Alt, tir 23. des, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 06:55 Med hjartet på rette staden: Julespesial
(Heartbeat: A Winter's Tale) Britisk dramaserie. Vesle Danny er svært syk, men får komme hjem i juleferien. Om han bare kunne få et opphold på et sanatorium i Sveits, ville han bli frisk. Men hvordan skal familien klare å skaffe pengene? (Med hjartet på rette staden : Julespesial.) Medvirkende:Derek Fowlds, Niamh Cusack, Nick Berry.
07:45 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
08:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
08:10 Tidsvitne (3)
Norsk dokumentarserie. «Oljekrisa.» (Oljekrisa.) En søndag i desember 1973 tok Kong Olav T-banen og folk gikk på ski til jobben. Klipp fra NRKs arkiver og oppdaterte intervjuer lar oss gjenoppleve tida da oljeproduserende land skrudde igjen kranene. Medvirkende: Thina Saltvedt og Øystein Dahle.
08:40 Det søte juleliv (4)
Dansk matserie. Da. matserie. Konditor Mette Blomsterberg baker julekaker og julegodt. Hun er på det vakre Rosenholm Slott, der en pyntet riddersal blir fyllt med duften av julebakst.
09:10 Lysleite
Norsk dokumentar. Har mørketiden et ufortjent dårlig rykte? Det mener filmfotograf Tor Sivertstøl som reiser fra Vestlandet til Vesterålen på jakt etter lyset. På veien møter han maleren Ørnulf Opdahl og flere kunstnere som også har et spesielt godt forholdt til mørketiden. «Lysleite.» (Lysleite.) No. dokumentar. Har mørketida eit ufortent dårleg rykte? Det meiner filmfotograf Tor Sivertstøl som reiser frå Vestlandet til Vesterålen på jakt etter lyset. På vegen møter han målaren Ørnulf Opdahl og fleire andre kunstnarar som har eit spesiel godt forhold til mørketida.
10:00 Med hjartet på rette staden (9)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. En rekke innbrudd gjøres av en beryktet forbryter med navnet «Be-Ro mannen". Nå har han også kommet til Aidensfield. Medvirkende:Derek Fowlds, Niamh Cusack, Bill Maynard, Nick Berry.
10:50 Grønn juleglede (2)
Grønn juleglede viser deg hvordan du kan lage julegaver for en billig penge. Det blir dørpynt og store oppsatser samt noe søtt og godt. På et stabbur skaper mor og sønn julestemning i Nordfjordeid, moren har holdt på i 20 år og nå er det tid for et generasjonsskifte. Julestemningen deler de gjerne med oss alle.
11:20 Velkommen til byen (5)
Svensk serie. Fra gården i Västerbotten drar Malin til storbyen for å finne ut hvordan den fungerer. Hva skjer med søppelet som folk kaster?
11:30 Riksforsamlinga (4)
Norsk underholdningsserie. Dagens tema er folkestyre. Are prøver å samle folkelig støtte for den nye grunnloven, blant annet med folketog og sjarm. Og så prøver han å få Karen-Marie Ellefsen og Erik Thorstvedt til å kle seg nakne i en kjendisaksjon for den nye loven.
12:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
12:15 Maria Montessori (2)
(Maria Montessori: Una vita per i bambini) Italiensk drama i to deler. En av verdens mest kjente pedagoger strevde med å få anerkjent ideene sine innenfor det gammeldagse italienske skolesystemet. I mange andre land ble undervisningsmetodene hennes tatt vel imot. Montesorri var både feminist og vitenskapskvinne. Privatlivet hennes var preget av at hun fødte et barn utenfor ekteskap, og at hun ble motarbeidet av fascistene. Medvirkende:Massimo Poggio, Paola Cortellesi, Gianmarco Tognazzi.
14:00 Mat i Norden (8)
(Mat så in i Norden) Finsk matprogram. Kokken Michael Björklund og programleder Sonja Kailassaari tar oss med på en matreise gjennom fire nordiske land. De to smaker på lokale retter og råvarer, treffer andre kokker og matentusiaster, og tilberederer retter på de mest eksotiske stedene. «Mat i Norden - jul.» (Mat i Norden - jul.) Finsk matserie. Kokken Michael og programleder Sonja reiser til Norge for å smake på den norske, tradisjonelle julematen. De besøker Arne og Carlos i Valdres, og lærer å lage strikkede julekuler. Så videre til rockekokken Mona i Oslo for å lage julemat. På restaurant Maaemo får de også noen gode juletips.
14:30 Helene Bøksles jul
Konsert. Sammen med Kringkastingsorkesteret og Den Norske Operas barnekor inviterer Helene Bøksle til en stemningsfull halvtime med nye og gamle julesanger. (Helene Bøksles jul.)
15:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
15:15 Norge rundt
Distriktenes magasin. Programleder:Lise Andreassen Hagir.
15:40 Normal galskap (6)
Norsk underholdningsserie. Are Sende Osen går inn i nye miljøer der mennesker lever ut sin galskap. «Jul.» (Jul.) Are Sende Osen jakter på den gode julestemningen. For ikke bare varer jula til påske, den starter i oktober. Hva handler jula egentlig om? Han søker svar hos de norrøne gudene og deltar i de olympiske nisseleker, men finner han julefreden? Programleder:Are Sende Osen.
16:20 Hygge i Strömsö (18)
Finsk livsstilsserie. I den gamle villaen på øya nord for Vasa lager de lekre retter og alskens fine ting. Dessuten er det en kunst å holde et gammelt trehus og en stor hage i god stand.
17:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 Anjas resor (7)
Svensk reiseprogram. Svensk reiseprogram. Anja Kontor finner den virkelige sammenhengen mellom den lille byen Walldorf i Tyskland og luksushotellet Waldorf Astoria i New York.
17:30 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
17:45 [nyh]Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 Dankerts jul
Norsk underholdningsprogram. En svært alternativ julaften med Dankert, som er ute i seneste laget. (Dankerts jul.) En svært alternativ julaften med Dankert, som er ute i seneste laget.
18:00 Jul på Månetoppen (23)
Julekalender. «Månetoppmøte og langluefest.» Det er lille julaften og mye kan skje, men greier blånissene og rødnissene å lage en ny Månetoppenighet?
18:30 Extra-trekning
18:45 [nyh]Distriktsnyheter
19:00 [nyh]Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:30 Været som var
(Været som var.) Vi har badet oss gjennom tidenes sommer, møtt vår første supercelle og kjempet mot ekstrem tørke og frådende vannmasser. Bli med på en reise gjennom det helt uvanlige væråret 2014!
20:10 Kvelden før kvelden
Underholdning. Nadia Hasnaoui og Atle Bjurstrøm inviterer til optimal julestemining i Studio 1! Ribbeansvarlig er mesterkokken Bent Stiansen og unge Sebastian Skauen Johnsen på 14 år. Narvestad hjelper statsminister Erna Solberg med å pynte til jul. Natos generalsekretær Jens Stoltenberg har meldt sin ankomst, samt Lene Marlin, Jon Andreas Håtun og Janne Formoe som kommer sammen med «Karsten og Petra". Jens Wendelboes storband lover musikalsk julestemning med Tone Damli, Arve Tellefsen, Adam Douglas, Knut Andreas Sørum, Reidun Sæther og MGPjr-vinner Mathea-Mari for å nevne noen. Grevinnen og hovmesteren kommer ca. kl. 21.00.
22:30 Julekonsert med Ingebjørg Bratland
Konsert. Ingebjørg Bratland er jenta som rørte kongen med sin klokkeklare sang som 16-åring. I kveld inviterer hun til julekonsert på Marienlyst hvor hun fremfører både nye og gamle sanger, fra «Mitt hjerte alltid vanker» til «Jul i svingen» og «Klokkene kallar".
23:00 [nyh]Kveldsnytt
23:15 [film]Notting Hill
(Notting Hill) Britisk-amerikansk komedie fra 1999. Livet til eieren av en liten reisebokhandel forandrer seg fullstendig når han møter verdens mest kjente filmstjerne. Medvirkende:Julia Roberts, Hugh Grant, Rhys Ifans, James Dreyfus, Richard McCabe. Regi:Roger Michell.
01:15 [film]Dr. T og kvinnene
(Dr. T and the Women) Amerikansk dramakomedie fra 2000. Dr. T er en kvinnebedårende gynekolog med begge beina godt plantet i en midtlivskrise. Som favorittdoktoren til byens sosiale elite er han konstant overbooket. I tillegg er det krise på hjemmefronten, og det hjelper heller ikke at alle pasientene hans blir mer enn bare pasienter. (Dr. T og kvinnene.) Medvirkende:Laura Dern, Richard Gere, Helen Hunt, Farrah Fawcett. Regi:Robert Altman.
03:10 Førstebetjent Banks
(DCI Banks: Cold is the Grave) Britisk krim. Ei ung jente er savnet. Banks blir bedt om å ta saken. Det spesielle og fryktelige er at det er dattera til sjefen som har forsvunnet. Britisk krim. Ei ung jente er sakna. Banks blir beden om å ta saka. Det spesielle og fryktelege er at det er dottera til sjefen som har forsvunne. DCI Banks: Cold is the Grave). Medvirkende:Monica Dolan, Sian Breckin, Myles Keogh. Regi:James Hawes.
Vis alt
TV 2 06:00 TV 2 Junior
Barne-TV.
06:05 Milos jul
06:30 [nyh]Nyhetene
06:55 God morgen Norge
Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.
11:50 Junior Masterchef (2)
Norsk realityserie. Det blir inspirerende og moro for hele familien, når unge amatørkokker i alderen ni til tolv år skal vise sine kokkekunster i konkurransen om tittelen Junior Masterchef. Dommerne de skal imponere er John Torode og Nadia Sawalha.
12:25 [film]Olsenbanden gir seg aldri!
(Olsenbanden gir seg aldri!) Norsk krimkomedie fra 1981. Olsenbanden tenker nytt, og prøver å få kloa i verdipapirer og fast eiendom når de skal i gang med sitt neste kupp. Medvirkende:Arve Opsahl, Aud Schønemann, Øivind Blunck, Carsten Byhring, Sverre Wilberg, Sverre Holm. Regi:Knut Bohwim.
14:15 [film]Love at the Christmas Table
Amerikansk romantisk dramakomedie fra 2012. En romantisk julehistorie om de to bestevennene Sam og Katherine, som har tilbrakt hver eneste jul sammen de siste 30 årene. Når Sam plutselig får et jobbtilbud i en annen by, begynner han å innse at Katherine kanskje er den rette for ham. Vil de endelig innrømme sine følelser for hverandre, eller vil fortiden komme i veien for dem? Medvirkende:Dustin Milligan, Danica McKellar, Leah Thompson. Regi:Rachel Goldenberg.
15:45 [film]Christmas in Wonderland
(Christmas in Wonderland) Amerikansk komedie fra 2007. Julaften er alt annet enn hyggelig for familien Saunders. De har akkurat flyttet til Edmonton fra Los Angeles og føler seg ikke hjemme ennå. Dessuten har faren, Wayne, mistet jobben. Den eneste som har julestemning er minstemann, Mary. I siste liten drar Wayne på shopping med barna på det største kjøpesenteret i Nord-Amerika. Mary ber julenissen der om en million dollar for å hjelpe faren sin, og når en bag full av kontanter praktisk talt faller foran føttene hennes, tror hun at nissen har oppfylt ønsket hennes. Medvirkende:Patrick Swayze, Matthew Knight, Tim Curry. Regi:James Orr.
17:30 Julefest - med Arne og Tina (2)
Livstilsserie. Arne Hjeltnes og Tina Marie Dingsøyr Vik holder gjestebud på Røros og lager de tre store julerettene ribbe, pinnekjøtt og torsk for seerne. Til bords kommer Fredrik Græsvik og Sarah Natasha Melbye med gode historier og håndlag for tilbehøret. Det blir gode tips for tilberedning, uventet tilbehør og personlige juleopplevelser rundt bordet.
18:30 [nyh]Nyhetene
18:45 [nyh]Været
18:50 [sport]Sportsnyhetene
19:00 Håp i ei gryte - Høydepunkter (5)
Norsk livssynsprogram. Høydepunkter fra Frelsesarmeens musikalske førjulsopplevelse, hvor kjente norske artister inviterer til julesang for Frelsesarmeen sin julegryte.
20:00 Sporløs (6)
Norsk dokumentarserie. Silje Stang er igjen klar for å hjelpe nordmenn i deres jakt på nær familie eller slektninger rundt om i verden. Peter ønsker å finne sin biologiske far. Alle spor fører til Tyskland og sammen med programleder Silje Stang går turen til Tyskland. Vil Peter finne det han leter etter? Programleder:Silje Stang.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:20 [nyh]Været
21:25 [sport]Sportsnyhetene
21:40 Dritseint med Edel: Julespesial
Norsk humorprogram. Høstens talkshow-dronning på TV 2, Edel Hammersmark Gjervan, er på plass med en julespesialsending. I ermet har hun helt spesielle gjester som vil sørge for å gi deg en lattermild inngang til julen.
22:15 [film]Natt på museet 2
(Night at the Museum: Battle of the Smithsonian) Amerikansk komedie fra 2009. Larry er tidligere nattevakt på et naturhistorisk museum, der utstillingene får liv etter solnedgang. Men nå skal de nattlige vennene hans overføres til Smithsonian Institutions arkiver, og det fører ham tilbake til en hysterisk, hemningsløs kamp mot en sur, egyptisk farao som vil herske over museet - og verden. Medvirkende:Ben Stiller, Amy Adams, Owen Wilson. Regi:Shawn Levy. (7. år)
00:20 Homeland (12)
Amerikansk spenningsserie. Carrie Mathison prøver å balansere sitt turbulente privatliv med sin høyrisiko-jobb som agent i CIA. Nå er hun tilbake i Midt-Østen, og stasjonert ved en av CIAs farligste poster.
01:15 [film]Full Metal Jacket
(Full Metal Jacket) Amerikansk action fra 1987. Joker, Animal Mother, Gomer, Eightball, Cowboy og mange flere må gjennom en helvetes forgård av en rekruttskole under drillsersjant Gunnery Hartmans mildt sagt usympatiske ledelse. For Hartman er alle fremtidige marinesoldater verdt omtrent like mye som en gjeng fluelarver - eller kanskje til og med mindre. Dette er Stanley Kubricks mesterlige fortelling om Vietnam-krigen og den nedbrytende prosessen som gjør mennesker til drapsmaskiner. Medvirkende:Matthew Modine, Adam Baldwin, Vincent D'Onofrio. Regi:Stanley Kubrick.
03:30 Håp i ei gryte - Høydepunkter (5)
Norsk livssynsprogram. Høydepunkter fra Frelsesarmeens musikalske førjulsopplevelse, hvor kjente norske artister inviterer til julesang for Frelsesarmeen sin julegryte.
Vis alt
TV3 05:05 Go On (22)
(Go On) Amerikansk komiserie. Ryan King er en sportsprogramleder som nylig har blitt enkemann og håper å kunne finne tilbake til et normalt liv. Den motvillige Ryan er plutselig medlem i en terapigruppe som jobber for «livsforandring» og møter en rekke merkelige mennesker som har ulike erfaring med det å miste noen. Lauren er full av energi og vil gå videre etter bruddet med Wyatt. Hele gruppen innser at de vil komme seg videre i livet, men at de ikke er klare. Medvirkende:Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman.
05:30 Mike & Molly (13)
(Mike & Molly) Amerikansk komiserie. Mike og Molly er to overvektige personer som finner kjærligheten i en slankegruppe. Victoria blir arrestert for å ha brutt diverse trafikkregler og Molly og Joyce spør Mike om hjelp. Medvirkende:Melissa McCarthy, Billy Gardell.
05:59 No program
(END)
06:00 Dr. Phil (2112)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dr. Phil legger harde fakta på bordet, foretar dyptgående analyser og er handlingsorientert. Resultatet er et program som balanserer underholdning og opplysning. Dr. Phil fortsetter intervjuet med Heather som blir konfrontert med sjokkerende beskyldninger om å ha vært ansvarlig for sønnens overdose da han døde som 15-åring. Hun må også forsvare sin egen medisinbruk som bestevenninnen mener er overdrevet.
07:00 TV-shop
08:00 Mike & Molly (15)
(Mike & Molly) Amerikansk komiserie. Mike og Molly er to overvektige personer som finner kjærligheten i en slankegruppe. Mike glemte å bestille bord til valentinerdagen med Molly og prøver å slenge seg på Carls planer med Christina. Medvirkende:Melissa McCarthy, Billy Gardell.
08:25 Alle elsker Raymond (110)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Ray Barone er en suksessfull sportsskribent bosatt på Long Island med sin vakre kone Debra og deres tre barn. Rays foreldre, Frank og Marie, bor rett over gaten og praktiserer «Su casa es mi casa". Ray blir overlykkelig, hans egen avis sender ham av sted for å dekke «Super Bowl". Han velger å ta med seg Gianni fremfor Debra på grunn av vennens interesse for fotball - og fordi Ray ser for seg at dette skal bli en skikkelig guttetur. Vel fremme på hotellet finner imidlertid Ray raskt ut at alle de andre reporterne har tatt med seg konene sine. Medvirkende:Ray Romano, Patricia Heaton, Peter Boyle, Doris Roberts, Brad Garrett, Madylin Sweeten.
08:55 The Ellen DeGeneres Show (36)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Ellen DeGeneres er tilbake med en tolvte sesong av sitt populære talkshow! Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier, er det dukket for underholdende dagtids-TV. Vertinnen selv er en Emmy Award-vinner, komiker og bestselgende forfatter, skuespiller og TV-personlighet, som også byr på massevis av komiske innslag underveis. Ellen får besøk av blant andre Taylor Swift i dagens episode.
09:45 Dr. Phil (2113)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dr. Phil legger harde fakta på bordet, foretar dyptgående analyser og er handlingsorientert. Resultatet er et program som balanserer underholdning og opplysning. Fany og Markus aner ikke hva de skal gjøre med datteren Claire, som i en alder av 16 år drikker, røyker hasj og har flere sexpartnere. Dr. Phil forsøker å snakke alvor med Claire, samt med foreldrene om deres rolle.
10:40 Teenage Boss Sverige (8)
(Tonårsbossen) Svensk underholdningsprogram. Tenåringer vil alltid ha nye ting, enten det er en ny jakke, ny playstation eller en ny iphone. Vanligvis har ikke familien nok penger til å kjøpe alle disse tingene, men hva hvis tenåringen fikk bestemme over økonomien? Nå får tenåringen i huset nemlig ta over familiens økonomi i en hel måned. Økonomieksperten Charlie Söderberg dukker rett og slett opp på døren med en hele familiens månedsinntekt og et kredittkort, og deretter har tenåringen kontrollen. Blir det nye klær? Eller vil pengene gå til noe familien virkelig trenger? Felicia er 16 år og får ansvaret for familiens pengebruk i en hel måned. Hun vil bruke pengene på å fylle opp garderoben, både sin egen og hesten hennes sin.
11:35 The Real Housewives of Orange County (10)
(The Real Housewives of Orange County) Amerikansk realityserie. Orange County er et av USAs rikeste lokalsamfunn, og her får vi innblikk i de svært glamorøse livene til fem kvinner og familiene deres som bor nettopp her. Men er det så perfekt som det virker på utsiden? Peggy og Alexis diskuterer deres konstant turbulente forhold, men samtalen skaper bare mer spenning mellom dem. Slades mor kommer på besøk og presser ham om jobbsituasjonen hans, mens Vicki og Peggy treffes for vin og sladder.
12:30 The Ellen DeGeneres Show (37)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Ellen DeGeneres er tilbake med en tolvte sesong av sitt populære talkshow! Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier, er det dukket for underholdende dagtids-TV. Vertinnen selv er en Emmy Award-vinner, komiker og bestselgende forfatter, skuespiller og TV-personlighet, som også byr på massevis av komiske innslag underveis. Ellen tar i mot Steve Harvey og Jenny Slate, mens Echosmith opptrer.
13:25 Luksusfellen (11)
(Luksusfellen) Norsk livsstilsserie. Å havne i luksusfellen er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Når pengene blir brukt på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, står Luksusfellens eksperter klare til å hjelpe. Kim Roger Wang (26) fra Nesbru elsker fest og moro. Ofte leier han og kompisene limousin når de skal på byen i Oslo. Han jobber som forskalingssnekker på et veianlegg og trives godt i jobben. Like bra gikk det imidlertid ikke da han drev sitt eget firma. For å finansiere det store forbruket han hadde privat begynte han å bruke av skatte- og momspengene. Nå er festen over og Kim Roger sitter igjen med en gjeld på 1,1 millioner kroner. Silje og Christian tar utfordringen på strak arm og drar til Nesbru. HD. Tekstet på tekst-tv side 333. Programleder:Silje Sandmæl , Christian Vennerød , Cecilie Lynum , Magne Gundersen.
14:25 Gordon Ramsay rydder opp (12)
(Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Gordon Ramsay reiser rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Ramsay er tilbake i gårdslandskapet i Ohio der han håper å få restauranteier Joe til å skjønne at han tar feil. Men Joe er sta og nekter å ta til seg rådene fra Ramsay.
15:20 Alle elsker Raymond (111)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Ray Barone er en suksessfull sportsskribent bosatt på Long Island med sin vakre kone Debra og deres tre barn. Rays foreldre, Frank og Marie, bor rett over gaten og praktiserer «Su casa es mi casa". Ray oppdager at Marie har lest hans hemmelige og intime dagbøker fra tenårene og går amok. Vondt blir verre etter at han i tillegg finner ut at moren har blitt informert om innholdet i dagbokens aller mest private kapitler.
15:50 Alle elsker Raymond (112)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Ray Barone er en suksessfull sportsskribent bosatt på Long Island med sin vakre kone Debra og deres tre barn. Rays foreldre, Frank og Marie, bor rett over gaten og praktiserer «Su casa es mi casa". Under en romantisk valentinsmiddag oppdager Debra at hun og Ray ikke har noe å snakke sammen om ...
16:20 Kongen av Queens (25)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Etter et besøk av Deacon og hans treåring får Doug plutselig veldig lyst på barn. Han begynner å snakke med Carrie om å stifte familie, men det å skulle ta en så stor avgjørelse blir ikke enkelt for ekteparet Heffernan. Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Patton Oswalt, Larry Romano, Patton Oswalt. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
16:50 How I Met Your Mother (19)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Lily og Robin krangler om morgenen på bryllupsdagen, mens Barney sliter med å velge dress for dagen. Samtidig ser resten en film som Ted nektet dem å se.
17:15 How I Met Your Mother (20)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Det er søndags ettermiddag og klokken er 2. Ted og Barney hjelper Marshall med å finne Lily, som etter hvert avslører at hun er gravid, denne gangen med ei lita jente.
17:50 Will and Grace (41)
(Will and Grace) Amerikansk komiserie. Når Rob og Ellen spør Will og Grace om de vil være forlovere i bryllupet deres, kommer Graces fortid med brudgommen fram i lyset. Medvirkende:Eric McCormack, Debra Messing.
18:15 Will and Grace (42)
(Will and Grace) Amerikansk komiserie. Grace tilbringer en morsom kveld med Val, til tross for deres fortid, mens Will mistenker henne for å ha stjålet fra dem. Medvirkende:Eric McCormack, Debra Messing.
18:45 Luksusfellen (12)
(Luksusfellen) Norsk livsstilsserie. Å havne i luksusfellen er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Når pengene blir brukt på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, står Luksusfellens eksperter klare til å hjelpe. Programleder:Silje Sandmæl , Christian Vennerød , Cecilie Lynum , Magne Gundersen.
19:45 [film]Smurfene
(The Smurfs) Amerikansk animasjonseventyr fra 2011. Den onde trollmannen Gargamel jager Smurfene ut av landsbyen deres. De tvinges ut gjennom en portal og inn i vår verden - nærmere bestemt Central Park i New York. Smurfene rager bare tre epler høyt i The Big Apple, og må finne en vei tilbake til sin egen verden før Gargamel får tak i dem. Medvirkende:Neil Patrick Harris, Hank Azaria, Jayma Mays, Sofía Vergara, Tim Gunn. Regi:Raja Gosnell.
21:30 [film]The Holiday
(The Holiday) Amerikansk romantisk komedie fra 2006. Amanda fra Los Angeles og Iris fra England har aldri truffet hverandre, men de har et felles problem: menn. Etter å ha fått kontakt med hverandre på internett, bytter de hus med hverandre i to uker. Medvirkende:Jack Black, Jude Law, Cameron Diaz, Kate Winslet. Regi:Nancy Meyers.
00:00 [film]Sex and the City: The Movie
(Sex and the City) Amerikansk dramakomedie fra 2008. Carrie skal endelig gifte seg med sin Mr Big og planlegger et stor bryllup. Men hennes trofaste bestevenninner må trøste henne etter at en av dem sier noe som gjør at Mr Big stikker av. Carrie Bradshaw og Mr Big skal endelig gifte seg. Siden han har vært gift før så foretrekker han et mindre bryllup, men Carrie laser seg rive med og har snart planlagt enhver motekvinnes drømmebryllup. Etter Mr Big har snakket med Miranda, som sliter med sine ekteskapsproblemer, får han kalde føtter og avlyser hele bryllupet. For å komme seg bort fra det hele drar Carrie og venninnene avgårde på det som skulle vært Carries bryllupsreise. Det er vanskelig, men litt etter litt kommer Carries smil tilbake igjen. Men hva skjer når hun finner ut at det var Miranda som skremte Mr Big til å stikke av? Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, Chris Noth. Regi:Michael Patrick King. (11. år)
02:30 How I Met Your Mother (19)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Lily og Robin krangler på morgenen av bryllupsdagen, mens Barney sliter med å velge dress for dagen. Samtidig ser resten en film Ted nektet dem å se.
03:00 How I Met Your Mother (20)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Det er søndags ettermiddag og klokken er 2. Ted og Barney hjelper Marshall med å finne Lily, som etter hvert avslører at hun er gravid, denne gangen med ei lita jente.
03:25 Kongen av Queens (25)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Etter et besøk av Deacon og hans treåring får Doug plutselig veldig lyst på barn. Han begynner å snakke med Carrie om å stifte familie, men det å skulle ta en så stor avgjørelse blir ikke enkelt for ekteparet Heffernan. Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Patton Oswalt, Larry Romano, Patton Oswalt. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
03:55 Will and Grace (41)
(Will and Grace) Amerikansk komiserie. Når Rob og Ellen spør Will og Grace om de vil være folovere i bryllupet deres kommer Graces fortid med brudgommen fram i lyset. Medvirkende:Eric McCormack, Debra Messing.
04:25 Will and Grace (42)
(Will and Grace) Amerikansk komiserie. Grace tilbringer en morsom kveld med Val, til tross for deres fortid, mens Will mistenker henne fra å ha stjålet fra dem. Medvirkende:Eric McCormack, Debra Messing.
Vis alt
TVNorge 05:15 Money From Strangers (4)
(Money From Strangers, sesong 1) Amerikansk underholdning. Forbipasserende blir lurt til å utføre hysteriske skøyerstreker for å få sjansen til å vinne penger. Skjult kamera fanger det påfølgende kaoset mens programleder og komikere kommer med instruksjoner via en hemmelig mikrofon i øret. Premiepotten øker etter hvert som oppgavene blir mer og mer ekstreme. Klarer våre kandidater å utføre skøyerstrekene uten å avsløre seg eller bli tatt av politiet?
06:00 Tom og Jerry (2)
(Tom and Jerry) Amerikansk tegnefilmserie. Katt-og-mus-jakten fører Tom og Jerry opp i en rekke hysterisk morsomme situasjoner.
06:20 Tom og Jerry (3)
(Tom and Jerry) Amerikansk tegnefilmserie. Katt-og-mus-jakten fører Tom og Jerry opp i en rekke hysterisk morsomme situasjoner.
06:40 America's Funniest Home Videos (43)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdning.
07:05 America's Funniest Home Videos (44)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdning.
07:30 America's Funniest Home Videos (10)
(America's Funniest Home Videos, år 22) Amerikansk underholdning.
07:55 Melissa & Joey (1)
(Melissa & Joey) Amerikansk komiserie. Mel Burke er lokalpolitiker i Toledo i Ohio. I tillegg er hun nødt til å ta seg av sin niese og nevø. Medvirkende:Joseph Lawrence, Melissa Joan Hart, Taylor Spreitler, Nick Robinson.
08:20 Cougar Town (21)
(Cougar Town, år 2) Amerikansk komiserie. Jules og gjengen planlegger en felles ferie. Siden Travis plutselig bestemmer seg for å flytte til Hawaii, drar de etter ham for å tilbringe ferien der sammen med ham. Jules sliter med å akseptere Travis sitt valg, samtidig som Grayson forteller henne at han vil ha barn. I mellomtiden prøver Laurie å legge en plan for å få Travis til å flytte hjem igjen. Medvirkende:Courteney Cox, Christa Miller, Busy Phillips, Dan Byrd, Brian Van Holt.
08:45 Ullared (7)
(Ullared) Svensk dokumentarserie. Nå er det vår i Ullared, og Morgan og Ola-Conny reiser til hovedstaden og videre til Finland. I Ullared er søstrene Maritta, Laila og Gunnel tilbake med et sterkt sug etter flesk og løksaus. Boris innvier varehusets nye restaurant - sannsynligvis Sveriges største.
09:35 Baby Daddy (8)
(Baby Daddy) Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres.
10:00 The War at Home (15)
(The War at Home, år 2) Amerikansk komiserie. Det blir funnet marihuana i Larrys jakkelomme, og rektor Fink utviser ham fra skolen i 30 dager. Egentlig var dette Daves jakke som Larry ved en feiltagelse hadde tatt på.
10:25 [film]Georg, jungelens konge
(George of the Jungle) Amerikansk komedie fra 1997. En unggutt ved navn George strander i jungelen i Bukuvu etter et flykrasj og blir tatt hånd om av en ape. George vokser snart til en voksen mann som er både glad og godhjertet, om ikke så altfor klok. Den rike arvingen Ursula Stanhope reiser til Bukuvu på safari, både for å tilfredsstille sin eventyrlyst og for å komme unna sin forlovede, som hun ikke engang liker. Ursula kommer på avveie, men blir reddet av George, som gjør alt for å vinne hennes hjerte. En unggutt ved navn George strander i jungelen i Bukuvu etter et flykrasj og blir tatt hånd om av en ape. George vokser snart til en voksen mann som er både glad og godhjertet, om ikke så altfor klok. Den rike arvingen Ursula Stanhope reiser til Bukuvu på safari, både for å tilfredsstille sin eventyrlyst og for å komme unna sin forlovede, som hun ikke engang liker. Ursula kommer på avveie, men blir reddet av George som gjør alt for å vinne hennes hjerte. Medvirkende:Brendan Fraser, Leslie Mann, Thomas Haden Church, John Cleese, Richard Roundtree. Regi:Sam Weisman.
12:00 The Big Bang Theory (8)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard prøver å forhindre at Sheldon overreagerer når en tidligere tabbe blir brakt til overflaten. Men Sheldon straffer Leonard ved å tvinge ham til å gå en dag i hans sko. Samtidig konfronterer Penny ekskjæresten til Raj, Lucy. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.
12:30 The Big Bang Theory (9)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Sheldon protesterer når gjengen drar ham med hjem til Mrs. Wolowitz på Thanksgiving. Samtidig må Penny og Leonard rette opp en tabbe fra Pennys fortid. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.
12:55 The Neighbors (11)
(The Neighbors) Amerikansk komiserie. Larry tar helt av når det gjelder julegaver til barna i Weaver-familien, mens Reggie og Amber forsøker å finne den perfekte gaven til hverandre.
13:25 Melissa & Joey (2)
(Melissa & Joey) Amerikansk komiserie. Mel Burke er lokalpolitiker i Toledo i Ohio. I tillegg er hun nødt til å ta seg av sin niese og nevø. Medvirkende:Joseph Lawrence, Melissa Joan Hart, Taylor Spreitler, Nick Robinson.
13:55 The War at Home (16)
(The War at Home, år 2) Amerikansk komiserie. Etter at Vickys mor Betty og hennes kjæreste Sid har offentliggjort sin forlovelse, inviterer de hele familien til vielsen på St. Martin. Men da Sid går litt for langt med en stripper, lurer Dave på om han skal fortelle det til Betty og risikere å gå glipp av gratisreisen til Karibien. Kenny går på date med Hillarys eks-kjæreste og tvinger Dave inn i en pinlig diskusjon om sikker homosex.
14:20 Ullared (1)
(Ullared) Svensk dokumentarserie. Vi er tilbake på det gule kjøpesenteret Gekås i Ullared som er blitt bygget ut siden sist. Morgan strever med kleshengere og pappesker på lageret, mens Ola-Conny forsøker å sette seg inn i et nytt system som skal brukes til å bestille brød. Administrerende direktør Boris trives i det nyutbygde senteret, men har, akkurat som kundene, litt problemer med å finne fram blant hyllerekkene.
15:20 Baby Daddy (9)
(Baby Daddy) Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres.
15:50 Cougar Town (22)
(Cougar Town, år 2) Amerikansk komiserie. Jules og gjengen planlegger en felles ferie. Siden Travis plutselig bestemmer seg for å flytte til Hawaii, drar de etter ham for å tilbringe ferien der sammen med ham. Jules sliter med å akseptere Travis' valg samtidig som Grayson forteller henne at han vil ha barn. I mellomtiden prøver Laurie å legge en plan for å få Travis til å flytte hjem igjen. Medvirkende:Courteney Cox, Christa Miller, Busy Phillips, Dan Byrd, Brian Van Holt.
16:15 Friends (9)
(Friends) Amerikansk komiserie. Monica lager julegodteri til naboene. Rachel og Tag setter nye grunnregler for deres nye romanse. Ross blir rørt av Phoebes barndomshistorie og kjøper en ny sykkel til henne.
16:45 Friends (10)
(Friends) Amerikansk komiserie. Ross ønsker å la sønnen Ben få innblikk i Hanukkah. For å lokke Rachel til å flytte tilbake til deres renoverte leilighet, må Phoebe drive en kile mellom Rachel og romkameraten Joey.
17:15 Two and a Half Men (12)
(Two and a Half Men, år 4) Amerikansk komiserie. Alan dater i skjul Bertas datter, men Charlie finner ut av det og bekymrer seg for hvordan Berta kommer til å reagere.
17:45 Two and a Half Men (13)
(Two and a Half Men, år 4) Amerikansk komiserie. Alan forteller Judith og Herb at Jake hører dem når de har sex. Dette temaet vekker ubehagelig minner for Charlie.
18:10 The Big Bang Theory (10)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Amy hjelper Sheldon med å takle skammen han føler etter at hans tilfeldige bidrag til vitenskapen ble motbevist. Samtidig må Raj bo hos Howard og Bernadette i en uke. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.
18:35 The Big Bang Theory (11)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Mens Sheldon er i Texas for å besøke familien, samles alle de andre for å pynte juletreet i leiligheten. Der forestiller de seg hvordan livene deres hadde vært hvis de aldri hadde møtt Sheldon. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg.
19:05 [film]Jack Frost
(Jack Frost) Amerikansk dramakomedie fra 1998. Jack Frost elsker sin elleveårige sønn Charlie og kona Gabby over alt på jord. Likevel svikter han dem til fordel for musikerkarrieren. Alt endres drastisk den dagen Jack omkommer i en bilulykke. Charlie og Gabby sørger, men etter et års tid innser de at livet må gå videre. Det er da Charlie møter en snømann som ligner mistenkelig på pappa. Medvirkende:Michael Keaton, Kelly Preston, Joseph Cross. Regi:Troy Miller.
21:00 [film]Nå er det jul - igjen
(The Santa Clause) Amerikansk familiekomedie fra 1994. Scott Calvin er skilt pappa, som får kontakt med sin sønn når han stifter bekjentskap med julenissen, som har ramlet ned fra et tak på selveste juleaften. Julenissen gir Scott drakten sin, og vips befinner far og sønn seg i alvelandet langt mot nord der forberedelsene til neste jul finner sted. For i kontrakten heter det at den som tar på seg julenissedrakta, også er ansvarlig for alt det fører med seg. Medvirkende:Tim Allen, Judge Reinhold, Wendy Crewson, Eric Lloyd, David Krumholtz. Regi:John Pasquin.
22:50 [film]Cocktail
(Cocktail) Amerikansk romantisk komedie fra 1988. Den unge, selvsikre og ambisiøse bartenderen Brian Flanagan lever livet på Manhattans Upper East Side. Men da han flytter til Jamaica og møter Jordan, bringer den blomstrende romansen nye perspektiver til Brians selvsentrerte liv. Medvirkende:Tom Cruise, Bryan Brown, Elisabeth Shue. Regi:Roger Donaldson.
00:50 Castle (6)
(Castle, år 5) Amerikansk krimserie. Når en død kropp blir funnet på en sci fi-kongress, blir Castle og Beckett kastet rett inn i en verden full av egoistiske kjendiser, hardbarka fans og nok drama til å fylle to galakser.
01:45 CSI: Miami (13)
(CSI: Miami) Amerikansk spenningsserie. Eieren av flere veddeløpshester blir funnet drept på veddeløpsbanen og Horatio og etterforskerne hans blir nødt til å bli bedre kjent med byens hestemiljø. Samtidig bryter et medlem fra den russiske mafiaen seg inn i leiligheten til Ryans veterinærvenn. Men før Horatio rekker å komme til åstedet har russeren tatt sitt eget liv. Var han innblandet i drapet på hesteeieren?
02:40 Special Victims Unit (11)
(Special Victims Unit, år 9) Amerikansk krimserie. En partyjente fra Park Avenue blir funnet død i Central Park og etterforskerne Benson og Stabler mistenker i begynnelsen hennes rike kjæreste for å stå bak drapet.
03:35 CSI: NY (8)
(CSI: NY, år 7) Amerikansk krimserie. CSI opplever noe uhyggelig etter at de finner et kvinnelig offer som etter det de skjønner kan ha blitt skremt til døde. Saken tar en ny, merkelig vending da Mac oppdager et nytt offer.
Vis alt
NRK 2 08:10 Frikar
Norsk dokumentar. Hallingdanser og koreograf Hallgrim Hansegård har opptrådt på de mest spektakulære steder og på de største scener. Sammen med Frikar og Alexander Rybak var han med på å vinne Melodi Grand Prix i Moskva. Vi følger Hallgrim til de mytiske Wudang-fjellene i Kina hvor han møter sitt livs største utfordring. Er det mulig å sette opp en forestilling sammen med kung fu-munker som aldri tidligere har stått på en scene, og som ikke snakker et felles språk? (Frikar.)
09:05 Top Gear USA (14)
Amerikansk bilserie. Med samme humor og i samme ånd som i orginalserien graver programlederne seg dypere ned i bilens fargerike historie. De unnlater heller ikke å kaste seg ut i noen vanvittige stunts. Limousiner blir oftere brukt til utdrikkingslag enn til premierefester, og det vil Adam, Rutledge og Tanner gjøre noe med. De tester ulike biler og kjører en kjendis hver til Emmy Awards-utdelingen.
09:50 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
10:05 [nyh]Distriktsnyheter
10:05 [nyh]Distriktsnyheter Østlandssendingen
10:15 [nyh]Distriktsnyheter Østfold
10:30 [nyh]Distriktsnyheter Østnytt
10:45 [nyh]Distriktsnyheter Østafjells
10:55 [nyh]Distriktsnyheter Sørlandet
11:10 [nyh]Distriktsnyheter Rogaland
11:25 [nyh]Distriktsnyheter Vestlandsrevyen
11:35 [nyh]Distriktsnyheter Møre og Romsdal
11:50 [nyh]Distriktsnyheter Midtnytt
12:05 [nyh]Distriktsnyheter Nordland
12:15 [nyh]Distriktsnyheter Nordnytt
12:30 Sapmi sessions (6)
Svensk serie. Noen av Sveriges mest kjente artister møter samiske kollegaer i verdensklasse. I løpet av tre dager skal to artister lage en ny låt i fjellbygda Vassijavri, som har et av vår tids heteste musikkstudioer. Wimme og Looptroop Rockers møtes i studio.
13:00 Det store symesterskapet (5)
Underholdningsserie. Det er semifinale i «Det store symesterskapet", og alle som trodde de elsket silke må kanskje tro om igjen. Presisjon og tålmodighet går over til vill kreativitet i redesignoppgaven. Og herreklær er og blir vanskelig. Programleder Christine Hope hjelper gjerne til med en utblåsing! Denne uke avgjør dommerne Tine Solheim og Andreas Feet hvem som går til finalen. Programleder:Christine Hope.
14:00 [film]Jeg er
(I Am) Britisk dokumentarfilm fra 2010. Hollywoodregissøren Tom Shadyac ble utsatt for en livstruende hjerneskade. Det fikk ham til å revurdere sine egne prioriteringer i livet. Han besøker noen av verdens klokeste hoder, inkludert forfattere, poeter, lærere, religiøse ledere og forskere for å få svar på noen av livets mest fundamentale spørsmål. (Dette er meg.) Regi:Tom Shadyac.
15:15 Under en annen himmel
Norsk dokumentar. Da filmskaper Anstein Mikkelsen startet jakten på sin oldemors stjernehimmel fant han mange, lange tråder fra hennes lille gård og ut i verden. Den kvenske kulturen er ikke bare en isolert, liten flekk nord i Norge, men del av et spennende og stort fellesskap. Samtidig er kulturen og språket under større press enn noensinne, og i fare for å utraderes. (Under en annen himmel.)
16:05 Med hjartet på rette staden (9)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. En rekke innbrudd gjøres av en beryktet forbryter med navnet «Be-Ro mannen". Nå har han også kommet til Aidensfield. Medvirkende:Derek Fowlds, Niamh Cusack, Bill Maynard, Nick Berry.
17:00 Derrick (2)
(Derrick) Tysk krimserie. Medvirkende:Horst Tappert, Fritz Wepper.
18:00 [nyh]Dagsnytt atten
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 Ken Follett - en millionindustri
Dansk portrettprogram. Den britiske forfatteren Ken Follett er en av verdens mestselgende forfattere. Danmarks radio har møtt ham i Wahington DC, i forbindelse med utgivelsen av hans nye bok, På grensen til evigheten. (Ken Follett - en millionindustri.)
19:30 Charlie Chaplin: Suksess og skandaler (2)
Fransk dokumentar. Da Charles Chaplin bar landstrykerkostymet med hatt og stokk 17. februar 1914, oppstod filmhistoriens mest kjente karakter. 100 år senere ser denne dokumentaren på Chaplins suksess og skandaler.
20:15 Sjeldne svaner i ny Svanesjø
(Rare Birds) Amerikansk dokumentar. Da teppet gikk opp for forestillingen «A Swan Lake» på Operaen i Oslo i 2014, var det enorme forberedelser som lå bak. Det ble jobbet med mengder av spesialrekvisitter, og en andre akt som ble danset i 6.000 liter vann, krevde sitt. Denne dokumentaren viser den slitsomme, men også morsomme veien til premiere. (Sjeldne svaner i ny Svanesjø.)
21:15 Historien om et måltid (7)
Dansk dokumentarserie. Et måltid kan gjøre mye mer enn å stille sulten. Filmregissør Ole Bornedal reflekterer over danske smørbrød og nytelsens plass i hverdagen, mens kokken Adam tilbereder en barsk tartar.
21:25 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
21:30 Monty Python live
Britisk underholdning. For første gang på 40 år opptrer komikerlegendene Monty Python live på scenen. Stedet er Londons O2 Arena der John Cleese, Michael Palin, Terry Gilliam, Eric Idle og Terry Jones fremfører flere av sine største hits, ispedd moderne, «pythonesque» tvister. (Monty Python live-2014.)
23:00 [film]VIPs
(VIPs) Brasiliansk drama fra 2010. Om livet til en av Brasils største svindlere, som var berømt for å gi seg ut for en annan enn den han var. Marcelo blir tatt for narkotikasmugling, men holder tett om hvem de andre i nettverket er. Det gjør at han får en stor sum penger fra kartellsjefen. Marcelo bruker pengene til å promotere en fest i Recife, der han later som om han er sønnen til en flyselskapeier. (VIPs.) Medvirkende:Wagner Moura, Gisele Fróes, Emiliano Ruschel. Regi:Toniko Melo.
00:35 Filmens historie (14)
(The Story of Film: An Odyssey) Britisk dokumentarserie. En verdensomspennende, guidet reise gjennom de beste filmene som noensinne er laget. Serien, som det tok over fem år å lage, spenner over seks kontinenter, tolv tiår og tusen filmer. Om det lekne 90-tallet i engelskspråklig film. Hva var nytt i Tarantinos dialoger og spesielt med filmene til brødrene Coen? Manusforfattere vurderer bruken av ironi, og australske Baz Luhrmann forteller om filmene «Romeo & Juliet» og «Moulin Rouge". Har så digitalteknikken endret filmen for alltid?
01:35 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
01:50 [nyh]Distriktsnyheter
(Distriktsnyheter.)
01:50 [nyh]Distriktsnyheter Østlandssendingen
02:05 [nyh]Distriktsnyheter Østfold
02:20 [nyh]Distriktsnyheter Østnytt
02:30 [nyh]Distriktsnyheter Østafjells
02:46 [nyh]Distriktsnyheter Sørlandet
03:00 [nyh]Distriktsnyheter Rogaland
03:10 [nyh]Distriktsnyheter Vestlandsrevyen
03:25 [nyh]Distriktsnyheter Møre og Romsdal
03:35 [nyh]Distriktsnyheter Midtnytt
03:50 [nyh]Distriktsnyheter Nordland
04:05 [nyh]Distriktsnyheter Nordnytt
Vis alt
NRK 3 19:30 Rundlurt
Norsk underholdningsserie. Magiker Kevin Lunde lurer godtroende folk og kjendiser ved hjelp av fingerferdigheter og avledning. (Kari Traa.)
19:35 [film]You Will Meet a Tall Dark Stranger
(You Will Meet a Tall Dark Stranger) Amerikansk-spansk komedie fra 2010. Sallys foreldre skiller lag etter at faren gjenomgår en midlivskrise og inngår et forhold til en eskortepike. Sally sliter selv med ekteskapet og forelsker seg i sin kjekke sjef. En film full av lidenskap, forviklinger, ambisjoner og frustrasjoner. (You Will Meet A Tall Dark Stranger.) Medvirkende:Gemma Jones, Anthony Hopkins, Freida Pinto, Josh Brolin, Naomi Watts, Antonio Banderas. Regi:Woody Allen.
21:10 [film]Nord
(Nord) Norsk drama 2009. Etter et nervesammenbrudd har ekstremskikjøreren Jomar isolert seg i en ensom tilværelse som skiheisoperatør. Så får han vite at han kan være far til et barn i Nord-Norge, og legger ut på en merkelig og poetisk reise gjennom Norge på snøscooter. En dunk hjemmebrent er hans eneste trøst. (Nord.) No. drama, 2009. Erlend Loe har skrevet manuset til filmen om Jomar Henriksen, mannen som kunne ha vært en av gutta. Nå sitter han i en trekkfull skibu og sørger for at skiheisen går. Han trives best med sprit, røyk og katastrofer på tv. Men så får Jomar et besøk som blir temmelig drøyt for harehjertet hans. Han har en sønn! Regi: Rune Denstad Langlo. Medvirkende:Anders Baasmo Christiansen, Kyrre Hellum, Marte Aunemo. Regi:Rune Denstad Langlo. (11. år)
22:25 Adventslekene (9)
Humorserie. Karin har avtalt et møte mellom de blå og de røde nissene, for å få dem til å jobbe sammen. Nordpolitimennene Taco og Doyle er på sporet av Jesus.
22:30 [film]Med Grimm og Gru
(Ma-ma) Fransk-rumensk-russisk familiemusikal fra 1976. Kultklassiker med Grimms eventyr om ulven og de sju geitekillingene i rock'n'roll-utgave. Musikalen fremføres av Moskva sirkus og isballett, Bolsjoj-balletten og mange andre. (Med Grimm og Gru.) Medvirkende:Lyudmila Gurchenko, Mikhail Boyarsky, Yevgeni Gerchakov. Regi:Elisabeta Bostan.
23:55 [film]Hjem til jul
(Hjem til jul) Norsk-svensk dramakomedie fra 2010. Historien utspiller seg om ettermiddagen på julaften. De individuelle historiene, som til tider flettes samen, foregår i småbyen Skogli. Karakterene i historien dekker ulike aldre og livssituasjoner, og representerer både forsoning med sitt eget liv og dyp frustrasjon. Noen viser vilje til å forstå og forandre livet sitt, mens andre har gitt opp. Dypt tragiske og melankolske aspekter blandes med humor og rimelig fjollete løsninger. (Hjem til jul.) Medvirkende:Nina Andresen Borud, Arianit Berisha, Joachim Calmeyer, Trond Fausa Aurvåg, Levi Henriksen. Regi:Bent Hamer. (15. år)
01:15 Adventslekene (10)
Humorserie. Julenissen blir arrestert for mistenkt skattesvindel og bruk av barnearbeid i juleverkstedet sitt på Nordpolen. Nå står hele julen i fare.
01:20 Karl Johan - Julespesial
Julespesial fra Røros! Humortalkshow ledet av Erik Solbakken og Hasse Hope. Alt - eller i hvert fall noe - kan skje i dette nesten planlagte programmet. (juleprogram.)
01:50 Top Gear spesial: Folkelige biler (3)
Britisk underholdningsserie. James May forteller om hvordan ambisjoner og nyrikdom var drivkraften for utviklingen av noen av de beste bilene som noensinne er produsert. Han avslører også sin mening om hva som er den ultimate folkebilen.
02:40 Under kniven (8)
(Generation plastik) Dansk dokumentarserie. Stadig flere vurderer plastisk operasjon. Er inngrepene nødvendige, eller er vi blitt mer forfengelige? Stadig flere vurderer plastisk operasjon. Er inngrepene nødvendige, eller er vi blitt mer forfengelige?
03:10 [film]You Will Meet a Tall Dark Stranger
(You Will Meet a Tall Dark Stranger) Amerikansk-spansk komedie fra 2010. Sallys foreldre skiller lag etter at faren gjenomgår en midlivskrise og inngår et forhold til en eskortepike. Sally sliter selv med ekteskapet og forelsker seg i sin kjekke sjef. En film full av lidenskap, forviklinger, ambisjoner og frustrasjoner. (You Will Meet A Tall Dark Stranger.) Medvirkende:Gemma Jones, Anthony Hopkins, Freida Pinto, Josh Brolin, Naomi Watts, Antonio Banderas. Regi:Woody Allen.
Vis alt
FEM 06:45 Verdens strengeste foreldre (5)
(World's Strictest Parents Denmark) Amerikansk realityserie. Vi har tidligere sett håpløse britiske, amerikanske og australske ungdommer, men også her i norden sliter foreldre med late og uregjerlige tenåringer. Nå tar vi turen til Danmark. De late og egenrådige tenåringene Malou og Michelle blir sendt til en militærfamilie på Vestjylland der de må leve etter faste regler, solide verdier og en mengde plikter. De to jentene er ikke vant til å motta ordre på hjemmebane.
07:35 Hundehviskeren (18)
(Dog Whisperer, år 7) Amerikansk dokumentarserie. Cesar Millan hjelper komikerne Skyler Stone, Ralphie May, Lahna Turner og Paul Rodriguez med å takle deres ustyrlige firbente følgesvenner, inkludert en aggressiv Malteser-Chihuahua og en overbeskyttende bulldogg.
08:30 Fødeavdelingen (7)
(One Born Every Minute UK) Britisk dokumentarserie. En voksen mor og en tenåringsmor tilnærmer seg fødselen på svært forskjellig måte. Haley bestemmer at latter er den beste medisin og refererer lattermildt til seg selv som en geriatrisk mor på 37, mens tenåringsmoren Kaycey er bestemt på å føde naturlig, og skriker seg gjennom smertene.
09:30 [film]Christmas with Holly
(Christmas with Holly) Amerikansk familifilm fra 2012. En seks år gammel jente slutter å snakke etter at moren dør, men blir tatt vare på av sine tre onkler. Alle finner ut hvor viktig det er med familie. En seks år gammel jente slutter å snakke etter at moren dør, men blir tatt vare på av sine tre onkler. Alle finner ut hvor viktig det er med familie. Medvirkende:Adam Baldwin, Pnenah Goldstein, Naomi Blackhall-Butler. Regi:Allan Arkush.
11:10 Ugly Betty (11)
(Ugly Betty, år 3) Amerikansk komiserie. Betty sjonglerer mellom jobb og familie uten stor suksess samtidig som hun anstrenger seg for å imponere sitt idol, Jodie Papadakis, sjefredaktøren for Yeti. Situasjonen utvikler seg fra vondt til verst når hun møter Teri, en assistent i Elle, akkurat idet den langvarige rivaliseringen mellom Mode og Elle tilspisser seg.
12:00 One Tree Hill (16)
(One Tree Hill, år 6) Amerikansk dramaserie. Lucas forsøker å velge ut skuespillere til filmen sin samtidig som Peyton forbereder bryllupet. Jamie har forelsket seg og søker råd fra Dan. Brooke møter skuespilleren som skal spille henne og Nathan får spennende nyheter.
12:50 Gossip Girl (9)
(Gossip Girl, år 2) Amerikansk komiserie. New Yorks unge elite har alle det til felles at de leser bloggen til Gossip Girl, som vet alt om alle det er verdt å vite noe om. I sentrum står Serena og Blair. Deres trofaste hoff består av unge, vakre, rike og trendy mennesker som lever og ånder for sladder, sex, skandaler, mote, shopping og festing i Manhattans indre sirkler. Serena innser at Aaron har holdt en hemmelighet skjult for henne. Samtidig planlegger Jenny og Agnes et geriljamoteshow og Blair må sitte barnevakt for datteren til en Yale-donator.
13:45 Gilmore Girls (2)
(Gilmore Girls, år 7) Amerikansk dramaserie. Møt den viljesterke alenemoren Lorelai og hennes like bestemte tenåringsdatter Rory. Med kun 16 års aldersforskjell har mor og datter et spesielt tett og nært forhold; de er som bestevenninner som forteller hverandre alt. Med Lorelairs anstrengte forhold til overklasseforeldrene, Rorys skoletilværelse og begges romantiske komplikasjoner, er det duket for rikelig med drama i småbyen Stars Hallow i Connecticut.
14:35 Switched at Birth (8)
(Switched at Birth, sesong 3) Amerikansk dramaserie. Daphne føler seg splittet når de døve elevene på Carlton står samlet opp mot skolestyret for å forhindre at flere hørende elever skal få delta i pilotprogrammet. Samtidig undres Bay over Reginas oppførsel, Daphne får hovedrollen i skuespille,t og Toby får et tettere forhold til Elisa.
15:30 One Tree Hill (17)
(One Tree Hill, år 6) Amerikansk dramaserie. Peyton og Lucas får oppsiktsvekkende nyheter om graviditeten, Brooke og Julians forhold befinner seg ved et veiskille og Dan og Deb sitter barnevakt for Jamie.
16:25 Ghost Whisperer (21)
(Ghost Whisperer) Amerikansk dramaserie. En liten jente finner et merkelig dukkehus gjemt på loftet som viser seg å være hjemsøkt. Melinda forsøker å kartlegge de merkelige aktivitetene i leketøyet, og blir trukket inn i et spent familiedrama med både levende og døde aktører. Samtidig blir de gledelige nyhetene om Melindas graviditet overskygget av at gifteringene hun omsorgsfullt har oppbevart siden Jim døde, er forsvunnet.
17:20 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (31)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. I 15 år, 24 timer i døgnet, har Tove Heidi fulgt opp en sønn med ADHD og autisme. Tenk om hun snart kunne fokusere mer på seg selv? Maren går et nytt liv i møte som nybakt alenemamma, men helst som en fresh 23-åring og ikke som en sliten husmor. Når de kommer i Trinny og Susannahs søkelys i Kristiansands gater, innebærer det at hjelpen er på vei.
17:55 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (32)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. Agne var den kuleste jenta av alle. Nå er det egendefinerte «forfallet» så tydelig, at hun frykter den kule Agne er tapt for alltid. Tone er et medisinsk mirakel, men på motefronten er hun en katastrofe. Når deres stilforvirrede SOS fanges opp av Trinny og Susannah på speiding etter nye «elever» i Kristiansand, er tiden også kommet for å få bukt med utfordringene.
18:25 Sinnasnekker'n Sverige (2)
(Arga snickaren, år 5) Svensk livsstilsserie. Gona er redd hun ikke klarer en vinter til uten dusj og toalett. Mannen, Henrik, har strippet hele andre etasje så alt hun og de to døtrene har å bevege seg på hele dagen er 30 kvadrat i første etasje. Må hun ta med barna og flytte hjem til sin mors ettromsleilighet, eller klarer Anders å redde henne fra de håpløse boforholdene?
19:30 Friends (7)
(Friends) Amerikansk komiserie. Når Joey bestemmer seg for å slutte og date en jente som Rachel og Phoebe liker, tar jentene grep for å få ham til å ombestemme seg. Ross blir irritert når han finner ut plasseringen av avhandlingen hans i Universitetsbiblioteket.
20:00 Friends (8)
(Friends) Amerikansk komiserie. Rachel blir positivt overrasket når hennes assistent Tag dukker opp til gjengens Thanksgiving-middag. Phoebe sniker med seg en valp inn i leiligheten og tvinger Chandler til å innrømme hvorfor han hater hunder.
20:30 Herlige hjem (1)
(Herlige hjem) Norsk livsstilsserie. Vi møter nordmenn som åpner dørene sine på vidt gap og lar oss ta del i den personlige gleden som gjenspeiles i hjemmemiljøet. I hver episode blir det presentert to tematisk like boliger, men de står i sterk kontrast til hverandre. Eksperter og interiørstylister vil gi råd og tips om hvordan du kan kopiere stilen, og de ulike stilartene vil også settes inn i en historisk ramme som gir inspirasjon og kunnskap. I tillegg avslører ti norske kjendiser sitt forhold til et interiørobjekt med høy personlig verdi. Når Sigurd lager jul hjemme på Frogner i Oslo, lar han seg inspirere av eventyrene. For Charlotte på Helgøya utenfor Hamar, er det den tradisjonsrike og rotnorske julen på landet som er rammen rundt høytiden. Felles for Sigurd og Charlotte er lidenskapen for hjemmet de bor i. Nå åpner de dørene for programleder Birgitte Lund Nakken i interiørserien «Herlige hjem» - en reise i Norge spekket med gode historier, unik design og personlige innfallsvinkler til det som opptar stadig flere av oss, nemlig hvordan vi bor.
21:30 [film]Letters to Juliet
(Letters to Juliet) Amerikansk romantisk komedie fra 2010. Sophie er på ferie i romantiske Verona og utforsker byen alene mens forloveden jobber. Hun er trollbundet av haugen med brev på Juliet Capulets gårdsplass, og hun blir venner med Juliets sekretærer, som pliktoppfyllende svarer på brevene. Da Sophie finner et gammelt, ubesvart brev, tar hun på seg å svare på det selv. Til hennes store overraskelse ankommer Claire og hennes stive sønnesønn byen, og de drar henne med ut på et romantisk eventyr hun aldri kunne ha forestilt seg. Medvirkende:Amanda Seyfried, Gael García Bernal, Vanessa Redgrave, Marcia Debonis, Marina Massironi. Regi:Gary Winick.
23:40 Ghost Whisperer (22)
(Ghost Whisperer) Amerikansk dramaserie. Midt i bryllupsplanene forvirres Melinda av en rekke merkelige hjemsøkinger. Elis ekskjæreste Zoe, professor i det okkulte, finner riktignok sporet som kobler det hele sammen, men det er ett problem; Zoes forklaring er helt utenkelig. Hun hevder at noe som ikke er dødt - sannsynligvis en vampyr - herjer Grandview, og den vil ikke falle til ro før den har krevd sitt neste tilsiktede offer, en sårbar high school-elev, for at hun skal gå sammen med ham i døden.
00:40 Medium (7)
(Medium, sesong 5) Amerikansk dramaserie. Allison Dubois arbeider som konsulent hos statsadvokaten i Phoenix, Arizona. Som travle forstadsfruer flest sjonglerer hun mellom familieliv og en hektisk jobb, men med Allison er det én vesentlig forskjell: Hun har synske evner og bistår i løsningen av de mest brutale og grusomme kriminalsaker.
01:35 Cold Case (16)
(Cold Case, år 6) Amerikansk spenningsserie. Lily og teamet gjenopptar en drapssak fra 1976 etter at et fotografi avslører at offeret, en kvinnelig toppstudent, hadde tilknytning til en notorisk brutal motorsykkelgjeng. Medvirkende:Kathryn Morris, John Finn, Thom Barry, Jeremy Ratchford, Danny Pino, Tracie Thoms.
02:35 Supernatural (2)
(Supernatural, år 6) Amerikansk actionserie. På et åsted oppdager Sam en etterlatt baby hvis foreldre er drept, og han påkaller Dean for hjelp. Dean reiser motvillig fra Lisa og Ben, men møter opp og overrasker broren med sine faderlige evner. Brødrene tar med seg babyen til Samuel, som bestemmer seg for at barnet skal følge i guttenes fotspor og oppdras som jeger. Dette gjør Dean rasende, men innen de enes om barnets fremtid bryter en skikkelse seg inn i et forsøk på å kidnappe den lille.
03:30 The Only Way is Essex (14)
(The Only Way is Essex) Britisk realityserie. Skvaldrebøtta, bitchen, glamourmodellen og rundbrenneren; de er store personligheter og spiller alle seg selv i sentrum av Essex' gylne triangel, selvbruningskremens høyborg.
Vis alt
Viasat 4 05:25 Men at Work (9)
(Men at Work) Amerikansk komiserie. Milo har drevet kjæresten sin i armene på en annen og er knust av kjærlighetssorg. Hans ironiske og muntre vennegjeng - den kjappe og sofistikerte Tyler, den følsomme og noe kyske Neal, samt fotografen og skjørtejegeren Gibbs - gir ham flust med råd og spøkefulle puff i siden. De jobber alle fire i magasinet «Full Steam", men bruker mesteparten av tiden på å snakke om jenter, sex og sjekking. Sammen prøver de å navigere seg frem og finne formelen for livet. Milo leter etter noen som vil investere i en treningsdress som allerede har skadet forsøkspersonen Neal. Tyler angrer på at han ansatte Gibbs' eksentriske idol som modell for magasinets coverbilde. Medvirkende:Danny Masterson, James Lesure, Adam Busch, Michael Cassidy, Meredith Hagner.
05:59 No program
(END)
06:00 Ax Men (10)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Det har blitt kalt Nord-Amerikas tøffeste jobb: felling av trær i de fjerne områdene i nordvest. I denne serien møter vi tømmerhuggerne fra virkeligheten. Feiringen av Thanksgiving er over, og tømmerhuggerne er tilbake på jobb, hvor nye problemer venter. Gustafson-gjengen må forholde seg til en umulig tidsfrist, og liv settes i fare på Stump Branch.
07:00 Bundy (240)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Både Al og hans arbeidskamerat Griff forventer lønnsforhøyelse, men sjefen annonserer at den eneste som får mer penger, er den som vinner en salgskonkurranse. Når Griff leder, forsøker Al å overtale ham til at de skal dele pengene uansett hvem som vinner. Men når de oppdager «snusk» i sjefens forretninger er veien til utpressing kort. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison.
07:30 TV-shop
08:30 Ax Men (11)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Det har blitt kalt Nord-Amerikas tøffeste jobb: felling av trær i de fjerne områdene i nordvest. I denne serien møter vi tømmerhuggerne fra virkeligheten. Den verste stormen på 25 år herjer langs Oregons kyst. De ansatte på Pihl og Stump Branch må flykte, og Jay Browning er sporløst forsvunnet. Darrell må redde huset sitt fra ødeleggelse.
09:30 The Fresh Prince of Bel Air (63)
(The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanten og onkelen sin i Bel Air når han havner i problemer hjemme. Will og Carlton overbeviser Geoffrey om at han har vunnet i lotto. Så slutter han i jobben på grunn av premien, kan de rydde opp i dette?
10:00 Men at Work (1)
(Men at Work) Amerikansk komiserie. Milo har drevet kjæresten sin i armene på en annen og er knust av kjærlighetssorg. Hans ironiske og muntre vennegjeng gir ham flust med råd og spøkefulle puff i siden. De jobber alle fire i magasinet Full Steam, men bruker mesteparten av tiden på å snakke om jenter, sex og sjekking. Sammen prøver de å navigere seg frem og finne formelen for livet. Tyler insisterer på å hjelpe Milo med å finne drømmejenta. En biltur til Hamptons sørger for at Gibbs havner midt oppi Neals familiedrama. Medvirkende:Danny Masterson.
10:30 Seinfeld (98)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Kramer får seg jobb som julenisse takket være sin venn Mikey. Gjennom kjæresten sin møter Jerry en gammel rival, som mistenker ham for å ha jukset for mange år siden. Nå vil han ha revansje, og Jerry må forsvare sin løperekord fra ungdomsskolen. Elaine blir svartelistet på sitt faste kinesiske take out-sted, og finner ut at kjæresten er kommunist. George svarer på en annonse i en kommunistavis, og må svare for seg hos Steinbrenner. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
11:00 Seinfeld (99)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Newman blir avslørt med mengder av ubetalte parkeringsbøter. George skaffer seg tupé. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
11:30 Family Guy (34)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Peter lokker Lois ut på «skattejakt» på bryllupsdagen slik at han kan dra og spille golf. På golfbanen blir han truffet av lynet og havner livstruende skadd på sykehus. Mens han ligger der, kommer selveste Døden på besøk, og Peter må ta et oppgjør med seg selv.
12:00 Simpsons (16)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. En ny elev på skolen legger Lisa for hat og plager henne. Etterhvert søker hun beskyttelse hos de tøffeste gutta i skolegården.
12:30 Simpsons (17)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Homer vinner en konkurranse i en kjekspakke. Premien sender hele familien på tur til Ngorongoro i Afrika, som er ganske annerledes enn Springfield.
13:00 Kongen av Queens (114)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie forveksler bildene sine med et annet par, og finner ut at det andre paret har et bedre liv enn dem. Arthur får seg en moblitelefon, men ingen ringer til ham. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
13:30 Kongen av Queens (115)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug kan ikke feire valentinsdagen sammen med Carrie fordi han har fått i oppgave å transportere pingviner fra en dyrehage til en annen, og i kjent stil blir jobben langt fra ukomplisert. Carrie havner også i forviklinger da hun sender en venninne på date med sjefen sin. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
14:00 Two and a Half Men (13)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Walden og Alan arrangerer et utdrikningslag for Marty etter han frir til Evelyn. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.
14:30 [film]Star Wars V: Imperiet slår tilbake
(Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back) Amerikansk science fiction fra 1980. Kampen for å redde galaksen fra Darth Vaders herredømme fortsetter. Med hjelp av nye og fryktinngytende krigsmaskiner lykkes Imperiet i sin kamp for å knuse opprørerne. Han Solo, Prinsesse Leia og Chewbacca overlever angrepet, og flykter til Cloud City. Luke vender kursen mot Dagobah-systemet, for å lære fra Jedi-mesteren Yoda. Spørsmålet er derimot om Yodas lærdom vil styrke Luke nok til å hjelpe ham gjennom det uunngåelige møtet med Darth Vader. Medvirkende:Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Billy Dee Williams, Alec Guinness. Regi:Irvin Kershner. (11. år)
16:35 [film]Star Wars VI: Jedi-Ridderen vender tilbake
(Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi) Amerikansk science fiction fra 1983. Luke Skywalker, Leia, Chewbacca, R2D2 og C3PO er på vei for å befri Han Solo fra gangsteren Jabba the Hutt, slik at de sammen kan fortsette kampen mot Darth Vader og det onde Imperiet. Imperiet forbereder seg på å knuse opprørerne en gang for alle, og Lukes siste prøve for å bli en fullverdig Jedi-ridder innebærer å konfrontere sin egen far i en duell. Medvirkende:Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Billy Dee Williams, Alec Guinness. Regi:Richard Marquand. (11. år)
18:45 Simpsons (18)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. I en parodi på «Løp, Lola, løp» ser vi en ulykke ved frokostbordet gjennom hvert familiemedlems øyne. Mens Marge og Homer reiser til sykehuset for å sy Homers skadde tommel, tar Lisa med seg sin hjemmelagde språkrobot på vitenskapsutstillingen i Springfield. Bart roter seg oppi Fat Tonys illegale fyrverkerigesjeft.
19:20 Simpsons (19)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Nabo og enkemann Ned Flanders oppdager at et av hans avdøde kone Maudes ønsker var å lage en Bibel-inspirert fornøyelsespark. Ned allierer seg med Rachel for å fullføre prosjektet. Når en ulykke like ved medfører at publikum tror fornøyelsesparken er åsted for et mirakel, må Ned velge mellom å avsløre sannheten eller skumme fløten av det økte besøket.
19:55 How I met Your Mother (10)
(How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Gjengen prøver å hjelpe Ted når det viser seg at den perfekte jenta er opptatt. Og Marshall finner et brev fra seg selv som ung og finner ut at han må gjøre noe.
20:25 How I Met Your Mother (12)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Gjengen får litt å tenke over etter at Marshall og Lily feilaktig tror Lily er gravid.
20:55 Two and a Half Men (10)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Walden hjelper Jenny med å skaffe seg en date med en hun tok med seg hjem fra byen, mens eks-kona til Alans kjæreste prøver seg på ham. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.
21:30 [film]American Reunion
(American Reunion) Amerikansk komedie fra 2012. Drøyt ti år har gått siden «American Pie", og hele gjengen - Jim, Oz, Stifler, Michelle, Kevin, Finch og Vicky - samles til en gjenforening. Alle har gått inn i voksenlivet, men ettersom helgen skrider fram med fester, kjærlighet, sex og misforståelser, står det klart for dem at de kanskje ikke har blitt så mye klokere. Medvirkende:Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Jan Nicholas, Tara Reid. Regi:Hayden Schlossberg, Jon Hurwitz. (11. år)
23:35 [film]American Pie: The Naked Mile
(American Pie Presents: The Naked Mile) Amerikansk komedie fra 2006. Erik Stifler er desperat etter å miste jomfrudommen før han er ferdig på college. Sammen med to kompiser reiser han på besøk til fetteren sin for å delta i det årlige studentracet «Naked Mile". Medvirkende:John White, Jessy Schram, Steve Talley. Regi:Joe Nussbaum. (15. år)
01:25 Cops (13)
(Cops) Amerikansk realityserie. I denne serien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
01:55 Cops (14)
(Cops) Amerikansk realityserie. I denne serien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
02:25 Seinfeld (98)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Kramer får seg jobb som julenisse takket være sin venn Mikey. Gjennom kjæresten sin møter Jerry en gammel rival, som mistenker ham for å ha jukset for mange år siden. Nå vil han ha revansje, og Jerry må forsvare sin løperekord fra ungdomsskolen. Elaine blir svartelistet på sitt faste kinesiske take out-sted, og finner ut at kjæresten er kommunist. George svarer på en annonse i en kommunistavis, og må svare for seg hos Steinbrenner. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
03:00 Seinfeld (99)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Newman blir avslørt med mengder av ubetalte parkeringsbøter. George skaffer seg tupé. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander. Regi:Larry David.
03:30 Bundy (240)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Både Al og hans arbeidskamerat Griff forventer lønnsforhøyelse, men sjefen annonserer at den eneste som får mer penger, er den som vinner en salgskonkurranse. Når Griff leder, forsøker Al å overtale ham til at de skal dele pengene uansett hvem som vinner. Men når de oppdager «snusk» i sjefens forretninger er veien til utpressing kort. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison.
04:00 The Fresh Prince of Bel Air (63)
(The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanten og onkelen sin i Bel Air når han havner i problemer hjemme. Will og Carlton overbeviser Geoffrey om at han har vunnet i lotto. Så slutter han i jobben på grunn av premien, kan de rydde opp i dette?
Vis alt
NRK Super 06:30 Fantorangen
Norsk barneprogram.
06:30 Lille Charley bjørn
Britisk animasjonsserie for de minste. Vi blir med inn i Charleys fantastiske fantasiverden, der nesten alt er mulig.
06:40 Bitte lille Benny
Fransk animasjonsserie. Første gang jeg hjalp lillesøster. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye, spennende, hverdagslige og ordinære ting for aller første gang.
06:45 Lille Jack
Britisk serie. Reis til magiske land og møt rare skapninger sammen med søte og nysgjerrige Lille Jack.
07:00 Peppa Gris
Britisk animasjonserie om Peppa gris og familien hennes.
07:05 Fugleveien 3
Britisk animasjonsserie. De tre småfuglene Samuel, Muffin og Rudy elsker å synge, danse og leke! Stadig er de ute i skogen på spennende eventyr, og er de heldige tar herr Nebbe og fru Kiwi seg tid til å leke og synge sammen med dem.
07:15 Ridder Mikkel
Britisk-kanadisk animasjonsserie. Ridder Mikkel og lærlingen Trolle. Sprut blir kokkelærlingen til Gnisten. Mikkel og Eva vil også ha hver sin lærling. Det ender med at Trolle blir lærling hos begge to, noe som nesten fører til kaos. Trolle skjønner at han burde ha valgt den ene eller den andre som lærer, ikke begge to, for da ble det for mye å huske på.
07:25 Adventsdager
Italiensk animasjonsserie om en lysende stjerne på himmelen.
07:30 Julemorgen
Nå er det Julemorgen! Haddy og Atle byr på julestemning med glade gjester, morsomme filmer og masse musikk.
07:30 Barnas superjul
Det er dagen før dagen, og det kribler ekstra i magen. Barna har fått en juletreskog i studio som de må pynte, og det krever litt ekstra fantasi.
07:55 Lille Prinsesse
Britisk animasjonsserie om en liten prinsesse. Jeg vil ha en trehytte. Lille Prinsesse holder på å lage en trehytte da hun oppdager at Albert og kammertjeneren også bygger en i treet ved siden av. Snart er alle i gang med en konkurranse om å bygge den beste trehytta.
08:10 Romling
Britisk animasjonsserie. Romling får gjester. Romling får uventede gjester når Opsy skal pusse opp huset til Stella.
08:20 Teddy og Annie
Britisk tegnefilmserie. Teddy og Annie forsøker å finne veien hjem igjen, og underveis opplever de litt av hvert.
08:35 Flaskepost fra Stillehavet (4)
Norsk reisedokumentar. «Kanotur.» Ivi og Jørgen drar på kanotur til ytterkanten av revet med noen av de andre store barna på øya. Hvordan er det å leve uten butikk og penger? Pappa Thomas må på fisketur.
08:50 Masha og Mishka
Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.
09:00 Robin Hood, rampestreker i Sherwood-skogen
Fransk animasjonsserie. Det usynelige gullet. Robin er borte, så Marian og Scarlett må legge en plan for å sette fri Matilda fra Prins Johans fangenskap.
09:20 Norge +
Norsk serie. På julaften vil Nabeel være med å lage en kjempefin fest for de som ikke har noen å feire jul sammen med. Det har familien til Nabeel gjort hvert år så lenge han kan huske. Dessuten er det danseoppvisning før jul. Nabeels mamma og pappa er fra Pakistan.
09:35 Madagaskarpingvinene
Amerikansk animasjonsserie. Vi følger eventyrene til de fire pingvinene Skipper, Kowalski, Menig og Rico som utfører ulike oppdrag for å beskytte de andre dyrene i dyreparken.
09:52 Tenketanken
Irsk humorserie. Bli med Dr. Lurum og Prof. Kork når de svarer på de små og store spørsmålene i livet.
10:00 Hedenhøsbarna finner opp julen (23)
Svensk julekalender. «Redningsaksjon i rommet.» Bein sitter fast i det sorte hullet. Flisa, Stein og Knuta vil bruke sagogrynet for å få ham tilbake, men Bein vil ikke. Kan Stella pønske ut en annen plan?
10:10 Alle sammen sammen (4)
Norsk komiserie. To familier flytter sammen i huset de har arvet. Bendik har bursdag og leter i hele huset etter gaver. Lea blir hysterisk når Guro går bananas på Facebook.
10:35 Det verste året i livet mitt - igjen (4)
Britisk dramaserie. Aleks har store planer om at året som fjortenåring skal bli det beste året i livet hans. Isteden blir det det verste, og så finner han ut at han må oppleve alt en gang til. Men nå når han vet hva som kommer til å skje, skal han prøve å gjøre det bedre for seg selv. «April - Aprilsnarr.» Første april - dagen det er lov til å lure hverandre. Simon utnevner seg selv til «Lurekongen» og Aleks blir utsatt for de verste spøkene.
11:05 Marvin Marvin
Amerikansk humorserie. Marvin ble sendt til Jorden av foreldrene sine for å beskytte ham mot de farlige vesenene på planeten Klooton. Her må han innrette seg etter vår kultur, og det er ikke alltid like enkelt. Når han innser at romvesen-evnene til Marvin gjør ham til en fantastisk basketballspiller må Bob bestemme seg for om han skal bruke det til sin fordel eller ikke.
11:25 Kika og Bob
Nederlandsk tegnefilmserie. Australia: Fantastiske Australia. Kika og Bob strever med å komme seg gjennom den tette tasmanske skogen. Der møter de Steve Bruce, som er en eventyrer og tv-vert. Han hjelper dem på reisen for å finne Tilly i Australia. Vi følger våre venner på den strabasiøse ferden hjem igjen for å redde Tiger.
11:35 Dragerytterne fra Borkøy
Amerikansk animasjonsserie. Vikingene på Borkøy har lært seg å trene opp drager, men å venne seg til å bo med dem tar tid!
12:00 Røvernes jul (1)
Svensk dramaserie. Det er desember, og julehandelen er i full gang. Men ikke alle får tak i julegaver på ærlig vis. De ivrige Pakkerapperne herjer i byen. En kveld får røveren Kurre uventet besøk på døren.
12:30 Julestreker
12:30 Her er eg!
Serie med portrett av unge på Vestlandet.
12:35 Tøfferud
Britisk animasjonsserie om lokomotivene Koko, Bruno og Wilson og deres eventyr i togbyen Tøfferud. Frostrøyk. Togene skal ha lysparade, men Koko og borgermesteren blir sittende fast i tett frostrøyk på fjellet. Wilson redder dem alene og får hedersplassen i paraden.
12:45 Kastanjeskogen
Fransk animasjonsserie. Kastanjeskogen er en trivelig plass å være. Det synes både musene, ekornene, harene, villsvinene, revene og bjørnene, men de er ikke alltid like gode venner.
13:00 Mamma Mø og Kråka
Mamma Mø og Kråka er en morsom animasjonsfilm for de minste om den uvanlige kua Mamma Mø.
13:05 Bosse
Svensk tegnefilmserie. Bosse er en trivelig bjørn med stripet lue og rød overall. Han oppdagar alltid noe på veien som han må se nærmere på. Noen mener at Bosse er litt dum, mens andre synes at han er smart. Men er det noe Bosse kan, så er det å ha det moro.
13:15 Uki
Belgisk animasjonserie. Den lille humla Uki opplever mange eventyr sammen med vennene sine.
13:20 Kaias klesskap
Fransk animasjonsserie. Kaia og vennene hennes opplever nye eventyr hver gang de kler seg ut med klær fra Kaias magiske klesskap.
13:30 Waldemar og vennene hans
Tysk animasjonsserie. Bli med ut på landet til grisen Waldemar, hanen Franz og Johnny mus. De hjelper alltid hverandre som gode venner gjør. Og hvis de andre dyra på Engebakken har problemer, stiller de tre vennene opp.
13:35 Ridder Mikkel
Britisk-kanadisk animasjonsserie. Ridder Mikkel og Juleslottet. Mikkel og Evas far, selveste kongen, kommer hjem til jul, og han har med seg et brettspill som avbilder et slott i ministørrelse, som hele familien blir med på å spille. Men ved et feilslått trylleslag forvandler Eva dem alle til mini-størrelse, og de må komme seg gjennom brettspill-slottet før de kan bli store igjen. Hver og en av dem bidrar med sitt slik at familien til slutt redder seg og får en fin jul sammen.
14:00 Stella og Sam - La det snø!
Kanadisk animasjonsserie. Sam spør om alt i hele verden. Storesøster Stella kan alle svarene, så lenge man ikke bryr seg om fakta.
14:10 Brev fra Felix
Britisk animasjonsserie. På vei hjem fra ferie mister Sofie lekekaninen sin, Felix. Hun savner ham veldig, men plutselig en dag får hun et brev i posten - det er fra Felix som reiser jorda rundt.
14:25 Øisteins juleblyant
Tegneprogram. Med blyant, saks, lim og papir blir vi med når Øistein lager morsomme julekort og fantasifull julepynt.
14:30 Det verste året i livet mitt - igjen (4)
Britisk dramaserie. Aleks har store planer om at året som fjortenåring skal bli det beste året i livet hans. Isteden blir det det verste, og så finner han ut at han må oppleve alt en gang til. Men nå når han vet hva som kommer til å skje, skal han prøve å gjøre det bedre for seg selv. «April - Aprilsnarr.» Første april - dagen det er lov til å lure hverandre. Simon utnevner seg selv til «Lurekongen» og Aleks blir utsatt for de verste spøkene.
14:55 Trio - Odins Gull (2)
Norsk krimserie for barn. Fire steinplater og en medaljong danner et skattekart som viser hvor Odins Gull er gjemt. Samtidig må Trio hjelpe til med å lete etter en gutt i klassen som har rømt. Den ene steinplata er blitt stjålet. De er ikke lenger alene om å jakte etter skatten.
15:20 Ask redder julen igjen
Fransk animasjonsfilm. Alven Ask og pingvinen Paco greier nok en gang å stoppe skurken Tony fra å stjele all fisken fra pingvinene.
15:55 Skøytemagi
Kanadisk animasjonsfilm. En gutt kjøper motvillig et par brukte skøyter. Skøytene viser seg å være magiske, og de gir ham tre ønsker som gjør han til en god ishockeyspiller.
16:20 Gumballs fantastiske verden
Britisk-amerikansk animasjonsserie. Tolv år gamle Gumball tiltrekker seg uhell. Sammen med sin beste venn Darwin, hans tidligere gullfisk som fikk ben, ramler de bort i de merkeligste ting.
16:45 Norge +
Norsk serie. Dhani ønsker seg et ekte juletre. Det har hun aldri hatt. Mamma og pappa må overbevises slik at juledrømmen kan gå i oppfyllelse. Før jul skal Dhani også delta i en dansekonkurranse. Dhanis mamma og pappa er fra India.
17:00 Mánáid-TV
Samisk konkurranseprogram (4:12). To venner reiser til Juovlastallo sin skumle Stalloverden for å løse vanskelige oppgaver. Dagens modige barn er Sámi Boy fra Kautokeino og de skal forsøke å overvinne Juovlastallo ved å samle mest mulig margebein i oppgavene for å unngå sekken hans.
17:15 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
17:30 Lille Charley bjørn
Britisk animasjonsserie for de minste. Vi blir med inn i Charleys fantastiske fantasiverden, der nesten alt er mulig.
17:40 Bitte lille Benny
Fransk animasjonsserie. Første gang jeg hjalp lillesøster. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye, spennende, hverdagslige og ordinære ting for aller første gang.
17:45 Lille Jack
Britisk serie. Reis til magiske land og møt rare skapninger sammen med søte og nysgjerrige Lille Jack.
18:00 Jul på Månetoppen (23)
Norsk julekalender. «Månetoppmøte og langluefest.» Det er lillejulaften og mye kan skje, men greier blånissene og rødnissene å lage en ny Månetoppenighet? Medvirkende:Ulrikke Hansen Døvigen.
18:25 Joppene
Kanadisk animasjon. I løpet av et blunk kan Joppene skapes til det rareste vesen.
18:35 Biciklo (4)
Svensk dramaserie. Biciklo handler om Valle på 8 år som får en magisk sykkel av sin mamma. Noe rart skjer i nærmiljøet og Valle og vennene hans må prøve å ordne opp ved hjelp av Biciklo.
19:00 Pakten (23)
Dansk julekalender. En julefortelling om å akseptere hverandre til tross for at vi alle er forskjellige. Den onde isheksa Iselin truer nissenes eksistens. Skolegutten Malte og nissejenta Lyda må gjennom flere magiske prøver for å finne den hemmelige pakten. Deres mot og vennskap blir utfordret når de prøver å beseire Iselin.
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)