Alt, lør 26. apr, Norske kanaler

Vis: | Alt | Nyheter | Film | Sport

NRK 1 06:05 [nyh]Debatten
Debatt fra Litteraturhuset i Oslo med publikum i salen. Programleder:Erik Wold.
07:05 Historiske hager (3)
Dansk dokumentarserie. Mange herregårder gjemmer på vakre hager som ble anlagt dengang man hadde råd til å holde dem. Nå er mange forsvunnet i ugresset, - men ikke alle. Midt på Fyn, 20 km øst for Odense, ligger Sanderumgaard.
07:35 Kalahari - naturen tørster (1)
(The Kalahari Series) Amerikansk dokumentar. «Kalahari - naturen tørster.» (Kalahari - naturen tørster.) Under den brennende ørkensolen i det sørlige Afrika virker landskapet fullstendig dødt. Men ville dyr og fugler lever i skjul og venter på at vannet skal komme. Når uværsskyene dukker opp på himmelen, gjør millioner av skapninger seg klare til en reise.
08:30 Gal etter lamper
Dansk dokumentar. Michael Poul Hansen er fascinert av lys og ild. Som ung samlet han på lightere. Nå er det lamper han finner på nettet eller i bruktbutikkene, som gjelder. Ikke alle får en like fin plass i stuen. (Gal etter lamper.)
09:00 Folk: Brødrene Smart og eventyrbåten
Norsk dokumentar. Morten og Petter satser alt på byggingen av et fartøy verden aldri har sett før. Brødrene driver et lite teknisk verksted i Trondheim der de løser problemer hvor andre står fast. Kundene kommer fra hele verden. Helt siden de var små har de vært så lidenskapelig opptatt av teknikk og mekanikk.
09:30 Norge rundt
Distriktenes magasin.
09:55 Ekstreme dyr (2)
(Extreme Animals) Britisk dokumentarserie. I tre programmer, produsert av BBC, drar Steve Leonard på utrolig reise rundt i verden. Han skal observere hvilke metoder dyr tar i bruk for å overleve i de mest ugjestmilde områdene på jorden. Kulde, hete, aggresjon, sterkt press, høyde og utrolig lange reiseruter er noe av det dyr, og også reporteren, utsetter seg for. Sjøelefanthanner kjemper så blodet flyter om hunnenes gunst. Hyenevalper forsøker i hele oppveksten å ta livet av hverandre, mens sandhaien dreper og spiser alle sine søsken allerede før den blir født. Vil Steve Leonard måtte slåss i sin jakt etter dyreverdenens ultimate slåsskjempe?
10:45 Dialektriket (6)
Norsk dialektserie. Hva er det med disse dialektene her i landet? Hvorfor gjør de oss så glade og stolte, og samtidig så sinte og såre? Programleder Yasmin Syed prøver å finne ut hvor spesiell tilstanden i dialektriket Norge egentlig er og blir dratt inn i en dialektgalskap hun ikke visste om. Kan det blir for mye av det gode? Forstår vi hverandre? Yasmin Syed møter Eirik Høyme Rogn, som bor i et område i dialektkrise. For uansett hvor mye valdresdialekt foreldrene og besteforeldrene snakker, så høres barna ut som de kommer fra Oslos beste vestkant. Holder dialektene våre på å dø ut? Hva kan Eirik og de andre gjøre for å bevare dialekten? Programleder:Yasmin Syed.
11:25 Adils hemmelige dansere (2)
Norsk underholdningsserie. En av Norges fremste dansere, Adil Khan, er tilbake! I kveldens episode møter Adil Khan en gjeng som aldri hadde trodd de skulle lære å danse. Gjengen jobber med ulike ting men har én ting felles: de brenner for Ålesund Fotballklubb. De fleste i gjengen er i dårlig fysisk form etter flere år med øldrikking og late dager foran TV. Klarer Adil å forvandle supporterne til ekte streetdansere på kun tre uker? Gjengen venter en stor overraskelse når fotballklubben deres begynner å ta del i prosjektet.
12:25 Krøll på hjernen (7)
Dansk serie. Er det mulig å tro at en kan bli heldigere og heldigere?
12:55 Landeplage (5)
Norsk dokumentarserie. «Svake mennesker.» (Svake mennesker.) Svake mennesker, sunget av Jannicke (Gry Jannicke Jarum), inntok hele Norge i 1981. I dag, over 25 år etter, engasjerer den fortsatt. Har du hørt den én gang, så er det umulig å ikke ha et forhold til låta.
13:25 Miss Marple (2)
(Agatha Christie's Marple) Britisk krim fra 2009. «Mord er ingen sak.» (Murder is easy.) Lavinia Pinkerton mener at det er begått to mord i landsbyen Wychwood, og under en togtur betror hun seg til en fremmed medpassasjer som viser seg å være Miss Marple. Da Lavinia plutselig dør under mystiske omstendigheter, begynner Miss Marple å nøste i mysteriet for å finne ut om Lavinia hadde rett i sine beskyldninger. Medvirkende:Julia McKenzie.
15:00 Fader Brown (4)
(Father Brown) Britisk dramaserie. Etter å ha lyttet til utallige skriftemål, er landsbypresten Fader Brown godt utrustet til å avsløre en sjel på farlige veier. Med humor og hjertevarme løses den ene kriminalgåten etter den andre i den engelske landsbyen. (The Man in The Tree.) Da Lady Felicia finner en avkledd, skadet mann oppe i et tre, blir Sid dratt inn i saken. Medvirkende:Mark Williams, Sorcha Cusack, Nancy Carroll.
15:45 Midt i naturen (4)
Svensk naturserie. Svenskane deler de beste seervideoene sine og flere reportasjer om våren med oss.
16:45 [sport]Toppserien
LSK Kvinner - Grand Bodø. Direkte fra LSK-hallen, Lillestrøm. (LSK Kvinner - Grand Bodø.)
19:00 [nyh]Lørdagsrevyen
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med magasin, sport og vær.
19:45 Lotto-trekning
19:55 Adresse København (1)
Årets Eurovision Song Contest finner sted i København. 37 land deltar, og gjennom fire programmer skal et ekspertpanel gi sin dom over årets musikkbidrag. Panelet består av Hanne Sørvaag, Tarjei Strøm, Ingeborg Heldal, Jørn Hoel, David Eriksen og Vivi Stenberg. Programleder:Jenny Skavlan.
20:55 Underholdningsavdelingen (10)
Sketsjebasert humorprogram. Sketsjebasert humorprogram der Robert Stoltenberg, Live Nelvik, Bjarte Tjøstheim, Silje Torp, Vidar Magnussen og Kristin Grue står for underholdningen.
21:35 Lindmo
Talkshow. Anne Lindmo i godt selskap med et stort publikum, levende musikk og aktuelle gjester.
22:35 Studio 1 (2)
Musikkprogram. Våre største artister, deres fineste låter og noen av deres beste historier. Studio 1 byr på intime konsertopplevelser fra Marienlyst. «Thomas Dybdahl.» (Thomas Dybdahl.) I denne utgaven er det Thomas Dybdahl som inntar scenen.
23:05 [nyh]Kveldsnytt
23:20 Rådet (3)
Norsk underholdningsprogram. Tre kjente personer gir råd til unge folk. Dette er en ærlig gjeng som bruker sine egne erfaringer, feiltrinn og suksesser for å komme til bunns i seernes små og store problemer. Hva gjør man når man fersker pappa i å sniktitte på porno? Hvordan sjekke opp en jente når du er nervøs? Kveldens rådgivere er Jenny Skavlan, Petter Schjerven og Leo Ajkic. Programleder:Siri Kristiansen.
23:50 [film]Skyggen
(The Ghost Writer) Britisk thriller fra 2010. En skribent tar på seg et meget spesielt oppdrag; han skal fullføre memoarene til en tidligere statsminister. Han oppdager fort at dette er en utfordrende og farlig jobb. Medvirkende:Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Kim Cattrall. Regi:Roman Polanski.
01:55 Dansefot jukeboks m/chat
Stem frem dine favoritter innen danseband-videoer! I studio sitter en chat-vert og er med seere som sender hundrevis av meldinger til skjermen.
Vis alt
TV 2 05:30 Oppgrader! (45)
Norsk gameshow. Sigurd Sollien har med seg et morsomt gameshow og flotte premier når han drar hjem til familier og banker på. Sigurd besøker et kollektiv på Grünerløkka i Oslo, og treffer engasjerte ungdommer som trenger hjelp til å oppgradere leiligheten sin. Programleder:Sigurd Sollien.
06:00 TV 2 Junior
Barne-TV.
06:01 Baby Looney Tunes
06:23 Babar
06:45 Bananer i pyjamas
06:57 Rosas verden
07:08 Manon
07:15 Martine
07:28 Familien Stor
07:39 Mademoiselle Zazi
07:46 Horseland
Amerikansk tegnefilmserie for barn.
08:08 Wendy
08:32 Winx Club
08:56 Angry Birds
09:00 [nyh]Nyhetsmorgen
Med vær, sport og økonomi.
10:00 Bonanza (16)
Amerikansk dramaserie. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada. Lov og rett er ennå et fremmedord i Virginia City, og det er bare de tøffeste som lykkes.
11:00 Bonanza (17)
(Bonanza) Amerikansk dramaserie. Vi møter Cartwright-familien som prøver lykken i gullrushet i Nevada. Lov og rett er ennå et fremmedord i Virginia City, og det er bare de tøffeste som lykkes.
12:00 Hotell helvete (6)
(Hotel Hell) Britisk realityserie. Følg stjernekokken Gordon Ramsay på kryss og tvers av USA, der han prøver å rydde opp på vemmelige hoteller og forferdelige vertshus du aldri ville bodd eller spist på. Gordon Ramsay er på vei til Roosevelt Inn, en gammel skole som er bygget om til et 16-roms hotell, eid og drevet av en tidligere elev ved skolen, John Hough. Utfordringene står i kø når Ramsey endelig finner frem, og det starter allerede i resepsjonen, med den påfallende ubehagelige odøren. Programleder:Gordon Ramsay.
13:00 Hvem bor her? (3)
Norsk underholdningsprogram. I vår kan du bli med TV 2 hjem til kjendiser. Og da mener vi virkelig hjem til - til og med når de ikke er hjemme selv! Gjennom åtte programmer besøker vi åtte forskjellige kjendiser. Programleder Kristin Skogheim vet hvem som bor i de ulike husene, men det får ikke seerne eller programmets to eksperter, interiørdesigneren Aina Sollie Steen og sosialantropologen Thomas Walle, vite. Her er det duket for gjettelek! Klarer vi - og klarer ekspertene å gjette hvem som bor her? (Sendes også på TV 2 fredag). Ukens kjente hovedperson har et spesielt forhold til svømmebriller. Og når hun er ute og reiser er det noe hun alltid må ha med seg fire stykker av. Klarer våre eksperter, interiørdesigner Aina Steen og sosialantropolog Thomas Walle, å finne ut hvem som bor her, og klarer du det? Medvirkende:Kristin Skogheim.
13:30 Kjærlighet uansett (8)
Norsk dokumentarserie. I dokumentarserien «Kjærlighet uansett» følger vi seks mennesker med forskjellige fysiske funksjonshemminger i jakten på en kjæreste. Med ulik bakgrunn og motivasjon begir de seg ut på en personlig reise. Vi er kommet til siste episode av «Kjærlighet uansett». Hva har de forskjellige har lært? Har de funnet kjærligheten, eller har de mistet troen på den?
14:30 Smartere enn en 5. klassing? (6)
Norsk underholdning. En voksen deltaker skal svare på ti spørsmål tatt fra norsk skolepensum fra 1.-5. klasse. Med seg som hjelpere har deltakeren en liten klasse bestående av fem femteklassinger. Er den voksne deltakeren smartere enn en femteklassing? Tommy Østland er en politimann fra Kragerø. Han er utdannet ved Politihøyskolen, og skal i kveld prøve å vinne 250.000,- ved hjelp av en liten femteklasse. Tommy har selv fire barn, og den ene går i femte klasse. Pensum burde derfor ikke være ukjent for ham. Kathrine Asbjørnsen er kveldens andre deltager. Hun er opprinnelig fra Bodø og har i flere år jobbet som assistentlærer på barnetrinnet. Nå studerer hun til å bli førskolelærer. Hun mener selv at hun «helt klart er smartere enn en femteklassing» - men er hun det?
15:30 Det sterkeste kjønn (9)
(Det sterkeste kjønn) Norsk underholdningsprogram. Myter og tradisjonelle kjønnsrollemønstre står for fall når 16 kjente kvinner og menn skal forsvare sitt kjønns ære i morsom kappestrid.
16:30 Norske Talenter (11)
Underholdningsprogram. Talentkonkurransen der alle kan delta med hvilket som helst talent! Mia Gundersen, Lisa Tønne, Bjarte Hjelmeland og Omer Bhatti er dommere. Det er duket for den andre semifinalen, og åtte deltakere kjemper om to plasser i den store finalen. Programleder:Solveig Kloppen.
18:30 [nyh]Nyhetene
18:50 [nyh]LørdagsMagasinet
19:10 [sport]Sportsnyhetene
19:20 [nyh]Været
19:30 Solsidan (9)
(Solsidan) Svensk komiserie. Vi følger parene Alex og Anna og Fredde og Mickan i Saltsjöbaden. De strever med livets små og store spørsmål. Alex og Anna blir kjent med et nytt vennepar som inviterer dem til landstedet sitt i helgen. Det tar imidlertid ikke lang tid før Alex og Anna angrer på at de ble med. Fredde havner i retten etter å ha drukket alkohol ombord i båten sin under Margaretas begravelse.
20:00 Klippkompaniet (6)
Norsk underholdningsserie. En god latter forlenger livet, og «Klippkompaniet» er ditt apotek med morsomme klipp fra nettet som skal få deg til å både humre og le. Programleder Johan Golden har fått jobben med å holde styr på Sigrid Bonde Tusvik og Odd Magnus Williamson, som skal lede hvert sitt lag. Oppgavene dreier seg om alt fra å gjette hvilket klipp som har flest treff på Youtube, til å gjette hva en yrkesgruppe liker best, og gjennom å få utdelt tre rekvisitter skal deltagerne resonnere seg frem til fortsettelsen av klippet vi viser. Avslutningen her er sjelden den man i utgangspunktet ser for seg. På Sigrids lag er Hans Olav Lahlum og Henrik Elvestad. Odda har med seg Solveig Kloppen og Helén Vikstvedt.
21:00 [nyh]Nyhetene
21:15 [nyh]Været
21:20 [sport]Sportsnyhetene
21:40 TV 2s Artistgalla
Norsk underholdningsprogram. Kjente artister stiller opp på årets artistgalla for å gi en stemme til de mange barna på flukt rundt om i verden. Det blir vakre opptredener og hjerteskjærende møter. Flere folkekjære artister opptrer på scenen, som blant andre Ole Paus, Sigvart Dagsland, Isaac Elliot, Hellbillies, Sivert Høyem, Carola, Odd Nordstoga med Ingebjørg Bratland, og Dance With A Stranger. Programleder:Sarah Natasha Melbye , Øyvind Mund.
00:05 [film]Kiss Kiss, Bang Bang
(Kiss, Kiss, Bang, Bang) Amerikansk actionkomedie fra 2005. Harry Lockhart har lagt livet som småkriminell bak seg og havnet i Hollywood, der han prøvefilmer for rollen som politietterforsker. Han får hjelp til å forberede seg på rollen av en ekte privatdetektiv. Det eneste som mangler nå, er å overbevise drømmejenta om at han er politimann på ordentlig. Etter hvert blir grensene mellom filmfantasi og virkelighet uklare, og Harry blir hovedpersonen i sitt eget morddrama. Medvirkende:Robert Downey Jr., Val Kilmer, Michelle Monaghan, Corbin Bernsen, Dash Mihok. Regi:Shane Black. (15. år)
02:05 Senkveld med Thomas og Harald (7)
Underholdningsprogram. Med entusiasme, engasjement og brede glis, inviterer Thomas Numme og Harald J. Rønneberg til et hyggelig talkshow der overraskelsene står i kø.
03:10 Verdens sterkeste mann 2012 (2)
Underholdning. 30 menn skal konkurrere om tittelen verdens sterkeste mann i North Carolina. Noen av øvelsene er: manualløft 100-120 kg med én hånd, kasting av øltønner over 5,5 m høy vegg, knebøy med 340 kg og trekking av lastebil.
04:00 American Idol (10)
Amerikansk underholdningsprogram. I dommerpanelet sitter Mariah Carey, Nicki Minaj, og Keith Urban.
Vis alt
TV3 05:05 Kongen av Queens (63)
(The King of Queens) Amerikansk komiserie. Doug og Carrie Heffernan er et par fra arbeiderklassen i Queens, New York, og de deler sitt beskjedne hjem med Carries eksentriske pappa Arthur. Doug drømmer om å få se søndagens fotballkamp på en ny og bedre TV enn det han selv har. Han gjør derfor et forsøk på å bli invitert til Carries sjef for å se kampen der.
05:59 No program
(END)
06:00 Up All Night (5)
(Up All Night) Amerikansk komiserie. Reagan Brinkley er en fantastisk kone, suksessfull karrierekvinne og nybakt mor. Reagan prøver å tilpasse seg sitt nye liv og med hjelp av sin hjemmeværende mann returnerer hun til arbeidslivet. Hun er bestemt på å ikke la foreldrerollen gå utover verken karrieren eller hennes tøffe rykte. Det nybakte foreldreparet prøver å finne ut av sitt nye liv, men selvtilliten forsvinner i takt med antall timer søvn per natt. Reagan og Chris innser at det er måneder siden de sist var på byen og bestemmer seg for å gjøre byen utrygg med Ava og Jerry. Scott prøver seg på dating igjen. Medvirkende:Christina Applegate, Will Arnett, Maya Rudolph.
06:30 Up All Night (6)
(Up All Night) Amerikansk komiserie. Reagan Brinkley er en fantastisk kone, suksessfull karrierekvinne og nybakt mor. Reagan prøver å tilpasse seg sitt nye liv og med hjelp av sin hjemmeværende mann returnerer hun til arbeidslivet. Hun er bestemt på å ikke la foreldrerollen gå utover verken karrieren eller hennes tøffe rykte. Det nybakte foreldreparet prøver å finne ut av sitt nye liv, men selvtilliten forsvinner i takt med antall timer søvn per natt. Reagan får ikke nok oppmerksomhet fra Chris, og lurer på om alderen har tatt henne. Ava finner ut at naboene ikke liker henne så godt, og samarbeider med Walter for å lage et hjemsøkt hus som hevn. Medvirkende:Christina Applegate, Will Arnett, Maya Rudolph.
07:00 TV-shop
08:00 Homsepatruljen USA (30)
(Queer Eye for the Straight Guy) Amerikansk realityserie. Phil, Julie og sønnen deres Harrison bor i et rotehus. Pappa Phil samler på alt som har med Monster Trucks, arkadespill, aliens, antikke klokker og hodeskaller å gjøre, og samlingen vokser stadig. Orden er derimot langt fra Phils sterke side. Han har to jobber, så når han er hjemme blir det derfor lite tid til overs til å rydde i samlingene. Heldigvis står Homsepatruljen klar til å hjelpe ham med å få orden i sysakene - og de har også tid til å gi familien en sårt trengt oppdatering!
09:00 Alle elsker Raymond (74)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Ray Barone er en suksessfull sportsskribent som er bosatt på Long Island med sin vakre kone Debra og deres tre barn. Debra blir rystet da hun merker Rays reaksjon på hennes venninnes nye og større bryster. For å finne ut om Ray er fornøyd med kroppen hennes, bestemmer Debra seg for å gjøre noen forbedringer på sitt eget brystparti.
09:30 Alle elsker Raymond (75)
(Everybody Loves Raymond) Amerikansk komiserie. Ray Barone er en suksessfull sportsskribent som er bosatt på Long Island med sin vakre kone Debra og deres tre barn. Ray og Debra krangler om en boksåpner og presenterer i ettertid resten av familien for to helt ulike versjoner av hva som faktisk skjedde. Dermed må hele familien velge side i krangelen. Medvirkende:Madylin Sweeten.
10:00 The Ellen DeGeneres Show (57)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Kristen Bell kommer på besøk i dagens episode.
10:55 The Ellen DeGeneres Show (58)
(The Ellen DeGeneres Show) Amerikansk talkshow. Hayden Panettiere er på besøk for å snakke om TV-serien Nashville. Luke Bryan står på scenen.
11:50 Hele Sverige baker (1)
(Hela Sverige bakar) Svensk underholdningsserie. I realityserien Hele Sverige baker skal 12 deltakere konkurrere om å bli Sveriges beste amatørbaker. Under tidspress må deltakerne prøve å imponere dommerne, Johan Sorberg og Birgitta Rasmussen, ved å bake seg gjennom velkjente klassikere og nye, spennende oppskrifter. Både utseende, smak og konsistens er avgjørende og hver uke må den som presenterer det minst vellykkede bakverket reise hjem. Programleder er Tilde de Paula. Deltakerne opplever for første gang å få bakverkene sine bedømmet av en jury.
12:50 Hele Sverige baker (2)
(Hela Sverige bakar) Svensk underholdningsserie. I realityserien Hele Sverige baker skal 12 deltakere konkurrere om å bli Sveriges beste amatørbaker. Under tidspress må deltakerne prøve å imponere dommerne, Johan Sorberg og Birgitta Rasmussen, ved å bake seg gjennom velkjente klassikere og nye, spennende oppskrifter. Både utseende, smak og konsistens er avgjørende og hver uke må den som presenterer det minst vellykkede bakverket reise hjem. Programleder er Tilde de Paula. I dag er det Josephine som lykkes, med nydelige cupcakes og en vellykket drømmekake.
13:50 Real Housewives of Beverly Hills (13)
(The Real Housewives of Beverly Hills) Amerikansk realityserie. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, entreprenører og en familie av barneskuespillere og vi får rikelige mengder av drama og glamour. Carlton inviterer alle damene til bassengfest, og Kyle gir Carlton et smykke.
14:45 Real Housewives of Beverly Hills (14)
(The Real Housewives of Beverly Hills) Amerikansk realityserie. Serien gir oss et innblikk i en verden av luksuriøs rikdom, hvor det å bli sett med de riktige menneskene betyr alt. Disse kvinnene befinner seg midt i denne verdenen og har alt som følger med: husene, bilene og diamantene. Vi møter arvinger, entreprenører og en familie av barneskuespillere og vi får rikelige mengder av drama og glamour. Kyle og Lisa bestemmer seg for å arrangere bursdagsfest for ektemennene sine, og Kyle og Carlton krangler.
15:40 The Middle (22)
(The Middle) Amerikansk komiserie. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv. Hun er middelaldrende, tilhører middelklassen og bor midt i landet, og er en trebarnsmor som bruker humor for å få familien gjennom hverdagsproblemene sine. Frankie jobber som bilselger, og mannen hennes, Mike, er sjef på det lokale steinbruddet. Mellom jobben og spising foran TV-en bruker paret tiden på å oppdra barna sine på en kjærlig og praktisk måte. Frankie har bestemt seg for hva hun ønsker seg til morsdagen og hinter til barna slik at de kan gi beskjeden videre til Mike.
16:10 The Middle (23)
(The Middle) Amerikansk komiserie. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv. Hun er middelaldrende, tilhører middelklassen og bor midt i landet, og er en trebarnsmor som bruker humor for å få familien gjennom hverdagsproblemene sine. Frankie jobber som bilselger, og mannen hennes, Mike, er sjef på det lokale steinbruddet. Mellom jobben og spising foran TV-en bruker paret tiden på å oppdra barna sine på en kjærlig og praktisk måte. Frankie blir tatt for å være lege i den nye tannlegeassistentfrakken sin, men sannheten kommer raskt frem.
16:40 The Middle (24)
(The Middle) Amerikansk komiserie. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv. Hun er middelaldrende, tilhører middelklassen og bor midt i landet, og er en trebarnsmor som bruker humor for å få familien gjennom hverdagsproblemene sine. Frankie jobber som bilselger, og mannen hennes, Mike, er sjef på det lokale steinbruddet. Mellom jobben og spising foran TV-en bruker paret tiden på å oppdra barna sine på en kjærlig og praktisk måte. Sue prøver for sjette gang å stå på førerprøven, mens Axl nekter å fortelle om eksamensfesten sin.
17:10 The Middle (1)
(The Middle) Amerikansk komiserie. Frankie Heck er en superhelt. Hun har kanskje ikke superkrefter, men for henne virker det som at det å få ungene ut døra og på skolen hver dag er en heltedåd i seg selv. Hun er middelaldrende, tilhører middelklassen og bor midt i landet, og er en trebarnsmor som bruker humor for å få familien gjennom hverdagsproblemene sine. Frankie jobber som bilselger, og mannen hennes, Mike, er sjef på det lokale steinbruddet. Mellom jobben og spising foran TV-en bruker paret tiden på å oppdra barna sine på en kjærlig og praktisk måte. Axl skal flytte inn på campus og Frankie vil at hele familien skal bli med ham, til tross for at Axl helst vil at de skal holde seg unna.
17:40 Mike & Molly (3)
(Mike & Molly) Amerikansk komiserie. Mike er en overvektig politimann som prøver å gå ned noen kilo, men som stadig blir konfrontert med sin størrelse av kollegaen Carl. Molly er en rund barneskolelærer som prøver å slanke seg samtidig som hun blir motarbeidet av sin usympatiske søster Victoria og moren Joyce. Mike møter Molly i en støttegruppe for Overeaters Anonomyous, men rekker ikke å spørre om en date før hun forsvinner. Når de så møtes igjen etter et innbrudd, tar han derimot sjansen - og får ja. Molly drar til en begravelsesagent for å gjøre research til boka si. Mike tar en sniktitt på Mollys bok mens hun er ute. Medvirkende:Billy Gardell, Melissa McCarthy.
18:10 Mike & Molly (4)
(Mike & Molly) Amerikansk komiserie. Mike er en overvektig politimann som prøver å gå ned noen kilo, men som stadig blir konfrontert med sin størrelse av kollegaen Carl. Molly er en rund barneskolelærer som prøver å slanke seg samtidig som hun blir motarbeidet av sin usympatiske søster Victoria og moren Joyce. Mike møter Molly i en støttegruppe for Overeaters Anonomyous, men rekker ikke å spørre om en date før hun forsvinner. Når de så møtes igjen etter et innbrudd, tar han derimot sjansen - og får ja. Molly møter sitt forfatteridol, J.C. Small, en kyniker som gir Molly råd om å skrive om ting som hun selv ikke vil at folk skal vite om. Mike inviterer sin mor over på middag for å muntre henne opp. Medvirkende:Billy Gardell, Melissa McCarthy.
18:40 Mike & Molly (5)
(Mike & Molly) Amerikansk komiserie. Mike er en overvektig politimann som prøver å gå ned noen kilo, men som stadig blir konfrontert med sin størrelse av kollegaen Carl. Molly er en rund barneskolelærer som prøver å slanke seg samtidig som hun blir motarbeidet av sin usympatiske søster Victoria og moren Joyce. Mike møter Molly i en støttegruppe for Overeaters Anonomyous, men rekker ikke å spørre om en date før hun forsvinner. Når de så møtes igjen etter et innbrudd, tar han derimot sjansen - og får ja. Molly mistenker at naboen driver med noe muffins og får Joyce til å hjelpe henne med å spionere på ham. Medvirkende:Billy Gardell, Melissa McCarthy.
19:05 How I Met Your Mother (19)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Robin har blitt nominert til en pris for TV-journalistikk, og alle må finne en date å ta med på prisutdelingen. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
19:35 How I Met Your Mother (20)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Lily, Barney og Robin er på utkikk etter et orkester til bryllupet. Et band som spiller på et skoleball i nærheten er kanskje det rette, men for å høre dem må Lily og Robin late som om de er datene til to ensomme tenåringer. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
20:05 [film]The Sweetest Thing
(The Sweetest Thing) Amerikansk romantisk komedie fra 2002. Christina Walters og venninnene hennes elsker å feste og sjekke gutter. Ute på byen følger de én gylden regel: Let ikke etter Den rette - finn heller Den rette for i kveld! Så skjer det noe uventet. En kveld gjengen er ute på nattklubb møter Christina Peter - og han er perfekt. Men neste morgen er han søkk vekk, og Christina blir helt fra seg. Sammen med bestevenninnen Courtney setter hun seg i bilen fast bestemt på å finne ham, men det er mye som skjer på veien ... Medvirkende:Cameron Diaz, Thomas Jane, Christina Applegate, Thomas Jane, Jason Bateman. Regi:Roger Kumble. (11. år)
21:30 [film]Min beste venns bryllup
(My Best Friend's Wedding) Amerikansk romantisk komedie fra 1997. Julianne og Michael har et langvarig vennskap bak seg, og har tidvis vært elskere. Men nå skal Michael gifte seg. I samme sekund innser Julianne at det kun finnes én mann hun selv kan gifte seg med, og det er Michael. Medvirkende:Julia Roberts, Cameron Diaz, Rupert Everett, Dermot Mulroney. Regi:P.J. Hogan.
23:20 [film]The Last Station
(The Last Station) Tysk-russisk-britisk drama fra 2009. Historien om den russiske forfatteren Leo Tolstojs kamp for å balansere berømmelse og rikdom med et liv blottet for materielle ting. Etter å ha vært gift i nesten 50 år, blir grevinne Sofia, Leo Tolstojs hengivne kone, lidenskapelige elsker, inspirasjonskilde og sekretær, sin verden snudd på hodet. I navnet til sin nyopprettede religion har den store russiske romanforfatteren frasagt seg adelstittelen, eiendommen og familien til fordel for fattigdom, vegetarisme og til og med sølibat. Nå bruker hun alle forførelsens triks på ektemannens lojale disippel, som hun mener var den personen som fikk Tolstoj til å skrive et nytt testamente og overlate verkene og eiendommen sin til det russiske folket. Medvirkende:Helen Mirren, Christopher Plummer, Paul Giamatti, James McAvoy, Patrick Kennedy. Regi:Michael Hoffman. (15. år)
01:05 Paradise Hotel (33)
(Paradise Hotel) Norsk realityserie. Seerne inviteres til et hett og eksotisk opphold på Paradise Hotel. Triana Iglesias er på plass i Mexico, og styrer hotellet med stålkontroll og silkemyk hånd. Oppgaven deltakerne får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Peace and love, det er hippieuke på Paradise Hotel! Stemningen er god på hotellet helt til de får brev om at en ny jente sjekker inn i dag. Noen av jentene danner en allianse, men den slår fort sprekker når dobbeltspillet avsløres.
01:55 Paradise Hotel (34)
(Paradise Hotel) Norsk realityserie. Seerne inviteres til et hett og eksotisk opphold på Paradise Hotel. Triana Iglesias er på plass i Mexico, og styrer hotellet med stålkontroll og silkemyk hånd. Oppgaven deltakerne får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Selv om det er hippieuke på hotellet er ikke stemningen helt deretter. Den nye gjesten har skapt uro i rekkene og noen av guttene havner i unåde hos jentene. Det er tid for parsplitt, men en uventet tvist gjør at utfallet ikke blir som planlagt. Romantikk er i luften på kveldens hippiefest.
02:40 Paradise Hotel (35)
(Paradise Hotel) Norsk realityserie. Seerne inviteres til et hett og eksotisk opphold på Paradise Hotel. Triana Iglesias er på plass i Mexico, og styrer hotellet med stålkontroll og silkemyk hånd. Oppgaven deltakerne får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Romantikken blomstrer på Paradise Hotel i hippieuken. Solojenta får ta med seg en av guttene på en fargerik hippiedate og bryter samtidig en avtale med en av jentene. På daten skal de gjennomføre et oppdrag som får uante konsekvenser for kveldens Pandoras. At hotellet har fått et kjærestepar er ikke spesielt populært hos de andre gjestene.
03:30 Paradise Hotel (36)
(Paradise Hotel) Norsk realityserie. Seerne inviteres til et hett og eksotisk opphold på Paradise Hotel. Triana Iglesias er på plass i Mexico, og styrer hotellet med stålkontroll og silkemyk hånd. Oppgaven deltakerne får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut. Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Hippieuken skal avsluttes med en parseremoni der en av jentene skal være fredet, hvem dette er må de selv finne ut av. Mange spekulasjoner svirrer på hotellet og avtaler gjøres, men noen blir dolket i ryggen under parseremonien.
Vis alt
TVNorge 05:10 Marriage Ref (3)
(The Marriage Ref, år 2) Amerikansk realityserie. Kathy Griffin, Brian Regan og Ellen Pompeo skal komme med sine ekteskapelige råd når en kone vil at mannens skal fjerne haugen med metallavfall fra hagen, en mann vil at kona skal slutte å bruke penger på dukkehuset sitt, og en kone vil at mannen skal slutte å snakke med fremmede.
06:00 Tom og Jerry (11)
(Tom and Jerry) Amerikansk tegnefilmserie. Katt-og-mus-jakten fører Tom og Jerry opp i en rekke hysterisk morsomme situasjoner.
06:20 Batman the Brave and the Bold (3)
(Batman the Brave and the Bold) Amerikansk eventyrserie. Det blir action og eventyr fra start til slutt når Batman slår seg sammen med andre superhelter som Blue Beetle, Green Arrow og Aquaman for å bekjempe kriminalitet.
06:45 Wipeout UK (7)
(Wipeout UK) Britisk underholdningsserie. Britiske menn og kvinner skal komme seg gjennom en hinderløype utenom det vanlige. Det blir svimlende saltomortaler, spektakulære tryn og katastrofale fall i kampen om å vinne den store pengepremien. Programleder:Richard Hammond.
07:50 Top 20 Funniest (11)
(Top 20 Funniest) Amerikansk underholdningsserie.
08:35 America's Funniest Home Videos (40)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
09:00 America's Funniest Home Videos (41)
(America's Funniest Home Videos) Amerikansk underholdningsserie.
09:30 So You Think You Can Dance (11)
(So You Think You Can Dance) Amerikansk underholdningsserie. Nådeløse dommere skal kåre Amerikas beste danser. Med ulik bakgrunn konkurrerer deltakerne i forskjellige danseformer - det være seg ballett, jive, hip-hop, jazz, tango, salsa, discodans og liknende. Til slutt skal den aller beste danseren i landet kåres. 16 dansere blir til 14 når to sendes hjem fra Amerikas hotteste danseshow. Med ulik bakgrunn konkurrerer deltakerne i forskjellige danseformer - være seg ballett, jive, hip-hop, jazz, tango, salsa, discodans og liknende. Til slutt skal Amerikas favorittdanser kåres.
10:20 Melissa & Joey (5)
(Melissa & Joey) Amerikansk komiserie. Tidligere rampunge Mel Burke har nettopp blitt valgt inn som lokalpolitiker i Toledo i Ohio. Men i tillegg til sin nye jobb blir hun nødt til å ta seg av sin niese og nevø fordi faren deres rømmer landet etter å ha vært med på pyramidespill og moren deres havner i fengsel. Så krysser Joe hennes vei.
10:50 Melissa & Joey (6)
(Melissa & Joey) Amerikansk komiserie. Tidligere rampunge Mel Burke har nettopp blitt valgt inn som lokalpolitiker i Toledo i Ohio. Men i tillegg til sin nye jobb blir hun nødt til å ta seg av sin niese og nevø fordi faren deres rømmer landet etter å ha vært med på pyramidespill og moren deres havner i fengsel. Så krysser Joe hennes vei.
11:15 Melissa & Joey (7)
(Melissa & Joey) Amerikansk komiserie. Tidligere rampunge Mel Burke har nettopp blitt valgt inn som lokalpolitiker i Toledo i Ohio. Men i tillegg til sin nye jobb blir hun nødt til å ta seg av sin niese og nevø fordi faren deres rømmer landet etter å ha vært med på pyramidespill og moren deres havner i fengsel. Så krysser Joe hennes vei.
11:45 Friends (14)
(Friends, år 2) Amerikansk komiserie. Etter å ha slått gjennom som skuespiller i såpeserien «Days of Our Lives» nedbetaler Joey gjelden sin til Chandler og gir ham en skikkelig harry gave. Monica og Rachels skoleballvideo avslører Monicas tidligere vekt, Rachels tidligere nese og Ross’ følelser for Rachel.
12:15 Friends (15)
(Friends, år 2) Amerikansk komiserie. Joey kjøper en ny TV og to liggestoler med sine nye penger. Monica har en cateringjobb for en venn av familien, Dr Richard Burke. Ross og Rachel har sin første ordentlige date, men det er vanskelig for Monica å komme over deres lange vennskap. Tom Selleck spiller Dr Richard Burke.
12:45 Friends (16)
(Friends, år 2) Amerikansk komiserie. Etter å ha kranglet med Chandler bestemmer Joey seg for å flytte ut. Rachel og Phoebe har planer om å få en tatovering. Og på bursdagen sin mottar Mr Gellar den urovekkende nyheten om at bestevennen, Richard, dater datteren, Monica.
13:15 Friends (17)
(Friends, år 2) Amerikansk komiserie. Phoebe blir oppdaget av en musikkprodusent som vil lage musikkvideo til «Smelly Cat". Ross sitt nye forhold til Rachel får Monica til å føle det som at hun bor med broren igjen. Joey vurderer å flytte tilbake til Chandler, men Chandler har en ny romkamerat.
13:45 Friends (18)
(Friends, år 2) Amerikansk komiserie. Joeys rollefigur i «Days of Our Lives» faller ned i en heissjakt etter at Joey kommer på kant med manusforfatterne. Phoebe hjelper Chandler med å komme bedre overens med sin nye romkamerat, og Monica og Richard har sin første krangel.
14:15 Two and a Half Men (5)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie sliter med å inngå forpliktende forhold og bestemmer seg for at det er morens skyld. Jake rådfører seg med Charlie om ei jente på skolen. Medvirkende:Charlie Sheen, Jon Cryer.
14:40 Two and a Half Men (6)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie ignorerer Alans advarsler og fortsetter å date Isabella - helt til hun truer med å lyse en forbannelse over manndommen hans. Medvirkende:Charlie Sheen, Jon Cryer.
15:10 Two and a Half Men (7)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie våkner opp ved siden av Rose dagen etter bursdagsfesten hennes. Faren hennes forhører seg om Charlies hensikter med datteren, men noe overraskende skjer når Evelyn dukker opp. Martin Sheen gjestespiller i denne episoden. Medvirkende:Charlie Sheen, Jon Cryer.
15:40 Two and a Half Men (8)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. Charlie lurer Jake til å ta ballettimer, slik at han kan bli bedre kjent med instruktøren. Medvirkende:Charlie Sheen, Jon Cryer.
16:05 Two and a Half Men (9)
(Two and a Half Men) Amerikansk komiserie. En av Charlies eldre naboer prøver å forføre Alan, mens Charlie prøver å forhindre at Jake sender penger til en TV-prest. Medvirkende:Charlie Sheen, Jon Cryer.
16:30 4-stjerners middag (45)
(4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Denne uken tar deltakerne turen til Frankrike, og programleder Noman Mubashir er førstemann ut til å stelle i stand et ekte fransk festmåltid. Hans gjester er programlederne Sigurd Sollien og Pia Lykke, og modell og artist Isabel Ødegård. Forventningene er skyhøye når gjestene tar limousin til et ekte slott på den franske rivieraen.
17:30 4-stjerners middag (46)
(4-stjerners middag) Norsk underholdningsserie. Sigurd Sollien skryter av at han snakker flytende Kjelsåsfransk, og at han derfor ikke trenger noe ordbok da han skal handle inn til kveldens middag i Cannes. Hans gjester er programlederne Noman Mubashir og Pia Lykke, og modell og artist Isabel Ødegård.
18:30 71º nord - Norges tøffeste kjendis (7)
(71º nord - Norges tøffeste kjendis) Norsk realityserie. Deltagerne skal bestige Eidtinden i Tysfjord, og de kommer seg virkelig opp i høyden. De skal innom to topper, en på 710 og en på 809 moh. Mellom disse toppene er det en smal egg de må forsere. Deltagerne skal slå leir nede på sørsiden av fjellet, der nye utfordringer venter. Kajakkpadling på Efjord og Hamsun-quiz er bare to av dem. Programleder:Tom Stiansen.
20:00 Hvem kan slå Aamodt og Kjus? (7)
(Hvem kan slå Aamodt og Kjus? sesong 4) Norsk realityserie. Aamodt og Kjus braker sammen med nesten fire meter og to hundre kilo muskler idet Kristian Kjelling og Johnny Jensen kommer for å gjenopprette håndballguttas ære. Utfordrerne har høyden, styrken og spensten, men om det holder til å slå ringrevene i rødt er et helt åpent spørsmål.
21:25 [film]Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
(Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl) Amerikansk action fra 2003. Når den britiske guvernørens vakre datter blir brutalt kidnappet av besetningen på den fryktede og beryktede sjørøverskuten «The Black Pearl", er det bare en mann som kan bringe henne trygt tilbake: Jack Sparrow. Men er den sleipe sjørøveren en man kan stole på? Medvirkende:Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Geoffrey Rush. Regi:Gore Verbinski.
00:10 Special Victims Unit (7)
(Special Victims Unit) Amerikansk krimserie. En sanginstruktør og TV-personlighet blir anklaget for seksuelle overgrep på en fire år gammel jente. Rollins er opptatt av å beskytte sanginstruktørens omdømme, men Bensons etterforskning avdekker uomtvistelige bevis. Selv om flere ofre trer fram, nekter han fremdeles å erkjenne hva han har gjort. Medvirkende:Mariska Hargitay, Ice-T , Richard Belzer, Dann Florek, Kelli Giddish.
01:05 CSI: NY (17)
(CSI: NY, år 5) Amerikansk krimserie. Mac og teamet hans etterforsker drapsgåter i New York. Ved hjelp av den nyeste teknologien innen åstedsgranskning setter de storbyens kjeltringer bak lås og slå. En bilbombe eksploderer i et boligstrøk i New York. En ung kvinne blir funnet død i et av husene, og det viser seg at hun var datter til Felix Redding, som var det opprinnelige målet. Mac har problemer med å finne ut hvorfor Redding er ønsket drept, helt til han oppdager at det utpekte offeret ikke har vært ærlig om hva han egentlig jobber som.
02:00 CSI: Miami (21)
(CSI: Miami, år 2) Amerikansk krimserie. Horatio og hans etterforskere løser nye kriminalsaker. Et småfly styrter på Miami beach, og badegjestene er alle vitne til ulykken. Horatio og teamet kommer til åstedet og bekrefter at flyet hadde en bombe om bord. Derfor blir overraskelsen stor da det viser seg at piloten allerede var død - før bomben gikk av!
02:50 Boston Public (27)
(Boston Public, år 1 og 2) Amerikansk dramaserie. På Boston Public møter vi lærere og elever ved Winslow High, en middels stor videregående skole utenfor Boston. Her kjemper lærerne en daglig kamp mot manglende respekt, mobbing og illsinte foreldre.
03:45 Rookie Blue (1)
(Rookie Blue) Amerikansk actionserie. En ung universitetsstudent blir drept i det som ser ut som en umotivert skyteepisode, og en av kulene treffer Andy. Hun nøster i trådene for å bevise at drapsmannen kjente offeret, men kommer samtidig i konflikt med en av de nye etterforskerne. Medvirkende:Gregory Smith, Missy Peregrym, Enuka Okuma.
Vis alt
NRK 2 09:45 [nyh]Oddasat - nyheter på samisk
10:00 [nyh]Distriktsnyheter
10:00 [nyh]Distriktsnyheter Østlandssendingen
10:10 [nyh]Distriktsnyheter Østfold
10:25 [nyh]Distriktsnyheter Østnytt
10:40 [nyh]Distriktsnyheter Østafjells
10:50 [nyh]Distriktsnyheter Sørlandet
11:05 [nyh]Distriktsnyheter Rogaland
11:20 [nyh]Distriktsnyheter Vestlandsrevyen
11:30 [nyh]Distriktsnyheter Møre og Romsdal
11:45 [nyh]Distriktsnyheter Midtnytt
12:00 [nyh]Distriktsnyheter Nordland
12:10 [nyh]Distriktsnyheter Nordnytt
12:25 Hovedscenen
«Jesu oppstandelse og himmelfart beskrevet av far og sønn.» (Jesu oppstandelse og himmelfart beskrevet av far og sønn.) Johann Sebastian Bach hadde flere musikalske sønner - og den mest berømte av dem ble Carl Philip Emanuel Bach som ble født i 1714, altså for 300 år siden. Fra Leipzig Bach Festival i 2004 hører vi verk av far og sønn Bach fremført av det beste innen barokk fremføringspraksis. J.S.Bach: ''Lobet Gott in seinen Reichen'' og C.P.E.Bach:''Die Auferstehung und Himmelfahrt Jesu''. Orkesteret La Petite Bande, koret Ex Tempore og solister - alt under ledelse av Sigiswald Kuijken. Presentert av Arild Erikstad.
14:20 Napoleon (1)
(To Destiny) Amerikansk dokumentarserie. Ved hjelp av sin kompromissløse holdning og sine militære kunnskaper, ble Napoleon hersker over 70 millioner mennesker. Men på grunn av sine ambisjoner, sin stolthet og nasjonalisme mistet han til slutt alt. Hans triumfer og tap skildres i en bredt anlagt fortelling med dramatiserte scener, opptak fra historiske steder og malerier av berømte kunstnere. Napoleon begynte sin militære karriere på Korsika og ble lagt merke til av franskmennene. Han elsket en kvinne med ekstravagant smak og vaner.
15:10 Naturen på vippepunktet (5)
(The Tipping Points) Britisk dokumentarserie. (Dangerous Rise of Oceans.) En ekspedisjon undersøker havstrømmene rundt Sydpolen. Disse styrer ekstremværet og sier noe om skjebnen til små samfunn på øyene i Stillehavet.
16:05 Kunnskapskanalen
«Regnmakerne.» (Regnmakerne.) Et hemmelig regnrituale er i ferd med å dø ut. Antropologene Frode Storaas og Knut Christian Myhre drar til Tanzania for å prøve å sikre seg filmopptak av dette. Filmen gir et nært møte med antropologene og folket de studerer. Produsert av Univisjon, Universitetet i Bergen.
16:35 Kunnskapskanalen
«Forsker stand-up - Lykke.» (Forsker stand-up - Lykke.) Professor Odd Magne Bakke ved Misjonshøgskolen hevder at all oppmerksomhet om lykke i vår tid reflekterer en kulturell forventning om at vi skal være lykkelige. Har det alltid vært slik? Eller kan vi peke på en periode i historien da det ble «in» å være lykkelig? Produsert av NettOp, UiS, Universitetet i Stavanger.
16:50 Jan i naturen
Dansk naturserie.
17:05 Farvel, kamerater (2)
(Farewell Comrades) Dokumentarserie. Hvorfor kollapset den største utopien i det 20. århundret? Serien beskriver dynamikken mellom Sovjetunionen og dens vasallstater i perioden 1975 - 1991. Historien blir fortalt av mennesker som forårsaket, opplevde eller forsøkte å forhindre Sovjetunionens fall. (Wars 1980-1984.) Den sovjetiske supermakten begynner å bli frynsete i kanten. De polske Solidaritets-streikene, Afghanistan-krigen, og Vestens boikott av de olympiske lekene i Moskva, er tydelige tegn i tiden. De sovjetiske lederne og makthaverene i satellittstatene svekkes. Gjeld og økonomisk stagnasjon fører til sterk misnøye blant folk.
18:00 KORK - hele landets orkester
Fra NRK Store studio 11. februar 2014. Kringkastingsorkestret uten filter. Fra klassisk til folkemusikk, fra Store Studio til Rockefeller. Kringkastingsorkestrets strykere spiller Oktett av Johan Svendsen.
18:40 Eventyrlige hus (1)
Dansk serie. Noen velger å bo i hus utenom det vanlige. I Sverige finnes et sommerhus som ligner på en dinosaur og en skilpadde.
19:10 Norge rundt
Distriktenes magasin.
19:35 Antikkduellen (15)
Dansk serie. Danske antikvitetshandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. Nervene står på høykant når Mads og Jesper skal finne kjøpere til tingene de har kjøpt den siste uken.
20:05 Napoleon (2)
(To Destiny) Amerikansk dokumentarserie. Ved hjelp av sin kompromissløse holdning og sine militære kunnskaper, ble Napoleon hersker over 70 millioner mennesker. Men på grunn av sine ambisjoner, sin stolthet og nasjonalisme mistet han til slutt alt. Hans triumfer og tap skildres i en bredt anlagt fortelling med dramatiserte scener, opptak fra historiske steder og malerier av berømte kunstnere. I kaoset etter den franske revolusjon klarte Napoleon å tilegne seg stor politisk innflytelse. Han opprettet Den franske bank, bygget en rekke broer, veier og kanaler, men viste også sin tyranniske natur og sin uvilje mot å samarbeide med resten av Europa.
21:00 [nyh]Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 Shakespeares univers (5)
(Shakespeare Uncovered) Britisk dokumentarserie. Skuespillere, instruktører og forskere tar for seg åtte av William Shakespeares skuespill. Hva preget tiden da de ble skrevet, og hva er det med innholdet som gjør at de fortsatt griper publikum så sterkt? Jeremy Irons er opptatt av de historiske stykkene «Henry IV» og «Henry V". Han spiller selv Henry IV i BBCs filmatisering og viser fram arbeidet i filmstudio. De historiske stykkene var svært populære på 1590-tallet. De ga folk anledning til å snakke om politikk uten sensur fra kirken og staten.
22:00 [film]Under huden
(La piel que habito) Spansk thriller fra 2011. Helt siden kona ble forbrent i en bilulykke og senere døde, har den briljante plastiske kirurgen dr. Robert Ledgard prøvd å utvikle en syntetisk hud som tåler flammer. Han utfører sine eksperimenter på Marilie, kvinnen som har passet på ham fra han ble født, og som han forelsker seg i. (Under huden.) Medvirkende:Antonio Banderas, Elena Anaya, Marisa Paredes, Jan Cornet, Roberto çlamo. Regi:Pedro Almodóvar.
23:55 Gaddafis hemmelige liv
(Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi) Britisk dokumentar. Menneskene som omgikkes den tyranniske diktatoren som hersket i Libya i 40 år, forteller om den voldelige og noen ganger sårbare mannen de arbeidet for. (Gaddafis hemmelige liv.)
01:20 [film]Fuglene
(The Birds) Amerikansk thriller fra 1963. Filmen åpner lett og lystig med en flørt mellom rikmannsdatteren Melanie og advokaten Mitch, som møtes over et par turtelduer i en dyrebutikk. En helg besøker Melanie Mitch i Bodega Bay, men helgen blir alt annet enn lystig når fuglene begynner å angripe menneskene. Gradvis øker de i antall til de blir en sverm på tusener som angriper de forsvarsløse menneskene med et djevelsk og dødelig raseri. (Fuglene.) Medvirkende:Rod Taylor, Suzanne Pleshette, Jessica Tandy, Tippi Hedren. Regi:Alfred Hitchcock. (15. år)
Vis alt
NRK 3 05:05 Nurse Jackie (8)
(Nurse Jackie) Amerikansk dramaserie. (Chaud & Froid.) Jackies uvaner skaper trøbbel for alle rundt henne. Medvirkende:Edie Falco, Merritt Wever, Paul Schulze.
05:35 Bondi Rescue: Bali (9)
(Bondi Rescue: Bali) Dokumentarserie. Oppblåsbare leker lager kaos for surferne. Etter to måneder på Kuta-stranden tar Bondi-gutta farvel og avslutter sesongen med en stor fest.
19:30 Nytt på nytt
Underholdningsavdelingens nyhetsmagasin med Jon Almaas, Ingrid Gjessing Linhave og Knut Nærum.
20:00 Standup med Russell Brand
Britisk underholdning. (Standup med Russell Brand.) Stand-up filmet på the Eventim Apollo, Hammersmith, London. Russell Brand tar for seg ingen ringere enn sine fire helter: Che Guevara, Gandhi, Malcolm X og Jesus.
21:30 [film]Jeg reiser alene
(Jeg reiser alene) Norsk drama fra 2011. Jarle Klepp er en talentfull student som bruker tiden sin på musikk, sex og Marcel Proust. Men så får han vite at han har en datter etter et tilfeldig nummer for syv år siden. Og nå kommer hun på besøk. (Jeg reiser alene.) Medvirkende:Rolf Kristian Larsen, Amina Eleonora Bergrem, Pål Sverre Valheim Hagen, Ingrid Bolsø Berdal, Trine Wiggen. Regi:Stian Kristiansen. (15. år)
23:00 Fylleangst (6)
(What Did I Do Last Night? Crawley) Britisk dokumentarserie. Catharine er gift og en ansvarlig mamma, mens vennene hennes er fortsatt er single. Men hun får barnepass og går ut for å more seg. Neste morgen får hun se hvordan hun oppførte seg.
23:25 Underholdningsavdelingen (10)
Sketsjebasert humorprogram. De beste sketsjene, studioinnslagene og ville påfunnene fra andre sesong. Med Robert Stoltenberg, Live Nelvik, Bjarte Tjøstheim, Silje Torp, Vidar Magnussen og Kristin Grue.
00:05 Musketerene (8)
(The Musketeers) Britisk dramaserie. Athos, Aramis og Porthos er de tre musketerene fra Alexandre Dumas' kjente historie. De er langt mer enn kongens livvakter i 1600-tallets Paris. De slåss for æren, kjærligheten og fordi de liker det. Kongen utfordrer musketerene og rivalene Red Guards til å avgjøre en gang for alle hvem av dem som er sterkest. D'Artagnan er oppsatt på å kjempe, men har først en lekse å lære. Medvirkende:Santiago Cabrera, Tom Burke, Luke Pasqualino.
01:00 Standup med Russell Brand
Britisk underholdning. (Standup med Russell Brand.) Br. underholdning. Stand-up filmet på the Eventim Apollo, Hammersmith, London. Russell Brand tar for seg ingen ringere enn sine fire helter: Che Guevara, Gandhi, Malcolm X og Jesus.
02:30 Fabelaktige bryllaupsminne (2)
(The Wedding House, Honeymoon Diaries) Britisk dokumentarserie. Hvordan var det egentlig? Tre av parene som giftet seg i The Wedding House snakker om den spesielle dagen og om hvordan ekteskapet har påvirket forholdet deres.
03:15 Ripper Street (4)
(Ripper Street) Britisk krimserie. I Londons bakgater på slutten av 1800-tallet hersker det lovløse tilstander. Kan en liten gruppe dedikerte politimenn klare å skape orden i politidistriktet der knivene sitter løst? Et slumkvarter må rives fordi det skal bygges en ny undergrunnsbane. Da et mord blir oppdaget på stedet, kan vakre Lucy Eames kan være et nøkkelvitne, men hun virker temmelig forstyrret. Medvirkende:Matthew MacFadyen, Jerome Flynn.
Vis alt
FEM 05:10 Pretty Little Liars (19)
(Pretty Little Liars, år 1) Amerikansk dramaserie. Den perfekte, lille byen Rosewood bærer så visst sin byrde av hemmeligheter, og for fire tidligere bestevenninner, Aria, Spencer, Hanna og Emily, er de aller mørkeste i ferd med å komme til overflaten. Etter at politiet kommer med en sjokkerende avsløring, ser det ut til at de fire løgnerne roper ulv-ulv. Når alle bevis peker i Ians retning - kan Emily, Spencer, Aria og Hanna ta feil?
06:05 Dyreflyplassen (2)
(Animal Airport, sesong 1) Amerikansk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.
06:35 Dyreflyplassen (3)
(Animal Airport, sesong 1) Amerikansk realityserie. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt. Vi følger historiene om dyrene som passerer gjennom dyremottaket på Heathrow flyplass. Ikke noe annet sted vil du finne så mange ulike dyrearter som reiser verden rundt.
07:05 Debbie Travis: Ekstrem renovering (1)
(All for One) Kanadisk livsstilserie. Debbie Travis reiser rundt i Canada og bringer folk sammen for at de skal hjelpe hverandre med forskjellige større oppdrag, akkurat som naboer pleide i «gamle dager". Denne gangen har hun ikke med seg et stort team som skal gjøre oppussingen, det er frivillige på de forskjellige stedene som må gjøre jobben selv - på kun fem dager. I sesongens første program må Debbie overtale Montreals italienske samfunn til å komme sammen for å fullføre et omfattende oppussingsarbeid for en kvinne som er samfunnets hjerte. Debbie må slåss om oppmerksomheten fra VM i fotball og noen spesielt påståelige frivillige, og kommer til å trenge all hjelp hun kan få for å lykkes.
08:00 Debbie Travis: Ekstrem renovering (2)
(All for One) Kanadisk livsstilserie. Debbie Travis reiser rundt i Canada og bringer folk sammen for at de skal hjelpe hverandre med forskjellige større oppdrag, akkurat som naboer pleide i «gamle dager". Denne gangen har hun ikke med seg et stort team som skal gjøre oppussingen, det er frivillige på de forskjellige stedene som må gjøre jobben selv - på kun fem dager. North Preston i Nova Scotia er kjent for å være et tettsted befengt med kriminalitet og fattigdom. Men sannheten er at det er et støttende, tett lokalsamfunn hvor naboer stiller opp for hverandre. Debbie håper at lokalsamfunnet kan fullføre et enormt oppussingsprosjekt på bare fem dager, og at utenforstående vil se dem i et annet lys.
08:55 Undercover shopping (1)
(Mary Portas: Secret Shopper) Britisk livsstilserie. I sin nye serie går Mary Portas inn for å bedre kundeservicen. Hun handler hos kjente bedrifter uten å tilkjennegi hvem hun er, og hjelper kunder med å nå fram med sine klager. I første program retter Mary oppmerksomheten mot den dårlige servicen i motebransjen. Chris George er sjef for den raskt voksende motekjeden Pilot som har 44 butikker. Marys oppgave er å forvandle kjedens verste butikk i Essex til en drøm for kundene, for så å utfordre Chris til å spre ideene hennes ut i hele imperiet.
09:50 Hundehviskeren (6)
(Dog Whisperer, år 3) Amerikansk dokumentarserie. Den kjente hundeeksperten Cesar Millan hjelper deg å se verden gjennom din hunds øyne så du endelig kan få en slutt på uønsket oppførsel.
10:50 Hundehviskeren (7)
(Dog Whisperer, år 3) Amerikansk dokumentarserie. Den kjente hundeeksperten Cesar Millan hjelper deg å se verden gjennom din hunds øyne så du endelig kan få en slutt på uønsket oppførsel.
11:45 Hundehviskeren (8)
(Dog Whisperer, år 3) Amerikansk dokumentarserie. Den kjente hundeeksperten Cesar Millan hjelper deg å se verden gjennom din hunds øyne så du endelig kan få en slutt på uønsket oppførsel.
12:45 Unge mødre Danmark (4)
(De unge mødre) Dansk dokumentarserie. Camilla Sofie er lei av å være gravid, til tross for at hun bare er halvveis i svangerskapet. Camilla er nesten ferdig med utdannelsen og tar med barna på ferie til Norge. Nanna og Ditlev er klare for foreldrerollen og har tenkt mye på hvordan hverdagen skal være når de blir en familie. Michela har fått seg ny kjæreste etter bruddet med Smillas far.
13:40 Unge mødre Danmark (5)
(De unge mødre) Dansk dokumentarserie. Vi møter lesbiske Line Sofie som ble mor som 18-åring. Nå ønsker hun å utdanne seg som lege, men kjæresten gjennom to år har nettopp gått fra henne, så hun er alene med sønnen. Nadja er hjemme fra sykehuset, men får stadig bivirkninger fra kjemoterapien. Michelas datter blir innlagt på sykehus og Michela er redd. Camilla feirer Norges nasjonaldag med sin norske familie.
14:35 Unge mødre Danmark (6)
(De unge mødre) Dansk dokumentarserie. Louises eldste sønn har atferdsproblemer og er litt av en utfordring for sin mor. Line Sofie som er mor til Aksel på 4 år, skal spille DM i Rugby. Nadja har oppdaget at hun har fått en mini-tenåring i huset. Camilla er på ferie med guttene sine, og får seg en stor overraskelse når hennes nye kjæreste dukker uventet opp.
15:30 Judge Judy (132)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie. Dommer Judith Sheindlin bringer ulike saker for retten.
16:00 Judge Judy (133)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie. Dommer Judith Sheindlin bringer ulike saker for retten.
16:30 Judge Judy (134)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie. Dommer Judith Sheindlin bringer ulike saker for retten.
17:00 Judge Judy (135)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie. Dommer Judith Sheindlin bringer ulike saker for retten.
17:30 Judge Judy (136)
(Judge Judy) Amerikansk realityserie. Dommer Judith Sheindlin bringer ulike saker for retten.
18:00 Ungkaren (11)
(The Bachelor, sesong 18) Amerikansk realityserie. Juan Pablo blir med Andi, Clare, Nikki og Renee på besøk til deres hjembyer. Det blir eksplosive drama og store overraskelser ettersom noen av familiene setter store spørsmålstegn ved hans intensjoner overfor deres døtre.
19:55 [film]The Last Song
(The Last Song) Amerikansk drama fra 2010. En far får sjanse til å tilbringe sommeren med sin motvillige tenåringsdatter som heller ville vært hjemme i New York. Han prøver å gjenopprette kontakten med henne gjennom det eneste de har felles - musikk. En historie om familie, vennskap, hemmeligheter og frelse, sammen med første kjærlighet og nye sjanser. En far får sjansen til å tilbringe sommeren med sin motvillige tenåringsdatter som heller ville vært hjemme i New York. Han prøver å gjenopprette kontakten med henne gjennom det eneste de har felles - musikk. En historie om familie, vennskap, hemmeligheter og frelse, sammen med første kjærlighet og nye sjanser. Medvirkende:Miley Cyrus, Liam Hemsworth, Greg Kinnear, Bobby Coleman. Regi:Julie Anne Robinson.
22:00 [film]Fireflies in the Garden
(Fireflies in the Garden) Amerikansk drama fra 2008. På overflaten er familien Taylor bildet på en lykkelig og suksessrik amerikansk familie. Men bak det glattpolerte ytre skjuler det seg en historie av mørke hemmeligheter, og en tragisk bilulykke får snart fortiden til å vise sitt ekle ansikt. På overflaten er familien Taylor bildet på en lykkelig og suksessfull amerikansk familie. Men bak det glattpolerte ytre skjuler det seg en historie av mørke hemmeligheter, og en tragisk bilulykke får snart fortiden til å vise sitt ekle ansikt. Medvirkende:Ryan Reynolds, Willem Dafoe, Julia Roberts, Emily Watson, Carrie-Anne Moss. Regi:Dennis Lee.
00:00 Trinny & Susannah - oppdrag Norge (15)
(Trinny & Susannah - oppdrag Norge) Norsk livsstilserie. Med direkte, men hjertevarm tilnærming har de verdenskjente stilguruene Trinny Woodall og Susannah Constantine endret norske kvinners selvbilde. Denne gangen skal også norske kjendiser utsettes for duoens fasadefiksing. Trinny og Susannah besøker Oslo, Bergen, Drammen og Trondheim på nytt, mens Skien, Porsgrunn, Sarpsborg og Hamar er nye destinasjoner på reiseruten. Med humor og engasjement klarer de å formidle en real boost til den norske kvinnen. I kveldens episode møter vi Marianne, Karinne og Katharina fra Oslo. Etter å ha mistet mannen sin brått og blitt enke i ung alder, har Marianne vært bautaen i en familie i sorg. Nå ønsker hun endelig å ta livet sitt tilbake og få selvtilliten til å gå ut på date igjen. Karinne og Katharina er nyforlovet og hodestups forelsket. Mens Katharina går i ett med tapetet i sine grå og mørke klær, sliter Karinne med å finne klær som passer sine chilenske kurver.
01:00 Forny din kone (8)
(Your Style in His Hands) Britisk livsstilserie. Programleder og moteguru Lisa Snowden hjelper kvinner som trenger en ny stil og gir dem en etterlengtet makeover verdt 5000 pund. Den eneste haken er at klærne skal kjøpes inn av ektemennene deres. Men et ekspertteam gir kyndige råd og hjelper mennene med å se hvilke snitt og farger, og hva slags sminke og frisyre som passer best for deres bedre halvdel.
02:05 Cold Case (1)
(Cold Case, år 5) Amerikansk krimserie. Lilly Rush er tilbake på jobb flere uker etter at hun ble skutt. Hun forsøker å overbevise Stillman, og seg selv, om at hun er følelsesmessig klar for å lede gjenopptakelsen av en sak fra 1994, der tre gutter ble slått i hjel. Utfallet av saken den gang kan ha ledet til at to utstøtte tenåringer ble urettsmessig fengslet.
03:05 Cold Case (2)
(Cold Case, år 5) Amerikansk krimserie. Etter at en singlet blir funnet i hulrommet på en forlatt varebil, gjenopptar Lilly Rush og teamet hennes en sak fra 1998, der en 15 år gammel jente ble slått ihjel og funnet delvis avkledd.
Vis alt
Viasat 4 05:05 Storm Riders (8)
(Storm Riders) Amerikansk realityserie fra 2011. De to stormjegerne Juston Drake og Simon Brewer reiser over Amerikas prærieområder på jakt etter tornadoer og stormer. (S3, Ep8) Hvert år blir Amerikas prærieområder utsatt for verdens mest ekstreme værfenomen. Nå reiser stormjegerne Juston Drake og Simon Brewer ut for å prøve å lokalisere tornadoer og orkaner - og de har ingen annen hjelp enn sin minimale utrustning og egen magefølelse. En tornado med flere virvler begynner å bevege seg mot Juston og Simon i dagens episode.
05:59 No program
(END)
06:00 Ripley's Believe It or Not! (23)
(Ripley's Believe It or Not!) Amerikansk underholdning. Dette er et program for nysgjerrigperer, nesten som en Guinness Rekordbok i TV-format. Programmet har ingen faste skuespillere, men kun en programleder som presenterer tema ved å vise korte filmer fra hele verden - i tillegg til enkelte merkelige fakta eller lover. Hvert innslag er om noe meget uvanlig, overraskende eller spektakulært, for eksempel oppfinnelser, stunts, rekorder, ulykker og merkelige skapninger.
06:30 Ripley's Believe It or Not! (24)
(Ripley's Believe It or Not!) Amerikansk underholdning. Dette er et program for nysgjerrigperer, nesten som en Guinness Rekordbok i TV-format. Programmet har ingen faste skuespillere, men kun en programleder som presenterer tema ved å vise korte filmer fra hele verden - i tillegg til enkelte merkelige fakta eller lover. Hvert innslag er om noe meget uvanlig, overraskende eller spektakulært, for eksempel oppfinnelser, stunts, rekorder, ulykker og merkelige skapninger.
07:00 Cheers (19)
(Cheers) Amerikansk komiserie. Den tidligere baseballstjernen Sam Malone driver den lille baren «Cheers". Norm, Cliff og de andre stamgjestene kommer innom hver dag for å diskutere problemene sine, le av hverandres tabber og støtte hverandre når det trengs. «Cheers» er stedet der alle vet hvem du er. En gammel venn av Coach dør, og han bestemmer seg for å arrangere en minnestund i baren for deres gamle venner.
07:30 TV-shop
08:30 Ax Men (5)
(Ax Men) Amerikansk realityserie. Det har blitt kalt Nord-Amerikas tøffeste jobb: felling av trær i de fjerne områdene i nordvest. I denne serien møter vi tømmerhuggerne fra virkeligheten. Tømmerhuggerne får beskjed om at de kan komme til å miste jobben. Stump Branch Logging har problemer med maskinene sine.
09:30 Defiance (4)
(Defiance) Amerikansk dramaserie. Året er 2046 og Jorden er fullstendig ugjenkjennelig. I kjølvannet av krigen som ødela hele universet har de overlevende endret måten å leve på. I sentrum av denne verdenen står Lawman Jeb Nolan, som søker hjelp fra de sivile til å opprettholde lov og orden. For å overleve denne vanskelige situasjonen må de være sterke sammen. To innbyggere i Defiance blir drept under mystiske omstendigheter. Irisa sliter med syner fra fortiden, og Datak og Stahma prøver å forsone Christina og Rafe. Regi:Scott Stewart, Michael Nankin, Omar Madha.
10:25 Airwolf (20)
(Airwolf) Amerikansk actionserie. Airwolf er en amerikansk TV-serie som gikk på TV fra 1984 til 1987. Programmet handler om det høyteknologiske helikopteret Airwolf og teamet som jobber om bord på helikopteret. De reiser rundt på ulike oppdrag rundt i verden. Lockes kjæreste har gitt en kvinnelig forsker muligheten til å få kontroll over Airwolf.
11:25 The Exes (7)
(The Exes) Amerikansk komiserie. Phil, Haskell og Stuart er tre fraskilte menn som bor sammen i en leilighet de leier av sin kvinnelige skilsmisseadvokat, Holly. Etterhvert innser de tre nyskilte ungkarene at de har de samme problemene med hverandre som de hadde med sine ekskoner. Phil møter en undertøysmodell som ikke snakker engelsk, så Stuart må fungere som oversetter. Haskell kjøper en kiste som en investering. Medvirkende:Donald Faison, Wayne Knight, David Alan Basche, Kelly Stables, Kristen Johnston.
11:55 The Fresh Prince of Bel Air (82)
(The Fresh Prince of Bel-Air) Amerikansk komiserie. Will er en ung mann fra Philadelphia som må flytte til tanta og onkelen sin i Bel Air da han havner i problemer hjemme. Will dropper en date med Jackie for å bli med Hillary til Playboy Mansion. Kan han lyve seg ut av dette?
12:30 Seinfeld (112)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Kramers venn Maestro, som insisterer på å bli kalt dét og ingenting annet, snakker om hvor vanskelig det er å leie feriehus i Toscana, slik han har gjort. Jerry blir både irritert og nysgjerrig. Samtidig begynner Elaine å gå ut med denne verdensvante og musikkyndige Maestro. Kramer har fått erstatning fra kaffestedet han saksøkte, og erstatningen - ubegrenset gratis kaffe - gjør ham slitsomt våken og opplagt.
13:00 Seinfeld (113)
(Seinfeld) Amerikansk komiserie. Elaine går på blind date med en mann som liker hunder. George får grapefrukt i øyet, og blunkingen hans fører med seg en rekke misforståelser. Jerry har begynt på en sunn diett, noe som skaper problemer når han går på date med Elaines kusine. Kramer lover en syk gutt at Yankee-spilleren Paul O'Neill skal slå to home runs for ham, slik at han kan få tilbake et bursdagskort han solgte på grunn av Georges blunking.
13:30 The Office (21)
(The Office) Amerikansk komiserie. Michael prøver å komme en arbeidskrise i forkjøpet, men det gjør bare alt verre. Andy oppdager en hemmelighet om sin kjæreste. Medvirkende:B.J. Novak. Regi:Paul Feig, Ken Whittingham, Ken Kwapis.
14:00 The Office (22)
(The Office) Amerikansk komiserie. Phyllis blir utsatt for en blotter på parkeringsplassen, og Dwight går langt for å forhindre at det skjer igjen. Medvirkende:B.J. Novak. Regi:Paul Feig, Ken Whittingham, Ken Kwapis.
14:30 The Office (23)
(The Office) Amerikansk komiserie. Michael benytter seg av at det er stranddag på Dunder-Mifflin og prøver å finne ut hvem som vil bli hans beste etterfølger hvis han blir forfremmet og må flytte til New York. Medvirkende:B.J. Novak. Regi:Paul Feig, Ken Whittingham, Ken Kwapis.
15:00 Storage Hunters (5)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. Kjøperne håper på å tjene store penger på bobilauksjonen og Brandon og Lori er fast bestemt på å hindre Scott og Chrissy fra å få stor gevinst.
15:30 Storage Hunters (6)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. En merkelig besettelse overrasker kjøperne. Jesse starter en krig for å vinne en enhet uten å ha sett inni det.
16:00 Storage Hunters (7)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. Brandon og Scott ignorerer deres koners råd og går i budkrig for å vinne bowlingutstyr. Men er det virkelig en gevinst der?
16:30 Storage Hunters (8)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. Scott, Brandon og Lori kjemper til det ytterste for å vinne en stor gevinst, og Brandons erkefiende, Dustin Taylor, lukter lunta.
17:00 Storage Hunters (9)
(Storage Hunters) Amerikansk realityserie. Ekteparet Brandon og Lori Bernier reiser til USA for å lete etter verdifulle skatter på ulike lagerauksjoner. Brandon's erkefiende, Dustin Taylor, dukker opp i Las Vegas og utforder Brandon og Lori nok en gang.
17:30 How I Met Your Mother (9)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted og Robin blir overrasket da de møter på Barney i et senter for hjemløse. I mellomtiden holder Lily på å gå fra vettet på middag med sine kommende svigerforeldre. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
18:00 How I Met Your Mother (10)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted fester altfor hardt og må stole på vennene sine for å bli representativ neste dag. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
18:30 Simpsons (23)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Vi følger dem i deres ikke særlig normale liv. Moe er dypt deprimert, men ender opp som en helt når han redder Maggie. Moe og Maggie utvikler et unikt vennskap, noe som bekymrer Marge og Homer.
19:00 Simpsons (1)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Halloween-spesialepisode. I dagens første historie slår Homer i hjel døden, og dermed kan ingen på jorda dø. I den andre historien vinner Frink en nobelpris, noe han gjerne skulle sett at faren hadde opplevd. Familien Simpsons bestemmer seg for å gjenopplive den nedfryste Frink senior. I tredje og siste historie får Bart kloa i en magisk stoppeklokke. Den kan fryse tiden og Bart er ikke sen om å utnytte dette...
19:30 Simpsons (2)
(The Simpsons) Amerikansk tegnefilmserie. Familien Simpson er en satirisk fremstilling av den amerikanske familien. Homer mottar en kryptisk beskjed om å møte noen på et bestemt sted til en viss tid. Det viser seg at personen er hans ettersøkte mamma.
20:00 How I Met Your Mother (11)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Ted leier en limousin til nyttårsaften slik at han og vennene kan kjøre fra fest til fest for å finne den beste. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
20:30 How I Met Your Mother (12)
(How I Met Your Mother) Amerikansk komiserie. Robin takker ja til en bryllupsinvitasjon, men takket være Ted er det stor sjanse for at paret aldri når frem til alteret. Medvirkende:Alyson Hannigan, Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Cobi Smulders.
21:00 Grimm (12)
(Grimm) Amerikansk dramaserie. Husker du eventyrene du ble fortalt som liten? Vel, de var ikke eventyr, de var advarsler. Drapsetterforsker Nick Burkhardt oppdager at han stammer fra en rekke krimetterforskere, kjent som såkalte «Grimms". Deres oppgave er å opprettholde balansen mellom mennesker og Jordens mytiske skapninger. Nick må kjempe mot alskens onde skikkelser fra en svunnen tid, mens han forsøker å holde egenskapene sine skjult for kjæresten og kollegene. Nick og Hank etterforsker en morder som tar ofrenes hodeskalle, mens Adalind starter fødselen. Monroe får besøk av foreldrene sine. Medvirkende:David Giuntoli, Russell Hornsby, Bitsie Tulloch, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz.
22:00 [film]Men in Black
(Men in Black) Amerikansk actionkomedie fra 1997. Kay, veteranen i sort dress og sort slips, får en ny partner, Jay. Ikke før er Jay på plass i den sorte dressen, så lander en UFO et sted på landsbygda. Samtidig kommer det trusler fra noen av jordens allierte - universet er stjålet, og blir det ikke levert tilbake, betyr det krig. Nå er det opp til Jay og Kay å finne igjen universet og uskadeliggjøre det uønskede romvesenet som kom i UFOen. Medvirkende:Tommy Lee Jones, Will Smith, Linda Fiorentino, Vincent D'Onofrio. Regi:Ed Solomon. (11. år)
23:40 [film]8 Mile
(8 Mile) Amerikansk drama fra 2002. Jimmy Smith Jr. er en ung, hvit rapper som drømmer om det store gjennombruddet, samtidig som han sliter med å få endene til å møtes. Han er forbannet på sin alkoholiserte mor, bekymret for lillesøsteren, og slipper følelsene ut gjennom musikken. For Jimmy og vennene hans spiller hip hop en viktig rolle i kampen for å overleve i den tøffe hverdagen. Medvirkende:Kim Basinger, Brittany Murphy, Eminem. Regi:Curtis Hanson.
01:25 Cops (3)
(Cops) Amerikansk realityserie. I denne serien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
01:50 Cops (4)
(Cops) Amerikansk realityserie. I denne serien får vi se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
02:15 Cops (8)
(Cops) Amerikansk realityserie. Vi får se det amerikanske politiets mest dramatiske øyeblikk festet på film, deriblant biljakter, voldsomme konfrontasjoner og ran.
02:40 Hot Set (3)
(Hot Set) Amerikansk realityserie. Hot Set er en ekstrem designkonkurranse der to Hollywood-designere konkurrerer mot hverandre hver uke for å designe og bygge det perfekte filmsettet. Hver uke møter vi to team, ledet av hver sin talentfulle produksjondesigner, som får i oppgave å lage en fantastisk filmverden. De har bare tre dager og et begrenset budsjett for å bygge filmsettet som skal imponere Hollywoods fremste eksperter. Designerne får i oppgave å lage et filmsett for tre fremtidige android-dansere.
03:30 Dexter (9)
(Dexter) Amerikansk krimserie. Etter å ha konfrontert noen av sine mørkeste demoner er Dexter klar for å legge fortiden bak seg. Med familieliv, en ni til fire-jobb med å fange drapsmenn og en ukontrollerbar lyst til å kvitte seg med de som slapp unna, har Dexter nok å henge fingrene i. Dexter prøver å ligge et steg foran mordavdelingen når det kommer til Dommedag-mordene og får hjelp fra en uortodoks kilde. Debra oppdager noe overraskende om seg selv mens hun er hos psykologen. Medvirkende:Michael C. Hall, Desmond Harrington, Jennifer Carpenter, C.S. Lee, David Zayas.
Vis alt
NRK Super 06:30 Fantorangen
Norsk barneprogram.
06:30 Molly
Britisk tegnefilmserie. Møt musa Molly som elsker å få nye venner. Forteller: Johannes Joner.
06:35 Bosse
Svensk tegnefilmserie. Bosse er en trivelig bjørn med stripet lue og rød overall. Han oppdagar alltid noe på veien som han må se nærmere på. Noen mener at Bosse er litt dum, mens andre synes at han er smart. Men er det noe Bosse kan, så er det å ha det moro.
06:45 Lille Jack
Britisk serie. Reis til magiske land og møt rare skapninger sammen med søte og nysgjerrige Lille Jack.
07:00 Supermorgen
07:00 Lille Prinsesse
Britisk animasjonsserie. På det kongelige slottet bor kongen, dronningen, statsministeren og mange andre. Men den aller viktigste personen er Lille Prinsesse. Og hun vet hva hun vil.
07:10 Robot Rob
Kanadisk animasjonsserie. Bli med Rob og vennene hans på nye reiser rundt i galaksen til nye planeter der de opplever spennende eventyr.
07:25 Katten med hatten
Amerikansk animasjonsserie. Katten tar Nick og Sally med på en rekke opplevelser rundt om i hele verden.
07:35 Rodde & Kikkan
Norsk dukkeserie. Rodde og Kikkan har sluttet å være leketøy og har fått sitt eget TV-show! Rodde er redd for at han har såret Kikkan, og vil ordne opp med å synge en sang til bestevennen. Programleder: Rodde (Håvard Lilleheie) og Kikkan (Christian Eriksen).
08:00 Professor Balthazar
Kroatisk animasjonsserie om verdens mest oppfinnsomme oppfinner, den snille og hjelpsomme professor Balthazar.
08:10 Med bestefar i lomma
Kanadisk dramaserie. Jason bor i den lille byen Solstranda sammen med mamma, pappa, storesøster Jemima og bestefar. Det ingen vet er at bestefar og Jason har en hemmelighet: Bestefar har en krympelue.
08:20 Yakari
Fransk tegnefilmserie. Den lille indianergutten Yakari har en magisk evne til å forstå og snakke med alle dyr. Yakaris bestevenner er indianerjenta Regnbue og ponnien Lille Torden, og sammen hjelper de både mennesker og dyr.
08:35 Gromf
Fransk animasjonsserie. Yetien Grompf lever med kameraten Arthur og hans familie, og mye rart og morsomt oppstår når en helt vanlig familie plutselig får en diger, hårete yeti med på laget.
08:45 Floopaloo
Fransk animasjonsserie. Lisa og Mats er på leirskole. I skogen skjuler det seg store mysterier som kun barna kan se. De oppdager magiske steiner, trær, dyr og ikke minst mystiske Floopaloo!
09:00 Brødrene Dalton
Fransk animasjonsserie. Brødrene Dalton tilbringer dagene sine innesperret i fengselet til Mr. Peabody. Eldstemann Joe får stadig ideer til nye rømningsplaner, som blir mottatt av brødrene hans Jack, William og Averell med høyst varierende entusiasme. Og det ender ofte som det gjør for uheldige kjeltringer.
09:05 Stallen (11)
Fransk animasjonsserie. Ungdommene ved den lille stallen tilbringer dagene sammen med hverandre og hestene sine. De opplever spennende eventyr og forelskelser.
09:35 Orps (1)
Norsk familieserie. Ikko, Amalie, Ling, Murmel og Babb elsker å spille i Gamle Tomter skolekorps, men når dirigenten deres får sparken og erstattes av den kjente kornettisten Elsebeth Bull, blir det nye takter. Det er ikke plass til å være annerledes i det nye korpset, og våre helter blir snart pekt ut som bråkmakere.
10:00 Sam tar over (9)
Svensk dramaserie. Sam på åtte år finner en ring som viser seg å ha magiske krefter. I vanskelige situasjoner forvandles han til den han minst vil være, og for å bli seg selv igjen må han klare å løse problemet.
10:15 Marvin Marvin
Amerikansk humorserie. Marvin ble sendt til Jorden av foreldrene sine for å beskytte ham mot de farlige vesenene på planeten Klooton. Her må han innrette seg etter vår kultur, og det er ikke alltid like enkelt.
10:45 Gumballs fantastiske verden
Britisk-amerikansk animasjonsserie. Tolv år gamle Gumball tiltrekker seg uhell. Sammen med sin beste venn Darwin, hans tidligere gullfisk som fikk ben, ramler de bort i de merkeligste ting.
11:10 Madagaskarpingvinene
Amerikansk animasjonsserie. Vi følger eventyrene til de fire pingvinene Skipper, Kowalski, Menig og Rico som utfører ulike oppdrag for å beskytte de andre dyrene i dyreparken.
11:30 Eva og Adam (5)
Svensk dramaserie. Det er tid for skoleavslutning og sommerferie, men for Eva ser sommeren ut til å bli et mareritt.
12:00 Newton
I kampsport trenger du ikke være stor og sterk for å få motstanderen i bakken. Vi lærer smarte triks fra jiu-jitsu. Programleder: Line Jansrud.
12:30 Superstreker
12:30 I Mummidalen
Animasjonsserie etter Tove Janssons historier.
12:50 Nysgjerrige Nils
Amerikansk tegnefilmserie. Nils er en nysgjerrig liten apekatt som finner på mye rart.
13:05 Sangsilla
Britisk serie. På en tropisk øy bor Tang, Tom, Zak og Panse. De har sitt eget band, og sammen med ulike gjester klarer de å skape fantastisk sangsillamusikk.
13:25 Sigve og Haifinn
Amerikansk animasjonsserie. Møt hyenen Sigve og haien Haifinn, som er forelsket i en liten havfrue.
13:35 Trenk og Tekla
Tysk animasjonsserie. Den fattige bondegutten Trenk drar ut i verden med drømmer om å bli en stor ridder. På sin vei møter han Thekla, og sammen lærer de det som skal til for å bli gode riddere. Men ofte er det godt med litt ekstra hjelp.
13:55 Kastanjeskogen
Fransk animasjonsserie. Kastanjeskogen er en trivelig plass å være. Det synes både musene, ekornene, harene, villsvinene, revene og bjørnene, men de er ikke alltid like gode venner.
14:10 Rampete Robin
Kanadisk animasjonsserie. Rampete Robin bor sammen med mamma, pappa og lillebror, Perfekte Peter. Robin er en fantasifull gutt som stadig får nye ideer. Selv synes han at ideene er gode, men noen oppfatter ham som svært rampete.
14:20 Sauen Shaun
(Shaun the Sheep) Britisk animasjonsserie. Når bonden snur ryggen til sauen Shaun blir det kaos på gården.
14:30 Mánáid-TV
Beassás-illu. Påskekrim (7:7). Hvis man er en spøkelse som ingen er redd for, hvordan skal man da klare å skremme en nyinnflyttet familie ut av et hus, spøkelsene Doffá og Dávvet tror de har svaret på det. Vi avslutter påsken med et brak og viser en musikkvideo om alle de forskjellige koftene som finnes.
14:45 Mánáid-TV
Laara & Leisa. Sørsamisk serie. (1:10). Laara er en gutt på 8 år som nylig har flyttet til et nytt sted. Hans beste venn er geita Mia. Geita kan ikke bo i det nye huset, derfor skal den flytte inn i en dyrepark. Dette vil ikke Laara.
15:00 Marvin Marvin
Amerikansk humorserie. Ro-ned-hånda. Marvin ble sendt til Jorden av foreldrene sine for å beskytte ham mot de farlige vesenene på planeten Klooton. Her må han innrette seg etter vår kultur, og det er ikke alltid like enkelt.
15:25 iCarly (4)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
15:50 iCarly (5)
(iCarly) Amerikansk dramaserie for barn. Carly har sitt eget hjemmelagde internettshow, iCarly. Sammen med broren Spencer, venninnen Sam og naboen Freddie produserer de showet fra loftet i leiligheten hvor Carly og Spencer bor.
16:15 Orps (1)
Norsk familieserie. Ikko, Amalie, Ling, Murmel og Babb elsker å spille i Gamle Tomter skolekorps, men når dirigenten deres får sparken og erstattes av den kjente kornettisten Elsebeth Bull, blir det nye takter. Det er ikke plass til å være annerledes i det nye korpset, og våre helter blir snart pekt ut som bråkmakere.
16:40 Alle sammen sammen (8)
Norsk komiserie. To familier flytter sammen i huset de har arvet. Tyra er lei av forskjellsbehandling av gutter og jenter, og familen går med på å bytte roller. Lea lurer klassens nerd til å hjelpe henne med leksene. Eller er det han som lurer henne?
17:05 Just Kidding - Bare tulla
Kanadisk serie. Skjult kamera hvor barn lurer de voksne.
17:15 Livet leker (1)
Svensk dramaserie. Om vennskap og eventyr med vennene Billie, Tage og Jonas. Sammen har de en skjult plass i skogen, rett i nærheten av skolen.
17:30 Molly
Britisk tegnefilmserie. Møt musa Molly som elsker å få nye venner. Forteller: Johannes Joner.
17:35 Bosse
Svensk tegnefilmserie. Bosse er en trivelig bjørn med stripet lue og rød overall. Han oppdagar alltid noe på veien som han må se nærmere på. Noen mener at Bosse er litt dum, mens andre synes at han er smart. Men er det noe Bosse kan, så er det å ha det moro.
17:45 Lille Jack
Britisk serie. Reis til magiske land og møt rare skapninger sammen med søte og nysgjerrige Lille Jack.
18:00 Caprinos eventyrlige verden
Dukkefilmserie av Ivo Caprino, etter norske folkeeventyr. «Syvende far i huset.»
18:15 Sauen Shaun
(Shaun the Sheep) Britisk animasjonsserie. Når bonden snur ryggen til sauen Shaun blir det kaos på gården.
18:20 Det var en gang et eventyr
Norsk dramaserie. Sjuende far i huset. Camilla blir sendt til rektor for å ha spist opp klassens blåbærkake. Richard vet hvem som egentlig har spist kaken og bestemmer seg for å renvaske henne. Men å finne veien til rektor viser seg å bli minst like vanskelig som å finne den sjuende far i huset.
18:30 Alf Prøysens barnesanger
Norsk animasjonsserie med kjente barnesanger. Bakvendtland.
18:35 Biciklo (1)
Svensk dramaserie. Biciklo handler om Valle på 8 år som får en magisk sykkel av sin mamma. Noe rart skjer i nærmiljøet og Valle og vennene hans må prøve å ordne opp ved hjelp av Biciklo.
19:00 MGPjr 2014 Spesial
Se de rørende øyeblikkene når finalistene i MGPjr får beskjed om at de er med i finalen 2014. Programledere Margrethe Røed og Tooji Keshtar.
Vis alt

Skjul omtale

Valg:


Nyheter
Tematisk
Akkurat

Film
Sport

Andre dager:
I dag
I morgen
lørdag
søndag
mandag
tirsdag

Kategorisk
Norske
Nordiske
Film og serier
Barn
Sport
Musikk
Reise
Natur og vitenskap
Nyheter
Tysk og fransk
Andre

Mine preferanser:

Når jeg kommer inn på tjenesten, vis:
>Akkurat

>Alt >Sport >Nyheter >Film

(Velg kanaler i neste skjermbilde.)