Alt, tor 02. jul, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 05:45 Mysteriet på Sommerbåten (7)
Norsk dramaserie. "Mysteriet på Sommerbåten" er historien om mannskapet på MS "Sjøkurs". Den starter natta før skipet skal leies ut til NRK Sommeråpent for en lang reise lang norskekysten. Kokken er forsvunnet på Sommerbåten, og den ferske politimannen Martin er om bord for å finne ut hva som har skjedd. I Harstad blir styrmannen Thelma borte. Victoria mener at Thelma skjuler noe, og finner et avslørende bilde. Kapteinen Torvald er bekymret, og leter på egenhånd. Moses har hatt et gjennombrudd, men blir låst inne på lugaren. Medvirkende:Nader Khademi, Hildegunn Eggen, Janne Heltberg.
06:10 Anne får gjester (2)
Da. matserie. Anne har invitert internasjonale gjester som bur i Danmark til å sette fart på grytene. Chadi, Sofia og Spiredon lagar mat frå Palestina, Tunisia og India som betyr noko særleg for dei.
06:40 Dyreklinikken (1)
(Djursjukhuset) Svensk dyreserie. Anders "Ankan" Johansson er med når all verdens syke og skadde dyr får hjelp. Svanen Svante er byens særeste skapning. Men nå har han fått en fiskesluk i halsen. Og Stella, en briardhund må opereres, ikke fordi hun er syk, men fordi familien hennes har et problem.
07:10 Frilandshagen (4)
Dansk serie om livsstil og mat. Tema er epler, og trærne kommer i mange størrelser slik at de kan passe både på balkongen og som espalier langs murveggen. Anne lager eplemos og eplesirup.
07:40 Team Bachstad (4)
Norsk humor-reiseserie. Øystein Bache og Rune Gokstad deltar i et veldedighetsrally der de skal kjøre en pensjonert brannbil fra Oslo til Mongolia. Motortrøbbel, språkforvirring og mageproblemer er bare noen av utfordringene humorduoen møter på den eventyrlige reisen. Ifølge Øystein Bache og Rune Gokstad stopper den persiske gjestfriheten ved grensen til Turkmenistan, som de beskriver som et av verdens rareste land. Den tidligere Sovjet-republikken vitner om et samfunn med forunderlig persondyrkelse. Hovedstaden Asjkhabad likner noe Hitler, Kim Il Sung og Michael Jackson kunne funnet på sammen.
08:10 Billedbrev fra USA
Unn deg å elske to byer! Erik Diesens fjerde billedbrev fra California dreier seg om San Francisco.
09:00 Sommeråpent (8)
Underholdning. Sommeråpent inviterer til feriehygge med gode historier, spennende gjester og fin musikk. Reine I kveld retter hele Norge blikket mot Reine, hvor Sommerbåten ligger til kai. Programledere er Ingerid Stenvold og Ronny Brede Aase.
09:45 Mysteriet på Sommerbåten (8)
Norsk dramaserie. "Mysteriet på Sommerbåten" er historien om mannskapet på MS "Sjøkurs". Den starter natta før skipet skal leies ut til NRK Sommeråpent for en lang reise lang norskekysten. Kokken er forsvunnet på Sommerbåten, og den ferske politimannen Martin er om bord for å finne ut hva som har skjedd. Kapteinen Torvald serverer boller med sovemedisin. Matrosen Loke finner rotter på skipet. Den mystiske maskemannen vandrer rundt i lasterommet, og Thelma har et hemmelig forhold. Medvirkende:Nader Khademi, Hildegunn Eggen, Janne Heltberg.
10:00 Med hjartet på rette staden (8)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Steve tar noen "verstinger" med seg ut på heiene og håper de vil ha godt av å ferdes ute i naturen. Vernon snuser på orientalsk mystisisme. En guru er på besøk og trenger hjelp med et kurs i meditasjon. Medvirkende:Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks.
10:50 Glimt av Norge
Norsk dokumentarserie. En julinatt 2004 sank speiderskuta Mohawk II utenfor Nederland. Det skjedde i løpet av to minutter. Alle de 20 ungdommene og speiderlederne ombord ble reddet, de yngste var bare 13 år. Det tok seks år å få den 100 år gamle båten seilklar. Vi er med på seilasen hjem. Mohawk - historien om et forlis
11:00 Det søte sommerliv (3)
Dansk matserie. Konditor Mette Blomsterberg gir deg inspirasjon til å lage de lekreste delikatessene. Konditor Mette Blomsterberg pakker en kurv og drar på stranden med hjemmelaget hylleblomstsaft. Frisk rabarbra er blitt til små formkaker med glasur, og ismaskinen snurrer. Snart skal det bli lun sjokoladefondant og rosesorbet.
11:30 Hygge i hagen (4)
Svensk hageserie. I denne serien får du tips for å skape en enkel og naturlig hage.
12:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
12:15 Skattejegerne (6)
Dansk serie. Vi følger skattejegerne i deres jakt på antikviteter, retrofunn og lopper Danmark rundt. Brukthandleren Søren Falk fortsetter sin jakt etter røverkjøp i Jylland, mens skredderen og designeren Pauli Tvilling kommer over en meget ettertraktet cocktailkjole. Boligstylisten Katrine Martensen-Larsen skal innrede et herreværelse i antikk stil i en tesalong i København.
12:45 Jessica Fletcher (22)
(Murder, She Wrote) Amerikansk krimserie. Jessica Fletcher har en egen evne til å løse gåter - både som krimforfatter og etterforsker. Medvirkende:Angela Lansbury.
13:30 Fantastiske reiser (1)
(Incredible Journeys with Steve Leonard) Britisk dokumentarserie. Steve Leonard følger noen få utvalgte dyr der de trekker hundrevis av mil. Via radiosender blir han med på dyrenes spektakulære og vanskelige reise. Fiskeørnas ferd (Osprey Odyssey) I første episode møter vi tre unge fiskeørner på sin 5000 km lange ferd fra Nord- til Sør-Amerika.
14:20 En svensk sommer i Finland (8)
Finsk dokumentarserie. Hvor mye vet egentlig svensker om Finland? Vi følger åtte svenske par som blir med på en helgetur til Finland.
15:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
15:15 Bondi Beach (8)
(Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Et hopp fra klippene nord på Bondi Beach ender med at Dimitri brekker begge beina. Livredderne prøver å finne ut hvordan det kunne skje.
15:35 Team Bachstad (5)
Norsk humor-reiseserie. Øystein Bache og Rune Gokstad deltar i et veldedighetsrally der de skal kjøre en pensjonert brannbil fra Oslo til Mongolia. Motortrøbbel, språkforvirring og mageproblemer er bare noen av utfordringene humorduoen møter på den eventyrlige reisen. Ferden mot mållinja i Mongol Rally fortsetter, og i denne episoden blir vennskapet mellom Rune og Øystein satt på noen harde prøver.
16:05 Gjensyn på fjernsyn (1)
Erik Diesens billedbrev fra Hong Kong i 1987. På utlån fra Kina
17:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 På jakt med Lotta og Leif (4)
Svensk dokumentarserie. Hva skjer når matskribenten Lotta Lundgren skal på jakt i skogen med Leif GW Persson? Han har gått på jakt hele livet, mens hun aldri har tatt i et våpen. Leif sender Lotta av gårde på jakt sammen med en profesjonell jeger som kan snakke med elger.
17:30 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
17:35 [nyh]Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:45 Sommeråpent (8)
Underholdning. Sommeråpent inviterer til feriehygge med gode historier, spennende gjester og fin musikk. Reine I kveld retter hele Norge blikket mot Reine, hvor Sommerbåten ligger til kai. Programledere er Ingerid Stenvold og Ronny Brede Aase.
18:30 Mysteriet på Sommerbåten (8)
Norsk dramaserie. "Mysteriet på Sommerbåten" er historien om mannskapet på MS "Sjøkurs". Den starter natta før skipet skal leies ut til NRK Sommeråpent for en lang reise lang norskekysten. Kokken er forsvunnet på Sommerbåten, og den ferske politimannen Martin er om bord for å finne ut hva som har skjedd. Kapteinen Torvald serverer boller med sovemedisin. Matrosen Loke finner rotter på skipet. Den mystiske maskemannen vandrer rundt i lasterommet, og Thelma har et hemmelig forhold. Medvirkende:Nader Khademi, Hildegunn Eggen, Janne Heltberg.
18:45 [nyh]Distriktsnyheter
19:00 [nyh]Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:30 På vei til Lovund
Norsk underholdningsserie. I åtte uker seiler NRK langs kysten med Sommerbåten. Hvor har vi seilt i dag, hvem har vi møtt på vår vei - og hvordan ble vi tatt imot?
19:55 Gull, ære og hardt arbeid (5)
Norsk dokumentarserie. Det er nå vi får vite om våre 13 flinke fagarbeidere i yrkeslandslaget kan måle seg mot sine europeiske motstandere. Måneder med hardt arbeid ligger bak dem. Vil de bli belønnet med ære og medaljer nå når det virkelig gjelder?
20:25 Eit safariliv (5)
(This Wild Life) Britisk naturserie. Saba og Frank tar med seg dei tre små barna sine for å drive ein safarileir i Samburu i Kenya. Vi følgjer den vesle familien og venene deira medan dei prøver å livnære seg som turistvertar og samstundes verne om dei ville dyra dei elskar.
20:55 [nyh]Distriktsnyheter
21:00 [nyh]Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.
21:30 Sommeråpent (9)
Underholdning. Sommeråpent inviterer til feriehygge med gode historier, spennende gjester og fin musikk. Lovund I kveld retter hele Norge blikket mot Lovund, hvor Sommerbåten ligger til kai. Programledere er Ingerid Stenvold og Ronny Brede Aase.
22:15 Mysteriet på Sommerbåten (9)
Norsk dramaserie. "Mysteriet på Sommerbåten" er historien om mannskapet på MS "Sjøkurs". Den starter natta før skipet skal leies ut til NRK Sommeråpent for en lang reise lang norskekysten. Kapteinen Torvald tilstår en forbrytelse, men ombestemmer seg. Victoria vil hjelpe sin sønn, men forteller ikke sannheten. Og Martin er mer forvirret enn noen gang. Medvirkende:Nader Khademi, Hildegunn Eggen, Janne Heltberg.
22:30 Cilla (2)
(Cilla) Britisk miniserie. Under den musikalske revolusjonen i Liverpool i 1960-årene vokser den unge og ukjente sangfuglen Priscilla White opp. Hun har en større drøm enn de fleste andre jenter, hun vil bli rik og berømt. Veien dit er humpete og lang, men med sitt talent og sin besluttsomhet blir hun til slutt en internasjonal stjerne. Hun bestemmer seg for artistnavnet Cilla Black og er klar for audition hos The Beatles' manager. Cilla er i ferd med å få tilbake selvtilliten etter den mislykkede sangprøven. Bobby overtaler henne til å forsøke en gang til, og neste audition ender med hennes debut-single. Det blir ikke den helt store suksessen, men når hun senere gjør en coverversjon av en av Dionne Warwicks ballader, havner hun på listetoppen. Medvirkende:Sheridan Smith, Aneurin Barnard.
23:15 [nyh]Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:30 Chicago Fire (6)
(Chicago Fire) Amerikansk dramaserie. Brannfolka og ambulansepersonellet ved brannstasjon 51 i Chicago står overfor liv og død på jobben hver dag. De er som en stor familie med sterke bånd, og hva som enn skjer, tar devare på hverandre. Casey hjelper søsteren sin og konfronterer den korrupte mannen hennes. Brett gjør mer enn det som er ventet av henne for å hjelpe en mor i nød. Mills lærer seg et og annet om ulovlig privatetterforsking, mens Dawson begynner å trene med Herrmann. Medvirkende:Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymond, Charlie Barnett.
00:10 Rådet (2)
Norsk underholdningsprogram. Tre kjente personer gir råd til unge folk. Dette er en ærlig gjeng som bruker sine egne erfaringer, feiltrinn og suksesser for å komme til bunns i seernes små og store problemer. Er klining utroskap? Hva synes egentlig Kjetil Andre Aamodt, Sandra Lyng Haugen og Ronny Brede Aase om å spise mat fra søpla? Programleder:Siri Kristiansen.
00:40 Grantchester (2)
(Grantchester) Britisk krimserie. Den unge sognepresten Sidney Chambers lever et liv i fred og ro, inntil et drap blir begått i den idylliske landsbyen Grantchester. Med sin teft for mysterier og kunnskap om menneskers sjelsliv tar han på seg rollen som detektiv. Sammen med etterforsker Keating kastes han inn i en farlig verden av løgner, svik og drap. Sidneys tidligere flamme Amanda får sin forlovelsesring stjålet samme kveld som mordet blir begått. Har dette noen sammenheng? Medvirkende:Robson Green, Tessa Peake-Jones, James Norton.
01:25 Monroe (4)
Britisk dramaserie. Monroe har fått selvtilliten tilbake, og forsøker å invitere den nye kollegaen, Lizzie, ut en kveld. På sykehuset kommer en kvinnelig pasient inn med personlighetsforstyrrelser, og en fotballspiller nekter å la seg behandle. Monroe har fått selvtilliten tilbake, og forsøker å invitere den nye kollegaen Lizzie ut en kveld. På sykehuset kommer en kvinnelig pasient inn med personlighetsforstyrrelser, og en fotballspiller nekter å la seg behandle. Medvirkende:James Nesbitt, Sarah Parish, Thomas Morrison.
02:10 Monroe (5)
Britisk dramaserie. En kvinne med alvorlige epileptiske anfall må få hjelp. Monroe bestemmer seg for en krevende operasjon, og Lizzie henter eksmannen sin inn som hjelper. En kvinne med alvorlige epileptiske anfall må få hjelp. Monroe bestemmer seg for en krevende operasjon, og Lizzie henter eksmannen sin inn som hjelper. Medvirkende:James Nesbitt, Sarah Parish, Thomas Morrison.
02:55 Monroe (6)
Britisk dramaserie. Monroe har informert Bremner, og det ser ut til at Witney har bestemt seg for å slutte på sykehuset. En uventet hendelse fører til at alle planer må legges til side. Monroe har informert Bremner, og det ser ut til at Witney har bestemt seg for å slutte på sykehuset. En uventet hendelse fører til at alle planer må legges til side. Medvirkende:James Nesbitt, Sarah Parish, Thomas Morrison.
03:45 Fader Brown (8)
(Father Brown) Britisk krimserie. Fader Brown, fru McCarthy og Felicia havner på Hotel Cuba, et hotell med noen internasjonale gjester som søker hedonistiske fornøyelser. Når en lokal prostituert kvinne, samt to gjester ved hotellet, blir funnet drept, innser fader Brown at de alle står i fare. Medvirkende:Mark Williams, Sorcha Cusack, Nancy Carroll.
Vis alt
TV 2 05:15 Elementary (11)
Amerikansk dramaserie. Sherlock Holmes har rømt fra avrusning i London til Manhattan, hvor han må bo sammen med den edruelige Dr. Watson. Det umake paret må jobbe sammen for å løse New York-politiets vanskeligste saker.
06:00 Solsidan (3)
(Solsidan) Svensk komiserie. "Solsidan" handler først og fremst om de to parene Alex og Anna samt Fredde og Mickan og deres omgivelser. Alex og Anna vet at de kommer til å få ei jente, men klarer ikke bli enige om navnet. Det hele blir ikke bedre av at Alex' mor kommer med sine høyst konservative synspunkt. Fredde har ført statistikk over bleieskift og kommet fram til at han får skifte oftere enn Mickan. Det synes han er skeiv fordeling.
06:25 Mot i brøstet (1)
Norsk komiserie. Hjemme hos den livlige gjengen som bor i Karls hus, dukker det stadig opp nye overraskelser. I juice og dus
06:55 Mot i brøstet (2)
Norsk komiserie. Hjemme hos den livlige gjengen som bor i Karls hus, dukker det stadig opp nye overraskelser. Tull, fjoll og rock,n roll Med bryl i håret og sving i hoften øves det iherdig på gamle slagere. Nils har litt problemer med tekstene, men hoftebevegelsene er det lite å si på. Konkurransen blir hard under den store Elvis-tevlingen.
07:30 Mot i brøstet (3)
Norsk komiserie. Hjemme hos den livlige gjengen som bor i Karls hus, dukker det stadig opp nye overraskelser. Slit og sleng
08:00 The Block (5)
Australsk underholdningsprogram. Vi følger en spennende oppussingskonkurranse mellom flere par i Melbourne, Australia. Parene får utdelt hver sin falleferdige bolig som de skal pusse opp. De jobber hardt for å gjøre boligen og rommene mer attraktiv enn konkurrentenes. Underveis får de mange små og store oppdrag som kan gi dem fordeler i konkurransen. Det ultimate målet er å få solgt boligen på en auksjon.
08:30 What Went Down (4)
Amerikansk underholdning. Actionfylt klipp-show med sjokkerende stunt, pinlige katastrofer og hysteriske øyeblikk. Klippene er samlet i det ultimate showet for alle som elsker å se folk feile og falle - hardt. I hver episode får publikum mulighet til å gjette hva som kommer til å skje i klippene; blir det totalt fiasko eller strålende suksess? Spektakulær Vingsuit-flyvning, skating som går helt galt og en form for skigåing. Og en kar som blir dradd på wakeboard av en hest i en dreneringsgrøft.
09:00 Bolighjelpen (22)
(Love it or List it) Kanadisk realityserie. Designer Hilary Farrr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller Davids som vinner.
10:00 Masterchef Sverige (4)
Svensk realityserie. Svenske amatørkokker skal vise sine kulinariske kunnskaper for en jury bestående av stjernekokkene Markus Aujalay, Leif Mannerström og Per Morberg. Ingen er trygge, og det gjelder å hele tiden prestere på toppnivå for å få bli med videre i konkurransen.
11:00 En bit av Norge (3)
Matprogram. Natur, kultur og mat forenes når matskribenten Andreas Viestad drar Norge rundt for å lage mat. I dagens program tar Andreas oss med til sitt ferieparadis i Spind utenfor Farsund. Ved strandkanten sanker han ville urter og blåskjell sammen med den verdensberømte sankeren Miles Irving. Det blir også ulike retter med mørnet storfekjøtt, en carpaccio smaksatt med urter fra gården, grillet kjøtt servert med bjerkesalt, og en saftig steik med oksehalesaus.
11:40 Hvem bor her? (4)
Norsk underholdningsprogram. I vår kan du bli med TV 2 hjem til kjendiser. Og da mener vi virkelig hjem til - til og med når de ikke er hjemme selv! Gjennom åtte programmer besøker vi åtte forskjellige kjendiser. Programleder Kristin Skogheim vet hvem som bor i de ulike husene, men det får ikke seerne eller programmets to eksperter, interiørdesigneren Aina Sollie Steen og sosialantropologen Thomas Walle, vite. Her er det duket for gjettelek! Klarer vi - og klarer ekspertene å gjette hvem som bor her? Kveldens kjente hovedperson hatt flere uhell enn de fleste gjennom livet. Han har blitt sydd seks ganger og hatt fire hjernerystelser. For et par år siden flyttet han med familien inn i drømmeleiligheten på Frogner. Hvem kan det være? Programleder:Kristin Skogheim.
12:10 God sommer Norge (11)
Underholdningsprogram. Den gode sommerstemningen formidles direkte fra studio på Karl Johan og landet for øvrig. Vår Staude og Davy Wathne inviterer spennende og morsomme gjester på TV 2-taket.
13:10 Bolighjelpen (23)
(Love it or List it) Kanadisk realityserie. Designer Hilary Farrr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller Davids som vinner.
14:10 Hus til salgs (7)
(Sell this House) Amerikansk realityserie. Programleder Tanya Memme og designer Roger Hazard hjelper folk som har problemer med å selge huset sitt.
14:40 Hekta på oppussing (4)
(Rehab Addict) Amerikansk oppussingsserie. Nicole Curtis er en selvlært oppussingsekspert og designer, og hennes store lidenskap er å restaurere gamle hus tilbake til sin opprinnelige stand. Damen er ikke er redd for å svinge hammeren, og under renoveringen må hun hanskes med både tøffe håndverkere og vanskelige byråkrater. Programleder:Nicole Curtis.
15:05 Grey's Anatomy (21)
(Grey's Anatomy) Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. Etter åtte år med øvelse, skal legekandidatene omsider til San Francisco for den store muntlige eksaminasjonen. Tilbake på sykehuset havner Owen og Teddy i krangel over en pasient, og Bailey bestemmer seg for å ta affære, og løse konflikten mellom Owen og Teddy en gang for alle. Alex føler seg skyldig over å ikke være til stede på sykehuset, etter hvert som lille Tommys tilstand blir verre. Han bestemmer seg for å gjøre noe med samvittigheten, og kan samtidig sette hele sin fremtid i fare. I San Francisco flyr gnistene mellom Catherine og Richard når de møtes på samme hotell. Medvirkende:Patrick Dempsey, Sandra Oh, Ellen Pompeo, Justin Chambers.
16:00 Home and Away (79)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.
16:30 Home and Away (80)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.
17:00 Modern Family (3)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Gloria er gravid, men nekter å gå med andre klær enn hun går med til vanlig. Cameron er hjemmeværende, men nå oppfordrer Mitchell ham til å få seg en jobb.
17:30 Modern Family (4)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Jay er lei av Glorias snorking nå som hun er gravid, Mitchell må stelle hjemme når Cameron har fått seg en jobb, og Alex blir plutselig mer sarkastisk enn før.
18:00 Solsidan (4)
(Solsidan) Svensk komiserie. "Solsidan" handler først og fremst om de to parene Alex og Anna samt Fredde og Mickan og deres omgivelser. Da Fredde inviterer på en enkel hverdagsmiddag som blir ganske så overdådig, kan ikke Alex være dårligere.
18:30 [nyh]Nyhetene
18:45 [nyh]Været
18:50 [sport]Sportsnyhetene
19:00 Truls - oppdrag Hurtigruten (8)
Norsk underholdningsserie. Truls Svendsen er blitt 40 år og - ifølge kompisene - litt satt. Som en utfordring sender de ham avgårde med Hurtigruten og gir ham en rekke oppdrag langs ruta. De vil utfordre ham i ting han kanskje ikke er så flink til, men også gi ham fine opplevelser som de mener han fortjener. Målet er å utvide horisonten hans. På turens siste etappe mot Honningsvåg får Truls vite at han skal være engelskspråklig guide på turistbussen til Nordkapp. I Kjøllefjord får han bli med på torsketungeproduksjon før han må til pers som servitør på Hurtigruten i skipets restaurant. På et kaffestopp langs Ishavsveien skjer det uventede ting før han ankommer Ekerøy i Varangerfjorden og han på nytt får prøvd seg som surfer, denne gang med en kite som hjelpemiddel.
20:00 Allsang på grensen (1)
Norsk underholdningsprogram. Programleder Katrine Moholt leder an i allsangen fra Fredriksten festning i Halden. I hvert program har hun med seg en ny gjesteprogramleder og en rekke kjente og kjære artister. Ari Behn er første gjesteprogramleder i årets "Allsang på grensen". Det blir en stjernespekket premieresending med blant andre Kurt Nilsen, Jonas Fjeld, Lou Bega, Postgirobygget, Sandra Lyng og de svenske MGP-vinnerne Herreys på scenen. Programleder:Katrine Moholt.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:20 [nyh]Været
21:25 [sport]Sportsnyhetene
21:40 Criminal Minds (18)
(Criminal Minds) Amerikansk krimserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. BAU-teamet etterforsker forsvinningen til en kongressmanns kone, og må se nærmere på mulige mistenkte blant mannens politiske fiender. Medvirkende:Joe Mantegna, Thomas Gibson, Shemar Moore, Jennifer Love Hewitt.
22:35 Dicte (1)
(Dicte) Dansk dramaserie. Dicte Svendsen har virkelig slått rot i Aarhus. Jobben som krimreporter i lokalavisen bringer henne nær en rekke nye lovbrudd, inkludert hooligans, kampfiksing, barnemishandling og salg av bloddiamanter. Drømmer og diamanter Dicte kontaktes av sin far, som hun ikke har snakket med på mange år. Han vil fortelle henne noe, men akkurat når han krysser veien for å møte Dicte, blir han påkjørt av en bil på flukt. Samtidig finner man en ung, mørkhudet kvinne drept på et nærliggende hotel. De to hendelsene viser seg raskt å høre sammen, og drapssaken fører Dicte og Wagner inn i prostitusjonsmiljøet. Medvirkende:Iben Hjejle, Lars Brygmann.
23:30 Suits (6)
(Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. Harvey prøver å få en slutt på Gillis-overtagelsen, men når Mike fortsatt spiller spillet, ser Louis en mulighet til å skape seg et navn og samtidig redde dagen.
00:25 Hawaii Five-0 (22)
(Hawaii Five-0) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne all kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Medvirkende:Alex O'Loughlin, Scott Caan.
01:20 Blue Bloods (6)
(Blue Bloods) Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. En berømt fotograf som nesten ble drept er Erins nøkkelvitne, og hun får Danny til å være sikkerhetsvakt for fotografen. I tillegg avslører Jamie og Vinny en narkohandel. Medvirkende:Tom Selleck, Bridget Moynahan, Donnie Wahlberg, Will Estes.
02:10 Elementary (12)
Amerikansk dramaserie. Sherlock Holmes har rømt fra avrusning i London til Manhattan, hvor han må bo sammen med den edruelige Dr. Watson. Det umake paret må jobbe sammen for å løse New York-politiets vanskeligste saker. En ung jente er kidnappet, og Sherlock mistenker at hans tidligere erkerival Moriarty står bak.
02:55 Suits (6)
(Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, gamblet da han ansatte Mike Ross. Mike er en briljant medarbeider med fotografisk hukommelse. Han mangler bare én ting: Utdannelsen som gjør at han kan kalle seg advokat. Likevel utgjør Harvey og Mike en uslåelig duo innenfor lov og rett. Harvey prøver å få en slutt på Gillis-overtagelsen, men når Mike fortsatt spiller spillet, ser Louis en mulighet til å skape seg et navn og samtidig redde dagen.
03:40 Hawaii Five-0 (22)
(Hawaii Five-0) Amerikansk krimserie. Et etterforskningsteam som har frie tøyler skal fjerne all kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Medvirkende:Alex O'Loughlin, Scott Caan.
05:10 Elementary (12)
Amerikansk dramaserie. Sherlock Holmes har rømt fra avrusning i London til Manhattan, hvor han må bo sammen med den edruelige Dr. Watson. Det umake paret må jobbe sammen for å løse New York-politiets vanskeligste saker. En ung jente er kidnappet, og Sherlock mistenker at hans tidligere erkerival Moriarty står bak.
Vis alt
TV3 05:10 The Middle (18)
(The Middle) Amerikansk komiserie. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv. Hun er middelaldrende, tilhører middelklassen og bor midt i landet, og er en trebarnsmor som bruker humor for å få familien gjennom hverdagsproblemene sine. Frankie jobber som bilselger, og mannen hennes, Mike, er sjef på det lokale steinbruddet. Mellom jobben og spising foran TV-en bruker paret tiden på å oppdra barna sine på en kjærlig og praktisk måte. Frankies søster Janet tilbyr seg å hjelpe til i huset mens Frankie studerer til tannlegeeksamen.
05:35 Nanny (108)
(The Nanny) Amerikansk komiserie. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Og derfra går det bare en vei ... Ray Charles gjestespiller i denne episoden. Fran ønsker å virkeliggjøre sin drøm om å bli værdame på TV, mens Maxwell forsøker å stikke kjepper i hjulene ved hjelp av Gracie. Medvirkende:Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Daniel Davis, Lauren Lane, Madeline Zima. Regi:Randy Bennett, Jim Cox, Fran Drescher, Linda Day, Peter Marc Jacobson.
06:00 Dr. Phil (2174)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. I 2013 døde Bobs sønn av en overdose, og han og kona er overbevist om at Chris' kjæreste Toni var ansvarlig. Toni nekter plent og kaster skyldspørsmålet tilbake. Kan Dr. Phil komme til bunns i saken?
07:00 TV-shop
08:00 The Middle (19)
(The Middle) Amerikansk komiserie. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv. Hun er middelaldrende, tilhører middelklassen og bor midt i landet, og er en trebarnsmor som bruker humor for å få familien gjennom hverdagsproblemene sine. Frankie jobber som bilselger, og mannen hennes, Mike, er sjef på det lokale steinbruddet. Mellom jobben og spising foran TV-en bruker paret tiden på å oppdra barna sine på en kjærlig og praktisk måte. Frankie klarer ikke å skjule skuffelsen over hvem "Ungkaren" bestemmer seg for å gifte seg med. Sue begynner å spille på tennislaget på skolen.
08:30 The Ellen DeGeneres Show (35)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. Ellen tar i mot Sean Hayes. Programleder:Ellen DeGeneres.
09:20 Dr. Phil (2175)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. 26 år gamle Rylee forteller at hun dater rike, eldre og gifte menn hun møter på nett i bytte mot penger og gaver, helt uten skam. Nå har moren også begynt. Hva kan de to fortelle om disse avtalene?
10:15 Gordon Ramsay rydder opp (8)
(Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå er han tilbake med en ny sesong av "Gordon Ramsay rydder opp", hvor han reiser rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Ramsay er tilbake hos en familiedrevet middelhavsrestaurant i Redondo Beach, California. Restauranten sliter med interne problemer og mat av dårlig kvalitet.
11:10 Hell's Kitchen USA (3)
(Hell's Kitchen USA) Amerikansk realityserie. Det blir hett når perfeksjonisten Gordon Ramsay forsøker å viderformidle sin kjærlighet til mat, og med sitt rykte på spill presser han amatørene hardt. De 18 gjenværende kokkene må fullføre en psykisk utfordring som involverer griser og poteter. Vinnerne får tilbringe dagen på en luksusyacht, mens taperne må gi grisene et bad.
12:05 The Ellen DeGeneres Show (36)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier. Ellen får besøk av blant andre Taylor Swift i dagens episode. Programleder:Ellen DeGeneres.
13:00 Posh Pawn (2)
(Posh Pawn) Britisk dokumentarserie. Fra helikoptre til Lamborghinis, mini-ubåter til Hermes-vesker, "Posh Pawn" graver frem skjulte skatter over hele Storbritannia. Bli med bak kulissene og se at når det kommer til pantegods, har hver gjenstand sin egen historie. En nyskilt dame vil pantsette ett kjede verdt £185.000 for å betale for barnas privatskoleundervisning. Patrick er i ekstase over et trommesett dekket av Swarovskikrystaller fra en Kylie Minogue-turné.
14:00 MasterChef USA (7)
(Masterchef USA) Amerikansk realityserie. Gordon Ramsay tar med seg Masterchef-konseptet til USA og skal finne den beste hobbykokken i landet. Deltakerne må gjennom en rekke utfordringer og eliminasjonsrunder i løpet av serien og får opplæring og blir bedømt av Gordon Ramsay. Med seg på dommerpanelet har han Joe Bastianich og Graham Elliot. Vinneren får en premie på 250 000 dollar og får gi ut sin egen kokebok. Serien fungerer som en plattform for personer fra alle deler av samfunnet. Det de alle har til felles er at de vil bli en kokkelegende. De 16 kokkene deltar i en lagkonkurranse der de må lage et sunt og balansert biffmåltid til 101 sultne brannmenn. Taperne må konkurrere i en stressende konkurranse.
15:00 Hele Norge baker (9)
(Hele Norge baker) Norsk realityserie. Tolv lidenskapelige og særdeles kompetente deltagere konkurrerer om å bli Norges beste amatørbaker. Dommere er Pascal Dupuy og Øyvind Lofthus. I dag skal det avgjøres hvem som er Norges beste amatørbaker! De tre finalistene skal bake seg igjennom to bakeutfordringer i dag. Signaturoppgaven er å lage festkaken overflødighetshorn, som skal fylles med egenlaget konfekt. Den siste muligheten de har til å imponere dommerne er å lage cupcakes à la Pascal i tre ulike varianter. De tre finalistene har ulike styrker, og erfaring og rutine kjemper mot kreativitet, pågangsmot og nydelig pynting. Vinneren får gi ut sin egen bakebok og vinner kjøkkenutstyr til en verdi av 125 000 kroner! Programleder:Line Verndal.
16:00 How I met Your Mother (4)
(How I met Your Mother) Amerikansk komiserie. Lily og Marshall oppdager at Robin og Barney er det perfekte paret for dobbeldates og bestemmer seg for å imponere dem. Det blir for mye av det gode, og Barney og Robin prøver å slå opp med dem.
16:30 The Mentalist (13)
(The Mentalist) Amerikansk krimdramaserie. Patrick Jane har en imponerende merittliste og har løst flere vanskelige saker ved hjelp av sin utrolige observasjonsevne. Innad i CBI er han kjent for sin totale mangel på respekt for overordnede og for å tidligere ha påstått å ha paranormale evner. CBI-enheten, som ledes av Teresa Lisbon, synes alle at han er en uforutsigbar rebell, men de beundre sjarmen hans og evnen han har til å løse vanskelige saker. En amerikansk advokat blir funnet død i Mexico, men det finnes ingen bevis for at han krysset grensen. Jane melder seg inn i en seperatistisk gruppe for å etterforske dødsfallet. Medvirkende:Simon Baker, Tim Kang, Amanda Righetti, Owain Yeoman.
17:30 NCIS: Los Angeles (24)
(NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan NCISfinnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Del 2:2. Callen og teamet fortsetter deres kamp mot den hevngjerrige "Kameleonen" i denne nervepirrende sesongavslutningen. Medvirkende:Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Linda Hunt, Barrett Foa.
18:30 Gordon Ramsay rydder opp (9)
(Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå er han tilbake med en ny sesong av "Gordon Ramsay rydder opp", hvor han reiser rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. For tre år siden flyttet Rosaria og hennes to sønner til Easton, Pennsylvania, for å åpne den italienske restauranten Bella Luna fordi sønnen Gianfranco drømte om å blir kokk. Gode intensjoner var imidlertidig ikke nok og restauranten går dårlig, delvis på grunn av Gianfrancos manglende kjøkkenerfaring og delvis fordi Rosaria nekter å innrømme problemene.
19:30 Luksusfellen (3)
(Luksusfellen) Norsk livsstilsprogram. Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien. Seersuksessen Luksusfellen går denne høsten inn i sin ellevte sesong! Nordmenn med skakkjørt økonomi trenger tydeligvis alltid hjelp, og når pengene brukes på alt annet enn regninger og nedbetaling av kredittkort, og gjelden vokser til man ikke ser noen vei ut av problemene, kommer Luksusfellens eksperter til unnsetning. «Å havne i luksusfellen» er blitt et allment begrep man bruker om folk som har overforbruk av lånte penger, enten de er brukt på klær, bil, reiser, elektronikk eller forbruksvarer. Psykologene Jonas Bakkevig og Cecilie Lynum, siviløkonom og tidligere redaktør Christian Vennerød, forbrukerøkonom Silje Sandmæl og Magne Gundersen, og økonom Hallgeir Kvadsheim bretter opp ermene for økonomisk førstehjelp for ellevte gang, for nok en gang å styre den økonomiske skuta på rett kjøl. Ruben og Irene fra Alta har levd livets glade dager på kreditt. De har kjøpt biler, ferieturer og junkfood uten å kunne betale for det. Den økonomiske situasjonen blir ikke bedre av at Ruben bare jobber 50 prosent. Paret har mistet fullstendig oversikt, og Irene bryter sammen når hun finner ut at Ruben skylder over en halv million.
20:30 Million Dollar Listing New York (5)
(Million Dollar Listing New York) Amerikansk realityserie. Eiendomsmarkedet er mer luksuriøst enn noensinne, med toppleiligheter på Manhatten som selges til 40 millioner dollar, og nybygg som budsjetteres til over 180 millioner dollar. Mellom det intense meglerlivet venner Fredrik seg til livet som en gift mann og har baby på hjernen. Ryan legger singellivet på hyllen, mens Luis også vokser opp, både på et personlig og profesjonelt plan. Fredrik og Ryans turbulente forhold blir satt på prøve, både personlig og profesjonelt, når Fredrik og ektemannen Derek overrasker Ryans forlovede med en provoserende forespørsel.
21:30 The Night Shift (2)
(Night Shift) Amerikansk dramaserie. På nattevakten ved sykehuset San Antonio Memorial er arbeidet aldri rutine, og menneskene som jobber der er en egen rase. Adrenalinjunkien TC Callahan er tilbake etter å ha vært suspendert fra jobben. Samtidig forsøker de ansatte å finne tilbake til en normal tilværelse etter en sjokkerende gisselsituasjon som resulterte i en kollegas død. Hendelsen brakte dem nærmere hverandre, men avslørte også personlige svakheter. Når en bonde skyter sin egen kone ved et uhell gjør TC, Kenny og Paul alt de kan for å redde henne, men uten hell. TC utfører en risikofylt operasjon for å redde livet til en ung fotballspiller. Medvirkende:Brendan Fehr, Ken Leung, Jill Flint, Eoin Macken.
22:30 Battle Creek (5)
(Battle Creek) Amerikansk spenningsserie. I Battle Creek møter vi to rutinerte politibetjenter hvis svært ulike verdensbilder og måte å håndtere kriminalitet på, fører til frustrasjon, forakt, humor og etter hvert motvillig gjensidig respekt. Når den uvanlig kjekke og karismatiske spesialagenten Milton Chamberlain blir ansatt, sjarmerer han alle på stasjonen. Alle utenom sin nye partner, den tøffe og hardbarkede etterforskeren Russ Agnew. Når Guziewicz hus brenner til bunns etterforsker Russ og Milt flere mistenkte. Medvirkende:Josh Duhamel, Dean Winters, Aubrey Dollar, Kal Penn.
23:30 Sex og singelliv (18)
(Sex and the City) Amerikansk komiserie. Carrie blir offisielt sammen med Mr. Big, Charlotte blir oppslukt av lesbiske maktkvinner, Mirandas nye kjæreste lar henne konkurrere med pornofilmer og Samantha får en overraskelse av sin personlige trener. Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis.
00:05 Sex og singelliv (19)
(Sex and the City) Amerikansk komiserie. Er det mulig å oppleve kjærlighet ved første blikk i en kynisk by som New York? To av Mirandas venner blir hodestups forelsket og inviterer sporenstreks til bryllup. Kan dette holde? Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis.
00:40 The Mentalist (13)
(The Mentalist) Amerikansk krimdramaserie. Patrick Jane har en imponerende merittliste og har løst flere vanskelige saker ved hjelp av sin utrolige observasjonsevne. Innad i CBI er han kjent for sin totale mangel på respekt for overordnede og for å tidligere ha påstått å ha paranormale evner. CBI-enheten, som ledes av Teresa Lisbon, synes alle at han er en uforutsigbar rebell, men de beundre sjarmen hans og evnen han har til å løse vanskelige saker. En amerikansk advokat blir funnet død i Mexico, men det finnes ingen bevis for at han krysset grensen. Jane melder seg inn i en seperatistisk gruppe for å etterforske dødsfallet. Medvirkende:Simon Baker, Tim Kang, Amanda Righetti, Owain Yeoman.
01:35 NCIS: Los Angeles (24)
(NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan NCISfinnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Del 2:2. Callen og teamet fortsetter deres kamp mot den hevngjerrige "Kameleonen" i denne nervepirrende sesongavslutningen. Medvirkende:Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Linda Hunt, Barrett Foa.
02:20 NCIS (85)
(Navy NCIS) Amerikansk krimserie. En død sjømann blir funnet i en øde del av byen, og alle bevisene peker i retning av at han døde av en overdose. Det varer derimot ikke lenge før teamet finner ut at sjømannen faktisk ble myrdet.
03:10 Will & Grace (4)
(Will & Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Grace dekorerer Harlins leilighet og tar cowboytemaet litt vel langt. Jack starter sin karriere som sanger, med litt hjelp fra Karen. Medvirkende:Eric McCormack, Debra Messing.
03:35 Hell's Kitchen USA (3)
(Hell's Kitchen USA) Amerikansk realityserie. Det blir hett når perfeksjonisten Gordon Ramsay forsøker å viderformidle sin kjærlighet til mat, og med sitt rykte på spill presser han amatørene hardt. De 18 gjenværende kokkene må fullføre en psykisk utfordring som involverer griser og poteter. Vinnerne får tilbringe dagen på en luksusyacht, mens taperne må gi grisene et bad.
05:35 Nanny (109)
(The Nanny) Amerikansk komiserie. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Og derfra går det bare en vei ... Harry Hamlin gjestespiller i denne episoden. Maggie forelsker seg i filosofilæreren sin, og Fran møter opp på skolen for å sjekke forholdene. Hun lyver om alderen sin, og ender med å bli invitert hjem til læreren. Fran påstår hun har funnet den rette, men den lille løgnen hun har spandert skal vise seg å bli forholdets bane. Medvirkende:Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Daniel Davis, Lauren Lane, Madeline Zima. Regi:Randy Bennett, Jim Cox, Fran Drescher, Linda Day, Peter Marc Jacobson.
Vis alt
TVNorge 05:30 Happy Endings (10)
(Happy Endings) Amerikansk komiserie. Vi følger livene til den noe dysfunksjonelle vennegjengen som består av butikkeier Alex, hennes tidligere forlovede Dave, det superforelskede ekteparet Brad og Jane, deres homofile venn Max og den evig single Penny». (THE EX FACTOR)
06:00 Batman the Brave and the Bold (26)
(Batman the Brave and the Bold) Amerikansk eventyrserie. Det blir action og eventyr fra start til slutt når Batman slår seg sammen med andre superhelter som Blue Beetle, Green Arrow og Aquaman for å bekjempe kriminalitet. (The Malicious Mr Mind #52)
06:20 Marvel Avengers Assemble (1)
(Marvel Avengers Assemble) Amerikansk animasjonsserie. Jordens mektigste superhelter må slå seg sammen og lære seg å slåss som et lag hvis de skal klare å stoppe trusler som ingen av dem kan klare alene.
06:45 Hunder i arbeid (9)
(Hunder i arbeid) Norsk dokumentarserie. Vi møter hunder som jobber for mennesker. De fleste kjenner til politihunder, narkotikahunder og førerhunder, men de færreste har vel hørt om inspirasjonshund eller terapihund? (Hunder i arbeid) Redningshunden Hugo blir satt på prøve når han skal på treningsøkt for å spore opp ei jente som har vært savnet i ett døgn. Denne treningen kommer godt med når han skal søke etter en person som har vært savnet i over to dager. Det er svært kaldt, natt og vanskelige forhold. Vil Hugo finne personen?
07:35 America's Funniest Home Videos (17)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdning. (America's Funniest Home Videos, år 22)
08:00 Cougar Town (1)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. (American Dream Plan B) Jules går med på å stoppe å drikke mens Laurie er gravid, men resten av gjengen er ikke enige, så Tom åpner brennevinsutsalg i garasjen sin. Samtidig forbereder Grayson Travis på farsrollen ved hjelp av en grisunge. Medvirkende:Christa Miller, Courteney Cox, Dan Byrd, Busy Philipps.
08:25 Ullared (4)
(Ullared) Svensk dokumentarserie. (Ullared, sesong 5) Morgan og Ola-Conny drar til fornøyelsesparken High Chaparall for å være cowboyer. I Ullared er det en hektisk dag. De glade shopperne Bibbi og Marie roter bort kundevognen og finner ikke hverandre. Boris må rekke to store lanseringer.
09:15 Sinnasnekker'n (5)
(Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. (Sinnasnekker'n, år 1) I huset til fembarnsfamilien Werner på Tofte hersker det komplette kaos. Da de kjøpte huset for seks år siden hadde de ingen plan for oppussingen. Etter hundrevis av timer med oppussing mangler de fortsatt en plan. De fem barna i alderen 9 til 16 år deler ett soverom og ingen har noe privatliv. Her må Sinnasnekker'n ordne opp!
10:05 Millionær søker kjæreste (7)
(Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. (The Shy Extrovert And The Rescuer)
11:00 Millionær søker kjæreste (8)
(Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater. (Kid In A Candy Store And Groundhog Day)
11:55 The Big Bang Theory (12)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (THE SHINY TRINKET MANEUVER) Sheldon kommer i bråk med Amy når han ikke lar seg imponere over hennes siste prestasjoner, og det blir opp til Penny å lære ham kunsten i å være en god kjæreste. Samtidig må Howard forsone seg med at Bernadette misliker barn. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco.
12:25 The Big Bang Theory (13)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (THE RECOMBINATION HYPOTHESIS) Alt kan forandres når Leonard inviterer Penny på en romantisk middag for to i episode nummer 100 av serien. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco.
12:50 Cougar Town (8)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. (This One's For Me) Jules oppdager en bag med merkelige gjenstander som Grayson har gjemt unna. Medvirkende:Christa Miller, Courteney Cox, Dan Byrd, Busy Philipps.
13:20 Sinnasnekker'n (6)
(Sinnasnekker'n) Norsk underholdningsserie. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. (Sinnasnekker'n, år 1) I forrige episode så vi hvordan det komplette kaos hersket hos fembarnsfamilien Werner på Tofte. Nå har hjelpen kommet i form av Sinnsnekker'n Otto Robsahm og hans team. De har forbarmet seg over familien og har satt i gang en oppussingsprosess uten like. Resultatet ser du i kveld.
14:20 Ullared (5)
(Ullared) Svensk dokumentarserie. (Ullared, sesong 5) Morgan og Ola-Conny drar på sopptur. Danseband-fantastene Victoria og Anna kjører lastebilen til Ullared for å handle klær, og Victoria byr opp til dans i butikken. Emma har med sin motvillige kjæreste Erik på en lang shoppingdag.
15:20 Cougar Town (2)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. (Full Grown Boy) Jules er engstelig og overbeskyttende når Chick ønsker å dra på borgerkrig-rekonstruksjon. Travis misliker Lauries valg av babynavn og trenger Ellies hjelp. Medvirkende:Christa Miller, Courteney Cox, Dan Byrd, Busy Philipps.
15:50 Mom (6)
(Mom) Amerikansk komiserie. Christy er alenemor til to, edru på den fjerde måneden, og forsøker å få livet sitt tilbake på rett kjøl. Hun settes imidlertid raskt på prøve da moren, også en tørrlagt alkoholiker, kommer inn i livet hennes igjen. (ABSTINENCE AND PUDDING) Christy har bestemt seg for å gå sakte fram med Adam. Bonnie og hennes rival fra AA-møtene er uenige om hva "gå sakte fram" faktisk innebærer.
16:15 Friends (17)
(Friends) Amerikansk komiserie. (The One with the Tea Leaves) Phoebes teblader forteller henne at hun kommer til å møte drømmemannen, men mannen hun møter viser seg å være et sant mareritt. Ross prøver å få tilbake favorittskjorta fra Mona, mens Joey holder en lav profil etter å ha fortalt Rachel hva han føler for henne. Medvirkende:Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer.
16:45 Friends (18)
(Friends) Amerikansk komiserie. (The One in Massapequa) Gjengen drar til Long Island for å feire Ross og Monicas foreldres 35. bryllupsdag. Monica prøver å skrive en tale som får alle til å ta til tårene, slik Ross sine taler alltid gjør. Phoebe har med seg sin nye kjæreste Parker, som er høy på livet. Ross og Rachel oppdager at foreldrene hans har fortalt folk at de er gift. Medvirkende:Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer.
17:15 Two and a Half Men (4)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake. (If I Can't Write My Chocolate Song I'm Going to Take a Nap) Charlies vaskedame Berta sier opp jobben, og han innser at han ikke klarer seg uten henne. Samtidig får Charlie i oppdrag å gjøre Jake klar for Judith, som skal ta sønnen med på en fin middag med foreldrene hennes. Rockestjernen Steven Tylers stemme dukker opp i denne episoden. Medvirkende:Charlie Sheen, Jon Cryer, Marin Hinkle, Angus T. Jones, Holland Taylor.
17:45 Two and a Half Men (5)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie Harper er en lykkelig ungkar med hus på stranden, dyr bil i garasjen og en sjarm som fungerer på de fleste kvinner. Men hans bedagelige livsstil blir forstyrret når den nyskilte broren Alan flytter inn med sønnen Jake. (The Last Thing You Want Is to Wind up with a Hump) Etter en fuktig natt i Las Vegas blir Charlie motvillig med på en av Jakes fotballkamper. Men Alan og Charlie oppdager fort fordelene med å dra på disse kampene. Spillernes mødre er ganske så tiltrekkende, og Charlie avtaler en date med en sexy fotballmamma. Medvirkende:Charlie Sheen, Jon Cryer, Marin Hinkle, Angus T. Jones, Holland Taylor.
18:10 The Big Bang Theory (14)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (THE BETA TEST INITIATION) Leonard og Penny betatester forholdet sitt ved å date igjen, mens Raj utvikler et merkelig forhold til den virtuelle assistenten til telefonen sin. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco.
18:35 The Big Bang Theory (15)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. (THE FRIENDSHIP CONTRACTION) Sheldons egoistiske krav tvinger Leonard til å revurdere vennskapet deres. Er dette slutten på "romkameratavtalen"? Samtidig prøver Howard å komme på et bra kallenavn for seg selv, men NASA-astronauten Mike Massimino (gjestespiller seg selv) har andre planer. Medvirkende:Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco.
19:00 Cougar Town (9)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. (Two Men Talking) Jules forsøker å koble faren sin med Grayson. Medvirkende:Christa Miller, Courteney Cox, Dan Byrd, Busy Philipps.
19:30 Kakekrigen (16)
(Kakekrigen) Norsk underholdningsserie. (Kakekrigen, sesong 2) I dag skal det avgjøres hvem som vinner ukas kakekrig og får en plass i finalen. Dagens utfordring er å bake en kake som overrasker dommerne når de skjærer i kaka, så i dag kommer virkelig deltakernes kreative bakeevner til syne. Til slutt avgjør dommerne hvem de synes fortjener en finaleplass. Programleder:Fridtjof Nilsen.
20:30 Camping på Öland (7)
(Böda Camping) Svensk realityserie. Det er klart for svensk sommer når den er på sitt beste, på den solfylte øya Öland. Ta fram grillen, spenn opp forteltet og blås opp baderingen - det er tid for en ny campingsommer i gode naboers selskap. Camping er en livsstil, og det finnes trender som kommer og går. Hva er det som er «inn» i campingverdenen akkurat nå? Brannbil-Markus, Steffe og Eva forteller oss hva som gjelder.
21:30 Costa del Kongsvik (7)
(Costa del Kongsvik) Norsk komiserie. Lene Kongsvik Johansen tar med seg sitt karaktergalleri til Gran Canaria og charterhotellet Costa del Kongsvik. (Costa del Kongsvik, sesong 1) Wenche er kalt inn på teppet av kursleder Francesca. Rose og venninnene møter en gammel fiende fra ungdomstiden. Kine legger alt til rette for at det skal oppstå søt musikk mellom seg og Patrick. Ulrika får klager om et tett toalett, og Birgitte har lovet døtrene at familien skal på kamelsafari. Medvirkende:Lene Kongsvik Johansen.
22:00 Costa del Kongsvik (8)
(Costa del Kongsvik) Norsk komiserie. Lene Kongsvik Johansen tar med seg sitt karaktergalleri til Gran Canaria og charterhotellet Costa del Kongsvik. (Costa del Kongsvik, sesong 1) Wenche skal på fottur i fjellene med kurset i livsglede. Rose bestemmer seg for å ha en anti-kjerringdag på egenhånd. Birgitte og Torvald deltar i en golfturnering for par, og Alexander bestemmer seg for å senke skuldrene på byen. Medvirkende:Lene Kongsvik Johansen.
22:30 Brille (9)
(Brille, sesong 1) Norsk humorprogram. Brille er et ukentlig humorbasert panelshow hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets tankerekker. (Ep. 9 Henriette Steenstrup, Tore Sagen, Henrik Elvestad, Bård Tufte Johansen) Kveldens gjester er Henrik Elvestad, Henriette Steenstrup og Steinar Sagen.
23:30 I kveld med YLVIS (8)
(I kveld med YLVIS) Norsk underholdning. Hele Norges yndlingsbrødre er tilbake med en ny sesong av talkshow-snakkisen "I kveld med YLVIS". Gutta er klare med nye musikalske krumspring og banebrytende humor i kombinasjon med lekne intervjuer med kjente nordmenn. Denne gangen er sidekick, nakenbader og pinnepirker Calle Hellevang-Larsen tilbake og klar for nye sprell, til stor glede for både fansen og brødrene. Ylvisbrødrene savner det kirgisiske stjernelivet. Gjennom høsten prøver de seg derfor på den afrikanske drømmen, ved å forsøke å bli filmstjerner i Tanzania. (I kveld med YLVIS, sesong 3) Gjester er Ronny Brede Aase, Live Nelvik og Little Steven.
00:30 Castle (17)
(Castle, år 5) Amerikansk krimserie. (SCARED TO DEATH) En ung kvinne ser ut til å bokstavelig talt ha blitt skremt i hjel etter å ha sett en DVD som er hjemsøkt. Det blir en guffen opplevelse for Castle og Beckett å etterforske saken, spesielt etter at Castle ved et uhell ser på den forheksede filmen og blir overbevist om at han er den neste som skal tas av dage.
01:25 CSI (13)
(CSI, år 11) Amerikansk krimserie. (CSI, år 11) En natt med feiring ender med et smell når sjefen for et stipendfond for døve blir drept av en dødelig bilbombe. Sara forhører studenter og ansatte ved colleget der hennes svigermor jobber.
02:20 Special Victims Unit (17)
(Law & Order: Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. (Special Victims Unit, år 10) En ung jente på flukt blir angrepet, og når hun hevder at det var djevelen som gjorde det, leter politiet etter en krigsherre som er anklaget for fryktelige handlinger i utlandet. Medvirkende:Christopher Meloni, Mariska Hargitay.
03:05 CSI: NY (17)
(CSI: NY) Amerikansk krimserie. Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå. (Like Water For Murder) En hai blir skylt på land med restene av en kvinnekropp mellom tennene. Mac og etterforskerne finner tydelige spor som bekrefter at kvinnen var død før haien tok henne.
03:50 CSI (13)
(CSI: Crime Scene Investigation) Amerikansk krimserie. Grissom og hans team fortsetter sitt arbeid for å fakke forbrytere som gjør Las Vegas' gater utrygge. Med det siste av høyteknologisk utstyr til rådighet sørger de for at det minste lille feiltrinn blir registrert, analysert og brukt som fellende bevis i saken. (CSI, år 8) Grissom og hans team fortsetter sitt arbeid for å fakke forbrytere som gjør Las Vegas' gater utrygge. Med det siste av høyteknologisk utstyr til rådighet sørger de for at det minste lille feiltrinn blir registert, analysert og brukt som fellende bevis i saken. Medvirkende:William L. Petersen, Marg Helgenberger, George Eads, Jorja Fox.
Vis alt
NRK 2 09:35 Det hendte her (1)
(Det hände här) Svensk serie. Alle små steder har en ukjent fortid som kan få enhver til å måpe. Spøkelser, voldsomme slag, forbudt kjærlighet eller brå død er noe av det vi får høre om i denne serien. Programleder Anders Lundin og tre historikere reiser rundt i Sverige for å grave fram hver sin historie i ulike bygder. Første stopp er Habo i Västergötland.
10:35 [film]En fot i grillen
(Finders Keepers) Britisk dokumentarfilm fra 2015. Shannon Whisnant har sansen for gode kjøp. Men når han på auksjon slår til på en brukt grill, får han mer enn forventet for pengene - en avhugget menneskefot. Det bisarre funnet blir raskt kjent for omverdenen, og Shannon øyner en mulighet for å tjene penger på mediesirkuset som oppstår. Hva skjer når eieren av foten dukker opp og krever den tilbake? Regi:Bryan Carberry, J. Clay Tweel.
12:00 Derrick (9)
(Der Fall Weidau) Tysk krimserie. Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og assistenten hans, Harry Klein, brukar kløkt og sunn fornuft til å løyse kompliserte mordgåter.
13:00 Sommeråpent (8)
Underholdning. Sommeråpent inviterer til feriehygge med gode historier, spennende gjester og fin musikk. Reine I kveld retter hele Norge blikket mot Reine, hvor Sommerbåten ligger til kai. Programledere er Ingerid Stenvold og Ronny Brede Aase.
13:45 Mysteriet på Sommerbåten (8)
(Mysteriet på Sommerbåten) Norsk dramaserie. "Mysteriet på Sommerbåten" er historien om mannskapet på MS "Sjøkurs". Den starter natta før skipet skal leies ut til NRK Sommeråpent for en lang reise lang norskekysten. Kokken er forsvunnet på Sommerbåten, og den ferske politimannen Martin er om bord for å finne ut hva som har skjedd. Kapteinen Torvald serverer boller med sovemedisin. Matrosen Loke finner rotter på skipet. Den mystiske maskemannen vandrer rundt i lasterommet, og Thelma har et hemmelig forhold. Medvirkende:Nader Khademi, Hildegunn Eggen, Janne Heltberg, Terje Ranes.
14:00 Australias villmark (5)
(Mitt i naturen - Australien) Svensk naturserie. Stor, snill, liker frukt og er kilen. Dette er typisk for ett av dyra som Martin Emtenäs møter når han utforsker en av de eldste regnskogene i verden. Der lærer han seg å skille mellom giftige planter og de som kan brukes som tannbørste. Om det er mye å oppdage om dagen, er det om natta det virkelig store mangfoldet byr seg fram.
14:30 Verdens verste frisyrer (4)
(Verdens værste frisurer) Dansk reiseserie. Ole tar med seg sin berømte frisørvenn Hissen på en reise rundt i de amerikanske sørstatene. De vil lage et reise- pluss "make-over"- program. Danskene leter etter folk med merkelige fisyrer og tilbyr dem en ny klipp, men det går slett ikke slik de har planlagt. Danskene leter etter folk med merkelige frisyrer og tilbyr dem en ny klipp, men det går slett ikke slik de har planlagt.
14:50 Dette er Europa (1)
Finsk dokumentarserie. Europas 44 stater rommer alt fra mikrostater som San Marino, til økonomiske kjemper som Tyskland. Til sammen snakker europeere mer enn 200 språk. Men hva har vi egentlig til felles? Og hvor i Europa er det best å leve? I første avsnitt ser vi nærmere på livet og livskvaliteten i Europa. Hvor er det best og leve, og hvordan ønsker vi å leve? Vi møter blant andre Victoria som skal flytte fra Moldova til England, og Anna Grodzka, som har valgt å leve som kvinne i Polen, og som er verdens første parlamentsmedlem som har gjennomgått et kjønnsskifte.
15:20 Mesterkokken Heston (6)
(How to Cook with Heston) Britisk matserie. Den britiske kokken vil vise oss hva som fungerer og hvorfor ved grytene. Han forkaster noen av mors sannheter, og gir oss gode råd til å forvandle hverdagsmaten til et kulinarisk måltid. Den britiske kokken henter fram poteten, den uanselige knollen som er basis i mange måltider. Man kan gjøre mye mer enn å mose, steke eller koke den.
15:40 Antikkduellen (7)
Dansk serie. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen.
16:10 Med hjartet på rette staden (8)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. Steve tar noen "verstinger" med seg ut på heiene og håper de vil ha godt av å ferdes ute i naturen. Vernon snuser på orientalsk mystisisme. En guru er på besøk og trenger hjelp med et kurs i meditasjon. Medvirkende:Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks.
17:00 Derrick (10)
(Schonzeit für den Mörder?) Tysk krimserie. Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og assistenten hans, Harry Klein, brukar kløkt og sunn fornuft til å løyse kompliserte mordgåter.
18:00 [nyh]Dagsnytt atten
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 Dyreklinikken (10)
Svensk dokumentarserie. Følg den dramatiske hverdagen på en dyreklinikk i Sverige.
19:25 Antikkduellen (8)
Dansk serie. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen.
19:55 På reise i arkivet (4)
Lovund Øya Lovund i Lurøy er kjent for både laks og lundefugl. Frisk satsning innen oppdrettsnæringen har skapt stadig nye arbeidsplasser og stor tilflytting. Optimismen er et bærende element, noe ettertida har båret preg av på denne øya som har markeder flere tusen kilometer unna.
20:20 30 svar
Finsk dokumentar. Hvordan er første dag på jobb når du har blitt kirurg?
20:30 Eit bondeliv for meg (8)
(A Farmer's Life for Me) Britisk dokumentarserie. Ni par få sitt livs sjanse til å flytte til landsbygda og bli bønder, men de må konkurrere om hvem som er best til å drive gård. I finalen står to av de ni parene igjen. Premien er å få drive sin egen gård i et helt år. De to parene får en rad av utfordringer denne finaledagen: De må gjete og klippe sauer, pløye og så inn land. Men den aller tøffeste oppgaven blir å presentere en forretningsplan for gården de kan få drive om de vinner.
21:30 Finnmark 1944 - Familiebildet
Norsk dokumentar. Hvor ble det av kjærligheten og samholdet i familien? Et barnebarn vil samle de 44 etterkommerne etter bestemoren til et familiefotografi. Bestemor Rut Thomassen på snart 96 år bor i Alta. Resten av familien er spredt rundt om i landet. Alt bestemoren tenkte på under evakueringen i 1944, var at familien ikke måtte komme fra hverandre. Hun prøvde på best mulig måte å redde familien sin. I dag er de splitta. Bestemoras største ønske er at barna skal føle samhold igjen.
22:30 Den siste reisen
Norsk dokumentar fra 2015. Hun ville slippe en langsom og smertelig død. Derfor valgte Siv Tove Pedersen (41) å reise til Sveits for å avslutte livet sitt. Før det hadde hun kjempet mot en uhelbredelig lungesykdom i sju år. I denne dokumentaren forteller vi Siv Tove Pedersens historie.
23:25 Hemmelige rom (3)
Dokumentarserie. Hemmeligheten under kirkegården Skjult under Gamle Aker kirke ligger noe få av Oslos innbyggere vet om.
23:30 Sommerbåtens seilas minutt for minutt
Direkte fra Sommerbåten.
Vis alt
NRK 3 19:30 Bondi Beach (9)
(Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda. Det blir rolig på stranden da det blir dårlig vær. Regn rensker stranden fortere enn en haialarm. Men de får muligheten til å hjelpe en liten katt som er nær ved å drukne.
19:55 Dama til (4)
Underholdningsprogram. P3morgens Live Nelvik tester hvordan det er å være kjæreste med åtte kjente, norske menn. Dama til Kristian Kjelling Live er dama til håndballhunk og familiefar Kristian Kjelling i Danmark, og tester om Kristian Kjelling er mer enn en kjekkas med deilig kropp? Hun får være med på den daglige testosteronfylte treningen og ta på verdens hardeste rumpe, og hun får den ekte sannheten om Kristian fra søsteren hans, før de to drar på en romantisk middagsdate i Danmarks skumring.
20:20 Sør for Folkungagatan (8)
(Söder om Folkunggatan) Svensk komiserie. En dramakomedie om strevet etter å følge med i tiden, og frykt for å ikke ha "fattat grejen". Samtidig ligger det et lite håp om at vi er bra nok som vi er, uavhengig av hvor mange følgere vi har på instagram. Gunnar planlegger i minste detalj før han og Rebecka skal på date. Cissi bestemmer seg for å bevise at hun er en kunstner og arrangerer en utstilling på kafeen. Medvirkende:Björn Gustafson, Lisa Henni, Nour El-Refai.
20:45 På sjekker'n (12)
(First Dates) Britisk realityprogram. Single briter møtes på First Date-restauranten. Snakkesalige Sarah-Jayne leter etter drømmeprinsen, men er Martin villig til å fjerne skjegget for henne? Ross er tilbake og klar for en ny date. Denne gangen er det Jess som får servert hans mange tørre vitser. Tabitha har gått på jenteskole gjennom hele oppveksten og synes det er vanskelig å snakke med gutter. Klarer hun å få praten til å gå med Mark?
21:30 Pinlige sykdommer (3)
(Embarrassing Bodies) Britisk helseserie. Legeteamet som går "rett på sak" er tilbake! Denne gangen vil legene finne ut om menneskene de undersøkte fortsatt er like flaue over sine pinlige sykdommer. (Under the Skin) For mye sol, sjø og sex kan gi selv den beste problemer. Dr. Christian setter opp en midlertidig klinikk på ferieøya Ibiza og tilbyr hjelp på stedet. Han tilbyr også de britiske badegjestene å teste seg for klamydia og gonoré.
22:20 House (10)
(House) Amerikansk dramaserie. En helseekspert som er kjent for sin naturlige livsstil kollapser under en reklamefilminnspilling. Foreman leder en studie for Huntingtonpasienter hvor Thirteen deltar som forsøksperson. Medvirkende:Hugh Laurie, Robert Sean Leonard, Omar Epps, Jesse Spencer, Lisa Edelstein.
23:00 Dømt til døden (1)
(Life and Death Row) Britisk dokumentarserie. (Dømt til døden - premiere!) Dødsdagen er kommet for to av de yngste som har sittet på dødscelle i Texas. Hvordan er det å sitte på en celle og vente på dødsstraff? Hvordan tenker familiene til de som har blitt dømt til å dø? Og hva med ofrene?
23:55 Dama til (4)
Underholdningsprogram. P3morgens Live Nelvik tester hvordan det er å være kjæreste med åtte kjente, norske menn. Dama til Kristian Kjelling Live er dama til håndballhunk og familiefar Kristian Kjelling i Danmark, og tester om Kristian Kjelling er mer enn en kjekkas med deilig kropp? Hun får være med på den daglige testosteronfylte treningen og ta på verdens hardeste rumpe, og hun får den ekte sannheten om Kristian fra søsteren hans, før de to drar på en romantisk middagsdate i Danmarks skumring.
00:20 Bates Motel (9)
(Bates Motel) Amerikansk dramaserie. Hva skjedde med moren og sønnen i Hitchcock-filmen "Psycho" før handlingen i filmen tok til? Norman tilbringer dagen med overraskende besøk. Norma prøver å unngå at hemmeligheter blir avslørt. Medvirkende:Max Thieriot, Vera Farmiga, Freddie Highmore, Olivia Cooke.
01:05 På sjekker'n (12)
(First Dates) Britisk realityprogram. Single briter møtes på First Date-restauranten. Snakkesalige Sarah-Jayne leter etter drømmeprinsen, men er Martin villig til å fjerne skjegget for henne? Ross er tilbake og klar for en ny date. Denne gangen er det Jess som får servert hans mange tørre vitser. Tabitha har gått på jenteskole gjennom hele oppveksten og synes det er vanskelig å snakke med gutter. Klarer hun å få praten til å gå med Mark?
01:50 Bondi Beach (9)
(Bondi Rescue) Australsk dokumentarserie. Vi følger livet på en av verdens travleste strender, Bondi. Flere tusen blir reddet hvert år av badevaktene på den populære stranda. Det blir rolig på stranden da det blir dårlig vær. Regn rensker stranden fortere enn en haialarm. Men de får muligheten til å hjelpe en liten katt som er nær ved å drukne.
02:15 Sør for Folkungagatan (8)
(Söder om Folkunggatan) Svensk komiserie. En dramakomedie om strevet etter å følge med i tiden, og frykt for å ikke ha "fattat grejen". Samtidig ligger det et lite håp om at vi er bra nok som vi er, uavhengig av hvor mange følgere vi har på instagram. Gunnar planlegger i minste detalj før han og Rebecka skal på date. Cissi bestemmer seg for å bevise at hun er en kunstner og arrangerer en utstilling på kafeen. Medvirkende:Björn Gustafson, Lisa Henni, Nour El-Refai.
02:35 Pinlige sykdommer (3)
(Embarrassing Bodies) Britisk helseserie. Legeteamet som går "rett på sak" er tilbake! Denne gangen vil legene finne ut om menneskene de undersøkte fortsatt er like flaue over sine pinlige sykdommer. (Under the Skin) For mye sol, sjø og sex kan gi selv den beste problemer. Dr. Christian setter opp en midlertidig klinikk på ferieøya Ibiza og tilbyr hjelp på stedet. Han tilbyr også de britiske badegjestene å teste seg for klamydia og gonoré.
03:20 Jakta på rettferd (9)
(Life) Amerikansk dramaserie. Ei jente som pleide å spille gitar utenfor matbutikken, blir funnet død under en motorvei. Etterforskerne er sjokkerte og stussar over måten hun sitter der på, drept med instrumentet i hendene sine. Medvirkende:Damian Lewis, Sarah Shahi, Adam Arkin.
04:05 House (10)
(House) Amerikansk dramaserie. En helseekspert som er kjent for sin naturlige livsstil kollapser under en reklamefilminnspilling. Foreman leder en studie for Huntingtonpasienter hvor Thirteen deltar som forsøksperson. Medvirkende:Hugh Laurie, Robert Sean Leonard, Omar Epps, Jesse Spencer, Lisa Edelstein.
Vis alt
FEM 06:10 24 timer på legevakten (2)
(24 Hours in A&E) Britisk dokumentarserie. Bli med bak kulissene hos King's College Hospital i London, som har en av de travleste legevaktene i Storbritannia.
07:05 Slankekrigen (7)
(The Biggest Loser, år 12) Amerikansk livsstilserie. 15 nye sykelig overvektige deltakere befinner seg midt i ørkenen idet bussen kjører avgårde. Programleder Alison ønsker alle velkommen til El Mirage i nærheten av Death Valley i California der de skal konkurrere om å gå mest ned i vekt. Det blir tøffe tak både fysisk og psykisk for deltakerne som blir delt inn i tre lag fordelt etter alder: alle under 30 på ett lag, alle over 50 på ett og resten på det tredje. Det er også tre trenere, hvorav to av dem er helt nye. (EPISODE 1207) Deltakerne bytter lag og trenere etter en kaloritelling, noe som utløser visse spenninger. Senere står de nye lagene overfor sin første utfordring sammen.
08:40 Hundehviskeren (29)
(Dog Whisperer) Amerikansk dokumentarserie. (Dog Whisperer, år 5) Pauline Mercadodo og datteren Christines hunder klarer ikke å holde fred når de er sammen, Brooke Wilsons hund Leroy Brown vil ikke la kjæresten hennes komme ut døren, og Kelly Perry og Rob Oberdorfers hund forsøker å gjete bølgene med livet som innsats. Kan Cesar Millan hjelpe de fortvilte hundeeierne? Programleder:Cesar Millan.
09:35 Fødeavdelingen (3)
(One Born Every Minute UK, sesong 5) Britisk dokumentarserie. To gutter begynner å slåss inne på fødestuen, siden en tenåringsmamma har invitert både barnets far og sin nåværende kjæreste til å være til stede. En prestefrue søker guddommelig inngripen, og et ungt par håper fødsel nummer to skal bli enklere enn den de hadde første gang.
10:35 Judge Judy (180)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten. (Episode 4439)
11:00 Cupcake-krigen (3)
(Cupcake Wars) Amerikansk realityserie. (CUPCAKE COUTURE) Bakerne møter motebransjen når fire talentfulle bakere kjemper om å stille ut kakene sine ved feiringen av Vanessa og Angela Simmons sko.
11:55 One Tree Hill (5)
(One Tree Hill) Amerikansk dramaserie. (One Tree Hill, år 4) Når Lucas oppdager at nykommeren Dereks interesse for Peyton er mer enn en brors, blir Derek truende. Haley føler at Nathan glir fra henne etter at han mottar et stipend fra Duke-universitetet. Samtidig, mens rykter om Brookes graviditet blir spredd, bruker Rachel internett til å fikse en blind date for Brooke med en eldre gutt. Og Deb forsøker å vinne over sin pilleavhengighet, etter ønske fra Nathan. Medvirkende:Bethany Joy Galeotti, Hilarie Burton, James Lafferty, Chad Michael Murray.
12:45 Gilmore Girls (8)
(Gilmore Girls, år 6) Amerikansk dramaserie. Møt den viljesterke alenemoren Lorelai og hennes like bestemte tenåringsdatter Rory. Med kun 16 års aldersforskjell har mor og datter et spesielt tett og nært forhold; de er som bestevenninner som forteller hverandre alt. Med Lorelairs anstrengte forhold til overklasseforeldrene, Rorys skoletilværelse og begges romantiske komplikasjoner, er det duket for rikelig med drama i småbyen Stars Hallow i Connecticut. (Gilmore Girls, år 6)
13:40 Gossip Girl (25)
(Gossip Girl) Amerikansk komiserie. New Yorks unge elite har alle det til felles at de leser bloggen til Gossip Girl, som vet alt om alle det er verdt å vite noe om. I sentrum står Serena og Blair. Deres trofaste hoff består av unge, vakre, rike og trendy mennesker som lever og ånder for sladder, sex, skandaler, mote, shopping og festing i Manhattans indre sirkler. (Gossip Girl, år 2) Gossip Girl liver opp stemningen under skoleavslutningen når hun sender ut en sjokkerende og ødeleggende e-post midt under seremonien.
14:30 Ugly Betty (19)
(Ugly Betty) Amerikansk komiserie. Betty Suarez er både søt, intelligent og hardt arbeidende. Men i moteverdenen legger de i hvert fall ikke merke til henne. (Ugly Betty, år 1) Betty har et svare strev med å få Daniel til å fokusere på jobben. Han har falt tilbake til gamle synder med hard festing og uforpliktende kjærlighetsaffærer med modellverdenens mange lekkerbiskener.
15:30 One Tree Hill (6)
(One Tree Hill) Amerikansk dramaserie. (One Tree Hill, år 4) Nathan spør faren Dan om økonomisk hjelp. Til tross for hjerteproblemer begynner Lucas å spille basket for the Ravens. Peyton føler seg ensom og tyr til forskjellige mindre positive ting for å ikke føle seg så alene. Brooke oppdager at hennes date ikke er den han gir seg ut for å være. Medvirkende:Bethany Joy Galeotti, Hilarie Burton, James Lafferty, Chad Michael Murray.
16:25 Unge mødre Danmark (4)
(De unge mødre) Dansk realityserie. (De unge mødre, sesong 17) I Aalborg får Camillas eldste sønn Oliver sin første mobiltelefon, Michela venter på avgjørelsen i rettssaken om foreldretten over Smilla, Nadja Kaags sønn Sebastian har gjort seg fortjent til en stor overraskelse, mens Nicoline bestemmer seg for å bli frisør.
17:25 Ekstremt vekttap (12)
(Extreme Makeover: Weight Loss Edition) Amerikansk realityserie. (SALLY (2)) Sally (45) begynte å legge på seg i slutten av 20-årene, etter at kneet og ankelen hennes ble knust i en forferdelig ulykke. Hun lærte seg å gå igjen, men vendte aldri tilbake til den aktive livsstilen hun hadde tidligere. Nå er vekten oppe i 181 kilo, og Sally innser at om hun ikke tar grep vil hun ikke få se treåringen sin vokse opp. Del 2 av 2.
18:25 Sinnasnekker'n Sverige (3)
(Arga snickaren) Svensk livsstilsserie. (Arga snickaren, sesong 8) Huset brant ned. Maria og Johan bor med sine fire barn i Fjärdhundra utenfor Enköking. En natt brant huset ned. Johan hyrte inn en bekjent som skulle bygge et nytt hus for forsikringspengene. Men pengene strakk ikke til, og nå har byggeren forlat prosjektet.
19:25 Friends (15)
(Friends) Amerikansk komiserie. (The One with the Birthing Video) Ross har problemer med å avsløre for Mona at han nå bor med Rachel. Chandler og Monica er skrekkslagne etter å ha sett en fødselsvideo. Medvirkende:Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer.
19:55 Friends (16)
(Friends) Amerikansk komiserie. (The One Where Joey Tells Rachel) Ross blir opprørt når han får vite at Joey har følelser for Rachel. Samtidig møter Phoebe Monicas sjelevenn, til Chandlers store forferdelse. Medvirkende:Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer.
20:30 Det lille paret (9)
(The Little Couple) Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. (Pumpkin Time) Tid for gresskar.
21:05 Det lille paret (10)
(The Little Couple) Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. (Bill's Birthday Surprise) Bills bursdagsoverraskelse.
21:40 Trinny & Susannah: Oppdrag Sverige (7)
(Trinny & Susannah stylar om Sverige) Svensk livsstilserie. (Eskilstuna) Trinny og Susannah befinner seg i Eskilstuna, der de tar seg av fire livlige søstre. De treffer også den arbeidsledige sikkerhetsingeniøren Carina, som får ny stil før hun skal på annengangsintervju. Trinny forbereder også Ammi, som hadde tenkt å gå i olabukse og T-skjorte på 50-årsdagen sin. Programleder:Trinny Woodall, Susannah Constantine.
22:40 The Affair (2)
(The Affair) Amerikansk dramaserie. Alison er en ung kvinne som jobber som servitør på en populær restaurant i Hamptons og prøver å få orden på livet sitt etter en personlig tragedie. Hennes ektemann Cole sliter med å holde ekteskapet sammen, samtidig som familiens ranch står på konkursens rand. Deres forhold blir enda mer komplisert når Alison innleder et forhold til Noah. Han er en lærer og forfatterspire fra New York som tilbringer sommeren hos sin svigerfamilie på øya. Butler-godset forbereder den årlige sommerfesten, og Noah lar seg lokke av den mystiske Alison. Alison, på sin side, bukker under for ansvaret hun føler overfor svigermoren sin. Medvirkende:Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney, Joshua Jackson.
23:50 Åndenes makt (1)
(Åndenes makt) Norsk serie om overnaturlige fenomener. (Åndenes makt, år 6) Sjette sesong av "Åndenes makt" starter med en helt spesiell historie fra Åkeberg Skoglunn Pølsemakeri i Oslo, som i 2005 ble rammet av en tragisk arbeidsulykke. En av de ansatte falt oppi en kjøttkvern og omkom. Etter den fatale marsdagen i 2005 begynte det å skje besynderlige ting ved fabrikken.
00:55 48 timer (39)
(48 Hours) Amerikansk dokumentarserie. Med noen av USAs beste journalister i spissen etterforskes tunge kriminalsaker som drap og voldtekter. Sakene behandles grundig fra alle sider. (Ryan Ferguson #032914)
01:50 Medium (15)
(Medium, sesong 5) Amerikansk dramaserie. Allison Dubois arbeider som konsulent hos statsadvokaten i Phoenix, Arizona. Som travle forstadsfruer flest sjonglerer hun mellom familieliv og en hektisk jobb, men med Allison er det én vesentlig forskjell: Hun har synske evner og bistår i løsningen av de mest brutale og grusomme kriminalsaker. (HOW TO MAKE A KILLING IN BIG BUSINESS (3))
02:50 Cold Case (15)
(Cold Case, år 5) Amerikansk krimserie. (Cold Case, år 5) I 2007 ble en ung kvinne bortført fra parkeringsplassen utenfor forlovelsesfesten sin. Politiet hadde en hovedmistenkt i kikkerten for det antatte drapet, men saken ble aldri løst. Nå drar Lilly og Valens til West Virginia for å finne ut mer.
03:45 The Vineyard (4)
(The Vineyard) Amerikansk realityserie. Med idylliske Martha's Vineyard og øyas ikoniske Black Dog Tavern som bakteppe, følger vi lokale, unge mennesker som jobber og er sammen om sommeren. Mange av dem er ved et veiskille i livet og de sjonglerer nye og gamle romanser, vennskap, rivaliseringer og karrierevalg. (The Vineyard, sesong 1)
Vis alt
Viasat 4 05:05 Community (11)
(Community) Amerikansk komiserie. Advokaten Jeff Winger må tilbake på skolebenken etter at han blir anklaget for å ha forfalsket universitetsutdannelsen sin. Mot sin vilje blir han lederen for en gjeng mislykkede medstudenter, og han oppdager snart at det ikke alltid lønner seg å velge enkleste utvei. Abed våkner fra en drøm og befinner seg i stop-motion-animasjon, han blir overbevist om at gruppen må gjenoppdage den ekte juleånden.
05:30 Til Death (3)
(Til Death) Amerikansk komiserie. Familien Stark og familien Woodcock fortsetter sine parallelle liv i hver sin ende av ekteskapsskalaen. Dougs far gir ham og Ally en stor pengesum, men de klarer ikke å bestemme seg for om de vil beholde pengene eller ikke. Eddie bestemmer seg for å skrive en bok om Hindenburg.
06:00 Ice Road Truckers (9)
(Ice Road Truckers) Amerikansk realityserie. Gruvene nord i Canada inneholder gull og diamanter til en verdi av flere milliarder dollar, men den eneste måten å levere forsyninger til minene på er langs en 500 kilometer lang vei over frosne sjøer, som ikke alltid holder seg frosne. Denne fascinerende dokumentarserien forteller historien om lastebilsjåførene som kjører langs disse veiene av tynn is, i et vakkert men nådeløst landskap. Alex har dårlig tid på å frakte en last til en gruveoperasjon, mens Hugh ringer etter noen som kan erstatte Rick.
06:50 Ice Road Truckers (10)
(Ice Road Truckers) Amerikansk realityserie. Gruvene nord i Canada inneholder gull og diamanter til en verdi av flere milliarder dollar, men den eneste måten å levere forsyninger til minene på er langs en 500 kilometer lang vei over frosne sjøer, som ikke alltid holder seg frosne. Denne fascinerende dokumentarserien forteller historien om lastebilsjåførene som kjører langs disse veiene av tynn is, i et vakkert men nådeløst landskap. I Canada må Hugh sørge for at hans konvoi ikke kjører gjennom isen. Alex kjører rundt på en last verdt en million dollar.
07:35 Community (12)
(Community) Amerikansk komiserie. Advokaten Jeff Winger må tilbake på skolebenken etter at han blir anklaget for å ha forfalsket universitetsutdannelsen sin. Mot sin vilje blir han lederen for en gjeng mislykkede medstudenter, og han oppdager snart at det ikke alltid lønner seg å velge enkleste utvei. Gruppen diskuterer om de skal la Rich, som nylig startet antropologiklassen, eller senor Chang bli med. Shirleys eksmann dukker opp, og har store nyheter.
08:00 Til Death (4)
(Til Death) Amerikansk komiserie. Familien Stark og familien Woodcock fortsetter sine parallelle liv i hver sin ende av ekteskapsskalaen. Joy mister jobben sin og må bruke sine beste attributter for å finne seg ny jobb. Eddie tar med Doug til yndlingsrestauranten sin.
08:30 Cheers (14)
(Cheers) Amerikansk komiserie. Sam prøver så godt han kan å holde tritt med sin unge, sportsgale kjæreste. Rebecca prøver å imponere sjefen ved å reklamere for Norms malerfirma.
09:00 Bundy (170)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Al er skuffet over TV-tilbudet på julaften og klager over at D'Arcys ikke arrangerer sitt årlige juleselskap. Men det gjør de, men Al er ikke invitert! Når Jefferson, sammen med to venner, kommer for å låne bord og stoler, lyver han og sier han skal feire en rolig jul hjemme sammen med sin kone. Medvirkende:Ed O'neill, Katy Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.
09:30 Bundy (171)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Al har fødselsdag, og Jeffersons bursdagsgave er en gratis bilvask utført av toppløse kvinner! Med svært motstridende følelser må Al takke nei til gaven fordi han har lovet å komme hjem til selskapet Peggy skal arrangere for ham. Gavene han får fra barna er like grusomme som alltid, men Peggy overrasker... Medvirkende:Ed O'neill, Katy Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.
10:00 Anger Management (17)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. Hjerteknuseren Charlie forsøker å motstå fristelsen fra Seans yngre, sexy søster. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.
10:30 Seinfeld (11)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Elaine skaffer Jerry vaskehjelp, men da et stykke arvegods forsvinner, blir situasjonen kinkig.
11:00 Seinfeld (12)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? George sier opp jobben i frustrasjon, og da han ikke får den tilbake ber han om hjelp fra Elaine for å hevne seg. Jerry og Kramer er også på krigsstien, Jerry mener han har blitt frastjålet penger han hadde i lommene på klær han leverte inn til rens.
11:30 The Goldbergs (2)
(The Goldbergs) Amerikansk dramakomedie. I familien Goldberg står man hverandre nære, men samtidig krangler man nesten konstant. Adam går på audition for skolemusikalen, men når han kun får en birolle, tilbyr Beverly ham isteden en plass i en konkurrerende oppsetning. Barry tar opp Murrays vane med å dra tidlig fra sportsarrangementer. Medvirkende:Jeff Garlin, Wendi Mclendon-Covey, Sean Giambrone, Hayley Orrantia.
12:00 Simpsons (14)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er deres attende sesong. Som tatt ut fra "Sound of Music" hjelper Lisa Cletus' syv barn med å forstå verden litt bedre. Dette fører barna til Krustys show. Samtidig havner Bart hos psykiater.
12:30 Simpsons (15)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er deres attende sesong. Homer får juridisk tildelt en regnskapsfører når han igjen roter til sin personlige økonomi. Samtidig sitter Selma og Grandpa barnevakt, med store konsekvenser.
13:00 Kongen av Queens (55)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug kjøper seg en ny bil, men like etterpå går fagforeningen ut i streik. Dermed må Doug og Carrie spinke og spare for i det hele tatt å klare seg. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
13:30 Kongen av Queens (56)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug jobber som lærervikar på sin søsters skole mens streiken pågår. Læreryrket er imidlertid ikke så lett som Doug hadde trodd. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
14:00 How I Met Your Mother (20)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Det er søndags ettermiddag og klokken er 2. Ted og Barney hjelper Marshall med å finne Lily, som etter hvert avslører at hun er gravid, denne gangen med ei lita jente.
14:30 How I Met Your Mother (21)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Med kun noen timer igjen før bryllupet sitter gjengen og mimrer om Gary Blauman, og plutselig dukker han opp til seremonien.
15:00 Family Guy (63)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Chris melder seg inn i en ny klubb, og det tar ikke lang tid før han forelsker seg og står ved alteret.
15:30 Family Guy (64)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Kringkastingsrådet overreagerer på en sending fra Emmy-utdelingen, og Peter etablerer sin egen TV-kanal.
16:00 Simpsons (1)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Lisa hjelper politiet med å finne ut hvem som skjøt Mr. Burns.
16:30 Simpsons (2)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. En Hollywood-produsent vil gi Milhouse en rolle i en film basert på den populære tegneserien "Den radioaktive mannen".
17:00 Kongen av Queens (57)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Det er streikens tredje uke, og Doug og Deacon begynner å kjede seg. De begynner å oppføre seg som guttunger og setter i gang med rampestreker. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:30 Kongen av Queens (58)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug og Carrie prøver å minnes hvem det var som sa "jeg elsker deg" på den første høsttakkefesten de tilbragte sammen. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
18:00 How I Met Your Mother (22)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Det er under én time igjen til bryllupet og både Barney og Robin har full panikk. Marshall og Lily prøver å skrive om bryllupsløftene de brukte i sitt eget bryllup.
18:30 How I Met Your Mother (23)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Øyeblikket har endelig kommet! Ted forteller barna Penny og Luke om det øyeblikket han traff deres mor.
19:00 Family Guy (65)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Brian begynner på skolen igjen for å ta eksamen, mens Peter og noen venner lager sin egen versjon av "A-team".
19:30 Family Guy (66)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Peter tar med Stewie til Disneyland for at de skal bli bedre kjent, mens Chris betaler tilbake en gjeld ved hjelp av husarbeid.
20:00 Simpsons (16)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er deres attende sesong. Homer prøver å tjene noen raske penger og blir paparazzi. Kjendisene i Springfield får litt å slite med når Homer er på banen, men de finner en passende hevn.
20:30 Simpsons (17)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien, og dette er deres attende sesong. Marge kommer seg på internett for første gang, og blir overveldet av alt det har å tilby. Samtidig må Homer hjelpe til på Lisas fotballkamp, når dommeren plutselig slutter.
21:00 Hundepatruljen Oslo (11)
(Hundepatruljen Oslo) Norsk dokumentarserie. I denne serien får vi et sjeldent og eksklusivt innblikk i hverdagen til en spesialavdeling i Oslopolitiet, som jobber dag og natt for å beskjempe kriminalitet i hovedstaden. Vi blir med på jobb der patrulje-, narkotika-, bombe- og kriminalsøk er hverdagen. I denne episoden får vi se hvordan hundeførerne opplever møtene med kjenninger, og hvordan de jobber for å forebygge kriminalitet blant unge i hovedstaden.
22:00 [film]Sanne løgner
(True Lies) Amerikansk actionkomedie fra 1994. Harry Tasker lever et dobbeltliv. Familien hans tror han har en kjedelig jobb som selger, men i virkeligheten er han hemmelig agent. Da han finner ut at kona har et forhold til en annen mann, bestemmer han seg for å gi henne en lærepenge. Medvirkende:Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis, Tom Arnold. Regi:James Cameron. (18 år)
00:40 Cops Reloaded (53)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
01:10 Cops Reloaded (54)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
01:40 Seinfeld (11)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Elaine skaffer Jerry vaskehjelp, men da et stykke arvegods forsvinner, blir situasjonen kinkig.
02:10 Seinfeld (12)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? George sier opp jobben i frustrasjon, og da han ikke får den tilbake ber han om hjelp fra Elaine for å hevne seg. Jerry og Kramer er også på krigsstien, Jerry mener han har blitt frastjålet penger han hadde i lommene på klær han leverte inn til rens.
02:40 Bundy (170)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Al er skuffet over TV-tilbudet på julaften og klager over at D'Arcys ikke arrangerer sitt årlige juleselskap. Men det gjør de, men Al er ikke invitert! Når Jefferson, sammen med to venner, kommer for å låne bord og stoler, lyver han og sier han skal feire en rolig jul hjemme sammen med sin kone. Medvirkende:Ed O'neill, Katy Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.
03:10 Bundy (171)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Al har fødselsdag, og Jeffersons bursdagsgave er en gratis bilvask utført av toppløse kvinner! Med svært motstridende følelser må Al takke nei til gaven fordi han har lovet å komme hjem til selskapet Peggy skal arrangere for ham. Gavene han får fra barna er like grusomme som alltid, men Peggy overrasker... Medvirkende:Ed O'neill, Katy Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.
03:35 Anger Management (17)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. Hjerteknuseren Charlie forsøker å motstå fristelsen fra Seans yngre, sexy søster. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.
03:55 American Dad (13)
(American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss "Family Guy", står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Familien har blitt forflyttet til Saudi-Arabia etter den katastrofale festen, og Stan stortrives.
05:30 Cops Reloaded (54)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
Vis alt
NRK Super 06:30 Peppa Gris
Britisk animasjonserie om Peppa gris og familien hennes.
06:35 Lille Charley bjørn
Britisk animasjonsserie for de minste. Vi blir med inn i Charleys fantastiske fantasiverden, der nesten alt er mulig.
06:45 Tilly og vennene
Irsk animasjonsserie. Bli med Tilly og vennene mens de drar på eventyr i en helt spesiell verden.
07:00 Tikketitakk
Britisk animasjonsserie. Bli med Tommy og Tallulah og se hva som foregår inni klokka.
07:10 Det lille spøkelset Laban
Svensk animasjonsserie basert på Inger og Lasse Sandbergs bøker. Laban vil så gjerne bli et skummelt spøkelse, men han er egentlig litt redd av seg. Forteller: Laila Goody.
07:15 Zack & Quack
Britisk animasjonsserie. Bli med Zack og Quack på spennende eventyr i en pop-opp-verden der alt kan skje.
07:30 Fugleveien 3
Britisk animasjonsserie. De tre småfuglene Samuel, Muffin og Rudy elsker å synge, danse og leke! Stadig er de ute i skogen på spennende eventyr, og er de heldige tar herr Nebbe og fru Kiwi seg tid til å leke og synge sammen med dem.
07:40 Lille Prinsesse
Britisk animasjonsserie.
07:50 Polo
Fransk animasjonsserie. Polo har en øy helt for seg selv og ingen plikter. Han er fri som fuglen og reiser hvor enn fantasien hans bestemmer.
08:00 Brannmann Sam
Britisk dukkefilmserie. Nå skal du få bli kjent med brannmann Sam og vennene hans som bor i en liten by i England.
08:10 Olivia
Britisk animasjonsserie. Olivia bor sammen med mamma, pappa, brødrene Ian og William, hunden Perry og katten Edvin. Hun har mange venner og mye fantasi. Det skjer alltid noe spennende der Olivia er.
08:20 Franklin og vennene
Kanadisk animasjonsserie.
08:35 Pippi Langstrømpe
Svensk animasjonsserie. Pippi har funnet pappas gamle ballong, og hun synes den passer fint til å rømme med.
09:00 Med bestefar i lomma
Kanadisk dramaserie. Jason bor i den lille byen Solstranda sammen med mamma, pappa, storesøster Jemima og bestefar. Det ingen vet er at bestefar og Jason har en hemmelighet: Bestefar har en krympelue.
09:10 Mini-kryp
Fransk animasjonsserie om insekters hverdag i storm og stille vær.
09:15 Robin Hood, rampestreker i Sherwood-skogen
Fransk animasjonsserie. Den magiske pilen. Marian kaster en trylleformel over en pil som treffer blink hver gang. Helt til den havner i hendene på Prins Johan.
09:30 Jungelgjengen
Fransk animasjon. Fritt fall. Pingvinen Maurits tror han er en tiger som lever i jungelen. Sammen med de andre dyrene er de heltene som kommer til unsetning når noen er i fare.
09:40 Stallen (9)
Fransk animasjonsserie. Ungdommene ved den lille stallen tilbringer dagene sammen med hverandre og hestene sine. De opplever spennende eventyr og forelskelser.
10:05 Helt hekta
Kanadisk animasjonsserie. Sommervikarene på surfeparadishotellet er helt hekta på surfing, men hotelldrift viser seg også å være hardt arbeid.
10:25 Sigve og Haifinn
Amerikansk animasjonsserie. Møt hyenen Sigve og haien Haifinn, som er forelsket i en liten havfrue.
10:35 Sigve og Haifinn
Amerikansk animasjonsserie. Møt hyenen Sigve og haien Haifinn, som er forelsket i en liten havfrue.
10:40 Dyrehjelperne (9)
Tysk dramaserie. Så lenge det er liv En kalv gjør Vinzenz Grieshaber bekymret. Moren kan ikke gi kalven melk, og da får den ikke næring. Paulina blir forbudt av sine foreldre å besøke stallen fordi de er redde for at det er sykdommer der, men hun gjør det allikavel.
11:15 Den ultimate Spider-Man
Amerikansk animasjonsserie. Galaksens voktere. Spider-Man henger seg på når Nova blir hentet til verdensrommet for å bli med sitt andre team, Galaksen Voktere, i kampen mot Korvac.
11:35 SvampeBob
Amerikansk animasjonsserie. Nede på havets bunn finner du SvampeBob og vennene hans.
12:00 Ponniskolen
Svensk realityserie. Åtte barn mellom 11 og 14 år tillbringer to uker på rideleir der de får hjelp med ulike problemer de har med ponniene sine.
12:30 Sauen Shaun
(Shaun the Sheep) Britisk animasjonsserie. Når bonden snur ryggen til sauen Shaun blir det kaos på gården.
12:35 Milly og Molly
Australsk animasjonsserie om eventyrene til bestevennene Milly og Molly.
12:50 Rakettgjengen
Amerikansk animasjonsserie.
13:00 Lilly i Paradisbukta
Irsk animasjonsserie. Bli med Lilly på eventyr i Paradisbukta.
13:10 Ugleskogen
Britisk tegnefilmserie. Bli med Ulrik og Loppa til Ugleskogen der alt kan skje.
13:20 Poko
Canadisk animasjonsserie. Poko er en livlig liten gutt som er veldig glad i å tegne og å leke med hunden Minus og venninnen Bibi.
13:30 Waldemar og vennene hans
Tysk animasjonsserie. Bli med ut på landet til grisen Waldemar, hanen Franz og Johnny mus. De hjelper alltid hverandre som gode venner gjør. Og hvis de andre dyra på Engebakken har problemer, stiller de tre vennene opp.
13:35 Petter Kanin
Britisk animasjonsserie. Bli med snille og modige Petter Kanin med vennen Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.
13:50 Gjengen på taket
Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.
14:00 Flukta frå Dyreskogen (9)
Europeisk animasjonsserie. De minste dyrene kunne ikke klare seg alene. Dyra fra Dyreskogen er samlet igjen. Det var såvidt at revene slapp unna revejegere. Dyrene kommer til en inngjerdet dam.
14:30 Min galaktiske forsvarer
Fransk animasjonsserie. En vennegjeng hjelper utenomjordiske tilbake til sin planet.
14:45 Galakseparken (9)
Belgisk sciencefictionserie. Frida og Steff prøver å ta sabotøren, men forgjeves. Heldigvis legger han igjen en ny ledetråd: et par spesielle nattsynbriller.
15:00 Galakseparken (10)
Belgisk sciencefictionserie. Selv om sabotøren ikke slo til forrige natt, bestemmer ungdommene seg for å lete etter ferske ledetråder om gjerningsmannen.
15:15 iCarly (12)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:40 iCarly (13)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
16:05 Superkviss
Superkviss er et quizprogram for barn mellom 10 - 12 år. Et quiz-program for barn mellom 10 - 12 år. Nå kan du delta fra der du bor!
16:20 Superkviss
Superkviss er et quizprogram for barn mellom 10 - 12 år. Et quiz-program for barn mellom 10 - 12 år. Nå kan du delta fra der du bor!
16:50 Neds skoleguide
Amerikansk serie. Sammen med Kjeks og Mose gir Ned oss tips og råd om hvordan man overlever skolehverdagen.
17:15 Travelbymysteriene
Kanadisk animasjonsserie. Kåre, Sally og Åme løser små og store mysterier som dukker opp i Travelby.
17:30 Peppa Gris
Britisk animasjonserie om Peppa gris og familien hennes.
17:35 Lille Charley bjørn
Britisk animasjonsserie for de minste. Vi blir med inn i Charleys fantastiske fantasiverden, der nesten alt er mulig.
17:45 Tilly og vennene
Irsk animasjonsserie. Bli med Tilly og vennene mens de drar på eventyr i en helt spesiell verden.
18:00 Zack & Quack
Britisk animasjonsserie. Bli med Zack og Quack på spennende eventyr i en pop-opp-verden der alt kan skje.
18:10 Solsikkesmuget 19
Tysk animasjonsserie. Barna som bor i Solsikkesmuget 19 liker å ha det gøy. Med livlig fantasi opplever de små og store eventyr hver dag.
18:20 Fride på skipet (2)
Norsk dokumentarserie. Fride blir tannlegeassistent I dag har Fride bursdag. Hun har ønsket seg å få bli med pappa på jobb. Han er tannlege og hjelper de fattige med tennene deres.
18:30 Små poteter
Britisk animasjonsserie. Opplev fantastisk musikklek, og lær samtidig om verden. Hver epiosde har sin originale sang i forskjellig musikalske stilarter.
18:35 Alle sammen sammen (2)
Norsk komiserie. To familier flytter sammen i huset de har arvet. Pamela og Lea er ikke forøyd med Tyras stil, og bestemmer seg for å hjelpe henne. Bendik beskyldes for hærverk på skolen og hevner seg på læreren.
19:00 Ghost Rockers (18)
Belgisk dramaserie. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...
19:10 Ghost Rockers (19)
Belgisk dramaserie. Fem tenåringer med store drømmer sliter med å passe inn. Men det er før de oppdager et hemmelig rom der åndene til gamle, legendariske rockere spøker...
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
torsdag
fredag
lørdag
søndag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)