Alt, tor 30. apr, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 06:15 Det gode bondeliv (1)
Da. livstilsserie. Bondeknølen er klar med nye epsioder fra livet på Kastaniegården. Frank og familien førsøker å drive gården på den gode, gamle måten.
06:45 Mat i Norden (6)
(Mat så in i Norden) Finsk matserie. Kokken Michael og programleder Sonja er sørøst i Finland og smaker på lokale retter og råvarer. I Östernyland er det søtsaker som er tingen, og i Pernå baker man brød av speltmel og brygger øl.
07:15 Krøll på hjernen (3)
(Superhukommelse) Da. serie. Kjem du på namnet til han du helsa på i går? Illusjonisten Jan Hellesøe viser oss korleis han kan lure hjernen, og gir oss råd om korleis ein kan bruke både hjernen og sansane på ein skarpare måte.
07:45 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med debatter, intervjuer, magasin, sport og vær.
08:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
08:10 Hjertevenner (13)
Finsk serie. Seks enslige menn og kvinner mellom 65 og 90 år har vært på jakt etter noen å dele livet med. Har de funnet kjærlighet eller vennskap? Gunvor, Elis og Tove-Maj oppsummerer sine opplevelser.
08:40 Arkitektens hjem (3)
Dansk dokumentarserie. Eva Harlou snakker med kjente danske arkitekter om hvilke fysiske rammer de skaper for sine egne liv. Kim Herforth bor i et rekkehus på Holmen i København. Før var det et verksted, men nå er det både et byhus og et feriehus, med båten fortøyd på den ene siden og byens sentrum på den andre.
09:10 Filmavisen 1961
Uke 38
09:20 Hygge i Strömsö (10)
Finsk livsstilsserie. I den gamle villaen på øya nord for Vasa lager de lekre retter og alskens fine ting. Dessuten er det en kunst å holde et gammelt trehus og en stor hage i god stand.
10:00 Med hjartet på rette staden (12)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. En eldre mann dør brått. Mens politiet undersøker om han hadde pårørende, kommer de på sporet av detaljerte ransplaner. Craddock sliter med ekteskapsproblemer. Medvirkende:William Simons, Tricia Penrose, Jason Durr, Philip Franks, Clare Calbraith, Derek Fowlds, Geoffrey Hughes.
10:50 Brenner - historier fra vårt land (4)
Dokumentarserie. Programleder Hans Olav Brenner fortsetter sin jakt på folk og fenomener som har endret norsk kultur i løpet av de siste 45 årene. I dette programmet forteller Åse Kleveland om sin aller første bil, og gjør en sjelden opptreden som sanger, fra sin posisjon i passasjersetet. Trompetsensasjon Tine Thing Helseth forteller om hvor mye personlighet hun kan formidle gjennom sitt spill, og fyller selvfølgelig bilen med vakre toner. Inger Lise Hansen tenker høyt om hvorfor hun måtte gå fra KrF, Jan Eggum gir frykten for skog et ansikt og en meget forkjølet Anne B. Ragde gir innblikk i de viktigste remediene.
11:30 Alt var bedre før
Var det mer stas å reise med Bergensbanen før? Da toget gikk lynende fort, og man kunne gå i restaurantvogn med hvite duker og stivede servietter? Dette har dagens pendlende studenter aldri opplevd, mens bildene vekker nostalgiske minner hos togveteraner. Da det var stas med tog
12:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.
12:15 Riksforsamlinga (3)
Norsk underholdningsserie. Are Kalvø har bestemt seg for å gi Norge en ny og bedre grunnlov. Dagens tema er monarki. Are tester hvor ille en kongelig kan oppføre seg før folk sier fra og hyrer en headhunter for å finne Norges neste dronning eller konge.
12:45 Jessica Fletcher (3)
(Murder, She Wrote) Amerikansk krimserie. Jessica Fletcher har en egen evne til å løse gåter - både som krimforfatter og som etterforsker. Medvirkende:Angela Lansbury.
13:30 Naturens underverden (2)
Britisk naturserie. For litt over 400 millioner år siden forlot ørsmå skapninger havet for å gå på land. Siden den gang har disse virvelløse dyrene blitt verdens mest vellykkede dyregruppe, utbredt over hele kloden. I dag fins det 200 millioner av dem for hvert menneske på jorden. David Attenborough tar seerne med på en fantastisk reise i denne makroverdenen. Ut av daggryets tåke dukker en liten spøkelsesaktig skapning opp. Dens eteriske vinger beveger seg i det minste vindpust. Det er en døgnflue, og den viser oss hvordan de aller første vingene ble brukt.
14:20 Hygge i Strömsö (11)
Finsk livsstilsserie. I den gamle villaen på øya nord for Vasa lager de lekre retter og alskens fine ting. Dessuten er det en kunst å holde et gammelt trehus og en stor hage i god stand.
15:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
15:15 Munter mat - på tur (2)
Dansk matserie. De matglade brødrene Price er denne gangen i Firenze. Det skal lages mat fra det florentinske kjøkken. Innmat og fritert hjerne står på menyen. Er du litt mer glad i det søte, får du gode tips på baking av biscotti og den ultimate dessert: isbomben. De matglade brødrene Price er denne gangen i Firenze. Det skal lages mat fra det florentinske kjøkken. Innmat og fritert hjerne står på menyen. Er du litt mer glad i det søte, får du gode tips på baking av biscotti og den ultimate dessert: isbomben.
16:00 Hvem tror du at du er? (7)
Norsk underholdningsserie. Kjente personer søker etter sine røtter. Hvor kom hun egentlig fra? Det skal vise seg at farmoren til Petter stammer fra betydelige personer i norsk samfunns- og kulturliv. Programleder:Petter Wilhelm Blichfelt Schjerven Slektsforsker For Å Finne Ut Mer Om Sin Farmo.
17:00 [nyh]NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
17:15 Ut i nærturen
Fylkesmann Øystein Djupedal i Aust-Agder gjør seg kjent i sitt nye rike med å dra på tur til Mærdø utenfor Arendal.
17:30 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
17:45 [nyh]Tegnspråknytt
Nyheter på tegnspråk.
17:50 Norge Rundt
Vi feirer 17. mai ved å besøke Skjold skoles musikkorps i Bergen. Kan man bli korpsstjerne i voksen alder, uten å kunne verken instrument eller noter? Programleder:Siv Eli Vuolab Blir Med På Øvelse, Prøver Seg På Forskjellige Instrumenter.
18:15 Skattejegerne (2)
Dansk serie. Vi følger skattejegerne i deres jakt på antikviteter, retrofunn og lopper Danmark rundt. To brukthandlere konkurrerer om mer enn æren i en intern salgskonkurranse. En brukthandler drar på en stor innkjøpstur på den jyske vestkyst, mens Lone Riis drar på loppemarked i København og finner kuriositeter til sin vintageforretning.
18:45 [nyh]Distriktsnyheter
19:00 [nyh]Dagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.
19:45 Verdens sunneste matfat (2)
(World's Best Diet) Britisk dokumentar. Hvilket land har det sunneste kostholdet i verden? Vi har rangert kostholdet i 50 land ved hjelp av kostholdseksperter og leger. Vi skal se hvordan livet er for de som har et godt kosthold, og hvilke konsekvenser et dårlig kosthold har. Kommentar: Chris Veløy.
20:30 Svermere i sommernatten
Arild Hagen tar oss med på svermeri i sommernatta. Mange sommerfugler er kun aktive i ly av nattemørket og lever et hemmelighetsfullt liv for de fleste av oss. Med spesielle teknikker er det mulig å lokke fram også eksklusive sjeldenheter.
20:55 [nyh]Distriktsnyheter
21:00 [nyh]Dagsrevyen 21
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med Norge i dag, sport og vær.
21:30 [nyh]Debatten
Direktesendt debattprogram med programleder Ingunn Solheim. Programleder:Ingunn Solheim.
22:30 I Larsens leilighet (6)
Norges fremste skuespillere, i samtale med Vegard Larsen. Ane Dahl Torp (Ane Dahl Torp) Ane Dahl Torp har hatt mange store roller og vunnet uttallige priser, men fortsatt er det anmeldelsen hun fikk i lokalavisen som tenåring hun husker ordrett. I "I Larsens leilighet" forteller hun både om oppturer og kraftige nederlag i løpet av skuespillerkarrieren.
23:00 [nyh]Kveldsnytt
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær.
23:20 Kystvakta (10)
(Sea Patrol) Australsk serie. Ei gruppe tungt væpna smuglarar legg miner i vatnet rundt HMAS Hammersley, og det bryt ut brann om bord. Medvirkende:Ian Stenlake, Lisa McCune, Saskia Burmeister.
00:05 Norske fordommer (1)
Norsk humorserie. Lars Berrum og Martin Beyer-Olsen tar en humoristisk vandring i seks temaer som frembringer fordommer blant det norske folk. Vi møter fargerike karakterer, tar tempen på holdninger i samfunnet og får føle på egne fordommer. (Norske fordommer - premiere!) Dagens tema er rase. Hvem er vi, hvem er du, og hvem er de andre? Hva er lov å si og ikke si om rase, og hva er egentlig den beste rasen?
00:30 I heisen med (2)
Underholdning. Hvem ville du stått fast i heisen med? Vi har invitert to personer til et TV-opptak. Ingen av dem vet hvem de skal møte. På vei opp til studio møtes de i en heis som "tilfeldig" stopper mellom to etasjer. Den begynner å gå igjen først når de har besvart noen av livets store spørsmål. Hanne Sørvaag og Alexander Stöckl Låtskriver Hanne Sørvaag og Aleksander Stöckl, hopptreneren for det norske hopplandslaget, befinner seg i samme heis i kveld. De er ukjente for hverandre, men har en ting felles, nemlig kjærlighet for musikk.
01:00 Scott og Bailey (8)
Br. krimserie. Den dårlige kommunikasjonen mellom Rachel og Janet gjør selv den minste ting uoverkommelig. Men så dukker det opp en alvorlig kidnappingssak som får dem til å legge personlige hensyn til side. Spørsmålet er bare om de rekker fram i tide. Medvirkende:Suranne Jones, Lesley Sharp, Amelia Bullmore.
01:50 Enveisbillett til Mars
(One Way Astronaut) Fransk dokumentar. Hvem er villige til å ofre alt, forlate jorden og legge ut på en enveisreise til en fremmed planet? Innen ti år skal organisasjonen Mars One sende en gruppe mennesker for å bosette seg på Mars. Vi følger fire av de nesten 80 000 ambisiøse og håpefulle jordboerne som har søkt om å få være med på oppdraget. Den nederlandske entreprenøren Bas Lansdorp står bak ideen, og budsjettet er på seks milliarder dollar.
02:50 Kystvakta (4)
(Sea Patrol) Australsk dramaserie. På HMAS Hammersley, en patruljebåt i den australske marinen, bor og jobber 24 menn og kvinner tett på hverandre. Pakket sammen i denne trykkokeren av en båt, må mannskapet mobilisere alt de har av kunnskap, humor og ikke minst tålmodighet for å løse både store og små oppdrag. (Kystvakta) HMAS Hammersley stopper en båt med ulovlige immigranter. Når immigrantene blir tatt om bord, kaster de en bøtte vann på mannskapet. Bøtta viser seg å inneholde mikroskopiske, dødelige maneter. Medvirkende:Lisa McCune, John Batchelor, Matthew Holmes.
03:35 The Newsroom (4)
(I'll Try to Fix You) Am. dramaserie. Etter en konfrontasjon på nyttårsaften havner Will i tabloidenes søkelys. Don ber Maggie koble Jim med en venninne. Will nekter å følge nyhetsbildet og lager sin egen nyhetssak. Medvirkende:John Gallagher, Jeff Daniels, Emily Mortimer, Sam Waterston, Olivia Munn.
Vis alt
TV 2 05:10 Blue Bloods (13)
Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Danny og Maria leter etter en krigsveteran som Danny tror lider av posttraumatisk stresslidelse. Samtidig overrumples Frank under en pressekonferanse av en kvinne som vil ha rettferdighet for hennes drepte datter.
06:00 Solsidan (1)
Svensk komiserie. Vi følger de to naboparene Alex og Anna og Fredde og Mickan i deres hverdagsforviklinger. I kveldens episode har Alex endelig bestemt seg for å fri til Anna, men det er ikke lett å finne riktig tidspunkt å gjøre det på. Medvirkende:Felix Herngren, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Mia Skäringer.
06:30 [nyh]Nyhetene
06:55 God morgen Norge
Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.
10:00 God morgen Norge
Morgensending. Møte med aktuelle gjester. Nyheter og værmelding hver hele og halve time.
11:40 Celebrity Masterchef (18)
(Celebrity Masterchef) Britisk realityserie.
12:45 Bolighjelpen (4)
(Love it or List it) Kanadisk livsstilsserie. Designer Hilary Farr og eiendomsmegler David Visentin gir huseiere den ultimate utfordringen i jakten på drømmehjemmet; skal de pusse opp hjemmet de allerede har - eller selge det? David bruker sin ekspertise til å finne boliger som matcher både ønskeliste og budsjett, mens Hilary viser hvordan hun kan totalforvandle huset de allerede har. Deretter er det opp til huseier å bestemme om det er Hilary eller David som vinner.
13:40 Hus til salgs (11)
(Sell this House) Amerikansk realityserie. Programleder Tanya Memme og designer Roger Hazard hjelper folk som har problemer med å selge huset sitt.
14:05 Tid for hjem (12)
(Tid for hjem) Norsk livsstilsserie. Kjersti Bergesen, Einar Nilsson, Andreas Nygård og Gunnar Fjellstad pusser opp for folk. Tid for hjem gjengen er klare for å pusse opp en stue i en hytte. Familien har prøvd å fikse på den selv, men er ikke fornøyd og de trenger hjelp.Midt i rommet står det en ovn og en pipe som gjør rommet vanskelig å møblere. Designer Aina Sollie Steen tar fatt på oppdraget og vil dra naturen inn.
15:05 Grey's Anatomy (1)
(Grey's Anatomy) Amerikansk dramaserie. Forbudt kjærlighet, sjalusi og et vanvittig karrierejag er noen av utfordringene for legene ved prestisjetunge Seattle Grace Hospital. With You I'm Born Again Sykehussstaben må takle de fysiske og psykiske konsekvensene etter det blodige skuddramaet. Medvirkende:Ellen Pompeo, Patrick Dempsey, Sandra Oh.
16:00 Home and Away (40)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay. Marilyn blir sjokkert når hun skjønner at Jett ser på henne som en mor. Sjokket for Oscar blir minst like stort, når Maddy avslører at han kanskje er faren til barnet hun bærer på. Phoebe velger å gå med på Nieves forslag for karrieren hennes - men til hvilken pris?
16:30 Home and Away (41)
Australsk dramaserie. Følg hverdagslivet til innbyggerne i Summer Bay. Marilyn er redd for å miste vennskapet med Josh nå som hun er moren hans. Oscar får panikk ved tanken på å bli far, mens Maddy må vurdere om hun skal la Josh slutte på skolen for barnet som hun vet ikke er hans.
17:00 Modern Family (21)
Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Phil roter det til når han får beskjed om å holde seg hjemme når det kommer arbeidsfolk. Dermed lager han en så komplisert løgn ovenfor Claire at han blir fysisk dårlig av stresset. I mellomtiden blir Gloria fullstendig besatt av ansvaret hun har fått for årets store familieportrett. Medvirkende:Julie Bowen, Ed O'Neill, Sofia Vergara.
17:30 Modern Family (22)
Amerikansk komiserie. På liksom-dokumentarisk vis følger vi det kompliserte hverdagslivet til tre moderne amerikanske familier - alle med sine særegenheter. Jay, Gloria og Manny utfordrer hverandres komfortsoner. Samtidig har Mitch og Cams bryllup blitt så svært og dyrt at de må begynne å selge eiendelene sine. Medvirkende:Julie Bowen, Ed O'Neill, Sofia Vergara.
18:00 Solsidan (2)
Svensk komiserie. Vi følger de to naboparene Alex og Anna og Fredde og Mickan i deres hverdagsforviklinger. Freddes gamle plageånd flytter tilbake til Saltsjøbaden og viser seg å være rikere enn ham. Alex og Sara krangler om hvem som gjør mest arbeid hjemme. Medvirkende:Felix Herngren, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Mia Skäringer.
18:30 [nyh]Nyhetene
18:45 [nyh]Været
18:50 [sport]Sportsnyhetene
19:00 Hotel Cæsar (139)
(Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Jenny er skeptisk til å introdusere Stian for Eva, men til Jennys overraskelse gjør ikke moren henne flau overfor Stian. Tvert imot finner Stian og Eva tonen umiddelbart. Litt for godt etter Jennys smak. Pelle er ivrig etter å delta på flashmoben, men har to venstreføtter og ødelegger mer enn han bidrar.
19:30 Hotel Cæsar (140)
(Hotel Cæsar) Norsk dramaserie. Koreografen er bekymret for at Pelles indre groove skal ødelegge for de andre danserne. Men for å ikke knekke selvtilliten hans helt, overbeviser hun ham om at han skal få en ekstra viktig oppgave. Da Gabriel får vite at Juni har avlyst flashmoben blir han rasende og konfronterer henne, og tvinger med det Juni til å revurdere valget sitt. Så etter et siste farvel med Winther, bryter plutselig Juni og alle de ansatte ut i dans.
20:00 Matkontrollen (14)
Norsk livsstilsserie. Vi nordmenn stoler på de som produserer maten vår, men burde vi det? Vet du egentlig hva du spiser? «Matkontrollen» skal undersøke smak, hygiene og kvalitet, og sjekke om du får det du betaler for. Vi avslører hvordan du blir lurt - og hvem som står bak.
20:30 TV 2 hjelper deg (14)
Forbrukermagasin. Solveig Barstad presenterer aktuelle forbrukersaker og produkttester.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:20 [nyh]Været
21:25 [sport]Sportsnyhetene
21:40 Tørnquistklubben (8)
Norsk underholdning. I Tørnquistklubben deler Einar Tørnquist, Sigrid Bonde Tusvik og Morten Ramm hver uke sitt høyst subjektive og ufiltrerte syn på det de mener er ukas mest engasjerende hendelser.
22:40 Scorpion (15)
Amerikansk dramaserie. Datageniet Walter O’Brien og hans team av outsidere rekrutteres av USAs Homeland Security. Under kodenavnet «Scorpion» bruker de sine spesielle evner til å løse komplekse og globale teknologiske trusler. Serien er basert på en sann historie. Atomvåpen står i fare for å bli utløst fra en hemmelig base, og teamet må få avgjørende informasjon fra en skadet Secret Service-agent. Samtidig foreslår Drew at det beste for Ralph vil være å flytte til Maine. Medvirkende:Eddie Kaye Thomas, Katharine McPhee, Elyes Gabel.
23:40 Suits (2)
(Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Han ender opp med å rekruttere Mike Ross, han er den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout», og et vindunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Daniel Hardman er tilbake og innlater seg på en kamp om hjertene til de Pearson Hardman-ansatte.
00:35 [sport]Fotballkveld
Norsk fotballmagasin. Vi gir deg alle målene fra dagens kamper i Tippeligaen. Reportasjer, analyser og kommentarer fra kampene.
01:05 Hawaii Five-0 (10)
(Hawaii Five-0) Amerikansk spenningsserie. Et etterforskningsteam har frie tøyler til å bekjempe kriminalitet på Hawaiis vakre strender. Proffe tyver dreper sikkerhetsvakter og Danny må be sin eks-kone om en tjeneste. Medvirkende:Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park.
02:00 Blue Bloods (14)
Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Danny og Maria etterforsker drapet på en kvinne som ble funnet dumpet og drept i skogen. Samtidig blir Erin kidnappet mens hun er på joggetur, og etterforsker Baker opplever å bli trakassert av en høytstående etterforsker som hun tidligere har avvist.
02:50 Uskyldig dømt (12)
(Oskyldigt dömd) Svensk krimserie. En jussprofessor og studentene hans tar opp jakten på de virkelig skyldige i saker der de mener at noen kan være uskyldig dømt. Noen fulle ungdommer kolliderer med en drosje. Politiet er kjapt på ulykkesstedet og i bagasjerommet finner de taxisjåføren drept. Rogers tidligere kollega, Johan Jöngård var den siste som var passasjer i drosjen og blir arrestert, mistenkt for drapet. Roger mener Johan er uskyldig, men det er noe som skurrer; Johan vil nemlig ikke fortelle noen detaljer om hva han har gjort tidligere på kvelden. Roger mistenker ham for å skjule noe, men hva kan være så viktig at det er verdt å gå i fengsel for? Hva eller hvem er det Johan beskytter? Medvirkende:Mikael Persbrandt, Helena af Sandeberg, Sofia Ledarp.
03:40 Suits (2)
(Suits) Amerikansk dramaserie. En av Manhattans beste advokater, Harvey Specter, har bestemt seg for å rekruttere en ny, dyktig partner. Han ender opp med å rekruttere Mike Ross, han er den eneste fyren som klarer å imponere ham, problemet er bare at han ikke er advokat. Mike er smart til tross for at han er en «College dropout», og et vindunderbarn innenfor lov og rett. I tillegg er han gatesmart som en kjeltring. Daniel Hardman er tilbake og innlater seg på en kamp om hjertene til de Pearson Hardman-ansatte.
05:15 Blue Bloods (14)
Amerikansk dramaserie. Familien Reagan i New York har politiblod i årene. Frank Reagan er sjef både i politiet og i familien. Danny og Maria etterforsker drapet på en kvinne som ble funnet dumpet og drept i skogen. Samtidig blir Erin kidnappet mens hun er på joggetur, og etterforsker Baker opplever å bli trakassert av en høytstående etterforsker som hun tidligere har avvist.
Vis alt
TV3 05:30 Nanny (47)
(The Nanny) Amerikansk komiserie. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Og derfra går det bare en vei... Fran skal ta med seg Maggie til sin gamle skjønnhetssalong for å gi henne hår- og hudbehandling før et fødselsdagsparty. På vei ut treffer de en ung, håpefull skuespiller som skal på audition hos Maxwell. Snart er imidlertid hennes karriere over, og Fran tar henne med til salongen for å anbefale henne til en jobb der. Til sin store overraskelse ser Fran at hennes egen mor er blant søkerne til den ledige jobben. Medvirkende:Fran Drescher, Benjamin Salisbury, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Nicholle Tom.
06:00 Dr. Phil (2113)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dr. Phil legger harde fakta på bordet, foretar dyptgående analyser og er handlingsorientert. Resultatet er et program som balanserer underholdning og opplysning. Fany og Markus aner ikke hva de skal gjøre med datteren Claire, som i en alder av 16 år drikker, røyker hasj og har flere sexpartnere. Dr. Phil forsøker å snakke alvor med Claire, samt med foreldrene om deres rolle.
07:00 TV-shop
08:00 Kongen av Queens (135)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie irriterer Doug noe fryktelig da hun mister jobben og mister motet. Doug synes hun burde lete etter ny jobb istedenfor å henge med nebbet, mens Carrie hevder hun ikke er umotivert men rett og slett prøver å finne seg selv. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
08:30 The Ellen DeGeneres Show (120)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow fra 2014 I dagens episode får Ellen besøk av Lea Michele, Chris Colfer og Jenna Ushkowitz. (S12, Ep120) Ellen DeGeneres er tilbake med en tolvte sesong av sitt populære talkshow! Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier, er det dukket for underholdende dagtids-TV. Vertinnen selv er en Emmy Award-vinner, komiker og bestselgende forfatter, skuespiller og TV-personlighet, som også byr på massevis av komiske innslag underveis. I dagens episode får Ellen besøk av Lea Michele, Chris Colfer og Jenna Ushkowitz.
09:20 Dr. Phil (2114)
(Dr. Phil) Amerikansk talkshow. Dr. Phil legger harde fakta på bordet, foretar dyptgående analyser og er handlingsorientert. Resultatet er et program som balanserer underholdning og opplysning. Chandra og søsknene sier at morens samlemani er ute av kontroll og har ødelagt familien, noe som eksmannen også sier var årsaken til at han forlot henne to år tidligere. Moren nekter imidlertid for at hun har et problem. Kan Dr. Phil hjelpe?
10:15 Norges styggeste rom (7)
(Norges styggeste rom) Norsk oppussingsprogram Norges styggeste rom er programserien som foretar en uhøytidelig kåring av de siste skanser i en nasjon som ble bitt av oppussingsbasillen for lenge siden. Programleder Jannecke Weeden, interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset setter seg i bobilen og reiser rundt omkring for å finne Norges styggeste rom. Hver uke besøker de et nytt borettslag, rekkehus eller byggefelt, og gir ikke bare ett, men fire rom hos fire forskjellige familier en real overhaling. I tillegg pusser de opp et fellesareal i tilknytning til disse hver uke. Med Halvors stilsikre sans og kunnskap om interiør, og med Torkels fantastiske snekkerferdigheter skal de gjøre om slitne og stygge soverom, kjøkken, kjellerstuer og soverom til hjemmets nye hjerte. Sendes mandag til torsdag. Programleder Jannecke Weeden tar med seg den stilsikre interiørdesigneren Halvor og den dyktige snekkeren Torkel til Drammen denne uken. En familie med tre små, fotballglade sønner er i besittelse av de styggeste gutterommene temaet noensinne har sett, råtne vinduer og avrevet tapet er bare to av problemene. Halvor bestemmer seg for å lage kule fotballrom til gutta og besøker Jostein Flo og to Strømsgodset-spillere for å gjøre interiør helt spesielt.
11:10 Gordon Ramsay rydder opp (16)
(Ramsay's Kitchen Nightmares US) Amerikansk realityserie. Gordon Ramsay reiser rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise. Gordon drar til Arizona for å besøke Amy's Baking Company. Der møter han ekteparet Samy og Amy som eier restauranten og blir veldig sjokkert når han hører at de ikke tar til seg kundeklager og gjør noe med dem.
12:05 The Ellen DeGeneres Show (121)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Ellen DeGeneres er tilbake med en tolvte sesong av sitt populære talkshow! Med en miks av kjendisintervjuer, musikkinnslag, samt vanlige mennesker som viser frem sine usedvanlige talenter eller forteller sine rørende historier, er det dukket for underholdende dagtids-TV. Vertinnen selv er en Emmy Award-vinner, komiker og bestselgende forfatter, skuespiller og TV-personlighet, som også byr på massevis av komiske innslag underveis. I dagens episode får Ellen besøk av Michelle Obama, Bellamy Young og Courtney.
13:00 The Real Housewives of Orange County (8)
(The Real Housewives of Orange County) Amerikansk realityserie. Orange County er et av USAs rikeste lokalsamfunn, og her får vi innblikk i de svært glamorøse livene til fem kvinner og familiene deres som bor nettopp her. Men er det så perfekt som det virker på utsiden? Slade arrangerer bursdagsfeiring for Gretchen på fattigmannsvis. Men overraskelsesfestens billige cateringmat kommer med en imponerende gave. Peggy og Tamra er modeller i et moteshow.
14:00 Masterchef USA (17)
(Masterchef USA) Amerikansk realityserie. Gordon Ramsay tar med seg Masterchef-konseptet til USA og skal finne den beste hobbykokken i landet. Kokkene blir delt inn i to lag og må lage to forretter og to aperitiffer for den berømte restauranten Patina. Laget som taper får en utfordring til.
15:00 MasterChef Norge (24)
(MasterChef Norge) Norsk realityserie. MasterChef er tilbake med nye kjendiser som skal få prøve kokkekunnskapene sine. De bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og hoveddommer Eyvind Hellstrøm. Denne uken kommer Magne Gundersen, Siri Kristiansen, Ewa Da Cruz, Sophie-Elise Isachsen, Mads Østberg og Donna Ioanna til København og MasterChef-kjøkkenet. Tre av dem kjemper nå om to semifinaleplasser, og i dag får de en ny sjef. Heidi Bjerkan er kokk ved Slottet til daglig, og i dag er det hun som bestemmer om maten er bra nok til å serveres. Et treretters måltid skal lages, men klarer deltakerne å holde hennes standard?
16:00 Svenske Hollywoodfruer (6)
(Svenska Hollywoodfruar) Svensk realityserie. I denne sesongen møter vi fruene Gunilla Persson, Maria Montazami, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian. Isabel-Adrian vil gi datteren en bursdagsfeiring med klovner, men må først overkomme klovnefobien sin. Maria blir invitert på en romantisk date på tross av at hun er gift, og viser hvordan hun får den perfekte hårsveisen. Gunilla og datteren Erika har en viktig audition for en TV-serie. Agnes-Nicole legger planer for en ny veldedighetstilstelning, og skal i tillegg styre med film- og modellkarrieren sin.
17:00 Teenage Boss Sverige (5)
(Tonårsbossen) Svensk underholdningsprogram. Tenåringer vil alltid ha nye ting, enten det er en ny jakke, ny playstation eller en ny iphone. Vanligvis har ikke familien nok penger til å kjøpe alle disse tingene, men hva hvis tenåringen fikk bestemme over økonomien? Nå får tenåringen i huset nemlig ta over familiens økonomi i en hel måned. Økonomieksperten Charlie Söderberg dukker rett og slett opp på døren med en hele familiens månedsinntekt og et kredittkort, og deretter har tenåringen kontrollen. Blir det nye klær? Eller vil pengene gå til noe familien virkelig trenger? 15 år gamle Emilie bor sammen med sin mor og lillesøster i Nacka i Sverige. Hun samler på Converse-sko og elsker å shoppe. Hvordan går det når hun får fingrene i 40 000 kroner?
18:00 Brannstasjonen (8)
(Brannstasjonen) Norsk dokumentarserie. Bli med til Norges tøffeste og mest givende arbeidsplass. Vi følger hverdagen på Stavanger brannstasjon, en av Norges travleste brannstasjoner. Det meldes om tett røyk i fra et bolighus. Et helt nabolag har fått oversvømmelse i husene sine. Brannfolka rykker ut for å pumpe ut vannet fra husene og redde beboernes eiendeler. Roald og mannskapet er på plass på åstedet før helsepersonell etter en alvorlig trafikkulykke. De må søke i mørket etter bilføreren som de frykter ligger hardt skadet i sjøen.
18:30 Top Model USA (8)
(America's Next Top Model) Amerikansk realityserie. Dommer Kelly Cutrone parer opp modellene til en fotoshoot, og to av dem innser at de må legge sine personlige forhold til side. Arv og opphav er i fokus når det er tid for en futuristisk sci-fi-shoot.
19:30 Norges styggeste rom (8)
(Norges styggeste rom) Norsk oppussingsprogram. Norges styggeste rom er programserien som foretar en uhøytidelig kåring av de siste skanser i en nasjon som ble bitt av oppussingsbasillen for lenge siden. Programleder Jannecke Weeden, interiørekspert Halvor Bakke og snekker Torkel Gjerset setter seg i bobilen og reiser rundt omkring for å finne Norges styggeste rom. Hver uke besøker de et nytt borettslag, rekkehus eller byggefelt, og gir ikke bare ett, men fire rom hos fire forskjellige familier en real overhaling. I tillegg pusser de opp et fellesareal i tilknytning til disse hver uke. Med Halvors stilsikre sans og kunnskap om interiør, og med Torkels fantastiske snekkerferdigheter skal de gjøre om slitne og stygge soverom, kjøkken, kjellerstuer og soverom til hjemmets nye hjerte. Programleder Jannecke Weeden tar med seg den stilsikre interiørdesigneren Halvor og den dyktige snekkeren Torkel til Drammen denne uken. En småbarnsfamilie med et bokstavelig talt råttent lekerom i kjelleren får besøk av Norge styggeste rom-teamet i dag. Foreldrene kommer opprinnelig fra India og Halvor går derfor for et fargerikt rom som gir rom for både kreativitet og lekenhet for barna.
20:30 Lukket visning (6)
(Lukket visning) Norsk livsstilsprogram. I Lukket visning får du bli med på visning på markedets dyreste boliger. Velkommen inn bak dører som ellers ville vært lukket for en eksklusiv visning. Når markedets dyreste boliger skal selges, skje det bak lukkede dører. Nå får vi anledning til å bli med inn i hjem vi knapt visste eksisterte, neppe vil få muligheten til å besøke, langt mindre kjøpe, men helt klart drømme om. Sammen med våre meglere kan vi nå bli med på visning i markedets dyreste og mest eksklusive boliger og får se de mest storslåtte, kostbare og luksuriøse eiendommene som er på markedet i Norge og utlandet. Dette er imponerende hus og fritidsboliger i Norge som vurderes solgt, i tillegg får vi bli med utenlands og se fantastiske eiendomsperler i blant annet Frankrike og Spania som har tilhørt verdensberømte moteskapere og styrtrike forretningsmenn. Velkommen inn bak dører som ellers ville vært lukket for en eksklusiv visning. Nils Nordvik og Sanna Damhaug er på Bygdøy i Oslo for å vurdere en praktbolig. Bygdøy er ifølge Nils et av Norges dyreste områder. På Mallorca fortsetter jakten på det perfekte feriehuset og Øyvind Olstad tror han har funnet det riktige alternative til sin kunde. På Mågerø ved Tjøme er det en hytte som skal vises fram, den har spektakulær sjøutsikt og svært høy prisklasse.
21:30 Bones (15)
(Bones) Amerikansk krimserie. Serien skildrer livet og arbeidet til forfatteren, antropologen og rettsmedisineren Dr. Temperence Brennan, som er ekspert i å tyde uklare ledetråder og bevismateriale innpreget i sterkt skadede skjeletter. Sammen med teamet på Jeffersons rettsmedisinske laboratorium og FBI-agenten Seely Booth, hjelper Dr Brennan til med å løse vanskelige drapssaker. Basert på virkelige hendelser. Når levningene etter en velkjent gambler blir funnet i en industrimaskin, risikerer Booth å bli dratt tilbake inn i sin spillavhengighet når han og Brennan dykker ned i poker-undergrunnsverdenen. Medvirkende:Emily Deschanel, David Boreanaz.
22:30 Paradise Hotel (32)
(Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Det er dagen for parseremoni, og hele hotellet mobiliserer for å få ut en spesiell jente. Dagen går med på å holde planen hemmelig for henne det gjelder. Men kan de stole på gutten som skal ta valget?
23:30 Sex og singelliv (69)
(Sex and the City) Amerikansk komiserie. Journalisten Carrie må til stadighet bruke seg selv og omgivelsene som bakgrunnsmateriale for sine hypoteser rundt sex og singelliv i sin faste avisspalte. Charlotte fyller 36 år og alle jentene drar på tur til Atlantic City. Miranda vil bare sove og lese avisen, Samantha er opptatt med å følge Richards bevegelser, og Charlotte bekymrer seg for å bli en gammel peppermø. Hun overrasker de andre jentene med sin nye stil... Medvirkende:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, Ben Weber, David Eigenberg, Kyle MacLachlan. Regi:Allison Anders, Daniel Algrant, John David Coles, Allen Coulter, Dennis Erdman, Michael Fields.
00:10 Svenske Hollywoodfruer (6)
(Svenska Hollywoodfruar) Svensk realityserie. I denne sesongen møter vi fruene Gunilla Persson, Maria Montazami, Agnes-Nicole Winter og Isabel Adrian. Isabel-Adrian vil gi datteren en bursdagsfeiring med klovner, men må først overkomme klovnefobien sin. Maria blir invitert på en romantisk date på tross av at hun er gift, og viser hvordan hun får den perfekte hårsveisen. Gunilla og datteren Erika har en viktig audition for en TV-serie. Agnes-Nicole legger planer for en ny veldedighetstilstelning, og skal i tillegg styre med film- og modellkarrieren sin.
01:05 The Night Shift (4)
(The Night Shift) Amerikansk dramaserie. Nattevaktene på sykehuset San Antonio Memorial er en spesiell rase, spesielt adrenalinavhengige TC Callahan. Etter tre utmattende oppdrag i Afghanistan er TC Callahan i ferd med å innse at de tøffeste oppdragene finnes på hjemmebane. Det er riktignok rom for å spille hverandre et puss eller to, men når liv står på spill, er det blodig alvor. En rekonstruksjon av slaget ved Alamo går galt, og Jordan behandler en mann ulovlig. TC fanges i en følelsesmessig krig mellom Jordan og Landry.
01:55 Paradise Hotel (32)
(Paradise Hotel) Norsk realityserie. Triana inviterer deg tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter og fem sjarmerende gutter inn på hotellet samt fem hotte, modellutseende gutter! Sjarm eller utseende, lek eller spill - hva skal til for å sikre seg et rom for natten? Det er dagen for parseremoni, og hele hotellet mobiliserer for å få ut en spesiell jente. Dagen går med på å holde planen hemmelig for henne det gjelder. Men kan de stole på gutten som skal ta valget?
02:45 Kongen av Queens (136)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie tar en midlertidig jobb i firmaet til Doug, men Doug syns det er helt uutholdelig. Arthur vil gjerne lage julekort med bilde, og prøver å samle forskjellige venner til fotoseansen. Medvirkende:Kevin James, Patton Oswalt, Leah Remini, Larry Romano, Richard Rossi, Jerry Stiller. Regi:Robert Berlinger, Mark Cendrowski, Henry Chan.
03:10 Will & Grace (153)
(Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Will og Grace inviterer Vince og Nadine på middag, men oppdager til sin store skrekk at gjestene er deres rake motsetning. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.
03:35 Will & Grace (154)
(Will and Grace) Amerikansk komiserie. Will og Grace bor sammen i en leilighet i New York. Hun er en vakker og sjarmerende interiørarkitekt. Han er en godt likt og suksessfull advokat på Manhattan. Begge er på leting etter mannen i sitt liv. Grace kommer hjem fra en kjempefin date, og når hun kommer hjem hører hun på en melding fra Leo. Senere prøver hun å skjule meldingen fra Will. Medvirkende:Debra Messing, Eric McCormack.
04:00 Bones (2)
(Bones) Amerikansk krimserie. Levningene etter et par blir funnet i en hule i nasjonalparken og enheten må identifisere likene og løse saken. Etter å ha avhørt to mistenkte finner de ut hvem kvinnen var og saken begynner å løses.
05:30 Nanny (48)
(The Nanny) Amerikansk komiserie. Fran er fra Queens, Maxwell er britisk. Fran er giftesyk, Maxwell er enkemann med tre barn. Ved en tilfeldighet møtes de, og Fran blir barnas guvernante. Og derfra går det bare en vei... Fran og Brighton blir ranet i parken når de er ute for å handle. Fran har tatt med seg det hun tror er Maxwells handleliste, men det viser seg å være et originalt manuskript skrevet av Shakespeare. Brighton får komplekser for at han ikke kan forhindre ranet. Fran blir litt fornøyd når det viser seg at politimannen som forhører henne er svært kjekk og Maxwell blir sjalu! Etter en stund greier de å fakke raneren, men det verdifulle manuset er fremdeles borte... Medvirkende:Fran Drescher, Benjamin Salisbury, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Nicholle Tom.
Vis alt
TVNorge 05:15 Man Up! (1)
(Man Up! år 1) Amerikansk komiserie. Hva vil det egentlig si å være mann nå om dagen? Will er mer interessert i å finne en perfekt gave til sønnen Nathans 13-årsdag enn å gjøre en god jobb som forsikringsselger. Bestevennen Craig, en sart sjel, lengter fremdeles etter eksen Lisa. Wills svoger Kenny spør seg selv hva Tobey Maguire ville gjort da eks-kona begynner å date en fyr som er alt han ikke er. Etter at Craig braser inn i Lisas bryllup for å vinne henne tilbake, får de for seg at de nå vil bli ekte mannfolk, akkurat som forfedrene deres. Premiere. Hva vil det egentlig si å være mann nå om dagen? Will er mer interessert i å finne en perfekt gave til sønnen Nathans 13-årsdag enn å gjøre en god jobb som forsikringsselger. Bestevennen Craig, en sart sjel, lengter fremdeles etter eksen Lisa. Wills svoger Kenny prøver å besinne seg da ekskona begynner å date en fyr som er alt han ikke er.
06:00 Tom og Jerry (7)
(Tom and Jerry) Amerikansk tegnefilmserie. Katt-og-mus-jakten fører Tom og Jerry opp i en rekke hysterisk morsomme situasjoner.
06:20 Tom og Jerry (8)
(Tom and Jerry) Amerikansk tegnefilmserie. Katt-og-mus-jakten fører Tom og Jerry opp i en rekke hysterisk morsomme situasjoner.
06:45 Gøy på landet (40)
(Gøy på landet) Norsk realityserie. Martin inviterer damene hjem til sin fantastiske familieeiendom, hvor han setter dem i arbeid for sjekke konepotensialet. Glenn har enda ikke avslørt hvem av damene han liker best, helt til han inviterer på litt alenetid med en av dem. Velger noen av damene å bli igjen her i Sokndal, eller skal de ta kofferten og bli med videre til Flå?
07:35 America's Funniest Home Videos (30)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk komiserie. Slipp latteren løs og kos deg med knall og fall og god gammeldags bløtkake-humor når voksne, barn og dyr havner i hysterisk morsomme situasjoner.
08:00 Cougar Town (21)
(Cougar Town, år 2) Amerikansk komiserie. Jules og gjengen planlegger en felles ferie. Siden Travis plutselig bestemmer seg for å flytte til Hawaii, drar de etter ham for å tilbringe ferien der sammen med ham. Jules sliter med å akseptere Travis sitt valg, samtidig som Grayson forteller henne at han vil ha barn. I mellomtiden prøver Laurie å legge en plan for å få Travis til å flytte hjem igjen. Medvirkende:Courteney Cox, Christa Miller, Busy Phillips, Dan Byrd, Brian Van Holt.
08:25 Ullared (9)
(Ullared) Svensk dokumentarserie. Det er blitt vinter, og varehuset i Ullared har ikke like lange køer som ellers i året. Ola-Conny har fått sitt eget brød og skal fotograferes slik at hans blide åsyn kan trykkes på brødposen. Administrerende direktør Boris har hendene fulle med både byggeprosessen av shoppinghotellet og nye produkter som skal testes.
09:15 Sinnasnekker'n (9)
(Sinnasnekker'n) Underholdningsserie. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. Ann Kristin og Espen bor i Askim med to barn. De kjøpte et gammelt hus og pusset opp det meste inne, men utvendig har det stoppet helt opp. Terrassen har gamle bord og et rustent rekkverk. Huset er trekkfullt og taket i elendig forfatning, med løse taksteiner som når som helst kan falle ned og skade noen.
10:05 Millionær søker kjæreste (7)
(Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater.
10:55 Millionær søker kjæreste (8)
(Millionaire Matchmaker) Amerikansk realityserie. Med brutal ærlighet og stort hjerte hjelper Patti Stanger og hennes ansatte sine rike klienter med håndplukkede dater.
11:55 The Big Bang Theory (6)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. De sosialt uintelligente guttene blir nervøse når Penny inviterer dem på en fest hun skal holde. Men de blir ekstatiske når de finner ut at det er en Halloween-fest, og kler entusiastisk på seg de nerdete kostymene sine. Uheldigvis imponerer de ikke Pennys uhøflige ekskjæreste.
12:20 The Big Bang Theory (7)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. Wolowitz forfører Pennys venninne og det ender med at de har sex i Pennys leilighet, noe som fører til at Penny overnatter på sofaen til Leonard og Sheldon. Og siden Wolowitz er opptatt med andre ting, oppdager gutta at de mangler et fjerde medlem i gruppa.
12:50 Mom (15)
(Mom) Amerikansk komiserie. Christy oppdager at hun nyter sex mest når det er en sjanse for å bli oppdaget. Samtidig tar Bonnie sin nye rolle som sekretær for kvinnenenes AA-møter for seriøst. Medvirkende:Anna Faris, Allison Janney.
13:20 Sinnasnekker'n (10)
(Sinnasnekker'n) Underholdningsserie. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne, og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. Janne og Henning fra Hokksund la oppussingen på hylla i håp om å få det bedre, men det har tydeligvis ikke fungert. De sliter i parforholdet, og barna deres må bo trangt og i masse rot fordi foreldrene ikke får laget rom til dem i kjelleren. Situasjonen er håpløs for alle parter. De trenger hjelp fra Sinnasnekker'n!
14:20 Ullared (10)
(Ullared) Svensk dokumentarserie. Varehuset fyller 50 år, og Boris byr alle de ansatte på bursdagskake. Han benytter også dagen til å mimre over årene som er gått og filosoferer litt over framtiden.
15:15 Baby Daddy (4)
(Baby Daddy) Amerikansk komiserie. Ben er en ungkar i begynnelsen av 20-årene som lever livet som bartender i New York City med kompisen Tucker og broren Danny, som er profesjonell ishockeyspiller. En dag blir livene deres snudd på hodet når de kommer hjem og oppdager en jentebaby som er lagt igjen av en ekskjæreste på trappa utenfor leiligheten deres.
15:45 Cougar Town (22)
(Cougar Town, år 2) Amerikansk komiserie. Jules og gjengen planlegger en felles ferie. Siden Travis plutselig bestemmer seg for å flytte til Hawaii, drar de etter ham for å tilbringe ferien der sammen med ham. Jules sliter med å akseptere Travis' valg samtidig som Grayson forteller henne at han vil ha barn. I mellomtiden prøver Laurie å legge en plan for å få Travis til å flytte hjem igjen. Medvirkende:Courteney Cox, Christa Miller, Busy Phillips, Dan Byrd, Brian Van Holt.
16:10 Friends (24)
(Friends, år 4) Amerikansk komiserie. Hele vennegjengen, bortsett fra Phoebe og Rachel, reiser til bryllupet til Ross i London. Chandler blir irritert av Joeys mange påfunn. I New York innser Rachel at hennes følelser for Ross er sterkere enn noensinne. Del 2 av 2. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.
16:40 Friends (1)
(Friends) Amerikansk komiserie. Ross forsøker å redde seg ut av forsnakkelsen under bryllupsseremonien. Chandler og Monica forsøker fortsatt å få være alene slik at de kan fortsette affæren.
17:10 Two and a Half Men (18)
(Two and a Half Men, år 4) Amerikansk komiserie. Når Alan innser at Jake faktisk begynner å bli voksen, prøver han å tilbringe mer tid med ham. Samtidig bestemmer Kandi seg for at hun vil bli skuespiller.
17:40 Two and a Half Men (19)
(Two and a Half Men, år 4) Amerikansk komiserie. Alan ser fram til å ikke lenger betaler forsørgerbidrag til Judith. Charlie bestemmer seg for å bli med i bryllupet til Judith, og Herb finner tonen med Myra, søsteren til Herb.
18:05 The Big Bang Theory (9)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. Sheldon og Leonard blir invitert til å presentere sine felles funn på en fysikkonferanse, men Sheldon nekter. Penny stepper inn for å megle, men det gjør bare kløften mellom de to bestevennene enda større.
18:35 The Big Bang Theory (10)
(The Big Bang Theory) Amerikansk komiserie. Leonard og Sheldon er briljante fysikere. Men ikke noe av denne genialiteten hjelper dem i samspillet med andre, spesielt ikke kvinner. Dette endrer seg da den livsglade skjønnheten Penny flytter inn ved siden av. Etter å ha hørt Penny synge, lyver Leonard for å unngå å se henne opptre. Sheldon går ett skritt videre med en mer detaljert løgn, noe som fører til at hans ikke-eksisterende søskenbarn dukker opp.
19:00 Mom (16)
(Mom) Amerikansk komiserie. Christy og Bonnie blir sjokkerte når de oppdager hvordan fengselet har forandret vennen Regina. Medvirkende:Anna Faris, Allison Janney.
19:30 Sinnasnekker'n (16)
(Sinnasnekker'n) Norsk livsstilsserie. Hege og Nils trodde først at huset de kjøpte i Ålesund, var i grei stand, og var positive til jobben som skulle gjøres. Men etter hvert som tiden gikk og problemene tårnet seg opp, er de nå ikke lenger i stand til å prate med hverandre. Nils er så flau over huset at han ikke vil ha besøk. Både huset og forholdet er totalt krise.
20:30 Kan vi bli med? (4)
(Kan vi bli med?) Norsk underholdningsprogram. Programlederduoen Alexander Nyhagen og Fridtjof Nilsen drar ut på tur helt uten manus, kun styrt av tilfeldigheter og menneskene de møter. Et møte med en tilfeldig person fører til et møte med en annen, og slik drar Alex og Fridtjof rundt i landet på lykke og fromme mens de stadig innvies i vilt fremmede menneskers liv og laden. Reisen har ført gutta til Tromsø, der de får en ny kompis på Arctic Tattoo. De blir kjent med byens natteliv, og må se seg slått av lokale helter i beerpong. Veien går videre til Vadsø, hvor de stifter bekjentskap med en fugleforsker. De drar på harryhandel til Finland og får se nordlys for første gang.
21:30 Castle (18)
(Castle) Amerikansk krimserie. Kevin Ryan er livvakt for en karismatisk politiker som blir utsatt for et attentatforsøk under et veldedighetsarrangement. Ryan får hjelp av Castle og Beckett i jakten på gjerningsmannen.
22:30 Snåsamannen
(Snåsamannen) Norsk dokumentar. Han startet som fattig gjetergutt i Snåsafjellene og har endt opp som Norges mest kjente helbreder. Det anslås at over 50.000 mennesker har fått hjelp av Snåsamannen Joralf Gjerstad. I dag er han 88 år og forsøker å leve en roligere tilværelse sammen kona Signe og sine nærmeste. Hvem er egentlig denne sagnomsuste mannen som alle snakker om? Hva har han opplevd gjennom livet? Hvordan ser han selv på sine synske og helbredende evner, og hva tenker han om det livet han har levd? Møt mennesket bak Snåsamannen i et ærlig og nært portrett i hjemlige omgivelser i Snåsa.
23:30 Castle (18)
(Castle, år 3) Amerikansk krimserie. Et drap har funnet sted på settet til en av New Yorks lengstlevende såpeserier. Hovedforfatteren av serien er drept med øks. Castle og Beckett oppdager fort at dramaet bak kulissene er minst like skandaløst som selve serien. Nesten alle kan være villige til å drepe for å komme seg frem.
00:25 CSI (14)
(CSI, år 9) Amerikansk spenningsserie. Langston må være vitne i en rettssak mot en høyt respektert politiker, mens nye beviser i saken gjør at etterforskerne i CSI må tilbake til laben og gjenoppta etterforskningen.
01:20 Special Victims Unit (15)
(Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. En komiker havner i SVU-etterforskernes søkelys når to studenter blir overfalt etter et standup-show. Komikeren forteller grove vitser om voldekt og kvinner, og teamet mistenker at noen fans har tatt vitsene for bokstavelig. Medvirkende:Mariska Hargitay, Ice-T, Richard Belzer, Dann Florek, Kelli Giddish.
02:15 CSI: NY (20)
(CSI: NY) Amerikansk krimserie. En anonym innringer tipser Mac om at et lik ligger nedgravd på Giants stadion. Nærmere undersøkelser på stedet peker mot en gjerningsmann i CSIs egne rekker. Nå er det opp til teamet å bevise etterforskerens uskyld.
03:05 Body of Proof (12)
(Body of Proof) Amerikansk dramaserie. Sønnen i en perfekt familie finner foreldrene drept, og teamet innser fort at den perfekte fasaden skjuler flere hemmeligheter. Samtidig sliter Curtis i sin nye stilling, og Megans kjærlighetsliv blir stadig hetere.
03:50 CSI: Miami (4)
(CSI: Miami, år 3) Amerikansk krimserie. E-poster og tekstmeldinger starter en massesammenkomst av studenter på en golfbane. Men når folkemengden løser seg opp, blir liket av en gymnaselev funnet på stedet.
Vis alt
NRK 2 08:50 Naturens underverden (1)
Britisk naturserie. For litt over 400 millioner år siden forlot ørsmå skapninger havet for å gå på land. Siden den gang har disse virvelløse dyrene blitt verdens mest vellykkede dyregruppe, utbredt over hele kloden. I dag fins det 200 millioner av dem for hvert menneske på jorden. David Attenborough tar seerne med på en fantastisk reise i denne makroverdenen.
09:40 Hvem tror du at du er? (5)
Norsk underholdningsserie. Kjente personer søker etter sine røtter. Mia Gundersen prøver å finne ut hvem hennes morfar egentlig var. Det blir starten på en svært emosjonell reise som avdekker den ene hemmeligheten etter den andre.
10:40 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
10:55 [nyh]Distriktsnyheter
13:20 [nyh]Aktuelt
Fra studio om politikk, kultur og samfunnsliv. Programleder:Ole Torp.
13:50 Urix
Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledere er Hege Moe Eriksen og Gry Blekastad Almås. Programleder:Hege Moe Eriksen, Gry Blekastad Almås.
14:10 Vis meg din tro (4)
(Vis mig din tro) Dansk dokumentarserie. Fire unge inviterer hverandre hjem for å vise hvordan de praktiserer sin tro. Alle har hatt sine fordommer og forestillinger om hverandre. Søren fra frikirken Citykirken, muslimen Michelle, buddhisten Julie og kristne Anders har alle gitt troen en stor plass i sine liv.
14:40 Når hjelpen er over (2)
Svensk dokumentarserie. Bosniske Nadina lider av en alvorlig øyensykdom. Hun ble utvist fra Sveige i 2003 tross massive protester. Det skulle bli bedre for henne å bo og få medisinsk hjelp hjemme. Men nå kommer hun til Sverige annet hvert år for å unngå å bli blind. Hva har skjedd?
15:10 Hvem tror du at du er? (6)
Norsk underholdningsserie. Kjente personer søker etter sine røtter. En luring av en tippoldefar, en sta oldemor og en avslørende dagbok er noen av overraskelsene Birgit Skarstein får når hun graver i den til nå ukjente Skarstein-slekten. Men kan hun ved veis ende være stolt av å kalle seg en Skarstein?
16:10 Med hjartet på rette staden (12)
(Heartbeat) Britisk dramaserie. En eldre mann dør brått. Mens politiet undersøker om han hadde pårørende, kommer de på sporet av detaljerte ransplaner. Craddock sliter med ekteskapsproblemer. Medvirkende:William Simons, Tricia Penrose, Jason Durr, Philip Franks.
17:00 Derrick (9)
(Ein Unheimliches Erlebnis) Tysk krimserie. Kriminalsjefinspektør Stephan Derrick og Harry Klein brukar kløkt og sunt vit til å løyse kompliserte mordgåter. Medvirkende:Horst Tappert, Fritz Wepper.
18:00 [nyh]Dagsnytt atten
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 Kor i verda
Norsk dokumentar. Songkoret Lyderhorn i Bergen samlar hvert år inn over 400.000 kroner til barnehjemmet Botshabelo i Sør-Afrika. De begynte som et politisk kor langt ute på venstresiden og har aldri gitt opp kampen for en bedre verden. Nå skal de få ny dirigent. Ingvill Mjeldheim Holter er nyutdannet og entusiastisk, først og fremst når det gjelder musikken. Vil Ingvill få koret til å dele den musikalske visjonen hennes? Og vil engasjementet for en bedre verden smittet fra koret til dirigenten?
19:30 Portretter fra Varangerfjorden
Norsk dokumentar. Møt menneskene som lever langs Varangerfjorden i Nesseby kommune. Med sjøsamisk liv, kultur og sjel trenger man ikke fjernsyn, ikke når fjorden utenfor er storskjerm nok. (Portretter fra Varangerfjorden)
19:45 Alliert og alene (3)
Norsk dokumentarserie. 28. mai 1940: I et britisk landgangsfartøy sitter nordmannen Ivan Vanje sammen med allierte fremmedlegionærer. Sammen skal de forsøke å gjenerobre Narvik fra tyske styrker som har okkupert hjembyen hans i snart to måneder. Felttogets største slag står foran dem.
20:45 Selskapet
Kulturprogram. Nina Stensrud Martin inviterer aktuelle gjester til å diskutere de viktigste kultursakene akkurat nå. Programleder:Nina Stensrud Martin.
21:15 Krøll på hjernen (3)
(DR3 Fuckr med dn hjrne) Dansk serie. Ikkje alt er slik det gir seg ut for å vere. Illusjonisten Jan Hellesøe viser oss korleis han kan lure hjernen og gir oss råd om korleis ein kan bruke både hjernen og sansane på ein skarpare måte.
21:25 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
21:30 Fanget i Antwerpen (3)
(Cordon) Belgisk thrillerserie. Medvirkende:Wounter Hendrickx, Liesa Van Der Aa, Tom Dewispelaere.
22:20 Glemte forbrytelser (8)
(Glömda brott) Svensk dokumentarserie. Mord, ran, homoseksualitet. Hva ble folk dømt og straffet for i gamle dagers Sverige? Programleder:Niklas Långström.
22:30 Urix
Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledere er Hege Moe Eriksen og Gry Blekastad Almås. Programleder:Hege Moe Eriksen, Gry Blekastad Almås.
22:50 Arkitektens hjem (3)
Norsk livsstilsserie. Arkitekter jobber daglig med å tegne fantastiske boliger for andre, men hvordan bor de selv? Charlotte Thiis-Evensen har besøkt seks norske arkitekter for å snakke om hva som skaper et godt hjem. I dag: Knut Hjeltnes.
23:20 Fra fisk til menneske (3)
Nederlandsk dokumentarserie. Neil Shubin er ekspert på anatomi og forhistorisk fisk. I menneskekroppen finner han arven etter forfedrene våre, nemlig fisk, reptiler og aper. Hendene, føttene, fargesynet, ryggraden og den oppreiste gangen vår kan vi spore tilbake til apene og de forhistoriske menneskene vi stammer fra. Men den viktiste arven de ga oss er likevel menneskehjernen. I kroppen vår finner Neil Shubin alle slags spor etter forfedrene våre.
00:15 Okkupert hverdag (2)
Dokumentarserie. Hold hjulene i gang Den tyske okkupasjonen av Norge 1940-45 forandret hverdagslivet til hele befolkningen. Men noen yrkesgrupper måtte samarbeide med okkupantene, og folk i blant annet politiet og bygg- og anleggsbransjen ble stilt overfor vanskelige dilemmaer. Krigen skulle komme til å gi full sysselsetting og norgeshistoriens største byggeboom.
00:45 Elivas reise
Norsk dokumentar. Eliva Antona Henriksen reiser 70 år tilbake i tid. Til den høsten Finnmark og Nord-Troms ble rasert og nedbrent av tyskerne. Familien ble tvangsevakuert fra den trygge hjembygda, uten å vite hvor de skulle. Moren var høygravid og faren ble alvorlig syk, og klarte nesten ikke å bevege seg. Niåringen Eliva måtte skaffe alt som trengtes til familien, passe på sin fire år yngre bror og gå på skole annenhver dag.
01:35 Inn i vårt mørke hus
Norsk kortfilm fra 2013. Den 18 år gamle norsk-kurdiske jenta Sara har et hemmelig kjæresteforhold til Erik. Foreldrene forventer at hun skal gifte seg med en kurdisk mann når hun er ferdig med vidaregående og forbyr henne å treffe Erik mer. Sara vil leve et vanlig liv som alle andre norske jenter, og står nå overfor et vanskelig valg.
01:50 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
02:05 [nyh]Distriktsnyheter
Vis alt
NRK 3 19:30 Bondi Beach (11)
(Bondi Rescue) Austr. dokuserie. En ung tysk turist har brukket ryggen. Chappo og H-man sørger for at han kommer seg trygt til sykehuset. Vi følger livredderne på en av verdens travleste strender, Bondi Beach.
19:55 P3Morgen
Se høydepunktene fra dagens P3morgen på TV.
20:25 Sexeffekt (2)
(How Sex Works) Britisk dokumentarserie. Folk i 20-åra utforsker ofte hvordan det er å ha sex med flere ulike partnere. Ny kunnskap forklarer hvorfor vi trenger og nyter sex, og hjelper oss til å forstå de seksuelle valgene vi gjør i den første delen av voksenlivet. Ved hjelp av dataanimasjon får vi se hva som skjer og hvordan det ser ut, inne i kroppen når vi har sex.
21:25 Verdens tøffeste jobber (2)
(World's Toughest Jobs) Britisk dokumentarserie. Hva er verdens tøffeste jobb? Å vaske vinduer på utsiden av skyskrapere? Eller å gjete tusenvis av illsint kveg ute i villmarken? Uansett, målet er det samme - å tjene penger. Vi følger en gruppe unge briter som prøver å få skikk på livet og økonomien sin, og som begir seg ut på noen av verdens tøffeste arbeidsplasser. Takler de utfordringene og holder ut helt til lønningsdag, eller må de reise hjem med halen mellom beina? (Trawler Fishing)
22:20 Venn i døden (8)
Norsk dokumentarserie. Bestevennen til programleder Martin Melvold (24) mistet moren sin for ti år siden i tsunamien. Martin klarte ikke å være der for ham, og dette vil han gjøre noe med. I møte med åtte unge mennesker som har mistet noen de er glad i, prøver han å finne ut av hvordan man er en god venn i døden.
22:45 Kampen for tilværelsen (8)
Norsk dramaserie. Folk i husan Medvirkende:Bartek Kaminski, Tone Beate Mostraum, Øystein Røger.
23:30 P3Morgen
Se høydepunktene fra dagens P3morgen på TV.
00:05 Det store symesterskapet (1)
(Sewing Bee) Britisk underholdning. Hvem er Storbritannias beste amatørsyer? Gjennom fire programmer konkurrerer en gruppe hjemmesyere om å vinne den ærefulle tittelen. Hver uke får deltakerne tre utfordrende syoppgaver som de må løse innen korte tidsfrister. Dommerne May Martin og Patrick Grant avgjør hvem som får bli med videre, og hvem som må reise hjem.
01:05 Pinlige sykdommer (4)
(Embarrassing Bodies) Britisk dokumentarserie. Legene som har spesialisert seg på pinlige sykdommer, er tilbake og klare til å behandle enda flere modige sjeler som har lidd lenge nok. De reiser til by og bygd over hele Storbritannia med sitt mantra: "There's no shame, we're all the same".
01:50 Oppdrag Nord-Norge (4)
Norsk dokumentarserie. I Lofoten prøver utøverne seg på surfing i bølgene, og til alles store overraskelse mønstrer det på en ny prominent gjest på båten.
02:20 En velutstyrt mann (10)
(Hung) Amerikansk komiserie. Ray Drecker var en kjekk og lovende idrettsstjerne. Nå er han en middelaldrende, skilt basketballtrener med tenåringsbarn og dårlig økonomi. Han prøver å utnytte sin største ressurs og jobber som gigolo. Wellness Center går en uviss skjebne i møte. Om Ray og Tanya kan fortsette forretningene, avhenger av om de finner Charlie og får tilbake pengene. Medvirkende:Thomas Jane, Jane Adams, Charlie Saxton.
02:45 Nedenom og hjem (3)
(Eastbound & Down) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Kenny blåser nytt liv i karrieren i Myrtle Beach. Med seg har han kameraten Shane. Den tidligere baseballstjernen Kenny blir bedt om å være mentor for et russisk talent. Stevie drar til Myrtle Beach. Medvirkende:Danny McBride, Katy Mixon, Steve Little.
03:15 Nedenom og hjem (4)
(Eastbound & Down) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Kenny blåser nytt liv i karrieren i Myrtle Beach. Med seg har han kameraten Shane. Medvirkende:Danny McBride, Katy Mixon, Steve Little.
03:45 Musketerene (9)
(The Musketeers) Britisk dramaserie. Athos, Aramis og Porthos er de tre musketerene fra Alexandre Dumas' kjente historie. De er langt mer enn kongens livvakter i 1600-tallets Paris. De slåss for æren, kjærligheten og fordi de liker det. Medvirkende:Santiago Cabrera, Tom Burke, Luke Pasqualino.
Vis alt
FEM 05:05 Body of Proof (12)
(Body of Proof) Amerikansk dramaserie. Dr. Megan Hunt er i en klasse for seg selv: en glimrende og verdenskjent nevrokirurg på toppen av sin karriere, selv om suksessen og berømmelsen har kostet henne et ekteskap og forholdet til hennes tolv år gamle datter. Megan løser mysteriene rundt menneskers død mens hun samtidig forteller deres livshistorier. Megan tar med seg datteren Lacey til et mordåsted, noe som opprører hennes eksmann Todd. Men også Megan blir opprørt av at faren til Lacey tvinger henne til å bli med på en ferietur med hans nye kjæreste. Medvirkende:Dana Delany, Jeri Ryan, Geoffrey Arend.
06:20 Judge Judy (134)
(Judge Judy, sesong 14) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
06:45 Ryddehjelpen (9)
(Consumed) Amerikansk livsstilserie. Familier som drukner i materielle eiendeler utfordres til å overleve i 30 dager med bare det mest nødvendige. Uten sakene sine tvinges de til å ta tak i forholdene til hverandre og til å innse hvor stor plass ting har i livene deres. Men er de i stand til å forandre seg?
07:40 Ekstrem opprydding (4)
(Hoarders: Get your house in order!) Britisk livsstilserie. Noen mennesker kjøper mer enn de noensinne kommer til å trenge. De klarer ikke å skille seg fra tingene sine, og tingene eier dem i stedet for motsatt. Huset fylles opp av rot slik at det blir umulig å bo der. To eksperter griper inn, en med ekspertise innenfor kjøp og salg av antikke varer, og en interiørdesigner som skal hjelpe til med å få huset på stell igjen. Ray samler på alt fra gamle klær til gamle tekniske duppeditter og ødelagte elektriske apparater. Huset er så fullt at han må sove på gulvet i et hjørne av stua. Nick og Abigail vil gjerne hjelpe Ray med å få orden på livet, men da må han selge unna mesteparten av det som fyller opp boligen slik at Abigail kan bruke pengene han tjener på å gi huset ansiktsløftningen det så sårt trenger.
08:35 Hundehviskeren (14)
(Dog Whisperer, år 4) Amerikansk dokumentarserie. Den kjente hundeeksperten Cesar Millan hjelper deg å se verden gjennom din hunds øyne så du endelig kan få en slutt på uønsket oppførsel.
09:30 Fødeavdelingen (1)
(One Born Every Minute UK) Britisk dokumentarserie. I kveldens episode av Fødeavdelingen, i West Country - Southmead Hospital i Bristol, vil to fjerdegenerasjons tvillinger melde sin ankomst, galgenhumoren råder ved en fødsel som drar ut i tid og en vordende far holder pusten under fødselen mens han krysser fingrene for en sønn.
10:30 Judge Judy (135)
(Judge Judy, sesong 14) Amerikansk realityserie. Hun er smart, hun er fornuftig og hun er påståelig. Møt den ustyrlige dommeren Judith Sheindlin, som bringer ulike saker fra virkeligheten for retten.
11:00 Cupcake-krigen (5)
(Cupcake Wars) Amerikansk livsstilserie. Amerikas beste cupcakebakere møtes for å konkurrere om å lage de fineste bakverkene. Hvem lager de saftigste kakene og hvem fikser den mest iøynefallende pynten? Vinneren stikker av med 10 000 dollar og får vist fram kakene sine på en stor og kjendisspekket Hollywoodfest. Cupcakebakerne skal forsøke å imponere den selverklærte cupcake-hateren, Duff Goldman, med deilige kaker.
11:50 One Tree Hill (5)
(One Tree Hill, år 2) Amerikansk dramaserie. Felix arrangerer en sammenkomst der de nye klassekameratene blir satt på prøve for å se hvor tøffe de er. I løpet av kvelden møter Lucas en mystisk, ny pike. Samtidig, i kirken, tilstår en gråtende Peyton at hun har prøvd kokain. Lucas' onkel blir usikker når en vakker kvinne kommer inn i butikken og begynner å flørte åpenlyst med ham. Det er mer romantikk i luften når Karen går på date med den unge professoren Andy...
12:45 Gossip Girl (8)
(Gossip Girl, år 6) Amerikansk dramaserie. Serena og Dan bestemmer seg for å feire sin første thanksgiving sammen og inviterer sine nærmeste venner, men alle har egne motiver for å delta. Chuck føler seg sviktet av faren og Blair må finne en løsning på problemene hans. Samtidig har Dan skrevet en ny avsløring som kan ødelegge et nært vennskap. Skal han publisere det?
13:35 Gilmore Girls (7)
(Gilmore Girls, år 4) Amerikansk dramaserie. Møt den viljesterke alenemoren Lorelai og hennes like bestemte tenåringsdatter Rory. Med kun 16 års aldersforskjell har mor og datter et spesielt tett og nært forhold; de er som bestevenninner som forteller hverandre alt. Med Lorelairs anstrengte forhold til overklasseforeldrene, Rorys skoletilværelse og begges romantiske komplikasjoner, er det duket for rikelig med drama i småbyen Stars Hallow i Connecticut.
14:30 Ugly Betty (15)
(Ugly Betty, år 3) Amerikansk komiserie. Moteuken er ensbetydende med kaos for de ansatte i Mode. Betty er intet unntak da hun forsøker å imponere en bisarr, ny designer ved navn Heinrich samtidig som hun skal skrive en oppgave for YETI.
15:25 One Tree Hill (6)
(One Tree Hill, år 2) Amerikansk dramaserie. Lucas tilbringer en romantisk natt med vakre Anna. Moren Karen blir overrasket med middag av Andy, og onkelen Keith går på date med Jules. Brooke inngår en vennskapspakt med Felix, og Peyton begynner å lete etter et band som skal spille på åpningen av klubben hennes.
16:20 Kakekrigen (12)
(Kakekrigen) Norsk underholdningsserie. I ukesfinalen i Kakekrigen skal det skal bakes kaker med promille. De gjenværende tre deltakerne tyr til både øl og likør i dagens bakst, og dommerne har store forventninger før de skal smake. Etter ukas siste bedømming skal det kåres en vinner som går videre til den store finalen. Programleder:Fridtjof Nilsen.
17:20 Ekstremt vekttap (12)
(Extreme Makeover: Weight Loss Edition, sesong 3) Amerikansk realityserie. Mehrbod (32) er musikkprodusent og DJ, og bor nå i Los Angeles. Som barn av Iran/Irak-krigen flyktet han til Amerika med familien da han var veldig ung. Mehrbod fikk lære tidlig at mat var mangelvare og at man burde spise når mat var tilgjengelig. Det har ført til at han nå veier hele 197 kilo. Nå vil Chris Powell hjelpe Mehrbod ned i vekt. Del 2 av 2.
18:20 Sinnasnekker'n Sverige (7)
(Arga snickaren) Svensk livsstilserie. Anders Öfvergård får skikk på havarerte byggeprosjekter og mistrøstige hjemmefiksere. Det begynte med drømmen om det perfekte hjemmet, men sluttet med et rop om hjelp. Anneli bor sammen med sine to tenåringsdøtre Sandra og Jennifer. Hun begynte å pusse opp huset sammen med samboeren Kent våren 2012, men Kent døde av hjerteinnfarkt hjemme i huset. Samme år mistet Anneli en nær venn og mistet all motivasjon for å fortsette arbeidet med huset. Anders og teamet kommer for å hjelpe henne.
19:25 Friends (22)
(Friends) Amerikansk komiserie. Pheobe er lei av å være gravid og full av humørsvingninger. Ross utpeker Joey som sin forlover, som begynner å planlegge et fullblods utdrikningslag. Jentene bestemmer seg for å arrangere en babyshower for Phoebe. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.
19:55 Friends (23)
(Friends) Amerikansk komiserie. Hele vennegjengen, bortsett fra Phoebe og Rachel, reiser til bryllupet til Ross i London. Chandler blir irritert av Joeys mange påfunn. I New York innser Rachel at hennes følelser for Ross er sterkere enn noensinne. Del 1 av 2. Medvirkende:David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Jennifer Aniston.
20:30 Det lille paret (15)
(The Little Couple, sesong 6) Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. Vi er med familien på den ukentlige helsesjekken, inkludert Wills taleterapi, Zoeys screening og Jens fysioterapi.
21:05 Det lille paret (16)
(The Little Couple, sesong 6) Amerikansk realityserie. Vi følger livene til et kortvokst par gjennom ekteskap, karrierer og drømmen om å stifte egen familie. Paret tilbringer tid med bestemor.
21:40 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (30)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. I andre program fra Telemark møter vi Eva-Camilla (22), studenten Mina (19) og alenemoren Anine (28). Eva-Camilla har Turners syndrom, og har alltid hatt komplekser for det. Hun har alltid slitt med selvtilliten, aldri hatt en kjæreste, og trenger sårt hjelp til å se seg selv i et annet lys. Hun vil føle seg fin og finne seg en kjæreste. Mina er en blid og sjenert jente som alltid har slitt med dårlig selvtillit. Hun kler seg i grå koseklær og gjemmer seg bort i et hjørne. Nå ønsker hun å bli fargerik og selvsikker. Anine har slitt med depresjoner etter et nylig samlivsbrudd. Etter vektoppgang og flytting hjem til foreldrene trenger hun en selvtillitsboost, slik at hun kan komme seg ut i verden igjen.
22:40 Unge mødre (10)
(Unge mødre) Norsk dokumentarserie. På Tøyen i Oslo melder en ny baby sin ankomst, og i Nittedal er Anja og Martin fremdeles i lykkerus over datteren Nova Diamante. Helene-Mari tar med kjæresten og datteren til PolarZoo, mens Anna prøver seg på en fotoshoot foran slottet.
23:40 Åndenes makt (6)
(Åndenes makt) Norsk serie om overnaturlige fenomener. På gården Nordre Midtsjø i Ski kommune bor Are Jørgensen sammen med hesten sin, Hunter. Her har han bodd mesteparten av livet sitt, og det vakre, åpne landskapet inviterer til et liv i natur og frisk luft, noe som bør gi overskudd og krefter. Men slik er det ikke. Inne i huset og på låven opplever Are merkelige ting og blir helt tappet for krefter.
00:40 Medium (8)
(Medium) Amerikansk dramaserie. Mens hun hjelper Devalos i etterforskningen rundt det mystiske dødsfallet til en særdelses respektert person, lar Allison seg forvirre over synene av Jimmy, en ung gutt som er fanget i en brønn. Hun må finne ut hvordan synene relaterer seg til hverandre, for hver for seg bidrar de ikke til åpenbar løsning av saken ...
01:40 Ghost Whisperer (7)
(Ghost Whisperer) Amerikansk dramaserie. Melinda må konfrontere sin største frykt å livet; å gå videre etter at ektemannen Jim har forlatt de levendes verden. Tragedien fører til at Melinda utvikler motstridende følelser rundt sin egen identitet, og spesielt forbundet med sin unike gave som medium. Hun føler at det å kommunisere med de døde verken er nyttig eller nødvendig. Verst er det at hun ikke er i stand til å se Jims gjenferd. Til det er sorgen for stor.
02:40 Cold Case (17)
(Cold Case, år 3) Amerikansk krimserie. Lilly mottar nye bevis forbundet med drapet på en ung, kvinnelig tennisstjerne fra 1973. Hun beseiret skolens beste mannlige spiller i en høyt profilert match, og det kan ha kostet henne livet...
03:35 Supernatural (22)
(Supernatural) Amerikansk actionserie. Etter et omfattende angrep på englene, tilkaller Castiel Sam og Dean for å hjelpe til. Castiel blir sjokkert når han finner ut at engelen som stod bak angrepet, gjorde det i hans navn. Medvirkende:Jensen Ackles, Jared Padalecki.
Vis alt
Viasat 4 05:05 Cops Reloaded (98)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
06:00 Ice Road Truckers (2)
(Ice Road Truckers) Amerikansk realityserie. Gruvene nord i Canada inneholder gull og diamanter til en verdi av flere milliarder dollar, men den eneste måten å levere forsyninger til minene på er langs en 500 kilometer lang vei over frosne sjøer, som ikke alltid holder seg frosne. Denne fascinerende dokumentarserien forteller historien om lastebilsjåførene som kjører langs disse veiene av tynn is, i et vakkert men nådeløst landskap. I Alaska er Jack mentor for den utålmodige Austin, mens Darrell og Porkchop finner ut om de har bestått prøvene så langt. I Canada leter Hugh og Rick etter savnede lastebiler.
06:50 Ice Road Truckers (3)
(Ice Road Truckers) Amerikansk realityserie. Gruvene nord i Canada inneholder gull og diamanter til en verdi av flere milliarder dollar, men den eneste måten å levere forsyninger til minene på er langs en 500 kilometer lang vei over frosne sjøer, som ikke alltid holder seg frosne. Denne fascinerende dokumentarserien forteller historien om lastebilsjåførene som kjører langs disse veiene av tynn is, i et vakkert men nådeløst landskap. Tiden renner ut i Alaska og de må fullføre oljeplattformflyttingen. I Canada blir Alex stående fast mellom et elvedelta og en storm.
07:35 Community (8)
(Community) Amerikansk komiserie. Advokaten Jeff Winger må tilbake på skolebenken etter at han blir anklaget for å ha forfalsket universitetsutdannelsen sin. Mot sin vilje blir han lederen for en gjeng mislykkede medstudenter, og han oppdager snart at det ikke alltid lønner seg å velge enkleste utvei. Annie mister yndlingspennen sin og tror at noen i gjengen har tatt den. Jeff låser alle inne og begynner etterforskningen, mens Troy og Abed er desperate etter å komme seg til Greendale Puppy Parade.
08:00 Brooklyn Nine-Nine (1)
(Brooklyn Nine-Nine) Amerikansk komiserie. Jake Peralta er begavet nok til verken å ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Men nå får han en ny sjef som er fast bestemt på å følge reglene til punkt og prikke. Jake Peraltas liv forandres drastisk når en ny sjef blir ansatt på politistasjonen. Samtidig gjør Charles flere forsøk på å invitere Rosa ut på kino. Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero. Regi:Phil Lord, Christopher Miller, Craig Zisk, Troy Miller.
08:30 Cheers (3)
(Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren "Cheers". Norm, Cliff, Frasier og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine. Diane følger etter Sam til Cape Cod i et forsøk på å ødelegge hans romantiske helg med en annen kvinne. Medvirkende:Nicholas Colasanto, Kelsey Grammer, Kirstie Alley, Ted Danson.
09:00 Bundy (184)
(Married with Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. Al og Jefferson finner en boks med 70-talls sko. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.
09:30 Bundy (185)
(Married with Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. Al må fornye førerkortet, og Bud er kjørelæreren hans. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.
10:00 Anger Management (19)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. Sean får sparken etter at Charlie har hoppet i seng med en av danserne. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.
10:30 Seinfeld (170)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry besøker foreldrene sine i Florida og blir overrasket over å se Kramer der, som uten videre har pensjonert seg og flyttet inn hos herr og fru Seinfeld. Faren til Jerry drar med seg Kramer i kampen om å bli formann i borettslaget, noe som resulterer i at Kramer stiller til valg selv. Han fører sin egen lille kampanje og bestemmer seg for å gi ut tips-kalkulatorer til pensjonistene for å vinne stemmer. Idéen er kanskje god, men resultatet ikke like heldig. George møter foreldrene til sin avdøde kone for første gang siden begravelsen. Han lyver om en hytte i Hamptons for å unngå dem, men nekter å innrømme løgnen, enda han blir avslørt gang på gang.
11:00 Seinfeld (171)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Kramer og vennen Mickey skal spille syke for medisinerstudenter, men Kramer blir skuffet når han får beskjed om at han skal ha gonoré. Elaine finner ut at Puddy er religiøs og at han tror hun vil havne i helvete.
11:30 Brooklyn Nine-Nine (2)
(Brooklyn Nine-Nine) Amerikansk komiserie. Jake Peralta er begavet nok til verken å ha vært nødt til å jobbe spesielt hardt eller følge reglene under sin karriere. Men nå får han en ny sjef som er fast bestemt på å følge reglene til punkt og prikke. Jake kommer for sent til jobb og får en uinteressant sak å etterforske. Charlie treffer en synsk person, noe som setter tankene i gang hos ham. Medvirkende:Andy Samberg, Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero. Regi:Phil Lord, Christopher Miller, Craig Zisk, Troy Miller.
12:00 Simpsons (14)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Homer "løper" Springfield Marathon. Bart ødelegger slutten av løpet, og en sint menneskemengde vil ta ham. Heldigvis blir han reddet av en fremmed som kommer forbi, og han får i tillegg tilbud om å bli med i et nytt boyband som "bad boy". Millhouse, Ralph og Nelson får også bli med, og et svært apparat iverksettes for å lansere dem. Gruppa N'Sync gjestespiller som seg selv.
12:30 Simpsons (15)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Idet Homer oppdager at fotballaget Springfield Isotopes skal flyttes til Albuquerque, innleder han en sultestreik. Men Homer i sultestreik kan da umulig vare lenge?
13:00 Kongen av Queens (120)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Danny ber Doug om en referanse, slik at han kan få en bedre jobb i IPS. Doug er usikker på om han skal skrive referansen, men Carrie tar saken i egne hender og skriver den for ham. Ved hjelp av Carries referanse får Danny jobben, noe som gjør Dougs liv vanskelig når det viser seg at Danny er bedre enn ham.
13:30 Kongen av Queens (121)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Carrie har blitt avhengig av å kjøpe dyre klær som hun leverer tilbake igjen bare dager etter hun har kjøpt dem. Samtidig stiller Spences nye kjæreste ham et ultimatum: han må velge hunden eller henne.
14:00 How I Met Your Mother (10)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Men det så ikke ut som om det skulle bli de to. Barneys forhold til Patrice får Robin til å sette spørsmålstegn ved hans motiver. Samtidig begynner Marshalls mor, som er enke, å date igjen. Men Marshall er redd for at hun har funnet en dårlig fyr.
14:30 How I Met Your Mother (11)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Men det så ikke ut som om det skulle bli de to. Del 1 av 2. Robin sørger for å få Patrice sparket fra WWN mens Marshall jinxer Barney. Marshall og Lily møter en bekjent fra college.
15:00 Family Guy (17)
(Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Ordfører West blir hovedmistenkt i et mord som skjer i hans herskapshus.
15:30 Family Guy (18)
(Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Peter, Quagmire og Joe drar på biltur til Canada men privatflyet deres krasjer og Peter er savnet i to måneder. Når familien endelig finner ham kan ingen av dem kommunisere på en intelligent måte.
16:00 Simpsons (3)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. Da Mr. Burns var veldig ung, ga han fra seg teddybjørnen Bobo for et liv i rikdom. Nå ønsker han seg teddyen tilbake, men den er i Maggies besittelse.
16:30 Simpsons (4)
(The Simpsons) Amerikansk animasjonsserie. For å beholde jobben på atomkraftverket må Homer gå på college.
17:00 Kongen av Queens (122)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Arthur og halvbroren hans, Skitch, blir gjenforent når Doug arrangerer et møte mellom dem. Det viser seg at de to halvbrødrene har arvet et hus, og Doug ser muligheten til å få kjelleren - og privatlivet sitt - tilbake om Skitch og Arthur bor sammen i huset de eier. Arthur flytter, men det varer ikke lenge før halvbrødrene havner i tottene på hverandre.
17:30 Kongen av Queens (123)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Janet forteller Carrie at hunden de har i dag er den samme som Doug fikk da han var 11. Carrie aner ugler i mosen, og finner ut sannheten. Kan vofsen virkelig være 27 år gammel?
18:00 How I Met Your Mother (12)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Men det så ikke ut som om det skulle bli de to. Julen nærmer seg og Ted er usikker på om han bør fortelle Robin om Barneys intensjoner når det kommer til Patrice. Marshall og Lily får en tidlig "julegave", en natt borte fra Marvin.
18:30 How I Met Your Mother (13)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. En romantisk komiserie om hvordan Ted falt pladask for sin kone. Men det så ikke ut som om det skulle bli de to. Etter at Robin og Barney har forlovet seg, begynner de bryllupsplanleggingen, men de trenger fortsatt Robins fars tillatelse. Samtidig sliter Ted med å gi slipp på Robin.
19:00 Family Guy (19)
(Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Stewie gjør alt får å få tilbake teddybjørnen Rupert. Peter blir syk og kan derfor ikke fullføre bowlingturneringen så Lois tar hans plass. Men Lois kommer litt for godt overens med lagkameratene så Peter blir sjalu.
19:30 Family Guy (20)
(Family Guy) Amerikansk animasjonsserie. Familien Griffin er en gjeng morsomme karakterer som alle bidrar på hver sin måte for å roe ned kaoset i familien. Pappa Peter er en enkel sjel som stadig tråkker i salaten, mens hans tålmodige kone Lois forsøker å roe ned kaoset. Med tre barn i huset er ikke det lett, spesielt ikke når minstemann er en ondskapsfull sleiping, datteren er midt i tenårene og eldstesønnen Chris er en sløv kis. I tillegg kommer bikkja, som både drikker og prater. Eieren av The Clam blir drept, og baren stenger. Peter, Quagmire og Joe må derfor finne en måte å redde plassen på. Meg får jobb i et begravelsesbyrå.
20:00 Simpsons (16)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. En ny elev på skolen legger Lisa for hat og plager henne. Etterhvert søker hun beskyttelse hos de tøffeste gutta i skolegården.
20:30 Simpsons (17)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Homer vinner en konkurranse i en kjekspakke. Premien sender hele familien på tur til Ngorongoro i Afrika, som er ganske annerledes enn Springfield.
21:00 24 timer i varetekt (8)
(24 Hours in Police Custody) Britisk dokumentarserie. Et innblikk i de daglige utfordringene både på inn- og utsiden av den travle politistasjonen Bedfordshire Police. Episoden tar for seg tilfeller hvor spenninger i forhold blandet med alkolhol utgjør en trussel. Etterforsker Lisa Hutchinson sier at så mye som ni av ti saker kan handle om vold i hjemmet.
22:00 Garasjen (8)
(Garasjen) Norsk underholdningsprogram. Asgeir Borgemoen reiser i både inn- og utland for å møte nye motorentuisaster, besøke deres garasjer og se på enda flere kjøretøyer. Asgeir er selv en ivrig bilentusiast, og der han tidligere har hjulpet andre med å skru på biler, har han denne gangen skaffet seg en egen bil som han selv skal mekke på. Vi møter igjen Ivar og Asgeir som skal teste Volvoen de har mekket på, og får noen tips på kjøreteknikk av en som virkelig kan det. Norges beste varebilsjåfør skal kåres, og for å finne ut hvem det er reiser Asgeir Norge rundt sammen med Varebilcupen. Vi møter også Sigurjon som skal bygge seg en Formula offroad-bil helt fra skratch. Vi blir kjent med Thomas som bygger seg en helt spesiell garasje. I tillegg skal Audien motivlakkeres, og Asgeirs kunnskaper skal testes.
23:00 Car Lot Rescue (8)
(Car Lot Rescue) Amerikansk realityserie. Bilforhandlere er små firma som likevel har over en million ansatte i Amerika. Men finanskrisen har ført til økonomisk krise hos mange av disse bilforhandlerne. Heldigivis har bileksperten Tom Stuker tatt saken i egne hender! Han har nemlig besøkt hundrevis av bilforhandlere som trenger hans råd og kreative metoder for å selge biler. I hver episode besøker Stuker og hans team en ny bilforandler som desperat trenger deres hjelp. Hans selvsikre og direkte fremgangsmåte kan kanskje irritere noen, men man kommer ikke bort fra at den fører til umiddelbar suksess. Stuker konfronterer en eier som insisterer på å gjøre business på samme måte som de gjorde på 50-tallet. Han nekter å kjøpe datamaskiner og lar sine ansatte stjele kunder fra hverandre.
00:00 Cops Reloaded (99)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
00:30 Cops Reloaded (100)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
01:00 Seinfeld (170)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Jerry besøker foreldrene sine i Florida og blir overrasket over å se Kramer der, som uten videre har pensjonert seg og flyttet inn hos herr og fru Seinfeld. Faren til Jerry drar med seg Kramer i kampen om å bli formann i borettslaget, noe som resulterer i at Kramer stiller til valg selv. Han fører sin egen lille kampanje og bestemmer seg for å gi ut tips-kalkulatorer til pensjonistene for å vinne stemmer. Idéen er kanskje god, men resultatet ikke like heldig. George møter foreldrene til sin avdøde kone for første gang siden begravelsen. Han lyver om en hytte i Hamptons for å unngå dem, men nekter å innrømme løgnen, enda han blir avslørt gang på gang.
01:30 Seinfeld (171)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Kramer og vennen Mickey skal spille syke for medisinerstudenter, men Kramer blir skuffet når han får beskjed om at han skal ha gonoré. Elaine finner ut at Puddy er religiøs og at han tror hun vil havne i helvete.
02:00 Bundy (184)
(Married with Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. Al og Jefferson finner en boks med 70-talls sko. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.
02:25 Bundy (185)
(Married with Children) Amerikansk komiserie. Husfred og familiekos er for fremmedord å regne for den ikke helt gjennomsnittlige familien Bundy. Familiens overhode, Al, er skoselger og TV-slave, og er den eneste som mottar lønningspose hver måned. Hans sex-gale kone Peggy er en katastrofe som husmor. Når det gjelder barna, så regnes sønnen Bud for den mest intelligente, selv om han sjelden lykkes med det han holder på med. Hans søster, Kelly, gir uttrykket "dum blondine" en helt ny dimensjon. Al må fornye førerkortet, og Bud er kjørelæreren hans. Medvirkende:Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse.
02:50 Anger Management (19)
(Anger Management) Amerikansk komiserie. Charlie Godson er en forhenværende baseballspiller, men hans korte lunte satte i sin tid en stopper for karrieren. Nå trives han i sitt kaotiske liv, men sliter fortsatt med å kontrollere sitt eget temperament - til tross for jobben som sinnemestringsterapeut. Livet hans kompliseres ytterligere av forholdet til sin beste venn, som også er terapeuten hans, samt ekskona og deres 13-årige datter som lider av tvangslidelser. Sean får sparken etter at Charlie har hoppet i seng med en av danserne. Medvirkende:Charlie Sheen, Selma Blair, Shawnee Smith, Stephen Taylor, Aldo Gonzalez.
03:15 American Dad (19)
(American Dad) Amerikansk animasjonsserie. Seth MacFarlane, mannen som ga oss ”Family Guy”, står også bak denne tegneserien som handler om den overspente CIA-agenten Stan Smith. Medvirkende:Stan Smith, Francine Smith, Hayley Smith.
03:40 Covert Affairs (12)
(Covert Affairs) Amerikansk krimserie. Annie Walker er en CIA-aspirant som på mystisk vis ender opp med å bli forfremmet til agent og blir sendt ut i felten. Annie oppdager fort at ikke alt er som det skal. Joan har noen spørsmål til auggie. Calder og Auggie tenker ut en alternativ måte å ødelegge Henry på. Medvirkende:Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Sendhil Ramamurthy.
05:35 Cops Reloaded (100)
(Cops Reloaded) Amerikansk realityserie. Cops Reloaded viser minneverdige biljakter og forbrytere fra de beste øyeblikkene i den populære reality-seriens historie.
Vis alt
NRK Super 06:30 Fantorangen
Norsk barneprogram.
06:40 Pocoyo
Spansk-britisk animasjonsserie. Pocoyo er en vennlig liten gutt som alltid har det gøy med vennene sine, den rosa elefanten Elly og den morsomme anden Pato.
06:50 Timmy-tid
Britisk animasjonsserie om det lille lammet Timmy som går i barnehage.
07:00 Bien Maja
Tyske animasjonsserie. Maja opplever rare og vakre ting i naturen der hun summer rundt med sin smittsomme entusiasme.
07:00 Supermorgen
07:15 Sigge
Tysk animasjonsserie basert på bøkene av Brian Paterson. Sigge Sebra bor på en øy inne i jungelen og havner ofte i trøbbel. Med god hjelp fra bestevennene Fugl Frans og Morten Mare klarer han alltid å finne en løsning.
07:25 Lille Prinsesse
Britisk animasjonsserie. På det kongelige slottet bor kongen, dronningen, statsministeren og mange andre. Men den aller viktigste personen er Lille Prinsesse. Og hun vet hva hun vil.
07:40 Brannmann Sam
Britisk dukkefilmserie. Nå skal du få bli kjent med brannmann Sam og vennene hans som bor i en liten by i England.
07:50 Gjengen på taket
Svensk dukkefilmserie. I denne serien møter vi en vennegjeng fra Østfold som har det "ille bra" sammen. De ler og krangler litt som venner skal, men de har også mye omsorg for hverandre.
08:05 Oi sann, Molly!
Novellefilm. Molly lager en bursdagsgave til bestefar, men så skjer det noe med den fine pakken. Norges bidrag i en nordisk utveksling av små novellefilmer for barn.
08:10 Rorri Racerbil
Britisk animasjonsserie. Rorri Racerbil ordner opp på Sølvstripa racerbane sammen med vennene sine. Der går det unna med artige påfunn.
08:20 Pingu
Sveitsisk animasjonsserie.
08:25 Charlie og Lola
Britisk tegnefilmserie. Lillesøsteren til Charlie heter Lola. Hun er liten og veldig morsom. Når Lola har bestemt seg for noe, blir det ofte sånn som hun vil. Men Charlie er klok og klarer noen ganger å overtale henne til det hun ikke har lyst til.
08:40 Andys ville dinoeventyr
Britisk serie. Postosuchus og tenner. Andy reiser 220 millioner år tilbake i tid til da Postosuchus levde. Hattys utstilling fokuserer på tennene til krokodillen, men de har forsvunnet. Andys oppdrag er å lage gipskopier av tennene til en Postosuchus.
08:55 Kasper og Lisa
Britisk animasjonsserie. Bestevennene Kasper og Lisa er ofte litt uheldige, men som regel klarer de å ordne opp igjen.
09:05 Sofia Flux og det magiske høreapparatet (3)
Norsk dramaserie. Iben og Albert tror sommeren kommer til å bli kjedelig fordi de ikke skal på ferie. Så skjer det mystiske ting når Sofia Flux ber dem passe på noe for henne - noe veldig hemmelig. Iben er lei av at pappa må jobbe hele tiden. Når hun hører koden til minibankkortet hans med det magiske høreapparatet, gjør hun noe hun skal komme til å angre på.
09:30 Lesekorpset
Lesekorpset inspirerer barn til å utforske alfabetet. Med Lesekorpset finner barna lyden som hører til bokstaven. Hvilket ord lager stavemaskinen i dag?
09:40 Yakari
Fransk tegnefilmserie. Den lille indianergutten Yakari har en magisk evne til å forstå og snakke med alle dyr. Yakaris bestevenner er indianerjenta Regnbue og ponnien Lille Torden, og sammen hjelper de både mennesker og dyr.
09:55 Tegneby
Norsk animasjonsserie laget av barnetegninger.
10:00 Andys ville eventyr
Britisk serie. Bli med Andy og Kip når de drar på spennende reiser over hele jorden for å lete etter ville dyr.
10:15 Dinosaurtoget
Amerikansk animasjonsserie. I Pteranodonåsen bor søsknene Småen, Don, Petra og Kompis. Ved å gå om bord i Dinosaurtoget kan familien reise gjennom en tidstunnel og tilbake i tid for å hilse på alle de ulike dinosaurartene.
10:30 Drømmehagen
Britisk animasjonsserie for de aller minste. Vi møter de morsomme innbyggerne i Drømmehagen.
11:00 Superstreker
11:00 Tilly og vennene
Irsk animasjonsserie. Bli med Tilly og vennene mens de drar på eventyr i en helt spesiell verden.
11:10 Poko
Canadisk animasjonsserie. Poko er en livlig liten gutt som er veldig glad i å tegne og å leke med hunden Minus og venninnen Bibi.
11:25 Lalla uten skall
Fransk animasjonsserie. Om Lalla og vennene hennes - og alt det morsomme de finner i naturen.
11:35 Konrad katt
Britisk tegnefilm. Konrad katt er politi i Puseby, og til å hjelpe seg har han en bamse, en mus og en sjiraff.
11:45 Ugleskogen
Britisk tegnefilmserie. Bli med Ulrik og Loppa til Ugleskogen der alt kan skje.
11:55 Molly Monster
Tysk animasjonsserie. Lille Molly Monster er et fornøyd lite monster som bor i Monsterland sammen med foreldrene sine og bestevennen Edison.
12:00 Solsikkesmuget 19
Tysk animasjonsserie. Barna som bor i Solsikkesmuget 19 liker å ha det gøy. Med livlig fantasi opplever de små og store eventyr hver dag.
12:10 Ville Vilde
Kanadisk animasjonsserie. Vilde bor sammen med den tålmodige faren sin. De har noen ikke helt vanlige kjæledyr.
12:20 Klart eg kan (10)
Norsk serie. Vi møter barn som prøver å mestre ting og som tør å gjøre noe de aldri har gjort før.
12:30 Roboten og eg
Fransk animasjonsserie. Ta del i en noe annerledes hverdag på robotskolen med elevene Eivind, Jostein, Maia og den lure roboten Chip...
12:45 Spionligaen
Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De skal slåss mot kriminalitet med helt spesielt utstyr.
13:05 Spionligaen
Fransk-kanadisk animasjonsserie. Fire søsken lever et dobbeltliv som spioner. De skal slåss mot kriminalitet med helt spesielt utstyr.
13:30 Supernytt
Nyheter for barn mellom åtte og tolv år.
13:40 Helt hekta
Kanadisk animasjonsserie. Sommervikarene på surfeparadishotellet er helt hekta på surfing, men hotelldrift viser seg også å være hardt arbeid.
14:00 Hotell 13 (27)
Tysk dramaserie. Tom og Anna får sommerjobb på Hotell 13. Hotellet skjuler mystiske ting og både drama og forelskelse blir en del av hverdagen.
14:15 Big Time Rush
Amerikansk serie. Fire hockeygutter fra Minnesota får livet snudd opp ned da de blir valgt ut til å danne et boyband sammen og flytte til Hollywood. Men har de det som skal til for å lykkes i musikkbransjen?
14:35 Mitt liv og meg
Fransk manga-inspirert animasjonsserie. En vennegjeng kommer opp i mange rare, komiske situasjoner.
14:50 iCarly (6)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:15 iCarly (7)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:35 M.I. High (10)
Britisk dramaserie. De tre ungdomskoleelevene, Blane, Daisy og Rose, er hemmelige agenter. Deres leder er agent M.1.9, og han jobber forkledd som skolens vaktmester. Triste menn MI9 har funnet en fragmentert beskjed fra terrororganisasjonen 99øre. De er en gruppe som vil senke verdensøkonomien helt ned til 99 øre.
16:05 Limbo (4)
Dansk dramaserie. Rastløse Ask, pene Louise, løpejenta Naya og nerdete Boye har lite til felles og de kjenner heller ikke hverandre - ennå. Men underlige hendelser fører dem etter hvert sammen. Ask skal spille sin første fotballkamp mens Louise inviterer Boye med til sin mormors merkelige fest. Naya har skadet foten, men prøver allikavel å kvalifisere seg til mesterskapet.
16:35 Den ultimate Spider-Man
Amerikansk animasjonsserie. Foreldrefellen. Mens han kjemper mot Scorpio, oppdager Power Man at foreldrene fortsatt er i live og at de jobber for fienden.
17:00 Gumball somás máilbmi (19)
Britisk-amerikansk animasjonsserie. Tolv år gamle Gumball tiltrekker seg uhell. Sammen med sin beste venn Darwin, hans tidligere gullfisk som fikk ben, ramler de bort i de merkeligste ting.
17:15 Travelbymysteriene
Kanadisk animasjonsserie. Kåre, Sally og Åme løser små og store mysterier som dukker opp i Travelby.
17:30 Sarah og Kvakk
Britisk animasjonsserie. Syv år gamle Sarah og andekompisen Kvakk utforsker verden rundt seg. De opplever spennende og fantastiske ting, og møter mange morsomme figurer på sine eventyr.
17:40 Pocoyo
Spansk-britisk animasjonsserie. Pocoyo er en vennlig liten gutt som alltid har det gøy med vennene sine, den rosa elefanten Elly og den morsomme anden Pato.
17:45 Timmy-tid
Britisk animasjonsserie om det lille lammet Timmy som går i barnehage.
18:00 Zack & Quack
Britisk animasjonsserie. Bli med Zack og Quack på spennende eventyr i en pop-opp-verden der alt kan skje.
18:10 Solsikkesmuget 19
Tysk animasjonsserie. Barna som bor i Solsikkesmuget 19 liker å ha det gøy. Med livlig fantasi opplever de små og store eventyr hver dag.
18:20 Flaskepost fra Stillehavet (6)
Norsk reisedokumentar. Klin kokos Kokosnøtter er veldig gode, men det er ikke så lett å klatre opp for å hente dem ned. Høvding Tafua forteller en historie til barna.
18:30 Tenk om
Svensk animasjon av barnesanger. Om å være tiger.
18:45 Supernytt
Nyheter for barn mellom åtte og tolv år.
19:00 Leonardo (4)
Britisk dramaserie. Vi følger de spennende og eventyrlige dagene til tenåringen Leonardo da Vinci og vennen hans. Leonardo og vennene forsøker å redde en ulykkelig og skremt brud så hun slipper å gifte seg med den onde kjeltringen Lucio.
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
torsdag
fredag
lørdag
søndag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)