Alt, lør 25. okt, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 07:25 [nyh]Debatten
Debatt fra Litteraturhuset i Oslo med publikum i salen. Programleder:Ingunn Solheim.
08:25 Forbrukerinspektørene (7)
Norsk ungdom drikker store mengder energidrikk, men er det særlig lurt? Vi tar også en titt på de nye elekstriske tohjulingene. Og kan man haike fra Nice til Barcelona? Vi prøver. Programleder:Marit Evertsen Grimstad , Christian Strand , Pia Rivelsrud.
08:55 Puls
09:25 [sport]V-cup alpint
Storslalåm 1. omgang, kvinner. Direkte fra verdenscupåpningen i Sölden. (Storslalåm 1. omgang, kvinner.)
10:20 Norge rundt
Distriktenes magasin. Programleder:Lise Andreassen Hagir.
10:45 Skavlan (6)
Fredrik Skavlan møter norske, svenske og internasjonale gjester. Uhøytidelig stemning, gode samtaler - og den beste musikken.
11:45 Havets gull - Makrellstørja
(Hot Tuna) Amerikansk dokumentar. Tunfisken, som den også kalles, er den raskeste, sterkeste og mest intelligente fisken i havet. Men den er også den dyreste. Enkelte arter blir fisket så mye at de snart kan bli utryddet. Rick Rosenthal er i Atlanterhavet for å finne ut mest mulig om den ettertraktede makrellstørja.
12:40 [sport]V-cup alpint
Storslalåm 2. omgang, kvinner. Direkte fra verdenscupåpningen i Sölden. (Storslalåm 2. omgang, kvinner.)
13:40 Kulturquiz (5)
Underholdningsprogram. Kulturquiz er spørreprogrammet der åtte lag med etablerte kulturpersonligheter må svare riktig på spørsmål fra høyt og lavt i kulturen for å få muligheten til å gi et ungt talent drahjelp i starten av karrieren. I kveld har vi kommet til første semifinale! Programleder:Siss Vik.
14:10 Ville dyr i byen
(Moose on the Loose) Britisk dokumentar. Hva er det som veier 500 kilo og hekter seg fast i tøyet på tørkesnora? Bli med til Anchorage i Alaska hvor 250 svarte og 60 brune bjørner oppholder seg i byens nære omgivelser. Rundt 1.000 elger streifer omkring i byens gater når vinteren blir for streng.
15:00 Danmark på prærien
Dansk dokumentar. Er det virkelig mulig å spise epleskiver med medisterpølse til frokost? Det gjør folk i den danske småbyen Elk Horn i Iowa, USA. I gamle dager snakket alle dansk og hadde etternavn som Rasmussen, Hansen og Nielsen. Men nå er det ikke mye dansk igjen på stedet. (Danmark på prærien.)
16:00 Claridges åpner dørene (2)
(Inside Claridges) Britisk dokumentarserie. Hva skjer bak kulissene i femstjernershotellet i hjertet av London? Claridges er kjent for å ta imot de kongelige, de mest velstående gjestene og svært kjente personer. Hvorfor legges det så stor vekt på tradisjon og stabilitet i hotellets tjenester og måten det fremstår på?
17:00 The Hit (8)
Underholdningsserie. Ukjente låtskrivertalenter får presentert sine låter til kjente norske artister. Drømmer virkeliggjøres når artistene fremfører og utgir låta de har størst tro på. Det inviteres til storslagen finalesending. De sju beste låtene står igjen, og nå skal det avgjøres hvilken låt som blir tv-seernes superhit. Den legendariske produsenten Steve Lillywhite (U2, Rolling Stones m.fl) gjester studio. Programleder:Marte Stokstad.
18:00 Sofa (3)
Norsk underholdningsserie. «Sofa» er en humoristisk og varm serie der vi følger åtte familier i deres daglige TV-titting hjemme i sofaen. Vi er flue på veggen når familiene diskuterer, kommenterer og reagerer på det de ser på skjermen de siste sju dagene. Hva blir de opprørte av, hva får dem til å drømme seg bort, brøle av latter eller til å bli rykende uenige? I «Sofa» er det folket selv som avgjør hva som er godt eller dårlig TV.
18:30 Fotballproff (6)
Norsk dokumentarserie. En ny trener kommer fra Crystal Palace til Tromsø idrettslag, og både Håvard og Henrik får merke den nye stilen. Sigurd gjør det bra i en kamp, og uten at han vet det sitter en speider på tribunene. Bruno flytter til nytt kollektiv og føler at han nå har sin siste mulighet til å komme på A-laget.
19:00 [nyh]Lørdagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.
19:45 Lotto-trekning
19:55 Stjernekamp (7)
Norsk underholdningsserie. I Stjernekamp konkurrerer Anita Skorgan, Raylee, Mohamed «Mo» Abdi Farah, Reidun Sæther, Nora Jabri, Paul Hansen, Unni Wilhelmsen, Jørn Hoel, Lars Erik Blokkhus og Eddie Guz i en rekke ulike musikksjangere og sloss om tittelen som Norges ultimate entertainer. Musikkjournalist Mona B. Riise og rocker Thomas Felberg utgjør konkurransens ekspertpanel. Ti Stjernekamp-artister har blitt til fem, og nå hardner konkurransen virkelig til. For denne uken må artistene fremføre låter i to sjangre på samme kveld. Disse sjangrene er pop fra 2000 og fram til i dag, og den litt mer teatralske sjangeren musikal. Programleder:Kåre Magnus Bergh.
21:30 Side om side (7)
Norsk situasjonskomedie. Hele nabolaget er viklet inn i den årlige og svært prestisjefylte «Granli-quiz". Både ære, husfred og en tur til London ligger i potten i det naboene barker sammen. Quizmaster Christian Kopperud får en stri tørn med å holde orden på evenementet. Medvirkende:Marie Blokhus, Jon Almaas, Pernille Sørensen, Tore Sagen, Charlotte Frogner.
21:55 Lindmo (8)
Talkshow. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester.
22:55 Over hekken
23:00 [nyh]Kveldsnytt
23:15 [film]Babycall
(Babycall) Norsk spenningsthriller fra 2011. I et forsøk på å flykte fra sin voldelige eksmann, flytter Anna og den åtte år gamle sønnen hennes til en hemmelig adresse. I frykt for at eksmannen skal oppsøke dem, kjøper Anna en babymonitor som hun oppbevarer på sønnens rom. Snart begynner monitoren å plukke opp merkelige lyder fra leilighetene rundt dem - og marerittet er et faktum. (Babycall.) Medvirkende:Noomi Rapace, Kristoffer Joner, Vincent Pastore. Regi:Pål Sletaune.
00:50 Kampen for tilværelsen (7)
Norsk dramaserie. «Sex og samfunn.» (Sex og samfunn.) Tomasz har fått et tips, og oppsøker bussjåføren Yngve som kanskje er hans far. Yngve er veldig hyggelig, men Tomasz synes ikke de ligner så veldig mye, og vil ha en DNA-test. Herr Kiran oppsøker fru Kirans brevvenn Holger og kjører ham ned med bilen. Vidkun har en god forklaring til Line på den mystiske sykdommen sin. Medvirkende:Mads Ousdal, Øystein Røger, Tone Mostraum, Lena Kristin Ellingsen, Bartek Kaminski.
01:35 Dansefot jukeboks
Stem frem dine favoritter innen dansebandvideoer! (Dansefot jukeboks.)
03:10 The Hit (8)
Underholdningsserie. Ukjente låtskrivertalenter får presentert sine låter til kjente norske artister. Drømmer virkeliggjøres når artistene fremfører og utgir låta de har størst tro på. Det inviteres til storslagen finalesending. De sju beste låtene står igjen, og nå skal det avgjøres hvilken låt som blir tv-seernes superhit. Den legendariske produsenten Steve Lillywhite (U2, Rolling Stones m.fl) gjester studio. Programleder:Marte Stokstad.
04:10 Scott og Bailey (3)
(Scott & Bailey) Britisk krimdramaserie. Midt i mordetterforskningen i Manchester sliter både Rachel Bailey og Janet Scott i sine privatliv. Rachel vet ikke hva hun skal gjøre når hun oppdager at morens nye kjæreste er voldelig. Janet får kalde føtter når hun skal på sin første date. Medvirkende:Suranne Jones, Lesley Sharp.
Vis alt
TV 2 06:00 TV 2 Junior
Barne-TV.
06:01 Prinsesse Lillefe
06:14 Wendy
06:40 Malcolm i midten (23)
(Malcolm in the Middle) Amerikansk komiserie. Malcolm er mellomste sønn i en ganske sær familie, men han er også litt av et geni.
07:05 Malcolm i midten (24)
(Malcolm in the Middle) Amerikansk komiserie. Malcolm er mellomste sønn i en ganske sær familie, men han er også litt av et geni.
07:35 Malcolm i midten (25)
(Malcolm in the Middle) Amerikansk komiserie. Malcolm er mellomste sønn i en ganske sær familie, men han er også litt av et geni.
08:00 Malcolm i midten (1)
(Malcolm in the Middle) Amerikansk komiserie. Malcolm er mellomste sønn i en ganske sær familie, men han er også litt av et geni.
08:30 Malcolm i midten (2)
(Malcolm in the Middle) Amerikansk komiserie. Malcolm er mellomste sønn i en ganske sær familie, men han er også litt av et geni.
09:00 [nyh]Nyhetsmorgen
Med vær, sport og økonomi.
10:00 Bonanza (27)
Amerikansk westernserie.
11:00 Bonanza (28)
Amerikansk westernserie.
12:00 En moderne familie (10)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Manny og Lukes fotballag kommer uventet til sluttspillet. Gloria forsøker å synge til barnet ved å bruke en mikrofon, og Jay reagerer kraftig på dette. Medvirkende:Ty Burrell, Julie Bowen, Ed O'Neill, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Sofia Vergara.
12:30 En moderne familie (11)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Jay er i ekstase etter å ha planlagt nyttårsaften for hele familien på et flott hotell i Palm Springs. Hotellet viser seg i midlertid å være i dårligere stand enn først antatt, og alle bryter derfor opp og gjør sine egne ting. Jay er sønderknust. Medvirkende:Ty Burrell, Julie Bowen, Ed O'Neill, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Sofia Vergara.
13:00 Hvem bryr seg (1)
Norsk underholdning. Programleder Klaus Sonstad setter søkelys på hvor mye nordmenn egentlig bryr seg om hverandre. Gjennom skjult kamera skal han følge skuespillere i situasjoner vi alle kan ha sett eller opplevd selv. I premiereprogrammet får vi blant annet se hva som skjer når en gjeng med unge jenter mobber en annen jente i parken, en mor med en liten sønn skal betale i kassen og skaper kø for hun mangler penger til yoghurt. Klaus selv ligger livløs på gaten og hører mange gå forbi. Programleder:Klaus Sonstad.
13:30 TV 2 hjelper deg (9)
Forbrukermagasin. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester. Programleder:Solveig Barstad.
14:00 Kampen for livet (8)
Norsk dokumentar. Vi følger ni personer i ulik aldre som har fått diagnosen kreft. Serien gir et tett og personlig bilde av deres sykdomsforløp og hvordan kreft påvirker livet deres og de som står dem nær.
15:00 Jakten på kjærligheten (9)
Norsk realityserie. Vi følger utvalgte gårdbrukere som er på jakt etter en livsledsager. Gårdsuken fortsetter for årets fire Jakten-bønder. På to av gårdene er det klart for det nest siste valget, før det allerede neste uke er siste valg på alle fire gårder. Programleder:Katarina Flatland.
16:00 Idol Junior (3)
(Idol Junior) Norsk underholdningsprogram. Programleder Ida Fladen og dommerne, Sandra Lyng, Margaret Berger, Alejandro Fujentes og Aleksander With er klare med fantastiske sangtalenter. Det er klart for andre semifinalerunde i Idol Jr. Nå skal Michael (13), Ida (10), Maren (12), Katrine (9), Marie (12) og Milla (10) opptre.
17:00 Idol (20)
(Idol) Norsk underholdningsprogram. Programleder Stian Blipp har sammen med Idol-juryen reist landet rundt på tidenes lengste audition-runde for å finne Norges nye Idol! Ukens finalerunde står i kjærlighetens tegn! De resterende åtte finalistene synger kjærlighetslåter, og den av dem som får færrest stemmer må forlate konkurransen. Programleder:Stian Blipp.
18:00 Idol (20)
(Idol) Norsk underholdningsprogram. Ukens finalerunde står i kjærlighetens tegn! De resterende åtte finalistene synger kjærlighetslåter, og den av dem som får færrest stemmer må forlate konkurransen. Programleder:Stian Blipp.
18:30 [nyh]Nyhetene
18:50 [nyh]LørdagsMagasinet
19:10 [sport]Sportsnyhetene
19:20 [nyh]Været
19:30 Skal vi danse (10)
(Skal vi danse) Norsk underholdningsprogram. Katrine Moholt og Didrik Solli-Tangen er programledere når tolv kjendiser sammen med sine danselærere skal konkurrere om å bli beste selskapsdanser.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:15 [nyh]Været
21:20 [sport]Sportsnyhetene
21:40 Skal vi danse (10)
(Skal vi danse) Norsk underholdningsprogram. Katrine Moholt og Didrik Solli-Tangen er programledere når tolv kjendiser sammen med sine danselærere skal konkurrere om å bli beste selskapsdanser.
22:15 God kveld Norge
Norsk underholdningsprogram. Siste nytt fra underholdningsfronten. Programleder:Dorthe Skappel.
22:50 [film]The Blind Side
(The Blind Side) Amerikansk drama fra 2009. Michael Oher kommer fra en ødelagt familie, og på skolen ligger han langt etter. Så blir han tatt inn i varmen hos en dame fra byens beste strøk. Det forandrer livet for dem begge. Medvirkende:Tim McGraw, Sandra Bullock, Quinton Aaron. Regi:John Lee Hancock.
01:25 Senkveld med Thomas og Harald (8)
Norsk talkshow. Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø.
02:30 [film]The Red baron
(Der rote Baron) Tysk-britisk actiondrama fra 2008. Manfred von Richthofen var Storbritannias største fiende, like fryktet som respektert. Under første verdenskrig ble han raskt en levende legende, kjent som Tysklands beste jagerpilot. Karismatisk, modig og en vågehals i luften - dette er «den røde baron"s spektakulære historie. Medvirkende:Tomás Koutník, Matthias Schweighöfer, Til Schweiger. Regi:Nikolai Müllerschön.
Vis alt
TV3 05:40 Kongen av Queens (191)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, som deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug og Deacon oppdager at de har mer til felles med hverandres koner enn med sine egne. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
06:00 Til Death (9)
(Til Death) Amerikansk komiserie. Familien Stark og familien Woodcock fortsetter sine parallelle liv i hver sin ende av ekteskapsskalaen. Joy og Eddie spiser middag med Simona og Stephen, og bestemmer seg for å la dem betale. Noe som ender med en middagskrig mellom parene.
06:30 Til Death (10)
(Til Death) Amerikansk komiserie. Familien Stark og familien Woodcock fortsetter sine parallelle liv i hver sin ende av ekteskapsskalaen. Eddie blir venn med en ny lærer, og oppdager at de har mye til felles. Men frøken Duffy har andre planer for forholdet deres. Eddie og Joy tenker tilbake på musikken de likte på 80-tallet.
07:00 TV-shop
08:00 Up All Night (7)
(Up All Night) Amerikansk komiserie. Reagan Brinkley er en fantastisk kone, suksessfull karrierekvinne og nybakt mor. Reagan prøver å tilpasse seg sitt nye liv og med hjelp av sin hjemmeværende mann returnerer hun til arbeidslivet. Hun er bestemt på å ikke la foreldrerollen gå utover verken karrieren eller hennes tøffe rykte. Det nybakte foreldreparet prøver å finne ut av sitt nye liv, men selvtilliten forsvinner i takt med antall timer søvn per natt. Chris går glipp av Thanksgiving hjemme med familien i Maryland på grunn av Reagan, så hun bestemmer seg for å lage en enda bedre feiring. Scott prøver å arrangere Thanksgiving med Paul og noen andre skilte fedre. Medvirkende:Christina Applegate, Will Arnett, Maya Rudolph.
08:30 Hjemme hos Jamie Oliver (13)
(Jamie at Home) Britisk kokkeprogram. Jamie er veldig glad i å bake pizza og han har lært mye på sine reiser i Italia, hvor oppskrifter blir gitt videre fra generasjon til generasjon.
09:00 Parenthood (12)
(Parenthood) Amerikansk dramaserie. Om alle utfordringene ved å oppdra barn i en moderne verden fylt med teknologiske hjelpemidler. Dette er historien om fire søsken som deler hodepinen, hjertesorgene og gledene ved å være foreldre. Hank og Sarah begynner å date seriøst, og Kristina overrasker Adam både med en modig utseendeforandring, og en kveld på byen. Jasmine og Crosby hjelper Renee med noen finansielle problemer, og Victor blir skuffet over Julia når hun overbringer nyheter om moren hans.
10:00 The Ellen DeGeneres Show (120)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Kate Winslet og Josh Radnor kommer på besøk. Lake Street Dive står på scenen.
11:00 The Ellen DeGeneres Show (121)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Arianna Huffington kommer på besøk, og Lea Michele står på scenen.
12:00 Hotelinspektør Alex Polizzi (4)
(Alex Polizzi's Hotel Inspector) Britisk livsstilsprogram. Hotellsjef Alex Polizzi reiser rundt til noen av Storbritannias verste hotell for å hjelpe dem. Alex drar til Lake District for å hjelpe 63 år gamle David med sitt utdaterte B&B. På grunn av at David har ignorert moderniseringen har hotellet blitt veldig upopulært, noe Alex prøver å snu.
13:00 Hotelinspektør Alex Polizzi (5)
(Alex Polizzi's Hotel Inspector) Britisk livsstilsprogram. Hotellsjef Alex Polizzi reiser rundt til noen av Storbritannias verste hotell for å hjelpe dem. Alex reiser til Devon for å hjelpe familien bak Merlin Court Hotel.
14:00 Mamma søker kjæreste (8)
(Nya ensam mamma söker) Svensk realityserie. Kjærlighetsfesten er tilbake! Nå får tre nye og håpefulle alenemødre muligheten til å finne kjærligheten. My, Therese og Madelene tar sjansen på å finne den rette på TV. Heldigvis fikk de en haug av brev fra intereresserte menn som gjerne ville få sjansen til å bli bedre kjent med jentene. Kommer det til å ende i ekte kjærlighet? Guttene inviterer Therese, Madelene og My på besøk. Men før besøket drar mødrene på et avslappende cruise med Magdalene. Det er nemlig mye som skal diskuteres.
15:00 Ladies of London (3)
(Ladies of London) Amerikansk realityserie. I Ladies of London følger vi en gjeng britiske sosietetskvinner og amerikanske utvandrere som nyter overklassens glamorøse liv i London. Britiske Annabelle Neilson og Caroline Stanbury treffer amerikanske Juliet Angus, Caprice Bourret, Marissa Hermer og Noelle Reno. Selv om de alle bor i samme by, har vært gift med rockestjerner, datet kongelige menn, fotfølges av paparazzifotografer og er latterlig rike, er de helt ulike hverandre. De tilhører samme omgangskrets, men lever i ulike verdener, noe som ikke sjeldent fører til konflikter. Caprice blir snadder for tabloidavisene når hun avslører en kalkulert sannhet. Kvinnene forbereder sommerens største hendelse, Serpentine-festen.
16:00 Amerikanske drømmebyggere (9)
(American Dream Builders) Amerikansk realityserie. Design, kreativitet og stil er i fokus i denne konkurransen hvor to lag bestående av designere prøver å levere den beste husrenoveringen. Tolv dyktige designere fordeles på to lag som i hver episode får i oppgave å renovere et hus fra innerst til ytterst. De har bare to dager på seg, og husene som skal forvandles, er alle i forskjellige stilarter. Det forventes at designerne skal gi dem en frisk look, samtidig som de skal ta hensyn til husets opprinnelige sjarm og periodetrekk. Et dommerpanel bestående av Nate Berkus, interiørarkitekt Monica Pedersen og landskapsarkitekt Eddie George inspirerer lagene og vurderer hvem som har oppnådd best resultat. Deretter må det tapende laget sende én deltaker hjem. I siste episode før finalen jobber designerne med et enkelt hjem i viktoriansk stil som sårt trenger litt ny inspirasjon.
17:00 The Goldbergs (12)
(The Goldbergs) Amerikansk komiserie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Beverly er en overbærende, overbeskyttende mamma som styrer slik hun selv ønsker, mens pappa Murray må lære seg å oppdra barna uten å skrike til dem, av hensyn til sin egen helse. Beverly klager over at Pops tilbringer for mye tid hjemme så Murray lar ham begynne å jobbe i møbelbutikken igjen. Adam gir bort lekene sine i håp om å få sitt første kyss. Medvirkende:Wendi Mclendon-Covey, Jeff Garlin, Sean Giambrone, Troy Gentile, Hayley Orrantia.
17:30 The Crazy Ones (1)
(The Crazy Ones) Amerikansk komiserie. Simon Roberts driver sitt eget reklamebyrå og ville sikkert fått sparken hvis han ikke var sin egen sjef. Datteren Sydney er Simons rake motsetning. Hun er skarp, organisert og ivrig etter å bygge opp karrieren. Simon prøver å overbevise Kelly Clarkson om å spille inn en ny McDonalds-jingle for deres største klient. Medvirkende:Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Hamish Linklater, Amanda Setton.
18:00 The Crazy Ones (2)
(The Crazy Ones) Amerikansk komiserie. Simon Roberts driver sitt eget reklamebyrå og ville sikkert fått sparken hvis han ikke var sin egen sjef. Datteren Sydney er Simons rake motsetning. Hun er skarp, organisert og ivrig etter å bygge opp karrieren. Simon oppfordrer Sydney til å ta på seg en kampanje for Windy City Coffee, men det ender i katastrofe. Zach blir sjalu når Simon spør Andrew om å passe på en familie med andunger. Medvirkende:Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Hamish Linklater, Amanda Setton.
18:30 How I Met Your Mother (7)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Marshall vil ikke gi Randy sparken, på tross av at han er inkompetent. Zoey melder seg inn i Teds klasse og får studentenes støtte i kampen for å redde hotellet som skal rives for å gi plass til GNB-kontorene.
19:00 [film]Anywhere But Here
(Anywhere But Here) Amerikansk drama fra 1999. Adele flytter med sin fjorten år gamle datter Ann fra Wisconsin til L.A. Drømmende Adele mener at hun gir datteren nye muligheter, mens den mer realistiske datteren ønsker seg et vanlig familieliv. Medvirkende:Susan Sarandon, Natalie Portman, Hart Bochner. Regi:Wayne Wang.
21:30 [film]Did You Hear About the Morgans?
(Did You Hear About the Morgans?) Amerikansk romantisk komedie fra 2009. Paul og Meryl fra New York er separert, men tvinges til å flytte ut på landet etter at de blir vitne til et mord. Her må de hanskes med dårlig vær, ville dyr og - verst av alt - hverandres selskap. Medvirkende:Hugh Grant, Sarah Jessica Parker, Sam Elliott, Natalia Klimas, Elisabeth Moss. Regi:Marc Lawrence.
23:40 [film]Man About Town
(Man About Town) Amerikansk komedie fra 2006. En topp Hollywood-agent ser ut til å ha alt: suksess, penger og en vakker kone. Men alt begynner å gå galt da han finner ut at hun bedrar ham, og at dagboken hans har blitt stjålet av en journalist. Medvirkende:Ben Affleck, Rebecca Romijn, John Cleese. Regi:Mike Binder. (15. år)
01:25 Det du vil vite om sex (3)
(69 saker du vill veta om sex) Svensk underholdningsserie. Vi vet alle at det finnes ting vi vil vite om sex, men aldri har spurt om. Iblant er det så pirrende at vi knapt våger å tenke tanken. Det kan handle om fenomener, nytelser og rene fakta. I den nye sesongen av «69 saker du vil vite om sex» fortsetter programleder Robin Olsson sin reise for å gi svenskene mer og bedre kunnskap om sex og samliv. Vi tar med seerne på en fengslende, underholdende og pirrende reise rundt i verden i jakten på svarene seerne ikke våger å stille. Robin Olsson reiser til JApan for å lære mer om sex og samliv på den andre siden av jorden. Fordommene om japansk sexindustri er mange, men fungerer det virkelig sånn? Programleder:Robin Olsson.
02:15 [film]Deltagjengen
(National Lampoon's Animal House) Amerikansk komedie fra 1978. De to studentene Larry og Kent prøver å bli medlem av en studentforening på universitetet sitt, men har ikke hellet med seg. Til slutt får de bli med i Deltagjengen, hvor broren til Kent en gang var medlem. Gjengen består av en rekke nerder og rebeller, som gjør alt de kan for å skape bråk på universitetsområdet. Deres eskapader fører til at de blir utvist, og dermed risikerer de å bli tvangsrekruttert til Vietnamkrigen. Medvirkende:John Belushi, Tim Matheson, John Vernon, Verna Bloom, Tom Hulce, Cesare Danova. Regi:John Landis. (15. år)
03:20 Ladies of London (3)
(Ladies of London) Amerikansk realityserie. I Ladies of London følger vi en gjeng britiske sosietetskvinner og amerikanske utvandrere som nyter overklassens glamorøse liv i London. Britiske Annabelle Neilson og Caroline Stanbury treffer amerikanske Juliet Angus, Caprice Bourret, Marissa Hermer og Noelle Reno. Selv om de alle bor i samme by, har vært gift med rockestjerner, datet kongelige menn, fotfølges av paparazzifotografer og er latterlig rike, er de helt ulike hverandre. De tilhører samme omgangskrets, men lever i ulike verdener, noe som ikke sjeldent fører til konflikter. Caprice blir snadder for tabloidavisene når hun avslører en kalkulert sannhet. Kvinnene forbereder sommerens største hendelse, Serpentine-festen.
04:05 Til Death (9)
(Til Death) Amerikansk komiserie. Familien Stark og familien Woodcock fortsetter sine parallelle liv i hver sin ende av ekteskapsskalaen. Joy og Eddie spiser middag med Simona og Stephen, og bestemmer seg for å la dem betale. Noe som ender med en middagskrig mellom parene.
04:25 Til Death (10)
(Til Death) Amerikansk komiserie. Familien Stark og familien Woodcock fortsetter sine parallelle liv i hver sin ende av ekteskapsskalaen. Eddie blir venn med en ny lærer, og oppdager at de har mye til felles. Men frøken Duffy har andre planer for forholdet deres. Eddie og Joy tenker tilbake på musikken de likte på 80-tallet.
Vis alt
TVNorge 05:05 Harry's Law (10)
(Harry's Law) Amerikansk dramaserie. Etter 32 år som ekspert i opphavsrett på et anerkjent advokatkontor, blir ærgjerrige Harriet «Harry» Korn desillusjonert av meningsløsheten i livet. Hun starter det unike etablissement «Harry's Law and Fine Shoes". Drag-dronningen Amanda Knott får fyken fra den lokale baren der hun opptrer når eierens kone finner ut at de to har hatt en affære. Adam tar oppdraget å representere Amanda, mens sjefen, Harry, bistår gammelkjæresten i forbindelse med saken rundt et væpnet ran.
06:00 Shaggy and Scooby-Doo på sporet (2)
(Shaggy and Scooby-Doo Get a Clue!) Amerikansk animasjonsserie. Shaggy og Scooby-Doo flytter inn i luksushuset til Shaggys onkel Albert, som har forsvunnet på mystisk vis. I huset oppdager de onkel Alberts hemmelige laboratorium, som blant annet inneholder en mystisk maskin som kan forvandles til en rekke transportmidler og Scooby-snacks som gjør at hundehelten vår kan fly, bli en robot og forvandle seg til en enorm magnet. Nå prøver de å finne onkel Albert, samtidig som de må forhindre at den onde Dr. Phineus Phibes får tak i Scooby-snacks-teknologien.
06:20 Shaggy and Scooby-Doo på sporet (3)
(Shaggy and Scooby-Doo Get a Clue!) Amerikansk animasjonsserie. Shaggy og Scooby-Doo flytter inn i luksushuset til Shaggys onkel Albert, som har forsvunnet på mystisk vis. I huset oppdager de onkel Alberts hemmelige laboratorium, som blant annet inneholder en mystisk maskin som kan forvandles til en rekke transportmidler og Scooby-snacks som gjør at hundehelten vår kan fly, bli en robot og forvandle seg til en enorm magnet. Nå prøver de å finne onkel Albert, samtidig som de må forhindre at den onde Dr. Phineus Phibes får tak i Scooby-snacks-teknologien.
06:45 America's Funniest Home Videos (45)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
07:10 America's Funniest Home Videos (46)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
07:30 America's Funniest Home Videos (36)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
07:55 America's Funniest Home Videos (37)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
08:20 [film]Bolt
(Bolt) Amerikansk animasjonsfilm fra 2008. For superhunden Bolt er hverdagene fyllt med eventyr, spenning og intriger, i hvert fall frem til kameraene slutter å rulle. Når tv-stjernen en dag uheldigvis blir fraktet fra Hollywood til New York, begynner hans livs største eventyr: Han må sette potene ut i den virkelige verden, og krysse landet for å komme seg hjem. Regi:Chris Williams, Byron Howard.
09:55 Wipeout (17)
(Wipeout USA) Amerikansk underholdning. Amerikanske menn og kvinner skal komme seg gjennom en hinderløype utenom det vanlige. Det blir svimlende saltomortaler, spektakulære tryn og katastrofale fall. De fire raskeste og sprekeste kommer til finalen i «The Wipeout Zone» der de skal kjempe om 50.000 dollar.
10:45 Top 20 Funniest (11)
(Top 20 Funniest) Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs når vi teller ned de 20 morsomste og mest vanvittige videoklippene USA har å by på.
11:40 Friends (15)
(Friends) Amerikansk komiserie. Ross prøver å få opp humøret ved å gå på fest etter en stygg krangel med Phoebe - og ender opp i armene på en annen kvinne. Phoebe dater en diplomat som er avhengig av tolk for å kommunisere med henne. Og Chandler og Joey overveier en trekant med en kvinne som ser ut til å være interessert i begge to.
12:10 Friends (16)
(Friends) Amerikansk komiserie. Ross prøver å forhindre at Rachel får vite at han lå med Chloe. Når hun likeve finner det ut og drar tilbake til leiligheten for å konfrontere ham, blir de andre fanget inne på Monicas soverom.
12:40 Friends (17)
(Friends) Amerikansk komiserie. Ross og Rachel konkurrerer om å tilbringe mest tid med de andre vennene. Ross blir ekskludert fra Rachels skireise med vennene og besøker Carol. Samtidig begynner Chandler å røyke igjen.
13:10 Friends (18)
(Friends) Amerikansk komiserie. Monica går med på å gå ut med en av restaurantens kunder, som senere viser seg å være svært velstående. Phoebes halvbror kommer på besøk og forteller at han skal gifte seg med en mye eldre kvinne. Og Chandler bruker en hypnosekassett for å slutte å røyke - med et noe overraskende resultat.
13:40 Friends (19)
(Friends) Amerikansk komiserie. Rachel går på date for første gang siden hun gjorde det slutt med Ross. Joey blir forelsket i motspilleren i sitt nye teaterstykke. Og Monica dater fortsatt Pete, selv om hun ikke er tiltrukket av ham ennå.
14:10 Two and a Half Men (12)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Jake håper å vinne tilbake Celeste ved å skrive en kjærlighetssang til henne. Samtidig prøver Herb og Alan å skjule sitt hemmelige vennskap for Judith.
14:35 Two and a Half Men (13)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie gjennomgår en koloskopi for å unngå en tur med Chelsea for å møte foreldrene hennes, men når hun kommer hjem igjen, finner han foreldrene hennes i huset sitt.
15:00 Two and a Half Men (14)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Alan er i fengsel etter en barslåsskamp, og Charlie er bekymret for at Chelsea kan være tiltrukket av advokaten som tar saken.
15:30 Two and a Half Men (15)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Chelsea og Charlies forhold står i fare når Charlies sjalusi kommer mellom dem.
16:00 Two and a Half Men (16)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie sørger over bruddet med Chelsea ved å rømme til Vegas, og han returnerer med en ny kone.
16:30 Top 20 Funniest (4)
(Top 20 Funniest) Amerikansk underholdningsserie. I dyrehagen møter du en frekk babyelefant, og en pappa hopper i et frossent svømmebasseng. I dette programmet får du de mest lattervekkende klippene på nettet.
17:30 Gift ved første blikk (2)
(Gift ved første blikk, sesong 1) Norsk realityserie. Seks single har sagt ja til å bli matchet av et knippe eksperter, for deretter å gifte seg med et menneske de aldri før har møtt. Parene skal leve sammen som mann og kone i fire uker. Hvis det oppstår kjærlighet underveis, så har eksperimentet lykkes. Hvis ikke, blir de skilt. I kveldens episode møtes parene for første gang i sitt eget bryllup. Med familie og venner til stede arrangeres bryllupsfest for tre par som bruker bryllupsdagen til å bli bedre kjent. Hvordan vil det gå med ekspertenes perfekte matcher når de nå skal holde tale, dele opp bryllupskake og danse brudevals sammen med en ektefelle de akkurat har møtt?
18:30 71º nord (8)
(71º nord) Norsk realityserie. Med Tom Stiansen som programleder skal tolv deltakere konkurrere hele veien fra Lindesnes til Nordkapp. De åtte gjenværende deltakerne befinner seg i Brønnøysund og skal i dagens etappe padle nærmere 3 mil. Forrige gang de padlet havnet to personer i vannet. Klarer de å holde nervene under kontroll i vind og til tider røff sjø på Helgelandsskysten? Det tidligere lag Nordkapp og lag Lindesnes har fire gjenværende deltakere hver og spillet er i gang for alvor.
20:00 Alt for Norge (8)
(Alt for Norge) Norsk realityserie. Denne høsten kan du bli kjent med en ny gjeng norsk-amerikanere, blant annet en amerikansk fotballspiller fra den stadig mer populære «undertøysligaen", en emosjonell bamsehomse, en pastor fra Texas og en kjekk modell fra mormonernes hovedstad Utah. Sommeren har endelig fått ordentlig tak i vinterlandet Norge, og hva er vel mer passende enn å ta med norsk-amerikanerne til kystbyen Kragerø for en grundig innføring i norsk sommeridyll?
21:30 [film]Cowboys and Aliens
(Cowboys & Aliens) Amerikansk science fiction fra 2011. Året er 1873 og en omtåket cowboy som har mistet hukommelsen, ankommer byen Absolution. Han oppdager at beboerne ikke tar imot fremmede med åpne armer, men de må snart lære seg å stole på ham. Byen trues plutselig av en utenomjordisk invasjon og beboerne blir tvunget til å få hjelp av den utstøtte mannen. Medvirkende:Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell, Adam Beach. Regi:Jon Favreau. (11. år)
23:50 Special Victims Unit (4)
(Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. Sykkelbudet Holden March har laget en videoblogg om sine dameproblemer. Når ordene blir til handling, må SVU-teamet finne manifestet hans før det er for sent. Samtidig sår den nye SVU-sjefen tvil om Bensons lederegenskaper.
00:50 [film]Ladder 49 - fanget i flammene
(Ladder 49) Amerikansk actiondrama fra 2004. Hver dag går brannmann Jack Morrison på jobb med vissheten om at han må sette sitt eget liv i fare for å redde andres. Når troppene hans omsluttes av en enorm brann i en lagerbygning, prøver den standhaftige Jack å fire ned en kollega fra 12. etasje, men faller selv ned i et hull midt i bygningen og omsluttes av et flammeinferno. Mens kollegene kjemper en desperat kamp for å redde livet hans, blir Jack tvunget til å tenke over hvor risikabel og farlig jobben hans er og om han har gjort de riktige valgene i livet. Medvirkende:John Travolta, Jacinda Barrett, Joaquin Phoenix. Regi:Jay Russell. (11. år)
02:45 V (1)
(V, år 2) Amerikansk science fiction-serie. Handlingen fortsetter fra forrige sesongs avslutning da Anna slapp løs den røde himmelen på planeten. Jane Badler fra den originale V-serien gjestespiller som Annas mor, Diana.
02:55 Guinness' gale verden (3)
(Totally Insane Guinness World Records) Britisk underholdningsserie. Bli med på en fartsfylt reise gjennom noen av verdens mest utrolige rekordforsøk.
03:35 Banged up (1)
(Banged Up) Dokumentarserie. Tenåringer som er kommet ut av kontroll er med på et unikt sosialt eksperiment. Kan ti dager i fengsel hindre at de blir kriminelle resten av livet?
Vis alt
NRK 2 08:45 Japan - eit land av pensjonistar
(This World - The Great Japanses Retirement) Britisk dokumentar. Japanere får ikke mange nok barn til å unngå at folketallet kommer til å bli redusert med en tredjedel om 40 år. Samtidig har landet verdens eldste befolkning. En fjerdedel er eldre enn 65 år, og 50.000 japanere er over hundre år gamle. Anita Rani reiser rundt i landet og finner ut hva som ligger bak disse urovekkende tallene. (Japan - eit land av pensjonistar.)
09:35 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
09:50 [nyh]Distriktsnyheter
09:50 [nyh]Distriktsnyheter Østlandssendingen
10:00 [nyh]Distriktsnyheter Østfold
10:15 [nyh]Distriktsnyheter Østnytt
10:30 [nyh]Distriktsnyheter Østafjells
10:40 [nyh]Distriktsnyheter Sørlandet
10:55 [nyh]Distriktsnyheter Rogaland
11:10 [nyh]Distriktsnyheter Vestlandsrevyen
11:20 [nyh]Distriktsnyheter Møre og Romsdal
11:35 [nyh]Distriktsnyheter Midtnytt
11:50 [nyh]Distriktsnyheter Nordland
12:00 [nyh]Distriktsnyheter Nordnytt
12:15 [film]Vi gifter oss
(Vi gifter oss) Norsk komedie fra 1951. Kari og Petter møtes en sommerferie, blir forelsket og bestemmer seg for å gifte seg. Men bolignød, pengemangel og byråkrati stikker kjepper i hjulene for den nyvunne lykken. Medvirkende:Henki Kolstad, Inger Marie Andersen, Nanna Stenersen, Lars Nordum, Erna Schøyen. Regi:Nils R. Müller.
13:55 Hovedscenen
«Klangen som berører.» (Klangen som berører.) Den japanske pianisten Nobuyuki Tsujii gjør stor internasjonal karriere for tiden. I denne filmen følger vi ham fra barndom via studietid og konkurranser frem til debutkonsert ved Proms-festivalen i London. Nobuyuki Tsujii er helt blind og i dette portrettet kommer vi tett på en person med unik viljestyrke og karisma. Vi skal også til Salzburgfestivalen og en helt spesiell konsert med White Hands Choir fra Venezuela. Et kor bestående av ungdommer som er hørselshemmede eller helt døve. Dette er korets første utenlandsturné og konserten ble en sensasjon i Salzburg. Presentert av Arild Erikstad. Programleder:Arild Erikstad.
15:50 Mitt liv (4)
Norsk dokumentarserie. Portrett av personer som har vært med på å forme vår norske samtidshistorie. «Per Kleppe.» (Per Kleppe.) Per Kleppe er den lengstsittende norske finansminister på 1900-tallet og blir sett på som en av de mest markante og dyktige personer som har sittet i denne sentrale posisjonen. Han forteller om hele sitt liv fra barndom til dramatiske opplevelser under krigen og til en lang politisk karriere.
16:30 Kunnskapskanalen
Klimakonferanse Oslo Ekstremdialog. (Klimakonferanse Oslo Ekstremdialog.) Klimaendringer og ekstremvær påvirker samfunn og natur. Vi møter ledende personer fra politikk, forskning og forvaltning som ser på hvordan klimaendringene påvirker oss, og hvordan vi kan møte denne utfordringen. Rapporter fra FNs klimapanel er bakteppe for denne dialogen som ser på mulighetene for endring og samarbeid. Dialogen var en del av en stor internasjonal klimakonferanse som ble arrangert ved Universitetet i Oslo. Produsert av UniMedia, Universitetet i Oslo.
18:00 KORK - hele landets orkester
(KORK - hele landets orkester.) Fele og kjærlighet. Ung felemester fra Lom møter KORK i vakker og groovy folkemusikk, og orkesteret alene spiller Tsjajkovskijs soundtrack til verdens mest berømte kjærlighetshistorie. Fra NRK Store studio 27. august 2014. Karl Johan Ankarblom: Prillar-suite, Pjotr Tsjajkovskij: Romeo og Julie, fantasiouverture. Bjørn Kåre Odde, fele. Johannes Gustavsson, dirigent.
18:40 Kunst i mellomalderen (4)
(The Dark Ages) Britisk dokumentarserie. (An Age of Light.) Vikingene markerte territoriene sine med runeskrift og dekorerte skipene med intrikate mønster. Irene og angelsakserne laget smykker og vakre manuskript, og karolingerne viste tegn på at de kom til å ta over romernes ledende rolle i Europa. Mellomalderen var slett ikke så mørk og barbarisk som vi har trudd, hevder programlederen Waldemar Januszczak.
19:40 Kulturquiz (6)
Underholdningsprogram. Kulturquiz er spørreprogrammet der åtte lag med etablerte kulturpersonligheter må svare riktig på spørsmål fra høyt og lavt i kulturen for å få muligheten til å gi et ungt talent drahjelp i starten av karrieren. I kveld har vi kommet til andre semifinale. Programleder:Siss Vik.
20:10 Jakten på Norge 1814-2014 (9)
Dokumentarserie. «Vi knyttes sammen.» (Vi knyttes sammen.) Fra fjærpenn og hest og vogn til twitter-meldinger og el-bil. Norge har forandret seg mye til lands og til vanns og gjennom teknologi de siste 200 årene. Programleder:Haddy N'jie , Per Sinding-Larsen.
21:00 [nyh]Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 Fellende beviser (4)
Dansk dokumentarserie. Tidligere danske kriminalteknikere skildrer saker hvor de fant ett spesielt bevis som ble avgjørende for å få gjerningsmannen dømt. Her får man et unikt innblikk i hvilke metoder kriminalteknikerne benytter når de jakter på mordere. En familiefar uten tilknytning til kriminelle miljøer blir funnet skutt ved Århus. Motivet er uklart for politiet, men et spor fører politiet til gjerningsmannen. Rettsgenetikere forteller om det historiske DNA-funnet og åpner dørene til Danmarks sterkt voksende DNA-register.
21:35 Danmark på prærien - Tilbake til Elk
Dansk dokumentar. Elk Horn på prærien i Iowa ble kjent i Danmark gjennom dokumentaren «Danmark på prærien". Under et nytt besøk i den lille landsbyen viser det seg at innbyggerne har blitt enda mer bevisste på sine danske røtter. Danmark står på timeplanen på skolen og borgermester Stan Jens prøver å lage sin første leverpostei.
22:25 [film]Fish Tank
(Fish Tank) Britisk drama fra 2009. Alt endrer seg for 15 år gamle Mia når moren hennes tar med seg en ny kjæreste hjem. Medvirkende:Rebecca Griffiths, Carrie-Ann Savill, Toyin Ogidi, Katie Jarvis. Regi:Andrea Arnold.
00:25 Ronnie Wood Show (6)
(Ronnie Wood Show) Britisk underholdningsprogram. Rockelegenden Ronnie Wood har sitt eget radioprogram der han intervjuer store gjester og spiller kjente rockelåter. Både Ronnie Wood og kveldens gjest Mick Hucknall spilte i bandet Faces. De to bandkameratene lytter til gamle låter og minnes de legendariske 70-årene da de turnerte sammen. De snakker om gamle venner som Jimi Hendrix og Janis Joplin. Mick hjelper til med å velge låter til spillelisten.
00:50 Ubåt 137 på grunn
Svensk dokumentar. Da den sovjetiske ubåten U137 gikk på grunn utenfor Karlskrona i Sverige i oktober 1981, var det mange detaljer som aldri kom fram i mediene. Nye opplysninger og vitnemål kaster nå nytt lys over hendelsesforløpet.
01:45 Filmbonanza (4)
Program om film og fjernsynsdrama. Hvem kommer til å lage filmene som vinner både priser og publikums gunst i fremtiden? I denne episoden får du møte tre av Norges fremste regissørtalenter. Hvilke drømmer har de, hva slags filmer lager de og hva ønsker de å si med filmene sine? Programleder:Vegard Larsen.
02:15 Hvor går feminismen? (2)
(Fittstim - min kamp) Svensk dokumentarserie. Boken Fittstim ble mottatt som en feministisk bombe da den kom i 1999. En av redaktørene, Belinda Olsen, besøker i denne serien kjente og ukjente feminister og deres motstandere for å finne ut om feminismen fortsatt lever. Hun tester blant annet ut toppløs-aktivisme og møter en familie som hemmeligholder barnets kjønn. «Fittstim"-forfatter Belinda Olsen tar temperaturen på feminismen i 2014. Har den kuet mannen? Belinda går på babygymnastikk med lattepappaer, spør seg om kvinner kan være brannmenn og holder tale om skilsmisse - i et bryllup.
Vis alt
NRK 3 19:30 Nytt på nytt (8)
Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Ingrid Gjessing Linhave og Knut Nærum.
19:55 Side om side (6)
Norsk situasjonskomedie. Med et ferdig oppusset hus får Jonas det for seg at han og Maria trenger et nytt «parprosjekt", og de lander på at et salsakurs er det forholdet trenger. Samtidig har det bygget seg opp til en iskald krig mellom de andre naboene i gaten. Foranledningen er at Didrik og Sander har sloss, og at Kopperud mener at Sander sloss som en jente. Medvirkende:Marie Blokhus, Jon Almaas, Pernille Sørensen, Tore Sagen, Charlotte Frogner.
20:20 Rundlurt (6)
Norsk underholdningsserie. Magiker Kevin Lunde lurer godtroende folk og kjendiser ved hjelp av fingerferdigheter og avledning. En uheldig dame får en hårreisende behandling når Kevin jobber som frisør, og det blir et pinlig møte mellom Kevin og Silje Nordnes fra P3morgen. Kari Traa blir vist en sylskarp diett.
20:50 Standup med Simon Amstell
Britisk underholdning. Komiker og skuespiller Simon Amstell med en spesiell utgave av standup-showet sitt, NUMB. Det blir både sårbart og pinlig ærlig.
21:50 Typen til (6)
Underholdningsprogram. «Caroline Andersen.» (Caroline Andersen.) Leo Ajkic er typen til eks-pornostjerne Caroline Andersen og sjekker ut hvordan det er å være sammen med landets mest kjente stripper. Er det helt ok å være med kjæresten på jobb som underholdning for en guttegjeng? Hvor mye fokus får sex i forholdet til en slik dame, og vil bagasjen hennes overskygge alle de andre egenskapene hun har å by på som partner? Og ikke minst - hvor lett lar tøffe Leo seg sjarmere av en dame som vet å snurre menn rundt lillefingeren?
22:15 [film]Semi-Pro
(Semi-Pro) Amerikansk komedie fra 2008. Året er 1976 i Flint i Michigan. Jackie Moons basketlag ligger på sisteplass i ABA-ligaen og har færrest tilskuere på kampene. Kan NBA-drømmen likevel gå i oppfyllelse? Medvirkende:Will Ferrell, Woody Harrelson, Maura Tierney. Regi:Kent Alterman. (7. år)
23:50 Side om side (7)
Norsk situasjonskomedie. Hele nabolaget er viklet inn i den årlige og svært prestisjefylte «Granli-quiz". Både ære, husfred og en tur til London ligger i potten i det naboene barker sammen. Quizmaster Christian Kopperud får en stri tørn med å holde orden på evenementet. Medvirkende:Marie Blokhus, Jon Almaas, Pernille Sørensen, Tore Sagen, Charlotte Frogner.
00:15 Standup med Simon Amstell
Britisk underholdning. Komiker og skuespiller Simon Amstell med en spesiell utgave av standup-showet sitt, NUMB. Det blir både sårbart og pinlig ærlig.
01:15 Lilyhammer (8)
(Lilyhammer) Norsk dramaserie. Norsk dramaserie. Frank må innrømme ovenfor Torgeir at han ikke jobbet i CIA i NYC, men var en del av mafiaen. Frank, Torgeir, Roar og Arne reiser til New York for å ordne opp. Med Steven van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Tommy Karlsen Sandum, Steinar Sagen, Marian Saastad Ottesen m.fl. Medvirkende:Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg, Marian Saastad Ottesen, Fridtjov Såheim, Tommy Karlsen Sandum, Anne Krigsvoll, Steinar Sagen, Jakob Oftebro.
02:00 Top Gear (1)
Britisk underholdningsserie. Ingen bil er trygg når Jeremy Clarkson og kolleger får den under lupen. Dette er bilunderholdning for alle! Britisk underholdningsserie. Ingen bil er trygg når Jeremy Clarkson og kolleger får den under lupen. Dette er bilunderholdning for alle! I kveld er det førstemann fra London til Edinburgh. Jeremy er på vei nordover med damplokomotiv, mens James og Richard prøver å kommer før ham i en veteranbil og på en veteranmotorsykkel. Og vil du vite identiteten til testsjåføren, The Stig, bør du få med deg kveldens episode.
02:50 Ondt blod i New York (1)
(Copper) Amerikansk dramaserie. 1860-årene i den skitne irske bydelen Five Points på Manhattan, New York. Den unge, grovbarkede politimannen Kevin Corcoran patruljerer i farlige omgivelser for å bevare freden i området. Samtidig må han løse en personlig kriminalsak: hans kone er forsvunnet, og datteren er død. Medvirkende:Anastasia Griffith, Tom Weston-Jones, Ato Essandoh, Kevin Ryan.
03:30 HitRECord (6)
Kanadisk serie. Unormalt tv-show fra internett. Skuespilleren Joseph Gordon-Levitt samler medlemmer fra sitt globale nettsamfunn hitRECord. Til sammen komponerer de alle elementene til en nyskapende tv-serie med korte filmer, live-opptredener, musikk, animasjon, samtaler og mye mer. Serien vant Emmy for beste eksperimenterende tv-serie i 2014. Hver episode fokuserer på et tema der alle med en internett-tilkobling oppfordres til å bidra med innspill. Dagens tema er spill.
03:55 Interne affærar (4)
(Against the Wall) Amerikansk dramaserie. (Against the Wall: The Fifth Body.) Etterforskarane Abby og Lina avslører at en offentlig tjenestemann har opptrådt usømmelig da et kvinnelik ble borte og senere dukker opp i en video som blir spredt på internett. Medvirkende:Kathy Baker, Marisa Ramirez, Raphael Carpani.
Vis alt
FEM 05:05 Cold Case (22)
(Cold Case, år 4) Amerikansk krimserie. Teamet gjenåpner en sak fra 2005 der en myrdet havnearbeider ble sammenfiltret med den russiske mafiaen.
06:25 Med saks & kam (3)
(Shear Genius, år 3) Amerikansk underholdning. Den kreative frisørkonkurransen er tilbake i sin tredje sesong, og modellen og veskedesigneren Camila Alves debuterer som programleder. Mesterskapet er også internasjonalt for første gang, og etter å ha finkjemmet verden i søken etter toppstylister er det tolv usedvanlig talentfulle personer som hever konkurransen til et nivå vi aldri har sett tidligere. Utfordringene er mer glamorøse, håret mer flokete og intensiviteten langt tøffere i kampen om den høythengende tittelen som frisørgeni. Hårforlengelse er første oppgave i tredje runde. Ifølge Ken Pavés - Jessica Simpson, Jennifer Lopez og Eva Longorias personlige stylist - er det en enkel sak på kvinner, men denne gangen er kundene menn. Kandidatene skal dessuten til pers i en covershoot, og det er allerede duket for kontroverser. Ingen vil nemlig samarbeide med Brig.
07:15 Med saks & kam (4)
(Shear Genius, år 3) Amerikansk underholdning. Den kreative frisørkonkurransen er tilbake i sin tredje sesong, og modellen og veskedesigneren Camila Alves debuterer som programleder. Mesterskapet er også internasjonalt for første gang, og etter å ha finkjemmet verden i søken etter toppstylister er det tolv usedvanlig talentfulle personer som hever konkurransen til et nivå vi aldri har sett tidligere. Utfordringene er mer glamorøse, håret mer flokete og intensiviteten langt tøffere i kampen om den høythengende tittelen som frisørgeni. Først skal de åtte gjenværende kandidatene la seg inspirere av blomster. Deretter får de i oppdrag å kreere håret til brudepikene i et storslagent indisk bryllup. Tanken på at 400 gjester venter på jentenes entré gjør stylistene skjelvne, og de blir ikke mindre nervøse når de får vite at selveste Tabatha Coffey opptrer som gjestedommer.
08:10 Med saks & kam (5)
(Shear Genius, år 3) Amerikansk underholdning. Den kreative frisørkonkurransen er tilbake i sin tredje sesong, og modellen og veskedesigneren Camila Alves debuterer som programleder. Mesterskapet er også internasjonalt for første gang, og etter å ha finkjemmet verden i søken etter toppstylister er det tolv usedvanlig talentfulle personer som hever konkurransen til et nivå vi aldri har sett tidligere. Utfordringene er mer glamorøse, håret mer flokete og intensiviteten langt tøffere i kampen om den høythengende tittelen som frisørgeni. Med en halvlang bob kan du være kul på håret hver dag, men du har trolig et problem hvis du må temme gjenstridige krøller til det den glatte og rette frisyren krever. Det er heller ikke bare enkelt å kopiere den glamorøse pin up-stilen fra 1940-tallet, dersom denne tidsperioden skulle inspirere deg til å skifte «look". De syv gjenværende stylistene i kampen om å bli erklært som frisørgeni får bryne seg på begge oppgaver, og April går så langt som til å si at hun hater det!
09:05 Forny din kone (3)
(Your Style in His Hands, sesong 1) Amerikansk livsstilserie. Programleder og moteguru Lisa Snowdon hjelper kvinner som trenger en ny stil og gir dem en etterlengtet makeover verdt 5000 pund. Den eneste haken er at klærne skal kjøpes inn av ektemennene deres. Men et ekspertteam gir kyndige råd og hjelper mennene med å se hvilke snitt og farger, og hva slags sminke og frisyre som passer deres bedre halvdel best.
10:00 Forny din kone (4)
(Your Style in His Hands, sesong 1) Amerikansk livsstilserie. Programleder og moteguru Lisa Snowdon hjelper kvinner som trenger en ny stil og gir dem en etterlengtet makeover verdt 5000 pund. Den eneste haken er at klærne skal kjøpes inn av ektemennene deres. Men et ekspertteam gir kyndige råd og hjelper mennene med å se hvilke snitt og farger, og hva slags sminke og frisyre som passer best for deres bedre halvdel.
10:55 Hundehviskeren (25)
(Dog Whisperer, år 5) Amerikansk dokumentarserie. Hunden til artisten Daniel Maltzan vil verken drikke eller spise, venninnen Brendi Blackburns hund biter alle som nærmer seg eieren og Claudia Imsons to hunder slåss så mye at de ikke kan være inne i huset. Kan Cesar Millan hjelpe de fortvilte hundeeierne?
11:50 Hundehviskeren (26)
(Dog Whisperer, år 5) Amerikansk dokumentarserie. Mary Jane Lach overtok en vanskjøttet hund som etter hvert viste så mye aggresjon mot mennesker at Mary ble rådet til å avlive ham. Ellen Thompson vil gjerne ha med seg hunden sin på galleriet der hun jobber, men hunden bjeffer mot alle som kommer inn og skremmer bort kundene. Kan Cesar hjelpe hundene og deres eiere?
12:50 Hundehviskeren (27)
(Dog Whisperer, år 5) Amerikansk dokumentarserie. Jillian Michaels fra «Slankekrigen» og hunden Seven er blant de som trenger hjelp av Cesar Millan i kveld. Jillian tar hunden med på ridesenteret og opplever at han glemmer alle sine gode manerer og starter å bjeffe og løpe rundt hestene for å forsøke å bite dem. Nå er Jillian redd for at Seven skal bli trampet ned, eller kanskje skremme hestene slik at rytteren blir kastet av.
13:50 Slankekrigen (8)
(Biggest Loser, sesong 15) Amerikansk livsstilserie. Femten splitter nye deltakere, håndplukket av trenerne er klare for en ny runde med Slankekrigen. De ankommer alle som individer, men snart skal de få prøve seg i ulike grupper, kjenne på samholdet, presset og bli med på sitt livs kanskje tøffeste utfordring. I kveld skal det store hjulet som kan bety så mye, snurres rundt. Ikke bare vil den som pilen stopper på få en hyggelig overraskelse, men et stort ansvar vil også legges på vedkommendes skuldre. Ved å spinne på det store hjulet, avgjøres det hvem av deltagerne som får dra hjem en uke og ta med seg treneren sin i tillegg. Det vil være denne utøverens vekt som vil gjelde for hele laget på vektskåla.
14:45 Judge Judy (2)
(Judge Judy, sesong 14) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
15:15 Judge Judy (3)
(Judge Judy, sesong 14) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
15:40 Judge Judy (4)
(Judge Judy, sesong 14) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
16:10 Judge Judy (5)
(Judge Judy, sesong 14) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
16:40 Judge Judy (6)
(Judge Judy, sesong 14) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
17:10 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (2)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og nå er de tilbake i Norge. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. Etter å ha opplevd en voldtekt i ungdomstiden, skjuler Nadia seg bak en anonym stil og ser nå ut som en guttejente. Venninnene Heidi og Sølvi har begge vært gjennom slankeoperasjoner, men er ikke i stand til å se resultatene av disse i speilet. I Tromsø møter de stilekspertene Trinny og Susannah, som får trioen til å strutte av selvtillit - slik de har gjort med tusenvis av kvinner over hele verden.
18:10 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (3)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. Med hjertevarm tilnærming har de britiske stilekspertene Trinny og Susannah endret kvinners opplevelse av seg selv verden over, og nå er de tilbake i Norge. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. Jeanette har en drøm om å erobre ungdomstiden hun mistet. Merete må tilføres en solid dose selvtillit før hun lar en ny mann slippe inn i hjertet hennes, og Sandra, - som etter tøffe erfaringer er blitt en sterk og trygg kvinne på innsiden - også vil vise det på utsiden. I Tromsø kommer trioen i Trinny og Susannahs søkelys, og det er duket for nye forvandlingsprosesser i regi av de verdenskjente stilekspertene.
19:10 [film]Flashdance
(Flashdance) Amerikansk drama fra 1983. Film- og musikksuksessen Flashdance er den befriende historien om Alex Owens, en egenrådig og vakker 18-årig kvinne som jobber som sveiser om dagen og danser på en lokal bar om natten. Vi følger Alex' kamp for å realisere sin store drøm - å danse ved Pittsburgh Conservatory of Dance. Filmen gnistrer med åttitalls-hitene «Flashdance - What a Feeling» fremført av Irene Cara og «Maniac» fremført av Michael Sembello. Medvirkende:Jennifer Beals, Michael Nouri, Lilia Skala. Regi:Adrian Lyne.
21:00 Big Brother (40)
(Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.
22:00 [film]Naturens spill
(Forces of Nature) Amerikansk romantisk komedie fra 1999. Ben har to dager på seg til å komme seg fra New York til Savannah hvor han skal gifte seg med sin kjære. Men flyet hans krasjer og han redder livet til den unge kvinnen Sarah. Som takk bestemmer eksentriske Sarah seg for å bli Bens følgesvenn, enten han liker det eller ikke. Ben får panikk da han begynner å føle seg tiltrukket av Sarah. Følelsene er gjensidige, og Ben lurer på om det er skjebnen som prøver å fortelle ham noe. Medvirkende:Sandra Bullock, Ben Affleck, Maura Tierney. Regi:Bronwen Hughes.
00:05 Big Brother (40)
(Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.
01:05 Devious Maids (5)
(Devious Maids, sesong 2) Amerikansk dramaserie. Nicholas er misunnelig på Marisols voksende vennskap med redaktøren sin. Lucinda går over streken med Rosie. Et nytt besøk skaper problemer for Carmen. Tony tar en beslutning som ikke mottas godt av Evelyn, og alt blir mer komplisert for Valentina og Ethan.
02:05 Cold Case (18)
(Cold Case, år 4) Amerikansk krimserie. Teamet gjenåpner en sak fra 1999 der levningene av en hjemløs kvinne blir funnet i en stasjonsvogn på bunnen av en innsjø.
03:05 Cold Case (19)
(Cold Case, år 4) Amerikansk krimserie. En desperat far tvinger teamet til å ta opp igjen saken der hans sønn ble myrdet i 1987.
04:05 Cold Case (20)
(Cold Case, år 4) Amerikansk krimserie. Teamet gjenåpner en sak fra 1997 vedrørende en 16 år gammel «cheerleader» da de oppdager at det er avgitt en anonym tilståelse i forbindelse med drapet på jenta.
Vis alt
Viasat 4 05:30 The Exes (1)
(The Exes) Amerikansk komiserie. Phil, Haskell og Stuart er tre fraskilte menn som bor sammen i en leilighet de leier av sin kvinnelige skilsmisseadvokat, Holly. Etterhvert innser de tre nyskilte ungkarene at de har de samme problemene med hverandre som de hadde med sine ekskoner. Skilsmisseadvokaten Holly introduserer den nylig fraskilte Stuart for sine nye romkamerater, Phil og Haskell. Gutta er ikke umiddelbart begeistret for den kontaktsøkende Stuart. Medvirkende:Donald Faison, Wayne Knight, David Alan Basche, Kelly Stables, Kristen Johnston.
05:59 No program
(END)
06:00 Ripley's Believe It or Not! (37)
(Ripley's Believe It or Not!) Amerikansk realityserie.
06:30 Ripley's Believe It or Not! (38)
(Ripley's Believe It or Not!) Amerikansk realityserie.
07:00 Cheers (1)
(Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren «Cheers". Norm, Cliff og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine, le av hverandres tabber og støtte hverandre når det trengs. «Cheers» er stedet der alle vet hvem du er. Gjengen har vanskelig for å tro at Sam og Diane har et forhold.
07:30 TV-shop
08:30 Ax Men (4)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Det har blitt kalt Nord-Amerikas tøffeste jobb: felling av trær i de fjerne områdene i nordvest. I denne serien møter vi tømmerhuggerne fra virkeligheten. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. En feil av Brownings grønnskollinger står i fare for å sette DJ og Cody ute av spill. Gabe gir arbeiderne sine beskjed om å skjerpe seg eller komme seg ut av skogen. Jimmy dykker for første gang, og oppdager underveis at det kan bli hans siste.
09:30 Chuck (4)
(Chuck) Amerikansk komiserie. Chuck Bartowski er en datanerd som jobber i en elektronikkbutikk. Hans daglige gjøremål er blant annet å fjerne datavirus. Ved et uhell får Chuck tilgang til topphemmelig informasjon, og han kastes inn i en ny karriere som regjeringens mest hemmelige agent. Verdens sikkerhet ligger i hans hender, og i stedet for å bekjempe datavirus må han nå bryne seg på leiemordere og internasjonale terrorister. Morgan må takle tilværelsen som intersect, og Jeff viser en ny side av seg selv. Medvirkende:Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Adam Baldwin, Joshua Gomez, Sarah Lancaster. Regi:Josh Schwartz, Chris Fedak.
10:30 The Exes (1)
(The Exes) Amerikansk komiserie. Phil, Haskell og Stuart er tre fraskilte menn som bor sammen i en leilighet de leier av sin kvinnelige skilsmisseadvokat, Holly. Holly har selv aldri vært gift, og hun strever med å avverge bråk mellom sine tre leieboere. Dermed unngår hun å ta tak i sine egne kjærlighetsproblemer. Etter hvert innser de tre nyskilte ungkarene at de har de samme problemene med hverandre som de hadde med sine ekskoner. Stuart tror at Hollys sexleketøy skal brukes til ryggmassasje, og låner den. Gutta forteller ham hva det egentlig er, men ødelegger den ved et uhell og prøver å fikse den før hun oppdager at den er borte. Medvirkende:Donald Faison, Wayne Knight, David Alan Basche, Kelly Stables, Kristen Johnston.
11:00 The Exes (2)
(The Exes) Amerikansk komiserie. Phil, Haskell og Stuart er tre fraskilte menn som bor sammen i en leilighet de leier av sin kvinnelige skilsmisseadvokat, Holly. Holly har selv aldri vært gift, og hun strever med å avverge bråk mellom sine tre leieboere. Dermed unngår hun å ta tak i sine egne kjærlighetsproblemer. Etter hvert innser de tre nyskilte ungkarene at de har de samme problemene med hverandre som de hadde med sine ekskoner. Paul vil tilbringe mer tid med Molly og ber guttene om å holde seg borte. Men ting går ikke som planlagt siden Molly begynner å tro at de unngår henne. Medvirkende:Donald Faison, Wayne Knight, David Alan Basche, Kelly Stables, Kristen Johnston.
11:30 The Exes (3)
(The Exes) Amerikansk komiserie. Phil, Haskell og Stuart er tre fraskilte menn som bor sammen i en leilighet de leier av sin kvinnelige skilsmisseadvokat, Holly. Holly har selv aldri vært gift, og hun strever med å avverge bråk mellom sine tre leieboere. Dermed unngår hun å ta tak i sine egne kjærlighetsproblemer. Etter hvert innser de tre nyskilte ungkarene at de har de samme problemene med hverandre som de hadde med sine ekskoner. Holly og Haskell prøver begge å sjarmere en kvinne de treffer samtidig. Holly trenger en venninne å snakke med etter bruddet med Paul, mens Haskell vil ha et forhold. Medvirkende:Donald Faison, Wayne Knight, David Alan Basche, Kelly Stables, Kristen Johnston.
12:00 The Fresh Prince of Bel-Air (117)
(The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som måtte flytte til tanta og onkelen i Bel Air fordi han havnet i trøbbel hjemme. Will og Lisa vil ha et intimt bryllup, men det slår feil når Lisas far blander seg inn i planleggingen. Carlton hjelper Hilary med skatten, og en økonom faller for ham. Medvirkende:Will Smith, James Avery, Alfonso Ribeiro, Karyn Parsons, Tatyana Ali. Regi:Ellen Falcon, Debbie Allen, Madeline Cripe, Eddie Gorodetsky, Shelley Jensen.
12:30 Seinfeld (13)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? George blir hysterisk da han tror han får hjerteinfarkt, men legen forsikrer ham om at han bare skal fjerne mandlene. George er imidlertid for gjerrig til å ville betale for operasjonen, og bestemmer seg for å gå til en holistisk healer i stedet. Kuren healeren gir ham har en bivirkning - den gjør huden hans lilla!
13:00 Seinfeld (14)
Amerikansk komiserie. Da Jerry og Elaine bestemmer seg for å ha et forhold basert på sex som ikke skal endre vennskapet deres, advarer George dem.
13:30 The Office (10)
(The Office) Amerikansk komiserie. Det oppstår konflikter mellom medlemmene i festkomiteen, og alt ender med at det arrangeres to konkurrerende julebord. Del 1:2. Medvirkende:B.J. Novak. Regi:Paul Feig, Ken Whittingham, Ken Kwapis.
14:00 The Office (11)
(The Office) Amerikansk komiserie. Det oppstår konflikter mellom medlemmene i festkomiteen, og alt ender med at det arrangeres to konkurrerende julebord. Del 2:2. Medvirkende:B.J. Novak. Regi:Paul Feig, Ken Whittingham, Ken Kwapis.
14:30 The Office (12)
(The Office) Amerikansk komiserie. Michael skal egentlig ikke fortelle de andre at han og Jan dro på ferie sammen til Jamaica, men når han ved et uhell sender ut et bilde av dem til hele kontoret, så er nyheten sluppet. Medvirkende:B.J. Novak. Regi:Paul Feig, Ken Whittingham, Ken Kwapis.
15:00 Storage Hunters (21)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie fra 2012. Det skjer saker og ting i en av de største og mest usedvanlige auksjonene til dags dato. Papa Bear satser stort på vintage og er ikke i humør til å leke. (S2, Ep21) Om du tror det ikke lønner seg å gå på auksjon så kan denne serien endre din oppfatning. Bli med bokseren Brandon Bernier og hans kone Lori når de kaster seg ut i et steinhardt salgsspill med høy innsats. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. Det skjer saker og ting i en av de største og mest usedvanlige auksjonene til dags dato. Papa Bear satser stort på vintage og er ikke i humør til å leke.
15:30 Storage Hunters (22)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. Alvarado-brødrene finner et usedvanlig samleobjekt. Men er det penger ut av vinduet? Papa Bear satser stort på en mystisk gjenstand.
16:00 Storage Hunters (23)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. Alvarado-brødrene sniker rundt mens Dessert Dan irriterer Brandori. Hvem går tomhendt hjem?
16:30 Storage Hunters (24)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. Brandon setter alt på spill og havner i trøbbel uten støtte fra Lori. Kommer Desert Dan til å hjelpe ham?
17:00 Storage Hunters (25)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. Scott har spilt bort alle pengene sine og drukner nå i egne sorger. Alvardo-brødrene satser stort på en rekke samleobjekter. Har de kanskje funnet gull?
17:30 How I Met Your Mother (1)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. I sesongåpningen møter vi Barney og Robin som er på vei til bryllupet sitt på Long Island. På veien kommer de over en overraskende familiehemmelighet.
18:00 How I Met Your Mother (2)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. James forteller at han skal skille seg, og Robin bekymrer seg for hvordan Barney vil takle nyheten. Samtidig prøver Marshall å komme seg til New York så han kan få med seg bryllupet.
18:30 Simpsons (16)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Ned Flanders inviterer familien Simpson på en kirketur til Jerusalem. Mens de er der forstår ikke Homer byens historiske viktighet før en gal turguide viser dem rundt og virkelig åpner Homers øyne.
19:00 Simpsons (17)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Smithers får rollen som sjef på atomkraftverket etter at Mr. Burns havner i fengsel for å ha vært i besittelse av et stjålet kunstverk. Men de ansatte jobber sammen for å få ham løslatt når Smithers misbruker sin makt som sjef.
19:30 Simpsons (18)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Mens han fullfører samfunnstjeneste blir Homer venn med Chief Wiggum. Bart blir opphengt i et nytt, avhengighetsskapende japansk spill.
20:00 How I Met Your Mother (3)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Lily oppdager at Ted har en liste over ting han vil gjøre i New York før han flytter til Chicago og blir frustrert over at hun er den eneste som vet om det.
20:30 How I Met Your Mother (4)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney har funnet ut at Ted fortsatt har følelser for Robin og prøver å takle sinnet. Marshall skyper dem for å være dommer i saken. Lily innser at hun er Robins eneste venninne.
21:00 Legends (2)
(Legends) Amerikansk dramaserie. Den hemmelige CIA-agenten Martin Odum jobber for FBIs Deep Cover Operations (DCO). Han kan forandre personlighet for enhver jobb, men når en mystisk fremmed påstår at Martin ikke er personen har gir seg ut for å være, setter han spørsmålstegn ved sin egen identitet. Når en kjemilærer og hans familie kidnappes, settes DCO på saken fordi læreren tidligere jobbet for den russiske hæren som en kjemisk våpeningeniør, og er nå er under CIAs vitnebeskyttelse. Martin, Crystal og Troy Buchannan går undercover for å innfiltrere den tsjetsjenske mafiaen, redde familien og stoppe produksjonen av dødelig gass. Medvirkende:Ali Larter, Sean Bean, Tina Majorino.
22:00 [film]Gangs of New York
(Gangs of New York) Amerikansk drama fra 2002. En episk historie om som begynner i 1846 og avsluttes i 1863 med opptøyene som oppstod som følge av innkallelsene til den amerikanske borgerkrigen. Stedet er det såkalte «Five Points» i New York, som på den tiden ble ansett for å være det farligste stedet i verden. Filmen fokuserer på konfliktene mellom de hvite anglosaksiske innbyggerne og de nyankomne irske immigrantene. Medvirkende:Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis, Cameron Diaz. Regi:Martin Scorsese.
01:00 [film]Skrekkens sirkus: Vampyrens assistent
(Cirque du Freak: The Vampire's Assistant) Amerikansk actioneventyr fra 2009. Den unge gutten Darren dras inn i den rare verdenen til et omreisende lite show fylt med magiske skapninger, misforståtte freaks og en mystisk vampyr. Medvirkende:Chris Massoglia, John C. Reilly, Josh Hutcherson, Michael Cerveris, Salma Hayek. Regi:Paul Weitz.
01:55 Cops Reloaded (29)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
02:25 Cops Reloaded (30)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
02:55 Cops (27)
(Cops) Amerikansk politivideoserie. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran. I denne programserien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
03:25 Tattoosalongen (2)
(Tattoo Salonen) Dansk livsstilsprogram. Tattoosalongen er tilbake med sin tredje sesong. Blant sesongens kunder finner vi politikeren Nasser Khader, sangerinnen Julie Ivalo Berthelsen, frisøren Dennis Knudsen, musikeren Mike Tramp, golfspilleren Monica Christiansen, bandet Dúné, internetfenomenet Ronni Garner og Dovne Robert. De har alle én ting til felles: etter et besøk i Tattoosalongen ser kroppene deres litt annerledes ut. Men det er ikka bare blant kundene at vi ser nye ansikter. Tatovørene Maria og Christian har nemlig fått to nye kolleger: Dario og Elliot. De ansatte på Tattoosalongen har sett det meste og tatovert folk på stort sett hele kroppen, så lenge det er innenfor lovens rammer. Men det er likevel ganske spesielt når den danske golfstjernen Monica Christiansen velger å tatovere en liten birdy-fugl under foten, mest fordi det er ekstremt smertefullt.
04:10 Ax Men (3)
(Ax Men) Amerikansk realityserie fra 2009. Det har blitt kalt Nord-Amerikas tøffeste jobb: felling av trær i de fjerne områdene i nordvest. I denne serien møter vi tømmerhuggerne fra virkeligheten. Dypt inne i skogene nordvest i Amerika utfører en gruppe barske menn en av de farligste jobbene i verden. De er tømmerhuggere, og deres jobb er å hugge trær fra bratte fjellsider, hvor ingen maskiner kommer til. Det er ingen lett oppgave. Området er herjet av dårlig vær, terrenget er uforutsigbart og maskinene bryter ofte sammen. Disse modige mennene risikerer livet for å skaffe tømmer til Amerika. Jimmy og James reiser til Florida for å lete etter tømmer blant det svarte vannet i sør, men de oppdager at de har tatt seg vann over hodet. Rygaards grønnskollinger får seg en støkk, og Browning må betale prisen for den gode produksjonen sin.
Vis alt
NRK Super 06:30 Fantorangen
Norsk barneprogram.
06:30 Virre Nøff
Britisk animasjonsserie. Virre Nøff er en sjarmerende liten gris som er nysgjerrig på alt rundt seg. Med vennene Storegris, Lillegris, Prikken, Pjusken og Grisetvillingene legger Virre ut på eventyr.
06:40 Ra Ra, den bråkete løven
Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.
06:50 Bitte lille Benny
Fransk animasjonsserie. Første gang jeg tryllet. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye og spennende ting for aller første gang.
07:00 Supermorgen
07:00 Fugleveien 3
Britisk animasjonsserie. De tre småfuglene Samuel, Muffin og Rudy elsker å synge, danse og leke! Stadig er de ute i skogen på spennende eventyr, og er de heldige tar herr Nebbe og fru Kiwi seg tid til å leke og synge sammen med dem.
07:10 Robot Rob
Kanadisk animasjonsserie. Bli med Rob og vennene hans på nye reiser rundt i galaksen til nye planeter der de opplever spennende eventyr.
07:20 Kasper og Lisa
Britisk animasjonsserie. Bestevennene Kasper og Lisa er ofte litt uheldige, men som regel klarer de å ordne opp igjen.
07:35 Rodde & Kikkan
Norsk dukkeserie. Rodde og Kikkan har sluttet å være leketøy og har fått sitt eget TV-show! Rodde er redd for at han har såret Kikkan, og vil ordne opp med å synge en sang til bestevennen. Programleder: Rodde (Håvard Lilleheie) og Kikkan (Christian Eriksen).
07:55 Super-Gunnar 2.0
Amerikansk animasjonsserie. Super-Gunnar 2.0 bruker sin superkraft til å fly verden rundt for å løse problemer og hjelpe andre.
08:00 Tre Fu Tom
Britisk animasjonsserie. Følg Tom og hans Tre Fu magi i Tretopolis.
08:25 Lesekorpset
Lesekorpset inspirerer barn til å utforske alfabetet. Med Lesekorpset finner barna lyden som hører til bokstaven. Hvilket ord lager stavemaskinen i dag?
08:35 Sauen Shaun
(Shaun the Sheep) Britisk animasjonsserie. Når bonden snur ryggen til sauen Shaun blir det kaos på gården.
08:45 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
08:55 Jungelgjengen
Fransk animasjon. Pingvinen Maurits tror han er en tiger som lever i jungelen. Sammen med de andre dyrene er de heltene som kommer til unsetning når noen er i fare.
09:10 Brødrene Dalton
Fransk animasjonsserie. Brødrene Dalton tilbringer dagene sine innesperret i fengselet til Mr. Peabody. Eldstemann Joe får stadig ideer til nye rømningsplaner, som blir mottatt av brødrene hans Jack, William og Averell med høyst varierende entusiasme. Og det ender ofte som det gjør for uheldige kjeltringer.
09:15 SuzAnn
Amerikansk animasjonsserie. Det tørner for SuzPang. Når Geir blir kidnappet av den onde klonen sin SuzPang, må Kari og Mats finne ham før SuzAnn-dagen blir ødelagt.
09:35 Pippi Langstrømpe (9)
Svensk dramaserie. Laget etter bokserien til Astrid Lindgren. Pippi finner en spunk.
10:00 Dragerytterne - Borkøys beskyttere
Amerikansk animasjonsserie. Lær å fly. Vikingene på Borkøy har lært seg å trene drager, men de holder fortsatt på å venne seg til å bo sammen med dem!
10:25 Bevinget
Kanadisk komiserie. Porter, en sorgløs skytsengel under opplæring, er sendt til Jorden på eksamensoppdrag. For å gjøre seg fortjent til vingene sine, må han forvandle uheldige Carl til den mest populære gutten på skolen.
10:45 Kung Fu Panda
Amerikansk animasjonsserie. Po trener, beskytter, slåss, lærer, snubler og skravler for å bli den nye helten i dalen. Og sammen med De fantastiske fem møter han stadig nye utfordringer.
11:10 Gumballs fantastiske verden
Britisk-amerikansk animasjonsserie. Tolv år gamle Gumball tiltrekker seg uhell. Sammen med sin beste venn Darwin, hans tidligere gullfisk som fikk ben, ramler de bort i de merkeligste ting.
11:30 Jakten på den hemmelige boken (7)
Svensk dramaserie. Esthers morfar forsvinner sporløst. Samtidig dukker Tim opp; en merkelig gutt som hevder at han er 200 år gammel, og at han har mistet en bok som kan vise portalene mellom planetene. Men Tim blir naturligvis ikke trodd.
12:00 Newton
I havet utenfor Sør-Afrika lever et dyr alle trodde hadde vært utdødd i 65 millioner år. Men kvastfinnefisken fins fortsatt, og å møte på den er som å finne en levende dinosaur. Kommentar: Torfinn Borkhus.
12:30 Superstreker
12:30 I Mummidalen
Animasjonsserie etter Tove Janssons historier.
12:50 Dykk Olli, dykk
Amerikansk animasjonsserie. Den lille gule undervannsbåten Olli opplever mye spennende under vann sammen med dykker Dag og bestevennen Britt.
13:00 Tre Fu Tom
Britisk animasjonsserie. Følg Tom og hans Tre Fu magi i Tretopolis.
13:25 Bendik og Bill
Fransk animasjonsserie. Bendik og bestevennen hans, hunden Bill, opplever mye rart sammen. Det blir mye moro og mange forviklinger, og noen rampestreker.
13:30 Gisle Wink på eventyr
Amerikansk animasjonsserie. Bestefar Gisle Wink forteller spennende historier til barnebarna sine fra den gang han selv var liten.
13:55 Yakari
Fransk tegnefilmserie. Den lille indianergutten Yakari har en magisk evne til å forstå og snakke med alle dyr. Yakaris bestevenner er indianerjenta Regnbue og ponnien Lille Torden, og sammen hjelper de både mennesker og dyr.
14:05 Rampete Robin
Kanadisk animasjonsserie. Rampete Robin bor sammen med mamma, pappa og lillebror, Perfekte Peter. Robin er en fantasifull gutt som stadig får nye ideer. Selv synes han at ideene er gode, men noen oppfatter ham som svært rampete.
14:20 Oggy og kakerlakkene
Fransk tegnefilm. Oggy er en stor katt som liker å slappe av og ta dagene som de kommer. Men han blir stadig vekk plaget av noen kakerlakker som gjør alt de kan for å lage vanskeligheter for ham.
14:30 Mánáid-TV
Fransk animasjonsserie. Kårni er en usedvanlig intelligent hund med mange talenter. Men klok som han er, skjuler han disse evnene overfor alle andre enn hundepasseren Børni.
14:45 Mánáid-TV
Samisk serie om unger som har forskjellige fritidsaktiviteter. Susanna har nettopp begynt å kjøre med skutercross, og hun skal delta på knøttecross i NM. Det er masse forberedelser før hun skal delta på skutercrossen.
15:00 Dragerytterne - Borkøys beskyttere
Amerikansk animasjonsserie. Lær å fly. Vikingene på Borkøy har lært seg å trene drager, men de holder fortsatt på å venne seg til å bo sammen med dem!
15:25 iCarly (19)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:45 iCarly (20)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
16:10 SvampeBob
Amerikansk animasjonsserie. Nede på havets bunn finner du SvampeBob og vennene hans.
16:30 Just Kidding - Bare tulla
Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.
16:45 Min galaktiske forsvarer
Fransk animasjonsserie. En vennegjeng hjelper utenomjordiske tilbake til sin planet.
16:55 Min galaktiske forsvarer
Fransk animasjonsserie. En vennegjeng hjelper utenomjordiske tilbake til sin planet.
17:10 Være venner
Svensk dramaserie for barn. Om hverdagsproblemer som mange barn kjenner til.
17:20 BlimE
NRK Super inviterer alle barn i Norge til å bli med å danse BlimE-dansen.
17:30 Virre Nøff
Britisk animasjonsserie. Virre Nøff er en sjarmerende liten gris som er nysgjerrig på alt rundt seg. Med vennene Storegris, Lillegris, Prikken, Pjusken og Grisetvillingene legger Virre ut på eventyr.
17:40 Ra Ra, den bråkete løven
Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.
17:50 Bitte lille Benny
Fransk animasjonsserie. Første gang jeg tryllet. Bli med Bitte lille Benny når han opplever nye og spennende ting for aller første gang.
18:00 Rodde & Kikkan
Norsk dukkeserie. Rodde og Kikkan har sluttet å være leketøy og har fått sitt eget TV-show! Rodde er redd for at han har såret Kikkan, og vil ordne opp med å synge en sang til bestevennen. Programleder: Rodde (Håvard Lilleheie) og Kikkan (Christian Eriksen).
18:20 Masha og Mishka
Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.
18:30 Lille store hjerte
Norsk dokumentarfilmserie. Vennskap. I dagens episode forteller barna om vennskap og vennene sine.
18:35 Best i mest (3)
Norsk serie. Åtte 14-åringer som er blant de beste i landet i hver sin idrett, skal gjennom 8 episoder lære hverandres idretter og konkurrere i dem. Hvor god er det mulig å bli i en ny idrett på to dager, og hvem blir best i mest? Dagens idrett er hekkeløp.
19:15 Energina (3)
Svensk dramaserie. Doktor Doominators mange ansikter. Doktor Doominator dukker opp flere steder i Metroborg. Klarer Energina nok en gang å fange han?
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
lørdag
søndag
mandag
tirsdag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)