaffen, sesong 1) Norsk talkshow. Foruten å være fremragende humorister, har egentlig Espen Eckbo, Hege Schøyen, Linn Skåber, Knut Lystad, Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen og Odd-Magnus Williamson noe som helst til felles? I Klovn til kaffen får vi svaret, når de seks komikerne møtes for å snakke om humoren som har formet og inspirert dem. Det er Odd-Magnus Williamson sin tur til å være i sentrum, og han gir de andre komikerne, og oss, et innblikk i hvordan det er å ha et tekstforfatterhode som alltid går på høygir, og en kjeft som av og til er enda kjappere. Som gruppas eneste Oscar-nominerte skuespiller lar Odda de andre deltagerne få bryne seg på å spille i en blodig action-film, og kårer dagens klovn til kaffen, som må underholde de andre etter middagen med å lage videoblogg a la Tina og Bettina.
23:00 The Graham Norton Show (12)
(The Graham Norton Show) Britisk talkshow. Cheryl Cole, Don Johnson, John Bishop og Brendan O'Carroll er gjester hos den prisvinnende, irske talkshow-verten Graham Norton.
00:00 Castle (20)
(Castle, år 2) Amerikansk spenningsserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir med ett mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine. Da Castle gjester et talkshow for å snakke om sin nye bok, får han beskjed av programlederen Bobby Mann i en reklamepause om at Mann mener hans liv står i fare. Da Mann blir funnet død senere samme kveld, prøver Castle å overbevise Beckett om at dødsfallet ikke er av naturlige årsaker. Mens etterforskningen pågår blir Castle i tillegg forført av en Hollywood-stjerne som også var gjest på Manns show kvelden han døde. Medvirkende:Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas.
00:55 CSI (22)
(CSI, år 11) Amerikansk krimserie. Etter år med forfølgelse og utallige drap, står Langston nå ansikt til ansikt med seriemorderen Nate Haskell i huset der drapene startet.
01:50 Special Victims Unit (1)
(Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. Etterforskerne på Special Victims Unit blir oppringt fra et hotell der en ansatt er blitt overfalt av den italienske diplomaten Robert Distasio. Byråets leder Mike Cutter og Alex Cabot skal reise tiltale i den høyprofilerte saken, som snart kompliseres når offerets troverdighet blir et offentlig spørsmål. Etterforsker Amanda Rollins bidrar sammen med Manhattans SVU fra Atlanta, mens Benson sliter med å takle konsekvensene av skyte-episoden ved grensen. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay, Richard Belzer, Dann Florek.
02:40 CSI: Miami (22)
(CSI Miami, år 4) Amerikansk krimserie. Da en mann blir drept av hai etter å ha vært på et cruiseskip, finner CSI-teamet mange mistenkte, samt enda en savnet passasjer.
03:30 Criminal Minds: Suspect Behavior (10)
(Criminal Minds: Suspect Behavior) Amerikansk krimserie. Spesialagent Sam Cooper er sjef for et eliteteam med agenter innenfor FBIs Behavioral Analysis Unit (BAU) som bruker ukonvensjonelle metoder i etterforskningen og aggressive taktikker for å fange nasjonens verste kriminelle. Cooper blir kalt inn for å vitne når en kvinne med dødsstraff ber om at rettsaken blir erklært ugyldig. Samtidig gir Cooper Beth ansvaret for trusselsanalyser.
Vis alt
NRK 2 10:05 [film]Et liv med andre sanser
(Planet of Snail) Sørkoreansk dokumentarfilm fra 2011. En poetisk film om Young-Chan som mistet både syn og hørsel da han var svært ung. Han kaller seg selv en snegle fordi han er helt avhengig av å føle seg fram. I mange år var han isolert og dypt ulykkelig. Men så kom en bitteliten kvinne inn i livet hans og skapte en total forandring i tilværelsen. (Et liv med andre sanser.) Regi:Yi Seung-Jun.
10:55 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
11:10 [nyh]Distriktsnyheter
11:10 [nyh]Distriktsnyheter Østlandssendingen
11:20 [nyh]Distriktsnyheter Østfold
11:35 [nyh]Distriktsnyheter Østnytt
11:50 [nyh]Distriktsnyheter Østafjells
12:00 [nyh]Distriktsnyheter Sørlandet
12:15 [nyh]Distriktsnyheter Rogaland
12:30 [nyh]Distriktsnyheter Vestlandsrevyen
12:40 [nyh]Distriktsnyheter Møre og Romsdal
12:55 [nyh]Distriktsnyheter Midtnytt
13:10 [nyh]Distriktsnyheter Nordland
13:20 [nyh]Distriktsnyheter Nordnytt
13:35 [nyh]Debatten
Debatt fra Litteraturhuset i Oslo med publikum i salen. Programleder:Ingunn Solheim.
14:35 Urix
Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen , Gry Blekastad Almås.
14:55 Antikkduellen (4)
Dansk livsstilserie. Etter tre dagers jakt på antikviteter i Aarhus, Roskilde og Aabenraa skal vinneren endelig kåres. Er det Margit eller Søren som har gjort de beste valgene med sine 30.000 kroner? Nervene er i høyspenn når de første budene kommer på auksjonen på Haderslev.
15:25 Europas siste villhester
(Europe' s Last Wild Horses) Nederlandsk dokumentar. En liten gruppe villhester lever godt gjemt i et uberørt skogsområde i hjertet av Europa. Det er den sjeldne hesterasen Dülmen, som har holdt til der i tusenvis av år. De vakre hestene gir oss et innblikk i hvordan naturens seleksjon har utviklet rasen uten innblanding fra mennesker. (Europas siste villhester.)
16:15 Med hjartet på rette staden (21)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. En mann blir skutt og drept like utenfor huset sitt. Den fortvilte kona hans finner ham og ringer politiet. Mason finner ut at mannen er bigamist. Medvirkende:William Simons, Peter Benson, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Joe Mcfadden, Gwen Taylor.
17:00 Derrick (4)
Tysk krimserie. Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og assistenten hans Harry Klein bruker kløkt og sunn fornuft til å løse kompliserte mordgåter.
18:00 [nyh]Dagsnytt atten
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 Svensk for enhver pris (4)
Svensk dokumentarserie. Åtte deltakere fra hele verden har tatt utfordringen med å lære seg svensk på bare åtte uker. De åtte deltakerne som skal lære seg svensk på åtte uker reiser til Vaxholm for å søke jobb. I tillegg skal de lære seg å tilberede et svensk smörgåsbord.
19:30 Folkeopplysningen (4)
Norsk dokumentarserie. Folkeopplysningen ser på fenomenet matallergi og intoleranse. En million nordmenn oppgir at de har matallergi eller er intolerante, men hvorfor tåler vi ikke lenger melk og brød? Programleder Andreas Wahl blir kurert for egne brødtraumer hos en kinesiolog og sender kjernesunne Eva til allergitesting på alternativmarkedet.
20:00 Kunst i mellomalderen (1)
(The Dark Ages) Britisk dokumentarserie. (An Age of Light.) Middelalderen var ikke så mørk og barbarisk som vi har trodd, hevder Waldemar Januszczak. I det tredje og fjerde hundreåret bredte kristendommen seg ut i Romerriket. Uten bilde av Jesus brukte de forestillingene om de gamle gudene til å skape bilde av den nye religionen.
21:00 [nyh]Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 På jakt med Lotta og Leif (6)
Svensk dokumentarserie. Lotta har fyrt av et skudd mot et hjortedyr, men hvordan har det gått?
21:25 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
21:30 Vikingene (2)
(Vikings) Britisk dokumentarserie. Fra Skandinavia forfølger Neil Oliver spor etter vikingenes handelsruter til Russland, Tyrkia og Irland. De blodtørstige vikingene som ranet og erobret landområder, har vært historiens skurker. Men ved nærmere ettersyn var de mye mer enn det.
22:20 Andre verdenskrig - de ukjente historiene (5)
(WW2 - The Lost Films) Britisk dokumentarserie. Tusenvis av timer med upublisert film er utgangspunktet for denne serien fra siste verdenskrig. USA er på offensiven, men det er for tidlig å håpe på seier. Charles Scheffel blir truffet på vei inn mot strendene i Normandie og sendt til et sykehus i England. I Stillehavet følger krigsreporter Robert Sherrod med på invasjonen av Saipan, der japanske sivile havner midt i krigshandlingene.
23:05 [film]Kanonene på Navarone
(The Guns of Navarone) Amerikansk actioneventyr fra 1961. En gruppe allierte militærspesialister er sendt ut på et umulig oppdrag. De må infiltrere øya Navarone i Egeerhavet og ødelegge to strategiske kanoner inne i fjellet. Øya er kontrollert av nazistene, og kanonene gjør det umulig å komme 2000 britiske soldater til unnsetning. Filmen ble nominert til sju Oscar i 1961. (Kanonene på Navarone.) Medvirkende:David Niven, Anthony Quinn, Gregory Peck. Regi:J. Lee Thompson. (15. år)
01:35 Hit and Miss (5)
(Hit and Miss) Britisk dramaserie. Mia, en transkjønnet leiemorder, oppdager at hun har en sønn fra et tidligere forhold. Barnets mor er død, og Mia påtar seg motstrebende ansvaret for gutten. Samtidig skal hun gjøre jobben sin. Klarer hun å forene de to rollene? Leiemorderen Mia og hennes arbeidsgiver Eddie parterer en kropp og kvitter seg med delene. Senere får Mia et nytt, viktig oppdrag. Mia og Ben har endelig sex, men morgenen etter oppdager hun noe som knuser hjertet hennes. Medvirkende:Jonas Armstrong, Chloë Sevigny, Peter Wright.
02:20 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
02:35 [nyh]Distriktsnyheter Østlandssendingen
02:45 [nyh]Distriktsnyheter Østfold
03:00 [nyh]Distriktsnyheter Østnytt
03:15 [nyh]Distriktsnyheter Østafjells
03:25 [nyh]Distriktsnyheter Sørlandet
03:40 [nyh]Distriktsnyheter Rogaland
03:55 [nyh]Distriktsnyheter Vestlandsrevyen
04:05 [nyh]Distriktsnyheter Møre og Romsdal
04:20 [nyh]Distriktsnyheter Midtnytt
04:35 [nyh]Distriktsnyheter Nordland
Vis alt
NRK 3 19:30 Team Bachstad i Sør-Amerika (4)
Norsk reiseserie. Med Øystein Bache og Rune Gokstad. Etter mye problemer har ekspedisjonen kommet til Argentina. Der blir de stoppet av narkotikapolitiet og får nærkontakt med en krokodille.
19:55 Top Gear (2)
Britisk underholdningsserie. Ingen bil er trygg når Jeremy Clarkson og kolleger får den under lupen. Dette er bilunderholdning for alle!
20:50 Leo & U-landslaget (8)
Underholdningsserie. Leo Ajkic & U-landslaget opplever det typisk norske gjennom øynene på ekte utlendinger. I siste episode tar Leo med seg U-landslaget til Palma på Mallorca, der nordmenn ferierer, jobber og bosetter seg som gjester i et annet land. Hvordan er det egentlig nordmenn innretter seg og oppfører seg som utlendinger i et annet land? Vil det være forskjell på dem og utlendinger i Norge?
21:25 Side om side (3)
Norsk situasjonskomedie. Jonas og Maria får besøk av Marias kusine, som har massiv kjærlighetssorg. Jonas synes hun tar veldig stor plass, og når Frode sliter med å få solgt en altfor stor bunke lodd til inntekt for fotballgruppa, prøver de å finne en løsning på begge problemene samtidig. Medvirkende:Marie Blokhus, Jon Almaas, Pernille Sørensen, Tore Sagen, Charlotte Frogner.
21:50 Kampen for tilværelsen (4)
Norsk dramaserie. «Sykkeltyven.» (Sykkeltyven.) Den polske akademikeren Tomasz er i Norge for å finne den ukjente faren sin, men det går ikke så veldig bra. Som straff for en feil må han stjele sykler for Bartosh, men Tomasz velger å stikke av. I Ullevål Hageby er Jørgen og Anitra i time hos samlivsterapeuten. De samler mot og forteller ham at de vil skilles, til tross for den gode hjelpen han har gitt dem. Medvirkende:Mads Ousdal, Øystein Røger, Tone Mostraum, Lena Kristin Ellingsen, Bartek Kaminski.
22:35 Karl Johan (6)
Talkshow. Humortalkshow ledet nesten direkte fra Karl Johans gate av Erik Solbakken og Hasse Hope. Alt - eller i hvert fall noe - kan skje i dette nesten planlagte programmet, hvor mannen i gata blir til mannen på tv.
23:05 Pinlige sykdommer (1)
(Embarrassing Bodies Revisits - What Happened Next) Britisk dokumentar i to deler. Legene får besøk av noen av de pasientene de husker best. Hvordan har det gått med dem?
23:50 Rundlurt (3)
Norsk underholdningsserie. Magiker Kevin Lunde lurer godtroende folk og kjendiser ved hjelp av fingerferdigheter og avledning. Magiker Kevin Lunde setter folks tålmodighet på prøve når han jobber i en skomakerbutikk, lurer musiker Maya Vik, og gjør et episk stunt for programleder og rikstøffing Leo Ajkic.
00:20 Rådet (3)
Norsk underholdningsprogram. Tre kjente personer gir råd til unge folk. Dette er en ærlig gjeng som bruker sine egne erfaringer, feiltrinn og suksesser for å komme til bunns i seernes små og store problemer. Hva gjør man når man fersker pappa i å sniktitte på porno? Hvordan sjekke opp en jente når du er nervøs? Kveldens rådgivere er Jenny Skavlan, Petter Schjerven og Leo Ajkic. Programleder:Siri Kristiansen.
00:50 Fort og farleg (3)
(Speed with Guy Martin) Britisk underholdningsserie. MC-fører og bilmekaniker Guy Martin elsker å sprenge fartsgrensene og få seg et adrenalinkick. Nå vil han lage fire utfordringer for å teste fysikken og lære mer om fartens lover. MC-fører og bilmekaniker Guy Martin elsker å sprenge fartsgrensene og få seg et adrenalinkick. Nå vil han prøve å fly ved bruk av ren muskelkraft. Han vil bygge et fly helt uten motor og sykle det opp i lufta.
01:35 DJ-stjerner: Seth Troxler
Britisk dokumentarserie. (DJ-stjerner: Seth Troxler.) Møt fem av de mest suksessrike DJene i vår tid. I kveldens episode: DJ Seth Troxler fra Michigan. Annie Mac blir med ham på jobb i Tyskland og Storbritannia. I tillegg reiser de til Ibiza. DJen spiller jevnlig sett som er opptil sju timer lange.
02:00 Chicago Fire (16)
(Chicago Fire) Amerikansk dramaserie. Brannfolk og ambulansepersonalet står overfor liv og død på jobben hver dag. De er som en stor familie med sterke bånd og flere konflikter. Men hva som enn skjer, må de ta vare på hverandre. (A Rocket Blasting Off.) Nå som Keeler er sporløst borte, blir mannskapene på brannstasjon 51 mistenkt for å stå bak forsvinningen. Medvirkende:Jesse Spencer, Lauren German, Taylor Kinney.
02:40 30 Rock (5)
(30 Rock) Amerikansk komiserie. Liz Lemon er hovedskribent for det fiktive NBC-showet «TGS with Tracy Jordan» i New York. Livet bak tv-kameraene er hektisk. Flere kjente stjerner dukker opp. Medvirkende:Tina Fey, Tracy Morgan, Jane Krakowski.
03:00 Top Gear USA (5)
Amerikansk bilserie. Med samme humor og i samme ånd som i orginalserien graver programlederne seg dypere ned i bilens fargerike historie. De unnlater heller ikke å kaste seg ut i noen vanvittige stunts. Tanner, Adam og Rutledge drar til New Jersey og kjøper så fine biler de får tak i til 5.000 dollar. Så kjører de inn i de rike strøkene i Hamptons og later som de bor der.
03:45 Folkeopplysningen (4)
Norsk dokumentarserie. Folkeopplysningen ser på fenomenet matallergi og intoleranse. En million nordmenn oppgir at de har matallergi eller er intolerante, men hvorfor tåler vi ikke lenger melk og brød? Programleder Andreas Wahl blir kurert for egne brødtraumer hos en kinesiolog og sender kjernesunne Eva til allergitesting på alternativmarkedet.
04:15 Chicago Fire (16)
(Chicago Fire) Amerikansk dramaserie. Brannfolk og ambulansepersonalet står overfor liv og død på jobben hver dag. De er som en stor familie med sterke bånd og flere konflikter. Men hva som enn skjer, må de ta vare på hverandre. (A Rocket Blasting Off.) Nå som Keeler er sporløst borte, blir mannskapene på brannstasjon 51 mistenkt for å stå bak forsvinningen. Medvirkende:Jesse Spencer, Lauren German, Taylor Kinney.
Vis alt
FEM 06:00 Med saks & kam (4)
(Shear Genius, år 3) Amerikansk underholdning. Den kreative frisørkonkurransen er tilbake i sin tredje sesong, og modellen og veskedesigneren Camila Alves debuterer som programleder. Mesterskapet er også internasjonalt for første gang, og etter å ha finkjemmet verden i søken etter toppstylister er det tolv usedvanlig talentfulle personer som hever konkurransen til et nivå vi aldri har sett tidligere. Utfordringene er mer glamorøse, håret mer flokete og intensiviteten langt tøffere i kampen om den høythengende tittelen som frisørgeni. Først skal de åtte gjenværende kandidatene la seg inspirere av blomster. Deretter får de i oppdrag å kreere håret til brudepikene i et storslagent indisk bryllup. Tanken på at 400 gjester venter på jentenes entré gjør stylistene skjelvne, og de blir ikke mindre nervøse når de får vite at selveste Tabatha Coffey opptrer som gjestedommer.
06:50 Tia og Tamera (9)
(Tia & Tamera) Amerikansk realityserie. Tia sliter med å være mor på fulltid, mens Tamera prøver å dele tiden sin mellom hjemmet i Napa og Los Angeles uten at det skal gå ut over karrieren.
07:40 Hundehviskeren (14)
(Dog Whisperer, år 5) Amerikansk dokumentarserie. Lauren Warshaw er den stolte eier av Club Doggie Grooming Salon, en profesjonell mobil dyresalong som har byene i nærheten av Palm Springs i California som arbeidsområde. Laurie har som mål å gi samme behandling til kundenes hunder som hun gir til sine egne, men det er tre hunder som er umulige å håndtere. Laurie ber Cesar om hjelp.
08:40 Salong Makeover (5)
(Tabatha's Salon Takeover, år 3) Amerikansk realityserie. Hun er karismatisk. Hun er munnrapp. Og hun er kjent for et kløktig forretningstalent. I sin tredje sesong tar hun igjen saksen i egen hånd for å redde frisørsalonger på randen av kollaps, og intet oppdrag er for stort for Tabatha Coffey. «Avanti Salon» har glimrende beliggenhet og på overflaten er alt i den skjønneste orden. Bak fasaden av velluktende sjampo og balsam mangler den derimot lederskap, regler, struktur, teamarbeid og at noen tar ansvar. Verst av alle er frisørsalongeieren selv, Alex Iacobacci, og selv for kløktige eksperter som Tabatha Coffey, skal han bli en tøff nøtt å knekke. Men noe må gjøres. Blant annet å gi Alex større baller!
09:35 Fødeavdelingen (8)
(One Born Every Minute UK) Britisk dokumentarserie. Sophia venter tvillinger, men en ultralyd viser at den ene babyen vil trenge behandling umiddelbart etter at den blir født. Hayley skal føde for fjerde gang og har tidligere opplevd både en dødfødsel og at en nyfødt baby døde.
10:35 Judge Judy (251)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie. Dommer Judith Sheindlin bringer ulike saker for retten.
11:05 One Tree Hill (20)
(One Tree Hill, år 3) Amerikansk dramaserie. Det er tid for den årlige festivalen, og med Lucas på sidelinjen, må Nathan stille opp mot en gammel rival som viser interesse for Haley. Brooke og Mouth planlegger hevn mot Rachel mens Dan støter sammen med Nathans onkel Cooper. Peyton fatter også en beslutning som vil forandre livet hennes.
11:55 Gossip Girl (4)
(Gossip Girl, år 5) Amerikansk dramaserie. Dan bestemmer seg til slutt for å samle venner og familie for å avsløre sannheten om boken sin i håp om at de vil støtte ham på boklanseringen. Samtidig kommer Blair og Louis i en krise etter at Louis leser Dans bok. Diana (Elizabeth Hurley) bruker informasjon hun får om Nate og hans venner til sin egen fordel.
12:50 Gilmore Girls (11)
(Gilmore Girls, år 4) Amerikansk dramaserie. Møt den viljesterke alenemoren Lorelai og hennes like bestemte tenåringsdatter Rory. Med kun 16 års aldersforskjell har mor og datter et spesielt tett og nært forhold; de er som bestevenninner som forteller hverandre alt. Med Lorelairs anstrengte forhold til overklasseforeldrene, Rorys skoletilværelse og begges romantiske komplikasjoner, er det duket for rikelig med drama i småbyen Stars Hallow i Connecticut.
13:45 Switched at Birth (13)
(Switched at Birth, sesong 3) Amerikansk dramaserie. «Voksenlivet» begynner å kreve sine ofre i Toby og Nikkis forhold. Bay ser hvor mye jobben krever av Toby samtidig som han planlegger et bryllup på budsjett, og forsøker å få opp humøret hans ved å booke inn bandet hans til å spille på det lokale tivoliet. Angelo er frustrert over Regina og Bays rot, mens Adriannas hyppige besøk begynner å irritere Kathryn.
14:40 One Tree Hill (21)
(One Tree Hill, år 3) Amerikansk dramaserie. Under en middag før bryllupet blir det krangel mellom Haley og Brooke om Haleys brudekjole. Lucas og Karen drar tilbake til Tree Hill, og Peyton gjør en stor oppdagelse. Medvirkende:Bethany Joy Galeotti, Hilarie Burton, James Lafferty, Chad Michael Murray, Paul Johansson, Sophia Bush, Barbara Alyn Woods, Barry Corbin, Craig Sheffer, Moira Kelly, Danneel Harris, Lee Norris.
15:35 Det lille paret (17)
(The Little Couple) Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. Bill og Jen møter et adopsjonsbyrå som bistår i å plassere barn med spesielle behov. De får vite at en liten gutt i Kina kan være ledig.
16:15 Det lille paret (18)
(The Little Couple) Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. Jen og Bill diskuterer babynavn og begynner på en scrapbook når de mottar nyheten om at de får adoptere en liten gutt fra Kina.
16:50 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (21)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. De siste årene har Drammen gjennomgått en forvandling fra å være slitt og trafikkbelastet til å bli en perle av en by det er grunn til å være stolt av. Men hva med menneskene som ferdes der? Kanskje er også de modne for en overhaling? Når Trinny og Susannah inntar gatene, blir venninnene Mette og Hege og kompleksfylte Linn deres første «elever» på vei mot en mer stilfull fremtid.
17:20 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (22)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. Det lesbiske paret Marte og Helene Andrea har planer om å gifte seg til sommeren, og ønsker å bli mer feminine. Christina har problemer med å kle seg fordi hun er så tynn. Gatelangs i Drammen skal det snart vise seg at hjelpen er på vei. De britiske moteguruene Trinny og Susannah er nemlig i byen på jakt etter nye kandidater med stilmessige utfordringer!
17:55 Unge mødre Danmark (2)
(De unge mødre) Dansk dokumentarserie. Camilla Sofia har endelig fått vite hva slags kjønn barnet har. 17-år gamle Søs liker ikke forandringene som er skjedd med kroppen etter graviditeten. Sønnen til Nanna Silje har ikke kontakt med faren, som forlot familien da sønnen var to år gammel. Det blir også et gjensyn med Louise, som fikk barn med kjæresten Ronni som 19-åring.
18:55 Friends (15)
(Friends, år 2) Amerikansk komiserie. Joey kjøper en ny TV og to liggestoler med sine nye penger. Monica har en cateringjobb for en venn av familien, Dr Richard Burke. Ross og Rachel har sin første ordentlige date, men det er vanskelig for Monica å komme over deres lange vennskap. Tom Selleck spiller Dr Richard Burke.
19:25 Friends (16)
(Friends, år 2) Amerikansk komiserie. Etter å ha kranglet med Chandler bestemmer Joey seg for å flytte ut. Rachel og Phoebe har planer om å få en tatovering. Og på bursdagen sin mottar Mr Gellar den urovekkende nyheten om at bestevennen, Richard, dater datteren, Monica.
20:00 [film]Walk the Dog - En dogumentar
(Walk the Dog - En dogumentar) Norsk dokumentar fra 2008.
21:00 Big Brother (20)
(Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.
22:00 Big Brother (21)
(Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.
23:05 Big Brother (22)
(Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.
00:05 Big Brother (23)
(Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.
01:05 Big Brother (24)
(Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.
02:05 Big Brother Live (5)
(Big Brother Live 2014) Norsk realityserie. Adam Alsing og Pia Lykke åpner dørene og leder direktesendingen fra studio utenfor huset i den legendariske realityserien. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge og de jakter alle på en million kroner. Publikum bestemmer hvem som skal inn og hvem som skal ut av huset.
03:10 Special Victims Unit (24)
(Special Victims Unit, år 12) Amerikansk krimserie. En kvinne som skulle vitne i en høyprofilert voldtektssak, blir skutt og drept mens hun er på handletur med sin datter. Benson og Stabler etterforsker sammenhengen mellom drapet og deres sak og avdekker et uventet vennskap som kan lede dem til sannheten.
04:00 Ghost Whisperer (8)
(Ghost Whisperer, år 2) Amerikansk dramaserie. Melinda forsøker å hjelpe et spøkelse som er anklaget for å ha satt fyr på en restaurant. Samtidig erindrer hun kvelden hun traff Jim for første gang. Da sto også en bygning i lys lue ...
Vis alt
Viasat 4 05:15 Cops (2)
(Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
05:59 No program
(END)
06:00 Ax Men (7)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Det har blitt kalt Nord-Amerikas tøffeste jobb: felling av trær i de fjerne områdene i nordvest. I denne serien møter vi tømmerhuggerne fra virkeligheten. Tømmerhuggerne er halvveis i årets sesong, og avstanden blir stadig større mellom vinnerne og taperne. Stump Branch tester en ny strategi som setter mennenes liv i fare. Teamet på The Pihl leker seg mens sjefene er borte, og Jesse prøver å imponere faren sin.
07:00 Bundy (182)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Al blir plukket ut til å delta i en miljøvernkampanje for Chicago. Medvirkende:Ed O´neill, Katy Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.
07:30 TV-shop
08:30 Ax Men (8)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Det har blitt kalt Nord-Amerikas tøffeste jobb: felling av trær i de fjerne områdene i nordvest. I denne serien møter vi tømmerhuggerne fra virkeligheten. Det er dårlige tider for tømmerhuggerne. Browning-teamet får besøk av en gammel kjenning, som stikker kjepper i hjulene for Jesses planer. Pihl mister et medlem av teamet, og de sliter med å gjøre ferdig Pig Farm.
09:30 The Fresh Prince of Bel-Air (102)
(The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som måtte flytte til tanta og onkelen i Bel Air fordi han havnet i trøbbel hjemme. Nicky blir skuffet over Will da Will ikke er like glad for å møte en barnehelt som alltid er positiv og hjelper barn. Medvirkende:Will Smith, James Avery, Alfonso Ribeiro, Karyn Parsons, Tatyana Ali. Regi:Ellen Falcon, Debbie Allen, Madeline Cripe, Eddie Gorodetsky, Shelley Jensen.
10:00 Men at Work (6)
(Men at Work) Amerikansk komiserie. Milo har drevet kjæresten sin i armene på en annen og er knust av kjærlighetssorg. Hans ironiske og muntre vennegjeng - den kjappe og sofistikerte Tyler, den følsomme og noe kyske Neal, samt fotografen og skjørtejegeren Gibbs - gir ham flust med råd og spøkefulle puff i siden. De jobber alle fire i magasinet «Full Steam", men bruker mesteparten av tiden på å snakke om jenter, sex og sjekking. Sammen prøver de å navigere seg frem og finne formelen for livet. Milo har sex med ei jente som, til hans store overraskelse, ikke forsvinner rett etterpå. Samtidig er Neal bekymret over Amys fascianasjon over rollespill på soverommet, mens en løgndetektortest avslører en del ubehagelige sannheter rundt hva Gibbs synes om Tyler. Medvirkende:Danny Masterson, James Lesure, Adam Busch, Michael Cassidy, Meredith Hagner.
10:30 Seinfeld (162)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. George oppdager at hans nye arbeidsgiver har et bilde av familien sin der George figurerer i bakgrunnen. Han husker deres tilfeldige møte som meget ubehagelig, og bestemmer seg for å forsøke å fjerne seg selv fra bildet.
11:00 Seinfeld (163)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. George, Jerry og Elaine ender opp i et bryllup i India! Der oppdager Elaine at hun har hatt et forhold til brudgommen. Hele episoden går baklengs. Den starter med det siste og beveger seg deretter tilbake i tiden.
11:30 Family Guy (69)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Peter kjører på Brian, som blir deprimert. Men så får han opptre med Frank Sinatra Jr. og gleden er tilbake. Meg forteller alle at hun er lesbisk for å vinne innpass hos de nye vennene.
12:00 Simpsons (10)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. En satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. Borgermester Quimby gjør Springfield til den første byen i USA som skal holde primærvalg, og mediene invaderer byen. Regi:Neil Affleck, Bob Anderson.
12:30 Simpsons (11)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. En satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. Homer og Marge forteller barna om da de var unge og Homer oppfant grungemusikken. Regi:Neil Affleck, Bob Anderson.
13:00 Kongen av Queens (182)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug og Carrie lar seg overtale til å hjelpe til i den lokale kirken. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
13:30 Kongen av Queens (183)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug låner en baby for å vise Carrie at de er klare til å få barn. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
14:00 Two and a Half Men (20)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Etter å ha blitt sammen med Kate igjen og blitt overbevist om at hun er «den rette", møter Walden en ny kvinne, Vivian. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.
14:30 Family Guy (70)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Peter er på gjenforeningsfest med klassen, og gamlevennen Tom Brady gjør ham til medlem av «New England Patriots".
15:00 Family Guy (71)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Peter blir med i et tv-program og vinner en formue. Quagmire blir betatt og frir.
15:30 Simpsons (16)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Smithers tar seg en velfortjent ferie. For å ta vare på sin posisjon ved kjernekraftverket leier han inn Homer som stedfortreder.
16:00 Simpsons (17)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Sammen med Lionel Hutz greier Bart, helt uforvarende, å kjøre studioet som lager Itchy & Scratcy konkurs, da han avslører at ideen til Itchy ble stjålet for 70-80 år siden.
16:30 Kongen av Queens (184)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug prøver å overtale moren sin til å delta i en pokerturnering. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:00 Kongen av Queens (185)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug og vennene hans leier en leilighet som de planlegger å bruke som et hemmelig møtested. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:30 How I Met Your Mother (11)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Mens Robin prøver å snakke Marshall og Lily bort fra å flytte til Long Island beslutter Ted og Barney seg for å bli foreldre. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
18:00 How I Met Your Mother (12)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Robin mottar sjokkerende nyheter fra legen sin etter at hun har fortalt Barney at hun er gravid med hans barn. I mellomtiden forstyrrer en tenåring fra nabolaget Marshall mens han dekorerer huset sitt med julelys. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
18:30 Family Guy (72)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Peter bestemmer seg for vasektomi, men først blir det trøbbel på sædbanken.
19:00 Simpsons (12)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. En satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. Homer, Marge og Bart fordriver tiden med å fortelle hverandre noen av historiens største kjærlighetshistorier. Regi:Neil Affleck, Bob Anderson.
19:30 Simpsons (13)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. En satirisk fremstilling av den amerikanske kjernefamilien. Bart slår seg sammen med en ny gutt på skolen, og sammen finner de på masse fantestreker. Regi:Neil Affleck, Bob Anderson.
20:00 How I Met Your Mother (13)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Marshall besøker sin fars grav for å holde en spesiell tradisjon i live. Ted og Barney starter bar og Robin blir presset til å stå foran kameraet da Sandy er for full til å være på luften. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
20:30 How I Met Your Mother (14)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Lily og Marshalls plan om å flytte litt ut av byen støter på problemer da Lillys far nekter å reise. Samtidig drar resten av gjengen på strippeklubb. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
21:00 Cops Reloaded (23)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
21:30 Cops Reloaded (24)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
22:00 [film]Rocky Balboa
(Rocky Balboa) Amerikansk actiondrama fra 2006. Nåværende mester Mason Dixon utfordrer pensjonerte Rocky Balboa til kamp. Boksekampen skal sendes på riksdekkende TV og er på ti runder. Til hans sønns og venners store overraskelse så sier Rocky ja til å ta en pause fra sin pensjonisttilværelse for å møte en motstander som er raskere, sterkere og 30 år yngre. Medvirkende:Sylvester Stallone, Burt Young, Antonio Tarver. Regi:Sylvester Stallone. (11. år)
23:50 [film]Bronco Billy
(Bronco Billy) Amerikansk eventyrfilm fra 1980. Bronco Billy McCoy er den stolte eieren av et lite omreisende «ville vesten"-show. De tjener for tiden ingen penger, og han har ikke kunnet betale de ansatte på seks måneder. Han plukker opp Antoinette på en bensinstasjon, og ting blir bare verre. Medvirkende:Clint Eastwood, Geoffrey Lewis, Sondra Locke. Regi:Clint Eastwood.
02:05 Charterfeber - tur-retur Kos (7)
(Charterfeber - tur-retur Kos) Norsk realityserie. Monika har lagt sin elsk på den svenske bartenderen Joakim og bestemmer seg for å overraske ham med en helt spesiell kjærlighetserklæring. Sven drar alene på partybåt og finner igjen en flamme fra sene nattetimer i bargata. Pensjonistene nyter en bedre avskjedsmiddag på hotellrommet, og Hilde og Inger svinger seg på gresk aften. Lisbeth og Nansy kommer hjem fra en bytur, men da de kommer tilbake til hotellet er inngangsdøren låst og resepsjonen tom. De må bruke skitne triks for å komme seg inn på rommet sitt.
03:00 [film]The Hard Way
(The Hard Way) Amerikansk komedie fra 1991. Nick Lang er en berømt skuespiller kjent for sine roller i diverse actionfilmer. For å forberede seg til sin neste rolle trenger han motivasjon og inspirasjon, og bestemmer seg for å observere politimannen John Moss. Moss er en hardbarket etterforsker som ikke er spesielt begeistret over å ha Lang i hælene. Men superstjernen og politimannen lærer seg å komme overens med hverandre. Kanskje Nicks skuespillerkunster kan komme til nytte i jakten på en kaldblodig morder? Medvirkende:Michael J. Fox, James Woods, Annabella Sciorra, Luis Guzmán, Christina Ricci. Regi:John Badham.
Vis alt
NRK Super 06:30 Fantorangen
Norsk barneprogram.
06:30 Uki
Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.
06:35 Moro med Klaus
Tysk animasjonsserie. Isbjørnen Klaus og familien hans har flyttet fra Arktis til Bjørneby, og der er det litt annerledes enn de er vant til.
06:50 Sarah og Kvakk
Britisk animasjonsserie. Sju år gamle Sarah og andekompisen Kvakk utforskar verda omkring seg. Dei opplever spennande og fantastiske ting, og møter mange morosame figurar på sine eventyr.
07:00 Supermorgen
07:00 Albert Åberg
Nordisk animasjonsserie. Albert Åberg er en ganske vanlig gutt som bor sammen med pappaen sin. De fleste dager er også ganske vanlige, men med litt fantasi kan alle dager bli veldig spennende.
07:15 Postmann Pat - Spesialpakkeservice
Britisk animasjonsserie. Postvesenet i Greendale har blitt veldig modernisert, og Postmann Pat får travle dager med mye å gjøre. Heldigvis har han nå motorsykkel, helikopter og en egen varebil i tillegg til sin gode, gamle postbil.
07:30 Mammauke/Pappauke (4)
Svensk serie. Lisa bor annenhver uke hos mamma og annenhver uke hos pappa. Når hun er hos mamma lengter hun noen ganger etter pappa og når hun er hos pappa lengter hun noen ganger etter mamma.
07:35 Dyrestien 64
Britisk animasjonsserie. Lissi bor i Dyrestien 64 like ved en zoologisk hage. Hver kveld banker sjiraffen Georgina på soveromsvinduet. Lissi står opp og sklir ned sjiraffens lange hals for å møte naboene sine.
07:50 Nysgjerrige Nils
Amerikansk tegnefilmserie. Nils er en nysgjerrig liten apekatt som finner på mye rart.
08:00 Pingu
Sveitsisk animasjonsserie.
08:10 Lille Prinsesse
Britisk animasjonsserie.
08:20 Rorri Racerbil
Britisk animasjonsserie. Rorri Racerbil ordner opp på Sølvstripa racerbane sammen med vennene sine. Der går det unna med artige påfunn.
08:30 Maja og Martin (1)
Finsk serie. Majas foreldre reiser til Kina, og onkel Martin skal passe henne. Forteller: Disa Emilie Nilsen.
08:40 Brannmann Sam
Britisk dukkefilmserie. Nå skal du få bli kjent med brannmann Sam og vennene hans som bor i en liten by i England.
08:50 Andys ville eventyr
Britisk serie. Bli med Andy og Kip når de drar på spennende reiser over hele jorden for å lete etter ville dyr.
09:05 Gisle Wink på eventyr
Amerikansk animasjonsserie. Bestefar Gisle Wink forteller spennende historier til barnebarna sine fra den gang han selv var liten.
09:30 Kråkeklubben
Norsk serie. I klubbkassa ligger det ei stor tåteflaske med melk. Hvem er melka til? Christer og Kråka er på besøk hos noen tørste dyrebarn.
09:50 Katten med hatten
Amerikansk animasjonsserie. Katten tar Nick og Sally med på en rekke opplevelser rundt om i hele verden.
10:05 Dora utforskeren
Amerikansk animasjonsserie. Det dukker ofte opp problemer når Dora og bestevennen er ute og går. Innimellom må de be deg om hjelp. Kanskje blir problemene enklere å løse når dere hjelper hverandre?
10:30 Drømmehagen
Britisk animasjonsserie for de aller minste. Vi møter de morsomme innbyggerne i Drømmehagen.
11:00 Superstrekar
11:00 Bosse
Svensk tegnefilmserie. Bosse er en trivelig bjørn med stripet lue og rød overall. Han oppdagar alltid noe på veien som han må se nærmere på. Noen mener at Bosse er litt dum, mens andre synes at han er smart. Men er det noe Bosse kan, så er det å ha det moro.
11:05 Tilly og vennene
Irsk animasjonsserie. Bli med Tilly og vennene mens de drar på eventyr i en helt spesiell verden.
11:15 Den lille røde traktoren
Britisk animasjonsserie. Den lille røde traktoren er kanskje ikke så stor og moderne, men han er alltid til å stole på for gårdbruker Stein og alle vennene hans.
11:25 Lalla uten skall
Fransk animasjonsserie. Om Lalla og vennene hennes - og alt det morsomme de finner i naturen.
11:40 Professor Balthazar
Kroatisk animasjonsserie om verdens mest oppfinnsomme oppfinner, den snille og hjelpsomme professor Balthazar.
11:50 Kastanjeskogen
Fransk animasjonsserie. Kastanjeskogen er en trivelig plass å være. Det synes både musene, ekornene, harene, villsvinene, revene og bjørnene, men de er ikke alltid like gode venner.
12:00 Ronnys rullande sirkus
Britisk animasjonsserie. Syv år gamle Ronny har et helt sirkus han må styre. Det blir store utfordringer, men også mye show og moro!
12:10 Milly og Molly
Australsk animasjonsserie om eventyrene til bestevennene Milly og Molly.
12:25 Petter Kanin
Britisk animasjonsserie. Bli med snille og modige Petter Kanin med vennen Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.
12:35 Masha og Mishka
Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.
12:45 Klart eg kan
Norsk serie. Vi møter barn som prøver å mestre ting og som tør å gjøre noe de aldri har gjort før.
12:50 Ville Vilde
Kanadisk animasjonsserie. Vilde bor sammen den tålmodige faren sin. De har ikke helt vanlige kjæledyr.
13:05 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
13:15 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
13:30 Være venner
Svensk dramaserie for barn. Om hverdagsproblemer som mange barn kjenner til.
13:40 Barn ingen adgang
Norsk serie. Sesong 2. Superhelt. Lærerne Selda, Håvard og PK er litt uenige om hvem er den kuleste superhelten. De tester ut superheltegenskaper og lager hver sin nye superhelt.
14:15 Hotell 13 (25)
Tysk dramaserie. Tom og Anna får sommerjobb på Hotell 13. Hotellet skjuler mystiske ting og både drama og forelskelse blir en del av hverdagen.
14:30 Den ultimate Spider-Man
Amerikansk animasjonsserie. Superkrefter. Peter Parker kjemper mot de Fryktelige Fire, og Nick Fury inviterer ham til å joine Shild.
14:50 M.I. High (1)
Britisk dramaserie. De tre ungdomskoleelevene, Blane, Daisy og Rose, er hemmelige agenter. Deres leder er agent M.1.9, og han jobber forkledd som skolens vaktmester.
15:25 iCarly (11)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:45 iCarly (12)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
16:10 Galakseparken (25)
Belgisk sciencefictionserie. Ungdommene vet ikke helt hva de skal tro når Katharina og Finn påstår at de har gode intensjoner. Paula forblir svært skeptisk, men de andre synes de fortjener en sjanse til å fortelle historien sin.
16:20 Galakseparken (26)
Belgisk sciencefictionserie. Ungdommene er nå overbevist om at Katharina og Finn snakker sant. Hvis antraene er i nød, må de få hjelp. I mellomtiden blir Paula litt sjalu når hun oppdager at Bo og Frida har det så fint sammen.
16:35 SuzAnn
Amerikansk animasjonsserie. Transformasjons-kortslutning. Etter at Mats sprayer Geir med en deodorant begynner han å skifte til SuzAnn helt ukontrollert, og må treffe en terapeut som kalles Guru for å lære å kontrollere transformasjons-problemene sine.
16:45 Brødrene Dalton
Fransk animasjonsserie. Brødrene Dalton tilbringer dagene sine innesperret i fengselet til Mr. Peabody. Eldstemann Joe får stadig ideer til nye rømningsplaner, som blir mottatt av brødrene hans Jack, William og Averell med høyst varierende entusiasme. Og det ender ofte som det gjør for uheldige kjeltringer.
16:55 Mánáid-TV
Buhtabággi - Guopparfestivála (Soppfestivalen). Det er soppfestival. Liila og Tobbe lager suppen til bestemor, som ligger på sykehuset etter anfallet hun hadde i forrige episode. Bestemor vinner soppsuppekonkurransen. Lensmannen får vite at professor Ivvar Ande har forsvunnet. Det viser seg at professoren blir holdt fanget hos Krako, hvor han lager en drømmemaskin. (2:6).
17:15 Tid for tegn
Serie for barn og ungdom. I dag skal etiopisk festmat lages og klær prøves.
17:30 Uki
Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.
17:35 Moro med Klaus
Tysk animasjonsserie. Isbjørnen Klaus og familien hans har flyttet fra Arktis til Bjørneby, og der er det litt annerledes enn de er vant til.
17:50 Sarah og Kvakk
Britisk animasjonsserie. Sju år gamle Sarah og andekompisen Kvakk utforskar verda omkring seg. Dei opplever spennande og fantastiske ting, og møter mange morosame figurar på sine eventyr.
18:00 Stella og Sam
Kanadisk animasjonsserie. Sam spør om alt i hele verden. Storesøster Stella kan alle svarene, så lenge man ikke bryr seg om fakta.
18:10 Vaffelhjarte (7)
Norsk dramaserie. Trille og Lena er de eneste to barna på samme alder som bor på den lille plassen Knert-Mathilde langt ut mot havet. Nå har Lena flyttet. En natt kommer hun tilbake - hun har rømt fra byen.
18:35 Det magiske treet
Polsk dramaserie om et gammelt, uvanlig eiketre med magiske krefter. En dag slo lynet ned i treet, og siden ingen kjente til treets krefter, ble det kuttet opp til materialer som det ble laget ting av. Alle tingene hadde fremdeles litt av de magiske kreftene i seg, så den dagen de ble sendt ut til butikker over hele verden, begynte fantastiske ting å skje!
19:00 Barn ingen adgang
Norsk serie. Sesong 2. Bilopphuggeri. Lærerne Selda, PK og Håvard skal forberede en tur med klassen til et bilopphøggeri. Men når de først er på et sånt sted, MÅ man jo teste ut hvor lett det er å sprenge en bil, om man kan kjøre buss i lurveleven og hvordan fungerer egentlig en bilknusemaskin?
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
fredag
lørdag
søndag
mandag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)