Alt, ons 02. sep, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 06:40 Gintberg i utkanten (3)
Dansk underholdningsserie. Komikeren Jan Gintberg er på jakt etter humoristiske karaktertrekk i Distrikts-Danmark. I Nystedt på Lolland finner Gintberg et klokkespill med et svært stort - og høyt, repertoar. Han finner også det høyeste punktet på stedet. Det har de bygd selv.
07:10 Hygge i hagen (11)
(Trädgårdsonsdag) Svensk hageserie. I denne serien får du tips for å skape en enkel og naturlig hage.
07:40 Politisk valgkvarter
Samsending med P2.
08:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
08:10 Spis Vietnam (5)
Dansk matserie. I hovedstaden Hanoi er Anh Lé på en slangefarm. Deretter tilbereder hun syv retter av en to meter lang kobraslange, krydrede kjøttboller og safrandampet fisk med urter og nudler. Sammen med en venninne besøker hun et lokalt bryggeri og improviserer ølsmaking.
08:40 P3Morgen
Se høydepunktene fra dagens P3morgen på TV.
09:10 Uventet besøk (3)
Dansk dokumentarserie. På Barbados bor danske Kim som har bygget opp et eget datafirma. Han kommer fra Alberstlund, og der sitter faren Arne som aldri har reist til sønnen sin i Karibien. Savnet blir større dag for dag. Så får han være med på et uventet besøk med programleder Puk Elgaard.
09:40 Price og Blomsterberg (3)
Dansk matserie. To av Danmarks største matkunstnere møtes på Kronborg slott for å lage sensommermat. James har lekt seg til sine ferdigheter på kjøkkenet, mens Mette er utdannet konditor. På menyen står: krabbeboller med krabbemajonnes, den ikke så kjente fisken, knurr, og til dessert, kanelparfait med stikkelsbærkompott. Den profesjonelle konditoren Mette Blomsterberg og James Price, som er en selvlært og lekende kokk, møtes på historiske Kronborg slott for å kokkelere sammen.
10:00 Med hjartet på rette staden (1)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Politibetjent Miller har mistanke til ein gangster frå London som kjem til Aidensfield for å byrje eit nytt liv. Rob vert innblanda i ei ulukke med ein stolen bil, og den siste planen til tante Peggy fører til eit utbrot av salmonella. Politibetjent Miller er mistenksom til en gangster fra London som kommer til Aidensfield for å ebgynne et nytt liv. Rob blir innblandet i en ulykke med en stjålet bil, og den siste planen til tante Peggy fører til et utbrudd av salmonella. Medvirkende:William Simons, Peter Benson, Sophie Ward, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Gwen Taylor, Jonathan Kerrigan, Mark Jordan.
10:50 330 skvadronen (3)
Norsk dokumentarserie. En livløs klatrer observeres midt i Trollveggen. Et Sea King-helikopter fra 330 skvadronen vil forsøke å heise mannen ut. Men risikoen for steinsprang gjør operasjonen svært risikabel. Klatreren viser ingen tegn til liv, og redningsmannskapet er overbevist om at han er død.
11:20 Fysikk på roterommet
Vi får et gjensyn med Helmut Ormestad og Otto Øgrim.
11:30 Gull, ære og hardt arbeid (3)
Norsk dokumentarserie. Thora har drømt om å bli servitør siden hun var seks år gammel. Hun er perfeksjonist til fingertuppene, og det øves iherdig i alt fra vinsmaking til det å skrelle en pære. Alle detaljer må være på plass. Helsefagkandidatene Stine og Marita merker presset, og det å ta et blodtrykk viser seg å være dråpen som får premierenervene fram.
12:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
12:15 Skattejegerne (9)
Dansk serie. Mange historiske og verdifulle skatter skjuler seg i de danske hjem. Antikvitetseksperter reiser rundt i Danmark og graver frem arvestykker og antikviteter. De møter alle slags mennesker som har spennende historier å fortelle og sterke følelser knyttet til de ulike skattene. Også loppemarkeder og auksjoner har mye spennende å by på.
12:45 Fader Brown (9)
(Father Brown) Britisk krimserie. Et lik blir funnet på en vingård, og fader Brown står overfor en merkelig gruppe mistenkte. Ingen av dem er den de gir seg ut for å være. Medvirkende:Mark Williams, Sorcha Cusack, Nancy Carroll.
13:30 Filmavisen 1962
13:40 Kjøretøy fra den kalde krigen
Svensk dokuserie. Om Per Albin-bussen.
13:50 Hygge i Strömsö (3)
Finsk livsstilsserie. I den gamle villaen på øya nord for Vasa lager de lekre retter og alskens fine ting. Dessuten er det en kunst å holde et gammelt trehus og en stor hage i god stand.
14:30 Bygg ditt drømmehus (3)
(Building Dream Homes) Britisk dokumentarserie. Drømmer du om å bo i et hus som er bygd spesielt for deg? Eller om å restaurere det huset du allerede har? Vi møter arkitekter som hjelper til med å gjøre drømmehuset til virkelighet. Drømmehus blir til virkelighet. Det ekstraordinære opp-ned-huset i Wales når et prismessig kritisk nivå idet vinduer til en verdi av 93.000 pund settes inn. En familie i Berkamstead ser potensiale i et hus som de ønsker å totalrenovere, men når drømmen står i fare for å bli knust, må arkitekten ta grep.
15:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
15:15 Top Gear (4)
(Top Gear) Britisk underholdningsserie. Ingen bil er trygg når Jeremy Clarkson og hans kolleger får den under lupen. Dette er bilunderholdning for alle! Guttene vil kjøpe en brukt kabriolet, og oppdager farene ved bruktbilkjøp. På banen kjører Jeremy en Pagani Zonda R, mens stjernene Simon Pegg og Nick Frost må nøye seg med en rimeligere bil. Programleder:Richard Hammond, Jeremy Clarkson, James May.
16:05 P3Morgen
Se høydepunktene fra dagens P3morgen på TV.
16:35 Bondi Beach (11)
(Bondi Beach) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.
17:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 Villmarksbarna (5)
Norsk serie. Reinkalvmerking. Runa og hennes søsken Narve, Ida og Guro blir med en samisk familie på merking av reinkalver. De må først finne reinflokken på fjellet for så å lede dyrene inn i en innhegning. Merkingen er en gammel samisk tradisjon, som fremdeles gjøres på samme måte. Hver familie har sin egen måte å skjære et merke i øret til reinen på.
17:30 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
17:45 [nyh]Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 Det søte liv (6)
(Det søde liv) Dansk matserie. Hun heter Mette Blomsterberg, er utdannet konditor og forelsket i det søte liv. Mette har bestemt seg for å inspirere deg til å lage de herligste fristelser. Is, desserter, kaker, kremer - alt er lov.
18:15 Karl Johan (6)
Underholdningsprogram. Humortalkshow ledet nesten direkte fra Karl Johans gate av Erik Solbakken og Hasse Hope. Alt - eller i hvert fall noe - kan skje i dette nesten planlagte programmet, hvor mannen i gata blir til mannen på tv.
18:45 [nyh]Distriktsnyheter
19:00 [nyh]Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 Solgt! (1)
Underholdningsprogram. Hvem er flinkest til å tippe boligpriser i et fremmed område? I Solgt utfordrer programleder Frode Søreide dem på å finne riktig pris på alt fra sjarmerende skipperhus til moderne arkitektperle. Meglerstudenter fra Høyskulen i Sogn og Fjordane og BI fra Bergen møtes til duell i Drøbak. Programleder:Frode Søreide.
20:15 Forbrukerinspektørene (2)
Forbrukerprogram. Jorden du kjøper på hagesentre er ikke egentlig jord, men torv. Hva betyr det for plantene og miljøet? Harley Davidson har laget en el-motorsykkel. Vi tester både lyd og fart. Også blir det gode økonomiske råd for par som flytter sammen for første gang.
20:45 Vikinglotto
20:55 [nyh]Distriktsnyheter
21:00 [nyh]Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.
21:30 Valg
Direktesendt valgprogram med Atle Bjurstrøm og Verdens Rikeste Land. Karasjok (Karasjok)
22:30 Diktaturet (5)
(Diktaturet) Norsk realityserie. Realityserie der åtte "demokratibortskjemte" unge mennesker frivillig sperres inne i et fiktivt diktatur i åtte døgn. En premie verdt kr. 100.000,- står på spill, men ingen vet hvordan man kan vinne. Diktaturet innfører nok et tiltak for å strippe borgerne for identitet slik at de blir lettere å kontrollere. Det takler ikke alle borgerne like bra. Programleder:Leo Ajkic.
23:00 [nyh]Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:15 Mitt London (2)
Dansk serie. Møt fire danske kulturpersonligheter som bor og arbeider i London. Billedkunstneren Nina Saunders er den andre av fire danske kulturpersonligheter som viser oss rundt i London, der de bor og arbeider. Vi får se hvor det er mulig å gjøre et antikvitetskupp og hvor byens grønne lunger befinner seg. Saunders introduserer oss også for noen av de arts-and-crafts-spesialister som gjør den britiske hovedstaden til det optimale utgangspunktet for hennes berømte kunst.
23:45 Mobilfotografene (2)
Underholdningsserie. Seks deltakere konkurrerer om å ta de beste bildene med sine mobiltelefoner. I denne serien har du mulighet til å få tips og råd som kan gjøre dine egne bilder 10 ganger bedre. Denne gangen er det Marius, Emma og Hanne som får en utfordring selv garvede fotografer kvir seg for å sette i gang med, nemlig å ta bilder av barn og dyr. Programleder:Misgina Ghebremeskel.
00:15 Nomino (1)
(Nomino) Norsk serie om navn. Alle i hele verden heter noe. Men hva er et navn? Hvorfor har vi navn, hva bruker vi de til og hva betyr de for oss? Nomino tar saken! I første episode møter vi Abelone. Hun byttet fornavn som tenåring, men 15 år senere nekter fortsatt barndomsvenninnene å bruke det nye navnet. For dem er hun fortsatt Astrid. Klarer hun endelig å overbevise dem om at hun er Abelone? Programleder:Gøril Grov Sørdal.
00:45 Poirot (2)
(Agatha Christie's Poirot) Britisk krimserie. Katt i dueslaget (Cat Among the Pidgeons) Hercule Poirot ankommer Meadowbank pikeskole for å holde et foredrag og havner midt i en drapssak som involverer både internasjonal spionasje og en forsvunnet prinsesse. Medvirkende:David Suchet.
02:20 Visepresidenten (3)
(Veep) Amerikansk komiserie. Selina Meyer er blitt visepresident i USA, men jobben er slett ikke som hun trodde. Tvert imot skjer alt det hun ble advart mot. Medvirkende:Julia Louis-Dreyfus, Anna Chlumsky, Tony Hale.
02:50 Top Gear (4)
(Top Gear) Britisk underholdningsserie. Ingen bil er trygg når Jeremy Clarkson og hans kolleger får den under lupen. Dette er bilunderholdning for alle! Guttene vil kjøpe en brukt kabriolet, og oppdager farene ved bruktbilkjøp. På banen kjører Jeremy en Pagani Zonda R, mens stjernene Simon Pegg og Nick Frost må nøye seg med en rimeligere bil. Programleder:Richard Hammond, Jeremy Clarkson, James May.
03:45 Diktaturet (5)
(Diktaturet) Norsk realityserie. Realityserie der åtte "demokratibortskjemte" unge mennesker frivillig sperres inne i et fiktivt diktatur i åtte døgn. En premie verdt kr. 100.000,- står på spill, men ingen vet hvordan man kan vinne. Diktaturet innfører nok et tiltak for å strippe borgerne for identitet slik at de blir lettere å kontrollere. Det takler ikke alle borgerne like bra. Programleder:Leo Ajkic.
Vis alt
TV 2 05:15 Criminal Minds (20)
(Criminal Minds) Amerikansk spenningsserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. Blood Relations To lik blir funnet i en isolert, liten småby i West Virginia, og BAU-teamet avdekker en pågående feide mellom to familier som viser seg å gi dem spor i saken.
06:00 Solsidan (3)
(Solsidan) Svensk komiserie. Vi følger parene Alex og Anna og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden. De strever med livets små og store spørsmål. Alex og Anne er bekymret for at de kan ha blitt alkoholikere i løpet av sommeren, og bestemmer seg for å ha en hvit måned. Samtidig er Ove og Anette på dem angående babyens dåp. Ove, som var med på fødselen, har ikke glemt at han ble lovet at han skulle få være gudfar.
06:30 [nyh]Nyhetene
06:55 God morgen Norge
Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.
10:00 God morgen Norge
Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.
12:00 Fingrene av fatet (10)
(Fingrene av fatet) Norsk underholdning. Hver dag møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder gjennom prosessen. Etter en halv time skal maten være ferdig. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren. Christian Strand og Henriette Bruusgaard skal ut i kokkeduell! På menyen står fish and chips.
12:30 Heder og Hammer (10)
Norsk livsstilsprogram. Katarina Flatland inntar kjendisers hus med et team designere og arbeidsfolk for å pusse opp et rom. Parallelt med oppussingen, blir vi kjent med kjendisens liv og karriere gjennom samtaler og aktiviteter sammen med Katarina. Denne uken hedrer vi Simen Staalnacke ved å pusse opp garderoben hans, og i dag finner vi Moods of Norways første kolleksjon blant klærne hans - med skrivefeil og det hele. Programleder:Katarina Flatland.
13:00 Bolighjelpen (26)
(Love it or List it) Kanadisk realityserie. Designer Hilary Farrr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller Davids som vinner.
14:00 Bygglov (4)
Svensk livsstilsprogram fra 2013.
15:00 En moderne familie (12)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Familien Dunphy vil at naboen fjerner båten de har stående i oppkjørselen, mens Jay er fast bestemt på å lære sønnen bruk av potta.
15:30 En moderne familie (13)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Joe har fått et utslett, og det kan se ut som han er allergisk mot Stella, til Jays store fortvilelse. Mitchell hjelper til på Closet Factory, og Claire finner ut hva betjeningen egentlig syns om henne.
16:00 Home and Away (108)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay. Ash og Denny bestemer seg for å "ta det neste steget". Hannah på sin side, klarer endelig å stå oppreist.
16:30 Home and Away (109)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay. Denny friker ut etter at hun har overnattet med Ash.
17:00 Solsidan (5)
(Solsidan) Svensk komiserie. Vi følger parene Alex og Anna og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden. De strever med livets små og store spørsmål. Alex og Anna får besøk av Annas niese Wilda, som skal bo der noen dager, men det tar ikke lang tid før Anna blir oppgitt over jentas uhøflige væremåte og døgnrytme. Viktor har fått seg en sjefete kjæreste, og Fredde og Mickan prøver etter beste evne å avslutte deres forhold.
17:30 Fingrene av fatet (10)
(Fingrene av fatet) Norsk underholdning. Hver dag møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder gjennom prosessen. Etter en halv time skal maten være ferdig. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren. Christian Strand og Henriette Bruusgaard skal ut i kokkeduell! På menyen står fish and chips.
18:00 Hotel Cæsar (170)
(Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Pelle vil sette strengere grenser for Joey, men det faller ikke i smak hos den unge bokseren. Storm angrer på at han fortalte Line at han er forelsket i henne.
18:30 [nyh]Nyhetene
18:45 [nyh]Været
18:50 [sport]Sportsnyhetene
19:00 Fingrene av fatet (11)
(Fingrene av fatet) Norsk underholdning. Hver dag møtes to kjendiser til kokkeduell. Som sjef har de med seg hver sin profesjonelle kokk, men kokkene må holde fingrene av fatet: De kan kun hjelpe til i 30 sekunder gjennom prosessen. Etter en halv time skal maten være ferdig. Mesterkokk Bent Stiansen og matentusiast Christopher Sjuve kårer vinneren. Torkjell Berulfsen og Lilli Bendriss konkurrerer om hvem som kan lage den beste retten med biff tartare.
19:30 Hotel Cæsar (1)
Norsk dramaserie. Goggen er bekymret for at Juni nå vurderer å velge Amanda over ham, noe Eva benekter. Men det viser seg at Juni har gitt Amanda den samme trainee-stillingen som Goggen.
20:00 Suverene Helter (2)
Norsk dokumentarserie. Om noen helt spesielle, men hittil ukjente, norske idrettsutøvere og deres vei mot den store begivenheten Special Olympics World Games i Los Angeles 2015. I Los Angeles møtes 7800 idrettsutøvere med forskjellige utviklingshemninger i et enormt arrangement over ti dager. Fra Norge vil det reise 29 fantastiske idrettsutøvere som representerer seks forskjellige grener: judo, rytmisk gymnastikk, kajakk, svømming, friidrett og golf. Alle har kjempet mot store hindringer for endelig å kunne delta. Forberedelsene til Special Olympics er i full gang, men idrettsutøverne får tid til både jubileumsfest, maleriutstilling og hobbyer, i tillegg til å trene. Emilie er 14 år og driver med turn. Hun skal for første gang være med i Special Olympics World Games, sammen med resten av turngruppen, som består av fem tenåringer. Men først skal de delta på et jubileumsshow i Oslo konserthus når turnforeningen feirer 125-årsjubileum. I denne episoden møter vi også hennes foreldre og får høre om deres første opplevelse av det å få et barn med Downs syndrom. Vi får et gjensyn med Lotte som har mange jern i ilden. Denne gangen får vi bli med henne mens hun maler bilder som hun skal stille ut på kaféen Signalen på Nesodden. Magnus fra Asker spiller golf. Han har to hobbyer som opptar mye av hans tid; golf og fluefiske, eller kanskje mer presist: binding av fluer. Vi blir med ham på innendørsgolftrening med lagkamerat Håkon, samt en tur til en fiskeutstyrsbutikk for å se på nytt utstyr.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:20 Valgstudio (4)
TV 2s valgmagasin der vi følger valgkampen tett. Debatter, nyheter, reportasjer, kommentarer og presentasjon av de ferskeste meningsmålingene. Programledere er Cathrine Fossum, Arill Riise og Linn Wiik.
21:40 [nyh]Været
21:50 [sport]Sportsnyhetene
22:00 Ut av stillheten (2)
Mange lever uten hørsel, men hvordan ville det oppleves å plutselig kunne høre verden rundt deg? Det skal seks personer oppleve i «Ut av stillheten». Hørselshemmede Kasper på 10 år har operert inn cochlea implantat (CI), og skal for første gang møte den nye verdenen med digtial lyd. Grethe er gradvis blitt døv i voksen alder, og har isolert seg mer og mer. Hun håper at CI-operasjonen skal hjelpe henne tilbake til et sosialt liv med mer overskudd. Fire år gamle Lilly har hatt CI siden hun var bare et halvt år gammel. Hvordan er hverdagen hennes med digital hørsel?
23:00 Dokument 2: Mirakelkvinnen
Norsk dokumentar fra 2015. Hundrevis av mennesker hevder å ha blitt mirakuløst friske etter at healeren Bergit har lagt sine hender på dem. Den 83 år gamle healeren Bergit Loen Hatlenes fra Selje i Sogn og Fjordane har siden hun var ei lita jente hatt det hun kaller for "gaven".
00:00 Tid for hjem (2)
Norsk livsstilsserie. Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp et rom i en bolig. I kveld er Tid for hjem på jobb hos en hyggelig liten familie med et stort kjøkkenprosjekt. Utgangspunktet for dette prosjektet er et lite og kronglete kjøkken med dårlige løsninger. De har et tilstøtende soverom som kan inkorporeres i kjøkkenet. For Kjerst og gjengen blir det en stor jobb, men de har en veldig god følelse for at det blir bra. Programleder:Kjersti Bergesen.
01:00 Criminal Minds (21)
(Criminal Minds) Amerikansk spenningsserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. En rekke bortføringer i nærheten av Memphis får teamet til å lete etter fellestrekk mellom de savnede personene og et motiv som vil lede dem til kidnapperen. Samtidig lar Savannah frustrasjonen sin gå ut over Morgan, da hun har sett seg lei på at han reiser så mye med jobben.
01:50 Criminal Minds (22)
(Criminal Minds) Amerikansk spenningsserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle.
02:35 Elementary (23)
Amerikansk dramaserie. Sherlock Holmes og Dr. Watson jobber for å løse New York-politiets vanskeligste saker. En birøkter som kjenner Sherlock blir drept. Griegson spør derfor Watson om å hjelpe til med en uoffisiell etterforskning. Medvirkende:Aidan Quinn, Lucy Liu, Jonny Lee Miller. (15 år)
03:20 Blue Bloods (18)
Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Danny og Baez etterforsker drapet på en kvinne som ble funnet dumpet etter en plastisk operasjon. Dødsårsaken viser seg å være en overdose Fentanyl. Erin prøver seg på speed-dating.
04:05 Criminal Minds (21)
(Criminal Minds) Amerikansk spenningsserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. En rekke bortføringer i nærheten av Memphis får teamet til å lete etter fellestrekk mellom de savnede personene og et motiv som vil lede dem til kidnapperen. Samtidig lar Savannah frustrasjonen sin gå ut over Morgan, da hun har sett seg lei på at han reiser så mye med jobben.
05:30 Friends with Benefits (3)
(Friends with Benefits) Amerikansk komiserie. Vi følger en vennegjeng i Chicago. Alle leter de etter en perfekt partner, og uansett hvor mye de har å gjøre, stiller de alltid opp for hverandre. Medvirkende:Jessica Lucas, Zach Cregger, Andre Holland, Danneel Ackles, Ryan Hansen.
Vis alt
TV3 05:35 Mike & Molly (21)
(Mike & Molly) Amerikansk komiserie. Mike og Molly er to overvektige personer som finner kjærligheten i en slankegruppe. Etter at Carl har en nær-døden-opplevelse på jobb bestemmer han seg for å fri til Victoria, men klarer Mike å holde på hemmeligheten? Medvirkende:Billy Gardell, Melissa McCarthy, Reno Wilson, Katy Mixon.
06:00 Dr. Phil (2191)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dana sier at datteren Melanies narkotikaproblem er i ferd med å ødelegge familien. Melanie innrømmer bruk, men nekter for misbruk, og er rasende på moren. Kan forholdet mellom dem reddes? Programleder:Phil Mcgraw.
07:00 TV-shop
(TV Shop)
08:00 Mike & Molly (22)
(Mike & Molly) Amerikansk komiserie. Mike og Molly er to overvektige personer som finner kjærligheten i en slankegruppe. Mike og Molly føler seg tvunget til å trekke tilbake Carls invitasjon til deres bryllupsjubileum etter hans stygge brudd med Victoria. Medvirkende:Billy Gardell, Melissa McCarthy, Reno Wilson, Katy Mixon.
08:30 The Ellen DeGeneres Show (94)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. Ellen får besøk av Viola Davis i dagens episode. Programleder:Ellen DeGeneres.
09:20 Dr. Phil (2192)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Lærerne Candi og Lyndsey ble venner over godteskålen på jobb og siden har kiloene kommet i takt med vennskapet. Fitnessmodell Nicole har motsatt problem, hun blir aldri fornøyd med sin slanke kropp. Programleder:Phil Mcgraw.
10:15 Ekstrem oppussing USA (10)
(Extreme Makeover: Home Edition) Amerikansk realityserie. Ty og resten av gjengen reiser til Daviess County for å bygge et nytt hjem for Mattingly-familien. Melissa var den første som reagerte da mannen hennes, Steve, var i en bilulykke. Steve fikk hukommelsestap og har nå migrener og er bevegelseshemmet. Hjemmet deres har blitt en fare for liv og helse, og familien klarer seg så vidt. Det er på tide at noen hjelper dem, og Ty er mannen for jobben. Programleder:Ty Pennington.
11:10 Hell's Kitchen USA (7)
(Hell's Kitchen USA) Amerikansk realityserie. Den rappkjeftede stjernekokken Gordon Ramsay er igjen på jakt etter et nytt, amerikansk kokketalent. Ramsay kaster seg over oppgaven med liv og sjel, men kan deltagerne leve opp til Ramsays høye standard? Den heldige vinneren får sjansen til å drive sin egen restaurant. Mesterkokken Martin Yan bedømmer seks kinesiske retter lagd av de gjenværende kokkene. Ved middagsserveringen blir en VIP-gest skuffet av et av lagene, noe som fører til at en av deltakerne sendes hjem.
12:05 The Ellen DeGeneres Show (95)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. Ellen får besøk av Mila Kunis og Dierks Bentley i dagens episode. Programleder:Ellen DeGeneres.
13:00 Svenske Hollywoodfruer (3)
(Svenske Hollywoodfruer) Svensk realityserie. Vi møter Lena Jolton, Suzanne Saperstein, Päivi Hacker, Maria Montazami og Anna Anka. Alle forlot Sverige og fant lykken, kjærligheten og rikdommen i Amerika. I dag lever de et luksusliv blant verdens rikeste og mest berømte mennesker i Hollywood. Men luksustilværelsen har også en bakside med baksnakkende venninner, utro menn, griske advokater, innpåslitne fotografer og skjønnhetshysteri. Maria Montazami gjør seg klar til å feire jul sammen med familien, men først skal hunden Bella plasseres på et hundehotell. Så skal julepresangene deles ut. Kan julenissen ha glemt Louis Vuitton-pleddet som Maria ønsket seg? Päivi viser fram sitt 800 kvadratmeter store hus i Beverly Hills, som er under oppussing. Det er litt av en jobb, og Päivi er veldig nøye med detaljene. Suzanne elsker å danse og driver sitt eget dansestudio i Hollywood. Hun deltar i konkurranser, og en andreplass er "bare for tapere". Men i dag er det kun oppvisning, og Suzanne og partneren hennes byr på en rykende het samba, foran øynene på hennes 88 år gamle mor og kjæresten Chris.
14:00 Gordon Ramsay rydder opp (1)
(Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Etter suksessen "Hell's Kitchen" er han tilbake, og nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Gordon Ramsay besøker en familiedrevet italiensk restaurant i Babylon, New York. Spisestedet går dårlig, noe det viser seg at den irritable eieren Pete har mesteparten av skylden for. Kan Gordon hjelpe dem på rett spor?
15:00 The Profit (1)
(The Profit) Amerikansk realityserie. Når Marcus Lemonis ikke er opptatt med driften av sitt svært fruktbare firma Camping World, jakter han på bedrifter som sliter, desperate etter en businessavtale. I løpet av de siste ti årene har han suksessfullt hjulpet mer enn 100 firmaer. For første gang legger han egne penger på bordet når han i hver episode kjøper seg inn i en bedrift for en prosentandel av overskuddet. Og når han først er inne i en bedrift gjør han alt han kan nettopp for å sikre et overskudd, selv om det betyr å sparke sjefen, forfremme sekretæren eller rett og slett gjøre jobben selv. I sesongpremieren hjelper entreprenør Marcus Lemonis to brødre hvis bruktbilfirma kun er uker unna å måtte stenge dørene for godt.
16:00 How I Met Your Mother (1)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Guttene prøver å hjelpe Marshall med å komme over Lily, spesielt da han finner et kredittkort som hun har brukt for å betale et hotellrom i New York.
16:30 Luksusfellen Sverige (1)
(Lyxfällan) Svensk livsstilprogram. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? I sesongpremieren av Luksusfellen Sverige møter vi rørleggeren Karl-Göran, som tjener rundt 21.000 kroner i måneden etter skatt, og samboeren Emelie som er arbeidsløs. Utad lever paret som om de er millionærer og de to har ingen begrep om hvor mye penger de bruker. Etter Patrick og Magnus beregninger går paret rundt 30.000 kroner i minus hver måned.
17:30 NCIS: Los Angeles (20)
(NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie. Office of Special Projects (OPS) er en spesialavdeling innen den amerikanske marinens etterforskningsorgan (NCIS). Her pågripes forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Teamets agenter utfører hemmelige oppdrag ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi, og setter ofte sine egne liv i fare i jakten på de kriminelle. Nell hjelper Deeks i etterforskningen av en tidligere marineoffiser som blir forfulgt av Al Qadea for å ha underslått irakiske penger. Eric får en ny partner. Medvirkende:Linda Hunt, Chris O'Donnell, LL Cool J, Daniela Ruah.
18:30 MasterChef Norge (2)
(MasterChef Norge) Norsk underholdningsserie. Nye kjendiser får prøve kokkekunnskapene sine. Kjartan Skjelde og Gregory Paul tar imot 48 spente kjendiser på "MasterChef"-kjøkkenet denne sesongen. Dommerne stiller høye krav til deltakerne som har svært varierende erfaring med matlagning, men felles for alle er matglede. Mens noen overrasker både seg selv og dommerne, møter andre veggen i møte med tidspresset og mangel på struktur og kreativitet. I "MasterChef Norge" denne sesongen er temperaturen høy, oppgavene varierte, kravene høye og nervene i helspenn. I dag er det kylling på menyen, men den blir ikke servert på fat. Deltakerne må selv partere kyllingen og lage fine stykker som de kvalitetsbevisste dommerne skal godkjenne. Kyllingen skal selvsagt brukes til å lage en velsmakende kyllingrett, men ikke alle har like god tid.
19:30 MasterChef Norge (3)
(MasterChef Norge) Norsk underholdningsserie. Nye kjendiser får prøve kokkekunnskapene sine. Kjartan Skjelde og Gregory Paul tar imot 48 spente kjendiser på "MasterChef"-kjøkkenet denne sesongen. Dommerne stiller høye krav til deltakerne som har svært varierende erfaring med matlagning, men felles for alle er matglede. Mens noen overrasker både seg selv og dommerne, møter andre veggen i møte med tidspresset og mangel på struktur og kreativitet. I "MasterChef Norge" denne sesongen er temperaturen høy, oppgavene varierte, kravene høye og nervene i helspenn. Dessert og lagarbeid står på menyen i dag. Det vanskeligste med denne oppgaven er at deltakerne kun får en oppskrift og ikke får se hvordan desserten ser ut. Det laget som klarer seg best går direkte videre til i morgen, mens det andre laget må servere dommerne terteskjell på en helt ny og utradisjonell måte. Hvem er mest kreativ?
20:30 Luksusfellen Sverige (4)
(Lyxfällan) Svensk livsstilsprogram. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I "Luksusfellen Sverige" forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? Tobarnsfar Tommy er 25 og har aldri betalt en eneste regning. Han skylder 148.000 kr, har ikke råd til å besøke den ene datteren og kan nå også miste samboeren, som er lei den ansvarsløse livsstilen.
21:30 Empire (12)
(Empire) Amerikansk dramaserie. Lucious Lyon er kongen av hiphop. Han er sjarmerende og smart, sjef for musikkimperiet Empire Entertainment, og tidligere ganster. Hans musikkfirma har hatt enorm fremgang i mange år, men alt forandres når han rammes av en sykdom som i løpet av tre år vil gjøre ham lam. Lucious samler barna for å annonsere avgjørelsen om hvem som bør drive Empire. Han avslører også sjokkerende videobevis om et familiemedlem. Cookie får et tilbud fra FBI. Medvirkende:Terrence Howard, Jussie Smollett, Bryshere Y. Gray, Trai Byers.
22:30 Chicago P.D. (14)
(Chicago P.D.) Amerikansk krimserie. Om mennene og kvinnene som jobber i District 21 i politiavdelingen i Chicago. Denne avdelingen består av to svært ulike grupper: de uniformerte betjentene og etteretningstjenesten. Det enorme ansvaret ligger tungt på skuldrene til politiet i denne avdelingen og ofte får jobben følelsesmessige konsekvenser som merkes godt utenfor arbeidstid. Bunny oppsøker Lindsay og er bekymret over en mistenkelig stamkunde hos mannenes utleiefirma. Dette sporet fører Intelligence til en sak som rans- og drapsavsnittet har jobbet med i månedsvis. Medvirkende:Jon Seda, Jesse Lee Soffer, Jason Beghe, Marina Squerciati.
23:30 Sex og singelliv (88)
(Sex and the City) Amerikansk komiserie. Carrie er bekymret for at Petrovsky er for romantisk for en kynisk Manhattan-jente. Miranda og Steve tar et stort skritt videre i forholdet. Samantha mottar sjokkerende nyheter av en helt annen art enn hun er vant til. Charlotte og Harrys romantiske middag blir en total fiasko.
00:05 Sex og singelliv (89)
(Sex and the City) Amerikansk komiserie. Carrie får mye å tenke på, ettersom Petrovsky innrømmer at han ikke har lyst på flere barn. Fra før har han en voksen datter. Samantha bruker Smith for alt han er verdt når hun ønsker å komme seg raskt inn til Manhattans mest populære lege - med uendelig lang venteliste. Miranda og Steve oppdager hvor ulike interesser de har, mens de er på bryllupsreise. Samtidig passer Charlotte og Carrie lille Brady, noe som skal vise seg å få traumatiske konsekvenser. Men for hvem?
00:45 Luksusfellen Sverige (1)
(Lyxfällan) Svensk livsstilprogram. Mange kan relatere til privatøkonomiens fallgruver, og i dagens samfunn er det lettere enn noensinne å låne raske penger. Kredittfirmaene står i kø for å lokke oss med falske løfter om en mer glamorøs tilværelse, en felle mange mennesker havner i. I Luksusfellen Sverige forsøker økonomene Patrick Grimlund og Magnus Hedberg å redde svenske familier ut av sine økonomiske problemer, men er familiene villige til å ta tak i problemene sine? I sesongpremieren av Luksusfellen Sverige møter vi rørleggeren Karl-Göran, som tjener rundt 21.000 kroner i måneden etter skatt, og samboeren Emelie som er arbeidsløs. Utad lever paret som om de er millionærer og de to har ingen begrep om hvor mye penger de bruker. Etter Patrick og Magnus beregninger går paret rundt 30.000 kroner i minus hver måned.
01:35 NCIS: Los Angeles (20)
(NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie. Office of Special Projects (OPS) er en spesialavdeling innen den amerikanske marinens etterforskningsorgan (NCIS). Her pågripes forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Teamets agenter utfører hemmelige oppdrag ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi, og setter ofte sine egne liv i fare i jakten på de kriminelle. Nell hjelper Deeks i etterforskningen av en tidligere marineoffiser som blir forfulgt av Al Qadea for å ha underslått irakiske penger. Eric får en ny partner. Medvirkende:Linda Hunt, Chris O'Donnell, LL Cool J, Daniela Ruah.
02:25 NCIS (2)
(Navy NCIS) Amerikansk dramaserie. NCIS, en forkortelse for Naval Criminal Investigative Service, består av en gruppe spesialagenter. Fra mord og spionasje til terrorisme og stjålne ubåter - disse spesialagentene reiser jorden rundt for å etterforske alle forbrytelser knyttet til sjøforsvaret og marineinfanteriet. NCIS-enheten må finne ei ung jente som har blitt kidnappet, men etterforskningen forandrer karakter når bestefaren hennes blir altfor involvert. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.
03:10 Will and Grace (73)
(Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Den nye advokaten i Wills firma er samme mann som mobbet ham på skolen. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.
03:35 Will and Grace (74)
(Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Jack er tydelig stolt når han eskorterer sin tenåringssønn til skoleballet. Karen morer seg på sin advokats vegne. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.
04:00 Gordon Ramsay rydder opp (1)
(Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Etter suksessen "Hell's Kitchen" er han tilbake, og nå reiser han rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Gordon Ramsay besøker en familiedrevet italiensk restaurant i Babylon, New York. Spisestedet går dårlig, noe det viser seg at den irritable eieren Pete har mesteparten av skylden for. Kan Gordon hjelpe dem på rett spor?
05:35 Mike & Molly (22)
(Mike & Molly) Amerikansk komiserie. Mike og Molly er to overvektige personer som finner kjærligheten i en slankegruppe. Mike og Molly føler seg tvunget til å trekke tilbake Carls invitasjon til deres bryllupsjubileum etter hans stygge brudd med Victoria. Medvirkende:Billy Gardell, Melissa McCarthy, Reno Wilson, Katy Mixon.
Vis alt
TVNorge 05:20 Total Blackout USA (3)
(Total Blackout) Amerikansk underholdningsserie. Virkeligheten blir snudd på hodet når fire uvitende amerikanere blir utsatt for det de frykter mest - i stummende mørke. Ved hjelp av infrarøde kameraer kan seerne følge med på de morsomme situasjonene som oppstår mens deltakerne konkurrerer, fomler og hyler, mens usikkerheten herjer. (Total Blackout, sesong 1) Programleder:Jaleel White.
06:00 What's New Scooby-Doo? (8)
(What's New Scooby-Doo?) Amerikansk animasjonsserie. Den eventyrlystne gjengen er alltid klare for actionfylte og hårreisende mysterier. (Camp Comeoniwannascareya) Den eventyrlystne gjengen er alltid klare for actionfylte og hårreisende mysterier.
06:20 What's New Scooby-Doo? (9)
(What's New Scooby-Doo?) Amerikansk animasjonsserie. Den eventyrlystne gjengen er alltid klare for actionfylte og hårreisende mysterier. (Block-Long Hong Kong Terror!) Den eventyrlystne gjengen er alltid klare for actionfylte og hårreisende mysterier.
06:45 Guinness' gale verden (2)
(Totally Insane Guinness World Records, år 1) Britisk underholdningsserie. Bli med på en fartsfylt reise gjennom noen av verdens utrolige rekordforsøk. (Totally Insane Guinness World Records, år 1) I denne episoden får du blant annet se australske stupende griser, verdens mest tatoverte mann og hunder som fjerner sokker fra føttene til folk. Programleder:Matt Edmondson.
07:35 America's Funniest Home Videos (13)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdning. (America's Funniest Home Videos, år 23)
08:00 Cougar Town (8)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. (Cougar Town, år 2) Travis tar med kjæresten Kirsten, som er en medstudent, hjem for å møte Jules. Ellie bestemmer seg for å fortelle Jules at hver jente Travis tar med hjem kan være hennes framtidige svigerdatter. Dette gjør at Jules med en gang føler seg truet. Huset til Grayson har blitt gjengens møtested, men Grayson er ikke spesielt glad for det. Travis søker råd fra Bobby. Medvirkende:Courteney Cox, Christa Miller, Busy Phillips, Dan Byrd, Brian Van Holt.
08:25 Ullared: Den neste salgssuksessen (5)
(Ullared - jakten på storsäljaren) Svensk realityserie. Her er det om å gjøre å være oppfinnsom, for nå skal kjøpesenterets neste salgssuksess finnes. Konkurransen ledes av legenden selv, Boris Lennerhov. At folk er oppfinnsomme er det liten tvil om, og konkurranseinstinktet er det heller ikke noe å si på. (Ullared - jakten på storsäljaren) Åke, som er en del av juryen, er litt skeptisk til raken som kan plukke opp blader. Gunnel og Maritta koser seg på krepselag og prøver øl-spillet. Kjell prøver sykkelslangen man ikke trenger verktøy for å bytte. Hva er en tommestokkpistol og en vinpose, og hvordan fungerer disse?
09:15 Guinness' gale verden (3)
(Totally Insane Guinness World Records, år 1) Britisk underholdningsserie. Bli med på en fartsfylt reise gjennom noen av verdens utrolige rekordforsøk. (Totally Insane Guinness World Records, år 1) I denne episoden får du blant annet se rekorden for flest kyss fra en kobraslange, flest mennesker inni en Mini og flest skorpioner i munnen. Programleder:Matt Edmondson.
10:05 Millionær søker kjæreste (5)
(Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. (The Late Bloomer And The Gay Hugh Hefner)
10:55 Millionær søker kjæreste (6)
(Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. (Mr. Superficial And The Nutjob Magnet)
11:55 The Big Bang Theory (4)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. (The Big Bang Theory, år 1) Etter at han får sparken fra jobben, forsøker Sheldon å utforske det "skrekkelige" livet utenfor fysikkens verden. Hans første spennende opplevelse av å shoppe med Penny går etter hvert over. Og Leonard føler seg tvunget til å tilkalle Sheldons mor, Mary.
12:20 The Big Bang Theory (5)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. (The Big Bang Theory, år 1) Leonard forstår at hans jakt på Penny ikke fører noe sted, og har derfor tilfeldig sex med sin medstudent Leslie Winkle. One-night-standen kaster Leonard og Sheldon på dypt vann.
12:50 America's Funniest Home Videos (17)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs. (F890)
13:20 Sinnasnekker'n (3)
(Sinnasnekker'n) Norsk livsstilsserie. (Mysen: Anne-Sofie og Per-Håvard) Anne-Sofie og Per-Håvard har alltid ledd litt av at det er Anne-Sofie som gjør all oppussingen i huset, mens Per-Håvard er den som passer barna. Nå er det likevel kommet til det punktet hvor Anne-Sofie er lei av å holde på alene - hun vil også ha kvalitetstid med barna, og hun ønsker at Per-Håvard skal bidra mer. Huset trenger en ny romdeling og badet trenger en oppfriskning.
14:20 Ullared: Den neste salgssuksessen (6)
(Ullared - jakten på storsäljaren) Svensk realityserie. Her er det om å gjøre å være oppfinnsom, for nå skal kjøpesenterets neste salgssuksess finnes. Konkurransen ledes av legenden selv, Boris Lennerhov. At folk er oppfinnsomme er det liten tvil om, og konkurranseinstinktet er det heller ikke noe å si på. (Ullared - jakten på storsäljaren) Det blir landskamp mellom Sverige og Danmark om hvem som har den beste matkasseholderen. En hel gjeng med kompiser har funnet opp et munnstykke til en støvsuger som plukker opp verdisaker og annet man uheldigvis skulle få i støvsugeren. Søren har funnet opp en smart T-skjorte.
15:15 Cougar Town (9)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. (Cougar Town, år 2) Jules forteller Grayson for første gang at hun elsker ham, men hun får ikke det svaret hun vil ha. Hun planlegger derfor en romantisk thanksgiving som skal tvinge det ut av ham. I mellomtiden slår Ellie og Laurie seg sammen for å kvitte seg med Andys optimisme. Medvirkende:Courteney Cox, Christa Miller, Busy Phillips, Dan Byrd, Brian Van Holt.
15:45 Trophy Wife (6)
(Trophy Wife) Amerikansk dramaserie. Det sies at «alle gode ting er tre», og det håper den tidligere partyjenta Kate er tilfelle når hun blir Petes tredje kone. Etter å ha, bokstavelig talt, falt for hverandre på en karaokebar, befinner Kate seg ett år senere i en storfamilie komplett med tre stebarn og Petes to ekskoner. (HALLOWEEN) Bert er misfornøyd med Halloween-kostymet Jackie har laget, og Kate redder dagen. Pete mistenker en maskert ungdom for å være den som «egget» huset hans året før og prøver å tvinge frem en tilståelse. Medvirkende:Marcia Gay Harden, Malin Akerman, Bradley Whitford, Michaela Watkins.
16:10 Friends (15)
(Friends, år 2) Amerikansk komiserie. (The One Where Ross and Rachel... You Know) Joey kjøper en ny TV og to liggestoler med sine nye penger. Monica har en cateringjobb for en venn av familien, Dr Richard Burke. Ross og Rachel har sin første ordentlige date, men det er vanskelig for Monica å komme over deres lange vennskap. Tom Selleck spiller Dr Richard Burke.
16:40 Friends (16)
(Friends, år 2) Amerikansk komiserie. (The One Where Joey Moves Out) Etter å ha kranglet med Chandler bestemmer Joey seg for å flytte ut. Rachel og Phoebe har planer om å få en tatovering. Og på bursdagen sin mottar Mr Gellar den urovekkende nyheten om at bestevennen, Richard, dater datteren, Monica.
17:10 Two and a Half Men (20)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. (Aunt Myra Doesn't Pee a Lot (1)) Alan gjør Jake klar til bryllupet til Judith. Samtidig fortsetter Charlie å flørte med søsteren til Herb.
17:40 Two and a Half Men (21)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. (Tucked, Taped & Gorgeous) Alan og Charlie setter spørsmålstegn ved deres egen seksualitet etter at Alan blir venn med Greg, en homoseksuell mann. Samtidig forelsker Jake seg i datteren til Greg.
18:05 The Big Bang Theory (6)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. (The Big Bang Theory, år 1) De sosialt uintelligente guttene blir nervøse når Penny inviterer dem på en fest hun skal holde. Men de blir ekstatiske når de finner ut at det er en Halloween-fest, og kler entusiastisk på seg de nerdete kostymene sine. Uheldigvis imponerer de ikke Pennys uhøflige ekskjæreste.
18:35 The Big Bang Theory (7)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. (The Big Bang Theory, år 1) Wolowitz forfører Pennys venninne og det ender med at de har sex i Pennys leilighet, noe som fører til at Penny overnatter på sofaen til Leonard og Sheldon. Og siden Wolowitz er opptatt med andre ting, oppdager gutta at de mangler et fjerde medlem i gruppa.
19:00 America's Funniest Home Videos (18)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie. Slipp latteren løs. (F891)
19:30 Sinnasnekker'n (4)
(Sinnasnekker'n) Norsk livsstilsserie. (Sarpsborg: Per-Olav) Per-Olav (33) er en Amcar-interessert fyr som kjøpte seg en enebolig i 2008. Han pusset opp soverom og begynte på stuen, men prosessen stoppet opp da han oppdaget at huset var isolert med leire. Han er veldig nøye, og det har tatt ham flere år å få ferdig ett eneste rom. Siden huset ikke er beboelig har han de siste sju årene bodd i boden utenfor.
20:30 Et hundeshow (1)
(Et hundeshow) Dokumentarserie. Om utstillingshunder og eierne deres. Alle jager de etter å oppnå den gjeveste tittelen av alle: "Best in Show" Vi følger hundeierne og hundene i hverdag og konkurranse. I første episode blir vi kjent med alle hundene og eierne deres, og det er klart for utendørs utstilling i Drammen. Holder været seg slik hundeeierne ønsker?
21:30 CSI (14)
(CSI) Amerikansk krimserie. (Merchants Of Menace) CSI-teamet etterforsker et drap begått under en konferanse for mennesker som samler på makabre samlegenstander.
22:30 The Whispers (13)
(The Whispers) Amerikansk science fiction-dramaserie. En usynlig kraft manipulerer samfunnets mest uskyldige - våre barn - til å handle for sin sak. Mens barna uvitende hjelper sin ukjente fiende, pågår kappløpet for å redde menneskeheten. Medvirkende:Tate Birchmore, Barry Sloane, Lily Rabe, David Andrews, Kylie Rogers.
23:25 CSI (12)
(CSI) Amerikansk krimserie. (DOUBLE FAULT) En tennisstjerne blir knivstukket og drept etter å ha vunnet en viktig kamp, og CSI-teamet må finne ut hvem som kan ha hatt et motiv for å drepe henne. Samtidig blir alle overrasket over at Hodges er forlovet med en italiensk sexbombe. Medvirkende:Ted Danson, Elisabeth Shue, George Eads, Paul Guilfoyle.
00:20 Castle (5)
(Castle, år 2) Amerikansk spenningsserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir med ett mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine. (Castle, år 2) Castles agent, Paula Haas, frister ham med tilbud om en ny karriere. Takker Castle ja, betyr det at han må se langt etter sitt forhold med Beckett. Vil drapet på en uidentifisert kvinne som er funnet død i en kum bli deres siste oppdrag sammen? Medvirkende:Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas.
01:20 Special Victims Unit (16)
(Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. (FUNNY VALENTINE) En lovende sanger utsettes for et brutalt overgrep av kjæresten, en populær hip hop-stjerne. Barba settes på saken, men offeret nekter å gå til søksmål. Til tross for etterforsker Bensons iherdige innsats, befinner hun seg dermed stadig i fare. Saken utvikler seg raskt til et mediesirkus, initiert av både den anklagede og hans kompromissløse advokat.
02:15 CSI: NY (15)
(CSI: NY, år 6) Amerikansk krimserie. Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå. (CSI: NY, år 6) En racinglegende dør to dager før et Grand Prix-løp i en eksplosjon på Manhattan. CSI-teamet oppdager at bilen som eksploderte er blitt klusset med, og etterforskningen tar dem med dypt inn i racingverdenen.
03:00 CSI (13)
(CSI) Amerikansk krimserie. (IN VINO VARITAS) CSI-etterforskeren Mac Taylor bestemmer seg for å overraske kjæresten sin i Las Vegas, men da han oppdager at hun er forsvunnet ber han vennen D.B. Russell om hjelp. Samtidig etterforsker CSI-teamet forsvinningen av en vinsamler. Første del av crossover-episodene med «CSI: NY». Medvirkende:Ted Danson, Elisabeth Shue, George Eads, Paul Guilfoyle.
03:45 The Closer (4)
(The Closer, år 4) Amerikansk krimserie. (The Closer, år 4) En mann blir skutt og drept midt i Los Angeles. Førstemann på åstedet er ingen annen enn Ricardo Ramos, krimjournalist for Los Angeles Times. Offerets forbindelse til en narkotikaetterforskning krysser Fritz' FBI-arbeid, og den pågående duellen mellom Brenda og hennes forlovede om å kontrollere saken, fører til konfrontasjon.
Vis alt
NRK 2 08:40 Derrick (9)
(Ein Tod auf dem Hinterhof) Tysk krimserie. Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og assistenten hans, Harry Klein, brukar kløkt og sunn fornuft til å løyse kompliserte mordgåter. Medvirkende:Horst Tappert, Fritz Wepper.
09:40 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
09:55 [nyh]Distriktsnyheter Østlandssendingen
10:10 [nyh]Distriktsnyheter Østfold
10:20 [nyh]Distriktsnyheter Østnytt
10:35 [nyh]Distriktsnyheter Østafjells
10:45 [nyh]Distriktsnyheter Sørlandet
11:00 [nyh]Distriktsnyheter Rogaland
11:15 [nyh]Distriktsnyheter Vestlandsrevyen
11:25 [nyh]Distriktsnyheter Møre og Romsdal
11:40 [nyh]Distriktsnyheter Midtnytt
11:55 [nyh]Distriktsnyheter Nordland
12:05 [nyh]Distriktsnyheter Nordnytt
12:20 Valgstudio med Brennpunkt
NRK reiser landet rundt i hele valgkampen for å ta temperaturen på det politiske Norge. Fra Arendal i sør til Karasjok i nord, skal NRK vise bredden i det politiske engasjementet blant vanlige mennesker, lokale folkevalgte og toppolitikerne. Debatten tar vi etter Brennpunkt der vi møter alenemødre, ansatte på Fattighuset og frivillige som jobber for at alle barn skal få ferie. Anders Magnus utfordrer politikerne i studio på Marienlyst. Barndommens pris (Barndommens pris)
13:05 Ut i naturen
Friluftsprisen. Ildsjelpris, hederspris og seervideoer. Friluftslivets år 2015 feires på Toten. (Friluftsprisen) Programleder:Kari Toft.
13:45 Symesterskapet (1)
(Symesterskapet) Underholdningsprogram. Kjendisdesigner Tine Solheim og Savile Row-skredder Andreas Feet bestemmer hvem som får bli, og hvem som må forlate sykonkurransen hver uke. I første episode av Symesterskapet får de åtte amatørsyerne en skikkelig utfordring når skal skal sy til P3morgens Ronny Brede Aase. Ronny elsker hettejakker, men kan deltakerne i Symesterskapet hjelpe ham til å få en voksen hettejakkelook? Programleder:Christine Hope.
14:45 Elektrisitetens historie (2)
(The Story of Electricity) Britisk vitenskapsserie i tre deler. Elektrisiteten er ei fantastisk oppfinning. Dette er historia om kva som skjedde frå dei aller første forsøka på å forstå elektrisitet og fram til han endeleg blei tatt i bruk. Elektrisiteten er en fantastisk oppfinnelse. Dette er historien om hva som skjedde fra de aller første forsøkene på å forstå elektrisitet og fram til den endelig ble tatt i bruk.
15:45 Tilbake til 80-tallet (10)
Norsk underholdningsserie. Vi skal reise tilbake til 80-tallet. Ved hjelp av NRKs rikholdige arkiv får vi et møte med hvert av årene i skulderputene, støttekonsertene og jappenes tiår, fra 1980 til 1989. I hvert program møter vi tre mennesker som på ulike måter satte sitt preg på nettopp dette året. 1989 (1989) I seriens siste program skal vi reise tilbake til 1989, hvor vi møter tre mennesker som på ulike måter satte sitt preg på nettopp dette året. Vi har invitert tidligere Moskva-korrespondent Marit Christensen, suksessforfatteren Herbjørg Wassmo og skuespiller Anna Bache-Wiig, som fikk sin debut i 1989 med fjernsynsserien "Borgen skole".
16:15 Med hjartet på rette staden (1)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Politibetjent Miller er mistenksom til en gangster fra London som kommer til Aidensfield for å ebgynne et nytt liv. Rob blir innblandet i en ulykke med en stjålet bil, og den siste planen til tante Peggy fører til et utbrudd av salmonella. Medvirkende:William Simons, Peter Benson, Sophie Ward, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Gwen Taylor, Jonathan Kerrigan, Mark Jordan.
17:00 Derrick (10)
(Der Schrei) Tysk krimserie. Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og assistenten hans, Harry Klein, brukar kløkt og sunn fornuft til å løyse kompliserte mordgåter. Medvirkende:Horst Tappert, Fritz Wepper.
18:00 [nyh]Dagsnytt atten
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 Eit enklare liv (4)
(Where the Wild Men Are with Ben Fogle) Britisk underholdningsprogram. Ben Fogle reiser jorda rundt til folk som har snudd ryggen til den moderne sivilisasjonen og bosatt seg der ingen skulle tro at noen kunne bo. Ikkje nok med det, ei kvinne har valt å slå seg ned saman med Ian og starte eit nytt liv. Ben Fogle reiser jorda rundt til folk som har snudd ryggen til den moderne sivilisasjonen, og busatt seg der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Panama Ian Usher (49) solgte alt han eide og kjøpte si egen øy utenfor kysten av Panama. Ben får se det selvbygde huset, kompostdoen, tanken med regnvann og ikke minst bli med på sauesanking. Ikke nok med det, en kvinne har valgt å slå seg ned sammen med Ian og starte et nytt liv.
19:45 Tilbake til 90-tallet (1)
Norsk dokumentarserie. Ti kvelder skal vi reise tilbake til 90-tallet. Ved hjelp av NRKs rikholdige arkiv får vi et halvtimes møte med hvert av årene, fra 1990 til 1999. I hvert program møter vi tre mennesker som på ulike måter satte sitt preg på nettopp dette året. 1990 (1990) I det første programmet skal vi tilbake til 1990, hvor Grand Prix-veteran Ketil Stokkan, programleder Turid Øversveen og forfatter Vetle Lid Larssen leder oss gjennom et begivenhetsrikt år.
20:15 Okkupert hverdag (2)
Dokumentarserie. Hold hjulene i gang (Hold hjulene i gang) Den tyske okkupasjonen av Norge 1940-45 forandret hverdagslivet til hele befolkningen. Men noen yrkesgrupper måtte samarbeide med okkupantene, og folk i blant annet politiet og bygg- og anleggsbransjen ble stilt overfor vanskelige dilemmaer. Krigen skulle komme til å gi full sysselsetting og norgeshistoriens største byggeboom.
20:45 Sex, død og meningen med livet (1)
(Sex, Death and the Meaning of Life) Britisk dokumentarserie. Finnes det noe som kan erstatte religion? Ideer om sjelen, livet etter døden, synden og Guds mening har formet tankene våre i tusenvis av år. Evolusjonsbiolog Richard Dawkins dykker ned i disse fundamentale problemstillingene. Hvordan takle vissheten om vår egen død dersom det ikke finnes en gud og døden betyr slutten på alt?
21:30 Midt i Amerika med Dara og Ed (2)
(Dara and Ed's Pan-American Roadtrip) Britisk reiseserie. Komikerne Dara O Briain og Ed Byrne følger i sporene til de amerikanske eventyrerne som på 40-tallet reiste langs ruta til det som skulle bli den panamerikanske landeveien. I Guatemala besøker de den største mayalandsbyen, Santiago Atitlán. Når de kommer til Antigua, får de se bygninger fra barokken som overlevde jordskjelvet i 1773. I Nicaragua opplever de blant annet vulkanen Cerro Negro, og de får spille baseball med legenden Dennis Martinez.
22:30 Frekke fortellinger (1)
(Erotik - sort på hvidt) Dansk serie. Dine venninner leser det. Din sjef gjør sikkert også det. Og hvem vet, kanskje til og med din mor. Erotisk litteratur har blitt en trend, spesielt blant kvinner. Tenner man på fortellinger om sex med fremmede? Og tenner man på tanken på å bli tatt med makt? Vi møter noen av forfatterne og bestiller en erotisk scene hos en av Danmarks mest hardkokte skribenter. Er det deres egne fantasier de beskriver?
23:00 Folklab
Et laboratorium av folk og musikk. Sånt blir det svingende og vakker folkemusikk av! Unik konsert med musikere som sammen skaper ny musikk av gamle tradisjoner. Live (Live)
23:30 Urbane idear (2)
(Bright Lights, Brilliant Minds: A Tale of Three Cities) Britisk dokumentarserie. Av og til blomstrar ein storby plutseleg opp og varslar om ei ny tid. I 1928 trekk Paris til seg mange som drøymer om ei betre verd etter den første verdskrigen: Surrealistane Magritte, Dalí og Bu?uel presenterer dei bisarre visjonane sine. Amerikanarar som Ernest Hemingway og George Gershwin kjem til byen for inspirasjon, Josephine Baker dansar, Cole Porter festar og skriv musikk, medan den radikale arkitekten Le Corbusier planleggjer ein modernistisk utopi som mellom anna inneber å rive ned store delar av Paris. (Bright Lights, Brilliant Minds: A Tale of Three Cities - Paris 1928) Paris 1928 (Paris 1928) I 1928 trekker Paris til seg mange som drømmer om en bedre verden etter den første verdenskrigen: Surrealistane Magritte, Dalí og Buñuel presenterer de bisarre visjonene sine. Amerikanere som Ernest Hemingway og George Gershwin kommer til byen for inspirasjon, Josephine Baker danser, Cole Porter fester og skriver musikk, mens den radikale arkitekten Le Corbusier planlegger en modernistisk utopi som blant annet innebærer å rive ned store deler av Paris. Programleder:Dr. James Fox.
00:20 Valg
Direktesendt valgprogram med Atle Bjurstrøm og Verdens Rikeste Land. Karasjok (Karasjok)
01:20 Diktaturet (5)
(Diktaturet) Norsk realityserie. Realityserie der åtte "demokratibortskjemte" unge mennesker frivillig sperres inne i et fiktivt diktatur i åtte døgn. En premie verdt kr. 100.000,- står på spill, men ingen vet hvordan man kan vinne. Diktaturet innfører nok et tiltak for å strippe borgerne for identitet slik at de blir lettere å kontrollere. Det takler ikke alle borgerne like bra. Programleder:Leo Ajkic.
01:50 Forbrukerinspektørene (1)
Forbrukerprogram. Hva betyr det for plantene og miljøet? Harley Davidson har laget en el-motorsykkel. Vi tester både lyd og fart. Også blir det gode økonomiske råd for par som flytter sammen for første gang. Mange boligkjøp ender i retten, til tross for at eierskifteforsikring har blitt vanlig. Hvorfor blir det så høyt konfliktnivå? Vet vi for lite om boligene vi kjøper?
02:20 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
02:35 [nyh]Distriktsnyheter Østlandssendingen
02:50 [nyh]Distriktsnyheter Østfold
03:00 [nyh]Distriktsnyheter Østnytt
03:15 [nyh]Distriktsnyheter Østafjells
03:25 [nyh]Distriktsnyheter Sørlandet
03:40 [nyh]Distriktsnyheter Rogaland
03:55 [nyh]Distriktsnyheter Vestlandsrevyen
04:05 [nyh]Distriktsnyheter Møre og Romsdal
04:20 [nyh]Distriktsnyheter Midtnytt
04:35 [nyh]Distriktsnyheter Nordland
Vis alt
NRK 3 19:30 Bondi Beach (8)
(Bondi Beach) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.
19:55 P3Morgen
Se høydepunktene fra dagens P3morgen på TV.
20:25 Førstiser (2)
(Freshers) Britisk dokumentarserie. De nye studentene drar på et poolparty for å dempe hjemlengselen. De møter også mange utfordringer i matveien og kjærlighetslivet i løpet av den første uken på universitetet. Seks studenter starter på sitt første år ved Bedfordshire universitet i England. Hvordan klarer de seg uten familiene sine, med studier, nye venner og nattelivet i Luton?
21:10 Kjendisklipperne (11)
(Kändisklipparna) Svensk realityserie. Vi møter Marcella, Elisabeth, Rebecka, Dina, Olivia og sjefen deres, Marre, som er mer som en bestekompis for jentene. De elsker hverandre, jobben, familiene og kundene sine, men de elsker også å feste. Vi blir med dem når de skifter bleier, betaler regninger og stiller opp på familietilstelninger, men også når de lever glamourlivet på Stureplan med mingling, makeovers og styling.
21:25 [film]Det femte element
(The Fifth Element) Fransk science fiction fra 1997. En framtidsfabel fra det 23. århundre, der en taxisjåfør skal prøve å redde verden fra en ond makt. Han møter en kvinne med overnaturlige evner, og sammen leter de etter fire steiner som representerer de fire grunnelementene: jord, luft, ild og vann. Men livet kan ikke bestå uten et femte element... Medvirkende:Milla Jovovich, Bruce Willis, Christopher Fairbank, Richard Leaf. Regi:Luc Besson. (11 år)
23:25 P3Morgen
Se høydepunktene fra dagens P3morgen på TV.
23:55 Karl Johan (6)
Underholdningsprogram. Humortalkshow ledet nesten direkte fra Karl Johans gate av Erik Solbakken og Hasse Hope. Alt - eller i hvert fall noe - kan skje i dette nesten planlagte programmet, hvor mannen i gata blir til mannen på tv.
00:30 Førstiser (2)
(Freshers) Britisk dokumentarserie.
01:15 Top Gear (4)
(Top Gear) Britisk underholdningsserie. Ingen bil er trygg når Jeremy Clarkson og hans kolleger får den under lupen. Dette er bilunderholdning for alle! Guttene vil kjøpe en brukt kabriolet, og oppdager farene ved bruktbilkjøp. På banen kjører Jeremy en Pagani Zonda R, mens stjernene Simon Pegg og Nick Frost må nøye seg med en rimeligere bil. Programleder:Richard Hammond, Jeremy Clarkson, James May.
02:10 Sigrid søker selskap (6)
Norsk dokumentarserie. Sigrid Bonde Tusvik hjelper østfoldingene Ove, Karin og Ragnar med å finne ny kjæreste. Det er tid for mannefall i "Sigrid søker selskap", og med seks utstemminger i ett og samme program må Sigrid holde tunga rett i munnen for at opplegget hennes ikke skal skape dårlig stemning i gruppa. Frierne kan selv velge å si ja eller nei, så selv om Ove, Ragnar og Karin har gjort sine valg, er det slett ikke sikkert at de får med alle favorittene sine videre.
02:40 Bondi Beach (8)
(Bondi Beach) Australsk realityserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda.
03:05 Sinna gutar (9)
(Angry Boys) Amerikansk komiserie. Komikeren og skuespilleren Chris Lilley har latget en "mockumentary" som skildrer drømmene til unge menn i vår tid. Nathan erklærer at han ikke vil gå på internatskole, Tim blir trøytt av Jen som presser ham til å late som om han er homo, og Blake funderer på hvordan han kan bli et bedre menneske. Medvirkende:Chris Lilley, Deborah Jones, Greg Fairall.
03:35 Sinna gutar (10)
(Angry Boys) Amerikansk komiserie. Komikeren og skuespilleren Chris Lilley har latget en "mockumentary" som skildrer drømmene til unge menn i vår tid. S.mouse stiller i nyskapende mote på fotoopptaket til plateomslaget. Daniel og Nathan får i oppgave å underholde i bryllupet til moren, og Gran prøver å gjere isolasjonscellen i fengslet litt mer hjemmekoselig. Medvirkende:Chris Lilley, Deborah Jones, Greg Fairall.
04:05 Sinna gutar (11)
(Angry Boys) Amerikansk komiserie. Komikeren og skuespilleren Chris Lilley har latget en "mockumentary" som skildrer drømmene til unge menn i vår tid. Gran får dårlig nytt, Daniel forbereder Nathans avskjedsfest og Tim publiserer et upopulært blogginnlegg. Medvirkende:Chris Lilley, Deborah Jones, Greg Fairall.
Vis alt
FEM 05:25 Judge Judy (223)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten. (Episode 4482)
06:00 Fødeavdelingen (3)
(One Born Every Minute UK) Britisk dokumentarserie. Hvert eneste minutt hver dag blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overvære dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden. (One Born Every Minute UK)
06:55 24 timer på legevakten (2)
(24 Hours in A&E) Britisk livsstilserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia. Programleder:Anthony Philipson.
07:45 24 timer på legevakten (3)
(24 Hours in A&E) Britisk livsstilserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia. Programleder:Anthony Philipson.
08:40 Hundehviskeren (17)
(Dog Whisperer) Amerikansk dokumentarserie. (Dog Whisperer, år 5) Da Jorge Huerta så seks måneder gamle Akita Roscoe løp hunden rundt i bakgården og virket som en normal, lykkelig valp. Men når hunden kom inn i huset, viste Roscoe dyp frykt og nektet å nærme seg Jorge. Men Jorge nektet å gi seg og tok hunden med hjem til familien. Helt fra starten har Roscoe nektet å gå utenfor familiens eiendom. Nå blir Cesar tilkalt for å lære Roscoe å gå på Cesar-måten. Programleder:Cesar Millan.
09:35 Fødeavdelingen (4)
(One Born Every Minute UK) Britisk dokumentarserie. Hvert eneste minutt hver dag blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overvære dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden. (One Born Every Minute UK)
10:35 Judge Judy (224)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten. (Episode 4483)
11:00 Cupcake-krigen (12)
(Cupcake Wars) Amerikansk livsstilserie. Amerikas beste cupcakebakere møtes for å konkurrere om å lage de fineste bakverkene. Hvem lager de saftigste kakene og hvem fikser den mest iøynefallende pynten? (Blue Man Group)
11:55 One Tree Hill (10)
(One Tree Hill, år 6) Amerikansk dramaserie. (One Tree Hill, år 6) Spenningen er til å ta og føle på bak scenen på Peytons show, ettersom Lucas må takle Peyton og Julians romantiske fortid. Samtidig kjemper Haley mot sceneskrekken og Nathan sliter med en avgjørelse som kan endre hans karriere. Brooke får en oppringning som truer forholdet hennes til Sam og Millicent konfronterer Mouth om hans forhold til Gigi.
12:45 Gilmore Girls (8)
(Gilmore Girls, år 1) Amerikansk dramaserie. Møt den viljesterke alenemoren Lorelai og hennes like bestemte tenåringsdatter Rory. Med kun 16 års aldersforskjell har mor og datter et spesielt tett og nært forhold; de er som bestevenninner som forteller hverandre alt. Med Lorelairs anstrengte forhold til overklasseforeldrene, Rorys skoletilværelse og begges romantiske komplikasjoner, er det duket for rikelig med drama i småbyen Stars Hallow i Connecticut. (Gilmore Girls, år 1)
13:40 Gossip Girl (22)
(Gossip Girl, år 4) Amerikansk dramaserie. (Gossip Girl, år 4) Det er trøbbel i vente når Georgina Sparks og versting-jentene fra Constance Billard, Kati og Is, returnerer til Upper East Side. Midt i den eksplosive stemningen er likevel det store spørsmålet: Velger Blair prinsen eller den mørke ridderen?
14:30 Ugly Betty (22)
(Ugly Betty) Amerikansk komiserie. (Ugly Betty, år 3) Betty samarbeider med Matt og Marc om deres siste og avgjørende og avsluttende YETI-prosjekt. Prosjektet er et fotoshoot med Grammy-vinneren Adele, men Matts slapphet kan sette alt det de har jobbet så hardt for på spill.
15:30 One Tree Hill (11)
(One Tree Hill, år 6) Amerikansk dramaserie. (One Tree Hill, år 6) Karens moderne kafé forvandles til en glamorøs nattklubb fra 1940-årene. Chad Michael Murray, som spiller Lucas i serien, har skrevet en hyllest til de klassiske filmene fra 1940-tallet. Og alt er som det var på 40-tallet ...
16:25 Unge mødre Danmark (3)
(De unge mødre) Dansk realityserie. (De unge mødre, sesong 17) Michela kjemper om full foreldrerett over datteren, Nicoline vil lære å lage sunn mat, og i Roskilde har Ditlev flyttet ut og Nanna blir alenemor for Malucca. Dessuten får Natascha Nikita en tatovering til ære for sønnen.
17:25 Ekstremt vekttap (14)
(Extreme Makeover: Weight Loss Edition) Amerikansk realityserie. (Brandi) Som barn var Brandi glad i å opptre og i årevis deltok hun i skjønnhetskonkurranser. Men som tolvåring var hun blitt for tung til å delta. Hun sluttet å konkurrere og fortsatte å legge på seg. Nå, som 29-åring, jobber Brandi som makeupartist og får andre til å føle seg vakre. Men innerst inne skulle hun ønske at det var hun selv som stod på scenen. Del 2 av 2.
18:25 Sinnasnekker'n Sverige (3)
(Arga snickaren) Svensk realityserie. (EPISODE 603) Per-Arnes to døtre må sove på samme sofa når de er på besøk hos ham. Huset hans er i elendig forfatning og håndverkskunnskapene hans er så godt som ikke-eksisterende. Kan Sinnasnekker’n Anders få skikk på mann og hus?
19:25 Friends (13)
(Friends, år 2) Amerikansk komiserie. (The One After the Superbowl (2)) Rachel og Monica konkurrer om oppmerksomheten til Jean Claude Van Damme etter å ha møtt ham på et filmsett. Joey får en statistrolle i filmen, mens Ross og Marcel maler byen rød. Jean Claude Van Damme og Julia Roberts gjestespiller i denne episoden. Del 2 av 2.
19:55 Friends (14)
(Friends, år 2) Amerikansk komiserie. (The One with the Prom Video) Etter å ha slått gjennom som skuespiller i såpeserien "Days of Our Lives" nedbetaler Joey gjelden sin til Chandler og gir ham en skikkelig harry gave. Monica og Rachels skoleballvideo avslører Monicas tidligere vekt, Rachels tidligere nese og Ross’ følelser for Rachel.
20:30 Motehuset DVF (5)
(House of DVF) Amerikansk realityserie. I serien House of DVF møter vi den legendariske designeren Diane von Furstenberg, og får et innblikk i livet til den populære designeren. Hun er verdenskjent for sine ikoniske omslagskjoler, og fantasifulle mønster. Serien er filmet i New York, og gir et tett og nært innblikk i designerens og hennes team sin hverdag. En gruppe på ti ambisiøse og talentfulle jenter er med i kampen om å bli Global Brand Ambassador for DVF. Vi får se jentene delta på arrangementer rundt i hele verden, møte med kjendiser, lære om merkevaren og arrangere veldedighetsvisninger og arrangement. (The Frontline of Fashion) Det oppstår krangel mens jentene jobber med en salgsoppgave. Krangelen eskalerer når jentene utfordres til å lage en kampanje for sosiale medier. Men når jentene tar med sine fiendtlige innstillinger og problemer inn på Dianes kontor, blir hun tvunget til å ta noen tøffe og uventede avgjørelser.
21:30 Barneavdelingen (2)
(Barneavdelingen) Norsk dokumentarserie. Serien følger pasienter, foreldre og ansatte gjennom motgang, medgang, sorg og glede på Oslo universitetssykehus. På Oslo Universitetssykehus ligger to år gamle Ole i strekk. Et fall fra sandkassa i barnehagen førte til et komplisert brudd, og mor er med når han skal gipses under narkose. En 14 år gammel jente med skoliose skal gjennomgå en stor ryggoperasjon, og Avansert hjemmesykehus besøker fem uker gamle tvillinger som ble født seks uker for tidlig.
22:30 Mistresses (8)
(Mistresses) Amerikansk dramaserie. (Murder She Wrote) Karens forhold begynner å gå i oppløsning når Vivian oppdager at hun hadde sex med Alec og at de begge løy om det. Samtidig blir Aprils forhold til Blair stadig sterkere, men Lucy begynner å se en veldig streng side av ham. Medvirkende:Rochelle Aytes, Yunjin Kim, Jes Macallan, Brett Tucker.
23:30 Åndenes makt (7)
(Åndenes makt) Norsk serie om overnaturlige fenomener. (Åndenes makt, år 6) I en gammel bygning på Nordstrand i Oslo driver Cathrine Braathen kafé, butikk og frisørsalong. Sammen med gode kolleger gjør hun alt hun kan for å skape en trivelig ramme for kundene, men underlige ting skjer i det gamle huset. Gjenstander hopper ut av hyllene og de føler at en mann holder øye med dem hvor de enn går.
00:35 48 timer (15)
(48 Hours) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. (Hollywood Secrets)
01:30 Medium (5)
(Medium) Amerikansk dramaserie. (Medium, år 1) Allison er oppbrakt fordi hennes synske evner ikke avslører noe om ektemannens helse. Hun ber Catherine, en likesinnet hun nylig har møtt, om hjelp. Catherine kan fortelle at Joe er frisk, men advarer henne mot at hun vil bli konfrontert med en krise som involverer en tredje person. Da Allison "ser" mannen sammen med en person hun ikke kjenner, mistenker hun at Joe har en affære. Samtidig befinner hun seg i enda en tøff situasjon; skal hun lyve om evnene sine i forbindelse med en rettssak? Medvirkende:Patricia Arquette, Miguel Sandoval, Sofia Vassilieva, Maria Lark.
02:30 Cold Case (18)
(Cold Case) Amerikansk krimserie. (Cold Case, år 7) Et nytt drap blir knyttet til en seriemorder som tilsynelatende har vært inaktiv i 27 år. Diane Yates, en tøff FBI-agent som var ansvarlig for at Stillamns ekteskap tok slutt, dukker opp for å hjelpe til med å finne drapsmannen som har unnveket henne i 30 år. Del 2.
03:30 Lagerskattene (21)
(Storage Hoarders) Britisk livsstilserie. Aggie MacKenzie tar en titt på den økende etterspørsel etter lagerplass og retter søkelyset mot personer som har for mange eiendeler. De blir utfordret til å gå gjennom tingene sine, kaste ting som ikke har noen verdi og tjene penger på lagerskattene som dukker opp i alt rotet. (Storage Hoarders, sesong 2)
Vis alt
Viasat 4 05:10 Cops (6)
(Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
05:35 Cops (7)
(Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
06:00 Ice Road Truckers (15)
(Ice Road Truckers) Amerikansk realityserie. Gruvene nord i Canada inneholder gull og diamanter til en verdi av flere milliarder dollar, men den eneste måten å levere forsyninger til minene på er langs en 500 kilometer lang vei over frosne sjøer, som ikke alltid holder seg frosne. Denne fascinerende dokumentarserien forteller historien om lastebilsjåførene som kjører langs disse veiene av tynn is, i et vakkert men nådeløst landskap. Tidligere mester Ray Veilleux kommer tilbake til Dalton for å bevise at han fortsatt har det som trengs. Jack Jessee og Darrell Ward kjemper mot tiden for å levere den siste lasten til Nuiqsut før veien stenges.
06:50 Ice Road Truckers (16)
(Ice Road Truckers) Amerikansk realityserie. Gruvene nord i Canada inneholder gull og diamanter til en verdi av flere milliarder dollar, men den eneste måten å levere forsyninger til minene på er langs en 500 kilometer lang vei over frosne sjøer, som ikke alltid holder seg frosne. Denne fascinerende dokumentarserien forteller historien om lastebilsjåførene som kjører langs disse veiene av tynn is, i et vakkert men nådeløst landskap. Jack Jessee og Darrell Ward ligger likt an for Dalton-racet. Alex Debogorski må kjempe mot isen som knuses under hjulene hans når han krysser sjøen.
07:35 Community (8)
(Community) Amerikansk komiserie. Advokaten Jeff Winger må tilbake på skolebenken etter at han blir anklaget for å ha forfalsket universitetsutdannelsen sin. Mot sin vilje blir han lederen for en gjeng mislykkede medstudenter, og han oppdager snart at det ikke alltid lønner seg å velge enkleste utvei. Britta arrangerer en Sophie B. Hawkings-dans i protest mot Deans Sade Hawkins-dans. Annie og Shirley har funnet hver sin date til Abed, som blir firstet til å prøve å ha to dater på en kveld.
08:00 Brooklyn Nine-Nine (14)
(Brooklyn Nine-Nine) Amerikansk komiserie. Jake Peralta er begavet nok til verken å ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Men nå får han en ny sjef som er fast bestemt på å følge reglene til punkt og prikke. Terry kommer tilbake og Jake prøver å holde sersjantens følelser under kontroll. Amy og Rosa etterforsker en sak i Ginas leilighet. Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero. Regi:Phil Lord, Christopher Miller, Craig Zisk, Troy Miller.
08:30 Cheers (4)
(Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. Til Carlas store fortvilelse har Eddie avlyst bryllupet, og Sam må prøve å gjenforene de to overtroiske turtelduene.
09:00 Bundy (259)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Marcy får besøk av sin kusine Mandy, og Peggy blir sjalu når Al tilbringer så mye av tiden sin sammen med henne. Men det viser seg at det ikke er Al Mandy er interessert i... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison.
09:30 Bundy (260)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Bud får besøk av en brevvenn som har sittet i fengsel, men det er ingen vennlig visitt. Familien Bundy blir tatt som gisler, Kelly blir beskutt og Jefferson gir bort Marcys Mercedes. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison.
10:00 Brooklyn Nine-Nine (15)
(Brooklyn Nine-Nine) Amerikansk komiserie. Jake Peralta er begavet nok til verken å ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Men nå får han en ny sjef som er fast bestemt på å følge reglene til punkt og prikke. Jake finner ut at Amy vurderer å slutte for å jobbe i Special Crimes-avdelingen med hans erkefiende, "The Vulture". Terry og Kaptein Holt prøver å effektivisere arbeidsplassen. Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero. Regi:Phil Lord, Christopher Miller, Craig Zisk, Troy Miller.
10:30 Seinfeld (116)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Elaine blir overrasket over at en mann hun møtte på en fest ikke husker henne, men alle mulige andre trivielle detaljer fra festen. Jerry skal lage reklame for Leapin' Larrys butikker, men den enbente Larry tror Jerry gjør narr av ham og blir sur. Elaine prøver å unngå en date med sjefen sin, noe som medfører at George må bli med Peterman hjem til hans døende mor og overnatte. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Michael Richards, Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus.
11:00 Seinfeld (117)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Elaine får billetter til en utstilling om klær og moter og oppdager at hun ikke har noen kvinnelige venner. Jerry foreslår at hun spør Susan. Kramers nye telefonnummer er ganske likt nummeret til en informasjonslinje om kinofilmer. Etter mange feiloppringinger begynner Kramer å gi ut informasjon... Medvirkende:Jerry Seinfeld, Michael Richards, Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus. Regi:Larry David.
11:30 The Goldbergs (22)
(The Goldbergs) Amerikansk komiserie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Beverly er en overbærende, overbeskyttende mamma som styrer slik hun selv ønsker, mens pappa Murray må lære seg å oppdra barna uten å skrike til dem, av hensyn til sin egen helse. Beverly finner ut at Barry har løyet om at han har begynt å bokse. Erica går tilbake på løftet sitt til Adam om å ta ham med på en lokal visning av "Star Wars episode VI: Jediridderen vender tilbake". Medvirkende:Wendi Mclendon-Covey, Jeff Garlin, Sean Giambrone, Troy Gentile, Hayley Orrantia.
12:00 Simpsons (19)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Apus stressende liv med masse jobb og åtte unger leder ham inn i et forhold til en annen kvinne. Når Manjula finner ut om det gjør Apu hva som helst for å vinne henne tilbake.
12:30 Simpsons (20)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Lisa benytter sine nyervervede gymnastikkferdigheter til å utgi seg for å være student på college.
13:00 Kongen av Queens (161)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie har lagt på seg noen kilo og på forsiktig vis overtaler Doug Carrie til å akseptere Lou Ferrignos tilbud om å være deres personlige trener. Imidlertid, da Doug ser at Lou sikler over videospillene hans, gir ham han et tilbud som gjør at Doug kan ligge på sofaen mens Lou kan spille spill - uten at Carrie får vite noe. Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
13:30 Kongen av Queens (162)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie husker plutselig hva det var Doug sa, som gjorde at hun ville gifte seg med ham. Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
14:00 How I met Your Mother (14)
(How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney prøver å få til en perfekt uke og ligge med en ny jente for hver dag i uka. Og resten av gjengen heier ham fram for å slippe å tenke på sine egne problemer. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel.
14:30 How I met Your Mother (15)
(How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Lily og Marshalll glemmer å skaffe Ted en date for valentines, og bruker en av Barneys tidligere jenter for å se om de kan passe sammen. Robin blir invitert hjem til kollegaen sin på fest. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel.
15:00 Simpsons (6)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Bart kjøper et spionkamera på postordre og får foreviget en halvnaken Homer som stapper dollarsedler i brystpartiet til en stripperske på et utdrikningslag. Medvirkende:Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith.
15:30 Simpsons (7)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Når Homer identifiserer en bevæpnet ransmann som klovnen Krusty, ser Bart det som sin oppgave å renvaske sitt idol. Medvirkende:Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith.
16:00 Simpsons (8)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Bestefar Simpson hjelper Bart i kampen mot skolens bølle og hans gjeng. Medvirkende:Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith.
16:30 Simpsons (9)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Etter firmaets årlige piknik blir Homer sjalu på alle kollegaene med et "normalt" familieliv. Han bestemmer seg for å be om hjelp fra psykologen Marvin Monroe fordi han er overbevist om at det er kone og barn som trenger hjelp. Medvirkende:Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith.
17:00 Kongen av Queens (163)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug får ros av sin gamle fotballtrener fra skoleårene, og han liker det så godt at han begynner å tilbringe tid ved skolegården. Da han i tillegg tar på seg sin gamle skolegenser, reagerer Carrie. Burt Reynolds gjestespiller som Dougs fotballtrener fra skoleårene. Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller.
17:30 Kongen av Queens (164)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Treningen med Lou går storartet helt til Carrie sier at de må trene mer - sammen. Arthur oppdager at han nesten ikke er på noen av bildene fra Carries barndom, og prøver derfor å lime bilder av seg selv inn i de gamle. Medvirkende:Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
18:00 How I met Your Mother (16)
(How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Gjengen prøver å overbevise Ted om at Tiffany bare leker med ham, og tenker tilbake på lignende situasjoner de har opplevd selv. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel.
18:30 How I met Your Mother (17)
(How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Robin søker råd hos en selvhjelpsguru for å lære seg å takle sinnet hun føler overfor Barney på grunn av oppførselen hans da de slo opp. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel.
19:00 Storage Hunters (1)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. Konkurransen vokser når rivalene Brandon og Jesse kommer over et lagerrom med et fantastisk filmmonster, som kan være verdt tusenvis av dollar.
19:30 Storage Hunters (2)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. Ekteparet finner de mest uventede skatter på auksjonene de deltar på, alt fra bortgjemte kontanter til stoler verdt tusenvis av dollar. De satser stort og går til angrep på landets auksjoner for å få tak i alle uventede skattene. Brandon og Lori kriger for å få tak i en plateprodusents lagerplass, der verdifull rock- og musikkhistorie kan ligge bortgjemt.
20:00 Simpsons (21)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Homer bestiller en dam til å ha i bakhagen til Marge i gave til bryllupsdagen. Dammen tiltrekker seg en hylende larve, som viser seg å være en truet dyreart. Familien Simpson er dermed lovforpliktet til å ta godt vare på den. Senere hjelper Homer en gammel dame. Når hun dør, blir de tiltalt for mord. Carmen Electra gjestespiller som seg selv.
20:30 Simpsons (22)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Ved et ulykkestilfelle kortslutter Homer Springfields elektrisitetsforsyning. Mørkleggingen medfører at folk plyndrer, mens politimester Wiggum står maktesløs og ser på. Homer tar derfor loven i sine egne hender og blir politimann. Joe Mantegna opptrer igjen som mafiabossen Fat Tony.
21:00 Two and a Half Men (11)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Den allsidige Ashton Kutcher inntar den tolvte sesongen av komiserien Two and a Half Men. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Walden bestemmer seg for å bli med i en gruppe for adoptivfedre og oppdager at det er et fint avbrekk fra Alan. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Conchata Ferrell, Maggie Lawson.
21:30 [film]The Bourne Ultimatum
(The Bourne Ultimatum) Amerikansk-tysk actionthriller fra 2007. Jason Bourne dukker opp igjen, og denne gangen har han ett eneste mål: Å gå tilbake til begynnelsen for å finne ut hvem han er. Et møte med en engelsk reporter vekker en rekke minner til live hos Bourne, og han er klar for å konfrontere Organisasjonen en gang for alle. Men først må han utmanøvrere de som jakter på ham. Medvirkende:Matt Damon, Julia Stiles, David Strathairn, Scott Glenn, Paddy Considine. Regi:Paul Greengrass. (15 år)
23:30 Family Guy (27)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Et bryggeri tilbyr en flott premie i en av sine ølbokser, så Peter og en venn drikker i dagevis for å vinne. I mellomtiden håper Lois at en av hennes pianoelever vil vinne en stor pianokonkurranse, men det skal vise seg at hun har et talent innenfor husets fire vegger.
00:00 Family Guy (28)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Etter å ha vært på telttur sammen, oppdager Peter hvor uansvarlig Chris er og skaffer ham en jobb i golfklubben. Chris er fornøyd med jobben helt til han oppdager at Peter har meldt seg på en far-sønn-konkurranse med en annen.
00:30 Two and a Half Men (11)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Den allsidige Ashton Kutcher inntar den tolvte sesongen av komiserien Two and a Half Men. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Walden bestemmer seg for å bli med i en gruppe for adoptivfedre og oppdager at det er et fint avbrekk fra Alan. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Conchata Ferrell, Maggie Lawson.
01:00 Cops (8)
(Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
01:30 Cops (9)
(Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
02:00 Seinfeld (116)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Elaine blir overrasket over at en mann hun møtte på en fest ikke husker henne, men alle mulige andre trivielle detaljer fra festen. Jerry skal lage reklame for Leapin' Larrys butikker, men den enbente Larry tror Jerry gjør narr av ham og blir sur. Elaine prøver å unngå en date med sjefen sin, noe som medfører at George må bli med Peterman hjem til hans døende mor og overnatte. Medvirkende:Jerry Seinfeld, Michael Richards, Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus.
02:30 Seinfeld (117)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Elaine får billetter til en utstilling om klær og moter og oppdager at hun ikke har noen kvinnelige venner. Jerry foreslår at hun spør Susan. Kramers nye telefonnummer er ganske likt nummeret til en informasjonslinje om kinofilmer. Etter mange feiloppringinger begynner Kramer å gi ut informasjon... Medvirkende:Jerry Seinfeld, Michael Richards, Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus. Regi:Larry David.
02:55 Bundy (259)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Marcy får besøk av sin kusine Mandy, og Peggy blir sjalu når Al tilbringer så mye av tiden sin sammen med henne. Men det viser seg at det ikke er Al Mandy er interessert i... Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison.
03:20 Bundy (260)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Bud får besøk av en brevvenn som har sittet i fengsel, men det er ingen vennlig visitt. Familien Bundy blir tatt som gisler, Kelly blir beskutt og Jefferson gir bort Marcys Mercedes. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, David Garrison.
03:45 American Dad (4)
(American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Henrykkelsen kommer og Stan blir etterlatt alene.
04:10 Paradise Hotel (55)
(Paradise Hotel) Norsk realityserie. Seerne inviteres til et hett og eksotisk opphold på Paradise Hotel. Triana Iglesias er på plass i Mexico, og styrer hotellet med stålkontroll og silkemyk hånd. Oppgaven deltakerne får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Gutta får beskjed om at de kan få en stor fordel ved å bryte ut av sekten. På en utflukt får de en oppgave og gårsdagens fest gjør at ikke alle tenker klart. På Pandoras skal en forgiftes og spørsmålet er hvem av konene som har vunnet sektlederens gunst.
05:20 Community (8)
(Community) Amerikansk komiserie. Advokaten Jeff Winger må tilbake på skolebenken etter at han blir anklaget for å ha forfalsket universitetsutdannelsen sin. Mot sin vilje blir han lederen for en gjeng mislykkede medstudenter, og han oppdager snart at det ikke alltid lønner seg å velge enkleste utvei. Britta arrangerer en Sophie B. Hawkings-dans i protest mot Deans Sade Hawkins-dans. Annie og Shirley har funnet hver sin date til Abed, som blir firstet til å prøve å ha to dater på en kveld.
Vis alt
NRK Super 06:30 Hei Kembo
Britisk animasjon. Hårmerket. Kembo er ikke så fin på håret i dag. Kan småtrollene hjelpe ham?
06:40 Ra Ra, den bråkete løven
Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.
06:50 Lodde og Linn
Britisk serie. Noen ganger kan nye ting virke skremmende. Heldigvis kan kosedyret Lodde hjelpe Linn å se at nye ting også kan være morsomt.
07:00 Gjett med Jess
Britisk animasjonsserie. Katten Jess bor på Greendale-gården sammen med en frosk, en rosa kanin, en hest og to hundevalper. Hver episode har et viktig spørsmål som må besvares.
07:10 Robot Rob
Kanadisk animasjonsserie. Bli med Rob og vennene hans på nye reiser rundt i galaksen til nye planeter der de opplever spennende eventyr.
07:25 Romling
Britisk animasjonsserie. Rakettfart for Opsy. Opsy får rakettstøvler av Romling. Hun har det vidunderlig der hun flyr omkring i skyene, inntil rakettstøvlene blir ødelagt og Romling må redde henne.
07:35 Elleville Elfrid
Norsk animasjonsserie. Lille Elfrid er fem år og en gledesspreder. Når hun endelig får lov til å utforske verden på egenhånd blir vi med på en oppdagelsesferd som er både skummel og fantastisk.
07:45 Brannmann Sam
Britisk dukkefilmserie. Nå skal du få bli kjent med brannmann Sam og vennene hans som bor i en liten by i England.
07:55 Hanna og Rally
Svensk dramaserie. Bli med Hanna og elgen Rally som sammen gjør masse morsomme ting.
08:05 Pingu
Sveitsisk animasjonsserie.
08:10 Milly og Molly
Australsk animasjonsserie om eventyrene til bestevennene Milly og Molly.
08:25 Underbuksepiratene
Britisk animasjonsserie. Du trodde kanskje at pirater alltid drømmer om skatter og rikdom? Nå skal du få møte tre pirater som er på jakt etter helt andre ting.
08:30 Dinosaurene kommer
Kanadisk serie. Ingen vet at Jens kan se dinosaurer, akkurat som storebroren Dan.
08:40 Yakari
Fransk tegnefilmserie. Den lille indianergutten Yakari har en magisk evne til å forstå og snakke med alle dyr. Yakaris bestevenner er indianerjenta Regnbue og ponnien Lille Torden, og sammen hjelper de både mennesker og dyr.
08:50 Solsikkesmuget 19
Tysk animasjonsserie. Barna som bor i Solsikkesmuget 19 liker å ha det gøy. Med livlig fantasi opplever de små og store eventyr hver dag.
09:00 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
09:15 Roboten og eg
Fransk animasjonsserie. Ta del i en noe annerledes hverdag på robotskolen med elevene Eivind, Jostein, Maia og den lure roboten Chip...
09:30 MK-X (3)
Norsk serie. Mattekode: Klokka - hele timer og halvtimer Runar har laget en klokkerobot som kan både vise og si høyt hvor mye klokka er. Sjefen i Lekefabrikken, Katarina, synes den er så fin at hun melder dem på NM i leker. Det er bare det at klokkeroboten ikke er helt ferdig ennå. Klarer Emma å lese inn riktig klokkeslett slik at de vinner konkurransen?
09:45 Tords garasje
Norsk serie. Tord undersøker små og store ting, og det er mye du får du svar på hvis du blir med inn i garasjen hans.
09:50 Katten med hatten
Amerikansk animasjonsserie. Katten tar Nick og Sally med på en rekke opplevelser rundt om i hele verden.
10:00 Tegneby
Norsk animasjonsserie laget av barnetegninger.
10:05 Trond med hammer'n
Trond og resten av gjengen har et nytt oppdrag å utføre.
10:20 Æsops teater
Britisk animasjonsserie. De kjente Æsop-fablene blir gjenfortalt av en omreisende teatertrupp med en leder som tilfeldigvis også heter Æsop. Med seg i truppen har han reven Penny, kaninen Leon og en gjeng griser kalt Nøfflingene.
10:30 Peppa Gris
Britisk animasjonserie om Peppa gris og familien hennes.
10:35 Timmy-tid
Britisk animasjonsserie om det lille lammet Timmy som går i barnehage.
10:45 Lille Jack
Britisk serie. Reis til magiske land og møt rare skapninger sammen med søte og nysgjerrige Lille Jack.
11:00 Den lille røde traktoren
Britisk animasjonsserie. Den lille røde traktoren er kanskje ikke så stor og moderne, men han er alltid til å stole på for gårdbruker Stein og alle vennene hans.
11:10 Lilly i Paradisbukta
Irsk animasjonsserie. Bli med Lilly på eventyr i Paradisbukta.
11:15 Molly Monster
Tysk animasjonsserie. Lille Molly Monster er et fornøyd lite monster som bor i Monsterland sammen med foreldrene sine og bestevennen Edison.
11:20 Konrad katt
Britisk tegnefilm. Konrad katt er politi i Puseby, og til å hjelpe seg har han en bamse, en mus og en sjiraff.
11:30 Kastanjeskogen
Fransk animasjonsserie. Kastanjeskogen er en trivelig plass å være. Det synes både musene, ekornene, harene, villsvinene, revene og bjørnene, men de er ikke alltid like gode venner.
11:45 Hundehagen
Kanadisk animasjonsserie. Hunder kan også gå i barnehage - bli med til Hundehagen!
11:55 Rakettgjengen
Amerikansk animasjonsserie.
12:05 Masha og Mishka
Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.
12:15 Petter Kanin
Britisk animasjonsserie. Bli med snille og modige Petter Kanin med vennene Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.
12:25 Gjengen på taket
Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.
12:40 Spionligaen
Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De skal slåss mot kriminalitet med helt spesielt utstyr.
13:00 Spionligaen
Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De skal slåss mot kriminalitet med helt spesielt utstyr.
13:30 Supernytt
Nyheter for barn mellom åtte og tolv år.
13:40 Tara Duncan
Fransk animasjonsserie. Tara er en tenåring med magiske evner. Sammen med vennene sine må hun slåss mot monstre fra en annen verden, og samtidig sørge for at ingen på jorden får vite at magi eksisterer.
14:05 Helt hekta
Kanadisk animasjonsserie. Sommervikarene på surfeparadishotellet er helt hekta på surfing, men hotelldrift viser seg også å være hardt arbeid.
14:30 Galakseparken (1)
Belgisk sciencefictionserie. En ny sommer gryr i Galakseparken. Freddy vil feire 25-årsjubileet til parken. Gjengen er glade for å endelig være sammen igjen, og lover å gjøre dette til tidenes beste sommer.
14:45 Galakseparken (2)
Belgisk sciencefictionserie. Etter den ville biljakten, blir Johs liggende bevisstløs i veikanten. Gjengen finner ham ved hjelp av Bo, en gammel venn av Freddy og Frida. Heldigvis er ikke Johs alvorlig skadet, men hvem var villmannen?
14:55 iCarly (7)
Amerikansk serie. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:20 iCarly (8)
Amerikansk serie. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:45 Hank Zipzer (13)
Amerikansk dramaserie. Date med treff Hank møter en jente som sender livet hans ut i et følelsesmessig kaos. Rosa glemmer sin første date med Stein, og det vil Stein at hun skal få betale for.
16:10 M.I. High (1)
Britisk dramaserie. Et nytt kull med elever på agentskolen er klare til å bli trent opp. Dan, Aneisha, Zoe og Tom er blant de utvalgte. Deres leder er M.I. 9-agent Frank, og han jobber forkledd som skolens vaktmester.
16:35 Bevinget
Kanadisk komiserie. Porter, en sorgløs skytsengel under opplæring, er sendt til Jorden på eksamensoppdrag. For å gjøre seg fortjent til vingene sine, må han forvandle uheldige Carl til den mest populære gutten på skolen.
17:00 Mánáid-tv: VÁLGA - VALG (3)
Ville du likt å ha en hund som statsminister? Eller hadde du foretrukket at en kjendiskokk styrte landet? Eller hva med en som vil at alle barn skal bli kontrollert av lydighetsbånd? Mánáid-tv valget 2013 står mellom hunden Snuhppe, Kokke-Laura og Parti-Piera. En av disse kommer til å bli statsminister, men hvem? Følg med! (Mánáid-tv: VÁLGA - VALG)
17:15 Bien Maja
Tysk animasjonsserie. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.
17:30 Hei Kembo
Britisk animasjon. Hårmerket. Kembo er ikke så fin på håret i dag. Kan småtrollene hjelpe ham?
17:40 Ra Ra, den bråkete løven
Britisk animasjonsserie. Ra Ra og vennene hans vet at de helst skal være stille, men noen ganger klarer de ikke la være å bråke.
17:50 Lodde og Linn
Britisk serie. Noen ganger kan nye ting virke skremmende. Heldigvis kan kosedyret Lodde hjelpe Linn å se at nye ting også kan være morsomt.
18:00 Professor Balthazar
Kroatisk animasjonsserie om verdens mest oppfinnsomme oppfinner, den snille og hjelpsomme professor Balthazar.
18:10 Gjengen på taket
Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.
18:20 Detektivklubben (5)
Norsk dramaserie. Carmen flytter til et nytt sted hvor hun oppdager at noen av barna har en detektivklubb som bruker urene metoder. Som en innflyttingsgave arver hun kofferten til oldemor, som var Argentinas første kvinnelige detektiv. Elvira er en av klubbens voksenkunder. Hun er helt avhengig av hvitløk for å kunne lage god mat, men nå er all hvitløken borte. Detektivene bruker en magisk gassmaske for å komme på sporet av hvitløken.
18:35 Hotell 13 (9)
Tysk dramaserie. Tom og Anna får sommerjobb på Hotell 13. Hotellet skjuler mystiske ting og både drama og forelskelse blir en del av hverdagen.
18:50 Supernytt
Nyheter for barn mellom åtte og tolv år.
19:00 Dyrevenn
Programmet for deg som har eller har hatt kjæledyr, og for deg som drømmer om å få et.
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
onsdag
torsdag
fredag
lørdag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)