Alt, man 22. sep, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 06:45 Mat i Norden (1)
(Mat så in i Norden) Finsk matprogram. Kokken Michael Björklund og programleder Sonja Kailassaari tar oss med på en matreise gjennom fire nordiske land. De to smaker på lokale retter og råvarer, treffer andre kokker og matentusiaster, og tilberederer retter på de mest eksotiske stedene. Først drar de til Michaels hjemsted Åland som byr på honning, eplesaft og en egen sauerase. Vi får også vite mer om kokken selv, og hva han gjør når han ikke er på tv-skjermen.
07:15 Dei ustoppelege (5)
Norsk dokumentarserie. Dag Indrebø har reist landet rundt og møtt folk som setter mye på spill for å følge drømmene sine. Torgeir Straand fra Bø i Telemark er fremgangsrik forretningsmann, oppfinner, bonde, spelemann, - og uredd gründer. Høsten 2012 hadde han to selskaper og elleve ansatte. Et år senere er han involvert i elleve selskap med 50 ansatte. Det er undervannsteknologi for oljebransjen som er Torgeirs spesialfelt, men han er også opptatt av reiseliv og kulturopplevelser. Og han mener det er mulig å dra erfaringer fra bondekulturen med seg når kompliserte teknologiske løsninger skal pønskes ut for oljebransjen. Telemark skal på teknologikartet, det er Torgeirs drøm.
07:45 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
08:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
08:10 Dyreklinikken (5)
(Djursjukhuset) Svensk dokumentarserie. Jonas Leksell hjelper veterinærer med å ta vare på syke og skadde dyr på eksotiske og spennende steder.
08:40 Det gode bondeliv (9)
Dansk livstilsserie. Frank plukker de første potetene i kjøkkenhagen. Han skal fikse en gammeldags høygaffel og går også i gang med et nytt prosjekt, et stort viktoriansk drivhus.
09:10 Hjelp, vi flytter sammen! (2)
(Hjälp, vi flyttar ihop) Svensk dokumentarserie. Hva skjer når to familier med hver sine historier, vaner og behov skal flytte sammen? Ylva og Jon hjelper til med innredningen.
10:10 Med hjartet på rette staden (12)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. (Heartbeat) Britisk dramaserie. Joe og Rachel mistenkjer ikkje lenger Mick for å ha noko med Rosies forsvinning å gjere. Dei rettar no søkjelyset mot eit motell, for i nærleiken av det er bilen til ei sakna kvinne funne. Med William Simons, Peter Benson, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Joe McFadden og Gwen Taylor. Medvirkende:William Simons, Peter Benson, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Joe Mcfadden, Gwen Taylor.
11:00 Landgang (1)
Svensk dokumentarserie.
11:30 Dama til (8)
Underholdningsprogram. P3morgens Live Nelvik tester hvordan det er å være kjæreste med åtte kjente, norske menn. (Dama til Per Heimly.) Live er dama til kjendisfotograf og Ari-venn Per Heimly, og tester ut om han er så festglad som han virker. Per overrasker med å vise en sporty side av seg selv, og det blir også tid til en egen fotosession med Live som modell. Vil Per ta vare på henne i mylderet av pene modeller? Live får også være med på åpningen av Per sin nye utstilling, og i løpet av forholdet mener hun at hun opplever sin beste kveld noensinne.
12:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
12:15 På øy-eventyr med Anne og Anders (1)
Dansk dokumentarserie. Hva skjuler seg på fire danske øyer? Det lurer TV-kokk Anne Hjernøe og dokumentaristen Anders Agge på. Først går de i land på Ærø syd for Fyn. Øya er preget av stolte sjøfartstradisjoner og mye, mye mer.
13:15 Billedbrev
Norsk dokumentar. «De gåtefulle baskerne.» (De gåtefulle baskerne.) Norsk dokumentar. Baskerne er et av Europas eldste folk, og deres opphav er en gåte for ekspertene. Deres historie går trolig mer enn ti tusen år tilbake i tiden, og deres språk er et av de eldste som fortsatt brukes på kloden. Ved Arnt Stefansen.
13:25 Poirot (2)
(Agatha Christie's Poirot) Britisk krimserie. Den unge Elinor Carlisle står tiltalt for dobbeltdrap, og Hercule Poirot sitter på tilhørerbenken under rettssaken. Det hele startet året før, da Elinor mottok et anonymt brev med en advarsel om at noen var ute etter å fjerne henne fra tantens testamente.
15:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
15:15 Herskapelig redningsaksjon (7)
(Country House Rescue) Britisk dokumentarserie. Hvordan kan eierne av praktfulle gamle bygninger ta vare på dem uten å gå konkurs? Ruth Watson, en vellykket forretningskvinne, hjelper fortvilte huseiere med å finne måter å tjene penger på, samtidig som de sikrer de verdifulle eiendommene for fremtiden. Ruth Watson må steppe inn som fredsmegler da hun bistår Will og Rebecca med å oppgradere Hill Place, en georgiansk villa fra 1791. De har gitt opp jobbene sine for å få skikk på det gamle huset, men slektningene deres er ikke videre begeistret for endringene.
16:00 Teenage Boss (6)
Norsk serie om ungdom og penger. Hva skjer hvis tenåringen i familien får bestemme over alle pengene? Sjarmerende Jonathan på 16 år fra Nordstrand har få bekymringer når det gjelder penger. Mor synes han burde jobbe for dem. Hva skjer når programleder Shahzad Rana gir Jonathan ansvaret for familiens penger?
17:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 Jan i naturen
Dansk naturserie. «Natteravnen.» (Natteravnen.) Av naturlige grunner er det ikke så lett å få øye på natteravnen, den opererer som navnet tilsier, om natten.
17:30 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
17:45 [nyh]Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:55 Elefantenes farefulle ferd
(Elephant Nomads of the Namib Desert) Britisk dokumentar. Vi skal møte en liten flokk med elefanter som holder til i verdens eldste ørken - Namibørkenen. I dette vakre, men ugjestmilde landskapet sørvest i Afrika skal vi se hvordan elefantflokken strever for å finne mat og vann. «Elefantenes farefulle ferd.» (Elefantenes farefulle ferd.) Dokumentar fra BBC. Vi skal møte en liten gruppe elefanter som holder til i verdens eldste ørken - Namib-ørkenen. I dette vakre, men ugjestmilde landskapet sørvest i Afrika, skal vi se hvordan elefantflokken strever for å finne mat og vann. (Elephant Nomads of the Namib Desert).
18:45 [nyh]Distriktsnyheter
19:00 [nyh]Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
19:45 Puls
Programmet om helse og livsstil. Nær 30% av norsk ungdom fullfører ikke videregående skole, og videregående skole er billetten inn i arbeidslivet. I kveld ser Puls på om forebygging allerede på barnetrinnet kan hindre frafallet. Truls Pedersen fortsetter jakten på spennende treningstrender i Los Angeles. Programleder:Helene Sandvig , Truls Pedersen.
20:15 Hva har du i bagasjen? (4)
Norsk dokumentarserie. Seks kjente nordmenn reiser til ulike verdensdeler for å finne sine røtter. (Hva har du i bagasjen, Yasmin ?) Yasmin Syed er kanalvert i NRK. Yasmin er oppvokst i Telemark men pappa var indiskguyaner. Hun har aldri besøkt graven eller besøkt Guyana tidligere. Nå reiser hun med datteren Nayana til Sør-Amerika for å bli kjent med landet faren kom fra.
20:55 [nyh]Distriktsnyheter
21:00 [nyh]Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.
21:30 30 grader i februar (3)
(30 grader i februari) Svensk dramaserie. Om mennesker som forlater hjemlandet for å søke lykken i Thailand. Glenn møter Oh, men han skjønner ikke at hun er en «ladyboy". Majlis har tenkt å bli værende i Thailand, til tross for mannen Bengts protester. Kajsa bygger videre på bungalowdrømmen, og Joy møter Pong. Medvirkende:Maria Lundqvist, Kjell Bergqvist, Lotta Tejle.
22:30 Kulturquiz (1)
Underholdningsprogram. Kulturquiz er spørreprogrammet der åtte lag med etablerte kulturpersonligheter må svare riktig på spørsmål fra høyt og lavt i kulturen for å få muligheten til å gi et ungt talent drahjelp i starten av karrieren. I første innledende runde kjemper forfatterne Anne B. Ragde og Tom Egeland mot tegneserieskaperne Steffen Kverneland og Lars Fiske. Programleder:Siss Vik.
23:00 [nyh]Kveldsnytt
23:15 Brodies mysterier (2)
(Case Histories) Britisk krimserie. Den tidligere soldaten og politimannen Jackson Brodie har et tøft ytre og et hjerte for de svake i samfunnet. En kvinne er overbevist om at datteren ble drept og ikke utsatt for en rideulykke. Jackson må se i øynene at kjærligheten kan være destruktiv. Medvirkende:Amanda Abbington, Jason Isaacs, Kirsty Mitchell.
00:45 30 grader i februar (3)
(30 grader i februari) Svensk dramaserie. Om mennesker som forlater hjemlandet for å søke lykken i Thailand. Glenn møter Oh, men han skjønner ikke at hun er en «ladyboy". Majlis har tenkt å bli værende i Thailand, til tross for mannen Bengts protester. Kajsa bygger videre på bungalowdrømmen, og Joy møter Pong. Medvirkende:Maria Lundqvist, Kjell Bergqvist, Lotta Tejle.
01:45 [film]District 9
(District 9) Amerikansk-newzealandsk science fiction fra 2009. Utenomjordiske skapninger lever under dårlige forhold i et slumområde i Sør-Afrika. Menneskene liker ikke disse skapningene, og myndighetene bestemmer at de omkring en million utenomjordiske skal tvangsflyttes. (District 9.) Medvirkende:Sharlto Copley, Jason Cope, Nathalie Boltt. Regi:Neill Blomkamp.
03:35 Nytt liv i East End (6)
(Call the Midwife) Britisk dramaserie. Patsy har en temmelig brysk oppførsel. Kan hun fortsette som jordmor? Medvirkende:Jessica Raine, Jenny Agutter, Pam Ferris.
Vis alt
TV 2 05:10 [nyh]60 Minutes (25)
Amerikansk reportasjeprogram. Anerkjent verden over for sin kritiske og uredde journalistikk.
06:00 Alarm 112 (2)
(Alarm 112) Dansk realityserie. De arbeider under tøffe forhold, og ofte setter de sitt eget liv på spill i kampen for å redde andre. Vi går tett på hverdagen til helsepersonell og livreddere i Danmark.
06:30 [nyh]Nyhetene
06:55 God morgen Norge
Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time. Nyheter og værmelding hver hele og halve time. Møte med aktuelle gjester.
10:00 God morgen Norge
Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.
11:40 TV 2 hjelper deg (27)
Norsk forbrukermagasin. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester. Miljøskadelig palmeolje finnes i nesten alle hud- og hårpleieprodukter, men det er det umulig for forbrukerne å vite. «TV 2 hjelper deg» ser også på strømselskapenes billigavtaler, som det nesten er umulig å få bestilt. Ukens test er posekaker. Mange synes det er lettvint, men hvilke smaker best? Programleder:Solveig Barstad.
12:10 Familieråd med Jo Frost (26)
(Family Matters With Jo Frost) Britisk realityserie. «Supernanny» Jo Frost inviterer foreldre og barn til talkshow for å snakke om følelser og konflikter innad i familien, og søker å finne gode og konkrete løsninger som vil gjøre livet lettere for hver enkelt familie.
13:10 En moderne familie (12)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. «Egg drop.» Luke og Mannys eggkapsel-prosjekt trigger konkurranseinstinktet hos Claire og Jay.
13:35 Privat praksis (7)
(Private Practice) Amerikansk dramaserie. Addison har forlatt Seattle Grace Hospital og dratt til California for å starte et nytt liv på en privat legepraksis. Men også her er dagene preget av store medisinske utfordringer - og minst like mye drama på privatfronten. «In Which Sam Gets Taken For A Ride.» Addison og Pete tar forholdet sitt et skritt lenger, og Sam drar ut på et potensielt farlig legebesøk.
14:30 Malcolm i midten (2)
(Malcolm in the Middle) Amerikansk komiserie. Malcolm er mellomste sønn i en ganske sær familie, men han er også litt av et geni. Malcolms foreldre stjeler en bil, og stikker til Mexico. Broren Francis gikk nylig glipp av Halloween-feiringen, og bestemmer seg derfor for å ta det igjen nå.
15:00 Last Man Standing (4)
(Last Man Standing) Amerikansk komiserie. Mike Baxter er sjefen for en butikk som selger fritidsutstyr i Denver, Colorado. Mike befinner seg i en verden dominert av kvinner, hovedsakelig hans egen kone og tre døtre. Medvirkende:Tim Allen.
15:30 Naboer (6708)
(Neighbours) Australsk dramaserie. Vi følger dagliglivet til familiene i gaten Ramsay Street i den australske byen Erinsborough.
16:00 Home and Away (5955)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.
16:30 Home and Away (5956)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay.
17:00 En moderne familie (13)
(Modern Family) Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Lily har lært seg banne, og gjør det stadig vekk i de verst tenkelige situasjoner.
17:30 Solsidan (7)
Svensk komiserie. «Solsidan» handler først og fremst om de to parene Alex og Anna samt Fredde og Mickan og deres omgivelser. Medvirkende:Felix Herngren, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Mia Skäringer.
18:00 Oppgrader! (10)
Norsk gameshow. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på. I kveldens episode tester Sigurd kunnskapen hos familien Hassan på Romsås i Oslo. Mohamed og Deeqo møttes under nordlyset i Tromsø, og de flyttet sammen til hovedstaden. Nå er de snart en trebarnsfamilie, og oppgraderingsbehovet er stort. Programleder:Sigurd Sollien.
18:30 [nyh]Nyhetene
18:45 [nyh]Været
18:50 [sport]Sportsnyhetene
19:00 Hotel Cæsar (2705)
(Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Med Eva og Juni ryddet av veien, nyter Edvin livet i toppetasjen. Men hvor lenge får han holde på før han blir avslørt?
19:30 Hotel Cæsar (2706)
(Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Eva er sykemeldt og sliter med å få dagene til å gå. Pelle starter med aksjehandler og håper på letttjente penger.
20:00 Jakten på kjærligheten (5)
Norsk realityserie. Vi følger utvalgte gårdbrukere som er på jakt etter en livsledsager. Det er klart for gårdsuke! Fire friere flytter inn på gårdene til årets bønder. Programleder:Katarina Flatland.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:20 [nyh]Været
21:25 [sport]Sportsnyhetene
21:40 Farmen 2014 (1)
Norsk realityserie. Fjorten personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. Året er 1914: Vi befinner oss i Hedmark, på Li gård som ligger på Tangen i Stange kommune. Li gård er forlatt, men 14 deltakere fra hele landet er på vei for å drive gården som den ble drevet for 100 år siden.
22:40 Født i feil kropp (6)
Norsk dokumentarserie. I Norge finnes det en rekke mennesker som føler at de er født jente i en guttekropp, eller som gutt i en jentekropp. De kjemper for å bli forstått og for å få leve som den de er. Dette er historien til en knippe personer som er i ulike faser på vei til drømmen om å skifte kjønn. Alvine, Ida, Chenfei og Marwin forteller sine historier i den siste episoden av dokumentarserien «Født i feil kropp» Chenfei er født jente og bor i Bergen. Han ble adoptert fra Kina da han var liten baby og var tidlig bevisst på å ikke ville være jente. Alvine fra Trondheim ble født som gutt. Allerede som 5-åring hadde hun et ønske om å dø fordi hun skammet seg over å være født i feil kropp. Marwin er født jente og opplevde mye mobbing som ung, og Ida, som ble født gutt, drømte om å bli som de flotte jentene på skolen, og snek seg til å ta på dameklær.
23:40 Suits (6)
(Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Det ender med at han rekrutterer Mike Ross, den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout", og et vidunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Mike hjelper Rachel med studiene, og sammen med Harvey forsvarer han en kvinne som beskyldes for innsidehandel.
00:30 Hawaii Five-0 (22)
(Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Liket av en ung jente som ble kidnappet ti år tidligere tid blir funnet, og Five-O må jage kidnapperne som nå har bortført sitt neste offer. Samtidig spør Kono om en tjeneste fra Catherine, en tjeneste som potensielt kan ødelegge hennes forhold til Adam.
01:25 Criminal Minds (10)
(Criminal Minds) Amerikansk thrillerserie. For å klare å ta de aller verste forbryterne før de slår til igjen, har et team politietterforskere spesialisert seg på å tenke som de kriminelle. En rekke blodige og voldelige drap fører etterforskerne til boksemiljøet i Philadelphia i jakten på drapsmannen. Samtidig får Hotch god kontakt med en en attraktiv løper når de begge trener til et triatlon. Medvirkende:Thomas Gibson, Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, Shemar Moore.
02:15 Numbers (6)
Amerikansk krimserie. Spesialagent Don Eppes har rekruttert sin bror til FBI i håp om at han kan løse kriminalsaker fra et annet perspektiv. Broren Charlie er nemlig et matematisk geni, som ved hjelp av formler og algoritmer løser krimgåter. «Dreamland.» FBI blir involvert da en kvinne blir truffet av lynet like ved en nedlagt militærbase.
02:55 Arrow (18)
(Arrow) Amerikansk spenningsserie. Oliver Queen er milliardær og playboy i Starling City om dagen. Om natten kjemper han for rettferdighet i byen sin. Slade gjør sitt trekk mot Oliver, og ettervirkningene er enorme. Mens Oliver mobiliserer for å beskytte familien sin, begynner en sentral aktør i teamet hans å sette spørsmålstegn ved beslutningene hans.
03:40 Suits (6)
(Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Det ender med at han rekrutterer Mike Ross, den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout", og et vidunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Mike hjelper Rachel med studiene, og sammen med Harvey forsvarer han en kvinne som beskyldes for innsidehandel.
Vis alt
TV3 05:59 No program
(END)
06:00 Dr. Phil (2045)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dr. Phil legger harde fakta på bordet, foretar dyptgående analyser og er handlingsorientert. Resultatet er et program som balanserer underholdning og opplysning. Kristin vet ikke lenger hva hun kan gjøre for å hjelpe sin gravide 18 år gamle datter Sara, som både røyker og ruser seg daglig. Krisitn er svært bekymret både for datteren og for sitt ufødte barnebarns helse, mens Sara påstår at hun ikke er avhengig og at barnet ikke tar skade av rusmidlene. Desperat etter hjelp oppsøker Kristin Dr. Phil, kan han få Sara på bedre tanker?
07:00 TV-shop
08:00 Alle elsker Raymond (188)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Robert tar en ekstrajobb som selger, og får tilbud om fulltidsstilling. Marie er overlykkelig, mens Amy stiller spørsmål om han egentlig vil forlate politiet. Det blir en anspent bursdagsfeiring for Robert. Medvirkende:Ray Romano, Peter Boyle, Brad Garrett, Patricia Heaton, Monica Horan, Doris Roberts.
08:30 The Ellen DeGeneres Show (141)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Møt Ellen Pompeo og Phillip Phillips, som opptrer med sangen «Raging Fire". Flyvertinne Marty Cobb gjester showet etter å ha postet en video om flysikkerhet som ble en stor netthit.
09:20 Dr. Phil (2046)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dr. Phil legger harde fakta på bordet, foretar dyptgående analyser og er handlingsorientert. Resultatet er et program som balanserer underholdning og opplysning. Dr. Phil fortsetter samtalene med 18 år gamle Sara som er gravid, men likevel røyker og ruser seg daglig. Sara skylder på søsterens dårlige innflytelse, og innrømmer kokainbruk dagen før sending. Hun påstår likevel at hun ikke er avhengig og at barnet ikke tar skade av rusmidlene. Dr. Phil gir søsknene et ultimatum; behandling eller fengsel?
10:15 Ekstrem oppussing USA (5)
(Extreme Makeover: Home Edition) Amerikansk realityserie. I denne programserien får vi bli med når et team av designere, snekkere og andre oppussingseksperter må jobbe sammen for å gjøre unna et fire måneders prosjekt på bare én uke. Her er det ikke snakk om nytt gulv eller et strøk maling. Ty og gjengen reiser til Etters i Pennsylvania for å møte Keefer-familien: Steve og Dawn og deres fire sønner Adam, Scott, Brian og Colin. Steve pensjonerte seg tidlig for å hjelpe Brian, en toppidrettsutøver som ble lam etter en ulykke i 2008, rett før han fylte 21 år. Hele familien jobber sammen for å hjelpe Brian slik at han kan fullføre sine drømmer: bli ferdig med videregående og få tilbake evnen til å gå.
11:10 Real Housewives of Beverly Hills (10)
(The Real Housewives of Beverly Hills) Amerikansk realityserie. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, entreprenører og en familie av barneskuespillere og vi får rikelige mengder av drama og glamour. Brandi besøker hjembyen for å treffe faren og prøve å skape et bedre forhold mellom dem. Joyce drar på selvforsvarskurs med damene.
12:05 The Ellen DeGeneres Show (142)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Ellen får besøk av Annette Bening og Loni Love. I tillegg forteller high school senioren Akintunde Ahmad fra Oakland, CA, sin imponerende historie om hvordan han fikk et GPA-snitt på 5.0, 2100 på sin SAT-prøve og tilbud fra flere eliteskoler. Se også en break dance opptreden fra ti år gamle Mace Maya.
13:00 Supersize VS. Superskinny (1)
(Supersize VS. Superskinny) Britisk realityserie. To personer med ekstreme matvaner må bytte diett i fem dager. Den ene deltageren er sykelig tynn, den andre er alvorlig overvektig. Målet med det fem dager lange diettbyttet er å få de to deltagerne til å innse hvor absurde deres egne matvaner er. Kanskje får eksperimentet dem til å ville leve et sunnere liv? Dr. Christian Jessen veileder deltagerne. Amy strever med Gary`s festmåltid til lunsj.
14:00 Gordon Ramsay rydder opp (8)
(Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå er han tilbake for å rydde opp på amerikanske restauranter i krise. Ramsay drar på besøk til «Hannah & Mason's", en fransk restaurant i New Jersey. Forholdene på kjøkkenet er så dårlige at Ramsay blir nødt til å stenge restauranten på selveste valentinsdagen, men han er fast bestemt på å hjelpe de tafatte eierne.
15:00 Alle elsker Raymond (189)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Foreldrene til Amy stusser over måten Robert spiser mat på, og Amy betror seg til Debra. Debra mener Roberts rare spisemønster har en psykologisk grunn, og Amy bestemmer seg for å gjøre noe med det.
15:30 Alle elsker Raymond (190)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Familiene MacDougal og Barone tilbringer påsken sammen, noe som ser ut til å gå overraskenede bra helt til de prøver å legge et stort puslespill sammen. Ray og Pat finner tonen utover natten mens de pusler, og neste dag blir de andre sjalu over vennskapet.
16:00 Kongen av Queens (167)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie tilbyr Holly hjelp med oppussing mot at hun får sitte på til malebutikken, slik at hun kan kjøpe noe hun selv trenger. I mellomtiden får Doug mer enn han ber om da han klager på en liten, men hissig, servitrise. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
16:30 How I Met Your Mother (7)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney vil lage en egen helligdag for feire at han ikke er far. Samtidig planlegger Lily og Marshall å få barn, men først ber Lily om råd fra Ted og Robin. Medvirkende:Cobi Smulders.
17:00 How I Met Your Mother (8)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. I et bursdagsselskap for en av Lilys kolleger møter Robin en gruppe single og festglade kvinner som kaller seg «The Woo Girls". Medvirkende:Cobi Smulders.
17:30 NCIS: Los Angeles (3)
(NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Under en marineøvelse blir et fly med raketter om bord kapret, og en soldat mister livet. Teamet må finne flyet før rakettene blir brukt mot Amerika. Medvirkende:Chris O'Donnell, Peter Cambor, Daniela Ruah, Adam Jamal Craig.
18:30 Hellstrøm rydder opp - hjemme (2)
(Hellstrøm rydder opp - hjemme) Norsk underholdningsserie. Eyvind Hellstrøm er tilbake med fjerde sesong av Hellstrøm rydder opp - hjemme, der den kjente mesterkokken besøker norske hjem for å rydde opp i folks dårlige matvaner og usunne kjøleskap. Eyvind reiser til Søgne for å hjelpe Siv Anita, en utslitt firebarnsmor som ikke orker å gi barna sine noe annet enn tomatsuppe og pølser til middag. Hun er nyseparert fra mannen sin, og synes det er vanskelig å finne inspirasjon til å stå på kjøkkenet og lage middagsmat. Eyvind legger en plan for å gi Siv Anita livsgnisten tilbake slik at barna kan få sunnere mat på tallerkenen.
19:30 MasterChef Norge (17)
(MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Hver uke møtes seks kjendiser til kokkekamp, og én etter én må de forlate konkurransen. De to som står igjen i slutten av uken, går videre til semifinalen, og til slutt blir det kåret en MasterChef i en storslått finale. MasterChef-kjøkkenet inntas denne uken av både radiotryner og sangere når Petter Pilgaard, Lise Askvik, Carina Dahl, Knut Folkestad, Jon Schau og Christine Guldbrandsen kommer inn dørene. Dagens tema er film og hva er da mer naturlig enn å lage en rett der popcorn er ingrediens? Dommerne har også latt seg inspirere av filmens verden i oppgave nummer to, der de har komponert hver sin rett utifra en film. Dette resulterer i blant annet blodpannekaker og sitronkrem.
20:30 Amerikanske drømmebyggere (5)
(American Dream Builders) Amerikansk realityserie. Design, kreativitet og stil er i fokus i denne konkurransen hvor to lag bestående av designere prøver å levere den beste husrenoveringen. Tolv dyktige designere fordeles på to lag som i hver episode får i oppgave å renovere et hus fra innerst til ytterst. De har bare to dager på seg, og husene som skal forvandles, er alle i forskjellige stilarter. Det forventes at designerne skal gi dem en frisk look, samtidig som de skal ta hensyn til husets opprinnelige sjarm og periodetrekk. Et dommerpanel bestående av Nate Berkus, interiørarkitekt Monica Pedersen og landskapsarkitekt Eddie George inspirerer lagene og vurderer hvem som har oppnådd best resultat. Deretter må det tapende laget sende én deltaker hjem. De åtte gjenværende designerne deles i par for å renovere modulbaserte hjem. Vinnerlaget får æren av å se verket sitt presentert i magasinet Better Homes and Gardens.
21:30 NCIS: Los Angeles (20)
(NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie. Office of Special Projects (OPS) er en spesialavdeling innen den amerikanske marinens etterforskningsorgan (NCIS). Her pågripes forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Teamets agenter utfører hemmelige oppdrag ved hjelp av falske identiteter og avansert teknologi, og setter ofte sine egne liv i fare i jakten på de kriminelle. Nell hjelper Deeks i etterforskningen av en tidligere marineoffiser som blir forfulgt av Al Qadea for å ha underslått irakiske penger. Eric får en ny partner. Medvirkende:Linda Hunt, Chris O'Donnell, LL Cool J, Daniela Ruah.
22:30 NCIS (7)
(Navy NCIS) Amerikansk krimserie. Vi følger en gruppe spesialagenter i NCIS, Naval Criminal Investigative Service. Gibbs må ta seg av familieproblem med sin far, mens Tony og McGee krangler om hvem som bør ta ledelsen i saken de etterforsker. Medvirkende:Mark Harmon, Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Cote De Pablo.
23:30 Paradise Hotel Sverige (10)
(Paradise Hotel) Svensk realityserie. Single svenske gutter og jenter når de sjekker inn på luksushotellet i Mexico, med Malin Gramer som programleder. Oppgaven de får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. En deltager har forlatt hotellet og en annen ser sin sjanse til å endelig få ting til å klaffe med sin elskede. Ukens tema er politikk og to personer leder hvert sitt parti. En Paradise Hotel-skjønnhet fanger guttenes oppmerksomhet. Programleder:Malin Gramer.
00:30 How I Met Your Mother (7)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Barney vil lage en egen helligdag for feire at han ikke er far. Samtidig planlegger Lily og Marshall å få barn, men først ber Lily om råd fra Ted og Robin. Medvirkende:Cobi Smulders, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders.
01:00 How I Met Your Mother (8)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. I et bursdagsselskap for en av Lilys kolleger møter Robin en gruppe single og festglade kvinner som kaller seg «The Woo Girls". Medvirkende:Cobi Smulders, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders.
01:30 Kongen av Queens (167)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie tilbyr Holly hjelp med oppussing mot at hun får sitte på til malebutikken, slik at hun kan kjøpe noe hun selv trenger. I mellomtiden får Doug mer enn han ber om da han klager på en liten, men hissig, servitrise. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
02:00 Alle elsker Raymond (189)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Foreldrene til Amy stusser over måten Robert spiser mat på, og Amy betror seg til Debra. Debra mener Roberts rare spisemønster har en psykologisk grunn, og Amy bestemmer seg for å gjøre noe med det. Medvirkende:Ray Romano, Peter Boyle, Brad Garrett, Patricia Heaton, Monica Horan, Doris Roberts.
02:30 NCIS: Los Angeles (3)
(NCIS: Los Angeles) Amerikansk kriminaldramaserie. Innenfor den amerikanske marinens etterforskningsorgan, NCIS, finnes det en spesialavdeling hvor man pågriper farlige forbrytere som utgjør en trussel for landets sikkerhet. Under en marineøvelse blir et fly med raketter om bord kapret, og en soldat mister livet. Teamet må finne flyet før rakettene blir brukt mot Amerika. Medvirkende:Chris O'Donnell, Peter Cambor, Daniela Ruah, Adam Jamal Craig.
03:20 NCIS (18)
(Navy NCIS) Amerikansk krimserie. NCIS (Naval Criminal Investigative Service) må reise jorden rundt på spennende oppdrag for å etterforske alle saker tilknyttet den amerikanske marinen eller marinekorpset. NCIS må lete etter en tidligere Navy Seal som har rømt fra fengselet han soner i, og som er ute etter hevn.
04:05 Last Resort (5)
(Last Resort) Amerikansk dramaserie. En amerikansk missilubåt nekter å avfyre atomvåpen mot Pakistan og blir selv angrepet og erklært fiender av USA. Kapteinen og mannskapet flykter til en eksotisk øy. Her finner de sikkerhet, romantikk og en sjanse til å skape et nytt liv, helt til de får renvasket navnet sitt og kan reise hjem. I et forsøk på å komme ut av dødvannet i Sainte Marina går Marcus og Sam inn i intense forhandlinger med den amerikanske regjeringen. Grace må overta styringen av ubåten under et farlig reperasjonsarbeid. Medvirkende:Andre Braugher, Scott Speedman, Daisy Betts, Dichen Lachman, Daniel Lissing. Regi:Lee Michael Cohn.
Vis alt
TVNorge 06:00 The Looney Tunes Show (26)
(The Looney Tunes Show) Amerikansk animasjonsserie. Snurre Sprett, hans mer eller mindre permanente romkamerat Daffy Duck og alle de andre Looney Tunes-figurene havner alltid i komiske hverdagssituasjoner. Sammen med de velkjente kortfilmene til Bippe Stankelbein og Per Ulv holder de latteren i gang med sine animerte spillopper.
06:25 America's Funniest Home Videos (13)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
06:50 Ullared (4)
(Ullared, sesong 5) Svensk dokumentarserie. I år fyller det gule varehuset Gekås 50 år, og denne sesongen får vi blant annet være med på åpningen av det nye hotellet. Blant æresgjestene finner vi søstrene Gunnel og Maritta fra Hofors. Vi møter også venninnene Mari-Anne og Helene, som elsker litt luksus og glamour i hverdagen og starter dagen med et glass musserende. Og det blir selvsagt også et etterlengtet gjensyn med de legendariske Ullared- kundene Kjell og Rose-Marie fra Skåne. Morgan og Ola-Conny drar til fornøyelsesparken High Chaparall for å være cowboyer. I Ullared er det en hektisk dag. De glade shopperne Bibbi og Marie roter bort kundevognen og finner ikke hverandre. Boris må rekke to store lanseringer.
07:40 Melissa & Joey (2)
(Melissa & Joey) Amerikansk komiserie. Mel Burke er lokalpolitiker i Toledo i Ohio. I tillegg er hun nødt til å ta seg av sin niese og nevø. Medvirkende:Joseph Lawrence, Melissa Joan Hart, Taylor Spreitler, Nick Robinson.
08:05 Cougar Town (7)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. Grayson forsøker å selge huset sitt og gjengen er raske med å forhåndsdømme potensielle nye naboer. Dette får tankene til å gå tilbake til da Bobby og Jules flyttet inn i nabolaget. Wade vender tilbake fra Afghanistan, og Laurie begynner å tvile på forholdet deres. Medvirkende:Christa Miller, Courteney Cox, Busy Phillips, Dan Byrd.
08:30 Den syvende himmel (13)
(7th Heaven, år 7) Amerikansk dramaserie. Vi følger livene til de syv medlemmene i prestefamilien Camden. Serien dreier rundt både viktige og trivielle samfunnstemaer, så vel som de utfordringene en storfamilie på syv står overfor.
09:15 Baby Daddy (5)
(Baby Daddy, sesong 2) Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen på trappa utenfor leiligheten deres. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen, Tucker, og broren, Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en eks-kjæreste på trappa utenfor leiligheten deres.
09:40 The War at Home (15)
(The War at Home, år 1) Amerikansk komiserie. Dave og Vicky har tenåringer i huset, og alt deres barn i det hele tatt kan tenkes å gjøre, har Dave og Vicky allerede gjort - minst et par ganger! Men kunnskap er ikke makt - det er en stor smerte! Dave og Vicky har tenåringer i huset. Alt deres barn i det hele tatt kan tenkes å gjøre, har Dave og Vicky allerede gjort - minst et par ganger.
10:05 Millionær søker kjæreste (11)
(Millionaire Matchmaker, år 4) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.
11:00 Millionær søker kjæreste (12)
(Millionaire Matchmaker, år 4) Amerikansk realityserie. Patti Stanger og hennes ansatte hjelper sine rike klienter med en total forvandling ved hjelp av personlige shoppere, interiørdesignere, daterådgivere og terapeuter. I hver episode blir to rike menn koblet med potensielt passende damer som er håndplukket av Stanger basert på deres utseende og intelligens.
11:55 The Big Bang Theory (9)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. Sheldon og Leonard blir invitert til å presentere sine felles funn på en fysikkonferanse, men Sheldon nekter. Penny stepper inn for å megle, men det gjør bare kløften mellom de to bestevennene enda større.
12:25 The Big Bang Theory (10)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. Etter å ha hørt Penny synge, lyver Leonard for å unngå å se henne opptre. Sheldon går ett skritt videre med en mer detaljert løgn, noe som fører til at hans ikke-eksisterende søskenbarn dukker opp.
12:50 Trophy Wife (6)
(Trophy Wife) Amerikansk dramaserie. Det sies at «alle gode ting er tre», og det håper den tidligere partyjenta Kate er tilfelle når hun blir Petes tredje kone. Etter å ha, bokstavelig talt, falt for hverandre på en karaokebar, befinner Kate seg ett år senere i en storfamilie komplett med tre stebarn og Petes to ekskoner. Bert er misfornøyd med Halloween-kostymet Jackie har laget, og Kate redder dagen. Pete mistenker en maskert ungdom for å være den som «egget» huset hans året før og prøver å tvinge frem en tilståelse. Medvirkende:Marcia Gay Harden, Malin Akerman, Bradley Whitford, Michaela Watkins.
13:20 Melissa & Joey (3)
(Melissa & Joey) Amerikansk komiserie. Mel Burke er lokalpolitiker i Toledo i Ohio. I tillegg er hun nødt til å ta seg av sin niese og nevø. Medvirkende:Joseph Lawrence, Melissa Joan Hart, Taylor Spreitler, Nick Robinson.
13:50 The War at Home (16)
(The War at Home, år 1) Amerikansk komiserie. Dave og Vicky har tenåringer i huset, og alt deres barn i det hele tatt kan tenkes å gjøre, har Dave og Vicky allerede gjort - minst et par ganger! Men kunnskap er ikke makt - det er en stor smerte! Både Vicky og Hillary har mensen samtidig, noe som gjør at Dave må takle begge kvinnenes konstante humørsvigninger. Og etter å ha tatt med Hillary til den fryktede gynekologen, innser Dave at legen hennes er en gammel venn av ham. Tatt i betraktning at gynekologen var litt av en kvinnebedårer på ungdomsskolen, blir hans profesjonelle forhold til Vicky og Hillary svært så personlig for Dave.
14:15 Ullared (5)
(Ullared, sesong 5) Svensk dokumentarserie. I år fyller det gule varehuset Gekås 50 år, og denne sesongen får vi blant annet være med på åpningen av det nye hotellet. Blant æresgjestene finner vi søstrene Gunnel og Maritta fra Hofors. Vi møter også venninnene Mari-Anne og Helene, som elsker litt luksus og glamour i hverdagen og starter dagen med et glass musserende. Og det blir selvsagt også et etterlengtet gjensyn med de legendariske Ullared- kundene Kjell og Rose-Marie fra Skåne. Morgan og Ola-Conny drar på sopptur. Danseband-fantastene Victoria og Anna kjører lastebilen til Ullared for å handle klær, og Victoria byr opp til dans i butikken. Emma har med sin motvillige kjæreste Erik på en lang shoppingdag.
15:15 Baby Daddy (6)
(Baby Daddy, sesong 2) Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen på trappa utenfor leiligheten deres. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen, Tucker, og broren, Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en eks-kjæreste på trappa utenfor leiligheten deres.
15:45 Cougar Town (8)
(Cougar Town) Amerikansk komiserie. Laurie og Wade bestemmer seg for å flytte inn sammen, men Travis tar ikke nyheten så godt som de hadde håpet. Tom blir personlig trener for Jules. Grayson og Jules bestemmer seg for å ha en intim dag sammen. Medvirkende:Christa Miller, Courteney Cox, Busy Phillips, Dan Byrd.
16:10 Friends (23)
(Friends) Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. Carol er iferd med å føde mens Ross, Phoebe og Susan har blitt innelåst i et skap. Medvirkende:Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courtney Cox.
16:40 Friends (24)
(Friends) Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. Under Rachels bursdagsfeiring avslører Chandler i et ubetenksomt øyeblikk at Ross er forelsket i henne. Medvirkende:Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courtney Cox.
17:10 Two and a Half Men (15)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Alan frykter at Charlies jakt på kvinner har gått for langt.
17:40 Two and a Half Men (16)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Alan jobber med å planlegge Evelyns bryllup. I mellomtiden flørter Charlie med sin fremtidige stesøster.
18:05 The Big Bang Theory (11)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. Da Sheldon blir syk, vet Leonard og gutta hva som venter dem, og unngår ham som pesten. Dette etterlater en intetanende Penny til å pleie verdens verste pasient.
18:35 The Big Bang Theory (12)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. Da Leonard og Sheldon møter en 15 år gammel gutt som et geni innen fysikk, blir Sheldon ute av seg fordi han er yngre og smartere enn dem. I et forsøk på å gjenopprette en følelse av mening kommer guttene med en idé for å avspore vidunderbarnets forskning.
19:00 America's Funniest Home Videos (20)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
19:30 Sinnasnekker'n (13)
(Sinnasnekker'n, sesong 5) Norsk livsstilsserie. Da Torgeir og Linda kjøpte huset de møttes i for første gang i sin ungdom, visste de at det måtte totalrenoveres. Men etter at de pusset opp hele andreetasjen for at barna skulle ha det fint når de kom på besøk med sine familier, har det gått helt i stå. Begge er utslitt, og de tok ikke høyde for at de ikke lenger har like stort overskudd og pågangsmot som de en gang hadde.
20:30 71º nord (4)
(71º nord) Norsk realityserie. Med Tom Stiansen som programleder skal tolv deltakere konkurrere hele veien fra Lindesnes til Nordkapp. I dagens etappe skal deltagerne følge i klatrepioneren William Cecil Slingsbys fotspor når de forsøker å bestige Uranostinden. Kunnskap om Slingsby vil avgjøre hvilket lag som får tilleggsvekt i pulken. Det laget som kommer sist i mål, må ut i en konkurranse hvor taperen møter Maiken fra Lag Lindesnes, som ble merket i forrige program, til duell. Den som går tapende ut av duellen, blir den andre deltageren som må forlate 71º nord.
22:00 Kanal Valen (1)
(Kanal Valen) Norsk humorprogram. Kristian Valen er tilbake på TVNorge. Grunnet stor konkurranse har alle norske kanaler valgt å slå seg sammen under paraplyen Kanal Valen. På toppen sitter en krevende tv-sjef, på bunnen finner vi komiker Kristian Valen som inviterer kjente gjester og byr på både gamle og nye karakterer. Se hvorfor kjente artister ikke nødvendigvis skal møtes. Petter Northug dukker opp igjen på skjermen, og når du minst aner det, kommer det et skikkelig slag i trynet fra Hollywood-stjernen Sharon Stone.
22:30 Morgan og Ola-Conny gjør Norge (2)
(Morgan og Ola-Conny gjør Norge) Norsk realityserie. Morgan og Ola-Conny reiser nordover til Finnmark, der de blant annet fisker kongekrabber. Dessuten får de kjøre hundespann, delta i reinsdyrkappløp og besøke en samelandsby for å lære seg å joike, og Ola-Conny finner sin indre stemme. Når de likevel befinner seg så langt nord, passer det fint å bli med norske soldater for å passe på den russiske grensen.
23:30 Castle (11)
(Castle, år 2) Amerikansk spenningsserie. Den suksessrike krimforfatteren Richard Castle begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir med ett mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine. En kunsthandler ble skutt i sitt eget galleri og en savnet kule blir funnet hos et vitne. Det er bare ett problem: Vitnet husker ingenting - ikke engang sitt eget navn. Medvirkende:Nathan Fillion, Stana Katic, Jon Huertas.
00:25 CSI (13)
(CSI, år 11) Amerikansk krimserie. En natt med feiring ender med et smell når sjefen for et stipendfond for døve blir drept av en dødelig bilbombe. Sara forhører studenter og ansatte ved colleget der hennes svigermor jobber.
01:25 Special Victims Unit (16)
(Special Victims Unit, år 12) Amerikansk krimserie. Stabler etterforsker en voldtekt som ble filmet og lagt ut på skolens intranettside.
02:15 CSI: Miami (11)
(CSI Miami, år 4) Amerikansk krimserie. (Payback.) En mann dømt for en brutal voldtekt har hele tiden bedyret sin uskyld, men ikke blitt trodd. Nå viser nye DNA-prøver at mannen er uskyldig, og Horatio må finne den virkelige gjerningsmannen.
03:05 Criminal Minds: Suspect Behavior (1)
(Criminal Minds: Suspect Behavior) Amerikansk krimserie. Spesialagent Sam Cooper er sjef for et eliteteam med agenter innenfor FBIs Behavioral Analysis Unit (BAU) som bruker ukonvensjonelle metoder i etterforskningen og aggressive taktikker for å fange nasjonens verste kriminelle. Cooper og teamet hans blir kalt ut til Cleveland for å etterforske en rekke saker om mishandling av barn.
03:55 Special Victims Unit (17)
(Special Victims Unit, år 5) Amerikansk spenningsserie.
Vis alt
NRK 2 07:15 Hovedscenen - Einstein on the beach
En helt spesiell operakveld på Hovedscenen. Fra Theatre de Chatelet i Paris sender vi en nyoppsetning av Einstein on the Beach, av komponisten Philip Glass og teaterregissøren Robert Wilson. Forestillingen ble urfremført i 1976 og er beskrevet som et av de mest betydelige kunstverk i det 20. århundre. Operaen bryter med alle konvensjonelle regler for en opera. Den har ingen dirkete handling, men bruker en rekke kraftfulle bilder som dramatisk drivkraft blandet med abstrakte dansesekvenser laget av koreografen Lucida Childs. Denne oppsetningen turnerer nå verden rundt på ledende operascener med fulle hus overveldende kritikker. En lang forestilling som tar nærmere fire timer når den fremføres live og det er derfor fullt tillat å forlate operasalen og ta seg en pause om man måtte ønske det - det samme gjelder for fjernsynspublikummet. Presentert av Arild Erikstad.
11:45 Stjernekamp (2)
Norsk underholdningsserie. I Stjernekamp konkurrerer Anita Skorgan, Raylee, Mohamed «Mo» Abdi Farah, Reidun Sæther, Nora Jabri, Paul Hansen, Unni Wilhelmsen, Jørn Hoel, Lars Erik Blokkhus og Eddie Guz i en rekke ulike musikksjangere og sloss om tittelen som Norges ultimate entertainer. Musikkjournalist Mona B. Riise og rocker Thomas Felberg utgjør konkurransens ekspertpanel. I kveldens program barker de ti artistene sammen i sjangeren funk - og vi får vite hvem av dem som blir den første som må forlate konkurransen. Artistene må vise at de kan finne fram rytmen i seg for å komme videre i konkurransen om å bli Norges ultimate entertainer. Programleder:Kåre Magnus Bergh.
13:20 Lindmo (3)
Talkshow. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester.
14:20 Shakespeares univers (4)
(Shakespeare Uncovered) Britisk dokumentarserie. Skuespillere, instruktører og forskere tar for seg åtte av William Shakespeares skuespill. Hva preget tiden da de ble skrevet, og hva er det med innholdet som gjør at de fortsatt griper publikum så sterkt? Den erfarne og kjente instruktøren Trevor Nun har studert 30 av Shakespeares 37 stykker. Nå tar han for seg «Stormen". Det er eksperimentelt og antagelig det siste som ble skrevet av mesteren. «Stormen» egner seg svært godt til film.
15:15 Den siste, russiske limousin
(The Last Russian Limousine) Russisk dokumentar. ZIL-fabrikken, som produserer håndlagde limousiner til militærparadene, skal legges ned. Likevel ligger en bestilling på tre biler inne. Mikhail, Andrey, Nina og de andre går til arbeidet med stor iver. De vil vise hva de duger til.
16:10 Med hjartet på rette staden (12)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. (Heartbeat) Britisk dramaserie. Joe og Rachel mistenkjer ikkje lenger Mick for å ha noko med Rosies forsvinning å gjere. Dei rettar no søkjelyset mot eit motell, for i nærleiken av det er bilen til ei sakna kvinne funne. Med William Simons, Peter Benson, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Joe McFadden og Gwen Taylor. Medvirkende:William Simons, Peter Benson, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Joe Mcfadden, Gwen Taylor.
17:00 Derrick (7)
Tysk krimserie. Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og assistenten hans, Harry Klein, bruker kløkt og sunn fornuft til å løse kompliserte mordgåter. Medvirkende:Horst Tappert, Fritz Wepper.
18:00 [nyh]Dagsnytt atten
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:05 Normal galskap (1)
Norsk underholdningsserie. Are Sende Osen går inn i nye miljøer der mennesker lever ut sin galskap. «Kjæledyr.» (Normal galskap - kjæledyr.) Noen elsker å våkne med tre kvelerslanger på magen. Andre klarer ikke å sove uten fem hunder i senga. I Norge finnes 2 millioner kjæledyr. Programleder Are Sende Osen har ingen. Hva er galt med folk?
19:45 Det du ikkje veit du bør vite (6)
(Secrets of Everything) Britisk vitenskapsserie. Supernerden Greg prøver å grave seg helt ned til Australia. Han lurer på om det er så farlig å gå i kvikksand som det ser ut til på film. Og så spiser han så mye kioskmat han klarer for å bli feit i en fei.
20:15 [nyh]Aktuelt
Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.
20:55 Nasjonalgalleriet
Nasjonalgalleriet er din guide til ny kunst, mote og design. Når kunsten kryper ut av sitt trygge galleri og plasseres i offentligheten, så ender det ikke sjelden med bråk. I kveldens Nasjonalgalleri lurer vi på hvor mye vi vanlige folk skal få bestemme - over den kunsten som omgir oss. Programleder:Helle Vaagland.
21:25 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
21:30 Ebola - ute av kontroll
Britisk dokumentar. Ebola-viruset er ute av kontroll. Ingen vet hvor det kommer fra, men en ting er sikkert: Dette er en av de mest standhaftige infeksjonene vitenskapen kjenner til. (Ebola - ute av kontroll.)
22:30 Urix
Utenriksmagasin med intervjuer, reportasjer og kommentarer. Programleder:Hege Moe Eriksen , Gry Blekastad Almås.
22:50 Irak-krigen (3)
(The Iraq War) Britisk dokumentarserie. (It`s Hell, Mr. President.) Dagens Irak er preget av dyp splid mellom rivaliserende parter. Den omstridte statsministeren Nouri Maliki forteller hvordan krigen tok slutt, og hvorfor landet nå står midt oppe i den mest voldelige perioden på fem år. Hvordan kunne USA og Storbritannia gjøre så mange feil i Irak?
23:50 Ustoppelege Lance Armstrong
(Stop at Nothing: the Lance Armstrong Story) Australsk dokumentar. Da den tidligere profesjonelle syklisten Lance Armstrong lurte verden trill rundt, spant han seg inn i et nett av løgner som skulle koste ham venner, ekteskap og karriere. (Ustoppelege Lance Armstrong.)
01:20 Puls
Programmet om helse og livsstil. Nær 30% av norsk ungdom fullfører ikke videregående skole, og videregående skole er billetten inn i arbeidslivet. I kveld ser Puls på om forebygging allerede på barnetrinnet kan hindre frafallet. Truls Pedersen fortsetter jakten på spennende treningstrender i Los Angeles. Programleder:Helene Sandvig , Truls Pedersen.
01:50 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
02:05 [nyh]Distriktsnyheter
02:05 [nyh]Distriktsnyheter Østlandssendingen
02:15 [nyh]Distriktsnyheter Østfold
02:30 [nyh]Distriktsnyheter Østnytt
02:45 [nyh]Distriktsnyheter Østafjells
02:55 [nyh]Distriktsnyheter Sørlandet
03:10 [nyh]Distriktsnyheter Rogaland
03:25 [nyh]Distriktsnyheter Vestlandsrevyen
03:35 [nyh]Distriktsnyheter Møre og Romsdal
03:50 [nyh]Distriktsnyheter Midtnytt
04:05 [nyh]Distriktsnyheter Nordland
04:15 [nyh]Distriktsnyheter Nordnytt
Vis alt
NRK 3 19:30 Bondi Beach (5)
(Bondi Rescue) Australsk dokusåpeserie. Harry mister tålmodigheten med tre svømmere som han må redde like etter at han hadde advart dem mot et farlig område.
19:50 Top Gear (5)
Britisk underholdningsserie. Ingen bil er trygg når Jeremy Clarkson og kolleger får den under lupen. Dette er bilunderholdning for alle!
20:45 House (9)
(House) Amerikansk dramaserie. En pasient som lider av Alzheimer får et raseriutbrudd og kaster opp blod. Samtidig er Wilson opptatt med en annen pasient som klager over at hun lever i et ekteskap uten sex. Medvirkende:Hugh Laurie, Odette Annable, Thom Barry.
21:25 [film]District 9
(District 9) Amerikansk-newzealandsk science fiction fra 2009. Utenomjordiske skapninger lever under dårlige forhold i et slumområde i Sør-Afrika. Menneskene liker ikke disse skapningene, og myndighetene bestemmer at de omkring en million utenomjordiske skal tvangsflyttes. (District 9.) Medvirkende:Sharlto Copley, Jason Cope, Nathalie Boltt. Regi:Neill Blomkamp.
23:15 HitRecord (1)
Kanadisk serie. Skuespilleren Joseph Gordon-Levitt leder det Emmy-belønnede TV-programmet HitRecord. Foran publikum presenterer han korte filmer, live-opptredener og animasjon. Alt er skapt i samarbeid med dem som vil bidra til programmets nettsamfunn. I hvert program er det et bestemt tema som tolkes. (HitRecord - premiere!) Dagens tema er tallet 1.
23:40 Karl Johan (4)
Talkshow. Humortalkshow ledet nesten direkte fra Karl Johans gate av Erik Solbakken og Hasse Hope. Alt - eller i hvert fall noe - kan skje i dette nesten planlagte programmet, hvor mannen i gata blir til mannen på tv.
00:10 På sjekker'n (2)
(First Dates) Britisk realityprogram. Single briter møtes på First Date-restauranten. Amanda ser etter sin fremtidige ektemann. Chris håper han skal overvinne sin stereotype nerde-fremtoning og finne en jente som kan bli med ham på livets eventyr. Síofra (24) ser etter en god personlighet og et bra utseende, og vil Fayhe finne den hun leter etter?
00:55 House (9)
(House) Amerikansk dramaserie. En pasient som lider av Alzheimer får et raseriutbrudd og kaster opp blod. Samtidig er Wilson opptatt med en annen pasient som klager over at hun lever i et ekteskap uten sex. Medvirkende:Hugh Laurie, Odette Annable, Thom Barry.
01:40 Chicago Fire (7)
(Chicago Fire) Amerikansk dramaserie. Brannfolk og ambulansepersonalet står overfor liv og død på jobben hver dag. De er som en stor familie med sterke bånd og flere konflikter. Men hva som enn skjer, må de ta vare på hverandre. Mannskapet får kjenne hvor grensene går når de rykker ut til en stor jernbaneulykke. Boden tenker stadig på sin framtid. Medvirkende:Jesse Spencer, Lauren German, Taylor Kinney.
02:20 DJ-stjerner: Diplo
Britisk dokumentarserie. Møt fem av de mest suksessrike DJene i vår tid. I kveld blir vi kjent med DJ Diplo. (DJ-stjerner: Diplo.)
02:45 Pinlige sykdommer (3)
(Embarrassing Bodies) Britisk helseserie. Legene drar til feriesteder der folk samles enten det nå er Syden eller steder i Storbritannia. De har laget et nytt slagord: «There's no shame, we're all the same". En gruppe tøffe brannmenn slår et slag mot testikkelkreft.
03:25 Mannens unyttige verden (2)
Britisk livsstilsserie. James May og teamet hans har bestemt seg for å reprogrammere mannen for at han skal gjenvinne sine fordums talenter. Å navigere på gamlemåten, å spille et instrument og skifte et bildekk er noe ikke alle menn lenger kan.
04:20 Bondi Beach (5)
(Bondi Rescue) Australsk dokusåpeserie. Harry mister tålmodigheten med tre svømmere som han må redde like etter at han hadde advart dem mot et farlig område.
Vis alt
FEM 06:00 Med saks & kam (1)
(Shear Genius) Amerikansk realityserie. Oppfinnsomme og uvanlige utfordringer venter tolv nye talenter med ambisjoner om å klippe og føne seg til den høythengende tittelen som «Frisørgeni". Konkurrentene vil presses langt ut av komfortsonen, og Jaclyn setter like godt standard ved å utfordre genispirene å klippe i blinde! Programleder:Jaclyn Smith.
06:50 Tia og Tamera (8)
(Tia & Tamera) Amerikansk realityserie. Tia og Tamera Mowry sjarmerte alle som barnestjerner i serien i «Sister, Sister". Nå er de blitt voksne og klare til å ta fatt på voksenlivet.
07:40 Hundehviskeren (5)
(Dog Whisperer, år 5) Amerikansk dokumentarserie. Den kjente hundeeksperten Cesar Millan hjelper deg å se verden gjennom din hunds øyne så du endelig kan få en slutt på uønsket oppførsel.
08:40 Salong Makeover (6)
(Tabatha's Salon Takeover, år 2) Amerikansk realityserie. Den karismatiske og munnrappe frisørmesteren Tabatha Coffey forsøker å redde amerikanske frisørsalonger fra å gå konkurs. «Brownes and Co.: Miami, FL.» Da Nikki Mallon og ektemannen åpnet salongen «Brownes and Co» for ti år siden, var det hit folk i South Beach gikk for å få ordnet håret. Men Nikki blir stadig mer frustrert over sine ansatte og driver salongen nærmest via overvåkingskameraene hun har installert. Når hun en sjelden gang innfinner seg i egen person, blir staben skremt av sinnet hennes. Den trykkende stemningen har ikke bare drept frisørenes moral, men har også fått kundene til å flykte. Tabatha innser raskt at eierens negative innstilling er problemet, men å overbevise Nikki om dette skal vise seg å bli en av Tabathas største utfordringer noensinne.
09:35 Fødeavdelingen (7)
(One Born Every Minute UK) Britisk dokumentarserie. Hvert eneste minutt hver dag blir et barn født i Storbritannia. Seerne får være med inn på fødeavdelingen og overvære dramatikken, følelsene og de morsomme øyeblikkene som finner sted når et nytt liv kommer til verden.
10:35 Judge Judy (242)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie. Dommer Judith Sheindlin bringer ulike saker for retten.
11:05 One Tree Hill (11)
(One Tree Hill, år 3) Amerikansk dramaserie. Etter å ha tapt sesongens andre kamp, får the Ravens en real skjennepreken av Whitney. Haley på sin side avslører en foruroligende nyhet for Nathan. Og Brooke planlegger en romantisk natt for Lucas, etter å ha oppdaget at han presenterte hennes motetegninger i en prestisjefylt konkurranse i New York.
11:55 Gossip Girl (17)
(Gossip Girl, år 4) Amerikansk dramaserie. Bens mor kommer til byen og det gjør at uavklarte spørsmål mellom Ben og Serena kommer til overflaten. Samtidig er Russell Thorp fast bestemt på å ruinere Chucks familiearv, men i prosessen risikerer han å støte datteren Raina fra seg. I tillegg dukker Dr. William van der Woodsen opp på arenaen, Lilys eksmann og Serena og Erics far...
12:50 Gilmore Girls (2)
(Gilmore Girls, år 4) Amerikansk dramaserie. Møt den viljesterke alenemoren Lorelai og hennes like bestemte tenåringsdatter Rory. Med kun 16 års aldersforskjell har mor og datter et spesielt tett og nært forhold; de er som bestevenninner som forteller hverandre alt. Med Lorelairs anstrengte forhold til overklasseforeldrene, Rorys skoletilværelse og begges romantiske komplikasjoner, er det duket for rikelig med drama i småbyen Stars Hallow i Connecticut.
13:45 Switched at Birth (4)
(Switched at Birth, sesong 3) Amerikansk dramaserie. Toby overrasker alle når han inviterer Lana på middag og Angelo fortsetter sitt forsøk på å ordne opp med en sur og misfornøyd Bay. Daphne finner ut at Travis er i ferd med å bli kastet ut hjemmefra, og konfronterer moren hans til ingen nytte. Og frustrert over Johns politiske kampanje inviterer Regina med seg Kathryn på jazzklubb for å avreagere.
14:40 One Tree Hill (12)
(One Tree Hill, år 3) Amerikansk dramaserie. Da en rådgiver utfordrer elevene i Tree Hill til å vurdere sin fremtid, føler Nathan og Lucas seg presset til å imponere en viktig basketballspeider. Peyton og Ellie knytter nærmere bånd mens de ferdiggjør CD-en sin og Dan forteller Haley at Nathan betalte Chris Keller for å komme tilbake i livet hennes.
15:35 Det lille paret (23)
(The Little Couple) Amerikansk realityserie. Jen og Bill svarer på seerspørsmål. Vi får også en titt i kulissene under innspilling av «Det lille paret».
16:15 Det lille paret (24)
(The Little Couple) Amerikansk realityserie. Embryoet blir overført fra Jen til surrogatmoren.
16:50 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (3)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. Oslo er fremdeles hot-spot i Trinny og Susannahs jakt på vinterfrosne nordmenn med behov for stilmessig konsultasjon. Hanna Lovise Sargénius er lei av å skjule albinismen, og setter sin lit til de britiske moteguruene. Også enken Liane Thomasson ser sitt snitt til å få hjelp, for hun er moden for å skinne på date!
17:20 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (4)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. I løpet av ti uker besøker Trinny og Susannah norske byer i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer. Det handler imidlertid om mye mer enn klær. De britiske moteguruene har en ambisjon om å plante en solid dose selvtillit i Ola og Kari Nordmann - et makeover-oppdrag de i aller høyeste grad tar alvorlig. De har lagt verden for sine føtter med hjertevarme stil-råd. Nå er det Norge som gjelder for moteguruene Trinny og Susannah. I Oslo treffer de Sif og Sol Elisabeth Larsen - mor og datter på søken etter mer feminin eleganse. Dessuten tiltrekker Kristin Lie seg duoens oppmerksomhet. Kan en som bedriver triathlon i verdensklasse også se classy ut, mon tro?
17:55 Unge mødre Danmark (9)
(De unge mødre, år 14) Dansk dokumentarserie. Line fra Grenaa vil lage deilig mat til kjæresten Nicki for å prøve å redde forholdet. Nannas kjæreste, Ditlev, har bare 10-15 år igjen å leve. Høygravide Søs har det travelt før fødselen. Hannah har nok en gang kommunen på nakken.
18:55 Friends (21)
(Friends) Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. Monicas kredittkort blir stjålet og hun bestemmer seg for å fakke tyven. Ross må ta avskjed med Marcel. Medvirkende:Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courtney Cox.
19:25 Friends (22)
(Friends) Amerikansk komiserie. Vennene Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler og Joey henger sammen i tykt og tynt. Etter at han har mistet jomfrudommen, avslører Monicas kjæreste at han går siste året på high school. Phoebe vikarierer som Chandlers sekretær. Medvirkende:Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courtney Cox.
20:00 Unge mødre Danmark (4)
(De unge mødre, sesong 18) Dansk realityserie. Louise har bestemt seg for å flytte sammen med kjæresten, Jesper, og i dag får barna se sine nye rom for første gang. Amanda Sisse er en amisiøs alenemor, og for å rekke alt må hun starte klokka fire om morgenen. Det er en stor dag for Katherina og Peter - de skal gifte seg.
21:00 Big Brother (16)
(Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.
22:00 Ungkarskvinnen (6)
(The Bachelorette) Amerikansk realityserie. Romantikk, rivalisering og kjærlighet. Andi Dorfman (27) trodde hun hadde funnet lykken med Juan Pablo i forrige sesong av «Ungkaren", men han viste seg å ikke være den rette. Hun lar ikke de dårlige erfaringene stoppe henne fra å prøve igjen, og setter karrieren på vent for å få en ny sjanse til å finne drømmemannen og ekte kjærlighet. To ungkarer får alenedater med Andi i romantiske Italia og gruppedaten denne gangen involverer en løgndetektortest. Spenningen er til å ta og føle på, og alle mennene føler presset.
23:50 Big Brother (16)
(Big Brother 2014) Norsk realityserie. Hundre dager med innesperret og overvåket galskap er oppskriften på legendariske Big Brother. Årets deltakere er plukket ut som de sterkeste personlighetene fra både Sverige og Norge, alle i jakten på en million kroner. Her kan alt skje. Sendingen oppsummerer den siste tiden i huset.
00:50 Special Victims Unit (15)
(Special Victims Unit, år 12) Amerikansk krimserie. Milliardær Jordan Hayes avhøres i en sexovergrepssak, men hans mektige advokat, Dwight Stanitch, skaper vanskeligheter for Benson og Stabler.
01:50 Ghost Whisperer (1)
(Ghost Whisperer, år 2) Amerikansk dramaserie. Melinda blir bekymret når Andrea åpenbart lar seg påvirke av «Wide Brim". Hun oppsøker derfor professor Rick Payne, ekspert på okkult tro og historie, i håp om at han kan identifisere «Wide Brim» og dermed vinne kampen om venninnens skjebne. Samtidig - uten at Melinda vet om det - legger en ung mann planer om å reise fra Seattle for å treffe henne. Han er nemlig som besatt av henne...
02:45 Cold Case (22)
(Cold Case, år 3) Amerikansk krimserie. Et nytt vitne til en skyteepisode fra 1984 - der en anerkjent lege ble drept - entrer arenaen, og tvinger Lilly og teamet til å gjenåpne saken.
03:40 Pretty Little Liars (13)
(Pretty Little Liars, år 1) Amerikansk dramaserie. Den perfekte, lille byen Rosewood bærer så visst sin byrde av hemmeligheter, og for fire tidligere bestevenninner, Aria, Spencer, Hanna og Emily, er de aller mørkeste i ferd med å komme til overflaten. Spencer må takle hjemkomsten til de lykkelig nygifte, Melissa og Ian, mens «A» får Hanna til å danse etter hennes pipe. I tillegg får jentene hjelp fra uventet hold.
Vis alt
Viasat 4 06:00 Ice Road Truckers (9)
(Ice Road Truckers) Amerikansk dokumentarserie. Serie om den risikofylte hverdagen til lastebilsjåførene som leverer forsyninger til minene nord i Canada. For å komme dit må de kjøre langs en 500 kilometer lang vei over islagte innsjøer. Det er bare to uker igjen av sesongen, og Lisa skynder seg til Carlile for å hente den neste lasten. Phil og Drew krangler om hvem som har kjørt flest turer.
07:00 Bundy (173)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Det bryter ut krangel når Jefferson spiser opp et eple som hang på treet i hagen til Al. Jefferson hevder at eplet lå i hans hage. For å rydde opp i problemene kommer Marcy med en god idé...
07:30 TV-shop
08:30 Ice Road Truckers (10)
(Ice Road Truckers) Amerikansk dokumentarserie. Serie om den risikofylte hverdagen til lastebilsjåførene som leverer forsyninger til minene nord i Canada. For å komme dit må de kjøre langs en 500 kilometer lang vei over islagte innsjøer. Hugh kjører nordover sammen med kjørelæreren sin, Phil Kromm, og blir frustrert over den lave farten de holder. Hugh får kjøre foran gjennom det farlige Atigun-passet, men den aggressive kjørestilen hans ender nesten med katastrofe.
09:30 The Fresh Prince of Bel Air (93)
(The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanta og onkelen sin i Bel Air da han havner i problemer hjemme. Philip betaler for bryllupet da Jazz skal gifte seg med en fengselsfugl. Men hun er ikke sikker på om hun vil gifte seg med Jazz og legger an på Will.
10:00 Anger Management (21)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Charlie vil prøve på nytt med jenta han mistet jomfrudommen til. Mange år, og mange sexpartnere, senere vil han kanskje gjøre enkelte ting litt annerledes? Medvirkende:Charlie Sheen.
10:30 Seinfeld (144)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Kramer går til anskaffelse av en høne for å få egg til frokost hver dag, men det viser seg snart at det ikke er en høne, men en hane han har skaffet seg. George blir forelsket i en innsatt i et kvinnefengsel.
11:00 Seinfeld (145)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry kjøper seg ny tennisracket til 200 dollar av en proff, men oppdager at mannen som solgte ham racketen ikke kan spille tennis i det hele tatt. George hevner seg på en kollega som fornærmet ham, men hevnen blir ikke så søt som han hadde trodd.
11:30 Family Guy (51)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Peter bestemmer seg for å invitere Lois på en andre bryllupsreise, men ting går ikke helt som planlagt.
12:00 The Simpsons (9)
(The Simpsons) Amerikansk komiserie. Da Bart lærer Homer hvordan han laster ned film fra nettet blir han henrykt - helt til han blir oppdaget.
12:30 The Simpsons (10)
(The Simpsons) Amerikansk komiserie. Comic Book Guy innser at tegneseriene hans ikke er verdt noe hvis han ikke har noen å dele dem med. Men så møter han japanske Kumiko som holder på å skrive en selvbiografisk manga.
13:00 Kongen av Queens (164)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Treningen med Lou går storartet helt til Carrie sier at de må trene mer - sammen. Arthur oppdager at han nesten ikke er på noen av bildene fra Carries barndom, og prøver derfor å lime bilder av seg selv inn i de gamle. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
13:30 Kongen av Queens (165)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug vil gjerne vise Deacon at han er en venn man kan stole på og prøver å imponere ham med sine kunnskaper om afroamerikansk historie. I mellomtiden oppdager Carrie hvorfor hun ikke får bestilt time i skjønnhetssalongen.
14:00 Two and a Half Men (11)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Alan gir Jenny forholdsråd, mens Walden går inn i et nytt prosjekt med en tidligere ansatt. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.
14:30 Family Guy (52)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Læreren til Chris vinner i Lotto og slutter, og Brian tar over. Alt går greit, helt til Brian blir flyttet over til en annen klasse. I mellomtiden blir Chris betatt av sin nye lærerinne, som lover å være sammen med ham hvis han dreper mannen hennes. Medvirkende:Seth MacFarlane, Alex Borstein, Mila Kunis, Seth Green, Lori Alan.
15:00 Family Guy (53)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Det går opp for Peter at han ikke har noe å være stolt av, derfor prøver han å sette verdensrekord i myntspising.
15:30 Simpsons (7)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Et sterkt ønske om å slippe å gå på jobben gjør at Homer legger på seg et tosifret antall kilo slik at han kan sykemelde seg.
16:00 Simpsons (8)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Ved en misforståelse får Homer vite at hans mor faktisk lever - og at hun har en beryktet fortid som gjør at FBI er på jakt etter henne.
16:30 Kongen av Queens (166)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Det som begynner som en kjempefin reise ender i et mareritt når Doug og Arthur blir tvunget til å bytte fly og ender opp i Pittsburgh istedenfor St. Louis. I tillegg oppdager Doug at Arthur har flyskrekk, så han må prate og berolige ham under hele turen. Carrie, som har gledet seg til å være alene hjemme, får uventet besøk av faren til Doug, Joe. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:00 Kongen av Queens (167)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie tilbyr Holly hjelp med oppussing mot at hun får sitte på til malebutikken, slik at hun kan kjøpe noe hun selv trenger. I mellomtiden får Doug mer enn han ber om da han klager på en liten, men hissig, servitrise. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
17:30 How I Met Your Mother (15)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Ted blir sendt på date med Zoeys søskenbarn, naiviteten hennes fører til at hun blir kalt Honey, og Ted innser at han har følelser for Zoey. Barney prøver å bli bedre kjent med Honey.
18:00 How I Met Your Mother (16)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Barney kaller 13. februar «Desperation Day» for å ære alle desperate enslige kvinner. Marshall blir overrasket over Lilys valentinsgave, Ted og Zoey snakker ut om følelsene for hverandre, og Robin er sammen med venninnene.
18:30 Family Guy (54)
(Family Guy) Amerikansk tegnefilmserie. Meg er deppa fordi en søt gutt på skolen ikke vil gå på date med henne, og Lois tar henne med på shoppingsenteret som trøst.
19:00 The Simpsons (11)
(The Simpsons) Amerikansk komiserie. Ved hjelp av nye, høyteknologiske briller oppdager Homer at Marge har gått til en ekteskapsrådgiver bak ryggen hans. Bart bestemmer seg for ikke å kjøpe Nelson et valentindagskort, til tross for at han kjøper til alle andre i klassen.
19:30 The Simpsons (12)
(The Simpsons) Amerikansk komiserie. Lisa demonsterer mot genmodifiserte organismer. Marge lærer tenåringene i kirken om sexavholdenhet.
20:00 How I Met Your Mother (17)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Marshall får tilbake lysten for å hjelpe miljøet, Ted treffer på Kapteinen, og Robin vil at Barney skal innrømme at han har følelser for Nora.
20:30 How I Met Your Mother (18)
(How I met Your Mother) Amerikansk romantisk komiserie. Om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Det så derimot ikke ut som om det skulle bli de to. Barney blir skremt av følelsene han har for Nora. Robins nye kjæreste viser hundetendensene sine.
21:00 Two and a Half Men (12)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Serien fortsetter sin harselas med menn, kvinner, sex, skilsmisser, mødre, aleneforeldre, søskenrelasjoner, surrogatfamilier, penger og sist, men ikke minst, kjærlighet. Walden er frustrert fordi Nicola ikke har tid til ham på grunn av et prosjekt hun holder på med, så han tilbyr seg å hjelpe henne med det. Larry overtaler Alan til å gå på en blind date. Medvirkende:Ashton Kutcher, Amber Tamblyn, Jon Cryer, Angus T. Jones, Conchata Ferrell.
21:30 Whose line is it anyways? (11)
(Whose Line Is It Anyways (USA)) Amerikansk underholdningsserie. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. Deltagerne gjør narr av publikums eiendeler i leken «hva har du i baggen", og Gary må velge mellom å gå på date med Ryan, Colin og Wayne. Gjestedeltager er Lauren Cohan.
22:00 Whose line is it anyways? (12)
(Whose Line Is It Anyways (USA)) Amerikansk underholdningsserie. Uforglemmelig improviseringsprogram inspirert av den originale britiske serien med samme navn. Se igjen gamle klassikere, kombinert med nye improviseringsleker, utført av noen av de beste kommende komikertalentene. Deltagerne må takle en horisontal fitnesstest, samt formidle en merkelig nyhetsbulleteng i sketsjen «rare nyhetsankere". Gjestedeltager er Wilson Bethel.
22:30 Men at Work (8)
(Men at Work) Amerikansk komiserie. Fire menn jobber sammen i et magasin. Milo er nydumpet, og vennene gjør sitt beste for å få ham tilbake opp på hesten. Gruppen består av den sensitive Neal, morsomme Tyler og kvinnebedåreren Gibbs. De velmenende gutta tar for seg dating, sex og kvinnerealasjoner, kanskje ikke alltid på den beste måten, men de har det i det minste gøy underveis. Gibbs står i fare for å bli stemplet som en overklassegutt i forstaden når han er på fest hjemme hos sin nye kjæreste, men får støtte fra Tyler. Milo finner ut sannheten om husleien deres. Medvirkende:Danny Masterson, James Lesure, Adam Busch, Michael Cassidy.
23:00 Men at Work (9)
(Men at Work) Amerikansk komiserie. Fire menn jobber sammen i et magasin. Milo er nydumpet, og vennene gjør sitt beste for å få ham tilbake opp på hesten. Gruppen består av den sensitive Neal, morsomme Tyler og kvinnebedåreren Gibbs. De velmenende gutta tar for seg dating, sex og kvinnerealasjoner, kanskje ikke alltid på den beste måten, men de har det i det minste gøy underveis. Tyler spør Jude ut på en date, og Milo kjemper for å få Gibbs til å gråte. Neals store hemmelighet avsløres på en spontandate. Medvirkende:Danny Masterson, James Lesure, Adam Busch, Michael Cassidy.
23:30 Cops (24)
Amerikansk underholdningsserie.
00:00 [sport]Motorsport: Rallycross (8)
(Motorsport: Rallycross) VM-runde fra Tyskland. VM i rallycross er en av verdens mest underholdende bilsportsgrener, hvor sjåfører som Petter Solberg og Andreas Bakkerud konkurrerer mot hverandre i biler med firehjulstrekk og 600 hestekrefter på små baner med både grus, asfalt og hopp.
01:00 Seinfeld (144)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Kramer går til anskaffelse av en høne for å få egg til frokost hver dag, men det viser seg snart at det ikke er en høne, men en hane han har skaffet seg. George blir forelsket i en innsatt i et kvinnefengsel.
01:30 Seinfeld (145)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry kjøper seg ny tennisracket til 200 dollar av en proff, men oppdager at mannen som solgte ham racketen ikke kan spille tennis i det hele tatt. George hevner seg på en kollega som fornærmet ham, men hevnen blir ikke så søt som han hadde trodd.
02:00 Bundy (173)
(Married With Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Det bryter ut krangel når Jefferson spiser opp et eple som hang på treet i hagen til Al. Jefferson hevder at eplet lå i hans hage. For å rydde opp i problemene kommer Marcy med en god idé...
02:30 The Fresh Prince of Bel Air (93)
(The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanta og onkelen sin i Bel Air da han havner i problemer hjemme. Philip betaler for bryllupet da Jazz skal gifte seg med en fengselsfugl. Men hun er ikke sikker på om hun vil gifte seg med Jazz og legger an på Will.
02:55 Anger Management (21)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Charlie vil prøve på nytt med jenta han mistet jomfrudommen til. Mange år, og mange sexpartnere, senere vil han kanskje gjøre enkelte ting litt annerledes? Medvirkende:Charlie Sheen.
03:20 American Dad (1)
(American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss «Family Guy", står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Stan benytter seg av sine CIA-kunnskaper for å hjelpe sin 13 år gamle sønn med å vinne elevrådsvalget, og dermed også hjertet til den peneste jenta i klassen. Men når makten går til hodet på Steve må faren ta ansvar. Roger, romvesenet Stan reddet fra Område 51, hjelper 18 år gamle Hayley med leksene. I bytte får han ferdigmat i bøtter og spann, og alt sukkeret gjør ham smågal.
03:45 Grimm (5)
(Grimm) Amerikansk dramaserie. Husker du eventyrene du ble fortalt som liten? Vel, de var ikke eventyr, de var advarsler ... Hank og Nick etterforsker en lærers død og oppdager at en av studentene hans er involvert. Nick oppdager at tilstedeværelsen av en ny Grimm får uante konsekvenser. Medvirkende:David Giuntoli, Russell Hornsby, Bitsie Tulloch, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz.
04:30 Cops (24)
Amerikansk underholdningsserie.
Vis alt
NRK Super 06:30 Fantorangen
Norsk barneprogram.
06:30 Prikk og Flekk
Svensk animasjonsserie. De to vennene Prikk og Flekk finner på mye rart og mye lurt. Forteller: Nina Elisabeth Bøe.
06:40 Moro med Klaus
Tysk animasjonsserie. Isbjørnen Klaus og familien hans har flyttet fra Arktis til Bjørneby, og der er det litt annerledes enn de er vant til.
06:50 Sarah og Kvakk
Britisk animasjonsserie. Sju år gamle Sarah og andekompisen Kvakk utforskar verda omkring seg. Dei opplever spennande og fantastiske ting, og møter mange morosame figurar på sine eventyr.
07:00 Supermorgen
07:00 Sigge
Tysk animasjonsserie basert på bøkene av Brian Paterson. Sigge Sebra bor på en øy inne i jungelen og havner ofte i trøbbel. Med god hjelp fra bestevennene Fugl Frans og Morten Mare klarer han alltid å finne en løsning.
07:10 Postmann Pat - Spesialpakkeservice
Britisk animasjonsserie. Postvesenet i Greendale har blitt veldig modernisert, og Postmann Pat får travle dager med mye å gjøre. Heldigvis har han nå motorsykkel, helikopter og en egen varebil i tillegg til sin gode, gamle postbil.
07:30 Papphode (7)
Dansk serie. Peter er litt annerledes enn andre barn, han har nemlig et papphode.
07:35 Dyrestien 64
Britisk animasjonsserie. Lissi bor i Dyrestien 64 like ved en zoologisk hage. Hver kveld banker sjiraffen Georgina på soveromsvinduet. Lissi står opp og sklir ned sjiraffens lange hals for å møte naboene sine.
07:45 Nysgjerrige Nils
Amerikansk tegnefilmserie. Nils er en nysgjerrig liten apekatt som finner på mye rart.
08:00 Pingu
Sveitsisk animasjonsserie.
08:10 Lille Prinsesse
Britisk animasjonsserie. På det kongelige slottet bor kongen, dronningen, statsministeren og mange andre. Men den aller viktigste personen er Lille Prinsesse. Og hun vet hva hun vil.
08:20 Rorri Racerbil
Britisk animasjonsserie. Rorri Racerbil ordner opp på Sølvstripa racerbane sammen med vennene sine. Der går det unna med artige påfunn.
08:30 Sixten og Snilleblixten
Svensk serie. Sixtens bestevenn er sneglen Snilleblixten. Sammen finner de på mye rart.
08:40 Brannmann Sam
Britisk dukkefilmserie. Nå skal du få bli kjent med brannmann Sam og vennene hans som bor i en liten by i England.
08:50 Andys ville eventyr
Britisk serie. Bli med Andy og Kip når de drar på spennende reiser over hele jorden for å lete etter ville dyr.
09:05 Gisle Wink på eventyr
Amerikansk animasjonsserie. Bestefar Gisle Wink forteller spennende historier til barnebarna sine fra den gang han selv var liten.
09:30 Kosinus
Når Kosinus roter seg bort i trøbbel må han ha hjelp av Solveig. Hun løser oppgaver sammen med barna for å finne nøklene til dragelåsen og redde sin beste venn. Programleder: Solveig Hareide. Programleder:Solveig Hareide.
09:45 Men hvorfor det?
Fransk animasjonsserie. Denne serien tar for seg de store spørsmålene som det kan være fint å gruble litt over.
09:50 Blekkulf
Norsk animasjonsserie. Sammen med Sprelline og Pelle tar Blekkulf på seg oppgaven med å rydde havbunnen ren for søppel.
09:55 Tegneby
Norsk animasjonsserie laget av barnetegninger.
10:00 Katten med hatten
Amerikansk animasjonsserie. Katten tar Nick og Sally med på en rekke opplevelser rundt om i hele verden.
10:10 Dyrefamilien
Britisk dyreserie. Bli med en dag i livet til en dyreunge.
10:15 Dinosaurtoget
Amerikansk animasjonsserie. I Pteranodonåsen bor søsknene Småen, Don, Petra og Kompis. Ved å gå om bord i Dinosaurtoget kan familien reise gjennom en tidstunnel og tilbake i tid for å hilse på alle de ulike dinosaurartene.
10:30 Drømmehagen
Britisk animasjonsserie for de aller minste. Vi møter de morsomme innbyggerne i Drømmehagen.
11:00 Superstrekar
11:00 Bosse
Svensk tegnefilmserie. Bosse er en trivelig bjørn med stripet lue og rød overall. Han oppdagar alltid noe på veien som han må se nærmere på. Noen mener at Bosse er litt dum, mens andre synes at han er smart. Men er det noe Bosse kan, så er det å ha det moro.
11:05 Tilly og vennene
Irsk animasjonsserie. Bli med Tilly og vennene mens de drar på eventyr i en helt spesiell verden.
11:15 Den lille røde traktoren
Britisk animasjonsserie. Den lille røde traktoren er kanskje ikke så stor og moderne, men han er alltid til å stole på for gårdbruker Stein og alle vennene hans.
11:25 Lalla uten skall
Fransk animasjonsserie. Om Lalla og vennene hennes - og alt det morsomme de finner i naturen.
11:40 Professor Balthazar
Kroatisk animasjonsserie om verdens mest oppfinnsomme oppfinner, den snille og hjelpsomme professor Balthazar.
11:50 Kastanjeskogen
Fransk animasjonsserie. Kastanjeskogen er en trivelig plass å være. Det synes både musene, ekornene, harene, villsvinene, revene og bjørnene, men de er ikke alltid like gode venner.
12:00 Ronnys rullande sirkus
Britisk animasjonsserie. Syv år gamle Ronny har et helt sirkus han må styre. Det blir store utfordringer, men også mye show og moro!
12:10 Milly og Molly
Australsk animasjonsserie om eventyrene til bestevennene Milly og Molly.
12:25 Petter Kanin
Britisk animasjonsserie. Bli med snille og modige Petter Kanin med vennen Lily og Benjamin på spennende og morsomme eventyr.
12:35 Masha og Mishka
Russisk animasjonsserie. Jenta Masha klarer ikke å sitte stille. Hun finner stadig på nye sprell, noe som alltid går utover den sindige og glade bjørnen Mishka.
12:45 Her er eg!
Serie med portrett av unge på Vestlandet.
12:50 Ville Vilde
Kanadisk animasjonsserie. Vilde bor sammen den tålmodige faren sin. De har ikke helt vanlige kjæledyr.
13:05 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
13:15 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
13:30 Hubert
Norsk animasjonsserie basert på barnebøker av Arne Svingen. Hubert er ingen superhelt, selv om han har et superstort hjerte. Følg med på hvordan Hubert kjemper seg gjennom første klasse.
13:40 Amigo Grande
Gameshow for hele familien. Tre generasjoner. To familier. Én Sydentur. I kveld får du se en uforglemmelig versjon av Rihanna-låta Umbrella! Programleder: Stian Barsnes-Simonsen.
14:15 Hotell 13 (16)
Tysk dramaserie. Tom og Anna får sommerjobb på Hotell 13. Hotellet skjuler mystiske ting og både drama og forelskelse blir en del av hverdagen.
14:30 Den ultimate Spider-Man
Amerikansk animasjonsserie. Ultimate Deadpool. Deadpool og Spider-Man slår vitser mens de prøver å stjele tilbake viktige filer som Taskmaster har stjålet.
14:50 M.I. High (5)
Britisk dramaserie. De tre ungdomskoleelevene, Blane, Daisy og Rose, er hemmelige agenter. Deres leder er agent M.1.9, og han jobber forkledd som skolens vaktmester.
15:20 iCarly (9)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:45 iCarly (10)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
16:05 Galakseparken (16)
Belgisk sciencefictionserie. Ungdommene blir lettet når det viser seg at Jacob endelig har forsvunnet, men Didrik mistenker at det er mer som foregår, og drar i all hemmelighet ut for å etterforske det.
16:20 Galakseparken (17)
Belgisk sciencefictionserie. Didrik er lei av at vennene hans ikke tror på ham om det blendende lyset i skogen. Kun Paula føler at noe faktisk ikke er som det skal være.
16:35 SuzAnn
Amerikansk animasjonsserie. Den store Sarkazmo. Når reality-TV-programmet «Bassengjakten» og programlederen Den Store Sarkazmo filmer ved familien Hansens hus, får de et hinderløype-basseng som bare SuzAnn kan overvinne.
16:45 Chumballene (24)
Fransk animasjonsserie. Følg den spennende historien om de tre vennene og en robot som kjemper for å redde jorda.
17:00 Mánáid-TV
Laara & Leisa - Gratulerer med dagen! Sørsamisk serie. (6:10) I dag har Laara bursdag. Men alle virker så opptatt. Det virker som om at alle har glemt bursdagen hans. Dette er den verste bursdagen noensinne, tenker Laara.
17:15 Roboten og eg
Fransk animasjonsserie. Ta del i en noe annerledes hverdag på robotskolen med elevene Eivind, Jostein, Maia og den lure roboten Chip...
17:30 Prikk og Flekk
Svensk animasjonsserie. De to vennene Prikk og Flekk finner på mye rart og mye lurt. Forteller: Nina Elisabeth Bøe.
17:40 Moro med Klaus
Tysk animasjonsserie. Isbjørnen Klaus og familien hans har flyttet fra Arktis til Bjørneby, og der er det litt annerledes enn de er vant til.
17:50 Sarah og Kvakk
Britisk animasjonsserie. Sju år gamle Sarah og andekompisen Kvakk utforskar verda omkring seg. Dei opplever spennande og fantastiske ting, og møter mange morosame figurar på sine eventyr.
18:00 Det lille spøkelset Laban
Svensk animasjonsserie basert på Inger og Lasse Sandbergs bøker. Laban vil så gjerne bli et skummelt spøkelse, men han er egentlig litt redd av seg. Forteller: Laila Goody.
18:10 Tøfferud
Britisk animasjonsserie. Bruno ordner opp. Et gammel kjøletårn skal sprenges, og alle vil se på. Men Bruno er så opptatt med å hjelpe andre at han nesten ikke rekker eksplosjonen.
18:15 MK-X (4)
Norsk serie. «Mattekode: Tierplassen og enerplassen.» På lageret i Lekefabrikken river Emil og Roy ned en haug med klosser. Greier de å sortere og legge riktig antall klosser i hver eske før Konrad oppdager det? Kan MK-X hjelpe dem gjennom dagen?
18:35 Superkviss
Temaet i dag: Jenter. To vennepar konkurrerer om hvem som vet mest om dagens tema. Programleder:Kristine Magnesen.
18:50 Supernytt
Nyheter for barn mellom åtte og tolv år.
19:00 Dobbeltliv (4)
Svensk dramaserie. Midtsommerfesten går ikke helt som planlagt når pappaen til Alex dukker opp med sin nye kjæreste. Niko gir en gave til Amanda og håper hun tilgir ham.
19:15 Dobbeltliv (5)
Svensk dramaserie. Det er dårlig stemning mellom Kristina og Peter. Alex og Niko begynner å bli gode venner, men er det egentlig Alex som Niko er interessert i?
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
mandag
tirsdag
onsdag
torsdag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)